PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا هیچ ویندوزی نصب نمی شه



ZEAEE
19-01-2008, 22:07
سلام بدوستان.اگه ممکنه راهنمایی کنید فقط بهم نخندیدچون مبتدی هستم.
سیستم من بغیر ازویندوز ویستا هیچ ویندوز دیگه ای روش نصب نمی شه:41:

zhina_gian
19-01-2008, 22:13
چون هارد شما ساتا است و احتیاج به درایو اف6 برای شناساندن هاردها به ویندوز اکس پی را دارد.
درایو اف 6 رو هم باید بر حسب نوع مشخصات سیستمتون از سایت اصلی اون کمپانی دانلود کنید.
برای اضافه کردن درایو اف 6 به خود ویندوز اکس پی جهت فرمت کردن سیستم بدون نیاز به معرفی هاردها
میتونید به تایپک زیر مراجعه کرده و برنامه مورد نظر را در صورت آشنایی باهاش دانلود کنید و ویندوز اکس
پی خودتون رو بسازید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

lord_ashkan_z
19-01-2008, 22:28
چون هارد شما ساتا است و احتیاج به درایو اف6 برای شناساندن هاردها به ویندوز اکس پی را دارد.
درایو اف 6 رو هم باید بر حسب نوع مشخصات سیستمتون از سایت اصلی اون کمپانی دانلود کنید.
برای اضافه کردن درایو اف 6 به خود ویندوز اکس پی جهت فرمت کردن سیستم بدون نیاز به معرفی هاردها
میتونید به تایپک زیر مراجعه کرده و برنامه مورد نظر را در صورت آشنایی باهاش دانلود کنید و ویندوز اکس
پی خودتون رو بسازید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نه این که نیست. اگر F6 رو موقع نصب ویندوز بر روی هارد ساتا نزنی، در نصب ویندوز مشکل پیش نمیاد بلکه بعدا در خود ویندوز مشکل پیش میاد.

به نظر من شما می خوتهید روی win vista یه عدد win xp نصب کنی.اگر این طوری است مشکل از این جا هست که بر روی ویندوز قوی تر نمی شه ویندوز ضعیف تر ریخت. مثلا وقتی win xp داری نمی تونی ویندوز 98 رو بریزی بلکه اول باید win 98 رو بریزی و بعد win xp.

ZEAEE
20-01-2008, 01:29
سلام.
تو رو خدا یه جوری بگید من حالیم بشه
گفتم که مبتدیم
در ضمن یک بار ویستا را فرمت کردم که xp نصب کنم اصلا صفحه نصب نیومد

golmohammadi
21-01-2008, 12:22
سلام بدوستان.اگه ممکنه راهنمایی کنید فقط بهم نخندیدچون مبتدی هستم.
سیستم من بغیر ازویندوز ویستا هیچ ویندوز دیگه ای روش نصب نمی شه:41:

شما يكبار ويندوز xp را بزاريد نصب بشه
بعد مراحل نصب را طي كنيد
بعد هر كدام از مرحله كه گير كردين و يا اروري چيزي داد اون اينجا بگين تا راهنمايي بشه
در ضمن مدل مادربوردتون را هم قيد كنيد

ZEAEE
21-01-2008, 17:16
شما يكبار ويندوز xp را بزاريد نصب بشه
بعد مراحل نصب را طي كنيد
بعد هر كدام از مرحله كه گير كردين و يا اروري چيزي داد اون اينجا بگين تا راهنمايي بشه
در ضمن مدل مادربوردتون را هم قيد كنيد

با سلام .
اصلان صفحه بوت برای نصب xp نمیاد و صفحه سیاه می شه در ضمن بوت سی دی رام هم روشنه ولی ویستا راحت و اتوماتیک مراحل نصب رو طی
می کنه.
برد اصلی -ASROCK CORE 2
درایو - NTFS

golmohammadi
21-01-2008, 20:43
شما اگه 1st firt bood را cd-rom انتخاب كرده باشي خوب حتما بايد به مراحل نصب بره
دقت كن شايد دوتا cd-rom داري و شادي سي دي را اشتباه گذاشتي
وقتي كامپيوتر را روشن ميكني بايد يه صفحه بياد كه چند تا نقطه مياد ميره كه در اون زمان بايد يك دكمه را بزني تا بره به نصب ويندوز . تا اينجاشو بگو ببينم چجوري پيش ميره ؟

ZEAEE
21-01-2008, 22:58
شما اگه 1st firt bood را cd-rom انتخاب كرده باشي خوب حتما بايد به مراحل نصب بره
دقت كن شايد دوتا cd-rom داري و شادي سي دي را اشتباه گذاشتي
وقتي كامپيوتر را روشن ميكني بايد يه صفحه بياد كه چند تا نقطه مياد ميره كه در اون زمان بايد يك دكمه را بزني تا بره به نصب ويندوز . تا اينجاشو بگو ببينم چجوري پيش ميره ؟

سلام متشکرم که راهنمایی می کنی.
دو تا درایور سی دی و دی وی دی دارم که مراحل نصب رو با دی وی دی شروع می کنم.در ضمن بوت دی وی دی هم روشنه.
توی دی وی دی هم ویستا هست وهم xp
با انتخاب ویستا مراحل نصب بصورت اتوماتیک طی می شه. ولی xp رو که انتخاب میکنم صفحه سیاه می شه و
نقطه ها هم نمیاد. در ضمن سعی کردم ویندوز 98 رو از سی دی نصب کنم باز هم نشد.
حتی ویستا رو فرمت کردم که 98 یا xp رو نصب کنم باز هم نشد.

golmohammadi
22-01-2008, 19:20
سلام متشکرم که راهنمایی می کنی.
دو تا درایور سی دی و دی وی دی دارم که مراحل نصب رو با دی وی دی شروع می کنم.در ضمن بوت دی وی دی هم روشنه.
توی دی وی دی هم ویستا هست وهم xp
با انتخاب ویستا مراحل نصب بصورت اتوماتیک طی می شه. ولی xp رو که انتخاب میکنم صفحه سیاه می شه و
نقطه ها هم نمیاد. در ضمن سعی کردم ویندوز 98 رو از سی دی نصب کنم باز هم نشد.
حتی ویستا رو فرمت کردم که 98 یا xp رو نصب کنم باز هم نشد.

با اين حساب فكر كنم اشكال از ويندوز هست
شما اگه ويندوز ديگه اي داري يه بارم اونو تست كن
البته اشكال ميتونه از خود دي وي دي و هم از دي وي دي رام باشه بدين صورت كه بعضي از فايلها را نتونه بخونه
منظورم از نقظه ها اينه كه وقتي اولين قطعه قابل خواندن برا كامپيوتر را سي دي رام انتخاب ميكني بعد از روشن كردن كامپيوتر چند تا نقطه مياد ميره حتي اگه چيزي داخل سي دي رام نباشه بازم مياد اگر نيومد مطمدن باش كه هنوز تنظيمات بايوس را درست انجام ندادي

ZEAEE
22-01-2008, 23:24
با اين حساب فكر كنم اشكال از ويندوز هست
شما اگه ويندوز ديگه اي داري يه بارم اونو تست كن
البته اشكال ميتونه از خود دي وي دي و هم از دي وي دي رام باشه بدين صورت كه بعضي از فايلها را نتونه بخونه
منظورم از نقظه ها اينه كه وقتي اولين قطعه قابل خواندن برا كامپيوتر را سي دي رام انتخاب ميكني بعد از روشن كردن كامپيوتر چند تا نقطه مياد ميره حتي اگه چيزي داخل سي دي رام نباشه بازم مياد اگر نيومد مطمدن باش كه هنوز تنظيمات بايوس را درست انجام ندادي
دی وی دی رام مشکلی نداره . با سی دی دیگه هم امتحان کردم xp نصب نشد .
میمونه تنظیمات بایوس که نمی دونم چه جوری باید انجامش بدم

میشه راهنمایی کنی . ممنون

golmohammadi
23-01-2008, 15:00
تنظيمات بايوس چيز خاصي نداره
شما بايد براي نصب ويندوز بايوس را طوري تنظيم كنيد كه اولين قطعه اي كه سيستم بعد از راه اندازي ميخواند سي دي رام باشد همين و بعد ار نصب ويندوز هم اولين قطعه را بايد هارد انتخاب كنيد بدين صورت كه :
در هنگام روشن شدن سيستم دكمه DELET (در بعضي كامپيوتر ها دكمه ديگر) را پائين نگه داريد تا وارد Setup شويد.
دستگاه را به گونه اي تنظيم كنيد كه اولين وسيله بوت شدن CD-Rom باشد ( 1ST FIRST BOOT ) . يعني وارد قسمت Bios featurs setup شده و اولين وسيله بوت شدن را CD قرار دهيد.سپس روي گزينهSave &Exit setup كليك كرده و از Setup خارج شويد.در اينجا سوالي مبني بر (Save to cmos and exit (Y/N از شما پرسيده مي شود.كليد Y را فشار دهيد دهيد تا سيستم دوباره Restart شود.

ZEAEE
23-01-2008, 18:03
تنظيمات بايوس چيز خاصي نداره
شما بايد براي نصب ويندوز بايوس را طوري تنظيم كنيد كه اولين قطعه اي كه سيستم بعد از راه اندازي ميخواند سي دي رام باشد همين و بعد ار نصب ويندوز هم اولين قطعه را بايد هارد انتخاب كنيد بدين صورت كه :
در هنگام روشن شدن سيستم دكمه DELET (در بعضي كامپيوتر ها دكمه ديگر) را پائين نگه داريد تا وارد Setup شويد.
دستگاه را به گونه اي تنظيم كنيد كه اولين وسيله بوت شدن CD-Rom باشد ( 1ST FIRST BOOT ) . يعني وارد قسمت Bios featurs setup شده و اولين وسيله بوت شدن را CD قرار دهيد.سپس روي گزينهSave &Exit setup كليك كرده و از Setup خارج شويد.در اينجا سوالي مبني بر (Save to cmos and exit (Y/N از شما پرسيده مي شود.كليد Y را فشار دهيد دهيد تا سيستم دوباره Restart شود.

سلام دوست عزیز تمام این کارها رو که گفتی انجام دادم. ولی نتیجه نگرفتم .
البته توی یه تایپیک دیگه گفتی ویندوزم رو عوض کنم و چندتا ویندوز هم معرفی کردی.حالا که ویستا رو دارم.
سی دی ویندوز xp رو که تهیه کردم بهت میگم که راهنمایم کنی. البته اگه زحمتی نیست.

مبتدیم دیگه.................... باز هم ممنون امید وارم خسته ات نکرده باشم

golmohammadi
23-01-2008, 18:49
نه خواهش ميكنم