PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب ویستا



ramyar.v
01-01-2008, 13:27
سلام
دیروز نشستم با کلی شوق و ذوق ویندوز ویستا با اپدیت ماه دسامبر رو داونلود کردم
بعد اومدم نصبش کنم که دیدم به یه مشکلی خوردم
وقتی مراحل اولیه ی نصبش تمام شد و ویندوز ریستارت شد
دیگه هیچ صحفه ای بالا نیومد
یعنی وقتی مشخصات سیستم رو میده و میره زمانی که باید لودینگ ویندوز بیاد بالا صحفه سیاه میمونه
از یه طرف وقتی میخوام از طریق بوت سی دی نصبش کنم
همین مشکل رو دارم
وقتی f8 رو میزنم و میگه یک کلید رو فشار بده برای رفتن به بوت
وقتی یک کلید میزنم از دوباره صحفه سیاه میمونه
اینم بگم که رفتم یه ویندوز ویستای دیگه خریدم نصب کنم بازم همین مشکل رو داشتم
در ضمن قبلا هم ویندوز ویستا رو نصب کرده بودم و مشکلی نداشتم
به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟؟؟؟:19:

Oracle_Eldorado
01-01-2008, 23:27
اول یه سئوال :
شما بعد از اینکه این ویستا رو دانلود کردی ، روی DVD رایتش کردی ؟
یه سئوال دیگه :
بعد از اتمام نصب ، First Boot رو چک کردی که روی Hard Disk باشه ؟

ramyar.v
02-01-2008, 15:32
اول یه سئوال :
شما بعد از اینکه این ویستا رو دانلود کردی ، روی DVD رایتش کردی ؟
یه سئوال دیگه :
بعد از اتمام نصب ، First Boot رو چک کردی که روی Hard Disk باشه ؟

سلام
اره روی دی وی دی رایتش کردم
فیرست بوت چیه؟؟؟؟؟
میشه توضیح بدی؟؟؟
فقط اینو بگم که تو نصب ایکس پی از طریق بوت هیچ مشکلی ندارم

Oracle_Eldorado
02-01-2008, 23:56
دوست من ببین ،
سیستم برای اینکه بالا بیاد به یک سری تنظیمات نیاز داره که وقتی که سیستم رو جمع میکنی خودش اتوماتیک یک سری تنظیمات رو در یه قسمتی به اسم Bios جمع آوری و تنظیم میکنه .
حالا First Boot چیه :
معنی این کلمه با کاربردش دقیق در میاد . Boot یعنی بالا اومدن . Fist Boot یعنی اولین چیزی که سیستم برای بالا اومدن به اون مراجعه میکنه .
توجه : این تنظیم در Bios قرار داره .
حالا اگه شما First Boot رو روی سیدی رام گذاشته باشی ، سیستم اول میره سراغ سیدی رام . وقتی میبینه که هم یه سیستم عامل روی سیستم هست و هم یه سیدی سیستم عامل ، دیگه هیچ کاری نمیکنه ! البته فقط روی بعضی سیستم ها اینطوری هست و روی بعضی ها در این طور مواقع اتوماتیک میره داخل سیستم عامل .
حالا برای اینکه ببینی First Boot روی چی هست ، یه بار سیستمت رو Restart کن ، همون صفحه ی سیاه اول ، پایینش نوشته که اگه دکمه ی Delete رو بزنی به تنظیمات Bios وارد میشی .
شما باید همون موقع سریع Delete رو بزنی . بعد که وارد Bios شدی یه قسمت داره که اسمش یادم نیست . ولی وقتی واردش میشی ، اینا رو نوشته :
First Boot
Second Boot
Third Boot
شما ببین اولی روی کدومه . اگه روی سیدی رام بود با دکمه های فلش کیبورد برو روش و با دکمه های Page Up و Page Down انقدر عوضش کن تا بشه Hard Disk یا هرچیزی شبیه این .
بعد دکمه ی F10 کیبورد رو بزن و Y بزن و Enter بزن و بزار بیاد بالا .
انشالاه که درست میشه !
موفق باشید .

ramyar.v
04-01-2008, 15:19
دمت گرم داش اوراکل
کارایی رو که گفتی انجام دادم
مشکل حل شد
خیلی اقایی