PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 32بیت و 64 بیت



Baby nfs
07-12-2007, 07:55
من می خوام بدونم که ویستای 32 بیتی با ویستای 64 بیتی چه فرقی داره؟
آیا 64 بیتی یه چیزایی داره که 32 بیتی نداره؟
.
.
.

ebinem173
08-12-2007, 21:40
از نظر داشته ها و امکانات هیچ فرقی ندارن ولی ویستای 64 بیتی در صورت داشتن امکانات سخت افزاری متناسب باید سرعت و قدرت بیشتری داشته باشه

Baby nfs
09-12-2007, 07:24
موقع نصب ويستا جايي كه بايد يك درايو به عنوان محل نصب انتخاب كنم ، درايو ها رو نشون نميده ، مشكل از چي هست؟
ممكنه هاردو نشناخته باشه؟

ebinem173
09-12-2007, 19:31
1.ntfs نبودن درایوها
2..آپدیت نبودن درایور بایوس مادربورد

یکی از اینها میتونه باشه

Baby nfs
09-12-2007, 22:01
دومي رو هستم. ان شاء ا... كه آپديت زود تموم بشه.

Baby nfs
09-12-2007, 22:14
يه سؤال قبل از اينكه بخوام چيزي دانلود كنم ، آيا به رم سيستمم كه يكم از 512 كمتر هست ، چون كارت گرافيكم آنبورد هست از حافظه رمم كم مي كنه. اگه مشكل از اين هست مي تونم رم رو ارتقا بدم. نظر شما چيه؟

ebinem173
09-12-2007, 23:09
يه سؤال قبل از اينكه بخوام چيزي دانلود كنم ، آيا به رم سيستمم كه يكم از 512 كمتر هست ، چون كارت گرافيكم آنبورد هست از حافظه رمم كم مي كنه. اگه مشكل از اين هست مي تونم رم رو ارتقا بدم. نظر شما چيه؟

حتما اینکارو بکن پون حتی یک رم 512 هم واسه ویستا کافی نیست

Baby nfs
09-12-2007, 23:11
حداقل گرافيك مورد نياز براي نمايش محيط Aero ويستا چيه؟

mohamad.hejazi
10-12-2007, 12:36
حداقل گرافيك مورد نياز براي نمايش محيط Aero ويستا چيه؟
سلام.
حداقل 1 گیگابایت.
اما اگه 2 گیگابایت بشه خیلی بهتر میشه.:46:

Baby nfs
10-12-2007, 19:16
حتما بايد گرافيك 1 گيگ باشه.:45:
با 512 گيگ نميشه اينكارو كرد؟

ebinem173
10-12-2007, 20:42
سلام.
حداقل 1 گیگابایت.
اما اگه 2 گیگابایت بشه خیلی بهتر میشه.:46:


حتما بايد گرافيك 1 گيگ باشه.:45:
با 512 گيگ نميشه اينكارو كرد؟

مثل اینکه قر و قاطی شده :31:
منظور دوستمون رم 1 گیگ یا دو گیگ بوده

برای گرافیک هم زیاد حساس نباشید کارتهای گرافیک سری 6 و 7 هم کارایی نسبتا خوبی با این ویندوز دارن

maisi_maisam
11-12-2007, 04:37
نه عزیز چیپ ست کارت گرافیکت مهمه و حداقل یه مقدار رم که از 128 به بالا معمولا مشکلی واسش پیش نمی آد . میتونین به سایت nvidia یا Ati مراجعه کنید که واسه کدوم ها داره روی ویستا ساپورت می کنه. کاملا مشخص میشه

Hossein_Bahal
11-12-2007, 04:53
اگر به یک کارت گرافیک فقط برای اجرای کامل ویستا نیازمندید و انتظارات بالایی براش از نظر اجرای با کیفیت بازی های جدید ندارید به شما کارت 8400gs رو پیشنهاد میکنم که در عین ارزونی کاملا ویستا رو ساپورت میکنه .

Baby nfs
11-12-2007, 07:04
اگر به یک کارت گرافیک فقط برای اجرای کامل ویستا نیازمندید و انتظارات بالایی براش از نظر اجرای با کیفیت بازی های جدید ندارید به شما کارت 8400gs رو پیشنهاد میکنم که در عین ارزونی کاملا ویستا رو ساپورت میکنه .
ارزون يعني قيمتش چند؟

Nine
11-12-2007, 13:25
ارزون يعني قيمتش چند؟

حرف دوست خوبمو کاملا تایید می کنم
الان برا کسی که می خواد ویستا رو به بهترین شکل با کمترین خرج اجرا کنه و البته اهل بازی نباشه بهترین کارت، کارتهایی با موتور گرافیکی nVIDIA 8400GS است. این کارتها دارای یه رابط 64 بیتی هستند و معمولا در دو نوع 256 و 512 مگابایتی از نوع GDDR2 هستند مدل های 256 مگی قیمتی حدود 60 تا 70 هزار تومان و مدل های 512 مگابایتی حدود 85 تا 90 هزار تومانه
اینم یه مدل پیشنهادی از اسپارکل با گارانتی فاره به قیمت نزدیک 65 هزار تومان
SF-PX84GS256U2LP-HP
8400GS
256 GDDR2
64BIT
450-800 MHZ

Baby nfs
11-12-2007, 15:53
حرف دوست خوبمو کاملا تایید می کنم
الان برا کسی که می خواد ویستا رو به بهترین شکل با کمترین خرج اجرا کنه و البته اهل بازی نباشه بهترین کارت، کارتهایی با موتور گرافیکی nVIDIA 8400GS است. این کارتها دارای یه رابط 64 بیتی هستند و معمولا در دو نوع 256 و 512 مگابایتی از نوع GDDR2 هستند مدل های 256 مگی قیمتی حدود 60 تا 70 هزار تومان و مدل های 512 مگابایتی حدود 85 تا 90 هزار تومانه
اینم یه مدل پیشنهادی از اسپارکل با گارانتی فاره به قیمت نزدیک 65 هزار تومان
SF-PX84GS256U2LP-HP
8400GS
256 GDDR2
64BIT
450-800 MHZ

دوست عزيز من از دسته افرادي هستم كه علاقه ي شديدي به بازي هاي كامپيوتري دارن. در نتيجه يه كارت گرافيكي ميخوام كه هم ويستا رو كامل اجرا كنه هم بتونم بازي هاي جديد رو باهاش اجرا كنم.
آيا كارت هايي كه شما معرفي كرديد نيازهاي منو برطرف مي كنه؟

Baby nfs
11-12-2007, 15:57
در ضمن دوستان من اين سؤالم رو در انجمن سخت افزار مطرح كردم اما فعلا جوابي در يافت نشده اگه زحمتي نيست شما به اين سؤال پاسخ بديد.
چون امروز ميخوام رم سيستممو ارتقا بدم و به جوابش نياز دارم.

دوستان من يه رم Kingston DDR2 533 512MB دارم. ميخوام يه كينگستون 1گيگ با باس 667 بخرم:
1- مي تونم هر دو رو با هم داشته باشم.
2- قيمت رم Kingston DDR2 667 1GB چنده؟

ebinem173
11-12-2007, 17:50
بستگی داره چقدر بخواهی خرج کنی
و کلا من این کارتها رو پیشنهاد میکنم
8600 xfx gs با قیمت حدود 120
8600 xfx gts با قیمت 180
حدودا

Nine
11-12-2007, 21:59
دوست عزيز من از دسته افرادي هستم كه علاقه ي شديدي به بازي هاي كامپيوتري دارن. در نتيجه يه كارت گرافيكي ميخوام كه هم ويستا رو كامل اجرا كنه هم بتونم بازي هاي جديد رو باهاش اجرا كنم.
آيا كارت هايي كه شما معرفي كرديد نيازهاي منو برطرف مي كنه؟

همون جور که دوستمون هم اشاره کردن بسته به مقدار پولی است که شما می تونین بپردازید
الان بهترین و به صرفه ترین کارت برای اجرای هر نوع بازی کارت گرافیکی 8800GT است قیمت این کارت نصف قیمت کارت های 8800GTX است و در بسیاری از موارد تنه به تنه این کارت می زنه و کارت گرونتر 8800GTS بسیار هم سریعتره
قیمت این گونه کارت ها الان چیزی حدود 300.000 است
اگه این مقدار براتون زیاده باید توجه کرد که شما در چه حدی بازی می کنید و اینکه بازی های DX10 هم مورد توجه تون هست؟
کارت های سری 8 از DX10 پشتیبانی می کنند اما از یه کارت سری 7 هم قیمت ضعیف ترن
اگه از سری 7 بخواین که در بازی های خوب عمل کنه و ویستا رو هم به خوبی اجرا کنه می تونی از 7600GT استفاده کنی مثلا این مدل
XFX GEFORCE 7600 GT FATAL1TY
حدودا 160.000
و هم قیمت دایرکت 10 این کارت 8600GT
در حدود 200.000 هم می تونی سراغ 7900GS بری
به هر حال باید در مورد نوع استفاده و قیمت مورد نظرت توضیح بدی[/SIZE][/B][/I][/I]

Nine
11-12-2007, 22:05
در ضمن دوستان من اين سؤالم رو در انجمن سخت افزار مطرح كردم اما فعلا جوابي در يافت نشده اگه زحمتي نيست شما به اين سؤال پاسخ بديد.
چون امروز ميخوام رم سيستممو ارتقا بدم و به جوابش نياز دارم.

بسته به مادربوردتون داره که از باس 667 پشتیبانی می کنه یا نه؟ که به احتمال زیاد باید اینطور باشه چون اکثرا باس 667 رو پشتیبانی می کنند
اما با این خرید شما از قابلیت دوکاناله dual channel محروم می شید
به نظر من یه 512 با مشخصات همن قبلی بخر تا دوکاناله بشن و خرجت هم کمتر می شه
قیمت هم از این قراره
512-bus 533
حدود 20.000

1 گیگ باس 667 حدود 45.000

2 تا 512 باس 533 به صورت کیت 50.000
در ضمن کینگستون خیلی تقلبی داره با یه کارانتی بگیری بهتره مثل ایمانتک

Baby nfs
12-12-2007, 16:12
خيلي ممنونم از راهنمايي همتون.


2 تا 512 باس 533 به صورت کیت 50.000
اگه اينو نصب كنم با 512 خودم دو كاناله ميشه؟!



به هر حال باید در مورد نوع استفاده و قیمت مورد نظرت توضیح بدی
نوع استفادم:

هم ويستا رو كامل اجرا كنه هم بتونم بازي هاي جديد رو باهاش اجرا كنم.
قيمتش هم همون حول و هوش 180 تا 200 تومن.

Nine
14-12-2007, 00:15
خيلي ممنونم از راهنمايي همتون.


اگه اينو نصب كنم با 512 خودم دو كاناله ميشه؟!



نوع استفادم:

قيمتش هم همون حول و هوش 180 تا 200 تومن.

در صورت خرید یه کیت دوتایی شما با رم فعلیتون 3 تا رم خواهید داشت که دو تاشون دوکاناله با هم کار می کنند و یکی برای خودش به تنهایی
برای انتخاب کارت دو چیز رو باید مد نظر داشته باشید؟ اهمیت بازی های دایریکت ایکس 10 برای شما و دوم پاور سیستم شما
اگه از سری 7 کارتی رو بخواین 7900GT یا 7900GS و از سری 8 هم 8600GT
و از همه بهتر یه کارت 8800GT با قیمتی حدود 255.000 از شرکت سویو با گارانتی فونیران

Baby nfs
14-12-2007, 09:18
نينا جان خيلي ممنونم از توضيحات كاملت. متشكرم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nine
14-12-2007, 16:30
نينا جان خيلي ممنونم از توضيحات كاملت. متشكرم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهش می کنم اما من نینا نیستم
بلکه ناین هستم به معنی عدد 9

Baby nfs
14-12-2007, 18:37
عذر ميخوام ناين جان. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sltavakoli
14-12-2007, 20:11
شما میتونی یه کارت GIG-8500-GT بخری.تقریبا کارت مناسبیه.

راستی فرق DDR با GDDr2 چیه؟ایا تفاوت محسوسی دارن؟

sltavakoli
14-12-2007, 20:15
سلام.

یه 8500 Gt بگیر.کارتو راه میندازه.

راستی فرق Ddr2 با Gddr2 چیه؟ توی بازی ها تاثیر میذاره یا نه؟

linkinkurd
14-12-2007, 22:45
8500GT زیاد توصیه نمیشه چون قیمتش 100 تومنه و اگه 30 تومن دیگه بذاره روش می تونه یه 8600GT بخره...
در ضمن 8600GT از رم ddr3 استفاده می کنه و بسیار سریعتر هست. انویدیا کارت 8500gt رو برای بازی پیشنهاد نمی کنه زیاد... دوستمون هم که گفتن تا 180 تومن می دن پس چه بهتر که 8600GTS بگیرن که در حد قیمتش فوق العاده است.

modernamir
15-12-2007, 09:17
اگه می‌خوای از 64 بیتی استفاده کنی، به رمی دو برابر 32 بیتی احتیاج داری. یعنی برای کار عادی توی ویستا حداقل به 2 گیگ احتیاج داری تا ویستا خودشو نشون بده، اگر می‌خوای از CPU دو هسته‌ای استفاده کنی، بازهم مقدار رم مورد نیاز بیشتر می‌شه. در ضمن این اطلاعات مربوط به رم DDR2 با س 8000 است. اگر سرعتش کمتر باشه، به رم بیشتری نیازه.
اطلاعات بیشتر روی می‌تونی توی کتاب Windows Vista Unleashed برای انتشارات سمز پیدا کنی، مثل اینکه انتشارات نشر گستر توی ایران هم داره ترجمشو می‌ده بیرون

Baby nfs
15-12-2007, 13:03
راستی فرق DDR با GDDr2 چیه؟ایا تفاوت محسوسی دارن؟
راستش خودم نمي دونم اينا يعني چي؟ اگه يكي از دوستان زحمت بكشن يه توضيح مختصر بزارن ممنون ميشم.

modernamir
15-12-2007, 13:43
GDDR یک تکونولوژی حافظه مخصوص کارتهای گرافیکی است که توسط ATI ایجاد شده است.
تکنولوژی این نوع حافظه برپایه DDR2 است اما مصرف کمتری داشته و در عین حال گرمای کمتری هم تولید می کند و دارای یک سیستم خنک‌کننده ساده هم می‌باشد. برعکس DDR2 که روی کارتهای گرافیک استفاده می‌شه، GDDR3 کاری به مشخصات JEDEC DDR3‌نداره. این نوع حافظه ها از یک ترمینال داخلی استفاده می‌کنند که باعث می‌شودسریعتر به کارت گرافیک پاسخ بدهند. برای اینکه پهنای باند هم بهتر بشه، این حافظه‌ها می‌توانند 4 بیت داده را انتقال بدهند.



اطلاعات بیشتر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Baby nfs
16-12-2007, 21:02
توضيح كاملي بود. پس به اين ترتيب Gddr به صرفه تر هستش.

Amir_Niknam
16-12-2007, 22:10
من وقتی mp3 player رو به ویستا وصل می کنم دنبال درایور براش می گرده بعد هم نمیوتنه پیدا کنه و mp3 player ام رو نمیشناسه متاسفانه درایوری برای ویندوز ویستا پیدا نکردم در ضمن توی xp بدون دادن درایور کار میکرد حتی دنبال درایور مادربورد سیستمم برای ویستا بودم که درایور پورت usp رو آپدیت کنه اما باز هم پیدا نشد حالا باید چکار کنم تنها راهی که به ذهنم رسیده اینه که با یک نرم افزار مثل درایور جنیوس از تو xp درایورشو بکشم بیرون شاید تو ویستا کار کنه کسی از دوستان اگر میتونه من رو راهنمایی کنه

golmohammadi
17-12-2007, 17:13
دوستاني كه در پستهاي قبلي صحبت از Geforce 8400 gs كردند من اين كارت را دارم
يعني اولش 6200 داشتم چند روز پيش 8400 را خريدم به قيمت 65000
دو تا رم 512 DDR2 هم دارم با باس 533
الانم با ويستا كار ميكنم
هر گونه سوالي داشتين ميتونم جواب بدم

Baby nfs
17-12-2007, 19:36
اينم سؤالا:
1:كارت گرافيكت بازيهاي جديدو ساپورت ميكنه؟
2:ويستات سنگين كار نميكنه؟
3:مادر بردت چيه؟

click_dez
18-12-2007, 02:02
اين سيستم منه
cpu: دو هسته اي 4500اينتل
رم: 1 گيگ پترويوت باس800
كارت گرافيك: xfx7100 جيفورس

1:ويستا نصب كنم يا نه؟
2: اگه آره 32 يا 64

Baby nfs
18-12-2007, 08:08
اگه ميخواي ويستاي 64 بيتي نصب كني بايد يه سي پي يو 64 بيتي داشته باشي.

click_dez
18-12-2007, 13:28
روي جعيه cpu نوشته اينتل64 پس ميتونم نصب كنم
حالا ارزش نصب كردن داره يعني بهتر از xp يه؟

Baby nfs
18-12-2007, 17:50
به نظر من هر كي كه ميخواد ويستا رو نصب كنه بايد سيستم بالايي داشته باشه. شما مي تونيد با مراجعه به تاپيك زير به جوابتون برسيد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

golmohammadi
21-01-2008, 12:11
اينم سؤالا:
1:كارت گرافيكت بازيهاي جديدو ساپورت ميكنه؟
2:ويستات سنگين كار نميكنه؟
3:مادر بردت چيه؟

آقا شرمنده من اين تاپيك را فراموش كرده بودم
1 اره اكثر گيمها را باز ميكنه
2 نه روان كار ميكنه
3 alite group 945 945 p-a

SADEGH 7
30-01-2009, 20:16
ببخشید که این تاپیک رو بالا کشیدم ولی چون موضوع تاپیک سوال من هست و توی تاپیک جواب سوالم نبود این کار رو کردم.
حالا سوال من اینه که رو ویستای 64 بیتی همه ی برنامه ها راحت نصب می شه؟چون قدیم یه بار xp 64 Bit رو امتحان کردم، مثلا برنامه ی pc suite سونی اریکسون روش نصب نمی شد.این برام خیلی مهمه که همه ی برنامه ها راحت و بدون دردسر روش نصب بشن.یه سوال دیگه هم دارم : سرعت ویستا 64 بیتی تا چه حدی بیشتر از 32 بیتیش هست؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.

happyfeat
30-01-2009, 22:04
ببخشید که این تاپیک رو بالا کشیدم ولی چون موضوع تاپیک سوال من هست و توی تاپیک جواب سوالم نبود این کار رو کردم.
حالا سوال من اینه که رو ویستای 64 بیتی همه ی برنامه ها راحت نصب می شه؟چون قدیم یه بار xp 64 bit رو امتحان کردم، مثلا برنامه ی pc suite سونی اریکسون روش نصب نمی شد.این برام خیلی مهمه که همه ی برنامه ها راحت و بدون دردسر روش نصب بشن.یه سوال دیگه هم دارم : سرعت ویستا 64 بیتی تا چه حدی بیشتر از 32 بیتیش هست؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز
اگه مشکل درایوری نداشته باشید و همه سخت افزار هاتون درایور نسخه 64 بیتی داشته باشه فکر نکنم مشکل نرم افزاری باهاش داشته باشید
بعضی نرم افزار ها هم نسخه 64 بیتی دارند مثل آنتی ویروس ها .... :20:
اون دسته هم که ندارند تا جایی که من کار کردم نسخه 32 بیتی روی ویندوز نصب میشه
سرعت ویندوز 64 بیتی بالاتر از نسخه 32 هستش تو اکثر کارها

pc_hex
02-02-2009, 15:36
سلام دوست عزیز :برای استفاده از ویستاx64وx32رم 512 کافیه
اما اگه ویستا x86استفاده میکنی حداقل رم باید 1گیگ باشه:40:]