PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز خیلی ضروری - مشکل با ویستا



roya_2003
21-11-2007, 22:46
با سلام خدمت همه دوستان!
از دوستان خواهشمندم در موارد زیر در صورتی که اطلاعی دارن منو راهنمایی نمایند.
اول اینکه من ویندوز ویستا رو مجددا بر روی لپتاپم نصب کردم.
پس از نصب ویستا ،Xp رو در درایو D نصب کردم.
اما الان بلوتوثم حذف شده، آیا راهی برای برگشت اون هست؟
دوم اینکه فقط ویندوز xp بوت میشه ، چطوری میتونم کاری کنم صفحه بوت ظاهر بشه؟ که ویستا رو هم بتونم انتخاب کنم.
با نرم افزار vistabootpro میشه؟ چطوری؟
مشکل دیگه ای که بهش برخوردم ، این بود که لپتاپمو به یکی از آشنایان دادم و نمیدونم چی شده بود که پارتیشنامو حذف کرده بود کلاً، طریقه پارتیشن بندی با ویندوز xp و ویستا رو میخواستم از طریق computer managment میخواستم؟
لطفا راهنمایی کنید.
(خیلی فوری)

roya_2003
22-11-2007, 00:20
دوستان لطفا راهنمایی نمایید.

ghafari3
22-11-2007, 11:43
پس از نصب ویستا ،Xp رو در درایو D نصب کردم.

مراحل نصب کردن را رعایت نکرده اید. همیشه اول ورژن قدیمی ، بعد ورژن جدید. این در مورد همه ی نرم افزار ها صدق میکنه نه فقط ویندوز.

قبلا من هم یه همچین کاری کردم و با نرم افزار VistaBootPRO درستش کردم ولی به دردسرش نمی ارزه.بهتره یکبار دیگه ویستا را نصب کنید.

toraj
22-11-2007, 13:31
شما بايد اول xp رو روي C و بعد ويستا رو روي D نصب كني.

ghafari3
22-11-2007, 15:08
فرقی نمیکنه که xp توی کدوم درایو باشه ویستا توی کدوم. مهم ترتیب نصب و ایجاد فایلهای بوت در درایو c هست. با توجه به اینکه اگر ویستا را توی درایو D هم نصب کنید در محیط خودش این درایور را C نشون میده ولی فایلهای بوت در درایو C هستند پیشنهاد میکنم ویستا را در درایو C نصب کنیدو XP را در درایو D

اگر بعد از نصب این دو ویندوز مثلا چند ماه بعد خواستید XP را دوبازه نصب کنید ، ابتدا از درایو ویستا بک آپ بگیرید ، XP را در همان درایوی که قبلا بوده نصب کنید و دوباره ویستا را Restore کنید.

lalipa
22-11-2007, 15:40
برای پارتیشن بندی از طریق Computer Management دارای محدودیت هستی
حتی اگه به Dynamic هم تبدیل بشه !!!

پیشنهاد من استفاده از Partion Magic هستش

برای مدیریت بوت سیستم میتونید Windows Comander استفاده کنید .

همیشه در نصب ویندوز ها اولویت اول با ویندوزهای قدیمی هستش
پس شما برای نصب ویندوز اکس پی = C و ویندوز ویستا = D
و بعد با استفاده از اون نرم افزاری که گفتم مشکلتون هل میشه

در مورد نرم افزار هم چیز سختی نیست تا کار نکنید متوجه نمیشید !!!

roya_2003
22-11-2007, 20:51
از همه دوستان ممنونم، اما من با مشکل بزرگی روبرو هستم.
اونم اینه که پس از حذف پارتیشنام، ویستا رو تونستم نصب کنم، خود ویستا یک درایو به اندازه 120 گیگا بایت تشکیل داد . \پس از نصب با استفاده از computer managment ، حواسم نبود پارتیشن به اندازه 2 مگا بایت ایجاد کردم و یک درایوم که همان c است 118 گیگابایت . و بعد ویندوز xp رو در d نصب کردم و بعد از نصب پارتیشن مجیک نصب کردم ولی اجرا نشد (درایو d ، logical نیست) . بعد دوباره ویستا رو نصب کردم و حالا با استفاده از همون computer managment دوباره پارتیشن بندی کردم و تونستم یک درابو f ، logical ایجاد کنم، حالا کمک میخوام جهت پارتیشن بندی صحیح؟ چون PQ در ویستا نصب نمیشه.

Shahrdar
23-11-2007, 03:00
سلام دوست عزيز
من با ghafari3 موافق نيستم.اين کارو در عرض 20 ثانيه ميشه انجام داد
با برنامه vista boot pro انقدر هم کار باهاش اسونه که نياز به توضيح نداره

اينم لينکش


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ghafari3
23-11-2007, 12:41
سلام دوست عزيز
من با ghafari3 موافق نيستم.اين کارو در عرض 20 ثانيه ميشه انجام داد
با برنامه vista boot pro انقدر هم کار باهاش اسونه که نياز به توضيح نداره

اينم لينکش


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


با تشکر از شما. من گفتم که با این نرم افزار زیاد کار نکرده ام. برای همین از کم و کیفش اطلاعی ندارم.


این نکته را یادم رفت بگم، اگر از طریق بوت ویستا را نصب میکنید در همان ابتدا به راحتی میتونید هاردتون را پارتیشن بندی کنید و نیازی به استفاده از برنامه های دیگر نیست.

در مورد Disk Management هم این را بگم که داری محدودیتهای زیاد و اعصاب خوردکنیه ، هرچند که کار راه اندازه.

roya_2003
23-11-2007, 13:34
دوستان میتونین توضیحی بدین چطوری ، میشه از همون ابتدا وقتی لپتاتم بالا بیاد، میتونم پارتیشن بندی کنم؟
آخه لپتاپ فلاپی نداره؛ ویستا خودش ، این امکانات رو داره؟

roya_2003
23-11-2007, 15:42
من ویندوز xp در d که یک تنها درایو logical منه نصب کردم ، اما حالا برنامه هایی که نصب می کنم مجبورم روی درایو c نصب کنم . اجرا کنم! در غیر اینصورت اجرا نصب نمیشه! فضای درابو d من 26 gb هستش. و پس از تصب partition ,magic اجرا می کنم با این خطا روبرو میشم:
"Partition's drive letter cannot be identified"
چکار کنم که بشه این برنامه رو اجرا کنم؟

roya_2003
23-11-2007, 16:05
پس از جستجو، این خطا را ناشی از پارتیشن بندی در ویستا عنوان کرده بود. گفته یود اگر شما در سیستم عاملی بالاتر از xcp پارتبشنبندی کرده باشید با این خطا روبرو میشین.
آیا صحیح است.؟ چکار باید بکنم.
با نصب ویندوز 98 این مشکل رفع میشه؟

ghafari3
23-11-2007, 16:30
شما وقتی ویندوز Xp را از بوت نصب میکنید نه از محیط ویندوز هم میتونید هاردتون را پارتیشن بندی کنید.

در Xp و هنگام نصب از بوت ، جاییکه درایوها را نشون میده و میگه یکی را انتخاب کنید، با زدن کلید D میتونید درایوها را پاک کرده و با کلید C درایو بسازید.

در ویستا هم که در همین مرحله با موس میتونید این کار را انجام بدید.

roya_2003
24-11-2007, 10:05
از همه دوستان ممنونم.
بالاخره از طریق بوت xp، پارتیشن بندی کردم.اما مشکل اصلی من نصب بلوتوثم هست.
از یکی از آشنایان که لپتاپمو ازش گرقتم پرسیدم گفت، باید از درایو recovery پشتیبان می گرفتمو پس از نصب مجدد ویندوز کپی می کردم. اما حالا که این کارو نکردم ، دیگه بلوتوثش نمیادو تنها کاری که می تونم یکنم ، استفاده از backup یکی از دوستانی هستش که dell inspiron 6400 دارن .
میخواستم ببینم آیا صحیح هست؟ یعنی الان من نمیتونم دیگه بلوتوث نصب کنم؟
اگه میشه راهنمایی کنید . و اگه روش بالا درست هست ، این کارو چطوری انجام بدم.
متشکرم

ghafari3
24-11-2007, 15:26
Dvd درایورها ، همراه لب تاپتون نبود؟

roya_2003
27-11-2007, 09:14
بله. همراه لپتاپ هست. اما بلوتوث داخلش نیست. همونطور که گفتم از جایی که خریدم اون 2 پیشنهاد رو به من داد 1- دانلود بلوتوث از سایت ولی گفت احتمال درست شدن نیست 2- از پشتببان یک نفر دیگه که از درایو ریکاوری خودش داره ، استفاده کنم.
صحیح است ؟

majid_kntu
11-12-2007, 16:45
ويستا براي پارتيشن بندي دوحالت expert و normal داره و نيزي به برنامه ديگهاي كه از فلاپي يا سي دي لود شده باشه نداريد در ضمن بيشتر اين جور برنامه ها با هارد لپ تاب ها مشكل دارن حتي Acronis Partition Expert