PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لود اول ویندوز خیلی طول می کشد....



parya_shilan
20-11-2007, 11:01
سلام
دوستان عزیز مدتی هست که ویندوز روسیستم خیلی طول می کشه
بالابیاد صفحه اول مشکی ویندوز که لود شدنش رو نشان میده گاهی
تا دودقیقه طول می کشه ویندوز رو عوض کردم بعداز یکی دوبار کارکردن
دوباره همون وضعیت پیش اومد درضمن موقع شات داون کردن سیستم
هارد یه صدای تقی هم میده بعد خاموش میشه روسیستم دوتا آنتی
ویروس آوی جی و نود سی دو نصب کردم .هاردسیستم 300 مکستور
ساتاست سی پی یو ای ام دی 3500 + لطفا راهنمایی بکنید.:11:

hadi_balaa
20-11-2007, 15:12
عزیزم به این اشکال احتمالات زیادی می شه داد اما مهمترینش اینه که دوتا آنتی ویروس رو سیستمتون دارین .
به طور کلی رعایت موارد زیر به احتمال 70 -80 درصد مشکلتونو حل می کنه :
1 - نصب یک آنتی ویروس مطمئن به جای دو تا . در صورت علاقه به نصب دو آنتی ویروس اقلا یکی رو غیر فعال کنید .
2- حذف برنامه های اضافی از قسمت استارت آپ برای لود شدن سریعتر و سرویس های اضافی برای شات داون سریعتر .
3- چک کردن پارتیشنهای هارد برای ترمیم خطاهای احتمالی به وسیله نرم افزارهای خطا یابی و ترمیم هارد . (صدای تق هارد معمولا به علت خرابی فیزیکی هارد هست )
4- در آخر یه نیم نگاهی هم به پاورسیستمتون داشته باشید شاید به علت ضعف در تامین برق سیستمتون دیر بالا می اید و از اینها گذشته هارد در برابر نوسانات برق خیلی آسیب پذیره .

امیدوارم مشکلتون حل بشه

m_a_h_n_o
21-11-2007, 02:39
سلام
دوستان عزیز مدتی هست که ویندوز روسیستم خیلی طول می کشه
بالابیاد صفحه اول مشکی ویندوز که لود شدنش رو نشان میده گاهی
تا دودقیقه طول می کشه ویندوز رو عوض کردم بعداز یکی دوبار کارکردن
دوباره همون وضعیت پیش اومد درضمن موقع شات داون کردن سیستم
هارد یه صدای تقی هم میده بعد خاموش میشه روسیستم دوتا آنتی
ویروس آوی جی و نود سی دو نصب کردم .هاردسیستم 300 مکستور
ساتاست سی پی یو ای ام دی 3500 + لطفا راهنمایی بکنید.:11:



علیک سلام...
به گفته دوست خوبمون میتونه از آنتی ویروسها باشه..ضمنا 2 تا آنتی ویروس به ندرت با هم سازش دارن...میخوام بگم که امکان داره ویروسها رو هیچ کدوم نشناسند !!! این قانون دقیقــا برای 2 تا فایروال صدق میکنـــه !!
در ضمن یک احتمال دیگه (فقط یک احتماله !) : اگه بیشتر از 1 درایو اپتیکال یا حتی مثلا یک هارد IDE غیر از هارد ساتا دارید ، میتونه از نحوه قرار گرفتن جامپرهای اونا باشه.قانون master و slave رو رعایت کنید ...

هارد ساتا مشمول این احتمال نمیشـــه چون جامپر روی هارد ساتا مال چیز دیگست !

در ضمن بعضی از هاردهای مکستور وقتی خاموش میشن همین صدای تق رو میدن !!!!مشکلی نیست

parya_shilan
21-11-2007, 08:54
سلام
دوستان عزیز آیا احتمال وجود ویروسی تو سیستم می تونه این موردرو باعث بشه یکی از دوستام می گفت باید هاردم رو لولول بکنم
1- اصلا شما این کار رو توصیه می کنید؟
2- آیا این مشکل با لو لول کردن رفع میشه یا نه ؟
3- صدای تق هارد وقتی که ویندوزم تازنصب شده تا یکی دو جلسه اول نمیاد بعضی چند بار ریستارت یا شات داون اون صدا پیدامیشه؟
ممنون ازراهنمایی شما دوستان خوب.:11:

m_a_h_n_o
21-11-2007, 18:17
سلام
دوستان عزیز آیا احتمال وجود ویروسی تو سیستم می تونه این موردرو باعث بشه یکی از دوستام می گفت باید هاردم رو لولول بکنم
1- اصلا شما این کار رو توصیه می کنید؟
2- آیا این مشکل با لو لول کردن رفع میشه یا نه ؟
3- صدای تق هارد وقتی که ویندوزم تازنصب شده تا یکی دو جلسه اول نمیاد بعضی چند بار ریستارت یا شات داون اون صدا پیدامیشه؟
ممنون ازراهنمایی شما دوستان خوب.:11:

از ویروس هم امکان داره باشه ..شما bitdefender رو با update جدید یک امتحانی بکنید رفع خواهد شد..البته قبلش اون 2 تا آنتی ویروس رو uninstall کنید ، چون bitdefender اصلا با اونا کنار نمیاد !!!
در رابطه با هاردتون اینو باید بگم که اگه بعد از چند بار ریستارت صدا میده دلیلش فقطو فقط به وجود اومدن bad sector هستش..که بدسکتور هم دلایل زیادی ممکنه داشته باشه ، یکیش همین ویروس احتمالیه و همچنین نرم افزار یا برنامه ناسازگار...ناگفته نمونه اگه چیپست مادربوردتون nforce سری 5 به بالاست بهتره از هاردهای DiamondMax 21 به بالا استفاده کنید...این توصیه یک دوست بود !!!
هارد منم مکستوره گاهی اوقات بد سکتور میگیره که با یک Format مشکل حل میشه....!!!:20:
برای چک کردن اشکالات احتمالی هارد از نرم افزار partition magic استفاده کنید !

rsh
21-11-2007, 18:25
سلام منم معمولا این مشکلو دارم
البته از هاردم دیگه صدای ترق؟ بلند نمیشه
دلیلی این صدا احتمالا به مشکلی از هارد مربوط میشه
اما دلیل کند بالا امدن همیشه بستگی به نوع ویندوز (برخی ویندوزها سنگین هستند از بس دارای تم و غیره هستند)و نصب برنامه ها داره
مثلا من هر وقت زون الارم نصب میکنم سرعت لود و بالا امدن کامپیوترم بیشتر میشه
در ضمن نصب دو انتی ویروس به نظرم کار بیهوده هست جز هدر دادن رم و کند شدن سیستم

parya_shilan
22-11-2007, 08:50
سلام
دوستان عزیز از توجهت شما واقعا ممنونم
نگفتین
1- آیا لولول کردن برای هارد 300 ساتا رو پیشنهاد می کنین یانه ؟
2- ویندوز رو عوض کردم ویندوزتازه زدم متاسفانه مشکل دیر لود شدن ویندوزم بازم حل نشد؟ اینبار بدون آنتی ویروس بود.

دوستان از نظر دیگه ای داشتید ممنون میشم بفرمائید . بنا به توصیه دوست عزیز از آنتی ویروس بیت دیفند استفاده می کنم.:11:

M.Z.Y
22-11-2007, 14:10
سلام
دوستان عزیز مدتی هست که ویندوز روسیستم خیلی طول می کشه
بالابیاد صفحه اول مشکی ویندوز که لود شدنش رو نشان میده گاهی
تا دودقیقه طول می کشه ویندوز رو عوض کردم بعداز یکی دوبار کارکردن
دوباره همون وضعیت پیش اومد درضمن موقع شات داون کردن سیستم
هارد یه صدای تقی هم میده بعد خاموش میشه روسیستم دوتا آنتی
ویروس آوی جی و نود سی دو نصب کردم .هاردسیستم 300 مکستور
ساتاست سی پی یو ای ام دی 3500 + لطفا راهنمایی بکنید.:11:


سلام

شما در run تايپ كنيدmsconfigدر سربرگstartup تيك برنامه هاي اضافي رو برداريد تا در هنگام لود شدن ويندوز اين برنامه ها لود نشن.

در ضمن منظورت از لولول كردن چيه؟؟؟:34:

MOHAMMAD2010
22-11-2007, 15:43
اون صدای تق موقع خاموش شدن و روشن شدن هارد ساتا طبیعیه
هارد منم از روز اول همین صدارو میده

m_a_h_n_o
23-11-2007, 04:23
سرکار parya شما به احتمال بعید من توجه کردین یا نه ؟؟؟==>اگه بیشتر از 1 درایو اپتیکال یا حتی مثلا یک هارد IDE غیر از هارد ساتا دارید ، میتونه از نحوه قرار گرفتن جامپرهای اونا باشه.قانون master و slave رو رعایت کنید یعنی اگه سی ی رام یا سی دی رایتر یا هاردIDE یا مورد مشابه مثل dvd RW (تموم شد که !) رو با هم یا به تنهایی متصل کردی باید به این قانون توجه کنی چون تا حالا حدودا 10 نفر از دوستام توی این 2 سال اخیر این مشکل سرعت کم در لود شدن واسشون پیش اومده و علتش هم همین اشتباه ست کردن جامپراشون بوده :
اگه هر کدوم ازین وسایل فوق الذکر رو به تنهایی وصل کردی باید جامپرشو در حالت master بذاری و باید وسیله رو به انتهای کابل IDE متصل کنی...حالا اگه خواستی وسیله دیگری رو هم به همون کابل وصل کنی اول جامپرشو روی حالت Slave قرار میدی و سپس اونو به تنها جای باقی مونده یعنی قسمت میانی کابل IDE متصل میکنی..اگه داری از یک هارد IDE و یک سی دی رام تواما استفاده میکنی بهتره هاردو در حالت master بذاری و اونو به انتهای کابل وصل کنی و الی آخــــــر

ثانیا حتما با partition magic تک تک درایوها رو Check Error کنید اگه Error نداشت نتیجه میگیریم که صدای هارد شما طبیعیه چون به قول دوستان که درست هم میگن این صدا توی هاردهای مکستور به گونه ای ،جا افتاده و طبیعیه..ولی همین که بعد ریستارت پیاپی شنیده میشه یک کم مشکوک میزنه نه ؟؟؟ در ضمن وقتی هارد من دچار bad Sector میشه تق تق نمیکنه ! یک صدایی نرم تر از اون مثل چـــیز چیز...البته زیادم شبیه نگفتن...بگذریم .هدفم این بود که بگم تق تق نیست..........
من هر وقت توی درایوی ویندوز Vista 32bit or 64bit نصب کردم به دلیل ناسازگار بودن گرافیک و بالطبع درایور اون ، دچار بدسکتور شدم ....چون ویندوز ویستا از DirectX 10 پشتیبانی میکنه ولی گرافیک من از مدل سری 6 جیفرسه (6600) که DirectX 10 رو ساپورت نمیکنــه !!!این مشکل هم برای من زمانی اتفاق میفته که من درایور گرافیکمو نصب میکنم...جالبه نه؟ منظور اینکه میخواستـــم بگم هنوز خون دلها باید خورد ! شوخی کردم :27:
درضمن این مشکل سرعت پایین لود ویندوز میتونه دلایل بییشتر و پیچیده تری هم داشته باشه...ولی خوب ما همین قدر ازمون بر میاد عزیز..البته موقعیت زمانی و مکانی هم مهمه ...مثلا تا بخوایم اینجا ی چیزی رو تایپ کنیم صبح میشه و مشکلات عدیده دیگر ..الانم کم کم داره صبح میشــه
اینجا سعی میشه مختصر و مفید بود
:5:

parya_shilan
25-11-2007, 08:54
[quote=m_a_h_n_o;1837508]سرکار parya شما به احتمال بعید من توجه کردین یا نه ؟؟؟==>اگه بیشتر از 1 درایو اپتیکال یا حتی مثلا یک هارد IDE غیر از هارد ساتا دارید ، میتونه از نحوه قرار گرفتن جامپرهای اونا باشه.قانون master و slave رو رعایت کنید یعنی اگه سی ی رام یا سی دی رایتر یا هاردIDE یا مورد مشابه مثل dvd RW (تموم شد که !) رو با هم یا به تنهایی متصل کردی باید به این قانون توجه کنی چون تا حالا حدودا 10 نفر از دوستام توی این 2 سال اخیر این مشکل سرعت کم در لود شدن واسشون پیش اومده و علتش هم همین اشتباه ست کردن ...................


سلام دوست عزیز
بخاطر راهنمایی بسیار ارزشمندت ممنون
اطلاعات مفیدی دادین دستتون درد نکنه .
دوست عزیز خوشبختانه هاردم ساتاست و
با کابل مستقل به مادربورد وصل شده
می مونه سی دی رایترم وبا دودی رایترم
که با کابل آدی ال به سیستم وصل شدن
آیا مستر یا اسلیو بودن برای اونا مهمه یا نه؟
درضمن وقتی ویندوز رو تازه نصب می کنم
معمولا تا سه چهار بار درست کار می کنه
نمی دونم چی میشه که سیستم دیگه
موقع بالا اومدن زور میزن .اون صدای تق
فقط موقع خاموش شدن اتفاق میافته وقتی
می خوام لاگ آف کنم یکی یا دوتا تق می کنه و خلاص .
راستی لو لول کردن برای رفع این مشکل می تونه مفید باشه یاخیر؟

m_a_h_n_o
25-11-2007, 09:30
سلام دوست عزیز خوشبختانه هاردم ساتاست و
با کابل مستقل به مادربورد وصل شده
می مونه سی دی رایترم وبا دودی رایترم
که با کابل آدی ال به سیستم وصل شدن
آیا مستر یا اسلیو بودن برای اونا مهمه یا نه؟
درضمن وقتی ویندوز رو تازه نصب می کنم
معمولا تا سه چهار بار درست کار می کنه
نمی دونم چی میشه که سیستم دیگه
موقع بالا اومدن زور میزن .اون صدای تق
فقط موقع خاموش شدن اتفاق میافته وقتی
می خوام لاگ آف کنم یکی یا دوتا تق می کنه و خلاص .
راستی لو لول کردن برای رفع این مشکل می تونه مفید باشه یاخیر؟


سلام

اگه وقتی ویندوز رو تازه نصب میکنید ، سرعت لود ویندوز عادی و سریع میباشد که مشکل از هارد نیست !!!

در ضمن بعید میدونم Low Level مددی بکنه ! در کل یک امتحانی بکنید شما

اون مشکل تق تق هم طبیعیه .

در ضمن همچنین چون میگید که وقتی ویندوز رو تازه نصب میکنید ، سرعت لود ویندوز عادی و سریع میباشد ، پس مشکل از جامپرها هم نیست و وضعیت مستر یا اسلیو سی رایتر و دی وی دی رایترتون هم درسته !!! در کل همین لود سریع حتی برای یک بار ،این احتمال رو نقض میکنـــه.

parya_shilan
25-11-2007, 13:41
[quote=m_a_h_n_o;1843938]سلام

اگه وقتی ویندوز رو تازه نصب میکنید ، سرعت لود ویندوز عادی و سریع میباشد که مشکل از هارد نیست !!!..................

دوست عزیز
از پیگیریت واقعا ممنونم ازنگرانی خلاصم می کنی :11:
میدونی کلی اطلاعات دارم میترسم از دست برن خواستم بک آپ بگیرم خیلی زیادشدن150G تقریبا.
از این کامپیوتر فروش ها پرسیدم گفتند
مشکل هارد سخت افزاری
هست و مربوط به سیلندر میشه که
هد به صفحه می خوره واین
صدا شنیده میشه گفت شاید بیشتر
ازیکی دوماه کار نکنه اونم
اگه خوش شانس باشم .

m_a_h_n_o
26-11-2007, 03:58
قابلی نداشت
شما میتونید یک ویندوز سالم و کامل با کلیه مخلفات نصب کنید و با استفاده از ننرم افزار norton Ghost 8.3 یک بک آپ از درایو ویندوزتون بگیرید و دفعه بعد به جای وقت گذاشتن و نصب دوباره ویندوز ، میتونید ظرف مدت 30 تا 40 ثانیه ویندوزتونو از روی همون ایمیج بک آپی که گرفته بودید ، Restore کنید ..با رستور کردن بک آپ درواقع همون درایوتون رو هم Defragment میکنید ...تازه این نرم افزار قابلیت فشرده سازی بک آپ تا %50 داراست ،فقط باید قبل از بک آپ گیری از پنجره ظاهرشده گزینه FAST رو انتخاب کنید..هرگز گزینه High رو انتخاب نکنید چون علاوه بر اینکه با گزینه FAST فرق چندانی ندارد ،باعث دیر Restore شدن هم میشود////////////
این نرم افزار در مجموعه نرم افزارهای تحت داس Hiren Boot موجوده !!!
اگه این سی دی رو که حجمش به 70 مگابایت هم نمیرسد رو تونستید گیر بیارید که فبهـــا...
در ضمن ایمیج این سی دی در اینترنت هم موجوده که فقط کافیه که اونو به صورت bootable روی سی دی رایت کنی
داشتم میگفتم اگه این سی دی رو که حجمش به 70 مگابایت هم نمیرسد رو تونستید گیر بیارید که فبهـــا...
وگرنه میتونید تنها نرم افزار تحت داسNorton ghost 8.3 که یکی از نرم افزارهای این مجموعه هست رو از اینترنت دانلود کنید..حجمش زیر 2 مگابایته !!!
به این واقعا میگن ویندوز 30 ثانیه ای
برای اجرای نرم افزار تحت داسghost 8.3 باید با سی دی یا فلاپی ، بوت داس شوید و در خط فرمان مسیر دقیق نرم افزارو بدید !

parya_shilan
27-11-2007, 08:54
قابلی نداشت
شما میتونید یک ویندوز سالم و کامل با کلیه مخلفات نصب کنید و با استفاده از ننرم افزار norton Ghost 8.3 یک بک آپ از درایو ویندوزتون بگیرید و دفعه بعد به جای وقت گذاشتن و نصب دوباره ویندوز ، میتونید ظرف مدت 30 تا 40 ثانیه ویندوزتونو از روی همون ایمیج بک آپی که گرفته بودید ، Restore کنید ..با رستور کردن بک آپ درواقع همون درایوتون رو ...........!

تو خیلی ماهی !:11:
ا ز راهنمایی خوبت و مفیدت ممنونم
ولی همچنان کامپیوترم همون صدای تق با
دیر بالااومدن رو داره ؟
ویندوزم رو عوض می کنم امیداورم حل بشه !:18:

Balrog
28-11-2007, 05:20
فعال كردن UDMA66 تو برنامه‌ى TuneUp Utilities، مى‌تونه به سريع‌تر لود شدن ويندوز كمك ‌كنه:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


سعى كن ويندوزت رو هم تا اونجايى كه مى‌تونى تيون نگه دارى و بهش برسى...
سيستم خود من با اينكه مال زمان صدام هستش، اما موقع بالا اومدن ويندوز و نيز تو هايبرنيت و خاموش كردن، خيلى سريع عمل مى‌كنه؛ مثلا پروگرس بار لود ويندوز تا ثلث مسير بيشتر پيش نمى‌ره!



parya_shilan
28-11-2007, 09:20
سلام دوستان عزیز
دیشب ویندوز سیستم رو عوض کردم فعلا وضع سیستم روبه راهه نه صدای تق از هاردشنیده میشه نه ویندوز دیر لود می کنه .
سعی می کنم توصیه های دوستان رو عملی بکنم امیدوارم مشکلم حل بشه .بازم بخاطر راهنمایی دوستان عزیز تشکر می کنم امیدوارم تو روزهای آینده مشکلی پیش نیاد:11:

mehdiney navaz
28-11-2007, 12:35
سلام چند تا نر مافزار بهت توصیه میکنم برای اینکه ویندوزت همیشه روبرا باشه
اول اینکه ویندوز رو قانونی کن تو بخش هست چطوری اینکار رو بکنی
خودم رو انتی ویروس انتی اسپایور کمی تحقیق کردم برای خودم اینارو دارم nod32 v3 انتی اسپایور avg
برای هارد این نرم افزار رو حتما داشته باش ultimate defrag
برای ریجستری reg doctor
برای تمیز نگه داشتن TuneUp Utilities البته بعد از مدتی مشکل اکتیو پیدا میکنه .من خودم advanced system optimizer استفاده میکنم
چون ویندوز خودش قبلیت حذف یه برنامه رو به صورت کامل نداره و تو ریجیستری باقی میمونه این برنامه رو حتما داشته باش your uninstaller 2006
اگه امکانش رو داری که حتما این برنامه که دوستان گفتند دانلود یا تهیه کن Hiren Boot چون واقعا مفید کاراست
اون بکاب گرفتنم انجام بده اونم وقتی ویندوزت روبراه و همه برنامه هات نصبه
این کارا رو بکن درست میشه .
مثل من که هفته ایی یه بار ویندوز عوض میکردم الان یک سالی که دست نزدم (چشم نزنم )

parya_shilan
03-12-2007, 08:46
از توصیه و راهنمایی همه دوستان خوبم تشکر می کنم سعی می کنم با رعایت این نکات ویندوز وسیستم سرحالی داشته باشم .بازم ممنون