PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد 64 يا 32 بيتي بودن ويندوز ويستا



golmohammadi
21-01-2008, 12:15
من آخرين درايور مربوط به كارت گرافيكم را از nvidia.com دانلود كردم
اما موقع نصب ارور داد اينكه فقط بر روي ويستا 64 بيتي قابل نصب هست
مگه موقع نصب كردن در صورتي كه سيستم 64 بيتي باشه ، ويندوز 64 بيتي نصب نميشه ؟
يا نه بايد دستي انتخاب كنيم ؟

modernamir
30-01-2008, 11:16
نه موقع نصب كردن جايي كه بايد نسخه ويندوز رو انتخاب كني، به جاي ويندوز هاي x86 (كه به صورت معمولي نشون داده مي‌شن) بايد x64 رو نصب كني، مثلاً به جاي widnows vista ultimte‌معمولي بايد windows vista ultimate x64 رو انتخاب كني. در ضمن موقع دانلود درايور، مي‌تونستي درايور 32 بيتي رو هم دانلود كني، تا ديگه مشكل 64 نداشته باشي.

golmohammadi
31-01-2008, 01:00
در مورد اانلود درايو كه هيچي خيلي وقت پيش اين كارو كردم
اما در مورد نصب 64 بيتي راستش موقع نصب چيزي به اين نام نميبينم windows vista ultimate x64
بايد كمي تحقيق كنم شايد ماد بردم 32 بيتي هست يا cpu
هر چند كه خيلي بعيد بنظر ميرسه

google_mz
31-01-2008, 01:31
اما در مورد نصب 64 بيتي راستش موقع نصب چيزي به اين نام نميبينم windows vista ultimate x64
بايد كمي تحقيق كنم شايد ماد بردم 32 بيتي هست يا cpu
هر چند كه خيلي بعيد بنظر ميرسه
خب اگر نمیبینی حتما ویندوزی که تهیه کردی 64 بیتی نیست. موقع خرید از فروشنده ویستای 64 بیتی رو بخواه. :20:

modernamir
31-01-2008, 23:04
خب اگر نمیبینی حتما ویندوزی که تهیه کردی 64 بیتی نیست. موقع خرید از فروشنده
ویستای 64 بیتی رو بخواه. :20:

مگه توي DVD‌ويستا هر دو نسخه 64 و 32 بيتي نيست؟ توي DVD‌من كه هردو تا نسخه هست (با تمام زيرنسخه‌هاشون).

golmohammadi
01-02-2008, 11:50
اره خوب
تو ويستايي كه دي وي دي هست و چند تا نسخه ويندوز هم هست حتما 64 هم بايد باشه !!!

modernamir
02-02-2008, 00:04
مثل اينكه بعضي از اين شركتهاي كامپيوتري نامردي كردن، براي اينكه بتونن دوتا Dvd بفروشن، نسخه 32 بيتي و 64 بيتي را جدا كردند، چون يكي از رفقاي من هم امروز مي‌گفت Dvd‌ويندوز ويستاش فقط نسخه 32 بيتي رو داره.

golmohammadi
02-02-2008, 13:35
مثل اينكه بعضي از اين شركتهاي كامپيوتري نامردي كردن، براي اينكه بتونن دوتا Dvd بفروشن، نسخه 32 بيتي و 64 بيتي را جدا كردند، چون يكي از رفقاي من هم امروز مي‌گفت Dvd‌ويندوز ويستاش فقط نسخه 32 بيتي رو داره.

اگه اينجوري باشه خيلي بده ...

chaos theory
02-02-2008, 20:37
نه بابا اینا چیه میگید شما ویندوز ویستا هم مثل ویندوز xp هستش که رو دو نسخه 64bit و 32bit از طرف مایکروسافت ارائه میشه.( هر کدوم جدا )
سیستم عامل های 64bit فقط برای پردازنده های64 بیتی ارائه میشن و بر روی سیستم هایی که cpu های32 بیت دارند قابل نصب نیستند.
در مورد ویستا هم همینطوره . در ضمن در سیستم عامل های 64 بیتی ( مثلا ویستا یا xp ) اگه نرم افزار یا درایور های سیستم عامل 32bit رو نصب کنید معمولا مشکلی بوجود نمیاد . اما بر روی سیستم عامل های 32bit اصلا نمیشه درایور یا نرم افزار های 64 بیت رو نصب کرد.

modernamir
02-02-2008, 23:39
نه بابا اینا چیه میگید شما ویندوز ویستا هم مثل ویندوز xp هستش که رو دو نسخه 64bit و 32bit از طرف مایکروسافت ارائه میشه.( هر کدوم جدا )
سیستم عامل های 64bit فقط برای پردازنده های64 بیتی ارائه میشن و بر روی سیستم هایی که cpu های32 بیت دارند قابل نصب نیستند.
در مورد ویستا هم همینطوره . در ضمن در سیستم عامل های 64 بیتی ( مثلا ویستا یا xp ) اگه نرم افزار یا درایور های سیستم عامل 32bit رو نصب کنید معمولا مشکلی بوجود نمیاد . اما بر روی سیستم عامل های 32bit اصلا نمیشه درایور یا نرم افزار های 64 بیت رو نصب کرد.

درباره درايورها كاملاً اشتباه مي‌كنيد، درايورهاي 32 بيتي خيلي كم پيش مي‌ايد كه با 64 سازگار باشند و معمولاً باعث به وجود آمدن مشكلهاي زيادي (به خصوص صفحه آبي) مي‌شوند، حتي آنتي‌ويروسها و فايروالها هم كه يه جورايي از درايورهاي خاصي استفاده مي‌كنند هم خيلي مواقع باعث مشكلات زيادي مي‌شوند. در ضمن نسخه‌هاي 64 و 32 بيت ويندوز ويستا به صورت جداگانه ارائه نشده‌اند، بلكه در يك DVD‌هردو نسخه قرار دارند (DVDهاي اصل نه جدا شده ها)، يكي از بهترين كارهاي مايكروسافت همين بوده است كه باعث شده با پرداخت هزينه كمي، بتوانيد نسخه‌اي را كه دارد ارتقا داده يا آنرا با 64 بيت يا 32 بيت عوض كنيد. به علاوه نسخه 64 بيتي ويستا كاملاً با XP‌متفاوت است، در آنجا يك ويندوز كاملاً مجزا ارائه شده بود.
براي اطلاعات كامل ، مي تونيد به كتاب WIndows Vista Unleashed سر بزنيد (مثل اينكه فارسشو يكي از انتشاراتها داره ميده بيرون).

golmohammadi
02-02-2008, 23:44
خوب حالا سوال اينجاست كه از كجا بفهميم پردازنده 64 بيتي هست ؟
فكر كنم مادبرد هم بايد ساپورت كنه يعني همزمان درسته ؟

modernamir
03-02-2008, 12:32
خوب حالا سوال اينجاست كه از كجا بفهميم پردازنده 64 بيتي هست ؟
فكر كنم مادبرد هم بايد ساپورت كنه يعني همزمان درسته ؟


وقتی بروی Computer کلیک راست می کنی و Properties رو انتخاب می کنی، مشخصات CPU نوشته می شه، اگر 64 نوشته شده باشه (چه در نسخه 32 بیتی ویندوز و چه در نسخه 64 بیتی) به معنی اینه که CPU دارای قابلیت 64 بیت است.
اگر مادربورد نتونه 64 بیت رو پشتیبانی کنه، دیگه با CPU سازگار نمیشه و نمی تونید CPU 64 بیتی رو روی اون نصب کنید. (به جز مدلهایی خاص)

golmohammadi
03-02-2008, 12:36
تو اين قسمت كه شما گفتين در سيستم من 32 نوشته ( البته در ويستا)
يعني سي پي يو من 32 بيتي هست؟
باورم نميشه

chaos theory
03-02-2008, 22:12
درباره درايورها كاملاً اشتباه مي‌كنيد، درايورهاي 32 بيتي خيلي كم پيش مي‌ايد كه با 64 سازگار باشند و معمولاً باعث به وجود آمدن مشكلهاي زيادي (به خصوص صفحه آبي) مي‌شوند، حتي آنتي‌ويروسها و فايروالها هم كه يه جورايي از درايورهاي خاصي استفاده مي‌كنند هم خيلي مواقع باعث مشكلات زيادي مي‌شوند. در ضمن نسخه‌هاي 64 و 32 بيت ويندوز ويستا به صورت جداگانه ارائه نشده‌اند، بلكه در يك DVD‌هردو نسخه قرار دارند (DVDهاي اصل نه جدا شده ها)، يكي از بهترين كارهاي مايكروسافت همين بوده است كه باعث شده با پرداخت هزينه كمي، بتوانيد نسخه‌اي را كه دارد ارتقا داده يا آنرا با 64 بيت يا 32 بيت عوض كنيد. به علاوه نسخه 64 بيتي ويستا كاملاً با XP‌متفاوت است، در آنجا يك ويندوز كاملاً مجزا ارائه شده بود.
براي اطلاعات كامل ، مي تونيد به كتاب WIndows Vista Unleashed سر بزنيد (مثل اينكه فارسشو يكي از انتشاراتها داره ميده بيرون).
من هم گفتم معمولا مشکلی پیش نمیاد و نظرم بیشتر رو سیستم عامل xp بود . در ضمن شما اگه ویستا original دیده باشید این حرف رو نمیزنید نسخه های 64bit و 32bit جداگانه عرضه شدند.

chaos theory
03-02-2008, 22:14
خوب حالا سوال اينجاست كه از كجا بفهميم پردازنده 64 بيتي هست ؟
فكر كنم مادبرد هم بايد ساپورت كنه يعني همزمان درسته ؟
رو جعبه خود cpu هم مینویسه.
cpu شما چی هست؟

golmohammadi
04-02-2008, 02:06
رو جعبه خود cpu هم مینویسه.
cpu شما چی هست؟

مال من intel 3 full LGA
فكر نكنم LGA ها 32 بيتي باشند
راستي امروز زنگ زدم پرسيدم گفتند ويستا 64 بيتي اصلا نيموده خيلي كمه ...
پس با اين حساب ويستايي كه من گرفتم حتما 32 هست

arash_irani
04-02-2008, 02:27
مال من intel 3 full LGA
فكر نكنم LGA ها 32 بيتي باشند
راستي امروز زنگ زدم پرسيدم گفتند ويستا 64 بيتي اصلا نيموده خيلي كمه ...
پس با اين حساب ويستايي كه من گرفتم حتما 32 هست

سلام دوست من
نه عزیز خیلی وقته هم اومده اتفاقا
شما اگر از فروشگاه خود سایت p30world خرید میکردین داشت :46:

ممنون و موفق باشید
یا حق

chaos theory
04-02-2008, 11:34
مال من intel 3 full LGA
فكر نكنم LGA ها 32 بيتي باشند
راستي امروز زنگ زدم پرسيدم گفتند ويستا 64 بيتي اصلا نيموده خيلي كمه ...
پس با اين حساب ويستايي كه من گرفتم حتما 32 هست
cpu شما 64 بیت رو ساپورت میکنه.
در مورد ویستا هم باید بگم همونطور که دوستمون گفت خیلی وقته که تو بازار هست.

golmohammadi
04-02-2008, 12:41
cpu شما 64 بیت رو ساپورت میکنه.
در مورد ویستا هم باید بگم همونطور که دوستمون گفت خیلی وقته که تو بازار هست.

پس بهتره من برم و ويه ويستاي 64 بيتي تهيه كنم

modernamir
05-02-2008, 22:15
من هم گفتم معمولا مشکلی پیش نمیاد و نظرم بیشتر رو سیستم عامل xp بود . در ضمن شما اگه ویستا original دیده باشید این حرف رو نمیزنید نسخه های 64bit و 32bit جداگانه عرضه شدند.
اتفاقاً دقیقاً برعکس، همون اواخر 2006 که ویستا عرضه شد، به صورت دو نسخه توی یک DVD ارائه شد، ممکنه الان جدا کرده باشنش، اما حتی توی کتابهایی که برای ویستا نوشته شد، این موضوع ذکر شده و از اون به عنوان یکی از مزایای ویستا یاد شده. من خودم اولین نسخه ای که توی ایران اومد رو گرفتم، اونم دقیقاً هردو نسخه رو داشت.
الان هم توی مجموعه DVD لرد که تازه گرفتم، اونم هردو تا نسخه رو داره.

golmohammadi
07-02-2008, 01:06
من امروز رفتم و نسخه 64 بيتي را گرفتم
به اسم MRT
4 حالت نصب داره
يه حالت اورجينال و يكي هم فارسي
بار هر دو اينها دو حالت دارند 32 و 64
ولي سرعت سيستم خيلي فرق كرد
الان مثل xp روان شده
پس بين 64 و 32 فرق زيادي بود ...

windowsmn
07-02-2008, 14:19
من امروز رفتم و نسخه 64 بيتي را گرفتم
به اسم MRT
4 حالت نصب داره
يه حالت اورجينال و يكي هم فارسي
بار هر دو اينها دو حالت دارند 32 و 64
ولي سرعت سيستم خيلي فرق كرد
الان مثل xp روان شده
پس بين 64 و 32 فرق زيادي بود ...

با سلام.یعنی اگه نسخه 64 بیتی را نصب کنم ویندوز روون تر میشه؟

golmohammadi
07-02-2008, 18:53
با سلام.یعنی اگه نسخه 64 بیتی را نصب کنم ویندوز روون تر میشه؟

اره حتما
ولي به شرطي كه سيستم هم وضعش بد نباشه

modernamir
09-02-2008, 00:03
با سلام.یعنی اگه نسخه 64 بیتی را نصب کنم ویندوز روون تر میشه؟

اين بستگي به مقدار رم شما هم داره، چون سيستم 64 بيتي براي اينكه واقعاً بتوانيد دوبرابر اطلاعات بيشتر از 32 بيت را پردازش كند، به دو برابر رم نياز داره (دو هسته‌اي ها هم همينطور) به خاطر همين اگر مقدار رم شما دو برابر مقدار معمولي براي سيستم 32 بيت باشه، اونموقع كاملاً قدرت 64 بيت رو مشاهده مي‌كنيد.

golmohammadi
11-02-2008, 13:01
اين بستگي به مقدار رم شما هم داره، چون سيستم 64 بيتي براي اينكه واقعاً بتوانيد دوبرابر اطلاعات بيشتر از 32 بيت را پردازش كند، به دو برابر رم نياز داره (دو هسته‌اي ها هم همينطور) به خاطر همين اگر مقدار رم شما دو برابر مقدار معمولي براي سيستم 32 بيت باشه، اونموقع كاملاً قدرت 64 بيت رو مشاهده مي‌كنيد.

تائيد ميشه
الان من با رم 2.5 گيگ سرعتم در ويستا 64 بيتي، بيشتر از xp هست