PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اونایی که ویندوز ویستا دارن لطفا جواب بدن



Mhd 007
16-11-2007, 15:09
آیا ویندوز ویستا که فونت فارسی نداره رو میشه به اون فونت فارسی اضافه کرد

R.Alikhani
16-11-2007, 16:09
اونطور که مشخصه، فونتهای فارسی که برای ویندوز Xp مورد استفاده قرار می گرفت، دیگه در ویندوز ویستا کاربرد نداره. از قرار معلوم باید فونتهایی مختص ویستا نصب بشه.

mahdi7610
16-11-2007, 16:10
آیا ویندوز ویستا که فونت فارسی نداره رو میشه به اون فونت فارسی اضافه کرد
سلام

من ویستا ندارم ولی می دونم می شه .
و برای فارسی نویسی هم باید بری توی کنترل پنل کیبورد را فارسی کنی .
اگه فتوشاپ cs3 داشته باشی می تونی تون اون هم فارسی بنویسی .


کسایی که ویستا دارن جواب دقیق بهتون می دن .

Mhd 007
16-11-2007, 22:55
متاسفانه ویندوز ویستا من فونت فارسی نداره
راهی میخوام که بتونم فونت رو به اون اضافه کنم مثلا با یه برنامه یا با یه ویندوز ویستا دیگه یا .....