View Full Version : آیا میشه World Of Warcraft را کرک کنیم؟؟؟؟؟؟؟
mahdi0127
01-06-2008, 12:28 AM
آیا میشه World Of Warcraft را کرک کنیم؟؟؟؟؟؟؟
یعنی یه جورایی بدونه اینکه پول بدیم تو سرور اصلی بازی کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
MR.Punisher
01-06-2008, 02:05 AM
تو سرور خود Bllizzard می خوای مجانی بازی کنی؟
فکر نکنم همچین چیزی امکان داشته باشه.
bersam
07-10-2008, 05:46 AM
اولا که اصولا بازی های آنلاین کرک نداره ...
دوما فکر می کنم یه تاپیک مهم اون بالا مالا ها داریم که نیازی به این تاپیک های کوچیک نباشه ... درسته ؟؟؟
سوم این که این قدر تبلیغ سرور ایرانی نکنین بنتون می کننا ....
alizshah
07-10-2008, 06:12 AM
به شدت غیر ممکن اونم مخصوصا wow
اصلا فکرشو به ذهنت نداز که اگه بشه
زیاد دوام نداره
لامصب خیلی هم گرونه چه خبره اخه اینقدر پول میگرن
kassra
08-11-2008, 06:29 PM
دوستان ولي من شنيده ام كه يك كرك وجود دارد كه با استفاده از اون بدون نياز به اينترنت ميتونيد در كامپيوتر خودتون بازي كنيد اگر ميشود دوستان پيدا كنند و بگذارند.
best64god
08-12-2008, 06:33 PM
اکانت Bllizzard قیمتش چقدره.
endendend
08-12-2008, 07:12 PM
Wow را میتونید به صورت آفلاین روی کامپیوتر خودتان بازی کنید ولی برای کاربران معمولی زیاد عملی نیست چون عملا باید کامپوتر خود را به سرور Wow تبدیل کنید و به همون سرور که روی کامپیوترتون هست وصل بشید، من این کار را کردم و بازی هم کردم (فقط میخواستم ببینم Gm ها چه اختیاراتی دارند!)، ولی واضح است که هیچ به درد نمیخوره چون Wow یک بازی ابر چند بازی کنی است یعنی نیاز به بازیکنان بسیار بسیار زیاد داره، تنهایی بازی کردن Wow مثل این میمونه که بخواهید در شهر ارواح قدم بزنید! هیچ کاری نمیتونید بکنید و هیچ لذتی هم نداره.
فکر مجانی بازی کردن روی سرور های قانونی را هم از سر بیرون کنید! اگر هم این کار ممکن باشه آنقدر وقت و هزینه و تخصص میخواد که اگر پولی بازی کنید بسیار مقرون به صرفه تر هست.
ava.fula
08-19-2008, 07:31 PM
salam hamegi!sry ama man tawala WOW bazi nakardam aama alan kahyliiii delam mikhad bazi konam!age mishe yeki be man komak kone ke chetorii asan bayad chikar konam!ya hamoon servere blizzardo be man neshoon bedidi nemidoonam!:31:
endendend
08-19-2008, 10:28 PM
salam hamegi!sry ama man tawala WOW bazi nakardam aama alan kahyliiii delam mikhad bazi konam!age mishe yeki be man komak kone ke chetorii asan bayad chikar konam!ya hamoon servere blizzardo be man neshoon bedidi nemidoonam!:31:
اول باید بازی را بخری (یا کردیت کارد می خوای یا باید از یک جایی توی ایران پیدا کنی که داشته باشه) قیمت بازی من داخل ایران تا 120 هزار تومان هم دیدم شاید شما ارزان تر پیدا کنی( توجه داشته باش که خود نرم افزار قیمتی نداره و میتونی از هر کسی بگیری و هیچ قفلی هم نداره و به راحتی کپی میشه تنها چیزی که مهمه Serial Number هست، بعضی ها فقط سریال را می فروشند چون ورود جعبه نرم افزار به ایران پر هزینه هست)، از همه مهم تر باید بتونی روشی پیدا کنی که ماهیانه حق اشتراک را بدی نمی دونم دقیقا چقدر هست الان ولی باید حدود 14 دلار برای یک ماه باشه، البته اگر یک ساله اشتراک بگیری کمی ارزون تره، اگر این امکانات را داری و میتونی این پرداخت ها را انجام بدی این آدرس WOW :
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!
Öracle
08-19-2008, 11:03 PM
خیلی جالبه که کسی اشاره نکرد که توی تاپیک خودش ادامه بدید »
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.