PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : bot برای multiplayer برای بازی Callof duty 2



aminkarami
04-01-2008, 15:04
می خواستم ببینم کسی برای بازی cod2 که من بخوام تنها بازی شبکشو با bot بازی کنم برنامه یا پچی نداره.
مرسی امین

kavoosh
19-01-2008, 02:00
فكر نكنم Cod2 رو بشه Bot بازي كرد دوست عزيز.

يعني نميشه.

djmd
20-01-2008, 07:56
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می ری اینجا آدرس تمام سرورهای کرک شده هستش .
فقط شما پچی که لازم داره رو هم نگاه کن کنار هر کدوم نوشته .

kavoosh
21-01-2008, 01:47
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می ری اینجا آدرس تمام سرورهای کرک شده هستش .
فقط شما پچی که لازم داره رو هم نگاه کن کنار هر کدوم نوشته .

اولا اين سرورهاي كرك شده اي كه گذاشتيد(لينك داديد) مال COD4 هست.

دوما بحث ما Bot شدن هستو اصلا ربطي به لينكي كه شنا گذاشتيد نداره.:13:

سوما شما اصلا ميدونيد Bot يعني چي؟

djmd
21-01-2008, 10:40
نه بوت چیه ؟
ولی اون سرورها ماله Cod 2 هستن . کنار سایت لیست بازی هایی که سرور کرک شده دارند رو نوشته اگر رو Cod2 کلیک کنی میبینی همین صفحه میاد .

kavoosh
21-01-2008, 15:28
منظور از Bot اينه كه بشه با (به قول خودمون) كامپيوتر هم بازي كرد (مثل كانتر استريك) كه COD ها كلا اين خاصيت رو ندارند.

ممنون.

keylogger
01-11-2008, 15:11
bot برای call of duty 2 رو میتونید از این سایت پیدا کنید
--------------