PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید




    

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

HEGMATANEH
06-12-2011, 21:26
دوستان عزیز کسی میتونه دقیق توضیح بده تابع SRAND چه کاری انجام میده؟لطفا یه مثال بزنید

Mr Mohabat
06-12-2011, 21:45
خوب دوست عزیز میتونه یه شمارنده بزاره و هر بار که یه مقسوم علیه رو رایت میکنه ++ بشه و آخر بار که از حلقه میاد بیرون شمارنده رو رایت کنه.
درسته؟؟
حرف شما صحيح
ايشون هم همين كار رو كرده و غير از عدد يك بقيه اعداد را شمارش كرده و البته مقسوم عليه ها رو رايت نكرده كه حتما دليل داشته
در اعداد كوچيك هم كار مي كنه مشكل فقط در اعداد بزرگ هست كه احتمالا نوع متغير رو بايد تغيير بده

HEGMATANEH
06-12-2011, 21:50
دوست عزیز در مورد سوال دوم خودم چی میتونی کمک کنی؟

mf.designing
06-12-2011, 22:03
بجای int از long int استفاده کردم ولی بازم همونجوریه.مشکل از کد نیست؟ کد ساده ای هست و اشکال دار به نظر نمیرسه ! از کدی که دوست عزیزمون هم گذاشت یه بار استفاده و تست کنید .


دوستان عزیز کسی میتونه دقیق توضیح بده تابع SRAND چه کاری انجام میده؟لطفا یه مثال بزنید از تابع srand استفاده می کنن تا نقطه شروع اعداد تصادفی که انتخاب میشن رو تغییر بدن.این تابع یه پارامتر میخواد که میتونین از خروجی تابع time برای دادن یه عدد به این تابع استفاده کنین: (time.h رو include کنین.)
srand( (unsigned)time( NULL ) );

Mr Mohabat
06-12-2011, 22:08
تابع srand يك مقدار از نوع صحيح مي گيرد و يك عدد صحيح بر مي گرداند اما در هر بار اجرا همان عدد را بر مي گرداند براي جلوگيري از اين كار از تابع time استفاده مي شود به صورت زير :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما تابع time چيست ؟
تابعي است كه زمان سيستم را بر مي گرداند اما زمان را به صورت عدد صحيح بر مي گرداند
مثلا تاريخ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و ساعت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باشد اين تابع عدد (time) عدد 0 را بر مي گرداند
يا مثلا تاريخ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساعت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين تابع عدد 30*24*3600+14*3600+12 را بر مي گرداند
در حقيقت فاصله زماني بر حسب ثانيه را از تاريخ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساعت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بر مي گرداند اما زماني كه بر مي گرداند بر حسب 00:00 GMT مي باشد
موفق باشيد:11:

HEGMATANEH
06-12-2011, 22:09
میشه در مورد ورودی های بدون علامت یه توضیحی بدید.(unsigned)

alil1369
06-12-2011, 22:24
سلام
یه درخواست دارم از اساتید محترم
امکانش هست لطف کنید این چندتا برنامه رو برای من بنویسید ؟؟

1 - برنامه ای که 3 عدد از ورودی بگیرد و ماکزیمم انها را پیدا کند و چاپ کند
2 - برنامه ای که 4 عدد خوانده و زوج و فرد ها و تعداد مثبت ها رو منفی ها رو چاپ کنه
3 - یک عدد 3 رقمی خوانده و یک رقم دیگر نیز بخواند چک کند که رقم در عدد وجود دارد یا خیر ( مثلا 243 بدیم بعد 2 بدیم بگه توش هست )
4 - یک ارایه 2 بعدی 3*3 خوانده و حاصلجمع هر ستون را زیر ان چاپ کند مثلا
3 2 1
6 5 4
9 8 7
--------
18 15 12

5- بزرگترین عنصر یک ارایه دو بعدی 3*3 را به همراه سطر و ستون ان چاپ کند

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

ممنون و تشکر از لطفتون

Mr Mohabat
06-12-2011, 22:27
unsignd كه توضيح نداره
signd و unsignd كه اولي براي اعداد علامت دار ( منظور اعدادي كه شامل اعداد منفي نيز مي باشد ) و دومي اعداد بدون علامت يعني اعداد فقط مثبت
هموانطوري كه ميدانيد اعداد در كامژيوتر به صورت بيت ذخيره مي شود در اعداد signd يكي از بيت ها نشانگر منفي يا مثبت بودن عدد مي باشد كه بيت آخر مي باشد و در صورت يك بودن اين بيت عدد منفي ود در غير اين صورت مثبت است اما در اعداد بدون علامت unsignd بيت علامت وجود ندارد و اعداد از صفر شروع مي شود تا ماكزيمم به سمت اعداد مثبت

چيز خاصي نداره كه بگم:13::31:

caca_caca888
06-12-2011, 22:40
سلام
یه درخواست دارم از اساتید محترم
امکانش هست لطف کنید این چندتا برنامه رو برای من بنویسید ؟؟

1 - برنامه ای که 3 عدد از ورودی بگیرد و ماکزیمم انها را پیدا کند و چاپ کند
2 - برنامه ای که 4 عدد خوانده و زوج و فرد ها و تعداد مثبت ها رو منفی ها رو چاپ کنه
3 - یک عدد 3 رقمی خوانده و یک رقم دیگر نیز بخواند چک کند که رقم در عدد وجود دارد یا خیر ( مثلا 243 بدیم بعد 2 بدیم بگه توش هست )
4 - یک ارایه 2 بعدی 3*3 خوانده و حاصلجمع هر ستون را زیر ان چاپ کند مثلا
3 2 1
6 5 4
9 8 7
--------
18 15 12

5- بزرگترین عنصر یک ارایه دو بعدی 3*3 را به همراه سطر و ستون ان چاپ کند

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

ممنون و تشکر از لطفتون
سوالاتت زیاده.اولیو میگم بعدش یکی دیگرم انتخاب کن بگم:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته واسه خودت میگم...اگه میخوای یاد بگیری باید خودت بنویسی.اگه نشد بعد بیای مشکلاتشو اینجا بگی...
وگرنه 5 تا که ایرادی نداره.10 تا باشه

Mr Mohabat
06-12-2011, 22:41
سلام
یه درخواست دارم از اساتید محترم
امکانش هست لطف کنید این چندتا برنامه رو برای من بنویسید ؟؟

1 - برنامه ای که 3 عدد از ورودی بگیرد و ماکزیمم انها را پیدا کند و چاپ کند
2 - برنامه ای که 4 عدد خوانده و زوج و فرد ها و تعداد مثبت ها رو منفی ها رو چاپ کنه
3 - یک عدد 3 رقمی خوانده و یک رقم دیگر نیز بخواند چک کند که رقم در عدد وجود دارد یا خیر ( مثلا 243 بدیم بعد 2 بدیم بگه توش هست )
4 - یک ارایه 2 بعدی 3*3 خوانده و حاصلجمع هر ستون را زیر ان چاپ کند مثلا
3 2 1
6 5 4
9 8 7
--------
18 15 12

5- بزرگترین عنصر یک ارایه دو بعدی 3*3 را به همراه سطر و ستون ان چاپ کند
دوست عزيز اين تمرين ها برا اينه كه شما يه ذره به اون مغر محترم زحمت بديد و يه ذره فكر كنيد
اگر بنده يا ديگر دوستان اين برنامه رو براي شما بنويسند براي شما هيچ سودي ندارد
شما كمي فكر كنيد و مشكلاتتان را مطرح كنيد دوستان هستند و به سوالات شما ژاسوخ خواهند گفت

يك توصعه اينكه سعي كنيد برنامه را قبل از نوشتن به زبان مربوطه درك كرده و در صورتي كه تازه كار هستيد فلوچارت آن را براي خودتان روي كاغذ رسم كنيد مهمتر از برنامه نويسي به يك زبان خاص درك الگوريتم و توانايي رسم فلوچارت است و در نوشتن آن به يك زبان خاص ( كه در اينجا c++ است ) فقط لازم است كه كلمات كليدي آن را و طرز كار آنها را بلد باشيد .
اگر شما الگوريتم را خوب درك كنيد بيش از 50 درصد راه را رفته ايد

مثلا سوال اول گفته سه عدد از ورودي بگيرد كه بعيد ميدونم كسي باشه كه اينو ندونه
و براي ماكزيمم هم با دو بار مقايسه ( با دستور if ) جواب به دست مي آيد

برا بقيه هم يه كم يه كم فكر و يه كم علاقه نشون بديد حله :46:

HEGMATANEH
06-12-2011, 22:42
سلام
یه درخواست دارم از اساتید محترم
امکانش هست لطف کنید این چندتا برنامه رو برای من بنویسید ؟؟

1 - برنامه ای که 3 عدد از ورودی بگیرد و ماکزیمم انها را پیدا کند و چاپ کند
2 - برنامه ای که 4 عدد خوانده و زوج و فرد ها و تعداد مثبت ها رو منفی ها رو چاپ کنه
3 - یک عدد 3 رقمی خوانده و یک رقم دیگر نیز بخواند چک کند که رقم در عدد وجود دارد یا خیر ( مثلا 243 بدیم بعد 2 بدیم بگه توش هست )
4 - یک ارایه 2 بعدی 3*3 خوانده و حاصلجمع هر ستون را زیر ان چاپ کند مثلا
3 2 1
6 5 4
9 8 7
--------
18 15 12

5- بزرگترین عنصر یک ارایه دو بعدی 3*3 را به همراه سطر و ستون ان چاپ کند

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

ممنون و تشکر از لطفتون
سوال یک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

caca_caca888
06-12-2011, 22:49
unsignd كه توضيح نداره
signd و unsignd كه اولي براي اعداد علامت دار ( منظور اعدادي كه شامل اعداد منفي نيز مي باشد ) و دومي اعداد بدون علامت يعني اعداد فقط مثبت
هموانطوري كه ميدانيد اعداد در كامژيوتر به صورت بيت ذخيره مي شود در اعداد signd يكي از بيت ها نشانگر منفي يا مثبت بودن عدد مي باشد كه بيت آخر مي باشد و در صورت يك بودن اين بيت عدد منفي ود در غير اين صورت مثبت است اما در اعداد بدون علامت unsignd بيت علامت وجود ندارد و اعداد از صفر شروع مي شود تا ماكزيمم به سمت اعداد مثبت

چيز خاصي نداره كه بگم:13::31:

این سوال منم هست.
خوب
unsigned char هم هست
جفتشونم 8 بیتن!
بیتاشون با هم برابره اما در همه حالتاش بازه قابل قبول آنسایند دو برابره ساینده

Mr Mohabat
06-12-2011, 23:08
unsigned char هم هست
اين كه جز دروس دانشگاه نيست درسته؟
حقيقتش خودم در اين باره نمي دونم ولي اينجا رو كه نگاه كردم ( البته زبانم زياد تعريفي نداره)


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فك كنم منظورش اين باشه كه جدول اسكي 255 كاراكتر داره و همونطور كه مي دونيد اعداد در متغير ذخيره ميشن و هر كاراكتر معادل
يك عدد عست كه بهش مي گن عدد اسكي متغير از نوع char مستقيم كاراكتر مي گيره unsignd char عدد اسكي استاندارد مي گيره و كه از 0 تا 255 هست اما signd char اين عدد اسكي رو ( نمي دونم دقيقا بهش ميگن اسكي يا چيز ديگه ) كه ميشه بهش گفت اسكي غير استاندارد كد كاراكتراشون از -128 تا 127 مياشد
موفق باشيد :11:

HEGMATANEH
06-12-2011, 23:08
دوستان عزیز چجوری میشه رقم دهگان و صدگان یه عدد رو باتابع فرعی محاسبه کنه؟

Mr Mohabat
06-12-2011, 23:17
دوستان عزیز چجوری میشه رقم دهگان و صدگان یه عدد رو باتابع فرعی محاسبه کنه؟
منظورت از تابع فرعي رو نمي دونم
ولي براي دهگان و صدگان مي توني اين كار رو بكني مثلا فرض كن عددت n هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lموفق باشي:11:

alil1369
06-12-2011, 23:48
سوال یک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون
تشکر ولی ما از دستورات printf , scanf استفاده میکنیم ؟؟
نمیدونم چرا ؟

Mr Mohabat
07-12-2011, 00:02
حتما برا شما c درس مي دن نه c++
به جاي cin از scanf و به جاي cout از printf استفاده كن
كد ها فقط فرقشون فكر كنم همين باشه
موفق باشي:11:

Greedy
07-12-2011, 12:12
سلام اگه میشه سورس کد بازی اسنیک بذارید

کسی نبود ؟:دی

p d
07-12-2011, 15:44
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Greedy
07-12-2011, 16:46
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هر 4 تا رو گرفتم ولی اینا فکر کنم اسنیک پیشرفته باشه
من اسنیک 1100 میخوام :دی تازه ترم یکم اصلا خیلی از این چیزا رو نخوندیم
ساده ترش نیست ؟

vampire girl
07-12-2011, 16:59
سلام دوستان...
اگر بخوام c یاد بگیرم از کجا باید شروع کنم؟؟؟
خیلی فوریه جواب بدین لطفا ممنونم

sima_6600
07-12-2011, 18:44
مشکل برنامه من چیه برنامه ارزیابی میانوندی هر عبارتی وارد میکنم جواب 0 میشه میشه یکی کمک کنه این برنامه رو کامل کنم ممنونم.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Qadiany
07-12-2011, 23:48
سلام دوستان...
اگر بخوام c یاد بگیرم از کجا باید شروع کنم؟؟؟
خیلی فوریه جواب بدین لطفا ممنونم
سلام.
pdf و کتاب بخون. بعدم تمرین کن و تو این فوروم هام سوال بپرس دوستان جواب بدن.

vampire girl
08-12-2011, 00:11
سلام.
pdf و کتاب بخون. بعدم تمرین کن و تو این فوروم هام سوال بپرس دوستان جواب بدن.

راستش یه pdf مربوط به مبحث html دان کردم و دارم میخونمش اما خیلی سوال و مشکل واسم پیش میاد...
خودآموزی جواب میده به نظرتون(تو این مورد)؟

HEGMATANEH
08-12-2011, 18:37
سلام به دوستان گلم
من میخوام خط کد هایی که تو توابع کتابخانه ای هست رو در بیارم .
اولا چجوری باید اینکارو بکنم؟
دوما آیا میشه تغییراتی توش بدم یا نمیشه؟
مرسی

HEGMATANEH
08-12-2011, 18:46
راستش یه pdf مربوط به مبحث html دان کردم و دارم میخونمش اما خیلی سوال و مشکل واسم پیش میاد...
خودآموزی جواب میده به نظرتون(تو این مورد)؟
دوست عزیز اولا که اینجا مربوط به برنامه نویسی C و C++ هست و html مال برنامه نویسی وب سایت هست.
دوما بله جواب میده .خود من برنامه نویسی وب سایت رو تو خونه یاد گرفتم.
در مورد سوال آخر اگه مشکلی براتون پیش نیاد مطمئنا یاد نمی گیرید.هر چی سوال بیشتر براتون پیش بیاد بیشتر یاد میگیرید!
موفق باشید

HEGMATANEH
08-12-2011, 18:53
دوستان عزیز سوالم خیلی واجبه کسی دوست داره به من کمک کنه؟
مثلا میخوام بدونم کدهایی که تو تابع srand هستند رو در بیارم و بدونم با چه کدهایی این کارو انجام میده؟
مرسی

diana_1989
08-12-2011, 19:02
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام دوستان این برنامه رو نوشتم ولی به ازای تابع moveball توپه حرکت نمیکنه ... مشکلش چیه ؟ درضمن من میخوام تو محدوده دایره توپ حرکت کنه ....یعنی خودم میدونم که این بازه هایی که من تو شرط if گذاشتم اشتباهه ولی نمیدونم باید چی وارد کنم به ازای محدوده دایره بزرگتر

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------


دوستان عزیز سوالم خیلی واجبه کسی دوست داره به من کمک کنه؟
مثلا میخوام بدونم کدهایی که تو تابع srand هستند رو در بیارم و بدونم با چه کدهایی این کارو انجام میده؟
مرسی

زیر هر library کلیدهای ctrl+f1 رو بزنید کل دستورات مربوط به اون کتابخونه رو میده
مثلا توضیحاتی راجع به اون کتابخونه به همراه چند مثال

p d
08-12-2011, 20:33
به dx , dy مقدار ندادی که و ....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی چی ؟ یکیش تو دل اون یکی حرکت کنه ؟
---
ببخشید میشه بدونم کدوم دانشگاه هستید؟

starry_girl
08-12-2011, 22:35
خیلی جالب بود .
ممنون که راه حلتونو تو فوروم هم قرار دادین .
اسم user تون چیه ؟
من احتمال می دم حاوی کاراکترهایی هست که برای ++ Dev C مجاز نیست .
چون تو path دسکتاپ ، user name هم قرار داره دیگه .
مثلا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



باز هم سلام
اسم یوزرم مشکلی نداره . حروف انگلیسی هست فقط.

Qadiany
08-12-2011, 22:42
راستش یه pdf مربوط به مبحث html دان کردم و دارم میخونمش اما خیلی سوال و مشکل واسم پیش میاد...
خودآموزی جواب میده به نظرتون(تو این مورد)؟
نمی دونم انشاالله جواب بده تو سایت برنامه نویس هم سر بزنید به دردتون میخوره.
اینجا یه قسمت از برنامه نویسه که چند تا مرجع معرفی کرده.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

HEGMATANEH
09-12-2011, 11:55
زیر هر library کلیدهای ctrl+f1 رو بزنید کل دستورات مربوط به اون کتابخونه رو میده
مثلا توضیحاتی راجع به اون کتابخونه به همراه چند مثال
بابت راهنماییتون ممنون
من با dev ++c کد میزنم ولی وقتی این کاری که شما زدی رو زدم کار نکرد ولی وقتی که کنترل رو نگه داشتم و روی توابع و library ها کلیک کردم کار کرد.
مرسی

n.a.b.a.t
09-12-2011, 15:43
برنامه ای بنویسید که فاکتوریل یک عدد را محاسبه کند.

Life24
09-12-2011, 16:23
برنامه ای بنویسید که فاکتوریل یک عدد را محاسبه کند.


int i,n;
long f=1;
cin>>n;
for (i=1;i<=n;i++)
f*=i;
cout<<f;

#include <iostream.h>
int f(int n) {
if (n==1)
return 1;
return n*f(n-1);
}
int main ()
{
int n,i;
cin>>n;
cout<<f(n);

return 0;
}


روش اول معمولي و دوم بازگشتي

diana_1989
09-12-2011, 20:58
به dx , dy مقدار ندادی که و ....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی چی ؟ یکیش تو دل اون یکی حرکت کنه ؟
---
ببخشید میشه بدونم کدوم دانشگاه هستید؟

یادم رفته
تغییرات x و y رو 1.9 گذاشتم
برای بازی تنیس میخوام حرکت توپ رو
میخوام توپ از مرکز دایر شروع به حرکت کنه و وقتی به دایره بزرگ خورد game over شه و وقتی به تنیس خورد برگرده .... فعلا حرکت توپ رو مشکل دارم که حرکت نمیکنه :20:



بابت راهنماییتون ممنون
من با dev ++c کد میزنم ولی وقتی این کاری که شما زدی رو زدم کار نکرد ولی وقتی که کنترل رو نگه داشتم و روی توابع و library ها کلیک کردم کار کرد.
مرسی

من با bc و dosbox کار کردم و از این راه به کتابخونه ها دسترسی دارم
خوشحالم که مشکلتون حل شد دوست عزیز

kani toze
09-12-2011, 22:24
برنامه ای که فاکتوریلیک عددرامحاسبه وچاپ کند

kani toze
09-12-2011, 22:32
برنامه ای که یک لیست اعداد راازکاربر بگیرد ومیانگین آن راچاپ کند

kani toze
09-12-2011, 22:36
برنامه ای که یک لیست اعداد راازکاربر بگیرد ومیانگین آن راچاپ کند

Qadiany
10-12-2011, 07:03
برنامه ای که فاکتوریلیک عددرامحاسبه وچاپ کند
اون چیزی که ازت خواستن به نظرم یه چیز سادس ولی اگه خواستی مثل ماشین حساب ویندوز فاکتوریل اعشاری تعریف کنی تو ویکی پدیا دنبال تابع Gama و فرمول استرلینگ و فاکتوریل بگرد فرمولشو بدون این که همش تو عدد قبل از خودش ضرب کنی پیدا میکنی. البته یکم فرمولش سخته ولی اگه بنویسی استادتونم انگشت به دهن میمونه.

diana_1989
10-12-2011, 10:56
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


من اون برنامه که بالا نوشتم رو کمی تغییر دادم توپه حرکت میکنه الان اما فقط در یک زاویه
بعدشم که من محدوده برگشت دایره کوچک رو ماکزمیم دایره بزرگ در نظر گفتم (یعنی بالاش که اگه خورد به اونجا برگرده ) که میبینید الان داره از دایره رد میشه چون زوایه حرکتش مورب شده
باید چیکار کنم ؟
باید چیکار کنم ؟

مهندس الهه
10-12-2011, 11:26
سلام
تو ++C چجوری میشه با زدن دکمه ای از کیبرد از برنامه خارج شد ؟

مثلا من میخوام شرط خروج از برنامه رو کلید ESC در نظر بگیرم
راه حلش چیه ؟

diana_1989
10-12-2011, 13:37
سلام
تو ++C چجوری میشه با زدن دکمه ای از کیبرد از برنامه خارج شد ؟

مثلا من میخوام شرط خروج از برنامه رو کلید ESC در نظر بگیرم
راه حلش چیه ؟
تو c با دستور زیر تا زمانی که کلیدی زده نشده از برنامه خارج نمیشیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

p d
10-12-2011, 15:27
فعلا حرکت توپ رو مشکل دارم که حرکت نمیکنه :20:

یعنی توپ وسط حرکت کنه ؟
خب این و ران کنید کار میکنه.
البته وجود gtech بی معنی ه!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه نویسی گرافیکی من و یاده مرد بزرگ انداخت...:27: میشناسیدش ؟ به خاطر همین پرسیدم کدوم یونی هستید.
موفق باشید.

diana_1989
10-12-2011, 18:40
یعنی توپ وسط حرکت کنه ؟
خب این و ران کنید کار میکنه.
البته وجود gtech بی معنی ه!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه نویسی گرافیکی من و یاده مرد بزرگ انداخت...:27: میشناسیدش ؟ به خاطر همین پرسیدم کدوم یونی هستید.
موفق باشید.

برنامه که باز درست کار نمیکنه .. توپ از دایره برزگ میاد بیرون ... من میخوام به لبه اش خورد برگرده

...

منظورتون کدوم مرد بزرگه ؟ مردهای بزرگ زیادن :31:

p d
10-12-2011, 19:28
چیزی که الان به ذهنم میرسه و احتمالا راحت ترین راه حل اینه که:
مرکز توپ شما نباید از خطی که موازی محور x,y ها نسبت به دایره بزرگتر ؛ عبور کنه.
یعنی میایم 4 تا خط در بالا و پایین و چپ و راست دایره بزرگتر ؛ به صورت موازی و مماس باهاش میکشیم ، بعد میگی جناب توپ مرکز شما باید بین این خطوط باشه...
چون میدونم که نفهمیدید ی شکل هم کشیدم تا واضح تر شه انشا, الله
خط سیاه محور شماست. دایره سیاه همون دایره بزرگ و 200 هم شعاع دایره بزرگه. اون عدد ها هم مختصاتی اند که مرکز توپ باید بینشون حرکت کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بچگی نقاشیم خوب نبود :31:
و برای دقیق تر کردن حرکت توپ شما بهتره که به جای بررسی و چک کردن مرکز ،شرط if بر روی مرکز+شعاع توپ تنظیم شه. اینطوری در واقع حرکت توپ حساس تر میشه!
برای اینکه حجم کار زیاد نشه و سنگین نشه ، بعد از اینکه این و نوشتید و کامل شد بگید تا، راه حل اینکه چطوری اون 4مثلث های گوشه از بین بره و داخل اونا نشه هم میگم بهتون.
---
منظور از مرد بزرگ هم استاد عادلی نیا هستند.
 

Morton.
10-12-2011, 20:27
بچه ها کسی فرق مقدار دهی اولیه تو c90 و c99 و c++ رو میدونه؟

Greedy
10-12-2011, 20:55
برنامه ای بنویسید که به تعداد دلخواه عدد گرفته و میانگین انرا چاپ کنید
این سر کلاس استاد نوشته ما هم نوشتیم اومدم خونه وارد کردم مشکل داره مشکلش چیه ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن من اصلا متوجه نشدم این بخش while رو این به چه صورت هست الان زده تا وقتی که کلید n رو فشار ندادی دستور ادامه بده ؟؟

مهندس الهه
10-12-2011, 21:19
تو c با دستور زیر تا زمانی که کلیدی زده نشده از برنامه خارج نمیشیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب تو سی پلاس پلاس هم با getch تا کاراکتی وارد نکنی از برنامه خارج نمیشه

به هر حال جوابم اینا نیست

یک مثال ساده میزنم
برنامه ای میخوایم بنویسیم که از کاربر عدد دریافت کنه و کاربر تا ESC رو نزده برنامه هی عدد درخواست کنه از کاربر

البته من esc رو مثال میزنم چون کد اسکیش یادمه
که 27 هست

مهندس الهه
10-12-2011, 21:31
برنامه ای بنویسید که به تعداد دلخواه عدد گرفته و میانگین انرا چاپ کنید
این سر کلاس استاد نوشته ما هم نوشتیم اومدم خونه وارد کردم مشکل داره مشکلش چیه ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن من اصلا متوجه نشدم این بخش while رو این به چه صورت هست الان زده تا وقتی که کلید n رو فشار ندادی دستور ادامه بده ؟؟
اینو تست کنید
من کامپایلر ندارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
while میگه اگر کاراکتر ورودی n باشه برنامه خاتمه پیدا کنه
100 کد اسکی کاراکتر n ااست

مهندس الهه
10-12-2011, 21:37
برنامه ای بنویسید که به تعداد دلخواه عدد گرفته و میانگین انرا چاپ کنید
این سر کلاس استاد نوشته ما هم نوشتیم اومدم خونه وارد کردم مشکل داره مشکلش چیه ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن من اصلا متوجه نشدم این بخش while رو این به چه صورت هست الان زده تا وقتی که کلید n رو فشار ندادی دستور ادامه بده ؟؟
اینو تست کنید
من کامپایلر ندارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
while میگه اگر کاراکتر ورودی n باشه برنامه خاتمه پیدا کنه
100 کد اسکی کاراکتر n ااست

p d
10-12-2011, 21:45
یک مثال ساده میزنم
برنامه ای میخوایم بنویسیم که از کاربر عدد دریافت کنه و کاربر تا ESC رو نزده برنامه هی عدد درخواست کنه از کاربر


مثلا تا وقتی اینتر نزدی عدد بگیره و اگه اینتر زده شد بر ی سری محاسبات رو عدد ها انجام بده ؟
اگه اینطوره به مثال زیر توجه کنید هم جواب شما رو میده هم جناب Greedy :




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


این احتمال زیاد n نبوده یچی دیگه بوده ! به هر حال فرقی نداره!
این مثال تا وقتی که شما enter نزدید ازتون عدد میگیره ، بعد که enter وارد شد میره بیرون. فقط ی مشکل داره اونم این که به sum باید مقدار اولیه صفر داد. دیگه فک نکنم مشکلی باشه.
-----


while میگه اگر کاراکتر ورودی n باشه برنامه خاتمه پیدا کنه
100 کد اسکی کاراکتر n ااست
چ گیری به کد اسکی دادید ؟ D: مگه دارید اسمبلی مینویسید ؟ نیازی به این کارا نیست!

مهندس الهه
11-12-2011, 16:08
مثلا تا وقتی اینتر نزدی عدد بگیره و اگه اینتر زده شد بر ی سری محاسبات رو عدد ها انجام بده ؟
اگه اینطوره به مثال زیر توجه کنید هم جواب شما رو میده هم جناب Greedy :



این احتمال زیاد n نبوده یچی دیگه بوده ! به هر حال فرقی نداره!
این مثال تا وقتی که شما enter نزدید ازتون عدد میگیره ، بعد که enter وارد شد میره بیرون. فقط ی مشکل داره اونم این که به sum باید مقدار اولیه صفر داد. دیگه فک نکنم مشکلی باشه.
-----

چ گیری به کد اسکی دادید ؟ D: مگه دارید اسمبلی مینویسید ؟ نیازی به این کارا نیست!
خب دِ همین دیگه :دی
دکمه اینتر رو میشه با دستورات کنرتلی مثل \n به برنامه فهموند
بقیه کلیدها چی؟
مثلا کلید f1
میخوایم با کلید f1 به برنامه خاتمه بدیم

فکر کنم دیروز از رو دنده کد اسکی بیدار شدم :دی

amirkhof
11-12-2011, 16:50
سلام یه چند تا برنامه بود که باید تحویل بدم
اینا برنامه هان که باید به زبان c بنویسم و چون c++ و c فرق زیادی ندارن گفتم اینجا مطرح کنم
1- برنامه ای بنویسید که سه عدد روز،ماه،سال را دریافت کند و مشخص نماید که این عدد می تواند بیانگر یک تاریخ شمسی باشد یا خیر ؟
2-برنامه سه عدد را بگیرد و به ترتیب صعودی آنها را چاپ کند؟
3-برنامه ای بنویسید که یک عدد از ورودی بگیرد و مشخص کند که اول هست یا خیر؟

برنامه اول اصلا نتونستم بفهمم باید چیکار کنم
خیلی ممنون میشم کمک کنید

Greedy
11-12-2011, 20:56
این احتمال زیاد n نبوده یچی دیگه بوده ! به هر حال فرقی نداره!
این مثال تا وقتی که شما enter نزدید ازتون عدد میگیره ، بعد که enter وارد شد میره بیرون

ممنون عزیز اینو هم تست کردم مشکل داشت بعد مشخص شد یک بک اسلاش اضافی میزنم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بک اسلاش نداشت در واقع
راستی یه سوال دیگه بعد getch() میزنیم != مگه این علامت مخالف نیست در واقع میشه مخالف r مگه نباید علامت == بذاریم که یعنی وقتی کلید r زدیم عملیات متوقف شه ؟

Morton.
11-12-2011, 23:05
بچه ها کسی فرق مقدار دهی اولیه تو c90 و c99 و c++ رو میدونه؟

مهندس الهه
12-12-2011, 02:17
راستی یه سوال دیگه بعد getch() میزنیم != مگه این علامت مخالف نیست در واقع میشه مخالف r مگه نباید علامت == بذاریم که یعنی وقتی کلید r زدیم عملیات متوقف شه ؟
while یعنی "تا زمانی که ..."
معنی دستور " while(getch()!= '\n' ) " این مشه که "تا زمانی که کاراکتر وارد شده توسط کاربر اینتر نباشه برنامه تداوم داشته باشه"

در صورتی میشه از عملگر مساوی استفاده کرد که از دستور شرطی if استفاده شده باشه

nimaam
12-12-2011, 10:42
لز دوستان کی میتونه اینو حل کنه ؟!



پروژه درس طراحی الگوریتم



دو رشته از حروف به صورت X=x1x2...xn و Y=y1y2...ym داده شده است. می‌خواهیم با اجرای اعمال ویرایشی رشته X را به رشته Y تبدیل کنیم به گونه‌ای که مجموع هزینه اعمال انجام شده کمترین باشد. برنامه باید کمترین هزینه تبدیل لازم را بدست آورد. اعمال ویرایشی مجاز عبارت است از:

الف) حذف یک حرف از رشته، باز هزینه d

ب) اضافه کردن یک حرف در رشته با هزینه I

ج) تعویض کردن یک حرف در یک رشته با یک حرف دیگر با هزینه C



برای مثال چنانچه X=abbac و Y=abcb باشد و هزینه اجرای کلیه اعمال ویاریشی را برابر در نظر بگیریم با اجرای سه عمل تبدیل به صورت زیر انجام خواهد شد.
abbac -> abcbac -> abcbc -> abcb

راهنمایی:

ماتریسی برای ثبت هزینه تبدیل i حرف اول از رشته X به j حرف اول از رشته Y تعریف کنید و برای آن رابطه‌ای بر اساس تبدیل تعداد کمتری از حروف (مثلا از روی C[i-1][j] ) در حالات مختلف بیابید.
C[i][j] = ?

به عنوان مثال اگر j=0 باشد در این صورت C[i][j] = i*d خواهد بود.

نکات:

- حل کردن این مساله از روشی غیر از برنامه نویسی پویا نصف نمره را خواهد داشت.

kyrie-chan
12-12-2011, 18:40
سلام
كل كد رو اينجا ميذارم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون تابع MousePos هم براي نشون دادن موقعيت ماوس هست كه تعريف شده
براي راه‌حلي هم كه آرام ميخواد پياده كني ميتوني خيلي راحت از يه آرايه از نوع استراكچر دو عضوي استفاده كني كه به ازاي هر كليك يه انديس جلو بري و موقيت ماوس رو ذخيره كني تا اينكه به نقطه شروع برسي يا كاربر كليك راست كنه و نقطه آخر رو به اول وصل كني. در ضمن اين كد شامل رسم خط و مستطيل و دايره و ... هم هست كه ميتونه كمكت كنه. تابع پر كردن هم ممكنه اشكالاتي توي سطوح خيلي بزرگ داشته باشه كه فرصت نكردم اصلاحش كنم. بهر حال اميدوارم كمكت كنه

میشه بگین این کد یا کد بعدی که میذارم برای چیه ؟؟ آیا برنامه پرکرد شکل با موسه و اینکه در dev فعال میشه ؟؟؟ اگه ایرادی داره میتونین درست کنینش ؟


#include <iostream>
#include <conio.h>
#include <graphics.h>
#include <math.h>
#include <stdio.h>
//-------------------------
using namespace std;
//**********************//
int main(int argc, char *argv[])
{
screen(screenW, screenH, 0, "Flood Fill");
clearScreenBuffer(RGB_White);
int mouseX, mouseY;
int oldMouseX, oldMouseY;
bool LMB, RMB;

while(!done())
{
oldMouseX = mouseX;
oldMouseY = mouseY;
getMouseState(mouseX, mouseY, LMB, RMB);

//3 different mouse input actions
if(LMB) paint_drawLine(oldMouseX, oldMouseY, mouseX, mouseY, RGB_Black);
if(RMB)
{
int color = RGBtoINT(ColorRGB((mouseX % 3 + 1) * 64, (mouseY % 8) * 32, (mouseX + mouseY) % 256));
floodFillScanlineStack(mouseX, mouseY, color, screenBuffer[mouseX][mouseY]);
}
if(RMB && LMB) clearScreenBuffer(RGB_White);

//benchmark
readKeys();
if(inkeys[SDLK_SPACE])
{
float startTime = getTime();
for(int i = 1; i < 50; i++) floodFill4Stack(mouseX, mouseY, RGBtoINT(ColorRGB(i,255,i)), screenBuffer[mouseX][mouseY]);
float endTime = getTime();

float startTime2 = getTime();
for(int i = 1; i < 50; i++) floodFillScanlineStack(mouseX, mouseY, RGBtoINT(ColorRGB(i,255,i)), screenBuffer[mouseX][mouseY]);
float endTime2 = getTime();

drawBuffer(screenBuffer[0]);
print(endTime - startTime, 0, 0, 0, RGB_Black, 1, RGB_White);
print(endTime2 - startTime2, 0, 0, 8, RGB_Black, 1, RGB_White);
redraw();
sleep();
}

//redraw the screen each frame
drawBuffer(screenBuffer[0]);
redraw();
}
return 0;
}

reza3600
13-12-2011, 12:45
سلام دوستان
یه سوال فوری داشتم

1- چطور میشه مقدار یک متغیر رو که داخل یه تابع وجود داره رو خارج اون تابع هم داشته باشیم.
از static که استفاده کنم تنها مقدار اون متغیر بعد از اجرای تابع پاک نمیشه ولی قابل دسترس هم نیست.

2- امکانش هست که ارگوماندهای یه تابع Array باشند؟ چطوری؟
من در کل میخام که بتونم توی سی ++ بردار تعریف کنم و بیام ضرب دو تا بردار رو تعریف کنم . خودم تصورم اینه که با آرایه ها بشه این کار رو کرد. به نظر شما راه بهتری هم برای تعریف بردار ها هست؟

3- من الان میخام که همه ی کدهای درون main غیر از حلقه ی for ‌رو داخل تابع function قرار بدم و وقتی که این تابع رو اجرا کردم بتونم Array3 رو خارج اون تابع داشته باشم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون

Qadiany
13-12-2011, 13:31
سلام دوستان
یه سوال فوری داشتم

1- چطور میشه مقدار یک متغیر رو که داخل یه تابع وجود داره رو خارج اون تابع هم داشته باشیم.
از static که استفاده کنم تنها مقدار اون متغیر بعد از اجرای تابع پاک نمیشه ولی قابل دسترس هم نیست.

2- امکانش هست که ارگوماندهای یه تابع Array باشند؟ چطوری؟
من در کل میخام که بتونم توی سی ++ بردار تعریف کنم و بیام ضرب دو تا بردار رو تعریف کنم . خودم تصورم اینه که با آرایه ها بشه این کار رو کرد. به نظر شما راه بهتری هم برای تعریف بردار ها هست؟

3- من الان میخام که همه ی کدهای درون main غیر از حلقه ی for ‌رو داخل تابع function قرار بدم و وقتی که این تابع رو اجرا کردم بتونم Array3 رو خارج اون تابع داشته باشم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
سلام.
فکر میکنم با اشاره گر مشکلت حل شه. مثلا اشاره گر به یه آرایه یا یه ساختمان که سه تا عدد داره رو وارد یه تابع کنی و تو خروجی هم یه اشاره گر تحویل بگیری.

saeed_136915
13-12-2011, 16:11
سلام دوستان یه سوال فوری داشتم اگه زود جواب بدین ممنون میشم.
چطوری میشه یه تک کاراکتر رو از ورودی گرفت؟؟ منظورم کاریه که تابع ()getch انجام میده. از کتابخانه ی conio.h هم نمیتونم استفاده کنم.

akpa
14-12-2011, 12:24
سلام دوستان یه سوال فوری داشتم اگه زود جواب بدین ممنون میشم.
چطوری میشه یه تک کاراکتر رو از ورودی گرفت؟؟ منظورم کاریه که تابع ()getch انجام میده. از کتابخانه ی conio.h هم نمیتونم استفاده کنم.
خیلی راحت با دستورهای scanf و cin میتونید دریافت کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ahpp
14-12-2011, 17:19
سلام بر اساتید عزیز
این برنامه من مشکل داره و مشکلش در ورود کاراکتر هایی غیر از 0 تا 9 هست که برنامه هنگ میکنه ، حالا من می خوام با استفاده از دستور getche() و آرایه ها این مشکل رو حل کنیم و همچنین برنامه طوری تغییر کنه که با ورود اولین عدد و زدن یکی از چهار عملگر + یا* یا/ یا- عدد دوم رو وارد کنیم ( در حالت قبلی برای هربار عدد وارد کردن باید کلید Enter رو میزدیم تا عدد دوم رو وارد کنیم) و سپس برای دیدن نتیجه کلید اینتر رو بزنیم تا نتیجه عملیات روی صفحه نمایش چاپ شود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی شنیدم که با دستور goto (x,y) میشه کادری زیبا برای جواب نهایی درست کرد و از دستور text back ground هم میشه رنگ فونت و پس زمینه کادر رو عوض کرد ، میشه از اینها استفاده کرد؟؟؟
منتظر کمک اساتید هستیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Greedy
14-12-2011, 19:39
ممنون میشم این چند برنامه رو برام بنویسید :

1- برنامه ای بنویسید که عددی از ورودی گرفته و مشخص کند ایا کامل است یا خیر ؟ (عدد کامل عددی است که برابر مقسوم علیه های خود باشد )
2-برنامه ای بنویسید که یک عدد گرفته و تعداد ارقام انرا چاپ کند .
3-برنامه ای بنویسید که یک عدد را گرفته و مجموع ارقام ان را چاپ کند.
4-برنامه ای بنویسید که عددی را گرفته و فاکتوریل انرا چاپ کند
5-برنامه ای بنویسید که یک جمله را گرفته و تعداد جملات انرا چاپ کند.
6-برنامه ای بنویسید که یک ارایه صد عنصری از اعداد را گرفته و سپس یک عدد را گرفته و مشخص کند ایا عدد در ارایه وجود دارد یا خیر؟
7-برنامه ای بنویسید که یک ارایه صدعنصری را گرفته و یک عدد را دریافت کند و و مشخص کند که این عدد چند بار در ارایه تکرار شده است
8-برنامه ای بنویسید که یک ارایه صد عنصری از اعداد را دریافت کرده و max عنصر انرا مشخص کند

=------------
پیشاپیش ممنون در ضمن به زبان c هست نه c++

vahidsport
14-12-2011, 23:14
سلام به همه

آقا من دنبال اینم که اگه بتونم یه چیز شبیه به MP3 پلیر بنویسم که WAV,WMA و ... پخش کنه با ساختار این فایل زیاد مشکل ندارم

و در حال حاضر بزرگترین مشکل هم پخش صدا هست یعنی من بعد از پیدا کردن دیتا صدا باید دونه دونه اون رو روی کارت صدا بریزم با یه سرعت متناسبی حالا نمیدونم چه دستوری هست تا من دیتا صدا رو کارت صدا بریزم یک جورایی کد های تابع PlaySound رو می خوام کسی هست بتونه کمکم کنه

در ضمن با برنامه Dev-C++ g کار میکنم و به زبان C++ f هست قعلا فقط می خوام تو محیط داس برنامه ش رو بنویسم

akpa
15-12-2011, 10:16
دوستان کسی نمیدونه واسه ویندوز CE چه کامپایلری استفاده میشه؟ از همون dev-c++ میشه استفاده کرد؟

Life24
15-12-2011, 12:42
1- برنامه ای بنویسید که عددی از ورودی گرفته و مشخص کند ایا کامل است یا خیر ؟ (عدد کامل عددی است که برابر مقسوم علیه های خود باشد )



#include <iostream.h>
int main ()
{
int n,sum=0;
int i;
cout<<"Enter number \n";
cin>>n;
for (i=1;i<n;i++) {
if (n%i==0)
sum+=i;
}
if (n==sum)
cout<<"The Number is perfect\n " ;
else cout<<"Not Perfect \n";
return 0;
}

2-برنامه ای بنویسید که یک عدد گرفته و تعداد ارقام انرا چاپ کند .



#include <iostream.h>
int main ()
{
long c=0 ;
long n;
cin>>n;
while (n>0)
{
n/=10;
c++;
}
cout<<c;
return 0;
}


3-برنامه ای بنویسید که یک عدد را گرفته و مجموع ارقام ان را چاپ کند.


#include <iostream.h>
int main ()
{
int sum=0,i,n;
cin>>n;
while (n>0)
{
int r=n%10;
sum+=r;
n/=10;
}
cout<<sum;
return 0;
}



4-برنامه ای بنویسید که عددی را گرفته و فاکتوریل انرا چاپ کند



#include <iostream.h>
int main ()
{
int fact=1;
int n;
cin>>n;
for (int i=1;i<=n;i++)
fact*=i;
cout<<fact;
return 0;
}

[/

6-برنامه ای بنویسید که یک ارایه صد عنصری از اعداد را گرفته و سپس یک عدد را گرفته و مشخص کند ایا عدد در ارایه وجود دارد یا خیر؟
[QUOTE]
#include <iostream.h>
int main ()
{
int a[100];
int flag=0;
for (int i=0;i<10;i++)
{
cout<<"enter "<<i<<" \n";
cin>>a[i];
}
int n;
cin>>n;
for (i=0;i<10;i++)
{
if (n==a[i])
flag=1;
}
if (flag==1)
cout<<"\n exist";
cout<<"No";
return 0;
}

7-برنامه ای بنویسید که یک ارایه صدعنصری را گرفته و یک عدد را دریافت کند و و مشخص کند که این عدد چند بار در ارایه تکرار شده است



#include <iostream.h>
int main ()
{
int a[100];
int count=0,n;
for (int i=0;i<10;i++)
{
cout<<"Enter Number "<<i<<" \n";
cin>>a[i];
}
cout<<"Enter N \n";
cin>>n;
for (i=0;i<10;i++)
{
if (n==a[i])
count++;
}
cout<<"The Number of repeat is "<<count<<endl;
return 0;
}

8-برنامه ای بنویسید که یک ارایه صد عنصری از اعداد را دریافت کرده و max عنصر انرا مشخص کند


#include <iostream.h>
int main ()
{
int a[100];
int i;
int max;
for (i=0;i<10;i++)
{
cout<<"enter "<<i<<" \n";
cin>>a[i];
}
max=a[0];
for (i=1;i<10;i++)
{
if (a[i]>max)
max=a[i];
}
cout<<max;
return 0;
}

Greedy
15-12-2011, 17:49
1- برنامه ای بنویسید که عددی از ورودی گرفته و مشخص کند ایا کامل است یا خیر ؟ (عدد کامل عددی است که برابر مقسوم علیه های خود باشد )
2-برنامه ای بنویسید که یک عدد گرفته و تعداد ارقام انرا چاپ کند .


3-برنامه ای بنویسید که یک عدد را گرفته و مجموع ارقام ان را چاپ کند.


4-برنامه ای بنویسید که عددی را گرفته و فاکتوریل انرا چاپ کند

[QUOTE]
#include <iostream.h>
int main ()
{
int fact=1;
int n;
cin>>n;
for (int i=1;i<=n;i++)
fact*=i;
cout<<fact;
return 0;
}

[/

6-برنامه ای بنویسید که یک ارایه صد عنصری از اعداد را گرفته و سپس یک عدد را گرفته و مشخص کند ایا عدد در ارایه وجود دارد یا خیر؟
7-برنامه ای بنویسید که یک ارایه صدعنصری را گرفته و یک عدد را دریافت کند و و مشخص کند که این عدد چند بار در ارایه تکرار شده است

8-برنامه ای بنویسید که یک ارایه صد عنصری از اعداد را دریافت کرده و max عنصر انرا مشخص کند







دست گلت درد نکنه عزیز خیلی لطف کردی
فقط اینا به c++ هست چون تو c با printf و void main و اینا سرکار داره 5 هم مثه اینکه جا افتاده
بازم ممنون :40::40::40:

Qadiany
15-12-2011, 18:41
سلام به همه

آقا من دنبال اینم که اگه بتونم یه چیز شبیه به MP3 پلیر بنویسم که WAV,WMA و ... پخش کنه با ساختار این فایل زیاد مشکل ندارم

و در حال حاضر بزرگترین مشکل هم پخش صدا هست یعنی من بعد از پیدا کردن دیتا صدا باید دونه دونه اون رو روی کارت صدا بریزم با یه سرعت متناسبی حالا نمیدونم چه دستوری هست تا من دیتا صدا رو کارت صدا بریزم یک جورایی کد های تابع PlaySound رو می خوام کسی هست بتونه کمکم کنه

در ضمن با برنامه Dev-C++ g کار میکنم و به زبان C++ f هست قعلا فقط می خوام تو محیط داس برنامه ش رو بنویسم
با DirectSound, DirectMusic میشه. احتمالا راههای ساده تری باشه نمیدونم ولی اینا برای DirectX هستن. اگه بخای خودت اطلاعات رو با یه حلقه یه زره یه زره بنویسی تو بافر و از یه طرف پشت سر هم پخش شه میتونی از DirectSound استفاده کنی. مطمئنن سرعت اجرای کدهاش بالاست و خیلی روون میتونی صدا رو پخش کنی. البته باهاش کار نکردم تو کتاب خوندم Sample هاشم دیدم که تو انترنت هم هست.

alip300
15-12-2011, 19:21
سلام دوستان
من یک پروژه دارم که همه ی زیر برنامه هاشو نوشتم فقط موند این یکی که هر کار کردم نتونستم بنویسمش.ممنون می شم راهنماییم کنید ...
زیر برنامه اینه : یک متن رو بگیره اگر کلمه در انتهای خط بود از وسط نصف نشود واگر نصف شد یک خط تیره در انتهای خط قرار بده.
بازم ممنون

vahidsport
16-12-2011, 13:06
با DirectSound, DirectMusic میشه. احتمالا راههای ساده تری باشه نمیدونم ولی اینا برای DirectX هستن. اگه بخای خودت اطلاعات رو با یه حلقه یه زره یه زره بنویسی تو بافر و از یه طرف پشت سر هم پخش شه میتونی از DirectSound استفاده کنی. مطمئنن سرعت اجرای کدهاش بالاست و خیلی روون میتونی صدا رو پخش کنی. البته باهاش کار نکردم تو کتاب خوندم Sample هاشم دیدم که تو انترنت هم هست.

ممنون

احتمالا این چیزی که شما میگی همینی هست که من می خوام
فقط...

این DirectSound تو چه کتابخونه ای هست و کلا از کجا گیرش یارم

Karmenwet
17-12-2011, 12:55
سلام

من ويژوال استوديو 2008 رو نصب کردم
الان به يه مشکلي برخوردم هر کاري مي کنم سورس هاي نوشته شده به زبان سي رو کامپايل کنم نمي تونم.

خطاي زير رو مي دهد :

LINK : fatal error LNK1104: cannot open file 'C:\Documents

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چطوري مي شه اين خطا رو رفع کرد

ممنونم.

Qadiany
17-12-2011, 17:54
ممنون

احتمالا این چیزی که شما میگی همینی هست که من می خوام
فقط...

این DirectSound تو چه کتابخونه ای هست و کلا از کجا گیرش یارم
تو DirectX_SDK هست که API هاش رو میتونی از سایت خود MSDN با نمونه Sample هاش دانلود کنی البته DirectX_SDK خودش خیلی حجمی نداره ولی با Sample هاش حدودا 500 مگابایته. ورژن قدیمیشو 500 مگ دانلود نکنی آخرین ورژنش DirectX11 شایدم 12 باشه برای همین سالا. اگه نتونستی دانلود کنی بگو فقط Direct_Sound رو برات ایمیل کنم کامپایلرتم بگو. اگه دانلود کنی بهتره چون dll هاشم همراهش هست. DirectX برای ++C و #C و VB و Delphi و احتمالا چیرای دیگه هست. من برای دلفی و ++C رو دارم. طرز کارشم تو اینترنت بگردی نمونه های زیادی ازش پیدا میکنی. حتی صدا رو میتونی سه بعدی پخش کنی.
یه چیزی هم هست به اسم OpenAL اگه اشتباه ننوشته باشم، برای کار با صدا. همون طور که OpenGL که برای نمایش سه بعدیه مثل Direct3D هست، OpenAL هم مثل DirectSound برای کار با صدا هست. از اونم میتونید استفاده کنید.
اینجاها سر بزن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Karmenwet
17-12-2011, 19:43
از دوستان کسی نیست جواب پست 1322 رو بده؟

سپاس.

subliz
17-12-2011, 20:45
وقت بخیر خدمت همه اساتید و دوستان
عاجزانه درخواست دارم که هر چه سریعتر به من کمک کنید
هر چه سریعتر باید پروژم رو تحویل بدم اما شدیدا گیر کردم

صورت عنوان اینه :
" Barnameiee ke moshakhasate hadeaksar 500 ta daneshjoo ro begire(name,name khanevadegi,moadel,shomare daneshjooiee,vahedhaye darsi) ghabel zakhire da ghalebe yek file bar rooye disc,az dadehaye nooe structure baraye zakhire sazie etela'at va az pointerha dakhele structure baraye moshakhas kardane tartibe etela'at "

حالا فعلا 3 تا سوال دارم خدمتتون :

1 - برای مرتب کردن حداکثر 500 المنت آرایه الگوریتم مرتب سازی بهتر از quick sort هست ؟
خود الگوریتم رو از ویکی پدیا گرفتم و فهمیدم که میایم و یه المنت رو به اون المنت وسطی در نظر می گیریم و داده های کوچیکتر رو در سمت چپ و داده های بزرگتر رو در سمت راست مرتب میکنیم و تمام ولی واقعیتش نفهمیدم چجوری نوشته شد. اگه براتون مقدوره اون رو هم یه توضیح بدید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2 - برای ذخیره واحد های درسی باید نام درس و تعداد واحد اون درس و هم چنین کدی که بهش نسبت میدیم رو از قبل به عنوان پیش فرض ذخیره کنم و به کاربر اسم واحد و هم چنین کد مورد نظر رو نشون بدم و اون کد دروس رو برای هر دانشجو وارد کنه
حداکثر اطلاعات 23 درس در دسترس کاربر قرار میگیره
کد برای جلوگیری از خطای کاربر در ورود اطلاعات و تعداد واحد برای ایجاد محدودیت 20 واحد و ثبت در کنار اطلاعات دیگه دانشجوییشه
با enum می تونم یکی از تعداد واحد یا کد درس رو پیاده کنم اما برا اون یکی موندم
لازو به ذکره که اطلات فوق رو می خوام تو vahed به صورت لانه ای در ساختار دانشجو قرار بدم

یعنی اینجوری :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لطفا کمک کنید تا این ساختار رو هم طراحی کنم

و سوال آخر :
از اونجایی که ما واقعا هر دفعه 500 تا اطلاعات رو وارد نمی کنیم به سرم زده از آرایه های پویا استفاده کنم. اینکار رو با new[] , delete[] می خوام انجام بدم. حالا سوالم اینه که این حافظه رو کی باید از بین ببرم ؟ قاعدتا تا آخرین لحظه باید بمونه. درسته ؟

ببخشید اگه وقتتون رو گرفتم اما باور کنید جز اینجا جایی برای در خواست کمک و راهنمایی نداشتم
پیشاپیش ممنون

diana_1989
17-12-2011, 22:32
دستور رادیکال تو سی چیه ؟ مگه اگه بخوایم جذر 2 بگیریم نمینویسیم sqr2 ؟ از تابع math.h هم استفاده میکنیم . پس جرا همش ارور میگیرم ؟

akpa
18-12-2011, 10:25
دستور رادیکال تو سی چیه ؟ مگه اگه بخوایم جذر 2 بگیریم نمینویسیم sqr2 ؟ از تابع math.h هم استفاده میکنیم . پس جرا همش ارور میگیرم ؟ فکر کنم باید اینطوری باشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

akpa
18-12-2011, 10:35
وقت بخیر خدمت همه اساتید و دوستان
عاجزانه درخواست دارم که هر چه سریعتر به من کمک کنید
هر چه سریعتر باید پروژم رو تحویل بدم اما شدیدا گیر کردم

صورت عنوان اینه :
" Barnameiee ke moshakhasate hadeaksar 500 ta daneshjoo ro begire(name,name khanevadegi,moadel,shomare daneshjooiee,vahedhaye darsi) ghabel zakhire da ghalebe yek file bar rooye disc,az dadehaye nooe structure baraye zakhire sazie etela'at va az pointerha dakhele structure baraye moshakhas kardane tartibe etela'at "

حالا فعلا 3 تا سوال دارم خدمتتون :

1 - برای مرتب کردن حداکثر 500 المنت آرایه الگوریتم مرتب سازی بهتر از quick sort هست ؟
خود الگوریتم رو از ویکی پدیا گرفتم و فهمیدم که میایم و یه المنت رو به اون المنت وسطی در نظر می گیریم و داده های کوچیکتر رو در سمت چپ و داده های بزرگتر رو در سمت راست مرتب میکنیم و تمام ولی واقعیتش نفهمیدم چجوری نوشته شد. اگه براتون مقدوره اون رو هم یه توضیح بدید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2 - برای ذخیره واحد های درسی باید نام درس و تعداد واحد اون درس و هم چنین کدی که بهش نسبت میدیم رو از قبل به عنوان پیش فرض ذخیره کنم و به کاربر اسم واحد و هم چنین کد مورد نظر رو نشون بدم و اون کد دروس رو برای هر دانشجو وارد کنه
حداکثر اطلاعات 23 درس در دسترس کاربر قرار میگیره
کد برای جلوگیری از خطای کاربر در ورود اطلاعات و تعداد واحد برای ایجاد محدودیت 20 واحد و ثبت در کنار اطلاعات دیگه دانشجوییشه
با enum می تونم یکی از تعداد واحد یا کد درس رو پیاده کنم اما برا اون یکی موندم
لازو به ذکره که اطلات فوق رو می خوام تو vahed به صورت لانه ای در ساختار دانشجو قرار بدم

یعنی اینجوری :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا کمک کنید تا این ساختار رو هم طراحی کنم

و سوال آخر :
از اونجایی که ما واقعا هر دفعه 500 تا اطلاعات رو وارد نمی کنیم به سرم زده از آرایه های پویا استفاده کنم. اینکار رو با new[] , delete[] می خوام انجام بدم. حالا سوالم اینه که این حافظه رو کی باید از بین ببرم ؟ قاعدتا تا آخرین لحظه باید بمونه. درسته ؟

ببخشید اگه وقتتون رو گرفتم اما باور کنید جز اینجا جایی برای در خواست کمک و راهنمایی نداشتم
پیشاپیش ممنون



1- روش مرتب سازی مبنا فکر کنم بهتر باشه البته استفاده از این روش شرایط خاصی داره بهتره درباره اش تحقیق کنید
2- اگه از c++ استفاده می کنید استفاده از شی می تونه روش بهتری باشه بدین صورت که یه کلاس دانشجو حاوی مشخصات و رفتارهایی مثل دروس انتخاب شده و انتخاب واحد باشه و یه کلاس درس داشته باشید که یه حاوی دوتا ثابت عمومی برای تعداد واحد و کد درس باشه بغییه رفتارها و مشخصات رو می تونید با توجه به نیازتون تغییر بدین
3- یه راهش همون چیزی هست که خودتون گفتین و راه دیگه اش استفاده از عناصر پویا ذخیره سازی مثل صف پشته و درخت هستش که البته یه مقدار کار میبره ولی برنامه خیلی چیزه توپی از آب در میاد!

subliz
18-12-2011, 11:47
1- روش مرتب سازی مبنا فکر کنم بهتر باشه البته استفاده از این روش شرایط خاصی داره بهتره درباره اش تحقیق کنید
2- اگه از c++ استفاده می کنید استفاده از شی می تونه روش بهتری باشه بدین صورت که یه کلاس دانشجو حاوی مشخصات و رفتارهایی مثل دروس انتخاب شده و انتخاب واحد باشه و یه کلاس درس داشته باشید که یه حاوی دوتا ثابت عمومی برای تعداد واحد و کد درس باشه بغییه رفتارها و مشخصات رو می تونید با توجه به نیازتون تغییر بدین
3- یه راهش همون چیزی هست که خودتون گفتین و راه دیگه اش استفاده از عناصر پویا ذخیره سازی مثل صف پشته و درخت هستش که البته یه مقدار کار میبره ولی برنامه خیلی چیزه توپی از آب در میاد!

دوست عزيز ممنون از راهنماييتون
اما اين پروژه درس مباني ه
كه توش هيچ كدوم اينا رو تدريش نمي كنن
لا اقل به ما كه نگفتن !

دوستان لطفا در اين حدي كه گفتم
راهنمايي كنيد
شديدا لنگم !

Alishmas
18-12-2011, 11:57
دوستان کسی ميتونه يه برنامه بنويسه (++C) که دو تا عدد حد اکثر 100 رقمی رو با هم جمع کنه ؟ با استفاده از رشته ها
مراحل : وارد کردن عدد ، تبديل کاراکتر به عدد ، شيفت دادن عدد ها برای جمع و سپس جمع دو آرایه ، تبديل دوباره به کاراکتر و چاپ
من خودم هرچی سعی کردم نتونستم مراحل بالا رو انجام بدم ، اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنون ميشم

akpa
18-12-2011, 12:22
دوست عزيز ممنون از راهنماييتون
اما اين پروژه درس مباني ه
كه توش هيچ كدوم اينا رو تدريش نمي كنن
لا اقل به ما كه نگفتن !

دوستان لطفا در اين حدي كه گفتم
راهنمايي كنيد
شديدا لنگم !

دوست عزيز ممنون از راهنماييتون
اما اين پروژه درس مباني ه
كه توش هيچ كدوم اينا رو تدريش نمي كنن
لا اقل به ما كه نگفتن !

دوستان لطفا در اين حدي كه گفتم
راهنمايي كنيد
شديدا لنگم !
اینطوری که سخت شد!!
از همون quick sort برای مرتب سازی استفاده کنید البته 500 تا عدد زیادی نیست مرتب سازی ترتیبی یا حبابی هم به اندازه کافی کارآمد هستند(برای 500 تا داده با سرعت کامپیوتر های امروزی)
2- بهترین راهی که به فکر من میرسه(شاید راه های خیلی بهتری هم باشه!) اینه که شما واحد ها رو به صورت enum تعریف کنید و یه تابع جداگانه برای تبدیل کد واحد و به نام واحد استفاده کنید یعنی تابعی که ورودیش یه int باشه(همون کد درس ) و خروجیش یه آرایه از رشته(یا حتی یه اشاره گر فقط کافی بشه چاپش کرد) در واقه من میگم نام واحد های درسی تو ساختار دانشجو ذخیره نشه همون کد واحد کافیه ولی موقع نمایش اطلاعات با دادن کد درس میتونید اسم درس رو چاپ کنید
3- بله تا لحظه آخر باید بمونه یا حداقل تا لحظه ای که اطلاعات ذخیره نشدن

akpa
18-12-2011, 12:40
دوستان کسی ميتونه يه برنامه بنويسه (++C) که دو تا عدد حد اکثر 100 رقمی رو با هم جمع کنه ؟ با استفاده از رشته ها
مراحل : وارد کردن عدد ، تبديل کاراکتر به عدد ، شيفت دادن عدد ها برای جمع و سپس جمع دو آرایه ، تبديل دوباره به کاراکتر و چاپ
من خودم هرچی سعی کردم نتونستم مراحل بالا رو انجام بدم ، اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنون ميشم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه ارور داشت به بزرگی خودتون ببخشید اینجا کامپایلر ندارم!!!

FARDAMG
18-12-2011, 12:50
با سلام و خسته نباشید.
برنامه نویسی در c
دوستان گرامی از شما خواشمندم در صورت امکان بنده را در نوشتن کد این سه برنامه راهنمایی کنید.
بسیار فوری و مهم است از همکاری و راهنمایی شما دوستان گرامی ممنونم
1-برنامه ای بنویسید که عدد یک رقمی nرا گرفته و تمامی مضرب های آن بین اعداد 200 تا 400 را نمایش دهد.
2-برنامه ای که شماره روزی از سال را گرفته و مشخص کند روز چندم از کدام ماه و کدام فصل است
3-برنامه ای که از ورودی یک مقدار پول دریافت کند و آن را به سکه های 20 و 30 و 50 ریالی خرد کند.
بسیار ممنونم.

sima_6600
18-12-2011, 14:58
سلام ممکنه یکی این برنامه رو بنویسه
برنامه ای که یک عبارت ریاضی رو بگیره حاصلش رو چاپ کنه مثلا:((260*40)/2)+400 که جواب رو بده 5600
خوب کسی میتونه کمک کنه در ضمن ورودی رشته باشه

diana_1989
18-12-2011, 16:13
فکر کنم باید اینطوری باشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینی مه شما گفتی رو هم زدم نشد
این برنامه اصلیه به نظرتون چرا ارور میده ؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amirkhof
18-12-2011, 18:49
سلام یه چند سوال داشتم یکی اینکه فرق متغیرهای لوکال و گلوبال چیه و متغیر های گلوبال چه بدی هایی دارن
و دیگه اینکه داشتم یه مطلبی رو در مورد همین متغیر ها می خوندم که به یه چیزهایی به اسم lifetime و scope در مورد متغیر رسیدم اینا چی هستن کلا اگه میشه یه توضیح مختصری در رابطه با اینا بهم بدید دمتون گرم

alil1369
18-12-2011, 19:09
سلام کسی میتونیه تو حل این کمکم کنه ؟؟

برنامه ای که 3 مقدار اعشاری را گرفته و به 2 تابع ارسال کند و یک تابع میانگین انها رو محاسبه کنه و تابع دیگر ماکزیمم را محاسبه و برگرداند و چاپ کند
ممنون میشم اگه تا اخر شب بهم کمک کنید تو حلش ! ++ C هست و ممنون

Life24
18-12-2011, 20:36
سلام کسی میتونیه تو حل این کمکم کنه ؟؟

برنامه ای که 3 مقدار اعشاری را گرفته و به 2 تابع ارسال کند و یک تابع میانگین انها رو محاسبه کنه و تابع دیگر ماکزیمم را محاسبه و برگرداند و چاپ کند
ممنون میشم اگه تا اخر شب بهم کمک کنید تو حلش ! ++ C هست و ممنون


#include <iostream.h>
float fmax(float,float,float);
float favg(float,float,float);
int main ()
{
float a,b,c;
cout<<"Enter float number! \n";
cin>>a>>b>>c;
cout<<fmax(a,b,c)<<endl;
cout<<favg(a,b,c);
return 0;
}
float fmax(float x,float y , float z)
{
float max=x;
if (y>max)
max=y;
if (z>max)
max=z;

return max;
}
float favg (float x,float y,float z)
{
float sum,avg=0;;
sum=x+y+z;
avg=sum/3;
return avg;
}




:11::11::11:

alil1369
18-12-2011, 22:43
:11::11::11:
مرسی از لطفت امکانش هست برام با دستور printf ,scanf بنویسی این یه مورد از برنامه هامون هست که تابع داره
مثلا این برنامه عدد از ورودی میگیره و تو 2 تابع مختلف یکی به متر تبدیل میکنه اون یکی به سانتیمتر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DoOIViD
19-12-2011, 02:13
درود
كسي ميتونه راهنماييم كنه كه من اين برنامه رو درست نوشتم يا اشتباه ؟!
(رشته n کاراکتری را گرفته و همه جایگشت های آنرا در خروجی چاپ کند...البته از طریق برنامه نویسی غیر بازگشتی)



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

akpa
19-12-2011, 12:47
سلام یه چند سوال داشتم یکی اینکه فرق متغیرهای لوکال و گلوبال چیه و متغیر های گلوبال چه بدی هایی دارن
و دیگه اینکه داشتم یه مطلبی رو در مورد همین متغیر ها می خوندم که به یه چیزهایی به اسم lifetime و scope در مورد متغیر رسیدم اینا چی هستن کلا اگه میشه یه توضیح مختصری در رابطه با اینا بهم بدید دمتون گرم
lifetime : طول عمر متغییر هستش در متغییر های لوکال با شروع تابع یا بلاک متغییر ایجاد میشه و با پایانش تموم میشه اما متغییرهای گلوبال از اول برنامه تا آخر اجرای آن مقدار خودش رو حفظ میکنه و جاشو تو حافظه نگه میداره
scope : حوزه دید هستش متغییر های گلوبال در همه جا و در تمامی توابع قابل دیدن هستن و مقدارشون میتونه تغییر کنه اما متغییر های لوکال فقط در تابع یا بلاکی که تعریف شدند قابل استفاده هستن و خارج ازاونجا قابل دسترسی نیستند
از مشکلات متغییرهای گلوبال عدم حفظ امنیت متغییر هستش چون هر تابعی میتونه اون رو تغییر بده اطلاعات بیشتر رو میتونه از کتاب های مهندسی نرم افزار بخونید

235711
19-12-2011, 14:28
کامپایلر رو عوض کردم درست شد.

mrir65
19-12-2011, 17:13
برنامه ای بنویسید که یک عدد را بگیرد و وارونه ان را چاپ کند. (با دستور while)
اگه میشه یکی یه راهنمایی کنه

subliz
19-12-2011, 17:25
برنامه ای بنویسید که یک عدد را بگیرد و وارونه ان را چاپ کند. (با دستور while)
اگه میشه یکی یه راهنمایی کنه

اين شايد كمك كنه البته به زبان c


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mrir65
19-12-2011, 21:15
باقیمانده تقسیم یک عدد تک رقمی بر 10 ، اعشاری مگه نمیشه؟
پس چرا یک عدد تک رقمی را وارد میکنم دوباره همون عدد را نمایش میده.
x%10

subliz
19-12-2011, 21:23
باقیمانده تقسیم یک عدد تک رقمی بر 10 ، اعشاری مگه نمیشه؟
پس چرا یک عدد تک رقمی را وارد میکنم دوباره همون عدد را نمایش میده.
x%10

اگه منظورتون لينك بالاس چون حاصل در يك int ذخيره شده پس قسمت اعشاري حذف ميشه
يك عدد يه رقمي موقع تقسيم بر 10 خارج قسمت صفر ميده باقيمانده هم كه خودش ميشه

akpa
20-12-2011, 11:08
باقیمانده تقسیم یک عدد تک رقمی بر 10 ، اعشاری مگه نمیشه؟
پس چرا یک عدد تک رقمی را وارد میکنم دوباره همون عدد را نمایش میده.
x%10
باقیمانده هیچ وقت اعشاری نمیشه اون خارج قسمت که میتونه اعشاری باشه

Alishmas
20-12-2011, 13:47
يه کامپايلر کم حجم و سازگار با ويندوز 7 برای ++C لطفاً بهم معرفی ميکنيد

resident2011
20-12-2011, 15:06
Dev هست ولی بعضی موقع ها مشکلات خودش رو داره کمتر از 10 مگ
کامپایلر اینتل هم هست نزدیک 200 مگ ول اگه بتونی یه نسخه بدون مشکل پیدا کنی.(کرک شده)

Greedy
20-12-2011, 16:22
برنامه ای بنویسید که یک کاراکتر رو گرفته و مشخص کند جز ارقام هست یا خیر
با دستور switch ممنون میشم بنویسید برام

Greedy
20-12-2011, 16:35
مشکل این برنامه چیه الان ؟



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میگه arning C4700: local variable 'b' used without having been initialized
Linking...

f.exe - 0 error(s), 1 warning(s)

Greedy
20-12-2011, 17:46
برنامهاي بنويسيد كه دو عدد صحيح خوانده و آنها را به روش جمع با هم ضرب كنید

اینم بی زحمت بذارید
اصلا به روش جمع ضرب کردن یعنی جی /

Life24
20-12-2011, 18:21
برنامهاي بنويسيد كه دو عدد صحيح خوانده و آنها را به روش جمع با هم ضرب كنید

اینم بی زحمت بذارید
اصلا به روش جمع ضرب کردن یعنی جی /


#include<iostream.h>
int main ()
{
int a,b;
int sum=0;
cin>>a>>b;
for (int i=1;i<=b;i++)
sum+=a;
cout<<sum;
return 0;
}

حدمتتت :10:

---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------


مشکل این برنامه چیه الان ؟



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیگه arning C4700: local variable 'b' used without having been initialized
Linking...

f.exe - 0 error(s), 1 warning(s)
#include<stdio.h>
#include <conio.h>
void main()
{
char b;
b=getche();
switch(b)
{
case '1':
case '2':
case '3':
printf("beyne 1-3");
break;
case'4':
printf("adad4");
break;
default:
printf("balaye5");
}
}

Greedy
20-12-2011, 18:36
حدمتتت :10:

---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------


من نفهميدم چي به چي هست.
اما switch ('b')
بزن
يعني 'b'

یه دونه باشی :40::40: :دی

این دومی رو خودم یه برنامه کشکی طرح کردم گفتم اگه کاراکتر یک و دو و سه بزنم چاپ کنه بین 1-3 اگه 4 بزنم بگه dd4
اگه غیر این بود بزنه بالای 5:27:

در واقع سوال اصلی این بود برنامه ای بنویسید که یک عدد را گرفته و مشخص کند کدامین روز هفته هست ؟

اینو استاد جوابش نوشته بود منم اومدم بزنم همین اروری که بالا گذاشته بود زد عوض کردم بازم همون زد
switch'b' هم زدم باز نشد وارنینگ میده ارور نمیده ولی به محض اجرا اخرین پیام میزنه بدون اینکه چیزی بشه تایپ کرد بعد میگه پرس اند کی

Life24
20-12-2011, 19:06
یه دونه باشی :40::40: :دی

این دومی رو خودم یه برنامه کشکی طرح کردم گفتم اگه کاراکتر یک و دو و سه بزنم چاپ کنه بین 1-3 اگه 4 بزنم بگه dd4
اگه غیر این بود بزنه بالای 5:27:

در واقع سوال اصلی این بود برنامه ای بنویسید که یک عدد را گرفته و مشخص کند کدامین روز هفته هست ؟

اینو استاد جوابش نوشته بود منم اومدم بزنم همین اروری که بالا گذاشته بود زد عوض کردم بازم همون زد
switch'b' هم زدم باز نشد وارنینگ میده ارور نمیده ولی به محض اجرا اخرین پیام میزنه بدون اینکه چیزی بشه تایپ کرد بعد میگه پرس اند کی
#include<stdio.h>
#include <conio.h>
void main()
{
char b;
b=getche();
switch(b)
{
case '1':
case '2':
case '3':
printf("beyne 1-3");
break;
case'4':
printf("adad4");
break;
default:
printf("balaye5");
}
}

Greedy
20-12-2011, 19:24
#include<stdio.h>
#include <conio.h>
void main()
{
char b;
b=getche();
switch(b)
{
case '1':
case '2':
case '3':
printf("beyne 1-3");
break;
case'4':
printf("adad4");
break;
default:
printf("balaye5");
}
}

درست شد اینو باید میزدم :
b=getche();
استاد ما رو تو رو خدا همه رو اشتباه میگه بهمون بعد امتحان میریم اشتباه مینویسیم میگه همه رو کامل گفتم نخوندن : دی

Alishmas
20-12-2011, 19:38
دوستانی که ويندوز سون 32 بيتی دارند از چه کامپايلری استفاده ميکنيد ؟ ميتونيد لينک دانلود يه کامپايلر ساده واسه ويندوز سون 32 بيتی بهم بديد

mrir65
20-12-2011, 22:25
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه برای تعیین عدد اول بودن یا نبودنه یک عدد هست .میخوام ببینم شرط اول while از کجا اومده .چرا n/2 .چرا n/3 نه یا یه چیز دیگه؟

starry_girl
20-12-2011, 22:49
سلام
چه طور میتونم در تعریف یکی از توابع یک کلاس، یک شی از خود همون کلاس بسازم؟

SuperSt@r
20-12-2011, 22:54
سلام چجوري ميشه بدون استفاده از رشته يه برنامه با زبان C نوشت كه يك متن رو بخونه و برعكسش رو چاپ كنه البته گفته كه با استفاده از تابع بازگشتي
مثال:
AERT رو به TREA تبديل كنه

amir0100
20-12-2011, 23:17
سلام به همگی‌ دوستان.فکر کنم این اولین پست هستش که اینجا میزارم.لطفا در این زمینه به من کمک کنید.قراره یه برنامه به زبان c بنویسم که ۲ تا عدد رو بگیر و اولی‌ رو به توان دومی‌ برسونه.منتها مشکل اینجاست که این ۲ عدد ممکن اون قدر بزرگ باشن که حتی long double هم جواب نده.می‌شه لطفا راهنمائم کنید؟این مشکل با آرایه قابل حله؟

SuperSt@r
21-12-2011, 14:03
سلام من اين برنامه رو براي بدست اوردن واريانس چنتا عدد اعشاري نوشتم ولي وقتي اجراش ميكنم و5 تا عدد 1 2 3 4 5 رو بهش ميدم عدد0.8 رو چاپ ميكنه ميشه مشكلش رو بهم بگيد


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

baran_bebar
21-12-2011, 17:01
من سورس کد کوله ÷شتی صفر و یک رو به روش انشعاب و تحدید میخوام لطفا کمکم کنید

Alishmas
22-12-2011, 18:11
اين برنامه رو يکی از دوستان برای جمع دو تا عدد حد اکثر 100 رقمی نوشته


 



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


کسی ميدونه مشکلش چيه ؟

Dr.Afzali
23-12-2011, 07:41
الگوريتمي به كمك پشته براي تبديل
postfix be infix
infix be prefix
prefix be postfix
كسي سراغ داره؟

Open-Source
23-12-2011, 09:54
حذف شود.


چون سورس وجود نداشت.

Simin Secret
23-12-2011, 10:59
سلام دوستان یه برنامه ای با زبان C میخوام که 10 تا عدد رو بگیره تو یه آرایه قرار بده و بعد تعداد تکرار هر عدد رو نشون بده

ممنون میشم سریع

zamzamzamzam
23-12-2011, 17:22
سلام. کدی در زبان سی پلاس پلاس می خواستم تا عددی اعشاری را دریافت کند و نتیجه به صورت زیر نوشته شود:
مثلا عدد 1,004 004 1
ممنونم

Dr.Afzali
24-12-2011, 06:48
شاید به دردت خورد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دمت گرم ..به درد بخور كه بود ولي ترجيحا دنبال سورسش بودم.ولي بازم كارمو راه انداخت.تشكر

syo
24-12-2011, 07:54
برنامه ای که ریشه معادله lnx+x-2=0 را در بازه (2و1) واقع است را محاسبه کند شرط توقف 100>_|Xn-Xn-1|
الف ) با روش تنصیف یا دو بخشی
ب) با روش نیوتن

mostafabad2007
26-12-2011, 10:35
سلام کسی برنامه داره که یک یا چند عبارت چند جمله ای بگیره و با استفاده از سربارگذاری عملگرها (+و-و*و/) رو انجام بده کسی داره

Greedy
26-12-2011, 19:09
مشکل این برنامه چیه ؟ مشکلی نداره از نظر خودم ولی خروجی مشکل داره

سوال اینه که یه ارایه ده عنصری از اعداد گرفته و سپس یه عدد گرفته و مشخص کنید ایا عدد در ارایه وجود دارد یا خیر ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ده عدد وارد میکنم بعد اونجایی که باید همونا رو به ترتیب چاپ کنه اشتباه میزنه

---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------

درضمن این برنامه ها رو لطف کنید بذارید ممنون میشم ( به خصوص استاد life 24 عزیز)

برنامه ای بنویسید که یک ارایه صد عنصری دریافت کرده و به صورت صعودی مرتب کند
برنامه ای بنویسید که یک ارایه صد عنصری دریافت کرده و میانگین عناصر را محاسبه کند
برنامه ای بنویسید که یک جمله را گرفته و تعداد جملات انرا چاپ کند
برنامه ای بنویسید که یک عدد گرفته و به مبنای دو ببرد
برنامه ای بنویسید که سه عدد بگیرد و مشخص کند که ایا این سه عدد تشکیل مثلث میدهد یا خیر ؟
برنامه ای بنویسید که دو عدد را گرفته و اولی را به توان دومی برساند

Tnx

mrir65
26-12-2011, 20:17
سلام
برای تبدیل مبنای یک عدد از 16 به 10 که با کاراکتر ها و دستور while نوشته میشه یه توضیحی میدید. .استادمون همین برنامه را نوشت ولی چیزی نمیفهمم ازش.دوستان من برنامه را مینیویسم اکه کسی چیزی میفهمه یه توضیحی بده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Life24
26-12-2011, 21:12
#include <iostream.h>
int main ()
{
int a,b;
cin>>a>>b;
int sum=1;
for (int i=1;i<=b;i++)
sum*=a;
cout<<sum;
return 0;
}





#include <iostream.h>
int main ()
{
int x,y,z;
cin>>x>>y>>z;
if (x+y >= z && x+z>=y && y+z>=x)
cout<<"numbers is triangle \n";
else
cout<<"No ";
return 0;
}





#include <stdio.h>
int main()
{
int n,A[20]={0};
scanf("%d",&n);

for(int i = 0 ; n > 0 ; i++)
{
A[i] = n % 2;
n/=2;
}

for(int j = i-1 ; j >= 0 ; j--)
printf("%d",A[j]);

return 0;
}




#include<iostream.h>
int main()
{
int i,n,a[10],temp,sum=0;
float avg=0;
for (i=0;i<10;i++)
{
cout<<"Enter number ["<<i<<"] ";
cin>>a[i];
sum+=a[i];
}

avg=(float)sum/10;
cout<<avg<<endl;
return 0;
}




#include<iostream.h>
int main()
{
int i,n,a[10],temp;
for (i=0;i<10;i++)
{
cout<<"Enter number ["<<i<<"] ";
cin>>a[i];
}
for (i=0;i<10;i++)
for (int j=0;j<9;j++)
if ( a[j]>a[j+1] )
{
temp=a[j];
a[j]=a[j+1];
a[j+1]=temp;
}
for (i=0;i<10;i++)
cout<<a[i]<<" ";
}



خدمت شمااا.....

del30m
27-12-2011, 10:34
دروود!
دوستان به نظرتون برای پروژه بازی تتریس رو انتخاب کنم یا ادیتور؟
لطفا کمک کنید!
با همین زبان C

xfati
27-12-2011, 13:04
با استفاده از تابع برنامه ایی بنویسید که طول و عرض یک مستطیل را بگیرد و مساحت و محیط ان را حساب کند و چاپ کند ...با استفاده از برنامه ++c

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که 5 عدد را از ورودی گرفته و با استفاده از تابع جمع و میانگین انها را حساب کند ... با استفاده از ++c

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که عدد 1 تا 7 رابگیرد و تنظیم کنید با زدن هر عدد یک روز هفته را نشان دهد.. با استفاده از ++c

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که معدل چند دانشجو را بگیرد و بزگترین و کوچکترین ان را نمایش دهد ... با استفاده از ++c

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که یک عدد اعشاری را بگیرد و قسمت اعشاری ان را بردارد و یک عدد صحیح نشان دهد ... با استفاده از ++c

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که 4 عدد را از ورودی بگیرد و معکوس کند و میانگین ان را حساب کند .. با استفاده از ++c

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که خروجی زیر را نمایش دهد
*
**
***
****
*****
******
*******

با استفاده از ++c

حمید جان
27-12-2011, 15:08
سلام

یه سوال
میخوام یه عدد خیلی بزرگ بگیرم و بزارم تو آریه
اگه آرایه از نوع int باشه چی جوری باید این کارو بکنم؟
(میخوام هر عدد یه عنصر آرایه رو تشکیل بده)

ممنون

---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------


با استفاده از تابع برنامه ایی بنویسید که طول و عرض یک مستطیل را بگیرد و مساحت و محیط ان را حساب کند و چاپ کند ...با استفاده از برنامه ++c

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که 5 عدد را از ورودی گرفته و با استفاده از تابع جمع و میانگین انها را حساب کند ... با استفاده از ++c

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که عدد 1 تا 7 رابگیرد و تنظیم کنید با زدن هر عدد یک روز هفته را نشان دهد.. با استفاده از ++c

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که معدل چند دانشجو را بگیرد و بزگترین و کوچکترین ان را نمایش دهد ... با استفاده از ++c

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که یک عدد اعشاری را بگیرد و قسمت اعشاری ان را بردارد و یک عدد صحیح نشان دهد ... با استفاده از ++c

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که 4 عدد را از ورودی بگیرد و معکوس کند و میانگین ان را حساب کند .. با استفاده از ++c

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که خروجی زیر را نمایش دهد
*
**
***
****
*****
******
*******

با استفاده از ++c

آلان سوال دارین یا ...
قضیه چیه؟

من جواب چندتاشو دارم میخوان؟

Open-Source
27-12-2011, 16:46
خواهشا دوستان برای کسی پروژه انجام ندن.
:13:
با قوانین در تضاد هست و باعث قفل شدن این تاپیک میشه.
---------------
خواهشا دوستان (خصوصا تازه وارد) هم اینجا درخواست پروژه ندن.
:28:
فقط مشکلات و سوالات خودشون رو مطرح کنند.

Life24
27-12-2011, 16:46
با استفاده از تابع برنامه ایی بنویسید که طول و عرض یک مستطیل را بگیرد و مساحت و محیط ان را حساب کند و چاپ کند ...با استفاده از برنامه ++c

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که 5 عدد را از ورودی گرفته و با استفاده از تابع جمع و میانگین انها را حساب کند ... با استفاده از ++c

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که عدد 1 تا 7 رابگیرد و تنظیم کنید با زدن هر عدد یک روز هفته را نشان دهد.. با استفاده از ++c

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که معدل چند دانشجو را بگیرد و بزگترین و کوچکترین ان را نمایش دهد ... با استفاده از ++c

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که یک عدد اعشاری را بگیرد و قسمت اعشاری ان را بردارد و یک عدد صحیح نشان دهد ... با استفاده از ++c

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که 4 عدد را از ورودی بگیرد و معکوس کند و میانگین ان را حساب کند .. با استفاده از ++c

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------

برنامه ایی بنویسید که خروجی زیر را نمایش دهد
*
**
***
****
*****
******
*******

با استفاده از ++c



#include <iostream.h>
int rectangle (int,int);
int main()
{
int a,b;
cout<<"Enter a and b \n";
cin>>a>>b;
cout<<rectangle (a,b)<<endl;
return 0;
}

int rectangle (int x,int y)
{

int result=1;
result=(x+y)*2;
return result;
}


#include <iostream.h>
void input (int[],int);
int sum (int[],int);
int main ()
{
int a[5],s,avg=0;
input (a,5);
s=sum(a,5);
avg=s/5;
cout<<avg<<endl<<s;
return 0;
}
void input (int a[], int length)
{
for (int j=0;j<length;j++)
{
cout<<"Enter number ! \n";
cin>>a[j];
}
}
int sum (int x[],int length)
{
int sum=0;
for (int j=0;j<length;j++)
sum+=x[j];
return sum;
}


#include <iostream.h>
int main ()
{
int n;
cin>>n;
switch (n)
{
case 0:
cout <<"Shanbe \n";
break;
case 1:
cout<<" 1 Shanbe \n";
break;
case 2:
cout<<"2 Shanbe \n";
break;
case 3:
cout<<"3 Shanbe \n";
break;
case 4:
cout<<"4 Shanbe \n";
break;
case 5:
cout<<"5 Shanbe \n";
break;
case 6:
cout<<"Friday \n";
break;
default:
cout<<" !!! \n";
break;
}
return 0;
}



#include <iostream.h>
int main ()
{
int n;
cin>>n;
for (int i=1;i<=n;i++){
for (int j=1;j<=i;j++)
cout<<"*";
cout<<endl;
}
return 0;
}


#include <iostream.h>
int main ()
{
float n;
cin>>n;
cout<<(int)n;
return 0;
}


#include <iostream.h>
int main ()
{
int a[10];
for (int i=0;i<10;i++)
cin>>a[i];
int max=a[0];
int min=a[0];
for (i=0;i<10;i++){
if (a[i]>max)
max=a[i];
if (a[i]<min)
min=a[i];
}
cout<<max<<endl<<min;
return 0;
}


خدمت شما.........

del30m
27-12-2011, 17:26
دروود!
دوستان مشكل اين برنامه چيه؟؟؟

مسئله اينه كه يه فايل متني رو باز كنه و هر حرف a رو به A تبديل كنه،خودمو كشتم دقيقا همين قسمت دوم رو انجام نميده!



// to write a note & change 'a' to 'A'
#include "stdio.h"
#include "conio.h"
#include "string.h"
#include "stdlib.h"

void menu ();
void change_to_A ();
void write ();
void exit ();
FILE *p;

int main()
{
menu ();
getche ();
return 0;
}// end main
void menu ()
{
char ans;
printf ("\n\n*-*-*-*-*-*-*");
printf ("\n\nR) to write a note");
printf ("\nA) change 'a' to 'A'");
printf ("\nE) exit");
printf ("\n\n*-*-*-*-*-*-*");
printf ("\n\nenter your select: ");
ans=getche ();
switch (ans)
{
case 'r':
{
write ();
break;
}
case 'a':
{
change_to_A ();
break;
}
case 'e':
exit ();
break;
}
} // end of menu
// tabe write
void write ()
{
char note[200],c;
p=fopen ("text.txt","a+");
if (!p)
{
printf ("\ncouldn't open");
exit (1);
}
printf ("\n\nenter your sentence: ");
gets (note);
fputs (note,p);
if (ferror (p))
{
printf ("\nan error");
}
printf ("\n\nwrite more? (Y/N) ");
c=getche ();
fclose (p);
if (c=='y')
{
write ();
}
else
{
menu ();
}
}// end of write func
// tabe 'a' change to 'A'
void change_to_A ()
{

p=fopen ("text.txt","a+b");
if (!p) // dorost baz shodane tabe
{
printf ("\n\nno file");
exit (1);
}

while (!feof(p))
{
char c;
c=getc (p);
if (c=='a')
{
printf ("\n\nbingoo");
c=c-32;
putc (c,p);
} // end if
}// end while

fclose (p);
printf ("\n\n");

// show the true changes...

char c,show[200];
printf ("see the changes?(Y/N) ");
c=getche ();
if(c=='y')
{
p=fopen ("text.txt","r");
printf ("\n\n");
printf ("<");
while(!feof (p))
{
char ch;
ch=getc (p);
printf ("%c",ch);
}
printf (">");
fclose (p);
}// end if
printf ("\n\nmenu?");
c=getche ();
if (c=='y')
{
menu ();
}
else
{
exit ();
}

}//end change func
// tabe khoruuuuj
void exit ()
{
char c;
printf ("\n\nsure to exit? (Y?N) ");
c=getche ();
if (c=='n')
{
menu ();
}
else
{
exit (1);
}
}

xfati
27-12-2011, 17:43
سلام

یه سوال
میخوام یه عدد خیلی بزرگ بگیرم و بزارم تو آریه
اگه آرایه از نوع int باشه چی جوری باید این کارو بکنم؟
(میخوام هر عدد یه عنصر آرایه رو تشکیل بده)

ممنون

---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------



آلان سوال دارین یا ...
قضیه چیه؟

من جواب چندتاشو دارم میخوان؟

اره دیگه برنامه میخام ...اگه امکانش هست فقط زود اخه فردا صبح باید ببرم دانشگاه و در صورت امکان تو خصوصی برام بنویسید

Greedy
27-12-2011, 20:21
برنامه ای بنویسید که عددی دریافت کرده و توسط تابعی فاکتوریل انرا محاسبه کند


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

C:\Windows\System32\fh.cpp(4) : error C2082: redefinition of formal parameter 'a'
C:\Windows\System32\fh.cpp(16) : error C2001: newline in constant
C:\Windows\System32\fh.cpp(16) : error C2143: syntax error : missing ')' before 'string'
Error executing cl.exe.

fh.exe - 3 error(s), 0 warning(s)

مشکل چیه ؟
فقط لطف کردید اگه ساده و کامل توضیح بدید یه استاد به معنای واقعی مزخرف گیرمون افتاده فقط تو کار پیچوندن کلاسه 6 ساعت کلاسو کرده دو ساعت دو ساعتم یه ربعش درست میده بقیش با موبایلش حرف میزنه
کلا بد مشکل داریم شنبه هم امتحان داریم

Life24
27-12-2011, 21:00
برنامه ای بنویسید که عددی دریافت کرده و توسط تابعی فاکتوریل انرا محاسبه کند


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدC:\Windows\System32\fh.cpp(4) : error C2082: redefinition of formal parameter 'a'
C:\Windows\System32\fh.cpp(16) : error C2001: newline in constant
C:\Windows\System32\fh.cpp(16) : error C2143: syntax error : missing ')' before 'string'
Error executing cl.exe.

fh.exe - 3 error(s), 0 warning(s)

مشکل چیه ؟
فقط لطف کردید اگه ساده و کامل توضیح بدید یه استاد به معنای واقعی مزخرف گیرمون افتاده فقط تو کار پیچوندن کلاسه 6 ساعت کلاسو کرده دو ساعت دو ساعتم یه ربعش درست میده بقیش با موبایلش حرف میزنه
کلا بد مشکل داریم شنبه هم امتحان داریم




#include<iostream.h>
int fact (int n)
{
int f=1;
for (int i=1;i<=n;i++)
f=f*i;
return f;
}

void main ()
{
int a;
cin>>a;
cout<<fact(a);
}



برادر نوشتن پروژه و تمرين كامل ممنوع است در سايت.

اما ما در قالب توضيح به شما ميگوئيم.
فاكتوريل يعني ضرب يك سري عدد در اعداد قبل از خودشون.
مثلا 5 فاكتوريل يعني
5*4*3*2*1

پس ما نياز به يك حلقه داريم و هي اعداد را در اعداد بعد از خودشون تا جايي كه نياز داريم ضرب كنيم.
من متغير fact=1 زدم چرا؟ چون در ضرب اگر 0 بزاريم حاصل 0 ميشود.

يك عدد را گرفتيم. و داديم به تابع
تابع هم فاكتوريل حساب كرد و مقدار رو برگشت داد به ما و چاپ شد.

IP007
27-12-2011, 21:07
سلام، الگوریتمی واسه محسابه جایگشت n شیء و چاپش میخوام :13:

Life24
27-12-2011, 21:24
سلام، الگوریتمی واسه محسابه جایگشت n شیء و چاپش میخوام :13:
سلام

اين جايگشت و توضيحاتش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين كد
چون پروژه نبود نوشته شد.
مشكلي در فهم داشتيد . بفرمائيد.



#include <iostream.h>
int fact (int a)
{
if (a==1)
return 1;
return a*fact(a-1);
}
int main ()
{
int up;
int down;
int n,r;
cin>>n>>r;
up=fact(n);
down=fact(n-r);
cout<<up/down;
return 0;
}

xfati
27-12-2011, 22:33
سلام

یه سوال
میخوام یه عدد خیلی بزرگ بگیرم و بزارم تو آریه
اگه آرایه از نوع int باشه چی جوری باید این کارو بکنم؟
(میخوام هر عدد یه عنصر آرایه رو تشکیل بده)

ممنون

---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------



آلان سوال دارین یا ...
قضیه چیه؟

من جواب چندتاشو دارم میخوان؟
سوال دارم...؟دیگه

del30m
27-12-2011, 23:01
دوستان مشكل اين قسمت چيه؟؟؟؟؟همون سوال پايينيه كه پرسيدم!!
چرا نميتونه a رو به A تبديل كنه؟؟




// tabe 'a' change to 'A'
void change_to_A ()
{

p=fopen ("text.txt","a+b");
if (!p) // dorost baz shodane tabe
{
printf ("\n\nno file");
exit (1);
}

while (!feof(p))
{
char c;
c=getc (p);
if (c=='a')
{
printf ("\n\nbingoo");
c=c-32;
putc (c,p);
} // end if
}// end while

fclose (p);

حمید جان
28-12-2011, 11:01
سلام
کد زیر رو ببینید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی آرایه A ,B رو عدد وارد میکنم موقع چاپ کدهای اسکی رو جمع میکنه چه جوری باید مقدار داخل آرایه رو
چاپ کرد؟
مثلا A رو 1 , B رو 1 وارد میکنم جواب نهایی میشه 98!
چی کار کنم؟

Open-Source
28-12-2011, 12:00
سلام
کد زیر رو ببینید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی آرایه A ,B رو عدد وارد میکنم موقع چاپ کدهای اسکی رو جمع میکنه چه جوری باید مقدار داخل آرایه رو
چاپ کرد؟
مثلا A رو 1 , B رو 1 وارد میکنم جواب نهایی میشه 98!
چی کار کنم؟

این قسمت رو میتونی بصورت زیر بنویسی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Greedy
28-12-2011, 14:50
برادر نوشتن پروژه و تمرين كامل ممنوع است در سايت.

اما ما در قالب توضيح به شما ميگوئيم.
فاكتوريل يعني ضرب يك سري عدد در اعداد قبل از خودشون.
مثلا 5 فاكتوريل يعني
5*4*3*2*1

پس ما نياز به يك حلقه داريم و هي اعداد را در اعداد بعد از خودشون تا جايي كه نياز داريم ضرب كنيم.
من متغير fact=1 زدم چرا؟ چون در ضرب اگر 0 بزاريم حاصل 0 ميشود.

يك عدد را گرفتيم. و داديم به تابع
تابع هم فاكتوريل حساب كرد و مقدار رو برگشت داد به ما و چاپ شد.

چه قانون عجیبی پس مثالای قبلی رو چرا مشکلی نداشت حل کردید؟
درخواست -- سایت ایرانی که نمیدیم:5:بگذریم

فاکتوریل که بلدم مشکل جای دیگس اروراشو گذاشتم

C:\Windows\System32\fh.cpp(4) : error C2082: redefinition of formal parameter 'a'
C:\Windows\System32\fh.cpp(16) : error C2001: newline in constant
C:\Windows\System32\fh.cpp(16) : error C2143: syntax error : missing ')' before 'string'
Error executing cl.exe.

مگر نه حالت کلی که د رست نوشتم

szh_1367
28-12-2011, 17:13
چه قانون عجیبی پس مثالای قبلی رو چرا مشکلی نداشت حل کردید؟
درخواست -- سایت ایرانی که نمیدیم:5:بگذریم

فاکتوریل که بلدم مشکل جای دیگس اروراشو گذاشتم

C:\Windows\System32\fh.cpp(4) : error C2082: redefinition of formal parameter 'a'
C:\Windows\System32\fh.cpp(16) : error C2001: newline in constant
C:\Windows\System32\fh.cpp(16) : error C2143: syntax error : missing ')' before 'string'
Error executing cl.exe.

مگر نه حالت کلی که د رست نوشتم

شما حالت کلی برنامه رو اشتباه نوشته اید

شما دو متغیر به نام های x , y تعریف کرده اید و بدون اینکه به انها مقداری بدهید x را به تابع ارسال نموده اید

بعد در زمان تعریف تایع یک بار a را تعریف کرده اید اما دوباره همان متغیر a رو در خط بعد تعریف کرده اید

اگر بخواهید از طریق for حلقه ایجاد کنید باید خود عدد دریافتی رو هم در عملیات فاکتوریل شرکت دهید منظورم رو با مثال توضیح میدهم

شما نوشته اید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب اگر شما 5 رو وارد کنید حلقه این کار رو انجام میدهد


4*3*2*1

اما خود عدد 5 در محاسبات نمی اید به این دلیل که شما در حلقه for این شرط را قرار داده اید

شما باید به این صورت مینوشتید که


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حال با گذاشتن یک علامت مساوی در شرط حلقه for عدد 5 نیز در محاسبات فاکتوریل در نظر گرفته میشود

اگر باز هم متوجه نشدید بفرمائید به روش دیگه ای توضیح میدهم

del30m
28-12-2011, 17:22
چرا هيچكي جواب منو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

Greedy
28-12-2011, 18:09
شما حالت کلی برنامه رو اشتباه نوشته اید

شما دو متغیر به نام های x , y تعریف کرده اید و بدون اینکه به انها مقداری بدهید x را به تابع ارسال نموده اید

بعد در زمان تعریف تایع یک بار a را تعریف کرده اید اما دوباره همان متغیر a رو در خط بعد تعریف کرده اید

ممنون اشتباهو در فاکتوریل فهمیدم ولی این اشتباه در حالت کلی رو متوجه نشدم کامل
الان یعنی به x چه مقداری بدم ؟ از نوع int مشخص شده دیگه و در تابع f1 معادلش مگه fact نمیشه ؟ یعنی هر چی fact شد تو تابع f1 در تابع اصلی میاد به جای x میشینه ؟

PersianLoverMRB
28-12-2011, 20:02
دوستان نوع داده LPCTSTR دقیقا چیه؟
تو C++ بعضی وقتها کنار یک رشته یه L میزارن.مثل زیر :
mMainWndCaption = L"D3D10 Application";l
این L دقیقا چیکار می کنه؟:20:

mostafabad2007
29-12-2011, 09:08
کلاس power را با سه عضو b و c و v که به ترتیب b پایه توان ،c عدد توان و v مقدارbcمی باشد را ایجاد نموده سپس برنامه ای بنویسید که b و c را گرفته مقدارbcرا محاسبه و چاپ کند.
اینو نوشتم اما ارور میده لطفا یه نگاه بندازین ببینین درسته
#include<iostream.h>
#include<conio.h>
class power{
int b,c,v;
public:
void getbc();
void print();
void tavan();
};
void power::getbc()
{
cin>>b;
cin>>c;
void power::tavan()
{
for(int i=0;i<=c;i++)
v=b*b;
}
void power::print()
{
cout<<v;
}
void main()
{
power r1;
r1.get bc();
r1.print();
r1.tavan();
getch();
}

mostafabad2007
29-12-2011, 10:01
سلام دوستان اگه میشه منو یکم راهنمایی کنید کلاس چند جمله ای بخوام بنویسم اون توابعی که برای گرفتن چند جمله ای هستش رو چطور بنویسم مخم هنگ کرده
اخه پروژه دارم که مال اینه که ازم میخواد چند جمله ای استاندارد بگیره و با سربارگذاری عملگرها عمل +و-و*و/ رو انجام بده اون عملگرهاشو بلدم فقط توی کلاس چند جمله ای که مال توابعش هست اشکال دارم
دوستان فوری فوری فوری جواب میخوام لطفا جواب بدبین

majid_98
29-12-2011, 10:10
سلام دوستان خسته نباشید
چطوری میشه یه عدد از بیرون دریافت کرد و یه ارایه به طول همون عدد ساخت؟
مثلا برنامه یه عدد n رو از یه کابر دریافت کنه و یه ارایه به طول n بسازه؟
در c++
کامپایلر نمیتونه این ارایه را درست کنه چون n const نیست
اگرهم که const تعریف کنیم از بیرون مقداری نمیتونه دریافت کنه
لطفا کمک کنید. ممنون

IP007
29-12-2011, 16:31
سلام

اين جايگشت و توضيحاتش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين كد
چون پروژه نبود نوشته شد.
مشكلي در فهم داشتيد . بفرمائيد.


دوست عزیز منظورم چاپ تمام جایگشت های ممکن بود! مثل:
123
321
132
312
213
231

Open-Source
29-12-2011, 17:03
سلام دوستان خسته نباشید
چطوری میشه یه عدد از بیرون دریافت کرد و یه ارایه به طول همون عدد ساخت؟
مثلا برنامه یه عدد n رو از یه کابر دریافت کنه و یه ارایه به طول n بسازه؟
در c++
کامپایلر نمیتونه این ارایه را درست کنه چون n const نیست
اگرهم که const تعریف کنیم از بیرون مقداری نمیتونه دریافت کنه
لطفا کمک کنید. ممنون

چاره کار شما استفاده از اشاره گرها (Pointer) هستش.
:10:

Open-Source
29-12-2011, 17:17
دوستان نوع داده LPCTSTR دقیقا چیه؟
تو C++ بعضی وقتها کنار یک رشته یه L میزارن.مثل زیر :
mMainWndCaption = L"D3D10 Application";l
این L دقیقا چیکار می کنه؟:20:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فکر کنم از L و T_ هم برای تبدیل کاراکتر به Unicode استفاده میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid_98
29-12-2011, 20:50
چاره کار شما استفاده از اشاره گرها (Pointer) هستش.

میشه لطفا یه مثال بزنی؟
اگه یه برنامه کوچیک بنویسی که همین کارو انجام بده خیلی ازت ممنون میشم.
:11:

diana_1989
29-12-2011, 23:39
اگه بخوام در محیط سی 1هشتم از دایره رو رشم کنم با معادله ی دکارتی باید چیکار کنم ؟ منظور حلقه for رو از چند تا چند در نظر بگیرم ؟

vahidsport
29-12-2011, 23:53
سلام

آقا من می خوام تو C++ یک فایل رو open کنم که این فایل پسوند مشخصی نداره ولی میدونم پسوندش چیه (txt,bmp نیست) و می خوام به تک تک بایت های اون فایل دست رسی داشته باشم یعنی مثلا به طریقی بتونم بایت شماره 50 رو بخونم یک جور هایی مثل برنامه های Hex Editor که تمام بایت های یک فایل رو نشون میدن منم همین رو می خام
به عکس رزیر نگاه کنید من تک تک اون بایت هایی که دورشون دایره قرمز کشیدم و نکشیدم رو می خوام چی کار کنم
نمیدونم منظورم رو سوندم یا نه
خیلی ممنون


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Greedy
30-12-2011, 17:56
سلام
فردا امتحان ترممونه سه چهار تا سوال مونده که بدجور دنبال جوابشم

( در نظر بگیریم با زدن نقطه جمله تموم شه )

[B]برنامهای بنویسید كه یك عدد گرفته و آنرا در مبنای دو نمایش دهد.

برنامه ای بنویسید که ارایه صد عنصری دریافت کرده و به صورت صعودی مرتب کند
برنامه ای بنویسید که ارایه ده عنصری را گرفته و و ارایه را مرتب کنید

شدیدا نیاز دارم به اینا تا شب لطف کنید بذارید ممنون میشم

فقط یه چیزی اگر میشه تا چایی که میتونید ساده برنامشو بنویسید که زیاد پیچیده نباشه و راحت بشه فهمید
مثلا Life24 عزیز که همیشه لطف داره و کمکمون میکنه یه کم تمرین ها رو دشوار حل میکنه و برای مثه من که تازه ترم یکم و مبتدیم یه کم سخته
مثلا یه نمونش این سوال حل کرده بود :
-برنامه ای بنویسید که یک ارایه صد عنصری از اعداد را گرفته و سپس یک عدد را گرفته و مشخص کند ایا عدد در ارایه وجود دارد یا خیر؟
نقل قول:#include <iostream.h>
int main ()
{
int a[100];
int flag=0;
for (int i=0;i<10;i++)
{
cout<<"enter "<<i<<" \n";
cin>>a[i];
}
int n;
cin>>n;
for (i=0;i<10;i++)
{
if (n==a[i])
flag=1;
}
if (flag==1)
cout<<"\n exist";
cout<<"No";
return 0;


همین flag که نیازی هم به بودنش نبود باعث شد اصلا هر کاری کنم متوجه نشم چی به چیه

majid_98
30-12-2011, 18:28
این برنامه ای که 100 عنصر ارایه رو میگیره و مرتب شده از کوچیک به بزرگ چاپ میکنه.تستش کردم ارور هم نداره :باC++
#include "iostream.h"
#include "conio.h"
int main()
{
clrscr();
cout<<"100 onsore araye ra vared konid\n";
int a[100];
for(int i=0; i<100; i++){
cout<<"a["<<i<<"]=";
cin>>a[i];
}
int min;
for(int j=0; j<100; j++)
{
for(int k=j+1; k<100; k++)
{
if(a[j]>a[k])
{
min=a[k];
a[k]=a[j];
a[j]=min;
}
}
}
for(i=0; i<100; i++)
cout<<a[i]<<" ";
getch();
return 0;
}

samaneh j
30-12-2011, 19:52
سلام
چطوری برنامه ای بنویسم که ترانهاده ی یک ماتریس رو چاپ کنه؟

majid_98
31-12-2011, 10:24
سلام
چطوری برنامه ای بنویسم که ترانهاده ی یک ماتریس رو چاپ کنه؟
شما باید اول یه ارایه دو بعدی تعریف کنی و ماتریس را داخلش ذخیره کنی
بعد با دو تا حلقه تو در تو(به تعداد سطر و ستون ارایه اولی) ماتریس ترانهاد رو بسازی
یعنی ارایه ای درست کنی که جای سطر و ستونش عوض شده باشه.
همین.

subliz
31-12-2011, 17:42
وقت بخیر دوستان !

از اونجایی که کل هم اشاره گر ها رو قاطی کردم ازتون می خوام که منو راهنمایی کنید

تو قطعه کد زیر اومد دو ساختار رو تعریف کردم. از هر دو ساختار استفاده کردم و 2 آرایه از اون نوع ها تعریف کردم و دو اشاره گر.

حالا نمی تونم اشاره گر رو به اون آرایه ها اشاره بدم.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amir0100
31-12-2011, 21:39
سلام به همگی‌ دوستان.لطفا در این زمینه به من کمک کنید.یه برنامه به زبان c میخوام که ۲ تا عدد رو بگیر و اولی‌ رو به توان دومی‌ برسونه.منتها مشکل اینجاست که این ۲ عدد ممکن اون قدر بزرگ باشن که حتی long double هم جواب نده.می‌شه لطفا راهنمائم کنید؟این مشکل با آرایه قابل حله؟

vahidsport
31-12-2011, 23:30
اقا دستوری هست که بتونم به یک دونه پیکسل تو یه مختصات خاص با رنگ خاص که رمقدارش 24 بیتی باشه بدم؟

SRT_71
01-01-2012, 02:27
سلام دوستان
میشه این سوالات رو واسم حل کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برنامه مربع ها رو من خودم نوشتم ولی هرکاری میکنم نمیتونم تنظیمش کنم که فاصله بین مربع های جدید درست دربیاد، شکل هاش میره توهم
ممنون

---------- Post added at 03:27 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------


سلام به همگی‌ دوستان.لطفا در این زمینه به من کمک کنید.یه برنامه به زبان c میخوام که ۲ تا عدد رو بگیر و اولی‌ رو به توان دومی‌ برسونه.منتها مشکل اینجاست که این ۲ عدد ممکن اون قدر بزرگ باشن که حتی long double هم جواب نده.می‌شه لطفا راهنمائم کنید؟این مشکل با آرایه قابل حله؟

سلام
باید تک تک ارقام دو عدد رو به صورت آرایه بگیرید و با string
بعد روش عملیات انجام بدین
البته میدونین که خیلی پیچیده تر میشه عملیات توان
ولی تا جایی که من میدونم تنها راه حله

MaSoUd555
01-01-2012, 10:11
اگه بخوام در محیط سی 1هشتم از دایره رو رشم کنم با معادله ی دکارتی باید چیکار کنم ؟ منظور حلقه for رو از چند تا چند در نظر بگیرم ؟

این مثال رو نگاه کن

در صورتی که تابع آخر اون قسمت هایی که کامنت هست رو آن کامنت کنی دایره کامل رسم میشه وگر نه یک هشتم



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید




سلام

آقا من می خوام تو C++ یک فایل رو open کنم که این فایل پسوند مشخصی نداره ولی میدونم پسوندش چیه (txt,bmp نیست) و می خوام به تک تک بایت های اون فایل دست رسی داشته باشم یعنی مثلا به طریقی بتونم بایت شماره 50 رو بخونم یک جور هایی مثل برنامه های Hex Editor که تمام بایت های یک فایل رو نشون میدن منم همین رو می خام
به عکس رزیر نگاه کنید من تک تک اون بایت هایی که دورشون دایره قرمز کشیدم و نکشیدم رو می خوام چی کار کنم
نمیدونم منظورم رو سوندم یا نه
خیلی ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همچین چیزی ؟

تو همین مایه ها سرچ کن یه چیزایی پیدا میکنی



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



اقا دستوری هست که بتونم به یک دونه پیکسل تو یه مختصات خاص با رنگ خاص که رمقدارش 24 بیتی باشه بدم؟

ببین putpixel از هدر graphic.h بدردت میخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MaSoUd555
01-01-2012, 10:22
وقت بخیر دوستان !

از اونجایی که کل هم اشاره گر ها رو قاطی کردم ازتون می خوام که منو راهنمایی کنید

تو قطعه کد زیر اومد دو ساختار رو تعریف کردم. از هر دو ساختار استفاده کردم و 2 آرایه از اون نوع ها تعریف کردم و دو اشاره گر.

حالا نمی تونم اشاره گر رو به اون آرایه ها اشاره بدم.


یه نگاه به اینجا بنداز

بعدش اینکه شما آدرس خونه اول رو باید به اشاره گر بدین



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MaSoUd555
01-01-2012, 10:45
سلام دوستان خسته نباشید
چطوری میشه یه عدد از بیرون دریافت کرد و یه ارایه به طول همون عدد ساخت؟
مثلا برنامه یه عدد n رو از یه کابر دریافت کنه و یه ارایه به طول n بسازه؟
در c++
کامپایلر نمیتونه این ارایه را درست کنه چون n const نیست
اگرهم که const تعریف کنیم از بیرون مقداری نمیتونه دریافت کنه
لطفا کمک کنید. ممنون

در مورد آرایه پویا تحقیق کنید چند تا لینک



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahidsport
01-01-2012, 12:44
}[/CODE]




همچین چیزی ؟

تو همین مایه ها سرچ کن یه چیزایی پیدا میکنی



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


ببین putpixel از هدر graphic.h بدردت میخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]






خیلی گشتم یا txt رو اوپن میکنن یا bmp تو این لیکی هم که شما دادید وقتی یه فایل با پسوند غیر txt رو اوپن میکنم ارور
File could not be opened رو چاپ میکنه

در مورد putpixel هم این دستور کار میکنه ولی 16 رنگ بیشتر نداره من دستوری می خوام مه
مثل همین باشه ولی رنگ رو به صورت (R,G,B) بگیره یعنی برای هرنگ رنجی بین 0-255 رو بگیره
ممنون

MaSoUd555
01-01-2012, 12:56
خیلی گشتم یا txt رو اوپن میکنن یا bmp تو این لیکی هم که شما دادید وقتی یه فایل با پسوند غیر txt رو اوپن میکنم ارور
File could not be opened رو چاپ میکنه

در مورد putpixel هم این دستور کار میکنه ولی 16 رنگ بیشتر نداره من دستوری می خوام مه
مثل همین باشه ولی رنگ رو به صورت (R,G,B) بگیره یعنی برای هرنگ رنجی بین 0-255 رو بگیره
ممنون

در مورد دومین سوالت اینو ببین



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


در مورد اولی هم اگه چیزی پیدا کردم میگم :46:

vahidsport
01-01-2012, 13:40
در مورد دومین سوالت اینو ببین



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اولی هم اگه چیزی پیدا کردم میگم :46:




راستشو به خواهی این و پیدا کرده بودم ولی نتونستم استفاده کنم من زبان سی رو در حد کار با میکرو بلدم ...:41:

اون COLORREF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و RGB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نمیدونم چی کار کنم، RGB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دقیقا همون چیزی هست که می خوام یعنی 24 بیت ولی نمیدونم چه طوری تو دستور setpixel استفاده کنم ش

ممنون

SuperSt@r
01-01-2012, 13:57
سلام خسته نباشید من تازه واردم کد تابع strstr رو میخام به زبان c همون تابعی رو میگم که دو رشته رو دریافت میکنه و رشته دوم رو در رشته اول جستجو میکند اگه وجود داشت مکان اولین کارکتر رشته دوم رو برمیگردونه در غیر اینصورت یه عدد مثلا 0 رو برمیگردونه ممنون میشم

MaSoUd555
01-01-2012, 14:40
راستشو به خواهی این و پیدا کرده بودم ولی نتونستم استفاده کنم من زبان سی رو در حد کار با میکرو بلدم ...:41:

اون COLORREF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fen-us%2Flibrary%2Fdd183449%2528v%3Dvs.85%2529.aspx) و RGB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fen-us%2Flibrary%2Fdd162937%2528v%3Dvs.85%2529.aspx) رو نمیدونم چی کار کنم، RGB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fen-us%2Flibrary%2Fdd162937%2528v%3Dvs.85%2529.aspx) دقیقا همون چیزی هست که می خوام یعنی 24 بیت ولی نمیدونم چه طوری تو دستور setpixel استفاده کنم ش

ممنون

بفرما دوست عزیز مثال هم الان برات نوشتم :31:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------


سلام خسته نباشید من تازه واردم کد تابع strstr رو میخام به زبان c همون تابعی رو میگم که دو رشته رو دریافت میکنه و رشته دوم رو در رشته اول جستجو میکند اگه وجود داشت مکان اولین کارکتر رشته دوم رو برمیگردونه در غیر اینصورت یه عدد مثلا 0 رو برمیگردونه ممنون میشم

سلام ، سلامت باشی



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

subliz
01-01-2012, 18:58
دوستان برا char a [ 10 ] هم از strcmp و strcpy و ... استفاده كرد يا حتما بايد string باشه ؟

SuperSt@r
01-01-2012, 19:12
سلام ، سلامت باشی



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



ممنون ولي اين يه مثالي برا استفاده از اين تابع هست من كد خود تابع strstr رو ميخام اگه ميشه برام بذاريد

SRT_71
01-01-2012, 19:48
آقا یکی هم جواااااااااب ما ر و بده:(((((
پست 1411

vahidsport
01-01-2012, 20:40
بفرما دوست عزیز مثال هم الان برات نوشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سوال دیگه ای شما تو چی کامپایل کردید؟
من برنامه هام رو تو Dev-Cpp مینویسم

Lamanta
01-01-2012, 21:57
برای حرفه ای شدن توی کار با فایل تو ++C چه کتاب یا PDF ای رو توصیه میکنید ؟

MaSoUd555
01-01-2012, 21:58
یه سوال دیگه ای شما تو چی کامپایل کردید؟
من برنامه هام رو تو Dev-Cpp مینویسم

به برلند عادت کردم :31:(Borland c++ 5.02)

MaSoUd555
01-01-2012, 22:04
دوستان برا char a [ 10 ] هم از strcmp و strcpy و ... استفاده كرد يا حتما بايد string باشه ؟

با توجه به این رفرنس میشه!!!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

khafanghost
02-01-2012, 00:16
سلام خدمت دوستان عزیز. برای پروژه این ترمم نیاز به توابع گرافیکی دارم .با visual studio 2008 کار میکنم و میخوام آموزش کار با توابع گرافیکی در visual studio 2008 و یاد بگیریم...ممنون میشم اگه کسی لینک اموزش و بده. مرسی

mrir65
02-01-2012, 19:37
دوستان منظور از شیفت در ارایه ها همون ارسال ارایه ها به توابع هست؟

MaSoUd555
02-01-2012, 19:52
دوستان منظور از شیفت در ارایه ها همون ارسال ارایه ها به توابع هست؟

نه شیفت کردن یه موضوع دیگست، مثلا شیفت به راست یا شیفت به چپ

شاید منظورش همچین چیزیه



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mrir65
02-01-2012, 20:28
هر کتابی را گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم.کسی هست در مورد شیفت ارایه ها یکم توضیح بده.

vahidsport
02-01-2012, 22:05
به برلند عادت کردم :31:(Borland c++ 5.02)

آقا خیلی ممون دستت در نکنه

اگه تونستید در مورد اون اوپن کردن فایل ها پیدا کنید
من هر چی گشتم در مود txt,bmp,exe بود با دستور fopen

majid_98
03-01-2012, 01:20
از دوستان کسی مقاله ای چیزی در مورد کلاس ها نداره؟
خیلی توی کلاس ها گیج شدم
فرقش با توابع چیه جه مزیتی داره؟؟
اگه چیزی هست که بتونه کمکم کنه لطفا بهم بگین.
ممنون.

MaSoUd555
03-01-2012, 04:00
آقا خیلی ممون دستت در نکنه

اگه تونستید در مورد اون اوپن کردن فایل ها پیدا کنید
من هر چی گشتم در مود txt,bmp,exe بود با دستور fopen

سلام فکر کنم یه همچین چیزی بخوای



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


یه عکس نمونه از برنامه



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


باحال بود :31: خودم خوشم آمد دنبالش گشتم تا به این کدی که بالاست رسیدم ، امیدوارم بدردت بخوره

منبع :!!!!!



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید




از دوستان کسی مقاله ای چیزی در مورد کلاس ها نداره؟
خیلی توی کلاس ها گیج شدم
فرقش با توابع چیه جه مزیتی داره؟؟
اگه چیزی هست که بتونه کمکم کنه لطفا بهم بگین.
ممنون.

درست نیست توابع رو با کلاس مقایسه کنی!!!

بفرما اینجارو بخون ، میفهمی چی به چیه



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Life24
03-01-2012, 08:52
دوستان منظور از شیفت در ارایه ها همون ارسال ارایه ها به توابع هست؟


#include <iostream.h>
#include <iomanip.h>
int main ()
{
int a[10];
for (int i=0;i<10;i++)
{
cout<<"Enter number!! \n";
cin>>a[i];
}
cout<<"---Befor--\n";
for (i=0;i<10;i++)
cout<<setw(3)<<a[i];
cout<<endl;
for (i=0;i<9;i++)
{
int temp=a[i];
a[i]=a[i+1];
a[i+1]=temp;
}
cout<<"---after--\n";
for (i=0;i<10;i++)
cout<<setw(3)<<a[i];
cout<<endl;
return 0;
}



همان شيفت چپ و راست منظور هست

Lamanta
03-01-2012, 12:12
دوستان منظور از شیفت در ارایه ها همون ارسال ارایه ها به توابع هست؟

دقیقا مثل شیفت چپ و راست در اسمبلی است...

mostafabad2007
03-01-2012, 16:01
سلام دوستان توی c++ توی کدوم قسمت بود که یک پنجره کوچیک ایجاد میکرد و دستورات رو خط به خط اجرا میکرد

Aryana_b
03-01-2012, 21:49
من شنبه امتحان مبانی دارم c++
جعفرنژاد رو میخونم بازم نمونه سوال میخوام
چی بخونم خوبه؟

Core
03-01-2012, 21:53
من شنبه امتحان مبانی دارم c++
جعفرنژاد رو میخونم بازم نمونه سوال میخوام
چی بخونم خوبه؟

دایتل & دایتل هم بد نیست. اما همون جعفر کفایت میکنه.
توصیه این هست که مثال های استاد خودتون رو بخونید.

del30m
04-01-2012, 11:21
سلام دوستان
دارم سعی میکنم برنامه ی ادیتور رو با زبان C بنویسم
همه تابع های لازم رو پیدا کردم به غیر از چندتا.
ولی مشکل اصلیم الان اینه که نمیدونم چطور یک منو رو توی پنجره ی برنامه باز کنم.یعنی نمیتونم به هم مرتبطشون کنم.
ممنون میشم کمی راهنماییم کنین تا بتونم بنویسم!

sin2x=2sinxcosx
04-01-2012, 18:34
با سلام ...

این تاپیک مدت زیادیه که ایجاد شده و پیشرفت خوبی هم داشته و پست مفید توش به وفور یافت میشه و میشه گفت پست غیر مفید هم به ندرت توش وجود داره .
و با توجه به اینکه کل انجمن در مورد سوالات C و ++C هست و این تاپیک هم اسمش همین بوده : (سوالات (++C, C) خود را اینجا بپرسید)
بنابراین بنده با اجازه تون عنوان این تاپیک رو به صورت زیر تغییر می دم :
سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

که این عنوان با محتویات تاپیک هم همخونی داره

mostafabad2007
05-01-2012, 13:02
سلام دوستان اینم کلاس چند جمله ای که از اینترنت گیر اوردم میشه یکم در مورد برام توضیح بدین لطفا توضیح رو به ایمیلم بفرستین
#include<conio.h>
#include<iostream.h>
#define Max 20
class Poly;
class PolyNode
{
friend Poly;
float Coef;
int Pow;
};
class Poly
{
int n;
PolyNode Data[Max];
public:
void Poly::SortPoly(void);
void ReadPoly(void);
void WritePoly(void);
void AddPoly(Poly a,Poly b);
void SubtractPoly(Poly a,Poly b);
void MulPoly(Poly a,Poly b);
void Poly::ItemPoly(float Coef,int Pow,Poly b);
void Poly::TaghsimPoly(int k,Poly a,Poly b);
};
void Poly::SortPoly(void)
{
int i,j;
PolyNode item;
for(i=n-1;i>0;i--)
for(j=0;j<i;j++)
if(Data[j].Pow<Data[j+1].Pow)
{
item=Data[j];
Data[j]=Data[j+1];
Data[j+1]=item;
}
while(i<n-1)
if(Data[i].Pow==Data[i+1].Pow)
{
Data[i].Coef+=Data[i+1].Coef;
for(j=i+1;j<n-1;j++)Data[j]=Data[j+1];
n--;
}else i++;
}
void Poly::ReadPoly(void)
{
int i;
cout<<"\nPlease enter parts of poly : ";
cin>>n;
cout<<"\nPlease enter Polynomial : \n\n";
for(i=0;i<n;i++)
{
cin>>Data[i].Coef;
cout<<" x^"<<endl;
cin>>Data[i].Pow;
cout<<" +"<<endl;
}
}
void Poly::WritePoly(void)
{
int i;
cout<<"\n";
for(i=0;i<n;i++)cout<<Data[i].Coef<<"X^"<<Data[i].Pow<<" + ";
}
void Poly::AddPoly(Poly a,Poly b)
{
int i,j,k;
i=j=k=0;
while(i<a.n&&j<b.n)
{
if(a.Data[i].Pow>b.Data[j].Pow)
{
Data[k].Coef=a.Data[i].Coef;
Data[k++].Pow=a.Data[i++].Pow;
}
else if(a.Data[i].Pow<b.Data[j].Pow)
{
Data[k].Coef=b.Data[j].Coef;
Data[k++].Pow=b.Data[j++].Pow;
}
else if(a.Data[i].Coef+b.Data[j].Coef)
{
Data[k].Coef=a.Data[i].Coef+b.Data[j].Coef;
Data[k++].Pow=a.Data[i++].Pow;
j++;
}
else
{
i++;
j++;
}
}
while(i<a.n)
{
Data[k].Coef=a.Data[i].Coef;
Data[k++].Pow=a.Data[i++].Pow;
}
while(j<b.n)
{
Data[k].Coef=b.Data[j].Coef;
Data[k++].Pow=b.Data[j++].Pow;
}
n=k;
}
void Poly::SubtractPoly(Poly a,Poly b)
{
int i,j,k;
i=j=k=0;
while(i<a.n&&j<b.n)
{
if(a.Data[i].Pow>b.Data[j].Pow)
{
Data[k].Coef=a.Data[i].Coef;
Data[k++].Pow=a.Data[i++].Pow;
}
else if(a.Data[i].Pow<b.Data[j].Pow)
{
Data[k].Coef=b.Data[j].Coef;
Data[k++].Pow=b.Data[j++].Pow;
}
else if(a.Data[i].Coef-b.Data[j].Coef)
{
Data[k].Coef=a.Data[i].Coef-b.Data[j].Coef;
Data[k++].Pow=a.Data[i++].Pow;
j++;
}
else
{
i++;
j++;
}
}
while(i<a.n)
{
Data[k].Coef=a.Data[i].Coef;
Data[k++].Pow=a.Data[i++].Pow;
}
while(j<b.n)
{
Data[k].Coef=b.Data[j].Coef;
Data[k++].Pow=b.Data[j++].Pow;
}
n=k;
}
void Poly::MulPoly(Poly a,Poly b)
{
int i,j,k;
i=j=k=0;
while(i<a.n)
{
j=0;
while(j<b.n)
{
Data[k].Coef=a.Data[i].Coef*b.Data[j].Coef;
Data[k++].Pow=a.Data[i].Pow+b.Data[j++].Pow;
}
i++;
}
n=k;
}
void Poly::ItemPoly(float Coef,int Pow,Poly b)
{
int j,t;
j=t=0;
while(j<b.n)
{
Data[t].Coef=Coef*b.Data[j].Coef;
Data[t++].Pow=Pow+b.Data[j++].Pow;
}
n=t;
}
void Poly::TaghsimPoly(int k,Poly a,Poly b)
{
Poly d,e;
p:
if(a.Data[0].Pow>=b.Data[0].Pow)
{
Data[k].Pow=a.Data[0].Pow-b.Data[0].Pow;
Data[k].Coef=a.Data[0].Coef/b.Data[0].Coef;
d.ItemPoly(Data[k].Coef,Data[k].Pow,b);
e.SubtractPoly(a,d);
k++;
}
n=k;
if(e.Data[0].Pow>=b.Data[0].Pow)TaghsimPoly(k,e,b);
else
{
cout<<"\nMod Is : \n";
e.WritePoly();
}
}
void main(void)
{
Poly a,b,c;
char Sign;
a.ReadPoly();
a.SortPoly();
cout<<"\nPlease enter sign(+,-,*,/) : ";
cin>>Sign;
b.ReadPoly();
b.SortPoly();
switch(Sign)
{
case'+':
c.AddPoly(a,b);
break;
case'-':
c.SubtractPoly(a,b);
break;
case'*':
c.MulPoly(a,b);
c.SortPoly();
break;
case'/':
c.TaghsimPoly(0,a,b);
break;
}
cout<<"\n\nAnswer Is : \n";
c.WritePoly();
getche();
}

S E V E N
07-01-2012, 20:33
سلام

من دانشجوی کامپیوتر نیستم ولی درس برنامه نویس کامپیوتر به زبان c داریم و باید به امید خدا پاسش کنیم.

این استاد ما 4 تا سوال گفته که احتمال داره از اینا امتحان ترم رو بگیره و این سوالا که شاید هرکدوم چند تا خط

بیشتر نباشه ایناست :


1- برنامه ای بنویسید که دو عدد از ورودی گرفته و مجموع اعداد زوج بین آن ها را چاپ کند.

2- برنامه ای بنویسید که مجموع اعداد اول بین 3 تا n را محاسبه و چاپ کند.

3- برنامه ای بنویسید که n عدد از ورودی گرفته و اعدادی را که رقم یکان آن ها برابر 3 است را نمایش دهد.

4- برنامه ای بنویسید که حاصل عبارت! S = x - (x^2 )/2! + (x^3 )/3! +..... + (x^n) /n را محاسبه و چاپ کند.

دوستان یه راهنمایی بکنید. من از زبان c زیاد سر در نمیارم.

ممنون

mrir65
07-01-2012, 22:44
دوستان یک سوال،یک ماتریس 4*4 داریم ،میخوایم در صورت وجود عنصر زین اسبی را پیدا کنیم و نمایش بدیم.حالا این برنامه را استادمون نوشت .ماکزیمم هر سطر را پیدا کرده و تو ارایه max میزاریم.مینیمم هر ستون را پیدا میکنیم و تو ارایه min میزاریم در اخر اگه ماکزیمم سطری برابر مینیمم همون ستون باشه(اگه سطر مثلا 2 باشه ستون هم 2 هست)،یعنی اون عنصر زین اسبی هست. حالا میخوام ببینم این درسته اصلا یا نه؟چون هرچی تست میکنم عنصر زین اسبی را پیدا نمیکنه با این برنامه.

pooyan_iceboy
08-01-2012, 15:34
سلام
دوستان یه سوال مبتدی داشتم، من می خوام به زبان c برنامه بنویسم، برنامه visual studio 2010 هم نصب دارم؛ اگر میشه توضیح بدید چکار باید بکنم که محیط نوشتن کد رو تو visual studio بیارم...
با تشکر

subliz
08-01-2012, 20:33
دوستان یه سوال ؟

این کد چه مشکلی داره ؟

daneshjooPtr -> vahed .name = dars_db [ natijeh ] .name ;

ارور :

Error : expression must be a modifiable lvalue

توضیح اینکه dars_db یه آرایه از نوع ساختار ه و اینم daneshjooPtr

daneshjooSTR * daneshjooPtr ;

daneshjooPtr = new daneshjooSTR [ dj_size ] ;


اینم هست :

struct daneshjooSTR {
char fname [11] ; //baraye name kochak
char lname [21] ; //baraye name khanevadegi
long int idnum ; //shomare daneshjooyi
float ave ; //moadele term
struct dars vahed ;
} ;

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

ببخشید که پیچیده شد

سادش این میشه که با یه اشاره گر مقداری فضا رزرو شده

این اشاره گر از نوع ساختار ه که داخل ساختار به صورت لانه ای یه ساختار دیگه قرار داره

با عملوند -> به داخل ساختار دسترسی پیدا میکنم بعد با . داخل ساختار تویی ه اما وقتی میخوام مقدار اون آرایه رو بریزم تو این به مشکل بر می خورم !

کد ها هم درسته فقط تو اینجا بهم ریخته ! :13:

DJ POLESTAR
08-01-2012, 21:49
درود

دوستان دستم به شلوارتون...!!!
شما رو به هرکی دوست دارین رام بندارین!!!

من یه درخواست از اساتید دارم.

برنامه ای که یک متن حداکثر 2000 کاراکتری را از ورودی گرفته در صفحه ای نمایش بدهد و در این صفحه بتوانیم با استفاده از کلیدهای "جهت" داخل متن حرکت نماییم و با استفاده از کلید Delete یا Backspace متن یا کاراکتری روا حذف نماییم یا در هر مکان دلخواه متن جدیدی را اضافه کنیم و در آخر با کلید Scape خارج بشیم از صفحه؟

این پروژه لعنتی ترم من هستش، شما رو به هرکی دوست دارین دستوراتشو بدین بخدا تا جون داشته باشم دعا گوتون میشم!

subliz
09-01-2012, 19:16
كسي نيست جواب بده ؟

lofboys
13-01-2012, 11:21
سلام . کمک فوری ما فردا امتحان داریم:41:

1.برنامه ای بنویسید تابع آرایه را از ورودی دریافت و محتوای آنرا در خروحی چاپ نماید .
2.برنامه ای بنویسید تابع عدد صحیح و مثبت از ورودی دریافت و مقسوم علیه های آنرا نمایش دهد
3.برنامه ای بنویسید که توابع بالا را فراخوانی کند

مرسی:11:

HEGMATANEH
13-01-2012, 13:05
سلام به دوستان عزیز و باحالم
من یه سوال دارم خدمتون .کمکم کنید .
سوال:برنامه ای بنویسید که مکان مهره اسب در صفحه ی شطرنج را از کاربر دریافت کند،کلیه ی حرکتهای ممکن اسب را در خروجی نمایش دهد.
مثال:اگر مهره اسب در مکان (2،1) قرار داشته باشد میتواند به خانه های (4،2)،(3،3) و (1،3) حرکت کند بنابراین برنامه به ازای ورودی (2،1) با ید مختصات این 3 خانه باشد.
خودم برنامه رو نوشتم ولی نمیدونم کجاش ایراد داره اگه میشه ایرادشو بگید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

HEGMATANEH
15-01-2012, 01:24
کسی نمیخواد جواب مارو بده ؟؟؟
مرسی

amin.mohamadpour
15-01-2012, 19:57
سلام.دوستان من یه ساختار (struct) تعریف کردم که توش اطلاعات یه سری دانشجو رو میگیره وذخیره میکنه.اما میخوام مثلا در قسمت جنسیت فقط مرد یا زن را بگیرد و اگر چیزی جز این وارد کنیم ERROR دهد. از دستور enum چطوری میشه استفاده کرد .

DJ POLESTAR
15-01-2012, 20:15
درود

دوستان دستم به شلوارتون...!!!
شما رو به هرکی دوست دارین رام بندارین!!!

من یه درخواست از اساتید دارم.

برنامه ای که یک متن حداکثر 2000 کاراکتری را از ورودی گرفته در صفحه ای نمایش بدهد و در این صفحه بتوانیم با استفاده از کلیدهای "جهت" داخل متن حرکت نماییم و با استفاده از کلید Delete یا Backspace متن یا کاراکتری روا حذف نماییم یا در هر مکان دلخواه متن جدیدی را اضافه کنیم و در آخر با کلید Scape خارج بشیم از صفحه؟

این پروژه لعنتی ترم من هستش، شما رو به هرکی دوست دارین دستوراتشو بدین بخدا تا جون داشته باشم دعا گوتون میشم!
جوان مردی پیدا نشد؟؟؟

akpa
15-01-2012, 22:30
سلام.دوستان من یه ساختار (struct) تعریف کردم که توش اطلاعات یه سری دانشجو رو میگیره وذخیره میکنه.اما میخوام مثلا در قسمت جنسیت فقط مرد یا زن را بگیرد و اگر چیزی جز این وارد کنیم ERROR دهد. از دستور enum چطوری میشه استفاده کرد .
راه سادش اینه که بعد ار گرفتن ورودی اگه نامعتبر بود با چاپ پیغام مناسب دوباره مقدار بگیری

amin.mohamadpour
17-01-2012, 12:07
سلام.من میخوام با استفاده از یک ساختار اطلاعات یک سری دانشجو رو بگیرم و اونهارو در یک فایل ذخیره کنم برای همین میخوام یک تابع تعریف کنم که پس از دریافت کامل اطلاعات و خروج از برنامه وقتی دوباره وارد شدم بتوانم اطلاعات قبلی رو load کنم .لطفا منو راهنمایی کنید و اگه میشه یه مثال کوچک برام بذارید .ممنون.

FADAYE SEPAHAN
17-01-2012, 16:35
سلام

من یه برنامه نوشتم که در اون از تابع gets() برای نوشتن stringها استفاده کردم از هدر cstdio استفاده کردم
ولی وقتی برنامه به اون خط میرسه اجراش نمیکنه و رد میشه بدون اینکه srring رو از یوزر بگیره!!!!
کسی میدونه دلیلش چیه؟

amin.mohamadpour
17-01-2012, 16:42
سلام.من میخوام با استفاده از یک ساختار اطلاعات یک سری دانشجو رو بگیرم و اونهارو در یک فایل ذخیره کنم برای همین میخوام یک تابع تعریف کنم که پس از دریافت کامل اطلاعات و خروج از برنامه وقتی دوباره وارد شدم بتوانم اطلاعات قبلی رو load کنم .لطفا منو راهنمایی کنید و اگه میشه یه مثال کوچک برام بذارید .ممنون.




خواهش میکنم یکی به این سوال من جواب بده خیلی ضروریه.

farzaneh-aba
18-01-2012, 14:35
سلام...........یکی کمکم کنه بگه چطوری میتونم. اجتماع و اشتراک دو مجموعه از اعداد صحیح رو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2 7:

SRT_71
19-01-2012, 21:25
سلام
یه برنامه می خوام که معادله درجه دوی ax2+bx+c مساوی با صفر رو حل کنه
اما با در نظر گرفتن اینکه ورودی ها a , b , c میتونن صفر باشن
و اینکه اگه جواب بی نهایت داشته باشه یا جواب حقیقی ندانشته باشه رو بگه
تعداد جواب ها و خود جواب ها رو هم چاپ کنه
ممنون

soroosh_cz
19-01-2012, 22:03
سلام.من میخوام با استفاده از یک ساختار اطلاعات یک سری دانشجو رو بگیرم و اونهارو در یک فایل ذخیره کنم برای همین میخوام یک تابع تعریف کنم که پس از دریافت کامل اطلاعات و خروج از برنامه وقتی دوباره وارد شدم بتوانم اطلاعات قبلی رو load کنم .لطفا منو راهنمایی کنید و اگه میشه یه مثال کوچک برام بذارید .ممنون.

دانشگاه جندی شاپور نیستی، احیانا؟ :27: این پروژه ی ترم پیش ما بود... :31: خبر دارم استاد دوباره همینو به ترم پایینی ها داده :46:


سلام...........یکی کمکم کنه بگه چطوری میتونم. اجتماع و اشتراک دو مجموعه از اعداد صحیح رو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2 7:

این که کاری نداره، فرض کن دو مجموعه رو توی دو آرایه نوشتی، با استفاده از دو حلقه ی تو در تو بیا تک تک عناصر هر دو آرایه رو با هم مقایسه کن. بعدش:
برای اشتراک: اون عناصری رو که با هم مساوین، بریز توی یه آرایه ی سوم.
برای اجتماع: اول بیا تمام عناصر یکی از مجموعه ها رو کپی کن توی آرایه ی سوم، بعدش مثل اشتراک(ولی برعکس) هر کدوم از عناصری رو که مساوی نبودن، بش اضافه کن.
اگر هم بخوای میتونی مثل کد زیر، برای اجتماع از اشتراک استفاده کنی(یعنی تو مرحله ی اشتراک یه آرایه ی دیگه هم بسازی، کپی اشتراک، بعدش تو اجتماع با ایده ی زیر، اجتماعش رو بسازی).
مثلا این:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



سلام
یه برنامه می خوام که معادله درجه دوی ax2+bx+c مساوی با صفر رو حل کنه
اما با در نظر گرفتن اینکه ورودی ها a , b , c میتونن صفر باشن
و اینکه اگه جواب بی نهایت داشته باشه یا جواب حقیقی ندانشته باشه رو بگه
تعداد جواب ها و خود جواب ها رو هم چاپ کنه
ممنون
من فقط به این سه عکس استناد میکنم، و امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید، اگر نه هم، میتونم، کد این تیکه رو بنویسم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حمید جان
21-01-2012, 16:00
سلام

من یه برنامه نوشتم که در اون از تابع gets() برای نوشتن stringها استفاده کردم از هدر cstdio استفاده کردم
ولی وقتی برنامه به اون خط میرسه اجراش نمیکنه و رد میشه بدون اینکه srring رو از یوزر بگیره!!!!
کسی میدونه دلیلش چیه؟

این مشکله منم هست
وقتی بعد gets مثلا یه cin استفاده میکنم دستور gets اجرا نمیشه چرا؟

ممنون

SuperSt@r
21-01-2012, 16:28
این مشکله منم هست
وقتی بعد gets مثلا یه cin استفاده میکنم دستور gets اجرا نمیشه چرا؟

ممنون

کتابخونش رو نوشتید ابتدای برنامه؟

حمید جان
21-01-2012, 16:30
کتابخونش رو نوشتید ابتدای برنامه؟
آره عزیز
دیگه تا این حد که ...
:11:

SuperSt@r
21-01-2012, 16:37
آره عزیز
دیگه تا این حد که ...
:11:

ببخشید دوست عزیز قصد بی احترامی نداشتم اخه گاهی وقتا ادم تو بعضی جاهایی که باورش هم نمیشه اشتباهاتی انجام میده

soroosh_cz
21-01-2012, 18:47
ما چنین مشکلی رو برای++C داشتیم، دستور ()cin.get استفاده می کردیم بعد یا قبل(دقیق یادم نیست) از ورودی رشته، درست می شد.

Greedy
23-01-2012, 10:45
بی زحمت به این سوالات جواب بدید
1برنامه ای بنویسید که جمله ای را گرفته و تعداد کاراکتر ان را مشخص کند جمله با زدن نقطه تمام میشود
من این برنامه رو با اطلاعات خودم نوشتم همچین چیزی شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موقع اجرا هم اروری نمیده ولی صفحه که باز میشه اصلا نمیشه چیزی تایپ کرد مشکلش چیه ؟

2-برنامه ای بنویسید که جمله را گرفته و جمله را همراه با تعداد کلمات در خروجی چاپ کند
3-برنامه ای بنویسید که سه عدد بگیرد و ببیند در قضیه فیثاغورث صدق میکند یا خیر
4تابعی بنویسید ه جمع دو ارایه را به صورت پویا انجام دهد (در ضمن پویا یعنی چی؟)

پس فردا امتحان ترم داریم 4 واحدم هست دیگه لطف کنید و بذارید جواب این چند تا سوالو ممنون

ghdc
23-01-2012, 11:30
توی شرط به جای getch بزار خود a رو ببین درست میشه

soroosh_cz
23-01-2012, 11:37
بی زحمت به این سوالات جواب بدید
1برنامه ای بنویسید که جمله ای را گرفته و تعداد کاراکتر ان را مشخص کند جمله با زدن نقطه تمام میشود
من این برنامه رو با اطلاعات خودم نوشتم همچین چیزی شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موقع اجرا هم اروری نمیده ولی صفحه که باز میشه اصلا نمیشه چیزی تایپ کرد مشکلش چیه ؟

2-برنامه ای بنویسید که جمله را گرفته و جمله را همراه با تعداد کلمات در خروجی چاپ کند
3-برنامه ای بنویسید که سه عدد بگیرد و ببیند در قضیه فیثاغورث صدق میکند یا خیر
4تابعی بنویسید ه جمع دو ارایه را به صورت پویا انجام دهد (در ضمن پویا یعنی چی؟)

پس فردا امتحان ترم داریم 4 واحدم هست دیگه لطف کنید و بذارید جواب این چند تا سوالو ممنون

این زبان C# هست؟ ++C نیست فکر کنم... ولی به ورودی و خروجی تابع ()getch دقت کن، ببین درست به کار برده باشیش. فکر کنم getch رو درست به کار نبردی. جزوه رو چک کن.

ج2) ایده: شما باید با توجه به فضاهای خالی یه کانتر بندازی.
ج3) چک کنه برای سه حالت (x*x) + (y*y) = (z*z) برای سه حالت ممکن (یعنی x , y , z جاشون عوض بشه).
ج4) آرایه ی پویا به آرایه ای میگن که حداکثر تعداد آرایه هاش مشخص نباشه، معمولا با اشاره گرها می سازنشون.

MaSoUd555
23-01-2012, 13:26
بی زحمت به این سوالات جواب بدید
1برنامه ای بنویسید که جمله ای را گرفته و تعداد کاراکتر ان را مشخص کند جمله با زدن نقطه تمام میشود
من این برنامه رو با اطلاعات خودم نوشتم همچین چیزی شده

2-برنامه ای بنویسید که جمله را گرفته و جمله را همراه با تعداد کلمات در خروجی چاپ کند
3-برنامه ای بنویسید که سه عدد بگیرد و ببیند در قضیه فیثاغورث صدق میکند یا خیر
4تابعی بنویسید ه جمع دو ارایه را به صورت پویا انجام دهد (در ضمن پویا یعنی چی؟)

پس فردا امتحان ترم داریم 4 واحدم هست دیگه لطف کنید و بذارید جواب این چند تا سوالو ممنون



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Greedy
23-01-2012, 16:32
این زبان C# هست؟ ++C نیست فکر کنم... ولی به ورودی و خروجی تابع ()getch دقت کن، ببین درست به کار برده باشیش. فکر کنم getch رو درست به کار نبردی. جزوه رو چک کن.

ج2) ایده: شما باید با توجه به فضاهای خالی یه کانتر بندازی.
ج3) چک کنه برای سه حالت (x*x) + (y*y) = (z*z) برای سه حالت ممکن (یعنی x , y , z جاشون عوض بشه).
ج4) آرایه ی پویا به آرایه ای میگن که حداکثر تعداد آرایه هاش مشخص نباشه، معمولا با اشاره گرها می سازنشون.

اره c هست البته فرق زیادی ندارن
جواب دو و چهار میشه بذارید برام؟
من سوال 4 بلدم واسه یه ارایه مثلا 5 عضوی ارایه هاش جمع کنم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی واسه دو ارایه که تعداد ارایه هاش هم مشخص نباشه نه اشاره گرها رو نخوندیم ما 25 تا نمونه سوال داد استادمون بهمون این سوالا توش بود
راستی سوال فیثاغورث هم اینجوری نوشتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی این ارورا رو میده مشکل چیه ؟
warning C4800: 'int' : forcing value to bool 'true' or 'false' (performance warning)
C:\Windows\System32\Cpp1.cpp(6) : error C2106: '=' : left operand must be l-value
C:\Windows\System32\Cpp1.cpp(6) : error C2106: '=' : left operand must be l-value
C:\Windows\System32\Cpp1.cpp(6) : error C2106: '=' : left operand must be l-value
Error executing cl.exe.





برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



دستت دردنکنه تو شرط باید به جای getch
getche بذاریم عجیبه تا حالا با لفظ getche برنخوردم:دی

MaSoUd555
23-01-2012, 18:16
اره c هست البته فرق زیادی ندارن
جواب دو و چهار میشه بذارید برام؟

دستت دردنکنه تو شرط باید به جای getch
getche بذاریم عجیبه تا حالا با لفظ getche برنخوردم:دی

در مورد ارور ها بگم که = برای انتصاب مقدار به متغیر هست و برای مقایسه باید از == استفاده کنی

فرق getch و getche هم در اینه که getch از ورودی میخونه منتها چاپ نمیکنه اما getche چاپ هم میکنه

در مورد برنامه فیثاغورثت هم به جای && باید || بذاری :46:

در مورد آرایه پویا هم از گوگل کمک بگیر :46: چیزای زیادی پیدا میکنی

ffalahati
23-01-2012, 22:59
سلام
من که کلا تازه دارم سی پلاس پلاس یاد میگیرم!!!!:13:
ی سوال داشتم: ی آرایه دو بعدی تعریف کردم به اسمa از نوع char حالا میخوام بگم فلان آرایه رو بکن x.
برای انتسابش باید چیکار کنم؟

subliz
23-01-2012, 23:50
دوستان كسي هست مساله برج هانوي رو به صورت گرافيكي و باز گشتي و غير بازگشتي داشته باشه ؟
توضيحاتش رو برا دوستم مي خوام
بايد به استاد توضيح بده
در نهايت سادگي لطفا !

Greedy
24-01-2012, 12:55
برنامه ای بنویسید که 5 نمره دانشجویی را گرفته و با استفاده از تابعی میانگین انرا بدست اورده و در نهایت چاپ کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این و نوشتم نه ارور میده نه وارنینگ ولی نتیجه رو درست اعلام نمیکنه مشلش چیه ؟

Life24
24-01-2012, 14:47
برنامه ای بنویسید که 5 نمره دانشجویی را گرفته و با استفاده از تابعی میانگین انرا بدست اورده و در نهایت چاپ کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین و نوشتم نه ارور میده نه وارنینگ ولی نتیجه رو درست اعلام نمیکنه مشلش چیه ؟
#include <iostream.h>
float sum(float x[])
{
float sum=0;
for (int j=0;j<5;j++)
sum+=x[j];
return sum;
}

int main ()
{
int i;
float a[5];
for (i=0;i<5;i++)
{
cin>>a[i];
}
cout<<sum(a)/5;
return 0;
}

dr.b4ne
24-01-2012, 18:31
سلام
من که کلا تازه دارم سی پلاس پلاس یاد میگیرم!!!!:13:
ی سوال داشتم: ی آرایه دو بعدی تعریف کردم به اسمa از نوع char حالا میخوام بگم فلان آرایه رو بکن x.
برای انتسابش باید چیکار کنم؟

دوست عزیز این که کاری نداره :18:، برای انتساب مقدار به متغییر کاراکتر می تونید از عملگر = استفاده کنید به این ترتیب که سمت چپ مساوی عنصر مورد نظرتونو از آرایه مینویسید و سمت راست مساوی مقداری که میخواید توی اون عنصر بزارید رو بین دو تا تک کوتیشن مینویسید مثلا میخوایم به عنصر سطر 2 و ستون 4 آرایه ای به اسم a مقدار z رو بدیم دستور اینجوری میشه :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همین سادگی به همین . . . .:10:

dr.b4ne
24-01-2012, 18:39
دوستان كسي هست مساله برج هانوي رو به صورت گرافيكي و باز گشتي و غير بازگشتي داشته باشه ؟
توضيحاتش رو برا دوستم مي خوام
بايد به استاد توضيح بده
در نهايت سادگي لطفا !

دوست گلم ، توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرچی بخوای راجع به برج هانوی میتونی پیدا کنی . . .

dr.b4ne
24-01-2012, 19:00
سلام.دوستان من یه ساختار (struct) تعریف کردم که توش اطلاعات یه سری دانشجو رو میگیره وذخیره میکنه.اما میخوام مثلا در قسمت جنسیت فقط مرد یا زن را بگیرد و اگر چیزی جز این وارد کنیم ERROR دهد. از دستور enum چطوری میشه استفاده کرد .

اینم جواب شما دوست عزیز :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این بهترم میشه نوشت اما این همین الان به ذهنم رسید . . . 48 و 49 کد اسکی صفر و یکه . . .

dr.b4ne
24-01-2012, 19:24
سلام به همه دوستان و استادان عزیز ، جواب این سوال خیلی برام مهمه برای تعریف رشته نمیخوام از آرایه ای از کاراکتر ها استفاده کنم میخوام از type ی که توی هدر string تعبیه شده استفاده کنم اما نمیدونم چطور به n امین کاراکتر رشتهای که با این نوع تعریف شده دسترسی داشته باشم ؟ ممنون میشم اگه کمک کنید ، باید بگم حتی توی معتبر ترین کتب ها هم چیزی در این مورد نگفته . . .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Greedy
24-01-2012, 20:05
برنامه ای بنویسید که عددی گرفته و به مبنای 2 ببرد
اینو من قبلا تو همین تاپیک توسط یکی از بچه ها دیدم بدون ارور اجرا میشه ولی نتیجه غلطه :


#include<stdio.h>
void main()
{
int n,i,j,a[20]={0};
scanf("%d",&n);
for(i=0;n>0;i++)
{
a[i]=n%10;
n/=2;
}
for(j=i-1;j>=0;j--)
printf("%d",a[j]);
}

کسی مشکلش میدونه چیه ؟ اگر روش بهتری هست ممنون میشم بگید

MaSoUd555
24-01-2012, 20:12
برنامه ای بنویسید که عددی گرفته و به مبنای 2 ببرد
اینو من قبلا تو همین تاپیک توسط یکی از بچه ها دیدم بدون ارور اجرا میشه ولی نتیجه غلطه :
کسی مشکلش میدونه چیه ؟ اگر روش بهتری هست ممنون میشم بگید

n%10 رو بکن n%2

اصلا با کدا بازی نمیکنیا :31: این اصلا خوب نیست
الگوریتم رو تو ذهنت مرور کنی ، کدتم مرحله به مرحله تست کنی مشکل رو به راحتی متوجه میشی :20:
موفق باشی :11:

Greedy
24-01-2012, 21:04
n%10 رو بکن n%2

اصلا با کدا بازی نمیکنیا :31: این اصلا خوب نیست
الگوریتم رو تو ذهنت مرور کنی ، کدتم مرحله به مرحله تست کنی مشکل رو به راحتی متوجه میشی :20:
موفق باشی :11:

شما هم اگه ترم یک بودی و استادی مثه استاد ما که کلاس 6 ساعته رو میکنه دو ساعت و اون دوساعتم نیم ساعتم وقت مفید نداره چون همش در حال صحبت کردن با یکی از سه موبایلشه بهتر از من نبودی بعد از مباحثی هم که نخوندیم میایم میبینیم نمونه سوال داده (اون سوال ارایه به صورت پویا که از یکی دو نفر شنیدم با اشاره گرها باید حل کرد اصلا اسمشم تو کلاس به گوشمون نخورده ) این سوال مبنا هم احتمالا از این مباحثی بوده که درس نداده چون اصلا همچین عبارتی {0} رو ندیدم تا حالا
در هر صورت ممنون

Life24
24-01-2012, 21:06
شما هم اگه ترم یک بودی و استادی مثه استاد ما که کلاس 6 ساعته رو میکنه دو ساعت و اون دوساعتم نیم ساعتم وقت مفید نداره چون همش در حال صحبت کردن با یکی از سه موبایلشه بهتر از من نبودی
ممنون

سلام
/دوست عزيز
درس شما 4 واحدي هست و احتمالا هم رشته كامپيوتر هستيد.پس درس پايه و اساس كار.
در اين موارد اگر كم كاري مي شود. حتما به مدير گروه خود گزارش دهيد.

Greedy
24-01-2012, 21:21
سلام
/دوست عزيز
درس شما 4 واحدي هست و احتمالا هم رشته كامپيوتر هستيد.پس درس پايه و اساس كار.
در اين موارد اگر كم كاري مي شود. حتما به مدير گروه خود گزارش دهيد.
سلام عزیز
تاثیری نداره من برای درس فیزیک هم همچین مشکلی داشتیم با بقیه بچه ها رفتیم پیش مدیر گروه اول ازش دفاع میکرد بعد که کلی ازش مدرک رو کردیم گفت میتونید یه شکایت نامه بنویسید و غیر مستقیم فهموند به ما که فایده نداره اخر از کلاس 40 نفری 8 نفر رفتن امتحانش و واسه اینکه نمرمون پایین نشه نرفتیم و درس سه واحده و پول هم رفت
این مبانی هم دست کمی از فیزیک نداره استادش میاد میگه چون شلوغه کلاس از 4-5 ساعت 2.5 ساعتش واسه نصف کلاس 2.5 واسه نصف کلاس دیگه !
ازمایش کامپیوتر هم که تعطیل یه بارم محض رضای خدا نگفته بریم کامپیوترا را روشن کنیم دو تا برنامه بنویسیم !
این گوشه هایی از وضع ماست باز من به اینترنت دسترسی دارم و خودم هم اهل درسم و میام از شما و بقیه دوستان کمک میگیرم و میخونم و میرم پاس میکنم ولی بقیه رفیقام و هم کلاسیام مینالن بدجور
کلا استاد و معلم خوب نعمته مثلا استاد ریاضی 1 مون خوبه سر کلاس قشنگ مباحث یاد میگیرم و امتحانشم رفتم خوبم میشم ولی اگه خوب نباشه... من کلا ادمی هستم که سر کلاس یاد میگیرم خونه زیاد نمیخونم حالا استاد اونم استاد همچین درسی خوب نباشه خیلی مشکل پیش میاد البته ترم اول اینطور بود خودشون انتخاب واحد کردن از ترم بعد دیگه خودم در جریانم با این استادا درس بر نمیدارم
چقدر حرف زدم :دی

idea novin
24-01-2012, 22:15
سلام وقتتون بخیر
من میخوام یه مفسر بنویسم امااصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم اگه کمکم کنید ممنون میشم:9:

senaps
25-01-2012, 00:27
من میخوام یه مفسر بنویسم امااصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم اگه کمکم کنید ممنون میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما نمی تونی یه مفسر بنویسی!! به نظر من ابتدا درس های سیستم عامل،ساختمان داده و ساختار فایل و بعد هم طراحی کامپایلر رو بگذرون بعد برو دنبال این مسایل....

MaSoUd555
25-01-2012, 06:38
سلام به همه دوستان و استادان عزیز ، جواب این سوال خیلی برام مهمه برای تعریف رشته نمیخوام از آرایه ای از کاراکتر ها استفاده کنم میخوام از type ی که توی هدر string تعبیه شده استفاده کنم اما نمیدونم چطور به n امین کاراکتر رشتهای که با این نوع تعریف شده دسترسی داشته باشم ؟ ممنون میشم اگه کمک کنید ، باید بگم حتی توی معتبر ترین کتب ها هم چیزی در این مورد نگفته . . .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یک مثال



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

soroosh_cz
27-01-2012, 14:30
اینم بگم ممکنه اسپم باشه... ولی حرف دل بچه های کامپیوتره!

اون زمان که همه رفتن، هیچکس خوابگاه نیست، استادا رفتن خوش گذرونی، این فقط دانشجوهای کامپیوتر و استاداشونن که به فکر پروژن، .... سوزی داره!

ما باید تا 12 بهمن پروژه ی Paint جاوا تحویل بدیم :19: در حالی که 11 انتخاب واحده :31:

hanieh_q
27-01-2012, 16:50
سلام به همه دوستان . من یک برنامه ++ c دارم که با ویندوز XP اجرا میشه اما روی ویندوز 7 کار نمیکنه . و erorr graphic میده . سورس برنامه هم روی ویندوز 16 بیتی نوشته و اجرا شده. ممنون میشم کسی بهم بگه چه تغییراتی باید به 7 بدم که اجراش کنه :33:

vahidsport
28-01-2012, 14:42
سلام
یه Help خوب برای کتابخونه dsound.h می خوام
می خوام یه برنامه mp3 پلیر خیلی ساده بنویسم البته تو محیط dos که یک سری اطلاعات می خوام :

به کمک چه دستوری میتونم مستقیم رو کارت صدا دیتا بریزم؟یا یه همچین چیزی ؟ وقتی دیتا یه فایل mp3 رو میخونیم نمونه هایی که از اون سیگنال گرفته شده رو یپدا میکنیم حال اون نمونه ها رو باید بریزم رو کارت صدا چه طوری بریزم
چه طوری میتونم یه فایل با هر پسوندی که شد تو برنامه باز کنم و بایت بایت دیتا اون که رو هارد هست رو بخونم؟
ممنون

skyzare
29-01-2012, 09:31
با سلام ....

اساتید میشه این چند تا سوال رو هر کدامش که میدونید جواب بدید .:20:




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




================================================== ===


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




================================================== ===

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



================================================== ======


چون اسپم نمیخواستم بدم همین جا پستم رو ویرایش میکنم .

اساتید کسی میتونه این ها رو حل کنه ؟ من الکترونیکی هست خیلی برنامه نویسی ام خوب نیست . از طرفی به این ها هم نیاز دارم :41:

vahidsport
29-01-2012, 23:08
سلام
من از این تابع چه طوری استفاده کنم؟اون ورودی هاش رو چی بدم

HRESULT GetDeviceID( LPCGUID pGuidSrc, LPGUID pGuidDest )

pGuidSrc Address of a variable that specifies a valid device identifier, or the address of one of the following predefined variables. Value Description DSDEVID_DefaultPlayback System-wide default audio playback device. DSDEVID_DefaultCapture System-wide default audio capture device. DSDEVID_DefaultVoicePlayback Default voice playback device. DSDEVID_DefaultVoiceCapture Default voice capture device. pGuidDest Address of a variable that receives the unique identifier of the device.

sin2x=2sinxcosx
30-01-2012, 00:09
با سلام ....

اساتید میشه این چند تا سوال رو هر کدامش که میدونید جواب بدید .:20:




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




================================================== ===


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




================================================== ===

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



================================================== ======


چون اسپم نمیخواستم بدم همین جا پستم رو ویرایش میکنم .

اساتید کسی میتونه این ها رو حل کنه ؟ من الکترونیکی هست خیلی برنامه نویسی ام خوب نیست . از طرفی به این ها هم نیاز دارم :41:





سلام .
به حل تمرین معمولا جواب نمی دم .
ولی چون اینارو اون زمونا نوشته بودم سورسش مونده می ذارم .
اولی و آخری رو دارم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

iranch
30-01-2012, 13:15
سلام
ميخوام يك عدد رو بفرستم به تابع اگر برقرار بود به كانتر اضافه كنه اگر نبود كه هيچي
تابع ها return 1 و return 0 داره
اين طور گفتم ارور ميده
if(fact(T))

szh_1367
30-01-2012, 17:57
سلام
ميخوام يك عدد رو بفرستم به تابع اگر برقرار بود به كانتر اضافه كنه اگر نبود كه هيچي
تابع ها return 1 و return 0 داره
اين طور گفتم ارور ميده
if(fact(T))
ارورش چی ؟

iranch
30-01-2012, 18:55
ارورش چی ؟
ارورش كد رو مي نويسم و ميزارم تو سايت
اينجا T همان عدد هست
ميخوام بفرستمش به تابع اگر اول بود تابع 1 رو بهم ميده فقط موندم شرط رو چي بگم؟
سوال بعد من وقتي در visual stdio2008 يك كلاس ايجاد ميكنم و سازنده و اين مسائل رو پياده ميكنم ارور ندارم و كار ميكنه اما اگر با دست فايل ها رو ايجاد كنم و كلاس رو بنويسم 10 تا 20 تا ارور هاي مسخره بهم ميده امكا اگر از طريق خود نرم افزار بزنم add class بعد بنويسم ارور نداره چند بار تست كردم حتي كد ها رو اونجايي كه كار ميكنه كپي كردم و كلاس رو با دست ايجاد كردم باز ارور داشت :41:

iranch
30-01-2012, 19:17
معناي خطاي گرامري چيه؟
من با گرامر زبان تا حدي آشنا هستم وقتي يك ; نزاريم خطاي گرامري رخ ميده يعني چي؟

mr6768
30-01-2012, 19:23
سلام ،
من برای اولین زبان برنامه نویسی دارم ++C یاد میگیرم .
این Function های ()cin.get با ()cin.ignore چی کار می کنن .
مرسی ...

ehson
31-01-2012, 14:39
لطفا در مورد توابع کد هافمن زیر برام خط به خط توضیح بنویسید.
ممنون.

#include <conio.h>
#include <stdio.h>
#include <iostream.h>
#include <string.h>
#include <stdlib.h>

struct treenode{
int data;
int num;
treenode *next;
treenode *right;
treenode *left;
}*start=NULL,*end=NULL,*p;

struct code{
char bcode[12];
int ch;
}coding[256];

struct tree{
int data;
int num;
}atree[512];

int o=0;

int search(int i);
void insert(int i);
void insertm(struct treenode *l);
void sort();
void create();
void binary(struct treenode *n,char byte[],int i);
void tree(struct treenode *n,int i);
int numnode=0;
int numchar=0;
char filename[25];

void main()
{
clrscr();
FILE *fp1;

cout<<"\n Enter The Location And Name Of The Source File To Compress : ";
cin>>filename;
fp1=fopen(filename,"r+b");
if (fp1==NULL)
{
cout<<"\n Error In Open File...";
getch();
exit(1);
}
int i=getc(fp1);
while (i!=-1)
{
numchar++;
if (search(i)==-1)
insert(i);
i=getc(fp1);
}
fclose(fp1);
sort();
create();
char byte[20]={0};
binary(start,byte,0);
tree(start,1);
getch();
}

//*************************search******************* ***********
int search(int i)
{
struct treenode *h;
h=start;
while(h)
{
if (h->data==i)
{
h->num=h->num+1;
return 0;
}
h=h->next;
}
return -1;
}
//**************************insert****************** ************
void insert(int i)
{
p=new treenode;
p->data=i;
p->num=1;
p->right=p->left=p->next=NULL;
if (start==NULL)
{
start=p;
end=p;
}
else
{
end->next=p;
end=p;
} }
//******************************Sort**************** ***
void sort()
{
struct treenode *h1,*h2,*n2,*right,*left;
int d,n;
n2=start;
while(n2)
{ h1=start;
h2=start->next;
while(h2)
{
if (h1->num > h2->num)
{
d=h1->data;
n=h1->num;
right=h1->right;
left=h1->left;
h1->data=h2->data;
h1->num=h2->num;
h1->right=h2->right;
h1->left=h2->left;
h2->data=d;
h2->num=n;
h2->right=right;
h2->left=left;
}
h1=h2;
h2=h2->next;
}
n2=n2->next;
} }
//****************Create**************************** ***
void create()
{
struct treenode *h;
while (start->next)
{
p=new treenode;
p->left=start;
p->right=start->next;
p->num=start->num+start->next->num;
p->data=-1;
p->next=NULL;
h=start;
start=start->next->next;
h->next->next=NULL;
h->next=NULL;
insertm(p);
sort();
}}
//********************Insertm*********************** *****
void insertm(struct treenode *l)
{
if (start==NULL)
{
start=l;
end=l;
}
else
{
end->next=l;
end=l;
} }
//********************Binary************************ ****
void binary(struct treenode *n,char byte[],int i)
{
if (n->data==-1)
{
char b1[20]={0},b2[20]={0};
strcpy(b1,byte);
strcpy(b2,byte);
b1[i]='1';
binary(n->right,b1,i+1);
b2[i]='0';
binary(n->left,b2,i+1);
}
else
{
cout<<"Char :"<<(char)n->data<<" Byte : "<<byte<<"\n";
strcpy(coding[o].bcode,byte);
coding[o++].ch=n->data;
}
}
//************************************************** *******
void tree(struct treenode *n,int i)
{
atree[i].data=n->data;
atree[i].num=n->num;
numnode=i;
if (n->left!=NULL)
tree(n->left,2*i);
if (n->right!=NULL)
tree(n->right,2*i+1);
}

AHP-P30
31-01-2012, 18:48
آقا من یه مدته دارم با Turbo C++ 4.5 کار میکنم (روی ویندوز 7).چون صفحه برنامه سفیده و فونتش هم ریزه،چشمام اذیت میشه:20:
بخاطر همین میخوام صفحه برنامه رو سیاه کنم (حالا نمیدونم اسمش تحت داسه یا چیز دیگه)
به من بگید چطوری اینکارو کنم و چی لازم دارم.
اگه چیزی لازمه لینکشو بدید.

iranch
01-02-2012, 18:58
معناي خطاي گرامري چيه؟
من با گرامر زبان تا حدي آشنا هستم وقتي يك ; نزاريم خطاي گرامري رخ ميده يعني چي؟
namespce std
براي چه منظوره؟
اصلا يعني چي؟ اين namespace ?