PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در مورد V3i








    

darush242001
11-12-2007, 17:49
سلام به دوستان عزیز
من مونستر پک v3i بدون آیتونز رو اشتباها روی گوشی آیتونز دار ریختم
گوشیم دیگه بالا نیومد هرچی سعی کردم نشد از همه ورژنهای RSD LITE هم استفاده کردم ولی فایده نداشته
رو چند تا کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم نشد خلاصه خیلی سعی کردم ولی جواب نداد
از گوشیم بکاپ نگرفتم ولی تقریبا همه مونسترهای R47A رو امتحان کردم
یکی از دوستان پیشنهاد داد که از یه نرم افزار دیگه برای فلش کردن استفاده کنم منم هنوز نتونستم نرم افزاری براش پیدا کنم
اگه ممکنه دوستان عزیز کمکم کنن ممنون میشم از لطف شما

anti_girl
11-12-2007, 22:27
دوست عزيز شما از moto kup استفاده كن
در ضمن ايمن دفعه مواظب باش كه ورژن بوت گوشيت با پكي كه ميخواي بريزي متابقت كنه


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Corvette
12-12-2007, 00:43
سلام دوسته عزیز. پس بوت لودر بالا میاد..؟؟ اگر این طوره حل میشه. هر مانستری رو رو گوشیت نریز..

ممکنه break بشه. در این جور مواقع باید از مانستر پکهایه stock یا همون هایی که مارخانه رو گوشیت میریزه

و تغییری درش ایجاد نکردن استفاده کنی . اگر شماره ی s\w رو داری و قبلا برداشتی .مشخصات رو بزار تا

اگر تا اگر تونستم پیداش کنم.( اگر بک آپ میگرفتی احتماله ریاد مشکلت حل میشد) به کلوپه موتویه این سایت

هم سر بزن. دوستانه با تجربه اونجا هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

darush242001
12-12-2007, 13:15
ممنون از شما
متاسفانه بکاپ نگرفتم اگه یکی از دوستان بکاپ v3i با آیتونز رو داره به ما هم بده ممنون میشم از لطفشون
بازم متاسفانه مشخصات sw رو هم برنداشتم

anti_girl
12-12-2007, 17:26
دوست عزيز ورژن بوت لودر رو بگو شايد بشه يه مانستر پك واسش گير اورد

Corvette
12-12-2007, 23:56
چند رقمه اولش هم یادت نیست مثلا

....s\w R479
همونطور که تورج جان گفتن مشخصاته صفحه ی بوت لودرت هم بزارید.

darush242001
13-12-2007, 18:08
R47A_G08.D8.85R
در ضمن من هر کاری می کنم نمی تونم به motokup وصل بشم حتی اون روش معمول رو هم بکار بردم یعنی اول * بعد # بعد پاور ولی اصلا به هیچ وجه کانکت نشد باید چیکار کنم الان ؟

Corvette
13-12-2007, 19:24
R47A_G08.D8.85R
در ضمن من هر کاری می کنم نمی تونم به motokup وصل بشم حتی اون روش معمول رو هم بکار بردم یعنی اول * بعد # بعد پاور ولی اصلا به هیچ وجه کانکت نشد باید چیکار کنم الان ؟

خب.برو به این آدرس عزیز..


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آخرین لیست RAZR V3i iTunes Monster Packs

دوتا مانستر پکه اولی به کاره شما میخوره...

ورژنه بوت لودرت یادت نره چک کن...

در مورده موتو کاپ درایورت رو پاک کن از اول بریز... درست میشه.. اینو بخون اگر با درایور مشکل داری


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

:12:

anti_girl
14-12-2007, 12:07
با مسعود جان موافقم در مورد اين كه به motocup نميتونين كانكت بشين درايور رو دوباره نصب كنين در ضمن براي اين كه فلش كنين win رو عوض كنين ويدوزتون servis pack 2 باشه دشايد به اين خاطر باشه كه شما نميتوني به pc وصل بشي

darush242001
14-12-2007, 13:07
من کلا یه بار کامپیوترو Fdisk کردم ویندوزشم Sp2 هست فکر نکنم مشکل از ویندوز باشه
آیا به نظر شما مشکلمو میتونم همینجا حل کنم یا اینکه بدم بیرون با یه باکس قوی اینکارو بکنم مثلا باکس اسمارت کلیپ یا یه چیزی شبیه به اون حقیقتش من به کار بیرون زیاد اعتماد ندارم دوست دارم خودم مشکلمو حل کنم هم اینکه تجربه کسب کنم هم اینکه پول بیخودی خرج نکنم
ولی اگه چاره ای نداشته باشم مجبور می شم که اینکارو بکنم
اما من هنوز امیدوارم که به کمک شما دوستان عزیز این مشکلو حل کنم چرا که من از شما خیلی چیزا یاد گرفتم و به خاطر همین مدیون شما دوستان هستم
هم اینکه به سوالهای من جواب میدین و منو راهنمایی میکنین خودش کلی ارزشمنده
اگر هم درست نشد فدای سرتون

anti_girl
14-12-2007, 14:42
دوست عزيز ببين گوشي رو از pc قطع كن اول نرم افزار moto cup رو اجرا كن بعدش گوشي رو به pcوصل كن در ضمن اگه بتوني ورژن بالاتري از moto cup رو دانلود كني بهتره
موافق باشي

Corvette
14-12-2007, 17:45
من کلا یه بار کامپیوترو Fdisk کردم ویندوزشم Sp2 هست فکر نکنم مشکل از ویندوز باشه
آیا به نظر شما مشکلمو میتونم همینجا حل کنم یا اینکه بدم بیرون با یه باکس قوی اینکارو بکنم مثلا باکس اسمارت کلیپ یا یه چیزی شبیه به اون حقیقتش من به کار بیرون زیاد اعتماد ندارم دوست دارم خودم مشکلمو حل کنم هم اینکه تجربه کسب کنم هم اینکه پول بیخودی خرج نکنم
ولی اگه چاره ای نداشته باشم مجبور می شم که اینکارو بکنم
اما من هنوز امیدوارم که به کمک شما دوستان عزیز این مشکلو حل کنم چرا که من از شما خیلی چیزا یاد گرفتم و به خاطر همین مدیون شما دوستان هستم
هم اینکه به سوالهای من جواب میدین و منو راهنمایی میکنین خودش کلی ارزشمنده
اگر هم درست نشد فدای سرتون

قربانه آقا.. اون آموزش رو دقیق بخون. نیازی به عوض کردنه ویندوز هم نداری اگر از پسش بر بیای. درایوره صحیح

رو که نصب کردی. دست به کار شو.. نیازی به بیرون دادن نیست. هیچ فرقی نمیکنه. در ضمن مانستر پکی که

برات لینک کردم دقیقا همونیه که خودت داشتی. نیازی به موتو کاپ هم نیست از rsd استفاده کن.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم آموزشه فلشه اگر نخوندی بخون..


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

darush242001
14-12-2007, 18:24
دوست عزيز ببين گوشي رو از pc قطع كن اول نرم افزار moto cup رو اجرا كن بعدش گوشي رو به pcوصل كن در ضمن اگه بتوني ورژن بالاتري از moto cup رو دانلود كني بهتره
موافق باشيدوست من :
من همه کارهایی رو که شما گفتین مو به مو انجام دادم حتی جای USB رو هم عوض کردم در خواست درایور کرد منم همون درایوری رو که شما گفتین نصب کردم ولی انگار طلسم شده و نمی خواد گوشی منو بشناسه
در ضمن هر چی تو نت گشتم نتونستم ورژن بالاتری از motokup رو پیدا کنم اگه شما سراغ داری لینکشو برای ما هم بذار "با تشکر"

Corvette
14-12-2007, 18:37
دوست من :
من همه کارهایی رو که شما گفتین مو به مو انجام دادم حتی جای USB رو هم عوض کردم در خواست درایور کرد منم همون درایوری رو که شما گفتین نصب کردم ولی انگار طلسم شده و نمی خواد گوشی منو بشناسه
در ضمن هر چی تو نت گشتم نتونستم ورژن بالاتری از motokup رو پیدا کنم اگه شما سراغ داری لینکشو برای ما هم بذار "با تشکر"


خب!! darush242001 جان گیر دادی به motokup ؟؟ :18: من گفتم که این مانستری که برات گزاشتم احتیاجی

به موتو کاپ نداره.. با همون rsd مشکلت حل میشه..:12: .. راستی با rsd هم مشکل داری؟؟ یا اون

میشناسه؟ اما اگر داریورت کامل نصب بشه کار تمومه.. شاید موتو کاپ ایراد داره.. من از این ورژن زیاد استفاده

کردم ورژنه خاصه جدیدی هم نداره..


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

darush242001
14-12-2007, 18:37
قربانه آقا.. اون آموزش رو دقیق بخون. نیازی به عوض کردنه ویندوز هم نداری اگر از پسش بر بیای. درایوره صحیح

رو که نصب کردی. دست به کار شو.. نیازی به بیرون دادن نیست. هیچ فرقی نمیکنه. در ضمن مانستر پکی که

برات لینک کردم دقیقا همونیه که خودت داشتی. نیازی به موتو کاپ هم نیست از rsd استفاده کن.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم آموزشه فلشه اگر نخوندی بخون..


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببین دوست عزیز من او S/W رو که به شما دادم اون اولی و اصلش نیست بلکه اونو خودم ریختو یعنی من همه اون مونستر پکهارو امتحان کردم تا به حال بیشتر از 10 دفعه با RSD LITE فلش کردم اونم با همه ورژناش
الان مشکل من اینه که گوشی رو میخوام با یه نرم افزار دیگه فلش کنم بلکه شاید جواب بده
اولیش motokup که هر کاری می کنم وصل نمیشه
دومیشم flashbackup که با اونم وقتی که فلش می کنم تا نصفه میره بعدش Erorr میده
اگه شما نرم افزار دیگه ای غیر از این سه تا سراغ دارین که بشه باهاش گوشیو فلش کرد لینکشو اگه ممکنه بذارید
ضمنا ورژن بوت لودر گوشیم اینه: v0x000A30
"با تشکر"

anti_girl
14-12-2007, 23:01
دوست عزيز به نظره من با هون rsd فلش كن نرم افزار خوبي هست و تا حالا من باهاش مشكلي نداشتم
در ضمن رو يه pc ديگه امتحان كن شايد درست بشه
موفق باشي

naser maldini
14-12-2007, 23:42
ميتوني از multiflashflex استفاده كني. تو پي سي موب كامل توضيح دادم.

darush242001
04-01-2008, 15:12
سلام مجدد به دوستان خوبم
آقا میشه یه کم در باره تست پوینت توضیح بدین
می خوام ببینم اگه میشه خودم اینکارو انجام بدم فقط شما دوستان لطف کنین منو راهنمایی کنین
اگه وسیله خاصی هم نیاز داره بگین که تهیه کنم
باتشکر"

Corvette
04-01-2008, 15:26
سلام مجدد به دوستان خوبم
آقا میشه یه کم در باره تست پوینت توضیح بدین
می خوام ببینم اگه میشه خودم اینکارو انجام بدم فقط شما دوستان لطف کنین منو راهنمایی کنین
اگه وسیله خاصی هم نیاز داره بگین که تهیه کنم
باتشکر"

سلام ...

تست پوینت برایه چی؟؟؟ ببین دوسته من این عمل فقط برایه زمانی هست که گوشیه شما رو بوت مد نره!!

و راه دیگری نباشه... در واقع یه ریسکه.. کاره ساده ای هم نیست... شما باید وسایل مورده نیازش هم داشته

باشی... در کل پیشنهاد نمی کنم این کارو بکنی.. مگه بوت مد بالا نمیاد گوشیت؟؟

ولی در هر حال یه نگاهی به این بنداز....



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه فیلم هم دارم اگر خاستی بگو برات آپ کنم:12:

naser maldini
04-01-2008, 23:42
داريوش خان ميتوني به اينجا هم سر بزني . آموزش ويدئويي هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]