PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجور یوزر نیم ویستا روعوض کنم؟



amin_rogh
24-01-2008, 03:52
سلام
لازمه که اسم نوت بوک رو عوض کنم.
موفق شدم درقسمت لایسنس ؛اسامی یوزرنیم وکمپانی را تغییر بدم.اما درقسمت آیدنتیفیکیشن فقط تونستم اسم کامپیوتر رو عوض کنم ولی یوزرنیم رونتونستم.
لطفاراهنمایی کنید.ممنونم.
ضمنا از ویستااستفاده میکنم وفقط یک سی دی بک اپ دراختیار دارم.واین ویستابصورت اوریجینال روی نوتبوک بوده.
ممنون.

golmohammadi
24-01-2008, 14:19
اين كار كه راحته
شما رفتين به user accounts ؟
در كنترل پنل هست
اونجا chanhe your account name را بزن و بعد يه صفحه مياد نوشته new account name اونجا يوزر جديد را بنويس و گزينه change name را بزن حله يا مشكل ديگه اي هست ؟

amin_rogh
24-01-2008, 18:30
اين كار كه راحته
شما رفتين به user accounts ؟
در كنترل پنل هست
اونجا chanhe your account name را بزن و بعد يه صفحه مياد نوشته new account name اونجا يوزر جديد را بنويس و گزينه change name را بزن حله يا مشكل ديگه اي هست ؟

سلام
خوب در واقع يک کمی از اينکه گفتيد سخت تر هست.
يه عکس ميزرم تا متوجه شيد چی ميخوام.
ممنونم و يک کمی هم عجله دارم.
درقسمت آیدنتیفیکیشن فقط تونستم اسم کامپیوتر رو عوض کنم ولی یوزرنیم رونتونستم


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin_rogh
02-02-2008, 00:50
سلام

خوب در واقع يک کمی از اينکه گفتيد سخت تر هست.
يه عکس ميزرم تا متوجه شيد چی ميخوام.
ممنونم و يک کمی هم عجله دارم.
درقسمت آیدنتیفیکیشن فقط تونستم اسم کامپیوتر رو عوض کنم ولی یوزرنیم رونتونستم



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
کسی از دوستان نظری نداره؟

modernamir
02-02-2008, 14:19
مگه همون بالا جوابش داده نشد، وقتی که نام کاربری شما از طریق Control Panel و User accounts عوض بشه، مشکل دیگه حله، اگه با این روش مشکلت حل نمیشه، خوب یک کاربر جدید ایجاد کن.

amin_rogh
02-02-2008, 15:24
مگه همون بالا جوابش داده نشد، وقتی که نام کاربری شما از طریق Control Panel و User accounts عوض بشه، مشکل دیگه حله، اگه با این روش مشکلت حل نمیشه، خوب یک کاربر جدید ایجاد کن.

سلام
خوب بايد کمی بيشتر توضيح بدم.
من اين لبتاپ رو بنام خودم رجيستر کردم.حالا ميخوام بنام کس ديگه کنم.
از اون راه بالا رفتم.ظاهرا اسم عوض شد.ولی وقتی با تيون آپ اطلا اعت سيستم رو چک ميکنم فقط يوزر نيم عوض شده بود.
رفتم توی کليد های رجيستری.هر جايی که امين ديدم تغيير دادم.در واقع ديگه جايی اسم خودم رو نديدم که عوض کنم.دوباره که با تيون آپ سيستم اينفورميشن گرفتم همه جا اسم عوض شده بجز اون آخريه.حالا دنبال يه راه هستم برای اينکه اصلا ردّی از امين بجا نمونه.
آيا جايی توی رجيستری يا جای ديگه باقی مونده که من نديدم يا نميتونم ببينم؟
اميد من رو نا اميد نکنين.

modernamir
02-02-2008, 23:46
اگر يك User جديد ايجاد كني و قبليرو پاك كني چطور؟ فكر كنم اين يكي كاملاً جواب بده. چون با تغيير نام كاربر، نام پوشه هاي كاربري عوض نمي شه.