PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت سرور کرک شده Cod4



far2005
14-01-2008, 20:58
سلام
من تو یک مغازه کار بستن سرور گیم می کنم
تا الان بیشتر بازی کانتر بوده و فوتبال
اما یکی اومده میگه که سرور کرک شده Cod4 رو می خواهد که ایرانیهم بتنونن برن توش من چجوری بازی رو کرک کنم؟
و اینکه توی لیست Master server هم بره

Oracle_Eldorado
15-01-2008, 15:59
اولا مگه سرور ساختن مغازه داره ؟!
دوما اگه میدونستیم چطوری کرکش کنیم که میرفتیم سرورهای خارجی بازی میکردیم !

Bioshock
18-01-2008, 22:20
سلام
من تو یک مغازه کار بستن سرور گیم می کنم
تا الان بیشتر بازی کانتر بوده و فوتبال
اما یکی اومده میگه که سرور کرک شده Cod4 رو می خواهد که ایرانیهم بتنونن برن توش من چجوری بازی رو کرک کنم؟
و اینکه توی لیست Master server هم بره
are you ok?
فرشاد توکه مغازه نداری فقط میخوای یه لیگ بازی های cod4 راه بندازی همین! در کل زیاد نیازی به این کار نیست تو گیم منیجر xfire سرور های خالی بسیاری وجود داره از اون ها کمک بگیر هم سرعت داره هم قدرت....
موفق باشی.

Hannibal_ir
19-01-2008, 23:41
are you ok?
فرشاد توکه مغازه نداری فقط میخوای یه لیگ بازی های cod4 راه بندازی همین! در کل زیاد نیازی به این کار نیست تو گیم منیجر xfire سرور های خالی بسیاری وجود داره از اون ها کمک بگیر هم سرعت داره هم قدرت....
موفق باشی.
ابروشو بردي كه....:27::21:

Bioshock
20-01-2008, 00:47
ابروشو بردي كه....:27::21:
برا چی عابروشو ببرم....
از بین راستو دورغ راسته که بهتره!:31:

djmd
20-01-2008, 07:51
خلاصه بگم : پینگت باید 300 یا پایین تر باشه . چون اونجا من کسی کمتر از این ندیدم .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم آدرس سرورهای کرک شده .
بچه ها زودتر بیایید خیلی حال میده ها از دست ندید .
در ضمن patch 1.4 کرک شده و کرک شده برای سرورهای مجانی هم باید داشته باشید که این هم لینک برای دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت تورنتش هم خوبه چون سرسش خوبه .

Arch2007
21-02-2008, 20:46
کسی سرور آنلاین سراغ داره

water_soul
21-04-2009, 12:01
سلام
من تمام کارای ساخت سرور رو انجام میدم ولی سرور رو آی پی خودم نمیاد میره رو آی پی ای دی اس الم (x.x.192.168)
در حال که آی پی خودم 78.157.61.205 هست .
واسه همینم کسی به جز خودم نمیتونه بره توی سرور
اگه میشه راهنمایی کنید

sima_6600
21-04-2009, 23:49
شما یا شبکه لن رو Disibel کن یا اگر حل نشد به خاطر Ip مودم که داری.خوب برای حل این مشکل دو تا سرور بساز و اولی رو ببند همین.

water_soul
22-04-2009, 15:45
شما یا شبکه لن رو Disibel کن یا اگر حل نشد به خاطر Ip مودم که داری.خوب برای حل این مشکل دو تا سرور بساز و اولی رو ببند همین.
ممنون دوست عزیز ولی راه دوم رو که امتحام کردم جواب نداد (فقط هردفعه پرتم عوض میشد:28960-28961و...) و راه اول هم که منظورتو نفهمیدم خوب اگه شبکه رو disable کنم که اینترنتم قعط میشه

sima_6600
22-04-2009, 16:46
منضورم از شبکه شبکه Lan بود در ضمن قبل ساختن سرور به اینترنت وص شو.بعد تو بازی وقتی می خواهی سرور رو به سازی گزینه.Dedicated رو روی internet بزار بعد.MaxPlayer رو روی 9 بزار البته بستگی به سرعت اینترنت شما داره و Maxping رو روی 999 بزار حتما این کار ها رو بکون جواب میده.

water_soul
22-04-2009, 20:28
منضورم از شبکه شبکه Lan بود در ضمن قبل ساختن سرور به اینترنت وص شو.بعد تو بازی وقتی می خواهی سرور رو به سازی گزینه.Dedicated رو روی internet بزار بعد.MaxPlayer رو روی 9 بزار البته بستگی به سرعت اینترنت شما داره و Maxping رو روی 999 بزار حتما این کار ها رو بکون جواب میده.
ببخشید ولی منظورتو از شبکه ی lanنمیفهمم من فک کردم منظورت همون 2تا کامپیوتر کوچیک توی tray هست ولی مثل اینکه اشتباه میکردم اگه میشه توضیح بده

sima_6600
23-04-2009, 19:07
منضورم اینه که ایا کامپیوتر شما با کامپیوتر دیگه ای شبکه هست در ضمن او دو تا مانی تور که او پاینه فکر کنم دلیل این مشکل باشه.

dokipeyman
01-04-2011, 18:18
سلام دوستان
من یه مشکل دارم واسه شبکه خونگی
پیسی به پیسی... وقتی استارت سرور میکنم میپره بیرون و یه پنجره وا میشه به اسمه کنسول...
مشکل چیه؟

dokipeyman
02-04-2011, 15:08
سلام دوستان
من تو شبکه کردنه خونگي يعني لن پيسي به پيسي بازيه cod4 به مشکل خوردم
وقتي ميرم قسمته مولتي... تنظيماته سرورو انجام ميدم و ميذارم رو لن و استارت سرورو ميزنم
ميپره بيرون و يه پنجره باز ميشه به اسمه cod4 consolو يه سري پيغام ميده...
ميخواستم راهنماييم کنيد مشکل چيه
ممنون ميشم