PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با صدای کامپیوتر


asiatech





    

hamid00009
15-01-2008, 15:42
با سلام می خواستم بدونم چرا صدای کامپیوترم بدون هیچ دلیلی میره البته اگر استند بای کنم یا رستارت درست می شه کارایی که کردم تا درست بشه اینا بود ویندوز عوض کردم / کارت صوت را دوباره نصب کردم / ویروس یابی دیگه نمیدونم چکار کنم :41: لطفا راهنمایی کنید با تشکر

omid.sarmad
15-01-2008, 16:37
با سلام می خواستم بدونم چرا صدای کامپیوترم بدون هیچ دلیلی میره البته اگر استند بای کنم یا رستارت درست می شه کارایی که کردم تا درست بشه اینا بود ویندوز عوض کردم / کارت صوت را دوباره نصب کردم / ویروس یابی دیگه نمیدونم چکار کنم :41: لطفا راهنمایی کنید با تشکر

سلام.کجا میره؟این مهمه.
احتمایا Default پخش میره رو مودم یا دستگاه های دیگه.
اگه مشکل همونی باشه که من فکر می کنم جواب اینه:

از پنل کنترل گزینه Sounds and Audio Devices رو انتخاب کن.روی سربرگ audio کلیک کن و بعد Sound Playback رو، روی کارت صدات تنظیم کن.

hamid00009
16-01-2008, 10:51
دوست عزیز تو این قسمت که گفتی رفتم یک گزینه بیشتر نداره که ما ل کارت صداست realtek ac97 audio

omid.sarmad
16-01-2008, 11:41
دوست عزیز تو این قسمت که گفتی رفتم یک گزینه بیشتر نداره که ما ل کارت صداست realtek ac97 audio
سلام.شرمنده دوست عزیز چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه.:41:
شاید یه نرم افزار نصب می کنی که با کارت صدات تداخل داره.:8:
اگه میشه توضیح بیشتری بده.:46:
وقتی میگی با ریست درست میشه یعنی بعد از ریست مجددا خراب میشه.:13:
حالا کی خراب میشه احتمالا با اجرای نرم افزار کذایی.:19:

winxp
16-01-2008, 12:12
سلام عزیزم

نرم افزارهای player که ازشون استفاده میکنی رو بگو
و توضیح بده با چه فرمتهایی این مشکل رو داری
مثلا فقط mp3 این طوریه یا در حین بازی هم این طوری میشه یا موقعی که هم بازی میکنی و هم اهنگ گوش میدی

بیشتر توضیح بده و بگو ویندوزت رو از کی عوض نکردی و نرم افزارهای جانبی که تو start up هستن رو بگو چیان
موفق باشی

hamid00009
16-01-2008, 15:41
با سلام فرق نمی کنه از چه پلیری استفاده میکنم در تمام موارد صدا قطع میشود حتی هنگام بازی ویندوز هم تازه عوض کردم میگم نکنه کارت صدام مشکل داره؟

omid.sarmad
16-01-2008, 17:02
با سلام فرق نمی کنه از چه پلیری استفاده میکنم در تمام موارد صدا قطع میشود حتی هنگام بازی ویندوز هم تازه عوض کردم میگم نکنه کارت صدام مشکل داره؟

سلام.یعنی چی در تمام وراد صدا قطع میشه؟ببینم صداهای پیش فرض ویندوز رو داری یا کلا بی صدایی.صامت صامت.

hamid00009
16-01-2008, 19:44
کلا بیصداست تا موقعی که استند بای می کنم قبل از استندبای صدا می یاد

winxp
16-01-2008, 21:33
ما اخر نفهمیدیم شما صدا داری یا نه

وقتی وارد ویندوز میشی صدا داری ؟
میای تو ویندوز اهنگ پخش میکنی صدا داری ؟
وقتی میخوای خاموش کنی صداش قطع میشه یا یه دفعه قطع میشه ؟

موقع standby چی کار میشه ؟

توی divace manager همه ی گزینها به شکل نرمال هستن ؟
وقتی میای تو ویندوز بهت نمیگه یه سخت افزار جدید شناسایی شده ؟

اینارو جواب بده

s_e_i_d
16-01-2008, 22:46
با سلام به همه دوستان
منم یه مشکل مشابه دارم گفتم تاپیک جداگونه نزنم.
من بعد از نصب مجدد ویندوز مشکل پیدا کردم.دریور کارت صدا رو هم نصب کردم اما تو control panel اون قسمتی که مربوط به Audio هست نوشته: no audio device
نمیدونم چرا این طوری شده.فایل های صوتی رو که اجرا نمی کنه و ارور میده.فایل های تصویری رو هم بدون صدا پخش می کنه.
لطفا کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!

omid.sarmad
17-01-2008, 09:18
موقع standby چی کار میشه ؟

سلام.ویندوز ایکس پی عزیز.این جملت منو کشته،منو کشته ...

s_e_i_d
17-01-2008, 09:54
دوستان کسی کمکی نمی کنه؟
میشه اصلا بگید از کجا می تونم بفهمم کارت صدای کامپیوترم سالم هست یا نه؟مثلا با نر افزار یا هر راه دیگه ای که خودتون می دونید.

hamid00009
17-01-2008, 10:52
ما اخر نفهمیدیم شما صدا داری یا نه

وقتی وارد ویندوز میشی صدا داری ؟
میای تو ویندوز اهنگ پخش میکنی صدا داری ؟
وقتی میخوای خاموش کنی صداش قطع میشه یا یه دفعه قطع میشه ؟

موقع standby چی کار میشه ؟

توی divace manager همه ی گزینها به شکل نرمال هستن ؟
وقتی میای تو ویندوز بهت نمیگه یه سخت افزار جدید شناسایی شده ؟

اینارو جواب بده
جواب دوست عزیز win xp
1-آره صدا دارم
2-آره صدا دارم
3-در هنگام پخش آهنگ یا در هنگام بازی یکدفه قطع می شه
4-وقتی standbay میکنی و دوباره به ویندوز بر میگردی صدا مییاد
5- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟divace manager
6-نه نمیگه

omid.sarmad
17-01-2008, 11:20
دوستان کسی کمکی نمی کنه؟
میشه اصلا بگید از کجا می تونم بفهمم کارت صدای کامپیوترم سالم هست یا نه؟مثلا با نر افزار یا هر راه دیگه ای که خودتون می دونید.
سلام.دوست عزیز ما داریم کمک می کنیم دیگه.البته قصدمون اینه، اگه بشه.
شما مرحمت بفرما و یه ویندوز درست و درمون نصب کن. (نه از این ویندوز های دستکاری شده مثل MRT)
بعد درایورها و یه پلیر استاندارد ببین به این مشکل برمی خوری اگه آره احتمال زیاد از کارت صدا هست.

s_e_i_d
17-01-2008, 11:45
سلام.دوست عزیز ما داریم کمک می کنیم دیگه.البته قصدمون اینه، اگه بشه.
شما مرحمت بفرما و یه ویندوز درست و درمون نصب کن. (نه از این ویندوز های دستکاری شده مثل MRT)
بعد درایورها و یه پلیر استاندارد ببین به این مشکل برمی خوری اگه آره احتمال زیاد از کارت صدا هست.

ممنون از لطف شما
اما آخه این دفعه اولم نیست که ویندوز نصب می کنم.قبلا همین windows xp sp2 رو بدون هیچ مشکلی نصب کرده بودم.اما این دفعه مشکل پیدا کرده.راهی هست که بشه فهمید مشکل سخت افزاری وجود داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

winxp
17-01-2008, 13:35
سلام دوست خوبم

والا این طوری که شما میگین جالب شده

یه عکس از proce های task manager بزار این جا ببینیم چیه ؟

ضمنا انتی ویروستم بگو چیه ؟

خیلی جالبه

موفق باشی

winxp
17-01-2008, 13:43
با سلام به همه دوستان
منم یه مشکل مشابه دارم گفتم تاپیک جداگونه نزنم.
من بعد از نصب مجدد ویندوز مشکل پیدا کردم.دریور کارت صدا رو هم نصب کردم اما تو control panel اون قسمتی که مربوط به Audio هست نوشته: no audio device
نمیدونم چرا این طوری شده.فایل های صوتی رو که اجرا نمی کنه و ارور میده.فایل های تصویری رو هم بدون صدا پخش می کنه.
لطفا کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!


سلام سعید جان

گرافیک شما on board هستش یا نه ؟

احتمال داره از setup سیستم disable کرده باشین

برین Setup و تنضیمات رو defaulte کنین و f10 بزنینن بیان بیرون ببینین شناسایی نمیشه

اگه کارت هستش احتمال داره از جاش در اومده که پیشنهاد میشه جاش رو عوض کنین

موفق باشی عزیزم
:11:

omid.sarmad
17-01-2008, 17:13
ممنون از لطف شما
اما آخه این دفعه اولم نیست که ویندوز نصب می کنم.قبلا همین windows xp sp2 رو بدون هیچ مشکلی نصب کرده بودم.اما این دفعه مشکل پیدا کرده.راهی هست که بشه فهمید مشکل سخت افزاری وجود داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.دو حالت داره.
1- یا شما ما رو گرفتی.
2-یا اصلا پستها رو نمی خونی،که در این صورت،حالت اول هم مصداق پیدا می کنه.
راستی مگه اونایی که دفعه اولشون نیست ویندوز عوض نمی کنن.من چه سادم تا حالا صد دفعه ویندوز عوض کردم.

s_e_i_d
18-01-2008, 19:55
سلام سعید جان

گرافیک شما on board هستش یا نه ؟

احتمال داره از setup سیستم disable کرده باشین

برین Setup و تنضیمات رو defaulte کنین و f10 بزنینن بیان بیرون ببینین شناسایی نمیشه

اگه کارت هستش احتمال داره از جاش در اومده که پیشنهاد میشه جاش رو عوض کنین

موفق باشی عزیزم
:11:
داداش من مشکل کارت صدا دارم نه گرافیک!!!!!!!!! ظاهرا ویندوز من گیر داده که درایوری که نصب می کنی با ویندوز سازگار نیست در صورتی که من رفتم درایور جدید رو از سایتrealtek گرفتم.به نظر شما الآن باید چیکار کنم؟؟؟؟؟




سلام.دو حالت داره.
1- یا شما ما رو گرفتی.
2-یا اصلا پستها رو نمی خونی،که در این صورت،حالت اول هم مصداق پیدا می کنه.
راستی مگه اونایی که دفعه اولشون نیست ویندوز عوض نمی کنن.من چه سادم تا حالا صد دفعه ویندوز عوض کردم.


داداش ظاهرا شما منو گرفتی!!!!!!!!!اصلا خوندی از اول که ببینی مشکل من چیه؟؟؟؟؟؟
تو این تاپیک دو نفر مشکل صدا داشتن که با هم فرق داشت.در مورد ویندوز عوض کردن هم گفتم تازه عوض کردم و ویندوز مشکلی نداره که شما نفهمیدی من چی گفتم.در ضمن دوست نداری مجبور نیستی جواب بدی البته
اگه اصلا چیزی بلد باشی...........

omid.sarmad
18-01-2008, 20:12
داداش ظاهرا شما منو گرفتی!!!!!!!!!اصلا خوندی از اول که ببینی مشکل من چیه؟؟؟؟؟؟
تو این تاپیک دو نفر مشکل صدا داشتن که با هم فرق داشت.در مورد ویندوز عوض کردن هم گفتم تازه عوض کردم و ویندوز مشکلی نداره که شما نفهمیدی من چی گفتم.در ضمن دوست نداری مجبور نیستی جواب بدی البته
اگه اصلا چیزی بلد باشی...........

سلام.کاملا تایید میشه.100%

Angel Of Darkness
18-01-2008, 21:58
دوستان کسی کمکی نمی کنه؟
میشه اصلا بگید از کجا می تونم بفهمم کارت صدای کامپیوترم سالم هست یا نه؟مثلا با نر افزار یا هر راه دیگه ای که خودتون می دونید.

سلام دوست عزیز چرا اینقدر بیحوصله
به نظر من چون اصلا نمیشناسه یا کارتت سوخته و باید فاتحش بخونی
یا اگه آنبرد نیست ببین شکافای پی سیت سالمه یا خاک نگرفته
و در آخر هم رو یه سیستم دیگه کارتت رو امتحان کن
ولی اگه آنبرد هست و نمیشناسه به احتمال زیاد دخلش اومده
برو یه کارت دست دو بخر 4 تا 5 تمن 6 خروجی گیرت میاد
اینقدر هم با بچه ها تند صحبت نکن اونا فقط می خوان مشکلت حل بشه والا دیگه این وسط چیزی به اونا قرار نیست بماسه یه طرف تازه وقت و پولشون صادقانه وسط گزاشتن و دارن سعی میکن مشکل شما رو حل کنن
موفق باشی

s_e_i_d
18-01-2008, 22:36
سلام دوست عزیز چرا اینقدر بیحوصله
به نظر من چون اصلا نمیشناسه یا کارتت سوخته و باید فاتحش بخونی
یا اگه آنبرد نیست ببین شکافای پی سیت سالمه یا خاک نگرفته
و در آخر هم رو یه سیستم دیگه کارتت رو امتحان کن
ولی اگه آنبرد هست و نمیشناسه به احتمال زیاد دخلش اومده
برو یه کارت دست دو بخر 4 تا 5 تمن 6 خروجی گیرت میاد
اینقدر هم با بچه ها تند صحبت نکن اونا فقط می خوان مشکلت حل بشه والا دیگه این وسط چیزی به اونا قرار نیست بماسه یه طرف تازه وقت و پولشون صادقانه وسط گزاشتن و دارن سعی میکن مشکل شما رو حل کنن
موفق باشی

دوست عزیز ممنون از کمک شما
کارت من onboard هست و مدل مادربورد 8I945PL-G
منم احتمال زیاد میدم که کارتم مشکل پیدا کرده باشه و مشکل سخت افزاری باشه.
من اینجا با کسی تند صحبت نکردم ولی کسی که میاد بدون توجه به مطلبی که من نوشتم میگه ما رو گرفتی همون کمک نکنه بهتره منتی هم که سر من نداره.منم مشکلم یه مشکل معمولی نبود و گر نه خودم از پس حل کردنش بر میومدم.
من الآن هنوز مطمئن نیستم که کارتم سوخته و می خوام ببینم از چه راهی میشه از این مورد مطمئن شد؟؟؟؟آخه موقع نصب درایور پیغامی میاد که به خود درایور گیر میده و عیب سخت افزاری رو نشون نمیده.

Angel Of Darkness
18-01-2008, 22:56
خوب من تو تواناییهای شما شک ندارم
و در مورد اینکه مشکلتون معمولی نیست خودتون میدونید که تو این انجمن افراد وارد و متخصص اگه توهین کسی تلقی نشه وجود نداره همون مثل هم هستیم یا یه کم بالا تر یا یه کم پایین تر یه آدم وارد هیچ وقت نمیاد وقت با ارزشش برای ما بزاره برای نمونه خدمت شما عرض کنم :
یه برق کار فقط اومد و یه فیوز تو یه کارگاه عوض کرد اونوقت بابت اون 8 تمن گرفت وگفت پول وقتی که گزاشتم
پس ما که مثل هم هستیم باید دست هم بگیریم و همدیگر بالا بکشیم نه اینکه ...........
برای من هم بارها پیش اومده نمیگم تو کدوم تاپیک یه سوال 8 تا 9 بار مطرح کردم اونم بدون هیچ کم یا زیادی تا آخر نتیجه گرفتم
در کل حرفم اینه که با اعصاب خوردی و ناراحت کردن این اون کارها درست نمیشه
هر چند گفتن وقتی دوتا آدم بزرگ عقلاشون رو هم میزارن موفق تر میشن اما وقتی دوتا بچه عقالشون رو هم میزارن خطرناک تر میشن {خنده یاهویی}
در مورد مشکل شما هم باید بگم که چند تا سوال دارم
1 چند وقت مادر بردت خریدی
2 چیز خارجی رو به ورودی یا خروجی کارت صدا وصل کردی یا نه
3 وقی درایو مادربردت میزاری کارت صدا رو میشناسه و تو اتورانش فعال هست یا نه
4 پیغام خطا رو اگه تونستی عکسش بزار
موفق باشی دوست من

s_e_i_d
19-01-2008, 00:06
خوب من تو تواناییهای شما شک ندارم
و در مورد اینکه مشکلتون معمولی نیست خودتون میدونید که تو این انجمن افراد وارد و متخصص اگه توهین کسی تلقی نشه وجود نداره همون مثل هم هستیم یا یه کم بالا تر یا یه کم پایین تر یه آدم وارد هیچ وقت نمیاد وقت با ارزشش برای ما بزاره برای نمونه خدمت شما عرض کنم :
یه برق کار فقط اومد و یه فیوز تو یه کارگاه عوض کرد اونوقت بابت اون 8 تمن گرفت وگفت پول وقتی که گزاشتم
پس ما که مثل هم هستیم باید دست هم بگیریم و همدیگر بالا بکشیم نه اینکه ...........
برای من هم بارها پیش اومده نمیگم تو کدوم تاپیک یه سوال 8 تا 9 بار مطرح کردم اونم بدون هیچ کم یا زیادی تا آخر نتیجه گرفتم
در کل حرفم اینه که با اعصاب خوردی و ناراحت کردن این اون کارها درست نمیشه
هر چند گفتن وقتی دوتا آدم بزرگ عقلاشون رو هم میزارن موفق تر میشن اما وقتی دوتا بچه عقالشون رو هم میزارن خطرناک تر میشن {خنده یاهویی}
در مورد مشکل شما هم باید بگم که چند تا سوال دارم
1 چند وقت مادر بردت خریدی
2 چیز خارجی رو به ورودی یا خروجی کارت صدا وصل کردی یا نه
3 وقی درایو مادربردت میزاری کارت صدا رو میشناسه و تو اتورانش فعال هست یا نه
4 پیغام خطا رو اگه تونستی عکسش بزار
موفق باشی دوست من

دوست عزیز بزاهم ممنون از شما
1)ماردبورد رو من16 ماه پیش خریدم.
2)من هیچ تغییری نسبت به زمان قبل از تعویض ویندوز ندادم یعنی همون جوری هستن پس مشکل مطمئنم از اونجا نیست.
3)این سوالت واضح نیست.یعنی اصلا چه ربطی داره؟چیو بشناسه؟تو سی دی مادر بورد فقط درایور کارتصدا و یه سری چیز های دیگه هست.کارت صدا هم که onboard هست و مدلش همونه که تو سی دی هست.
4)اینم عکس ارور ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Angel Of Darkness
19-01-2008, 00:42
خوب دستت درد نکنه
حالا اگه نگی زیاد قرقر میکنم بهتون مگفتم که بهتر بود عکسا رو میبریدین تا هم آپلودشون برای شما راحت تر بشه و هم با اینترنت زغالی زود تر بالا بیاد
و در مورد سوال سومم و سی دی مادر برد اگه شما سی دی مادر برد خودتون تو سیستم دوستتون بزارین و اون یه مادربرد دیگه داشته باشه میبینید که تو اوتورانی که میاد هیچی نیست این فن آوری هست که شرکتها در اتوران سی دی میگنجونن خوب و اگه تو کامپیوتر خودتون بزارین و ببینین که درایو کارت صدا رو نشون نمیده معلومه که کارت صدا به سرای باقی رفته
اما تو عکسی که گزاشتین خلافش میگه یعنی کارت شما سالم هست
در شکل دوم هم نشون میده کارت هست ولی درایو نداره پس کارت سالمه
اما شما در عکس اول روی گزینه continue anyway میزنید یا نه ؟

s_e_i_d
19-01-2008, 01:09
خوب دستت درد نکنه
حالا اگه نگی زیاد قرقر میکنم بهتون مگفتم که بهتر بود عکسا رو میبریدین تا هم آپلودشون برای شما راحت تر بشه و هم با اینترنت زغالی زود تر بالا بیاد
و در مورد سوال سومم و سی دی مادر برد اگه شما سی دی مادر برد خودتون تو سیستم دوستتون بزارین و اون یه مادربرد دیگه داشته باشه میبینید که تو اوتورانی که میاد هیچی نیست این فن آوری هست که شرکتها در اتوران سی دی میگنجونن خوب و اگه تو کامپیوتر خودتون بزارین و ببینین که درایو کارت صدا رو نشون نمیده معلومه که کارت صدا به سرای باقی رفته
اما تو عکسی که گزاشتین خلافش میگه یعنی کارت شما سالم هست
در شکل دوم هم نشون میده کارت هست ولی درایو نداره پس کارت سالمه
اما شما در عکس اول روی گزینه continue anyway میزنید یا نه ؟
ببخشید آخه اصلا حواسم به سایز عکسا نبود بدشم که دیگه حسش نبود که تغییرشون بدم.
سی دی مادر بورد کارت صدا رو نشون میده.درایور اون رو نصب کردم که جواب نداد از سایتش ورژن جدیدش رو گرفتم بازم جواب نداد.بله من continue anyway رو میزنم ولی بعد از اتمام نصب و ریست کردن سیستم صدایی از pc در نمیاد.
من حدسم اینه که ویندوزی که نصب می کنم یه مشکلی داره و عجیبه که چرا قبلا این طوری نمیشد.آخه با همین سی دی چندبار تا حالا ویندوز نصب کرده بودم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده بود.
حالا به نظر شما چیکار کنم؟

Angel Of Darkness
19-01-2008, 01:16
خوب منم امکان سخت افزاری کلا میزارم کنار
بله امکانش هست که از ویندوز باشه منم حالا دارم تو تاریکی مطلق مینویسم مغزمم هنگ کرده شما با یه ویندوز دیگه امتحان کن
در مورد اون 3 تا کانکشنم اگه دوست داشتی یه توضیح بده
فردا میبینمت
شب به خیر و خوابای رنگی ببینی

rsh
19-01-2008, 01:17
مطمعنی اسپیکرهات خراب نیستن

winxp
19-01-2008, 01:34
سلام عزیزان

angel جان که اسموتونو نمیدونم ولی خیلی از کمکاتون ممنون

و said جان که هونز مشکلشون حل نشده

دفها های قبل با همین ویندوز صدا داشتی ولی الان نداری
از رو خود Cd مادر برد که میزنی نصب بشه چه error میده ؟
اگه error نمیده وو نصب میشه پس اشکال از درایور نیست , میشه گفت یا ویندوز قاطی کرده یا کارت صدات مشکل فنی داره , والا من فکر میکنم اگه speaker هاتم یه تست بکنی بد نباشه ؟ البته اینو این طوری میشه فهمید که وقتی اهنگ میزاری error میده یا نه ؟ اگه error نمیده میشه گفت اشکال مربوط به خروجی میشه
شاید فیش اسپیکر هاتون رو زدین تو میکروفون , اینم تست کنین بد نیست .

دیگه چی !!!!!!!!!!!!!

دیگه این که تنظیمات Setup رو Defulte کنین

حالا عکسهایی که گذاشتین
تو این عکسا نشون میده کارت صدای شما شناسایی نشده
پس 100% کارت صداتون مشکل دار شده مگر این که بگیم cd خش شده و درایور رو به خوبی شناسایی نمیکنه

بهترین کار تست با یه کار صدای دیگس

موفق باشی عزیزم

s_e_i_d
19-01-2008, 01:42
سلام عزیزان

angel جان که اسموتونو نمیدونم ولی خیلی از کمکاتون ممنون

و said جان که هونز مشکلشون حل نشده

دفها های قبل با همین ویندوز صدا داشتی ولی الان نداری
از رو خود Cd مادر برد که میزنی نصب بشه چه error میده ؟
اگه error نمیده وو نصب میشه پس اشکال از درایور نیست , میشه گفت یا ویندوز قاطی کرده یا کارت صدات مشکل فنی داره , والا من فکر میکنم اگه speaker هاتم یه تست بکنی بد نباشه ؟ البته اینو این طوری میشه فهمید که وقتی اهنگ میزاری error میده یا نه ؟ اگه error نمیده میشه گفت اشکال مربوط به خروجی میشه
شاید فیش اسپیکر هاتون رو زدین تو میکروفون , اینم تست کنین بد نیست .

دیگه چی !!!!!!!!!!!!!

دیگه این که تنظیمات Setup رو Defulte کنین

حالا عکسهایی که گذاشتین
تو این عکسا نشون میده کارت صدای شما شناسایی نشده
پس 100% کارت صداتون مشکل دار شده مگر این که بگیم cd خش شده و درایور رو به خوبی شناسایی نمیکنه

بهترین کار تست با یه کار صدای دیگس

موفق باشی عزیزم

عزیز ممنون از راهنمایی هایی که میکنی
اگه من اینجا یه گله ای می کنم دوستان ببخشن.
آخه من عادت دارم یه مطلب رو با دقت بخونم.ظاهرا شما پست های من رو با دقت از اول دنبال نکردی چون جواب تمام سوالایی که کردی رو من جلو جلو تو اون پست ها داده بودم.
سی دی مارد بورد رو هم که بذارم همین پیغامی رو میده که تو عکس هست.سخت افزار رو که حتما میشناسه از اون نظر مشکلی نداره.به Speaker هم ربطی نداره چون رو هر فایل صوتی که کلیک کنم ارور میده و اصلا اجراش نمی کنه.دیگه بعد از این همه سال سوتی به این ضایعی که نمیدم حواسم به Speaker نباشه.
با تشکر از همه دوستان.

winxp
19-01-2008, 02:02
خوب دیگه

تو عکسهایی که گذاشتی درایور کامل نصب نشده

شما 2 تا عکس گذاشتی

به من اینارو توضیح بده

توی device manager روی اون ایکون صدا که علامت سوال داره راست کایک کن بزن update درایور
بعد تو پنجره ی جدید گزینه ی پایینی رو بزن تا جایی که برسی have disk

حالا به طور دستی برو از تو cd rom اون درایور وربوطه رو انتخاب کن و ok کن ببین کامل نصب میشه یا نه

منتظرم

الان تست کن بگو

s_e_i_d
19-01-2008, 10:41
خوب دیگه

تو عکسهایی که گذاشتی درایور کامل نصب نشده

شما 2 تا عکس گذاشتی

به من اینارو توضیح بده

توی device manager روی اون ایکون صدا که علامت سوال داره راست کایک کن بزن update درایور
بعد تو پنجره ی جدید گزینه ی پایینی رو بزن تا جایی که برسی have disk

حالا به طور دستی برو از تو cd rom اون درایور وربوطه رو انتخاب کن و ok کن ببین کامل نصب میشه یا نه

منتظرم

الان تست کن بگو

دوست عزیز این کار رو قبلا هم انجام داده بودم.دوباره هم انجام دادم اما این دفعه خود ویندوز یه دفعه گیر کرد و یه صفحه آبی رنگ اومد که گفت دقیقا به خاطر نصب این درایور ممکنه به pc شما آسیب وارد بشه.
حالا می گید من چیکار کنم.تنها ایرادی که میگیره از درایور هست وگر نه خود کارت که مشکلی نداره چون تو لیست سخت افزار ها هست.

Angel Of Darkness
19-01-2008, 11:16
سلام winxp و s_e_i_d به نظر من مشکل میتونه از ویندوز باشه
راه حل دیگه ای به نظرم نمیرسه
و در مورد اسپیکر شما میبینید که در عکس دوم اصلا کارت صدا خروجی نداره تا بخواد به اسپیکر برسه
بعد هم به قول دوستمون s_e_i_d بعد این همه سال سوتی به این بزرگی که کسی نمیده
تا بعد

Angel Of Darkness
19-01-2008, 11:38
سلام عزیزان

angel جان که اسموتونو نمیدونم ولی خیلی از کمکاتون ممنون

موفق باشی عزیزم

سلام winxp عزی :11:ز
منم اسم شما و خیلیهای دیگه رو نمیدونم
اما اصلا مهم نیست چون :
هر کدوم از ما میتونه دختر ، پسر، زن ، مرد ، معلم ، خانه دار
یه پیرزن زشت و بد ترکیب دم مرگ ، یه جوون که هنوز پشت لبش سبز نشده ،
یه فرد از یه بیمارستان روانی یا .................
اگه ما تو این دنیای مجازی همونی نباشیم که دوست داریم و همونی شخصی رو که باهاش داریم حرف میزنیم چهرش برای خودمون نسازیم پس دیگه با دنیای واقعی چه فرقی می کنه و ما همون دلهره ها و ترسهامون با خودمون به دنیای مجازی و قشنگی که درست کردیم انتقال میدیم
شما و هر کدام از دوستان هم هر چی دوست دارین میتونید من صدا کنید
و هر شکلی که دوست دارید از من تو نظرتون مجسم کنید
چون من هم همین کار میکنم چون این دنیای من و من هیچ تعهد فیزیکی نسبت به اون ندارم
شاید من یه پیرمرد در حال مرگ باشم که رو تخت بیمارستان و از بی کسی دارم با شما هم کلام میشم
شاید من یه زن خونه دارم که از کهنه بچه شستن به تنگ اومده
شاید یه دختر یا پسر خوشگل و مامان
تو هر چی رو دوست داری در ذهنت از من بساز تو آزادی
در کل موضوع فرقی نمیکنه این وجود و ماهیت ما هست که برای هم اهمیت داریم نه جسم و اسم همه ما
در آخر هم این شعر زیبا رو از گروه متالیکا به شما و تمام دوستان تقدیم میکنم
the road becomes my bride
i am stripped of all but pride

but i will take my time anywhere
free to speak my mind any where

where i lay my head is home
the earth becomes my throne


i adapt to the unknow
under wandering stars i have grown
by my self but not alone

call me what you will
rover wanderer
nomad vagabond
:40:

winxp
19-01-2008, 15:26
سلام عزیزم

من اسمم بهروزه

اگه اسم همو بدونیم بهتره به خاطر دلایلی

اگه میشه معنیه شعری رو که گذاشتی رو هم بزار

ممنون

Angel Of Darkness
19-01-2008, 17:56
سلام عزیزم

من اسمم بهروزه

اگه اسم همو بدونیم بهتره به خاطر دلایلی

اگه میشه معنیه شعری رو که گذاشتی رو هم بزار

ممنون

سلام آقا بهروز
منم به دلایلی نمیتونم اسمم بگم مخصو صا تو این انجمن چون میدونم فاتحم اونوقت باید بخونم
شعرم خودم معنی کردم و خیلی وقت پیش اونم با یه دیکشنری که بابام زمان شاه خریده بود
در ضمن چون از حفظ نوشتم تکه تکه هستش یعنی یه خط از اول شعر یه خط هم از آخرش و ......... با این حال میزارم فکر میکنم معنی رو تا حدی برسونه کسی بلد بود کاملش کنه من خوشحال میشم خودمم درستش بدونم ولی لطف کنید نگید هیچی بارت نیست تو که بلد نیستی چرا مینویسییو و .......... بلدید استفاده میکنم

جاده ها شدند عروس من
من هیچ چیز نداشتم اما سرافراز و با غرور بودم


اما من سرنوشت خود را به هر کجا که بخواهم خواهم برد
من در صحبت کردن خود آزادم در هر جایی


در هر جایی خانه من است
و زمین تخت پادشاهی من

من ندانسته طتبیق دادم
من در آوارگی و در زیر ستارگان رشد کردم
اما من تنها نبودم


تو مرا چه خواهی خواند
آواره و سرگردان ؟
خانه بدوش سرگردان

اینم برای دوستای خوبم :11:

omid.sarmad
20-01-2008, 00:47
سلام آقا بهروز
منم به دلایلی نمیتونم اسمم بگم مخصو صا تو این انجمن چون میدونم فاتحم اونوقت باید بخونم
:11:
سلام.در گوشم بگو :10:

Angel Of Darkness
20-01-2008, 01:06
دیوارهای اینجا همه موش دارن
من قبلا امتحان کردم

s_e_i_d
20-01-2008, 09:03
سلام به همه دوستان
ممنون که کمک کردین هر چند مشکل هنوز رفع نشده اما فکر کنم راه حلشو پیدا کردم.به احتمال زیاد یه confilct بین سخت افزار ها به وجود اومده که باعث شده کارت صدا کار نکنه.من باید اول برم تو bios و کارت صدا رو Disable کنم.بعد ویندوز رو از اول نصب کنم.بعدش درایور اونو نصب کنم آخر سر بیام کارت صدا رو فعال کنم.یه کم پیچیده شد نه؟؟؟؟؟؟؟
حالا امتحان کنم ببینم 100% جواب میده یا نه.
اگه اینم نشه راهی نیست جز اینکه یه کارت صدا بگیرم.
در مورد سه تا آیکن کانکشن هم عرض کنم یکیش مربوط به کارت شبکه بود یکی هم مربوط به اکانتadsl و یکی دیگه هم مربوط بود به vpn.
برو بچ هم که حسابی زدن به جاده خاکی و رفتن تو کار آشنایی و ...............

بازم ممنون از همه و معذرت اگه باعث ناراحتی کسی شدم.

Angel Of Darkness
20-01-2008, 10:03
سلام s_e_i_d عزیز
راهی که گفتی امتحان کن امیدوارم جواب بگیری
شما چرا با یه متخصص یا گارانتی مشورت نمیکنی ماردبرها معمولا تا 3 سال گارانتی دارن
در مورد کانکشنها هم خوب دستت پر هست مثل ما دست خالی نیستی دستت درد نکنه توضیح دادی { یاهو تعجبی}
در مورد آشنایی هم خوب فکر کنم به خاطر شما شده پس :
کسی رو هم ناراحت نکردی
قبل از هر کاری پیشنهاد میکنم با گارانتی تماس بگیری مخصوصا اگه تو تهران زندگی میکنی نه مثل من تو یه گوشه تاریک زمین { خنده یاهویی} که دستم به هیچ گارانتی نمیرسه
موفق باشی

omid.sarmad
20-01-2008, 10:15
دیوارهای اینجا همه موش دارن
من قبلا امتحان کردم
اون قدیم بود،موشای حالا حتی حال ...ن رو هم ندارن.
... == برداشت آزاد

s_e_i_d
20-01-2008, 16:16
سلام s_e_i_d عزیز
راهی که گفتی امتحان کن امیدوارم جواب بگیری
شما چرا با یه متخصص یا گارانتی مشورت نمیکنی ماردبرها معمولا تا 3 سال گارانتی دارن
در مورد کانکشنها هم خوب دستت پر هست مثل ما دست خالی نیستی دستت درد نکنه توضیح دادی { یاهو تعجبی}
در مورد آشنایی هم خوب فکر کنم به خاطر شما شده پس :
کسی رو هم ناراحت نکردی
قبل از هر کاری پیشنهاد میکنم با گارانتی تماس بگیری مخصوصا اگه تو تهران زندگی میکنی نه مثل من تو یه گوشه تاریک زمین { خنده یاهویی} که دستم به هیچ گارانتی نمیرسه
موفق باشی

دوست عزیز
من از یه نفر که نسبتا وارد بود پرسیدم و به من گفت این کار رو بکن.الآن هم که امتحان کردم خوشبختانه مشکلم حل شد.شاید بعد از منم افرادی باشن که به همچین مشکلی برخورد کنن.این تاپیک می تونه کمکشون کنه.
در مورد کانکشن ها هم عرض کنم خدمت شما که من غیر از اینا به اینترنت ماهواره ای هم دسترسی دارم ولی زیاد استفاده نمی کنم چون برای کار های عادی مقرون به صرفه نیست.

Angel Of Darkness
20-01-2008, 17:55
دوست عزیز
من از یه نفر که نسبتا وارد بود پرسیدم و به من گفت این کار رو بکن.الآن هم که امتحان کردم خوشبختانه مشکلم حل شد.شاید بعد از منم افرادی باشن که به همچین مشکلی برخورد کنن.این تاپیک می تونه کمکشون کنه.
در مورد کانکشن ها هم عرض کنم خدمت شما که من غیر از اینا به اینترنت ماهواره ای هم دسترسی دارم ولی زیاد استفاده نمی کنم چون برای کار های عادی مقرون به صرفه نیست.

سلام عزیزم
خوشحالم مشکلتون حل شد و من هم چیز تازه ای یاد گرفتم
برعکس شد :31:
در مورد اینترنت ماهواره ای هم شنیدم تا 500kb/s میشه ازش بار گرفت بدون نوسان درسته یا نه
موفق باشی
میبینمت

s_e_i_d
20-01-2008, 18:47
سلام عزیزم
خوشحالم مشکلتون حل شد و من هم چیز تازه ای یاد گرفتم
برعکس شد :31:
در مورد اینترنت ماهواره ای هم شنیدم تا 500kb/s میشه ازش بار گرفت بدون نوسان درسته یا نه
موفق باشی
میبینمت

خب دیگه ما اینجا اومدیم که از هم چیز جدید یاد بگیریم.گفتم مشکل خیلی هم معمولی نبود..............
اگه این راه رو پیدا نمی کردم 10-15 خرج بیخودی می افتاد رو دستم.
ماهواره ای سرویس spectrum money اگه خط سند خوب باشه تا سرعت 5mg رو هم بهت میده که سرعت دانلودت میشه حدود 800kb/s.
اگه راهنمایی در این مورد خواستین در خدمتم.

Angel Of Darkness
20-01-2008, 19:31
s_e_i_d جان که تلفظ صحیحش نمیدونم به فارسی چی میشه
نه دستت درد نکنه در این مورد تو سایت مطلب هست فقط میخواستم از یه دوست که خودش داره بپرسم و مطمعن شم چون اگه این بحث راه بندازیم اینجا مدیر تاپیک رو میبنده
و مشکل من اینه که دنبال یه خط ارزون میگردم که با پول تو جیبیام جور در بیاد
چون مامان تهدید کرده این سری دیگه نزاره پول تلفن نمیده و به احتمال زیاد تهدیدش عملی میکنه و من از دوستانم تو انجمن به احتمال زیاد تا 15 یا 16 روز دیگه حسابی دور میفتم بنده خدا هم حق داره
حالا تا اون موقع هستم بعدشم خدا بزرگ adsl هم برام نمیسرفه 64k رو میگن 25 تمن ماهی اونم همش 1G حجم ترافیک ماهیانه آخه یکی نیست بگه با این عکس عمشونم روزی 2 ساعت نگاه کنی 1 گیگ که خوب 10 گیگ هم کم میاد واقعا محل زندگی من اینجاست :
Dark Corners of The Earth
با این حال فعلا که هستیم تا بعد
دستت درد نکنه و موفق باشی