راه اندازی سرور برای بازی های آنلاین [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : راه اندازی سرور برای بازی های آنلاین

مبتدی2
12-15-2007, 05:09 PM
سلام

آقا خسته نباشید جمعا

راستش رو بخواهید من می خوام یک سرور راه اندازی کنم که بتونیم بازی های آنلاین انجام دهیم
( حالا نمیدونم عملی باشه یا نه )

من می خوام یه هاست راه اندازی کنم که افراد بتونند از هرکجای ایران به آن وصل شوند و با هم بازی انلاین کنند یعنی اینکه روی هاست من بازی pro 2008 ر و روی هاست نصب می می کنم و افراد با یوزر و پسوورد به آن وصل شوند و با هم بازی کنند وبه طور همزمان به غیر از آن دونفر چند نفر دیگه بازی دیگه ایی انجام دهند یعنی اینکه از نظر یوزر ها محدود نباشد یعنی اینکه به طور همزمان 30 یوزر داخل هاست ما شوند ( ما بنا رو بر مبنای 30 گذاشتیم) امید وارم که منظورم را فهمیده باشید
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ابتدا نظرتون رو در باره دا خل ایران بدید اگر به صرفه بود حوب ما سرور ها رو داخل ایران مزاری وگرنه خارج کشور

1_ چه سخت افزار هایی نیاز است ( برای داخل ایران و همچنین قطعات رو به طور خلاصه )

2_ بهنای باند چه قدر می خواد برای 30یوزر همزمان

3_ از کامپیوتر های معمولی استفاده می شه یا نه

4_ هر بازی رو می توان همینطور نصب کرد روی هاست

5_ باید بازی ها رو اورجینال بخریم چون می خوام داخل ایران راه اندازی کنم یا نه همون کپی شده ها بسه

6_ به نظر شما بازی های مانند proo2008 و cod 4 v رو می توان با خطوط معمولی 56k
7_ چند شرکت در ایران یا خارج که سرور برای بازی های آنلاین دارند برای مثال مانند مایکروسافت که برای xb360 سرور راه اندازی کرده که هر کس بتونه به آن وصل بشه ( من هم چنین چیزی می خوام اما نه با این عظمت

با تشکر
محمدhttp://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20%2816%29.gif

Oracle_Eldorado
12-15-2007, 09:03 PM
1_یه سیستمی که بتونه حداقل 1 ماه بدون خاموشی و استراحت دووم بیاره !!!! چون سرور نباید خاموش بشه .
2_ پهنای باند که خیلی میخواد . دقیقا نمیدونم ولی هرچه بیشتر بهتر .
3_ جواب این تقریبا میشه همون جواب 1
4_ منظورتونو نفهمیدم .
5_ بازی ارجینال نیازی نیست .
6_ Soccer 8 رو که نمیشه . در تاپیکی که ایجاد کردی جوابتونو دادم ولی COD 4 به ADSL نیاز داره . چون بازی سنگینی هست .
7_ دوست من مطمئن باش هرچی شرکت توی ایران هست رو به کار بگیریم باز هم به پای سرور Xbox نمیرسه !
موفق باشی .

مبتدی2
12-16-2007, 09:27 AM
سلام خیلی ممنون

راستی قیمت بازی اورجینال pro2008 و cod4

راستی میشه یه بازی اورجینال خرید و بعد سریال اونو برای سی دی های کرک شده به کار برد