PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13

szh_1367
19-07-2012, 10:50
بسمه تعالی

سلام دوستان من یه کد c دارم که توی فهمش مشکل دارم. البته از اسمم معلومه که تازه کارم. راستش در رابطه با یه الگوریتم تخصصی هستش که من روی کاغذ یه چیزایی از الگوریتم رو می فهمم.

واقعا موندم چیکار کنم چون از نظر زمان تو مضیقه هستم و باید سریعا یه تغییراتی تو کد بدم و ران بگیرم و نتایج رو گزارش کنم.

زمان برام واقعا حیاتی هستش، اگه ممکنه بهترین کاری که می تونم بکنم رو بهم بگین. مثلا برم کنار یکی که c بلده بگم انجام بده برام ؟ آیا می تونه؟ چون واقعا تخصصی هستش.

یا کد رو بفرستم برای کسی که برام کامنت بذاره؟ یا خودم با دانش کمم شروع به فهم کنم که این روش خیلی وقت گیره و منه ماکزیمم چند روز تا یه هفته وقت دارم.

اگه کسی رو سراغ دارین بهم بگین واقعا در موندم:10:

ممنونم و موفق باشین

سلام

اگر عجله داری برو پیش کسی که بلده ازش راهنمائی بگیر

البته قبلش تا جایی که میتونی کد رو نگاه کن و تجزیه تحلیل کن تا در زمانی که کد برای شما توضیح داده میشود سردرگم نباشید

Tazeh Kar
19-07-2012, 12:38
بسمه تعالی

سلام دوستان، vahid javani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و szh_1367 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز ممنونم که به من جواب دادین. راستش من کسی رو نمی شناسم که ازش کمک بگیریم یا اگه کمک گرفتم چطوری از خجالتش در بیام .

در ضمن نمی دونم که یه دوست برنامه نویس می تونه یه کد مربوط به یه الگوریتم تخصصی رو بفهمه یا نه؟ راستش از تواناییهاشون بیخبرم.

باید بگم که تهران هستم و با دانشگاه شریف در ارتباطم ، پیشنهاد می کنید برم دانشکده کامپیوتر بپرسم کی C بلده؟ و ازش کمک بگیرم یا اینکه یه نفر که روی یه بخش از کد کار کرده رو

پیدا کنم و ازش بخوام که برام توضیح بده و کمکم کنه؟ در ضمن بحث حق الزحمه رو چطوری مطرح کنم؟ روم نمی شه مثلا به دوستم بگم یکی دو روز بیا برای من کار کن :10:


ممنون و موفق باشید

szh_1367
19-07-2012, 13:52
بسمه تعالی

سلام دوستان، vahid javani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و szh_1367 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز ممنونم که به من جواب دادین. راستش من کسی رو نمی شناسم که ازش کمک بگیریم یا اگه کمک گرفتم چطوری از خجالتش در بیام .

در ضمن نمی دونم که یه دوست برنامه نویس می تونه یه کد مربوط به یه الگوریتم تخصصی رو بفهمه یا نه؟ راستش از تواناییهاشون بیخبرم.

باید بگم که تهران هستم و با دانشگاه شریف در ارتباطم ، پیشنهاد می کنید برم دانشکده کامپیوتر بپرسم کی C بلده؟ و ازش کمک بگیرم یا اینکه یه نفر که روی یه بخش از کد کار کرده رو

پیدا کنم و ازش بخوام که برام توضیح بده و کمکم کنه؟ در ضمن بحث حق الزحمه رو چطوری مطرح کنم؟ روم نمی شه مثلا به دوستم بگم یکی دو روز بیا برای من کار کن :10:


ممنون و موفق باشید



اگر امکان داره بفرمائید الگوریتم شما در چه زمینه ای است چون اینطوری بهتر میشه راهنمائی کرد

اگر به دانشگاه شریف هم دسترسی داری که مشکلی نیست برو داخل دانشگاه از اساتید اونجا کمک بگیر یا بگو استاد من به یک دانشجو با این مشخصات احتیاج دارم شما سراغ دارید بهم معرفی کنید

این که دیگه رو دربایستی نداره :13:بهش بگو فلان کار رو برای من انجام بده منم جبران میکنم حالا هرکسی میخواهد باشه.اگر بخواهی کارت پیش بره رو دربایستی رو باید کنار بزاری

mojtaba2321
19-07-2012, 15:52
سلام
اولی رو نوشتم بعدی رو سعی کنین خودتون بنویسین چون خیلی ساده اس.
یکم عجله ای نوشتم اگه اشکالی داره بگین :46:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید من این دو تا خط رو متوجه نشدم


int result=GetDig(num,n);

cout<<"\nResult is : "<<result<<endl;

گفته اگه n=1 بود عدد رو تقسیم بر 10کن، اگه نبود چی بشه؟

saeed_136915
19-07-2012, 18:13
ببخشید من این دو تا خط رو متوجه نشدم



گفته اگه n=1 بود عدد رو تقسیم بر 10کن، اگه نبود چی بشه؟

شما اونطور که من متوجه شدم تو بحث تابع یکم مشکل دارین.
ببینین تابع یدونه مقدار خروجی داره که قبل از اسم تابع در هنگام تعریفش نوشته میشه (int GetDig) و چند تا هم ورودی داره که بعد از اسم تابع و در هنگام تعریفش توی پرانتز نوشته میشه ( GetDig(int num, int n)
توی این خط :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مقدار برگشتی تابع که int هست توی متغیر Result ذخیره میشه. میشه اون رو به این دو صورت هم نوشت :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بهتره واسه درک بهتر بخش تابع رو که استادتون گفته یا از کتابی که معرفی کرده یه بار بخونین

سوال دومتون هم اگه n==1 باشه num%10 رو برمیگردونه اگر هم نباشه به صورت بازگشتی اونقدر n رو منهای یک میکنه (و num رو تقسیم بر 10 میکنه) که n==1 بشه.

mojtaba2321
20-07-2012, 11:02
لطفا حذف شود

mojtaba2321
20-07-2012, 17:01
اینم برنامه ی دوم. ولی نمیدونم منظور سوال اینجوری بود یا نه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببخشید من این تابعو اصلا متوجه نشدم چطوری زیرمجموعه هاش رو نشون میده؟

avator20002000
23-07-2012, 02:21
یه سوال داشتم.من می خوام c رو اصولی یاد بگیرم هم از پش برنامه نویسی پیشرفته بر بیام تو دانشگاه هم این زبان رو خوب یاد بگیرم.کتاب c و c++ جعفر نژاد هم دارم.می تونم با خوندن این دوتا کامل c و c++ رو یاد بگیرم اصولی وپایه ای؟
ممنون

A M ! N
23-07-2012, 02:34
یه سوال داشتم.من می خوام c رو اصولی یاد بگیرم هم از پش برنامه نویسی پیشرفته بر بیام تو دانشگاه هم این زبان رو خوب یاد بگیرم.کتاب c و c++ جعفر نژاد هم دارم.می تونم با خوندن این دوتا کامل c و c++ رو یاد بگیرم اصولی وپایه ای؟
ممنون

سلام.

پیشنهادم بهت این کتاب هستش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3rd%20Ed.).pdf

کاملترین مرجع یادگیری از هربرت.

این سایت هم خدای آموزش و مثاله :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهتر ازین منابع رو ندیدم.

021reza
24-07-2012, 22:01
سلا م ب همه بروبکس

اقا من ی راه ساده می خوام برای خوندن فایل (اگه نوشتن و هم بگین ممنون میشم) تو تاپیک کار با فایل رفتم خیلی پیشرفته بود استادم میفهمه(اخه واسه پروژ] دانشگاهم میخوام)




در ضمن بروبکسی ک دانشگاه میرن حتمن روی رد برنامه کلاسا رو دیدن همون برنامه ای ک از روش نگاه میکنیم ک مثلن شنبه ساعت 8-10 چه درسیو با چه استادی تو چه کلاسی داریم .



حالا من بد بخت باید ی همچین چیزیو بنویسک خوشحال میشم اگه کمکم کنین مث خ****ر که نه ولی مثه اهو در چمن زار گیر کردم


مرسی

mojtaba2321
26-07-2012, 00:10
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mojtaba2321
26-07-2012, 09:07
نمره total اش هم اینجوری بدست میاد s4.total = 0.4 * s4.midterm + 0.6 * s4.final;

szh_1367
26-07-2012, 10:32
نمره total اش هم اینجوری بدست میاد s4.total = 0.4 * s4.midterm + 0.6 * s4.final;

ببین برنامه ات چنتا مشکل داره

1. چرا دو مرتبه از struct استفاده کردید یک بار نوشته اید

student s1 ,... و در مرتبه دوم ارایه ای از struct درست کرده اید
این دوبار کاری چه لزومی میتواند داشته باشد من متوجه نشدم

2. چرا برنامه ات 2 تا تابع main داره !!! در صورتی که برنامه فقط یک تابع main باید داشته باشد

3. در اول برنامه شما اعداد رو به صورت دستی اون هم دو مرتبه وارد کرده اید حال چرا در اخر برنامه شما باز هم سعی دارید لیستی دیگر تهیه کنید و نمرات و اسم و ... وارد کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببین من یک مثال برات میزنم شما سعی کن برنامه ات رو اصلاح کنید و در اینجا قرار دهید بنده و دوستان به شما کمک خواهیم کرد


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من در ابتدا یک struct که شامل سه نوع داده int است رو ایجاد کرده ام

در تابع main یک نمونه از struct ای که به نام student بوده تهیه شده است

هر سه نوع داده s1 که شامل midterm , final و total که از ضرب و جمع دو داده قبلی بدست می امدند رو محاسبه کردم و در انتها نیز مقدار total را چاپ کردم

حال شما نیز باید مثل بنده این کار رو انجام دهید منتهی با کمی رنگ و لعاب بیشتر

mojtaba2321
26-07-2012, 10:58
آخه استادمون گفت وقتی میخواید آرایه ای از ساختارها درست کنید دوباره باید اون مرحله دوم رو انجام بدید.

الان ببینید درست شده؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینو الان بصورت لیست چاپ میکنه؟

szh_1367
26-07-2012, 11:16
آخه استادمون گفت وقتی میخواید آرایه ای از ساختارها درست کنید دوباره باید اون مرحله دوم رو انجام بدید.

الان ببینید درست شده؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینو الان بصورت لیست چاپ میکنه؟

فکر کنم درست منظور استاد رو متوجه نشده اید

یک مثال ساده

شما یک متغییر از نوع int تعریف میکنید در همان خط به متغیر مقدار میدهید و در خط بعدی برنامه به وسیله دستور cin باز هم میخواهید به ان متغییر مقدار قبلی را بدهید حال به نظر شما این کار درست است ؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از نظر کدنویسی این کار هیچ اشکالی نداره چون شاید شما بخواهید مقدار دیگری را وارد کنید اما اگر بخواهید مقدار قبلی را وارد کنید شما کاری از پیش نبرده اید جز اینکه تعداد خطوط برنامه اضافه کرده اید و خوانایی برنامه کم و . . . .

ویرایش: پست رو ویرایش کردی کد رو ندیدم

الان کدت خیلی بهتر شد

حالا کد شما چهار عدد که مربوط به چهار دانشجو هستند رو چاپ میکند حال شما سعی کنید اسم افراد ، شماره دانشجویی و . . . رو هم در هنگام چاپ نمایش دهید

mojtaba2321
26-07-2012, 12:44
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درست شد؟
include دیگه ای بجز iostream نمی خواد ؟

vahid javani
26-07-2012, 13:42
سلام دوست عزیز با اجازه دوستان!
چند تا اشکال کوچیک داشت مثلا به کوچیک و بزگ بودن حروف دقت نکرده بودی یا ; رو فراموش کرده بودی یا s2 رو به جای s3 گذاشته بودی گفتم شاید بهتر باشه درستش کنم و بذارم!
اینم نتیحش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

szh_1367
26-07-2012, 14:27
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درست شد؟
include دیگه ای بجز iostream نمی خواد ؟
چنتا ارور منطقی و syntax داره یکبار دیگه کدت رو با دقت بررسی کن


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کد رو هم برات نوشتم شاید نمونه ای باشه برای اصلاح کد
اینترنت قطع و وصل میشه :37:

mojtaba2321
26-07-2012, 14:32
ممنون آقا وحید

mmehrzad
26-07-2012, 20:10
درود
بعضی از کتاب های عین الله :27:(جعفرنژاد) خوندنشون حروم هست هرچی رسیده دستش نوشته کتاب رو کپی کرده هرکجاش رو هم نتونسته ترجمه کنه حذف کرده پس در انتخاب کتاب دقت کن
بحث اشاره گرها برای افرادی که تازه پا به عرصه برنامه نویسی گذاشته اند کمی گنگ به نظر میرسد کاملا طبیعی هست دو راه سریع برای درک اشاره گرها وجود داره
1. نوشتن و دیدن مثال های زیاد از سطح مبتدی تا متوسط که در اینترنت به وفور پیدا میشود
2. رجوع به فردی که حداقل به بحث اشاره گرها احاطه داشته باشد شاید با خواندن متوجه منظور فرد نشوید اما با صحبت کردن مطلب برایتان خیلی واضح تر خواهد شد
راستی فیلم های فارسی هم در اینترنت زیاد هست به انها هم میتوانید مراجعه کنید
ممنون دوست عزيز
يه سري قسمت هارو هنوز نگفته ولي تو مثال ها استفاده كرده ، كلا يكم زياد بايد تو كتابش دست و پا بزني

1 - شما چه كتابي ميشناسيد كه خوب باشه ( ببخشيد از اين سوال روتين و تكراري ، بازم ببخشيد )؟

2 - و ديگه اينكه يه برنامه نويس حرفه اي چقدر ( درصد ) نياز به اشاره گر ها در برنامه هاش داره ( با توجه به مشكلات امنيتي و حافظه اي كه ممكن پيش بياد ) ؟

ممنون:11:

mojtaba2321
27-07-2012, 12:39
برای برعکس کردن یک متن در پشته باید چکار کرد؟

saeed_136915
27-07-2012, 13:13
برای برعکس کردن یک متن در پشته باید چکار کرد؟

کار خاصی نیاز نیست فقط کافیه یه بار متن رو کاراکتر به کاراکتر Push کنین بعد از تموم شدن متن هم از پشته Pop کنین

mojtaba2321
27-07-2012, 13:33
کار خاصی نیاز نیست فقط کافیه یه بار متن رو کاراکتر به کاراکتر Push کنین بعد از تموم شدن متن هم از پشته Pop کنین
میشه یه مثال بزنید تا متوجه بشم؟
ممنون.

saeed_136915
27-07-2012, 13:47
شما مثلا این عکس رو ببینین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


اول، وقتی که Push میکنین این کلمه ها به ترتیب از چپ به راست میره داخل پشته :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدا هم وقتی که از پشته Pop میکنین این کلمه ها به ترتیب بیرون میان که برعکس همون جمله هست :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فقط شما کافیه که یه پشته تو برنامتون پیاده سازی کنین

szh_1367
27-07-2012, 15:14
ممنون دوست عزيز
يه سري قسمت هارو هنوز نگفته ولي تو مثال ها استفاده كرده ، كلا يكم زياد بايد تو كتابش دست و پا بزني
ممنون:11:

زیاد سخت نگیر کتاب های این اقا همیش به همین شکل است



1 - شما چه كتابي ميشناسيد كه خوب باشه ( ببخشيد از اين سوال روتين و تكراري ، بازم ببخشيد )؟

متاسفانه بنده هم برنامه نویسی سی رو با کتاب همین اقا شروع کردم. کمی که با مفاهیم اشنا شدم رفتم سراغ کتاب های زبان اصلی (هرچند که زبان انگلیسی خوبی ندارم در حد نمره 10 ) به شخصه کتابی فارسی در این زمینه مطالعه نکردم که بتوانم به طور یقین اسم ببرم



2 - و ديگه اينكه يه برنامه نويس حرفه اي چقدر ( درصد ) نياز به اشاره گر ها در برنامه هاش داره ( با توجه به مشكلات امنيتي و حافظه اي كه ممكن پيش بياد ) ؟

ابتدا اینکه من خودم رو حرفه ای نمیدونم اما نظرم رو خدمت شما عرض میکنم

حقیقتا نمیتوانم درصد خاصی رو روی موردی که شما اشاره کردید بگذارم همه چیز به برنامه و یا محیط کاری شما بستگی داره

فرضا بنده از 100 برنامه که بنویسم شاید به صورت مستقیم در یک یا دو برنامه از اشاره گر استفاده کنم اما باز هم بستگی به برنامه شما داره ولی در کل باید شما به اشاره گرها مسلط باشید

mojtaba2321
05-08-2012, 00:40
بینید درست نوشتم یا نه؟ لطفا کمکم کنید.
شبه کدی بنویسید که متن زیر را بصورت خروجی فوق نمایش دهد (با استفاده از پشته)




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید











فقط این یکی رو نتونستم بنویسم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

en-com
05-08-2012, 04:04
سلام

دوستان من یه کد می خواستم معادل این کد :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این خودش توی یه فور دیگه هست که از i=0 شروع میشه تا i<students.size می خوام ببینم آیا کدی هم تراز با کد بالا که یه جورایی بهینه تر باشه وجود داره که فقط تا تعداد مشخصی از کاراکتر ها (مثلا همون 20 تایی که نوشتم) رو چاپ کنه یا نه؟ چون می ترسم استادم به این گیر بده که کدت بهینه نیست و... در ضمن می خوام اگر هم کمتر بود خالی چاپ کنه ... کلا مربوط به یه نوع جدول میشه . می خوام ترتیب جدول به هم نریزه و کوچیک و بزرگ نشه.

ممنون میشم کسی بتونه جواب بده

mojtaba2321
06-08-2012, 22:40
___________________________

Life24
07-08-2012, 00:17
چطوری میتونم max مقدار، یک آرایه n تایی، رو پیدا کنم؟
هم بازگشتی هم غیر بازگشتی؟
عدد اول رو بگیر ماکسیمم
بعد از عدد بعد هر کدام ماکسیمم بود بزار ماکسیمم جدید
الی اخر

en-com
07-08-2012, 08:36
سلام

دوستان من یه کد می خواستم معادل این کد :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این خودش توی یه فور دیگه هست که از i=0 شروع میشه تا i<students.size می خوام ببینم آیا کدی هم تراز با کد بالا که یه جورایی بهینه تر باشه وجود داره که فقط تا تعداد مشخصی از کاراکتر ها (مثلا همون 20 تایی که نوشتم) رو چاپ کنه یا نه؟ چون می ترسم استادم به این گیر بده که کدت بهینه نیست و... در ضمن می خوام اگر هم کمتر بود خالی چاپ کنه ... کلا مربوط به یه نوع جدول میشه . می خوام ترتیب جدول به هم نریزه و کوچیک و بزرگ نشه.

ممنون میشم کسی بتونه جواب بده

از اساتید محترم انجمن کسی جواب این سؤال مارو نمی دونه؟؟؟

mojtaba2321
07-08-2012, 15:41
____________________________

vahid javani
08-08-2012, 11:13
درود
دوستان دنبال یه برنامه می گشتم برای disconnect & connect & hang up کانکشن اینترنت ولی پیدا نکردم!
می خواستم ببینم با c++ میشه این کار رو انجام داد؟ و اگه میشه یه منبعی معرفی کنید. من توی سایت ها چیز به درد بخوری پیدا نکردم کدهاش هم کار نمی داد.

saeed_136915
08-08-2012, 11:42
درود
دوستان دنبال یه برنامه می گشتم برای disconnect & connect & hang up کانکشن اینترنت ولی پیدا نکردم!
می خواستم ببینم با c++ میشه این کار رو انجام داد؟ و اگه میشه یه منبعی معرفی کنید. من توی سایت ها چیز به درد بخوری پیدا نکردم کدهاش هم کار نمی داد.

حتما باید با C باشه؟؟؟
چون با خط فرمان خود ویندوز میشه این کار رو کرد

vahid javani
08-08-2012, 17:09
حتما باید با C باشه؟؟؟
چون با خط فرمان خود ویندوز میشه این کار رو کرد


میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟
ممنون

mojtaba2321
09-08-2012, 00:14
کسی نمیتونه کمک من کنه؟
واسه تابع بازگشتی؟

vahid javani
10-08-2012, 11:52
سلام دوستان چند تا سوال از سربارگذاری عملگر های داشتم خواهشا کمک کنید کتاب دیتل و چند تا سایت رو سر سرزدم ولی نفهمیدم! هر کدومشو که اطلاع دارید بی زحمت جواب بدید ثواب داره به خدا!!:
فرمول کلیش که این باشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا توی این پروتو تایپ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. چرا قبل از operator ، & گذاشته؟؟
2. تو تشخصیص نوع عملگر هم مشکل دارم مثلا چرا توی این پروتوتایپ ostream هست ولی توی این یکی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نام کلاسیه که داخلش تعریف شده؟
3. سومیش هم تو این کده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چرا فقط یه آرگومان یعنی یک شی میگیره ولی پروتوتایپش دو تا آرگومان داره؟؟
آخریش!! تو مقداری که return میکنه توی هر دوتا کد مشکل دارم!

midi jon potter
11-08-2012, 10:57
سلام دوستان
یه سوال در مورده فایل ها داشتم . من میخوام برنامم خودش فایل های درون یه پوشه یا به اصطلاح مسیر رو تشخیص بده . یعنی لازم نباشه من اسم تک تک فایل هامو بدونم و تو دستور fopen بزارمشون .
شنیدم همیچین تابعی هست ولی نمیدونم چیه .

panizir
17-08-2012, 15:54
بینید درست نوشتم یا نه؟ لطفا کمکم کنید.
شبه کدی بنویسید که متن زیر را بصورت خروجی فوق نمایش دهد (با استفاده از پشته)




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید











فقط این یکی رو نتونستم بنویسم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



الان سوال میخاد دقیقا همون جمله رو بنویسین یا هر جمله ای داد جواب بده؟ شما برای یک نمونه و خیلی خاص نوشتین .
برای آخری هم کافیه کلمه به کلمه داخل استک بریزین . یعنی هر وقت space دیدین داخل استک پوش بشه.

mojtaba2321
20-08-2012, 22:33
لطفا حذف شود.

masterhe3ar
21-08-2012, 20:24
آقایون ازتون خواهش میکنم کمکم کنید،من فردا تحویل پروژه دارم نمیدونم چیکار کنم
کسی هست بتونه پروژه زیرو به هر زبانی که شده واسم بنویسه؟ تورو خدا کمکم کنید

برنامه ای بنویسید که عناصر استک آ با سایز 10 از ورودی دریافت کند سپس با استفاده ار حداقل ساختمان داده اضافی

عناصر استک آ را وارد استک خالی بی کند
به نحوی که ترتیب عناصر در بی همان ترتیب در آ باشد

در دو حالت
الف:
جهت پیاده سازی ساخمان داده های مورد نیاز از آرایه استفاده کنید
ب:
از لیست های پیوندی

اگه کسی تونست واسم میل کنه یا خبرم بده اینم ایمیلم
leila_falah@yahoo.com

masterhe3ar
21-08-2012, 20:47
آقایون ازتون خواهش میکنم کمکم کنید،من فردا تحویل پروژه دارم نمیدونم چیکار کنم
کسی هست بتونه پروژه زیرو به هر زبانی که شده واسم بنویسه؟ تورو خدا کمکم کنید

برنامه ای بنویسید که عناصر استک آ با سایز 10 از ورودی دریافت کند سپس با استفاده ار حداقل ساختمان داده اضافی

عناصر استک آ را وارد استک خالی بی کند
به نحوی که ترتیب عناصر در بی همان ترتیب در آ باشد

در دو حالت
الف:
جهت پیاده سازی ساخمان داده های مورد نیاز از آرایه استفاده کنید
ب:
از لیست های پیوندی

اگه کسی تونست واسم میل کنه یا خبرم بده اینم ایمیلم
leila_falah@yahoo.com

Expert32
21-08-2012, 23:16
آقایون ازتون خواهش میکنم کمکم کنید،من فردا تحویل پروژه دارم نمیدونم چیکار کنم
کسی هست بتونه پروژه زیرو به هر زبانی که شده واسم بنویسه؟ تورو خدا کمکم کنید

برنامه ای بنویسید که عناصر استک آ با سایز 10 از ورودی دریافت کند سپس با استفاده ار حداقل ساختمان داده اضافی

عناصر استک آ را وارد استک خالی بی کند
به نحوی که ترتیب عناصر در بی همان ترتیب در آ باشد

در دو حالت
الف:
جهت پیاده سازی ساخمان داده های مورد نیاز از آرایه استفاده کنید
ب:
از لیست های پیوندی

اگه کسی تونست واسم میل کنه یا خبرم بده اینم ایمیلم
leila_falah@yahoo.com
چرا اینجوری کردی؟!!:18:
فرومو ...
پیغام خصوصی رو چک کن جواب رو براتون فرستادم.

mojtaba2321
23-08-2012, 10:42
سلام
دوستان چطور میتونم یه آرایه به طول معلوم رو به سمت راست shift بدم؟ البته درون کلاس.

و یه چیز دیگه:
یه آرایه دارم:



5


11


25


30


چطور میتونم اینطوری نمایشش بدم؟ [5,11,25,30] در واقع یه متد دیسپـلی میخوام درون کلاس برای نمایش این آرایه.
میدونم سوالام شاید خیلی مبتدیانه بیاد ولی نتونستم روی کلاس پیادشون کنم.

کسی جوابشو میدونه؟

desimoos
31-08-2012, 20:42
کسی از دوستان هست که برای من یه توضیح مکفی بده که handle کلاً چیه؟
هم handle و هم hwnd
خودم زیاد سرچ کردم ولی به جایی نرسیدم

PersianLoverMRB
06-09-2012, 13:23
کسی از دوستان هست که برای من یه توضیح مکفی بده که handle کلاً چیه؟
هم handle و هم hwnd
خودم زیاد سرچ کردم ولی به جایی نرسیدم
شاید تعریف خاصی برای یه handle نشه تعریف کرد.یه handle می تونه یک ایندکس یا یک اشره گر به یک resource باشه.
برای مثال یک handle می تونه یک ایندکس به یک جدول باشه که خود جدول شامل اشارهگرهایی به نقاط دیگه ای از حافظه باشه.
در C++ (برنامه نویسی ویندوز) یک نوع handle با نام HWND وجود داره که یک handle به یک پنجره هست.شما به خودی خود نمی تونید از این HWND استفاده کنید در واقع این HWND داده ای قابل فهم برای ما نیست ولی شما می تونید اونو به توابع ویندوز ارسال کنید و بر اساس کار اون تابع خروجی خودتونو بگیرید.
برای مثال تابعی به نام SETWINDOWTEXT وجود داره که به صورت زیر تعریف شده:

BOOL SetWindowText(
HWND hWnd, LPCTSTR lpString );
پارامتر اول یک handle هست که شما باید handle پنجره ای که می خواهید title اونو تغییر بدید بفرستید.
شما می تونید HWND رو یک ایندکس به یک جدول در ویندوز فرض کنید که در این جدول ابجکت های user interface مثل پنجره ها قرار داره.
حالا طرز کار ویندوز با این جدول برای ما مشخص نیست.

panizir
07-09-2012, 13:26
کسی جوابشو میدونه؟

برای شیفت دادن از آخر آرایه شروع کنین تو یه for بندازین و بنویسین هر دفعه عنصر i-1 ام جایگزین عنصر i ام بشه.فقط اولش عنصر آخرو نگه دارین که وقتی تموم شد جاگزین عنصر اول بشه.
برای نمایش هم باید بگین تو یک حلقه یکی یکی عناصر آرایه رو نشون بده و یک کاما .

Hitman-Group
20-09-2012, 23:01
سلاممن تازه کار با c++ رو شروع کردم!ولی یک مشکل اساسی دارم!بعضی از مفاهیمی(کلمه) که گفته با هم قاطی میکنم!مثلا >>>> تابع،داده،تابع عضو،ارگومان و پارامتر.....حالا چی کار کنم یا چطور کتاب رو بخونم تا قاطی نکنم!؟در ضمن امسال مهندسی نرم افزار قبول شدم و دارم میرم و به قول یکی از دوستان برنامه نویس گفت تا ترم 3 یاد بگیر!با تشکر

vahid javani
21-09-2012, 13:24
سلاممن تازه کار با c++ رو شروع کردم!ولی یک مشکل اساسی دارم!بعضی از مفاهیمی(کلمه) که گفته با هم قاطی میکنم!مثلا >>>> تابع،داده،تابع عضو،ارگومان و پارامتر.....حالا چی کار کنم یا چطور کتاب رو بخونم تا قاطی نکنم!؟در ضمن امسال مهندسی نرم افزار قبول شدم و دارم میرم و به قول یکی از دوستان برنامه نویس گفت تا ترم 3 یاد بگیر!با تشکر

سلام من ترم 3 هستم
از چند روز پیش شروع به دیدن فیلم های آموزشی به زبان فارسی کردم تازه فهمیدم برنامه نویسی یعنی چی! واقعا جالب و به درد بخوره حتما دانلود کن و نگاه کن

p_sh_63
22-09-2012, 02:50
دوستان ببخشید اینجا سوال میپرسم جای بهتری پیدا نکردم
من رشتم مکانیکه طراحی جامدات و علاقه شدیدی به امنیت شبکه دارم میخوام با یه تیر دونشون بزنم
خواستم بدونم C++ یا C برای کد نویسی ربات و اکسپلویت نویسی کاربرد داره ؟
اگر آره بین اون دوتا کدوم رو پیشنهاد میدید؟
بعد خودم میتونم از روی کتاب یاد بگیرم ؟
سپاس فراوان:11:

szh_1367
22-09-2012, 16:01
سلاممن تازه کار با c++ رو شروع کردم!ولی یک مشکل اساسی دارم!بعضی از مفاهیمی(کلمه) که گفته با هم قاطی میکنم!مثلا >>>> تابع،داده،تابع عضو،ارگومان و پارامتر.....حالا چی کار کنم یا چطور کتاب رو بخونم تا قاطی نکنم!؟در ضمن امسال مهندسی نرم افزار قبول شدم و دارم میرم و به قول یکی از دوستان برنامه نویس گفت تا ترم 3 یاد بگیر!با تشکر

اگر شما تازه کار هستید زیاد عجله نکنید و کم کم با کمک استاد های دانشگاه تک تک موارد رو با قاعد و اصول یاد بگیرید

بعضی از مفاهیم تعریف درستی و حسابی ندارند باید اونها رو درک کنید تا اینکه حفظ کنید و . . .

بفرمائید چه کتابی مطالعه میکنید تا بهتر بتوان شما رو راهنمائی کرد

البته روش خوندن کلی هست اما بعضی کتابها ارزش مطالعه نداره و بدتر ادم رو گیج میکنه مخصوصا تازه کارها

کتاب رو باید چند بار خوند (بستگی به طرف داره ) اما 3 مرتبه برای افراد معمولی یک امر کاملا طبیعی است

مرتبه اول فقط مثل روزنامه خوانده شود تا مطالب کلی کتاب رو درک کنید و بدانید که در چه مورد قرار است مطالعه داشته باشید

مرتبه دوم با دقت و گرفتن نکات بیشتر و اساسی

مرتبه سوم باید با دقت کامل و یاد گیری مطالب ارائه شده

امیدوارم برنامه نویس خوب و پرتلاشی شوید


سلام من ترم 3 هستم
از چند روز پیش شروع به دیدن فیلم های آموزشی به زبان فارسی کردم تازه فهمیدم برنامه نویسی یعنی چی! واقعا جالب و به درد بخوره حتما دانلود کن و نگاه کن

فقط تعریف فیلم رو میکنی !!! خب لینک دانلود رو بزار تا دوستان دیگری هم از ان استفاده کنند البته اگر مفید بوده


دوستان ببخشید اینجا سوال میپرسم جای بهتری پیدا نکردم
من رشتم مکانیکه طراحی جامدات و علاقه شدیدی به امنیت شبکه دارم میخوام با یه تیر دونشون بزنم
1. خواستم بدونم C++ یا C برای کد نویسی ربات و اکسپلویت نویسی کاربرد داره ؟
2. اگر آره بین اون دوتا کدوم رو پیشنهاد میدید؟
3. بعد خودم میتونم از روی کتاب یاد بگیرم ؟
سپاس فراوان:11:

1. پاسخ شما مثبت است اما زبان های بهتر و ساده تری نیز وجود دارد

2. منظورتون از اون دوتا کدوم دوتا هست ربات و . . . یا زبان برنامه نویسی و . . . یقینا سی پلاس میتواند قدرت مانور بیشتری به شما بدهد اما این بدان معنا نیست که زبان سی قدرت کافی رو نداشته باشد اما راحتی کار در سی پلاس بیشتره

3. پاسخ این سوال نیز مثبت است اما با کمک راهنماء و استاد و . . . راه شما بسیار کوتاه خواهد شد

موفق باشید

p_sh_63
22-09-2012, 17:08
1. پاسخ شما مثبت است اما زبان های بهتر و ساده تری نیز وجود دارد

2. منظورتون از اون دوتا کدوم دوتا هست ربات و . . . یا زبان برنامه نویسی و . . . یقینا سی پلاس میتواند قدرت مانور بیشتری به شما بدهد اما این بدان معنا نیست که زبان سی قدرت کافی رو نداشته باشد اما راحتی کار در سی پلاس بیشتره

3. پاسخ این سوال نیز مثبت است اما با کمک راهنماء و استاد و . . . راه شما بسیار کوتاه خواهد شد

موفق باشید
سپاس از جواب شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور همون دوتا زبان برنامه نویسی سی یا سی پلاس پلاس بود
بعد چه منبعی رو پیشنهاد میدید برای سی پلاس پلاس (میخوام از صفر شروع کنم)؟
مرسی

این اضافه اومد ممنون میشم حذفش کنید

p_sh_63
22-09-2012, 17:12
ا
1. پاسخ شما مثبت است اما زبان های بهتر و ساده تری نیز وجود دارد

2. منظورتون از اون دوتا کدوم دوتا هست ربات و . . . یا زبان برنامه نویسی و . . . یقینا سی پلاس میتواند قدرت مانور بیشتری به شما بدهد اما این بدان معنا نیست که زبان سی قدرت کافی رو نداشته باشد اما راحتی کار در سی پلاس بیشتره

3. پاسخ این سوال نیز مثبت است اما با کمک راهنماء و استاد و . . . راه شما بسیار کوتاه خواهد شد

موفق باشید
سپاس از جواب شما:11:
منظور همون دوتا زبان برنامه نویسی سی یا سی پلاس پلاس بود
بعد چه منبعی رو پیشنهاد میدید برای سی پلاس پلاس (میخوام از صفر شروع کنم)؟
مرسی

szh_1367
24-09-2012, 13:22
سپاس از جواب شما:11:
منظور همون دوتا زبان برنامه نویسی سی یا سی پلاس پلاس بود
بعد چه منبعی رو پیشنهاد میدید برای سی پلاس پلاس (میخوام از صفر شروع کنم)؟
مرسی

ببخشید که دیر پاسخ میدهم

تو زمان ما فقط کتاب جعفرنژاد بود که الان اون رو به هیچ کس توصیه نمیکنم

متاسفانه دیگه وقت کتاب خوندن و پیگیری اینجور مطالب برام سخت شده اگر دوستان دیگه موردی اطلاع دارند راهنمائی کنند

درضمن اگر میخواهی خوب و عالی یاد بگیری فقط کتاب های زبان اصلی رو مطالعه کن و در کنار مطالعه ، فیلم های زبان اصلی و فارسی بسیار بسیار تاثیر گذار هستند

Hitman-Group
26-09-2012, 11:17
اگر شما تازه کار هستید زیاد عجله نکنید و کم کم با کمک استاد های دانشگاه تک تک موارد رو با قاعد و اصول یاد بگیرید

بعضی از مفاهیم تعریف درستی و حسابی ندارند باید اونها رو درک کنید تا اینکه حفظ کنید و . . .

بفرمائید چه کتابی مطالعه میکنید تا بهتر بتوان شما رو راهنمائی کرد

البته روش خوندن کلی هست اما بعضی کتابها ارزش مطالعه نداره و بدتر ادم رو گیج میکنه مخصوصا تازه کارها

کتاب رو باید چند بار خوند (بستگی به طرف داره ) اما 3 مرتبه برای افراد معمولی یک امر کاملا طبیعی است

مرتبه اول فقط مثل روزنامه خوانده شود تا مطالب کلی کتاب رو درک کنید و بدانید که در چه مورد قرار است مطالعه داشته باشید

مرتبه دوم با دقت و گرفتن نکات بیشتر و اساسی

مرتبه سوم باید با دقت کامل و یاد گیری مطالب ارائه شده

امیدوارم برنامه نویس خوب و پرتلاشی شوید



فقط تعریف فیلم رو میکنی !!! خب لینک دانلود رو بزار تا دوستان دیگری هم از ان استفاده کنند البته اگر مفید بوده




موفق باشید


سلام


کتاب چگونه با c++ برنامه بنویسیم! نویسنده پاول جی دیتل

ی سوال من از این بر و اون بر ککه پرسیدم گفتن اول c رو یاد بگیر بعد برو سراغ ++!

دیروز هم رفتم ی کتاب c گرفتم نویستندش هم همین کسی هست که خود c رو درست کرده و مترجمش یکی از استاد های دانشگاه امیر کبیره! (طبق گفته فروشنده این ککتابه پر فروش بوده توی شیراز!)

ولی c اصلا تو این کتاب معلوم نیست چی گفته طرف!


حالا ایا میشه c++ رو بدون c یاد گرفت یا c رو اول بخونم!

Hitman-Group
26-09-2012, 11:19
در ضمن در دانشگاه پیام نور شیرازم!

هنوز نرفتم ولی احتمالا باید خودم بخونم ولی میگن استاد های خوبی داره!

Hitman-Group
26-09-2012, 11:21
سلام من ترم 3 هستم
از چند روز پیش شروع به دیدن فیلم های آموزشی به زبان فارسی کردم تازه فهمیدم برنامه نویسی یعنی چی! واقعا جالب و به درد بخوره حتما دانلود کن و نگاه کن

خوب حاجی لینک رو بگذار تا ببینیم چیه!

szh_1367
26-09-2012, 12:30
سلام


کتاب چگونه با c++ برنامه بنویسیم! نویسنده پاول جی دیتل

ی سوال من از این بر و اون بر ککه پرسیدم گفتن اول c رو یاد بگیر بعد برو سراغ ++!

دیروز هم رفتم ی کتاب c گرفتم نویستندش هم همین کسی هست که خود c رو درست کرده و مترجمش یکی از استاد های دانشگاه امیر کبیره! (طبق گفته فروشنده این ککتابه پر فروش بوده توی شیراز!)

ولی c اصلا تو این کتاب معلوم نیست چی گفته طرف!


حالا ایا میشه c++ رو بدون c یاد گرفت یا c رو اول بخونم!

اینکه باید حتما ابتدا سی رو یاد بگیرید سپس سی پلاس اصلا اینطور نیست اما اگر ابتدا با دستورات سی و نحوه کدنویسی اون اشنا شوید در زبان سی++ خیلی راحت تر میتوانید کد بزنید

کتاب های دنیس ریچی خوب هستند اما باید نحوه ترجمه رو دید که متاسفانه بنده اسم کتاب ها در ذهنم نمی ماند


در ضمن در دانشگاه پیام نور شیرازم!

هنوز نرفتم ولی احتمالا باید خودم بخونم ولی میگن استاد های خوبی داره!

برای یادگیری سریعتر باید و حتما یک راهنماء خوب داشته باشید یا تلاش فراوان غیر از این دو حالت برنامه نویسی یاد نخواهید گرفت

راهنماء خوب میتواند یک سایت ، یک دوست ، یک استاد ، یک اموزشگاه و . . . . باشد

برنامه نویسی یک سری کد ثابت است اما این خلاقیت شماست که چطور و به چه نحوی با اون کار کنید این خلاقیت رو شما بدست نخواهید اورد بجز اینکه کد بزنید و کدهای دیگران رو ببینید

وقتی کسی راهنماء خوبی باشد و مسیر رو قبل از شما طی کرده باشه سریعترین راه رو به شما نشان خواهد داد پس به دنبال استاد ، دوست ، اموزشگاه ، دانشگاههای دیگر و . . . . باشید که به امید خدا سریعتر دوره مقدماتی برنامه نویسی رو طی کنید

بعد از طی کردن مراحل مقدماتی دیگه نیاز زیادی به راهنماء ندارید چون اصول کار رو بلد هستید اونجاست که تلاش شما برای رفتن به مراحل بالاتر باید دو برابر شود

امیدوارم که تمام دوستان عزیز برنامه نویس موفق باشند

jetfire72
27-09-2012, 13:32
سلام دوستان
یه سوال داشتم. توی mod حتما باید عدد سمت چپیه بزرگتر باشه؟ مثلا اگه بنویسیم 3mod6 چه مشکلی پیش میاد؟
اگه تو یه برنامه بگیم a و b را بخوان بعد یه جای برنامه بگیم a mod b --> c چه مشکلی پیش میاد اگه b از a بزرگتر باشه؟
ببخشید یه خرده بیشتر از یه دونه سوال شد :دی

samasara
29-09-2012, 14:44
عزیز در این اعداد پیدا نمی شه اگه درست فهمیده باشم سوالت رو جواب رو وقتی که a=3 , b=100 تفاوت رو پدا می کنی!!
اگر بزرگ اول با شه میشه 1 اما اگه کوچک اول باشه جواب می شه 0

jetfire72
29-09-2012, 19:14
چرا در این مثال مشخص نیست؟
چرا اگه کوچیک اول باشه میشه صفر؟! خب مگه باقی مانده تقسیم 3 بر 100 ، 3 نمیشه؟

samasara
29-09-2012, 20:43
چرا در این مثال مشخص نیست؟
چرا اگه کوچیک اول باشه میشه صفر؟! خب مگه باقی مانده تقسیم 3 بر 100 ، 3 نمیشه؟
خوب خدا خیرت بده جواب خودت رو خودت دادی!!!
در حالت اول 3*33 +1 =100 (یک باقی مانده)
در حالت دوم 100*0.03 + 0 = 3 (صفر باقی مانده) اما جواب رایانه 3 چون تقیسم رو به صورت صحیح انجام می ده یعنی دیگه به اعشار کاری نداره

فرمول محاسبه ی باقی مانده:
a=3
b=100
k=0.03<-----a/b=k
k*b-a=r ------>0.03*100-3=0

اما رایانه k=0 , علامت عدد اول قرار میده که می شه
0*100-3=-3 علامت عدد اول مثبت جواب 3 در مثال خودت هم این رو داریم منظروم از این اعداد پیدا نمیشه وقتی هست که شما می خواهید باقی مانده ی غیر صحیح رو داشته باشید که
در برنامه به شما ایراد می گیره و باید تابع رو خودت با نوع متغییر های مورد نظرت بنویسی.
راستی سوالت رو درست متوجه نشدم مشکلی پیش نمیاد اگر هر دو عدد صحیح باشند اما به وقتایی نیازه که جواب کامل داشته باشیم با هر دو عدد ممیز شناورند دیگه اونجاست که به مشکل بر می خوری --->اما اگه چیز دیگه ای هست بگو چون مطمئن نستم سوالت چیه!!
موفق باشی

Aryana_b
29-09-2012, 21:07
سلام دوستان
من الان ترم 3 کامپیوترم-درسای برنامه نویسیمون هم فکر کنم تموم شده(مبانی و پیشرفته) هردوتا هم سی پلاس پلاس خوندیم
الان واقعن سردرگمم نمیدونم چیکار کنم نمیخوام در حد دانشگاه بمونم الان چندتا راه فکر میکنم که میتونم انجام بدم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم که کدوم رو انجام بدم مسئلن:
1- سی پلاس پلاس رو بیشتر تمرین کنم حرفه ای بشم توش (اگه اینو پیشنهاد میکنین راهشم لطفن بگین تا کلاسا خوب بلدم ولی توابعی که توی خود سی پلاس تعریف شده رو خوب بلد نیستم)
2- جاوا یاد بگیرم
3-سی شارپ یاد بگیرم
4-لینوکس یاد بگیرم

اگه کمکم کنین خیلی ممنون میشم خیلی سردرگمم
مرسی:11:

jetfire72
29-09-2012, 21:50
خوب خدا خیرت بده جواب خودت رو خودت دادی!!!
در حالت اول 3*33 +1 =100 (یک باقی مانده)
در حالت دوم 100*0.03 + 0 = 3 (صفر باقی مانده) اما جواب رایانه 3 چون تقیسم رو به صورت صحیح انجام می ده یعنی دیگه به اعشار کاری نداره

فرمول محاسبه ی باقی مانده:
a=3
b=100
k=0.03<-----a/b=k
k*b-a=r ------>0.03*100-3=0

اما رایانه k=0 , علامت عدد اول قرار میده که می شه
0*100-3=-3 علامت عدد اول مثبت جواب 3 در مثال خودت هم این رو داریم منظروم از این اعداد پیدا نمیشه وقتی هست که شما می خواهید باقی مانده ی غیر صحیح رو داشته باشید که
در برنامه به شما ایراد می گیره و باید تابع رو خودت با نوع متغییر های مورد نظرت بنویسی.
راستی سوالت رو درست متوجه نشدم مشکلی پیش نمیاد اگر هر دو عدد صحیح باشند اما به وقتایی نیازه که جواب کامل داشته باشیم با هر دو عدد ممیز شناورند دیگه اونجاست که به مشکل بر می خوری --->اما اگه چیز دیگه ای هست بگو چون مطمئن نستم سوالت چیه!!
موفق باشی

واقعا ممنون از این که وقت گذاشتی
به قول خودت من منظورم تقسیم صحیح است وگرنه اگه اعشار قرار باشه داشته باشیم دیگه باقی مونده معنی نداره که چون همیشه صفر میشه
من دانشجوی ترم1 کامپیوترم استادمون یه برنامه برای محاسبه ب.م.م نوشت که اول a و b رو دریافت میکرد ولی خب معلوم نیست کدوم بزرگتره کدوم کوچیکتر. حالا یه جا از برنامه نوشته بود a mod b ---> c حالا استادمون پرسید اگه b از a بزرگتر باشه چه مشکلی پیش میاد
بازم تشکر :دی

samasara
29-09-2012, 22:29
سلام دوستان
من الان ترم 3 کامپیوترم-درسای برنامه نویسیمون هم فکر کنم تموم شده(مبانی و پیشرفته) هردوتا هم سی پلاس پلاس خوندیم
الان واقعن سردرگمم نمیدونم چیکار کنم نمیخوام در حد دانشگاه بمونم الان چندتا راه فکر میکنم که میتونم انجام بدم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم که کدوم رو انجام بدم مسئلن:
1- سی پلاس پلاس رو بیشتر تمرین کنم حرفه ای بشم توش (اگه اینو پیشنهاد میکنین راهشم لطفن بگین تا کلاسا خوب بلدم ولی توابعی که توی خود سی پلاس تعریف شده رو خوب بلد نیستم)
2- جاوا یاد بگیرم
3-سی شارپ یاد بگیرم
4-لینوکس یاد بگیرم

اگه کمکم کنین خیلی ممنون میشم خیلی سردرگمم
مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز می خواهی چیکاره بشی ؟؟؟ (انشا نیست!!!)
اگه می خوای در عرصه ی برنامه نویسی و توسعه ی ماکروسافت پیش بری که باید قید سی رو بزنی بری سراغ زبان ها کاملا شیی مثل همون c.# جاوا و ... که همش نیازه
اگه می خواهی در عرصه ی امنیت شبکه فعالیت کنی که کارت در اومده!!!! باید از سی ++ گرفته تا حتی با html , Php وPerl واز همه مهمتر اسمبل رو بلد باشی تا متد های شبکه و سخت افزاری ....
اگه می خواهی در عرصه ی اگه می خواهی در زمینه ی هوش مصنوعی و رو بو کاپ از این جور کارا فعالیت داشته باشی همون سی خوبه اما پایتون خیلی بهتره و باید ریاضی و آمار (غزلیات عشق مال جان فروند)رو مثل جونت دوست داشته باشی..
اگه الان ترکیدی از این همه یاد گرفتن زیاد نارا حت نشو چون راه های میان بری هم هست ونم اینه که به کاری که می کنی عشق داشته باشی

راستی اینم بگم که هچ کدوم در آمد درست حسابی ندارند البته اگه از استادا بپرسی می گن که هر کدوم کلی پول می تونی در بیاری اما من می گم وقتی که سنت شد هم سن استاد اون وقت می تونی اونقدر در بیاری اما خودت باید ببینی چی دوست داری
هیچ کس نمی تونه عشق به کاری رو به کسی تزریق کنه!!!!

من که جای تو بودم می رفتم دنبال هوش مصنوعی و از الان شروع به یاد گیری مبانی می کردم چون توی دانشگاه راحت ادم به جواب می رسه!!

Aryana_b
30-09-2012, 20:19
مرسی دوست عزیز
خب الان میدونم که شبکه دوست ندارم خیلی ,یه کلاس 10جلسه ای تئوری شبکه داشتیم همش راجع به بستن کامپیوترا بهم دیگه بود خوشم نیومد(حالا نمیدونم همش اینجوریه یا نه)
ربوکاپ دوست دارم ولی کسی توی دانشگامون نیست که پایه باشه تنها میشم رباتیک هم که تیمیه
هوش مصنوعی رو میشه توضیح بدی یخورده... چجوریه؟کارش چیه؟تو این زمینه جاوا و c# و لینوکس رو باید بخونم از الان؟
مرسی

samasara
30-09-2012, 20:30
آره اولش این جوری یه که باید سیستم اترنت درست کنی اما خیلی گسترده تر می شه دیگه حتما از network+ شنیدی!!
اما هوش مصنوعی شما نیاز نیست که سی شارپ و لینوکس یاد بگیری فقط باید بتونی الگوریتم هوش مند طراحی کنی زبان برای هوش مصنوعی معمولا پایتون یا همون سی خودمونه به زبان برنامه سازی فقط به عنوان ابزار بیان افکارت توجه می شه کار بردش خیلیه و اگه ادامه بدی دیگه مشکلی از نظر مالی نداری البته باید ریاضی رو بپرستی !!! کلا یه آدم دیوانه می شی !!(شوخی کردم نبابا این حرفا نیست!!) ولی به عنون مثال می تونی یه برنامه رو که قرار سال ها با یه ابر کامپیوتر محاسبه بشه رو در عرض چند دقیقه با یه رایانه ی معمولی حساب کنی دی گه خودت ببین هوش مصنوعی چیه ولی بهتره از الان شروع کنی تا جلو باشی!!! تازه یه چیز دیگه هم یادم رفته بود اصل روبو کاپ هم هوش مصنوعیه حتی ناسا هم یکی از اصلی ترین مراکز توسعه ی هوش مصنوعی داره

ashl7
10-10-2012, 10:03
سلام...کسی میتونه تو نوشتن این دوتا برنامه کمک کنه؟! به زبان C میخاستم ببینم چطور نوشته میشن...
من فقط در حد function, loop,array...بلدم (تازه کارم:sq_8:)


Suppose you want to develop a program to play lottery. The program randomly generates a Lottery of a two-digit number, prompts the user to enter a two-digit number, and determines whether the user wins according to the following rule
If the user input matches the lottery in exact order , the awards is $10,000.
If the user input matches the lottery, the awards is $3,000.
If one digit in the user input matches a digit in the lottery, the awards is $1,000



Write a Complete program for the following specification
The SerialNumber class takes a serial number in the form of LLLLLLLLLLLL-DDDDDDDDD-LLLLLLLLL where each L is a letter and each D is a digit. The serial number has three groups

...of characters, separated by hyphen

Note: This time any number of letters followed by - followed by any number of digit followed by– followed by any number of letters

Example

String serial1= "GHFFFFFTRJ-8978888885-AQTTTTWR"; // Valid
String serial2 = "GHT7J-8975-AQWR"; // Invalid
String serial3 = "GHTRJ-8J75-AQWR"; // Invalid

String serial4 = "GHTRJ-8975-AQ2R"; // Invalid


سوال اول ...چطور یه برنامه بسازم که خودش راندوم یه عدد دو رقمی رو انتخاب کنه؟!
در مورد سوال دوم...به همون سادگی هست که فکر میکنم؟یه چیزی مثله اینی که نوشتم؟! فقط نمیدونم چطوری خط تیره بزارم وستشون!!!

"scanf("%c%c%c%c%c-%d%d%d%d%d-%c%c%c%c%c"،a,b,c.....)،"

tasmin
10-10-2012, 16:34
درباره مرتب سازی ادغامی یا همون merg sort یکم راهنمایی میخواستم و اینکه کد این تابع در حالتی که عمل merg رو داره انجام میده چی است البته به زبان ++C؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

ashl7
12-10-2012, 11:26
من متوجه شدم که نباید تو این فروم درخاست کد کرد...اگه میشه فقط یکی به من به چطور یه عدد رو راندوم انتخاب کنه برنامم؟! میدونم یه دستور هست rand()....والی نمیدونم تو کدوم headline هستش و نمیدونم چطور اجراش کنم!!!!

szh_1367
12-10-2012, 16:21
من متوجه شدم که نباید تو این فروم درخاست کد کرد...اگه میشه فقط یکی به من به چطور یه عدد رو راندوم انتخاب کنه برنامم؟! میدونم یه دستور هست rand()....والی نمیدونم تو کدوم headline هستش و نمیدونم چطور اجراش کنم!!!!

این قسمت ها رو ببینید اگر متوجه نشدید توضیح خواهم داد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aryana_b
12-10-2012, 17:33
مرسی دوست عزیز خیلی کمک کردید
==============================
توی سی پلاس پلاس امکانش هست که با struct یک متغیر جدید تعریف کنیم بعد یک ارایه از اون نوع بسازیم؟
مثلن
struct pol{
float a;
float b;
}
pol array[20];

یه همچین چیزی تقریبن
میخوام یه برنامه بنویسم که دوتا چندجمله ای رو تو هم ضرب کنه خود استادمون تو مثالاش برای جمع کردن از این راه رفته بود ولی به پاسکال نوشته بود من که به سی مینویسم اررو میده
م

ashl7
13-10-2012, 09:20
این قسمت ها رو ببینید اگر متوجه نشدید توضیح خواهم داد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

totally got it...damet garm

mrir65
13-10-2012, 20:04
سلام
من توی بخش توابع در کتاب جعفرنژاد قمی به یه مشکلی خوردم .
یه مثال در بخش (توابعی که هیچ مقداری را برنمی گردانند) نوشته شده که اگه یکی توضیح بده ممنون میشم.
برنامه ای که با استفاده از تابعی ،زمانی را بر حسب ساعت ،دقیقه و ثانیه خوانده ،زمان بر حسب چاپ میکند.
مگه تو این تابع سه متغیر ثانیه ،ساعت و دقیقه را نباید تابع به عنوان ورودی و زمان را به عنوان خروجی بده.
پس چرا هم نوع تابع رو void گذاشته ،هم قسمت پارامتر را void گذاشته .من هرچی سعی میکنم نمیفهمم قضیه چیه .تورو خدا یکی توضیح بده.
اینم کد برنامه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال دیگه هم دارم ،اینه که چرا تایم کلی را در تابع اصلی نشون نمیدیم .یعنی چرا cout رو در تابع main نمینیویسیم؟
یه سوال دیگه هم اینه که نقش ()convert در تابع اصلی چی هست ؟اصلا برای چی نوشته شده .ما که تو تابع پایینی مقدار زمان کلی را نمایش میدیم.
اگه میشه یه توضیحی بدید که متوجه بشم.
ممنون

saeed_136915
13-10-2012, 20:23
سلام
من توی بخش توابع در کتاب جعفرنژاد قمی به یه مشکلی خوردم .
یه مثال در بخش (توابعی که هیچ مقداری را برنمی گردانند) نوشته شده که اگه یکی توضیح بده ممنون میشم.
برنامه ای که با استفاده از تابعی ،زمانی را بر حسب ساعت ،دقیقه و ثانیه خوانده ،زمان بر حسب چاپ میکند.
مگه تو این تابع سه متغیر ثانیه ،ساعت و دقیقه را نباید تابع به عنوان ورودی و زمان را به عنوان خروجی بده.
پس چرا هم نوع تابع رو void گذاشته ،هم قسمت پارامتر را void گذاشته .من هرچی سعی میکنم نمیفهمم قضیه چیه .تورو خدا یکی توضیح بده.
اینم کد برنامه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال دیگه هم دارم ،اینه که چرا تایم کلی را در تابع اصلی نشون نمیدیم .یعنی چرا cout رو در تابع main نمینیویسیم؟
یه سوال دیگه هم اینه که نقش ()convert در تابع اصلی چی هست ؟اصلا برای چی نوشته شده .ما که تو تابع پایینی مقدار زمان کلی را نمایش میدیم.
اگه میشه یه توضیحی بدید که متوجه بشم.
ممنون

سلام
یه راهش همونجوری هست که شما گفتین یعنی تابع ورودی و خروجی داشته باشه تو این حالت باید قبل ار فراخوانی تابع توی main ورودی ها خونده بشن و بعد به تابع به عنوان ورودی فرستاده بشن و تابع هم خروجی رو برگردونه و داخل main چاپ بشه.
یه راه دیگه هم همینی هست که تو کتاب نوشته یعنی اول برنامه تابع رو فراخوانی بکنه بعد داخل تابع مقدار های ورودی خونده بشه و داخل تابع هم خروجی چاپ بشه.
سوال دومتون رو هم توضیح دادم. اگه تابع خروجی داشته باشه باید تایم کلی رو توی main چاپ کنیم ولی اینجا تایم داخل همون تابع convert چاپ میشه.
منظورتون convert(); داخل main هست؟؟ خوب اونجا تابع فراخوانی میشه. اگه ننویسیم اصلا اون تابع convert اجرا نمیشه و بلا استفاده می مونه.
باز اگه سوالی بود بپرسین :sq_8:

mrir65
13-10-2012, 21:54
سلام
یه راهش همونجوری هست که شما گفتین یعنی تابع ورودی و خروجی داشته باشه تو این حالت باید قبل ار فراخوانی تابع توی main ورودی ها خونده بشن و بعد به تابع به عنوان ورودی فرستاده بشن و تابع هم خروجی رو برگردونه و داخل main چاپ بشه.
یه راه دیگه هم همینی هست که تو کتاب نوشته یعنی اول برنامه تابع رو فراخوانی بکنه بعد داخل تابع مقدار های ورودی خونده بشه و داخل تابع هم خروجی چاپ بشه.
سوال دومتون رو هم توضیح دادم. اگه تابع خروجی داشته باشه باید تایم کلی رو توی main چاپ کنیم ولی اینجا تایم داخل همون تابع convert چاپ میشه.
منظورتون convert(); داخل main هست؟؟ خوب اونجا تابع فراخوانی میشه. اگه ننویسیم اصلا اون تابع convert اجرا نمیشه و بلا استفاده می مونه.
باز اگه سوالی بود بپرسین :sq_8:
ممنون از پاسخ مفیدتون
تو مثال بعدی همین مبحث در مورد بزرگترین عدد از بین 3 عدد همچین کدی رو نوشته :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیشه بگید این علامت سوال و دو نقطه چیه ؟منظورش چیه؟

saeed_136915
13-10-2012, 22:01
ممنون از پاسخ مفیدتون
تو مثال بعدی همین مبحث در مورد بزرگترین عدد از بین 3 عدد همچین کدی رو نوشته :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیشه بگید این علامت سوال و دو نقطه چیه ؟منظورش چیه؟

خط اول معنیش اینه : اگه p1 بزرگتر از p2 باشه، maxp مساوی p1 میشه و اگه نه برابر p2 میشه.
خط دوم هم همینطور، اگه p3 بزرگتر از maxp باشه، maxp برابر p3 میشه و اگه نه مساوی maxp میشه.
یه بار یاد بگیرین دیگه از یادتون نمیره

mrir65
14-10-2012, 14:59
سلام
کسی میتونه کلاسها و اشیا رو بصورت خیلی خیلی ساده و در حد چند تا مثال ساده (نه تعریف) توضیح بده که مفهومش رو متوجه بشم.
تشکر

mrir65
14-10-2012, 21:20
سلام
اقا من چند تا مشکل و سوال دارم در مورد جواب این برنامه .خواهشا اگه بلدید یه کمکی بکنید،دعاتون میکنم.
این سواله:
فرض کنید در یکی از مناطق آزاد ، مغازه ای پارچه فروشی وجود دارد که پارچه ها را به کشورهای دیگر صادر میکند . مغازه دار پارچه ها را بر حسب متر مربع می سنجد،ولی کشورهای خریدار میخواهند پارچه را بر حسب یارد مربع بدانند .برنامه ای بنویسید که این تبدیل را انجام دهد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.چرا SqMeters را در private نوشته؟آیا میشه در public هم نوشت؟منظور اینه که این متغیر فقط توی این کلاس قابل دسترسی هست ؟اگه کلاس دیگه ای هم در برنامه بود این متغیر تو اون کلاس قابل دسترسی نیست؟؟
2.چرا دو تابع readSqMeters و displayFabric رو نوشته؟نمیشه توی این برنامه فقط یه تابع نوشت که ورودی نداره ولی خروجیش double باشه و این کد ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به عنوان دستور داخلش بنویسیم و تابع رو در main صدا بزنیم.میشه همچین کاری کرد؟
3.مگه نباید تابع toSqYards در تابع اصلی صدا زده بشه ،پس چرا در تابع displayFabric صدا زده شده؟
4.در این برنامه شی به پارچه هایی میگن که هرکدوم یه مقدارن که به هرکدومشون میگن عضو شی؟
5.در مورد اون سه خطی که تو main نوشته شده میشه توضیح بدید .چرا بعد از PieceofFabric ،دوباره fabric نوشته شده .
ببخشید یکم سوالام مبتدی و زیادن.:sq_3:

saeed_136915
15-10-2012, 00:14
سلام
اقا من چند تا مشکل و سوال دارم در مورد جواب این برنامه .خواهشا اگه بلدید یه کمکی بکنید،دعاتون میکنم.
این سواله:
فرض کنید در یکی از مناطق آزاد ، مغازه ای پارچه فروشی وجود دارد که پارچه ها را به کشورهای دیگر صادر میکند . مغازه دار پارچه ها را بر حسب متر مربع می سنجد،ولی کشورهای خریدار میخواهند پارچه را بر حسب یارد مربع بدانند .برنامه ای بنویسید که این تبدیل را انجام دهد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.چرا SqMeters را در private نوشته؟آیا میشه در public هم نوشت؟منظور اینه که این متغیر فقط توی این کلاس قابل دسترسی هست ؟اگه کلاس دیگه ای هم در برنامه بود این متغیر تو اون کلاس قابل دسترسی نیست؟؟
2.چرا دو تابع readSqMeters و displayFabric رو نوشته؟نمیشه توی این برنامه فقط یه تابع نوشت که ورودی نداره ولی خروجیش double باشه و این کد ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به عنوان دستور داخلش بنویسیم و تابع رو در main صدا بزنیم.میشه همچین کاری کرد؟
3.مگه نباید تابع toSqYards در تابع اصلی صدا زده بشه ،پس چرا در تابع displayFabric صدا زده شده؟
4.در این برنامه شی به پارچه هایی میگن که هرکدوم یه مقدارن که به هرکدومشون میگن عضو شی؟
5.در مورد اون سه خطی که تو main نوشته شده میشه توضیح بدید .چرا بعد از PieceofFabric ،دوباره fabric نوشته شده .
ببخشید یکم سوالام مبتدی و زیادن.:sq_3:

سلام
عزیز اول بگم که بهتره کدتون رو داخل تگ php بزارین. بهتر میشه

1- اصولا توابع رو داخل public مینویسن و متغیر ها رو داخل private . البته اگه بخوایین خارج از کلاس به متغیر دسترسی داشته باشین میتونین اون رو داخل public هم بزارین، تفاوتی نمیکنه.
2- ببینین یه برنامه رو میشه به صورت های متفاوتی نوشت. میشه هر کار رو به یه تابع واگذار کرد یا کلا همه ی کار ها رو داخل یه تابع نوشت. شما هر جور راحت تر هستی میتونی برنامت رو بنویسی، به شرطی که درست باشه.
3- باز هم همون مورد قبلی هست. هر دو صورت درسته. یعنی میشه اینجوری هم نوشت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


4- متوجه منظورتون نشدم.
5- ببینین مثل اینکه ما یه نوع داده به اسم PieceofFabric تعریف کردیم، حالا میخواییم یه داده ای از نوع PieceofFabric درست کنیم پس مینویسیم :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



اگه مثلا داده مون از نوع int بود برای تعریفش اول مینوشتیم int بعد هم یه اسم دلخواه واسش میزاشتیم.
دوتا خط بعدی هم نحوه ی دسترسی به تابع های یه کلاس هست. یعنی اول اسم متغیر رو مینویسیم بعد یه نقطه و بعد هم اسم تابع رو مینویسیم.

بازم اگه سوالی دارین بپرسین :sq_8:

mrir65
15-10-2012, 13:49
در اینجا عضو کلاس به متغیرها و توابع گفته میشه ؟
عضو شی با عضو کلاس چه فرقی داره؟

BehiJJ
17-10-2012, 11:55
سلام دوستان، من تازه با این بخش آشنا شدم و ازتون یه سوال مبتدی دارم.
من می خام الگوریتم و برنامه ای رو به زبون C بنویسم که که از دو آرایه از نوع عدد صحیح باشه که هر کدوم 10 عنصر داشته باشه و اینکه عناصر متناظر با هم جمع شه و در آرایه سوم قرار داده بشه.
ممنون میشم اگه کمکم کنید :sq_8: :sq_20:

Life24
17-10-2012, 12:31
سلام دوستان، من تازه با این بخش آشنا شدم و ازتون یه سوال مبتدی دارم.
من می خام الگوریتم و برنامه ای رو به زبون C بنویسم که که از دو آرایه از نوع عدد صحیح باشه که هر کدوم 10 عنصر داشته باشه و اینکه عناصر متناظر با هم جمع شه و در آرایه سوم قرار داده بشه.
ممنون میشم اگه کمکم کنید :sq_8: :sq_20:

سلام
من کامپایلر C ندارم رو سیستم
اول برای هر کدام از ارایه ها یک حلقه فور بزار و ورودی ها تو بگیر
بعد دو تا فور بزار و دو نه دونه با هم جمع کنه بره جلو
بریزه تو ارایه سوم

mrir65
18-10-2012, 19:57
سلام
این یه سوال در مورد کلاسها هست تا ابتدای main نوشتمش ،فکر میکنم اشکال هم داره .دوستان اگه لطف کنند این ادامش را کمک کنند ممنون میشم.
کلاسی به نام Accountبرای نگهداری اطلاعات حساب مشتری در بانک ایجاد کنید . این کلاس فیلدی از نوع int دارد که موجودی حساب را مشخص میکند. سازنده ی کلاس پارامتری دارد که هنگام ایجاد شی موجودی حساب مشتری را تعیین میکند.اگر این موجودی عددی منفی وارد شود سازنده ی کلاس موجودی را برابر صفر قرار می دهد و یک پیام اخطار اعلان میکند.
این کلاس سه تابع عضو دارد تابع عضو credit() مقداری را به عنوان پارامترگرفته و به موجودی اضافه میکند . تابع عضو debit () مقداری را به عنوان پارامتر گرفته و از موجودی حساب کسر میکند این مقدار باید کمتر از موجودی باشد . تابع عضو getBalance () موجودی حساب را بر میگرداند برنامه ای بنویسید که از این کلاس استفاده کند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

A.I.V.I.O
19-10-2012, 00:46
Bebakhshid FNGLISH neveshtam!
Be joone khodam 2-3 bar ba dial-up koobidam ta inja oomadam hey coda be ham rikhte!

fek konam porseshe man bishtar be Visual Studio marboot bashe ta C++!
Man mikhastam ye barname kheili sade benvisam ke chanta adad o ba ham jam kone
hala baraye ba classs shodane kar mikhastam ye kari konam adadaro injoori benvise:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(albate ini ke man neveshtam baraye 11 o 12 o 13 2ros dar nemiad, vali mohem ni)

Hala vaghti mikham barnamaro ejra konam,be jaye adad sheklak miad, bebininj baraye shomaham injoorie?

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Man in baranamro too "VisualStudio2010>C++>Win32ConsoleApplication>C++Class" neveshtam, bi zahmat shoma ham ye test konin bebinin bara shoma ham injoorie ya age codesh eshtebahe behem begin!
sepas!

(AGHA VAHID DAMET GARM,MAN CHOON POSTAM ZIRE 20TAS NEMITOONAM PM BEDAM,JAVABE SOALETO EMAIL KARDAM BEHET,BAZAM DAMET GARM KE BEM GOFTI)[/SIZE][/FONT]

Amin_Dadkhah
19-10-2012, 22:13
سلامی گرم به کاربران p30world . دوستان عزیز کسی هست که بتونه به من کمک کنه؟ خیلی فوریه.برا یکشنبه باید یه تعداد تمرین درس برنامه سازی به زبان سی پلاس پلاس بنویسم. چندتا شو نوشتم فقط یکیشو بلد نبودم امانش باشه شما زحمتشو بکشید. برنامه ای بنویسید که یک عدد صحیح 2 رقمی را خوانده رقمهایش را بصورت جداگانه نمایش دهد.ممنون میشم زود راهنمایی کنید

A.I.V.I.O
20-10-2012, 11:20
سلامی گرم به کاربران p30world . دوستان عزیز کسی هست که بتونه به من کمک کنه؟ خیلی فوریه.برا یکشنبه باید یه تعداد تمرین درس برنامه سازی به زبان سی پلاس پلاس بنویسم. چندتا شو نوشتم فقط یکیشو بلد نبودم امانش باشه شما زحمتشو بکشید. برنامه ای بنویسید که یک عدد صحیح 2 رقمی را خوانده رقمهایش را بصورت جداگانه نمایش دهد.ممنون میشم زود راهنمایی کنید

درود!
شما میتونی باقیمانده عدد دو رقمی بر 10 رو حساب کنی، اون میشه رقم سمت راست!
حالا اون باقیمانده رو که در آوردی از عدد اصلی کم کن و حجاصل رو بر 10 تقسیم کن، اونم میشه اون یکی رقم!

ashl7
23-10-2012, 09:59
یه سوال!!!! 10%5 جوابش چی میشه؟! :/

A.I.V.I.O
23-10-2012, 10:37
یه سوال!!!! 10%5 جوابش چی میشه؟! :/

5


کامپایلرت چیز دیگه ای نشون میده؟:sq_6:

A.I.V.I.O
23-10-2012, 17:23
درودی دیگر بر خسته نباشیدان گرامی!
یه پرسش؟
چجوری تو ++C تعداد اعضای آرایه مو مجهول تعریف کنم؟
من اینطور میپندارم که چون کامپایلر نمیدونه حجم برنامه چقد خواهد شد که بتونه کامپایلش کنه، پس نمیذاره من تعداد اعضای آرایه رو مجهول بذارم، منظورم یه چنین چیزیه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کامپایلر نمیذاره چنین چیزی رو بنویسی، میگه تعداد اعضای آرایه باید عدد ثابت باشه.
ولی من میخوام از کاربر بپرسم لیست چنتایی میخواد، بعد که جواب داد یه لیست با اون تعداد بدم بهش!
سپاس!

mahdi7610
24-10-2012, 00:58
سلام دوستان
راستش من خودم سی شارپ کار میکنم . اما یکی از دوستان این سه تا برنامه را گفته به زبان سی پلاس واسش بنویسم . ولی با سینتکس سی پلاس اشنایی ندارم.
اگه زحتشو بکشید ممنون میشم.

1- برنامه ای بنویسید که دو عدد صحیح را دریافت کند و نسبت اعشاری آنها را بنویسد.(همیشه عدد بزرگ را بر کوچک تقسیم کند)


2- برنامه ای بنویسید که یک عدد اعشاری دریافت کند و آنرا گرد کند .(توضیح : اگر قسمت اعشاری عدد بزرگتر یا مساوی 0.5 بود انرا به 1 و در غیر اینصورت به صفر تبدیل کند.)


3- یک عدد صحیح مثبت دو رقمی xyرا از کاربر بگیرید و در خروجی مقدار xy – yx را نشان دهید. منظور از xyاینجا ضرب دو رقم نیست. مثلا اگر عدد وارد شده 38 باشد، میخواهیم 38 – 83 را حساب کرده در خروجی نشان دهیم

avakap
24-10-2012, 09:45
سلام دوستان
1.برنامه ای بنویسید که کامپیوتر یک عدداز ورودی خوانده تعداد جمله های سری فیبوناچی رادر خروجی نمایش دهد ؟
2برنامه ای بنویسید که 10 جمله سری فیبوناچی را درخروجی نمایش دهد ؟
3برنامه ای بنویسید کامپیوتر حروف کوچک a تا z را به حروف بزرگ A تاZ تبدیل کند ؟
میشه کمک کنید
باید به زبان c نوشته شه

samasara
25-10-2012, 23:26
درودی دیگر بر خسته نباشیدان گرامی!
یه پرسش؟
چجوری تو ++C تعداد اعضای آرایه مو مجهول تعریف کنم؟
من اینطور میپندارم که چون کامپایلر نمیدونه حجم برنامه چقد خواهد شد که بتونه کامپایلش کنه، پس نمیذاره من تعداد اعضای آرایه رو مجهول بذارم، منظورم یه چنین چیزیه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کامپایلر نمیذاره چنین چیزی رو بنویسی، میگه تعداد اعضای آرایه باید عدد ثابت باشه.
ولی من میخوام از کاربر بپرسم لیست چنتایی میخواد، بعد که جواب داد یه لیست با اون تعداد بدم بهش!
سپاس!

شما بهتر به صورت پویا اونو تعریف کنید .. در حالت پویا برنامه اون قسمت از حافظه ی رزرو شده رو که بلا استفاده ست به سیستم برمی گردونه و اون را آزاد می کنه و در موقعی که به اون نیاز داره مورد استفاده قرار می ده!
معمولا برای اینه برنامه هایی که زیادی حجیم میشن رو با این روش کنترول می کنند!!

samasara
26-10-2012, 00:30
سلام دوستان
راستش من خودم سی شارپ کار میکنم . اما یکی از دوستان این سه تا برنامه را گفته به زبان سی پلاس واسش بنویسم . ولی با سینتکس سی پلاس اشنایی ندارم.
اگه زحتشو بکشید ممنون میشم.

1- برنامه ای بنویسید که دو عدد صحیح را دریافت کند و نسبت اعشاری آنها را بنویسد.(همیشه عدد بزرگ را بر کوچک تقسیم کند)


2- برنامه ای بنویسید که یک عدد اعشاری دریافت کند و آنرا گرد کند .(توضیح : اگر قسمت اعشاری عدد بزرگتر یا مساوی 0.5 بود انرا به 1 و در غیر اینصورت به صفر تبدیل کند.)


3- یک عدد صحیح مثبت دو رقمی xyرا از کاربر بگیرید و در خروجی مقدار xy – yx را نشان دهید. منظور از xyاینجا ضرب دو رقم نیست. مثلا اگر عدد وارد شده 38 باشد، میخواهیم 38 – 83 را حساب کرده در خروجی نشان دهیم



اینم برنامه های دوست مدیر باز نشته عزیز.


1- برنامه ای بنویسید که دو عدد صحیح را دریافت کند و نسبت اعشاری آنها را بنویسد.(همیشه عدد بزرگ را بر کوچک تقسیم کند)



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



2- برنامه ای بنویسید که یک عدد اعشاری دریافت کند و آنرا گرد کند .(توضیح : اگر قسمت اعشاری عدد بزرگتر یا مساوی 0.5 بود انرا به 1 و در غیر اینصورت به صفر تبدیل کند.)


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید




3- یک عدد صحیح مثبت دو رقمی xyرا از کاربر بگیرید و در خروجی مقدار xy – yx را نشان دهید. منظور از xyاینجا ضرب دو رقم نیست. مثلا اگر عدد وارد شده 38 باشد، میخواهیم 38 – 83 را حساب کرده در خروجی نشان دهیم



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

avakap
26-10-2012, 01:34
یکی به من کمک کنه این برنامه هارو بنویسم خواهشا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1.برنامه ای بنویسید که کامپیوتر یک عدداز ورودی خوانده تعداد جمله های سری فیبوناچی رادر خروجی نمایش دهد ؟
2برنامه ای بنویسید که 10 جمله سری فیبوناچی را درخروجی نمایش دهد ؟
3برنامه ای بنویسید کامپیوتر حروف کوچک a تا z را به حروف بزرگ A تاZ تبدیل کند ؟
باید به زبان c نوشته شه :sq_3:

A.I.V.I.O
26-10-2012, 04:02
شما بهتر به صورت پویا اونو تعریف کنید .. در حالت پویا برنامه اون قسمت از حافظه ی رزرو شده رو که بلا استفاده ست به سیستم برمی گردونه و اون را آزاد می کنه و در موقعی که به اون نیاز داره مورد استفاده قرار می ده!معمولا برای اینه برنامه هایی که زیادی حجیم میشن رو با این روش کنترول می کنند!!سپاس!منظورتون اینه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میشه یه کوچولو توضیح بدین، خیلی کوچولو!آخه هنوز نخوندمش!

samasara
26-10-2012, 13:12
سپاس!منظورتون اینه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میشه یه کوچولو توضیح بدین، خیلی کوچولو!آخه هنوز نخوندمش!

بله همینه, حافظه ی dynamic هم اینگلیسی پویاست. در این حالت برنامه ی در حال اجرا برای متغییر ها از حافظه فضا در خواست می کند و پس از استفاده از استفاده متغیر در صورتی که دیگه به اون نیاز نداشته باشه اون حافظه ی رزرو شده برای متغییر رو بر گردونه تا دوباره در اختیار سیستم قراره.

شما باید اول حافظه ای رو به یک اشاره گر تخصیص بدی( pointer = new type ) . نکته ای که هست اینه که شما قبلا باید اون اشاره گر رو تعریف کرده باشی مثلا int *a; در آخر پس گرفتن اون حافظه (delete pointer; یا برای آرایه ای delete [] pointer;)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم کاملا کوچولوی کوچولو که احتمالا برای اون قطعه کدی که شما گذشتید می شه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

samasara
26-10-2012, 13:57
یکی به من کمک کنه این برنامه هارو بنویسم خواهشا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1.برنامه ای بنویسید که کامپیوتر یک عدداز ورودی خوانده تعداد جمله های سری فیبوناچی رادر خروجی نمایش دهد ؟
2برنامه ای بنویسید که 10 جمله سری فیبوناچی را درخروجی نمایش دهد ؟
3برنامه ای بنویسید کامپیوتر حروف کوچک a تا z را به حروف بزرگ A تاZ تبدیل کند ؟
باید به زبان c نوشته شه :sq_3:

عزیزم این که هیچ کاری نداره الگوریتمشون هم مثل بقیه هست چون برای اولین بار به این مسئله خوردی یکم عجیب هستند فقط باید یکم روش فکر کنی تا ذهنت برای الگورتم های پیچیده تر که در آینده به اونا برخورد می کنی مثلا الگوریتم ژنتیک یا الگوریتم ای حریصانه آماده بشه دلیل اینکه من یا دوستان جواب رو نمی دن هیمنه اما برای راهنمایی باید بگم که باید با ابزار هایی که داری به هدفت برسی ابزار هایی مانند روش های تصمیم گیری(حلقه های تکرار و شرط) یا قابلیت های بعضی از نوع ای در سی ( مثل char )

اما در باره ی سوال اول سری فیبو ناچی یکی از پر کر برد ترین سری ها در علم زیست هست مه هر عدد با عد قبلی خودش جمع می شه پس می شه:1+1+2+3+5+8.... این جا ما می فهمیم در این سری از اعداد دو عدد یک همواره وجود دارد پس آنها را در خروجی نمایش می دهیم سپس عدد یک را باید در متغیری ذخیره کرد تا در ادامه از آن استفاده کنیم حالا باید با خوش جمع شون جمع کرد و در متغیر دیگری یا همون متغیر که عدد یک را در آن ذخیره کردیم , ذخیره کرد حالا نتیجه باید چاپ شود خوب تا اینجا فقط یک بار اجرا شد اما ما می خواهیم آن را به تعدادی از ورودی خوانده شده محاسبه انجام شود برای همین هم از حلقه ی های تکرار مثل for ان را به تعدد دفعات مورد نظر تکرار و چاپ می کنیم....

اما برای دومی توضیح زیادی لازم نیست فقط اینکه کد اسکی حرف a =97 .... A=65 است و با استفاده از کرکتر فرمت c% در دستور خروجی (printf ) یا ورودی(scanf ) از ان و یک متغیر char استفاده کنی کارکتر متناظر با عدد یا بر عکس در یافت می شود...

avakap
26-10-2012, 18:55
مرسی عزیزم:sq_8:

ashl7
26-10-2012, 23:22
ی هسوال خیلی احمقانه لول!!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


چرا این برنامه بهم 0 میده بجای 0.1!!!!!!!!!!

Life24
26-10-2012, 23:51
ی هسوال خیلی احمقانه لول!!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


چرا این برنامه بهم 0 میده بجای 0.1!!!!!!!!!!

سلام
استفاده از Type_Casting
x=(float)10/100

szh_1367
26-10-2012, 23:57
این رو امتحان کن و شاید دلیلش رو هم متوجه شدید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

samasara
27-10-2012, 01:59
ی هسوال خیلی احمقانه لول!!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


چرا این برنامه بهم 0 میده بجای 0.1!!!!!!!!!!

با szh_1367 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موافقم چون اعداد 100 یا 10 رو کامپایلر بصورت صحیح در نظر می گیره ....

ashl7
27-10-2012, 03:26
سلام
استفاده از Type_Casting
x=(float)10/100

ولی من که از اول x رو float تعریف کرده بودم نه int!!!!!!!!
float مگه به معنی عدد اعشاری نیست؟!

ashl7
27-10-2012, 11:01
یه سوال دیگه با اجازه...کسی میدونه تابع fflush تو C کارش چیه؟!
و همچنین EOF که تو loop معمولا میاد!!!

A.I.V.I.O
27-10-2012, 11:48
درودی دوباره بر دوستان!
من هر بار میخوام تو ++C دستور sqrt رو به کار ببرم، نمیشه!
میشه یکی بگه دقیقا چجوری باید به کار بردش؟ چه h فایلی رو باید زد؟
آخرین برنامه ای که میخواستم باهاش بنویسم اینه:
اشکالش چیه که نمیذاره؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این Error هم میده:
sqrt: more than one instance of overloaded function "sqrt" matches the argument list

(البته به کدی که نوشتم توجه نکنین، هنوز روش کار نکردم و نمیدونم چی به چیه!

samasara
27-10-2012, 12:06
درودی دوباره بر دوستان!
من هر بار میخوام تو ++C دستور sqrt رو به کار ببرم، نمیشه!
میشه یکی بگه دقیقا چجوری باید به کار بردش؟ چه h فایلی رو باید زد؟
آخرین برنامه ای که میخواستم باهاش بنویسم اینه:
اشکالش چیه که نمیذاره؟


باید از math.h استفاده کنی!!! مشکلت حل مشه
در ضمن خط آخر هم return 0; نگذاشته شده!!

samasara
27-10-2012, 13:29
یه سوال دیگه با اجازه...کسی میدونه تابع fflush تو C کارش چیه؟! و همچنین EOF که تو loop معمولا میاد!!! کلاس سوالات رفته بالا !!!!(شوخی کردم...) تابع fflush که گفتی یکی از بدترین خاطر های من نو زنده کرد چون این نکته کوچیک در ادامه به یک باگ بزرگ برای برنامم تبدیل شد اما من نمی فهمیدم و خیلی را حت سیستمم هکید!!!! .. نمی می خواستم جواب بدم!!!!! اما اون برای پاک کردن بافری که scanf متغیر ها رو داخل خودش ذخیره می کنه به کار می ره !!! لیلش هم اینه که وقتی شما با یک ورودی دومقدار رو میدی مثلا 1 3 رو دستور Scanf اول میاد مقادیر رو به بافر می ده و در دومین باری (یا حالا هر چند بار!!!) دیگه بیاز نداره که ببینه در ترمینال از کاربر بپرسه.... با همون مقدار 1 که در مثال اوردم کار رو ادامه می ده ..... EOF هم ماکرویی هست برای تست شرط پایان فایل به کار می رود وقتی که اشاره گر فایل به آخر برسه 1 در هر جایی 0 و در صورت وجود خطا 1- رو بر می گردانه.. فقط در dos و ویندوز کر برد داره به داخل unix و نه در حالت استاندارد سی استفاده می شه.

A.I.V.I.O
27-10-2012, 15:08
ببخشید بسیار میپرسم، ولی آخه هر سری انگار یه چیزی درست کار نمیکنه!
من کدمو کامل کردم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همه چی درست کار میکنه به جز اونجاییش که cout<<counter ، یه عدد پرتی میده!
اول فکر کردم دو برابر اون عددی که باید بده رو میده ولی بعد فهمیدم نه!!!!!!!! ربطی به عددی که باید بده نداره!


ویرایش:
یه پرسش متفرقه؟ چرا کد ها اینجا یه کم قاطی پاتی میشه؟ یه راهی نیست که هم کد ها رو درست بذاریم هم اون space های قبلش رو بذاره؟منظورم Tab هاییه که تو Visual Studio هر مرحله یه مرحله بیشتر میشه!

samasara
27-10-2012, 15:56
همه چی درست کار میکنه به جز اونجاییش که cout<<counter ، یه عدد پرتی میده!
اول فکر کردم دو برابر اون عددی که باید بده رو میده ولی بعد فهمیدم نه!!!!!!!! ربطی به عددی که باید بده نداره!

من واقعا می دونم چه لزمی داره که بخوای متغیر counter رو تعریف کنی یعنی می خواستی تعداد دفعات اجرا شدن for اصلی رو بشماری ؟؟ اما به هر حال عدد پرتی نیست تعداد اجرا شدن حقله ی تکرار for اصلیه(اولیه) اما کلا درست نوشتی فقط یکم بی سلیقگی کردی که برای اینکه برنامه به خط بعدی بره در آخرش از cin استفاده کردی میتونستی به جاش cout<<endl بزاری

A.I.V.I.O
27-10-2012, 16:16
من واقعا می دونم چه لزمی داره که بخوای متغیر counter رو تعریف کنی یعنی می خواستی تعداد دفعات اجرا شدن for اصلی رو بشماری ؟؟ اما به هر حال عدد پرتی نیست تعداد اجرا شدن حقله ی تکرار for اصلیه(اولیه) اما کلا درست نوشتی فقط یکم بی سلیقگی کردی که برای اینکه برنامه به خط بعدی بره در آخرش از cin استفاده کردی میتونستی به جاش cout<<endl بزاری


فک کنم اشتباه متوجه شدی!
اون counter که گذاشتم میخواستم به کاربر بگم که تا اون عددی که وارد کردی counter تا عدد اول هست، یعنی تعداد عدد اولایی که نوشته رو بهش بدم!
ولی شما درست میگی، جای اشتباه گذاشتمش، اینجوری تعداد همه ی اعداد فرد رو میشمره، نه فقط اولا!
سپاس!
اون cin>>a یی هم که گذاشتم، میذارم که برنامه خارج نشه!:sq_24: آخه برنامه هامو با Console32 مینویسم! D: ببخشید اگه بی سلیقگیه!

MILAD MGH
27-10-2012, 21:21
سلام, یکی از دوستان میتونه توی زبان c یه برنامه بنویسه که عدد n رو بگیره و توی مبنای 2 بنویسدش؟
اگه کمک کنید,خیلی خیلی ممنون میشم.

szh_1367
27-10-2012, 23:36
سلام, یکی از دوستان میتونه توی زبان c یه برنامه بنویسه که عدد n رو بگیره و توی مبنای 2 بنویسدش؟
اگه کمک کنید,خیلی خیلی ممنون میشم.

ببخشید کمی فرصت کم هست اگر با لینک زیر مشکل حل نشد بفرمائید تا بنده یا دوستان دیگر توضیح بدهیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

szh_1367
27-10-2012, 23:43
ولی من که از اول x رو float تعریف کرده بودم نه int!!!!!!!!
float مگه به معنی عدد اعشاری نیست؟!

تقسیم شما باید عددی اعشاری بر عددی اعشاری باشه تا پاسخ شما هم اعشاری باشه اون type casting هم اعداد رو به اعشاری تبدیل میکنه

MILAD MGH
27-10-2012, 23:48
ببخشید کمی فرصت کم هست اگر با لینک زیر مشکل حل نشد بفرمائید تا بنده یا دوستان دیگر توضیح بدهیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعاََ ممنونم,ولی اینی که به ما درس دادن اینطوریه مثلاََ:
1.strat
2.input
.
.
.
8.end

ویرایش:من الان یادم اومد اینی که به ما یا دادن الگوریتمه اگه اشتباه نکنم!
ولی در هر صورت اگه کمک کنید, ممنون میشم.

ashl7
28-10-2012, 01:09
کلاس سوالات رفته بالا !!!!(شوخی کردم...) تابع fflush که گفتی یکی از بدترین خاطر های من نو زنده کرد چون این نکته کوچیک در ادامه به یک باگ بزرگ برای برنامم تبدیل شد اما من نمی فهمیدم و خیلی را حت سیستمم هکید!!!! .. نمی می خواستم جواب بدم!!!!! اما اون برای پاک کردن بافری که scanf متغیر ها رو داخل خودش ذخیره می کنه به کار می ره !!! لیلش هم اینه که وقتی شما با یک ورودی دومقدار رو میدی مثلا 1 3 رو دستور Scanf اول میاد مقادیر رو به بافر می ده و در دومین باری (یا حالا هر چند بار!!!) دیگه بیاز نداره که ببینه در ترمینال از کاربر بپرسه.... با همون مقدار 1 که در مثال اوردم کار رو ادامه می ده ..... EOF هم ماکرویی هست برای تست شرط پایان فایل به کار می رود وقتی که اشاره گر فایل به آخر برسه 1 در هر جایی 0 و در صورت وجود خطا 1- رو بر می گردانه.. فقط در dos و ویندوز کر برد داره به داخل unix و نه در حالت استاندارد سی استفاده می شه.

هاهاها...بابا کلی حرفه ای شدم واسه خودم برنامه های باحال مینویسم!!!!!!!!!! مرسی از جواب

سوال داشتی بپرس ؛)))

samasara
28-10-2012, 12:31
cin>>a یی هم که گذاشتم، میذارم که برنامه خارج نشه!:sq_24: آخه برنامه هامو با Console32 مینویسم! D: ببخشید اگه بی سلیقگیه!

دو راه داری یا اینکه با کلید های ترکیبی crtl+F5 تقاضای ساختن بدی یا از فایل کتاب خانه ایه conio.h تابع getch() یا getche() دو در آخر برنامت بزاری اما این یه مشکلی که داره اینه بعضی دوستان میگن چون این کار در استاندار سی هست پس نباید با استانارد سی++ استفاده بشه!!! اما کاملا برنامه درست اجرا میشه و جواب هم می ده..
البته این ها مهم نیست اصلا فراموشش کن اصل رسیدن به جواب و لگوریتم صحیح داخل برنامه ای آموزشی...

A.I.V.I.O
28-10-2012, 12:44
دو راه داری یا اینکه با کلید های ترکیبی crtl+F5 تقاضای ساختن بدی یا از فایل کتاب خانه ایه conio.h تابع getch() یا getche() دو در آخر برنامت بزاری اما این یه مشکلی که داره اینه بعضی دوستان میگن چون این کار در استاندار سی هست پس نباید با استانارد سی++ استفاده بشه!!! اما کاملا برنامه درست اجرا میشه و جواب هم می ده..
البته این ها مهم نیست اصلا فراموشش کن اصل رسیدن به جواب و لگوریتم صحیح داخل برنامه ای آموزشی...

دمت گرم، من تا حالا برنامه هامو اینجوری تموم میکردم:
cout<<"Please type ''exit'' and press Enter to continue...\n";
cin>>name;
return 0;

همونجو که میبینی ربطی نداره طرف چی وارد کنه، هر چی بزنه خارج میشه، اون exit هم برای کلاس کار بود! D:
حالا دیگه میتونم Press any key to continue بزارم، با کلاس ترم هست!
سپاس!

حالا من امروز به یه مشکل برخوردم!
اون Dynamic Memory رو خوندم و خواستم یه برنامه بنویسم که ازش استفاده کنم!
دو تا برنامه جستجو نوشتم، یکی Linear Search یکی هم Binary Search هر دوتاش درست کار کرد!
بعد اون خوساتم یه برنامه بنویسم که یه ماترسی درست کنه که طول و عرضشو کاربر وارد کنه!
ولی Visual Studio نمیذاشت که Dynamic Memory دو بعدی تعریف کنم، هیچ راهی نداره؟ یا من بلد نیستم؟
این بود برنامه م:
int a,i,j;
int*b;
cout<<"What is the length and width of your table? (it is always square)";
cin>>a;
b=new int [a][a];

(ببخشید یه کم بهم ریخته س!
سپاس!

samasara
28-10-2012, 13:21
آلان نمی تونم زیاد توضیح بدم اما
باید به این صورت عمل کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Arashdn
28-10-2012, 17:02
سلام دوستان
من تازگیا زدم تو کار c++
یکی دو تا اشکال کوچیک دارم که اینجا مطرحش میکنم و پیشاپیش از کمکتون ممنونم
مفهوم این std::string::npos چیه؟ میخواستم یه جوری تشخیص بدم که رشته متنی ام عدد هست یا نه ، یه جایی چنین چیزی بود؟؟!!!

مشکل دوم اینکه من یه تابع بصورت زیر تعریف کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یه مقدار توش کد نوشتم ، موقعی که میخوام اجراش کنم دستور رو به صورت زیر میزنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی با ارور
error C2665: 'left' : none of the 2 overloads could convert all the argument types
مواجه میشم ، دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون

samasara
28-10-2012, 17:07
احتمال تئوری اینا رو خواندین و نیاز به توضیح نباشه.. اما صبح وقت نداشتم برای پس گرفتن حافظه هم از استفاده کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kamal1101941
28-10-2012, 18:08
سلام من برنامه c رو نصب کردم با کلی جستجو بعضی از اشکالات نصبشو حل کردم ! مثل #include <stdio.h
حالا برنامه رو run میکنه اما صفحه نهایی یا همون پرینت را نشون نمیده !! مدام به } اول برنامه گیر میده ! با سیستم دوستم هم امتحان کردم نشد ! ولی با سیستم دانشگاه درست بود ! یعنی چرا ؟!!!:sq_11::sq_7:

kamal1101941
28-10-2012, 18:48
اینم عکس برنامه هستش !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

szh_1367
28-10-2012, 19:13
واقعاََ ممنونم,ولی اینی که به ما درس دادن اینطوریه مثلاََ:
1.strat
2.input
.
.
.
8.end

ویرایش:من الان یادم اومد اینی که به ما یا دادن الگوریتمه اگه اشتباه نکنم!
ولی در هر صورت اگه کمک کنید, ممنون میشم.
من روش کلی رو میگم یکم سعی کن اگر باز هم نتونستی بگو تا برات بنویسم

عدد رو مدام به 2 تقسیم می کنیم و باقیمانده تقسیم رو که 0 یا 1 خواهد بود در پشته قرار میدهیم تا زمانی که عدد به صفر برسد حال رقم های 0و 1 هایی که در پشته هستند رو برمیداریم حال این 0و1 ها مبنای دو عدد شما هستند با توجه به این نکته که ترتیب از راست به چپ است


دمت گرم، من تا حالا برنامه هامو اینجوری تموم میکردم:
cout<<"Please type ''exit'' and press Enter to continue...\n";
cin>>name;
return 0;

همونجو که میبینی ربطی نداره طرف چی وارد کنه، هر چی بزنه خارج میشه، اون exit هم برای کلاس کار بود! D:
حالا دیگه میتونم Press any key to continue بزارم، با کلاس ترم هست!
سپاس!

حالا من امروز به یه مشکل برخوردم!
اون Dynamic Memory رو خوندم و خواستم یه برنامه بنویسم که ازش استفاده کنم!
دو تا برنامه جستجو نوشتم، یکی Linear Search یکی هم Binary Search هر دوتاش درست کار کرد!
بعد اون خوساتم یه برنامه بنویسم که یه ماترسی درست کنه که طول و عرضشو کاربر وارد کنه!
ولی Visual Studio نمیذاشت که Dynamic Memory دو بعدی تعریف کنم، هیچ راهی نداره؟ یا من بلد نیستم؟
این بود برنامه م:
int a,i,j;
int*b;
cout<<"What is the length and width of your table? (it is always square)";
cin>>a;
b=new int [a][a];

(ببخشید یه کم بهم ریخته س!
سپاس!

منظورتون از طول و عرض یعنی ابعاد ارایه ؟

اگر ایجوری هست باید تعداد سطرها رو مشخص کنید و ستون ها پویا هستند البته تا جایی که یادم هست

الان کامپایلر سی ندارم امتحان کنم اما قاعدتا باید اینجوری باشه


سلام دوستان
من تازگیا زدم تو کار c++
یکی دو تا اشکال کوچیک دارم که اینجا مطرحش میکنم و پیشاپیش از کمکتون ممنونم
مفهوم این std::string::npos چیه؟ میخواستم یه جوری تشخیص بدم که رشته متنی ام عدد هست یا نه ، یه جایی چنین چیزی بود؟؟!!!

مشکل دوم اینکه من یه تابع بصورت زیر تعریف کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یه مقدار توش کد نوشتم ، موقعی که میخوام اجراش کنم دستور رو به صورت زیر میزنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی با ارور
error C2665: 'left' : none of the 2 overloads could convert all the argument types
مواجه میشم ، دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون

کد فراخوانی و کد تعریف تابع رو اینجا قرار دهید

اما کلا مشکل از نوع پارامتر و نحوه فراخوانی است
ویرایش : ببخشید یادم رفت سوال اول شما رو پاسخ بدهم برای تشخیص کاراکتر عدد نیازی نیست که از std استفاده کنید دستور زیر به راحتی این کار رو میکند

کامپایلر ندارم همینجوری نوشتم شما خودت مرتبش کن


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام من برنامه c رو نصب کردم با کلی جستجو بعضی از اشکالات نصبشو حل کردم ! مثل #include <stdio.h
حالا برنامه رو run میکنه اما صفحه نهایی یا همون پرینت را نشون نمیده !! مدام به } اول برنامه گیر میده ! با سیستم دوستم هم امتحان کردم نشد ! ولی با سیستم دانشگاه درست بود ! یعنی چرا ؟!!!:sq_11::sq_7:

لطفا کد کامل رو قرار بدهید

اون ; بعد از دستور int main ( خط سوم ) رو پاک کن

alx11
28-10-2012, 20:22
برنامه ای که زدن کلید 1 اضافه کردن دانشجو با زدن کلید2 حذف دانشجو از این لیست با زدن کلید3 نمایش لیست دانشجویان با زدن کلید4 مرتب سازی و با کلید5 از فرم یا از برنامه بتوانیم خارج شویم به زبان visual studio

alx11
28-10-2012, 20:24
دوستان خواهش یکی به من کمک کنه تا این برنامه رو گیر بیارم

Aryana_b
28-10-2012, 23:52
سی با سی پلاس پلاس چقدر فرق دارن؟به جز کلاس
توی تابعهایی که از قبل توشون تعریف شده یا تعریف اشاره گرها فرق دارن؟

ashl7
29-10-2012, 01:16
what is the outout if this code?!
1 , 2, 1 2 ?!?!?!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چرا ۱ ۲ میشه؟! آخه case 2 که اصلا درست نیست!!! چرا اجراش میکنه؟!

Arashdn
29-10-2012, 09:08
کد فراخوانی و کد تعریف تابع رو اینجا قرار دهید

اما کلا مشکل از نوع پارامتر و نحوه فراخوانی است
این تعریف تابع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و فراخوانیش هم که با

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هست ....

ممنون

A.I.V.I.O
29-10-2012, 10:02
?!
1;
switch(a){
case 1:
printf(“1”);
case 2:
printf(“2”);
}[/CODE]

چرا ۱ ۲ میشه؟! آخه case 2 که اصلا درست نیست!!! چرا اجراش میکنه؟!

اینی که نوشتم مربوط به زبان ++C ه، برا همین مطمئن نیستم، ولی فک کنم به خاطر اینه که break نذاشتی، یعنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

A.I.V.I.O
29-10-2012, 11:26
منظورتون از طول و عرض یعنی ابعاد ارایه ؟

اگر ایجوری هست باید تعداد سطرها رو مشخص کنید و ستون ها پویا هستند البته تا جایی که یادم هست

الان کامپایلر سی ندارم امتحان کنم اما قاعدتا باید اینجوری باشه


آره، منظورم همون ابعاد آرایه س! :31:
جدولی که میخوام بکشم یه چنین چیزیه:



5
4
3
2
1


10
8
6
4
2


15
12
9
6
3


20
16
12
8
4


25
20
15
10
5


همونجو که میبینی آرایه ی هر درایه از ضرب Ai در Aj بدست میاد!
این یه جدول 5*5 ه، ولی میخوام کاربر بگه چند در چند باشه!
اونی که samasara گفت درست بود، یعنی در واقع یه آرایه ی دو بعدی رو تو یه آرایه ی یه بعدی تعریف کرده بود، خودمم یه چیزی نوشتم ولی دو تا آرایه ی مختلف!
ولی باز یه مشکل بود، اگه کاربر دو تا عدد یکسان میداد، جدول درست نوشته میشد، ولی اگه عددا فرق داشت (تعداد سطر ها و ستون ها یکی نبود) Error میداد!
نمیدونی چرا اینجوریه؟
پ.ن: ​کدش الان پیشم نیست، رفتم خونه کدشم میذارم!

fariba000
29-10-2012, 12:23
سلام
من ترم اول رشته نرم افزار هستم. جلسه اول برنامه سازیمون هفته پیش تشکیل شد. جوری که استاد در مورد c و c++ صحبت میکرد انگاری تفاوت چشمگیری با vb نباید داشته باشه. ضمن اینکه میگفت شما اگه اصول اولیه برنامه نویسی (یعنی همون الگوریتم، فلوچارت) رو بلد باشین همه نوع برنامه ای رو میتونید براحتی بنویسین.
شماها که این رشته رو تمام کردین هم نظرتون اینه؟
با تشکر فریبا

szh_1367
29-10-2012, 12:26
what is the outout if this code?!
1 , 2, 1 2 ?!?!?!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چرا ۱ ۲ میشه؟! آخه case 2 که اصلا درست نیست!!! چرا اجراش میکنه؟!

شما ساختار switch رو رعایت نکردید به این دلیل که break به کار نبرده اید


سی با سی پلاس پلاس چقدر فرق دارن؟به جز کلاس
توی تابعهایی که از قبل توشون تعریف شده یا تعریف اشاره گرها فرق دارن؟

زبان سی زبان ساخت یافته ای است و زبان سی پلاس زبانی شی گرا

این دو تفاوتی بین زمین و اسمان دارند

متوجه سوال دومتون نشدم


این تعریف تابع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و فراخوانیش هم که با

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هست ....

ممنون

چی بگم تعریف و نوع فراخوانی برنامه هیچ مشکلی نداره فقط چرا اخر تابع main رو فراخوانی کرده ای خود برنامه این کار رو میکنه

szh_1367
29-10-2012, 12:43
آره، منظورم همون ابعاد آرایه س! :31:
جدولی که میخوام بکشم یه چنین چیزیه:



5
4
3
2
1


10
8
6
4
2


15
12
9
6
3


20
16
12
8
4


25
20
15
10
5


همونجو که میبینی آرایه ی هر درایه از ضرب Ai در Aj بدست میاد!
این یه جدول 5*5 ه، ولی میخوام کاربر بگه چند در چند باشه!
اونی که samasara گفت درست بود، یعنی در واقع یه آرایه ی دو بعدی رو تو یه آرایه ی یه بعدی تعریف کرده بود، خودمم یه چیزی نوشتم ولی دو تا آرایه ی مختلف!
ولی باز یه مشکل بود، اگه کاربر دو تا عدد یکسان میداد، جدول درست نوشته میشد، ولی اگه عددا فرق داشت (تعداد سطر ها و ستون ها یکی نبود) Error میداد!
نمیدونی چرا اینجوریه؟
پ.ن: ​کدش الان پیشم نیست، رفتم خونه کدشم میذارم!

اگر در اصل هم حساب کنید ارایه یک بعدی به صورت تک بعدی در حافظه ذخیره میشود

اینجوری هم میشه تعریف کرد اما قاعدتا برای ارایه دو بعدی باید بعد اول رو مشخص کنید


سلام
من ترم اول رشته نرم افزار هستم. جلسه اول برنامه سازیمون هفته پیش تشکیل شد. جوری که استاد در مورد c و c++ صحبت میکرد انگاری تفاوت چشمگیری با vb نباید داشته باشه. ضمن اینکه میگفت شما اگه اصول اولیه برنامه نویسی (یعنی همون الگوریتم، فلوچارت) رو بلد باشین همه نوع برنامه ای رو میتونید براحتی بنویسین.
شماها که این رشته رو تمام کردین هم نظرتون اینه؟
با تشکر فریبا

سلام

شما الان نیازی ندارید که زبان ها رو با هم مقایسه کنید همان طور که استادتون گفته بهتره به فکر الگوریتم و فلوچات باشید

الگوریتم یکی از مهمترین جنبه های برنامه نویسی است چرا که شما اگر از یک راه درست مسئله رو حل نکنید در اصل هیچ کار نکرده اید به جز نوشتن چهار خط 4 که ارزشی ندارد

الگوریتم و فلوچارت با مطالعه و نوشتن و دیدن برنامه های مختلف بدست خواهد امد

itsgu88
29-10-2012, 14:14
سلام
من ترم اول رشته نرم افزار هستم. جلسه اول برنامه سازیمون هفته پیش تشکیل شد. جوری که استاد در مورد c و c++ صحبت میکرد انگاری تفاوت چشمگیری با vb نباید داشته باشه. ضمن اینکه میگفت شما اگه اصول اولیه برنامه نویسی (یعنی همون الگوریتم، فلوچارت) رو بلد باشین همه نوع برنامه ای رو میتونید براحتی بنویسین.
شماها که این رشته رو تمام کردین هم نظرتون اینه؟
با تشکر فریبا

بستگی داره چقد آنشایی داری با اصول اولیه اگه اصول اولیه رو بلد باشی هر زبانی رو به راحتی میتونی کار کنی با یکم ذهن خلاق:sq_25:

parhamic2000
29-10-2012, 17:57
سلام.یه سوال داشتم.کسی بلده وسطه یه لیست پیوندی یه عضو اضافه کنه ؟

behnia_k
29-10-2012, 18:01
با سلام
كل 189 صفحه رو نگاه نكردم و به كمك "جستجو" در اين فروم هم به نتيجه نرسيدم.
كسي مي تواند توضيح كاملي در باره توابع سازنده از نوع copy constructor بدهد.

samasara
29-10-2012, 18:45
آره، منظورم همون ابعاد آرایه س! :31:
جدولی که میخوام بکشم یه چنین چیزیه:



5
4
3
2
1


10
8
6
4
2


15
12
9
6
3


20
16
12
8
4


25
20
15
10
5


همونجو که میبینی آرایه ی هر درایه از ضرب Ai در Aj بدست میاد!
این یه جدول 5*5 ه، ولی میخوام کاربر بگه چند در چند باشه!
اونی که samasara گفت درست بود، یعنی در واقع یه آرایه ی دو بعدی رو تو یه آرایه ی یه بعدی تعریف کرده بود، خودمم یه چیزی نوشتم ولی دو تا آرایه ی مختلف!
ولی باز یه مشکل بود، اگه کاربر دو تا عدد یکسان میداد، جدول درست نوشته میشد، ولی اگه عددا فرق داشت (تعداد سطر ها و ستون ها یکی نبود) Error میداد!
نمیدونی چرا اینجوریه؟
پ.ن: ​کدش الان پیشم نیست، رفتم خونه کدشم میذارم
به بخشید که یکم این اینتر نتما سرعتش زیاد شده برای اینکه بگم کمش کنند یکم سرم شلوغ شده!!!!!
اما احتمالا این همون کدی که شما نوشتید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اون erorr برا ی صیحیح نبودن تعداد حلقه های تکرار برای انتصاب آرایه های ثانویه به آرایه های اوله بود اگر دقت کنی در هنگام باز پس گیری هم اون اشکال و جود داره ... کد زیر دقیقا با کامپالر vs2005 صحیح جواب داد..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما این کار باینکه صحیح کر می که اما کار غیر استانداردیه عموعا همون جوری که دوستون گفت یکی (معمولا سطر ) رو ز قبل معلوم می کنند!!

A.I.V.I.O
30-10-2012, 13:04
ببخشیدا، ما خیلی زمان شما رو میگیریم!
آره، کد من یه چیزی تو اون مایه هاس که گفتی، مشکلمم حل شد ولی هنوز یه جای این کده برام نامفهمومه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کار این 3 تا کد چیه؟
الان با این کارا a رو یه آرایه ی دو بعدی تعریف کردیم؟
چرا نمیشه مستقیم بگیم:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد چرا باید در آخر حافظه رو اینجوری خالی کنیم؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منظورم اینه که چرا نمیشه فقط اینکارو کنیم؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چون دو بعدیه؟ یا چون تو دو مرحله تعریف کردیم؟ یا ... ؟
بسیار سپاس!

samasara
30-10-2012, 16:22
ببخشیدا، ما خیلی زمان شما رو میگیریم!
آره، کد من یه چیزی تو اون مایه هاس که گفتی، مشکلمم حل شد ولی هنوز یه جای این کده برام نامفهمومه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کار این 3 تا کد چیه؟
الان با این کارا a رو یه آرایه ی دو بعدی تعریف کردیم؟

کد اول یک اشاره گر به اشاره گر رو تعریف کردیم برای فهم بیشتر به زیر توجه کن:
اشاره گر ---> اشارهگر -----> متغیر
تعریف اشاره گر: اشاره گر وسیله ای برای دست یابی به یک متغییر با استفاده از آدرس آن(دسترسی غیر مستقیم به متغیر)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این تعریف اشاره گر x* متغیر از انوع صحیح و x هم یک اشاره گر به متغیی نوع داده ی صحیح(یعنی میتواند آدرس یک متغیر صحیح را ذخیره کند)! به کد زیر توجه کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا به برسی آن سه خط می پردازیم:
1- تعریف اشاره گر به اشاره گر
2-(البته باید قبل از کروشه * می گذاشتی!! که می شد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) اشاره گری(بهصورت آرایه) به تعداد d عدد صحیح اختصاص یافته و آدرس آن در a قرار می گیرد.
3- پس به ازای هر اشاره گر اشاره حافظه ای به تعداد e عدد صحیح اختصاص یافته و آدرس آن در [ a[i قرار می گیرد.


چرا نمیشه مستقیم بگیم:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این روشی که به شما گفتم راحت ترین روش بود اما روش دیگه ای هم هست که معمولا به نام یک اشاره گر به یک آرایه می گن مثل :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نکته ای هم که داره اینه که اگر پرانتز گذاشته نشه متغیر x یک آرایه ی 10 عضوی از نوع اشاره گر به عدد تصحیح تعریف می کند.
که رای آزاد سازی هم به صورت زیره :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما راه اولی که گفتم از چند جنبه نسبت یه این روش دارای برتری هست مثلا این که می توانید برای هر ردیف آرایه ای با اندازه ی متفاوت ایجاد کرد.
از طرف دیگه در روش اول خود آرایه اولیه هم به صورت پویا ایجاد شده. اما در این روش به سورت استا ست لبته می تونی در اول هم بهصورت ایستا تعریف کنی اما در این روش دوم این کار شدنی نیست.

همچنین در روش اول می شه به سادگی و سرعت جابجایی دو ردیف از آرایه اشاره کرد.( در مواقعی که نیاز زیادی به جابجایی ردیف های آرایه داریم، بهتر است از این روش مورد استفاده قرار بگیره. چون در این روش فقط اشاره گر های دو ردیف با هم جابجا می شه در حالی که در روش اول باید کل اعضای دو ردیف رو با هم جابجا کرد.



بعد چرا باید در آخر حافظه رو اینجوری خالی کنیم؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منظورم اینه که چرا نمیشه فقط اینکارو کنیم؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چون دو بعدیه؟ یا چون تو دو مرحله تعریف کردیم؟ یا ... ؟
بسیار سپاس!

خیر چون هر دو آرایه پویا هستند و ما در این روش به هر آرایه یه آرایه ی دیگه ای نسبت دادیم پس برای باز پس گیری اون هم باید همه ی اون ها رو باز پس بگیرم اما در همین روش اگر که آرایه آرایه اول استا بود و دیگر نیازی به نوشتن [ delete [a نبود همون حلقه کافی ست

اما در روش دومی که به شما گفتم فقط

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده کرد چون فقط x به ورت پویا اختصاص یافته..

parhamic2000
30-10-2012, 20:54
میشه وسطه یه لیست پیوندی عضو اضافه کرد ؟

shahrouz_boy
30-10-2012, 23:44
چجوری میشه وسط یک لیست پیوندی یک عضو اضافه کرد ؟

Aryana_b
03-11-2012, 18:23
من کتاب ساختمان داده برای زبان سی رو گرفتم ولی خودم سی پلاس پلاس بلدم
میخوام ببینم چقدر این 2زبان با هم فرق میکنند؟ توی تعریف و استفاده کردن از اشاره گرها چقدر باهم فرق میکنن؟
مثلن توی پلاس داریم conio.h> <stringstream>> توی سی هم داریم ؟یا اینکه توی سی چیزایی هست که تو پلاس نباشه؟

A.I.V.I.O
03-11-2012, 20:34
درود بر همگی!من Compiler برای C ندارم و میخوام دستورات C رو توی Visual Studio بنویسم!خود بچه های Micro$oft میگن باید برنامه های C رو هم توی ++C بنویسی!منم همین کارو کردم ولی زمان Debug ارور میده، برای (تقریبا) همه دستورا:printf is unsafe, consider using printf_sscanf is unsafe, consider using scanf_s...ولی زمانی که نوشتم: print_f و scan_f نشناختشون. (میندیشم که گرفته مارو)پایین نوشته:To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_WARNINGS. For more details see online helpولی از اونجایی که MSDN خیلی در همه، گفتم از دوستان راهنمایی بخوام! سپاس@!

masoud.mo
03-11-2012, 22:19
الگوریتمی بنویسید که 20 عنصر ارایه را دریافت کند سپس عدد دیگری را بخواند و انرا از سمت چپ وارد ارایه کند?
اگر کسی حل این الگوریتمو بلده لطفا جوابشو بگه

szh_1367
04-11-2012, 15:21
من کتاب ساختمان داده برای زبان سی رو گرفتم ولی خودم سی پلاس پلاس بلدم
میخوام ببینم چقدر این 2زبان با هم فرق میکنند؟ توی تعریف و استفاده کردن از اشاره گرها چقدر باهم فرق میکنن؟
مثلن توی پلاس داریم conio.h> <stringstream>> توی سی هم داریم ؟یا اینکه توی سی چیزایی هست که تو پلاس نباشه؟
فکر کنم صفحه قبل هم خدمت شما عرض کردم که زبان سی زبان ساخت یافته است و زبان سی پلاس زبانی شی گرا

تفاوت ساخت یافته و شی گرا خیلی زیاده که برای درک اون باید مطالعه ای در زمینه شی گرا داشته باشید از حوصله بنده و این تاپیک هم خارج است که بیشتر از این پاسخی بدهم

تا جایی که یادم هست در تعریف و نحوه استفاده تفاوت هایی بسیار کوچک دارند (که بیشتر مربوط به syntax میباشد ) اما در اصل کار که همان اجرای برنامه باشد هر دو یک عمل رو انجام میدهند


درود بر همگی!من Compiler برای C ندارم و میخوام دستورات C رو توی Visual Studio بنویسم!خود بچه های Micro$oft میگن باید برنامه های C رو هم توی ++C بنویسی!منم همین کارو کردم ولی زمان Debug ارور میده، برای (تقریبا) همه دستورا:printf is unsafe, consider using printf_sscanf is unsafe, consider using scanf_s...ولی زمانی که نوشتم: print_f و scan_f نشناختشون. (میندیشم که گرفته مارو)پایین نوشته:To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_WARNINGS. For more details see online helpولی از اونجایی که MSDN خیلی در همه، گفتم از دوستان راهنمایی بخوام! سپاس@!

کجا گفته برنامه سی رو در سی پلاس بنویسید :31:

شما برای اینکه بتوانید از دستورات سی در سی پلاس استفاده کنید باید هدرهای اون رو فراخوانی بکنید مثلا بای استفاده از printf باید هدر cstdio رو فراخوانی کنید

A.I.V.I.O
05-11-2012, 12:52
خوب پس یعنی Visual Studio اصلا زبان C رو نداره؟

Greedy
05-11-2012, 16:19
سلام
ما تا ترم پیش با کامپیلر turbo c برنامه مینوشتیم که برنامه ساده و جمع و جوری بود دیشب visual studio 2010 رو دانلود کردم نصب کردم خیلی پیچیده هست و همون برنامه c++ که با turbo c نوشته شده رو هم با این اجرا میکنم نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید طرز نوشتن برنامه c++ تو این نرم افزار رو

soroosh_cz
05-11-2012, 16:39
Visual Studio کمی پیچیده تره... بهتره برای شروع با ++Dev C کار کنی، یه پروژه ی جدید می سازی و نوع کنسول رو انتخاب میکنی.

تنها فرقی که Dev و Visual با توربوی مزخرف توی کد نویسی دارن اینه که قبل از نوشتن تابع مین باید یه خط بنویسی ;using namespace std همین.

ساخت پروژه هم که زیاد مشکل نیست تو ویژوال (ما ترم 3 تا حالا که 5 هستیم با جاوا کار کردیم، یادم رفته ایجاد پروژه ی ویژوال رو). یه عکس بذاری از صفحه ای که اسم پروژه رو می نویسی، بت میگم.

Greedy
05-11-2012, 16:56
Visual Studio کمی پیچیده تره... بهتره برای شروع با ++Dev C کار کنی، یه پروژه ی جدید می سازی و نوع کنسول رو انتخاب میکنی.

تنها فرقی که Dev و Visual با توربوی مزخرف توی کد نویسی دارن اینه که قبل از نوشتن تابع مین باید یه خط بنویسی ;using namespace std همین.

ساخت پروژه هم که زیاد مشکل نیست تو ویژوال (ما ترم 3 تا حالا که 5 هستیم با جاوا کار کردیم، یادم رفته ایجاد پروژه ی ویژوال رو). یه عکس بذاری از صفحه ای که اسم پروژه رو می نویسی، بت میگم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

الان کدوم باید بزنم ؟

szh_1367
05-11-2012, 17:26
خوب پس یعنی Visual Studio اصلا زبان C رو نداره؟

من همچین حرفی نزدم

مگه میشه در VS از سی استفاده نشده باشه اینطوری بگم بهتره

زبان سی مادر خیلی از بان های برنامه نویسی است حتی لینوکسی ها هم از زبان سی استفاده کرده اند

حال زبان سی پلاس پلاس توسعه یافته زبان سی است که تفاوت ها ی بسیار زیادی از نظر معنایی و کاربردی دارند

اما برای استفاده در سطح پروژه های دانشجویی اختلاف در syntax یا همان نوشتار و هدر فایل ها (کتابخانه های مورد استفاده ) است


سلام
ما تا ترم پیش با کامپیلر turbo c برنامه مینوشتیم که برنامه ساده و جمع و جوری بود دیشب visual studio 2010 رو دانلود کردم نصب کردم خیلی پیچیده هست و همون برنامه c++ که با turbo c نوشته شده رو هم با این اجرا میکنم نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید طرز نوشتن برنامه c++ تو این نرم افزار رو
همان طور گفتم فقط باید معادل دستورات یا هدرفایل های سی رو در سی پلاس پیدا کنید

دستورات خیلی خیلی نزدیک به یکدیگر هستند




الان کدوم باید بزنم ؟
برای چه نوع برنامه نویسی ؟

چی میخواهید بسازید ؟

برای حالت معمول (دانشجویی) از clr console application استفاده میشود

shahrouz_boy
05-11-2012, 22:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

الان کدوم باید بزنم ؟

Win32 Console Application , بعد یه اسم براش بذار.چند تا فایل ایجاد میشه.main.cpp رو انتخاب کن بعد iostream رو include کن نه iostream.h اینطوری :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدش هم که using namespace std; رو بنویس.

SHAHAB-P30
08-11-2012, 11:42
سلام
چجوری میشه یک عدد صحیح 12 رقمی به بالا تعریف کرد؟

szh_1367
08-11-2012, 14:39
سلام
چجوری میشه یک عدد صحیح 12 رقمی به بالا تعریف کرد؟

سلام

سوال شما کمی کلی هست مطالب زیر رو ببینید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sh & Ka
10-11-2012, 15:13
لطفا اگر میتوانی برنامه این سوالات رو برام بنویس و بفرست لطفا
1_ یه برنامه میخوام که مقدار x رو خوانده وباتوجه به رابطه زیر مقدار y راحساب
کند y=(پنج ایکس به توان دو)منهای (شش ایکس) بعلاوه (دو)
2_ برنامه ای که دو عدد صحیح رو خوانده وعملیات جمع و تفریق وضرب وتقسیم را روی آن اجرا کند
3_ برنامه ای که شش عدد را خوانده ومجموع آنها را حساب کند
4_ برنامه ای که سه عدد را خوانده ومجموع مربعات آنها را حساب کند ( X به توان دو+ Y به توان دو+ Z به توان دو )

mehrdad_joon
13-11-2012, 00:53
لطفا اگر میتوانی برنامه این سوالات رو برام بنویس و بفرست لطفا
1_ یه برنامه میخوام که مقدار x رو خوانده وباتوجه به رابطه زیر مقدار y راحساب
کند y=(پنج ایکس به توان دو)منهای (شش ایکس) بعلاوه (دو)
2_ برنامه ای که دو عدد صحیح رو خوانده وعملیات جمع و تفریق وضرب وتقسیم را روی آن اجرا کند
3_ برنامه ای که شش عدد را خوانده ومجموع آنها را حساب کند
4_ برنامه ای که سه عدد را خوانده ومجموع مربعات آنها را حساب کند ( X به توان دو+ Y به توان دو+ Z به توان دو )

داداش اين برنامه ها بسيار ساده هستند،براي خودت هم كه شده خودت حلش كن و مشكلاتت رو اينجا بپرس ...
تا جايي كه ميتوني بنويس بقيش رو با هم حل كنيم ؛)


Sent from my iPad using Tapatalk HD

LLMMM
15-11-2012, 15:31
سلام من دانشجوی رشته ریاضی هستم می خواستم ببینم میشه بابرنامه نویسی مسایل ریاضی رو حل کرد وخواستم برنامه ای بنویسم که ما یک تابع برای ان تعریف کنیم برای نمونه F(x)=x.x و دامنه ان و فاصله بین xها را هم مشخص کنیم ویک ورودی یعنی یک x و (f(x ان x را به ان بدهیم وان شروع کند تمام (f(x را با ان مقایسه کند و ماکزیمم ومینیمم تابع را به ما بدهد اما هر چقدر سعی کردم نشد لطفا این برنامه را برای من بنویسید ومرا راهنمایی کنید

szh_1367
15-11-2012, 19:56
سلام من دانشجوی رشته ریاضی هستم می خواستم ببینم میشه بابرنامه نویسی مسایل ریاضی رو حل کرد وخواستم برنامه ای بنویسم که ما یک تابع برای ان تعریف کنیم برای نمونه F(x)=x.x و دامنه ان و فاصله بین xها را هم مشخص کنیم ویک ورودی یعنی یک x و (f(x ان x را به ان بدهیم وان شروع کند تمام (f(x را با ان مقایسه کند و ماکزیمم ومینیمم تابع را به ما بدهد اما هر چقدر سعی کردم نشد لطفا این برنامه را برای من بنویسید ومرا راهنمایی کنید

سلام

بله این امکان وجود داره که مسائل ریاضی رو به کمک زبان های مختلف برنامه نویسی پیاده سازی کنیم

بهتره شما یک نمونه از مسئله رو با اعداد و فرمول اینجا قرار دهید تا بهتر بتوان فرمول رو درک و پیاده سازی کرد

sajjadesi
16-11-2012, 13:10
سلام مشکل این برنامه چیه ؟اگراجرا بشه یه ریشه میده؟اگر2ریشه داشته باشه نمایش میده؟اگر نه چه کارباید بکنم؟اصل برنامه اینه که ضرایب معادله درجه دوم رو بگیره وریشه را حساب کنه

#include<stdio.h>
#include<math.h>
int main()
{
int a,b,c,d;
scanf("%d%d%d",&a,&b,&c);
d=0;
float x;
d=a*(pow(x,2))+b*x+c;
printf("%.2f",x);
return 0;
}

szh_1367
16-11-2012, 16:09
سلام مشکل این برنامه چیه ؟اگراجرا بشه یه ریشه میده؟اگر2ریشه داشته باشه نمایش میده؟اگر نه چه کارباید بکنم؟اصل برنامه اینه که ضرایب معادله درجه دوم رو بگیره وریشه را حساب کنه

#include<stdio.h>
#include<math.h>
int main()
{
int a,b,c,d;
scanf("%d%d%d",&a,&b,&c);
d=0;
float x;
d=a*(pow(x,2))+b*x+c;
printf("%.2f",x);
return 0;
}

ابتدا اینکه شما نتیجه فرمول رو داخل d ریخته اید و در اخر متغییر x رو چاپ کرده اید

درضمن شما برای یک حالت فرمول نوشته اید و حالات دیگه رو در نظر نگرفته اید پس باید برای حالات دیگه هم فرمول بنویسید

کامپیوتر که متوجه نمیشود باید دو ریشه در نظر بگیرد شما باید براش فرمول بنویسید تا کامپیوتر اجرا کند

sajjadesi
16-11-2012, 16:35
خوب باید چه کارکنم؟:24:

szh_1367
16-11-2012, 18:59
خوب باید چه کارکنم؟:24:

من دقیق یادم نیست معادله درجه دوم چطور حل میشد اما اگر شما مراحل حل رو روی یک کاغذ بنویسید همان نوشته ها میشه مراحل کاری که شما باید در سیستم انجام دهید

mehrdad_joon
16-11-2012, 20:36
سلام من دانشجوی رشته ریاضی هستم می خواستم ببینم میشه بابرنامه نویسی مسایل ریاضی رو حل کرد وخواستم برنامه ای بنویسم که ما یک تابع برای ان تعریف کنیم برای نمونه F(x)=x.x و دامنه ان و فاصله بین xها را هم مشخص کنیم ویک ورودی یعنی یک x و (f(x ان x را به ان بدهیم وان شروع کند تمام (f(x را با ان مقایسه کند و ماکزیمم ومینیمم تابع را به ما بدهد اما هر چقدر سعی کردم نشد لطفا این برنامه را برای من بنویسید ومرا راهنمایی کنید

بله امكانش هست.ولي متاسفانهسوالتون رو درست متوجه نميشم.اگه ميشه بهتر توضيح بديد


Sent from my iPad using Tapatalk HD

mehrdad_joon
16-11-2012, 21:19
سلام مشکل این برنامه چیه ؟اگراجرا بشه یه ریشه میده؟اگر2ریشه داشته باشه نمایش میده؟اگر نه چه کارباید بکنم؟اصل برنامه اینه که ضرایب معادله درجه دوم رو بگیره وریشه را حساب کنه

#include<stdio.h>
#include<math.h>
int main()
{
int a,b,c,d;
scanf("%d%d%d",&a,&b,&c);
d=0;
float x;
d=a*(pow(x,2))+b*x+c;
printf("%.2f",x);
return 0;
}

سلام
عزیز برنامت کلا اشتباست.
سعی کن اول برنامه ات رو به صورت چارت در بیاری!!

اینم برنامه ات:


#include <iostream>
#include <conio>
#include <math>


int main()


{ float a,b,c,delta;


cout<<"zarayebe x^2 va x va C ra be tartib vared konid :"<<endl;


cin>>a>>b>>c;


delta= pow (b,2) - 4*a*c;
if ( delta < 0)
cout<<"Moadele javab nadarad!!"<<endl;
else
{if (delta==0)
cout<<"moadele zek javab darad va barabare "<<(-b)/(2*a)<<endl;
else
cout<<"x1="<<((-b)-sqrt(delta))/(2*a)<<endl<<"x2="<<(b-sqrt(delta))/(2*a);
}
getch();
}

بازم مشکلی بود بگو..

A.I.V.I.O
17-11-2012, 13:17
درودی دوباره بر شما دوستان گرامی!
من یه جا به یه مسئله جالب برخوردم (البته برا من جالب بود) که میگفت یک برنامه بنویسید، یک آرایه تعریف کنید، تعداد آرایه شو از کاربر بخواید، از کاربر بپرسید کدوم عضو آرایه رو میخواد حذف کنه، اون عضو رو حذف کنید و آرایه جدید رو به کاربر نشون بدید.
حالا کلا اشتباه شده، به کنار:دی

من یه پرسش داشتم، اگه با این حل نشد، دیگه برای تصحیح کد مزاحمتون میشم:
اگه بخوایم عضو آخریک آرایه رو حذف کنیم (که اون آرایه قبلا با استفاده از Pointer و New Int تعریف شده) میشه این دستور رو به کار ببریم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(نام آرایه ی ما Array است و n عضو دارد)
به طور کلی در دستور

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون دو تا براکت ([]) به چه درد میخوره؟
سپاسگزارم!
(ببخشید من زیاد توضیح میدم، عادت دارم)

szh_1367
17-11-2012, 20:34
درودی دوباره بر شما دوستان گرامی!
من یه جا به یه مسئله جالب برخوردم (البته برا من جالب بود) که میگفت یک برنامه بنویسید، یک آرایه تعریف کنید، تعداد آرایه شو از کاربر بخواید، از کاربر بپرسید کدوم عضو آرایه رو میخواد حذف کنه، اون عضو رو حذف کنید و آرایه جدید رو به کاربر نشون بدید.
حالا کلا اشتباه شده، به کنار:دی

من یه پرسش داشتم، اگه با این حل نشد، دیگه برای تصحیح کد مزاحمتون میشم:
اگه بخوایم عضو آخریک آرایه رو حذف کنیم (که اون آرایه قبلا با استفاده از Pointer و New Int تعریف شده) میشه این دستور رو به کار ببریم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(نام آرایه ی ما Array است و n عضو دارد)
به طور کلی در دستور

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون دو تا براکت ([]) به چه درد میخوره؟
سپاسگزارم!
(ببخشید من زیاد توضیح میدم، عادت دارم)

تا اونجایی که یادم هست ما نمیتوانیم عنصری از یک ارایه رو حذف کنیم شما باید از لیست پیوندی برای این کار استفاده کنید خیلی راحت تر و بهتر هم هست

LLMMM
17-11-2012, 20:40
مثلا می خواستم کمکم کنید برنامه ای بنویسم که ما یک تابع در ان تعریف کنیم برای نمونه(تابع xبه توان۲ [(f(x)=(x2)] وبرنامه دامنه ای که میخواهد در ان ماکزیمم ومینیمم بررسی شود و تعداد قسمت هایی که دامنه به ان تعداد تقسیم می شودو یک xو(f(x را از کاربر بگیرد وبه تصادف یک سری اعداد(که تعداد اعداد تصادفی را که برنامه باید ایجاد کند(توسط rand) را کاربر وارد میکند) را در ان بازه انتخاب کند وبا ان (f(x که ما داده ایم مقایسه کند و ماکزیمم این تابع و xکه ماکزیمم تابع به ازای ان است را به ما بدهد (بهتر است به زبان++c باشد) پیشاپیش ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

LLMMM
17-11-2012, 20:43
سلام

بله این امکان وجود داره که مسائل ریاضی رو به کمک زبان های مختلف برنامه نویسی پیاده سازی کنیم

بهتره شما یک نمونه از مسئله رو با اعداد و فرمول اینجا قرار دهید تا بهتر بتوان فرمول رو درک و پیاده سازی کرد



سلام مجدد
مثلا میخواستم کمکم کنید و برنامه ای بنویسید که ما یک تابع در ان تعریف کنیم برای نمونه(تابع xبه توان۲ [(f(x)=(x2)] وبرنامه دامنه ای که میخواهد در ان ماکزیمم ومینیمم بررسی شود و تعداد قسمت هایی که دامنه به ان تعداد تقسیم می شودو یک xو(f(x را از کاربر بگیرد وبه تصادف یک سری اعداد(که تعداد اعداد تصادفی را که برنامه باید ایجاد کند(توسط rand) را کاربر وارد میکند) را در ان بازه انتخاب کند وبا ان (f(x که ما داده ایم مقایسه کند و ماکزیمم این تابع و xکه ماکزیمم تابع به ازای ان است را به ما بدهد (بهتر است به زبان++c باشد) پیشاپیش ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gifواقعا نیاز به کمک سریع دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

LLMMM
17-11-2012, 20:54
بله امكانش هست.ولي متاسفانهسوالتون رو درست متوجه نميشم.اگه ميشه بهتر توضيح بديد


Sent from my iPad using Tapatalk HD





سلام مجدد
مثلا میخواستم کمکم کنید و برنامه ای بنویسید که ما یک تابع در ان تعریف کنیم برای نمونه(تابع xبه توان۲ [(f(x)=(x2)] وبرنامه دامنه ای که میخواهد در ان ماکزیمم ومینیمم بررسی شود و تعداد قسمت هایی که دامنه به ان تعداد تقسیم می شودو یک xو(f(x را از کاربر بگیرد وبه تصادف یک سری اعداد(که تعداد اعداد تصادفی را که برنامه باید ایجاد کند(توسط rand) را کاربر وارد میکند) را در ان بازه انتخاب کند وبا ان (f(x که ما داده ایم مقایسه کند و ماکزیمم این تابع و xکه ماکزیمم تابع به ازای ان است را به ما بدهد (بهتر است به زبان++c باشد) پیشاپیش ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gifواقعا نیاز به کمک سریع دارم

szh_1367
18-11-2012, 00:00
سلام مجدد
مثلا میخواستم کمکم کنید و برنامه ای بنویسید که ما یک تابع در ان تعریف کنیم برای نمونه(تابع xبه توان۲ [(f(x)=(x2)] وبرنامه دامنه ای که میخواهد در ان ماکزیمم ومینیمم بررسی شود و تعداد قسمت هایی که دامنه به ان تعداد تقسیم می شودو یک xو(f(x را از کاربر بگیرد وبه تصادف یک سری اعداد(که تعداد اعداد تصادفی را که برنامه باید ایجاد کند(توسط rand) را کاربر وارد میکند) را در ان بازه انتخاب کند وبا ان (f(x که ما داده ایم مقایسه کند و ماکزیمم این تابع و xکه ماکزیمم تابع به ازای ان است را به ما بدهد (بهتر است به زبان++c باشد) پیشاپیش ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gifواقعا نیاز به کمک سریع دارم
دوست عزیز نیاز نیست که چندین جا مطالب یکسانی قرار دهید

اصلا اون پست قبلی بنده رو مطالع کردید !!

عرض کردم که کامپیوتر یا زبان برنامه نویسی به خودی خود نمیتواند تشخیص دهد مثلا تابع ما چی هست در برنامه نویسی مثلا نداریم باید بهش بگیم این فرمول رو ما به شما (سیستم) میدهیم لطفا در کسری از ثانیه با توجه به داده ها و مواردی که قبلا داده ایم ان را حل بفرمائید

پس لطفا شما هم فرمول همراه با داده هایی که قرار است سیستم رو ان عملیات انجام دهد رو اینجا قرار دهید تا دوستان بتوانند شما رو بهتر راهنمائی کنند

به عنوان مثال اون دامنه ای که عرض کردید چطور بدست می اید یا . . . . .

A.I.V.I.O
18-11-2012, 14:19
تا اونجایی که یادم هست ما نمیتوانیم عنصری از یک ارایه رو حذف کنیم شما باید از لیست پیوندی برای این کار استفاده کنید خیلی راحت تر و بهتر هم هست

دمت گرم.
لیست پیوندی نمیدونم چیه و اصن ولش کن، هر زمانی که رسیدم بهش میخونم.
ولی میشه بگی اون دو تا براکتی که پس از واژه ی delete باز میکنیم، به چه دردی میخوره و اصولا میشه توشنو چیزی نوشت؟ میشه یه توضیح مختصر دربارش بدی؟ بعدا بیشتر میخونم، آخه اینجوری آدم یه چیزی رو نیمه بدونه میمونه تو خماری!

vahid_97
18-11-2012, 15:16
با سلام و خسته نباشی خدمت دوستان عزیز

از دوستان کسی هست بتونه بهم کمک کنه؟یک تابع تو سی پلاس میخوام که اعمال(* + - / % ! سیگما وتوان )رو محاسبه کنه.متشکرم

A.I.V.I.O
18-11-2012, 15:17
یه پرسش دیگه!!!!
اگه یه تابع توی یه برنامه داشته باشیم، بعد از اینکه تابع کارش تموم میشه، همه ی مشخصاتشم باهاش از بین میره (منظورم متغیر ها و Pointer ها و ... ست) و حافظه آزاد میشه؟ یا اگه توش یه متغیر از نوع new داشتیم باید در آخر delete کنیمش؟ اگه یه کم نا مفهوم پرسیدم بگین کدشو بزارم و واضح تر بپرسم!

A.I.V.I.O
18-11-2012, 15:42
با سلام و خسته نباشی خدمت دوستان عزیز

از دوستان کسی هست بتونه بهم کمک کنه؟یک تابع تو سی پلاس میخوام که اعمال(* + - / % ! سیگما وتوان )رو محاسبه کنه.متشکرم

برای توان میتونی یه حلقه ی for توی یه تابع درست کنی، یعنی دو تا عدد بگیری، عدد نخست رو درون یه متغیر دیگه قرار بدی و به تعداد عدد دوم (یکی کمتر) اون متغیر رو در عدد نخست ضرب کنی، البته از اون جایی که به نظر میرسه هدف از این پرسش به کار بردن تابع بازگشتی بوده باشه، پس باید مقدار برگردونده شده در تابعت، همون مقدار نخست ضربدر همون تابع باشه، البته در هر مرحله از عدد دوم باید یکی کم کنی تا زمانی که به 1 برسه.

منظورتو از سیگما درست نفهمیدم، اگه منظورت اینه یه تابع بدیم که سیگماشو از یه عدد تا یه عدد دیگه بگیره، باید یه تابع تعریف کنی (که این تابع همون تابع جوی علامت سیگماست) و یه تابع دیگه (که این تابع دو عدد رو میگیره و سیگمای تابع اولی از عدد نخست تا عدد دوم حساب میکنه) باید توی تابع دوم هر سری تابع اول رو برگردونی البته یاید متغیرشو یه واحد کم کنی تا زمانی که به متغیر دوم تابع دوم برسی.

فاکتوریل هم اگه دو تا بالایی رو تونستی بنویسی برات راحت میشه: توی یه تابع هر سری یکی کمتر از همون عددی که سری پیش تو تابع بوده رو بر میگردونی تا زمانی که به 1 برسی.

میدونم بسیار بد گفتم، ولی به زودی یکی از اساتید احتمالا درست و واضح پاسختو بده)

vahid_97
18-11-2012, 15:53
mer30 azizam shoma lotf darid hamin ke zahmat keshidid va type kardid khodesh ye donya arzesh dare mochakeram

LLMMM
18-11-2012, 20:52
دوست عزیز نیاز نیست که چندین جا مطالب یکسانی قرار دهید

اصلا اون پست قبلی بنده رو مطالع کردید !!

عرض کردم که کامپیوتر یا زبان برنامه نویسی به خودی خود نمیتواند تشخیص دهد مثلا تابع ما چی هست در برنامه نویسی مثلا نداریم باید بهش بگیم این فرمول رو ما به شما (سیستم) میدهیم لطفا در کسری از ثانیه با توجه به داده ها و مواردی که قبلا داده ایم ان را حل بفرمائید

پس لطفا شما هم فرمول همراه با داده هایی که قرار است سیستم رو ان عملیات انجام دهد رو اینجا قرار دهید تا دوستان بتوانند شما رو بهتر راهنمائی کنند

به عنوان مثال اون دامنه ای که عرض کردید چطور بدست می اید یا . . . . .



بله حق با شماست ولی من این جواب ها رو ننوشتم یکی از دوستان زحمت کشیدند من دانشگاه بودم به جای من سر زدند وبرای هر کسی که در این با ره سوال کرده بود پاسخ گذاشتند
صورت کامل برنامه این است که ما تابع (f(x)=(x2 را در برنامه دارین برنامه از کاربر میخواهد که یکaوb را وارد کند وb-a را حساب کند که این همان دامنه تابع است بعد از کاربر میخواهد یک عددی وارد کند به عنوان i که این همان تعداد اعداد تصادفی است که کاربر میخواهد تولید شود مثلا 1000 کامپیوتر دامنه را به i قسمت تقسیم می کند برای راحت تر شدن برنامه یک ورودی از شما می گیرد یعنی یک x و (f(x وبعد اعدادی که انتحاب میکند (f(x هایشان را به ترتیب با مقدار (f(x قبلی مقایسه کند و اگر بزرگ تر از مقدار قبلی ماکزیمم بود ان را به جای مقدار قبلی ذخیره کند و اگر کوچکتر از مقدار قبلی مینیمم بود بود ان را به جای مینیمم قبلی جایگذاری کند اولین مقدار ماکزیمم و مینیمم همان مقدار اولیه ایست که کاربر وارد کرده (هم به عنوان ماکزیمم هم به عنوان مینیمم) و اخر سر (f(xماکزیمم و(f(xمینیمم را به ما میدهد به همراه xی که در ان نقطه این (f(x به دست می اید
{ برای نمونه کاربر وارد میکند a=-2و2=b دامنه ما نیسود از -2 تا2 بعد ما i را 1000 وارد میکنیم ;امپیوتر (b-a)/i )) مه همان 4/1000 را محاسبه میکند یعنی فاصله داده اول تا داده دوم 4/1000 است و بعد مینیمم راکه 0=(f(0 و ماکزیمم که 4=(f(2) = f(-2 است را به ما میدهد
دیگهبهتر از این بلد نیستم شرح بدم راستی نمیخوام زیاد پیشرفته باشد من فقط کمی برنامه نویسی بلدم در حد ایجاد تابع و یه کم هم ارایه ,...

A.I.V.I.O
19-11-2012, 09:50
@LLMMM
خوب شما الان کدوم قسمتشو به مشکل برخوردی؟

szh_1367
19-11-2012, 11:27
یه پرسش دیگه!!!!
اگه یه تابع توی یه برنامه داشته باشیم، بعد از اینکه تابع کارش تموم میشه، همه ی مشخصاتشم باهاش از بین میره (منظورم متغیر ها و Pointer ها و ... ست) و حافظه آزاد میشه؟ یا اگه توش یه متغیر از نوع new داشتیم باید در آخر delete کنیمش؟ اگه یه کم نا مفهوم پرسیدم بگین کدشو بزارم و واضح تر بپرسم!

ببینید بحث مدیریت حافظه در هر زبان برنامه نویسی فرق داره اما همه انها در یک نقطه مشترک هستند اون هم نقش بسیار کلیدی سیستم عامل است

بنده به صورت کامل دقیق اطلاع ندارم که مدیریت حافظه در سی پلاس پلاس چگونه است

اما چیزی که قدرت سی پلاس پلاس رو بیش از اندازه کرده اینکه برنامه نویس میتواند به صورت مستقیم حافظه رو مدیریت کند یعنی شما میتوانید بعد از اینکه شی یا . . . رو ایجاد کردید ان را به سرعت از بین ببرید

MaSoUd555
19-11-2012, 12:28
دمت گرم.
لیست پیوندی نمیدونم چیه و اصن ولش کن، هر زمانی که رسیدم بهش میخونم.
ولی میشه بگی اون دو تا براکتی که پس از واژه ی delete باز میکنیم، به چه دردی میخوره و اصولا میشه توشنو چیزی نوشت؟ میشه یه توضیح مختصر دربارش بدی؟ بعدا بیشتر میخونم، آخه اینجوری آدم یه چیزی رو نیمه بدونه میمونه تو خماری!

سلام اینارو نگاه کن



If you allocate with malloc(), you use free()
If you allocate with new you use delete
If you allocate with new[] you use delete[]

اینم مثال


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


و همونطور که دوستمون گفت نمیتونی یه خونشو پاک کنی با این شواهد ، شما برای اینکار یه آرایه دیگه در نظر بگیر همرو کپی کن اونور بدونه اونی که میخوای !!! این ساده ترین راهه

لیست پیوندی هم اینقد فک کنم تو نت زیاده که لازم به گفتن نیس :دی


یه پرسش دیگه!!!!
اگه یه تابع توی یه برنامه داشته باشیم، بعد از اینکه تابع کارش تموم میشه، همه ی مشخصاتشم باهاش از بین میره (منظورم متغیر ها و Pointer ها و ... ست) و حافظه آزاد میشه؟ یا اگه توش یه متغیر از نوع new داشتیم باید در آخر delete کنیمش؟ اگه یه کم نا مفهوم پرسیدم بگین کدشو بزارم و واضح تر بپرسم!

تا جایی که یادمه داده های محلی بعد از پایان اون بلاک از بین میرن ، این خصوصیت اوناس ، همونطور که داده های Main بعد تموم شدنش ار بین میرن ، در توابع هم به همین صورته

A.I.V.I.O
19-11-2012, 12:42
سپاس از هر دوتون ولی نگفتین، توی اون براکت جلوی delete میشه چیزی نوشت؟

MaSoUd555
19-11-2012, 12:50
سپاس از هر دوتون ولی نگفتین، توی اون براکت جلوی delete میشه چیزی نوشت؟

نه دوست عزیز اونی که فک میکنید نیست ، و نمیشه چیزی نوشت

mehrdad_joon
20-11-2012, 01:28
بله حق با شماست ولی من این جواب ها رو ننوشتم یکی از دوستان زحمت کشیدند من دانشگاه بودم به جای من سر زدند وبرای هر کسی که در این با ره سوال کرده بود پاسخ گذاشتند
صورت کامل برنامه این است که ما تابع (f(x)=(x2 را در برنامه دارین برنامه از کاربر میخواهد که یکaوb را وارد کند وb-a را حساب کند که این همان دامنه تابع است بعد از کاربر میخواهد یک عددی وارد کند به عنوان i که این همان تعداد اعداد تصادفی است که کاربر میخواهد تولید شود مثلا 1000 کامپیوتر دامنه را به i قسمت تقسیم می کند برای راحت تر شدن برنامه یک ورودی از شما می گیرد یعنی یک x و (f(x وبعد اعدادی که انتحاب میکند (f(x هایشان را به ترتیب با مقدار (f(x قبلی مقایسه کند و اگر بزرگ تر از مقدار قبلی ماکزیمم بود ان را به جای مقدار قبلی ذخیره کند و اگر کوچکتر از مقدار قبلی مینیمم بود بود ان را به جای مینیمم قبلی جایگذاری کند اولین مقدار ماکزیمم و مینیمم همان مقدار اولیه ایست که کاربر وارد کرده (هم به عنوان ماکزیمم هم به عنوان مینیمم) و اخر سر (f(xماکزیمم و(f(xمینیمم را به ما میدهد به همراه xی که در ان نقطه این (f(x به دست می اید
{ برای نمونه کاربر وارد میکند a=-2و2=b دامنه ما نیسود از -2 تا2 بعد ما i را 1000 وارد میکنیم ;امپیوتر (b-a)/i )) مه همان 4/1000 را محاسبه میکند یعنی فاصله داده اول تا داده دوم 4/1000 است و بعد مینیمم راکه 0=(f(0 و ماکزیمم که 4=(f(2) = f(-2 است را به ما میدهد
دیگهبهتر از این بلد نیستم شرح بدم راستی نمیخوام زیاد پیشرفته باشد من فقط کمی برنامه نویسی بلدم در حد ایجاد تابع و یه کم هم ارایه ,...

سلام عزيز
علاقه دارم برنامه ات رو بنويسم ولي رك بگم،متوجه نميشم.شايد مشكل از من باشه..
تا انجا متوجه شدم كه برنامه اي ميخواي كه يك تابع رو بهش بدي و ماكزيمم و مينمم رو حساب كنه ولي "امپیوتر (b-a)/i )) مه همان 4/1000 را محاسبه میکند یعنی فاصله داده اول تا داده دوم 4/1000 است و بعد مینیمم راکه 0=(f(0 و ماکزیمم که 4=(f(2) = f(-2 است را به ما میدهد"
رو درست متوجه نميشم..
و سوال بعديم اينه كه آيا فقط براي اعداد صحيح بررسيش كنه يا نه..



Sent from my iPad using Tapatalk HD

A.I.V.I.O
20-11-2012, 11:38
چرا این کار نمیکنه؟ Error میده.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببخشید اگه یه کم به هم ریختس، Browserم خرابه.یه پرسش متفرقه؟ چجوری میشه کدا رو تو محتوای مخفی گذاشت که کمتر جا بگیره؟

mehrdad_joon
20-11-2012, 18:18
چرا این کار نمیکنه؟ Error میده.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببخشید اگه یه کم به هم ریختس، Browserم خرابه.یه پرسش متفرقه؟ چجوری میشه کدا رو تو محتوای مخفی گذاشت که کمتر جا بگیره؟



سلام
صحیحش اینه..


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


یه getch هم کم داشت..:sq_25:

محتوای مخفی منظورت فایل header هست یا تعریف کلاس خصوصی یا ترکیبی از این 2 تا؟

D_felfelak
20-11-2012, 19:52
کوتيشن يکانی ' چکار ميکنه؟ اصلا" چه تفاوت و شباهاتی با کوتيشين " داره؟

LLMMM
20-11-2012, 22:15
سلام عزيز
علاقه دارم برنامه ات رو بنويسم ولي رك بگم،متوجه نميشم.شايد مشكل از من باشه..
تا انجا متوجه شدم كه برنامه اي ميخواي كه يك تابع رو بهش بدي و ماكزيمم و مينمم رو حساب كنه ولي "امپیوتر (b-a)/i )) مه همان 4/1000 را محاسبه میکند یعنی فاصله داده اول تا داده دوم 4/1000 است و بعد مینیمم راکه 0=(f(0 و ماکزیمم که 4=(f(2) = f(-2 است را به ما میدهد"
رو درست متوجه نميشم..
و سوال بعديم اينه كه آيا فقط براي اعداد صحيح بررسيش كنه يا نه..



Sent from my iPad using Tapatalk HD




نمیدونم میتونم خوب توضیح بدم یا نه ما برای مثال بازه ای که کاربر وارد کرده در این جا (2,2-) به 1000 قسمت تقسیم میکنیم (این 1000 را هم کاربر وارد میکند)و بعد از کامپیوتر میحواهیم یه سری اعداد تصادفی را در بین این 1000 نقطه ایجاد شده انتخاب کند که تعداد این نقطه انتخابی هم کاربر میدهد مثلا می گوید 500 نقطه تصادفی از بین این1000 نقطه ایجاد شده به تصادف انتخاب کند و f همه این 500 نقطه را حساب کند وبزرگترین را به ما بدهد وبگوید ان f به ازای چهx ای بوده فکر کنم با کمک ارایه راحت تر بتوان نوشت , مرسی از این که رو سوال من فکر کردید و قصد دارید بهم کمک کنید اگر باز هم سوال داشتید به این ادرس ایمیل بزنید :sq_1: bahrampoor1362@yahoo.com

szh_1367
20-11-2012, 23:36
کوتيشن يکانی ' چکار ميکنه؟ اصلا" چه تفاوت و شباهاتی با کوتيشين " داره؟


معمولا تک کوتیشن برای شناساندن کاراکتر به کار میرود اما جفت کوتیشن برای رشته به کار میرود
مثال
کاراکتر 'a'

رشته "a"

A.I.V.I.O
21-11-2012, 12:11
سلامصحیحش اینه.....یه getch هم کم داشت..:sq_25:محتوای مخفی منظورت فایل header هست یا تعریف کلاس خصوصی یا ترکیبی از این 2 تا؟نه هنوز درست نشده!البته به خاطر این که من پرسشمو درست حسابی مطرح نکردم و نگفتم کجاش کار نمیکنه.در واقع اگه کاربر y بزنه، دستور do-While رو اجرا نمیکنه و از برنامه خارج میشه. من مشکلم سر Repeat هست.یه کد دیگه اینجا میذارم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه y بزنی چه n ارور میده و از برنامه خارج میشه.




:31:منظورم از محتوای مخفی توی همین انجمن P30World بود. دیدی برخی توی امضاشون یه چیزی نوشتن، تا محتوای مخفی رو نزنی نمایش نمیده؟ میخواستم منم اونجوری بذارم که کدم زیاد جا نگیره:31:برا همین نوشتم یه پرسش متفرقه

mshow
21-11-2012, 15:09
سلام دوستان عزیز

من می خوام یه برنامه بنویسم که یک خط محاسباتی رو (شامل عدد و عملگر) بگیره و حساب کنه. من فقط مشکلم اینه که تعداد اعمالی که توی هر خط دارم رو نمی دونم و باید اولویت ها رو هم در نظر بگیرم.
برای مثال می خوام خط زیر رو توسط برنامه محاسبه کنم:
5-2*3+12/2+6^2+4
و حالتی هم باشه که تقدم رعایت بشه و عملگری که تقدم بالاتری داره توی کل خط اول اون اجرا شه بعد همین طور به صورت نزولی دیگه!

یه طرح هایی توی ذهنم دارم ولی اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید که از چه توابعی می تونم استفاده کنم ممنون می شم.

szh_1367
21-11-2012, 17:29
نه هنوز درست نشده!البته به خاطر این که من پرسشمو درست حسابی مطرح نکردم و نگفتم کجاش کار نمیکنه.در واقع اگه کاربر y بزنه، دستور do-While رو اجرا نمیکنه و از برنامه خارج میشه. من مشکلم سر Repeat هست.یه کد دیگه اینجا میذارم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه y بزنی چه n ارور میده و از برنامه خارج میشه.




:31:منظورم از محتوای مخفی توی همین انجمن P30World بود. دیدی برخی توی امضاشون یه چیزی نوشتن، تا محتوای مخفی رو نزنی نمایش نمیده؟ میخواستم منم اونجوری بذارم که کدم زیاد جا نگیره:31:برا همین نوشتم یه پرسش متفرقه

به شکل زیر امتحان کن


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

szh_1367
21-11-2012, 17:40
سلام دوستان عزیز

من می خوام یه برنامه بنویسم که یک خط محاسباتی رو (شامل عدد و عملگر) بگیره و حساب کنه. من فقط مشکلم اینه که تعداد اعمالی که توی هر خط دارم رو نمی دونم و باید اولویت ها رو هم در نظر بگیرم.
برای مثال می خوام خط زیر رو توسط برنامه محاسبه کنم:
5-2*3+12/2+6^2+4
و حالتی هم باشه که تقدم رعایت بشه و عملگری که تقدم بالاتری داره توی کل خط اول اون اجرا شه بعد همین طور به صورت نزولی دیگه!

یه طرح هایی توی ذهنم دارم ولی اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید که از چه توابعی می تونم استفاده کنم ممنون می شم.

اگر که خط یا فرمول رو به صورت عادی قرار دهید که با توجه به اولویت عملگرها محاسبه میشود

اما اگر بخواهید از ابتدا تا انتها اجرا شود باید ان را پرانتز گذاری کنید

روش دقیق پرانتز گذاری رو میتوانید در کتاب ساختان داده ها فصل ( یادم نیست کدوم فصل بود اما مربوط بود به درخت ها و پرفیکس و انفیکس و . . . ) مطالعه بفرمائید

mehrdad_joon
21-11-2012, 17:52
کوتيشن يکانی ' چکار ميکنه؟ اصلا" چه تفاوت و شباهاتی با کوتيشين " داره؟


عزيز بايد ذكر كنيد كه در كجا ميخوايد بررسيش كنيد.دوستمون جواب خوب ولي كلي بهتون دادند ولي كاربردهاي دگري هم دارند مثلا در دستور Cout و...


Sent from my iPad using Tapatalk HD

rambod360
21-11-2012, 18:34
سلام تا به حال برنامه نویسی با c++ نکردم و کتاب های الکترونبکی c++ رو هم دارم ولی خیلی پیشرفته توضیح داده میشه بگید برای برنامه نویسی با c++ ابتدا باید از کجا شروع کرد؟

A.I.V.I.O
21-11-2012, 20:03
سلام تا به حال برنامه نویسی با c++ نکردم و کتاب های الکترونبکی c++ رو هم دارم ولی خیلی پیشرفته توضیح داده میشه بگید برای برنامه نویسی با c++ ابتدا باید از کجا شروع کرد؟
اگه زبانت خوبه بهتره از روی یه کتاب یا سایت انگلیسی بری جلو، پیشنهاد من cplusplus.com هستش، ولی اگه فارسی میخوای، میگن کتاب جعفر قمی نژاد خوبه. ولی سعی کن از یه منبع انگلیسی بهره بگیری

در ضمن بهتر بود این پرسشت رو توی این تاپیک مینوشتی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان امروز میخواستم یه آرایه رو بفرستم توی یه تابع، مرتبش کنم برگردونمش. ولی هر کاری کردم، نشد، یعنی در هر حالت تابع کارش رو بدون اشکال انجام میداد، ولی آرایه من تغییرینمیکرد. مگه برای این کار نباید وقتی که میخوایم تابع رو فرا خوانی کنیم یه علامت & پشت متغیرمون بذاریم؟ ولی نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mehrdad_joon
21-11-2012, 20:35
نمیدونم میتونم خوب توضیح بدم یا نه ما برای مثال بازه ای که کاربر وارد کرده در این جا (2,2-) به 1000 قسمت تقسیم میکنیم (این 1000 را هم کاربر وارد میکند)و بعد از کامپیوتر میحواهیم یه سری اعداد تصادفی را در بین این 1000 نقطه ایجاد شده انتخاب کند که تعداد این نقطه انتخابی هم کاربر میدهد مثلا می گوید 500 نقطه تصادفی از بین این1000 نقطه ایجاد شده به تصادف انتخاب کند و f همه این 500 نقطه را حساب کند وبزرگترین را به ما بدهد وبگوید ان f به ازای چهx ای بوده فکر کنم با کمک ارایه راحت تر بتوان نوشت , مرسی از این که رو سوال من فکر کردید و قصد دارید بهم کمک کنید اگر باز هم سوال داشتید به این ادرس ایمیل بزنید :sq_1: bahrampoor1362@yahoo.com

اول باید از شما تشکر کنم که توضیح دادید و من متوجه شدم..
البته سوال اولیتون با دومی کمی فرق میکرد و من کد را بر اساس آخرین مطلبتون نوشتم..
برنامه جالبیه .. :sq_1:

این برنامه بازتون رو تعیین میکنه؛به مقدار دلخواهتون به مقدار مساوی تقسیمش میکنه و به مقدار دلخواهتون به صورت تصادفی از این بازه ی تقسیم شده انتخاب میکنه و در معادله ی f(x)=x^2 قرار میده و مقدار ماکسیمم و مینمم تابع رو بهتون تحویل میده..
فقط حواستون باشه مقدار نقاط تصادفی از مقدار نقاط ایجاد شده بیشتر نباشه (که منطقی هم نیست و شرمنده وقت هم نداشتم!!*)


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید....:6:

mehrdad_joon
21-11-2012, 20:41
سلام تا به حال برنامه نویسی با c++ نکردم و کتاب های الکترونبکی c++ رو هم دارم ولی خیلی پیشرفته توضیح داده میشه بگید برای برنامه نویسی با c++ ابتدا باید از کجا شروع کرد؟

سلام
شما اول باید C را یاد بگیرید بعد سراغ C++ برید.
در ضمن کتاب جعفرنژاد قومی اصلا پیشنهاد نمیشه (به تنهایی) و شما با توجه به منابع موجود ترجمه شده کتاب دایتل بهترین انتخاب است. :6:

mehrdad_joon
21-11-2012, 20:58
نه هنوز درست نشده!البته به خاطر این که من پرسشمو درست حسابی مطرح نکردم و نگفتم کجاش کار نمیکنه.در واقع اگه کاربر y بزنه، دستور do-While رو اجرا نمیکنه و از برنامه خارج میشه. من مشکلم سر Repeat هست.یه کد دیگه اینجا میذارم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه y بزنی چه n ارور میده و از برنامه خارج میشه.




:31:منظورم از محتوای مخفی توی همین انجمن P30World بود. دیدی برخی توی امضاشون یه چیزی نوشتن، تا محتوای مخفی رو نزنی نمایش نمیده؟ میخواستم منم اونجوری بذارم که کدم زیاد جا نگیره:31:برا همین نوشتم یه پرسش متفرقه

عزیز جوابت متاسفانه اشتباه تایپ شده بود ولی درست بود چیزی که گذاشتم(تقصیر فرومه!!!).ببین،دستور به اسم scanf_s در استاندارد کتابخانه وجود نداره و عادیه که بورلند ارور بده..
برنامه ات به صورت کامل و صحیح به شکل زیره :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

الات برنامه ات اجرا میشه ولی کدش از بن غلطه :6:

MaSoUd555
21-11-2012, 21:21
دوستان امروز میخواستم یه آرایه رو بفرستم توی یه تابع، مرتبش کنم برگردونمش. ولی هر کاری کردم، نشد، یعنی در هر حالت تابع کارش رو بدون اشکال انجام میداد، ولی آرایه من تغییرینمیکرد. مگه برای این کار نباید وقتی که میخوایم تابع رو فرا خوانی کنیم یه علامت & پشت متغیرمون بذاریم؟ ولی نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امکان نداره نشه اگه همه کار را درس انجام بدین ، لازم نیس & بذارین !! اسم یک آرایه خودش بیانگر آدرس اون هستش

در ضمن احتیاجی به برگردوندن نیست ، چون آرایه آدرس هست و وقتی سرت میکنید مستقیم درون حافظه تغییر میکنه

مثال اینجا هست ، از پاس دادن یه آرایه به عنوان آرگومان


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amir991
22-11-2012, 13:52
سلام
برنامه اي بنويسيد كه تعداد ارقام يك عدد اعشاري را محاسبه كند؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من تا اينجا پيش رفتم فقط نميدونم اعداد اعشاري چطور شمارش ميشه

vahid javani
22-11-2012, 15:30
سلام
برنامه اي بنويسيد كه تعداد ارقام يك عدد اعشاري را محاسبه كند؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من تا اينجا پيش رفتم فقط نميدونم اعداد اعشاري چطور شمارش ميشه

این برنامه اشتباست، اگه کاربر توی عدد اعشاری صفر وارد کنه مثل 0.505 اشتباه جواب میده

MaSoUd555
22-11-2012, 17:27
سلام
برنامه اي بنويسيد كه تعداد ارقام يك عدد اعشاري را محاسبه كند؟
من تا اينجا پيش رفتم فقط نميدونم اعداد اعشاري چطور شمارش ميشه

بیا ، کامل و درست کار میکنه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rambod360
22-11-2012, 17:30
سلام چجوری میشه یه کد نوشتن که در قسمت doc از کاربر یک رمز بخواهد و وقتی کاربر رمز رو درست نوشتن بنویسه رمز درسته و اگر هر رمز دیگه ای زد بنویسه رمز اشتباه هست

szh_1367
22-11-2012, 19:37
سلام چجوری میشه یه کد نوشتن که در قسمت doc از کاربر یک رمز بخواهد و وقتی کاربر رمز رو درست نوشتن بنویسه رمز درسته و اگر هر رمز دیگه ای زد بنویسه رمز اشتباه هست

قسمت doc کجاست ؟

rambod360
22-11-2012, 23:54
سلام تو ویژوال سی پلاس پلاس 2008 :وقتی یک برنامه ی نوشته شده با ارور روبرو میشه تا آخر اون برنامه حتی اگه برنامه ی درست بنویسید باز هم ارور میده مثلا:من برنامه ی a رو مینویسم چون مشکل داره c++ برای اجرا ارور میدهبعد یه برنامه ی b رو مینویسم و جایگزین برنامه ی a میکنم (برنامه ی b یک برنامه ی بدون مشکل هست) باز هم برای اجرا ارور میده اما اگه یک پروژه ی دیگه درست کنیم و برنامه ی b که درسته رو بزاریم برنامه ی b رو بدون ارور اجرا میکنه؟حالا چیکار میشه کرد که وقتی برنامه ی a ارور داد و برنامه ی b که یک برنامه ی درست هست رو جایگزین a میکنیم دیگه ارور نده؟

szh_1367
23-11-2012, 01:14
سلام تو ویژوال سی پلاس پلاس 2008 :وقتی یک برنامه ی نوشته شده با ارور روبرو میشه تا آخر اون برنامه حتی اگه برنامه ی درست بنویسید باز هم ارور میده مثلا:من برنامه ی a رو مینویسم چون مشکل داره c++ برای اجرا ارور میدهبعد یه برنامه ی b رو مینویسم و جایگزین برنامه ی a میکنم (برنامه ی b یک برنامه ی بدون مشکل هست) باز هم برای اجرا ارور میده اما اگه یک پروژه ی دیگه درست کنیم و برنامه ی b که درسته رو بزاریم برنامه ی b رو بدون ارور اجرا میکنه؟حالا چیکار میشه کرد که وقتی برنامه ی a ارور داد و برنامه ی b که یک برنامه ی درست هست رو جایگزین a میکنیم دیگه ارور نده؟

تا به حال به چنین مشکلی برنخوردم اما بهتره قبل از اجرا برنامه ، اون رو rebuild کنید تا دستورات توسط کامپایلر چک شود

LLMMM
23-11-2012, 11:56
اول باید از شما تشکر کنم که توضیح دادید و من متوجه شدم..
البته سوال اولیتون با دومی کمی فرق میکرد و من کد را بر اساس آخرین مطلبتون نوشتم..
برنامه جالبیه .. :sq_1:

این برنامه بازتون رو تعیین میکنه؛به مقدار دلخواهتون به مقدار مساوی تقسیمش میکنه و به مقدار دلخواهتون به صورت تصادفی از این بازه ی تقسیم شده انتخاب میکنه و در معادله ی f(x)=x^2 قرار میده و مقدار ماکسیمم و مینمم تابع رو بهتون تحویل میده..
فقط حواستون باشه مقدار نقاط تصادفی از مقدار نقاط ایجاد شده بیشتر نباشه (که منطقی هم نیست و شرمنده وقت هم نداشتم!!*)


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید....:6:


سلام دوست عزیز
مرسی از این که به من جواب دادید ولی این برنامه درست کار نمی کنه مثلا وقتی میزنی بازه 2 تا5 را به 100000 قسمت تقسیم کند و 100000 عدد تصادفی از بین این 10000 نقطه که در بازه 2تا5 است انتخاب کند و ماکزیمم و مینیمم f ان ها را بدهد به جای 25 و 4 میدهد 7و2و نمیگوید به ازای چه x هایی این f ها به دست امده البته ببخشید اگر وقت کردید سریعا اصلاحش کنید برام بذارید و واقا مرسی از این که بهم کمک میکنید داشتم کمکم نا امید میشدم اجرت با اقا امام حسین

rambod360
23-11-2012, 13:17
تا به حال به چنین مشکلی برنخوردم اما بهتره قبل از اجرا برنامه ، اون رو rebuild کنید تا دستورات توسط کامپایلر چک شودچجوری میشه rebuild کرد؟

mehrdad_joon
23-11-2012, 13:51
سلام دوست عزیز
مرسی از این که به من جواب دادید ولی این برنامه درست کار نمی کنه مثلا وقتی میزنی بازه 2 تا5 را به 100000 قسمت تقسیم کند و 100000 عدد تصادفی از بین این 10000 نقطه که در بازه 2تا5 است انتخاب کند و ماکزیمم و مینیمم f ان ها را بدهد به جای 25 و 4 میدهد 7و2و نمیگوید به ازای چه x هایی این f ها به دست امده البته ببخشید اگر وقت کردید سریعا اصلاحش کنید برام بذارید و واقا مرسی از این که بهم کمک میکنید داشتم کمکم نا امید میشدم اجرت با اقا امام حسین


عزیز شما گفتید تصادفی،پس ممکنه به احتمال 1به 100000 (در مثال بالاتون) عدد 5 انتخاب بشه که ماکزیمم 25 انتخاب بشه...:sq_8:
الان شما میخواید که حتما ماکسیمم 25 رو به شما بده یا 7 هم باشد ولی گفته شود مربوط به کدامین x بوده باز قابل قبول است؟

rambod360
23-11-2012, 16:30
هر برنامه ای که با c++ 2008 و visual studio 2008 مینویسم تو ویندوز 7 استارتر برنامه این ارور رو میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینک عکس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

szh_1367
23-11-2012, 17:26
از گزینه build گزینه rebuild رو انتخاب کنید

هر برنامه ای که با c++ 2008 و visual studio 2008 مینویسم تو ویندوز 7 استارتر برنامه این ارور رو میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینک عکس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قبل از اینکه پروژه رو بسازید ( create ) مسیر ذخیره سازی رو تغییر دهید

rambod360
23-11-2012, 19:20
این کار رو هم برای سی پلاس پلاس کردم ولی باز هم همون ارور رو میده

rambod360
23-11-2012, 19:21
ممکنه برای ویندوز باشه؟

sajjadesi
23-11-2012, 19:29
سلام مشکل برنامه زیرچیست؟(برنامه بایددومقداررابگیردومقدارآ نها رابا هم عوض وچاپ کند بااستفاده ازپوینتر)
#include<stdio.h>
void swap(int *Pa,int *Pb)
void main()
{
int a,b;
scanf("%d%d",&a,&b);
swap(&a,&b);
printf("a=%d,b=%d",*Pa,*Pb);
}
void swap(int *Pa,int *Pb)
{
int c;
c=*Pa
*Pa=*Pb
*Pb=c
}
کامپایلرc

amir991
23-11-2012, 23:52
برنامه اي بنويسيد كه ورودي اعشاري را گرفته و در خروجي برعكس آن را چاپ كند
مثلا 16.999=999.16

A.I.V.I.O
24-11-2012, 04:58
سلام مشکل برنامه زیرچیست؟(برنامه بایددومقداررابگیردومقدارآ نها رابا هم عوض وچاپ کند بااستفاده ازپوینتر)
#include<stdio.h>
void swap(int *Pa,int *Pb)
void main()
{
int a,b;
scanf("%d%d",&a,&b);
swap(&a,&b);
printf("a=%d,b=%d",*Pa,*Pb);
}
void swap(int *Pa,int *Pb)
{
int c;
c=*Pa
*Pa=*Pb
*Pb=c
}
کامپایلرc

دوست گرامی، کد شما خرده های کوچک بسیاری داشت. نخست اینکه پس از تعریف تابع swap سمیکالن ( ; ) نذاشتید، سپس در پایان تابع main جلوی دستور printf نوشتید که Pa* و Pb* رو نمایش بده، ولی توی تابع main متغیر های Pa* و Pb* رو نداریم. (چون اون ها برای تابع swap معرفی شدن) سپس توی تابع swap کم و بیش، نیمی از سمیکالن ( ; ) هارو جا گذاشتید، پس کد شما چیزی خواهد بود مانند این:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

A.I.V.I.O
24-11-2012, 05:08
ممکنه برای ویندوز باشه؟


از گزینه ی Build یک بار گزینه ی Build Solution رو بزنید، کمی شکیبا باشید و یک بار گزینه ی Rebuild Solution رو بزنید، باز هم کمی شکیبا باشید و در پایان از منوی Debug گزینه ی Start Debugging روبزنید.
این که اینجوری میشه چون گاهی، زمانی که شما VS رو میبندی و دوباره باز میکنی، اگر کدی رو که در گذشته بوده پاک کنی و کد دیگری به جاش بنویسی، کامپایلر تنها کد پیشین رو اجرا میکنه، برای همین باید گزینه ی Rebuild Solution رو بزنی که دوباره کد رو وارسی کنه

caca_caca888
24-11-2012, 16:04
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


سلام
دوستان من میخوام دو تا عدد بزرگ رو با هم جمع کنم... یه کلاس نوشتم...
حالا تستش که میکنم همینو...
عدد اول رو درست تبدیل میکنه و چاپ میکنه...
عدد دوم رو هم همینطور.
اما به جمعشون که میرسه... مثلا اینجا همه ی عددارو درست باهم جمع میکنه... اما مقدار [ob1[1 رو -72 میذاره! در نتیجه یکی از اعداد اشتباه جمع میشه...

اگه میشه تستش کنین لطفا

caca_caca888
24-11-2012, 16:06
جمع رو هنوز کاملش نکردم...
یه کمکی هم برای new int دیگیتس temp بکنین خیلی خوبه...
چون اونیکی هارو پویا گرفتم... پویا گرفتن این در صورتی که دو تا عدد بزرگا اندازشون فرق کنه یکم مشکل میشه... راه بهینه رو میخوام در اصل

D_felfelak
24-11-2012, 18:48
فصل دو کتاب ديتل ديتل يه تمرين داره گفته وزن و قد رو به پوند و اينچ يا کيلوگرم و متر بگيره بعد بی ام آی رو چاپ کنه
کد زير رو براش نوشتم اما برنامه درس اجرا نميشه!!! اشکال چيه?

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

caca_caca888
24-11-2012, 20:35
فصل دو کتاب ديتل ديتل يه تمرين داره گفته وزن و قد رو به پوند و اينچ يا کيلوگرم و متر بگيره بعد بی ام آی رو چاپ کنه
کد زير رو براش نوشتم اما برنامه درس اجرا نميشه!!! اشکال چيه?



بفرما:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فقط قد رو باید به متر وارد کنه..

nima1901
24-11-2012, 21:51
سلام ببخشید چند تا فرم داخل c#دارم یه کلاس نوشتم ولی فرم ها اونو نمیشناسه !چیکا کنم

D_felfelak
24-11-2012, 22:42
ايرادی کدی که گذاشتم چی هست?بعد همين کد رو اجرا کردم داد:
Error 1 error C4996: 'getch': The POSIX name for this item is deprecated. Instead, use the ISO C++ conformant name: _getch. See online help for details. c:\users\melika\documents\visual studio 2012\projects\consoleapplication20\consoleapplicat ion20\consoleapplication20.cpp 38 1 ConsoleApplication2

<include <conio.h# و () getch چی هست؟
از ويژوال استوديو 2012 استفاده ميکنم
با سپاس از پاسخگويی و توجه شما


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد بالا رو اجرا کردم با موفقيت انجام شد

يه سؤال: آيا لازم هست کد هايی رو که مينويسيم وارد محيت کنيم؟
يا چه مدل برنامک هايی که مينويسيم رو بايد به وسيله کامپايلر و محيط اجرا کنيم؟
ميگم عملکرد و کاربرد cout<<endl چی هست؟
بعد چه جاهايی ميشه به جاش از cin.get() استفاده کرد؟ چه جاهايی نميشه؟تفاوتها و شباهات [SIZE=2] cout<<endl و cin.get() چی هست؟

caca_caca888
25-11-2012, 13:30
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نمیدونم چرا ایف که اجرا میشه کاراکتر رو ازما دریافت نمیکنه... چرا اون آخرش باید دوبار کاراکتر بگیریم؟ منظورم اینه چرا با یه بار همون کارو نمیکنه؟
کلا از این دستو cin.get زیاد استفاده نکردم




<include <conio.h# و () getch چی هست؟
اون هدر برای همین دستوره... در اصل جای همین cin.get شما استفاده کردم... در آخر برنامه... وقتی که برنامه اجرا شد.منتظر میمونه تا کاربر یه کاراکتری وارد کنه تا بعد از اون از برنامه خارج شه... در اصل برای اینه که ما بتونیم نتیجه کار رو مشاهده کنیم.



عملکرد و کاربرد cout<<endl چی هست؟
در خروجی به سطر پایین میره و ادامه کار رو اونجا انجام میده... یه جورایی کاربرد اینتر!



بعد چه جاهايی ميشه به جاش از cin.get() استفاده کرد؟ چه جاهايی نميشه؟تفاوتها و شباهات
cout<<endl
و cin.get() چی هست؟
کلا دو تا چیز جدا ازهمن دیگه... cin که دریافت میکنه... cout هم چاپ میکنه...



يه سؤال: آيا لازم هست کد هايی رو که مينويسيم وارد محيت کنيم؟

يا چه مدل برنامک هايی که مينويسيم رو بايد به وسيله کامپايلر و محيط اجرا کنيم؟
؟؟

LLMMM
25-11-2012, 18:09
عزیز شما گفتید تصادفی،پس ممکنه به احتمال 1به 100000 (در مثال بالاتون) عدد 5 انتخاب بشه که ماکزیمم 25 انتخاب بشه...:sq_8:
الان شما میخواید که حتما ماکسیمم 25 رو به شما بده یا 7 هم باشد ولی گفته شود مربوط به کدامین x بوده باز قابل قبول است؟


:sq_20:ببخشید منظور من این بود که اولا مینیمم نمیتواند کمتر از 4 باشد چون کمترین x =2 است که f ان میشود 4 ثانیا ماکزیمم باید حداقل نزدیک به 25 یا دیگه کم کم نزدیک20 که دیگه باید باشه وبعد هم این عدد تصادفی نمیشه بیشتر از باشه 100000 چون وقتی 1000000 میدی error میده بازم از شما ممنونم بابت توجهتان:sq_1:

D_felfelak
25-11-2012, 19:35
تفاوت cin و cout رو ميدونم و واضح هست
منظورم تفاوت cin.get() و endl بود ديدم بعضی از جاها به جای استفاده از دو تا cin.get() از endl استفاده ميکنند منظورم تفاوت و شباهات اين دو بود؟
بعد خوندم endl علاوه بر خط جديد رفتن بافر رو خالی ميکنه و به يکباره محتوی رو نمايش ميده اين کار دومی رو متوجه نميشم؟ اصلا" بافر چی هست؟
بعد چرا خيلی اوقات آخر هر خط دستور از endl استفاده ميکنند خب ميتونند از \n استفاده کنند!؟
برای منی که تازه کار و مبتدی ام و ميخوام وقت و انرژی برای حرفه ای شدن بذارم آيا لازم هست برنامه های کوچکی که رو کاغذ مينويسم وارد ويژوال استوديو کنم و اشکال های نحوی و منطقيشو رفع کنم؟
اگر برای هر برنامه ی کوچکی لازم نيست برای چه برنامه هايی لازم هست؟
مثلا" همين bmi که اول نوشته بودم اصلا" فکر نميکردم درست کار نکنه!!!

:11::11::11:

shsa
25-11-2012, 22:31
سلام 3تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

(1برنامه ای بنویسید که یک عدد دو رقمی از ورودی دریافت در صورتی که مجموع ارقام آن از 10 کمتر باشد خود عدد را در خروجی چاپ کند در غیر این صورت حاصل ضرب ارقام را در خروجی چاپ کند؟

2)برنامه ای بنویسید که تعدادی عدد از ورودی دریافت کرده میانگین آنها را در خروجی چاپ کند؟آخرین عدد وارد شده صفر می باشد؟
3)برنامهای بنویسید که تعدادی کارکتر را از ورودی دریافت کرده و در خروجی چاپ کرده آخرین کارکتر چاپ شده حرف e میباشد؟

mehrdad_joon
26-11-2012, 01:31
:sq_20:ببخشید منظور من این بود که اولا مینیمم نمیتواند کمتر از 4 باشد چون کمترین x =2 است که f ان میشود 4 ثانیا ماکزیمم باید حداقل نزدیک به 25 یا دیگه کم کم نزدیک20 که دیگه باید باشه وبعد هم این عدد تصادفی نمیشه بیشتر از باشه 100000 چون وقتی 1000000 میدی error میده بازم از شما ممنونم بابت توجهتان:sq_1:

عزيز جوابتون رو متوجه نشدم،
كاش ميشد توسط ياهو منظورتون رو بهتر ميرسونديد.اگه امكانش رو نداريد جواب سوال قبليمو دوباره بديد..مرسي..


Sent from my iPad using Tapatalk HD

mehrdad_joon
26-11-2012, 01:39
تفاوت cin و cout رو ميدونم و واضح هست
منظورم تفاوت cin.get() و endl بود ديدم بعضی از جاها به جای استفاده از دو تا cin.get() از endl استفاده ميکنند منظورم تفاوت و شباهات اين دو بود؟
بعد خوندم endl علاوه بر خط جديد رفتن بافر رو خالی ميکنه و به يکباره محتوی رو نمايش ميده اين کار دومی رو متوجه نميشم؟ اصلا" بافر چی هست؟
بعد چرا خيلی اوقات آخر هر خط دستور از endl استفاده ميکنند خب ميتونند از \n استفاده کنند!؟
برای منی که تازه کار و مبتدی ام و ميخوام وقت و انرژی برای حرفه ای شدن بذارم آيا لازم هست برنامه های کوچکی که رو کاغذ مينويسم وارد ويژوال استوديو کنم و اشکال های نحوی و منطقيشو رفع کنم؟
اگر برای هر برنامه ی کوچکی لازم نيست برای چه برنامه هايی لازم هست؟
مثلا" همين bmi که اول نوشته بودم اصلا" فکر نميکردم درست کار نکنه!!!

:11::11::11:

عزيز cin.get() براي دريافت رشته اي از كاربر است و endl براي آمدن به سطر بعد در دستور چاپ cout است.
بافر رو از توي ويكيپديا بخون تا خوب متوجه بشي.
سرعت اجراي n\ حداقل ٤ برابر endl است و n\ فقط داخل " " قابل استفاده است.
بله عزيز،اگه شما تازه كاريد سعي كنيد حتما حتي برنامه هاي كوچك هم اجرا كنيد،چه بسا كه همين اجرا شدن كدتان لذتي وصف ناپذير دارد!!!!!!


Sent from my iPad using Tapatalk HD

shsa
26-11-2012, 22:53
سلام 3تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

(1برنامه ای بنویسید که یک عدد دو رقمی از ورودی دریافت در صورتی که مجموع ارقام آن از 10 کمتر باشد خود عدد را در خروجی چاپ کند در غیر این صورت حاصل ضرب ارقام را در خروجی چاپ کند؟

2)برنامه ای بنویسید که تعدادی عدد از ورودی دریافت کرده میانگین آنها را در خروجی چاپ کند؟آخرین عدد وارد شده صفر می باشد؟
3)برنامهای بنویسید که تعدادی کارکتر را از ورودی دریافت کرده و در خروجی چاپ کرده آخرین کارکتر چاپ شده حرف e میباشد؟



سلام
یکی جواب این سوالای منو نمیده؟

mehrdad_joon
27-11-2012, 02:01
:sq_20:ببخشید منظور من این بود که اولا مینیمم نمیتواند کمتر از 4 باشد چون کمترین x =2 است که f ان میشود 4 ثانیا ماکزیمم باید حداقل نزدیک به 25 یا دیگه کم کم نزدیک20 که دیگه باید باشه وبعد هم این عدد تصادفی نمیشه بیشتر از باشه 100000 چون وقتی 1000000 میدی error میده بازم از شما ممنونم بابت توجهتان:sq_1:


این کد درخواستیون بعد از رفع اشکالات وارده :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

باز هم سوالی هست حتما مطرح کنید.. :6:

caca_caca888
27-11-2012, 02:21
درسته ما صفحه ی پیش یه سوال پرسیدیم که هیچکی جوابشو نگفت

ولی به هر حال
این برنامه خروجی ای که تو برلند میده اشتباه هست!!! یعنی همینو تو ویژوال استدیو اجرا کردم درست درست جواب داد!!!
نمیدونم چطور همچن چیزی ممکن شده! ولی شده دیگه.
آقا من تا امروز همیشه از برلند استفاده میکردم:) خیلی خوب بود... دلم براش تنگ میشه


پ ن:من قدیما به این نتیجه رسیده بودم که همیشه کامپایلر درسته و اگه اروری چیزی هست مشکل از برنامه ای هست که ما نوشتیم. اما این یه کوچولو قواعدو عوض کرد.

mehrdad_joon
27-11-2012, 03:05
سلام 3تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

(1برنامه ای بنویسید که یک عدد دو رقمی از ورودی دریافت در صورتی که مجموع ارقام آن از 10 کمتر باشد خود عدد را در خروجی چاپ کند در غیر این صورت حاصل ضرب ارقام را در خروجی چاپ کند؟

2)برنامه ای بنویسید که تعدادی عدد از ورودی دریافت کرده میانگین آنها را در خروجی چاپ کند؟آخرین عدد وارد شده صفر می باشد؟
3)برنامهای بنویسید که تعدادی کارکتر را از ورودی دریافت کرده و در خروجی چاپ کرده آخرین کارکتر چاپ شده حرف e میباشد؟




جواب سوال اولتون :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


سوال دوم :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سوال سوم :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید..

mehrdad_joon
27-11-2012, 03:38
درسته ما صفحه ی پیش یه سوال پرسیدیم که هیچکی جوابشو نگفت

ولی به هر حال
این برنامه خروجی ای که تو برلند میده اشتباه هست!!! یعنی همینو تو ویژوال استدیو اجرا کردم درست درست جواب داد!!!
نمیدونم چطور همچن چیزی ممکن شده! ولی شده دیگه.
آقا من تا امروز همیشه از برلند استفاده میکردم:) خیلی خوب بود... دلم براش تنگ میشه


پ ن:من قدیما به این نتیجه رسیده بودم که همیشه کامپایلر درسته و اگه اروری چیزی هست مشکل از برنامه ای هست که ما نوشتیم. اما این یه کوچولو قواعدو عوض کرد.

عزیز جوابتون رو در کد دستکاری شده ی زیر در بورلند میگیرید :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

D_felfelak
27-11-2012, 09:47
h
عزيز cin.get() براي دريافت رشته اي از كاربر است و endl براي آمدن به سطر بعد در دستور چاپ cout است.
بافر رو از توي ويكيپديا بخون تا خوب متوجه بشي.
سرعت اجراي n\ حداقل ٤ برابر endl است و n\ فقط داخل " " قابل استفاده است.
بله عزيز،اگه شما تازه كاريد سعي كنيد حتما حتي برنامه هاي كوچك هم اجرا كنيد،چه بسا كه همين اجرا شدن كدتان لذتي وصف ناپذير دارد!!!!!!


Sent from my iPad using Tapatalk HD

کار يکسانی انجام ميدند چرا سرعت اجراشون انقدر فرق ميکنه؟!!

برنامه های فسقلی ای که مينويسم زياد طول ميکشه تا اجرا ميشه (با اينکه ميشه گفت سيستمم بالا هست) آن وقت برنامه های عظيم چطور با سرعت بالا اجرا ميشه؟
البته امروز متوجه شدم که برنامه در اولين اجرا با کندی اجرا ميشه دفعه های بعد هر چند کمی تغييرش بدم سرعت اجرا بالاتره!!!

يه هدر کوچولويی ساختم با اينکه در برنامه کوچکی که ساختم اينکلودش ميکنم هدر رو نميشناسه!!! وقتی هدر رو در پوشه برنامه کپی ميکنم اون موقع ميشناسه

بعد کد زير يکی از سؤال های ديتل هست متوجه نميشم الان ما باقی ماندی تقسيم رو برابر عددی نگذاشتيم اين چطور اشکال ايجاد نميکنه؟!!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

انگليسيم ضعيف هست توضيحات رو به فارسی مينويس اشکال که نداره؟
چه هنگام اجرا و چه بعدش بررسی کردم ايرادی پيش نمياد

caca_caca888
27-11-2012, 16:24
عزیز جوابتون رو در کد دستکاری شده ی زیر در بورلند میگیرید :

خیلی ممنونم ازتون... اما خب اینم که باز ایراد داره... اولا که یه رقم کمتر چاپ میکنه! الان 6 رقمه اما 5 رقمشو چاپ میکنه!
بعدم این که الان عدد 6 رقمیه... یه عدد دیگه(الان 7 رقمی گذاشتم با همین کد شما)... که میبینید بازم یه عدد رو اشتباه منفی چاپ میکنه

حالا سوالم اینه برای چی -48 رو -49 کردید؟ همینطور چرا خونه اول آرایه رو از تابع show() پاک کردین؟
اصلا چرا اون عدد رو اشتباه چاپ میکنه؟

caca_caca888
27-11-2012, 16:34
h

کار يکسانی انجام ميدند چرا سرعت اجراشون انقدر فرق ميکنه؟!!

برنامه های فسقلی ای که مينويسم زياد طول ميکشه تا اجرا ميشه (با اينکه ميشه گفت سيستمم بالا هست) آن وقت برنامه های عظيم چطور با سرعت بالا اجرا ميشه؟
البته امروز متوجه شدم که برنامه در اولين اجرا با کندی اجرا ميشه دفعه های بعد هر چند کمی تغييرش بدم سرعت اجرا بالاتره!!!

يه هدر کوچولويی ساختم با اينکه در برنامه کوچکی که ساختم اينکلودش ميکنم هدر رو نميشناسه!!! وقتی هدر رو در پوشه برنامه کپی ميکنم اون موقع ميشناسه

بعد کد زير يکی از سؤال های ديتل هست متوجه نميشم الان ما باقی ماندی تقسيم رو برابر عددی نگذاشتيم اين چطور اشکال ايجاد نميکنه؟!!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

انگليسيم ضعيف هست توضيحات رو به فارسی مينويس اشکال که نداره؟
چه هنگام اجرا و چه بعدش بررسی کردم ايرادی پيش نمياد
سرعت اجرا به اندازه برنامه ای که نوشتین مربوط نمیشه...
زمان اجرای هر برنامه رو میشه بدست آورد...
مثلا تابع فیبوناچی به صورت بازگشتی از برنامه هایی هست که زمان اجراش خیلی زیاده!

amir991
27-11-2012, 23:10
سلام
برنامه شمارش كلمات 4حرفي در جمله

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بچه ها مشكلش كجاست؟
اگه كلمه اول 4حرفي باشه تا 3كلمه 4حرفي رو ميشماره اگه نباشه نميشماره!!!!گيجم كرده

sajjadesi
28-11-2012, 00:29
سلام لطفااشکال برنامه زیر رو بفرمایید
برنامه بایدعددمتقارن راچاپ کند مثلا 121 و242متقارن ولی 126دیگرمتقارن نیست

#include<stdio.h>
int func1(int a)
{
int b,r;
while (a>0);
{
r=a%10;
a=a/10;
b=b+r;
b=b*10;
}
return b/10;
}
int main()
{
int a;
scanf("%d",&a);
if a=func1(a) printf("%d",&a);
else printf("fail");
return 0;
}

shsa
28-11-2012, 00:31
سلام
ممنون از جوابتون

caca_caca888
28-11-2012, 00:59
سلام
برنامه شمارش كلمات 4حرفي در جمله

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بچه ها مشكلش كجاست؟
اگه كلمه اول 4حرفي باشه تا 3كلمه 4حرفي رو ميشماره اگه نباشه نميشماره!!!!گيجم كرده
داخل حلقه for رو به این صورت بنویسین:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینطوری که شما نوشتین تنها وقتی p مقدارش عوض میشه که اونیکی شرط if هم برقرار باشه... در صورتی که هردفعه به ' ' رسید باید p رو تغییر بده...
نکته ای هم که هست اینه که آخرین کلمه کاراکتر ' ' رو نداره احتمالا!

موفق باشین

amir991
28-11-2012, 21:19
از else كه استفاده ميشه تو برنامه كلا شمارش نميكنه

migmig3000
28-11-2012, 21:47
سلام.چند تا تمرین برای یادگیری ++c داشتم انجام میدادم که توی دوتا تمرین گیر کردم و جوابش رو هم نداده بود و نمونه ای هم براش پیدا نکردم. اگه کسی نوشتن این دو تا برنامه رو بلده ممنون میشم بذاره...

1-برنامه ای که 5 عدد را دریافت کند, تعیین کند چه تعداد از میانگین اعداد بزرگتر میباشد.

2-برنامه ای که 5 عدد را دریافت کند و تعیین کند چه تعداد از اعداد مثبت می باشند.

gamalboz
28-11-2012, 22:02
به زبان c++ برنامه ای بنویسید که 100 عدد از ورودی گرفته ودرآرایه ای ذخیره کند.سپس مجموع عناصراین آرایه را بدست آورده ودر خروجی چاپ کند.سپس بزرگترین عنصروکوچکترین عنصراین آرایه رانیز پیداکرده ودر خروجی چاپ کند.

gamalboz
28-11-2012, 22:08
با سلام
میشه جواب تمرین منو بدینبه زبان ؟من بلد نیستم کسی هم نیست که بهم یاد بده گناه دارم:sq_3:
به زبان c++ برنامه ای بنویسید که 100 عدد از ورودی گرفته ودرآرایه ای ذخیره کند.سپس مجموع عناصراین آرایه را بدست آورده ودر خروجی چاپ کند.سپس بزرگترین عنصروکوچکترین عنصراین آرایه رانیز پیداکرده ودر خروجی چاپ کند.

caca_caca888
28-11-2012, 23:29
با سلام
میشه جواب تمرین منو بدینبه زبان ؟من بلد نیستم کسی هم نیست که بهم یاد بده گناه دارم:sq_3:
به زبان c++ برنامه ای بنویسید که 100 عدد از ورودی گرفته ودرآرایه ای ذخیره کند.سپس مجموع عناصراین آرایه را بدست آورده ودر خروجی چاپ کند.سپس بزرگترین عنصروکوچکترین عنصراین آرایه رانیز پیداکرده ودر خروجی چاپ کند.



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته نیازی به این همه حلقه فور نبود... خیلی بهتر میشد نوشتش

caca_caca888
28-11-2012, 23:46
سلام.چند تا تمرین برای یادگیری ++c داشتم انجام میدادم که توی دوتا تمرین گیر کردم و جوابش رو هم نداده بود و نمونه ای هم براش پیدا نکردم. اگه کسی نوشتن این دو تا برنامه رو بلده ممنون میشم بذاره...

1-برنامه ای که 5 عدد را دریافت کند, تعیین کند چه تعداد از میانگین اعداد بزرگتر میباشد.

2-برنامه ای که 5 عدد را دریافت کند و تعیین کند چه تعداد از اعداد مثبت می باشند.



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2 هم به همین صورت...

caca_caca888
28-11-2012, 23:49
از else كه استفاده ميشه تو برنامه كلا شمارش نميكنه
منظورتونو متوجه نشدم... اینی که من نوشتم جواب داد... مشکلش کجاست؟

mehrdad_joon
29-11-2012, 00:22
عزیز برنامتون اصلا واضح نیست که چکار میکنه...
در هنگام کامپال در بورلند ارور میده..:sq_19:

caca_caca888
29-11-2012, 00:30
عزیز برنامتون اصلا واضح نیست که چکار میکنه...
چرا معلوم نیست؟
یه عدد بزرگ رو با کارکتر میگیره... با اون تابع سازنده اون کاراکترارو به اینتیجر تبدیل میکنه و در آرایه قرار میده...
حالا میخوایم دو تا عدد رو باهم جمع کنیم... دو تا عدد بزرگو... به همون صورتی که تو دبستان یاد گرفتیم... از یکان شروع میکنیم و ادامه میدیم.

اصلا خود برنامه واسم مهم نیست. میگم چرا این کد تو برلند یه جوابی میده و تو استدیو یه جواب دیگه ای رو ؟(جوابی که استدیو نشون میده مد نظر منه و جوابی هست که میخوام)

mehrdad_joon
29-11-2012, 00:38
چرا معلوم نیست؟
یه عدد بزرگ رو با کارکتر میگیره... با اون تابع سازنده اون کاراکترارو به اینتیجر تبدیل میکنه و در آرایه قرار میده...
حالا میخوایم دو تا عدد رو باهم جمع کنیم... دو تا عدد بزرگو... به همون صورتی که تو دبستان یاد گرفتیم... از یکان شروع میکنیم و ادامه میدیم.

اصلا خود برنامه واسم مهم نیست. میگم چرا این کد تو برلند یه جوابی میده و تو استدیو یه جواب دیگه ای رو ؟(جوابی که استدیو نشون میده مد نظر منه و جوابی هست که میخوام)

عزیز چیزی که شما نوشتید با چیزی که اون خواسته کلا فرق میکنه..
||سلام.چند تا تمرین برای یادگیری ++c داشتم انجام میدادم که توی دوتا تمرین گیر کردم و جوابش رو هم نداده بود و نمونه ای هم براش پیدا نکردم. اگه کسی نوشتن این دو تا برنامه رو بلده ممنون میشم بذاره...

1-برنامه ای که 5 عدد را دریافت کند, تعیین کند چه تعداد از میانگین اعداد بزرگتر میباشد.

2-برنامه ای که 5 عدد را دریافت کند و تعیین کند چه تعداد از اعداد مثبت می باشند.||


در برنامه ی 1 ایشون فاصله ی هر 5 عدد رو از میانگین میخواد.
برنامه ی 2 هم که بدیهیست...



برنامه ی ایشون رو مینویسم نگاهش کن ببین فرقش چیه....:sq_25:

mehrdad_joon
29-11-2012, 00:48
سلام.چند تا تمرین برای یادگیری ++c داشتم انجام میدادم که توی دوتا تمرین گیر کردم و جوابش رو هم نداده بود و نمونه ای هم براش پیدا نکردم. اگه کسی نوشتن این دو تا برنامه رو بلده ممنون میشم بذاره...

1-برنامه ای که 5 عدد را دریافت کند, تعیین کند چه تعداد از میانگین اعداد بزرگتر میباشد.

2-برنامه ای که 5 عدد را دریافت کند و تعیین کند چه تعداد از اعداد مثبت می باشند.

جواب برنامه ی اولتون :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برنامه ی دوم :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید... :6: