مشاهده نسخه کامل
: Tomb Raider: Underworld
sepehr_x50
15-11-2008, 14:31
ببخشید.
این بازی کی میاد؟!
ali_ranger22
15-11-2008, 15:05
ببخشید.
این بازی کی میاد؟!
اومده مثل اینکه !
برای کنسول که اومده
Pc رو نمی دونم
این بازی کی میاد؟!
28 آبان مثله اینکه
SIMON137
16-11-2008, 15:36
اين بازي براي pc عرضه شد...
milky way
16-11-2008, 17:02
برای Pc هم تو اینترنت پخش شده حجم بازی هم 6.74 گیگ .
Oracle_Eldorado
16-11-2008, 17:24
خداکنه فقط مراحل فکریش مثل Aniversary زیاد نباشه ...
توی سایت تکین هم بازی رو برای فروش گذاشته
هم نسخه Pc و هم نسخه Xbox
اینجا نگذاشته واسه فروش؟؟؟؟؟؟؟؟
خداکنه فقط مراحل فکریش مثل Aniversary زیاد نباشه
اصل بازی به فکری بودنش هست عزیز اگه اینطوری نباشه که دیگه نمیشه لارا کرافت و کشف راز های تاریخی
بازی بد موقعی منتشر شد توی انتشار بازی های کا آف دویتی وفار کرای و .......
خیلی براش بده شده نمیگم بازی بدیه نسبت به اونا ولی خوب اونا طرفدار بیشتر دارن
کسی نخرید ؟؟؟؟؟؟؟
SADEGH 7
17-11-2008, 09:53
بازی بد موقعی منتشر شد توی انتشار بازی های کا آف دویتی وفار کرای و .......
خیلی براش بده شده نمیگم بازی بدیه نسبت به اونا ولی خوب اونا طرفدار بیشتر دارن
کسی نخرید ؟؟؟؟؟؟؟
رفیق به نظر من خوب موقعی اومد.چون فار کرای 2 که به خاطر ضعیف بودن هوش مصنوعی و اکشن تکراری و محیط بزرگ خسته کنندش اصلا نتونست محبوب بشه. کد هم که خیلی بازی توپیه ولی زود تموم می شه.فعلا هم که از بازی prince of persia خبری نیست و gta هم که با توجه به تاخیر طولانی مدتش طرفداراش رو گذاشته سر کار.پس فعلا tombrider می تونه به تنهایی بدرخشه.need for speed هم که سبکش با این بازی فرق می کنه پس نمی تونه تهدیدی برای این بازی به حساب بیاد.
بازی هم تا امروز بعد از ظهر پخش می شه.یا می شه گفت ظهر به بعد احتمال اومدنش زیاد می شه.
موفق باشی:10:
رفیق به نظر من خوب موقعی اومد.چون فار کرای 2 که به خاطر ضعیف بودن هوش مصنوعی و اکشن تکراری و محیط بزرگ خسته کنندش اصلا نتونست محبوب بشه. کد هم که خیلی بازی توپیه ولی زود تموم می شه.فعلا هم که از بازی prince of persia خبری نیست و gta هم که با توجه به تاخیر طولانی مدتش طرفداراش رو گذاشته سر کار.پس فعلا tombrider می تونه به تنهایی بدرخشه.need for speed هم که سبکش با این بازی فرق می کنه پس نمی تونه تهدیدی برای این بازی به حساب بیاد.
بازی هم تا امروز بعد از ظهر پخش می شه.یا می شه گفت ظهر به بعد احتمال اومدنش زیاد می شه.
موفق باشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
درمورد فار کرای موافقم خیلی چرته من که خوشم نیومد
اما جی تی ای به نظرم تو آذر میاد و بخاطر اینکه مراحل Tomb Raider: Underworld باید با حوصله رد کرد و دفت میخواد و وقت زیاد
king-hitler2
17-11-2008, 11:18
اقا فرق این تام رایدر با شماره قبلی چیه
SADEGH 7
17-11-2008, 12:41
اقا فرق این تام رایدر با شماره قبلی چیه
هنوز که کسی بازی نکرده رفیق. شما تا عصری صبر کن، من تا عصر یا حداکثر فردا صبح یه نمای کلی از بازی رو برات می نویسم.
موفق باشی
درمورد فار کرای موافقم خیلی چرته من که خوشم نیومد
اما جی تی ای به نظرم تو آذر میاد و بخاطر اینکه مراحل Tomb Raider: Underworld باید با حوصله رد کرد و دفت میخواد و وقت زیاد درسته. حواسم به طولانی مدت بودن بازی نبود.البته اگه همه همین امشب شروع کنن شاید تا 12 آذر بشه تمومش کرد.:46:
درسته. حواسم به طولانی مدت بودن بازی نبود.البته اگه همه همین امشب شروع کنن شاید تا 12 آذر بشه تمومش کرد
من که توی شهر دور افتاده ام بازی حداقل 4 روز دیگه میاد دستم
مگه همه باهم شروع میکنن؟؟؟؟ نمیشه که رفیق
king-hitler2
17-11-2008, 16:49
اقا به من گفتن بعد ظهر بیا درباره بازی بهت خبر بدیم چی شد
Big-Boss
17-11-2008, 16:55
هر وقت اومد چند ساعت بعدش یا فوقش فرداش تو پی سی آگهیش رو میزنن
من که اکثرا تو اینترنت از پی سی میگیرم
SADEGH 7
18-11-2008, 04:59
دوست عزیز یه بازی مهم رو یادت رفته اونم بنام LEFT 4 DEAD سازندگانش EAو VALVE هستند این یعنی خطر:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
Electronic Arts ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Valve Software ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چون من اصلا از بازی های تخیلی خوشم نمیاد این بازی رو جزو بازی های بزرگ به حساب نیاوردم.
دوستان لطف کنن دیگه پست 263 من رو نقل قول نکنند.چون تاپیک داره از بحث اصلیش خارج می شه.
king-hitler2
18-11-2008, 09:26
خوب به سلامتی بازی امد
میگم این شماره مثل شماره قبلی کسل کننده است
کی بازی کرده
چند عکس از بازی
الیته بازی که خدتون انجام دادین
ali_ranger22
18-11-2008, 12:30
تاپیک دانلود نسخه ی PC
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Death prince
18-11-2008, 13:35
سلام
یک سوال اقا این مرحله اول بعد این که ذر را با طناب میگشی ووامیکنی اون دره را چطوری میشه پرید میشه یک کمکی کنید
خیلی ممنون
king-hitler2
18-11-2008, 17:06
سلام
یک سوال اقا این مرحله اول بعد این که ذر را با طناب میگشی ووامیکنی اون دره را چطوری میشه پرید میشه یک کمکی کنید
خیلی ممنون
شما که بازی رو گرفتید
چه فرقی با شماره قبلی داره
click_dez
18-11-2008, 17:20
خوب اونا كه گرفتن حرف بزنن ديگه
چطوره بازي؟
سیستمت چی دوست عزیز شما که بازی رو اجرا کردی؟؟؟
king-hitler2
18-11-2008, 20:21
سیستمت چی دوست عزیز شما که بازی رو اجرا کردی؟؟؟
خوب اونا كه گرفتن حرف بزنن ديگه
چطوره بازي؟
شما که بازی رو گرفتید
چه فرقی با شماره قبلی داره
هیشکی نیست جواب بده
resident_evil
18-11-2008, 20:30
آقا يكي كه بازي كرده بياد يه تو ضيحي بده در مورد بازي.
فرقش با قبليا چيه؟؟؟خسته كننده و كسل كننده نيست؟؟؟
گرافيك ؟؟؟گيم پلي؟؟؟ تنوع مراحلش؟؟؟
بابا چرا هی پست سرم هم پست میدین یکم صبر کنین
آخر یکی میاد یعنی شما هی بگین جواب میده ؟؟؟؟؟؟؟
با همون یه باز هم جواب میده صبر کنین دلبندان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار 2 تا دی وی دی هست
Iman Bala
18-11-2008, 23:23
سلام
من بازی رو گرفتم.و یه ساعتی بازی کردم.بدک نیست.فقط به نظرم یکم گیم پلیش اذیت مکنه.گرافیکش عالی نیست ولی بدک هم نیست.معما هاش هم تا اینجا خیلی سادست چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد در کل ارزش 1000 تومن رو داره.
kamran2000
19-11-2008, 15:16
افرادي كه بازي رو گرفتن بگن از كدوم شركت گرفتن.
resident_evil
19-11-2008, 15:26
سلام
من بازی رو گرفتم.و یه ساعتی بازی کردم.بدک نیست.فقط به نظرم یکم گیم پلیش اذیت مکنه.گرافیکش عالی نیست ولی بدک هم نیست.معما هاش هم تا اینجا خیلی سادست چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد در کل ارزش 1000 تومن رو داره.
پس يعني ارزش نداره 5000 تومن بدم برا X360 بگيرم؟؟!!!:19:
Masoud King
19-11-2008, 16:23
ویدئوی جدید از بازِی : Lara Croft In The Flesh
SD...10MB
HD...28MB
خلاصه تریلرهای جدید :
ولی چه فایده که بازیش اومده ؟! (واسه کسایی که می خوان بازی رو بگیرن آشنایی خوبیه!!)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راست به چپ :
SADEGH 7
19-11-2008, 17:02
امروز بازی رو خریدم.اوریجینال یا لیبل دار گیرم نیومد مجبور شدم رایتی بخرم.ولی مهم خود بازیه که مثل همیشه قشنگه.گرافیک بازی نسبت به نسخه های قبل زیاد تغییری نکرده.البته هرچی نسخه جدیدتر باشه لباس های لارا هم کمتر می شه.:27:تو این نسخه یه سری قابلیت ها به لارا اضافه شده مثلا می تونه لگد بزنه یا از دیوار های خراب مثل این عکس بالا بره :
محیط بازی هم به هیچ وجه خسته کننده نیست. من از موقعی که نصبش کردم حدود 2 ساعت بازی کردم ولی به هیچ وجه احساس خستگی نکردم.در کل اگه از سری بازی های تامب رایدر خوشتون میاد این ورژن رو هم حتما بازی کنید.
دوستان آیا امیدی هست این بازی هم برای پلتفرم psp بیاد؟
king-hitler2
19-11-2008, 18:26
امروز بازی رو خریدم.اوریجینال یا لیبل دار گیرم نیومد مجبور شدم رایتی بخرم.ولی مهم خود بازیه که مثل همیشه قشنگه.گرافیک بازی نسبت به نسخه های قبل زیاد تغییری نکرده.البته هرچی نسخه جدیدتر باشه لباس های لارا هم کمتر می شه.:27:تو این نسخه یه سری قابلیت ها به لارا اضافه شده مثلا می تونه لگد بزنه یا از دیوار های خراب مثل این عکس بالا بره :
محیط بازی هم به هیچ وجه خسته کننده نیست. من از موقعی که نصبش کردم حدود 2 ساعت بازی کردم ولی به هیچ وجه احساس خستگی نکردم.در کل اگه از سری بازی های تامب رایدر خوشتون میاد این ورژن رو هم حتما بازی کنید.
دوست من این عکس رو با چه کیفیت گرفتی
گرافیکت چی هستش
SADEGH 7
19-11-2008, 19:11
دوست من این عکس رو با چه کیفیت گرفتی
گرافیکت چی هستش
عکس رو فقط و فقط برای نشون دادن مدل دیوار گرفتم و حجمش رو کم کردم.گرافیک بازی از این عکس بیشتره.
گرافیک من : Geforce 8600 GT 512MB
king-hitler2
19-11-2008, 19:12
عکس رو فقط و فقط برای نشون دادن مدل دیوار گرفتم و حجمش رو کم کردم.گرافیک بازی از این عکس بیشتره.
گرافیک من : Geforce 8600 GT 512MB
اون وقت با چه روزلیشن و جزییاتی بازی میکنی
SADEGH 7
19-11-2008, 19:17
اون وقت با چه روزلیشن و جزییاتی بازی میکنی
تو این عکس مشخصه :
Iman Bala
19-11-2008, 19:45
پس يعني ارزش نداره 5000 تومن بدم برا X360 بگيرم؟؟!!!:19:
البته اینو بگم که من هم 1000 ندادم 2000 دادم چون 2 تا dvd هستش:27:
ولی ارزش 5000 هم داره به نظرم.من هرچه پیش میرم باحال تر میشه.:46:
SADEGH 7
19-11-2008, 20:29
این متن هم از فایل Read Me خود بازی کپی کردم :
System Requirements
The minimum system requirements are as follows:
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP (admin rights required)/Microsoft Windows Vista (admin rights required)
CPU:
Intel Pentium 4 3+GHz or AMD Athlon 2.5+GHz
RAM:
1GB (Windows XP) / 2GB (Windows Vista) system memory
GRAPHICS:
NVIDIA GeForce 6 series 6800GT (or better) / ATI 1800XT (or better)
SOUND:
Direct X 9.0c compatible sound card and drivers
DVD-ROM:
DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
8 GB Free Space
INPUT DEVICES:
Keyboard and mouse
The recommended system requirements are as follows:
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP (admin rights required)/Microsoft Windows Vista (admin rights required)
CPU:
Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or Athlon 64 X2 4400+
RAM:
2 GB system memory
GRAPHICS:
nVidia GeForce 9800 GTX or ATI HD4800
SOUND:
Direct X 9.0c compatible sound card and drivers
DVD-ROM:
DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
8 GB Free Space
INPUT DEVICES:
Microsoft Xbox360 Controller
Graphic Cards supported
ATI – Radeon X1800, Radeon X1900, Radeon X1950, Radeon HD2600/2900 series, Radeon HD3650/3850 Series, Radeon HD 4670/4850 series
nVidia – GeForce 6800 Ultra, GeForce 7600 GT, GeForce 7900 GTX, GeForce 7950, GeForce 8600 GTS, GeForce 8800, GeForce 9600 GT, GeForce 9800 GTX, GeForce GTX 2xx
Graphic Cards not supported – Cards may function but performance may be reduced.
ATI – Radeon X1300, Radeon X1500, HD 2300/2400, HD4550
nVidia – GeForce 6200, GeForce 6600, GeForce 7300, GeForce 7800 GS, GeForce 8300, GeForce 8400, GeForce 8500, GeForce 9400/9500
Death prince
19-11-2008, 22:25
هیشکی نیست جواب بده
سلام
من گرفتم با Xbox 360 بازی میکنم از لحاظ گرافیکی خوبه ولی عالی نیست :41:
ولی در مورد دیگر موارد نمیتونم نظر بدم چون اولاش گیر کردم :21:می دونم با چه دکمه ای باید رد کرد ولی فکر نکم باید طناب را به یک جای خاص پرت کنیم :10:
mInI_ClockEr
20-11-2008, 05:37
اقایون من همون اول بازی گیر کردم دم همون در که زیر اب هست و یه اهرم جلوش افتاده
SADEGH 7
20-11-2008, 05:56
اقایون من همون اول بازی گیر کردم دم همون در که زیر اب هست و یه اهرم جلوش افتاده
روی در 3 تا دایره هست.دایره وسطی که خودش اهرم داره.یه اهرم هم که رو زمین افتاده.اهرم دوم رو باید بذاری تو یکی از دایره ها (راستی یا چپی) بعد از توی اون سوراخی که از توش رد شده بودی تا بیای زیر زمین باید بری بیرون و بری تو یه سوراخ که تقریبا روبروت هست.اونجا می تونی اهرم سوم رو پیدا کنی.اهرم سوم رو هم به دایره ی آخر وصل می کنی و دایره ها رو می چرخونی تا 3 تا چشم ها تو دایره وسطی قرار بگیره بعد هم در باز می شه.
موفق باشی:10:
SADEGH 7
20-11-2008, 06:46
این هم یک ریویوی کلی از بازی :
نامه محرمانه اي از يک دوست و اينکه پدر او يک منطقه ويران در زير آب هاي مديترانه کشف کرده، به دست lara ميرسد.بعد از مطلع شدن از اين اتفاق او يک قايق پيدا کرده و به دنبال يافتن آن راهي سفر ميشود. بعد از رسيدن به منطقه ، Lara ماسک اکسيژن خود را بسته و بدرون آب شيرجه ميزند، و در کف دريا نشانه هايي از اين دنياي پر رمز و راز را پيدا ميکند. نشانه هايي که مشخص ميکنند دنياي اسکانديناوي در زير دريا هنوز وجود دارد و وجود چکش برج ثور(Thor) حقيقت دارد. اين چکش افسانه اي، به او اين قدرت را ميدهد که بتواند خدايان را نابود کند، کوههارا تبديل به دره ها کرده و آبادانيها( تمدنها) را تبديل به زمينهاي خشک و برهوت کند. در اين بازي، با يک سفر در زمان، ما در انتهاي قرون وسطي قرار ميگيريم. ماسک اکسيژن Lara به ما اين امکان را ميدهد که از پيش بيني آنچه که در ته دريا رخ مي دهد لذت ببريم ، ولي در تمام مدت نگران از دست رفتن اکسيژن محدود خود هستيم ، همچنانکه در Tomb Raider قبلي اين امر نيز وجود داشت. و کمي بعد Lara به ته دريا رسيده و در جلوي ويرانه ا ي غار مانند،کوسه ها به او حمله ميکنند .خوشبختانه او براي اين مورد امکانات لازم را داشته و با تفنگ عنکبوتي خود آنها را گرفتار و سپس با تفنگ دو لول خود به آنها شليک ميکند ، و در صورتي که فاصله آنها نزديک باشد حتي به طرف آنها نارنجک مي اندازد. و هيچ شکي نيست که براي از بين بردن حيوانات وحشي مانند پلنگها و ببرها هم که در طي مراحل مختلف، Lara را به مبارزه مي طلبند، تدابير ويژه اي براي خود در نظر گرفته است. محيط ويران شده زير آب اولين معما را براي بازيباز ، به شکل دري نمايش مي دهد که فقط با سه گردش باز ميشود، و هر کدام از آنها چشم طرف مقابل شان را به ما نشان ميدهد و اينجا جايي است که ما دو مورد از آيتم هاي کمک کننده جديدمان را در اين جهان مورد استفاده قرار دهيم : اولين آن Help on demand در جزئيات PDA مربوط به Lara ميباشد. هر چند شما براي حل اين معما امکانات کمي داريد. در اينجا جواب رسيدن به معما ، پيدا کردن سرزميني است که با ستاره هاي دريايي درخشان علامتگذاري شده و به Lara اجازه ميدهد که يکي از (مراحل ) را پشت سرگذارد. دومين دستگاه آن که هنگام روشن کردنش صداي غژوغژ مي دهد، sonar map (دستگاه کاشف بوسيله امواج صوتي) Lara ميباشد، که شکل سه بعدي سرزمين را براي ما به نمايش مي گذارد. در آنجا همه چيز به صورت هاي لايت(درخشان و براق ) در آمده است و يک راه عبور جديد وجود دارد که با خزه و علفهاي دريايي پوشيده شده است. شما ميتوانيد از sonar map نيز براي پيدا کردن آيتمهاي پنهان و اسرارآميز استفاده کنيد، که کمک ميکند مراحل اوليه بازي را به خوبي پشت سر گذاريد، اما قطعا هر دو اينها در مراحل بعدي براي شما کاربرد بيشتري خواهند داشت. عبور از مراحل و شکست دادن حريفان، درها را يکي پس از ديگري باز ميکند و شما را رو به جلو مي برد.
در ادامه مرحله به آشنايي شما با اين دنياي بزرگ و عجيب مي پردازد و بعد از اينکه Lara کمي پيش رفت ، ناگهان يک Tentacle(هيولاي شاخکدار) شلاق زنان از قسمت زيرين بيرون آمده که البته مربوط به اژدهاي افسانه ايي درياي اسکنديناوي مي باشد و درب بعدي را که Lara بايد از ميان آن بگذرد،مسدود کرد. در ادامه ما مجبوريم راه را از ميان يک ديسک خورشيدي که در انتهاي مکاني که بر روي آن برآمدگي وجود دارد، پيدا کنيم. جايي که با ستونها محصور شده است و دو اژدهاي دريايي اطراف آن را احاطه کرده اند. پيچدگي بازي در اين است که تقريبا هيچ راهي براي حل اين معما وجود ندارد و اگر راهنماييهاي تيم سازنده نبود، به هر حال براي ما مشکل بود که بتوانيم آن را پيش ببريم. تنها راه اين است که مجددا به جزئيات Help on demand در PDA برگرديم و از آن استفاده کنيم. ما حرکات آکروباتيک آشناي خود را به صورت تاب خوردن در بالاي لبه شکافها و دره ها انجام ميدهيم، از اين ستون به ستون ديگر پيچ خورده و از روي لبه ها به عقب مي پريم، با حرکات آکروباتيک در درياي قطب شنا کرده و به خوبي از 1700 حرکت در نظر گرفته براي Lara استفاده مي کنيم.بله، 1700حرکت!، lara يک راه طولاني را با وجود محدوديتها پشت سر گذاشته و تمامي اينها موجب برتري آن نسبت به نسخه هاي قبلي Tomb raider شده است. علاوه بر اين، وجود cutscence هاي متقابل در زماني که به صورت تصادفي دکمه اي را فشار ميدهيد ، لحظات پر از استرس و هيجان را براي شما به وجود مي آورند. در اينجا حرکات به تدريج به درگيري تبديل شده و زاويه دوربين به صورت موشکافانه، يکسري حرکات آکروباتيک ويژه يا حرکات اکشن را مد نظر قرار ميدهد. دوربين سمت راست نگه داشته شده و Lara براي زنده ماندن و ادامه بازي ، موانع را پشت سر ميگذارد.
در ادامه، Lara يک نيزه را در دست گرفته و يکي از ستونها را بر رويTentacle واژگون ميکند . پس از انجام بعضي حرکات دکمه تعويض را فشار داده و ديسک را بالا آورديم(اين کار را با کمک ميله هاي اطراف آن به آساني قابل انجام است) که در بالاي اژدهاي دريايي قراردارد و سپس lara براي اينکه ديسک را بر روي جمجمه مردگان سقوط کند زنجيرها را به صورت آويزان پرتاب ميکند . اگرچه اولين معما زياد دشوار نبود ولي هنوز اندکي از آن در حال طرح ريزي مي باشد. اينها همگي يکسري مراحل شبکه اي و پيوسته هستند که بعدا، شما زماني که به مکانهاي خارجي(بيگانه) مانند سواحل تايلند، جنگلهاي مکزيک و درياي قطب شمال سفر ميکند، رو به رو خواهيد شد. در اقيانوس قطب شمال و مکزيک ،وسيله نقليه ترکيبي جديد Lara را ميبينيد که به In to action معروف مي باشد. و به صورت ترکيب مضاعفي از برف پيما است که در طول يخچالهاي يخي با شتاب حرکت ميکند.اما متاسفانه ما اين بخش از استفاده وسيله نقليه را تا کنون تجربه نکرده ايم. يکي از تاثيرگذارترين عوامل در اين نسخه نسبت به نسخه هاي قبلي کيفيت گرافيکي اين بازي است که در ويژگي هاي منحصر به فرد HD به آن افزوده شده است. به حدي که حتي رگه هاي گلي که بر روي لباس Lara باقي مانده، به وضوح ديده ميشود و تا زماني که باران نيايد و يا وارد يک استخر پر از آب نشود اين گلها شسته نمي شوند. رطوبت در تعدادي از مراحل بازي موجب ليز خوردن Lara ميشود ،بنابراين شما هميشه بايد آماده بوده و در مواقع حساس، به خصوص بر روي لبه ها ، سريعاً واکنش نشان دهيد. Crystal Dynamic علاوه براين، پيشرفتهاي تکنيکي زيادي در زمينه نور،رنگ، و آنچه که توسط(هارموني کروي) نامگذاري شده، انجام داده است. و اين بدان معناست که رنگ ظاهري Lara به طور ظريف و دقيقي از اطراف او تاثيرگذار است، مثلا: زماني که Lara در آب هاي مديترانه شنا ميکند رنگ بدنش به سبز آبي متمايل ميشود و يا زماني که در شهر ويران کنار شعله هاي لرزان آتش مي ايستد رنگ نارنجي درخشنده اي پيدا ميکند و اين از نکات ظريف و البته ارزشمند به نظر ميرسد که موجب هر چه واقعي تر شدن محيط مي شود. صداگذاري ها فراتر از آنگونه که شما انتظار داشتيد، قرار دارد. يکسري صداهاي اغراق آميز دربعضي موارد ،شما را شگفت زده ميکند.مثلا: صداي چکه قطرات آب که در لانه(پناهگاه) اژدهاي دريايي اکو ميشود، و يا صداهاي غرش او به خودي خود تاثيرگذار هستند و زماني که شاخکهاي خود را با شدت و خشونت به اين طرف و آن طرف مي کوبد، شما واقعا شوکه و هيجان زده ميشويد. با گرفتار کردن اژدهاي دريايي ، بازي به پايان ميرسد و ما منتظر هستيم که ببينيم آن طرف درب چه چيزي وجود دارد و در مورد داستان بازي بيشتر بدانيم .در اين نسخه لارا در منطقه اي کنار درياي مديترانه به کشف دنياي پنهان يا همان Underworld و در ادامه چکش افسانه اي ثور مي پردازد ! داستاني بسيار مهيج و اکشن که تمامي علاقمندان به بازي هاي زيباي رايانه اي را مجذوب خود مي کند !
منبع :
king-hitler2
20-11-2008, 09:14
کاش یکی چند تا عکس از چند زاویه میزاشت
عصر بازی میاد میخام برم بخرم
چون اگه مثل شماره قبل باشه قیدشو بزنم
ali_ranger22
20-11-2008, 09:53
نمره های بازی از سایت های مختلف
* IGN - 7.4
* PSM 3 (via CVG) - 8.3
* 1UP - B
* Eurogamer - 7
* Videogamer - 8
SADEGH 7
20-11-2008, 11:30
کاش یکی چند تا عکس از چند زاویه میزاشت
عصر بازی میاد میخام برم بخرم
چون اگه مثل شماره قبل باشه قیدشو بزنم
رفیق از چه لحاظ مثل شماره ی قبل باشه؟
از لحاظ گرافیکی که به نظر من خیلی تغییری نکرده.معما ها هم که همیشه تو بازی تامب رایدر بوده.وقتی هم شخصی جلوت باشه خیلی راحت می تونی بکشیش.چون هوش مصنوعی خیلی قوی نیست.همونطور که قبلا هم گفتم فقط یه سری قابلیت ها به بازی اضافه شده که می تونه از دیوار های خراب بالا بره یا مثل پرینس بین دو تا ستون از این ستون به اون ستون هی بپره تا برسه به بالای ستون تو نسخه ی قبل گاها صحنه آهسته می شد و باید یه سری از دکمه ها رو می زدیم که تو این نسخه بعضی وقت ها صحنه آهسته می شه که تو این موارد باید سرعت عمل داشته باشی و دیگه دکمه ها به صورت دستوری نمیاد آدم باید خودش مسیر رو پیدا کنه (که آسونه).در کل من از سری تامب رایدر خوشم میاد واسه همین برام جذابه.
موفق باشی
king-hitler2
20-11-2008, 11:42
من بیشتر منظورن از معماست
شماره قبلی خیلی کسل کننده بود
SADEGH 7
20-11-2008, 11:51
من بیشتر منظورن از معماست
شماره قبلی خیلی کسل کننده بود
من مرحله ی دریا رو رد کردم و رسیدم به جنگل.تا الآن که معمای سختی ندیدم.فقط یه کم تو راه ها گیر کردم که دلیلش آشنا نبودنم با قابلیت های جدید بازی بود.(باید دیوار به دیوار می پریدم).ولی مراحل بعدی رو نمی دونم معما ها چقدر قراره سخت تر بشه.
موفق باشی
tatu_mail
20-11-2008, 14:16
سلام
من که دارم دیوانه میشم
همین الان بازی رو خریدم خیلی تعجب زده شدم چون هنوز بازی انتشار نیافته تو سایتش 2 روز دیگه میاد
به هر حال الان نصب کردم سیستمم جواب نمیده
رم :512
cpu : 3.2 FULL
vga : 256 oNBOARD
فکر کردم موتور گرافیکیش مثل قبل هستش ولی اینطور نیست
قبلی خیلی راحت باز میشد
فکر کنم یه کارت گراف افتادیم
حالا یه نفر یه کارت گرافیکی پیشنهاد کنه که این بازیو راحت بیاره و ارزان باشه ممنون
HoJJaT_007
20-11-2008, 14:39
بچه ها من عصر میخوام برم بازی بخرم .
به نظرتون Tomb Raider: Underworld رو بخرم یا Need For Speed UnderCover ؟
کدوم یکیشون رو توی گرافیک بهتری میتونم انجام بدم با این سیستم ؟
و کدومشون گرافیک و خلاصه داستان بهتری دارن ( من تا حالا Tomb Raider بازی نکردم !)
CPU : Intel 3.06 GHZ
Ram : 2 X 512 MB
VGA : Geforce 8600 GT 512 MB
SADEGH 7
20-11-2008, 14:44
سلام
من که دارم دیوانه میشم
همین الان بازی رو خریدم خیلی تعجب زده شدم چون هنوز بازی انتشار نیافته تو سایتش 2 روز دیگه میاد
به هر حال الان نصب کردم سیستمم جواب نمیده
رم :512
cpu : 3.2 FULL
vga : 256 oNBOARD
فکر کردم موتور گرافیکیش مثل قبل هستش ولی اینطور نیست
قبلی خیلی راحت باز میشد
فکر کنم یه کارت گراف افتادیم
حالا یه نفر یه کارت گرافیکی پیشنهاد کنه که این بازیو راحت بیاره و ارزان باشه ممنون
شما تو این قسمت یه تاپیک بزن :
اونجا به صورت کامل سیستمتون رو بررسی می کنیم و با پیشنهاد سایر دوستان می تونید بهترین کارت گرافیک با قیمتی که می خواین رو پیدا کنید.
اگه پست قبلیت رو هم ویرایش کنی و آدرس تاپیکی که زدی رو توش بنویسی من هم کمکت می کنم.
موفق باشی
linkinkurd
20-11-2008, 15:19
شما یه 8600GT بگیر ارزون - با بازده زیاد - قابل اورکلاک با ظرفیت بالا ( البته اگه نوع رم ddr3 باشه)
shahramcat
20-11-2008, 15:50
بچه ها من عصر میخوام برم بازی بخرم .
به نظرتون Tomb Raider: Underworld رو بخرم یا Need For Speed UnderCover ؟
کدوم یکیشون رو توی گرافیک بهتری میتونم انجام بدم با این سیستم ؟
و کدومشون گرافیک و خلاصه داستان بهتری دارن ( من تا حالا Tomb Raider بازی نکردم !)
Ram : 2 X 512 MB
آقا این 2 بازی اصلا ربطی به هم ندارن ! کاملا به خودت بستگی داره از چه نوع سبک خوشت بیاد !
Tomb Raider یک بازی کاملا معمایی آکرباتیک یه صورت سوم شخص هست .....
UnderCover هم یک بازی Racing !
پیشنهاد میکنم حتما بازی تامب ریدر رو تجربه کنی حتما خوشت میاد . من تا حالا 5 سری از این بازی رو گرفتم و بازی کردم .
HoJJaT_007
20-11-2008, 16:14
میدونم هیچ فرقی ندارند .
از قرار معلوم Ea گند جدیدی زده .
امروز عصر میرم همینو میخرم ;)
بابا من همون اولش گیر کردم !!!
مرحله ی دوم که تو دریای مدیترانه هست، یه جا هست زیر دریا که یه در گنده داره که باید سه تا میله بهش ببندیم، یکیش رو که خودش داره، یکیش رو هم اون پایین راحت پیدا میکنی، اون یکیش کجاست ؟
یعنی واقعا باید کل دریا رو بگردم تا اون رو پیدا کنم ؟ :18:
HoJJaT_007
20-11-2008, 20:59
امروز رفتم نداشت . اما شنبه میرم نمایشگاه کامپیوتر میخرم .
راستی من روی چه کیفیتی میتونم بازی کنم ؟
Ram : 2 X 512 MB = 1 GB
سلام
من همین الان میخوام بازی رو نصب کنم
خدا کنه بازیش باحال باشه
بعله
طبق معمولم حجابش رو رعایت نکرده
ولی لا مشکل
بزار هرجوری دوست داره بگرده
shahramcat
20-11-2008, 22:54
امروز رفتم نداشت . اما شنبه میرم نمایشگاه کامپیوتر میخرم .
راستی من روی چه کیفیتی میتونم بازی کنم ؟
Ram : 2 X 512 MB = 1 GB
شما با این سیستم مشکا خاصی نداری مطمئن باش در جزئیات حداقل متوسط میتونی اجرا کنی ..
اما اگر هرچه زودتر بتونی رم سیستم رو به 2 گیگ به صورت دوال 2×1 گیگ در بیاری عالی هست .
HoJJaT_007
20-11-2008, 22:55
هر نسخه که میگذره یه تیکه قسمت از لباسشو ورمیدارن , فکر کنم دو نسخه دیگه کاملا بی لباس باشه :))
اون موقع کلیک میکنی میگه دسترسی امکان پذیر نیست
havas_1980
21-11-2008, 03:18
بابا من همون اولش گیر کردم !!!
مرحله ی دوم که تو دریای مدیترانه هست، یه جا هست زیر دریا که یه در گنده داره که باید سه تا میله بهش ببندیم، یکیش رو که خودش داره، یکیش رو هم اون پایین راحت پیدا میکنی، اون یکیش کجاست ؟
یعنی واقعا باید کل دریا رو بگردم تا اون رو پیدا کنم ؟ در صورتی که روبه روی ورودی مجسمه بزرگ مرجانی باشین, یه خرابه مرجانی دقیقا پشت سر, دست راست قرار گرفته که در داخل اون, روی یه پایه, محور رو می تونید پیدا کنید.
نکته: دریا خودش فضای محدودی داره و کاملا مشخصه... از یک قسمت به بعد نمی تونید ادامه بدید.
tatu_mail
21-11-2008, 09:50
تورو خدا انقد نگید من یکی ار تامب رایدر بازا هستم الان خرس گنده شدم ولی باز بازی میکنم تو کف این بازی موندم رو سیستمم اجرا نشد
حالا هی میرم گیم نت دوستم اونجا سیستمش خفن بازی میکنم
ولی اینطوری حال نمیده یه کارت گرافیکی افتادم
Amin Asterix
21-11-2008, 13:23
به به چه باحال شده.خدایی خوشم اومد.خدا رو شکر باگم داره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگر با همون گرافیکم میزدن بازم به به میکردم.کلا از تریپ بازیش و معماهاش خوشم میاد.
pedramgolchin
21-11-2008, 14:37
من فقط شماره یک رو نتونستم بازی کنم
الان هم دارم با گرافیک و فیزیک فوق العاده لارا تو فضا سیر میکنم
واقعا که بازیش محشره:10:
:8:
اینم یه اسکرین شات که تو جنگل گرفتم
tatu_mail
21-11-2008, 19:19
واقعا این بازی تبدیل به یک شاهکار گرافیکی شده
من تا یک ساعت محو گرافیک و عکس العمل Lara شده بودم
گرافیک دوستم 8500 Gforce بود ولی با فرم مواجه بود و من از High به Normal تبدیل کردم ولی بازم ضعف داشت
من دوست دارم همه Option رو ON کنم ولی هیف سیستم جوابگو نیست
تامب رایدرو باید با بهترین گرافیک ممکن اجرا کرد و گر نه نمیتونه بره رو مخ
king-hitler2
21-11-2008, 19:40
کمک
کمک کنید
مرحله سوم یا همون هشت پا و چجوری باید رد کنم
HoJJaT_007
21-11-2008, 20:03
هیتلر جان اشتباه اومدی , اینجا تاپیک تامب رایدره ! نه UnderCover !!
Iman Bala
21-11-2008, 21:40
کمک
کمک کنید
مرحله سوم یا همون هشت پا و چجوری باید رد کنم
اول یک سری چرخ دندست باید راه بندازی که دستاش لایه اوناست
بعد بالای سرش یه چیزیه . اهرم میچرخونی بعد تیر بزن به زنجیرا میخوره فزق سرش میمیره.
kamran2000
22-11-2008, 01:33
من اينجا گير كردم . چطوري ردش كنم؟
pedramgolchin
22-11-2008, 13:37
بچه ها خیلی حال میده این لارا جونم
واقعا یاد پلی استیشن 1 رو زنده کرده
یه شاهکار واقعی
ببینین چه صحنه ای هستش
اصلا دلم نمیاد از اینجا رد بشم
king-hitler2
22-11-2008, 17:42
اینجا گیر کردم
کمکم کنید
زنه روي يك تخت سنگ وايستاده كه جلوش آب هستش كه همه جا بسته و فقط پشتش يك درس هستش كه بر مي گرده سر جاي اول و ديگه راهي نيست
pedramgolchin
22-11-2008, 20:43
اینجا گیر کردم
کمکم کنید
زنه روي يك تخت سنگ وايستاده كه جلوش آب هستش كه همه جا بسته و فقط پشتش يك درس هستش كه بر مي گرده سر جاي اول و ديگه راهي نيست
عکس بزاری بهتره عزیزم:10::11:
سلام
این بازی رو رفتم گرفتم
به نظرم کسل کننده هستش
البته دوستان نیان بریزن سرم فقط نظر خودم رو گفتم
Dark Kingdom
22-11-2008, 21:31
[quote=pedramgolchin;3198273]بچه ها خیلی حال میده این لارا جونم
واقعا یاد پلی استیشن 1 رو زنده کرده
یه شاهکار واقعی
ببینین چه صحنه ای هستش
اصلا دلم نمیاد از اینجا رد بشم
چه گرافیک افتضاحی !
شما با pc بازی میکنین ؟
واقعا" یاد ps1 رو زنده کرد :27::27::27:
pedramgolchin
22-11-2008, 21:32
سلام
این بازی رو رفتم گرفتم
به نظرم کسل کننده هستش
البته دوستان نیان بریزن سرم فقط نظر خودم رو گفتم
بله دوست عزیز شما حق دارید
باید یه لارا باز باشی تا از لحظه لحظه ی بازی لذت ببری
وگرنه tomb rider کجا و crysis کجا !!!!
شما باید اون بازی رو بگیری که دوستدار اون سبک هستی:10:
pedramgolchin
22-11-2008, 21:33
چه گرافیک افتضاحی !
شما با pc بازی میکنین ؟
واقعا" یاد ps1 رو زنده کرد :27::27::27:
جالب بود .....:21::21:
tatu_mail
22-11-2008, 22:28
جالب بود .....:21::21:
سلام
دوست گرامی کارت گرافیکی شما چیه
ظاهرا ضعف کارت گرافیکی دارید
درسته؟
سلام
درسته؟
خوده بازی گرافیک خوبی داره ولی dx10 نیست ! ولی خوب ایشون هم حتما کارتشون ضعیف بوده اینطوری افتاده عکسه ! در هر صورت از LEGEND جذاب تره یعنی کمی برگشته به اصل و ریشش کم کم دارم یکم یاده تامب رایدر های قدیم میفتم که با سرکاری های و راههای پیچ در پیچ PRINCE OF PERSIA های سال های اخیر ترکیب شده ! ولی نمی دونم لارا چرا اینقدر حرکاتش سریع و خیلی زیادی زبر و زرنگه ! در هر صورت یکم سرعت حرکاتش کمتر بشه بهتره ! ولی در مجموع نسبت به این ورژن ها قبلیش که CRYSTAL dYNAMICS زده بود خیلی پیشرفت داشته ! :11:
فعلا :5:
amirpers
23-11-2008, 03:01
من تازه بازی رو گرفتم . البته بعضی جاها می گفتن ارشاد جمعش کرده .
من یه خورده بازی کردم . ظاهرا زیاد تغییری نداشته . اما تو همین مدت کم یه مقدار کنترل حرکات لاراکرافت رو با مشکل دیدم.
king-hitler2
23-11-2008, 09:17
من تازه بازی رو گرفتم . البته بعضی جاها می گفتن ارشاد جمعش کرده .
من یه خورده بازی کردم . ظاهرا زیاد تغییری نداشته . اما تو همین مدت کم یه مقدار کنترل حرکات لاراکرافت رو با مشکل دیدم.
ارشاد جمع کرده
چرا
بابا چه قدر شایعه درست میکنن
اینجا گیر کردم
کمکم کنید
عککس ندارم
یه کاریش کنید
کمک کنید دیگه
pedramgolchin
23-11-2008, 10:48
سلام
درسته؟
:18::18::18:
xfx 8800gt 512 ddr3
amd x2 5200
2gig dual ch ocz
این سیستم منه
شما مگه چی دیدید که میگید گرافیک پایینه ؟؟؟
:41::41:
pedramgolchin
23-11-2008, 10:52
اره درسته
منم روزی که رفتم westgame بخرم دوتا دونه داشت که گفتن دیگه ارشاد اجازه نمیده بیارن
king-hitler2
23-11-2008, 12:44
کمک فوری
اينم عكس البته اين عكسها راهي كه دوباره برگشتم. چون يك قسمت وقتي دستكشو بر ميدارم چندتا مرد هستن كه راه رو مي بندند و بايد دوباره برگردم. اون قسمت.
pedramgolchin
23-11-2008, 16:09
کمک فوری
اينم عكس البته اين عكسها راهي كه دوباره برگشتم. چون يك قسمت وقتي دستكشو بر ميدارم چندتا مرد هستن كه راه رو مي بندند و بايد دوباره برگردم. اون قسمت.
وقتی با بمب راهو میبنده باید از یه مسیر دیگه که خیلی تابلو بود برگردی به همون جا که هشت پا بود بعدش هم برگردی به قایقت:8:
SADEGH 7
23-11-2008, 16:22
بازی تموم شد.واقعا عالی بود.چند وقت بود بازی ها داستان گیرایی نداشتن ولی داستان این بازی خیلی جذاب و قشنگ بود. آخر داستان هم واقعا قشنگ تموم شد.آخر داستان رو هم با رنگ سفید می نویسم تا دوستانی که دوست دارن خودشون بازی کنن و داستان رو دنبال کنن ضد حال نخورن :46: :
آلیستار مرد.
لارا مادرش رو که زامبی شده بود کشت.(البته این قسمت رو مطمئن نیستم که بالاخره اون که لارا کشت مادرش بود یا نه.)
لارا ناتلا رو کشت (لارا یه چکش قوی که قدرت افسانه داشت رو پرت کرد تو صورت ناتلا و ناتلا افتاد توی آب جوشان).
آماندا با لارا رفیق شد.
آخرین جمله ای هم که لارا گفت این بود :
Good Bye Mother.Rest In Peace
king-hitler2
23-11-2008, 16:59
بازی تموم شد.واقعا عالی بود.چند وقت بود بازی ها داستان گیرایی نداشتن ولی داستان این بازی خیلی جذاب و قشنگ بود. آخر داستان هم واقعا قشنگ تموم شد.آخر داستان رو هم با رنگ سفید می نویسم تا دوستانی که دوست دارن خودشون بازی کنن و داستان رو دنبال کنن ضد حال نخورن :46: :
آلیستار مرد.
لارا مادرش رو که زامبی شده بود کشت.(البته این قسمت رو مطمئن نیستم که بالاخره اون که لارا کشت مادرش بود یا نه.)
لارا ناتلا رو کشت (لارا یه چکش قوی که قدرت افسانه داشت رو پرت کرد تو صورت ناتلا و ناتلا افتاد توی آب جوشان).
آماندا با لارا رفیق شد.
آخرین جمله ای هم که لارا گفت این بود :
Good bye mother.rest in peace
تموم
با کد تمومش کردی کلک
D.E.V.I.L
23-11-2008, 17:04
من این بازیو نصب کردم ولی وقتی new game رو میزنم و داره لود میکنه یهو سیستم ریست میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟!
HoJJaT_007
23-11-2008, 17:09
صد درصد با کد تموم شده .
راستی من فردا میرسه دستم , اگه جونت کم بشه چی میشه ؟ یعنی چطوری پر باید بکنیش ؟ :d
D.E.V.I.L
23-11-2008, 17:11
من این بازیو نصب کردم ولی وقتی new game رو میزنم و داره لود میکنه یهو سیستم ریست میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟!
SADEGH 7
23-11-2008, 19:19
تموم
با کد تمومش کردی کلک
رفیق با کد که بازی مسخره می شه.در ضمن اگه یه ذره رفته باشی جلو متوجه می شی که بیشتر بازی معما هست.جنگی نیست که آدم بخواد کد بزنه.
صد درصد با کد تموم شده .
راستی من فردا میرسه دستم , اگه جونت کم بشه چی میشه ؟ یعنی چطوری پر باید بکنیش ؟ :d خوشگل پسر حرف مفت زدن که کاری نداره.هی تو تاپیک نید فور اسپید اومدی گفتی فلان و بهمان آخرش هم به حرف من رسیدی که بازی ارزش خریدن رو هم نداره.ضمنا چون تا حالا تامب رایدر بازی نکردی نمی دونی که این بازی جنگی نیست که آدم هی جونش کم بشه.این بازی یه خورده عقل و هوش می خواد که متاسفانه فکر نمی کنم شما داشته باشی عزیزم. (خوشگله بهت بر نخوره یه وقت.می دونم درکش برات سخته)
همیشه سعی کن اول فکر کنی بعد از فکر کردن هم از دهان صحبت کنی. این نکته رو همیشه به یاد داشته باش نازنازی.
king-hitler2
23-11-2008, 19:35
رفیق با کد که بازی مسخره می شه.در ضمن اگه یه ذره رفته باشی جلو متوجه می شی که بیشتر بازی معما هست.جنگی نیست که آدم بخواد کد بزنه.
.
سیو گیمت رو بده من تا زود برم مرحله اخر تا تموم بشه برم سراغ یه بازی دیگه
SADEGH 7
23-11-2008, 19:39
سیو گیمت رو بده من تا زود برم مرحله اخر تا تموم بشه برم سراغ یه بازی دیگه
بفرما رفیق :
البته بدرد آخر بازی رفتن نمی خوره.چون من تو همه ی بازی ها فقط از 2 تا از فضاهای سیو استفاده می کنم.هی Replace می کنمشون.این 2 تا سیو هم مال بعد از تموم شدن بازیه.:46:
HoJJaT_007
23-11-2008, 19:43
الان بازی داره نصب میشه , یکم مشکوکه , 100 درصد پر شده هنوز Finish نشده !
king-hitler2
23-11-2008, 19:44
بفرما رفیق :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته بدرد آخر بازی رفتن نمی خوره.چون من تو همه ی بازی ها فقط از 2 تا از فضاهای سیو استفاده می کنم.هی replace می کنمشون.این 2 تا سیو هم مال بعد از تموم شدن بازیه.:46:
یعنی نمیتونم دموی اخر رو ببینم
:18::18::18:
tatu_mail
23-11-2008, 19:47
سلام
احتمالا کرت شما 7400 باید باشه کلا ضعف کارت گرافیک باشه بازی بالا میاد سر لد سیستم رست میشه:13:
king-hitler2
23-11-2008, 19:58
سلام
احتمالا کرت شما 7400 باید باشه کلا ضعف کارت گرافیک باشه بازی بالا میاد سر لد سیستم رست میشه:13:
چی
غلط خیلی داشت
مال من که 7300 هستش راحت اجراش میکنه
Masoud King
23-11-2008, 19:59
Tomb Raider Underworld از نظر سایت ها و مجلات!
تا کنون Tomb Raider: Underworld عموما نقد مثبتی رو در یافت کرده. محیط بازی در بسیار ار موارد مورد تحسین قرار گرفته گرچه اغلب انتقاد ها متوجه این بوده که بازی داری معماهای ضعیف و سیستم نبرد بدی هستش!
Nintendo Power:
Wii ----> 7/10
گرافیک بازی و المانهای پلتفورمینگ مورد تحسین قرار گرفتند. محیط بازی از موارد عالی در تامب هستش و کنترل بازی نسبت به نسخه قبلی یعنی Tomb Raider: Anniversary بهتر هستش. انتقاد ها معطوف معما های بازی (بطوریکه گفته شده اونا به طرز خنده آوری آسون هستند) و نبردها هستند گرچه نبرد ها قسمت مهمی از سری بازی تامب ریدر نبودند ولی اونها شگفت زدهشدند که چرا سازنده در مورد نبردهای بازی به خودشون حتی زحمت هم ندادند! یعنی در این مورد کمکاری و کاهلی صورت گرفته!
IGN:
PC ----> 8/10
PS3 ----> 7.4/10
X360 ----> 7.5/10
'گفته شده که این یک بازی لذت بخش از نظر داستان,گرافیک, پویش ها و معمع هستش ولی از نظر پیدا کرد آبجکت ها و نبردها و همچین clipping مردود هستش!
GameSpot:
X360 ----> 7/10
Tomb Raider Underworld یک بازی ماجراجویی لذت بخش هستش. مشکلات اساسی همرا با clipping و دوربین بدجور بازی هنوز آزار دهند هستند, همچیین پیدا کردن مسیر در اغلب مراحل سخت و دشوار هستش گرچه توانایی های جدید لارا اون گیرا تر کرده! AI و نبرد نیز ضعیف هستند, بطور یکه جنگیدن قسمت نسبتا کوچکی از بازی هستش. شاید Underworld بدون اون بهتر می بود! گفته شده که محیط بازی خیلی قشنگ و به قولی ماه هستش!
و کار کردن بر روی مسیرتون از میان چالش های متنوع هنوز لذت بخش هستند.
دیگر امتیاز ها به صورت زیر هست:
Guardian........4/5
Videogamer.......8/10
GamesRadar (US)........9/10
HoJJaT_007
23-11-2008, 20:08
بچه ها من وقتی New Game میزنم و Tomb Raider انختاب میکنم چرا بازی از یه ساختمون آتیش گرفته شروع میشه نه از زیر آب ؟!
SADEGH 7
23-11-2008, 20:12
بچه ها من وقتی new game میزنم و tomb raider انختاب میکنم چرا بازی از یه ساختمون آتیش گرفته شروع میشه نه از زیر آب ؟!
عجله نکن.:46: مراحل بعد به زیر آب هم می رسه.
HoJJaT_007
23-11-2008, 20:14
خب مگس جان همینجا من یه بار رفتم نتونستم بیام بیرون !
دوباره سعیم میکنم ببینم چی میشه .
من اون درو با طناب میکنم و وقتی وارد میشم یه کیف هستش , اما پایینش یه دره ماننده که اگه بپرم سقوط میکنم و میمیرم ! چیکار کنم؟ (مرحله اول موقع آتش سوزی)
havas_1980
23-11-2008, 20:37
من اون درو با طناب میکنم و وقتی وارد میشم یه کیف هستش , اما پایینش یه دره ماننده که اگه بپرم سقوط میکنم و میمیرم ! چیکار کنم؟ (مرحله اول موقع آتش سوزی)
تو خونه, دره کجا بود پسر خوب!! :31:
در صورتی که مقابل کف خراب شده باشی, روی دیوار سمت راستش, جا برای دست گرفتن هست.
HoJJaT_007
23-11-2008, 20:39
ایول گرفتم .
یه جایی رسیدم که یه در هستش تا نزدیک میشم میریزه سقفش .
بغلشم جایی نیست که بگیرم . چیکار کنم ؟
-----
ردش کردم , رفتم مرحله 2
Amin Asterix
23-11-2008, 21:18
تو موفق میشی این بازیو تموم کنی حجت : دی
این جاها که در حد آموزشه.گیر کردن نداره
havas_1980
23-11-2008, 21:30
تو موفق میشی این بازیو تموم کنی حجت : دی
این جاها که در حد آموزشه.گیر کردن ندارهمشکل اینه که آموزش تو یک وضعیت واقعا ناجور شروع میشه.
تو دو قسمت قبلی که این طور نبود... ای کاش آموزش اینطور شروع نمیشد.
کلا این بازی نتونست در حد دو قسمت قبلی, خوب ظاهر بشه...
Amin Asterix
23-11-2008, 21:37
مشکل اینه که آموزش تو یک وضعیت واقعا ناجور شروع میشه.
تو دو قسمت قبلی که این طور نبود... ای کاش آموزش اینطور شروع نمیشد.
کلا این بازی نتونست در حد دو قسمت قبلی, خوب ظاهر بشه...
چرا؟من زیاد بازی نکردم.فقط تا همون مرحله زیر آب.گرافیکش بد نبود.معماهاش بد شده؟باگای ناجور داره؟آسونه؟کمه؟ایرادش چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
morteza.m2n
23-11-2008, 21:44
دوستان من با گرافیک 512 و رم 1 گیگ و سی پی یو 3.4 میتونم بازی رو رون اجرا کنم؟
tatu_mail
23-11-2008, 21:55
سلام
2-3 سوال داشتم
وقتی Newgame میکنی سه گزینه هست ولی هر سه موردش یه شکله به نظر شما تفاوت تو چی هستش؟
یه سوال دیگه چرا خونه لارا سوخته ؟
من تو منو اصلیش دست به چیزی نزدم یه دمو دیدم که خود لارا با یه لباس S.e.xy خونشو منفجر میکنه اگه ندیدی حتما ببینید
*hamedkhatar*
23-11-2008, 22:05
امروز کل اصفهان رو گشتم تا بازی رو پیدا کردم و 4000 هزار تومان بی زبون رو دادم رفت
هیچ کدوم از مغازه ها جرات نمیکنند بیارند چون ممنوعه
havas_1980
23-11-2008, 22:10
دوستان من با گرافیک 512 و رم 1 گیگ و سی پی یو 3.4 میتونم بازی رو رون اجرا کنم؟
اجرا شدن رون بازی کاملا بستگی به شانس شما داره.
اجرای این بازی در بیشتر سیستم ها (حتی در قویترین سیستم) با افت فریم شدید مشاهده شده...
سلام
2-3 سوال داشتم
وقتی Newgame میکنی سه گزینه هست ولی هر سه موردش یه شکله به نظر شما تفاوت تو چی هستش؟
یه سوال دیگه چرا خونه لارا سوخته ؟
من تو منو اصلیش دست به چیزی نزدم یه دمو دیدم که خود لارا با یه لباس S.e.xy خونشو منفجر میکنه اگه ندیدی حتما ببینید
جواب سوال اول - اون سه مورد به ترتیب همون آسان, معمولی و سخت معنی میدن.
جواب سوال دوم - آموزش بازی در حقیقت قسمتی از مرحله چهارم یعنی Croft Manor هست که در پایان همون مرحله, علت آتش سوزی معلوم میشه.
البته وجود همون تریلر کمی گول زنند ست و باید تا رسیدن به همون مرحله صبر کنید.
چرا؟من زیاد بازی نکردم.فقط تا همون مرحله زیر آب.گرافیکش بد نبود.معماهاش بد شده؟باگای ناجور داره؟آسونه؟کمه؟ایرادش چیه؟
یه مورد از ایرادش رو تو همین پست گفتم...
ایرادات دوربین و کنترل بازی به همراه باگ های نسبتا زیاد, هم قسمتی از مشکلات موجوده...
tatu_mail
23-11-2008, 22:19
اجرا شدن رون بازی کاملا بستگی به شانس شما داره.
اجرای این بازی در بیشتر سیستم ها (حتی در قویترین سیستم) با افت فریم شدید مشاهده شده...
جواب سوال اول - اون سه مورد به ترتیب همون آسان, معمولی و سخت معنی میدن.
جواب سوال دوم - آموزش بازی در حقیقت قسمتی از مرحله چهارم یعنی croft manor هست که در پایان همون مرحله, علت آتش سوزی معلوم میشه.
البته وجود همون تریلر کمی گول زنند ست و باید تا رسیدن به همون مرحله صبر کنید.
ممنون دوست گلم
من فردا تازه میرم نمایشگاه یه کارت گرافیکی بخرم تا حالا با عذاب تو گیم نت بازی میکردم
تصمیم گرفتم 70 تومان پول کارت بدم یه 8500 1 گیگ
به هر حال به زودی زیاد مزاحم همگی میشم
مرسی:40:
*hamedkhatar*
23-11-2008, 23:57
من هم بازی کردم
گیم پلی یکم سخت شده
باگ تو شنا کردن خیلی داشت
تا الان زیاد جذابیت نداشته
ولی مشخصه برای حل کردم معما ها دهن آدم سرویسه
برای باز کردم اون دره که سه تا دایره بودند باید میچرخونیدم کلی گشتم تا اونها رو پیدا کردم
در کل بد نیست
امیدوارم جلوتر که برم جذاب تر بشه
میشه؟
ممنون
am_merman01
24-11-2008, 00:28
ممنون دوست گلم
من فردا تازه میرم نمایشگاه یه کارت گرافیکی بخرم تا حالا با عذاب تو گیم نت بازی میکردم
تصمیم گرفتم 70 تومان پول کارت بدم یه 8500 1 گیگ
به هر حال به زودی زیاد مزاحم همگی میشم
مرسی:40:
سلام خدمت دوست عزیز:10:
حالا که میخوای بگیری چرا 8500؟ با دو یا سه هزار تومان بیشتر میتونی یه 8600 بگیری . بهتره قبل از خرید یه سری به تالار خرید قطعات سخت افزاری بزنی تا حدود کار دستت بیاد.
به هر حال موفق باشی.
havas_1980
24-11-2008, 00:44
من هم بازی کردم
گیم پلی یکم سخت شده
باگ تو شنا کردن خیلی داشت
تا الان زیاد جذابیت نداشته
ولی مشخصه برای حل کردم معما ها دهن آدم سرویسه
برای باز کردم اون دره که سه تا دایره بودند باید میچرخونیدم کلی گشتم تا اونها رو پیدا کردم
در کل بد نیست
امیدوارم جلوتر که برم جذاب تر بشه
میشه؟
ممنونمن هم معتقدم که بازی جذابیت به مراتب کمتری نسبت به دو قسمت قبلی خودش داره و معماها در بعضی مواقع, بسیار ساده و در بعضی مواقع, سخت طراحی شده اند که برای حل این موضوع متاسفانه Lara علاوه بر گفتن طرز فکرش, راه رسیدن به هدفش رو هم عنوان میکنه تا بازی رو ساده تر کنه. همچنین چیدمان گنج ها در طول بازی مثل وضعیت معما ها خوب کار نشده.
reza_17173
24-11-2008, 03:01
دوستان من بازی رو دانلود کردم با حجم 6.7 GB بعد حالا که اومدم بازی کنم, New Game رو که زدم هیچ دمویی نشون نداد. فقط نشون داد که راه پشت لارا بسته شد و بازی شروع شد. نکنه مال من دمو نداره؟ این همه دانلود کردم:(
kamran2000
24-11-2008, 05:50
من آخراي مرحله چهارم گير كردم(NURTHERN MEXICO) . سر مجسمه رو از كجا بايد ور دارم؟
Oracle_Eldorado
24-11-2008, 10:36
دوستان عزیزی که بازی رو تا آخر بردن یا حداقل کلی جلو بردن ،
میشه بگید بازی چطوریه ؟ معما زیاد داره ؟ مثل Aniversary ؟
راستی هنوز اون 2 کلت تیر بی نهایت رو داره ؟؟؟
king-hitler2
24-11-2008, 10:45
دوستان عزیزی که بازی رو تا آخر بردن یا حداقل کلی جلو بردن ،
میشه بگید بازی چطوریه ؟ معما زیاد داره ؟ مثل aniversary ؟
راستی هنوز اون 2 کلت تیر بی نهایت رو داره ؟؟؟
من تو سایتهای دیگه دیدم نوشته بود معما زیاد داره خیلی بیشتر از قبلی
خودمم که یه ذره باری کردم بیشتر بودن
بیشتر جاها معماها اسون و بعضی وقتها سخت +معتدل توش نیست :27:
مثل شماره قبلی هستش
havas_1980
24-11-2008, 11:02
دوستان من بازی رو دانلود کردم با حجم 6.7 gb بعد حالا که اومدم بازی کنم, new game رو که زدم هیچ دمویی نشون نداد. فقط نشون داد که راه پشت لارا بسته شد و بازی شروع شد. نکنه مال من دمو نداره؟ این همه دانلود کردم:(
نه. نسخه شما کامله... دقیقا آموزش تو یک وضعیت واقعا ناجور و خیلی ناگهانی شروع میشه.
من آخراي مرحله چهارم گير كردم(nurthern mexico) . سر مجسمه رو از كجا بايد ور دارم؟
راه رو تا می تونید برگردید... باید دقیقا به جایی برسید که راه توسط چند بلوک بسته شده و امکان ادامه کار با موتور وجود نداره. (بعد از حل معمای مجسمه ها به همراه عصاهای سلطنتی)
روی کف زمین و در کنار یک اسکلت میتونید سر جگوار رو پیدا کنید.
HoJJaT_007
24-11-2008, 15:21
من مرحله دو موندم , توی مرحله دریای مدیترانه , اهرم رو به زور گشتم پیدا کردم , باز کردم , رفتم رفتم رفتم تارسیدم به یه غار زیر زمینی , راه بسته بود , پریدم رفتم یه غار دیگه که پایینش آب بود . اومدم بیرون از آب , اما باید توی غار چیکار کرد ؟ (چند تا گنج بود ورداشتم)
king-hitler2
24-11-2008, 16:57
من بازی رو خودم از اول شروع کردم اولش تو یه اتاق بود که اتیش گرفته بود ""مال شما هم همینطور بود
سوال بدی لارا بازی من که لباسش کامله
HoJJaT_007
24-11-2008, 17:48
هم مگه نباید کامل باشه؟
آره ساختمون منفجر میشه .
mojtaba007
24-11-2008, 18:01
من اینجا گیر کردم
هر کاری میکنم نمیفهمم باید چه کار کنم
king-hitler2
24-11-2008, 18:01
هم مگه نباید کامل باشه؟
آره ساختمون منفجر میشه .
نه منظورم لباسش هست از گردن تا کف پاش
من تو عکساش دیدم لباسش اینطوری نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HoJJaT_007
24-11-2008, 18:10
کمکم کنید .
جان من , همه مرحله ی ابتدایی که من موندم رو کمک کنید .
اینم عکسش :
اینجا موندم >>
مرحله دوم .
دریای مدیترانه
شما توی یه قایقی , با لپتاب یه تماسی برقرار میکنی و میپری توی آب , دو تا کوسه حمله میکنند و میکشیشون .
بعدش میری زیر زمین سه تا دره که سه تا اهرم میخواد , یکیش همونجا افتاده , یکیشم توی مقابل هستش که ورمیداری و باز میشه . سپس میری تا میرسی به یه غار زیر زمینی . اونجا باید چیکار کرد ؟
havas_1980
24-11-2008, 18:47
کمکم کنید .
جان من , همه مرحله ی ابتدایی که من موندم رو کمک کنید .
اینم عکسش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا موندم
رو به رو داخل آب که مسیر اومدنتون هست. شما باید مسیر پشت سرتون رو ادامه بدین...
بعد از طریق مسیر سمت چپ از آب خارج بشین و از طریق گرفتن لبه ها راهتون رو به سمت راست ادامه بدید که به اونور آب دسترسی پیدا کنین.
من اینجا گیر کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر کاری میکنم نمیفهمم باید چه کار کنم
معمای اون محیط که حل شده و مسیر روبه رو بازه... مشکلی نیست!
فقط راهتون رو ادامه بدید.
HoJJaT_007
24-11-2008, 19:41
من الان روی یه تخته سنگ هستم که دو تا قسمت غارو بسته .
چیکار کنم ؟ کجا بپرم؟
(یه تخته سنگ صاف هست که نسبت به سایر جا ها بلنده)
من الان روی یه تخته سنگ هستم که دو تا قسمت غارو بسته .
چیکار کنم ؟ کجا بپرم؟
(یه تخته سنگ صاف هست که نسبت به سایر جا ها بلنده)
سلام
عکس بزار ببینیم کجا هستی تا بتونیم کمک کنیم
بازیه واقعا قشنگیه از اون موقعی که 3 تا پرنس ها تموم شدن هنوز این تریپ بازی گیرم نیومده بود ! خیلی دارم حال می کنم باهش !
در مجموع امتیاز 7 برای این بازی چرته ! تا اینجا خیلی بهتر بوده از بازیهایی الکی بهشون امتیاز دادن ! بخاطر یه سری مشکلات خیلی کوچیک تو بازی که اصلا هم به چشم نمیان ارزش این بازی رو کم کردن ! با همین گرافیکش و گیم پلیش معماهاش خیلی هم ازش رازی هستیم ! اون گیم اسپات هم بره که کلا داره خودش و خاندانش خز می شن ! واقعا دارم به pro بودن اونها شک می کنم ! الکی انتظارات فضایی دارن ! اگه بخوایم به تصور اونها نمره بدیم باید به dead space هم امتیاز پایین تری بدیم ! اونم وقتی تمومش کردم مثل خیلی از بازیهای قدیمی بود و نو آوریش فقط تو سیستم منوها بود ! یعنی نه معما آنچنانی داشت نه چیز خاصی حتی ترسناک هم نبود !
حالا این تام رایدر تا اینجاش که من حتی با سیستم فایتینگش هم مشکلی ندارم و اتفاقا خیلی باحال درست شده یعنی نسبت به نسخه های قبلیش خیلی بهتر شده ! من نمی دونم این مسئولان سایت ها انتظار فایتینگ یا اکشن بودن چطوری دارن از این بازی ؟!! باید مثل COD باشه ؟! :دی !! anyway ! خیلی بازیه توپیه اینقدر هم پشته سرش چرته و پرت نگن !
اصلا تامب رایدر حالش به همینه که سخت باشه ! یعنی راه رو زود پیدا نکنی یکم تو مرحله مغزتو بکار بندازی و از این جور چیزا !
خوب فعلا تا بعد !
king-hitler2
25-11-2008, 11:49
من اینجا گیر کردم
هر کاری میکنم نمیفهمم باید چه کار کنم
این در چه طوری باز میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
havas_1980
25-11-2008, 12:02
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین در چه طوری باز میشه حلقه متصل به سر مجسمه سمت راست رو با استفاده از قلاب بکشین تا سر بر روی صفحه سمت راست بیفته.
دو سنگ کوچک در همون محوطه رو بر روی صفحه سمت چپ قرار بدین و در پایان اهرم مقابل در رو بکشین.
HoJJaT_007
25-11-2008, 13:54
دقیقا مو به مو بگید اینجا رو چیکار کنم ؟
کدوم طرف بپرم کجا؟
mamaloo_shz
25-11-2008, 16:04
دقیقا مو به مو بگید اینجا رو چیکار کنم ؟
کدوم طرف بپرم کجا؟
سلام
اگر درست فهمیده باشم کجا هستید، شما باید سمت چپ برید، وسط اون آب ها 1 چیزی هست مثل سرسره که ازش میرید بالا و میرین جلو، از دیوارها بالا میرین تا 1 جایی میرسین که دیگه بعدش لبه ای وجود نداره، باید به سمت مقابل، روی 1 میله بپرید، میله را میگیره، 1-2 بار بالا پایین که شد، میچرخف ، بعد میپرید و میرید جلو ...
امیدوارم هم من متوجه شده باشم شما کجا هستید، هم شما متوجه توضیح من شده باشید ...
راستی دوستانی که اوایل بازی هستند، بازی 1 کم کسل کننده هست، اما 1 کم که برید جلو خیلی حال میده، من الان لول 2 هستم (جنگل )
هم سخت تره هم 1 تیکه های خیلی فکری داره ...
HoJJaT_007
25-11-2008, 17:01
من تونستم برم اونور غار , اما اونجا یه حلقه هست که با q میگیرم و میکشمش و یه سنگ عقاب مانند میفته پایین و جلوش یه شعله میاد .
دو تا جعبه سنگی هم هستش که میشه ورشون داشت
+ یه اهرم که بالا پایین میره .
چیکار کنم ؟ ممنون
--------
'گرفتم چطوری برم .
HoJJaT_007
25-11-2008, 18:16
سلام.
الاح مرحله هشت پام .
یه هشت پا هستش بزرگه .
من رفتم چرخ دنده رو فعال کردم و دستش در اومد
از اونورم رفتم اون اهرمو کشیدم و از اونجا دستش در اومد .
جلو رفتم وارد یه سطح صاف شدم که پایینش تیغ و بالای سر اون هشت پا هستش .
یه حلقه هستش , حلقه رو میگیرم آویزون مکیشم میرم پایین یه اهرم هستش , هر چی اونو میکشم پایین کشیده نمیشه .
روبروی حلقه هم یه سنگ هستش که یه اهرم دیگه هست .
چیکار باید کرد؟
ممنون .
havas_1980
25-11-2008, 19:00
سلام.
الاح مرحله هشت پام .
یه هشت پا هستش بزرگه .
من رفتم چرخ دنده رو فعال کردم و دستش در اومد
از اونورم رفتم اون اهرمو کشیدم و از اونجا دستش در اومد .
جلو رفتم وارد یه سطح صاف شدم که پایینش تیغ و بالای سر اون هشت پا هستش .
یه حلقه هستش , حلقه رو میگیرم آویزون مکیشم میرم پایین یه اهرم هستش , هر چی اونو میکشم پایین کشیده نمیشه .
روبروی حلقه هم یه سنگ هستش که یه اهرم دیگه هست .
چیکار باید کرد؟
ممنون .در صورتی که دو اهرم, در دو طرف سالن فعال شده باشن... شما اهرمی رو بکش که بالای سر Kraken (اختاپوس) قرار داره. (سمت چپ حلقه)
بعد از کشیده شدن صفحه به سمت بالا باید حلقه های شکسته زنجیر رو هدف بگیرین. بعد به سمت اهرم کنار در برین و اونو فعال کنین.
HoJJaT_007
25-11-2008, 19:17
هوس جان موضوع اینه من از اون حلقه آویزون میشم . اما چطوری برم روبروش ؟ فقط میشه بالا پایین اومد !
havas_1980
25-11-2008, 19:37
هوس جان موضوع اینه من از اون حلقه آویزون میشم . اما چطوری برم روبروش ؟ فقط میشه بالا پایین اومد !یک راه واسه رسیدن به اون اهرم اینه که با قلاب حلقه رو بگیری و خودتو بکشی بالا... با کمی تاب خوردن به سمت چپ و زدن Space بپری عقب.
راه بعدی اینه که بری رو دست چپ مجسمه چپی و بپری لبه دیوار رو بگیری و خودت رو برسونی به اهرم... دیگه نمیشه از این ساده تر توضیح داد بابا! :31:
اینطوری که بوش میاد انگاری دو قسمت قبلی رو بازی نکردی چون این قسمت ها خیلی ساده هستن.
HoJJaT_007
25-11-2008, 19:47
چرا بازی کردم , منظورتون مرحله هست یا نسخه ؟
آخه اولین نسخه ای هستش که از تامب رایدر بازی میکنم :d
فکر کنم از اینجا به بعد آسون باشه (البته فکر کنم)
بعضی جاهاشم مثل آب خوردن آسونه
HoJJaT_007
25-11-2008, 21:16
من اهرم بالایی رو هی میکشم پایین تا ته نمیاد اما هر دفعه اون سنگ بزرگ هر دفعه یه تکون میخوره , به زنجیرم هر چی شلیک میکنم هیچی نمیشه (با کلت شلیک میکنم)
mamaloo_shz
25-11-2008, 22:47
حجت جان شما باید 2 تا کار بکنی، یکی برگردی 1 کم عقب، 1 اهرم دیگه هست که باید اونو بزنی تا یکی از اون راهروها از کنار سنگ بزرگه بیاد عقب، یک اهرم دیگر هم هست برای اون یکی راه رو ...
بعدش باید اون اهرم وسطی (که الان سنگ را فقط تکون میده را بزنی و به قلاب ها شلیک کنی )
اما اون دوتا اهرم که گفتم هم پاهای هشتپا بهش وصله، باید به وسیله قلاب هایی که روشونه، (با Q ) اونها را بکشی تا پاهای هشت پا از دورش باز شه، آقا کلا شما تو این مرحله به جز اون حلقه ای که باهاش رفتی اونجا که اهرم سنگ بزرگه هست، هرچی حلقه دیدی، اول Q بزن که بگیرتش، بعد با e اونو بکش ...
امیدوارم گرفته باشید :رز
میگما من توی جنگل تایلند هستم ....
1 اشتباه خفن کردم ...
1 جایی هست که اون مجسمه بزرگه که 4 تا دست داره هستا، اونجا هستم، میبایست 2 تا از اون دکمه بزرگ ها از مراحل قبل بر میداشتم، برای 2 تا دستش و جایگزین جهای خالی میکردم، اما من فقط 1 کیشو برداشتم ....
و الان فقط از 1 دستش نور افتاده روی در کف زمین !!!
اون یکی دکمه کجاست ؟!؟!؟! :(
*hamedkhatar*
25-11-2008, 22:52
من اهرم بالایی رو هی میکشم پایین تا ته نمیاد اما هر دفعه اون سنگ بزرگ هر دفعه یه تکون میخوره , به زنجیرم هر چی شلیک میکنم هیچی نمیشه (با کلت شلیک میکنم)
دوست عزیز شما فقط یک بار دست اون هشت پا رو تابوندی
یک بار هم باید از یه راه دیگه بری و یه دور هم از طرف راست باید اون اهرم رو بکشی
البته خودمم نفهمیدم چی گفتم
ببین بالا سر هشت پاهه که هستی همون اهرم که میکشی نمیاد پایین و فقط تکون میخوره اگه از سمت چپ اومدی یه بار از سمت راست برو یعنی بپر روی اون دسته و از اون طرف برو خودت متوجه میشی اونجا باید یکی از همین اهرم ها رو بکشی بعد هم با دکمه q یه چیز اون بالاست میکشی میفته روی دست هشت پاهه و برمیگردی بالای سر هشت پا اونوقع وقتی اهرم رو بکشی میخوره تو سرش
میدونم واضح توضیح ندادم ولی امیدوارم کمکت کنه
موفق باشی
سلام
من دوباره برگشتم به قایقم و رفتم تو کشتی
تو کشتی همه رو کشتم حالا نمیدونم باید چکار کنم؟
بدی این بازی اینه که هیچ نقشه یا علامتی نداره ، داره؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
من تو مرحله دريايه مديترانه گير كردم . من بايد با اون سنگهاي چرخان زير اب چيكار كنم. همونهايي كه حالت كوك شدن رو دارند.
HoJJaT_007
25-11-2008, 23:20
شما منظورتو متوجه شدم.
بیبین من اول رفتم از سمت راست چرخ دنده رو زدم و دستش در اومد .
از اونورم رفتم دسته رو با q کشیدم تا از دیوار یکم فاصله گرفت.
بعد پریدم اونور و اون اهرم که سمت چب هشت پا هست و یه دستش اونجاست زدم و دستش رفت پایین .
رفتم روی دست مجسمه و پریدم رو دیوار و از سمت چب رفتم روی اهرم بالای سر هشت پا و کشیدمش پایین .
الان یه بار دیگه باید برگردم از سمت راست با دسته برم اهرمو بکشم ؟ چه فرقی داره , آخه یه اهرم بیشتر بالای سرش نیست که! فکر نکنم ربطی داشته باشه از طرف چپ بیام بکشمش یا از طرف راست !
*hamedkhatar*
25-11-2008, 23:44
شما منظورتو متوجه شدم.
بیبین من اول رفتم از سمت راست چرخ دنده رو زدم و دستش در اومد .
از اونورم رفتم دسته رو با q کشیدم تا از دیوار یکم فاصله گرفت.
بعد پریدم اونور و اون اهرم که سمت چب هشت پا هست و یه دستش اونجاست زدم و دستش رفت پایین .
رفتم روی دست مجسمه و پریدم رو دیوار و از سمت چب رفتم روی اهرم بالای سر هشت پا و کشیدمش پایین .
الان یه بار دیگه باید برگردم از سمت راست با دسته برم اهرمو بکشم ؟ چه فرقی داره , آخه یه اهرم بیشتر بالای سرش نیست که! فکر نکنم ربطی داشته باشه از طرف چپ بیام بکشمش یا از طرف راست !
آقا اگه یه بار از راست و از چپ کشیدی کامل هم کشیدی و اون اهرم بالای سرش رو کشیدی باید اون چیزه که بالای سر هشت پا هست بیاد بالا بعد تو فیلم نشون میده باید با تیر اون زنجیر رو بزنی تا ول بشه بعد هم اون یکی زنجیر رو بزنی اونموقع میفته روی سرش
راستی از طرف راست که میری و q رو میزنی و میکشی میفته روی دستش درسته؟ بعد یه اهرم همونجاست اون رو کشیدی پایین؟ اگه نکشیدی برو بکش
من تو مرحله دريايه مديترانه گير كردم . من بايد با اون سنگهاي چرخان زير اب چيكار كنم. همونهايي كه حالت كوك شدن رو دارند.
اگه منظورت همون دره هست که وقتی وسطش رو میکشی میچرخه باید بری دو تا اهرم پیدا کنی و بزاری وسط اون دو تا سوراخ که روی در هست
یکی از اهرم ها همون جاست اون یکی هم باید بری بیرون تو اون یکی سوراخست
اگه درست توضیح ندادم تو صفحه قبل بچه ها توضیح دادند
ممنون تونستم ردش كنم ولي الان به يه جايه ديگه رسيدم كه يه اهرم رو كشيدم و بعد دو تا سنك مكعبي رو روي يه تخته سنگ گذاشتم و خودم هم رفتم روي يه تخته سنگ ديگه بعد يه چيزي از روي فكر كنم اون در سنگي بزرگ كنار رفت كه تا از روي تخته سنگ ميرم كنار اون چيز دوباره ميره روي اون در سنگي . حالا بايد چيكار كنم؟
havas_1980
26-11-2008, 00:10
چرا بازی کردم , منظورتون مرحله هست یا نسخه ؟
آخه اولین نسخه ای هستش که از تامب رایدر بازی میکنم :d
فکر کنم از اینجا به بعد آسون باشه (البته فکر کنم)
بعضی جاهاشم مثل آب خوردن آسونه
همون نسخه منظورم بود. :46:
میگما من توی جنگل تایلند هستم ....
1 اشتباه خفن کردم ...
1 جایی هست که اون مجسمه بزرگه که 4 تا دست داره هستا، اونجا هستم، میبایست 2 تا از اون دکمه بزرگ ها از مراحل قبل بر میداشتم، برای 2 تا دستش و جایگزین جهای خالی میکردم، اما من فقط 1 کیشو برداشتم ....
و الان فقط از 1 دستش نور افتاده روی در کف زمین !!!
اون یکی دکمه کجاست ؟!؟!؟! :(
او یکی جواهر هم تو همون محوطه ایی هست که جواهر دیگه رو پیدا کردین.
وقتی که وارد اون محوطه میشین یک جواهر دقیقا بالای جایی هست که از همون سمت خارج میشین و مورد دیگه در همون وضع, اون طرف محوطه ست. (حالت تقارن)
سلام
من دوباره برگشتم به قایقم و رفتم تو کشتی
تو کشتی همه رو کشتم حالا نمیدونم باید چکار کنم؟
بدی این بازی اینه که هیچ نقشه یا علامتی نداره ، داره؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنونبعد از زدن همه افراد تو عرشه کشتی, از طرف عقب کشتی باید به داخلش برین. و چند نفر رو هم اونجا ناکار کنین.
مسیر کاملا سر راسته ... نباید توش گیر کنین.
ممنون تونستم ردش كنم ولي الان به يه جايه ديگه رسيدم كه يه اهرم رو كشيدم و بعد دو تا سنك مكعبي رو روي يه تخته سنگ گذاشتم و خودم هم رفتم روي يه تخته سنگ ديگه بعد يه چيزي از روي فكر كنم اون در سنگي بزرگ كنار رفت كه تا از روي تخته سنگ ميرم كنار اون چيز دوباره ميره روي اون در سنگي . حالا بايد چيكار كنم؟
حلقه متصل به سر مجسمه سمت راست رو با استفاده از قلاب بکشین تا سر بر روی صفحه سمت راست بیفته.
دو سنگ کوچک در همون محوطه رو بر روی صفحه سمت چپ قرار بدین و در پایان اهرم مقابل در رو بکشین. (فکر میکنم اینجا گیر کرده باشی)
Angel Of Darkness
26-11-2008, 00:32
سلام
کسی سیو کاملش داره ؟
بفرما دوست من این هم سیو گیم 100%:
kamran2000
26-11-2008, 02:59
من بازي رو تموم كردم .نسبت به legend و anniversary ساده تر بود. ولي نميدونم چرا فقط 3 تا از فيلم ها باز شد و داستان ها چيزي باز نشد. چطوري بايد تمومش كرد كه بخش extraكامل باز بشه.
این زنه که شبیه خود لارا بود کی بود؟؟؟؟؟
من که اخر بازی هم که تموم شد نفهمیدم کی بود؟؟
Angel Of Darkness
26-11-2008, 10:38
بفرما دوست من این هم سیو گیم 100%:
دستت درد نکنه ولی مراحل باز نشده و قفل هست:31:
راستی من اینجا گیر کردم :
ولی هنوز سیو کامل میخوام
میبینمتون
*hamedkhatar*
26-11-2008, 11:14
بعد از زدن همه افراد تو عرشه کشتی, از طرف عقب کشتی باید به داخلش برین. و چند نفر رو هم اونجا ناکار کنین.
مسیر کاملا سر راسته ... نباید توش گیر کنین.
ممنون هوس جان ردش کردم
فکر کردم باید از در وارد بشم یادم نبود این لارا همش از در و دیوار میره بالا :دی
ولی خداییش این بازی کلی چیزها رو تقلید کرده
من که اولشم تازه رسیدم به تایلند
70 درصد حرکاتش که تقلیدی از Prince هستش یه 30 درصد هم خودش ابتکار به خرج داده مثلا وقتی E رو میزنی جفتک میندازه و یه سری دیگه
اون جایی هم که که کشتی داشت غرق میشد و چپ شد ما هم چپکی بودیم یاد COD 4 افتادم اونم اولش اینطوری بود
حالا تا آخر بازی ببینیم دیگه چه تقلید هایی میبینیم
اقا امروز وقت داشتم می خواستم برم بازی رو بگیرم زنگ زدم به وست گیم گفتم موجود داری گفت مجاز نیست نداریم گفتم nfs چی گفت اونم ممنوع !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بابا این دیگه چه وضعشه
HoJJaT_007
26-11-2008, 15:39
سلام.
هشت پا رو با موفقیت نابود کردم !
رفتم جلو یه در بزرگ هستش که پشت در یه دست هستش که دورش آبیه .
پشت دستم یه مجسمه غول آساست .
دو تا سنگ گرد هم هستش که میره پایین و از بغل در یه سنگ هایی میره پایین و وقتی ولشون میکنی میرن بالا.
یه قلابم رو در هست .
قلاب زیاد کشیده نمیشه
چیکار باید کرد؟
هیچ سنگ مکعبی شکلی هم نیستش که بذارم رو اونا (صفحات) .
*hamedkhatar*
26-11-2008, 16:55
سلام.
هشت پا رو با موفقیت نابود کردم !
رفتم جلو یه در بزرگ هستش که پشت در یه دست هستش که دورش آبیه .
پشت دستم یه مجسمه غول آساست .
دو تا سنگ گرد هم هستش که میره پایین و از بغل در یه سنگ هایی میره پایین و وقتی ولشون میکنی میرن بالا.
یه قلابم رو در هست .
قلاب زیاد کشیده نمیشه
چیکار باید کرد؟
هیچ سنگ مکعبی شکلی هم نیستش که بذارم رو اونا (صفحات) .
وقتی رو به در وایسادی سمت راست رو نگاه کن یه ستون هست اون رو بگیر بپر بالا و برو تو اون سوراخه بعد بیا پایین دو تا سنگ کوچک هستند که بزار روی اون سنگه که میره پایین در باز میشه بعد خودت هم برو روی سنگه وایسا بعد در که بازه اون دو تا سنگ رو بردار با دکمه Caps Lock اون دو تا سنگ رو پرت کن از در بیرون بعد خودت هم برو بیرون
وقتی اومدی بیرون دو تا سنگ رو بزار روی یکی از اونا که روش وایمیسی میره پایین بعد هم با دکمه Q قلاب روی در رو بگیر بعد برو روی اون یکی چیزه وایسا (یعنی همون وقت که قلاب رو گرفتی ولش نکن و برو روی اون وایسا) وقتی اون چیزار از کنار سنگ اومدند پایین E رو نگه دار تا بکه در میفته
موفق باشید
*hamedkhatar*
26-11-2008, 16:59
سلام
من باز گیر کردم
وقتی از کشتی میایم بیرون با تو قایقمون هستیم باید بریم اون جلو یعنی همونجا که با دوربین نشون میده من میرم اونجا بالا هم میرم بعد میرسم به غار که یه زنبور هم اونجاست ، اونجا دو تا گنج هستند بر میدارم و دیگخ چیزی نیست
فکر کنم باید بریم بالا تر چون جاش معلومه ولی هر چی سعی کردم نفهمیدم چطوری باید برم بالا
اینم عکسش:
باید چه کنم؟
ممنون
HoJJaT_007
26-11-2008, 17:22
سلام.
یه چیزی .
خیلی جالبه
من اکثر بازی های Next Gen رو نمیتونم روی High بازی کنم (افت فریم) حالا اینو با سیستم ضعیف خودم روی Very High و با 2x aa دارم روون بازی میکنم . اونم با گرافیک بالای خود بازی . واقعا جای تعجبه . بعد بعضی بازی ها رو مثل nfs uc رو روی low بدون aa دارم با افت فریم بازی میکنم . واقعا جالبه .
سیستمم اینه :
Cpu : 3.06 Intel
2X 512 MB RAM
Geforce 8600 Gt 512 mb
-----
دستکشو ورداشتم , چند نفر اومدن با اسلحه ( فکر کنم M4 بود ) لارا رو محاصره کردن بعدش یکیشون انداختش زمینو یه بمب گذاشت راه خروجی و منفجر شد .
یکم میگردم اگه دیدم راهی برای بازگشت نیستش کمک میگیرم .
راستی باید دوباره برای بازگشت به قایق این همه راهو برگردم !؟ ( یعنی برم اون هشت پا و اون اهرم و و بعدشم اون سه تا چشم ؟
یعنی تقریبا یه مرحله ای که اومدیم و دوباره برگردیم ! اینطوره؟
*hamedkhatar*
26-11-2008, 17:27
آره باید برگردی
وقتی دست کش رو برداشتی اومدی بیرون سمت راست یه در هست برو اونجا از سنگه برو بالا و راه رو ادامه بده تا برگردی به قایقت
HoJJaT_007
26-11-2008, 17:30
خب بابا من که کمک نمیخواستم :d
خودم تقریبا داشتم میگشتم یه چیزای مشکوکی برخوردم . که شما کاملش کردی.
راستی دستکشو ورنمیداره , یعنی ور میداره اما ازش کش میرن .
راستی اونایی که محاصرش کردن کیا بودن ؟ من چیز زیادی از داستان نفهمیدم , (البته فکر نکنم چیزی از داستان مشخص باشه هنوز )
آخه اول بازیم وقتی از ساختمون خارج شدی یکی بهت شلیک میکرد . اون کی بود ؟
ولی فکر کنم اگه اونا لارا رو با خودشون میبردن یکم داستان باحال تر نمیشد ؟ مثلا میبردن تو کشتی و لارا باید فرار میکرد و یک کوچولو اکشن و تیر اندازیم داشت :d
king-hitler2
26-11-2008, 18:45
من تو ویندوز ویستا که نصب کردم
تو مرحله اول اونجا که 2 نفر میان برات در رو باز یا ببندن از بازی میپره بیرون و لی تو اکسپی مشکلی نبود
دلیلش چی بود
باگ ؟
HoJJaT_007
26-11-2008, 19:03
من تو مرحله بازگشت به کشتی موندم , تو اون منطقه ای که اختاپوس مرده , Auto Save میذارم لطفا برید تو جایی که راه بازه , آخه یه فیلم دیدم که یکی داشت فرار میکرد . لطفا برید اونجایی که داشت فرار میکرد و سیو کنید تا ادامشو برم ;)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-----------
هیتلر :
باگ نیست , احتمالا رمت برای ویستا کمه .
بهتره توی ویستا بازی نکنی ! از این مشکلا زیاده تو ویستا
------------------------
ویرایش ( مرحله رو رد کردم)
ااقا منم بالاخره بازی رو پیدا کردم و خریدم بازی رو روی بالاترین رزولوشن و گرافیک اجرا می کنم واقعا گرافیکش زیباست
ی جای بازی گیر کردم توی جنگل
ی جا هست که 2 تا مجسمه بود که جلوی اونا هم یک علماس و پشت اون الماس هم ی مجسبه خیلی بزرک که روی پیشونیس ی جای گردی کداره که فکر کنم باید اون تا تا مجسبه هارو که دستشون بادبزن جوری تنظیم کرد که نور خورشید بازتاب بشه به المس و از الماس به اون مجسمه ولی اون تیکه رو من هند بار امتحان کردم نشد اینه که اونو ول کردم و ی جا دیگه پیدا کردم که رفتم زیر زمین (که ی دمو کوچیک نشون داد)بعد در بسته بود که ار روی دیوار ها رفتم اونور در و از پله ها رفتم بالا که ی جای وسیح بود با سه تا در که توی دمو ای که وقتی وارد می شی ی دری نوشن می ده که 2 تا کرکره های آهنی داره که من یکیشو باز کردم ولی اون یکی رو همه جارو گشتم ولی باز نمی شه
اون 2 تا در دیگه هم همینطور
اینم یک عکس از اون تیکه ای که کرکره اولی رو باز کردم
کمک کنید
اینم عکس
G G Game
26-11-2008, 20:39
مرحله چکشهای سنگی رو تا انتها رفتم ولی در آخرین اتاق که یه دونه هیولا هم دمو نشون میده دیگه بازی برای ادامه جایی نداره گیر کردم .باگ داره اینجاش یا نه؟ چه جوری رد کنم؟
واقعا این بازی شاهکاره !!
من موندم این طراح مرحله های این بازی چه مخی داشته که بازی رو اینجوری درست کرده.
خیلی قشنگه.
HoJJaT_007
26-11-2008, 21:48
تو اون مرحله که سوار یک کشتی بزرگ هستیم ( از طریق لنگر میریم توش ) چند نفری هستن میکشمشون , اما چند نفرم روی طبقه دم هستن که دسترسی بهش نا ممکنه ! چطوری باید رفت طبقه دوم ؟
اصلا هدف چیه ؟!
--------------
من فکر کنم خود Eidos هم نتونه اینو مراحلشو رد کنه ;))
تازه مزش اینه بدون رمز بری .
sepehr_x50
26-11-2008, 22:04
اون مرحله اولا که از قایق میره زیر آب.
یجایی هست که باید 2 تا اهرم بزارم.
یکیش همون پایین بود گذاشتم.
اون یکی کجاست؟
مرسی.
*hamedkhatar*
26-11-2008, 22:16
اون مرحله اولا که از قایق میره زیر آب.
یجایی هست که باید 2 تا اهرم بزارم.
یکیش همون پایین بود گذاشتم.
اون یکی کجاست؟
مرسی.
از اون منطقه برو بیرون تو یه سوراخ دیگه دنبالش بگرد
تو اون مرحله که سوار یک کشتی بزرگ هستیم ( از طریق لنگر میریم توش ) چند نفری هستن میکشمشون , اما چند نفرم روی طبقه دم هستن که دسترسی بهش نا ممکنه ! چطوری باید رفت طبقه دوم ؟
اصلا هدف چیه ؟!
--------------
من فکر کنم خود eidos هم نتونه اینو مراحلشو رد کنه ;))
تازه مزش اینه بدون رمز بری .
حجت جان من هم همینجا گیر کرده بودم اینجا رو باید از بالای کانتینر ها (اگه درست گفته باشم) بری و بپری اون بالا
pedram_sad
26-11-2008, 22:19
این بازی رو امروز برای xbox 360 گرفتم
فوق العادس
گرافیک خیره کننده و مدل سازی فوق العاده بازی به خصوص کاراکتر lara خیره کنندس
کنترل نرم بازی و نور پردازی عالی هم اضافه کنید
به خصوص همون ابتدای بازی و رفتن به زیر اب و اون گرافیک اونم رو یک tv 32 اینچ hd میتونه ادم رو میخکوب بشونه پای بازی
باز هم یک tr عالی دیگه از crystal dynamic
در جواب HoJJaT_007
باید بگم که شما باید با استفاده از اون کانتینر های که اونجاست بری بالا و بری طبقه ی دوم
-----------
در جواب sepehr_x50
باید بگم که اگه شما tab رو بزنید بعد اونجا می بینید که 3 تا قار ( همون سوراخ ها) وجود داره ((که یکی از اونا که شبیه مجسمست و قدشم بلند) که کنار اون 2 تا قار دیگه هم وجود داره که اون یکی اهرم رو هم پیدا می کنی (جلوی یکی از قار ها از خزه و.. پر شده که اون قار نیست توی اون یکی)
------------
آقا کسی نیست به ما هم کمک کنه
ااقا منم بالاخره بازی رو پیدا کردم و خریدم بازی رو روی بالاترین رزولوشن و گرافیک اجرا می کنم واقعا گرافیکش زیباست
ی جای بازی گیر کردم توی جنگل
ی جا هست که 2 تا مجسمه بود که جلوی اونا هم یک علماس و پشت اون الماس هم ی مجسبه خیلی بزرک که روی پیشونیس ی جای گردی کداره که فکر کنم باید اون تا تا مجسبه هارو که دستشون بادبزن جوری تنظیم کرد که نور خورشید بازتاب بشه به المس و از الماس به اون مجسمه ولی اون تیکه رو من هند بار امتحان کردم نشد اینه که اونو ول کردم و ی جا دیگه پیدا کردم که رفتم زیر زمین (که ی دمو کوچیک نشون داد)بعد در بسته بود که ار روی دیوار ها رفتم اونور در و از پله ها رفتم بالا که ی جای وسیح بود با سه تا در که توی دمو ای که وقتی وارد می شی ی دری نوشن می ده که 2 تا کرکره های آهنی داره که من یکیشو باز کردم ولی اون یکی رو همه جارو گشتم ولی باز نمی شه
اینم یک عکس از اون تیکه ای که کرکره اولی رو باز کردم
کمک کنید
اینم عکس
HoJJaT_007
26-11-2008, 22:31
قدم به کانتینر ها که نمیرسه
یه کانتینرای چوبی کوچک بودش کن هر چی پریدم روشون نپرید !
فوق العادس
به خصوص همون ابتدای بازی و رفتن به زیر اب و اون گرافیک اونم رو یک tv 32 اینچ hd میتونه ادم رو میخکوب بشونه پای بازی
1000% تایید میشه ! تازه هنوز تو 22Dell ندیدی (شایدم دیده باشی) ! 8XAA , 16AF با همون حرکات نرم و افکتهای زیبا و از همه مهم تر FPS بالا که گرافیک به این خوبی داره و خیلی هم بازیش سبک هست و رو سیستم اصلا می گی فشار نمیاره ! نمی دونم چطوری به این بازی 7 امتیاز دادن ! طراحی مراحلش هم فوق العادس ! من از موقعی که prince of persia WW رو تموم کردم هنوز بازی به این قشنگی تو این سبک ندیده بودم ! نسبت به Legend خیلی جذاب تر شده و روند فقط رو به جلو نداره ! خط مستقیم نیست !
درست مثله تام رایدر های قدیم باید بری چند تا قطعه رو با یه بدبختی از چند جا گیر بیاری تازه یه دری باز شه که بفهمی هنوز اول مرحله ای :27:
قدم به کانتینر ها که نمیرسه
یه کانتینرای چوبی کوچک بودش کن هر چی پریدم روشون نپرید !
نه اونجا نه
برو یکم اونور تر ی کانتینر تکی هست بپری قدت می رسه
HoJJaT_007
26-11-2008, 22:53
کشتی آتیش گرفته . چیکار کنم ؟
بپرم توی قایق خودم ؟ یا باید کشتی رو هدایت کنم ؟!!
راستی اون زنه که بال داشت کی بود ؟! :o + اون زنی که اون بالا یه لحظه نشونش داد
*hamedkhatar*
26-11-2008, 23:00
سلام
من باز گیر کردم
وقتی از کشتی میایم بیرون با تو قایقمون هستیم باید بریم اون جلو یعنی همونجا که با دوربین نشون میده من میرم اونجا بالا هم میرم بعد میرسم به غار که یه زنبور هم اونجاست ، اونجا دو تا گنج هستند بر میدارم و دیگخ چیزی نیست
فکر کنم باید بریم بالا تر چون جاش معلومه ولی هر چی سعی کردم نفهمیدم چطوری باید برم بالا
اینم عکسش:
باید چه کنم؟
ممنون
آقا من هنوز اینجا گیرما کسی کمک نمیکنه؟
هوس جان کجایی؟
حجت جان برگرد تو قایق دیگه
G G Game
26-11-2008, 23:20
مرحله چکشهای سنگی رو تا انتها رفتم ولی در آخرین اتاق که یه دونه هیولا هم دمو نشون میده دیگه بازی برای ادامه جایی نداره گیر کردم .باگ داره اینجاش یا نه؟ چه جوری رد کنم؟
اصلآ کسی هست مرحله Jan mayen island رو تموم کرده باشه.منظورم بعد از حل معمای ستون چرخان است تا اونجا که با موتور از تونل ها رد میشه و بعد به یالن بزرگی میره که در اونجا چکشهای سنگی حرکت میکنند.از اون قسمت چکش یکی مونده به آخری رو که متوقف شده رو به حرکت در میاری و سوارش میشی به اون طرف میری اتاق نزدیک در خروجی طبقه پایین.یک هیولا که مرده زنده میشه بعد که اونو کشتیم دیگه اینجاش همین اتاق که دموی هیولا رو نشون داد گیر کردم. آخه برای رفتن به طبقه بالا از میلهای چرخ میره بالا زنجیر رو میگیره ولی زنجیر بر خلاف جهت حرکت میکنه. ولارا می افته.از اینجا به بعدش نتونستم راهی به طرف در خروجی پیدا کنم.
وادامه دیگه فکر کنم بازی باگ داره . احتمالآ . چون کله دیو در هوا معلق می مونه.
آقا کسی به اینجا نرسیده
HoJJaT_007
26-11-2008, 23:24
من از اینجا به بعد دیگه نمیتونم جایی بپرم یعنی نمیتونم بالا برم . چیکار کنم؟
هیچ جایی نیست که بگیرمش .
*hamedkhatar*
26-11-2008, 23:45
قرار هم نیست بالا تر بری برو سمت چپ
فکر کنم پایینت یه میله هست که با کنترل باید روی اون بری بعد مستقیم بری و دوباره بپری بالا اونجا در خروجه
یکی هم سوال من رو جواب بده
جناب G G Game لطفا شما که از اینجا رد شدی به ما کمک کن من اینجا گیر کردم
توضیحش هم توی پست بالام دادم
kamran2000
27-11-2008, 01:16
اصلآ کسی هست مرحله jan mayen island رو تموم کرده باشه.منظورم بعد از حل معمای ستون چرخان است تا اونجا که با موتور از تونل ها رد میشه و بعد به یالن بزرگی میره که در اونجا چکشهای سنگی حرکت میکنند.از اون قسمت چکش یکی مونده به آخری رو که متوقف شده رو به حرکت در میاری و سوارش میشی به اون طرف میری اتاق نزدیک در خروجی طبقه پایین.یک هیولا که مرده زنده میشه بعد که اونو کشتیم دیگه اینجاش همین اتاق که دموی هیولا رو نشون داد گیر کردم. آخه برای رفتن به طبقه بالا از میلهای چرخ میره بالا زنجیر رو میگیره ولی زنجیر بر خلاف جهت حرکت میکنه. ولارا می افته.از اینجا به بعدش نتونستم راهی به طرف در خروجی پیدا کنم.
بايد به سمت مخالف حركت زنجيرها حركت كني و تند تند e رو بزني. خيلي راحت ميرسي به اون طرف.
Angel Of Darkness
27-11-2008, 01:39
من اینجا گیر کردم :
tatu_mail
27-11-2008, 08:32
فوق العادس
بله واقعا همینطوره
خوش به حالت که در همچین وضعیتی بازی کردی
گرافیکش میترکونه
آقا فکر کنم باید وقتی می رم اونجا وقتی اون گوی رو ور می دارم باید بر گردم و بزارم توی پیشونی اون مجسمه (همونی که سرش به زمین خورده ولی می خوام برگردم نمی شه
راهی نداره اون طرف هم که می رم (که بالا توضیح دادم فقط یکی از در های کرکره ای رو باز کردم اون یکی رو هر کاری می کنم باز نمی شه)
اینم ی عکس از اونجای که می ای پایین ولی نمی شه دیگه برگشت
HoJJaT_007
27-11-2008, 13:38
خب من رفتم تایلند .
اون مرحله هم نباید میپریدم پایین ,
یه میله خاص بودش که ...
HoJJaT_007
27-11-2008, 15:29
راستی اینم گروه اجتماعی بازی (هر کسی میخواست عضو شه آزاده) :: (گروه برای بحث و ... هستش )
HoJJaT_007
27-11-2008, 17:39
اینجا رو چیکار کنم ؟ چند تا گنج بیشتر نیستش , هیچ جای پرش و قلابی هم نیست !
*hamedkhatar*
27-11-2008, 18:02
اینجا رو چیکار کنم ؟ چند تا گنج بیشتر نیستش , هیچ جای پرش و قلابی هم نیست !
حجت جان از من جلو افتادی؟ خدا بگم چکار کنه
این همه کمکت کردم حالا تو کمک کن
چطوری رفتی بالا؟
ببین من تا اونجا تونستم بالا برم که به یه غار میرسم که یه زنبور میاد و میکشیمش دو تا هم گنج هست که برمیداریم
من هر چی گشتم نفهمیدم چطوری باید برم بالا
اینم اون متنه که دیروز گذاشتم کسی هم کمک نکرد:
سلام
من باز گیر کردم
اینم عکسش:
دمت گرم بگو من چکار کنم؟
مرسی
HoJJaT_007
27-11-2008, 18:12
والا اگه میشه یه عکس از زاویه بیشتر بذار . من چیز زیادی نفهمیدم کجا رو میگید .
اما احتمالا پشتت یه میله هستش که باید اونو بگیری, این مرحله رو نمیگی ؟
اگه میتونی از چند مرحله مختلف عکس بگیر .
*hamedkhatar*
27-11-2008, 18:14
حجت جان همین الان رفتم تو بازی فهمیدم باید چکار کنم فقط سر یه چیز بیخودی گیر کرده بودم خودم خندم گرفت
مرسی
HoJJaT_007
27-11-2008, 18:15
آهان گرفتم جا رو میگی .
جهت اشتباه اومدی .
اینجا آبشار هستش دیگه , درسته ؟
برگرد سمت چپ و از اون سنگ کوچولو ها که چسبیده برو بالا تا برسی یه جایی که لارا آویزون شه , بعد برو یکم سمت چپ تا ته میبینی یه پاش میاد روی یه سنگ
بعدش بپر عقب .
راستی از این عقربا و زنبورا زیاده , مواظب باشه (من که با لگد میکشمشون )
HoJJaT_007
27-11-2008, 18:17
اونا که آسونه , تو بیای مرحله من چیکار میکنی ؟
یه معبده که درش بستست و به هیچ وجه باز نمیشه .
(اگه آنلاین داشت با هم دیگه پشت در وا میستادیم و یه تستایی میزدیم )
ولی اگه آنلاین بود خیلی باحال میشد , نه ؟ دو تا لارا ها پیش هم:27:
راستی بیا اینجا عضو شو :
اینم ی عکس دیگه تو این محیط گیر کردم به همه جا هم رفتم ولی اون در کرکره ای دوم باز نمی شه راه برگشت هم ندارم
HoJJaT_007
27-11-2008, 19:53
من اینجا چیکار کنم ؟ کجا بپرم ؟
*hamedkhatar*
27-11-2008, 20:16
من اینجا چیکار کنم ؟ کجا بپرم ؟
خوب برو سمت راست دیگه
بعدش هم فکر کنم پشت سرت یه چیز هست باید بپری
این جور جاها اطرافت رو خوب نگاه کنی راه رو پیدا میکنی
havas_1980
27-11-2008, 21:08
من اینجا گیر کردم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقیقا سنگی که روش هستید (در همین زاویه) رو باید 180 درجه به به سمت چپ بچرخونید تا رو به روی در خروجی قرار بگیرین.
این امکان رو دارین که از مسیر سنگی (دقیقا روبه روی لارا) پایین برین و با لمس سنگ های آبی باعث چرخوندن مسیرتون بشین.
در صورتی که امکان ادامه چرخوندن مسیر سنگی وجود نداره به کمک قلاب و حلقه های آویزون به مسیر سنگی, خودتون رو دیواره محوطه برسونین و با لمس سنگهای آبی دوباره باعث چرخیدنش بشین.
اینم ی عکس دیگه تو این محیط گیر کردم به همه جا هم رفتم ولی اون در کرکره ای دوم باز نمی شه راه برگشت هم ندارم
بینین. اینجا دقیقا دو تا جواهر وجود داره که یک موردش سمت چپ محوطه اس که راه خروج در زیر همون جواهر هست و دیگری دقیقا سمت چپ محوطه. (حالت تقارن)
برا ی رسیدن به جواهر سمت راست که فکر نمیکنم توش مشکلی داشته باشین و مشکلتون باید رسیدن به جواهر سمت چپ محوطه باشه.
برای رسیدن به جواهر سمت چپ از سنگهای چسبیده به دیوار (سمت راست لارا) استفاده کنین و خودتون رو به سمت چپ برسونین...
بعد از اینکه از پله ها اومدین پایین, از لبه سمت چپ تون آویزون بشین و خودتون رو به لبه دیگه برسونین... (خیلی مسیر سرراسته)
اقا مشکل حل شد خودم پیدا کردم الان هم اینجام
HoJJaT_007
27-11-2008, 23:03
اینجا کجا بپرم ؟ چپ و راست جایی نیستش , بالا هم قدم نمیرسه .
mamaloo_shz
27-11-2008, 23:10
سلام arenghatel و سایر دوستان گل
دوستان ، من بايد رو عرشه كشتي چيكار كنم. منظورم اون قسمت بعد از بيرون امدن از ابه. سه نفر رو هم روي كشتي كشتم .
HoJJaT_007
27-11-2008, 23:33
شما میری روی اون کانتینر تکیه میپری روش و همینطوری کانتینر کانتینر میپری تا بپر روی طبقه دوم.
تعداد زیادی دشمن هستش , تا میتونه بکش , از کلت استفاده کن , Health Pack بگیر و مصرف کن .
تا اینکه میرسی یه منطقه ای که یکی از پشت میاد به یه بشکه بنزین شلیک میکنه و منفجر میشه و میری یه قسمت که میبینی که مکشته داره غرق میشه و و باید از دیوار بالا بری.
کلا زیاد آسون نیست , همچنین اونطور که باید هیجان نداشت .
این حرفو به سه دلیل میزنم :
1- اینکه کشتی همونطوری ثابته , یک ساعتم واستی تا خروج نشی غرق نمیشه .
2- کاش میشد کشتی هر لحظه از آب پر میشد .
3- کل داستانو میتونستند عوض کنند , مثلا هنگام ورداشتن اون دست مجسمه میتونستند بیان لارا رو بگیرن با خودشون ببرن تو کشتی بعد اونجا ببندنشو به خاطر یه حادثه کشتی منفجر شه و موارد بالا هم باشه . به اون میگن سوپر هیجان
havas_1980
27-11-2008, 23:38
اصلآ کسی هست مرحله jan mayen island رو تموم کرده باشه.منظورم بعد از حل معمای ستون چرخان است تا اونجا که با موتور از تونل ها رد میشه و بعد به یالن بزرگی میره که در اونجا چکشهای سنگی حرکت میکنند.از اون قسمت چکش یکی مونده به آخری رو که متوقف شده رو به حرکت در میاری و سوارش میشی به اون طرف میری اتاق نزدیک در خروجی طبقه پایین.یک هیولا که مرده زنده میشه بعد که اونو کشتیم دیگه اینجاش همین اتاق که دموی هیولا رو نشون داد گیر کردم. آخه برای رفتن به طبقه بالا از میلهای چرخ میره بالا زنجیر رو میگیره ولی زنجیر بر خلاف جهت حرکت میکنه. ولارا می افته.از اینجا به بعدش نتونستم راهی به طرف در خروجی پیدا کنم.
نه! هیچ باگی خوشبختانه در این قسمت وجود نداره. دقیقا در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید تا میتونین کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین.
سلام arenghatel و سایر دوستان گل
باید کاری کنی که 2 تا نور بیفته روی 2 تا مجسمه های که روی زمین هستن (اون مجسمه های که روی ززمین هستن رو ببر بزار زیر نور که بازتاب کنه به الماس
اقا من رسیدم اینجا گیر کردم باید چی کار کرد این جای که توی عکس گرفتم می گیره لارا و بعد می تونی به چپ و راست ببری و اون پل (همون قسمتی که اون بالا هست منظورمه ) اونم می چرخه ولی می رم هیچ راهی پیدا نمی کنم
havas_1980
28-11-2008, 12:07
اینجا کجا بپرم ؟ چپ و راست جایی نیستش , بالا هم قدم نمیرسه .
حجت جان! یه عکس از نمای بسته گرفته بودی که کلی فکر کردم که این عکس مربوط به کجای مرحله Coastal Thailand هست. پس اگه میخوای زودتر جواب بگیری عکسهای واضحتر و با توضیحات کاملتر بزار.
باید به سمت پایین بری نه بالا و در سمت دیگر محوطه از ستونها بالا بری.
جایی که بین دو ستون یک بست قرار داره مسیر شروع کارت هست.
mojtaba007
28-11-2008, 12:13
اقا من رسیدم اینجا گیر کردم باید چی کار کرد این جای که توی عکس گرفتم می گیره لارا و بعد می تونی به چپ و راست ببری و اون پل (همون قسمتی که اون بالا هست منظورمه ) اونم می چرخه ولی می رم هیچ راهی پیدا نمی کنم
من هم همین مشکل را دارم
موقعی که میچرخیم یه جایی هست که نمیتونم بپرم
havas_1980
28-11-2008, 12:18
من هم همین مشکل را دارم
موقعی که میچرخیم یه جایی هست که نمیتونم بپرم
وقتی در مرکز همون محوطه قرار دارین و میبینین که جایی برای چرخیدن دیگه نیست باید به کمک حلقه هایی که به دیواره مسیر سنگی در حال چرخیدن, وجود داره خودتون رو به سمت دیگر برسونین و مسیر رو حرکت بدین.
در همین تصویر دقیقا یه بریدگی کوچیک سمت چپ لارا وجود داره که میتونین از روی اون بپرین و بعد به کمک قلاب و حلقه متصل به دیواره مسیر سنگی خودتونو به سمت دیگر (دیواره محوطه) برسونین و با لمس دیوار, مسیر رو حرکت بدین.
نکته: لطفا عکسها بزرگ رو به صورت آدرس قرار بدین.
HoJJaT_007
28-11-2008, 13:04
هوس جان بیا عکس واضح تر .
بجز اون ستون روبرویی جایی نیست بپرم .
اون میله ای که از آبشار اومده بیرون یکم مشکوکه , اما نمیشه پرید روش !
havas_1980
28-11-2008, 13:07
هوس جان بیا عکس واضح تر .
بجز اون ستون روبرویی جایی نیست بپرم .
اون میله ای که از آبشار اومده بیرون یکم مشکوکه , اما نمیشه پرید روش !
گفتم که باید به سمت دیگه همین محوطه که ستون های دیگه ای اونجاست بری. جایی که بین دو ستون یک بست قرار داره شروع کارت هست.
اینجا فقط محل اومدن هست نه رفتن.
HoJJaT_007
28-11-2008, 13:11
یعنی پشت اینجا ؟ ؟
رودخونه رو ادامه بدم ؟ به سمت مخالف آبشار ؟
میرم ببینم چی میشه .
آخه من وقتی از اون دیواره رفتم بالا مستقیم اومدم رسیدم به این ستونا
havas_1980
28-11-2008, 13:26
یعنی پشت اینجا ؟ ؟
رودخونه رو ادامه بدم ؟ به سمت مخالف آبشار ؟
میرم ببینم چی میشه .
آخه من وقتی از اون دیواره رفتم بالا مستقیم اومدم رسیدم به این ستونا
مسیر حرکتت به سمت آبشار نیست بلکه ادامه رودخونه است. پس از ستون های دیگر محوطه باید بالا بری.
اون میله هایی هم که به آبشار وصل هست مسیر حرکتت (از راست به چپ) به سوی یکی از گنج های همین مرحله است که هدف فرعی حساب میشه.
HoJJaT_007
28-11-2008, 13:40
یعنی یه سری ستون دیگم به غیر از این ستونای عکس هست ؟
اونطوری که فکر میکردم نیست . جریان داره بدجوری پیچیده میشه . خیلی مسائل انحرافی داره .
من فکر میکردم رودخونه رو ادامه بدی به هیچ جایی نمیرسی .
D.E.V.I.L
28-11-2008, 14:04
دوستان من همون اول بازی وقتی که میری زیر دریا سه تا دایره متحرک هستش که باید برای حرکت دادنشون یه چیزایی مثل فرمون بذاری وسطشون تا بشه حرکتشون داد یکی که روی زمین تو همون منطقه افتاده یه فرمون دیگه نمیدونم کجاست ؟
HoJJaT_007
28-11-2008, 14:05
شما از اون منطقه بیا بیرون برو مقابل یه غار ماننده , اونجا پیدا میکنی .
king-hitler2
28-11-2008, 16:53
سلام تا اینجای بازی بدمون هیچ مشکلی رد کردم ولی الان به مشکل برخوردم
یکی زود کمک کنیه
توضیخات تصویر شماره 1
من اینجا هستم نمیتونم اهرم رو تکون بدم البته اهرم اون طرف رو تکون دادم و تنظیم کردم دوباره برگشتم سر جای اولم ولی اهرم تکون نمیخوره
کله طرف نیستش
این عکس دوم هستم جای که رفتم یه سره اسکلت پیدا کردم و بردم اون قسمت و اهرم رو تنظیم کردم
خوب باید سر اون یکی رو هم پیدا کنی براش بذاری
تا سرش رو نذاری راه نمیفته
king-hitler2
28-11-2008, 17:59
خوب باید سر اون یکی رو هم پیدا کنی براش بذاری
تا سرش رو نذاری راه نمیفته
خوب مشکلم همینه که نمیدونم سره کجاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل منطقه رو هم گشتم
*hamedkhatar*
28-11-2008, 18:40
بچه ها بازی تو کدوم مسیر ذخیره میشه؟
HoJJaT_007
28-11-2008, 19:10
C:\Documents and Settings\Hojjat\My Documents\Eidos\Tomb Raider - Underworld
havas_1980
28-11-2008, 20:47
یکی زود کمک کنیه
توضیخات تصویر شماره 1
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن اینجا هستم نمیتونم اهرم رو تکون بدم البته اهرم اون طرف رو تکون دادم و تنظیم کردم دوباره برگشتم سر جای اولم ولی اهرم تکون نمیخوره
کله طرف نیستش
این عکس دوم هستم جای که رفتم یه سره اسکلت پیدا کردم و بردم اون قسمت و اهرم رو تنظیم کردم
تو این قسمت از بازی دو تا معما وجود داره; معمای تقویم ها.
هر دو معما به یه صورت حل میشن. رو هر دایره یک نشانه وجود داره که باید در یک خط قرار بگیرن. با توجه به عکس اول و زاویه دید به این صورت عمل کنین:
در مرتبه اول با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از پایین تنظیم بشه و با نشانه دایره پایین در یک خط قرار بگیره. (صدای جا افتادن باید شنیده بشه)
در مرتبه دوم دسته خارج از دایره رو به سمت چپ بکشید.
در مرتبه سوم با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از بالا تنظیم بشه و با نشانه دایره های پایین در یک خط قرار بگیره.
در مرتبه چهارم دسته خارج از دایره رو به سر جای خودش بکشید.
در معمای تقویم بعدی این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست و باید با استفاده از گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین.
بعد از حل معمای تقویم دوم بلافاصله با موتور, خودتون رو به ورودی باز شده برسونین و از اون عبور کنین. (بعد از مدت زمان خاصی بسته میشه.) در صورتی که به موقع نرسین و راه بسته باشه, باید به سمت معمای تقویم دیگری رفته و فقط دسته خارج از دایره رو به جای خودش فقط برگردونین و همین روند رو تکرار کنین.
mInI_ClockEr
28-11-2008, 20:58
با سلام
آقایون من تو این مرحله گیر کردم و هیچ راهی برای رسیدن به اون طرف پل شکسته نیست.
لطفا کمک کنید
این هم عکسش:
havas_1980
28-11-2008, 21:10
با سلام
آقایون من تو این مرحله گیر کردم و هیچ راهی برای رسیدن به اون طرف پل شکسته نیست.
لطفا کمک کنید
این هم عکسش:
دقیقا عین همون میله هایی که در اون طرف میبینین باید در طرف خودتون هم باشه.
باید از انها بگیرین و بالا برین و در نهایت از لبه چسبیده به دیوار بگیرین که پایین اومدنش باعث بالا اومدن مسیر میشه و میتونین با موتور پرش کنین.
mInI_ClockEr
28-11-2008, 21:21
دقیقا عین همون میله هایی که در اون طرف میبینین باید در طرف خودتون هم باشه.
باید از انها بگیرین و بالا برین و در نهایت از لبه یک ستون چسبیده به دیوار بگیرین که پایین اومدنش باعث بالا اومدن مسیر میشه و میتونین با موتور پرش کنین.
باور کنید که اون میله ها در اینطرف وجود نداره. ممکن اشکال بازی باشه من کارتم ati2600 هست
اگه خواستید عکسش هم بزارم
لطفا کمک کنید
ببینید هیچی وجود نداره
HoJJaT_007
28-11-2008, 21:22
راستی من که مرحله جنگل تایلند هستم دیگه نمیتونم لباس لارا رو عوض کنم ؟
موقع انتخاب فقط میومد.
باید از نوع مرحله رو برم /
peymankameli
28-11-2008, 21:44
یکی زود کمک کنیه
توضیخات تصویر شماره 1
من اینجا هستم نمیتونم اهرم رو تکون بدم البته اهرم اون طرف رو تکون دادم و تنظیم کردم دوباره برگشتم سر جای اولم ولی اهرم تکون نمیخوره
کله طرف نیستش
آقايون سلام من هم اينجا گير كردم ..صفحه اول را تكان دادم...وتنظيم كردم ودر وسط محوطه چندتا ستون به صورت افقي امد بالا...
ولي در مورد صفحه دوم ...صفحه پر نميخورد...يعني سر اهرم را هر چي گشتم پيدا نكرد...همه راهها را رفتم..حتي اون معبد اول را هم دوباره گشتم ولي چيزي پيدا نكردم.
mInI_ClockEr
28-11-2008, 21:49
موقع انتخاب فقط میومد.
:40::40::40::40:
:40::40::40:
:40::40:
:40:
آره فقط در اول مرحله البته فکر کنم
بازم دکمه tab رو بزن و منوهاش رو بگرد من خودم امتحان نکردم مهم هم نیست
HoJJaT_007
28-11-2008, 22:08
من از لباس فعلیش زیاد خوشم نمیاد
با شلوار قشنگ تره :d
اون قسمت داخل کشتی چه قدر مسخره و بد درست شده !!! اصلا حرکات افراد دشمن طبیعی نیست !!! هوش مصنوعیشون هم در حد 0 !!!
توی این جنگل وقتی از قسمت تنظیم تقویم خارج میشین چند مسیر وجود داره
یکی که میره به سمت همون محوطه پایینی که یک سری سنگ توشه
یک مسیر میره به سمت تنشیم تقویم دوم و یک راه سوم وجود داره....
شما باید اون سه تا راه رو پیدا کرده باشین....
HoJJaT_007
28-11-2008, 22:45
اون قسمت داخل کشتی چه قدر مسخره و بد درست شده !!! اصلا حرکات افراد دشمن طبیعی نیست !!! هوش مصنوعیشون هم در حد 0 !!!
کاملا تایید میکنم.
من کلا با داستان مرحله اولش موافق نبودم .
وقتی لارا دست رو برداشت میتونستند بیان لارا رو بجای اینکه ولش کنند بگیرنش و با خودشون ببرن کشتی (تو مسیر تو باید دنبالشون میرفتی وگرنه میکشتنت (!) بعدش بعضی جا ها هم راهو نشونشون میدادی و میبردنت تو کشتی و یه جایی زندانی میکردن و کلیم نگهبان با هوش مصنوعی (نه اینکه نزدیک مامور هستی مامور مثل خر نگاه کنه کاری نکنه !) داشته باشه , بعد کشتی منفجر شه و تو هم سو استفاده کنی و دست به فرار بزنی و بعدشم کشتی هر لحظه پر آب شه . اونطوری حالش بیشتر میشد تا اینطوری که الان هست .
havas_1980
28-11-2008, 22:54
باور کنید که اون میله ها در اینطرف وجود نداره. ممکن اشکال بازی باشه من کارتم ati2600 هست
اگه خواستید عکسش هم بزارم
حرفی که قبلا زده بودم رو پس می گیرم. عکس طوری بود که فکر کردم این قسمت باید مربوط به بریدگی بعدی باشه.
اگه برای اولین بار به این قسمت وارد بشین نباید اولین سکوی پرش شما به این صورت باشه.
بنابراین 100% با یک باگ طرف هستین و این مورد یکی از باگهای بی شمار بازی هست که از طرف سازندگان تایید شده.
متاسفانه برای حل این مشکل, از ترینر بازی بایستی استفاده کنین.
موقع انتخاب فقط میومد.
فقط در اول هر قسمت که شامل مراحل بازی هست, امکان انتخاب لباس وجود داره.
آقايون سلام من هم اينجا گير كردم ..صفحه اول را تكان دادم...وتنظيم كردم ودر وسط محوطه چندتا ستون به صورت افقي امد بالا...
ولي در مورد صفحه دوم ...صفحه پر نميخورد...يعني سر اهرم را هر چي گشتم پيدا نكرد...همه راهها را رفتم..حتي اون معبد اول را هم دوباره گشتم ولي چيزي پيدا نكردم.سر دسته معمای تقویم دوم دقیقا در یک معبد بزرگ وجود داره. برای رفتن به اون معبد, در صورتی روبه روی معمای تقویم اول باشین که نیاز به سر برای دسته خارج از دایره نداره, بعد از رسیدن به دو راهی مسیر سمت راست رو ادامه بدین و بعد از رسیدن به چهار راه مسیر سمت چپ رو ادامه بدین...
کاملا تایید میکنم.
من کلا با داستان مرحله اولش موافق نبودم .
وقتی لارا دست رو برداشت میتونستند بیان لارا رو بجای اینکه ولش کنند بگیرنش و با خودشون ببرن کشتی (تو مسیر تو باید دنبالشون میرفتی وگرنه میکشتنت (!) بعدش بعضی جا ها هم راهو نشونشون میدادی و میبردنت تو کشتی و یه جایی زندانی میکردن و کلیم نگهبان با هوش مصنوعی (نه اینکه نزدیک مامور هستی مامور مثل خر نگاه کنه کاری نکنه !) داشته باشه , بعد کشتی منفجر شه و تو هم سو استفاده کنی و دست به فرار بزنی و بعدشم کشتی هر لحظه پر آب شه . اونطوری حالش بیشتر میشد تا اینطوری که الان هست .
درسته
من هم با هوش مصنوعی دشمن ها نتونستم کنار بیام
بعضی قسمتها هم باگ داشت
من مرحله اخر اون زنه گیر کرده بود یه جا و اصلا حرکت نمی کرد و باید حتما می رفتی پیش اون تا دوباره حرکت کنه
راستی من این سوال رو دفعه قبل هم پرسیدم کسی جواب نداد
اون زنه که مثل خود لارا بود کی بود؟؟؟؟
HoJJaT_007
28-11-2008, 23:08
همون که بال داشت ؟
فکر کنم مادر لارا بود .
اما اونی که از هلیکپتر آویزون بود کی بود .
من تو داستان گیج شدم . این داستان این زنه و اون آتیش سوزی کجا داستان مرحله مایا ها کجا .
havas_1980
28-11-2008, 23:22
... من این سوال رو دفعه قبل هم پرسیدم کسی جواب نداد
اون زنه که مثل خود لارا بود کی بود؟؟؟؟
همتای Lara دقیقا همون Doppelganger هست که در نسخه اول Tomb Raider و نسخه بازسازی شده Tomb Raider یعنی Tomb Raider: Anniversary ظاهر شد و دشمن Lara بود و مانند آینه عمل میکرد. در این نسخه بازگشت اون رو با ظاهری تکمیل شده می بینیم که هنوز هم تحت امر Natla هست.
Natla زنی هست که در نسخه قبلی از Lara درخواست می کنه که گنجینه مورد علاقه اون رو براش پیدا کنه...
همون که بال داشت ؟
فکر کنم مادر لارا بود .
اما اونی که از هلیکپتر آویزون بود کی بود .
من تو داستان گیج شدم . این داستان این زنه و اون آتیش سوزی کجا داستان مرحله مایا ها کجا .
حجت جان! اشکال اینه که شما دو نسخه قبلی رو به ترتیب بازی نکردی.
چون داستان این بازی دقیقا ادامه دو قسمت قبل هست.
کسی که از هلی کوپتر آویزون بود Amanda, یکی از دوستان Lara و یک ماجراجو مثل او بود که در نسخه اول Tomb Raider و نسخه بازسازی شده Tomb Raider یعنی Tomb Raider: Anniversary ظاهر شد.
اون در این نسخه به اشتباه توسط زنی به نام Natla, طرف مقابل Lara قرار می گیره و در حقیقت از اون استفاده می شه.
HoJJaT_007
28-11-2008, 23:25
کاش میشد تمامی شخصیتا رو معرفی کنید . و اگه میتونستید یه تاریخچه از نسخه های قبلی (داستانشون) واسم گیر بیارید کل داستانو میفهمیدم .
مادر لارا همونی بود که شبیه زامبی ها شده بود
توی یک دمو وسط بازی نشون میده که لارا با تیر میزنه توی سرش و میکشتش
اخرای بازی میبینش که داره از بالای پرتگاه پایین رو نگاه میکنه و لارا صداش که میکنه بر می گرده و وقتی میبینه مادرش این حالتی شده و داره بهش حمله می کنه با یه تیر توی سرش میشکتش
king-hitler2
29-11-2008, 09:01
سلام بر دوستان بی معرفت
بابا ما یه سوالی تو بازی کردیم {صفخه قبل } ولی هیشک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ی جواب مارو نداد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خودم خلش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما باز یه جایی گیر کردم این مرحله باید میرفتب پایین یه قطعه از نو یه حلقه پیدا میکردی من اون قطعه رو پیدا کردم
خالا باید چیکار کنم برگدم بالا یا نه
یه ستونم بود که میتونست با دست تکونش بده که کشیدمش جلو
البته ببخشید چون مجبور شدم نصف شبی با موبایل عکس بگیرم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی رو دیگه جواب بدین
یه سوال اقای هوس جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بازی بود که 2 نفر از همکارات بودن تو اتش سوزی خونه
بعد از چند مرخله برا چی دوباره بازگشت به خونه همون اول بازی
*hamedkhatar*
29-11-2008, 10:27
خوب من به سلامتی مرحله Croft Manor رو هم پشت سر گذاشتم و وارد مکزیک شدم
فقط یه سوال:
چرا این بازی سیو کردنش اینطوریه؟ تو چک پوینت کردن مشکلی نداره ولی تو سیو کردن خیلی بده
مثلا من الان تو مرحله مکزیک هستم وقتی سیو دستی میکنم مینویسه که مرحله Croft Manor سیو شد تازه بعد از کلی چپ پوینت شاید این مرحله رو سیو کنه دلیلش چیه؟
راستی این بازی کلا چند مرحله هست؟
بعد از مرحله Croft Manor چند مرحله داره تا تموم شه؟
ممنون
havas_1980
29-11-2008, 11:05
سلام بر دوستان بی معرفت
بابا ما یه سوالی تو بازی کردیم {صفخه قبل } ولی هیشکی جواب مارو نداد
ولی خودم خلش کردم
اما باز یه جایی گیر کردم این مرحله باید میرفتب پایین یه قطعه از نو یه حلقه پیدا میکردی من اون قطعه رو پیدا کردم
خالا باید چیکار کنم برگدم بالا یا نه
یه ستونم بود که میتونست با دست تکونش بده که کشیدمش جلو
البته ببخشید چون مجبور شدم نصف شبی با موبایل عکس بگیرم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین یکی رو دیگه جواب بدین
یه سوال اقای هوس جون
اول بازی بود که 2 نفر از همکارات بودن تو اتش سوزی خونه
بعد از چند مرخله برا چی دوباره بازگشت به خونه همون اول بازی
اتفاقا جواب سوالت داده شده بود. یه نگاه به صفحات قبل بنداز.
تو حل این قسمت اولین میله و حلقه که باید یادت باشه. تو همین صحنه باید با قلاب حلقه اول (بالاترین) رو بگیری در حالی که آب در پایینترین سطح ممکنه باشه. قبل از بالا اومدن آب باید بلافاصله لبه هایی رو که در جلوی ورودی پایین هست رو بگیری...
آموزش بازی در حقیقت قسمتی از مرحله چهارم یعنی Croft Manor هست که در پایان همون مرحله چهارم, علت آتش سوزی معلوم میشه.
بعد از اینکه آموزش بازی تموم میشه, داستان بازی به یک هفته قبل برمیگرده و رویدادهای گذشته رو به نمایش میزاره تا اینکه به مرحله چهارم میرسه و بازی روند داستانی خودشو ادامه میده.
خوب من به سلامتی مرحله Croft Manor رو هم پشت سر گذاشتم و وارد مکزیک شدم
فقط یه سوال:
چرا این بازی سیو کردنش اینطوریه؟ تو چک پوینت کردن مشکلی نداره ولی تو سیو کردن خیلی بده
مثلا من الان تو مرحله مکزیک هستم وقتی سیو دستی میکنم مینویسه که مرحله Croft Manor سیو شد تازه بعد از کلی چپ پوینت شاید این مرحله رو سیو کنه دلیلش چیه؟
راستی این بازی کلا چند مرحله هست؟
بعد از مرحله Croft Manor چند مرحله داره تا تموم شه؟
ممنوناتفاقا بازی رو در هر جایی سیو کنیم نام همون مرحله رو میاره... من اینطوری موردی که گفتی رو ندیدم!
بازی با حساب آموزش, شامل 8 قسمت و 21 مرحله ست.
Prologue - 01
No Illusions -
Mediterranean Sea - 02
The Path To Avalon -
Niflheim -
The Norse Connection -
God Of Thunder -
Realm Of The Dead -
Coastal Thailand - 03
Remnants -
Bhogavati -
The Ancient World -
Puppet No Longer -
Croft Manor - 04
Protected By The Dead -
Southern Mexico - 05
The Unnamed Days -
Xibalba -
The Midgard Serpent -
Land Of The Dead -
Jan Mayen Island - 06
Gate Of The Dead -
Valhalla -
Andaman Sea - 07
Rituals Old -
Arctic Sea - 08
Helheim -
Yggdrasil -
Out Of Time -
X
king-hitler2
29-11-2008, 11:12
اتفاقا جواب سوالت داده شده بود. یه نگاه به صفحات قبل بنداز.
تو حل این قسمت اولین میله و حلقه که باید یادت باشه. تو همین صحنه باید با قلاب حلقه اول (بالاترین) رو بگیری در حالی که آب در پایینترین سطح ممکنه باشه. قبل از بالا اومدن آب باید بلافاصله لبه هایی رو که در جلوی ورودی پایین هست رو بگیری...
x
یعنی باید برگردم بالا کلا
و از راهی که امدم برگردم
هوس جون زود که دارم کف میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*hamedkhatar*
29-11-2008, 11:13
ممنون هوس جان
ولی باور کن من این مشکل رو تو سیو دارم
وقتی روی یه سیو قبلی جایگذین کنم اصلا یه تاریخ با یه ساعت دیگه که اصلا ربطی به ساعت ما نداره مینویسه (زمان سیستمم درسته)
وقتی هم روی یه جای جدید سیو میکنم یه پیغام میاد که OK توی اون غیر فعاله و فقط Cancel فعاله کنسل رو هم که میزنم رو همون تاریخ قدیمی و مرحله قبل سیو میکنه
!!!!!!!!!!!!!!!!!
king-hitler2
29-11-2008, 11:16
ولي در مورد صفحه دوم ...صفحه پر نميخورد...يعني سر اهرم را هر چي گشتم پيدا نكرد...همه راهها را رفتم..حتي اون معبد اول را هم دوباره گشتم ولي چيزي پيدا نكردم.
برگرد به جای اول از اون طونلی که امدی برگرد به جای اول یه ساختمون هست برو بالاش اونجا میتونی پیداش کنی
havas_1980
29-11-2008, 11:25
یعنی باید برگردم بالا کلا
و از راهی که امدم برگردم
هوس جون زود که دارم کف میکنم
بله! همون راهی که اومدی رو باید برگردی...
ممنون هوس جان
ولی باور کن من این مشکل رو تو سیو دارم
وقتی روی یه سیو قبلی جایگذین کنم اصلا یه تاریخ با یه ساعت دیگه که اصلا ربطی به ساعت ما نداره مینویسه (زمان سیستمم درسته)
وقتی هم روی یه جای جدید سیو میکنم یه پیغام میاد که ok توی اون غیر فعاله و فقط cancel فعاله کنسل رو هم که میزنم رو همون تاریخ قدیمی و مرحله قبل سیو میکنه
!!!!!!!!!!!!!!!!!حامد جان! اتفاقا همین الان جواب همین مسئله رو پیدا کردم...
این مورد که عنوان کردی یکی از باگهای بازی و برای سیو بازی هست که از طرف سازندگان تایید شده ولی هیچ راهی برای حلش وجود نداره.
قابل توجه دوستان که 35 باگ برای این بازی شناسایی شده که متاسفانه هنوز هیچ پچی از سوی سازندگان برای حل این مشکلات منتشر نشده.
Help Me!!!!!
آقا اینجا چی کار کنم ی طرفشو درست کرده ولی این یکی رو باید چطور درست کنم؟؟؟
havas_1980
29-11-2008, 14:51
help me!!!!!
آقا اینجا چی کار کنم ی طرفشو درست کرده ولی این یکی رو باید چطور درست کنم؟؟؟
سر دسته معمای تقویم دوم دقیقا در یک معبد بزرگ وجود داره. برای رفتن به اون معبد:
- در صورتی روبه روی معمای تقویم اول باشین که نیاز به سر برای دسته خارج از دایره نداره, بعد از رسیدن به دو راهی مسیر سمت راست رو ادامه بدین و بعد از رسیدن به چهار راه مسیر سمت چپ رو ادامه بدین...
- یا در مقابل معمای تقویم دوم باشین که نیاز به سر برای دسته خارج از دایره داره, بعد از رسیدن به چهار راه مسیر سمت راست رو ادامه بدین...
HoJJaT_007
29-11-2008, 16:07
سلام.
اون منطقه رفت رو پیدا کردم .
سه تا پلنگ حمله کردن ! که با استقبال گرم M4 لارا مواجه شدن . خیلی خوب ازشون پذیرایی شد . به طوری که فراموش نکنند !
چطوری بپرم اون داربست بغل ؟
آیا باید جای دیگه ای بپرم ؟
havas_1980
29-11-2008, 16:26
...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچطوری بپرم اون داربست بغل ؟
آیا باید جای دیگه ای بپرم ؟به سمت راست برین طوری که بین دو ستون قرار بگیرین.
بعد با زدن Space به پشت پریده و همین روند رو تکرار کنین تا به لبه بالایی برسین...
HoJJaT_007
29-11-2008, 16:41
iهوس جان من منظورم اینه چطوری بپرم اون داربستی که چسبیده به ستون آویزون لارا هست .
جایی نیست که برم راست .
از اونورم میپرم پشت میفته زمین
*hamedkhatar*
29-11-2008, 17:01
iهوس جان من منظورم اینه چطوری بپرم اون داربستی که چسبیده به ستون آویزون لارا هست .
جایی نیست که برم راست .
از اونورم میپرم پشت میفته زمین
حجت جان منظور همون قضیه دیوار به دیوار بودا از همون روش برو بالا
بین ستونی که الان آویزونی و ستون سمت راستی
سلام
من رسیدم به همین تقویمه (برای اولین بار)
کله رو گذاشتم رو کار رو اون چیزه رو پیچوندم
اینم عکسش
من اینجا باید چکار کنم؟ اصلا اصل مطلب چیه اینجا؟
فقط باید اینا رو بتابونم تا جونم دراد یا اینکه باید برم جای دیگه؟
اگه باید بتابونم خوب چطوری؟
اگه باید برم جای دیگه از کدوم طرف؟
ممنون
Iman Bala
29-11-2008, 17:15
سلام
من رسیدم به همین تقویمه (برای اولین بار)
کله رو گذاشتم رو کار رو اون چیزه رو پیچوندم
اینم عکسش
من اینجا باید چکار کنم؟ اصلا اصل مطلب چیه اینجا؟
فقط باید اینا رو بتابونم تا جونم دراد یا اینکه باید برم جای دیگه؟
اگه باید بتابونم خوب چطوری؟
اگه باید برم جای دیگه از کدوم طرف؟
ممنون
باید با استفاده از اون دوتل اهرم سه تا علامت رو تو یه راستا قرار بدی
بعد یکی دیگه هم اون ور هست باید همین کارو انجام بدی
HoJJaT_007
29-11-2008, 17:20
آهان . همون تند تند اسپیس .
گرفتم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.