PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوري Quick Reply رو روي فروم نصب كنم؟



p30web
12-11-2004, 20:04
Advanced Quick Reply ---- رو دانلود كردم.
دوتا فايل هست!
بهم بگين لطفا كه اين دوتا رو كجا نصب كنم و ديگه چيكار بايد بكنم تا Quick Reply در فروم نشون داده بشه؟
مي خوام فارسي بشه بايد چيكارش كنم؟!

Sina
12-11-2004, 23:51
اون فايل كه دانلود كردي يه راهنما داره كه قشنگ و واضح توضيح داده ... :wink:

ali.
13-11-2004, 08:17
در كنار اون فايلها يك فايل تكست هم هست كه همانطور كه سينا گفت بصورت كاملا واضح توضيح داده و شما رو راهنمايي ميكنه.در ضمن نيازي به فارسي كردنش نداري.واگه انجمنت فارسي باشه اونهم فارسي عمل ميكنه.فقط ميمونه يك كليد تغيير زبان كه زحمتش پا خودته.البته نيازي هم نيست چون كليد scroll lock هم اين كارو انجام ميده. :wink:

p30web
13-11-2004, 15:12
دستت همتون درد نكنه :wink:

ali.
14-11-2004, 05:18
خواهش :wink:

hyriand
14-11-2004, 06:24
بهترين آموزش ها و مقالات كامپيوتري در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهترين ترفندها را در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيابيد
حتما به ما سر بزن اگر هم خواستي تبادل لوگو يا لينك كني با P30WEB@P30WEB.com تماس بگير

اين يك كمي عجيب به نظر نميرسه؟ اونم اينجا ؟ 8)
:wink:

p30web
14-11-2004, 15:46
بهترين آموزش ها و مقالات كامپيوتري در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهترين ترفندها را در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيابيد
حتما به ما سر بزن اگر هم خواستي تبادل لوگو يا لينك كني با P30WEB@P30WEB.com تماس بگير

اين يك كمي عجيب به نظر نميرسه؟ اونم اينجا ؟ 8)
:wink:

خوبه؟
خيالتون راحت شد؟ :?:

p30web
14-11-2004, 16:42
آقا نشد :cry:

من تمام كاراي پايين رو انجام دادم :arrow: :


#-----[ COPY ]------------------------------------------
#
copy quick_reply.php to /
copy quick_reply.tpl to templates/subSilver

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
viewtopic.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$template->pparse('body');

include($phpbb_root_path . 'includes/page_tail.'.$phpEx);

#
#-----[ BEFORE, ADD ]------------------------------------
#
include($phpbb_root_path . 'quick_reply.'.$phpEx);

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
lang/lang_english/lang_main.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
//
// That's all Folks!

#
#-----[ BEFORE, ADD ]------------------------------------
#
// Advanced Quick Reply Mod
$lang['Quick_Reply'] = 'Quick Reply';
$lang['Quick_quote'] = 'Quote the last message';
$lang['QuoteSelelected'] = 'Quote selected';
$lang['QuoteSelelectedEmpty'] = 'Select a text anywhere on a page and try again';
$lang['Quick_Reply_smilies'] = 'all';

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
templates/subSilver/viewtopic_body.tpl

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
{postrow.POSTER_NAME}

#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------
#
<a href="javascript:emoticon('{postrow.POSTER_NAME}, ')">{postrow.POSTER_NAME}</a>

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
<!-- END postrow -->

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------
#
<tr align="center">
<td class="row1" colspan="2" >
{QUICKREPLY_OUTPUT}
</td>
</tr>


#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]--------------------------


درست هم انجام دادم...اون قسمتي كه گفته بود به lang/lang_english/lang_main.php بريد من به فارسيش رفتم و اونجايي هم كه گفته بود به templates/subSilver بريد رو من به قسمت قالب خودم رفتم ولي آخر وقتي تموم شد بالاي تاپيك نوشته بود كه جاي quick_reply.php و copy quick_reply.tpl اشتباهه و يه سري وارنينگ هاي مزخرف.
منم فقط به viewtopic_body.tpl رفتم و اون چيزي رو كه اضافه كرده بودم درست كردم و اون نوشته ها از بالاي تاپيك رفت... :cry:
كمك كنيد لطفا :arrow: :!: :?:

p30web
15-11-2004, 21:34
BUZZ!!!

يكي نيست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟ :cry:

ali.
16-11-2004, 09:15
قسمت هايي كه نوشته after و befor رو درست چايگزين كردي؟
اگه يكيشو اشتباها قبل يا بعد از جايي كه گفته قرار بدي جواب نميده :!:

p30web
18-11-2004, 14:45
قسمت هايي كه نوشته after و befor رو درست چايگزين كردي؟
اگه يكيشو اشتباها قبل يا بعد از جايي كه گفته قرار بدي جواب نميده :!:

همش رو درست زدم نشد :cry: