PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری میشه با موبایل به اینترنت وصل شد ؟



arash_a
22-12-2007, 15:00
سلام دوستان

می خواستم ببینم که آیا میشه هنگامی که با کامپیوتر به اینترنت وصل هستیم با روشی از طریق موبایل هم از اینترنت استفاده بکنیم ؟

ممنون
( گوشی من K800 Se هست . )

hamed1297
24-12-2007, 00:53
آره.میشه.
pc suite رو نصب کنید.
یک قسمت داره برای اتصال به اینترنت.
یک connection میسازید و کانکت میشید.

arash_a
24-12-2007, 20:47
شما خودتون تجربه کردید ؟
میشه بیشتر توضیح بدین ؟

ممنون میشم

big_khan0064
25-12-2007, 00:30
شما خودتون تجربه کردید ؟
میشه بیشتر توضیح بدین ؟

ممنون میشم

تو یه سایت دیگه این بحث بود بی دخل و تصرف کپی میکنم:
=========
يدم دوستي خواسته بود که نحوه ي تنظيمات gprs رو بدونه
البته گوشي ايشون 810 نبود اما چون خودم 810 دارم بر اون اسا ميگم...با هم فرقي هم ندارن...اساس کار رو ياد بگيرين ما بقي جيز خاصي نيست
نحوه ي کانکت شدن:
ابتدا pc suite که در يک سي دي زمان خريد دريافت کرديد رو نصب مي کنيد و اجراش مي کنيد...مي دونيدکه بايد هم رو حالت phone modeقرار بدين...
حالا تو قسمت communication دنبال گزينه ي mobile networking wizard بشيد
حالا توي پنجره ي جديد باز شده روي گزينه ي file بريد و يک new connection بسازيد
توچه کنيد زمان ساختن کانکشن هيچ تغيير خاصي اعمال نکنيد....فقط اينتر و اينتر و اينتر...يک دوستي تو سايت فالز حرف بامزه ايي زده بود ياد اون افتادم که مي گفت:
مثل اين باشه که انگار يه پاره اجر گذاشتيد رو اينتر!!!
حالا کار تموم شده...شما تو قسمت مخصوص کانکشن تو کنترل پنل بريد و روي کانکشن مخصوص گوشيتون کليک کنيد...حالا تنظيمات خاصش رو انجام بدين و....کانکت....لذت ببريد
شايد بپرسيد سرعت اينترنت تو اين حالت به چي بستگي داره؟
توجه داشته باشين که سرعت اينترنت شما رابطه ي مستقيم به فاصله ي انتني داره که گوشيتون رو تحت پوشش خودش قرار داده
راستي اگه نرم افزار فرضا mobile networking wizard نداشت و فرضا connect to internet داشت . توش مشکلي داشتين بگين تا اينم بگم براتون
===========
اینم لینک منبع..که موقع استفاده 2 تا اندرلاین وسط لینک اسم سایتش رو بردار:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arash_a
25-12-2007, 10:34
دوست عزیز فکر کنم روشی که شما گفتید روشیه که با اون میشه از اینترنت گوشی مثلا ایرانسل با کامپیوتر هم استفاده کرد .
من روشی رو می خوام که وقتی با dial up مودم کامپیوتر به اینترنت وصل میشیم بتونیم از این اینترنت تو گوشیمون هم استفاده کنیم .

روشی هست ؟

adelkohan
25-12-2007, 13:07
توی این قسمت سری بزن شاید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید