درخواست کمک از حقوق دانان محترم [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : درخواست کمک از حقوق دانان محترم

BioHazard
11-14-2007, 06:14 PM
سلام
مدرسه ی ما(که دولتی هم هست) اجبار کرده که حداقل 40،000 تومان به حساب مدرسه واریز کنیم
یادمه دبیر دین و زندگی ما(که استاد حقوق هم بود) از توی قانون اساسی (اگر اشتباه نکنم) اصلی یا تبصره رو گفت که مدارس دولتی حق گرفتن پول از اولیا رو ندارند (اگر اشتباه نکنم و درست یادم باشه)

من بعد از کلی سرچ تو گوگل اینارو پیدا کردم ولی درباره آموزش پرورش هست نه مدارس
اگر اصلی ، تبصره ای چیزی در باره مدارس هست بزارید ممنون میشم
(طبق اصل 3 : 3 - آموزش‏ و پرورش‏ و تربيت‏ بدني‏ رايگان‏ براي‏ همه‏ در تمام‏ سطوح‏، و تسهيل‏ و تعميم‏ آموزش‏ عالي

و اصل 30 : دولت‏ موظف‏ است‏ وسايل‏ آموزش‏ و پرورش‏ رايگان‏ را براي‏ همه‏ ملت‏ تا پايان‏ دوره‏ متوسطه‏ فراهم‏ سازد و وسايل‏ تحصيلات‏ عالي‏ را تا سر حد خودكفايي‏ كشور به‏ طور رايگان‏ گسترش‏ مي‏ دهد.)
با تشکر

J A V I D
11-14-2007, 06:28 PM
عزيزم اين قانون هم از اون قانونايي كه رعايت نمي شه چهل تومن كه خوبه من دبيرستان بودم حداقل دويست هزار تومن مي گرفتن اون موقع يعني شيش سال پيش . اسمش شهريه نبود اسمش كمك به مدرسه بود ولي كمك زوري بود يعني اگه نمي دادي ثبت نامت نمي كردن يا از مدرسه بيرونت مي كردن ! و واقعا هم مي كردن ....

BioHazard
11-14-2007, 06:36 PM
عزيزم اين قانون هم از اون قانونايي كه رعايت نمي شه چهل تومن كه خوبه من دبيرستان بودم حداقل دويست هزار تومن مي گرفتن اون موقع يعني شيش سال پيش . اسمش شهريه نبود اسمش كمك به مدرسه بود ولي كمك زوري بود يعني اگه نمي دادي ثبت نامت نمي كردن يا از مدرسه بيرونت مي كردن ! و واقعا هم مي كردن ....

میدونم هست اگه یک نفر جزئیاتشو بگه ممنون میشم

Dianella
11-15-2007, 11:50 PM
سلام

دوست عزیز توی قانون اساسی فقط اصول آورده میشن ولی ابلاغیه ها و تبصره ها بعدا اضافه و به سازمانهای مربوطه ابلاغ میشن به خاطر همین جزو اصول قانون اساسی آورده نمیشن.

در این مورد هم چندین مرتبه تا به حال توی رسانه ها یادآوری و تاکید شده که بر اساس مصوبه مجلس دراین زمینه و ابلاغ اون به آموزش و پرورش هیچ گونه هزینه ای برای ورود به مدارس دولتی نباید دریافت بشه..
شما برای پیگیری می تونید به اداره ی کل آموزش و پرورش استان مراجعه کنید و نام مدرسه ی خاطی رو اعلام کنید.

موفق باشید

BioHazard
11-16-2007, 08:48 AM
سلام

دوست عزیز توی قانون اساسی فقط اصول آورده میشن ولی ابلاغیه ها و تبصره ها بعدا اضافه و به سازمانهای مربوطه ابلاغ میشن به خاطر همین جزو اصول قانون اساسی آورده نمیشن.

در این مورد هم چندین مرتبه تا به حال توی رسانه ها یادآوری و تاکید شده که بر اساس مصوبه مجلس دراین زمینه و ابلاغ اون به آموزش و پرورش هیچ گونه هزینه ای برای ورود به مدارس دولتی نباید دریافت بشه..
شما برای پیگیری می تونید به اداره ی کل آموزش و پرورش استان مراجعه کنید و نام مدرسه ی خاطی رو اعلام کنید.

موفق باشید

مرسی :11:
دیدم قضیه دیگه داره جدی میشه حتما پیگیری میکنم چون پارسال هم با اینا ما مشکل داشتیم