B O L O T
01-10-2008, 06:40 PM
بازی آنلاین Travian!شبیه تریبال وار و با کمی دردسر
خوب این بازی عین تربال ولی با امکانات بیشتر و درنتیجه دردسر بیشتر
برای ثبت نام باید به آدرس !!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!! بروید. در آنجا پس از زدن Register، سرور شش یا سرور جدید که 17 ساعت بعد ایجاد میشه را انتخاب کنید. به صفحه ای منتقل میشوید که یک لقب برای خود انتخاب میکنید، ایمیل خود را میدهید و سپس پاسوردی برای عضویت در بازی میدهید. در پایین صفحه نژادی که میخواهید با آن دهکده ی خود را توسعه دهید انتخاب میکنید. البته در یکی از مراحل عضویت فکر کنم مرحله دوم باشه یه اکتیو کد می خواهد که اون اکتیو کد به میل شما ارسال شده و شما می تونید از میلتون اکتیو کد رو پیدا کنید و خودتون رو فعال کنین
Romans = نژاد رومی ها
Teutons = نژاد ژرمن ها
Gauls = نژاد فرانسوی ها
من نژاد فرانسوی رو انتخاب میکنم چون دفاع خوبی دارن
نژاد رومی خوب پیشرفت میکنن
من فرانسه رو انتخاب کردم
و مختصاتم این هست
X=-196
Y=-92
اموزش بازی در سطح مبتدی
حجم 600 کیلوبایت
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!
خوب این بازی عین تربال ولی با امکانات بیشتر و درنتیجه دردسر بیشتر
برای ثبت نام باید به آدرس !!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!! بروید. در آنجا پس از زدن Register، سرور شش یا سرور جدید که 17 ساعت بعد ایجاد میشه را انتخاب کنید. به صفحه ای منتقل میشوید که یک لقب برای خود انتخاب میکنید، ایمیل خود را میدهید و سپس پاسوردی برای عضویت در بازی میدهید. در پایین صفحه نژادی که میخواهید با آن دهکده ی خود را توسعه دهید انتخاب میکنید. البته در یکی از مراحل عضویت فکر کنم مرحله دوم باشه یه اکتیو کد می خواهد که اون اکتیو کد به میل شما ارسال شده و شما می تونید از میلتون اکتیو کد رو پیدا کنید و خودتون رو فعال کنین
Romans = نژاد رومی ها
Teutons = نژاد ژرمن ها
Gauls = نژاد فرانسوی ها
من نژاد فرانسوی رو انتخاب میکنم چون دفاع خوبی دارن
نژاد رومی خوب پیشرفت میکنن
من فرانسه رو انتخاب کردم
و مختصاتم این هست
X=-196
Y=-92
اموزش بازی در سطح مبتدی
حجم 600 کیلوبایت
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!