PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : aero glass



lord_ashkan_z
15-12-2007, 22:59
این مکان محل مباحثه درباره aero glass ، خاصیت سه بعدی ویستا است ...
کیا این aero glass رو دیدن؟
با تشکر ...:11:

lord_ashkan_z
15-12-2007, 23:03
راستی اصلا از این جا شروع کنیم که خاصیت aero glass به صورت پیش فرض با نصب ویندوز فعال است یا اینکه نیاز به عزمی راسخ و ... دارد؟

اصلا اگر این aero glass رو فعال کنیم چه قدر می تونه سرعت رو بیاره پایین؟ چقدر از حافظه رو می گیره؟

mohamad.hejazi
16-12-2007, 00:13
سلام.
aero ویستا مقدار زیادی از رم رو میگیره و کامپیوتر هایی که دارای رم 512 میباشند حالت aero به صورت پیش فرض غیر فعال میباشد که باید برای فعال کردنش مراحلی رو طی کنید.
کامپیوتر هایی هم که دارای رم 1گیگ به بالا میباشند به صورت پیش فرض خاصیت aero فعال خواد بود.
من که با aero خیلی حال میکنم.
ممنون.