PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری می توان در ویستا از مترجم پارس استفاده کرد؟



@shahram@
28-11-2007, 20:47
با سلام
من یک مترجم پارس نسخه 2.6 دارم که از سایت رسمی و به ص.رت قانونی خرید کردم
در ایکس پی به خوبی کار میده ولی روی ویستا نمی تونم نصبش کنم و ایرور میده ایا راهی هست که بشه اون رو در ویستا فعال کرد؟
با تشکر فراون از تمام دوستان

@shahram@
29-11-2007, 13:11
کسی از دوستان راهی نداره بگه

maisi_maisam
11-12-2007, 04:34
منم مشکل شما رو دارم

omidkorat
11-12-2007, 17:26
بسیار ساده هست.
اگر UAC ویندوز فعال باشه، تنها کاری که باید بکنید این هست که روی آیکن اون کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید و وارد برگه Compatibility بشید و گزینه Run this program as an administrator رو فعال کنید.
از این به بعد موقع باز کردن برنامه یه سوال از شما پرسیده میشه که اگر جواب مثبت بدید، برنامه بدون کوچکترین مشکلی باز میشه.
بعضی وقتها موقع ترجمه متن ممکنه یه Error بده و پروسه ترجمه قطع بشه ولی با دوباره فشار دادن دکمه ترجمه (بدون نیار به بستن برنامه) ترجمه از اول انجام میشه.
اگر تو نمایش متن فارسی مشکل داشت باید در مترجم پارس، از منوی Tools و Output گزینه Microsoft Arabic رو انتخاب کنید. (بهتره فونت های برنامه رو دستی install کنید.)
اگر بعد از چند بار استفاده باز دوباره متن فارسی رو درست نشون نمیداد باید از همون منویی که گفتم اول Iran system رو انتخاب کنید و بعد دوباره وارد منو بشید و arabic رو انتخاب کنید. مسلما درست میشه.

ROYAL E-COMMERCE
30-12-2007, 07:33
Uac Kojast Va Chegoneh Mitanvan An Ra Faal Kard Va 1soale Dige Manzore Shoma Az In Marahel In Hast Ke Ruye Khode Barname Pars Rast Clik Konim?

ROYAL E-COMMERCE
30-12-2007, 07:35
Uac Kojast Va Chegoneh Mitanvan An Ra Faal Kard Va 1soale Dige Manzore Shoma Az In Marahel In Hast Ke Ruye Khode Barname Pars Rast Clik Konim?

ROYAL E-COMMERCE
30-12-2007, 10:48
salam
man in karu kardam vali motasefane ru vista man data base narm afzar nasb nemishe befarmaein chi kar konam dar zemn hengam install barname dar avakheresh be man error ham mide mer30 age zood javabamu bedin