View Full Version : تشیع علوی ، تشیع صفوی ( شیعه علوی ، شیعه صفوی ) - دکتر علی شریعتی
***Spring***
01-05-2008, 02:18 AM
تشیع علوی ، تشیع صفوی ( شیعه علوی ، شیعه صفوی )
دکتر علی شریعتی
حجم : 700 کیلوبایت
springgirl
01-16-2008, 03:59 AM
سلام خوش سليقه ! من اين كتاب رو قبلا واسه يه سمينار تو كلاس اماده كرده بودم، اما كپي اون رو واسه خودم نگه نداشتم.مدتها بود ميخواستم دوباره اين مطلب رو بخونم. ممنون از يادآوريت.:11:
samane joon
01-16-2008, 11:46 AM
سلام دوست من
بسیار از این که این کتاب رو گذاشتی ممنونم
***Spring***
01-16-2008, 05:48 PM
سلام خوش سليقه ! من اين كتاب رو قبلا واسه يه سمينار تو كلاس اماده كرده بودم، اما كپي اون رو واسه خودم نگه نداشتم.مدتها بود ميخواستم دوباره اين مطلب رو بخونم. ممنون از يادآوريت.:11:
سلام :20:... خیلی ممنون springgirl عزیز و گرامی ... شما لطف دارید ... دو نکته :
در مورد کتاب ، بخصوص این کتاب ، همونطوریکه قبلآ خدمت یکی از دوستان گفتم ، احتمال اصل نبودن یا کامل نبودن اون هست ... صحبتهای اون تاپیک :
آثار دکتر شریعتی بصورت : کتاب ، سخنرانی و مقاله هستند ... چند سال قبل ، خیلی صحبت بود که بیشتر کتابها و آثار ایشون ( بخصوص چاپهای جدید ) دستکاری شده ...
حالا شما اگه دنبال یک منبع صد در صد مطمئن و قوی هستید ، فقط باید کتابهای چاپ قبل از انقلاب رو ببینید ... اون هم چاپ واقعی ... چون الآن خیلی از کتابها رو دوباره چاپ کردند با تاریخ قبل یا هر تاریخی که خواستند ، دقیقآ مثل کتابهای افست ... موفق باشید ...
اگه بتونید خود اصل کتابها و بهتر از اون سخنرانیها رو پیدا کنید ، کاملآ مطمئن هستید ...
اما در مورد سلیقه ... بازم ممنون ... ولی با این حروف خوش رنگ ، کلام قشنگ و کادر مناسب و کلماتی که شما نوشتید ، واقعآ خودتون خوش سلیقه هستید ... ممنون و موفق باشید :11:...
.
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.