View Full Version : سیم کارت در لپ تاپ !
میثم کاظمی
01-25-2008, 04:57 AM
باسلام خدمت تمامی بچه های سایت.من یه dell vostro 1500 دارم که سیم کارت می خوره .2 ماه دارم تحقیق می کنم که به یه جوابی برسم اخر نشد که نشد که راش بندازم .تو هر فرومی و تو هر سایت فنی لپ تاپ داخی و خارجی پم گذاشتم نشد که نشد.هر کی می یاد یه چیزی می گه ناقص و می ره:41: یکی می گه دیتا کارت باید گرفت یکی می گه باید یری تو سایتش dell رجیستر کنی تا unlock بشه و ....هر کاری کردم نشد .دارم دیوونه می شم اخه نتیجه نگرفتم.کم کم باید جایزه تعیین کنم براششششششششش!امیدوارم هر کی می تونه کمک کنه!خدا نکنه این پم بدون جواب نمونه و خاک نخوره!
doctorehsan
01-25-2008, 02:53 PM
سيم كارت رو ميتوني مثل ايرانسل! به لپ تاپ وصل كني بدون نياز به گوشي تو اينترنت چرخ بزني!
REGISTERED USER
01-25-2008, 04:01 PM
کافیه سیم کارت رو توی شکاف زیر باتری تعبیه کنی و کانکشن ها رو بر این اساس تنظیم کنی :
اگر از دیتا کارت (PCMCIA) برای اتصال لپ تاپ خود استفاده می کنید، هنگام نصب کارت یا تنظیم اتصال به شبکه این اطلاعات را وارد کنید (*اسامی اطلاعات زیر ممکن است برای مدل های مختلف کارت متفاوت باشد):
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!
surena_iran2564
01-30-2008, 02:36 AM
میشه یکم درباره pcmcia توضیح بدین؟؟اینا به همه مدلهای نوتبوک وصل میشن؟؟؟مثلآ با یه سیم کارت ایرانسل تا چه سرعتی میشه به اینترنت وصل شد؟؟چه مدلهای خوبن؟؟در چه قیمتایی هستن؟؟چه مدلایی رو توصیه میکنید؟؟
مثلآ بین این 2 تا مدل کدوم بهتره:
؟رو همه ویندوز ها نصب میشن
؟؟
اگه ممکنه یکم توضیح بدین.ممنون.
میثم کاظمی
01-30-2008, 04:55 AM
من یه سیم کارت ایرانسل گرفتم ولی اخه چیکار باید بکنم؟توضیحات ضعیفه.تو سایت ایرانسلم که می رم یه سری مشخصات فنی بدون اطلاعات داده.اخه باید چیکار کنیم .از نمایندگیهای لپ تاپ هم می پرسم همه بوغند
.
فقط تو قیمت استادند نه فنی .گندشو در اوردند
REGISTERED USER
01-30-2008, 11:51 PM
خوب من هم تا حالا راه اندازی نکردم ...
اگر از کارت دیتا که تو شکاف نصب میشوند استفاده کنی راه اندازی داره
میگردم اگر یافتم خبرتون میکنم
میثم کاظمی
02-04-2008, 02:17 AM
اقا خبری نشد؟دیدید خاک می خوره !ههههههههههههیچکی بلد نیست
saint.angel
02-04-2008, 11:07 PM
shoma mikhayn sim kart bezarid ro loptopeton vase chi
mikhayn chikar konid
میثم کاظمی
02-10-2008, 04:56 AM
می خوام از امکاناتش استفاده کنم
اینترنت و ...
saint.angel
02-10-2008, 11:05 AM
خيلي جالبه...
منم مشتاق شدم در موردش بدونم...
surena_iran2564
02-11-2008, 09:09 PM
چه جالب که همه مثل خودم میخوان بدونن!!! اگه کسی اطلاعلاتی داره بزاره لطفآ.
barbod_vb
02-11-2008, 10:04 PM
سلام ، من هم ميخوام يه 1500 بخرم با اين مشخصات:
سي پي يو 2.2
رم 2 گيگ
گرافيك 512
قيمت با گارانتي 1300 گفتن.
شما ازش راضي هستي ، اين مشكل كم بودن صدا بلند گوها، گرم شدن، و مخصوصا مشكل مانيتور ش چيه؟؟؟؟!!!
با اون مشكلي ندارين؟؟؟؟؟؟؟!!!!! من ميخوام دات نت . sql server كار كنم و كمي هم كار گرافيكي. جواب ميده؟؟؟
saint.angel
02-11-2008, 11:25 PM
سي پي يو 2.2
رم 2 گيگ
گرافيك 512
شما ازش راضي هستي ، اين مشكل كم بودن صدا بلند گوها، گرم شدن، و مخصوصا مشكل مانيتور ش چيه؟؟؟؟!!!
با اون مشكلي ندارين؟؟؟؟؟؟؟!!!!! من ميخوام دات نت . sql server كار كنم و كمي هم كار گرافيكي. جواب ميده؟؟؟
من ارزونتر از این گرفتم البته یه کم حدود یه ماه و نیم پیش ...
تا الانم ازش راضیم مشکلی ازش ندیدم...
موفق باشید ...
ForceX
02-13-2008, 12:20 AM
سي پي يو 2.2
رم 2 گيگ
گرافيك 512
دقیقا همین مشکلاتی رو که گفتی داره
من از قدرتش راضیم ولی از کیفتش نه
میثم کاظمی
02-13-2008, 04:07 AM
من این مشکلات نمبینم چطور می گید در حالی که اید 1500 vostro پنجمین لپ تاپمه
1.اصلان مشکل صدا نداره.ایده اله اگه البته نخواین با هاش کنسرت را بندازین
2.گرم شدنش عادیه.من لپ تاپ سونیم و اچ پیم ترکونده بودند گرما رو
حتی صدای فنشم ارومه
3 Lcd نصبت به سونی 10 درصد کمتره ولی گرافیکش نصبت به لپ تاپ های زیر 2 عالیه
4
بحث تایپیک بجسبید که مشکله مون حل شه
barbod_vb
02-13-2008, 08:17 AM
mer30
\\\\\\\\\\
saint.angel
02-13-2008, 11:38 PM
مثل اینکه این تاپیک نمیخواد به نتیجه ای برسه !!!!
میثم کاظمی
02-16-2008, 02:09 AM
این فقط یک جا برای گذاشتن سیم کارت هست و شما باید کارت WWAN رو که به شکل زیر هست و برای شرکتهای AT&T و یا Vodafone و غیره طراحی شده است و شما اگر ان کارت رو داشته باشید و این جای سیم کارت رو هم داشته باشید میتونید با دادن حق اشتراک در کشورهایی مثل استرالیا و خیلی دیگر از کشورهای دیگر از اینترنت پر سرعت به صورت بیسیم بهره ببرید و در ایران کاملا بدون استفاده است .
به این کارت HSDPA card هم میگویند .
در واقع شرکت دل این جا رو برای این کار گذاشته است و خودش جزو امکانات محسوب میشه چون نوت بوکهایی که چنین چیزی رو ندارند باید جدا گانه کارتی که سیم کارت داخل اون قرار میگیره رو خریداری بکنند.
در لینک زیر میتونید مشخصات خوبی در مورد این نمونه اینترنت داشته باشید .
wireless broadband
khashayar581
02-19-2008, 05:13 PM
من لپ تاپ Sony Vaio SZ-460N دارم که رو خودش ماژول سیم کارت داره.
ولی روی سیم کارت Cingular که روش بوده قفل شده بود. بعد از کمی تحقیق توی سایت سونی دیدم که اگر با ساپورت تماس بگیری و شماره IMEI رو بهشون بدی بهت Unlock Code رو میدن.
من هم تماس گرفتم و ازم کلی اطلاعات گرفتن و آدرسم رو پرسیدن و بعدش وصل کردن به بخش Level 2 Support اون یارو هم فایلم رو نگاه کرد و گفت ما Unlock Code رو فقط به مشتری های داخل آمریکا میدیم و بعد عذر خواهی کرد.
واسه همین من مشخصات لپ تاپم رو دادم به داییم که تو آمریکا هست و اون از طرف من تماس گرفت و اون ها هم بعد از چک کردن مشخصات و اطمینان از اینکه توی آمریکا هست، Unlock Code رو بهش دادن.
من هم تازه دیشب ماژولش رو Unlock کردم.
حالا میخوام یه سمیکارت ایرانسل بخرم و تست کنم و ببینم چطوری میتونم راش بندازم.
خبرش رو اینجا میدم...
surena_iran2564
05-06-2008, 01:13 PM
من نوت بوک مدل xps 1530 دارم که خودش جای سیم کارت داره . ولی وقتی سیم کارت ایرانسل رو میندازم توش . هیچ اتفاقی نمیوفته.
چجوری میتونم باهاش اینترنت وصل بشم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکم بیشتر توضیح بدین.
اگه کسی تونسته به اینترنت وصل بشه بیاد یکم توضیح بده دیگه!!!!!
REGISTERED USER
05-06-2008, 02:04 PM
فعلا کسی نتونسته با خود ماژول های نصب شده زیر باتری به شبکه Wan وصل بشه و یا بتونه از Gprs استفاده کنه !
آرزویی است بس محال !
در ضمن شما اگر میخوای از طریق GPRS و packed data ترانسفر داشته باشی باید حتما یک PCMCI data card بخری چون این ماژول ها نصب شده روی نوت بوک دل فقط 3G UMTS/HSDPA را ساپورت میکنند که توی ایران نداریم ! :27:
babak razaghi
05-08-2008, 09:02 PM
یعنی اینکه شکاف زیر باطری که جای سیم کارته ، تو ایران غیر قابل استفادست ؟
میشه توضیح بیشتری در این مورد بدید که دقیقا چه جوری میشه از یه سیم کارت برای اتصال به اینترنت استفاده کرد ؟
سرعتش در چه حد و چه هزینه ای رو باید در نظر داشت ؟
REGISTERED USER
05-09-2008, 01:33 AM
اگر راه اندازی کرده بودم می تونستم جواب بدم
ایرانسل که سرعتش افتضاحه و به 1 کیلو بایت هم در پر سرعت ترین حالتش نمیرسه ... قبلا با pc card یکی از دوستان وصل شده اما اصلا جالب نبود
Mohandes_mansour
05-09-2008, 01:52 AM
باید یه راهی داشته باشه!
REGISTERED USER
05-09-2008, 01:58 AM
یکی از بچه های مهندسی کامپیوتر از دوستانم روی سری E تونسته بود یه کارایی کنه البته با نصب چند ماژول و ...
یادمه پارسال میگفت تونستم استفاده کنم ... اگر وقت داشتم سراغش رو میگیرم اما اگر دوستان اطلاعاتی دارند ( نه چرندیات همیشگی) و واقعا راه اندازی کردند نحوه استفاده اش رو لطف بفرمایند
Mohandes_mansour
05-09-2008, 02:32 AM
یکی از بچه های مهندسی کامپیوتر از دوستانم روی سری E تونسته بود یه کارایی کنه البته با نصب چند ماژول و ...
یادمه پارسال میگفت تونستم استفاده کنم ... اگر وقت داشتم سراغش رو میگیرم اما اگر دوستان اطلاعاتی دارند ( نه چرندیات همیشگی) و واقعا راه اندازی کردند نحوه استفاده اش رو لطف بفرمایند
آقا من امشب یه کم در مودش تحقیق می کنم!
این یسم کارت رو توش میذارم! ببینم جواب میده با این GPRS یا نه!!!
ashkan1360
05-31-2008, 12:11 PM
آقا اگه میخواید با ایرانسل به اینترنت وصل بشید کلا قیدش رو بزنید 2 دلیل :
1.سرعت واقعا افتضاح که قابلیت استفاده رو نداره
2.هزینه بسیار بالا
ولی ایرانسل نوید این رو داده که سرویس Edge رو به ایران بیاره.
با اومدن این سرویس شما یه راحتی میتونید با سرعت بسیار بالا (حتی بشتر از 200kb) به اینترنت وصل بشید.
تازه ما تو ایران سرعت اینترنت خونگیمون اینه و باهاش مشکل داریم چه برسه به سیم کارت!!!؟؟؟؟؟
اینم یه نصیحت از من که قیدش رو بزنید (البته تا اومدن سرویس های جدید)
ashkan1360
05-31-2008, 12:39 PM
حالا من میخوام این سیمکارت رو روی نوت بوکم راه بیندازم
جدای از سرعت خوب یا بد
همه میگن تو ایران نمیشه
من توی فروم های خارجی هم که نگاه کردم ، خیلی ها باهاش مشکل داشتن
morteza_mzh
05-31-2008, 01:18 PM
بین این همه اساتید کسی پیدا نمیشه که بدونه چطوری میشه با سیم کارت به اینترنت وصل شد ؟!
من زیر باطری یه جایی دیدم که انگاری مخصوص سیمکارت بود ، سیمکارت رو هم توش گذاشتم (ایرنسل) ، ولی بعد از بالا اومدن win هیچ عکس العمل خاصی نداشت . تو قسمت network هم که رفتم چیزی با عنوان GPRS یا سیمکارت یا به این مضمون نداشت.
به هر حال اگر کسی چیزی میدونه همه مشتاقن.
REGISTERED USER
06-01-2008, 02:57 AM
بگردید و بتحقیقید
spider2
11-20-2008, 12:40 AM
بجه ها این پست و دتدم که تایپیک بیاد بالا.
کسی چیز تازهای نفهمیده درباره این slat?
khashayar581
01-11-2009, 06:12 PM
من خلاصه بعد از Unlock کردن ماژول و تعویض نرم افزار اصلی خود Sony که روی Laptop نصب بود تونستم با ایرانسل به اینترنت وصل بشم و همچنین از طریق لپ تاپم با سیم کارت ایرانسل SMS بزنم و SMS ها رو بخونم. ولی تماس نمیشه گرفت.
سرعت اینترنت به شدت پایینه و در ضمن اکانت ایرانسلم هم مثل خوره کم شد. به همین دلیل دیگه ازش استفاده نکردم. فقط خواستم به اطلاع برسونم که شدنی هست. ولی مقرون به صرفه نیست. مگر اینکه از سایت های موبایل مثل یاهو موبایل و .. که مخصوص موبایل طراحی شدن و حجم کمی دارن استفاده کنین که زیاد براتون پول نیوفته.
در ضمن نرم افزاری که من به جای اونی که روی لپ تاپم نصب بود استفاده کرم این بود: Vaio Smart Network
hamnemo
01-11-2009, 09:02 PM
سلام
منم یه xps 1530 دارم
این لپ تاپ هم سیم کارت میخوره
دقیقا" پشت باتری
ولی تا حالا ...
sari-1369
01-11-2009, 11:52 PM
من خلاصه بعد از unlock کردن ماژول و تعویض نرم افزار اصلی خود sony که روی laptop نصب بود تونستم با ایرانسل به اینترنت وصل بشم و همچنین از طریق لپ تاپم با سیم کارت ایرانسل sms بزنم و sms ها رو بخونم. ولی تماس نمیشه گرفت.
سرعت اینترنت به شدت پایینه و در ضمن اکانت ایرانسلم هم مثل خوره کم شد. به همین دلیل دیگه ازش استفاده نکردم. فقط خواستم به اطلاع برسونم که شدنی هست. ولی مقرون به صرفه نیست. مگر اینکه از سایت های موبایل مثل یاهو موبایل و .. که مخصوص موبایل طراحی شدن و حجم کمی دارن استفاده کنین که زیاد براتون پول نیوفته.
در ضمن نرم افزاری که من به جای اونی که روی لپ تاپم نصب بود استفاده کرم این بود: Vaio smart network
به نظرت نرم افزارش رو دل کار میکنه ؟
patoghiranian
01-12-2009, 01:57 AM
سلام دوستان
من هم شدیدا نیاز دارم که لپ تاپم رو با استفاده از gprs به اینترنت وصل کنم!
تا اونجایی که من در موردش تحقیق کردم و شنیدم این لپتاپهایی که سیم کارت می خورند با سیستم تلفن همراه ایران سازگار نیستند و نمیشه باهشون کار کرد!
ولی یکی می گفت که یه کارتی هست که با استفاده ازpcmcia و گذاشتن سیم کارت توی اون میشه نوت بوک رو با استفاده از gprs سیم کارت به اینترنت وصل کرد ! کسی می دونه اسم این دستگاه چیه و کجا میشه گیرش آورد ؟
اسمش دیتا کارت نیست ؟
متشکرم
sari-1369
01-12-2009, 02:29 AM
اینهمه درد سر نمی ارزه .... خوب گوشیمونو با بلوتوث به لپتاپ وصل میکنیم و هر کاری دوست داریم انجام میدیم .
من فعلا واسه کلاس گزاشتن جلو ملت و اینکه به اندازه پولی که دادیم استفاده کنیم دنبالشم [ شوخی ] :d
ولی جدا ، این بلوتوث شارژ لپتاپو گوشیو میخوره . از خود شکاف سیمکارت لپتاپ بشه استفاده کرد خیلی خوب میشه .
ashkan1360
01-12-2009, 10:29 PM
آره
مال من هم داره
vostro 1500
ولی تا اونجایی که من فهمیدم علاوه بر شکاف باید wwan هم توی دستگاه باشه که مال من نداره
قیمتش هم بالای صده و .......
patoghiranian
01-13-2009, 12:45 AM
آقا از خیر لپ تاپ سیم کارت خور گذشتیم ...
حداقل بگید اون کارت pcmcia که سیم کارت می خوره و باهش میشه به اینترنت وصل شد اسمش چی هست ؟ از کجا میشه تهیه کرد ؟ و آیا توی ایران جواب میده یا نه ؟
متشکرم
mshiraz.2009
01-29-2009, 02:37 PM
چه تاپیک امیدوار کننده ای........
Rmin69
01-30-2009, 07:19 PM
اینهمه درد سر نمی ارزه .... خوب گوشیمونو با بلوتوث به لپتاپ وصل میکنیم و هر کاری دوست داریم انجام میدیم .
من فعلا واسه کلاس گزاشتن جلو ملت و اینکه به اندازه پولی که دادیم استفاده کنیم دنبالشم [ شوخی ] :d
ولی جدا ، این بلوتوث شارژ لپتاپو گوشیو میخوره . از خود شکاف سیمکارت لپتاپ بشه استفاده کرد خیلی خوب میشه .
یعنی با بلوتوث به اینترنت وصل میشی یا تماسها و اس ام اس هاتو کنترل میکنی؟
sari-1369
01-31-2009, 03:28 AM
یعنی با بلوتوث به اینترنت وصل میشی یا تماسها و اس ام اس هاتو کنترل میکنی؟
ببین . گوشیت بوسیله بلوتوث از طریق برنامه ای که رو کامیپیوتر نصبه به کامپیوتر کانکت میشه . بعدش هر کار می خوای می کنی . اس ام اس میدی ، اس ام اس دریافت میکنی . لیست تماسهای ورودی خروجی و نا موفقتم میبینی . اگه خواستی هم تو لپتاپ می تونی از اینترنت سیمکارتت استفاده کنی
Mostafa65
02-09-2009, 05:17 AM
کدوم برنامه ای که رو کامپیوتر نصبه آقای Sari1369 ؟؟ یکم بیشتر توضیح بده ما هم استفاده کنیم!
sari-1369
02-09-2009, 06:15 PM
نرم افزار pc suiet . همون نرم افزاری که تو cd گوشیها هست . ( همه گوشی ها )
برای داشتن امکانات بیشتر می تونین از نرم افزار my phone explorer هم استفاده کنین . ( فقط sony ericson )
Mostafa65
02-19-2009, 12:34 AM
آقای Sari1369 بابت روشی که ارائه دادی بسیار متشکرم ، چیز فوق العاده ای بهم یاد دادی ،همینکه هر جا بتونیم بصورت بی سیم به اینترنت وصل شیم کافیه ولی مساله ای که هست سرعتشه ، در حالت اتصال از طریق Bluetooth سرعت اتصال رو 115 نشون میده ، و رد حالت اتصال با کابل هم سرعت رو 460 Kbps میزنه ، ولی سرعت دانلود در هر دو حالت از 5.5 کیلو بایت تجاوز نمی کنه که این به نظر من مشکوکه ، یعنی سرعت دانلود به این مقدار محدود شده و الا چنین پهنای باندی سرعت دانلودش خیلی بیشتر از اینا باید باشه ، درست میگم؟ راه حلی برای زیاد کردن این سرعت وجود داره؟ نرم افزاری چیزی؟
mahfa2236
03-08-2009, 07:19 PM
سلام منم هر کاری میکنم راه اندازی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟چی گار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟/
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.