PDA

View Full Version : تعمیر آبگرمکن دیواری

alenkita
18-12-2007, 07:30
باسلام
می خواستم ببینم کسی از تعمیرات آبگرمکن دیواری سر در میاره یا یه سایت یا مطلبی واسه آموزش اون سراغ داره؟

fafa_xp
28-04-2011, 14:49
عجب بابا :41:
یعنی توی این 4-3 سال کسی پیدا نشده؟
یعنی هیشکی در مورد آبگرمکن دیواری اطلاعات نداره؟ :13:

fafa_xp
28-04-2011, 14:55
یکی از این آبگرمکن های بوتان داریم (b.15)
بیشتر از 10 سال هست که خریدیم ، دو بار تا حالا خودم بازش کردم و دیافراگمش (که پاره شده بود) رو عوض کردم و درست شده
ولی این دفعه خیلی کلافه کرده منو
وقتی شیر آب رو باز میکنم خیلی عادی شعله روشن میشه ، ولی وقتی شیر رو میبیندم خیلی طول میکشه تا شعله خاموش بشه تا جایی که گاهی آب داخلش میجوشه
همه قطعات مربوط به قسمت آب ( قطعات قسمت برنجی ) رو عوض کردم ولی بازم همینه
یه نکته ای هم هست ، وقتی فلکه ی ورودی آب سرد به آبگرمکن رو میبندم و یکی از شیر های آبگرم خروجی رو باز میذارم ، بعد فلکه رو باز میکنم شعله خیلی عادی روشن میشه و وقتی فلکه رو میبندم شعله خیلی سریع و به شکل صحیح خاموش میشه
انگار وقتی فشار داخل سیستم هست ، سیستم درست عمل نمیکنه ، بار ها و بارها از لحاظ تئوری سیستم رو چک کردم و دیدم که مشکلی نیست ، ولی در عمل درست کار نمیکنه
یه عکس هم از آبگرمکن میذارم ، دوستان خیلی خیلی خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fafa_xp
06-05-2011, 22:23
ظاهرا مشکل از فنر روی سوپاپ گاز بود ، یه کم ضعیف شده بود :hmm:

sarall
07-10-2011, 08:56
ظاهرا شما خیلی جلو هستین
حتما مشکل منو می دونین. برای هواگیری آب گرمکن دیواری چه کار باید بکنم بعد از بازکردن شیر آب گرم اگه شیر نزدیک باشه یه کم دیر روشن می کنه اگه دور باشه خیلی دیر یا اصلا روشن نمی شه چکار باید بکنم

sarall
15-10-2011, 00:38
بععععله منم مث دوستم خودم جوابو گرفتم می زارم اینجا شاید به درد ملت بخوره البته با کمک تعمیر کار
مشکل هوا نیود به قول تعمیرکار آبگرمکن دیواری رو اصلا هوا نمی گیره یه دیافراگم پلاستیکی( یه واشر سیاه) که خروجی آب به اون وصله رو باید عوض کنی مشکل حل میشه

mo0ntazer
30-11-2011, 18:35
سلام.این آبگرمکن که شما دارید معروف به آبگرمکن بوتان طرح قدیم.البته سوزان هم همین طرح رو داشت و الان هر دو طرحشون کلا عوض کردن.
وقتی لاستیک دیاورات رو عوض کردی می بینی دیر روشن و خاموش میشه مخزن پایین زیر دیاورات اسمش رو نمی دونم.یکی پیچ برنجی هست اون رو عوض کن درست کار می کنه.
اگه سوالی دیگه هست بگید تا من جواب بدم

---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------

"ظاهرا مشکل از فنر روی سوپاپ گاز بود ، یه کم ضعیف شده بود :hmm:"
هیچ وقت به اون فنر دست نزن.یعنی بازش نکن.چون خطرناکه.بزار آبگرمکن راحت کار کنه.یه کم میله هاشو گریس مخصوص بزن.اورینگ 10 و اورینگ 13 داره اونا رو عوض کن.لاستیک دیاورات رو عوض کن راحت و روان برات کار می کنه البته اگه رادیاتور جرم نگرفته باشه و فشار رو بیش از حد کم نکنه

kane32
08-12-2011, 05:56
وستان لطفا کمک کنید چطور میتونم ابگرکن دیواریم که بوتان هستو جرم گیری کنم ایا با اسید باید اینکار انجام بشه؟
از کجا اسیدو بدم تو ابگرکن و از کجا خارج کنم تا جرم گیری بشه لطفا کمکم کنی

kane32
10-12-2011, 02:55
دوستان کار بلد لطفا کم لطفی نکنن و راهنمایی کنند

AMIR MOHAMMAD . M
10-12-2011, 14:59
وستان لطفا کمک کنید چطور میتونم ابگرکن دیواریم که بوتان هستو جرم گیری کنم ایا با اسید باید اینکار انجام بشه؟

من پرسیدم گفتن جوهر نمک هم میشه و فکر کنم باید از جایی که اب خارج میشه مایع رو وارد کنی .
ولی به نظر من اینکارو نکن چون اونا خودشون با پمپ اینکارو میکنن و اب داخلش جریان داره ولی اگه شما خودتون این کارو بکنید باید یه چند دقیقه ای رو بزارید که مایع داخل لوله ها بمونه که این کار ممکنه باعث سوراخ شدن لوله ها بشه .
در کل اگه میخوای انجام بدی از خودشون بپرس بهت دقیق میگن ، چون خودشون هم زیاد راغب به انجام این کار نیستند .

a6543210
10-12-2011, 21:43
سلام دوستان
یهنی این چند روز آبگرمکنمون خراب شده بد جور کلافه شدم!!!!!!!
راستش از این طرح قدیمای بوتانه! با فندکو اینطوریه.
خلاصه نمی دونم چرا درجه گازش یه مدته خیلی کم شده .قبلنا خوب بود ولی الان می زاری رو شعله آخر(بلند) مثل درجه ملایم روزایی که خوب بود آبو گرم می کنه. خلاصه تو این زمشتون هر کی کمکمون کنه بگه مشکلش چیه دعاگوش واقعا می شیم.فقط ساده توضیح بدین!

بی باک بی بال
10-12-2011, 23:10
سلام دوستان
یهنی این چند روز آبگرمکنمون خراب شده بد جور کلافه شدم!!!!!!!
راستش از این طرح قدیمای بوتانه! با فندکو اینطوریه.
خلاصه نمی دونم چرا درجه گازش یه مدته خیلی کم شده .قبلنا خوب بود ولی الان می زاری رو شعله آخر(بلند) مثل درجه ملایم روزایی که خوب بود آبو گرم می کنه. خلاصه تو این زمشتون هر کی کمکمون کنه بگه مشکلش چیه دعاگوش واقعا می شیم.فقط ساده توضیح بدین! شما
شعله کم شده یا نه شعله خوب ابگرم نمی کنه

بععععله منم مث دوستم خودم جوابو گرفتم می زارم اینجا شاید به درد ملت بخوره البته با کمک تعمیر کار
مشکل هوا نیود به قول تعمیرکار آبگرمکن دیواری رو اصلا هوا نمی گیره یه دیافراگم پلاستیکی( یه واشر سیاه) که خروجی آب به اون وصله رو باید عوض کنی مشکل حل میشه
البته
دقیقا یادم نیست یه فنر پیشت دیا فراگم بودیا >>>یادم نیست اما می تون مشکل ازاین هم باشه چون ضعیف شده نمی تونه به موقع جریان برق قعط کن
خیلی راحت میشه عوضش کرد یا هون یکم بکشی بژاریش سر جاش

a6543210
11-12-2011, 21:35
شعله کم شده.قبلنا خوب بود شعله ولی الان درجه آخر که می زاری شعلرو می شه نصف قبلنا!:13:

roteal2007
12-12-2011, 17:06
شعله کم شده.قبلنا خوب بود شعله ولی الان درجه آخر که می زاری شعلرو می شه نصف قبلنا!:13:

آبگرمکن بر حسب دبی خروجی از شیر آب گرم شعله رو تنظیم میکنه.قسمت فنر پشت دیافراگم رو نگاه کنید و برای تست لوله شیر آب گرم و سرد رو به هم ول کنید و آب گرم رو باز کنید ببینید فشار چطوره ؟
ذیزوز آبگرم کن رو بردم اسید شویی تا لوله های داخل رادیانورش باز بشه

بی باک بی بال
12-12-2011, 20:18
همیشه مشکل از ابگرم کن نیست شما افت فشار گاز ندارید یا وسیله گاز سوز دیگری اضافه نکردید

soorena_sasany
26-12-2011, 01:38
ازهمون مسیرهای ورود و خروج اب باید کمی اسید باغلظت مناسب بریزی البته بعضی جاها بصورت فله ای میفروشند که مناسب تره کمی صبرمیکنی تا اثر کنه بعد باشلنگ اب را بافشار واردش میکنی تا اسید خارج بشه چند بار تکرار میکنی دراخر اب پرفشار خارج شود البته اگه لوله ها ابگرمکن پوسیده نباشه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه وبهتره که سالی یه بار جرمگیری بشه

majid_98
02-01-2012, 00:53
سلام
ابگرمکن ما خیلی صدا میده
یعنی وقتی روشن میشه انگار یه موتور 6 سیلند به کار میفته
وقتی که روشنه صداش بدجوره:41:
هرکی میاد خونمون وقتی ابگرمکن روشن میشه وحشت میکنه:18:!!

shabnam1986
02-01-2012, 14:26
آبگرمکن بوتان رو چجوری میشه رسوب گیری کرد؟

ok
10-01-2012, 10:41
میگم حالا که اینجا این تاپیک هست ما هم یه سوال بکنیم
خونه مادر بزرگم فشار آب گرم کم بود و داغ نمیشد، سرویسکار اومده بود و انگار گفته بود پیچش شل شده، بهد یه پیچ رو سفت کرده بود و رفته بود و درست شده بود
می خوام بدونم کسی اطلاع داره کدوم پیچ بوده؟ چون من نبودم، الانم انگار دوباره اونجوری شده
میخوام برم اون پیچو سفت کنم درست بشه :دی
ممنون میشم

pooria_googooli
20-01-2012, 11:37
دوستان ما یک پکیج دیواری داریم . که هم آب گرم به رادیات ها میرسونه برای گرمایش خونه هم آب گرم حمام را تامین میکنه . مشکلی که الان پیش اومده این هست که حمام که میریم شیر آب گرم را که باز میکنیم مثلا 10 ثانیه آب گرم میاد یهو آب سرد میشه دوباره بعد 10 ثانیه آب گرم میاد . مشکل چیه ؟

بی باک بی بال
21-01-2012, 07:22
سلام
ابگرمکن ما خیلی صدا میده
یعنی وقتی روشن میشه انگار یه موتور 6 سیلند به کار میفته
وقتی که روشنه صداش بدجوره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکی میاد خونمون وقتی ابگرمکن روشن میشه وحشت میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!
ابگرمان دیواری هست ؟

آبگرمکن بوتان رو چجوری میشه رسوب گیری کرد؟
جوهر نمک استفاده کنید البته با اسید هم میشه اما معمولا همون جوهرنمک کفایت می کنه

میگم حالا که اینجا این تاپیک هست ما هم یه سوال بکنیم
خونه مادر بزرگم فشار آب گرم کم بود و داغ نمیشد، سرویسکار اومده بود و انگار گفته بود پیچش شل شده، بهد یه پیچ رو سفت کرده بود و رفته بود و درست شده بود
می خوام بدونم کسی اطلاع داره کدوم پیچ بوده؟ چون من نبودم، الانم انگار دوباره اونجوری شده
میخوام برم اون پیچو سفت کنم درست بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم

ابگرمکن چی هست

دوستان ما یک پکیج دیواری داریم . که هم آب گرم به رادیات ها میرسونه برای گرمایش خونه هم آب گرم حمام را تامین میکنه . مشکلی که الان پیش اومده این هست که حمام که میریم شیر آب گرم را که باز میکنیم مثلا 10 ثانیه آب گرم میاد یهو آب سرد میشه دوباره بعد 10 ثانیه آب گرم میاد . مشکل چیه ؟
جدیدن این مشکل دارید یا از همون اول بود
از نظر گرمایش مشکلی ندارید

pooria_googooli
21-01-2012, 07:38
از اول بود . آخه اون کسی که اومد نصب کرد تنظیمش نکرد فکر کنم . چرا از لحاظ گرمایشی هم مشکل داریم . لون مقداری که باید هوا گرم نمیشه . مثلا ما دمای آب را برای سیستم گرمایش روی 45 تنظیم میکنیم بعد گاهی میبینم دما میرسه به 30 درجه تازه پکیج روشن میشه که داغ کنه آب را. مشکل چیه ؟

s_ghaem
30-01-2012, 09:34
سلام.من هم در منزل از پکیج دیواری استفاده می کنم.شوفاز خانه گرم هست و کار می کنه، اما آب آشپزخانه و حمام و دستشویی نه.چند دقیقه گرمند بعد دوباره سرد میشن و بعد یه مدت دوباره گرم و ....
تعمیرکار آوردم.دستگاه رو سرویس کرد اما مشکل سر جاشه!

sajed110
06-02-2012, 10:30
سلام دوستان من یک آبگرمکن دیواری بوتان b-15دارم که از سوراخ سمت چپ روی بدنه ، پشت پیچ تنظیم بالایی ،قطره قطره آب می دهد لطفا در صورت امکان مرا راهنمایی نمایید

nimtaab
12-02-2012, 19:25
سلام بردوستان.
برای جرمگیری آبگرمکن دیواری،ابتدا باید شیلنگهای ورودی وخروجی روبازکرد.بعدازبستن شیرگاز،شیلنگ گازروهم بازکنید.حالامیتونین آبگرمکن رو باکمی فشار به بالا ازمحلش آزادکنین وببرین داخل حیاط یاحموم.ازقبل مقداری اسید که برای تمیزکردن رسوبات داخل حموم وتوالت استفاده میشه تهیّه کنین.حالا به یک پمپ کولرآبی احتیاج دارین.اسید رو به مقدار 40%وآب 60% مخلوط کنین وداخل یه لگن بریزین وبااستفاده از شیلنگ آب مسیر ورودی وخروجی آبگرمکن رو به پمپ کولر وصل کنین.حال اگه برق پمپ رووصل کنین آب اسیدداخل مخزن آبگرمکن میچرخه ورسوبات اونو تمیز میکنه.فقط باید عرض کنم اگه گرفتگی مخزن زیاد باشه اینکارجواب نمیده وباید بدین بیرون ویه خورده هزینه کنین تا پمپ قویتری وصل کنن ومسیرروبازکنن.در ضمن اگه این کارروداخل حموم انجام میدین مواظب برق ورطوبت باشین .به قول معروف : اول ایمنی بعدکار

nimtaab
12-02-2012, 19:36
دوستان عزیز.درآبگرمکن دیواری یک ویادوعددشیر زیر اون دیده میشه.اگی یکی باشه یعنی اینکه باهمون یکی هم میزان آب وهم میزان گاز تنظیم میشه.یعنی وقتی فشارآب روکم کنیم میزان ورودی گاز بیشتر میشه تاآب داغتری داشته باشم واگرمیزان ورودی آب زیاد باشه میزان گازکم میشه تاآب ولرم ویکدست داشته باشیم .ولی اگه دو تاشیرزیرآبگرمکن میبینین یکیش میزان آب رو تنظیم میکنه ویکی میزان گاز رو.براثررسوب،بعدازمدّتی شیرتنظیم آب بند میشه وآب به کندی ویااصلأ رد نمیشه اگه این شیرروبازکنین وتمیزش کنین مشکل حل میشه.پس پیچی درکارنیست فقط شیر هستش.درضمن اگه هرچندوقت یکباراین شیر روبازوبسته کنین دیگه رسوب نمیگیره.:20:

majid_98
12-02-2012, 22:30
ابگرمان دیواری هست ؟

از این بزرگاس دیواری نیست.

tamirkar1
30-05-2012, 13:52
سرد و گرم شدن آب پکیجمی تونه به دلیل کم و زیاد شدن فشارآب باشه چک کنید ببینید فشار آب گرم ثابه یا کم و زیاد میشه اون موقع میشه گفت دلیله اصلیش چی هستئکسای هم که فشار آبشون کم هست و از پمپ آب استفاده می کنن این مشکل رو زیادتر دارن.

dj_shalam
14-06-2012, 12:20
ما هم دقیقا با پکیج بوتان همین مشکل رو داریم و اصلا ربطی به فشار نداره چون فشار آب ما عالیه.
البته یه نکته که هر وقت روشن میشه درجه آب داخل مخزن به بالای 85 میرسه بعد خاموش میشه تا 60 دوباره روشن میشه و این ریتم سینوسی ادامه داره

* دکمه گردش پمپ شوفاژ خاموشه
* دمای شوفاژ و آب گرم بهداشتی رو هم دستکاری کردم
* وقتی آب رو خییییلی زیاد باز میکنی آب خیلی داغ نمیشه اما این ریتم سینوسی خیلی کمتره(یعنی نوسان کمی داره)
* زمستونا هم اونطور که باید گرم نمیکنه

HELP ME!:41:

tamirkar1
14-06-2012, 20:50
اگه پکیج دو مبدله باشه مبدل ثانویه رسوب گرفته و باید اسید شویی بشه. اما اگر تک مبدله هست اول سنسوراطمینان پکیجو جابجا کن اگه دیدی مشکل هل نشد مدار شوفاژ مبدل باید اسید شویی بشه. گه باز سوالی بود در خدمتم

dj_shalam
15-06-2012, 00:09
والا اول اینکه چطوری بدونم که چند مبدله هست؟
و سنسور اطمینان رو چطوری پیدا کنم؟ :d

khafan8288
15-06-2012, 08:26
سلام
دوستان من یه آبگرمکن بوتان بدون شمعک دارم
قبلا سالم بود
اما چند وقتیه که وقتی شیرو باز میکنی مشعلش دیر روشن میشه و یه صدای بلندی هم میده
مشکل از کجاست؟چیکارش کنم؟

tamirkar1
15-06-2012, 19:54
شما کافی مدل و اسم پکیج بگی تا راهنمایت کنم.سنسور اطمینان سمت چپ و روی لوله های مبدل وبالای پکیج هستش.اما پیشنهاد میکنم به نماینده خدماتش تماس بگبری .چون ایرادی نیست که شما خودت بتونی حلش کنی.

khafan8288
15-06-2012, 22:51
شما کافی مدل و اسم پکیج بگی تا راهنمایت کنم.سنسور اطمینان سمت چپ و روی لوله های مبدل وبالای پکیج هستش.اما پیشنهاد میکنم به نماینده خدماتش تماس بگبری .چون ایرادی نیست که شما خودت بتونی حلش کنی.
مدلش b3218 آیوناز بدون شمعک شرکت بوتان هستش

Siahpoosh21
23-06-2012, 18:34
سلام دوستان
مشکلی پیش اومده که کلافم کرده دیروز آبگرمکن خاموش شد ولی مثل قبل پیلوتش روشن نمیمونه یعنی فندکو میزنم زوشن میشه ولی هرچقدر هم دستمو نگهدارم باز ولش که میکنم خاموش میشه لطفا راهنمایی کنید که بدلایلی حسابی تو دردسر افتادم

Siahpoosh21
23-06-2012, 18:35
راستی یادم رفت بگم بوتان دیواری هستش

a.p.n
25-06-2012, 16:45
سلام
من آبگرمكن b115 (طرح قديم يا دو شير) دارم . آب رو كه باز ميكنيم روي فشار زياد خوب كار ميكنه(اب جوش ميشه ) به محض اينكه آب رو كم ميكنيم كه بشه استفاده كرد خاموش ميشه (فشار آبمون هيچ مشكلي ندارده ) موقعي كه خاموش ميشه بعد از چند بار باز وبسته كردن شير آب كه قابل مصرف ميشه بعد از 10 دقيقه كم كم سرد ميشه بعد خاموش ميشه ( خود به خود )
ممنون ميشكم كمكم كنيد.

a.p.n
26-06-2012, 12:18
به اون سيم مسي كلفتي كه به سر شمعك نزديكه ربط داره اون سيم حرار ترو منتقل ميكنه . چك كن ببين درست عمل ميكنه كه گاز رو آزاد كنه

Saeed System
27-06-2012, 16:36
سلام خسته نباشید .

ما یک پکیج دیواری ایران رادیاتور داریم . که از اول که اومدیم د راین خونه مشکل داشت..مشکلشم اینه که الان که تابستونه و شیر گرمکن رادیاتور رو می بندی

کلا دیگه آب شیر رو هم جوش نمیکنه...

یعنی ما فقط می خواهیم که به رادیاتور ها کاری نداشته باشه ولی آب شیر رو هم دیگه گرم نمیکنه...

یعنی الان تو تابستون گرم کننده رادیاتور هم روشنه که طبیعتا باید خاموش باشه و رادیتاورها رو از شیر آبی که روی خودشون هست خاموش کردیم.

ممنون میشم کمک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]></strong>:void(0)). و اینکه فشار داخلی پکیج روی چند باشه؟ الان بین 1 و 2 .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

a.p.n
28-06-2012, 09:49
شما چك كن موقعي كه شير خروجي آب راديات رو ميبنديد آب از شير ها مي ياد يا نه اگر آب مصرغژفي (شير ها ) قطع شد ايراد از سيستم لوله كشي ساختمونه يعني مدار لوله آب راديات وآب مصرفي 1 مداره كه بايد 2 مدار جداگانه باشد
فشار دستگاه ربطي به اين ايراد ندارده ولي معمولا بايد حدود 1.5 باشه

Saeed System
28-06-2012, 09:57
شما چك كن موقعي كه شير خروجي آب راديات رو ميبنديد آب از شير ها مي ياد يا نه اگر آب مصرغژفي (شير ها ) قطع شد ايراد از سيستم لوله كشي ساختمونه يعني مدار لوله آب راديات وآب مصرفي 1 مداره كه بايد 2 مدار جداگانه باشد
فشار دستگاه ربطي به اين ايراد ندارده ولي معمولا بايد حدود 1.5 باشه

سلام مرسی این عکس زیره پکیجه..کدومشو باید ببندم؟

a.p.n
28-06-2012, 11:59
سلام مرسی این عکس زیره پکیجه..کدومشو باید ببندم؟

معمولا لوله (شيلنگ ) مربوط به راديات بزرگتره.
تو عكس چيزي مشخص نيست
از صداي راديات هم ميشه فهميد كه كدومه - اگر شير روي راديات باز باشه موقعي كه شير كنار پكيج رو باز و بسته ميكني صداي فشار آب توي راديات ميپيچه
اگر شير ي كه باز وبسته ميكني روي آب مصرفي هم عمل بكنه نشون ميده كه از 1 مدار آب ميگيرن

dasmoji
28-06-2012, 18:47
سلام منم این مشکلو دارم. تونستی درستش کنی؟راهنمایم کن

dasmoji
28-06-2012, 18:49
سلام دوستان من یک آبگرمکن دیواری بوتان b-15دارم که از سوراخ سمت چپ روی بدنه ، پشت پیچ تنظیم بالایی ،قطره قطره آب می دهد لطفا در صورت امکان مرا راهنمایی نمایید

سلام منم این مشکلو دارم. کسی سر در میاره کمک کنه لطفا

tamirkar1
28-06-2012, 19:41
اولاً نباید شیر رادیاتورها رو ببندی چون باعث میشه به پمپ دستگاه فشار بیاد و بسوزه.روی پکیج باید دکمه ای باشه که شما اون رو در حالت زمستان قرار بدی اگر این کارو کردی و مشکل حل نشده به احتمال زیاد برد دستگاه خرابه که فرمان حالت تابستانه رو فعال نمیکنه.فشار پکیج هم نرمال بین 1 تا 2 خوبه و مشکلی نداره.اگه باز مشکلی در مورد پکیج بود در خدمتم.

sokeran
14-07-2012, 09:06
سلام ما یه آبگرم کن دیواری b.118 بوتان داریم با فشار کم آب روشن نمیشه میخواستم بدونم راهی هست که تنظیم بشه با فشار کم آب کار کنه

Soroush
14-07-2012, 09:57
سلام ما یه آبگرم کن دیواری b.118 بوتان داریم با فشار کم آب روشن نمیشه میخواستم بدونم راهی هست که تنظیم بشه با فشار کم آب کار کنه

سلام سلام

ما هم بی 118 داشتیم میخواستیم برای منطقه ای با فشار متوسط بگذاریم اونجا هم جواب نداد ، نمایندگی رسمی شرکت بوتان هم که قبل از نصب سرویس کرده بود آبگرمکن رو گفت که امکان تعویض متعلقاتش با مدلهای کم فشار و سازگار شدنش با فشار آب کم وجود نداره ...

hasanr
22-09-2012, 12:24
سلام
ضمن تشکر از توضیحات داده شده ،
برای جرم گیری پیشنهادات مختلفی مانند - جوهر نمک ویژه جرم گیری - چنته - و اسید دیسکیلر بیان شده بود
از تعمیر کار و نمایندگی بوتان سوال کردم و اسید دیسکیلر رو توصیه کردن
برای جرم گیری هم مطابق پیشنهاد دوستان با استفاده از پمپ کولر و تشکیل مدار بسته عمل کردم که به نظرم بهتر نتیجه میده
چون میخوام در دفعات بعدی آبگرمکن رو باز نکنم و همونجا که نصبه جرم گیری کنم
حالا سوالم اینه که اسید دیسکیلر به رگولاتور گاز اسیب میزنه یا نه ؟ یعنی رگولاتور هم به همین روش ( تشکیل مدار بسته بوسیله پمپ کولر) جرم گیری بشه یا نه ؟
ممنون

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-09-2012, 15:02
سلام دوستان.آبگرمکن دیواری ما موقع بازکردن آب گرم , بد جوری صدا میده .از تعمیرکار پرسیدم گفت لوله ها جرم گرفته باید تمیز بشه اما بنده شک دارم به این حرف چون گهگاهی اتفاقی درست میشه و بی صدا کار میکنه .بنطرتون علتش چیه؟با تشکر

awqse
24-09-2012, 08:48
سلام دوستان.یک ابگرمکنB3215I داریم که بعد از بستن شیر اب کمی طول می کشد تا شعله ان خاموش گردد و صدای تق تق هم می دهد به نظر شما مشکل از کجا می تواند باشد؟ با تشکر

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-09-2012, 13:15
سلام دوستان.آبگرمکن دیواری ما (بوتان) موقع بازکردن آب گرم , بد جوری صدا میده .از تعمیرکار پرسیدم گفت لوله ها جرم گرفته باید تمیز بشه اما بنده شک دارم به این حرف چون گهگاهی اتفاقی درست میشه و بی صدا کار میکنه .بنطرتون علتش چیه؟با تشکر

سلام دوستان
مشکلِ ما حل شد الحمدلله.

جزئیاتش برایِ علاقمندان :
نوع آبگرمکن : بوتان مدل B3115
مشکل : وقتی آبِ گرم رو باز میکردیم صدای شلیک موشکِ کاتیوشا میداد ( کیشششووووو)
:20:
بنده از همون اول به حرفِ تعمیرکار شک داشتم که گفت لوله ها کثیفه و باید باز بشه ببرن شستشو بدند چون فشار آب گرم خوب بود و مشکل فقط صدای وحشتناک موقع استفاده از آب گرم بود .

همه ی اون صداها فقط از یک پیچ تنظیم بود که درست بالای شیر تابستانه زمستانه(اگر اسمش رو درست گفته باشم)

اون پیچ کاملا بسته و محکم بود .
آب رو قطع کردم , پیچ رو کامل باز کردم , یه کم گچ و رسوب به سوراخهاش چسبیده بود
تمیزش کردم.
یه ساچمه ی کوچیک هم توش هست .
چِکِش کردم که نچسبیده باشه.

بعدش پیچ رو تا آخر بستم و یک دور بازش کردم صدا غیب شد.

mors110
24-09-2012, 18:18
سلام
منم یه مشکلی با آبگرمکن دیواریم دارم که به نظرم خیلی خیلی عجیبه اونم اینکه وقتی آب گرم و سرد داخل آشپزخونه رو باز میکنم همه چی درسته ولی وقتی آب گرم حموم رو باز میکنم و آبگرمکن روشن میشه تا آب سردو باز میکنم آبگرمکن خاموش میشه
واقعن عجیبه کسی علت رو میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه البته میدونم خیلی فنی ه.
متشکرم

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-09-2012, 19:35
سلاممنم یه مشکلی با آبگرمکن دیواریم دارم که به نظرم خیلی خیلی عجیبه اونم اینکه وقتی آب گرم و سرد داخل آشپزخونه رو باز میکنم همه چی درسته ولی وقتی آب گرم حموم رو باز میکنم و آبگرمکن روشن میشه تا آب سردو باز میکنم آبگرمکن خاموش میشهواقعن عجیبه کسی علت رو میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه البته میدونم خیلی فنی ه.متشکرمسلام باحتمال زیاد به فشار آب مربوطه.پمپ آب دارین تو خونه؟

A M ! N
28-09-2012, 21:40
سلام
منم یه مشکلی با آبگرمکن دیواریم دارم که به نظرم خیلی خیلی عجیبه اونم اینکه وقتی آب گرم و سرد داخل آشپزخونه رو باز میکنم همه چی درسته ولی وقتی آب گرم حموم رو باز میکنم و آبگرمکن روشن میشه تا آب سردو باز میکنم آبگرمکن خاموش میشه
متشکرم

سلام.

حدس میزنم آب گرم کن شما داخل آشپزخونه باشه ، و به دلیل فاصله ی کم بین آب گرم کن و پیچ و خمهای کمتر آب گرم کن روشن میمونه.

دو تا چیز رو باید بررسی کنید :

- آیا فشار اون شیر آب گرم به اندازه ی کافی زیاد هست ؟
- درجه ی فشار آب رو زیاد کنید ( که یا روی پوسته ی اصلی آب گرم کن هست یا داخل آب گرم کن که از پایین نگاه کنید مشخصه )
- اگه راه حل اول جواب نداد، به احتمال زیاد رادیاتورتون رسوب گرفته ، که باید باز بشه و داخل لوله ها تمیز بشه.

بهتره که با سرویسش تماس بگیرین تا اینکار رو براتون انجام بدن ، کلا یک روز طول نمیکشه. اگه هم خودتون دست به فن هستین میتونین بازش کنید و
جوهر نمک و یا ضدعفونی کننده ( خیلی هم قوی نباشه چون میتونه لوله هارو سوراخ کنه ) رو داخل یک سر لوله بریزین تا جایی که ازون سر لوله بیرون بزنه،
کمی بزارین به همون حالت بمونه و سپس شلنگ آب گرم رو به یک سر لوله ی رادیاتور وصل کنید و با فشار محتویاتش رو بیرون کنید. باید کلی رسوب و مواد زنگ زده بیاد
بیرون. و تاثیر خیلی زیادی داره. ولی توسط سرویس خودشون انجام بشه بهتره چون روال کارشون استانداردتره.

MOHAMMAD_ASEMOONI
29-09-2012, 01:04
سلام
متشکرم

سلام .
إن شاء الله که مشکل حل شده باشه تا حالا.
اگر بله,لطف کنین بگین از چی بود .
اگر نه, به احتمال زیاد از واشر لاستیکیِ درونِ کاربرات هست که با فشار آب کار میکنه و شعله ی مشعل رو خاموش و روشن و کم و زیاد میکنه .
اگر مدتِ زیادی هست که این واشر لاستیکی عوض نشده حتماً عوضش کنین .
قیمتش زیر 1000 تومنه و عوض کردنش عین آب خوردن .
:)

vahid_itc
08-10-2012, 14:28
سلام
دوستان ببخشید برای سوالم تاپیک مربوطه رو رو پیدا نکردم بلاجبار سوالمو اینجا مطرح کردم.

برای آپارتمان 50 متری یک آبگرمکن دیواری نیاز دارم. شرایط آپارتمان به این صورت است:
دودکش سیمانی ندارد فقط دو عدد خروجی دود کش 10 سانتی غیر مستقیم بالای محل نصب آبگرمکن دارد یکی رو به نمای ساختمان و یکی رو به تراس که فاصله خروجی آبگرمکن تا دودکش کم است
دورترین شیر آب گرم 9 متر
طبقه پنجم(آخرین طبقه)
وقتی که کوران باد هست احتمال خاموش شدن شمعک و خارج نشدن گاز منواکسيدکربن هست چون باد مستقم به داخل دودکش میکوبه

با تکنسین بوتان که تماس گرفتم به خاطر شرایط دودکش و کوچک بودن زیر بنا با کلی تبصره و ماده که اگه انجام بدم مدل B3315if آیونایز فن دار را پیشنهاد داد ولی این مدل اگه برق بره آبگرمکن به خاطر فنی که داره از کار میافته ظاهرا زود زود خاموش میشه و کلی معایب دیگه که تو قسمت نظرات مشتریان یه فروشگاه خوندم

درضمن واحد رو به روئی که دقیقا مثل واحد من است مدل B3112 شمئک دائم بوتان داره منواکسيدکربن خوب خارج نمیشه و آبگرمکن هر دو دقیقه خاموش میشه؟؟؟؟!!!

خلاصه الان موندم چی بگیرم که با شرایط من سازگار باشه
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shakhehnabat
22-10-2012, 11:38
سلام ما یک پکیج ایساتوس داریم ..تا دیشب فشارش بین 1.6 تا 1.8 بود..اما از دیشب که حالت زمستانش رو فعال کردیم فشارش رفته رو 3 تا 3.4 ...باید چکار کنم؟ چطور میشه فشارش رو پایین آورد؟

sabar
16-11-2012, 12:13
سلام
دوستان آبگرمکن ما نمیدونم چرا شعله آب گرمش کمه ؟
از چیه؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-11-2012, 13:13
سلامدوستان آبگرمکن ما نمیدونم چرا شعله آب گرمش کمه ؟از چیه؟سلام . از همون واشر لاستیکی هست در پستهای قبلی توضیح بدادم . واشر رو بخرید و عوض کنید درست میشه . عوض کردنش خیلی آسونه فقط یک پیچ گوشتی و یک آچار فرانسه میخواد

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-11-2012, 13:17
سلام ما یک پکیج ایساتوس داریم ..تا دیشب فشارش بین 1.6 تا 1.8 بود..اما از دیشب که حالت زمستانش رو فعال کردیم فشارش رفته رو 3 تا 3.4 ...باید چکار کنم؟ چطور میشه فشارش رو پایین آورد؟سلام . حالت زمستانه باعث کم شدن فشار آب گرم خارج شده از آبگرمکن میشه تا به آب فرصت بده بیشتر تو لوله های آبگرمکن بمونه و بیشتر گرم بشه چون در زمستان آب ورودی به آبگرمکن سرد هست و به وقت بیشتری برای گرم شدن احتیاج داره .

simatehrani
29-11-2012, 12:39
سلام.
فشار آب گرم دستشویی و آشپزخونه ما کمه و بیشتر مواقع چون فشارش کمه نمیتونه آبگرمکن رو روشن کنه (آبگرمکن دیواری لورچ) ، ولی فشار آب گرم حموم با اینکه زیاد نیست ولی از آشپزخونه و دستشویی بیشتره وآبگرمکن رو روشن میکنه و آب خوب گرم میشه.
حالا مشکل چی میتونه باشه ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
29-11-2012, 13:29
سلام.
فشار آب گرم دستشویی و آشپزخونه ما کمه و بیشتر مواقع چون فشارش کمه نمیتونه آبگرمکن رو روشن کنه (آبگرمکن دیواری لورچ) ، ولی فشار آب گرم حموم با اینکه زیاد نیست ولی از آشپزخونه و دستشویی بیشتره وآبگرمکن رو روشن میکنه و آب خوب گرم میشه.حالا مشکل چی میتونه باشه ؟
سلام.
یه فنر هست که به پیستونی که گاز رو وصل میکنه فشار میاره .
کار این فنر اینه که وقتی فشار آب کم باشه(نبودنِ پمپ یا ارتفاع کم تانکی آب که روی پشت بوم هست) اون فنر به جای فشار آب ,پسستون رو هُل میده تا گاز وصل بشه و مشعل روشن بشه .
اون فنر یک پیچ داره که هر چی بیشتر سفتش کنین فشار بیشتری به پیستون میاره .
اون پیچ رو آروم آروم سفت کنین و آزمایش کنین تا تنظیم بشه اما حتماً به خاطر بسپارید چقدر پیچوندینش تا اگر تاثیری نداشت برگردونینش جای اولش .
جای اون پیچ درست در راستای پیستونی هست که به کاربراتور گاز وصل شده.
در ضمن اون واشر لاستیکی رو که در پستهای قبلی توضیح دادم هم اگر آب گرم کن قدیمی هست عوض کنین چون کهنه شدنش خیلی تاثیر داره در کار آبگرمکن .

MOHAMMAD_ASEMOONI
29-11-2012, 14:18
سلام. اگر بخوام عکس آپلود کنم از چه سایتی استفاده کنم که تو ایران فیلتر نباشه؟ یه عکس آبگرمکن هست میخوام اینجا درجش کنم. با تشکر

abs-j
30-12-2012, 16:41
سلام .
إن شاء الله که مشکل حل شده باشه تا حالا.
اگر بله,لطف کنین بگین از چی بود .
اگر نه, به احتمال زیاد از واشر لاستیکیِ درونِ کاربرات هست که با فشار آب کار میکنه و شعله ی مشعل رو خاموش و روشن و کم و زیاد میکنه .
اگر مدتِ زیادی هست که این واشر لاستیکی عوض نشده حتماً عوضش کنین .
قیمتش زیر 1000 تومنه و عوض کردنش عین آب خوردن .
:)

سلام
دوست عزیز امکانش هست یه عکس از محل قرارگیری اون واشر بذاری ؟ آخه منم دقیقا مشکل دوستمون رو دارم. فشار آب داخل اشپزخونه خوبه ولی تو حموم خیلی کمه و به محض باز شدن اب سرد ابگرمکن خاموش میشه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
30-12-2012, 23:24
سلام
دوست عزیز امکانش هست یه عکس از محل قرارگیری اون واشر بذاری ؟ آخه منم دقیقا مشکل دوستمون رو دارم. فشار آب داخل اشپزخونه خوبه ولی تو حموم خیلی کمه و به محض باز شدن اب سرد ابگرمکن خاموش میشه.

سلام
یک واشر لاستیکیِ پهن هست که قطرش حدوداً به اندازه ی یک نارنگی هست .

در این عکس قطعه ی شماره ی 39 هست diaphragm

شما برید جائی که لوازم یدکی آبگرمکن میفروشند بگین واشر لاستیکی که با فشار آب کار میکنه میخوام .
فقط باید مارک آبگرمکن و شماره ی مدلش رو داشته باشین همراتون .
اگر یکی دو عکس با موبایل هم از کاربراتور و خود آبگرمکن بگیرید بهتره .
خودشون هم بهتون میگن چطوری عوضش کنین .
قبل از کار شیر گاز رو حتماً ببندید و به هیچ وجه با پیچهای تنظیم و رگلاژ وَر نرید تا تنظیم آبگرمکن به هم نخوره .
با موبایل از همه کارهاتون فیلم یا عکس بگیرین تا موقع بستن قطعات اشتباهی رخ نده .
اگر آبگرمکن بعد از تعویض اون دیافراگم صدا میده (موقع باز کردن آب گرم ) صفحه های قبل رو بخونین .
قیمت اون واشر لاستیکی حدود 600 - 700 تومنه

ahwazsarayeman
31-12-2012, 20:54
سلام دوستان
مشکلی پیش اومده که کلافم کرده دیروز آبگرمکن خاموش شد ولی مثل قبل پیلوتش روشن نمیمونه یعنی فندکو میزنم زوشن میشه ولی هرچقدر هم دستمو نگهدارم باز ولش که میکنم خاموش میشه لطفا راهنمایی کنید که بدلایلی حسابی تو دردسر افتادم

درود دست عزیز
این مشکل دو حالت داره یا ترموکبلش خرابه یا بوبین
البته بوبین به ندرت خراب میشه
ترموکوبل همان سیم مسی هست که کنار شمعک جا سازی شده و به پشت گلو گاز هدایت شده
اول ترموکبل رو عوض کن اگر دیدی درست نشد حتما مشکل از بوبین هست بوبین هم همانجایی هست که انتهای ترموکوبل بهش وصل شده
من خودم تعمیر کار هستم و تخصصم در آبگرم کنهای بوتان میباشد
با تشکر

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-12-2012, 23:13
من خودم تعمیر کار هستم و تخصصم در آبگرم کنهای بوتان میباشد

هلا یا باش مهندس
سلام آقا مهندس
:11:
وقتی ملت عین مور و ملخ ریختن تویِ تاپیک و بستنتون به رگبار سوال , اونوقت میاین میگین از کار تعمیر آبگرمکن استعفا دادین برایِ همیشه
:n08:
=====================
اوليش رو بنده میپرسم :
گرانترین آبگرمکن دیواری چی هست و چنده ؟
با تشکر
شکراً مقدماً

karvas
12-01-2013, 23:22
سلام.
فشار آب گرم دستشویی و آشپزخونه ما کمه و بیشتر مواقع چون فشارش کمه نمیتونه آبگرمکن رو روشن کنه (آبگرمکن دیواری لورچ) ، ولی فشار آب گرم حموم با اینکه زیاد نیست ولی از آشپزخونه و دستشویی بیشتره وآبگرمکن رو روشن میکنه و آب خوب گرم میشه.
حالا مشکل چی میتونه باشه ؟
چون توی حموم بیشتره تو دستشویی کمتره شاید پشت این توری هاش اشغال گرفته این سری هاشو باز کن ببین خود لوله ابگرمن کن هم چند جاش توری داری که اشغال جمع میشه

peymanmst
17-01-2013, 22:42
سلام آبگرمکن من مدل B3115 هست که بعد از روشن کردن پیلوت خاموش میشد.سرویسکار ترموکوپل رو عوض کرد ولی مدلی که بسته اون دو تا سیم که بالای آبگرمکن میرفت رو نداره! میخواستم بدونم خطری نداره؟

ha@mid22
23-01-2013, 01:59
[QUOTE=AMIR MOHAMMAD . M;6691782]من پرسیدم گفتن جوهر نمک هم میشه و فکر کنم باید از جایی که اب خارج میشه مایع رو وارد کنی .
ولی به نظر من اینکارو نکن چون اونا خودشون با پمپ اینکارو میکنن و اب داخلش جریان داره ولی اگه شما خودتون این کارو بکنید باید یه چند دقیقه ای رو بزارید که مایع داخل لوله ها بمونه که این کار ممکنه باعث سوراخ شدن لوله ها بشه .
در کل اگه میخوای انجام بدی از خودشون بپرس بهت دقیق میگن ، چون خودشون هم زیاد راغب به انجام این کار نیستند .[/
سلام
فقط با ماده ای به نام دیسکلر این کار را انجام دهید. با واتر پمپ کولر هم خودتان می توانید این کار را انجام دهید.

ha@mid22
23-01-2013, 02:13
آبگرمکن را با ماده مخصوص دیسکلر باید رسوب زدایی کرد.

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-01-2013, 11:11
آبگرمکن را با ماده مخصوص دیسکلر باید رسوب زدایی کرد.سلام , ممنون از حضورتون و مطلبِ مفیدتون . این ماده رو از کجا میشه تهیه کرد ؟ قیمتش گران هست ؟ آیا باید با آب قاطی بشه یا فقط خودش رو توی لوله بریزیم ؟ نکاتِ ایمنی در استفاده هم داره ؟ با تشکر

ha@mid22
24-01-2013, 01:05
مواد لازم
1- دیسکِلر( - ماده رسوب زدای مجاز) دیگر مواد خورندگی ایجاد میکنند و وظیفه اصلیشان رسوب زدایی نیست. قابل تهیه از فروشگاه های مجاز مواد شیمیایی شهرتان. به میزان 1.5 لیتر
2- تشت پلاستیک از 8 لیتری به بالا. یک عدد
3- واتر پمپ کولر آبی . یک عدد
4- اب 6-4 لیتر. میزان آب باید حدی باشد که پروانه کولر غوطه ور شود و عمل پمپاز را انجام دهد.
5- مقداری شیلنگ. توصیه می شود از شیلنگ ورودی گاز آبکرمکن که در دسترس است و بست های مربوطه هم دارد استفاده کنید.در غیر اینصورت به پشت بام رفته و شیلنگ واتر پمپ کولر را از داخل کولر بیاورید.
توضیحات
1- دیگ یا رادیات آبگرمکن را با رعایت تمام نکات فنی باز کرده
2- یک سر دیگ (ترجیحا سر آبگرم) را توسط یک شیلنگ رابط به خروجی پمپ با رعایت اببندی تمام وصل کنید.
3- این دو مجموعه را در تشت قرار داده.
4- حالا نوبت اضافه کردن آب و دیسکلر می باشد.
5- ایمنی برق را رعایت کرده و پمپ را برق دار کنید.
6- پس از طی 45 الی 60دقیقه دیگ شما رسوب زدایی و آماده سرو می باشد.
نکات
از لوله های مسی خروجی یا ورودی برای وصل کردن شیلنگ برای اتصال سر دیگ استفاده کنید.
جهت حفاظت بیشتر در برابر پاشش آب یک دبه خالی کوچولوی ماست روی پمپ قرار دهید.
در هنگام باز وبست دیگ حتما از دو آچار استفاده کنید تا لوله های مسی دیگ را دفرمه نکنید.
توصیه می شود حالا که دل و روده آبگرمکن را باز کرده اید اقدام به اورهال اساسی (تعویض قطعات مصرفی مانند دیافراگم ، شیر احتراق آهسته، اورینگ های آببند داخلی ، شیپوری ریگلاتور آب و ......)کنید.
در آخر از اینکه به اقتصاد خانواده کمک می کنید از شما تشکر میکنم ولی قبل از آن از فنی بودنتان اطمینان حاصل کنید تا خسارت بیشتر به بار نیاورید.
التماس دعا

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-01-2013, 02:41
سلام آبگرمکن من مدل B3115 هست که بعد از روشن کردن پیلوت خاموش میشد.سرویسکار ترموکوپل رو عوض کرد ولی مدلی که بسته اون دو تا سیم که بالای آبگرمکن میرفت رو نداره! میخواستم بدونم خطری نداره؟سلام . ظاهراً اون سیم بالائی برای شعله ی مشعل اصلی هست تا اگر به هر دلیل شعله خاموش شد گاز قطع بشه درست مثل همونی که کنار پیلوت هست و اگه پیلوت خاموش بشه گاز رو قطع میکنه . یعنی اون سیم بالائی ضریب ایمنی رو بالاتر میبره .

SaMsUnG
06-02-2013, 11:12
سلام
دوستان چند وقتی هستش آبگرمکن ما بدجوری صدا میکنه مخصوصا فقط زمانیکه روی پیلوت هستش صدا میده و توی شب که میخوابیم زیادتره
میترسم خدای نکرده منفجر بشه
در ابتدا فکر کردم چون کلاهک h نداره هوای را به داخل میکشه ولی با گذاشتن کلاهک h هم مشکل برطرف نشد

زمانیکه به داخل آبگرمکن نگاه میکنم و این صدا را میده متوجه میشم که یه حالت گویا نشت کم گاز از لوله های داخلی هست که حالت جرقه میخواد پیدا کنه و برای همین این صدا را میده

از اساتید فن خواهشمندم راهنمایی فرمایید

MOHAMMAD_ASEMOONI
06-02-2013, 11:39
سلامدوستان چند وقتی هستش آبگرمکن ما بدجوری صدا میکنه مخصوصا فقط زمانیکه روی پیلوت هستش صدا میده و توی شب که میخوابیم زیادترهمیترسم خدای نکرده منفجر بشهدر ابتدا فکر کردم چون کلاهک h نداره هوای را به داخل میکشه ولی با گذاشتن کلاهک h هم مشکل برطرف نشدزمانیکه به داخل آبگرمکن نگاه میکنم و این صدا را میده متوجه میشم که یه حالت گویا نشت کم گاز از لوله های داخلی هست که حالت جرقه میخواد پیدا کنه و برای همین این صدا را میدهاز اساتید فن خواهشمندم راهنمایی فرماییدسلام . چه صدائی میده دقیقاً ؟ صدای نشت گاز یا انفجار کوچیک یا صدای رد شدنِ آب ؟ اگر صدای نشت گاز هست,یه کبربت روشن بگیرین روی خروجی گاز مشعل وقتی که آبگرمکن رو پیلوت هست اگر نشت گاز داشته باشه معلوم میشه و مشکل از کاربراتور گاز هست

SaMsUnG
06-02-2013, 11:42
سلام . چه صدائی میده دقیقاً ؟ صدای نشت گاز یا انفجار کوچیک یا صدای رد شدنِ آب ؟ اگر صدای نشت گاز هست,یه کبربت روشن بگیرین روی خروجی گاز مشعل وقتی که آبگرمکن رو پیلوت هست اگر نشت گاز داشته باشه معلوم میشه و مشکل از کاربراتور گاز هست

ممنون از راهنمایی شما بزرگوار
صدای پق پق میده
صداش مثل انفجار کوچیک هستش (البته آبگرمکن مخزنی هستش)

همیشه صدا نمیده توی شب و زمان خواب و بعضی مواقع این صدا خیلی زیاده
زمانیکه صدا میده و به داخل آبگرمکن نگاه میکنم قبل از ترموکوپل و همان اوایل ورورد لوله به داخل مخزن، از بدنه ی لوله میخواهد آتش بگیرد یعنی احتمال خیلی زیاد آن قسمت نشت گاز دارد و این گاز هم یک لحظه روشن میشود و حالت جرقه پیدا مسکند که این صدا انفجار کوچک (پق پق) می آید

MOHAMMAD_ASEMOONI
06-02-2013, 11:55
صدای پق پق میدهصداش مثل انفجار کوچیک هستش (البته آبگرمکن مخزنی هستش)سلام .صدای پق پق یعنی گاز داره نشت میکنه و منفجر میشه البته مقدارش بسیار کم هست درست مثل شعله ی اجاق گاز که وقتی خیلی خیلی کمش کنین در بعضی قسمتهاش گاز نسوخته خارج میشه اما یهو آتیش بقیه ی جاهای شعله بهش میرسه و با صدای کوچکی منفجر میشه . شما باید در رو باز کنین و مشعل اصلی رو نگاه کنین . اگر نشت داشته باشه ( روی پیلوت ) پس گاز داره خیلی کم از مشعل نشت میکنه و میرسه به پیلوت و منفجر میشه و اون صدای پق پق رو تولید میکنه . پس باید منبع صدا دیده بشه . اگر از نشت گاز از مشعل باشه پس کاربرات احتیاج به تعمیر یا سرویس داره چون گاز رو کامل قطع نمیکنه در حالت پیلوت . پس بگردین دنبال منبع صدای پق پق . در تاریکی شب با چراغ خاموش پیدا کردنش آسونتره

MOHAMMAD_ASEMOONI
06-02-2013, 11:58
همیشه صدا نمیده توی شب و زمان خواب و بعضی مواقع این صدا خیلی زیاده زمانیکه صدا میده و به داخل آبگرمکن نگاه میکنم قبل از ترموکوپل و همان اوایل ورورد لوله به داخل مخزن، از بدنه ی لوله میخواهد آتش بگیرد یعنی احتمال خیلی زیاد آن قسمت نشت گاز دارد و این گاز هم یک لحظه روشن میشود و حالت جرقه پیدا مسکند که این صدا انفجار کوچک (پق پق) می آیدسلام . خب پس میدونین نشتی از کجا هست دقیقا .یا لوله بریده یا تفلن میخواد یا واشر لاستیکی

benjamin511
06-03-2013, 20:37
سلام ، ما یک آبگرمکن آیوناز 15 داریم ، وقتی یک شیر باز میشه شعله کمه و آب داغ نمیشه اما وقتی یک شیر دیگه هم باز بشه شعله زیاد میشه و آب جوش میشه ...
چطور میتونم شعله رو زیاد کنم ؟؟ دستگاه تازه سرویس شده ..
ربطی به یه قطعه ی زرد رنگ که لوله آب سرد بهش وصل هست نداره!! چون یک قطعه ی چکشی مانند داره که اونو با دست بیشتر بالا میکشم شعاه زیاد میشه ولش میکنم برمیگرده سرجاش .. ممنون میشم پاسخ بدید.

MOHAMMAD_ASEMOONI
06-03-2013, 22:13
سلام ، ما یک آبگرمکن آیوناز 15 داریم ، وقتی یک شیر باز میشه شعله کمه و آب داغ نمیشه اما وقتی یک شیر دیگه هم باز بشه شعله زیاد میشه و آب جوش میشه ...چطور میتونم شعله رو زیاد کنم ؟؟ دستگاه تازه سرویس شده ..ربطی به یه قطعه ی زرد رنگ که لوله آب سرد بهش وصل هست نداره!! چون یک قطعه ی چکشی مانند داره که اونو با دست بیشتر بالا میکشم شعاه زیاد میشه ولش میکنم برمیگرده سرجاش .. ممنون میشم پاسخ بدید.سلام . چند ساله داره کار میکنه ؟
قبل از سرویس این مشکل رو نداشت ؟
آیا موقع سرویس دیافراگم هم عوض شد ؟
همون واشر پهن لاستیکی که با فشار آب شعله رو تنظیم میکنه . اگه عمرش زیاده و اون لاستیک تا حالا عوض نشده به احتمال زیاد کار اونه البته اگر کسی یا سایر پیچهای تنظیم ور نرفته باشه

mojtamagog
26-03-2013, 19:11
جواب : شما مي توانيد از ابزار فروشيها جرم گير مخصوص آبگرمكن كه عكس انواع آبگرمكن نيز در روي آن است به نام " تيزاب محشر " را تهيه كنيد و پس از باز كردن آبگرمكن و قرار دادن آن در حياط ، با احتياط به آرامي و اندك انك اسيد را وارد لوله آبگرمكن بكنيد (سعي كنيد به ديگر قسمتهاي آبگرمكن اسيد نريزد و اگر هم ريخت با شلنگ آب به آرامي سريع بشوييد ) اين كار را اينقدر ادامه دهيد طوريكه از يكطرف كه اسيد را مي ريزيد از طرف ديگر لوله خارج شود طوريكه اين زمان نبايد از بيست دقيقه بيشتر طول بكشد چون ممكن است لوله آبگرمكن توسط اسيد سوراخ شود بعد از اين مرحله شلنگ آب را به يك طرف لوله آبگرمكن گرفته و تمام جرمي كه در داخل لوله جمع شده است به راحتي از لوله خارج شود حالا لوله آبگرمكن شما كاملا باز شده است .خسته نباشيد

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-03-2013, 19:27
سلام . کار با اسید خیلی احتیاط لازم داره . حتما دستکش دست کنین و یا عینک ایمنی بزنین یا مراقب باشین نپاشه تو چشمتون . مراقب بچه ها باشین نزدیک نیان . بدون باز کردن آبگرمکن از دیوار هم میشه لوله ها رو شست . اما یک پمپ کولر و یک طشت پلاستیکی لازم داره و دو قطعه شیلنگ . مراقب باشین برق پمپ مشکل ساز نشه . ایمنی بر همه چیز مقدمه .

a6543210
27-03-2013, 20:01
دوستان موقع بستن آبگرمکن واشر اگه پلاستیکیه سعی کنید محکم نبستین چون می پره از جاش بیرون و دوباره آب چکه می کنه! اگه واشز فیبری و تخت بود اشکال نداره محکم ببندین.
تجربه بود امروز بعد کلی واشر عوض کردن واسه آبگرمکن فهمیدم این قظیه رو!:n06:

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-03-2013, 20:36
دوستان موقع بستن آبگرمکن واشر اگه پلاستیکیه سعی کنید محکم نبستین چون می پره از جاش بیرون و دوباره آب چکه می کنه! اگه واشر فیبری و تخت بود اشکال نداره محکم ببندین.
تجربه بود امروز بعد کلی واشر عوض کردن واسه آبگرمکن فهمیدم این قضیه رو!:n06:

سلام
ممنون از اطلاع رسانیتون
حُسنِ تجربه همین اطلاعات کسب کردن و خبره شدن هست
واشرهای لاستیکی حسنش اینه که گاهی حتی با دست هم محکمش کنیم دیگه نشت نمیکنه و با آچار فقط باید کمی محکم بشه

mohsen772
30-03-2013, 20:27
سلام دوستان
مشکلِ ما حل شد الحمدلله.

جزئیاتش برایِ علاقمندان :
نوع آبگرمکن : بوتان مدل B3115
مشکل : وقتی آبِ گرم رو باز میکردیم صدای شلیک موشکِ کاتیوشا میداد ( کیشششووووو)
بنده از همون اول به حرفِ تعمیرکار شک داشتم که گفت لوله ها کثیفه و باید باز بشه ببرن شستشو بدند چون فشار آب گرم خوب بود و مشکل فقط صدای وحشتناک موقع استفاده از آب گرم بود .

همه ی اون صداها فقط از یک پیچ تنظیم بود که درست بالای شیر تابستانه زمستانه(اگر اسمش رو درست گفته باشم)

اون پیچ کاملا بسته و محکم بود .
آب رو قطع کردم , پیچ رو کامل باز کردم , یه کم گچ و رسوب به سوراخهاش چسبیده بود
تمیزش کردم.
یه ساچمه ی کوچیک هم توش هست .
چِکِش کردم که نچسبیده باشه.

بعدش پیچ رو تا آخر بستم و یک دور بازش کردم صدا غیب شد.

سلام دوست عزیز
آبگرمکن ما هم همین مشکل رو داره موقع باز کردن شیر آب گرم مشعل با تاخیر و همراه با صدای انفجار :n28: روشن می شود .

ممنون میشم از این پیچه یه عکسی بذاری یا کامل تر توضیح بدید آخه خیلی صداش ناجوره.:32:
شما الان که این مشکل رو برطرف کردین شعله پیلوت بیشتر نشده؟
راستی اون سوراخ تنظیم اکسیژن روی پیلوت باید رو چه حالتی باشه؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
30-03-2013, 21:54
سلام دوست عزیز
آبگرمکن ما هم همین مشکل رو داره موقع باز کردن شیر آب گرم مشعل با تاخیر و همراه با صدای انفجار :n28: روشن می شود .

ممنون میشم از این پیچه یه عکسی بذاری یا کامل تر توضیح بدید آخه خیلی صداش ناجوره.:32:
شما الان که این مشکل رو برطرف کردین شعله پیلوت بیشتر نشده؟
راستی اون سوراخ تنظیم اکسیژن روی پیلوت باید رو چه حالتی باشه؟

سلام
ظاهراً مشکل آبگرمکن شما یه چیز دیگه هست
مشکل آبگرمکن ما این بود که آب سرد موقع وارد شدن به آبگرمکن صدای بسیار بلندی تولید میکرد مثل صدای شلیک موشک کاتیوشا نه صدای انفجار گاز .
یعنی حتی وقتی کاملاً خاموش بود و شیر گاز هم بسته بود باز هم همین صدا رو میداد
اما آبگرمکن شما ظاهراً شعله ی پیلوتش ضعیف هست و مدتی طول میکشه تا مشعل روشن بشه که باعث میشه گاز جمع بشه داخل آبگرمکن بعد یهو منفجر بشه .
اگر مشکل آبگرمکن شما اینه فقط باید کمی شعله ی پیلوت رو بیشتر کنین تا به محض اینکه کمی گاز بهش برسه فوراً روشن بشه و صدای انفجار از بین بره .
آبگرمکن دیواری دو تا کاربراتور داره که چسبیده به هم هست
یکیش مال تنظیم آب هست و دومی برایِ تنظیم گاز .
روی کاربراتور گاز چند پیچ هست که یکیش برایِ تنظیم شعله ی پیلوت هست
وقتی عکس عقربه ساعت بچرخونین گاز زیاد میشه و شعله پیلوت بلند میشه.
دقت کنین پیچ رو چقدر میپیچونین تا اگر دیدین مال تنظیم پیلوت نیست برگردونینش سر جاش.
امیدوارم منظور شما رو درست متوجه شده باشم
اگر نه , مشکل رو دقیق تر توضیح بدین .
موفق باشید

mohsen772
31-03-2013, 08:44
با تشکر دوست عزبز
درسته مشکل همینه که شعله پیلوت کوچیک هست فقط من نمی دونم این پیچه کحا هست
یه پیچی قبلا بود که با باز و بسته کردنش با آچار دو سو تغییری نمی کرد مدل آبگرمکن هم b3112 هست فشار آب هم خوبه.
اگه با عکس نشون بدید ممنون میشم.

دو تا پیچ بالای مسیری که شیلنگ گاز وصل میشه هست یکی چهارسو یکی دو سو منظورت یکی از این پیچها است.

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-03-2013, 13:29
با تشکر دوست عزبز
درسته مشکل همینه که شعله پیلوت کوچیک هست فقط من نمی دونم این پیچه کحا هست
یه پیچی قبلا بود که با باز و بسته کردنش با آچار دو سو تغییری نمی کرد مدل آبگرمکن هم b3112 هست فشار آب هم خوبه.
اگه با عکس نشون بدید ممنون میشم.

دو تا پیچ بالای مسیری که شیلنگ گاز وصل میشه هست یکی چهارسو یکی دو سو منظورت یکی از این پیچها است.

سلام
متاسفانه عکسی ندارم ازش
پیچ تنظیم تقریباً در همه ی کاربراتورها دو سو هست نه چهار سو
اگه بتونین یه عکس از پیچها بذارین خیلی کمک میکنه
راه دوم :
پیلوت رو روشن کنین و پیچهای دو سو رو یکی یکی عکس عقربه ساعت بگردونین ( فقط یک دور )
اگر پیلوت زیاد نشد برگردونینش سر جاش
در ضمن پیچهای تنظیم معمولاً توی یک حفره هست
اگر همه ی پیچهای تنظیم رو امتحان کردین اما پیلوت زیاد نشد پس امکان داره کاربراتور کثیف شده درست گاز نمیرسونه به شمعک .
باید پیچهای تنظیم رو تک تک باز کنین و در بیارین ( گاز رو قطع کنین )
پیچ رو وارسی کنین چیزی بهش نچسبیده باشه یا جای پیچ تمیز باشه .
موقع باز کردن پیچها حتماً بشمارید که چند دور پیچوندینش تا باز شد تا بعد دوباره همون مقدار محکمش کنین .معمولاً پیچ تنظیم شمعک ,نزدیکِ همون لوله ی باریکی هست که گاز رو میبره برایِ شمعک
در ضمن مراقب باشید اشتباهاً پیچهای کاربراتور آب رو باز نکنید
کاربراتور گاز همونی هست که لوله ی اصلی گاز بهش وصل شده

Greight
03-04-2013, 12:51
دوستان این آبگرمکن ما با فشار بالای آب هم روشن نمی شد. بازش کردم اون قطعه که حالا متوجه شدم دیافراگم هست یک پارگی داشت روش چسب قطره ای زدم بستم چند دقیقه ای درست بود و باز شب برگشت به حالت قبل. دوباره دل و روده ش رو ریختم بیرون اما هر کار می کنم نمیشه. ضمنا بالای اون دیافراگم یه قطعه ی فلزی هست که به اون یک میله ی نازک از داخل وصل میشه. کارش چیه؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-04-2013, 13:51
دوستان این آبگرمکن ما با فشار بالای آب هم روشن نمی شد. بازش کردم اون قطعه که حالا متوجه شدم دیافراگم هست یک پارگی داشت روش چسب قطره ای زدم بستم چند دقیقه ای درست بود و باز شب برگشت به حالت قبل. دوباره دل و روده ش رو ریختم بیرون اما هر کار می کنم نمیشه. ضمنا بالای اون دیافراگم یه قطعه ی فلزی هست که به اون یک میله ی نازک از داخل وصل میشه. کارش چیه؟
سلام .
اون دیافراگمه تعمیر شدنی نیست .اما بسیار ارزون قیمته اسم و مدل آبگرمکن رو بدین به هر قطعه فروشی یکی عین خودش بهتون میده . اگر جای شما باشم دو تا میخرم چون تا اولی خراب بشه دومی قیمتش دو برابر و چه بسا چهار برابر شده .
اون میله هم اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم , کارش ارتباط کاربراتور آب با کاربراتور گازه.
یعنی با باز شدن آب , دیافراگم بهش فشار میاره و اون هم راه گاز مشعل رو باز میکنه و آبگرمکن روشن میشه . نصیحت : با هر پیچی خواستین ور برین حتما به خاطر بیپارین چند دور به چپ یا راست گردوندینش تا اگر تنظیم به هم خورد بدونین جاش کجا بود .

Greight
04-04-2013, 18:29
سلام .
اون دیافراگمه تعمیر شدنی نیست .اما بسیار ارزون قیمته اسم و مدل آبگرمکن رو بدین به هر قطعه فروشی یکی عین خودش بهتون میده . اگر جای شما باشم دو تا میخرم چون تا اولی خراب بشه دومی قیمتش دو برابر و چه بسا چهار برابر شده .
اون میله هم اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم , کارش ارتباط کاربراتور آب با کاربراتور گازه.
یعنی با باز شدن آب , دیافراگم بهش فشار میاره و اون هم راه گاز مشعل رو باز میکنه و آبگرمکن روشن میشه . نصیحت : با هر پیچی خواستین ور برین حتما به خاطر بیپارین چند دور به چپ یا راست گردوندینش تا اگر تنظیم به هم خورد بدونین جاش کجا بود .
خب عزیز من اون دیافراگم رو خریدم و عوض کردم. اما حالا مصیبت اینه که وقتی شیر آب رو تا انتها باز می کنیم آبگرمکن روشن میشه اما با قدرت کم و اون پیچ تنظیم گاز هم عملی انجام نمیده نتیجتا آب سرده. می دونید مشکلش از کجاست؟ ضمنا با اسید امروز لوله هاش رو هم کامل شستم احتیاطا. یه مقدار شک دارم به اون شیر پایین که مال جریان آبه. میتونه تاثیر داشته باشه. لطفا کمکم کنید این آبگرمکن اعصاب ما رو به هم ریخته.

MOHAMMAD_ASEMOONI
04-04-2013, 19:17
خب عزیز من اون دیافراگم رو خریدم و عوض کردم. اما حالا مصیبت اینه که وقتی شیر آب رو تا انتها باز می کنیم آبگرمکن روشن میشه اما با قدرت کم و اون پیچ تنظیم گاز هم عملی انجام نمیده نتیجتا آب سرده. می دونید مشکلش از کجاست؟ ضمنا با اسید امروز لوله هاش رو هم کامل شستم احتیاطا. یه مقدار شک دارم به اون شیر پایین که مال جریان آبه. میتونه تاثیر داشته باشه. لطفا کمکم کنید این آبگرمکن اعصاب ما رو به هم ریخته.

سلام
اگر فشار آبِ گرم قوی هست پس لوله های داخل آبگرمکن تمیز هست و دیگه مشکلی نداره
شعله ی کم مشعل , اول از همه از دیافراگم هست که شما عوضش کردین . البته امیدوارم در نصبش اشتباهی نشده باشه . البته نصبش هم پیچیدگی نداره .
دومین علتش کثیفی مجراهائی هست م
که داخل کاربراتور هست و آب رو در بقسمتهای مختلف کاربراتور به حرکت در میاره .
اگر همه ی موارد بالا انجام شده , دیگه فقط میمونه پیچهای تنظیم .
بنده نمیدونم آیا پیچهای تنظیم دستکاری و جابجا شده یا نه .
شما تنها راهی که داری اینه که اونها رو تک تک آزمایش کنین
خصوصاً پیچی که کنترل شعله ی گاز مشعل اصلی و کم و زیاد شدنش رو کنترل میکنه .
اون میله که بهتون گفتم فشار دیافراگم رو منتقل میکنه به کاربراتور گاز , حالا دیگه باید با باز کردن شیر آب گرم , اون میله تو جاش حرکت کنه چون همون میله هست که به دریچه ی گاز مشعل اصلی فشار میاره و گاز مشعل رو وصل میکنه .
پس این آزمایش رو انجام بدین :
شیر آب سرد آبگرمکن که زیرش هست رو ببندین
حالا شیر آب گرم رو در یک جا مثلاً آشپزخونه تا آخر باز کنین
حالا برید کنار آبگرمکن و شیر آب سرد رو که زیرش هست باز کنین ( کم کم )
چشمتون به اون میله باشه ببینین آیا راحت حرکت میکنه ؟
اگر بله , پس دیافراگم داره کارش رو درست انجام میده
اگر نه , پس یا دیافراگم مشکل داره یا درسا نصب نشده یا پیچ تنظیم دامنه س حرکت اون میله دستکاری شده و دامنه ی حرکتش کم شده
باید پیش رو که درست در راستای میله هست رو باز و بسته کنین و اثرش رو روی دامنه ی حرکت میله ببینین
البته جای اولش رو به خاطر بسپارید تا اگر از اون پیچ نبود برگردونینش سر جاش
بعدش باید برید سراغ پیچی که شدت شعله ی مشعل رو کنترل میکنه و جاش روی کاربراتور گاز هست .
اگر نمیدونین کدوم پیچ هست باید این آزمایش رو انجام بدین :
همه ی کارهای آزمایش اول
بعدش وقتی که مشعل روشن شد , پیچهای تنظیم روی کاربراتورها گاز رو تک تک آزمایش کنین و یک دور به چپ و یک دور به راست بگردونین تا ببینین آیا مشعل کم و زیاد میشه یا نه .
هر پیچی که امتحان کردین و دیدین تاثیری نداره دوباره برگردونینش سر جای اولش
اگر همه ی این کارها انجام شد اما باز هم مشعل ضعیف بود ( که احتمالش خیلی کمه ) دیگه بنده نمیدونم از چی میتونه باشه

Greight
04-04-2013, 19:20
ضمنا اون میله هم وقتی میره داخل سر جاش فیکس میشه. فشار می دم نباید بره داخل؟ الانم باز به زور اصلا روشن میشه. :n03:

Greight
04-04-2013, 19:26
اون میله که داخل هست نمیشه دیدش. به هر حال تست می کنم.

Greight
04-04-2013, 20:12
به نظر می رسه اشکال از عدم نصب صحیح بود همونطور که فرمودید. فعلا داره درست کار می کنه البته آب رو داغ داغ نمی کنه اما مقبوله ببینیم چی میشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
04-04-2013, 20:56
به نظر می رسه اشکال از عدم نصب صحیح بود همونطور که فرمودید. فعلا داره درست کار می کنه البته آب رو داغ داغ نمی کنه اما مقبوله ببینیم چی میشه

سلام
اين عكس رو ببينيد
هر دو کاربراتور گاز و آب مشخصه
سمت راست کاربراتور آب ( مسی )
سمت چپ کاربراتور گاز ( الومینیومی )
اون میله هم کاملاً مشخصه
با باز شدن آب گرم اوم میله حرکت میکنه به سمت چپ
اون شیر دسته سفید , شیر تابستانه / زمستانه هست
در زمستان باعث میشه سرعت ورود و خروج آب به آبگرمکن رو کمی کند میکنه .
اون پیچی هم که در راستای اون میله در سمت چپ میبینید , کار قدرت فشار دیافراگم به اون میله رو انجام میده .
روی کاربراتور آب یک پیچ نسبتاً بزرگ هم دیده میشه ( کمی پائین تر از اون میله )
کار این پیچ تنظیم فشار آب ورودی به کاربراتورِ آب هست
همین پیچ اگر تنظیم نباشه موقع باز کردن شیر آب گرم , آبگرمکن صدای شلیک موشک میده حتی اگر گاز هم قطع باشه
یعنی این مشکل ربطی به گاز نداره اصلاً ,
در ضمن همیشه قبل از هر کاری با موبایل عکس و فیلم بگیرین تا موقع بستن قطعات دچار مشکل نشین .

Greight
05-04-2013, 22:15
با تشکر تصویری که گذاشتید قابل مقایسه با آبگرمکن ما نیست، این خیلی ساده تر و خلاصه تر هست. پلار PSD 12 هست. بازش که کردم این عکس ها رو گرفتم. اون میله که گفتم مشخصه راحت در میاد. دور اون قطعه رو هم چسبکاری کرده بودم چون آب بندی نمی شد البته بعد کندم. وقتی کندم و همین طوری وصل کردم تقریبا درست شد اما بازم داغ نمی کنه.

یه نکته: زیر دیافراگم یک میله هست که از زیر گویا یک فنر داشته که وقتی باز کردم دیدم فنر خورد شده، گویا زنگ زده بود! زیر همه ی اون ها هم یک پیچ پلاستیکی هست که انتهای پایین هست. یک فنر خودکار گذاشتم جاش اما فکر کنم احتیاج به فنر قوی تری داره، درسته؟ تاثیر داره؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
06-04-2013, 03:25
با تشکر تصویری که گذاشتید قابل مقایسه با آبگرمکن ما نیست، این خیلی ساده تر و خلاصه تر هست. پلار PSD 12 هست. بازش که کردم این عکس ها رو گرفتم. اون میله که گفتم مشخصه راحت در میاد. دور اون قطعه رو هم چسبکاری کرده بودم چون آب بندی نمی شد البته بعد کندم. وقتی کندم و همین طوری وصل کردم تقریبا درست شد اما بازم داغ نمی کنه.

یه نکته: زیر دیافراگم یک میله هست که از زیر گویا یک فنر داشته که وقتی باز کردم دیدم فنر خورد شده، گویا زنگ زده بود! زیر همه ی اون ها هم یک پیچ پلاستیکی هست که انتهای پایین هست. یک فنر خودکار گذاشتم جاش اما فکر کنم احتیاج به فنر قوی تری داره، درسته؟ تاثیر داره؟

سلام
اگر آب به اون فنر رسیده پس دیافراگم مدت زیادی خراب بوده .
قدرت فنر باید یکی باشه
اگر فنر خودش ضخامتِ میلگردش بیشتره پس قوی تر بوده
شما تنها راهی که دارین برایِ تعمیر اصولی اینه که همه ی قطعات رو از رسوب خوب تمیز کنین و قطعات خراب رو با نو و اصلی عوض کنین و همه چیز رو مثل روز اولش ببندین و تنظیم کنین و از هیچ نوع چسب و سیلیکون هم استفاده نکنین .

shaahin_n70
08-04-2013, 20:56
دوستان سلام ، ما یه آبگرمکن دیواری بوتان مدل B3215i داریم ، چند وقته که مشکل پیدا کرده یعنی وقتی که آب باز می شه آبگرمکن یه صدای تق می ده ولی روشن نمی شه گاز هم ازش خارج می شه ، البته همیشه این طور نیست ، مثلا 2 روز سالمه و مشکل نداره بعد یکدفعه مشکلش شروع می شه ، 1 یا 2 ساعت خرابه و دوباره درست می شه ، قبل از عید تعمیرکار اومد اول یه قطعه کوچیکشو عوض کرد و گفت درست شد ولی وقتی که رفت دوباره خراب شد ، باز اومد و این بار گفت مشکل از بوردشه که گاهی سالمه گاهی خراب ولی گفت بورد ندارم. این بار به خود بوتان زنگ زدم از طرف خودشون تعمیرکار فرستادن اونم اول گفت از آداپتورشه ، آداپتو رو عوض کردیم باز درست نشد ، نهایتا سرویسش کرد و رفت و گفت اگر دیگه خراب نشد که هیچ اگر نه مشکل از سوئیچشه که بگین میام عوض می کنم. یه چند روزی توی عید مشکل نداشت ولی الان دوباره همون طوری شده یعنی چند ساعت سالمه و روشن می شه ولی دوباره چند ساعت قطعه ، اگر اساتید راهنمایی کنن که مشکل از چی می تونه باشه ممنون می شم

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-04-2013, 23:08
دوستان سلام ، ما یه آبگرمکن دیواری بوتان مدل B3215i داریم ، چند وقته که مشکل پیدا کرده یعنی وقتی که آب باز می شه آبگرمکن یه صدای تق می ده ولی روشن نمی شه گاز هم ازش خارج می شه ، البته همیشه این طور نیست ، مثلا 2 روز سالمه و مشکل نداره بعد یکدفعه مشکلش شروع می شه ، 1 یا 2 ساعت خرابه و دوباره درست می شه ، قبل از عید تعمیرکار اومد اول یه قطعه کوچیکشو عوض کرد و گفت درست شد ولی وقتی که رفت دوباره خراب شد ، باز اومد و این بار گفت مشکل از بوردشه که گاهی سالمه گاهی خراب ولی گفت بورد ندارم. این بار به خود بوتان زنگ زدم از طرف خودشون تعمیرکار فرستادن اونم اول گفت از آداپتورشه ، آداپتو رو عوض کردیم باز درست نشد ، نهایتا سرویسش کرد و رفت و گفت اگر دیگه خراب نشد که هیچ اگر نه مشکل از سوئیچشه که بگین میام عوض می کنم. یه چند روزی توی عید مشکل نداشت ولی الان دوباره همون طوری شده یعنی چند ساعت سالمه و روشن می شه ولی دوباره چند ساعت قطعه ، اگر اساتید راهنمایی کنن که مشکل از چی می تونه باشه ممنون می شم

سلام
این مطلب شما و دهها مطلب دیگه یه سوال برای بنده مطرح میکنه :
شماها وقتی یه تعمیرکار میگه این باید عوض بشه اون باید عوض بشه , ازش نمیپرسین اگه این رو عوض کردی درست نشد چی ؟ قطعه رو برمیداری و پولش رو بهم پس بدی ؟

اگر تعمیرکاری اینه که فقط پول بگیریم و بگین برو این بخر و بیار و بعدش وصل کنسم و پول بگیریم ( چه درست بشه چه نشه ) پس بنده بیام تو هر شهری ده بیست تا شعبه برای تعمیر همه چیز بزنم .
باید با مکانیک طوری معامله کنید که احساس مسئولیت کنه .
یعنی بگیم اگر کاری رو که میگی انجام دادم درست نشد یک ربال نمیدم قطعه هم به حساب خودته .
اونوقت ببینین چند تا مکانیک قبول میکنه !!!
بیشتر مکانیکها روش تشخیص مشکل و عیب یابی به روش اصولی رو بلد نیستند یا ابزارهاش رو ندارند برای همین با حدس و گمان تعمیر میکنند و پول میگیرند و بعدش هم با خونسردی میگن هاااا پس فلان چیش هم خرابه !!!
====================================

به خودتون ظلم نکنید .
با تعمیرکار شرط کنین اگر درست نشه نه پول قطعه میدین نه اجرت اونوقت ببینین چند نفر حاضر میشن تعمیرکار بشن

shaahin_n70
09-04-2013, 09:02
سلام
این مطلب شما و دهها مطلب دیگه یه سوال برای بنده مطرح میکنه :
شماها وقتی یه تعمیرکار میگه این باید عوض بشه اون باید عوض بشه , ازش نمیپرسین اگه این رو عوض کردی درست نشد چی ؟ قطعه رو برمیداری و پولش رو بهم پس بدی ؟

اگر تعمیرکاری اینه که فقط پول بگیریم و بگین برو این بخر و بیار و بعدش وصل کنسم و پول بگیریم ( چه درست بشه چه نشه ) پس بنده بیام تو هر شهری ده بیست تا شعبه برای تعمیر همه چیز بزنم .
باید با مکانیک طوری معامله کنید که احساس مسئولیت کنه .
یعنی بگیم اگر کاری رو که میگی انجام دادم درست نشد یک ربال نمیدم قطعه هم به حساب خودته .
اونوقت ببینین چند تا مکانیک قبول میکنه !!!
بیشتر مکانیکها روش تشخیص مشکل و عیب یابی به روش اصولی رو بلد نیستند یا ابزارهاش رو ندارند برای همین با حدس و گمان تعمیر میکنند و پول میگیرند و بعدش هم با خونسردی میگن هاااا پس فلان چیش هم خرابه !!!

به خودتون ظلم نکنید .
با تعمیرکار شرط کنین اگر درست نشه نه پول قطعه میدین نه اجرت اونوقت ببینین چند نفر حاضر میشن تعمیرکار بشن

محمد جان تعمیر کار اولی قطعه ای رو که عوض کرده بود گذاشت سر جاش و پولی که گرفته بود رو هم کامل پس داد. اونی که از طرف بوتان اومد هم وقتی که رفت تا چند روز آبگرمکن سالم بود ( یعنی توی عید ) بعد عید دوباره خراب شد . مشکل اینه که این آبگرمکن گاهی سالمه گاهی خراب به خاطر همین نمیشه همون موقع بعد از تعمیر فهمید که درست شده یا نه ،ولی کلا یه جورایی ما رو کلافه کرده ، گفتم شاید دوستان اینجا بتونن راهنمایی کنن

mohammadi_4u
09-04-2013, 09:25
سلام صدای تق تق که میده فشار خروجی آب از شر اب چقده؟ همین الان شر آب روبا سرعت تمام یعنی تا میتونید تند تا ته باز کنید ببینید بدون مشکل روشن میشه؟ اگه آره از فیلتر آب که داخل اون محفظه ریگلاتور هست مشکل داره اگه خیر فقط مغزی شر فلکه آبو یه سرویس کنید! میگی نه امتحان کنید! از یه خروجی دیگه که آب گرم میاد تست کنید درست درست باید باشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-04-2013, 14:45
محمد جان تعمیر کار اولی قطعه ای رو که عوض کرده بود گذاشت سر جاش و پولی که گرفته بود رو هم کامل پس داد. اونی که از طرف بوتان اومد هم وقتی که رفت تا چند روز آبگرمکن سالم بود ( یعنی توی عید ) بعد عید دوباره خراب شد . مشکل اینه که این آبگرمکن گاهی سالمه گاهی خراب به خاطر همین نمیشه همون موقع بعد از تعمیر فهمید که درست شده یا نه ،ولی کلا یه جورایی ما رو کلافه کرده ، گفتم شاید دوستان اینجا بتونن راهنمایی کنن

سلام
شما به موضوع مهم دیگه ای هم اشاره کردین
موضوع گارانتی گرفتن برای تعمیر
یعنی حداقل یک ماه گارانتی بدند که اون مشکل نه تنها برطرف میشه بلکه تا یک حداقل یک ماه اون مشکل پیش نمیاد .
گمان نکنم یک قطعه یا یک تعمیر , حداقل یک ماه دوام نیاره .
گارانتی حق مشتری هست
وقتی ما پول میدیم برای تعمیر اما چند روز بعد میبینیم مشکل دوباره برگشت , این مثل این هست که شما چند روز بعد از تعمیر برید به مکانیک بگین پولم رو پس بده !!!
تعمیرکار هم وقتی پول میگیره اما کار مفیدی انجام نمیده حق شماست که بگین یا بیا دوباره تعمیر کن یا پولم رو پس بده .
مثلی هست که میگه

حق گرفتنی هست , دادنی نیست .

موفق باشید
:n11:

shaahin_n70
10-04-2013, 13:50
سلام صدای تق تق که میده فشار خروجی آب از شر اب چقده؟ همین الان شر آب روبا سرعت تمام یعنی تا میتونید تند تا ته باز کنید ببینید بدون مشکل روشن میشه؟ اگه آره از فیلتر آب که داخل اون محفظه ریگلاتور هست مشکل داره اگه خیر فقط مغزی شر فلکه آبو یه سرویس کنید! میگی نه امتحان کنید! از یه خروجی دیگه که آب گرم میاد تست کنید درست درست باید باشه

شیر رو تا آخر و با سرعت باز کردم ، از شیرهای دیگه هم امتحان کردم ولی نشد ، یعنی یه صدای تق می ده و بعد گاز ازش خارج می شه ، البته فک کنم یکی دو ساعت دیگه دوباره خود به خود درست بشه

shaahin_n70
10-04-2013, 13:56
سلام
شما به موضوع مهم دیگه ای هم اشاره کردین
موضوع گارانتی گرفتن برای تعمیر
یعنی حداقل یک ماه گارانتی بدند که اون مشکل نه تنها برطرف میشه بلکه تا یک حداقل یک ماه اون مشکل پیش نمیاد .
گمان نکنم یک قطعه یا یک تعمیر , حداقل یک ماه دوام نیاره .
گارانتی حق مشتری هست
وقتی ما پول میدیم برای تعمیر اما چند روز بعد میبینیم مشکل دوباره برگشت , این مثل این هست که شما چند روز بعد از تعمیر برید به مکانیک بگین پولم رو پس بده !!!
تعمیرکار هم وقتی پول میگیره اما کار مفیدی انجام نمیده حق شماست که بگین یا بیا دوباره تعمیر کن یا پولم رو پس بده .
مثلی هست که میگه

حق گرفتنی هست , دادنی نیست .

موفق باشید
:n11:

دوباره بهش زنگ می زنم که بیاد، ولی می خوام قبلش یه چیزایی دستگیرم بشه که دوباره اصطلاحا قضیه رو سنبل نکنه .

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-04-2013, 14:27
سلام دوستان
چند نکته برایِ کسانی که آبگرمکنشون مشکل داره و در این تاپیک مطرح میکنند :
عمده مشکلاتِ آبگرمکن تا حالا مطرح شده که با خوندنِ مطالبِ قبلی تا حد زیادی میشه فهمید آبگرمکن مشکلش چیه و علاجش چیه .
• اگر مشکلی مطرح میکن سعی کنید تا میتونین جزئیاتش رو هم مطرح کنین .
• توقع نداشته باشین که با ارتباط اینترنتی حتماً مشکلتون حل بشه . هیچ تعمیرکاری حاضر نمیشه اینجوری کار کنه چون دشوار هست ( شنیدن کی بود مانند دیدن ) .
اما اگه اطلاعات کافی رد و بدل بشه احتمال زیاد داره که بتونین مشکلتون رو حل کنین .

• اقدامات ایمنی به عهده ی خودتون هست و مسئولیتش هم با خودتونه . یعنی اگر به دلیل سهل انگاری خدای نکرده مشکلی براتون پیش اومد , کسانی که در این تاپیک مطلب مینویسند هیچ مسئولیتی ندارند

• اگه مشکلی مطرح کردین اما کسی جواب نداد , بدونین که معنیش اینه که مشتریکین این تاپیک نمیدونند مشکل چی هست وگرنه دریغی ندارند در پاسخگوئی .

همیشه بعد از تعمیر وسیله ی گازسوز , حتماً با کف صابون یا کف مایع ظرفشوئی با کمک اسفنج , همه قطعات و لوله ها و شیلنگها رو چک کنین تا مطمئن بشین که نشتی نداره .
ایمنی بر همه چیز مقدمه .

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-04-2013, 13:26
دوستان سلام ، ما یه آبگرمکن دیواری بوتان مدل B3215i داریم ، چند وقته که مشکل پیدا کرده یعنی وقتی که آب باز می شه آبگرمکن یه صدای تق می ده ولی روشن نمی شه گاز هم ازش خارج می شقشکلش شروع می شه ، 1 یا 2 ساعت خرابه و دوباره درست می شه ،

سلام
وقتی هم که درست کار میکنه اون صدای تق رو میده ؟
منظورتون از "گاز هم ازش خارج میشه چیه ؟"
یعنی وقتی آب رو باز میکنید گاز از مشعل خارج میشه اما روشن نمیشه ؟

فشار آب توی لوله های آب گرم چطوره ؟ قوی هست ؟

shaahin_n70
12-04-2013, 17:53
سلام
وقتی هم که درست کار میکنه اون صدای تق رو میده ؟
منظورتون از "گاز هم ازش خارج میشه چیه ؟"
یعنی وقتی آب رو باز میکنید گاز از مشعل خارج میشه اما روشن نمیشه ؟

فشار آب توی لوله های آب گرم چطوره ؟ قوی هست ؟

فشار آب خوبه ، مشکل از سیستم برق آبگرمکنه ، یعنی وقتی آب باز می شه صدای خارج شدن گاز میاد ولی به جای جرقه زدن از آبگرمکن یه صدای تق میاد. به احتمال زیاد مشکل از بوردشه چون هر دو تا تعمیرکار نهایتا همینو گفتن . من خودم می تونم بورد رو عوض کنم ولی متاسفانه چون آبگرمکن قدیمیه ( حدودا 8 سال ) بوردش دیگه پسدا نمیشه ( آکبند ) من عکس بورد رو آپلود می کنم ببینم به نظر دوستان این نوع بورد قابل تعمیر هست یا نه و اینکه ممکنه دست دوش رو بشه پیدا کرد؟ اگه بله از کجا ؟ ممنون می شم اگر جواب بدین ( مدل آبگرمکن : B3215i بوتان آیونایز )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-04-2013, 18:34
فشار آب خوبه ، مشکل از سیستم برق آبگرمکنه ، یعنی وقتی آب باز می شه صدای خارج شدن گاز میاد ولی به جای جرقه زدن از آبگرمکن یه صدای تق میاد. به احتمال زیاد مشکل از بوردشه چون هر دو تا تعمیرکار نهایتا همینو گفتن . من خودم می تونم بورد رو عوض کنم ولی متاسفانه چون آبگرمکن قدیمیه ( حدودا 8 سال ) بوردش دیگه پسدا نمیشه ( آکبند ) من عکس بورد رو آپلود می کنم ببینم به نظر دوستان این نوع بورد قابل تعمیر هست یا نه و اینکه ممکنه دست دوش رو بشه پیدا کرد؟ اگه بله از کجا ؟ ممنون می شم اگر جواب بدین ( مدل آبگرمکن : B3215i بوتان آیونایز )

سلام
شايد این اطلاعات به دردتون بخوره :
• اگه به تعمیرات علاقمند هستین , قدم اول پی بردن به نحوه ی کار یک دستگاه و کار هر قطعه هست
وقتی نقشه ی کاملی از اون دستگاه و مکانیزم کار قطعاتش در ذهنتون ترسیم شد اونوقت عیب یابی خیلی آسون میشه .
شما اول باید ببینین که آبگرمکن تو چه کاری مشکل داره
رد کردن آب با فشار خوب
روشن نشدن پیلوت
ضعیف بودنِ پیلوت
نرسیدن گاز به مشعل موقع باز کردن آب گرم
روشن نشدن مشعل با وجود خروج گاز از مشعل
روشن شدنِ مشعل اما ضعیف بودنش و خوب گرم نکردنِ آب
صدای بلند از آبگرمکن موقع باز کردن شیر آب گرم
بوی گاز خام از آبگرمکن
بوی گاز سوخته در خانه
چکه کردن آب
کم فشار بودن آب گرم
صدای غیر طبیعی از قطعات آبگرمکن
و غیره
=============================
• وقتی عیب مشخص شد اونوقت باید قطعاتی که در اون نقش دارند تک تک بررسی بشه
• یکی از راههائی که میشه سریع به مشکل پی برد اینه که برید مغازه ای که قطعاتِ آبگرمکنتون رو میفروشه .
قطعه فروشها میدونند هر قطعه کارش چیه و معمولاً تا بهشون بگین که مشکل چیه بهتون میگن چی خرابه .
• اگر بتونین باهاش تِی کنین که اگر قطعه ای که میخرین مشکل رو رفع نکرد پسش بدین .
• میتونین زنگ بزنین 118 شماره ی چند تا مغازه فروش قطعاتِ آبگرمکن رو بگیرین
اگر نداشتند , تلفن مغازه های تعمیر لباسشوئی رو بگیرین و از اونها سوال کنین . احتمال زیاد میدونند .

اگر با عوض کردن یک قطعه مشکل حل شد , قطعه ی خراب رو باز کنین ببینین تعمیر شدنی هست .
اگه بله , تعمیرش کنین و اگر جابجا کردن راحت هست , نصبش کنین و قطعه نو رو یا پس بدین یا زاپاس نگه دارین .
• هر چه بیشتر ابزار و اطلاعات و علاقه داشته باشین , در تعمیر و سرویس و نگهداری موفق ترید

bing135758
19-04-2013, 19:31
سلام دوستان

من یک پکیج بوتان مدل calda venezia دارم. روی وضعیت زمستانه مشکلی نداشتم ولی اکنون می خواهم بزارم روی وضعیت تابستانه ولی وقتی درجه را روی این وضعیت می گذارم چراغ آن نارنجی می شود و وقتی آب را باز می کنم مشعل روشن نمی شود. آیا از دوستان کسی می تواند کمک کنه؟