coyote
12-11-2007, 08:57 PM
سلام :20:
هرچی گشتم جای بهتری پیدا نکردم این تاپیکو بزنم به هر حال میرم سر اصل مطلب
عرضم به حضورتون که من دانشجو رشته عمران هستم برای پایان ترم استاد یک پروژه خفن بمون داده که توش موندم . گفته یه سری پلان از یک ساختمان که لیستشو پایین نوشم براش ببریم . از این رو اومدم اینجا پیش بچه های گل پی سی ورد که کمکم کنید این پلان ها رو برام بزارید تو این تاپیک یا اگه سایتی میدونید که این پلان ها رو داره برام بزارید
اینم لیست پلان ها که باید همشون ماله یک ساختمان باشه
1-سایت پلان ( بدون موقعیت)
2-پلان زیرزمین یا پارکینگ
3-نقشه تیپ طبقات در صورتی که طبقات مثل هم باشند در غیر اینصورت باید برای هر طبقه نقشه خاص همان طبقه تهیه شود
4-نقشه پی و فنداسیون
5-نقشه تیرریزی(طاق ضربی یا طاق تیرچه بلوک)
6-نقشه روف پلان یا شیب بندی پشت بام
7نقشه برش A-a ساختمان
8-نقشه برشb-b ساختمان
9-نقشه نمای شمالی یا شرقی
10-نقشه نمای جنوبی یا غربی
11-نقشه بزرگنمایی(دیتیل) پله-کف سازی سرویس ها-اتصال پل به ستون- بادبندها-ستون به پی
ممنون از همتون:40:
هرچی گشتم جای بهتری پیدا نکردم این تاپیکو بزنم به هر حال میرم سر اصل مطلب
عرضم به حضورتون که من دانشجو رشته عمران هستم برای پایان ترم استاد یک پروژه خفن بمون داده که توش موندم . گفته یه سری پلان از یک ساختمان که لیستشو پایین نوشم براش ببریم . از این رو اومدم اینجا پیش بچه های گل پی سی ورد که کمکم کنید این پلان ها رو برام بزارید تو این تاپیک یا اگه سایتی میدونید که این پلان ها رو داره برام بزارید
اینم لیست پلان ها که باید همشون ماله یک ساختمان باشه
1-سایت پلان ( بدون موقعیت)
2-پلان زیرزمین یا پارکینگ
3-نقشه تیپ طبقات در صورتی که طبقات مثل هم باشند در غیر اینصورت باید برای هر طبقه نقشه خاص همان طبقه تهیه شود
4-نقشه پی و فنداسیون
5-نقشه تیرریزی(طاق ضربی یا طاق تیرچه بلوک)
6-نقشه روف پلان یا شیب بندی پشت بام
7نقشه برش A-a ساختمان
8-نقشه برشb-b ساختمان
9-نقشه نمای شمالی یا شرقی
10-نقشه نمای جنوبی یا غربی
11-نقشه بزرگنمایی(دیتیل) پله-کف سازی سرویس ها-اتصال پل به ستون- بادبندها-ستون به پی
ممنون از همتون:40: