PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید




    

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12

asdf4040
01-02-2012, 21:37
برنامه ای که عدد بدون علامت n از نوعlong intراگرفته با استفاده از unionمقادیر بایت های آنرا مشخص و نمایش دهد؟

ممنون:11:

szh_1367
02-02-2012, 08:32
namespce std
براي چه منظوره؟
اصلا يعني چي؟ اين namespace ?
لینک زیر رو ببین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

babakiyan
03-02-2012, 12:28
سلام دوستان این کد من برای ذخیره سازی در سی پلاس پلاس؟
البته این یک تابع است!


void save(intx,inty)
{cout<<"enter name,family==>";
cin>>a;
ofstram myfile;
myfile.opean("daneshjo.txt");
my file.close();
}

babakiyan
03-02-2012, 12:51
برای اینکه سرچ کنم باید چه جوری تابع رو بنویسم؟

alicc
05-02-2012, 13:57
با سلام اینجانب اصلا هیچی از برنامه نویسی نمی دونم و می خوام برنامه نویسی رو یاد بگیرم نمی دونم تابع یعنی چی داده چیه اینارو نمی دونم لطفا کمکم کنید. من می خوام از صفر شروع کنم

asdf4040
05-02-2012, 17:55
برنامه ای که عدد بدون علامت n از نوعlong intراگرفته با استفاده از unionمقادیر بایت های آنرا مشخص و نمایش دهد؟

ممنون:11:


هیچ کس جواب سوالمو نمیده:42::42:

babakiyan
05-02-2012, 18:35
با سلام اینجانب اصلا هیچی از برنامه نویسی نمی دونم و می خوام برنامه نویسی رو یاد بگیرم نمی دونم تابع یعنی چی داده چیه اینارو نمی دونم لطفا کمکم کنید. من می خوام از صفر شروع کنم
سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این واسه تابع کمکت میکنه

---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------


اصلا هیچی از برنامه نویسی نمی دونم و می خوام برنامه نویسی رو یاد بگیرم
کلا برای یاد گرفتن برنامه نویسی باید از کتاب های مرجع مثلا دیتل دیتل استفاد کنی البته باید خیلی برنامه بنویسید تا بتونید راه بیوفتید

AHP-P30
05-02-2012, 19:36
آقا من یه مدته دارم با Turbo C++ 4.5 کار میکنم (روی ویندوز 7).چون صفحه برنامه سفیده و فونتش هم ریزه،چشمام اذیت میشه:20:
بخاطر همین میخوام صفحه برنامه رو سیاه کنم (حالا نمیدونم اسمش تحت داسه یا چیز دیگه)
به من بگید چطوری اینکارو کنم و چی لازم دارم.
اگه چیزی لازمه لینکشو بدید.

جواب منم بدید دیگه،:20:
بگید چطوری این Turbo C++ 4.5 رو تحت داس اجرا کنم؟

p d
05-02-2012, 21:24
یعنی جی تحت داس کنی ؟ برنامه تحت ویندوز و میخوای تحت داس کنی ؟
:13:
میتونید
tc تحت داس دانلود کنید. بعد چون 7 داری با dos box اجراش کنی .

sin2x=2sinxcosx
06-02-2012, 09:19
برای اینکه سرچ کنم باید چه جوری تابع رو بنویسم؟


یه رشته تعریف کنین بعد با عملگر << یکی یکی خطوط فایل رو داخل این string بندازین و سرچ کنین .
مثلا اینجوری :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

irsilent
06-02-2012, 19:19
از دوستان کسی می تونه سوال زیر و برای من به درستی حل کنه؟
سوال: برنامه ایی بنویسید که سه عدد را بخواند و اگر معدل این سه عدد از 10 کمتر بود C ( با حرف بزرگ) چاب کند.
اگر بین 10 تا 15 بود B ( با حرف بزرگ) و برای معدل بین 15 تا 20 کارکتر A ( با حرف بزرگ) چاپ شود

اگر امکان داشت سوال و در قالب برنامه ی C و ++C حل کنید ممنونم می شم

موفق باشید

Life24
06-02-2012, 19:29
از دوستان کسی می تونه سوال زیر و برای من به درستی حل کنه؟
سوال: برنامه ایی بنویسید که سه عدد را بخواند و اگر معدل این سه عدد از 10 کمتر بود C ( با حرف بزرگ) چاب کند.
اگر بین 10 تا 15 بود B ( با حرف بزرگ) و برای معدل بین 15 تا 20 کارکتر A ( با حرف بزرگ) چاپ شود

اگر امکان داشت سوال و در قالب برنامه ی C و ++C حل کنید ممنونم می شم

موفق باشیدbbbbbbbbbb}

irsilent
06-02-2012, 20:18
در مورد این خط Error میده
else if (10<=n<15)

میگه: noname00.cpp(9,16): Ambigous Operatos need parentheses

irsilent
06-02-2012, 21:17
متاسفانه این کد که شما دادید با سوال من هماهنگ نیست
من می خوام 3 تا عدد از من بگیره و معدل بگیره و جواب بده
اما این کد کار نمی کنه اصلا
عدد و که میگیره میاد بیرون....

لطفا کمک کنید

Life24
06-02-2012, 21:57
متاسفانه این کد که شما دادید با سوال من هماهنگ نیست
من می خوام 3 تا عدد از من بگیره و معدل بگیره و جواب بده
اما این کد کار نمی کنه اصلا
عدد و که میگیره میاد بیرون....

لطفا کمک کنید
#include <iostream.h>
int main ()
{
float avg;
int sum=0;
int a,b,c;
cout<<"Enter 3 Number : ";
cin>>a>>b>>c;
sum=a+b+c;
avg=(float)sum/3;
if (avg<10)
cout<<"C";
else if (avg>=10 && avg<15)
cout<<"B";
else if (avg>=15 && avg<=20)
cout<<"A";
return 0;
}

irsilent
06-02-2012, 22:31
کاملا کار کرد
فقط یه سوال کوچیک
امکان داره جواب نهایی و واسم نگه داره و بسته نشه؟

Life24
06-02-2012, 22:42
کاملا کار کرد
فقط یه سوال کوچیک
امکان داره جواب نهایی و واسم نگه داره و بسته نشه؟
هدر فايل
#include <conio.h>
قبل از return 0
getche()

irsilent
06-02-2012, 22:59
نتونستم
بلد نیستم:13:

Life24
06-02-2012, 23:18
نتونستم
بلد نیستم:13:
#include <iostream.h>

#include <conio.h>
int main ()
{
float avg;
int sum=0;
int a,b,c;
cout<<"Enter 3 Number : ";
cin>>a>>b>>c;
sum=a+b+c;
avg=(float)sum/3;
if (avg<10)
cout<<"C";
else if (avg>=10 && avg<15)
cout<<"B";
else if (avg>=15 && avg<=20)
cout<<"A";
getche();
return 0;
}

dr.b4ne
07-02-2012, 19:32
سلام
ميخوام يك عدد رو بفرستم به تابع اگر برقرار بود به كانتر اضافه كنه اگر نبود كه هيچي
تابع ها return 1 و return 0 داره
اين طور گفتم ارور ميده
if(fact(T))

من که نفهمیدم چه طور گفتی . . . !

dr.b4ne
07-02-2012, 19:43
namespce std
براي چه منظوره؟
اصلا يعني چي؟ اين namespace ?


معناي خطاي گرامري چيه؟
من با گرامر زبان تا حدي آشنا هستم وقتي يك ; نزاريم خطاي گرامري رخ ميده يعني چي؟

سلام ، خطای گرامری یا نحوی یا syntax error خطاییه که به خاطر تایپ دستور اشتباه یا تایپ اشتباه دستور پیش میاد ! سادهترین خطا برای رفع شدنه . . .
شما برای مطرح کردن سوال جدید نیازی به نقل قول نداری . . . !

---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------


سلام ،
من برای اولین زبان برنامه نویسی دارم ++C یاد میگیرم .
این Function های ()cin.get با ()cin.ignore چی کار می کنن .
مرسی ...

cin.get کاراکترو میگیره cin.ignore() به مقدار پارامترش که integer هست از ورودی کاراکترو نادیده میگیره،یه تعاملی هم با آرایه داره که یه کوچولو حرفه ایه و . . .

dr.b4ne
07-02-2012, 19:55
با سلام اینجانب اصلا هیچی از برنامه نویسی نمی دونم و می خوام برنامه نویسی رو یاد بگیرم نمی دونم تابع یعنی چی داده چیه اینارو نمی دونم لطفا کمکم کنید. من می خوام از صفر شروع کنم
دوست عزیز من بهت نمیگم تابع یعنی چی بهتم نمیگم برنامه نویسی یعنی چی . . . فقط اینو میگم اگه پشتکار ، علاقه و پشتکار نداری نیا تو این کار
اگه داری گوش کن تابع چیه : گاهی برنامه ها بزرگ میشن و مدیریت اونها دشوار ، برای حل این مشکل برنامه رو به زیر برنامه های کوچیک تقسیم میکنن هر زبر برنامه وظیفه کار خاصی رو بر عهده داره وقتی این اتفاق بیفته مفهوم ماژولاریته یا همون پیمانه ای کار کردن انجام مشیه نوشتن زیر برنامه ها معمولا به وسیله توابع صورت میگیره ، دقت کن گفتم معمولا . . .

dr.b4ne
07-02-2012, 20:06
از دوستان کسی می تونه سوال زیر و برای من به درستی حل کنه؟
سوال: برنامه ایی بنویسید که سه عدد را بخواند و اگر معدل این سه عدد از 10 کمتر بود C ( با حرف بزرگ) چاب کند.
اگر بین 10 تا 15 بود B ( با حرف بزرگ) و برای معدل بین 15 تا 20 کارکتر A ( با حرف بزرگ) چاپ شود

اگر امکان داشت سوال و در قالب برنامه ی C و ++C حل کنید ممنونم می شم

موفق باشید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با کامپایلر بورلند تست شد (نخند بابا ! ویژوال استودیوم پاک شده حالو حوصله نصب طولانی ندارم) دفعی دیگم بخندی جواب نمیدم اصلا من چرا جواب دادم ، این برنامه بیخود چی بود نوشتم . .. !

alicc
07-02-2012, 21:27
میشه این four یکی بگه و چجوری کار میکنه؟

Life24
07-02-2012, 21:29
سلام
ميخوام يك عدد رو بفرستم به تابع اگر برقرار بود به كانتر اضافه كنه اگر نبود كه هيچي
تابع ها return 1 و return 0 داره
اين طور گفتم ارور ميده
if(fact(T))
از نوع داده بولی استفاده کن برای تابع

bool TEST(int test)

return 1;
return 0;

Altaiir7
08-02-2012, 11:46
سلام دوست عزیز
من باید تا 5 روز دیگه یک پروژه تحویل بدم که دفترچه تلفن هستش
همه قسمتهاشو نوشتم فقط یه الگوریتم میخوام که بتونه اسامی داخل دفترچه رو بر اساس نام یا نام خانوادگی مرتب کنه (یعنی آرایه ای از کارکتر)
برای مثال
abolha
ali
behruz
behzad
.
.
.
زبان برنامه نویس من هم c++ هستش
ممنون

p d
08-02-2012, 12:58
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Arrowtic
09-02-2012, 14:41
دوستان من تابع فاکتوریلو نوشتم ارور میده:(تیکه زیر تابع هستش)


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ویرایش:درستش کردم!گویا نباید int x رو میذاشتم!چون بالا x نوعش تعریف شده بود!

iranch
10-02-2012, 17:33
كلمه كليدي array به چه معناست؟ ميدونم آرايه چيه اما array وقتي بنويسيم رنگش عوض ميشه و ميره جزو كلمات كليدي c++ كاربردش چيه

p d
11-02-2012, 00:36
بنظرم اشتباه میکنید. بعید میدونم :3:
حداقل تویه c استاندارد که اینطور نیست.
کامپایلر چیه؟

Arrowtic
11-02-2012, 10:13
دوستان یه برنامه میخوام بسازم که یه آرایه nتایی که n رو کاربر وارد میکنه در نظر بگیره و تک تک n تا خونه رو بپرسه از کاربر.بعدش همه رو به ترتیب صعودی بچینه و چاپ کنه.اینم کدمه ولی کار نمیکنه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


ویرایش:درست شد دوباره!نمیدونم چرا تا میذارم اینجا درست میشه!اشتباهی جای t نوشته بودم a[j+1] .ولی یه سوال دیگه:
تو کتابا خوندم برا ساخت آرایه n تایی بهتره از 0 تا n-1 رو بذاریم نه 1 تا n.چرا؟

iranch
11-02-2012, 11:46
بنظرم اشتباه میکنید. بعید میدونم :3:
حداقل تویه c استاندارد که اینطور نیست.
کامپایلر چیه؟
c++
visual c++ 2008

iranch
11-02-2012, 13:55
زمان اجرا و زمان كامپايل چه فرقي دارد؟ در مطلبي خواندم زده بود
sizeof عملگر است نه تابع و زمان اجرا هست نه زمان كامپايل
اين زمان اجرا و كامپايل يعني چي؟

نوع size_t يعني چي؟

szh_1367
11-02-2012, 14:22
دوستان یه برنامه میخوام بسازم که یه آرایه nتایی که n رو کاربر وارد میکنه در نظر بگیره و تک تک n تا خونه رو بپرسه از کاربر.بعدش همه رو به ترتیب صعودی بچینه و چاپ کنه.اینم کدمه ولی کار نمیکنه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش:درست شد دوباره!نمیدونم چرا تا میذارم اینجا درست میشه!اشتباهی جای t نوشته بودم a[j+1] .ولی یه سوال دیگه:
تو کتابا خوندم برا ساخت آرایه n تایی بهتره از 0 تا n-1 رو بذاریم نه 1 تا n.چرا؟



سعی کن همیشه از متغییرهای با معنی برای برنامه ات استفاده کنید مثلا این i , j , t رو فقط خودت متوجه میشی کجا استفاده شده

برنامه خوب اونکه به هرکسی دادی بتونه راحت باهاش ارتباط برقرار کند

مشکلت در sort بود



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

p d
11-02-2012, 14:30
سوال دیگه:
تو کتابا خوندم برا ساخت آرایه n تایی بهتره از 0 تا n-1 رو بذاریم نه 1 تا n.چرا؟
[/RIGHT]
[/LEFT]

اینطوری فرض کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

array میشه ادرس شروع ارایه شما و array +1 میشه 2 بایت جولوتر . حالا اگه بیاید از 1 شروع کنید خونه اول شما خالی میشه و 1 خونه (2بایتی درواقع) خارج از محدوده arry شما پر میشه . اونوقت که همه چیز بهم میریزه.
پیوست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

szh_1367
11-02-2012, 14:31
كلمه كليدي array به چه معناست؟ ميدونم آرايه چيه اما array وقتي بنويسيم رنگش عوض ميشه و ميره جزو كلمات كليدي c++ كاربردش چيه
برای پیدا کردن جواب سوالت به لینک زیر مراجعه کن کامل توضیح داده شده مثال نیز وجود داره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

p d
11-02-2012, 14:41
زمان اجرا و زمان كامپايل چه فرقي دارد؟ در مطلبي خواندم زده بود
sizeof عملگر است نه تابع و زمان اجرا هست نه زمان كامپايل
اين زمان اجرا و كامپايل يعني چي؟

نوع size_t يعني چي؟

ی مثال میزنم برای روشن شدن موضوع.
3نوع ارور داریم.
یکی زمان کامپایل هست. که ارور هایی هستن که بعد از کامپایل شدن مشخص میشن. به این میگن زمان کامپایل.
یکی دیگه هم زمان اجرا هستن. مثل عبارت
x=10/0
که اگه این و کامپایل کنید بدون مشکل کامپایل میشه و لی زمان اجرا اررور میده.

iranch
11-02-2012, 16:33
برای پیدا کردن جواب سوالت به لینک زیر مراجعه کن کامل توضیح داده شده مثال نیز وجود داره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fen-us%2Flibrary%2Fts4c4dw6%2528v%3Dvs.80%2529.aspx)
نفهميدم خارجيم خوب نيست :41:

Xilevens
11-02-2012, 18:44
نفهميدم خارجيم خوب نيست :41:

عزيز من array يعني آرايه
جزو كلمات كليدي و رزرو شده سي هست
يعني چي رزرو شده يعني اينكه نگه داري شده واسه تعريف و شما نميتوني اسم متغيري رو array بزاري
واسه همين رنگش تو اديتورها عوض ميشه
حالا چيه؟
مثلا شما int تعريف ميكني
اين يعني يه متغير صحيح
مقدارش هم ميتونه مقادير صحيح باشه 5، 4، 12، 3- ، 0 و الي آخر
حالا ميخواي يه رشته از اعداد تعريف كني
با نوع int
خب اينبار اينجوري ميشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين يعني شما يه متغيير آرايه اي از نوع int داريد كه 4 تا خونه هم جا داره
(چرا 4 خونه؟ چون اندكس در سي از 0 شروع ميشه)
مقادير اين آرايه چي ميتونه باشه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوري ميتونيم به خونه دوم آرايه مستقيم دسترسي پيدا كنيم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اصطلاح تخصصي آرايه يه نوع ساختمان داده هست كه خيلي از مفاهيم ديگه روش پياده سازي ميشه
موفق باشيد


حواسم نبود نكته اصلي رو يادم رفت
اين array هم رزرو شده و واسه آرايه هاي ديناميكي هست كه ما كمتر استفاده ميكنيم
ما معمولا از نوع استاتيك با طول ثابت استفاده ميكنيم
و چرا تو اديتور هاي معمولي نمياد به خاطر اينه كه در هدر مخصوصي هست

iranch
11-02-2012, 19:18
#include <iostream>

#include <iomanip>

using namespace std;

void selectionSort( int * const, const int );

void swap( int * const, int * const );

int main()
{
const int arraySize = 10;
int a[ arraySize ] = { 2, 6, 4, 8, 10, 12, 89, 68, 45, 37 };
cout << "Data items in original order\n";
for ( int i = 0; i < arraySize; ++i )
cout << setw( 4 ) << a[ i ];
selectionSort( a, arraySize );
cout << "\nData items in ascending order\n";
for ( int j = 0; j < arraySize; ++j )
cout << setw( 4 ) << a[ j ];
cout << endl;
}

void selectionSort( int * const array, const int size )
{
int smallest;
for ( int i = 0; i < size - 1; ++i )
{
smallest = i;
for ( int index = i + 1; index < size; ++index )
if ( array[ index ] < array[ smallest ] )
smallest = index;
swap( &array[ i ], &array[ smallest ] );
}
}



منظورم اينجا هست
از خود كلمه array استفاده كرده و در كامپايلر آبي ميشه اين كلمه

khanghodrat
12-02-2012, 10:47
منظورم اينجا هست
از خود كلمه array استفاده كرده و در كامپايلر آبي ميشه اين كلمه


البته این مثال غلطه ولی یک ارایه پویا در زمان اجرا میسازه
کار همون رو میکنه
شما میتونی در تابع بالای از خود متغییر هم استفاده کنی

**************************

و در مورد ارایه که دوتمون یه اشتباه کوچولو کردن اونم اینه که وقتی تعریف میکنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی ارایه 2 خونه داره نه 3 تا!
که اندیس شروع ارایه از 0 هستش مه چون دو تا داریم یکی میشه 0 و دیگری 1

iranch
12-02-2012, 11:20
البته این مثال غلطه ولی یک ارایه پویا در زمان اجرا میسازه
کار همون رو میکنه
شما میتونی در تابع بالای از خود متغییر هم استفاده کنی

**************************

و در مورد ارایه که دوتمون یه اشتباه کوچولو کردن اونم اینه که وقتی تعریف میکنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی ارایه 2 خونه داره نه 3 تا!
که اندیس شروع ارایه از 0 هستش مه چون دو تا داریم یکی میشه 0 و دیگری 1

مثال اشتباه نيست. در كتاب ديتل نوشتم.

khanghodrat
12-02-2012, 13:12
شما مطمئنی؟!! متغییری از نوع constint یا constarray وجود نداره که اون بالا ابیه
const int or const array میتونه درست باشه ... واسه همین گفتم غلطه
اون مثال مرتب سازی به روش انتخابی رو انجام میده

irsilent
13-02-2012, 17:20
سلام دوستان
اگه ممکنه یکی این سوال و برای من حل کنه.
سوال: برنامه ای بنویسید که سه متغییر صحیح a , b, c را به عنوان ضرایب معادله ی درجه دو بگیرد و جواب های حقیقی را در صورت
وجود چاپ کند وگرنه پیغام مناسب بدهد
لطفا به ساده ترین شکل مناسب کد و برای من بنویسید چون من تازه ترم یک هستم اگه میشه از اطلاعات اولیه C برای این دستور استفاده کنید

جوابش خیلی واسم مهمه
از همتون ممنونم:11:

khanghodrat
14-02-2012, 09:33
سلام
این کد واسه vs هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

irsilent
14-02-2012, 11:51
واسه ی زبان C می خوام
می خوام آسون باشه
اینارو هنوز یاد نگرفتم
اگه میشه راهنمایی کنید تورو خدا:18:

khanghodrat
14-02-2012, 12:11
واسه ی زبان C می خوام
می خوام آسون باشه
اینارو هنوز یاد نگرفتم
اگه میشه راهنمایی کنید تورو خدا:18:
چیزی نداره که خودت تبدیل کن
هدر رو عوض کن
cin همون scanf
cout همون printf
بقیشم که ریاضیاته
موفق باشی

---------------------------------------
اگه مشکلی داشت خودت حل کن ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ANTROMEDA
14-02-2012, 20:22
سلام ببخشید یک سوال بسیار ساده
در محیط سی شارپ میخوام یک برنامه دو عدد بگیره و جمعشون رو بده!!
به محیط گرافیکیش کار ندارم برای کلید و دو تاtextbox ش باید چه کد هایی بنویسم؟؟؟
باید متغیر هام از چه نوعی باشن؟؟
خواهشمندم بگین و کد هاشو بنویسین!!

dr.b4ne
15-02-2012, 14:52
ی مثال میزنم برای روشن شدن موضوع.
3نوع ارور داریم.
یکی زمان کامپایل هست. که ارور هایی هستن که بعد از کامپایل شدن مشخص میشن. به این میگن زمان کامپایل.
یکی دیگه هم زمان اجرا هستن. مثل عبارت
x=10/0
که اگه این و کامپایل کنید بدون مشکل کامپایل میشه و لی زمان اجرا اررور میده.

دوست عزیز خیلی خیلی خیلی . . . بیشتر از سه تا ارور داریم . . . برو دنبالش

dr.b4ne
15-02-2012, 15:06
عزيز من array يعني آرايه
جزو كلمات كليدي و رزرو شده سي هست
يعني چي رزرو شده يعني اينكه نگه داري شده واسه تعريف و شما نميتوني اسم متغيري رو array بزاري
واسه همين رنگش تو اديتورها عوض ميشه
حالا چيه؟
مثلا شما int تعريف ميكني
اين يعني يه متغير صحيح
مقدارش هم ميتونه مقادير صحيح باشه 5، 4، 12، 3- ، 0 و الي آخر
حالا ميخواي يه رشته از اعداد تعريف كني
با نوع int
خب اينبار اينجوري ميشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين يعني شما يه متغيير آرايه اي از نوع int داريد كه 4 تا خونه هم جا داره
(چرا 4 خونه؟ چون اندكس در سي از 0 شروع ميشه)
مقادير اين آرايه چي ميتونه باشه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوري ميتونيم به خونه دوم آرايه مستقيم دسترسي پيدا كنيم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اصطلاح تخصصي آرايه يه نوع ساختمان داده هست كه خيلي از مفاهيم ديگه روش پياده سازي ميشه
موفق باشيد


حواسم نبود نكته اصلي رو يادم رفت
اين array هم رزرو شده و واسه آرايه هاي ديناميكي هست كه ما كمتر استفاده ميكنيم
ما معمولا از نوع استاتيك با طول ثابت استفاده ميكنيم
و چرا تو اديتور هاي معمولي نمياد به خاطر اينه كه در هدر مخصوصي هست

ذوست عزیز شما حتما منظورتون از کلمه اندکس ، اندیس هست دیگه ، نه ؟!!!!! شایدم خواستید بگید ایندکس که البته اینجا فک نکنم معنی خاصی بده
در ضمن این کلمه (array) اصلا در c++ کلمه کلیدی نیست که انقد سرش دعوا میکنید . . . !

dr.b4ne
15-02-2012, 15:21
منظورم اينجا هست
از خود كلمه array استفاده كرده و در كامپايلر آبي ميشه اين كلمه


خداییش خیلی باحالید ! عاشقتونم . . . حالا میفهمم چرا دکترم بهم گفت اگه افسردگی داری برو تو فروم پی سی ورلد اگه اشتباه نکنم شما (یا هر کس دیگه ای) یکی دو صفحه قبل مطرح کردید که array کلمه کلیدی سی پلاسه بعد هم دوستان پیگیرش شدن که به این دلیل و آن دلیل که چرا و فلان و بهمان که آره آقا جان array کلمه کلیدیه(جالبه ثاب هم شد) !!!!!!!!!
تو هیچ مرجع و رفرنس رسمی ننوشته که این کلمه کلیدیه برا اثبات حرفمم میگم که اگه کلیدیه باید تو کامپایلر دیگه ای مثل بورلند (یا dev یا هر کامپایلر دیگه ای الا ن بورلندو مثال میزنم) وقتی مینویسیش باید بولد بشه که این اتفاق نمی افته اما در خصوص ابی شدنش تو ویژوال استودیو میگم که هر کامپایلر بنا به سلیقه طراحانش کلماتی رو به کلمات کلیدی c++ اضافه کرده (توجه کنید این کلمات هیچ وقت جز کلمات کلیدی زبان محسوب نمیشن) ویژوال استودیو هم به خاطر اینکه خیلی از برنامه نویسانی که از زبان های دیگه اومدن کلمهarray رو کلیدی میشناسن و برای تعریف آرایه ازش استفاده میکنن اینجا هم این کلمه رو اضافه کرده ، خیلیم نمیشه به آرایه های داینامیک نسبتش داد چون بجز آرایه های استاتیک و داینامیک کاربرد دیگه ای هم داره . . . فلن

iranch
15-02-2012, 16:28
خداییش خیلی باحالید ! عاشقتونم . . . حالا میفهمم چرا دکترم بهم گفت اگه افسردگی داری برو تو فروم پی سی ورلد اگه اشتباه نکنم شما (یا هر کس دیگه ای) یکی دو صفحه قبل مطرح کردید که array کلمه کلیدی سی پلاسه بعد هم دوستان پیگیرش شدن که به این دلیل و آن دلیل که چرا و فلان و بهمان که آره آقا جان array کلمه کلیدیه(جالبه ثاب هم شد) !!!!!!!!!
تو هیچ مرجع و رفرنس رسمی ننوشته که این کلمه کلیدیه برا اثبات حرفمم میگم که اگه کلیدیه باید تو کامپایلر دیگه ای مثل بورلند (یا dev یا هر کامپایلر دیگه ای الا ن بورلندو مثال میزنم) وقتی مینویسیش باید بولد بشه که این اتفاق نمی افته اما در خصوص ابی شدنش تو ویژوال استودیو میگم که هر کامپایلر بنا به سلیقه طراحانش کلماتی رو به کلمات کلیدی c++ اضافه کرده (توجه کنید این کلمات هیچ وقت جز کلمات کلیدی زبان محسوب نمیشن) ویژوال استودیو هم به خاطر اینکه خیلی از برنامه نویسانی که از زبان های دیگه اومدن کلمهarray رو کلیدی میشناسن و برای تعریف آرایه ازش استفاده میکنن اینجا هم این کلمه رو اضافه کرده ، خیلیم نمیشه به آرایه های داینامیک نسبتش داد چون بجز آرایه های استاتیک و داینامیک کاربرد دیگه ای هم داره . . . فلن
حالا دكتر جان
جاي 4 خط مسخره كردن پاسخ بدهيم بهتره .
سر كلاس تا سوال مي كني يك مشت بي سواد ميخندند در صورتي كه خودشون هم بلد نيستند.
اينجا هم نكنيد مثل كلاس

p d
15-02-2012, 16:29
ذوست عزیز شما حتما منظورتون از کلمه اندکس ، اندیس هست دیگه ، نه ؟!!!!!!
شاید هم منظورشون ساندیس هست !
نه دوست من منظور همون Index هست نه اندیس.

دوست عزیز خیلی خیلی خیلی . . . بیشتر از سه تا ارور داریم . . . برو دنبالش

منطورم نوع بود ! در اینصورت؛ خب بگید منم یاد بگیرم.


حالا دكتر جان
جاي 4 خط مسخره كردن پاسخ بدهيم بهتره .
سر كلاس تا سوال مي كني يك مشت بي سواد ميخندند در صورتي كه خودشون هم بلد نيستند.
اينجا هم نكنيد مثل كلاس

چرا خون خودتو کثیف میکنی :D:
ایشون گویا حالشون خوب نیست.

بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر
این جواب من به اسم تاپیکه !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گیر ندید . جر و بحث هم نکنید که فایده نداره.

dr.b4ne
15-02-2012, 16:42
دوستان قصد توهین نداشتم ببخشید فقط اعصابم از یکی دیگه خورد بوود تو یه فروم دیگه که اشتباه گرفتم،نشونم این بگیر بگیر یه که اینجا نوشتم و کاملا مربوط به یه فروم دیگس ، عذر خواهی میکنم مخلص همتونم هستم. . . اینجا کللاس نیست اگرم باشه من شاگرد همتونم . . . فلن

khanghodrat
15-02-2012, 16:49
اندیس یا شاخص یا ایندکس هر سه یکی هستند که تو ترجمه های مختلف استفاده میشن ....
و اما دوست عزیز iranch شما هرچی میخوایی بپرس تا حد توان پاسخ میدم

برای دوستمون dr.b4ne
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dr.b4ne
15-02-2012, 17:35
منطورم نوع بود ! در اینصورت؛ خب بگید منم یاد بگیرم.



p d عزیز و گل ! (اینجوری خوبه ؟ به کسی بر نخوره ها !) با احترام به فرمایشات شما مبنی بر تعدد ثلاثه خطاهای برنامه نویسی باید به استحضار برسانم که گونه های آخِری نیز موجود میباشد که بنده فقط از موارد ذیل آگاهی دارم :
خطاهای زمان اجرا
خطاهای مهلک
خطاهای دیر هنگام
خطاهای زمان کامپایل
خطاهای لغوی
خطاهای پیوند
خطاهای نحوی
خطاهای معنایی
خطاهای منطقی
البته این پست چیزی از ارزش پست شما کم نکرده و در صورت تمایل بنده میتوانم این خطاها را از کتابهایی که دارم خط زده و به جای انها از سه نوع خطای شما استفاده کنم :10::10::10::10::10:
وای چقد خفن صحبت کردم ! خودمونیما فک کنم وقتی اینو خوندی لپات گل انداخته در ضمن باید بگم استادایی مثل شما درست نیست که بگن "یاد بگیرم" باید کمی از این تواضع و شکست نفسیتونو کم کنید و حقایقو بیشتر نشون بدید . . .

iranch
17-02-2012, 18:00
در مورد ددستورات پيش پردازنده سوال دارم و توضيح ميخوام
مثل اين
#ifndef
#define
#endif

dr.b4ne
17-02-2012, 22:54
در مورد ددستورات پيش پردازنده سوال دارم و توضيح ميخوام
مثل اين
#ifndef
#define
#endif

سلام iranch جان عزیز ، برای عذر خواهی مجدد از شما بابت اتفاقی که چند روز پیش افتاد سعی میکنم توضیح کامل و خوبی بدم (هر چند که کنار استادایی مثل شما دارم درس پس میدم)
خب شما به خوبی میدونید که برای برنامه های درست و حسابی معمولا از تیم های برنامه نویسی استفاده میشه یا در موارد دیگه ممکنه برنامه ای رو که قبلا خودتون نوشتید الان نیاز به گسترش پیدا کرده باشه یا اصلا هر کاربرد دیگه ای که به خاطر اون نیازه سورس های مختلفی با هم لینک بشن تا برنامه تکمیل بشه حالا از اونجایی که ممکنه کلاس ها ی یکسان(یا انواع داده ای دیگه ای که برنامه نویس تعیین میکنه مثل یونیون ، بیتفیلد ، استراکت ، . . .)در هدر های جدا و با یک نام در برنامه قرار بگیرند(این یه قانون نا نوشته برنامه نویسی تیمیه) وحجم برنامه افزایش پیدا کنه از این دستور به شکل زیر استفاده میشه و در زیر در باره هر خط توضی میدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستور خط اول مخفف و سر واژه عبارت if not define NAME_H هست که حتما حالا دیگه معنی شو میدونید یعنی اگه تا حالا هدر NAME_H به برنامه اضافه نشده . . . حالا خط بعد شروع میشه که میگه define NAME_H پس این دو خط بررسی میکنه که اگر فلان هدر (در اینجا NAME_H) به برامه اضافه نشده بود اضافش کن در غیر اینصورت هدر تکراری رو اضافه نکن تا حجم برنامه زیاد نشه بعد هم که کلاس مرتبط تعریف شده و در آخر هم IF رو تموم کرده ..:10:
پس این دستورات از افزایش حجم بلااستفاده برنامه جلوگیری میکنن !

راستی من یه عذر خواهی هم به szh_1367 بدهکارم که امیدوارم منو بخشیده باشه (بالاخره یه اشتباه کوچولو منو شرمنده کل فروم کرد)
ببخشید یکی دو روز آینده کمتر سر میزنم جای منم خالی کنید . . .

dr.b4ne
17-02-2012, 22:54
پست اضافی دادم نمیدونم چجوری باید پاک شه ! ببخشید . . .

szh_1367
17-02-2012, 23:22
راستی من یه عذر خواهی هم به szh_1367 بدهکارم که امیدوارم منو بخشیده باشه (بالاخره یه اشتباه کوچولو منو شرمنده کل فروم کرد)

سلام

بنده از شما چیز بدی ندیدم و از مطالب خوب شما استفاده میکنیم :10:

god of war 2
17-02-2012, 23:37
d عزیز و گل ! (اینجوری خوبه ؟ به کسی بر نخوره ها !) با احترام به فرمایشات شما مبنی بر تعدد ثلاثه خطاهای برنامه نویسی باید به استحضار برسانم که گونه های آخِری نیز موجود میباشد که بنده فقط از موارد ذیل آگاهی دارم :
خطاهای زمان اجرا
خطاهای مهلک
خطاهای دیر هنگام
خطاهای زمان کامپایل
خطاهای لغوی
خطاهای پیوند
خطاهای نحوی
خطاهای معنایی
خطاهای منطقی
مواردی که شما نام بردید همگی جزئی از دو گروه زمان کامپایل و زمان اجرا محسوب میشن. مورد اولو کامپایلر به اطلاعتون میرسونه ولی مورد دوم در حین اجرای برنامه میتونه به هر دلیلی (مثل نشت حافظه, سرریز بافر, استفاده نادرست از اشارگر و ...) اتفاق بیفته که باعث بسته شدن سریع برنامه بشه یا اینکه از قبل توسط برنامه نویس هندل شده باشه.
در رابطه با

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم این دستورات جزء دستورات پیش پردازنده بحساب میان و ربطی به کار تیمی و یا لزوما جلوگیری از تعریف کلاس و جلوگیری از افزایش حجم برنامه نداره.
این دستورات قبل از کامپایل عمل میکنند و انواع مختلفی دارن و برای موارد مختلفی هم استفاده میشن (مثل ماکرو ها, تعریف کد های debug و ...)
و تنها یک مورد از آن میتونه جلوگیری از استفاده چند سرفایل در برنامه بشه.
موفق باشید.

Aryana_b
18-02-2012, 15:40
سلام دوستان
میخوام یه برنامه بنویسم به زبان c++ با تابع بازگشتی که یه عدد مثل n رو بخونه و بعد جایگشت های اونو چاپ کنه هم با تکرار هم بدون تکرار مثلا اگه 3 رو میگیره چاپ کنه :aaa,aab,aac,abc,abb,...
و حالتی که تکرار نباشه: abc,acb,... به تعداد فاکتوریل n حالت داره

یه االگوریتمی به ذهنم رسیده اینطوریه که اول حرف اول رو چاپ کنه بعد اگه 2>!(n-1) بود ادامه بده !(n-2) و ...
و بعد توسط swap جای اولین حرف با حرف دوم عوض بشه
ولی هرچی سعی میکنم نمیشه میشه کمک کنید حتی اگه الگوریتمشو بگید ممنون میشم

p d
18-02-2012, 17:42
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این میشه 3 تا حلقه تو در تو.

dr.b4ne
18-02-2012, 19:30
مواردی که شما نام بردید همگی جزئی از دو گروه زمان کامپایل و زمان اجرا محسوب میشن. مورد اولو کامپایلر به اطلاعتون میرسونه ولی مورد دوم در حین اجرای برنامه میتونه به هر دلیلی (مثل نشت حافظه, سرریز بافر, استفاده نادرست از اشارگر و ...) اتفاق بیفته که باعث بسته شدن سریع برنامه بشه یا اینکه از قبل توسط برنامه نویس هندل شده باشه.
در رابطه با

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم این دستورات جزء دستورات پیش پردازنده بحساب میان و ربطی به کار تیمی و یا لزوما جلوگیری از تعریف کلاس و جلوگیری از افزایش حجم برنامه نداره.
این دستورات قبل از کامپایل عمل میکنند و انواع مختلفی دارن و برای موارد مختلفی هم استفاده میشن (مثل ماکرو ها, تعریف کد های debug و ...)
و تنها یک مورد از آن میتونه جلوگیری از استفاده چند سرفایل در برنامه بشه.
موفق باشید.

سلام دوست عزیز ، ببخشید حالا که من درباره خطاها اشتباه فکر میکردم ، ممکنه بفرمائید چند نوع خطا داریم و دسته بندیشون کنید ! تا از جهل ارور خلاص بشم !
در ضمن اگه پست منو به دقت بخونید کار تیمی یه مثال بود و به نظر من تمام کاربرد اون دستور پیش پردازنده برای کاهش حجم ناخواسته برنامه است اگه تایید نمیکنید کدی دیگه ای رو بزارید که کاربرد دیگه ای رو نشون بده و باعث کاهش حجم نشه (چه حجم سورس چه حجم اصلاعات روی رم هر دو فضا فرض میشن ) ! توجه کنید به نظر من این دوستورات در هر صورت باعث کاهش حجم میشه حالا یا حجم فایل سورس و در نهایت exe یا حجم اطلاعات توی روم . . .
البته باید ازتون بابت توجه به پست های من تشکر کنم . . .
راستی تبریک میگم کنار امضای شما نماد qt رو میبینم که نشون میده یه آدم حرفه ای بین ما هست . . .:20:

Aryana_b
18-02-2012, 19:34
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این میشه 3 تا حلقه تو در تو.




n رو از کاربر میگیره یعنی اگه 4 وارد بشه میشه abcd,abbc,...
و باید با تابع بازگشتی باشه

iranch
18-02-2012, 19:56
سلام iranch جان عزیز ، برای عذر خواهی مجدد از شما بابت اتفاقی که چند روز پیش افتاد سعی میکنم توضیح کامل و خوبی بدم (هر چند که کنار استادایی مثل شما دارم درس پس میدم)
خب شما به خوبی میدونید که برای برنامه های درست و حسابی معمولا از تیم های برنامه نویسی استفاده میشه یا در موارد دیگه ممکنه برنامه ای رو که قبلا خودتون نوشتید الان نیاز به گسترش پیدا کرده باشه یا اصلا هر کاربرد دیگه ای که به خاطر اون نیازه سورس های مختلفی با هم لینک بشن تا برنامه تکمیل بشه حالا از اونجایی که ممکنه کلاس ها ی یکسان(یا انواع داده ای دیگه ای که برنامه نویس تعیین میکنه مثل یونیون ، بیتفیلد ، استراکت ، . . .)در هدر های جدا و با یک نام در برنامه قرار بگیرند(این یه قانون نا نوشته برنامه نویسی تیمیه) وحجم برنامه افزایش پیدا کنه از این دستور به شکل زیر استفاده میشه و در زیر در باره هر خط توضی میدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستور خط اول مخفف و سر واژه عبارت if not define NAME_H هست که حتما حالا دیگه معنی شو میدونید یعنی اگه تا حالا هدر NAME_H به برنامه اضافه نشده . . . حالا خط بعد شروع میشه که میگه define NAME_H پس این دو خط بررسی میکنه که اگر فلان هدر (در اینجا NAME_H) به برامه اضافه نشده بود اضافش کن در غیر اینصورت هدر تکراری رو اضافه نکن تا حجم برنامه زیاد نشه بعد هم که کلاس مرتبط تعریف شده و در آخر هم IF رو تموم کرده ..:10:
پس این دستورات از افزایش حجم بلااستفاده برنامه جلوگیری میکنن !

راستی من یه عذر خواهی هم به szh_1367 بدهکارم که امیدوارم منو بخشیده باشه (بالاخره یه اشتباه کوچولو منو شرمنده کل فروم کرد)
ببخشید یکی دو روز آینده کمتر سر میزنم جای منم خالی کنید . . .
ممون از شما
ميشه يك لينك مثالي چيزي بديد ؟ منظور رو فهميدم اما مثال دوست دارم ببينم .
راستي در يك مثال كتاب ديتل توابع سودومند رو معرفي كرده كه اين تابع رو داخل private تعريف كرده.
اگر اين تابع در پابليك هم بود فرقي نداشت ميشه تفواتش بگيد؟

god of war 2
18-02-2012, 20:53
سلام دوست عزیز ، ببخشید حالا که من درباره خطاها اشتباه فکر میکردم ، ممکنه بفرمائید چند نوع خطا داریم و دسته بندیشون کنید ! تا از جهل ارور خلاص بشم ! بیشترشونو خودتون نام بردید.خطاهای زمان کامپایل به تمام خطاهای ممکن که کامپایلر متوجه میشه و اطلاع میده گفته میشه از نظر نام گذاری شاید نامهای زیادی بشه روی این خطاها گذاشت مثلا خطای دستوری یا لغوی هر دو یک معنی میدهند و هدف از اون خطاهایی هست که در syntax کد صورت میگیره. یا خطاهای منطقی مثل استفاده از عملیات ریاضی روی اشاره گر ها بجر اشارگری که به یک آرایه از مقادیر اشاره میکند خطای منطقی هست که کامپایلر تشخیص میده.
خطاهای زمان اجرا هم میتونه شامل موارد زیاد و مختلف بشه که امکان نام گذاری روی آنها نیست!مثلا آزاد نکردن حافظه گرفته شده به صورت پویا در یک حلقه میتونه در عرض چند دقیقه (با توجه به مقدار حافظه گرفته شده) کل حافظه سیستم رو مصرف کنه و خطاهای زیادی هم در نهایت به وجود بیاد.
در کل بهتره زیاد دنبال نام خطا ها نباشیم و بیشتر به نحوه به وجود امدن خطاها توجه کنیم در یک نرم افزار یک خطا یک مشکل محسوب میشه و مهم نیست که از چه نوعی باشه یا اسم اون چی باشه.
در رابطه با مثالی که گفتید:
برای تشخیص اینکه کد شما در چه پلتفرمی قرار هست کامپایل شود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای تعریف unicode در برنامه که حتی باعث افزایش حجم برنامه نیز میشود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو ...

Xilevens
19-02-2012, 08:41
خداییش خیلی باحالید ! عاشقتونم . . . حالا میفهمم چرا دکترم بهم گفت اگه افسردگی داری برو تو فروم پی سی ورلد اگه اشتباه نکنم شما (یا هر کس دیگه ای) یکی دو صفحه قبل مطرح کردید که array کلمه کلیدی سی پلاسه بعد هم دوستان پیگیرش شدن که به این دلیل و آن دلیل که چرا و فلان و بهمان که آره آقا جان array کلمه کلیدیه(جالبه ثاب هم شد) !!!!!!!!!
تو هیچ مرجع و رفرنس رسمی ننوشته که این کلمه کلیدیه برا اثبات حرفمم میگم که اگه کلیدیه باید تو کامپایلر دیگه ای مثل بورلند (یا dev یا هر کامپایلر دیگه ای الا ن بورلندو مثال میزنم) وقتی مینویسیش باید بولد بشه که این اتفاق نمی افته اما در خصوص ابی شدنش تو ویژوال استودیو میگم که هر کامپایلر بنا به سلیقه طراحانش کلماتی رو به کلمات کلیدی c++ اضافه کرده (توجه کنید این کلمات هیچ وقت جز کلمات کلیدی زبان محسوب نمیشن) ویژوال استودیو هم به خاطر اینکه خیلی از برنامه نویسانی که از زبان های دیگه اومدن کلمهarray رو کلیدی میشناسن و برای تعریف آرایه ازش استفاده میکنن اینجا هم این کلمه رو اضافه کرده ، خیلیم نمیشه به آرایه های داینامیک نسبتش داد چون بجز آرایه های استاتیک و داینامیک کاربرد دیگه ای هم داره . . . فلن

ما تا اونجا که میدونستیم مربوط بود به رزرو شده های cli microsoft
انوقت میشه بفرمایید کارش چیه؟

dr.b4ne
19-02-2012, 22:04
ممون از شما
ميشه يك لينك مثالي چيزي بديد ؟ منظور رو فهميدم اما مثال دوست دارم ببينم .
راستي در يك مثال كتاب ديتل توابع سودومند رو معرفي كرده كه اين تابع رو داخل private تعريف كرده.
اگر اين تابع در پابليك هم بود فرقي نداشت ميشه تفواتش بگيد؟

خب مثال ، . . .
کد زیر رو ببین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب اگه این کدو توی یه تکست ادیتور تایپ کنی (مثل تکست ادیتور کامپایلر های سی پلاس ) بعد اونو با پسوند .h ذخیره کنی (تا اینجا شما یه هدر جدید ساختی) حالا میتونی ایم هدر رو به هر برنامه ای با دستور #include اضافه کنی توجه کن که نام هر رو باید بین دو تا از اینا ( " ) بزاری به جای ( ><) البته میتونی مثل هدر های عادی نگارشش کنی اما باید بریزیش توی اون پوشه ای که کامپایلر هدر ها رو میریزه و این یه خورده غیر عادیه ! و اگر کلاس base1 به صورت تکراری وجود داشت فقط یک بار به برنامه لینک میشه ! کاملا هم منطقیه چون یکی از کاربرد های شی گرایی استفاده مجدد از کد هاییه که قبلا نوشته شده اما باید یه فیلتری بزارن که کد اضافه لینک نشه ، درباره توابع سودمند واقعا چیزی یادم نمونده من سی پلاسو دیگه کاملا فراموش کردم اگه دوستان جواب بدن منم خوشحال میشم یادآوری بشه ، حالا توابع سودمند درباره چی بود ، شاید به ذهنم رسید ؟

dr.b4ne
19-02-2012, 22:15
ما تا اونجا که میدونستیم مربوط بود به رزرو شده های cli microsoft
انوقت میشه بفرمایید کارش چیه؟

منم همینو عرض کردم ، گفتم کار مایکروسافته که به کامپایلر هاش اضافه کرده هرکامپایلر بنا به سلیقه طراحاش کلماتی رو اضافه میکنه بنظر میرسه کاربرد این کلمه array چیزی جز پیوند دادن دانسته های برنامه نویسان زبان های دیگه با سی پلاس نباشه می خوام اینو بگم این کلمه بعضا توی زبان های دیگه برا اعلان آرایه به کار برده میشد و مایکروسافت نمیخواسته با تغیر عادت برنامه نویسای قدیمی اونهارو از محصولات خودش دور کنه حالا که مبحث باز شد بد نیست بدونی :

لیست کامل کلمات کلیدی استاندارد زبان C++ را در زیر آوردم[1]:

asm

auto

bool

break

case

catch

char

class

const

const_cast

continue

default

delete

do

double

dynamic_cast

else

enum

explicit

extern

false

float

for

friend

goto

if

inline

int

long

mutable

namespace

new

operator

private

protected

public

register

reinterpret_cast

return

short

signed

sizeof

static

static_cast

struct

switch

template

this

throw

true

try

typedef

typeid

typename

union

unsigned

using

virtual

void

volatile

wchar_t

while

کلماتی که کامپایلر بورلند به لیست بالا(کلمات کلیدی استاندارد زبان C++) اضافه کرده اینا هستن[2]: (اینارو به خاطر استفاده بسیار زیاد کامپایلرهای بورلند در برنامه نویسی C++ در ایران، آوردم)

_asm

__cdecl

_cdecl

cdecl

__cs

_cs

__declspec

_ds

__ds

_es

__es

__except

_export

__export

__far

_far

far

__fastcall

_fastcall

__finally

__huge

_huge

huge

__import

_import

interrupt

__int8

__int16

__int32

__int64

__interrupt

_interrupt

__loadds

_loadds

__near

_near

near

__pascal

_pascal

pascal

__rtti

__saveregs

_saveregs

__seg

_seg

__ss

_ss

__stdcall

_stdcall

__thread

__try




ااگه با ویژوال استودیو کار میکنید. باید بدونید که به غیر از کلمات کلیدی استاندارد C++ کلمات کلیدی دیگه ای رو کامپایلر مایکرو سافت اضافه کرده[3] که لیست آنها را اینجا داریم:

__abstract

abstract

__alignof Operator

array

__asm

__assume

__based

__box

__cdecl

__declspec

__delegate

delegate

deprecated

dllexport

dllimport

event

__event

__except

__fastcall

__finally

finally

__forceinline

friend_as

__gc

gcnew

generic

__hook

__identifier

__if_exists

__if_not_exists

initonly

__inline

__int8

__int16

__int32

__int64

__interface

interface

interior_ptr

__leave

literal

__m64

__m128

__m128d

__m128i

__multiple_inheritance

naked

__nogc

noinline

__noop

noreturn

nothrow

novtable

nullptr

__pin

__property

property

__raise

ref

safecast

__sealed

sealed

selectany

__single_inheritance

__stdcall

__super

thread

__try

__try_cast

__unaligned

__unhook

uuid

__uuidof

value

__value

__virtual_inheritance

__w64

__wchar_t

--------------------------------------------------------------------------------

[1] - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[2] - Borland C++ User’s Guide

[3] - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن باید بگم از اونجایی که n تا کامپایلرداریم (n-2) تای دیگه هم کلمات کلیدی خودشونو دارن و شاید براتون سوال پیش بیاد که چجوری میتونید ریشه کلمات کلیدی رو تشخیص بدیم که مال اصل سی پلاسه یا کامپایلر بهش اضافه کرده اینم که واضحه کلمات کلیدی تو ویژوال استودیو آبی میشن تو بورلند بولد (توپر) پس اگه یه کلمه تو ویژوال استودیو آبی شد تو بورلند بولد نشد یعنی مخصوص کامپایلر ویژوال استودیوه اگه توی هر دو کامپایلر هم تغییر شکل داد پر واضحه که کلمه اصلتا کلیدیه ! (اصلا فک کیکنم این قسمت آخر نیازی به گفتن نداشت)
اگرم فک میکنی اشتباه گفتم میتونم تا سی ثایه دیگه همه چی رو ترک کنم خودمو فرومو برنامه نویسیرو لپتاپو دنیارو زندگیرو !!!!! اصلا من دارم میرم خود کشی بگید بچه های فروم گرافیک یه اعلامیه ترحیم خوشگل بزنن (اگه نفهمیدید چی گفتم خودتونو ناراحت نکنید چون خودمم نفهمیدم کافیه امضای کسی رو که ازش نقل قول کردم ببینید)

dr.b4ne
19-02-2012, 22:44
بیشترشونو خودتون نام بردید.خطاهای زمان کامپایل به تمام خطاهای ممکن که کامپایلر متوجه میشه و اطلاع میده گفته میشه از نظر نام گذاری شاید نامهای زیادی بشه روی این خطاها گذاشت مثلا خطای دستوری یا لغوی هر دو یک معنی میدهند و هدف از اون خطاهایی هست که در syntax کد صورت میگیره. یا خطاهای منطقی مثل استفاده از عملیات ریاضی روی اشاره گر ها بجر اشارگری که به یک آرایه از مقادیر اشاره میکند خطای منطقی هست که کامپایلر تشخیص میده.
خطاهای زمان اجرا هم میتونه شامل موارد زیاد و مختلف بشه که امکان نام گذاری روی آنها نیست!مثلا آزاد نکردن حافظه گرفته شده به صورت پویا در یک حلقه میتونه در عرض چند دقیقه (با توجه به مقدار حافظه گرفته شده) کل حافظه سیستم رو مصرف کنه و خطاهای زیادی هم در نهایت به وجود بیاد.
در کل بهتره زیاد دنبال نام خطا ها نباشیم و بیشتر به نحوه به وجود امدن خطاها توجه کنیم در یک نرم افزار یک خطا یک مشکل محسوب میشه و مهم نیست که از چه نوعی باشه یا اسم اون چی باشه.
در رابطه با مثالی که گفتید:
برای تشخیص اینکه کد شما در چه پلتفرمی قرار هست کامپایل شود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای تعریف unicode در برنامه که حتی باعث افزایش حجم برنامه نیز میشود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو ...

ببخشید شما که دسته بندی من رو رد کردید ، خب دسته بندی درست رو ارائه کنید ! (نکنه منظورتون اینه دو نوع دسته کلی خطا ها داریم)!!!!

درباره اون دستور پیش پردزنده هم باید بگم . . . (اخه دیگه نمیدونم چجوری باید بگم که منظورمو برسونم ) من از همون اول همش گفتم حجم ناخواسته ، حجم ناخواسته ، حجم ناخواسته . . . معلومه اگه بخوایم کد یونیکد و اضافه کنیم چیزیه که خودمون خواستیم و حجم افزایش پیدا میکنه و ناخواسته نیست اما اگه من و شما دو تکه ی یک برنامه رو بنویسیم بعد هر دو مون یونیکدو اضافه کرده باشم اونموقع یه یونکد حجم ناخواسته داره و این دستور پیش پردازنده باعث جلوگیری از لینک شدن مجدد میشه به طور کلی این سه تا دستور (توجه کنید من فقط درباره #define صحبت نمیکنم منظورم هر سه خطه چون از من درباره هر سه خط سوال پرسیده شده بود) باعث میشه اگه چیزی که قراره جدیدا تعریف بشه قبلا تعریف شده باشه تعریف نشه ! شما فقط اون قسمت #define رو میبینی که همه کار میشه باهاش کرد منم میگم آره کاربرد های این خط زیاده اما از من درباره این سه خط یا هم سوال پرسسیده شده بود !!!!


هر موقع میام تو فروم تا آخر شب باید نقل قول تایپ کنم شبم همش کابوس سی پلاس میبینم ! تصمیم گرفتم از این به بعد کمتر بیام فروم اما بدونید همتونو بیشتر از قبل دوس دارم ، فلن . . .

god of war 2
20-02-2012, 21:41
ببخشید شما که دسته بندی من رو رد کردید ، خب دسته بندی درست رو ارائه کنید ! (نکنه منظورتون اینه دو نوع دسته کلی خطا ها داریم)!!!!
درسته.(دو نوع دسته بندی کلی)

irsilent
21-02-2012, 18:00
دوستان اگه ممکنه این سوال و برای من حل کنید
ممنون میشم

حلقه های متداخل زیر را به دست آورید
خروجی های الف و ب را به دست آورید


الف:



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ب:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان همینطور که می دونید این سوال در مورد حلقه های for هست ولی من کامل بلد نیستم ممنون میشم کمک کنید

مرسی:11:

Arrowtic
21-02-2012, 20:31
الف:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


ب:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اون " " وسط واسه اینه که بینشون فاصله باشه خوشگل شه!

IceLord
21-02-2012, 23:06
سلام خدمت دوستان عزیز

من دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک هستم. به نرم افزار Matlab هم آشنایی مناسبی دارم و هر کاری که بخوام می تونم باهاش بکنم.

حالا بنا به دلایلی (کنترل موتور های الکتریکی) می خوام برنامه نویسی ++C رو یاد بگیرم. چند روزی هم هست که از روی چند تا کتاب شروع به کار کردم.
هدف اصلی من هم فقط انجام محاسبات عددی (محاسبات ماتریسی - مشتق - انتگرال - حل معادله) هست. ولی مثل اینکه ++C توی این زمینه به صورت پیش فرض خیلی ضعیف هست. من تو اینترنت گشتم یه سری کتابخونه های استاندارد پیدا کردم که این کار رو انجام میدن مثل GSL و Armadillo

که البته GSL مثل اینکه برای C هست ولی Armadillo برای ++C نوشته شده. در هر حال من توی نصب کردن Armadillo به مشکل خوردم. یعنی در واقع بلد نیستم. دوستان می تونن کمکم کنن؟

سایت مرجع Armadillo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تا یادم نرم نرفته از نرم افزار Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate استفاده می کنم؟

یه سری سوالات دیگه هم داشتم که دوستان اگه جواب بدن ممنون میشم:

1- آیا روش دیگه ای برای محاسبات عددی (محاسبات ماتریسی - مشتق - انتگرال - حل معادله) توی ++C وجود داره؟ بالا بودن سرعت محاسبات بسیار برام مهمه.
2- آیا میشه از کد های نرم افزار Matlab توی ++C استفاده کرد؟ یا این دو تا نرم افزار رو به هم Link کرد؟
3- نظر دوستان راجع به کار توی لینوکس چیه؟
4- طبق صحبت هایی که من شنیدم مثل اینکه توی Windows نمیشه به زمان های کمتر از میلی ثانیه دسترسی داشت ولی توی Linux همچین مشکلی نیست. آیا این حرف صحت داره؟

vahid javani
22-02-2012, 11:24
مقداری که () clock میده چیه( دقیقا میخوام مفهومشو بفهمم با اصطلاحاتم زیاد آشنا نیستم)؟ و چرا وقتی کلاک اول و آخر رو میگیریم و از هم کم میکنیم و ... میتونیم زمان سپری شده برای اجرای برنامه رو به دست بیاریم؟

p d
22-02-2012, 16:35
مقداری که () clock میده چیه( دقیقا میخوام مفهومشو بفهمم با اصطلاحاتم زیاد آشنا نیستم)؟ و چرا وقتی کلاک اول و آخر رو میگیریم و از هم کم میکنیم و ... میتونیم زمان سپری شده برای اجرای برنامه رو به دست بیاریم؟




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درواقع زمان شروع و زمان و پایان و از هم کم مینید که میشه زمان اجرا.
__________


سلام خدمت دوستان عزیز

من دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک هستم. به نرم افزار Matlab هم آشنایی مناسبی دارم و هر کاری که بخوام می تونم باهاش بکنم.
...
4- طبق صحبت هایی که من شنیدم مثل اینکه توی Windows نمیشه به زمان های کمتر از میلی ثانیه دسترسی داشت ولی توی Linux همچین مشکلی نیست. آیا این حرف صحت داره؟

تا اونجا که من اطلاع دارم برای حل اینطور مسایل میرن سراغ فرترن
من فرترن کار نکردم پس نظری ندارم ولی راجب c میگم خیلی کارا رو باید دستی انجام بدید .

IceLord
22-02-2012, 22:12
تا اونجا که من اطلاع دارم برای حل اینطور مسایل میرن سراغ فرترن
من فرترن کار نکردم پس نظری ندارم ولی راجب c میگم خیلی کارا رو باید دستی انجام بدید .

مرسی دوست عزیز
فرترن رو بیشتر بچه های سیالات میرن دنبالش اونم فقط برای انجام محاسبات (مثل Matlab) ولی برای کنترل موتور باید از ++C استفاده کرد.

الان که تو نت گشتم دیدم میشه از کد های Matlab توی ++C استفاده کرد. ولی نتونستم راهش بندازم.
از دوستان کسی می تونه کمک کنه؟

Aryana_b
23-02-2012, 14:10
سلام دوستان
میخوام یه برنامه بنویسم به زبان c++ با تابع بازگشتی که یه عدد مثل n رو بخونه و بعد جایگشت های اونو چاپ کنه هم با تکرار هم بدون تکرار مثلا اگه 3 رو میگیره چاپ کنه :aaa,aab,aac,abc,abb,...
و حالتی که تکرار نباشه: abc,acb,... به تعداد فاکتوریل n حالت داره

یه االگوریتمی به ذهنم رسیده اینطوریه که اول حرف اول رو چاپ کنه بعد اگه 2>!(n-1) بود ادامه بده !(n-2) و ...
و بعد توسط swap جای اولین حرف با حرف دوم عوض بشه
ولی هرچی سعی میکنم نمیشه میشه کمک کنید حتی اگه الگوریتمشو بگید ممنون میشم

بدون تکرارش رو نوشتم:20:

برای اینکه تکراری چاپ کنه چیکار کنم؟؟؟

Serenity
24-02-2012, 23:20
سلام نمیدونم کسی این سوال رو پرسیده یا نه
borland c ++ 5.02 رو چطوری میشه رو ویندوز 7 64 بیتی نصب کرد ؟ من هر کاری میکنم نمیشه....

Ghaioom
25-02-2012, 07:31
سلام نمیدونم کسی این سوال رو پرسیده یا نه
borland c ++ 5.02 رو چطوری میشه رو ویندوز 7 64 بیتی نصب کرد ؟ من هر کاری میکنم نمیشه....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aref.banaee
25-02-2012, 15:41
چگونه از "منو" در C++ استفاده کنیم ؟؟ سلام.
من برنامه ای میخوام که یک منو داشته باشه و بشه توش چند تا برنامه دیگه رو لینک کرد کرد تا وقتی رو هر کدوم کلیک بشه اون برنامه اجرا بشه.
لطفا اگر کسی میدونه بهم بگه ، ممنون.

alicc
28-02-2012, 21:42
اقا سلام ما خیلی تازه کاریم تو برنامه نویسی اون سمت راست یه قسمت هست نمیدونم اسمش چیه soloition اگه اشتباه نشه اون غیب شد نمی دونم چی کار کردم غیب شد چطوری برش گردونم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arrowtic
29-02-2012, 16:46
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان برنامه بالا رو نوشتم که یه جورایی یه بازیه RPG هستش!به این صورت که حریفتون یه گرگه.جون شما 150ه در اول و جونه گرگم 150.3 تا انتخاب دارید:
1)ضربه قوی:این ضربه جون زیادی کم میکنه از حریف ولی دفاع شما رو هم کم میکنه یعنی نمیتونید خوب دفاع کنید.
2)ضربه سریع:جون متوسط کم میکنه و دفاع شما هم متوسطه.
3)ضربه دفاعی:جون کمی کم میکنه ولی دفاعتون میره بالا.
برا محاسبه میزان جون کم شده هم:atkشما منهای دفاع گرگ میشه جونی که از اون کم میشه.و watk منهای دفاع شما هم میشه جونی که از شما کم میشه.
معرفی متغیرا:
atkمیشه دمیج(یا همون خسارت) شما
def میشه دفاع شما
hp هم جون شما
watk دمیج گرگ
wdef دفاع گرگ
whp سلامتی گرگ
درضمن اینطوری تعریف کردم که :مثلا ضربه قوی مقدار دمیجش یه عدد random بین 20 و 25 باشه و حمله متوسط بین 10 و 20 و حمله پایین بین 0 و 10.دفاع بالا بین 8 و 10 و دفاع متوسط بین 3 و 8 و دفاع پایین بین 0 و 3.دمیج گرگ هم بین 10 و 20 و دفاعش بین 2 و 5ه.هر چی میبینم مشکلی نباید باشه ولی یه اجرا بزنید ببینید چی میشه!جون شما رو یه عدد بزرگ تحویل میده و دمیجتونم -2.اعداد همیشه ثابتن.
__
ویرایش:یه بی دقتی توش پیدا کردم درستش کردم ولی هنوز قاطیه!
__
ویرایش 2:شانسی درست شد!اون int ها رو برداشتم!ولی نمیدونم چرا درست شد؟یعنی چرا نباید یه متغیرو دوبار تعریف کنم؟

alicc
29-02-2012, 19:21
داداش الان من یه ماشین حساب می خوام بنوسیم کد هاشو به این صورت نوشتم چرا خطا میده راستی چطوری خروجی بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arrowtic
29-02-2012, 19:40
ارور داده؟متن ارورو بذارید پس.اگه این خط قرمزای زیرش منظورتونن ارور نیستن اینا!

فقط یه چیو من مطمئن نیستم چون با Visual Studio کار نمیکنم.نمیدونم توی اون اولا .h آخرو میذارن بعدشم conio.h توش هست یا نه چون تو Dev-C++ جاش cstdlib.h داریم.
ولی مشکلی نداره برنامتون.برا اجرا بگردید یه compile & run پیدا میکنید.و اکثر برنامه ها f5ه ولی خوب بعضی جاها مثل همین Dev نیست.
بازم میگم تا جایی که میدونم conio.h رسمی و اصلی نیست و توی Turbo به کار میرفت و کلا توی سیستمای تحت داس.

god of war 2
01-03-2012, 16:39
ویرایش 2:شانسی درست شد!اون int ها رو برداشتم!ولی نمیدونم چرا درست شد؟یعنی چرا نباید یه متغیرو دوبار تعریف کنم؟وقتی یک متغییر رو با توجه به بدنه کدتون یک بار تعریف کنید در تمام اون بدنه قابل استفاده هست و دیگه هیچ لزومی نداره که یکبار دیگه تعریف کنید! در غیر اینصورت میتونه با توجه به نوع کامپایلرتون خطاهای مختلف و غیر قابل پیش بینی داشه باشه.

M o h a m m @ d
01-03-2012, 22:35
سلام نمیدونم کسی این سوال رو پرسیده یا نه
borland c ++ 5.02 رو چطوری میشه رو ویندوز 7 64 بیتی نصب کرد ؟ من هر کاری میکنم نمیشه....
باید از خود ورژن 64 بیتی استفاده کنی
یا ورژن جدید Borland C++ Builder 6 Enterprise
یاهم از++dev c یا Microsoft Visual C++ 2010 Express

amirkhof
02-03-2012, 19:28
سلام میخوام بدونم چجوری میشه 1 عنصر از 1 وکتور سترینگ رو به یک سترینگ بریزیم
مثل پایین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خواهش میکنم سریع کمک کنید
دمتون گرم ممنونم

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

[/COLOR]
داداش الان من یه ماشین حساب می خوام بنوسیم کد هاشو به این صورت نوشتم چرا خطا میده راستی چطوری خروجی بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


میدونم مشکلت چیه خودمم به این برخوردم

بالا کدت باید اضافه کنی using namespace std که اینجوری میشه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SEPIDEH JAN
03-03-2012, 00:46
سلام دوستای گلم...
من برای این دو تصویری که گذاشتم به یه برنامه نویسی فوری برای ++visual c احتیاج دارم...کسی میتونه کمکم کنه؟
واقعا ازتون ممنون میشم اگه کمک کنین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

god of war 2
03-03-2012, 08:17
سلام میخوام بدونم چجوری میشه 1 عنصر از 1 وکتور سترینگ رو به یک سترینگ بریزیم
مثل پایین
کد:

vector<int> analyze_strings(vector<string> input_strings, string& longest_string, string& shortest_string) {

int lon=0;
int shor=0;

vector<int> result;

for(int i=0;i<input_strings.size();i++)
result.push_back(input_strings[i].size());


for(int j=0;j<input_strings.size();j++)
if(result[j]>=lon)
lon=result[j];
shor=lon;
for(int f=0;f<input_strings.size();f++)
if(result[f]<=shor)
shor=result[f];

longest_string=input_strings[lon]; مشکلم این 2 تا خط که run time error میده
shortest_string=input_strings[shor];

//longest_string="longest";
//shortest_string="shortest";

return result;



}

خواهش میکنم سریع کمک کنید
دمتون گرم ممنونمارروری که میده به دلیل این هست که شما میخواهید به عنصری از وکتور دسترسی پیدا کنید که هنوز وجود نداره.
در خط

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمتغییر lon برابر با بزرگترین طول رشته ای میشه که در input_string وجود داره و این هیچ ارتباطی با تعداد عناصر در وکتور نداره و میتونه هر عددی باشه.
در کل اگر بگید دقیقا تابع باید چه کاری انجام بده خیلی راحت تر میشه کمک کرد.

Aryana_b
03-03-2012, 10:33
دستور getline() و vector برای c++ مگه نیست؟؟؟
توی برلند که مینویسم ارور میده #include<vector > رو هم میزارم:41:

SEPIDEH JAN
03-03-2012, 10:57
دوستان کار من فوریا...کمکم کنید :(

amirkhof
03-03-2012, 11:19
ارروری که میده به دلیل این هست که شما میخواهید به عنصری از وکتور دسترسی پیدا کنید که هنوز وجود نداره.
در خط

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمتغییر lon برابر با بزرگترین طول رشته ای میشه که در input_string وجود داره و این هیچ ارتباطی با تعداد عناصر در وکتور نداره و میتونه هر عددی باشه.
در کل اگر بگید دقیقا تابع باید چه کاری انجام بده خیلی راحت تر میشه کمک کرد.

اها فهمیدم
میرم ببینم میتونم درستش کنم
کاره تابع اینه که وکتور رشته رو میگیره و متناظر با هر عنصر وکتور طول رشته اون رو توی یک وکتور عدد میریزه برمیگردونه
و کوتاه ترین و بلندترین رشته ی وکتور رو هم پیدا میکنه میریزه تو او دوتا رشته که با آدرس بش دادم
خیلی ممنون

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------


دستور getline() و vector برای c++ مگه نیست؟؟؟
توی برلند که مینویسم ارور میده #include<vector > رو هم میزارم:41:

برلندو ول کن
بیا این dev c++ رو دانلود کن
بهتر از اونه:27:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SEPIDEH JAN
03-03-2012, 21:31
چرا هیشکی منو دوست نداره !:41:
بابا 10 نمره از دست میدما...جون من کمک کنید...
آخره صفحه 59 رو ببینید یه کمکی به من بدین :(

soroosh_cz
03-03-2012, 23:28
سلام دوستای گلم...
من برای این دو تصویری که گذاشتم به یه برنامه نویسی فوری برای ++visual c احتیاج دارم...کسی میتونه کمکم کنه؟
واقعا ازتون ممنون میشم اگه کمک کنین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینقدر این کله رو بالا پایین کردی که حالا نمیتونی به این سوالات آسون جواب بدی؟
بخدا اینا خیلی آسونن، تابلو هستن.
خودت گفتی کمک، منم بصورت الگوریتمی می نویسم، خودت کدش کن.

الان این الگوریتم ها بیشتر گیجت میکنن، ولی راه حلش توشه :31: تازه توضیحات الگوریتم ها هم زیادن باید کمتر میذاشتم. :21:
ج1)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


ج2)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ج3)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ج4)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ج5)

یه Trace هم نمیتونی؟ تنبلی در حد meh چه استادی دارین که برای اینا میخواد 10 نمره بده :31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیلی هضمشون سخته، بم پ.خ بده.

Xx Hossein xX
04-03-2012, 12:39
سلام دوستان.
توی کد زیر علامت تعجب(!) کارش چیه؟ (اونی که قرمز کردم)



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون.

soroosh_cz
04-03-2012, 16:17
سلام دوستان.
توی کد زیر علامت تعجب(!) کارش چیه؟ (اونی که قرمز کردم)



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون.

علامت تعجب یعنی Not ِ عبارت روبروش. اون شرط اینجوری میشه اگر نخوای با ! بنویسیش:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر هم خودش خالی باشه، داریم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این برای زبان هایی هست که نوع Boolean رو ندارن، اگر مثلا با جاوا کار کنی، اون 0 ها میشن False و اون 1 ها میشن True

Aryana_b
04-03-2012, 18:58
برلندو ول کن
بیا این dev c++ رو دانلود کن
بهتر از اونه:27:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE]

مرسی
code block چطوره؟؟کسی باهاش کار کرده؟

soroosh_cz
05-03-2012, 00:48
اینقدر این کله رو بالا پایین کردی که حالا نمیتونی به این سوالات آسون جواب بدی؟
بخدا اینا خیلی آسونن، تابلو هستن.
خودت گفتی کمک، منم بصورت الگوریتمی می نویسم، خودت کدش کن.

الان این الگوریتم ها بیشتر گیجت میکنن، ولی راه حلش توشه :31: تازه توضیحات الگوریتم ها هم زیادن باید کمتر میذاشتم. :21:
ج1)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


ج2)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ج3)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ج4)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ج5)

یه Trace هم نمیتونی؟ تنبلی در حد meh چه استادی دارین که برای اینا میخواد 10 نمره بده :31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیلی هضمشون سخته، بم پ.خ بده.

کدشون:

ج1)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


ج2)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ج3)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ج4)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ج5 هم که نوشتم. :11:

SEPIDEH JAN
05-03-2012, 09:21
کدشون:

ج1)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


ج2)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ج3)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ج4)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ج5 هم که نوشتم. :11:

خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم ازت...ایشالله جبران کنم .... خیلی گلی :11:

SEPIDEH JAN
05-03-2012, 16:45
سروش جان این ارور که میده یعنی چی ؟

error C2447: missing function header (old-style formal list?)

soroosh_cz
05-03-2012, 18:05
سروش جان این ارور که میده یعنی چی ؟

error C2447: missing function header (old-style formal list?)

نکنه رفتی فقط همین کدها رو کپی پیست کردی؟ :18:

اون Header فایل های iostream و ... که ممکنه نیاز باشن رو اضاف کردی بالا؟

میشه کد نهایی رو که میخوای اجرا کنی ببینم؟

irsilent
09-03-2012, 22:17
دوستان من یک سوال دارم

سوال: یک ادیتور متن به وسیله ی کد های اسکی برای ++C بنویسید

ممنون:11:

amirkhof
12-03-2012, 14:11
سلام اساتید مهترم c++ یک مشکل داشتم :31:

این برنامه برای یک تابع است که باید ورودی یک فایل بگیره و اونو بریزه توی وکتور دو بعدی
حالا کارش زیاد مهم نیست ولی من 1جاش به مشکل بر می خورم یعنی هیچ ایده ای ندارم کمکم کنید

ورودی اینجوریه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب اون عدد خط اول تعداد سطر و ستون ماتریس رو نشون میده و بعدش باید اون اعداد رو بخونیم و در یک
vector<vector<int> > matris;
بریزیم مشکل من اینه که چجوری با 1 متغیر اون خطوط ماتریس رو بخونم و در وکتوری پوش بک کنم و بعد اون وکتور رو توی یک وکتور دیگه پوش بک کنم اینم بخشی از کد
حالا اصرار ندارم با یک متغیر باشه ولی کلا چجوری میشه خط رو خواند و چپوند تو این وکتور

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahid javani
13-03-2012, 19:51
وقتی فایل exe داخل پوشه debug یا release که توی my document هست رو روی یه کامپیوتر دیگه اجرا میکنم فایل های dll رو میخواد

vahid javani
16-03-2012, 17:49
میخوام تابعی بنویسم که یک آرایه رو بگیره و عتاصر تکراری اون رو حذف کنه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خطای زیر رو میده:
Error 2 error C4430: missing type specifier - int assumed. Note: C++ does not support default-int d:\users\vahid\documents\visual studio 2010\projects\delete repeat\delete repeat\array.cpp 19 1 delete repeat
چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40::11:

panizir
16-03-2012, 18:46
میخوام تابعی بنویسم که یک آرایه رو بگیره و عتاصر تکراری اون رو حذف کنه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خطای زیر رو میده:
Error 2 error C4430: missing type specifier - int assumed. Note: C++ does not support default-int d:\users\vahid\documents\visual studio 2010\projects\delete repeat\delete repeat\array.cpp 19 1 delete repeat
چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40::11:

تابع rptdlt باید مشخص کنه که چیو بر می گردونه.
جایی که تعریفش کردین باید بنویسین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amin.akmali
16-03-2012, 21:50
من وقتی تو ویندوز 7 با ویژوال سی پلاس پلاس کار می کردم و یک دستور یا متنی رو اشتباه می نوشتم بعنوان خطا گیری یه خط قرمزی زیر متن قبلیش میومد و بهم می فهموند ولی تو ویندوز اکس پی اینجوری نیست...چچوری می تونم اینو فعال یا غیر فعال کنم؟:41:

iranch
16-03-2012, 22:36
Write an algorithm that prints out all the subsets of three elements of a set of n elements. The elements of this set are stored in a list that is the input to the algorithm



این رو نگاه میکنید؟ تمام رو چاپ نمیکنه درست نمیگم؟




void

PrintSubSet(int a[],constint size)

{
cout<<'{';
for(int i=1;i<=size-2;i++)
for(int j=i+1;j<=size-1;j++)
for(int k=j+1;k<=size;k++)
cout<<a[i]<<a[j]<<a[k]<<',';
cout<<"\b}\n";


}

soroosh_cz
17-03-2012, 00:10
این رو نگاه میکنید؟ تمام رو چاپ نمیکنه درست نمیگم؟



[/LEFT]

اگر این الگوریتمه، پس چرا اینقدر جزییات داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر منظور سوال اینه که n عدد رو بگیره و یه سه تایی مرتب رو بده بیرون(عدد ها تکراری نباشن مشکلی نیست) که کدد تمام سه تایی ها رو در بر نمی گیره. و با این شرط مقدار دهی اولیه ای که برای j و k گذاشتی، داری محدوده ی اعداد رو کوچیکتر میکنی. اگر فقط سه تایی مرتب عادی رو میخواد باید چنین چیزی باشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا منظور سوال رو مشخص کن ببینیم :11:

iranch
17-03-2012, 12:00
اگر این الگوریتمه، پس چرا اینقدر جزییات داره



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر منظور سوال اینه که n عدد رو بگیره و یه سه تایی مرتب رو بده بیرون(عدد ها تکراری نباشن مشکلی نیست) که کدد تمام سه تایی ها رو در بر نمی گیره. و با این شرط مقدار دهی اولیه ای که برای j و k گذاشتی، داری محدوده ی اعداد رو کوچیکتر میکنی. اگر فقط سه تایی مرتب عادی رو میخواد باید چنین چیزی باشه:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



حالا منظور سوال رو مشخص کن ببینیم :11:




سلام

والا سوال فارسی نیست. و سوال اینه



Write an algorithm that prints out all the subsets of three elements of a set of [I]n elements. The elements of this set are stored in a list that is the input to the algorithm



این طور که من فهمیدم منظور اینه که
چاپ تمام زیرمجموعه های سه عضوی از یک مجموعه n عضوی


والا با جزئیات زدیم که بشه تستش کرد:11:

دستت درد نکنه فکر کنم درست شد. راستی از چه فرمولی میشه کل زیر مجموعه های یک مجموعه رو بدست بیاریم ببینیم چند تاست؟

attractive_girl
17-03-2012, 23:39
سلام
من یه فایل تکست رو میخواستم با کامپایلر C++ بازش کنم ولی وقتی بازش میکنم توی محیط کامپایلرم بین هر کدوم از حرفاش فاصله می افته و قرمز رنگ هم مشخص شده
مشکلش چیه ؟
چون توی اجراش باعث اخطار میشه

irsilent
18-03-2012, 11:28
دوستان من یک سوال دارم

سوال: یک ادیتور متن به وسیله ی کد های اسکی برای ++C بنویسید

ممنون:19:

babakiyan
18-03-2012, 11:57
من یه فایل تکست رو میخواستم با کامپایلر C++ بازش کنم ولی وقتی بازش میکنم توی محیط کامپایلرم بین هر کدوم از حرفاش فاصله می افته و قرمز رنگ هم مشخص شده
مشکلش چیه ؟
کامپایلرت تحت ویندوز؟

p d
19-03-2012, 00:39
[I]

دستت درد نکنه فکر کنم درست شد. راستی از چه فرمولی میشه کل زیر مجموعه های یک مجموعه رو بدست بیاریم ببینیم چند تاست؟
[/]

سلام. تازه پیغامتون و دیدم.
گویا مساله حل شده.
و پاسخ این سوالاتون میشه :
2 به توان n
n میشه تعداد عضو های مجموعه.
________


سلام
من یه فایل تکست رو میخواستم با کامپایلر C++ بازش کنم ولی وقتی بازش میکنم توی محیط کامپایلرم بین هر کدوم از حرفاش فاصله می افته و قرمز رنگ هم مشخص شده
مشکلش چیه ؟
چون توی اجراش باعث اخطار میشه

کد و بذارید . از توضیح تون هم چیزی نفهمیدم.

vahid javani
21-03-2012, 23:32
میخوام کدهای visual studio رو تبدیل به فایل نصبی یا اجرایی کنم ولی وقتی فایل exe داخل پوشه debug یا release که توی my document هست رو روی یه کامپیوتر دیگه اجرا میکنم فایل های dll رو میخواد

ببخشید کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟

saeed_136915
21-03-2012, 23:52
ببخشید کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟

برنامتون به زبان c++ هست؟؟ اگه آره احتمالا Visual Studio درست نصب نشده.

szh_1367
22-03-2012, 10:14
ببخشید کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟
صبح بخیر

ایم واضح است شما زمانی که برنامه ای مینویسید و در ان از دی ال ال یا کامپوننت استفاده شده است باید همراه فایل اجرایی فایل های مورد نیاز رو هم کپی کنید

البته برنامه هایی وجود دارند که فایل های جانبی رو با فایل اجرایی ترکیب می کنند و حاصل فقط یک فایل اجرایی است اما برنامه شما حجم فوق العاده زیادی و سرعت کمی پیدا خواهد کرد

The_matrix
22-03-2012, 11:31
ببخشید کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟
دوست عزیز شما که دارید با VS برنامه نصب ایجاد می کنید باید به برنامتون Visual Studio redistributable رو هم اضافه کنید تا در هر کامپیوتری که برنامه شما خواست نصب بشه قبلش این Visual Studio redistributable نصب بشه

vahid javani
22-03-2012, 18:41
دوست عزیز شما که دارید با VS برنامه نصب ایجاد می کنید باید به برنامتون Visual Studio redistributable رو هم اضافه کنید تا در هر کامپیوتری که برنامه شما خواست نصب بشه قبلش این Visual Studio redistributable نصب بشه

سلام عزیز منظورت این بود؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشد که نشد...!!!
البته اون سیستمی که باهاش برنامه نوشتم 64 بیتی هست و اون سیستمی که میخوام توش اجرا کنم 32 بیتی هست.
منم Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) رو نصب کردم
ولی جالبه که نمیشه کد هارو به یه فایل نصبی یا فایل پرتابل تیدیل کنیم!!!!!!

vahid javani
22-03-2012, 21:20
البته برنامه هایی وجود دارند که فایل های جانبی رو با فایل اجرایی ترکیب می کنند و حاصل فقط یک فایل اجرایی است اما برنامه شما حجم فوق العاده زیادی و سرعت کمی پیدا خواهد کرد

ممنون دوست عزیز
برنامه InstallShield رو پیدا کردم ولی فعلا نمیتونم دانلودش کنم
بازم تشکر

Greedy
03-04-2012, 15:57
این برنامه رو نوشتم چیزی که به ذهنم میرسید این بود ارور نداره ولی جواب میزنه صفر مشکل چیه ؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saeed_136915
03-04-2012, 17:12
این برنامه رو نوشتم چیزی که به ذهنم میرسید این بود ارور نداره ولی جواب میزنه صفر مشکل چیه ؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام توی for دوم به جای j نوشتین i

Greedy
03-04-2012, 20:44
سلام توی for دوم به جای j نوشتین i
اینو هم درست کردم ولی باز جواب صفر در اومد یه بار FOR اولی و و دومی رو جدا زدم چاپ کنه FOR دومی درست بود ولی FOR اولی صفر در میاد نمیدونم چرا ؟!

panizir
03-04-2012, 21:25
اینو هم درست کردم ولی باز جواب صفر در اومد یه بار FOR اولی و و دومی رو جدا زدم چاپ کنه FOR دومی درست بود ولی FOR اولی صفر در میاد نمیدونم چرا ؟!

چون مقدارش از بازه integer میگذره چرت و پرت میده!

saeed_136915
03-04-2012, 21:43
شما double یا long int استفاده کنین

Greedy
04-04-2012, 10:44
شما double یا long int استفاده کنین
زدم ولی بازم میزنه صفر فقط واسه double صفر نزد که اونم یه عدد عجیب و غریب داد توش + و E داشت!

saeed_136915
04-04-2012, 11:21
زدم ولی بازم میزنه صفر فقط واسه double صفر نزد که اونم یه عدد عجیب و غریب داد توش + و E داشت!

سلام جوابشون از محدوده long int هم خارج میشه. باید از double استفاده کنین. من الان زدم جوابشو 12.5645 آورد.

Greedy
04-04-2012, 11:38
سلام جوابشون از محدوده long int هم خارج میشه. باید از double استفاده کنین. من الان زدم جوابشو 12.5645 آورد.
اره درست شد دستت درد نکنه

Greedy
04-04-2012, 17:17
برنامه ای بنویسید که اعداد اول بین 1 تا 100 را چاپ کند
این به چه صورت هست ؟

saeed_136915
04-04-2012, 17:59
برنامه ای بنویسید که اعداد اول بین 1 تا 100 را چاپ کند
این به چه صورت هست ؟

سلام باید تا نصف اون عدد یا مجذور اون عدد(مجذور رو مطمئن نیستم ولی تا نصفش حتما درسته) بررسی بشه که به هیچ کدوم بخشپذیر نباشه. برنامه ی ساده ای هست.

PersianLoverMRB
04-04-2012, 23:06
دوستان سلام.
یه solution دارم که توش دوتا پروژه هست.
یکی به صورت static library با نام BC هست و اون یکی به صورت EXE با نام Test هست که از BC استفاده می کنه.
حالا می خوام از یه پروژه کامپایل شده در BC استفاده کنم که به صورت Lib هستش.کاراشو انجام دادم و می تونم از Header ها و nameSpace های این فایل در BC استفاده کنم.ولی وقتی برنامه کامپایل می شه موقع اجرا پیغامی می ده به این صورت :
the program can't start because Assimp32.dll is missing from your computer.
من فایل Assimp32.dll رو هم دارم و وقتی اونو به فولدر Test کپی می کنم درست می شه.
حالا می خوام بدونم نمی شه بدون کپی کردن این فایل تو هر پروژه ای که می خواد از BC استفاده کنه برنامه رو کامپایل کرد؟
اگه یه توضیحی هم درباره تفاوت بین فایل های Lib و DLL بدید ممنون می شم.

MaSoUd555
04-04-2012, 23:44
دوستان سلام.
یه solution دارم که توش دوتا پروژه هست.
یکی به صورت static library با نام BC هست و اون یکی به صورت EXE با نام Test هست که از BC استفاده می کنه.
حالا می خوام از یه پروژه کامپایل شده در BC استفاده کنم که به صورت Lib هستش.کاراشو انجام دادم و می تونم از Header ها و nameSpace های این فایل در BC استفاده کنم.ولی وقتی برنامه کامپایل می شه موقع اجرا پیغامی می ده به این صورت :
the program can't start because Assimp32.dll is missing from your computer.
من فایل Assimp32.dll رو هم دارم و وقتی اونو به فولدر Test کپی می کنم درست می شه.
حالا می خوام بدونم نمی شه بدون کپی کردن این فایل تو هر پروژه ای که می خواد از BC استفاده کنه برنامه رو کامپایل کرد؟
اگه یه توضیحی هم درباره تفاوت بین فایل های Lib و DLL بدید ممنون می شم.

درون فایل DLL توابعی وجود داره که شما دارید ازشون استفاده میکنید
اگه کدای درونشو داشته باشید میتونید توی برنامتون استفاده کنید اما اگه ندارید ناچارید DLL رو همراه با برنامه داشته باشید

برای تفاوت هم اینجارو بخونید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

PersianLoverMRB
05-04-2012, 15:38
درون فایل DLL توابعی وجود داره که شما دارید ازشون استفاده میکنید
اگه کدای درونشو داشته باشید میتونید توی برنامتون استفاده کنید اما اگه ندارید ناچارید DLL رو همراه با برنامه داشته باشید

برای تفاوت هم اینجارو بخونید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس در واقع فایل اصلی همین فایل Assimp32.DLL هست.
فایل Lib درست متوجه نشدم دقیقا چه کاری انجام میده.
ایا فایل Lib که همراه فایل DLL هست برای شناساندن توابع درون فایل DLL به برنامه و در نتیجه استفاده از این توابع درون برنامه هست؟
یعنی - معرفی کردن Lib به عنوان additional dependencies - در نتیجه می توان از توابع درون برنامه استفاده کرد - در هنگام اجرا فایل DLL به عنوان مرجع توابع مورد استفاده باید لود بشه

starry_girl
14-04-2012, 17:53
سلام
سوال من اینه که ایا با c++ میشه در یک فایل متنی یک خط رو با پاک کرد و بعد با اطلاعات دیگه ای جایگزین کرد؟

و دوم اینکه برای یک فایل متنی حجیم در حدود 5GB از همون توابع معمولی میشه استفاده کرد یا باید توابع خاصی استفاده کرد؟( ظاهرا استفاده از توابع معمولی باعث ارور میشه در فایل هایی با این حجم)

szh_1367
14-04-2012, 20:59
سلام
سوال من اینه که ایا با c++ میشه در یک فایل متنی یک خط رو با پاک کرد و بعد با اطلاعات دیگه ای جایگزین کرد؟

و دوم اینکه برای یک فایل متنی حجیم در حدود 5GB از همون توابع معمولی میشه استفاده کرد یا باید توابع خاصی استفاده کرد؟( ظاهرا استفاده از توابع معمولی باعث ارور میشه در فایل هایی با این حجم)
سلام

جواب سوال اول شما بله است در صورتی که شما سطح دسترسی به اون فایل رو داشته باشید مثلا شما نمی توانید فایلی که جزء فایل های سیستم و در حال اجرا است رو تغییر بدهید

برای کار با فایل ها باید به کتابخانه ان مراجعه کرد فرقی نداره کدام زبان باشه

بحث حجم فایل مربوط میشه به الگوریتم و سیستم کاری شما که مثلا در این سیستم به چه صورتی متن نوشته ، حذف ، ویرایش و سرچ انجام میشود

اما در کل توابع خاصی نداریم که بگوییم فلان تابع رو اجرا کن در همه شرایط جوابگو است

irsilent
18-04-2012, 10:20
دوستان کسی می تونه این سوال و برای من حل کنه؟
کمی برای من سخته

سوال: مثلث خیام پاسکال را به زبان ++C بنویسید
ممنون

*hany*
20-04-2012, 14:17
سلام من یه بازی x-o نوشتم
ولی واسه ی شرط اخرش که بفهمه طرفه مقابل برده یا باخته نمی دونم چی کار کنم
صفحه 6*6 از آرایه 2بعدی هیچی نمیدونم

amir200812
20-04-2012, 19:17
حذف شود......
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir200812
20-04-2012, 19:26
سلام
دوستان یک مسئله معروف هست به نام "زیرآرایهٔ بیشینه" یا به انگلیسی "Maximum Contiguous Subarray Problem"

کسی سورس حل این مسئله رو به زبان C++ داره؟


اینم کمی توضیحات در مورد این مسئله:

مسالهٔ زیرآرایهٔ بیشینه (به انگلیسی: maximum subarray problem) یک مساله معروف در علوم رایانه است که در آن، هدف پیدا کردن زیرآرایه‌ای در یک آرایهٔ اعداد است که بزرگترین حاصل جمع را دارند (این آرایه دست کم باید شامل یک عدد مثبت باشد). به عنوان مثال، در آرایهٔ ۴ و ۵- و ۱ و ۲ و ۱- و ۴ و ۳- و ۱ و ۲- پاسخ مساله عبارت است از زیرآرایهٔ ۱ و ۲ و ۱- و ۴ که حاصل جمعی برابر ۶ دارد.

اینم توضیحات الگوریتمی که لازم دارم در عکس زیر هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

irsilent
21-04-2012, 11:46
دوستان کسی می تونه این سوال و برای من حل کنه؟
کمی برای من سخته

سوال: مثلث خیام پاسکال را به زبان ++C بنویسید
ممنون

M o h a m m @ d
21-04-2012, 15:26
دوستان کسی می تونه این سوال و برای من حل کنه؟
کمی برای من سخته

سوال: مثلث خیام پاسکال را به زبان ++C بنویسید
ممنون
سعی کن خودت تمرین کنی مشکل تو خود برنامه داشتی از بچه ها کمک بگیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mr Mohabat
21-04-2012, 17:19
مسئله زیرآرایه بیشینه
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
خداییش اینو دیگه خود شکل الگوریتمش رو نوشته برات
دنبال چی هستی ؟
من که نمیدونم یعنی چی ولی الگوریتمش رو راحت میشه نوشت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه تابع بازگشتی هستش

Ghaioom
22-04-2012, 17:59
سلام
اینو میخواستم بدونم درسته یا نه:

برنامه ای بنویسید که سه عدد را بگیرد و با استفاده از عملگر عبارت شرطی بزرگترین عدد را نمایش دهد
#include<iostream.h>
void main()
{
int a,b,c,max;
cout<<"enter 3 number:";
cin>>a>>b>>c;
max=(a>b ? a:b);
if (b>c ? a:c);
cout<<"max="<<max;
}


جوابش که میاد ولی نمیدونم درسته یا نه! :31:

ممنون

babakiyan
22-04-2012, 22:37
سلام
اینو میخواستم بدونم درسته یا نه:
سلام اینطوری بنویسید راحت ترید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ghaioom
22-04-2012, 23:10
سلام اینطوری بنویسید راحت ترید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ولی این خودش خطا داره. :31:
حالا خودمون یه کاریش کردیم.

szh_1367
23-04-2012, 05:10
سلام
اینو میخواستم بدونم درسته یا نه:

برنامه ای بنویسید که سه عدد را بگیرد و با استفاده از عملگر عبارت شرطی بزرگترین عدد را نمایش دهد
#include<iostream.h>
void main()
{
int a,b,c,max;
cout<<"enter 3 number:";
cin>>a>>b>>c;
max=(a>b ? a:b);
if (b>c ? a:c);
cout<<"max="<<max;
}


جوابش که میاد ولی نمیدونم درسته یا نه! :31:

ممنون
دیشب میخواستم براتون بنویبسم که اینترنت قطع شد به این شکل بنویسید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ARAS71
23-04-2012, 15:47
سلام
تو این برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط 5 و 6 رو میشه تو یک خط نوشت؟
معنی
"%d\t%d\n" چیه؟

szh_1367
23-04-2012, 17:02
سلام
تو این برنامه:

خط 5 و 6 رو میشه تو یک خط نوشت؟
معنی
"%d\t%d\n" چیه؟
سلام

بله این امکان وجود دارد که شما متغییرهایی که از یک نوع هستند رو در یک خط تعریف کنید

d% به معنی چاپ یک عدد decimal

t\ به معنی زدن کلید tab است که مکان نما رو 8 خانه به جلو حرکت میدهد

n\ به معنی زدن کلید enter برای رفتن به خط بعد است

Ghaioom
23-04-2012, 17:33
دیشب میخواستم براتون بنویبسم که اینترنت قطع شد به این شکل بنویسید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه درست شد.
ولی الان لازم نیست. :31:امروز صبح میومدم اینجا میدیدم اینو میشد اینو برد. :31:
ولی ما هر کاری کردیم یه گزینه رو اشتباه میاورد. الان درسته.

ممنون

behnam-k
24-04-2012, 09:48
.....................

nits
24-04-2012, 09:59
سلام دوستان
دو تا سوال مهم دارم . ممنون میشم پاسخ بدید

1 ) اگر یک نوعی تعریف کنیم آیا اعضای نوع ( type ) در طول برنامه قابل مقدار دهی هستن یا باید در همون اول مشخص کرد ؟
2 ) میشه خطاهای زمان اجرا ( Run time error ) رو به خطاهای زمان کامپایل تبدیل کرد ؟ یعنی موقع کامپایل متوجه اون خطا شد ؟

elahehamini
27-04-2012, 15:40
سلام.میشه از حلقه ها این چند تا برنامه رو برام بنویسید لطفااااا؟؟؟ممنون.
برنامه ای بنویسید تا دو عدد صحیح n1 , n2 را دریافت کرده،با فرض انکه n2>n1 است مجموع اعداد زوج n1 تا n2 را محاسبه و نمایش دهد.
برنامه ای بنویسید تا یک عدد صحیح دریافت کرده و انرا در مبنای 2 نمایش دهد.
برنامه ای بنویسید تا یک عدد صحیح را با فرض انکه در مبنای 2 است دریافت کرده،معادل مبنای 10 ان را محاسبه و نمایش دهد.
لطفا از طریق حلقه ها حل کنیدد.ممنون

Vb1471
28-04-2012, 14:55
با سلام : دوستان من برنامه ای میخوام بنویسم که با استفاده از کلاس و استراکت دو عدد n رقمی را از ورودی بگیره

و حاصل جمع ، ضرب و تفریق این دو عدد را در خروجی چاپ کند .

نکته : حالا اینکه برای تعداد رقم های ورودی باید آرایه از نوع : [a= new int [n تعریف بشه رو

میدونم و این رو هم میدونم که با struct هم این کار شدنی هست ولی سعی بر این هست که قسمتی از برنامه هم با

class و هم struct نوشته بشه . ممنون میشم کسی این کد رو بنویسه

با تشکر :40:

mmm1368
28-04-2012, 21:46
با سلام خدمت تمامی دوستان و خسته نباشید می خواستم یک برنامه به زبان++c درباره انتگرال به روش گاوس سه نقطه ای بنویسم لطفا در این مورد راهنمایی کنید با تشکر

xfati
11-05-2012, 16:40
برنامه ایی بنویسید که مقادیر یک ارایه را با استفاده از input بگیرد و با استفاده از تابع دیگر بزرگترین و کوچکترین ان را حساب کند...
کلا دوتا تابع داشته باشه
یکی که اعداد را میگیرد و دیگری که کوچکترین و بزرگترین را چاپ میکند
من درست سر در نمیارم ولی باید با void باشه فکر کنم
کسی هست این برنامه رو بلد باشه بنویسه برام ؟

ttsh
12-05-2012, 17:54
بچه ها کسی این جا برنامه چهار عمل اصلی روی اعداد بزرگ (رشته ای ) رو داره؟

vahid javani
12-05-2012, 22:08
سلام.میشه از حلقه ها این چند تا برنامه رو برام بنویسید لطفااااا؟؟؟ممنون.
برنامه ای بنویسید تا دو عدد صحیح n1 , n2 را دریافت کرده،با فرض انکه n2>n1 است مجموع اعداد زوج n1 تا n2 را محاسبه و نمایش دهد.
برنامه ای بنویسید تا یک عدد صحیح دریافت کرده و انرا در مبنای 2 نمایش دهد.
برنامه ای بنویسید تا یک عدد صحیح را با فرض انکه در مبنای 2 است دریافت کرده،معادل مبنای 10 ان را محاسبه و نمایش دهد.
لطفا از طریق حلقه ها حل کنیدد.ممنون


با سلام : دوستان من برنامه ای میخوام بنویسم که با استفاده از کلاس و استراکت دو عدد n رقمی را از ورودی بگیره

و حاصل جمع ، ضرب و تفریق این دو عدد را در خروجی چاپ کند .

نکته : حالا اینکه برای تعداد رقم های ورودی باید آرایه از نوع : [a= new int [n تعریف بشه رو

میدونم و این رو هم میدونم که با struct هم این کار شدنی هست ولی سعی بر این هست که قسمتی از برنامه هم با

class و هم struct نوشته بشه . ممنون میشم کسی این کد رو بنویسه

با تشکر :40:


با سلام خدمت تمامی دوستان و خسته نباشید می خواستم یک برنامه به زبان++c درباره انتگرال به روش گاوس سه نقطه ای بنویسم لطفا در این مورد راهنمایی کنید با تشکر


برنامه ایی بنویسید که مقادیر یک ارایه را با استفاده از input بگیرد و با استفاده از تابع دیگر بزرگترین و کوچکترین ان را حساب کند...
کلا دوتا تابع داشته باشه
یکی که اعداد را میگیرد و دیگری که کوچکترین و بزرگترین را چاپ میکند
من درست سر در نمیارم ولی باید با void باشه فکر کنم
کسی هست این برنامه رو بلد باشه بنویسه برام ؟


بچه ها کسی این جا برنامه چهار عمل اصلی روی اعداد بزرگ (رشته ای ) رو داره؟

چی شده همه درخواست برنامه کردند مگه نمی دونید این خلاف قانونه فورومه؟؟؟!!

crazymohamad
13-05-2012, 05:44
سلام
کسی میدونه دو دستور i++ با ++i چه فرقی با هم دارن؟
در اصل هر دوشون واسه افزاودن یک به مقدار معلی بکار میرن اما یه تفاوتی در محاسبات دارن...
لطفا کمک کنین...

vahid javani
13-05-2012, 09:04
سلام
کسی میدونه دو دستور i++ با ++i چه فرقی با هم دارن؟
در اصل هر دوشون واسه افزاودن یک به مقدار معلی بکار میرن اما یه تفاوتی در محاسبات دارن...
لطفا کمک کنین...



i++ مقدار i رو اضافه میکنه و این مقدار اضافه شده رو بر می گردونه

i = 1;
j = ++i;
(i is 2, j is 2)


ولی ++i مقدار i رو اضافه میکنه ولی همون مقدار اولیه i (اضافه نشده) رو بر می گردونه

i = 1;
j = i++;
(i is 2, j is 1)

xfati
13-05-2012, 09:39
برنامه ایی بنویسید که مقادیر یک ارایه را با استفاده از input بگیرد و با استفاده از تابع دیگر بزرگترین و کوچکترین ان را حساب کند...
کلا دوتا تابع داشته باشه
یکی که اعداد را میگیرد و دیگری که کوچکترین و بزرگترین را چاپ میکند
من درست سر در نمیارم ولی باید با void باشه فکر کنم
کسی هست این برنامه رو بلد باشه بنویسه برام ؟
اقایون ریس انجمن من اومدم اینجا کمک کنن این برنامه رو بنویسم
اگه اینجا جاش نیست
یه فروم باز کنید و موضوعش رو بزارید انجام برنامه های c++ و ...
مگه دروغ میگممم ؟؟؟؟؟
اگه کسی این برنامه رو داره پلیز برام پیغامش کنه خصوصی:31:

Opera-Baz
13-05-2012, 12:54
سلام دوستان کسی برنامه ای که یک عدد 3 رقمی را از کاربر بگیره و در صورتی که رقم اول ان زوج و رقم دوم ان فرد باشد را چاپ کنه را داره به من بده ؟

Opera-Baz
13-05-2012, 13:10
همه چی که شده خلاف قوانین . پس ما مشکلاتمون رو چطوری حل کنیم ؟

sin2x=2sinxcosx
13-05-2012, 14:58
همه چی که شده خلاف قوانین . پس ما مشکلاتمون رو چطوری حل کنیم ؟


اینجا محل پرسیدن سوال است نه پرسیدن جواب .
یکی هست ، یه کد رو نوشته یه جاش ایراد داره ، می ذاره اینجا دوستان کمک می کنن حل می کنن
یکی هست یه برنامه می خواد بنویسه ، یه قسمتش رو نمی دونه تو ++C چجوری انجام میشه . مثلا نمی دونه اعداد تصادفی توش میشه تولید کرد یا نه . اگه میشه چجوری ؟ میاد می پرسه دوستان جواب می دن .
یکی هم هست میاد میگه یه برنامه ای قراره بنویسم یه راهنمایی کلی می خوام . که چجوری میشه یه همچین برنامه ای نوشت . باز تو این مورد هم دوستان کمک می کنن .
یکی هم هست میاد میگه این برنامه رو به من گفتن بنویس ، منم میگم شما بنویسین . که تو این مورد معمولا دوستان کمک نمی کنن .


موفق باشید ......... :20:

sin2x=2sinxcosx
13-05-2012, 15:07
مثلا تو برنامه xfati ، میتونیم بهشون بگیم که :
شما قراره یه آرایه عدد بگیرین ، پس یه آرایه سراسری تعریف کنین ، یه تابع void تعریف کنین که هیچی نمیگیره ، تو یه حلقه عدد ها رو از کاربر بگیرین ، بعد یه تابع تعریف کنین ، دو تا متغیر توش تعریف کنین به نام های max و min . بعد عنصر صفر آرایه رو به عنوان مقدار اولیه بهشون بدین . بعد تو یه حلقه با عناصر آرایه مقایسه کنین ، اگه عدد کمتر از min توش پیدا کردین اونو min کنین و اگه عدد بزرگتر از max پیدا کردین اونو max کنین . بر گردوندن این دو مقدار هم یه نکته دیگه اس . می تونین دو تا متغیر به عنوان پارامتر به تابع بدین و این دو پارامتر رو تغییر بدین تو تابع ، و یا دو تا متغی به صورت سراسری تعریف کنین و مقدارشونو تو تابع یافتن max و min تغییر بدین و تو main هم بتونین بهشون دسترسی داشته باشین .


تو برنامه Opera-Baz :
یه متغیر تعریف کنین .
بعد از کاربر توسط cin بگیرینش . مثلا 235
235 رو اگه به 10 تقسیم کنین میشه 23
حالا باقیمانده 23 بر 10 میشه 3
اگه 3 تقسیم بر 2 1 بشه ، پس 3 فرده . در غیر این صورت زوج
بعد دوباره 23 رو بر 10 تقسیم کنیم میشه 2 .
اینم با همون روش قبلی چک می کنیم ببینیم زوجه یا فرد .

:20:

xfati
13-05-2012, 17:52
مثلا تو برنامه xfati ، میتونیم بهشون بگیم که :
شما قراره یه آرایه عدد بگیرین ، پس یه آرایه سراسری تعریف کنین ، یه تابع void تعریف کنین که هیچی نمیگیره ، تو یه حلقه عدد ها رو از کاربر بگیرین ، بعد یه تابع تعریف کنین ، دو تا متغیر توش تعریف کنین به نام های max و min . بعد عنصر صفر آرایه رو به عنوان مقدار اولیه بهشون بدین . بعد تو یه حلقه با عناصر آرایه مقایسه کنین ، اگه عدد کمتر از min توش پیدا کردین اونو min کنین و اگه عدد بزرگتر از max پیدا کردین اونو max کنین . بر گردوندن این دو مقدار هم یه نکته دیگه اس . می تونین دو تا متغیر به عنوان پارامتر به تابع بدین و این دو پارامتر رو تغییر بدین تو تابع ، و یا دو تا متغی به صورت سراسری تعریف کنین و مقدارشونو تو تابع یافتن max و min تغییر بدین و تو main هم بتونین بهشون دسترسی داشته باشین .


تو برنامه Opera-Baz :
یه متغیر تعریف کنین .
بعد از کاربر توسط cin بگیرینش . مثلا 235
235 رو اگه به 10 تقسیم کنین میشه 23
حالا باقیمانده 23 بر 10 میشه 3
اگه 3 تقسیم بر 2 1 بشه ، پس 3 فرده . در غیر این صورت زوج
بعد دوباره 23 رو بر 10 تقسیم کنیم میشه 2 .
اینم با همون روش قبلی چک می کنیم ببینیم زوجه یا فرد .

:20:
ببین داداش من بلدم تا یه جاهایییی حتی کمیش هم نشتم ولی اجرا نمیشه
فردا هم قراره ببرم دانشگاه تحویل استاد بدم
اگه میشه برام خصوصی بنویس همینی که میگی
بعد شما میگی 3 تا تابع
استاد ما گفته 2 تا تابع باشه که یکی ورودی رو بگیره و یکی دیگه مگس و مین رو حساب کنه
حالا من بلدم تو 3 تا تابع بنویسم ولی این 3 تا دستور رو بلد نیستم تو 2 تا تابع بنویسم

mp55a
16-05-2012, 16:01
سلام . به ما گفتن که سه عدد از ورودی بگیرین و فقط و فقط و فقط با سه دستور if بزرگترین و کوچکترین بین اونا رو در خروجی چاپ کنه...این سورسی هست که استاد تو کلاس نوشته و من وارد برنامه کردم خطا میزنه کامپایلر...لطفا منو راهنمایی کنین اینم سورس استاد:
==========================================
#include <iostream.h>
int main()
{
int a,b,c;
cout<<"3 adaad vared konid:";
cin>>a>>b>>c;
if(min=a && max=a)
cout<< "a is:" <<min<<" " <<"a is :"<<max<<endl;
else if (b>a)
max=b && min=a;
else
max=a;
min=b;
else if(c>a)
max=c;
min=a;
else
max=a;
min=c;
cout<<"max is:"<<max<<"min is:"<<min<<endl;
return 0;
}

r&min
16-05-2012, 17:21
سلام . به ما گفتن که سه عدد از ورودی بگیرین و فقط و فقط و فقط با سه دستور if بزرگترین و کوچکترین بین اونا رو در خروجی چاپ کنه...این سورسی هست که استاد تو کلاس نوشته و من وارد برنامه کردم خطا میزنه کامپایلر...لطفا منو راهنمایی کنین اینم سورس استاد:
==========================================
#include <iostream.h>
int main()
{
int a,b,c;
cout<<"3 adaad vared konid:";
cin>>a>>b>>c;
if(min=a && max=a)
cout<< "a is:" <<min<<" " <<"a is :"<<max<<endl;
else if (b>a)
max=b && min=a;
else
max=a;
min=b;
else if(c>a)
max=c;
min=a;
else
max=a;
min=c;
cout<<"max is:"<<max<<"min is:"<<min<<endl;
return 0;
}


دوست عزیز سلام
اولا که مین و ماکس رو باید اول تعریف و مقداردهی کنین
بعدش هم این که برای هر کدوم از شرط هایی که تعریف کردین وقتی بیشتر از یک دستور باید اجرا بشه
باید از کروشه {} استفاده کنین..به این شکل


if(...)
}
.
.
.
{
و در اخر این که کدتون اشکال منطقی داره if..else if ...else ..else if

خودتون کدشو بزنین بهتره ولی اگه بازم به مشکل خورد بگین کدشو واستون بفرستم.

mp55a
16-05-2012, 18:57
ممنون از راهنمایهای خوبت رامین جان....اگه میشه کدشو بفرست برام ..میخوام با این سورس مقایسه کنم..ببینم اشکالاتش چیه...این سورسه بین دو عدد مقایسه میشه ..اگه لطف کنی بفرستی ممنون میشم ازت رامین جان.

Ghaioom
16-05-2012, 21:14
ممنون از راهنمایهای خوبت رامین جان....اگه میشه کدشو بفرست برام ..میخوام با این سورس مقایسه کنم..ببینم اشکالاتش چیه...این سورسه بین دو عدد مقایسه میشه ..اگه لطف کنی بفرستی ممنون میشم ازت رامین جان.
تو فایل زیر اینی که میخوای هست ولی دو تا if داره نوشته با سه ایف !! D: :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

اینم کدش:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mp55a
17-05-2012, 10:22
ghaioom جان،مرسیتم داداش ....ولی اگر عدد یک بعدش 5 و بعدش 10 رو وارد کنی درسته...ولی اگه اول عدد یک بعدش 10 و بعدش 5 رو وارد کنی ...مکس رومیده 10 ولی مین رو میده 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A100000000000000A
17-05-2012, 14:57
سلام . به ما گفتن که سه عدد از ورودی بگیرین و فقط و فقط و فقط با سه دستور if بزرگترین و کوچکترین بین اونا رو در خروجی چاپ کنه...این سورسی هست که استاد تو کلاس نوشته و من وارد برنامه کردم خطا میزنه کامپایلر...لطفا منو راهنمایی کنین اینم سورس استاد:
==========================================
#include <iostream.h>
int main()
{
int a,b,c;
cout<<"3 adaad vared konid:";
cin>>a>>b>>c;
if(min=a && max=a)
cout<< "a is:" <<min<<" " <<"a is :"<<max<<endl;
else if (b>a)
max=b && min=a;
else
max=a;
min=b;
else if(c>a)
max=c;
min=a;
else
max=a;
min=c;
cout<<"max is:"<<max<<"min is:"<<min<<endl;
return 0;
}
سلام
من کد پایه رو میزارم (اینو خودم تست کردمش )

cin>>a>>b>>c ;
if(a<b){
x=a;
a=b;
b=x;}
if(a<c){
x=a;
a=c;
c=x;}
if(b<c){
x=b;
b=c;
c=x;
}
cout<<"max = " <<a <<"\t"<<"min = "<<c ;

موفق باشی

Greedy
17-05-2012, 19:29
/برنامه ای بنویسید که 500 عدد را از ورودی خوانده و اعدادی که بیش از یک بار تکرار میشوند را چاپ کند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینو نوشتم ولی چاپش مشکل داره همه رو چاپ میکنه باز مشکل چیه ؟

loo33yy
17-05-2012, 20:00
کسی بلده این مسئله رو حل کنه؟
کلاسی برای توپ طراحی کنید که این کلاس متدی برای جا به جایی توپ داشته باشد
به طوری که با فشار دادن کلید های جهت نما بتوان این جا به جایی را انجام داد
اگه میشه کمک کنید!!

szh_1367
17-05-2012, 21:49
درود دوستان


ghaioom جان،مرسیتم داداش ....ولی اگر عدد یک بعدش 5 و بعدش 10 رو وارد کنی درسته...ولی اگه اول عدد یک بعدش 10 و بعدش 5 رو وارد کنی ...مکس رومیده 10 ولی مین رو میده 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز این برنامه خیلی خیلی ساده هست یکم فکر کن ، کد بزن اگر نشد اون وقت من خودم برات با سه مدل همین برنامه رو مینویسم


/برنامه ای بنویسید که 500 عدد را از ورودی خوانده و اعدادی که بیش از یک بار تکرار میشوند را چاپ کند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینو نوشتم ولی چاپش مشکل داره همه رو چاپ میکنه باز مشکل چیه ؟

وقتی داری از الگوریتم جستجوی خطی استفاده میکنی باید دو حلقه وابسته داشته باشی یعنی حلقه دوم به حلقه اول وابسته باشه

یک بار دیگه الگوریتم جستجوی خطی رو از لینک زیر مشاهده و با کد خودت مقایسه کن ببین کجا رو بی دقتی کردی

در ادامه سعی کن وقتی که اعداد ( توجه کن که ممکن عدد بیش از دو بار تکرار شده باشه ) رو پیدا کردی اون خونه ها رو با صفر یا منفی یک پر کنی و در مقایسه های بعدی از اونها چشم پوشی کن

امیدوارم که توانسته باشم راهنمایی کرده باشم شما نیز اگر نتوانستید کد رو تصحیح کنید بفرمائید تا کد صحیح رو براتیان ارسال کنم


کسی بلده این مسئله رو حل کنه؟
کلاسی برای توپ طراحی کنید که این کلاس متدی برای جا به جایی توپ داشته باشد
به طوری که با فشار دادن کلید های جهت نما بتوان این جا به جایی را انجام داد
اگه میشه کمک کنید!!

درست متوجه شدم ؟؟؟؟ شما میخواهید یک توپ رسم کنید و با کلید های جهت دار اون رو حرکت بدهید یا فقط اون قسمت دریافت کلید و تشخیص جهت رو نیاز دارید

loo33yy
17-05-2012, 21:54
میخوام یه توپ رسم کنم و با کلید های جهت دار حرکتش بدم

szh_1367
17-05-2012, 22:04
میخوام یه توپ رسم کنم و با کلید های جهت دار حرکتش بدم

نحوه استفاده از توابع گرافیکی رو بلد هستید ؟

کجای برنامه مشکل دارید ؟ در قسمت رسم توپ ، در قسمت حرکت ، در قسمت تشخیص کلید فشار داده شده

loo33yy
18-05-2012, 09:50
من کد کلی برنامه رو میخوام
البته اگه میشه

mp55a
18-05-2012, 10:26
درود دوستان
دوست عزیز این برنامه خیلی خیلی ساده هست یکم فکر کن ، کد بزن اگر نشد اون وقت من خودم برات با سه مدل همین برنامه رو مینویسم

سلام..این کدی که A00000000001جان گذاشتن درست بود...اگه میشه شما اون سه مدل رو بنویسین ..چون من به بن بست رسیدم واقعا :(

Greedy
18-05-2012, 10:37
درود دوستان



دوست عزیز این برنامه خیلی خیلی ساده هست یکم فکر کن ، کد بزن اگر نشد اون وقت من خودم برات با سه مدل همین برنامه رو مینویسم



وقتی داری از الگوریتم جستجوی خطی استفاده میکنی باید دو حلقه وابسته داشته باشی یعنی حلقه دوم به حلقه اول وابسته باشه

یک بار دیگه الگوریتم جستجوی خطی رو از لینک زیر مشاهده و با کد خودت مقایسه کن ببین کجا رو بی دقتی کردی

در ادامه سعی کن وقتی که اعداد ( توجه کن که ممکن عدد بیش از دو بار تکرار شده باشه ) رو پیدا کردی اون خونه ها رو با صفر یا منفی یک پر کنی و در مقایسه های بعدی از اونها چشم پوشی کن

امیدوارم که توانسته باشم راهنمایی کرده باشم شما نیز اگر نتوانستید کد رو تصحیح کنید بفرمائید تا کد صحیح رو براتیان ارسال کنم



درست متوجه شدم ؟؟؟؟ شما میخواهید یک توپ رسم کنید و با کلید های جهت دار اون رو حرکت بدهید یا فقط اون قسمت دریافت کلید و تشخیص جهت رو نیاز دارید
اگر کد صحیح رو برام بفرستید ممنون میشم
+++
تابعی بنویسید که دو رته از ورودی گرفته و ان ها را با یکدیگر مقایسه کند (تابع strcmp)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینو نوشتم ولی ارور میده میگه : illegal structure operation

p d
18-05-2012, 15:27
رشته رو اینطوری مقایسه نمیکنن. باید کاراکتر به کاراکتر مقایسه کنی. هر کاراکتر یه عددی بهش نسبت داده میشه مثلا
تا اونجا که یادمه اگه اشتباه نکنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ذر واقع برای مقایسه a و b به شکل زیر عمل میکنیم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون عدد حاصل منفی ه . پس a کوچکتر از b هست.
اگر عدد حاصل مثبت بود. اولی بزرگتر از دومی . واگه حاصل برابر 0 شد. کاراکتر اول و دوم مساوی هستن.

===========
ـوپ و به چه زبانی میخوای بنویسی ؟

Aryana_b
18-05-2012, 16:39
سلام دوستان
من میخوام کلاس پشته (stack) رو همراه با عملگراش بنویسم مشکلم اینجاس که درست نمیدونم چجوری باید عملگرا رو تعریف کنم یعنی نمیدونم باید چه ورودی بهش بدم و چجوری از متغیرا توش استفاده کنم مثلا
>= یک عدد اضافه کنه یا == ببینه که دو پشته برابرند یا نه
اگه یه توضیح کوچولو بدین ممنون میشم:20::11:

Greedy
18-05-2012, 17:22
رشته رو اینطوری مقایسه نمیکنن. باید کاراکتر به کاراکتر مقایسه کنی. هر کاراکتر یه عددی بهش نسبت داده میشه مثلا
تا اونجا که یادمه اگه اشتباه نکنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ذر واقع برای مقایسه a و b به شکل زیر عمل میکنیم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون عدد حاصل منفی ه . پس a کوچکتر از b هست.
اگر عدد حاصل مثبت بود. اولی بزرگتر از دومی . واگه حاصل برابر 0 شد. کاراکتر اول و دوم مساوی هستن.

===========
ـوپ و به چه زبانی میخوای بنویسی ؟
کلا من این مبحث رشته ها رو خوب متوجه نشدم به زبان c مینویسم

p d
18-05-2012, 19:37
سلام دوستان
من میخوام کلاس پشته (stack) رو همراه با عملگراش بنویسم مشکلم اینجاس که درست نمیدونم چجوری باید عملگرا رو تعریف کنم یعنی نمیدونم باید چه ورودی بهش بدم و چجوری از متغیرا توش استفاده کنم مثلا
>= یک عدد اضافه کنه یا == ببینه که دو پشته برابرند یا نه
اگه یه توضیح کوچولو بدین ممنون میشم:20::11:

البته توضیحات مبهم هست. ولی به نظرم این بحث مربوط به سربارگذاری عملگرهاست. فصل 17کتاب مقسمی یا فصل 13 کتاب هربرت چیلد. اول اینا رو مطالعه کنید بعد اگه سوال بود در خدمت هستیم.

p d
18-05-2012, 19:50
کلا من این مبحث رشته ها رو خوب متوجه نشدم

دوست عزیز قصد بنده از حضور در این فروم فقط "راهنمایی کردن دوستان +اراهنمایی گرفتن از دوستان"(البته بیشتر قسمت دوم). و از بنده انتظار این که کل مساله رو حل شده در اختیارتون بذارم نداشته باشید.
پس از اونجایی که کد با خودتونه 2باره مطالعه کنید این مبحث و. بعدش اگه سوالی داشتید (اگه بلد بودم البته) در خدمت هستم.


به زبان c مینویسم
این که به c مینویسید احتمالا میشه dosی ؟
و کارتون سخت هست در قسمتی که قراره کلید های صفحه کلید و تشخیص بدید. من این کارو برای xp کرده بودم ولی 7دیگه اینتراپت های dos رو نمیشناسه. و راه حلی نداره جز استفاده از ای پی ای ها. که به کار شما نمیاد.

و برنامه توپ ها که حرکت کنن و قبلا تو فروم گذاشته بودم.ازین قراره ک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

loo33yy
18-05-2012, 20:54
دوست عزیز قصد بنده از حضور در این فروم فقط "راهنمایی کردن دوستان +اراهنمایی گرفتن از دوستان"(البته بیشتر قسمت دوم). و از بنده انتظار این که کل مساله رو حل شده در اختیارتون بذارم نداشته باشید.
پس از اونجایی که کد با خودتونه 2باره مطالعه کنید این مبحث و. بعدش اگه سوالی داشتید (اگه بلد بودم البته) در خدمت هستم.


این که به c مینویسید احتمالا میشه dosی ؟
و کارتون سخت هست در قسمتی که قراره کلید های صفحه کلید و تشخیص بدید. من این کارو برای xp کرده بودم ولی 7دیگه اینتراپت های dos رو نمیشناسه. و راه حلی نداره جز استفاده از ای پی ای ها. که به کار شما نمیاد.

و برنامه توپ ها که حرکت کنن و قبلا تو فروم گذاشته بودم.ازین قراره ک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من C++ میخوام
و باید از Class استفاده بشه

szh_1367
21-05-2012, 17:22
من کد کلی برنامه رو میخوام
البته اگه میشه

تنها کمکی که میتوانم بهتون بکنم اینکه ادرس سایت زیر رو در اختیارتون قرار بدهم که چند نمونه مثال در ان وجود دارد با الهام گرفتن از این مثالها بتونید برنامه خودتون رو بنویسید


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


اگر کد صحیح رو برام بفرستید ممنون میشم
+++
تابعی بنویسید که دو رته از ورودی گرفته و ان ها را با یکدیگر مقایسه کند (تابع strcmp)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینو نوشتم ولی ارور میده میگه : illegal structure operation

در مورد سوال اول باید کدت رو به شکل زیر تغییر بدهید

برای در بهتر به توضیحات الگوریتم خطی مراجعه کن تا مشکلت رو متوجه بشوی


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


در مورد ارور برنامه

مگه تابع شما چیزی برمیگردونه که میخواهی چاپش کنی !!!!!!!!! داخل خود تابع مقادیر چاپ میشه پس cout رو پاک کن

setaieshh
21-05-2012, 19:29
سلام؛
کسی میتونه کمکم کنه این شبه کد رو به زبان C پیاده سازی کنم؟
زیاد فرصت ندارم...
ممنون میشم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h-y2009
21-05-2012, 23:10
سلام دوستان
برنامه های زیر رو با c++ لازم دارم ممنون میشم کمکم کنید:11:
متذکر بشم که هر سوال جداگانه است

1- برنامه ای بنویسید که یک ماتریس n*n رابگیرد و دترمینال آن را حساب کند (n را کاربر وارد میکند)(از 2 تابع استفاده شود)

2- صورت و مخرج را بگیرد(دو عدد) و هم مخرج سازی را انجام دهد و جواب نهایی را بدهد.

3- برنامه ای بنویسید که شکل مقابل را چاپ کند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- برنامه ای بنویسید که شکل مقابل را چاپ کند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOBINA 78
29-05-2012, 19:17
برنامه ای بنویسید که 3 عدد را از ورودی دریافت کرده و آن ها را به صورت صعودی چاپ کند . لطفا جواب به این سوال من بدهید . مرسی

M o h a m m @ d
29-05-2012, 20:01
:11:sorry .

ARAS71
29-05-2012, 20:29
یکی میتونه منو رو کمک کنه؟
من هرچی کامپایلر وجود داشته (به غیر از visual c++( رو دانلود کردم اما با هیچ کدموش نمی دونم چه جوری باید کار کنم و مدت یک ماهه که با سایت ideone.com کار می کنم .میشه کسی کمکم کنه؟

A M ! N
29-05-2012, 21:21
برنامه ای بنویسید که 3 عدد را از ورودی دریافت کرده و آن ها را به صورت صعودی چاپ کند . لطفا جواب به این سوال من بدهید . مرسی


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


با Dev کامپایل کنید.


بهترین آرزوها..

A M ! N
29-05-2012, 21:29
یکی میتونه منو رو کمک کنه؟
من هرچی کامپایلر وجود داشته (به غیر از visual c++( رو دانلود کردم اما با هیچ کدموش نمی دونم چه جوری باید کار کنم و مدت یک ماهه که با سایت ideone.com کار می کنم .میشه کسی کمکم کنه؟


سلام.

دوست من بهتره که از کامپایلر ++Dev C استفاده کنید ، من از BCC هم استفاده کردم ولی انعطاف Dev رو نداره.

این هم لینک دانلود آخرین ورژن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 049cc89a9e1ef03bd&lop=link&ptype=3001&ontid=2069&siteId=4&edId=3&spi=f4b8898e04e912e27a711eb24fe2e0e9&pid=187425&psid=12686&&fileName=devcpp-4.9.9.2_setup.exe

بهترین آرزوها..

ARAS71
30-05-2012, 15:48
سلام.

دوست من بهتره که از کامپایلر ++Dev C استفاده کنید ، من از BCC هم استفاده کردم ولی انعطاف Dev رو نداره.

این هم لینک دانلود آخرین ورژن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 049cc89a9e1ef03bd&lop=link&ptype=3001&ontid=2069&siteId=4&edId=3&spi=f4b8898e04e912e27a711eb24fe2e0e9&pid=187425&psid=12686&&fileName=devcpp-4.9.9.2_setup.exe

بهترین آرزوها..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون.یک مشکل دیگه دارم وقتی جواب مساله تو برنامه میاد یک لحضه بیشتر رو صفحه نمایش داده نمی شه

A M ! N
30-05-2012, 16:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون.یک مشکل دیگه دارم وقتی جواب مساله تو برنامه میاد یک لحضه بیشتر رو صفحه نمایش داده نمی شه


بله.. به حالت پیشفرض در Dev کنسول بعد از اجرا برنامه بسته میشه.

شما باید خودتون تحت دستورهایی که وجود داره صفحه ی کنسول رو باز نگه دارین ، بیشتر از دستورهای ()Getche و ()Getch و ()Getchar استفاده میشه که برای دستور اول از سمت راست ، باید سرفایل <conio.h> رو وارد کنید و برای دوتای بعدی هم <stdio.h> رو..

اما راه ساده تری بدون نیاز سرفایل دستور


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هستش ، این دستور رو در آخرین خط بعد از چاپ خروجی و همچنین قبل از


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وارد کنید.. به این حالت وقتی برنامه خروجی رو چاپ کرد منتظر میشه تا شما کلیدی رو بزنید تا برنامه بسته بشه.

مثال :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



توی این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم مثال با استفاده از دستور Getche هستش

بهترین آرزوها..

ARAS71
30-05-2012, 17:14
بازم خیلی ممنون.
تو این کجا باید SYSTEM PAUSE رو بزنم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

A M ! N
30-05-2012, 17:34
بازم خیلی ممنون.
تو این کجا باید SYSTEM PAUSE رو بزنم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


خواهش میکنم، اینجا اومدم از دستور Getche استفاده کردم، همینطور اینکه شما اولشم هیچ ورودی درخواست نکردین. درواقع مقادیر رو داخل سورس بایگانی کردین.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ghaioom
08-06-2012, 13:41
با سلام

میخوایم یه پروژه بسازیم. مغازه مواد غذایی یا همون خواروبار فروشی چطوره؟ چیز دیگه ای؟

میگم تو برنامه چطوری میشه از تابع جستجو استفاده کرد. مثلا بین کلماتی میخوایم جستجو کنه که باید چی اضافه شه؟

با تشکر از دوستان پی سی :x

szh_1367
08-06-2012, 16:20
درود


میخوایم یه پروژه بسازیم. مغازه مواد غذایی یا همون خواروبار فروشی چطوره؟ چیز دیگه ای؟

شما قرار بسازید یا گروه شما یا مثلا اگر کسی اعلام همکاری کرد بنویسید یا ..... کلا جمله ات مجهول بود (سوم شخص غائب و حاضر :21: )

اگر کسی نیست که با شما همکاری بکند بنده با شما هم گروه خواهم شد

پروژه خوبی هست منتها باید سناریو داشته باشه و بر اساس یک سیستم واقعی نوشته شود تا روند کار مشخص تری رو طی کنید

هرچه دل تنگت میخواهد پروژه برای نوشتن وجود داره


میگم تو برنامه چطوری میشه از تابع جستجو استفاده کرد. مثلا بین کلماتی میخوایم جستجو کنه که باید چی اضافه شه؟

بستگی داره بخواهید از چه زبانی و الگوریتمی برای جستجو استفاده کنید

فرضا میشه کلمات رو تک به تک جدا کرد و در ارایه ای قرار داد سپس جستجوی خطی انجام داد و هزاران راه دیگه

Ghaioom
09-06-2012, 05:42
درود



شما قرار بسازید یا گروه شما یا مثلا اگر کسی اعلام همکاری کرد بنویسید یا ..... کلا جمله ات مجهول بود (سوم شخص غائب و حاضر :21: )

اگر کسی نیست که با شما همکاری بکند بنده با شما هم گروه خواهم شد

پروژه خوبی هست منتها باید سناریو داشته باشه و بر اساس یک سیستم واقعی نوشته شود تا روند کار مشخص تری رو طی کنید

هرچه دل تنگت میخواهد پروژه برای نوشتن وجود داره



بستگی داره بخواهید از چه زبانی و الگوریتمی برای جستجو استفاده کنید

فرضا میشه کلمات رو تک به تک جدا کرد و در ارایه ای قرار داد سپس جستجوی خطی انجام داد و هزاران راه دیگه
ما دو نفریم ولی فک نکنم اون بتونه کاری بکنه. ! چون تو کلاس کل بچه ها نمیتونن خوب برنامه c+ بنویسن منم انچنان نیستم منم بینشون فرض کن D:
اینجوریه: مثلا 1-اسم یا لیست کالاها میاد. 2- لیست رو نمیخواد ببینه طرف جستجو میکنه :31:
حالا من این جستجوشو دقیق نیمدونم چی باید نوشت- اضافه کرد.
مثلا نوشابه ماست اینا تو لیست هست و چیزای خیلی زیاد دگه : دی

اگه پروژه یکم ضایع هست بگین چیز دیگه بزاریم من که نمیدونم چی بزاریم D:

szh_1367
09-06-2012, 07:47
ما دو نفریم ولی فک نکنم اون بتونه کاری بکنه. ! چون تو کلاس کل بچه ها نمیتونن خوب برنامه c+ بنویسن منم انچنان نیستم منم بینشون فرض کن D:
اینجوریه: مثلا 1-اسم یا لیست کالاها میاد. 2- لیست رو نمیخواد ببینه طرف جستجو میکنه :31:
حالا من این جستجوشو دقیق نیمدونم چی باید نوشت- اضافه کرد.
مثلا نوشابه ماست اینا تو لیست هست و چیزای خیلی زیاد دگه : دی

اگه پروژه یکم ضایع هست بگین چیز دیگه بزاریم من که نمیدونم چی بزاریم D:

شما پروژه نمیخواهی بنویسی فقط جستجو نیاز داری :31:

جستجو هم بیش از 100 نوع هست هر کدام رو که بگی توی اینترنت به صورت کامل توضیح داده شده است مخصوصا زبان اصلی

معمولا برای شروع کار دفترچه تلفن ، ماشین حساب و ... مینویسند

235711
09-06-2012, 12:17
سلام دوستان من این برنامه رو نوشتم ولی یه ایراد داره اونم اینه که مثلا وقتی می خوای گزینه 2 رو بزنی باید دو بار بزنی یا 3 سه بار و به همین صورت، هر چی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم اگه کسی می تونه کمک کنه چون تا دوشنبه باید تحویل بدم
خیلی خیلی ممنون:20::20:
اینم لینک دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ghaioom
09-06-2012, 17:08
شما پروژه نمیخواهی بنویسی فقط جستجو نیاز داری :31:

جستجو هم بیش از 100 نوع هست هر کدام رو که بگی توی اینترنت به صورت کامل توضیح داده شده است مخصوصا زبان اصلی

معمولا برای شروع کار دفترچه تلفن ، ماشین حساب و ... مینویسند
من هم جستجو میخوام بزارم هم لیست بزارم که ببینن چی چی هست D:

اونا رو فک کنم بچه ها گرفتن شما یه چیزی بگو که جالب باشه آسون باشه نگرفته باشن D:
خوب تو لینک بده آموزش جستجو کردن رو من تو برنامه اضافه کنم بعدا ببینم چطوری میشه D:
تو جزوه هست ولی نمیدونم چطوریاس!!
جزوه هم تو بخش مقالات صفحه اولش گذاشتم میتونی بری دان کنی.

33505775
14-06-2012, 21:00
من می خوام بدونم فرق زبان های c با هم دیگه چیه

I-Tech
15-06-2012, 18:18
من می خوام بدونم فرق زبان های c با هم دیگه چیه

جواب شما...


c++ و c# یک زبان شی گرا هستند و از کلاس ها و وراثت استفاده می کنند . اما C شی گرا نیست و در زبان c ما ساختار داریم و چیزی به اسم کلاس نداریم .

تفاوت های دیگه ای هم دارند ولی تفاوت اصلی C با بقیه شی گرا نبودنش هستش . و C++ کامل شده C هست که خیلی قابلیتها بهش اضافه شده مخصوصا شی گرا بودنش . و c++ تمامی توابع موجود در C را هم پشتیبانی می کنه

تفاوت c++ با C# در این هست که با c# شما فقط می تونید برنامه نویسی شی گرا تحت .NET انجام بدید .

توی C# همه چیز اماده هستش و شما نیاز به کدنویسی زیادی ندارید . و با استفاده از محیط ویژوالی که در اختیار شما هست میتونید از ابزارهای اماده استفاده کنید . و یکی از دلایلی که باعث شده c# به این سرعت مورد استقبال قرار بگیره اینه که باعث میشه شما به سرعت برنامه های ویندوزی و تحت وب را ایجاد کنید .

درسته که c++ یک زبان بسیار قوی هستش اما یادگیری اون وقت گیر و پر هزینه هستش . اما در مقابل c# ساده تر و کم هزینه تر هستش .

موفق باشید :)

mojtaba2321
20-06-2012, 00:55
کار double توی ++c دقیقا چیه؟

ferferiii
20-06-2012, 01:57
سلام...
من 5 تیر امتحان دارم و باید این دوتا سوال رو حتما حل کنم، اگه کسی بلده خواهشا کمکم کنه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
اسم درس: طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه نویسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق نمیکنه با C یا C++ باشه...
.
.
.
سوال اول- یک کلاس برای آرایه ایجاد کنید به گونه ای که با استفاده از آن بتوان برای آرایه ها مانند زبان پاسکال حد پایین و حد بالا مشخص کند.
.
.
.
سوال دوم- یک کلاس برای اشاره گر ایجاد کنید به گونه ای که شکل ایجاد garbage و ارجاع معلق را برطرف کند.

baran631
21-06-2012, 20:55
سلام دوستان
من شنبه امتحان برنامه نویسی دارم :45:
چندتا سوال هست که اگه جوابشو بهم بدید ممنون میشم

1-برنامه ای بنویسید که یک عدد را در مبنای 10 دریافت کرده معادل ان را در مبنای 2 چاپ کند؟

2 -برنامه ای بنویسید که یک عدد را در مبنای 2 دریافت کرده معادل ان را در مبنای 10 چاپ کند؟
3--برنامه ای بنویسید که یک عدد را در مبنای 10 دریافت کرده معادل ان را در مبنای 16 چاپ کند؟
4--برنامه ای بنویسید که یک رشته را به طول حداکثر 50 کاراکتر از ورودی دریافت کرده و برعکس آن را در خروجی نمایش دهد
5-برنامه ای بنویسید که یک جمله را به طول حداکثر 100 کاراکتر از ورودی دریافت کرده و تعداد کلمه های آن را در خروجی نمایش دهد جمله به نقطه ختم می شود
6-برنامه ای بنویسید که یک ماتریس 4*3 را دریافت کرده و مشخص کند آیا متقارن هست یا خیر؟

خواهش میکنم اگه میتونید جواباشونو زودتر بدید :37: ممنون میشم

mehrdad_joon
22-06-2012, 00:34
سلام دوستان من این برنامه رو نوشتم ولی یه ایراد داره اونم اینه که مثلا وقتی می خوای گزینه 2 رو بزنی باید دو بار بزنی یا 3 سه بار و به همینصورت، هر چی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم اگه کسی می تونه کمک کنه چون تا دوشنبه باید تحویل بد
خیلی خیلی ممنون:20::20:
اینم لینک دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


عزیز خط 110:15 یه تابع exit توی switch نوشتی که تعریف نشده،
اشکال بعدی میگه برای اپراندهای مبهم باید پرانتز بکار ببری،ولی نتونستم درستش کنم چون متوجه ایراد نشدم،موفق باشی:6:

baran631
22-06-2012, 11:50
کسی نمی تونه بهم کمک کنه؟ :37:

A100000000000000A
23-06-2012, 12:56
1-برنامه ای بنویسید که یک عدد را در مبنای 10 دریافت کرده معادل ان را در مبنای 2 چاپ کند؟
سلام
قسمت های اصلی برنامه رو خودتون بنویسید من کد پایه رو قرار میدم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2 -برنامه ای بنویسید که یک عدد را در مبنای 2 دریافت کرده معادل ان را در مبنای 10 چاپ کند؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3--برنامه ای بنویسید که یک عدد را در مبنای 10 دریافت کرده معادل ان را در مبنای 16 چاپ کند؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



خواهش میکنم اگه میتونید جواباشونو زودتر بدید :37: ممنون میشم
فعلا اینارو داشتم
بقیه رو هم فکر میکنم اگه نوشتم میزارم براتون

HITB0Y
23-06-2012, 22:17
سلام دوستان
مثل اینکه این استاد برنامه نویسی نمیخواد بیخیال ما بشه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بشه لطف کنید کمکم کنید این پروژه عظیم ++c رو انجام بدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کاملا مبتدی هستم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالای پروژه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


واقعا اینه پروژه یه دانشجوی تازه کار؟!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HITB0Y
25-06-2012, 14:01
سلام دوستان
مثل اینکه این استاد برنامه نویسی نمیخواد بیخیال ما بشه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بشه لطف کنید کمکم کنید این پروژه عظیم ++c رو انجام بدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کاملا مبتدی هستم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالای پروژه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


واقعا اینه پروژه یه دانشجوی تازه کار؟!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

................................................

Greedy
25-06-2012, 14:47
سلام دوستان
مثل اینکه این استاد برنامه نویسی نمیخواد بیخیال ما بشه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بشه لطف کنید کمکم کنید این پروژه عظیم ++c رو انجام بدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کاملا مبتدی هستم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالای پروژه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


واقعا اینه پروژه یه دانشجوی تازه کار؟!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا علی اینا چیه :دی
ما تو همین ساده هاشم موندیم :دی
===========
دوستان ممنون میشم این راهنمایی کنید
تابعی بنویسید که یک رشته از ورودی خوانده و 5 کاراکتر اخر ان را حذف کند

sin2x=2sinxcosx
25-06-2012, 22:44
سلام دوستان
مثل اینکه این استاد برنامه نویسی نمیخواد بیخیال ما بشه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بشه لطف کنید کمکم کنید این پروژه عظیم ++c رو انجام بدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کاملا مبتدی هستم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالای پروژه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


واقعا اینه پروژه یه دانشجوی تازه کار؟!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


دوست عزیز باید دوباره یه جواب اعصاب خورد کن بدم مبنی بر اینکه در خواست پروژه خلاف قوانین انحمن می باشد . :18:
ولی به خدا سخ نیس .
این وقتی که می ذاری روی مسئله رو تو فوروم می ذاری ، اگه وقت بذاری روش فک کنی خیلی راحت می نویسی .
اگه یه برنامه رو تو کاغذ بتونی حل کنی ، برنامه شم می تونی بنویسی .
فرقش اینه که تو کاغذ بلدی ضرب کنی (مثلا ها مثلا ) شاید تو C ندونی چیه . اونو بیا بپرس . برو بنویس ، دوباره به یه مشکل خوردی که معادلشو ندونستی باز بیا بپرس .
برا سوال یک ، یه آرایه کاراکتری 50 تایی تعریف می کنی ، از ورودی می گیری ، تو یه حلقه از آخر به اول یکی یکی چاپ می کنی .
دومی رم مجبوری رشته بگیری و به مبنا بردن رو دستی انجام بدی .
سومی هم سخت نیس .
چهارمی هم چند تا مقایسه ساده اس .
پنجمی هم یه کم فکر می خواد . رو کاغذ امتحان کنی ، جرقه برنامه نویسیش تو ذهنت می زنه .

ms368
26-06-2012, 08:24
سلام دوستان
چندتا سوال توضیحی دارم که نتونستم پیدا کنم و 90% توی امتحانمون میاد ( مختصر و مفید )

A. تابع درخط inline function
B. عملگر new
C. پارامتر پیش فرض default parameter
D. کپسوله کردن encapsulation
E. سازنده constructor
F. الگوی تابع function prototype
G. تابع دوست friend function
H. سربارگذاری توابع function overloading
I. نوع ارجاع reference type

خیلی ممنون

ms368
26-06-2012, 12:44
یافتن ماکزیمم مقدار یک آرایه از اعداد اعشاری double max(double data [ ] , int n ) = به صورت بازگشتی و غیر بازگشتی

thnax

HITB0Y
26-06-2012, 23:22
دوست عزیز باید دوباره یه جواب اعصاب خورد کن بدم مبنی بر اینکه در خواست پروژه خلاف قوانین انحمن می باشد . :18:
ولی به خدا سخ نیس .
این وقتی که می ذاری روی مسئله رو تو فوروم می ذاری ، اگه وقت بذاری روش فک کنی خیلی راحت می نویسی .
اگه یه برنامه رو تو کاغذ بتونی حل کنی ، برنامه شم می تونی بنویسی .
فرقش اینه که تو کاغذ بلدی ضرب کنی (مثلا ها مثلا ) شاید تو C ندونی چیه . اونو بیا بپرس . برو بنویس ، دوباره به یه مشکل خوردی که معادلشو ندونستی باز بیا بپرس .
برا سوال یک ، یه آرایه کاراکتری 50 تایی تعریف می کنی ، از ورودی می گیری ، تو یه حلقه از آخر به اول یکی یکی چاپ می کنی .
دومی رم مجبوری رشته بگیری و به مبنا بردن رو دستی انجام بدی .
سومی هم سخت نیس .
چهارمی هم چند تا مقایسه ساده اس .
پنجمی هم یه کم فکر می خواد . رو کاغذ امتحان کنی ، جرقه برنامه نویسیش تو ذهنت می زنه .

داداش خیلی ممنون که انقدر راحت ناامیدم کردی !:31:
همینایی که برای شما خیلی راحته برای من یه چالش بزرگ محسوب میشه!!!:41:

mojtaba2321
27-06-2012, 12:35
برنامه اي بنويسيد كه خروجي زير را نشان دهد:
*
**
***
****
*****

کسی برنامشو بلده؟

ms368
27-06-2012, 14:46
برنامه اي بنويسيد كه خروجي زير را نشان دهد: * ** *** **** ***** کسی برنامشو بلده؟

سلام من به صورت زیر نوشتم جواب داد


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید}

اگه به جای d<=4 بزاری یه عدد دیگه ، یه دونه بهش اضاف میکنه

اگه به جای"*" بزاری d به صورت زیر چاپ میکنه
1
22
333
4444
55555

mojtaba2321
27-06-2012, 18:05
سلام من به صورت زیر نوشتم جواب داد


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید}

اگه به جای d<=4 بزاری یه عدد دیگه ، یه دونه بهش اضاف میکنه

اگه به جای"*" بزاری d به صورت زیر چاپ میکنه
1
22
333
4444
55555
ممنون اما میشه برنامه ای بنویسید که فقط از iostream.h استفاده کرده باشه؟

ms368
27-06-2012, 20:15
ممنون اما میشه برنامه ای بنویسید که فقط از iostream.h استفاده کرده باشه؟

اون conio.h تا اونجایی که میدونم برای نمایش برنامت توی داسه دیگه و با getch(); میاد
اونارو برداری مشکلی به وجود نمیاد فقط نمایش نمیده ، همین

من زیاد وارد نیستم - ترم 2 نرم افزارم

دوستان لطفا راهنمایی کنید

momo70
29-06-2012, 20:50
voidseven_segment(chara,charb,charc,chard){
PORTC=code[a];
PORTD.0=0;
delay_ms(2);
PORTD.0=1;
PORTC=code[b];
PORTD.1=0;
delay_ms(2);
PORTD.1=1;
PORTC=code[c];
PORTD.2=0;
delay_ms(2);
PORTD.2=1;
PORTC=code[d];
PORTD.3=0;
delay_ms(2);
PORTD.3=1;
}
سلام میشه خواهش کنم این برنامه رو واسم توضیح بدین؟برنامه ی یه کرنومتره به زبان سی تو ای وی آر!نمیفهمم چرا اینجوری شده!؟:37:

Life24
01-07-2012, 09:02
ممنون اما میشه برنامه ای بنویسید که فقط از iostream.h استفاده کرده باشه؟

فرق نداره. مهم سورس برنامه هست .
این کامپایلرش فرق داره. و گرنه کد که یکی هست.
#include <iostream.h>
void main()
{
int i,f,d;
d=0;
while(d<=4){
d++;
for (i=1;i<=1;i++){
for (f=i;f<=d;f++)
cout << "*" ;
}
cout << endl;
}
return 0;
}

M.S.P 5
03-07-2012, 01:27
سلام دوست عزیز من دانشجوی کارشناسی برق هستم.
مدتی هست کار برنامه نویسی وبسایت انجام میدهم.
البته سمت کلاینت که به نظر خودم تو این زمینه استادم.
اماهنوز بعضی از مفاهیم رشته کامپیوتر مثل کامپایلرو پایگاه یا ساختمان داده و ... رو بلد نیستم.
میخواهم اگه میشه یه مرجع بهم معرفی کنی تا مبانی اولیه و پیشرفته رایانه رو یاد بگیرم.
فیلم کتاب یا سایت باشه فقط فارسی باشه چون وقتم تنگه.

p d
03-07-2012, 21:46
دنیای کامپیوتر خیلی وسیع ه. دنبال چیزی که تویه کار ازش استفاده نمیشه نرید . چون عمر به اندازه کفاف نمیده . به نظر من جای این طور چیزا مباحثی که تخصصی به کارتون مربوطه رو دنبال کنید.

khafanghost
04-07-2012, 09:21
سلام ، میخوام بدونم چطوری میشه یک فایل تصادفی با تعدادی زیادی رکورد با استفاده از هشینگ (یک تابع) ایجاد کرد ..طوری که اگه آدرس 2 رکورد مثل هم بود یعنی برخورد داشتیم اون رکورد جدید و یه جایی دیگه تو فایل ذخیره کرد (سی پلاس)

vahid javani
06-07-2012, 22:45
درود
این پروژه استاد دیوونم کرده...!!
تو سازنده (کانستراکتور) دارم به چند تا آرایه مقدار میدم که ناگهان یکی از int ها که مقدار 1 داره به 0 تبدیل میشه...
کد ها و تعداد فایل هاش خیلی زیاده اگه نیازه بذارم
اینم فیلمش!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

p d
07-07-2012, 10:27
سلام.
اولا که لینک مشکل داره میزنه :
File Not Foundدوما :
از اونجایی که من نه کدتون و دیدم نه فیلمتون نه چیزی به خاطر همین فقط 1 چی به ذهنم میرسه.
چون دارید تویه heap حافظه میگیرید خوده کامپایلر بطور ظیش فرض مقدار 0 و به متغییرهاتون میده. وقتی شی جدیدی میسازید int میشه 0. باید با هر شی جدید که میسازید مقدارشو تغییر بدید.

vahid javani
07-07-2012, 18:56
سلام.
اولا که لینک مشکل داره میزنه :
File Not Found

دوما :
از اونجایی که من نه کدتون و دیدم نه فیلمتون نه چیزی به خاطر همین فقط 1 چی به ذهنم میرسه.
چون دارید تویه heap حافظه میگیرید خوده کامپایلر بطور ظیش فرض مقدار 0 و به متغییرهاتون میده. وقتی شی جدیدی میسازید int میشه 0. باید با هر شی جدید که میسازید مقدارشو تغییر بدید.

شرمندتم دسوت عزیز امیدورارم این لینک کار بده!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اون رو هم بردمش بعد از مقدار دادن به آرایه ها حل شد الان که فکرشو میکنم میگم نکنه بیشتر از اندازه آرایه بهش مقدار میدادم بعد میزده حافظه بعدش رو خراب میکرده؟؟!!

p d
08-07-2012, 10:24
بله امکان این هست.

Arashdn
13-07-2012, 19:46
سلام
من تازه C#.NET رو شروع کردم ویکی دو تا سوال مبتدی دارم
چطور میشه بدون محیط گرافیکی و از طریق کد نوییسی در فرم یه تکست باکس یا لیبل ساخته بشه؟
ممنون

ویرایش : الان دیدم .NetFrameWork بخش جدا داره، فک کنم جای اشتباه پست زدم ؟
از دفعات بعد در انجمن درست پست میدم

szh_1367
14-07-2012, 08:56
سلام
من تازه C#.NET رو شروع کردم ویکی دو تا سوال مبتدی دارم
چطور میشه بدون محیط گرافیکی و از طریق کد نوییسی در فرم یه تکست باکس یا لیبل ساخته بشه؟
ممنون

ویرایش : الان دیدم .NetFrameWork بخش جدا داره، فک کنم جای اشتباه پست زدم ؟
از دفعات بعد در انجمن درست پست میدم

کار بسیار ساده ای است

یک شی از روی ابزاری که نیاز داری بسازید سپس مقادیر مورد نیاز ان را ست کنید و در اخر شی مورد نظر رو به فورم اضافه کنید

برای Button کد رو مینویسم شما سعی کن برای بقیه ابزارها کد بنویسی. شیوه کار تقریبا در همه یکی است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mmehrzad
15-07-2012, 23:40
سلام

من توي فصل اشارهگر ها با كتاب جعفرنژاد مشكل دارم
كلا اين مبحث برام گنگ

مشكل از خنگي من هستش يا كلا اين فصل رو بد توضيح داره ؟
شما مطلب خاصي در مورد اشاره گر ها داريد ؟

ممنون

szh_1367
16-07-2012, 08:46
سلام

من توي فصل اشارهگر ها با كتاب جعفرنژاد مشكل دارم
كلا اين مبحث برام گنگ

مشكل از خنگي من هستش يا كلا اين فصل رو بد توضيح داره ؟
شما مطلب خاصي در مورد اشاره گر ها داريد ؟

ممنون
درود

بعضی از کتاب های عین الله :27:(جعفرنژاد) خوندنشون حروم هست هرچی رسیده دستش نوشته کتاب رو کپی کرده هرکجاش رو هم نتونسته ترجمه کنه حذف کرده پس در انتخاب کتاب دقت کن

بحث اشاره گرها برای افرادی که تازه پا به عرصه برنامه نویسی گذاشته اند کمی گنگ به نظر میرسد کاملا طبیعی هست دو راه سریع برای درک اشاره گرها وجود داره

1. نوشتن و دیدن مثال های زیاد از سطح مبتدی تا متوسط که در اینترنت به وفور پیدا میشود

2. رجوع به فردی که حداقل به بحث اشاره گرها احاطه داشته باشد شاید با خواندن متوجه منظور فرد نشوید اما با صحبت کردن مطلب برایتان خیلی واضح تر خواهد شد

راستی فیلم های فارسی هم در اینترنت زیاد هست به انها هم میتوانید مراجعه کنید

mojtaba2321
17-07-2012, 22:17
سلام
دوستان کسی میتونه کد 2 تا تابع زیر رو بهم بگه؟
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed_136915
18-07-2012, 10:08
سلام
دوستان کسی میتونه کد 2 تا تابع زیر رو بهم بگه؟
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
اولی رو نوشتم بعدی رو سعی کنین خودتون بنویسین چون خیلی ساده اس.
یکم عجله ای نوشتم اگه اشکالی داره بگین :46:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mojtaba2321
18-07-2012, 13:54
سلام
اولی رو نوشتم بعدی رو سعی کنین خودتون بنویسین چون خیلی ساده اس.
یکم عجله ای نوشتم اگه اشکالی داره بگین :46:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم از لطف شما
اما میشه برنامه فقط از iostream استفاده کرده باشه؟
آخه تابع رو فقط تا همینجا بهمون یاد دادن.

saeed_136915
18-07-2012, 14:50
شما سه خط اول برنامه رو حذف کن مشکلی نداره یعنی از سه تا کتابخونه ی اول تو برنامه استفاده نکردم

saeed_136915
18-07-2012, 15:24
اینم برنامه ی دوم. ولی نمیدونم منظور سوال اینجوری بود یا نه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mojtaba2321
18-07-2012, 15:44
شما سه خط اول برنامه رو حذف کن مشکلی نداره یعنی از سه تا کتابخونه ی اول تو برنامه استفاده نکردم

یعنی از main به بعد رو حذف کنم؟ اینجوری که تابع نمیشه.

saeed_136915
18-07-2012, 15:55
یعنی از main به بعد رو حذف کنم؟ اینجوری که تابع نمیشه.

نه. مگه شما اینارو نمیگی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این سه خط رو حذف کنین

mojtaba2321
18-07-2012, 16:20
GetDig
int result=GetDig(num,n);
system("pause");


این قسمتاش رو نفهمیدم.

saeed_136915
18-07-2012, 16:25
خوب اون متغیر result مقدار برگشتی تابع رو ذخیره میکنه
system("pause") هم معادل همون getch() هست که تو آخر برنامه مینویسن که بعد از اتمام برنامه ازش خارج نشه

mojtaba2321
18-07-2012, 22:43
خوب اون متغیر result مقدار برگشتی تابع رو ذخیره میکنه
system("pause") هم معادل همون getch() هست که تو آخر برنامه مینویسن که بعد از اتمام برنامه ازش خارج نشه



GetDig چیه؟

saeed_136915
18-07-2012, 23:09
GetDig چیه؟

GetDig اسم تابعی هست که تعریف کردیم (بالای main) :mellow:

Tazeh Kar
19-07-2012, 06:55
بسمه تعالی

سلام دوستان من یه کد c دارم که توی فهمش مشکل دارم. البته از اسمم معلومه که تازه کارم. راستش در رابطه با یه الگوریتم تخصصی هستش که من روی کاغذ یه چیزایی از الگوریتم رو می فهمم.

واقعا موندم چیکار کنم چون از نظر زمان تو مضیقه هستم و باید سریعا یه تغییراتی تو کد بدم و ران بگیرم و نتایج رو گزارش کنم.

زمان برام واقعا حیاتی هستش، اگه ممکنه بهترین کاری که می تونم بکنم رو بهم بگین. مثلا برم کنار یکی که c بلده بگم انجام بده برام ؟ آیا می تونه؟ چون واقعا تخصصی هستش.

یا کد رو بفرستم برای کسی که برام کامنت بذاره؟ یا خودم با دانش کمم شروع به فهم کنم که این روش خیلی وقت گیره و منه ماکزیمم چند روز تا یه هفته وقت دارم.

اگه کسی رو سراغ دارین بهم بگین واقعا در موندم:10:

ممنونم و موفق باشین

vahid javani
19-07-2012, 09:29
F10 , F11 , SHIFT + F11
کار این سه تا دکمه رو که توی محیط برنامه نویسی بلدی؟؟
تنها راهی که پیشنهاد میکنم اینه که با این کلیدها + STOP گذاشتن خودت بری جلو و بفهمی که داره چی کار میکنه!