PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : HD Tune | نمايش مشخصات و تست هارد



Lord_theOne
11-10-2005, 01:28
این برنامه کارش اینه که به شما همه نوع اطلاعات درباره هاردتون بده مثلآ بگه هاردتون بد سکتور داره یا نه و یا هاردتون بافرش چند مگابایت است اگر این برنامه رو امتحان نکنید واقعآ ضرر کردید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم ۶۵۰ کیلوبایت

تصويرهاي برنامه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lord_theOne
21-10-2005, 22:03
نسخه جديد HD Tune 2.51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mpsjavad
22-10-2005, 02:57
با سلام ..

دوست عزيز lord_theone جان من نرم افزار رو دانلود كردم فقط ميتونم بگم عـــــالــــــــي بود ... دوستان ديگه اگر دانلود نكنن از دستشون رفته !

تشكر .

Kolubive
22-10-2005, 06:22
ممنون برنامه ي خوبي بود

Lord_theOne
22-10-2005, 09:55
مرسي از دوستان
اين عكسي كه گذاشتم نشون مي ده بافر هارد را كجا مي زنه البته چون يكمي بايد دقت كنيد پيدا شود اين عكسو مي زارمتا دوستان براحتي بتوانن پيداش كنند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mikail
23-10-2005, 08:28
كساني كه از RAID استفاده مي كنند(بستگي به Motherboard دارد) برنامه براي آنها كار نمي كند و پيغام No drives found را در هنگام اجراي برنامه مي بينند مثل من كه Motherboard با خاصيت RAID Controller دارم اين هم علتش:
use an external controller instead of the one integrated in the chipset, it is impossible for the program to work with such disks either. For example, in case with motherboards for Intel processors the program can normally work with Serial ATA only beginning from chipset i865.

Lord_theOne
23-10-2005, 10:43
مادربرد منم چيپستش 856 است و هاردمم هم Sata و ِ‏Ata دارم مشكلي نداره من دارم با دوتاش باهم كار مي كنم و اين برنامه خاصيت اينو داره كه شما بتوانيد كدام هارد را انتخاب كنيد بالاي برنامه كه اسم هارد را زده شما مي توانيد روش كليك كنيد و هارد ديگري انتخاب كنيد و هارد ديگري انتخاب كنيد

sAsAn.K
23-10-2005, 10:47
نسخه ی 2.51 هم دو روز پیش اومده میتونید دانلود کنید.
دانلود نسخه ی 2.51 که Zip شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نسخه ی فشرده نشده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mikail
23-10-2005, 14:53
دقيقا نسخه ي آخري برنامه رادانلود كرده ام كه همانطور كه گفتم پيغام خطا No drives found در هنگام اجراي برنامه ظاهر مي شود و قسمت انتخاب هارد هم كاملا غير فعال است.برنامه ي ديگري هم مثل HDDlife هم امتحان كرده ام كه همانند اين برنامه اصلا هارد را شناسايي نمي كنند چه برسد به انتخاب هارد. دليلش را هم از سايت اين برنامه فهميدم كه شما مي توانيد در آدرس زير مشاهده كنيد.در ضمن من عبارت For example به كار برده ام يعني براي مثال ، نه اينكه مادر بورد من همان مشخصات رادارد.
سوال سوم از آخر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين هم مشخصات Motherboard و HardDisk
Gigabyte GA-8PENXP :Motherboard Name
MAXTOR 6L040J2 :Driver Description
كه فكر كنم مشخصات هارد من در آدرس زير قابل مشاهده است (كه با دو برنامه موفق به ديدن آن نشدم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lord_theOne
23-10-2005, 18:41
هاردتو كه شناخته و داري اسكن مي گيري مشكل چي هست

Mikail
24-10-2005, 02:53
مشكل من همين است كه برنامه هارد من را شناسايي نمي كند.بهتر است به عكسي از برنامه و منوي انتخاب هارد در برنامه توجه كنيد كه غير فعال است!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن مشخصات هارد ومادبورد را از Device Manager براي شما قرار دادم نه از طريق برنامه

Lord_theOne
24-10-2005, 12:06
نمي دونم چي بگم ولي شايد كابل هاردتونو زديد به سي دي رام

Morteza4SN
08-04-2006, 16:16
بچه ها سلام . من هم به مشکل برخوردم. وقتي استارت رو ميزنم بعد از چند ثانيه اين ارور رو ميده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در قسمت Health هم اين قسمت قرمزه!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکل از کجاست؟؟

Morteza4SN
09-04-2006, 02:16
راستی اینم هست... تو قسمت error scan یکی از خونه ها قرمزه ... یعنی هاردم بدسکتور داره؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lord_theOne
09-04-2006, 07:19
بله هارد شما سالم نیست Healtesh جلوش باید OK باشد با سبز برای شما قرمزه و در Scan کردن همون قرمز ها امده اند ولی با این برنامه قوی شما بد سکتورهارو بلوکه می کنید و دیگه اطلاعات روی قسمت بدسکتور نمی رود انگار که بدسکتور ندارید و در قسمت Healtesh می زنه OK با سبز من یکی از هاردام خیلی وضعش بخیم بود اینجوری درستش کردم الان هم مثل ماست داره کار می کنه فقط 2 گیگش بدسکتوره هارد 40 من الان 38 هست ولی بازم می ارزه

vahidn
18-04-2006, 20:12
از كجاي برنامه ميتونيم بفهميم كه هارد plus هست يا نه

Omran_MB
19-04-2006, 12:27
فقط مي تونم بگم برنامه عالي بوده.
همين...

alaodin1
20-04-2006, 06:18
خيلي وقت بود دنبال يه چيزي مثل اين بودم

Morteza4SN
23-04-2006, 04:35
بله هارد شما سالم نیست Healtesh جلوش باید OK باشد با سبز برای شما قرمزه و در Scan کردن همون قرمز ها امده اند ولی با این برنامه قوی شما بد سکتورهارو بلوکه می کنید و دیگه اطلاعات روی قسمت بدسکتور نمی رود انگار که بدسکتور ندارید و در قسمت Healtesh می زنه OK با سبز من یکی از هاردام خیلی وضعش بخیم بود اینجوری درستش کردم الان هم مثل ماست داره کار می کنه فقط 2 گیگش بدسکتوره هارد 40 من الان 38 هست ولی بازم می ارزه

دوست عزیز میشه بگی بد سکتورها رو چطوری باید بلوک کرد ؟؟

Lord_theOne
23-04-2006, 14:42
عزيز همون قسمت ارور اسكن
هارد شما بد سكتور داره با ارور اسكن باوكه مي شود و هاردتون هالش خوب مي شود و در قسمت Healtth مي زنه ok يعني سالمه
براي مشخص بودن پلاس قسمت Info برنامه مي زنه و Bufer مشخص مي كنه چند MB بافر داره

Lord_theOne
11-08-2007, 18:05
اينهم آخرين نسخه اين برنامه 2.53 حجم 180 KB


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Supported operating systems: Windows 2000, Windows XP, Windows XP 64-bit, Windows 2003 Server, Windows Vista

x_2007
21-06-2008, 23:07
HD Tune Pro 3.00

TrafficShare Download: No wait times



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Pass:


Audionut@AppzNet

EFD Software HD Tune Pro Retail Incl. serial:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AK1
09-07-2008, 00:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])




HD Tune Pro 3.10 | 1.37MB



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

x_2007
25-07-2008, 17:34
HD Tune Pro v3.10 patch by ismail



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


Installer link



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ali]
13-08-2008, 16:56
HD Tune Pro v3.10 patch by ismail



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


Installer link



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MiRoR

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FARID88
20-08-2008, 14:50
HD Tune Pro v3.10


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Unforgiven
20-08-2008, 15:28
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*** WORKING NOTE ***
CRD rls is not working properly.
Disk Monitor is not working. here is the fullly working one



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

x_2007
23-08-2008, 22:10
Cracked executables by fsound (version 3.10) - should work 100 %



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

x_2007
26-12-2008, 21:10
EFD.Software.HD.Tune.Pro.v3.10.Proper-HERiTAGE



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Unforgiven
26-12-2008, 21:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EFD Software HD Tune Pro v3.10

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

x_2007
08-01-2009, 23:44
HD Tune Pro v3.50

Changes:
* Added Random Acces test
* Added option to perform quick Error Scan with command line parameters
* Minor improvements and bug fixes

D: HD.Tune.Pro.v3.50.Incl.Crack-WarezHR



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Unforgiven
22-01-2009, 00:09
EFD.Software.HD.Tune.Pro.v3.50-HERiTAGE


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

x_2007
23-01-2009, 13:06
EFD.Software.HD.Tune.Pro.v3.50-HERiTAGE



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mirror



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

satttanism
08-01-2010, 16:11
HD Tune Pro v4.00 | 2.42 MB



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Traceur
03-06-2011, 15:55
HD Tune Pro 4.61 | 1.45 MB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pesilium
04-06-2011, 20:59
HD Tune Pro 4.61 | 1.45 MB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون اما هر سه تا لینک فیلتره