PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید




    

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12

amir2470
09-10-2011, 18:01
سلام
چطوری میتونم برنامه ای بنویسم که عددی را گرفته اگر 1 است چاپ کند a واگر 2 است چاپ کند b واگر هیچ کدام از اینها نیست چاپ کند wrong number
با تشکر

شئهق2640
09-10-2011, 20:11
سلام
دوستاناگرا دو تابع هم جنسه مشابهی داشته باشند و هم تعداد مشابهی ایا میشد هم نام باشند؟

Life24
10-10-2011, 12:21
سلام
چطوری میتونم برنامه ای بنویسم که عددی را گرفته اگر 1 است چاپ کند a واگر 2 است چاپ کند b واگر هیچ کدام از اینها نیست چاپ کند wrong number
با تشکر
#include <iostream.h>
int main ()
{
int n;
cout<<"Enter Number \n";
cin>>n;
if (n==1)
cout<<"a";
else if (n==2)
cout<<"b \n";
else
cout<<"Wrong Number ";
return 0;
}

akpa
10-10-2011, 13:03
سلام
دوستاناگرا دو تابع هم جنسه مشابهی داشته باشند و هم تعداد مشابهی ایا میشد هم نام باشند؟
فکر نکم بشه تازه اگه نوع خروجی هم فرق کنه فکر نکم امکان پذیر بشه با سربارگذاری فقط اگه تعداد آرگومان ها فرق کنه میشه چنتا تابع با یه نام ایجاد کرد که کامپایلر از ورودی ها تشخیص بده از کدوم تابع استفاده کنه ولی تو این حالت که شما گفتید حتی خودتون هم با دیدن همون خط از برنامه نمی تونید بگید از کدون تابع استفاده بشه البته چون زبان سی به حروف کوچک و بزرگ حساس است می تونید از این روش برای ایجاد توابع همنام استفاده کنید که توصیه نمیشه چون خوانایی برنامه کاهش پیدا می کنه

Arrowtic
10-10-2011, 19:19
میخوام برنامه ای بنویسم عددی هر چند رقمی بهش دادی برات ارقامشو چاپ کنه.کد زیرو که کامپایل میکنم بینهایت تا 0 میاره!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

szh_1367
11-10-2011, 08:53
میخوام برنامه ای بنویسم عددی هر چند رقمی بهش دادی برات ارقامشو چاپ کنه.کد زیرو که کامپایل میکنم بینهایت تا 0 میاره!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برنامه شما در نقل قول رو ویرایش کردم

akpa
11-10-2011, 11:25
میخوام برنامه ای بنویسم عددی هر چند رقمی بهش دادی برات ارقامشو چاپ کنه.کد زیرو که کامپایل میکنم بینهایت تا 0 میاره!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شرط n>=0 شما یاعث میشه وقتی رقم اخر چاپ شد و عدد تقسیم بر 10 شد نتیجه صفر بشه و هنوز شرط درست باشه پس حلقه ادامه پیدا می کند و حلقه بی نهایت بار اتفاق می افته چون 0/10 همیشه صفر هستش

شئهق2640
11-10-2011, 16:59
سلام دوستان میخواستم بدونم ایا دوتابع هم نام میشه هم نوع مشابه وهم اندازه مشابه داشته باشند؟

szh_1367
11-10-2011, 19:40
سلام دوستان میخواستم بدونم ایا دوتابع هم نام میشه هم نوع مشابه وهم اندازه مشابه داشته باشند؟
اگر همه چیز یکسان باشه این امکان وجود نداره که دو تابع هم نام داشته باشیم

شئهق2640
12-10-2011, 20:51
با تشکر از جناب
szh_1367 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Life24 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])akpa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جناب fe24 شما در جواب سوال قبلی من فرمودید که زمانی که از دستورif برای چند بار استفاده میکنیم باید از بلاک استفاده کنیم
اما چرا در سوال قبلی من ازبلاک استفاده نکردید ؟
واین که کاربرد\nچی هست وکجا بکار میره؟ife24

شئهق2640
12-10-2011, 21:04
#include "stdafx.h"
#include <iostream.h>

void Num_To_Letter(int a)
{
switch(a)
{
case 1:
cout << "A" << endl;
break;
case 2:
cout << "B" << endl;
break;
case 3:
cout << "C" << endl;
break;
case 4:
cout << "D" << endl;
break;
default:
cout << "Wrong Number!" << endl;
break;
}
}

int main(int argc, char* argv[])
{
int n;
cout << "Enter A Number : ";
cin >> n;
Num_To_Letter(n);
return 0;
}
دوستاناین تابع از نوع void هست و خروجی نداره اما چرا؟ مگه a b c wrong number خروجی های این تابع نیستن من که به کلی گیج شدم کدوم تابع خروجی داره وکدوم تابع ها خروجی نداره؟

farhad61
12-10-2011, 22:12
سلام این نوع فرمول از چه نوع زبانی استفاده شده
مربوط به کد یه اندیکاتور توی برنامه آمی بروکر که واسه تحلیل بورس هست البته گفتن c هست اما میخام دقیقا بدونم چه نوعیش هست و اینکه یه کتاب واسه آموزش همون مدلش مخام بهم معرفی کنید


_SECTION_BEGIN("TD Systems");
// Parameters
ShowNumbers= ParamToggle("Show 1-8 Numbers","No|Yes", 1);
ShowTDPoints = ParamToggle("Show TD Points", "No|Yes", 1);
ShowTDST = ParamToggle("Show TD Setup Trend", "No|Yes", 1);
tdstsa = 0;
tdstba = 0;
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//********************************************** TD Points******************************************** ************************/
function TD_Supply()
{
return ( H > Ref(H, 1) AND H > Ref(H, -1) AND H > Ref(C, -2));
}
function TD_Demand()
{
return ( L < Ref(L, 1) AND L < Ref(L, -1) AND L < Ref(C, -2));
}
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// *********************************************** TD Sequential**************************************** ********************/
// *** Setup Buy Signal ***
//nine consecutive days closes less than the close four days earlier
Con = C < Ref( C, -4);
Buy9Bars = BarsSince(BarsSince(Con));
Buy9Signal = Buy9Bars == 9;

// *** Requirements ***
//The first day of the nine-day must be preceded by a close day immediately before it that is greater than OR equal to the Close four days earlier
Con = Ref(C, -9) >= Ref(C, -13);
Buy9Req = Buy9Signal AND Con;

// *** Intersection ***
// the high of either day 8 or day 9 is greater than or equal to the low three, four, five, six, OR seven days earlier
Con1 = (H >= Ref(L, -3)) OR ( Ref(H, -1) >= Ref(L, -3));
Con2 = (H >= Ref(L, -4)) OR ( Ref(H, -1) >= Ref(L, -4));
Con3 = (H >= Ref(L, -5)) OR ( Ref(H, -1) >= Ref(L, -5));
Con4 = (H >= Ref(L, -6)) OR ( Ref(H, -1) >= Ref(L, -6));
Con5 = (H >= Ref(L, -7)) OR ( Ref(H, -1) >= Ref(L, -7));

Buy9Intr = Buy9Req AND (Con1 OR Con2 OR Con3 OR Con4 OR Con5);
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// *** Setup Sell Signal ***
//nine consecutive days closes greater than the Close four days earlier.
Con = C > Ref( C, -4);
Sell9Bars = BarsSince(BarsSince(Con));
Sell9Signal = Sell9Bars == 9;

// *** Requirements ***
//The first day of the nine-day must be preceded by a Close day immediately before it that is less than the Close four days earlier
Con = Ref(C, -9) < Ref(C, -13);
Sell9Req = Sell9Signal AND Con;

// *** Intersection ***
//the low of either day 8 or day 9 is less than or equal to the high three, four, five, six, OR seven days earlier
Con1 = (L <= Ref(H, -3)) OR ( Ref(L, -1) <= Ref(H, -3));
Con2 = (L <= Ref(H, -4)) OR ( Ref(L, -1) <= Ref(H, -4));
Con3 = (L <= Ref(H, -5)) OR ( Ref(L, -1) <= Ref(H, -5));
Con4 = (L <= Ref(H, -6)) OR ( Ref(L, -1) <= Ref(H, -6));
Con5 = (L <= Ref(H, -7)) OR ( Ref(L, -1) <= Ref(H, -7));

Sell9Intr = Sell9Req AND (Con1 OR Con2 OR Con3 OR Con4 OR Con5);
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
if(StrToNum(NumToStr(Buy9Intr))) Sell9Intr = False;
if(StrToNum(NumToStr(Sell9Intr))) Buy9Intr = False;
BuySignal = Flip(Buy9Intr, Sell9Intr);
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// *** Buy Countdown ***
//With respect to a pending Buy Signal, the close must be less than the low two days earlier;
Con = C < Ref(L, -2);
Buy13Count = Sum(Con AND BuySignal, BarsSince(Buy9Intr));
Buy13Signal = Buy13Count == 13;

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// *** Sell Countdown ***
//with respect to a pending Sell Signal, the Close must be greater than the High two trading days earlier.
Con = C > Ref(H, -2);
Sell13Count = Sum(Con AND NOT BuySignal, BarsSince(Sell9Intr));
Sell13Signal = Sell13Count == 13;
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//*********************************************** TD Sequential Plotting area *************************************************/
Plot(C, "", IIf(O>=C, colorRed, colorGreen), styleBar);
PlotShapes(IIf(Buy9Intr OR Sell9Intr, shapeDigit9, shapeNone),colorBlue, 0, H,20);
if(ShowNumbers)
PlotShapes(IIf(Buy9Bars==1, shapeDigit1,
IIf(Buy9Bars==2, shapeDigit2,
IIf(Buy9Bars==3, shapeDigit3,
IIf(Buy9Bars==4, shapeDigit4,
IIf(Buy9Bars==5, shapeDigit5,
IIf(Buy9Bars==6, shapeDigit6,
IIf(Buy9Bars==7, shapeDigit7,
IIf(Buy9Bars==8, shapeDigit8,
IIf(Buy9Bars >9, shapeStar,shapeNone))))))))),colorGreen, 0, H, H*.001);
if(ShowNumbers)
PlotShapes(
IIf(Sell9Bars==1, shapeDigit1,
IIf(Sell9Bars==2, shapeDigit2,
IIf(Sell9Bars==3, shapeDigit3,
IIf(Sell9Bars==4, shapeDigit4,
IIf(Sell9Bars==5, shapeDigit5,
IIf(Sell9Bars==6, shapeDigit6,
IIf(Sell9Bars==7, shapeDigit7,
IIf(Sell9Bars==8, shapeDigit8,
IIf(sell9bars>9, shapeStar,shapeNone))))))))),colorRed, 0, H, H*.001);

Sell = Sell13Signal AND NOT BuySignal;
Buy = Buy13Signal AND BuySignal;
Sell = ExRem(Sell, Buy);
Buy = ExRem(Buy, Sell);
PlotShapes(Sell*shapeDownArrow, colorYellow, 0, H, -H*.001);
PlotShapes(Buy*shapeUpArrow, colorBrightGreen, 0, L, -L*.001);

if(StrToNum(NumToStr(BuySignal)))
bgColor = ColorRGB(0,66, 2);
else
bgColor = ColorRGB(66,2, 0);
SetChartBkGradientFill( colorBlack, bgColor);
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//*********************************************** TD Points Plotting area********************************************** ***/
if(ShowTDPoints)
{
PlotShapes(TD_Supply()*shapeSmallCircle, colorRed, 0, H, H*.001);
PlotShapes(TD_Demand()*shapeSmallCircle, colorGreen, 0, L, -L*.001);
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
y0 = StrToNum(NumToStr(ValueWhen(TD_Demand(), L)));
x = LineArray(0, y0, (BarCount-1), y0);
Plot(x, "", colorGold, styleDashed);
y0 = StrToNum(NumToStr(ValueWhen(TD_Supply(), H)));
x = LineArray(0, y0, (BarCount-1), y0);
Plot(x, "", colorGold, styleDashed);
}
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//*********************************************** TDST Plotting area********************************************** ***/
// ---------------->>>> Code from Dave <<<----------------------
//
if(ShowTDST)
{
tdstba =Cum(0);
tdstb = Null;
HHV9 = HHV(H,9);
for (i = 0; i < 10; i++) tdstba[i] = Null;

for( i = 10; i < BarCount; i++ )
{
if (Buy9Bars[i] == 9)
{
HHV_b = HHV9[i];
if (HHV_b > C[i-9])
tdstb = HHV_b;
else tdstb = C[i-9];

for (j = 0; j < 9; j++ )
tdstba[i-j] = tdstb;
}
else tdstba[i] = tdstb;
}

tdstsa =Cum(0);
tdsts = Null;
LLV9 = LLV(L,9);
for (i = 0; i < 10; i++) tdstsa[i] = Null;

for( i = 10; i < BarCount; i++ )
{
if (Sell9Bars[i] == 9)
{
LLV_b = LLV9[i];
if (LLV_b < C[i-9])
tdsts = LLV_b;
else tdsts = C[i-9];

for (j = 0; j < 9; j++ )
tdstsa[i-j] = tdsts;
}
else tdstsa[i] = tdsts;
}
Plot(tdstba, "TDSTb", colorBlue,styleStaircase | styleThick|styleDots);
Plot(tdstsa, "TDSTs", colorRed,styleStaircase | styleThick|styleDots);

}
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Title = "{{DATE}} - "+Name()+" ("+ FullName()+ ") - "+" Open="+O+",
High="+H+", Low="+L+", Close="+C+StrFormat(" (%.2f %.1f%%)
",IIf(ROC(C,1)==0,0,C-Ref(C,-1)),SelectedValue( ROC( C, 1 )))+
"\n"+EncodeColor(colorBlue) +"TDST Buy = " +WriteVal(tdstba, 5.2) +"
"+EncodeColor(colorRed) +"TDST Sell = " +WriteVal(tdstsa, 5.2)+
"\n"+EncodeColor(colorGold)+WriteIf(BuySignal, "(Buy Signal
Active:"+Buy13Count, "(Sell Signal Active: "+Sell13Count)+")";

_SECTION_END();

amir2470
12-10-2011, 22:29
سلام دوستان این برنامه رو من نمیدونم درست کار میکنه یا نه ؟ یا اگر درست کار میکنه اصلا چی کار ی رو انجام میده؟
اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون
#include "stdafx.h"
#include <iostream.h>

int main(int argc, char* argv[])
{
int a[10],sum=0;
float avg;
for(int i=0;i<10;i++)
{
cout<<"enter a grade:";
cin>>a[i];
sum+=a[i];
}
avg=sum/10.0f;
cout<<"grade below average:\n";
for(int j=0;j<10;j++)
if(a[i]<avg)
cout<<a[j]<<endl;
return 0;
}

amir636
12-10-2011, 22:46
سلام
من چه طوری میتونم یه برنامه بنویسم که 1 ماتریسی 3*3را از ورودی خانده وان را چاپ میکند
وهمچنین برنامه ای که درایه های روی قطر اصلی یک ماتریس 3*3 را چاپ کند
پیشاپیش از پاسختون سپاس گذارم

amir636
12-10-2011, 23:19
سلام کاربرد #define K 4 چی هست؟

szh_1367
13-10-2011, 11:25
با تشکر از جناب
szh_1367 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Life24 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])akpa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جناب fe24 شما در جواب سوال قبلی من فرمودید که زمانی که از دستورif برای چند بار استفاده میکنیم باید از بلاک استفاده کنیم
اما چرا در سوال قبلی من ازبلاک استفاده نکردید ؟
واین که کاربرد\nچی هست وکجا بکار میره؟ife24

سلام

شما درست متوجه تعریف بلاک نشده اید

در برنامه نویسی برای اینکه خوانایی برنامه بالا برود از بلاک استفاده میشود حالا بلاک رو به چه شکل نمایش میدهند

یک سری دستور که بین { } قرار میگیرد را بلاک میگویند مثلا


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


اگر متوجه منظورم نشدید بفرمائید که بیشتر توضیح بدهم

\n هم مکان نما رو ابتدای سطر بعد میبرد مثلا شما یک عدد چاپ میکیند حالا میخواهید در سطر بعد یک اسم چاپ کنید برای اینکه به سطر بعد بروید از \n استفاده می کنید




#include "stdafx.h"
#include <iostream.h>

void Num_To_Letter(int a)
{
switch(a)
{
case 1:
cout << "A" << endl;
break;
case 2:
cout << "B" << endl;
break;
case 3:
cout << "C" << endl;
break;
case 4:
cout << "D" << endl;
break;
default:
cout << "Wrong Number!" << endl;
break;
}
}

int main(int argc, char* argv[])
{
int n;
cout << "Enter A Number : ";
cin >> n;
Num_To_Letter(n);
return 0;
}
دوستاناین تابع از نوع void هست و خروجی نداره اما چرا؟ مگه a b c wrong number خروجی های این تابع نیستن من که به کلی گیج شدم کدوم تابع خروجی داره وکدوم تابع ها خروجی نداره؟

باز هم بد متوجه شده اید یا براتون بد توضیح داده شده است

اون چیزی ( کاراکتر یا اعداد چاپ شده ) که شما بر روی صفحه نمایش مشاهده میکنید بهش میکن خروجی دستورات چاپ دقیقا کار خروجی رو بر عهده دارند

اما خود تابع کارش خروجی نیست بلکه یک مقدار رو برمیگردونه اون هم به وسیله دستور return حالا این میون یک تابه به نام void هست که هیچ مقداری رو برنمیگردونه

حالا اون تابع بالا ( Num_To_Letter ) یک عدد رو دریافت میکنه و یکسری عملیات بر روی ان انجام میدهد که یکی از اون عملیات دستور خروجی هست

امیدوارم که متوجه منظورم شده باشی

szh_1367
13-10-2011, 11:34
سلام این نوع فرمول از چه نوع زبانی استفاده شده
مربوط به کد یه اندیکاتور توی برنامه آمی بروکر که واسه تحلیل بورس هست البته گفتن c هست اما میخام دقیقا بدونم چه نوعیش هست و اینکه یه کتاب واسه آموزش همون مدلش مخام بهم معرفی کنید


_SECTION_BEGIN("TD Systems");
// Parameters
ShowNumbers= ParamToggle("Show 1-8 Numbers","No|Yes", 1);
ShowTDPoints = ParamToggle("Show TD Points", "No|Yes", 1);
ShowTDST = ParamToggle("Show TD Setup Trend", "No|Yes", 1);
tdstsa = 0;
tdstba = 0;
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//********************************************** TD Points******************************************** ************************/
function TD_Supply()
{
return ( H > Ref(H, 1) AND H > Ref(H, -1) AND H > Ref(C, -2));
}
function TD_Demand()
{
return ( L < Ref(L, 1) AND L < Ref(L, -1) AND L < Ref(C, -2));
}
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// *********************************************** TD Sequential**************************************** ********************/
// *** Setup Buy Signal ***
//nine consecutive days closes less than the close four days earlier
Con = C < Ref( C, -4);
Buy9Bars = BarsSince(BarsSince(Con));
Buy9Signal = Buy9Bars == 9;

// *** Requirements ***
//The first day of the nine-day must be preceded by a close day immediately before it that is greater than OR equal to the Close four days earlier
Con = Ref(C, -9) >= Ref(C, -13);
Buy9Req = Buy9Signal AND Con;

// *** Intersection ***
// the high of either day 8 or day 9 is greater than or equal to the low three, four, five, six, OR seven days earlier
Con1 = (H >= Ref(L, -3)) OR ( Ref(H, -1) >= Ref(L, -3));
Con2 = (H >= Ref(L, -4)) OR ( Ref(H, -1) >= Ref(L, -4));
Con3 = (H >= Ref(L, -5)) OR ( Ref(H, -1) >= Ref(L, -5));
Con4 = (H >= Ref(L, -6)) OR ( Ref(H, -1) >= Ref(L, -6));
Con5 = (H >= Ref(L, -7)) OR ( Ref(H, -1) >= Ref(L, -7));

Buy9Intr = Buy9Req AND (Con1 OR Con2 OR Con3 OR Con4 OR Con5);
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// *** Setup Sell Signal ***
//nine consecutive days closes greater than the Close four days earlier.
Con = C > Ref( C, -4);
Sell9Bars = BarsSince(BarsSince(Con));
Sell9Signal = Sell9Bars == 9;

// *** Requirements ***
//The first day of the nine-day must be preceded by a Close day immediately before it that is less than the Close four days earlier
Con = Ref(C, -9) < Ref(C, -13);
Sell9Req = Sell9Signal AND Con;

// *** Intersection ***
//the low of either day 8 or day 9 is less than or equal to the high three, four, five, six, OR seven days earlier
Con1 = (L <= Ref(H, -3)) OR ( Ref(L, -1) <= Ref(H, -3));
Con2 = (L <= Ref(H, -4)) OR ( Ref(L, -1) <= Ref(H, -4));
Con3 = (L <= Ref(H, -5)) OR ( Ref(L, -1) <= Ref(H, -5));
Con4 = (L <= Ref(H, -6)) OR ( Ref(L, -1) <= Ref(H, -6));
Con5 = (L <= Ref(H, -7)) OR ( Ref(L, -1) <= Ref(H, -7));

Sell9Intr = Sell9Req AND (Con1 OR Con2 OR Con3 OR Con4 OR Con5);
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
if(StrToNum(NumToStr(Buy9Intr))) Sell9Intr = False;
if(StrToNum(NumToStr(Sell9Intr))) Buy9Intr = False;
BuySignal = Flip(Buy9Intr, Sell9Intr);
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// *** Buy Countdown ***
//With respect to a pending Buy Signal, the close must be less than the low two days earlier;
Con = C < Ref(L, -2);
Buy13Count = Sum(Con AND BuySignal, BarsSince(Buy9Intr));
Buy13Signal = Buy13Count == 13;

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// *** Sell Countdown ***
//with respect to a pending Sell Signal, the Close must be greater than the High two trading days earlier.
Con = C > Ref(H, -2);
Sell13Count = Sum(Con AND NOT BuySignal, BarsSince(Sell9Intr));
Sell13Signal = Sell13Count == 13;
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//*********************************************** TD Sequential Plotting area *************************************************/
Plot(C, "", IIf(O>=C, colorRed, colorGreen), styleBar);
PlotShapes(IIf(Buy9Intr OR Sell9Intr, shapeDigit9, shapeNone),colorBlue, 0, H,20);
if(ShowNumbers)
PlotShapes(IIf(Buy9Bars==1, shapeDigit1,
IIf(Buy9Bars==2, shapeDigit2,
IIf(Buy9Bars==3, shapeDigit3,
IIf(Buy9Bars==4, shapeDigit4,
IIf(Buy9Bars==5, shapeDigit5,
IIf(Buy9Bars==6, shapeDigit6,
IIf(Buy9Bars==7, shapeDigit7,
IIf(Buy9Bars==8, shapeDigit8,
IIf(Buy9Bars >9, shapeStar,shapeNone))))))))),colorGreen, 0, H, H*.001);
if(ShowNumbers)
PlotShapes(
IIf(Sell9Bars==1, shapeDigit1,
IIf(Sell9Bars==2, shapeDigit2,
IIf(Sell9Bars==3, shapeDigit3,
IIf(Sell9Bars==4, shapeDigit4,
IIf(Sell9Bars==5, shapeDigit5,
IIf(Sell9Bars==6, shapeDigit6,
IIf(Sell9Bars==7, shapeDigit7,
IIf(Sell9Bars==8, shapeDigit8,
IIf(sell9bars>9, shapeStar,shapeNone))))))))),colorRed, 0, H, H*.001);

Sell = Sell13Signal AND NOT BuySignal;
Buy = Buy13Signal AND BuySignal;
Sell = ExRem(Sell, Buy);
Buy = ExRem(Buy, Sell);
PlotShapes(Sell*shapeDownArrow, colorYellow, 0, H, -H*.001);
PlotShapes(Buy*shapeUpArrow, colorBrightGreen, 0, L, -L*.001);

if(StrToNum(NumToStr(BuySignal)))
bgColor = ColorRGB(0,66, 2);
else
bgColor = ColorRGB(66,2, 0);
SetChartBkGradientFill( colorBlack, bgColor);
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//*********************************************** TD Points Plotting area********************************************** ***/
if(ShowTDPoints)
{
PlotShapes(TD_Supply()*shapeSmallCircle, colorRed, 0, H, H*.001);
PlotShapes(TD_Demand()*shapeSmallCircle, colorGreen, 0, L, -L*.001);
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
y0 = StrToNum(NumToStr(ValueWhen(TD_Demand(), L)));
x = LineArray(0, y0, (BarCount-1), y0);
Plot(x, "", colorGold, styleDashed);
y0 = StrToNum(NumToStr(ValueWhen(TD_Supply(), H)));
x = LineArray(0, y0, (BarCount-1), y0);
Plot(x, "", colorGold, styleDashed);
}
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//*********************************************** TDST Plotting area********************************************** ***/
// ---------------->>>> Code from Dave <<<----------------------
//
if(ShowTDST)
{
tdstba =Cum(0);
tdstb = Null;
HHV9 = HHV(H,9);
for (i = 0; i < 10; i++) tdstba[i] = Null;

for( i = 10; i < BarCount; i++ )
{
if (Buy9Bars[i] == 9)
{
HHV_b = HHV9[i];
if (HHV_b > C[i-9])
tdstb = HHV_b;
else tdstb = C[i-9];

for (j = 0; j < 9; j++ )
tdstba[i-j] = tdstb;
}
else tdstba[i] = tdstb;
}

tdstsa =Cum(0);
tdsts = Null;
LLV9 = LLV(L,9);
for (i = 0; i < 10; i++) tdstsa[i] = Null;

for( i = 10; i < BarCount; i++ )
{
if (Sell9Bars[i] == 9)
{
LLV_b = LLV9[i];
if (LLV_b < C[i-9])
tdsts = LLV_b;
else tdsts = C[i-9];

for (j = 0; j < 9; j++ )
tdstsa[i-j] = tdsts;
}
else tdstsa[i] = tdsts;
}
Plot(tdstba, "TDSTb", colorBlue,styleStaircase | styleThick|styleDots);
Plot(tdstsa, "TDSTs", colorRed,styleStaircase | styleThick|styleDots);

}
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Title = "{{DATE}} - "+Name()+" ("+ FullName()+ ") - "+" Open="+O+",
High="+H+", Low="+L+", Close="+C+StrFormat(" (%.2f %.1f%%)
",IIf(ROC(C,1)==0,0,C-Ref(C,-1)),SelectedValue( ROC( C, 1 )))+
"\n"+EncodeColor(colorBlue) +"TDST Buy = " +WriteVal(tdstba, 5.2) +"
"+EncodeColor(colorRed) +"TDST Sell = " +WriteVal(tdstsa, 5.2)+
"\n"+EncodeColor(colorGold)+WriteIf(BuySignal, "(Buy Signal
Active:"+Buy13Count, "(Sell Signal Active: "+Sell13Count)+")";

_SECTION_END();
دستوراتی که به کار رفته از خانواده c هست اما خود c نیست شاید MetaEditor باشه ( البته من با MetaEditor کار نکردم و اندیکاتور هم ننوشتم )

توجه داشته باشید که اکثر اندیکاتورها از قوانین MQL پیروی می کنند شما هم بهتره همون MQL رو بخونید تا بتوانید اندیکاتور بنویسید

موفق باشید

szh_1367
13-10-2011, 12:03
سلام دوستان این برنامه رو من نمیدونم درست کار میکنه یا نه ؟ یا اگر درست کار میکنه اصلا چی کار ی رو انجام میده؟
اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون
#include "stdafx.h"
#include <iostream.h>

int main(int argc, char* argv[])
{
int a[10],sum=0;
float avg;
for(int i=0;i<10;i++)
{
cout<<"enter a grade:";
cin>>a[i];
sum+=a[i];
}
avg=sum/10.0f;
cout<<"grade below average:\n";
for(int j=0;j<10;j++)
if(a[i]<avg)
cout<<a[j]<<endl;
return 0;
}
برنامه رو ویرایش و یه مقداری هم توضیح دادم



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



سلام
من چه طوری میتونم یه برنامه بنویسم که 1 ماتریسی 3*3را از ورودی خانده وان را چاپ میکند
وهمچنین برنامه ای که درایه های روی قطر اصلی یک ماتریس 3*3 را چاپ کند
پیشاپیش از پاسختون سپاس گذارم

شما یه کم فکر کن بعد سعی کن برنامه رو بنویسی هر کجا که مشکل داشتی دوستان کمکتان خواهند کرد


سلام کاربرد #define K 4 چی هست؟

دستور # define یک ثبات در سی پی یو در اخیار میگیرد

حالا دستور بالا ثباتی با نام k در اختیار گرفته است که برابر عدد 4 قرار گرفته و هر کجای برنامه شما هر کجای برنامه k رو بنویسید برابر 4 قرار میگیرد

البته یکسری استثناء هم داره که در اینده با انها اشنا خواهید شد

god of war 2
13-10-2011, 13:12
سلام کاربرد #define K 4 چی هست؟

دستورات:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جزو ماکرو های پیش پردازنده بحساب میان.
زمانی که پردازش کد (قبل از کامپایل) به خطی میرسد که یک ماکرو در آن قرار دارد، دقیقا دستورات تعریف شده ماکرو بجای آن جایگزین میشود.
بطور مثال در دستور زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرگاه از واژه ARRAY_SIZE در کد ها استفاده شود مانند زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بجای آن مقدار 20 قرار خواهد گرفت و در نهایت به کد زیر تبدیل خواهد شد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام این عملیات قبل از کامپایل صورت میگیره و سپس کدها به کامپایلر هدایت میشوند و هیچ ارتباطی با ثبات ها CPU ندارند.
برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماکروها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

szh_1367
13-10-2011, 14:58
دستورات:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجزو ماکرو های پیش پردازنده بحساب میان.
زمانی که پردازش کد (قبل از کامپایل) به خطی میرسد که یک ماکرو در آن قرار دارد، دقیقا دستورات تعریف شده ماکرو بجای آن جایگزین میشود.
بطور مثال در دستور زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهرگاه از واژه ARRAY_SIZE در کد ها استفاده شود مانند زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبجای آن مقدار 20 قرار خواهد گرفت و در نهایت به کد زیر تبدیل خواهد شد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتمام این عملیات قبل از کامپایل صورت میگیره و سپس کدها به کامپایلر هدایت میشوند و هیچ ارتباطی با ثبات ها CPU ندارند.
برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماکروها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله ایشون درست میفرمایند هرچند که منظور من از ثبات و سی پی یو register نیود بلکه اون حافظه و خانه ای که برای متغییر define در نظر گرفته میشود

diana_1989
13-10-2011, 19:06
سلام دوتا سوال

اگه بخوام بیضی های تو در تو رسم کنم در محیط بورلند سی باید از چند حلقه ی for استفده کنم ؟ متغیرهای داخل دستور ellipse هم باید تغییر کنه ؟


این برنامه رو نوشتم برای رسم یه شکلی هست خطوط از از محور x ده واحد ده واحد جلو میره و در مرکز همدیگرو قطع میکنه ... ( فقط دستورات بدنه اصلی رو مینویسم )... میخوام اینجوری نره جلو 10 واحد 10 واحد ... میخوام به ازای یه متغیر بره جلو چیکار باید کنم ؟ مرسی

int x=120 , y=520,
for (i=0, i<20 , i++){
line (x1,190,x2,290);
x1+=10;
y+=10;
{

xfati
13-10-2011, 20:54
ببخشید دوستان کسی لینک دانلود c++ رو داره ؟ نسخه جدیدش باشه لطفا

szh_1367
13-10-2011, 21:11
سلام دوتا سوال

اگه بخوام بیضی های تو در تو رسم کنم در محیط بورلند سی باید از چند حلقه ی for استفده کنم ؟ متغیرهای داخل دستور ellipse هم باید تغییر کنه ؟


این برنامه رو نوشتم برای رسم یه شکلی هست خطوط از از محور x ده واحد ده واحد جلو میره و در مرکز همدیگرو قطع میکنه ... ( فقط دستورات بدنه اصلی رو مینویسم )... میخوام اینجوری نره جلو 10 واحد 10 واحد ... میخوام به ازای یه متغیر بره جلو چیکار باید کنم ؟ مرسی

int x=120 , y=520,
for (i=0, i<20 , i++){
line (x1,190,x2,290);
x1+=10;
y+=10;
{


منظورتون رو از اینکه میخواهید بیضی های تو در تو رسم کنید متوجه نشدم اما اگر بخواهید از دستور ellipse استفاده کنید باید به این شکل باشه




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

start-angle : زاویه شروع
end-angle : زاویه انتهایی
x-radius : شعاع افقی
y-radius : شعاع عمودی

شما یه عدد از ورودی دریافت کن بعد اون عدد رو به جای شمارنده شما که مثلا 10 تا 10 جلو میره قرار بدهید حالا شما به جای 10 تا 10 تا به تعداد اون عدد جلو خواهید رفت

diana_1989
13-10-2011, 21:47
منظورتون رو از اینکه میخواهید بیضی های تو در تو رسم کنید متوجه نشدم اما اگر بخواهید از دستور ellipse استفاده کنید باید به این شکل باشه




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

start-angle : زاویه شروع
end-angle : زاویه انتهایی
x-radius : شعاع افقی
y-radius : شعاع عمودی

شما یه عدد از ورودی دریافت کن بعد اون عدد رو به جای شمارنده شما که مثلا 10 تا 10 جلو میره قرار بدهید حالا شما به جای 10 تا 10 تا به تعداد اون عدد جلو خواهید رفت


منظور از بیضیهای تو در تو شکل زیره ... اما شما متقارن تر در نظر بگیرش .... باید در وسط صفحه بیفته .... من با PAINT کشیدم جالب در نیومده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

............

خب فرضا از ورودی یه عدد مثه ده دریافت کرد. باز که باید اونو در حلقه ی for قرار بده و 10 تا 10 تا بره جلو... من میخوام به ازای اون متغیر خودش بره جلو ....نه این که دستور x=+10 رو داشته باشه

diana_1989
13-10-2011, 22:19
راستی شما این بیضی هارو باید 3 بعدی در نظر بگیر ی ... یعنی شعاع بیضی ها کوچیک نمیشه بلکه به حالت داخل کره در نظر بگیر که بیضی ها میچرخن توش

شئهق2640
13-10-2011, 23:38
سلام
دوستان این برنامه من یه اروری میده میتونین راهنماییم کنید

#include "stdafx.h"
#include <iostream.h>

void Find_key(int a[],int len)
{
int first,last,cnt=0;
int key;
for(int i=0;i<len;i++)
if(a[i]==key)
{
first=i;
break;
}
for(int j=len-1;j>=0;i--)
if(a[j]==key)
{
last=j;
break;
}
return 0;
}

diana_1989
14-10-2011, 11:34
منظور از بیضیهای تو در تو شکل زیره ... اما شما متقارن تر در نظر بگیرش .... باید در وسط صفحه بیفته .... من با PAINT کشیدم جالب در نیومده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

............

خب فرضا از ورودی یه عدد مثه ده دریافت کرد. باز که باید اونو در حلقه ی for قرار بده و 10 تا 10 تا بره جلو... من میخوام به ازای اون متغیر خودش بره جلو ....نه این که دستور x=+10 رو داشته باشه

خودم یکمی فکر کردم به این نتیجه رسیدم احتمالا باید در محور x شعاش با یک متغیر تعریف بشه که بعد مثلا 10 واحد 10 واحد زیاد بشه

panizir
14-10-2011, 13:36
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

for ای که با رنگ سبز مشخص کردم این نبوده احتمالا؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

estark
14-10-2011, 14:30
سلام .من چند تا سوال در مورد زبان پاسکال دارم.کجا باید بگم.؟من هیچی از برنامه نویسی یاد نمیگیرم.ترم قبل این درس رو حذف کردم.

sheytoon001
15-10-2011, 01:02
سلام .من چند تا سوال در مورد زبان پاسکال دارم.کجا باید بگم.؟من هیچی از برنامه نویسی یاد نمیگیرم.ترم قبل این درس رو حذف کردم.
زبان پاسکال به نظرم به c شباهت داره فقط دستوراش یه مقدار فرق داره
بهتره برا پاسکال زیاد وقت نزاری چون فکر نمیکنم دیگه استفاده بشه و بجاش یه زبان قوی کار کنی
ترم اول هیچ کس یاد نمیگیره چون معمولا بچه ها تجربه ای ندارن اما کلی بهت بگم برنامه نویسی خیلی شیرین و راحته
من خودم پاسکال ، c و اسمبلی و c# کار کردم و در تمام دوران دانشجویی از هیچ درسی به اندازه برنامه نویسی خوشم نمیومد اما متاسفانه الان از پاسکال چیزی یادم نیست چون حدود 6 سال از زمانی که میخوندمش گذشته

Mr Mohabat
15-10-2011, 01:47
سلام
پاسکال یا سی یا زبان دیگه به نظر من فرق نداره هر زبانی یه سری کلمات کلیدی + یه سری توابع خاص خودشون دارن که باید
حفظ کنی و بدونی چکار می کنه به نظر من اصل فلوچار ت و درک الگوریتم هست مخصوصا تو ترم 1
درمورد خود پاسکال هم بگم که من خودم تو ترم 1 تقریبا 90 درصد انچه تو کتاب بود رو یاد کرفتم اما ترم 2 که ریدیم به c++
نسبت به پاسکال کد هاش خیلی بهتر و راحت تر بود و بعد از اون هم رفتم سراغ C# کلا پاسکال هر چی میدونستم از ذهنم رفت
الان زبان c رو اگه بتونی یاد بگیری خیلی خوبه چون تا اینجا که من کار کردم کد های php ، java script مثل C ,C++ هست
البته پاسکال هم یه جورایی میشه گفت مثل c هست و میشه برای راحتی به سمت دلفی هم رفت که محیط ویژالی هم داره
اما من خودم احساس کردم که تو نوشتن کد ها c راحتتر از pascal بود
برای این که بخوای کجا سوالات پاسکالت رو بپرسی هم فکر کنم قسمت دلفی بری شاید بزارن تایپیک بزنی
موفق باشی:11:

akpa
15-10-2011, 12:02
سلام
من چه طوری میتونم یه برنامه بنویسم که 1 ماتریسی 3*3را از ورودی خانده وان را چاپ میکند
وهمچنین برنامه ای که درایه های روی قطر اصلی یک ماتریس 3*3 را چاپ کند
پیشاپیش از پاسختون سپاس گذارم

برنامه ای که ماتریس را خوانده و آنرا چاپ می کند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه ای که ماتریس را خوانده و درایه های رو قطر اصلی را چاپ می کند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DJ POLESTAR
16-10-2011, 10:17
درود

رفقا و اساتید میشه به ما کمک کنید تا برنامه ای بسیار ساده ایی بنویسیم که عددی از ورودی گرفته و مشخص کند اون عدد اول است یا خیر؟

akpa
16-10-2011, 11:55
درود

رفقا و اساتید میشه به ما کمک کنید تا برنامه ای بسیار ساده ایی بنویسیم که عددی از ورودی گرفته و مشخص کند اون عدد اول است یا خیر؟

بله چرا نمیشه؟!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

farnaz.rezania
16-10-2011, 14:22
سلام...من یه سوال داشتم...پیچیدگی زمانی این برنامه چی میشه؟؟؟ تو رو خدا زود جواب بدیییین!

float sum(float a[] , int n
}
if (n<=0
return 0;
else
return sum (a,n-1) + a[n]
}

god of war 2
16-10-2011, 18:17
سلام...من یه سوال داشتم...پیچیدگی زمانی این برنامه چی میشه؟؟؟ تو رو خدا زود جواب بدیییین!
سلام اگر منظورتون از پیچیدگی سرعت همون O بزرگ هست کار زیاد سخت نیست تنها کاری که لازمه اینه که یک آرایه برای امتحان به تابع بدید و تعداد دفعات اجرای تابع رو نسبت به طول آرایه در نظر بگیرید.
مثلا اگر تابع آرایه ای با طول 10 را با 20 بار اجرا پردازش میکند برای آن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صدق میکند.
برای اطلاعات بیشتر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

my life is barca
17-10-2011, 16:36
سلام شاید اینجا جاش نباشه این سوالو بپرسم ولی شرمنده میخاستم بدونم که کسی در مورد این شرکت aptech چیزی میدونه که در مورد آی تی هستش و در مورد برنامه نویسی و گرافیک و طراحی سایت و غیره آیا خوب هستش یا نه؟ مدرکش معتبر هست؟ خیلی ممنون

m_hoseyny
17-10-2011, 16:49
سلام آقا هر چی من این و تو دو می نویسم ایراد میگیره از اولین ایف
نمی خواد فهمیدم باید به جای float ،int بزارم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

xfati
17-10-2011, 18:34
ببخشید دوستان کسی لینک دانلود c++ رو داره ؟ نسخه جدیدش باشه لطفا

کسی ندره واسم اپلود کنه ؟ هر سایتی میرم گیرم نمیاد

szh_1367
17-10-2011, 19:24
کسی ندره واسم اپلود کنه ؟ هر سایتی میرم گیرم نمیاد
دوست عزیز دی وی دی ویژوال استدیو رو خریداری کنید سی ++ هم داره

فکر نمی کنم به صورت جدا گیرت بیاد

xfati
17-10-2011, 19:27
دوست عزیز دی وی دی ویژوال استدیو رو خریداری کنید سی ++ هم داره

فکر نمی کنم به صورت جدا گیرت بیاد

نه هست تو سایتا ولی بیشترا رو ویندوز 7 نصب نمیشن یا دردسر دارن واسه نصبش که کامل نیست
اگه بچه ها دارن واسم اپلود کنن + اموزش نصبش رو ویندوز 7 نسخه 64 بیت

xfati
18-10-2011, 16:20
خوب حالا که نسخه مخصوص ویندوز 7 رو نداره پس یکی این رو تو c++ بنویسه و برام کپی کنه اینجا
.............................
سه متغیر با مقدار اعشاری تعریف کرده و مقدار هر سه را جمع کرده و نیز میانگین آنها رو حساب کنید ....ممنون یکی برام اینو بنویسه و بزاره فردا باید تحویل استاد بدم :5:

Life24
18-10-2011, 16:24
خوب حالا که نسخه مخصوص ویندوز 7 رو نداره پس یکی این رو تو c++ بنویسه و برام کپی کنه اینجا
.............................
سه متغیر با مقدار اعشاری تعریف کرده و مقدار هر سه را جمع کرده و نیز میانگین آنها رو حساب کنید ....ممنون یکی برام اینو بنویسه و بزاره فردا باید تحویل استاد بدم :5:
بفرما :11::11:



#include <iostream.h>
int main ()
{
float a,b,c;
float sum;
cout<<"Enter 3 float number ! \n";
cin>>a>>b>>c;
sum=a+b+c;
float avg=sum/3;
cout<<"Average is " << avg;

return 0;
}

MehdiAkhbari
18-10-2011, 16:45
برای نوشتن توان تو سی پلاس پلاس چه کار باید بکنیم؟

Life24
18-10-2011, 16:55
برای نوشتن توان تو سی پلاس پلاس چه کار باید بکنیم؟
#include <iostream.h>
#include <math.h>
int main ()
{
cout<<pow(2,7);

return 0;
}



=======
#include <iostream.h>
#include <math.h>
int main ()
{
int i,a,b,pow=1;
cin>>a;
cin>>b;
for (i=1;i<=b;i++)
pow=a*pow;
cout<<pow;
return 0;
}

MehdiAkhbari
18-10-2011, 18:32
من این بزنامه رو نوشتم که چند تا عدد بگیره و وقتی عدد صفر رو دادم،از اعداد قبلی میانگین بگیره.اما نمی دونم چرا یکی تعداد اعداد رو زیاد میشمره.(یعنی 0 آخر رو هم جزو اعداد میشمره.) می شه بگین چرا؟من هر جور فکر می کنم به نظرم باید درست نشون بده که نمیده.

#include<iostream>
using namespace std;
int main()
{int a,b=0,n=0;
while(a!=0)
{cin>>a;
b+=a;
n++;}
float avg=(float)b/n;
;cout<<avg;

return 0;
}

Life24
18-10-2011, 20:19
من این بزنامه رو نوشتم که چند تا عدد بگیره و وقتی عدد صفر رو دادم،از اعداد قبلی میانگین بگیره.اما نمی دونم چرا یکی تعداد اعداد رو زیاد میشمره.(یعنی 0 آخر رو هم جزو اعداد میشمره.) می شه بگین چرا؟من هر جور فکر می کنم به نظرم باید درست نشون بده که نمیده.

#include<iostream>
using namespace std;
int main()
{int a,b=0,n=0;
while(a!=0)
{cin>>a;
b+=a;
n++;}
float avg=(float)b/n;
;cout<<avg;

return 0;
}

خوب يكي بيشتر مي شماره
يك بار به خاطر 0 ميره تو حلقه و يكي به n اضافه ميكنه



#include<iostream.h>
int main()
{int a,b=0,n=0;
while(a!=0)
{cin>>a;
b+=a;
n++;}
float avg=(float)b/(n-1);
;cout<<avg;

return 0;
}

MehdiAkhbari
18-10-2011, 20:59
این برنامه رو برای نشون دادن اعداد اول کمتر از هزار نوشتم.اما فقط دو رو نشون میده.می شه اشکال برنامه رو بگین؟


#include<iostream>
using namespace std;
int main()
{int n=1,i=1,b,c=0,d;

for(int n=1;n<1000;n++)
{for(int i=1;i<=n;i++)
{
b=n%i;
if(b==0)
c++;
if(c==2)
cout<<n<<"\t";}
int c=0;}

return 0;
}

samanletter
18-10-2011, 21:13
سلام ، من #C را تازه شروع کردم ، یه برنامه ساده نوشتم ولی نمیدونم کجا و چطور Save کنم . یه جا نوشته بود تو notepad ولی ننوشته بود با چه فرمتی لطفا کمک کمک کمک

avator20002000
18-10-2011, 22:27
سلام من می خوام بدونم چه طوری میتونم یه کاری کنم برنامه زود بسته نشه چون من تا ران می کنم بسته میشه زود مثلا:
#include <stdio.h>
int main()
{
char name[20];
return (0);
}

szh_1367
18-10-2011, 23:30
سلام من می خوام بدونم چه طوری میتونم یه کاری کنم برنامه زود بسته نشه چون من تا ران می کنم بسته میشه زود مثلا:
#include <stdio.h>
int main()
{
char name[20];
return (0);
}
قبل از return

دستور


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


از کتابخانه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Life24
19-10-2011, 08:20
این برنامه رو برای نشون دادن اعداد اول کمتر از هزار نوشتم.اما فقط دو رو نشون میده.می شه اشکال برنامه رو بگین؟


#include<iostream>
using namespace std;
int main()
{int n=1,i=1,b,c=0,d;

for(int n=1;n<1000;n++)
{for(int i=1;i<=n;i++)
{
b=n%i;
if(b==0)
c++;
if(c==2)
cout<<n<<"\t";}
int c=0;}

return 0;
}

:10::10::10::10:


#include<iostream.h>
int main()
{
for (int i=1;i<=1000;i++)
{
int c=0;
for (int j=2;j<i;j++)
{
if (i%j==0) c++;
}

if ( c == 0)
cout<<i<<" \t ";
}
return 0;
}

akpa
19-10-2011, 14:09
سلام من می خوام بدونم چه طوری میتونم یه کاری کنم برنامه زود بسته نشه چون من تا ران می کنم بسته میشه زود مثلا:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینطوری تا یه دکمه رو از کیبور فشار ندید برنامه بسته نمیشه البته این برنامه شما هیچ خروجی ای نداره و در واقع کار خاصی هم انجام نمیده!

akpa
19-10-2011, 14:18
سلام ، من #C را تازه شروع کردم ، یه برنامه ساده نوشتم ولی نمیدونم کجا و چطور Save کنم . یه جا نوشته بود تو notepad ولی ننوشته بود با چه فرمتی لطفا کمک کمک کمک
برای نوشتن و اجرای یه برنامه باید از کامپایلر استفاده کنید یکی از بهترین و قویترین کامپایلرها برای زبان سی شارپ visaul c# 2010 هستش که در ایران بصورت رایگان در اختیار عموم قرار داره!!!!

diana_1989
20-10-2011, 00:22
برنامه ی فرمول پرتابه در فیزیک رو کسی داره به صورت گرافیکی که یه دایره پرت شه از کنج صفحه ؟

Arrowtic
21-10-2011, 21:53
این برنامه اشکالش چیه؟دو عدد بگیره ب.م.م و ک.م.م رو چاپ کنه.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

cancer140
22-10-2011, 13:59
سلام،
من دنبال پیدا کردن برنامه مغلوب ی عدد اعشاری هستم(مثلا 12.34بشه43.21)،میشه کمک کنید؟

reza22222
22-10-2011, 15:30
سلام اين يك روال مديريت وقفه است كسي ميتونه در مورد اين كد بخصوص توابع setvect , getvect توضيح بده

#include <stdio.h>
#include <dos.h>
#include <conio.h>
#define INTR 0X1C /* The clock tick interrupt */
#ifdef __cplusplus
#define __CPPARGS ...
#else
#define __CPPARGS
#endif
void interrupt ( *oldhandler)(__CPPARGS);
int count=0; /* Global counter */
void interrupt handler(__CPPARGS)
{
/* increase the global counter */
count++;
gotoxy(10, 10);
printf(“%d”, count);
/* call the old routine */
oldhandler();
}
int main(void)
{
/* save the old interrupt vector */
oldhandler = getvect(INTR);
/* install the new interrupt handler */
setvect(INTR, handler);
puts(“Press any key to exit”);
getch();
/* reset the old interrupt handler */
setvect(INTR, oldhandler);
return 0;
}

irainian
22-10-2011, 18:54
ببخشید من تازه برنامه نویسی زبان c اغاز کردم من visual studio 2011 ultimate روی سیستمم نصب هست ولی وقتی میخوام برم برنامه نویسی با زبان c انجام بدم نمیدونم برم تو کدوم قسمتش که برنامه نویسی به زبان c انجام بدم نه c++ رو چون وقتی دارم کار میکنم C++ کار میکنه نه C و مجبورم همش به جای visual studio از DEV استفاده کنم

estark
22-10-2011, 23:06
برادر ها وخواهران عزیز یکیتون پیدا بشه که این تمرین های زبان پاسکال من بتونه حل کنه.من از برنامه نویسی هیچی حالیم نمیشه.امروز سر کلاس برنامه نویسی بدجوری استاد حالم گرفت.اخه من موندم برنامه نویسی به برق چه ربطی دارههههههههههههههه.

DJ POLESTAR
23-10-2011, 10:11
درود بر اساتید و دوستان گرامی...

سروران میشه کمکم کنید و طرز دستورات دو تا برنامه رو بهم لطف کنید...

برنامه ای که 1 عدد گرفته و سپس مجموع ارقام آن را در خروجی نمایش دهد؟

برنامه ای که ساختار یک دانشجو را (نام، کد) تعریف کرده بعد مشخصات 10 دانشجو را از ورودی گرفته و سپس تمام آن 10 مشخصات را در خروجی نمایش بده؟

Arrowtic
23-10-2011, 16:11
برنامه ای که 1 عدد گرفته و سپس مجموع ارقام آن را در خروجی نمایش دهد؟



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش:ببخشید فکر کردم برنامه ای که خود ارقامو نشون بده رو میخواید!البته با کمی تغییر تو این میشه درستش کرد!
ویرایش 2:بفرما اینم برنامه اولی که میخواستید مجموعو چاپ کنه بالایی خودشونو چاپ میکنه این مجموعو!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Arrowtic
23-10-2011, 16:23
آقا این برنامه قراره ب.م.م و ک.م.م دو عددو چاپ کنه ولی ارور میده!(به خط 21.if داره)


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Life24
23-10-2011, 16:28
درود بر اساتید و دوستان گرامی...

سروران میشه کمکم کنید و طرز دستورات دو تا برنامه رو بهم لطف کنید...

برنامه ای که 1 عدد گرفته و سپس مجموع ارقام آن را در خروجی نمایش دهد؟

برنامه ای که ساختار یک دانشجو را (نام، کد) تعریف کرده بعد مشخصات 10 دانشجو را از ورودی گرفته و سپس تمام آن 10 مشخصات را در خروجی نمایش بده؟


#include <iostream.h>
int main ()
{
int a;
int sum=0;
cin>>a;
while (a>0)
{
sum+=a%10;
a/=10;
}
cout<<sum;
return 0;
}



ببين به شما ساختار يا همون Structure هم درست دادند؟
چون سوال دوم من فقط راه ساختار رو ميدونم كه بتونيم در يك قطعه مشخصات يك دانشجو و قطعه بعد مشخصات دانشجو ديگر را بگيريم

Life24
23-10-2011, 16:33
آقا این برنامه قراره ب.م.م و ک.م.م دو عددو چاپ کنه ولی ارور میده!(به خط 21.if داره)


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


والا من از بچگي اين ب م م و ك م م رو اصلا مفهومش رو نفهميدم :20:
اما به خودم قول دادم يادش بگيرم.برنامه شما هم براي همين نميفهمم چي به چي هست
اما در خط كه فرموديد
يك = در پرانتز ها كم داره
يعني بايد بشوند
n%10==0

بعدش هم يك پرانتز كلي براي دو تا شرط شما ميخواد

diana_1989
24-10-2011, 00:39
مکان نما در برنامه ام طوری شده که اینتر میزنم تکون نمیخوره و یا مثلا میخوام یه کلمه از خط رو اصلاح کنم حرفهای بعدیش پاک میشن ... چطوری مشکلش رو حل کنم ؟


...


این برنامه رو نوشتم ؛ حالا اگه بخوام همین دایره ها به طور متقارن روبه روشم رسم بشه باید چیکار کنم ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

akpa
24-10-2011, 11:50
درود بر اساتید و دوستان گرامی...

سروران میشه کمکم کنید و طرز دستورات دو تا برنامه رو بهم لطف کنید...

برنامه ای که 1 عدد گرفته و سپس مجموع ارقام آن را در خروجی نمایش دهد؟

برنامه ای که ساختار یک دانشجو را (نام، کد) تعریف کرده بعد مشخصات 10 دانشجو را از ورودی گرفته و سپس تمام آن 10 مشخصات را در خروجی نمایش بده؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Life24
24-10-2011, 12:48
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخه اين دوستمون سوال اوليش مشخص شد . كه مباني برنامه نويسي رو ميخونن
بعد چطوري سوال دوم ساختار رو بهشون درس دادن :18:

szh_1367
24-10-2011, 16:07
مکان نما در برنامه ام طوری شده که اینتر میزنم تکون نمیخوره و یا مثلا میخوام یه کلمه از خط رو اصلاح کنم حرفهای بعدیش پاک میشن ... چطوری مشکلش رو حل کنم ؟


...


این برنامه رو نوشتم ؛ حالا اگه بخوام همین دایره ها به طور متقارن روبه روشم رسم بشه باید چیکار کنم ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فقط یک دستور اضافه کردم که شاید ندیده باشی به نام delay که بر حسب میلی ثانیه تاخیر ایجاد میکنه که متوجه بشی برنامه داره چه کاری انجام میدهد



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Samba
24-10-2011, 19:28
سلام دوستان

یه سوال C++

برنامه ای بنویسید که تعدادی عدد را تا زمانی که عدد0 وارد می شود از ورودی بگیرد و مشخص کندکه آیا این اعداد به جز صفر انتهایی تشکیل دنباله هندسی می دهند یا خیر
اگر جواب مثبت بود عبارت "بله" در عیر اینصورت عبارت "خیر" چاپ شود

MehdiAkhbari
24-10-2011, 21:54
یه برنامه که یک عدد اعشاری کوچگتر از 1000 رو با سه رقم اعشار بگیره و جای قسمت صحیح و اعشاری رو عوض کنه؟
یعنی 123.456 رو بگیره و به جاش 456.321 رو تشون بده.

Samba
24-10-2011, 21:57
یه برنامه که یک عدد اعشاری کوچگتر از 1000 رو با سه رقم اعشار بگیره و جای قسمت صحیح و اعشاری رو عوض کنه؟
یعنی 123.456 رو بگیره و به جاش 456.321 رو تشون بده.

ای مهدی

چرا میای اینجا تقلب میزنی اکه به استادتون نگفتم :دی

البته این سوال یه جیزش کمه !!!

دقت رو هم مشخص کنید دست آخر

موفق باشی

MehdiAkhbari
24-10-2011, 22:36
ای مهدی

چرا میای اینجا تقلب میزنی اکه به استادتون نگفتم :دی

البته این سوال یه جیزش کمه !!!

دقت رو هم مشخص کنید دست آخر

موفق باشی

اول این که کلی روش فکر کردم و کلی هم برنامه توشتم اما آخرش کامپایل نشد و چند ساعتی وقتم هدر رفت و درست هم نشد.ثانیا شما اون قسمت اول رو کمک کن.قسمته دوم رو خودم یه کاریش می کنم.

reza22222
26-10-2011, 15:30
از دوستان كسي با توابع setvect وgetvect آشنايي داره ؟ وهمچنين روال مديريت وقفه اي كه در صفحه 106 همين تاپيك براي شماره وقفه 1ch نوشتم

Poopoori
27-10-2011, 12:55
دوستان این 3 تا برنامه رو ممنون میشم ازتون اگه برام بزارید :
1 . برنامه ای که خروجی زیر را ایجاد کند :
4 3 2 1
4 3 2 1
4 3 2 1
4 3 2 1
(بین هر کدوم از اعداد یه فاصله هست )
2 . برنامه ای که شکل زیر را ایجاد کند :
****
***
**
*
3 .برنامه ای که شکل زیر را ایجاد کند :
*
**
***
****

shetmobile
27-10-2011, 17:11
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم وقتی توی ++c بعد از ساختن پروژه روی build solution کلیک میکنم این ارور میاد:

general error c1010070: Failed to load and parse the manifest. The system cannot find the file specified

sima_6600
27-10-2011, 19:37
نمایش یک ارایه دو بعدی با استفاده از اشاره گر ها به صورتی که از حلقه تو در تو استفاده نشود.
سلام برنامه بالا رو کسی میتونه بنویسه.

samanletter
27-10-2011, 23:22
سلام
می خوام برنامه #c رو تو محیط داس اجرا کنم نیاز به دو تا فایل csc.exe ,cscui.dll دارم
میشه بگید باید از کجا دانلود کنم ( فقط تو محیط xp این دو تا فایل اجرا بشن )

mostafabad2007
28-10-2011, 09:49
سلام من برنامه ای میخوام که ضرایب یک معادله درجه دوم رو از ورودی دریافت کرده و ریشه های ان را محاسبه و در خروجی چاپ کند
توسط کلاسها میخوام

beny1369
29-10-2011, 12:09
برنامه ای که سری فیبوناچی اعداد 1 تا 50 رو حساب کنه! (راستش اصلا نمیدونم فیبوناچی چی هست!!!)
ممنون

1731
29-10-2011, 13:36
دوستان این 3 تا برنامه رو ممنون میشم ازتون اگه برام بزارید :
1 . برنامه ای که خروجی زیر را ایجاد کند :
4 3 2 1
4 3 2 1
4 3 2 1
4 3 2 1
(بین هر کدوم از اعداد یه فاصله هست )
2 . برنامه ای که شکل زیر را ایجاد کند :
****
***
**
*
3 .برنامه ای که شکل زیر را ایجاد کند :
*
**
***
****

وبلاگ زیر کمکت میکنه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shetmobile
29-10-2011, 19:08
بعد از debugging این خطا میاد :

Unable to start program 'c:\documents and settings\user\my documents\visual studio 2008\projects\hamid2\Debug\hamid2.exe'

The system cannot find the file specified

چجوری درستش کنم ؟؟

szh_1367
30-10-2011, 00:16
بعد از debugging این خطا میاد :

Unable to start program 'c:\documents and settings\user\my documents\visual studio 2008\projects\hamid2\Debug\hamid2.exe'

The system cannot find the file specified

چجوری درستش کنم ؟؟



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

babakiyan
30-10-2011, 11:20
سلام دوستان فرق c و c++ در چیست؟

gamer5
30-10-2011, 11:53
سلام دوستان فرق c و c++ در چیست؟
به جز اختلاف کلامی تابع های ورودی و خروجی زبان c++ پیشرفته تر هست و قابلیت شی گرایی یا همون استفاده از کلاس رو داره.در باقی موارد اختلافی ندارند.

mostafabad2007
30-10-2011, 15:41
کسی نیست جواب بده ما رو

matmat68
30-10-2011, 16:48
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممک
ترانهاده ماتریس اسپارس در سی پلاس پلاس

Mr Mohabat
30-10-2011, 17:27
سلام من برنامه ای میخوام که ضرایب یک معادله درجه دوم رو از ورودی دریافت کرده و ریشه های ان را محاسبه و در خروجی چاپ کند
توسط کلاسها میخوام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

soroosh_cz
30-10-2011, 17:31
برنامه ای که سری فیبوناچی اعداد 1 تا 50 رو حساب کنه! (راستش اصلا نمیدونم فیبوناچی چی هست!!!)
ممنون
نکنه دانشگاه دزفولی؟ استاد ما عشق سری فیبوناچی هست.
سری فیبوناچی :
عدد اول و دوم 1 و 1 و عدد های بعدی از مجموع دو عدد قبلیشون بدست میان.
(f(n)= f(n-1)+f(n-2

عددی: 1 و 1 و 2 و 3 و 5 و 8 و 13 و ...
خیلی آسونه: فقط کافیه که دو متغیر با مقادیر اولیه 1 و 1 ایجاد کنی و از جمله ی سوم شروع کرده و توی یه حلقه جمله ی nام رو بدست بیاری.
اگر عجله نداری فردا برات مینویسمش.

1731
30-10-2011, 21:42
برنامه ای که سری فیبوناچی رو تا جمله 50 ام نشون بده:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میشه بجای " " بنویسیم "\t\t" که داده ها قشنگ تر چاپ بشن.

soroosh_cz
30-10-2011, 23:53
برنامه ای که سری فیبوناچی رو تا جمله 50 ام نشون بده:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میشه بجای " " بنویسیم "\t\t" که داده ها قشنگ تر چاپ بشن.

با اجازه ی دوستمون 1731 برای چاپ جمله ی nام به تنهایی برنامشون رو کمی تغییر میدم.

neomn
31-10-2011, 16:29
سلام

من هر کاری میکنم نمیتونم تو زبان سی عدد تصادفی تولید کنم

نحوه کار کردن با تابع ()rand رو بلدم ولی وقتی واسه برنامه تعریف میکنم مثلا ()rand= متغیر

و بعد چاپ میکنم هیچ عددی بجز 346 بهم نمیده
خیلی از کامپایلر ها رو هم تست کردم ولی جواب نمیدن اگه تست کردید و شد لطفا لینک دانلود کامپایلر تست شده رو بهم بدین . mer30

neomn
31-10-2011, 17:08
لطفا یکی جواب بده اینو واسه پروژم لازم دارم لطفا جواب بدید

szh_1367
31-10-2011, 17:56
سلام

من هر کاری میکنم نمیتونم تو زبان سی عدد تصادفی تولید کنم

نحوه کار کردن با تابع ()rand رو بلدم ولی وقتی واسه برنامه تعریف میکنم مثلا ()rand= متغیر

و بعد چاپ میکنم هیچ عددی بجز 346 بهم نمیده
خیلی از کامپایلر ها رو هم تست کردم ولی جواب نمیدن اگه تست کردید و شد لطفا لینک دانلود کامپایلر تست شده رو بهم بدین . mer30

شما قبل از اینکه از دستور rand یا random استفاده کنید باید از دستور randomize استفاده کنید

مثال خیلی ساده



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

1731
31-10-2011, 21:46
سلام

من هر کاری میکنم نمیتونم تو زبان سی عدد تصادفی تولید کنم

نحوه کار کردن با تابع ()rand رو بلدم ولی وقتی واسه برنامه تعریف میکنم مثلا ()rand= متغیر

و بعد چاپ میکنم هیچ عددی بجز 346 بهم نمیده
خیلی از کامپایلر ها رو هم تست کردم ولی جواب نمیدن اگه تست کردید و شد لطفا لینک دانلود کامپایلر تست شده رو بهم بدین . mer30


من برای استفاده از تابع rand این رو میدونم که باید عبارت زیر رو هم وارد کنی:




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مثلا برنامه ی زیر 50 تا عدد تصادفی چاپ می کنه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما قبل از اینکه از دستور rand یا random استفاده کنید باید از دستور randomize استفاده کنید من در ویژوال استادیو 2008 امتحان کردم ارور میده شاید توی dev یا ورژن های قبلی ویژوال، جواب میده.

szh_1367
01-11-2011, 09:46
من برای استفاده از تابع rand این رو میدونم که باید عبارت زیر رو هم وارد کنی:




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثلا برنامه ی زیر 50 تا عدد تصادفی چاپ می کنه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن در ویژوال استادیو 2008 امتحان کردم ارور میده شاید توی dev یا ورژن های قبلی ویژوال، جواب میده.
:18:
این جمله رو مطالعه کنید

من هر کاری میکنم نمیتونم تو زبان سی عدد تصادفی تولید کنم

akpa
01-11-2011, 11:12
من برای استفاده از تابع rand این رو میدونم که باید عبارت زیر رو هم وارد کنی:




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثلا برنامه ی زیر 50 تا عدد تصادفی چاپ می کنه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن در ویژوال استادیو 2008 امتحان کردم ارور میده شاید توی dev یا ورژن های قبلی ویژوال، جواب میده.
اول باید randomize رو import کنید

neomn
01-11-2011, 13:16
از همتون ممنونم که جواب دادید
همون randomize رو که اضافه کردم درست شد دمتون گرم خیلی لطف کردید

neomn
01-11-2011, 15:07
سلام مجدد

ظاهرا هنوز با random مشکل دارم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میخوام 9 تا خونه از یه آرایه 9*9 (آرایه y ) رو بصورت random با اعداد 1تا 9 (اعداد آرایه x ) پر کنم

ارور میده expression syntax

szh_1367
01-11-2011, 18:56
سلام مجدد

ظاهرا هنوز با random مشکل دارم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیخوام 9 تا خونه از یه آرایه 9*9 (آرایه y ) رو بصورت random با اعداد 1تا 9 (اعداد آرایه x ) پر کنم

ارور میده expression syntax
فکر کنم برنامه ات رو از بیخ و بن اشتباه نوشتی البته اگر کد برنامه ات رو به صورت کامل اینجا قرار میدادی بهتر میشد راهنمائیت کرد

من یه نمونه کد برات اینجا قرار میدهم سعی کن به این نمونه کد نگاه کنی و برنامه دلخواه خودت رو بنویسی خیلی اسون تر از اون چیزی هست که فکر میکنی



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

xfati
01-11-2011, 20:05
بفرما :11::11:

ببخشید با دستور scaf f هم میتونی برام بنویسیش ؟

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------


خوب حالا که نسخه مخصوص ویندوز 7 رو نداره پس یکی این رو تو c++ بنویسه و برام کپی کنه اینجا
.............................
سه متغیر با مقدار اعشاری تعریف کرده و مقدار هر سه را جمع کرده و نیز میانگین آنها رو حساب کنید ....ممنون یکی برام اینو بنویسه و بزاره فردا باید تحویل استاد بدم :5:

منظورم این هست که با scan f برام بنویس

neomn
01-11-2011, 20:28
فکر کنم برنامه ات رو از بیخ و بن اشتباه نوشتی البته اگر کد برنامه ات رو به صورت کامل اینجا قرار میدادی بهتر میشد راهنمائیت کرد

من یه نمونه کد برات اینجا قرار میدهم سعی کن به این نمونه کد نگاه کنی و برنامه دلخواه خودت رو بنویسی خیلی اسون تر از اون چیزی هست که فکر میکنی



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



واقعا ازت ممنونم که جواب میدی
اگه درست متوجه شده باشم این برنامه ای که نوشتی کل خونه های آرایه رو با اعداد تصادفی پر میکنه
من میخوام برنامه ای بنویسم که بطور تصادفی نه خونه از 81 خونه با اعداد 1 تا 9 پر بشه
بعد کامپیوتر اونو بعنوان یه جدول سودوکو حل کنه

neomn
01-11-2011, 21:56
این کدی هست که نوشتم ولی جواب نمیده

برنامه اجرا میشه ولی خطای منطقی داره

فقط عدد 7 رو به تصادف تو یکی از خونه های آرایه y قرار میده




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

szh_1367
01-11-2011, 22:48
واقعا ازت ممنونم که جواب میدی
اگه درست متوجه شده باشم این برنامه ای که نوشتی کل خونه های آرایه رو با اعداد تصادفی پر میکنه
من میخوام برنامه ای بنویسم که بطور تصادفی نه خونه از 81 خونه با اعداد 1 تا 9 پر بشه
بعد کامپیوتر اونو بعنوان یه جدول سودوکو حل کنه

دوست عزیز با چند خط کد نمیشه یه سودوکو بدون عیب نوشت

لینک زیر رو ببین



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

neomn
02-11-2011, 08:15
دوست عزیز با چند خط کد نمیشه یه سودوکو بدون عیب نوشت

لینک زیر رو ببین



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من که نمیخوام با این چنتا خط همه چی رو تموم کنم
من میخوام با این چند خط یه آرایه نه در نه تعریف کنم که بطور تصادفی نه خونه از هشتاد و یک خونه اون آرایه رو با اعداد
1
2
3
4
5
6
7
8
9
پر کنم
ولی این کدی که نوشتم فقط عدد هفت رو بطور تصادفی تو یکی از خونه های آرایه قرار میده در صورتی که من میخوام اعداد یک تا نه رو تو آرایه قرار بدم

neomn
03-11-2011, 13:27
سلام

من یه سری کد نوشتم که باید یه اشکال کوچیک داشته باشه

هدف من اینه که یه سودوکو بنویسم که هر بار که برنامه اجرا میشه یه سودوکو ی جدید تولید بشه بعد
خود کامپیوتر هم خودش حلش کنه کدش رو کامل نوشتم ولی وقتی میزنم که کاپیوتر حلش منه
تمام خونه ها صفر میشه

اگه یکی محبت کنه بگه مشکلش از کجاس ممنون میشم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sima_6600
03-11-2011, 15:53
چی شده همه میخوان سودوکو بنویسن خوب دوستان نوشتن یک سودوکو بدون اشکال با چند خط کد امکان پذیر نیست از من گفتن بود:46:

neomn
03-11-2011, 20:11
قطعا این کدی که من نوشتم اگه بدون اشکال اجرا بشه باز نمیتونه یه سودوکو ی کامل و بدون عیب باشه ولی استادمونو راضی میکنه
لطفا اگه کسی میدونه مشکلش کجاش بگه
ثواب داره
البته ده نمره extra هم داره
mer30

Mr Mohabat
04-11-2011, 07:23
سلام
برای طراحی سودوکو نمیشه به هرخونه ای به صورت رندوم
عدد داد. عدد ها باید حساب شده باشه . فکر کنم طراحی سودوکو سخت تر از حلش باشه
موفق باشید:11:

neomn
04-11-2011, 08:22
ای باب چرا هیشکی کد منو نمیخونه و همینطوری نظر میده
اول کد رو بخونید لطفا بعد نظر بدید
من اعداد یه تا نه رو به تصادف تو جدول پخش کردم
پس اگه همشون هم تو یه ردیف یا ستون بیفتن هیچ مشکلی نداره

szh_1367
04-11-2011, 10:16
ای باب چرا هیشکی کد منو نمیخونه و همینطوری نظر میده
اول کد رو بخونید لطفا بعد نظر بدید
من اعداد یه تا نه رو به تصادف تو جدول پخش کردم
پس اگه همشون هم تو یه ردیف یا ستون بیفتن هیچ مشکلی نداره

دوست عزیز به این نکته توجه کن


برای طراحی سودوکو نمیشه به هرخونه ای به صورت رندوم عدد داد. عدد ها باید حساب شده باشه . فکر کنم طراحی سودوکو سخت تر از حلش باشه


دقیقا به هیمن دلیل است که خدمت شما عرض کردم نوشتن سودوکو با چند خط نمیشه

و سایتی خدمت شما معرفی کردم که انواع راه حل های حل سودوکو رو نوشته و حتی برای شما کد حل سوسدوکو رو هم قرار داده

درضمن برای اینکه کسی بتونه کد شما رو مطالعه و متوجه بشه که شما چه کار انجام دادی باید داکیومنت یا حداقل comment برای هر چند خط قرار بدی

شما اومدی تعریف i , v k بعدی توی یک حلقه فوق العاده سنگین قرارش دادی حالا چه انتظاری داری که منی که از کد نویسی فقط به اندازه یک ارزن بلد هستم بیام کد شما رو بررسی کنم پس سعی کن موادی رو که عرض کردم رعایت کنی تا دوستان بتونند به شما کمک کنند

eblisandenzo
04-11-2011, 11:25
سلام دوستان . من این ترم برنامه سازی دارم ( خودم مکانیک میخونم ) ! تازه امروز نشستم پای این درس ببینم چی داره ! از کتاب c++ جفر نژاد قمی استفاده میکنم ! اولن تمرین رو که وارد میکنم error زی رو میده ! الان مشکل چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saborii
04-11-2011, 17:04
سلام .میشه کمکم کنید این برنامه رو با c# بنویسم ممنون میشم
برنامه ای بنویسید که با دریافت یک عدد از ورودی ان را معکوس نماید

Arrowtic
04-11-2011, 18:33
برنامه زیر قراره بدون استفاده از متغیر چهارم یا شرط 3 عدد بگیره کوچکترینو چاپ کنه!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

szh_1367
04-11-2011, 23:51
برنامه زیر قراره بدون استفاده از متغیر چهارم یا شرط 3 عدد بگیره کوچکترینو چاپ کنه!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برنامه ات درست کار نمیکنه

من شبیه برنامه شما رومینویسم شما سعی کن برنامه کامل رو بنویسی و اینجا قرار بدهی;)

برنامه دو عدد دریافت میکنه و بدون اینکه از متغییر یا شرطی استفاده کند تشخیص میدهد کدام عدد بزرگتر و کدام عدد کوچکتر است



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

attractive_girl
05-11-2011, 13:09
سلام
کسی الگوریتم محاسبه ی عبارت پیشوندی رو داره ؟
ممنون

diana_1989
05-11-2011, 21:30
این برنامه پرتابه رو نوشتم اما فقط یه دونه توپ پرت میکنه ... اگه بخوام مثه شلیک تفنگ چند تا همزمان پرتاب شه باید چیکار کنم ؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amatis23
05-11-2011, 21:54
آرایه ای 4*4 داریم :
1: تمام سطرها و ستو ها را به صورت حبابی مرتب کنید .
2: محتویات سطر اول را درون ستون دوم و محتویات سطر دوم درون ستون دوم و.....بریزید

من اینو نوشتم ببینید درسته ؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

szh_1367
06-11-2011, 11:14
این برنامه پرتابه رو نوشتم اما فقط یه دونه توپ پرت میکنه ... اگه بخوام مثه شلیک تفنگ چند تا همزمان پرتاب شه باید چیکار کنم ؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درست متوجه نشدم میخواهید چه کاری انجام دهید اما چیزی که از کد شما مشخصه اینکه مقدار x همیشه برابر صفر است


آرایه ای 4*4 داریم :
1: تمام سطرها و ستو ها را به صورت حبابی مرتب کنید .
2: محتویات سطر اول را درون ستون دوم و محتویات سطر دوم درون ستون دوم و.....بریزید

من اینو نوشتم ببینید درسته ؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در لینک زیر مرتب سازی ها رو با مثال توضیح داده است



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

neomn
06-11-2011, 12:51
دوست عزیز به این نکته توجه کن



دقیقا به هیمن دلیل است که خدمت شما عرض کردم نوشتن سودوکو با چند خط نمیشه

و سایتی خدمت شما معرفی کردم که انواع راه حل های حل سودوکو رو نوشته و حتی برای شما کد حل سوسدوکو رو هم قرار داده

درضمن برای اینکه کسی بتونه کد شما رو مطالعه و متوجه بشه که شما چه کار انجام دادی باید داکیومنت یا حداقل comment برای هر چند خط قرار بدی

شما اومدی تعریف i , v k بعدی توی یک حلقه فوق العاده سنگین قرارش دادی حالا چه انتظاری داری که منی که از کد نویسی فقط به اندازه یک ارزن بلد هستم بیام کد شما رو بررسی کنم پس سعی کن موادی رو که عرض کردم رعایت کنی تا دوستان بتونند به شما کمک کنند

من تو طراحی سودوکو هیچ مشکلی ندارم و اون قسمت از کدم که مربوط به طراحی بوده ( قسمت بالای ansver) به درستی کار میکنه
با تغییراتی که چند روز پیش توش اعمال کردم خیلی پیشرفت داشته
الان اگه من آدرس سطر و ستون رو بهش بصورت دستی بدم مثلا بگم خونه ای که در سطر چهارم و ستون پنجم قرار داره رو چک کن برنامه این کار رو میکنه و مقدار مناسب توش قرار میده
یعنی میاد سطر چهار و ستون پنجم که اون خونه توش قرار داره رو کامل میخونه
مثلا تو ستر چهار اعداد 1 و 4 و 6
و تو ستون پنجم اعداد 8 و 5 قرار دارن

برنامه اعداد بالا رو از آرایه اعداد 1 2 3 4 5 6 7 8 9 حذف میکنه و اونو بصورت 2 3 7 9 درمیاره
حالا بصورت تصادفی یکی از اعداد 2 3 7 یا 9 تو خونه مورد نظر قرار میگیره

خب حالا من میخوام این عمل واسه هر 81 خونه جدول اعمال بشه ولی این دستورات رو توی دوتا for تو در تو قرار میدم ( مثل for iهای تو در توی جدول ضرب ) نتیجه اشتباه میشه

szh_1367
06-11-2011, 14:15
من تو طراحی سودوکو هیچ مشکلی ندارم و اون قسمت از کدم که مربوط به طراحی بوده ( قسمت بالای ansver) به درستی کار میکنه
با تغییراتی که چند روز پیش توش اعمال کردم خیلی پیشرفت داشته
الان اگه من آدرس سطر و ستون رو بهش بصورت دستی بدم مثلا بگم خونه ای که در سطر چهارم و ستون پنجم قرار داره رو چک کن برنامه این کار رو میکنه و مقدار مناسب توش قرار میده
یعنی میاد سطر چهار و ستون پنجم که اون خونه توش قرار داره رو کامل میخونه
مثلا تو ستر چهار اعداد 1 و 4 و 6
و تو ستون پنجم اعداد 8 و 5 قرار دارن

برنامه اعداد بالا رو از آرایه اعداد 1 2 3 4 5 6 7 8 9 حذف میکنه و اونو بصورت 2 3 7 9 درمیاره
حالا بصورت تصادفی یکی از اعداد 2 3 7 یا 9 تو خونه مورد نظر قرار میگیره

خب حالا من میخوام این عمل واسه هر 81 خونه جدول اعمال بشه ولی این دستورات رو توی دوتا for تو در تو قرار میدم ( مثل for iهای تو در توی جدول ضرب ) نتیجه اشتباه میشه
اگر کدی که در بالا قرار دادید عمل زیر رو انجام میده پس تقریبا طراحی شما درسته و باید به دنبال حل جدول باشید

فرضا شما 9 عدد تصادفی رو به صورت تصادفی در 9 خانه قرار میدهید

حال شما باید چک بکنید که این اعداد در سطر و یا ستونی و مربع کوچک که قرار گرفته اند تکراری نباشند و نکته مهمتر اینکه شاید یک خانه رو دو مرتبه یا حتی چندین مرتبه از 9 مرتبه تصادفی عدد دهی کرده باشیم

حال به فرض اینکه تمام مراحل بالا چک شد و درست بود

اینطور که من سوال کردم هر سودوکویی دارای یک منطق و راه حل ویژه ای است و نمی توان اعداد رو به صورت تصادفی به ان داد و توقع حل ان را داشت

هر سودوکویی با هر عددی قابل حل نیست

ویرایش : لینک زیر رو نگاه کن



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

diana_1989
06-11-2011, 19:19
درست متوجه نشدم میخواهید چه کاری انجام دهید اما چیزی که از کد شما مشخصه اینکه مقدار x همیشه برابر صفر است

C[/CODE][/LEFT]

ببینین فرمول پرتابه اس دیگه ... پرتابه در فیزیک . که توپ رو از گوشه پایین سمت چپ پرت میکنه با زوایای مختلفی که به صورت رندوم میگیره ... x رو هم اصلاح کردم باید با یک جمع میشد در خط 13هم


این برنامه پرتابه رو نوشتم اما فقط یه دونه توپ پرت میکنه ... اگه بخوام مثه شلیک تفنگ چند تا همزمان پرتاب شه باید چیکار کنم ؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

attractive_girl
06-11-2011, 22:54
کسی الگوریتم محاسبه ی عبارت پیشوندی رو داره ؟

szh_1367
06-11-2011, 22:59
ببینین فرمول پرتابه اس دیگه ... پرتابه در فیزیک . که توپ رو از گوشه پایین سمت چپ پرت میکنه با زوایای مختلفی که به صورت رندوم میگیره ... x رو هم اصلاح کردم باید با یک جمع میشد در خط 13هم
الان که فرصت نمیشه یه مقدار کار دارم اما فردا سرچ میکنم ببینم این پرتابه چیه :31: بعد میریم وارد قسمت برنامه نویسی میشیم

من فیزیک میزیک بیلمیرم :31: اگر لینک داری بده بخونم ببینم چی

diana_1989
07-11-2011, 17:09
الان که فرصت نمیشه یه مقدار کار دارم اما فردا سرچ میکنم ببینم این پرتابه چیه :31: بعد میریم وارد قسمت برنامه نویسی میشیم

من فیزیک میزیک بیلمیرم :31: اگر لینک داری بده بخونم ببینم چی

این فرمول پرتابه اس دیگه :دی
ببینین a زاویه اشه ؛ v سرعت و x,y هم نقاطشه ... اینجام داره y رو بر حسب x بدست میاره ...


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


این خط هم زاویه درجه رو به رادیان تبدیل میکنه :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینجام داره دایره رو رسم میکنه و پاک میکنه ... چون دایره در حال حرکته :31:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو این شرط هم میگه وقتی توپ به زمین خورد توپ بعدی رو با زاویه و سرعت جدیدی که به صورت رندوم میگیره پرتاب کنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


حالا من میخوام این برنامه طوری باشه که جای یه توپ در هر لحظه مثلا 3 یا 4 تا توپ با هم پرتاب شه ..... اما نمیدونم چه جوری :دی :31:

mrir65
08-11-2011, 18:33
سلام
اقا من کد زوج یا فرد بودن یک عدد را نوشتم ولی نمیدونم چرا هر عددی مینویسم فقط پیغام فرد را چاپ میکنه.
دوستان اگه کد من را یه نگاه بندازن اشکالش را بگن ممنون میشم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MaSoUd555
08-11-2011, 19:04
این فرمول پرتابه اس دیگه :دی
ببینین a زاویه اشه ؛ v سرعت و x,y هم نقاطشه ... اینجام داره y رو بر حسب x بدست میاره ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجام داره دایره رو رسم میکنه و پاک میکنه ... چون دایره در حال حرکته :31:
حالا من میخوام این برنامه طوری باشه که جای یه توپ در هر لحظه مثلا 3 یا 4 تا توپ با هم پرتاب شه ..... اما نمیدونم چه جوری :دی :31:

سلام

سوال باحالیه :31:

یه مثل از چند توپیش!!!(فقط من شرط y<0 v رو برداشتم یه خرده خلوت تر شه کد تا بفهمم چی کار میکنه بعدا خودتون اضافش کنید)




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MaSoUd555
08-11-2011, 19:10
سلام
اقا من کد زوج یا فرد بودن یک عدد را نوشتم ولی نمیدونم چرا هر عددی مینویسم فقط پیغام فرد را چاپ میکنه.
دوستان اگه کد من را یه نگاه بندازن اشکالش را بگن ممنون میشم.
}[/CODE]

سلام برای مقایسه مقدار باید از == استفاده کنی b==0

szh_1367
08-11-2011, 19:33
این فرمول پرتابه اس دیگه :دی
ببینین a زاویه اشه ؛ v سرعت و x,y هم نقاطشه ... اینجام داره y رو بر حسب x بدست میاره ...


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خط هم زاویه درجه رو به رادیان تبدیل میکنه :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجام داره دایره رو رسم میکنه و پاک میکنه ... چون دایره در حال حرکته :31:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو این شرط هم میگه وقتی توپ به زمین خورد توپ بعدی رو با زاویه و سرعت جدیدی که به صورت رندوم میگیره پرتاب کنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا من میخوام این برنامه طوری باشه که جای یه توپ در هر لحظه مثلا 3 یا 4 تا توپ با هم پرتاب شه ..... اما نمیدونم چه جوری :دی :31:

یکی از راه حل ها رو در زیر دوستمون عرض کرده اند

مشکل روش پائین اینکه با رسم یک دایره دایره دیگه پاک میشود

راه حل منطقی اینکه از دستورات


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده کنید که مربوط میشود به بحث متحرک سازی در سی

اگر وقت بشه با همین سی که خیلی ها اون رو عددی حساب نمیکنند یکسری بازی میسازیم که کال اف دیتوی بیاد براش لنگ بندازه :31:


متاسفانه این روزها بد جور درگیر هستم وقت نمیشه بیشتر درخدمت دوستان باشم

سلام

سوال باحالیه :31:

یه مثل از چند توپیش!!!(فقط من شرط y<0 v رو برداشتم یه خرده خلوت تر شه کد تا بفهمم چی کار میکنه بعدا خودتون اضافش کنید)




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

diana_1989
08-11-2011, 22:01
یکی از راه حل ها رو در زیر دوستمون عرض کرده اند

مشکل روش پائین اینکه با رسم یک دایره دایره دیگه پاک میشود

راه حل منطقی اینکه از دستورات


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده کنید که مربوط میشود به بحث متحرک سازی در سی

اگر وقت بشه با همین سی که خیلی ها اون رو عددی حساب نمیکنند یکسری بازی میسازیم که کال اف دیتوی بیاد براش لنگ بندازه :31:


متاسفانه این روزها بد جور درگیر هستم وقت نمیشه بیشتر درخدمت دوستان باشم


سلام

سوال باحالیه :31:

یه مثل از چند توپیش!!!(فقط من شرط y<0 v رو برداشتم یه خرده خلوت تر شه کد تا بفهمم چی کار میکنه بعدا خودتون اضافش کنید)




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


خیلیییییییییییی پیچوندینش :18: نیازی به آرایه اینها نداشت و ....
درضمن چون ما مبتدی هستیم استادمون در همین حد میخواد و نیازی به دستورات متحرک سازی هم نبود ....
فقط گفت شاید با یکی دو تا دستور میتونین چند تا توپ رو همزمان پرت کنید و به همون مثال اضافه کنید .. ولی نمیدونم چه جوری :41::31:

szh_1367
09-11-2011, 07:16
خیلیییییییییییی پیچوندینش :18: نیازی به آرایه اینها نداشت و ....
درضمن چون ما مبتدی هستیم استادمون در همین حد میخواد و نیازی به دستورات متحرک سازی هم نبود ....
فقط گفت شاید با یکی دو تا دستور میتونین چند تا توپ رو همزمان پرت کنید و به همون مثال اضافه کنید .. ولی نمیدونم چه جوری :41::31:
خب دیگه راه حل همینه که شما چنتا دایره رو در مراحل مختلف رسم کنید حالا این دوست ما از ارایه استفاده کرده شما از متغیر استفاده کنید

راه حلی وجود نداره که مثل فلش چنتا شی رو در لایه های مختلف به صورت همزمان حرکت بدهیم

Mostafa-Sabab
10-11-2011, 10:54
سلام. کسی میتونه دستور جذر گرفتن تو برنامه C++ رو به من بگه ؟

ممنون میشم

f1056291
10-11-2011, 10:55
دوستان سلام
من تازه دارم با سی شارپ آشنا میشم

الان یه تمرین دارم و نتونستم حلش کنم

تویه یه فرم ساده تنها یه لیبل گذاشتم و میخوام با فشار دادن کلیدهای جهت نمای کیبورد این لیبل حرکت کنه.

لطفا راهنمایی کنید و در صورت امکان کد مورد نیاز رو بهم بدین
ممنون

szh_1367
10-11-2011, 11:20
سلام. کسی میتونه دستور جذر گرفتن تو برنامه C++ رو به من بگه ؟

ممنون میشم

باید از دستور sqrt استفاده کنید که فکر کنم (دقیق یادم نیست ) در کتابخانه math قرار داشته باشه

درضمن باید عددی که جذر اون گرفته میشه یکی از انواع زیر باشه



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



دوستان سلام
من تازه دارم با سی شارپ آشنا میشم

الان یه تمرین دارم و نتونستم حلش کنم

تویه یه فرم ساده تنها یه لیبل گذاشتم و میخوام با فشار دادن کلیدهای جهت نمای کیبورد این لیبل حرکت کنه.

لطفا راهنمایی کنید و در صورت امکان کد مورد نیاز رو بهم بدین
ممنون
دقیقا جایی که مشکل داری رو بگو تا دوستان کمکت کنند

Mostafa-Sabab
10-11-2011, 11:27
چطوری از SQRT باید استفاده کنم ؟
مثلآ چی بنویسم ؟

f1056291
10-11-2011, 11:28
باید از دستور sqrt استفاده کنید که فکر کنم (دقیق یادم نیست ) در کتابخانه math قرار داشته باشه

درضمن باید عددی که جذر اون گرفته میشه یکی از انواع زیر باشه



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



دقیقا جایی که مشکل داری رو بگو تا دوستان کمکت کنند


خب نمیدونم چطور باید کدی بنویسم که مثلا اگه کلید سمت راست فشار داده شده لیبیل بره سمت راست و ...

Mostafa-Sabab
10-11-2011, 11:40
پیدا کردم. ممنون .

MaSoUd555
10-11-2011, 11:48
خب نمیدونم چطور باید کدی بنویسم که مثلا اگه کلید سمت راست فشار داده شده لیبیل بره سمت راست و ...


سلام من راه کلیو میگم بقیش با خودت

یه event هست به اسم keypress که به محض زدن دکمه ای این رویداد انجام میشه

میتونی توی اون event معلوم کنی که هر دکمه اگه زده شد چه عملی انجام شه (مثلا موقعیت و لوکیشن فعلی تکست باکس رو بگیرین و با توجه به کلیدی که زده شده عوض کنین )بقیشم سرچ کن :31:

مثلا

event keypress in C# و how to change location a textbox in C# و ... :31: من زبانم ضعیفه اگه اشتباه دارم ببخشین :31:

موفق و پیروز باشین

resident2011
10-11-2011, 14:10
چطوری از SQRT باید استفاده کنم ؟
مثلآ چی بنویسم ؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دستور بالا جذر a رو میگیره و در خروجی نشون میده فقط شما باید ش رو از نوعهای زیر تعریف کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

zahra134
10-11-2011, 20:17
سلام دوستان. من تازه به جمعتون اومدم . دوتاسوال دارم !میدونم تکراریه ولی plz جوابمو بدبد لطفا
1. سری فیبونانچی تاجمله 50ام به زبان c++(استادمون هنوز هیچ تابعی رودرس نداده مثل if,while,...)فقط cin ,cout,#include<iostream.h> رو درس داده:41:

2.سه عددرا دریافت کنید وبه صورت صعودی نمایش دهید

plzبچه هااا:46:

mostafabad2007
10-11-2011, 22:37
سلام دوستان میشه یکم راهنمایی کنید این برنامرو چطوری بنویسم
کلاس power را با سه عضو b و c و v که به ترتیب b پایه توان ، c عدد توان و v مقدار bc می باشد را ایجاد نموده سپس برنامه ای بنویسید که b و c را گرفته مقدار bc را محاسبه و چاپ کند.

MaSoUd555
10-11-2011, 22:55
سلام دوستان میشه یکم راهنمایی کنید این برنامرو چطوری بنویسم
کلاس power را با سه عضو b و c و v که به ترتیب b پایه توان ،c عدد توان و v مقدارbcمی باشد را ایجاد نموده سپس برنامه ای بنویسید که b و c را گرفته مقدارbcرا محاسبه و چاپ کند.

سلام نمیدونم طریقه تعریف و کلاس و اینجور چیزارو بلدی یا نه اگه نه که اینو بخون



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


بعدش اینکه میتونی توی یه کلاس 3 تا متغیر داشته باشی همون طور که خودت گفتی :31:

بعدش یه شی از کلاست بسازی (در ضمن میتونی b , c رو توی تابع سازنده مقدار دهی کنی :31: البته راه دیگه هم داره :20:)

بعد اینکه تو تابع محاسبه توان رو میتونی با یه حلقه پیاده کنی :31: بعد از محاسبه مقدار میریزیش توی V بعدشم از توی برنامه اصلیت میتونی مقدار v رو بخونی و چاپ کنی ، همییییییین!

Mostafa-Sabab
11-11-2011, 11:07
سلام من یه برنامه نوشتم که سن ما رو میگیره و به ثانیه تبدیل میکنه و میده . اما هر چهار سال یک سالش 366 روزه . میخواستم ببینم چی بنویسم که به ازای هر چهار سال یک روز به مقدار نهایی جواب اضافه کنه ؟
ممنون

Qadiany
11-11-2011, 11:52
سلام من یه برنامه نوشتم که سن ما رو میگیره و به ثانیه تبدیل میکنه و میده . اما هر چهار سال یک سالش 366 روزه . میخواستم ببینم چی بنویسم که به ازای هر چهار سال یک روز به مقدار نهایی جواب اضافه کنه ؟

سلام این دوستمون اینجا توضیح دادن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

montezar
11-11-2011, 12:52
سلام.من تازه عضو شدم خوبین.یه درخواست دارم کسی پروژه ای درباره کتابخانه مجازی داره با زبان +c واسه پرو ژه پایانیم می خوام:40::10::40::11::40::7::40::42::40::36::40 :

reza22222
11-11-2011, 16:12
****************

goo.goo
11-11-2011, 23:43
چند تا سوال c++ داشتم برای یکی از آشناهامون

اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه.. خیلی نیاز داره .. من رشته ام کامپیوتر نیست زیاد وارد نیستم

خیلی ممنون
...............................
1.الف :برنامه ای بنویسید که درجه سیلیسوس را به فارنهایت تبدیل کند

ب : از 0 تا 300 درجه سلسیوس را به صورت ستونی چاپ و معادل هر درجه با فارنهایت را مقابل آن یادداشت کند
c f
0
1
2

.
.
..........................
برنامه ایی بنویسد که الگوی زیر را (با استفاده از tab میان هر عدد در خط ) چاپ کند کاربر باید تعداد خط ها را با انتخاب عدد
شروع مشخص نماید (یعنی عدد آغازین را کاربر وارد میکند )


5
4 5
3 4 5
2 3 4 5
1 2 3 4 5



................................
3.
برنامه ایی که دو عدد x و n را دریافت کند و حاصل اولین n عبارت از سری زیر را حساب کند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

irainian
12-11-2011, 19:35
یه برنامه که یک عدد اعشاری کوچگتر از 1000 رو با سه رقم اعشار بگیره و جای قسمت صحیح و اعشاری رو عوض کنه؟
یعنی 123.456 رو بگیره و به جاش 456.321 رو تشون بده.
من روشش رو میگم البته اونی که به ذهنم رسیده شما برنامشو بر طبق این بنویس مثلا عدد 123.456789 مثلا همین رو میخوایم بکنیم 987654.321 اول int(123.456789) رو میدیم که بگیره بعد میگیم هر بار از روش باقیمانده تقسیم بر 10 مثلا int p=123و
10%123 =c بر طبق چرخه این قدر ادامه پیدا کنه تا c صفر بشه و در هر بار چرخه n++ بشه که n نشان دهنده تعداد ارقام عدد هست سپس میریم سراغ چرخه بعدی
در چرخه بعدی
اون چرخه تا جایی ادامه پیدا کنه int p<p و در هر بار چرخه p*10=p قرار داده بشه که در نتیجه در چرخه اخر که
int p =p میشه از حلقه خارج بشه و در نتیجه عدد 123456789 رو تولید کنه و در p قرار بده در مرحله بعد با استفاده از روش برعکس کردن عدد طبیعی 987654321 رو تبدیل و در اخر در 10 توان -n ضرب کنه که n همون تعداد ارقام صحیح عدد 123.456789 هست که میشه سه رقم در نتیجه این میشه 987654.321 البته تازه به ذهنم رسید بعدش روی c باید اجراش کنم

1731
12-11-2011, 22:44
من روشش رو میگم البته اونی که به ذهنم رسیده شما برنامشو بر طبق این بنویس مثلا عدد 123.456789 مثلا همین رو میخوایم بکنیم 987654.321 اول int(123.456789) رو میدیم که بگیره بعد میگیم هر بار از روش ....
دوباره دقت کنید گفته جای اعشاری و صحیح رو عوض کنه
شما مغلوب اون رو نوشتید!

MehdiAkhbari
13-11-2011, 15:45
با سلام
من یه مدته سی پلاس پلاس کار کردم.حالا بهمون گفتن که باید با سی امتحان بدیم.لطفا چیزهایی که فرق می کنه رو بگید.مثلا به جای cin , cout,iostream,... از چیا باید استفاده کنیم. ممنون.

Qadiany
13-11-2011, 16:28
سلام.
یه سوال ؟:
با C++Builder کار میکنم. ثوابتی که با دستور define تعریف میشن تو code completion نمایش نمیده . یعنی Ctrl+Space رو که میزنم اونارو تولیست نمیاره چطور میشه اونا رو تو لیست اسامی و متغیرها داشته باشم؟
چون تعدادشون زیاد هست و خیلی استفاده میکنم نمیشه حفظشون کنم و دستی تایپ کنم.:41:
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.

irainian
13-11-2011, 17:14
دوباره دقت کنید گفته جای اعشاری و صحیح رو عوض کنه
شما مغلوب اون رو نوشتید!
یعنی منظور اینه که 123.456789 رو بکنه 456789.123
یعنی به این صورت بشه اگر میشه یک مثال بزنید تا بفهمم به چه صورت منظورتون هست

akpa
13-11-2011, 20:06
با سلام خدمت دوستان برنامه ای می خواستم که با روش سیمیسون انتگرال سینوس را حساب کند
البته اگه الگوریتمش رو بدید بهره و به کدش نیازی نیست با تشکر

akpa
13-11-2011, 20:30
یعنی منظور اینه که 123.456789 رو بکنه 456789.123
یعنی به این صورت بشه اگر میشه یک مثال بزنید تا بفهمم به چه صورت منظورتون هست
من این برنامه رو نوشتم و گذاشتم رو سات منتها موقع زدن دکمه ارسال پست اینرنتم قطع شد!!!
راه اینطوریه که قسم اعشاری رو تو یه متغییر بریزید و قسمت صحیح رو در یه متغییر دیگه حالا طول قست صیح رو بدست بیارید و عدد رو ضرب در 10 به توان منهای طول بکنید تا اینجا قسمت اعشاری بدست اومد میمونه تبدیل قسمت اعشاری به صحیح چون


یه برنامه که یک عدد اعشاری کوچگتر از 1000 رو با سه رقم اعشار بگیره و جای قسمت صحیح و اعشاری رو عوض کنه
میدونیم ارقام اعشار 3 هستش پس قسمت اعشاری رو * در 1000 می کنیم حالا این دو رو با هم جمع می کنیم
پ.ن:
روش جداسازی قسمت اعشاری از صحیح
float x
cin>>x
int a
float b
a=x
b=x-a

MehdiAkhbari
13-11-2011, 20:51
لطفا نحوه ی استفاده از دستورات printf, scanf در سی رو توضیح بدین.همین طور نحوه ی وارد کردن یا نشان دادن چند عدد.
مثلا این دستور رو با printf بنویسید.
cout<<"b"<<n<<"="<<b(n)<<endl

god of war 2
13-11-2011, 22:03
لطفا نحوه ی استفاده از دستورات printf, scanf در سی رو توضیح بدین.

Printf

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Scanf

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

cold398
13-11-2011, 22:23
سلام

دوستان برنامه ای رو میخوام که ماکسیمم ، مینیمم و میانگین تعداد محدودی عدد (N عدد ) رو محاسبه کنه و چاپ کنه .


اگر کسی از دوستان این برنامه رو نوشته لطف کنه کدش رو بهم بده .

MaSoUd555
14-11-2011, 02:50
سلام
دوستان برنامه ای رو میخوام که ماکسیمم ، مینیمم و میانگین تعداد محدودی عدد (N عدد ) رو محاسبه کنه و چاپ کنه .
اگر کسی از دوستان این برنامه رو نوشته لطف کنه کدش رو بهم بده .



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

cold398
14-11-2011, 10:41
ممنون از کمکت مسعود جان .

یه سوال داشتم ، شرط پایان حلقه ی For چیه ؟

mrir65
14-11-2011, 20:07
سلام
ممکنه سئوالم خیلی مبتدی باشه ولی دیگه چاره نداشتم.
چطوری میشه از توابع قدر مطلق توی این برنامه استفاده کنم .
یک عدد 3 رقمی گرفته و یکان دهگان صدگان آن را جمع کنه.حالا وقتی یه عدد منفی وارد میکنم .جمع ارقام را منفی نمایش میده.سوال من اینه که چجوری میشه توی این برنامه از تابع قدرمطلق (abs) استفاده کنم .یعنی موقعی که ورودی منفی باشه ،مجموع ارقام را مثبت کنه و بعد نمایش بده.

szh_1367
14-11-2011, 20:56
سلام
ممکنه سئوالم خیلی مبتدی باشه ولی دیگه چاره نداشتم.
چطوری میشه از توابع قدر مطلق توی این برنامه استفاده کنم .
یک عدد 3 رقمی گرفته و یکان دهگان صدگان آن را جمع کنه.حالا وقتی یه عدد منفی وارد میکنم .جمع ارقام را منفی نمایش میده.سوال من اینه که چجوری میشه توی این برنامه از تابع قدرمطلق (abs) استفاده کنم .یعنی موقعی که ورودی منفی باشه ،مجموع ارقام را مثبت کنه و بعد نمایش بده.
حتما نیاز نیست که از تابع abs استفاده کنید میتوانید اعداد رو ضربدر منفی یک کنید تا مثبت بشوند اما اگر میخواهی از تابع abs استفاده کنید یک مثال در زیر اورده ام


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MaSoUd555
15-11-2011, 05:52
ممنون از کمکت مسعود جان .

یه سوال داشتم ، شرط پایان حلقه ی For چیه ؟

خواهش میکنم ، این شرط


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

cold398
15-11-2011, 11:24
خواهش میکنم ، این شرط


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نه منظورم این قسمت هست !!!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حلقه رو از 0 شروع کردین و یک واحد یک واحد اضافه کردین ولی شرط پایانی برای این حلقه مشخص نکردین ؟


اصلا این حلقه ی For لازمه ؟ فکر میکنم بدون این حلقه هم برنامه درسته ! ؟؟؟

zahra134
15-11-2011, 12:36
خیلی بی معرفتین!:37:
هیچکدومتون جواب منو ندادین!!!!:41:

mrir65
15-11-2011, 13:07
سلام
دوستان این کد مربوط به وارونه دو عدد هست.یعنی دو عدد وارد میکنی و میگه این دو عدد وارونه هم هستند.ولی یه ایرادی داره این کد که موقعی که هر عددی وارد میکنی همش پیغام وارونه نیستند را میده.اگه این کد را نگان کنید بگید مشکلش چیه ممنون میشم.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MaSoUd555
15-11-2011, 13:53
نه منظورم این قسمت هست !!!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحلقه رو از 0 شروع کردین و یک واحد یک واحد اضافه کردین ولی شرط پایانی برای این حلقه مشخص نکردین ؟
اصلا این حلقه ی For لازمه ؟ فکر میکنم بدون این حلقه هم برنامه درسته ! ؟؟؟

نه شرط رو اونجا براش مشخص نکردم چون نمیدونستم تا کی باید عدد از ورودی بگیرم

نه بدون For نمیشه (البته با while و do while) هم میشه اما اولین الگوریتمی که به ذهن من رسید این بود

کار اون for هم اینه که یه حلقه بینهایته چون نمیدونم کاربر چند تا عدد وارد میکنه تا آخریش -1 باشه اما توی یدونه if آمدم چک کردم به محضه اینکه ورودی -1 بود break کنه و از حلقه خارج شه

در هر صورت شما یک حلقه رو احتیاج دارین :46:

attractive_girl
15-11-2011, 23:49
تابع بازگشتی توابع زیر رو میخواستم :


اولی :
a\b

دومی :

|x|

سومی

x-

kamivh1
16-11-2011, 00:03
سلام من احتیاج دارم که برنامه turbo c++ رو نصب کنم منتها ویندوزم سون 64 بیت هست برنامه نصب نمیشه! راه حلی نیست؟ حداقل یه نسخه دیگه معرفی کنید که کاراییش شبیه هم ین turbo باشه.

MaSoUd555
16-11-2011, 04:24
سلام من احتیاج دارم که برنامه turbo c++ رو نصب کنم منتها ویندوزم سون 64 بیت هست برنامه نصب نمیشه! راه حلی نیست؟ حداقل یه نسخه دیگه معرفی کنید که کاراییش شبیه هم ین turbo باشه.

سلام از یه مجازی ساز استفاده کنید مثل virtual box روش یه 32 بیتی نصب کنید بعد از اون استفاده کنید :31:
یا اینکه تحت dosbox اجرا کنید (یه شبیه ساز داس)(البته این راه رو تاحالا امتحان نکردم اما احتمال میدم میشه :31: )

پیشنهاد من اینه از borland c++ 5.02 استفاده کنید

اینم لینک مستقیم



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


سلام
دوستان این کد مربوط به وارونه دو عدد هست.یعنی دو عدد وارد میکنی و میگه این دو عدد وارونه هم هستند.ولی یه ایرادی داره این کد که موقعی که هر عددی وارد میکنی همش پیغام وارونه نیستند را میده.اگه این کد را نگان کنید بگید مشکلش چیه ممنون میشم.


سلام به شما کد رو خوندم درکش برام مشکل بود چو نمیدونستم عدد وارونه چیه !!!!

تعریف اینه ؟

عدد اول ۱۳ را در نظر بگيريد.اكنون ترتيب رقم ها يش را عوض كنيد. آيا عدد جديد اول است؟
اگر بعد از جا بجا يي ارقام يك عدد اول به دست بيايد، آن عدد را عدد اول وارونه مي نامند.


اگه اینه کجای کدتون به این کارها انجام شده؟

MaSoUd555
16-11-2011, 04:37
تابع بازگشتی توابع زیر رو میخواستم :
اولی :
a\b
دومی :
|x|
سومی
x-

سلام

توی این سایت تقسیم و یه سری دیگه از توابه بازگشتی رو میتونین ببینین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدش یه سوال دیگه مگه قدر مطلق و منفی یک عدد هم تابع بازگشتی دارن؟!!!!:13:

avator20002000
16-11-2011, 19:18
سلام من یه سوال درباره ی زبان سی داشتم.وقتی برنامه ای می نویسم بعد از اینکه اجراش می کنم خیلی زود بسته می شه چی کار کنم زود بسته نشه؟
مثل این برنامه که زود بسته میشه:
#include "stdafx.h"
#include <stdio.h>
#include <conio.h>
void main()
{
int x=34,y=65;
printf("\nx=%%%d\ty=%%%f",x,y);
}

avator20002000
16-11-2011, 20:01
جوابمو خودم در اوردم!
از تابع getch() در اخر برنامه استفاده می کنیم

smallfrank
17-11-2011, 09:13
سلام عزیزان

یه سوال فیزیکی هست
میخواستم ببینم میشه با زبان C همچین چیزی نوشت ؟
چون شنیدم با Matlab باید نوشته بشه

یه مسئله ایه که اولش یه رابطه ای داده که سرعت جسم از اون بدست میاد
بعدش دوتا سوال کرده مثلا فاصله پیموده شده نسبت به مبدا را محاسبه کنید

اینو میشه با C یا متلب نوشت ؟
ممنون....

mailforhamed
17-11-2011, 18:36
سلام.
سورس برنامه ی زیر را اگه کسی داره بده که خیلی حیاتی هستش.
(می خواهیم اطلاعات چندین دانشجو را به صورت ذنجیره ای از لیست پیوندی مرتب کنیم . شماره ی آخرین دانشجو برای اتمام کار صفر وارد شود . سپس برنامه پس از اتمام کار عمل مرتب سازی لیست را انجام دهد .) که باید با استفاده از لیست پیوندی در c++ در درس ساختمان داده نوشته شود.
و من کد اضافه کردن دانشجو - و حذف یک دانشجو از داخل لیست - و جستجو ی یک دانشجو - و معکوس کردن لیست - و چاپ کل لیست را دارم :
typedef delta {
long int id ;
char name[20];
float arraye;
};
typedef struct node {
deltainfo ;
node *next ;
};
int main ()
{long int no ;
if (no)
{cin >> no ; node * start ; start=new node;
cin >> start info . id >> start info : name >> start inforry ;
start next = null;
while (no)
}
که من فقط سورس مرتب سازی لیست را می خواهم. اگه نبود لااقل یکی الگوریتم را به من بده.

1731
19-11-2011, 15:45
سلام دوستان. من تازه به جمعتون اومدم . دوتاسوال دارم !میدونم تکراریه ولی plz جوابمو بدبد لطفا
1. سری فیبونانچی تاجمله 50ام به زبان c++(استادمون هنوز هیچ تابعی رودرس نداده مثل if,while,...)فقط cin ,cout,#include<iostream.h> رو درس داده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2.سه عددرا دریافت کنید وبه صورت صعودی نمایش دهید

plzبچه هااا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


جواب سوال اول:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


سوال دو کمی خر نویسیه خودت بنویس!






جوابمو خودم در اوردم!
از تابع getch() در اخر برنامه استفاده می کنیم

یک کار دیگه هم میشه کرد
البته در visual studio ، میشه برای اجرا ctrl+f5 رو فشار داد.

1731
19-11-2011, 16:02
سلام
دوستان این کد مربوط به وارونه دو عدد هست.یعنی دو عدد وارد میکنی و میگه این دو عدد وارونه هم هستند.ولی یه ایرادی داره این کد که موقعی که هر عددی وارد میکنی همش پیغام وارونه نیستند را میده.اگه این کد را نگان کنید بگید مشکلش چیه ممنون میشم.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


این کد زمانی چاپ میکنه دوعدد وارونه هستند که شما دو عدد را یکسان وارد کنی
من نمیدونم منظورتون از وارونه چیه
احتمالا باید یک حلقه جا انداخته باشی
اگه منظورت از وارون اینه که 124 وارون 421 هست کدش به شکل زیر است:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Qadiany
19-11-2011, 20:55
سلام.
یه سوال در مورد استفاده از دکمه ها و Form تو Win32 Application دارم که وقتی میخوام از عبارت زیر استفاده کنم میگه System رو نمیشناسه :


using namespace System;
using namespace System::Windows;
using namespace System::Windows::Forms;

اگه نخوام از Windows Form Application استفاده کنم چطور از Forms تو پروژه ام استفاده کنم ؟
متشکر.

gamer5
19-11-2011, 22:13
سلام دوستان.ما دیشب یه برنامه نوشتیم کامپایل کردیم و اینا کار هم کرد بعد برای تست دادم به دو تا از بچه ها که اونا هم امتحان کنن.تو سیستم یکیشون کار کرد مال اون یکی نه.ارور میداد که mv...dll is not found.reinstall the program و از این چیزا.میخواستم ببینم جریان چیه؟
با vs2010 ultimate برنامه رو کامپایل کردم

havva
20-11-2011, 00:50
قبل من بچه ها کلی سوال کردن بی جواب. :31:
منم یه سوال داشتم. خواستم ببینم این یه خط زیر معنیش چیه. با اسم متغیر ها و کلاس ها کاری ندارم فقط بدونم چی رو به چی تخصیص داده. چون قبلا همچین چیزی ندیدم(یعنی تازه کارم )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohsen-jj
23-11-2011, 10:49
سلام من میخواستم برنامه ای بنویسم که حرف A رو در خروجی بصورت *(ستاره)نمایش بده وسطاش گیر کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gifمیشه برام بنویسینش؟؟
راستی یه اوال خیلی مهم دارم :
من از ویژوال بیسیک 2010 استفاده میکنم چطور میتونم وقتی مکان نما مثلا سطر دهمه برگرده به سطر اول یا هر سطر و ستونی که بخوام؟؟
خیلیی خیلی ممنون میشم جوب بدید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

asdf4040
25-11-2011, 12:23
دو چند جمله ای را از ورودی دریافت و آن دو را با هم جمع و تفریق و ضرب نماید.من این برنامه رو به صورت پایین نوشتم
#include<stdio.h> struct stack { int top; char item[10]; }; int isfull(struct stack *ps) { if(ps->top==9) { return(1); } else { return(0); } } int isempty(struct stack *ps) { if(ps->top==-1) { return(1); } else { return(0); } } void push(struct stack *ps,char a) { ps->top++; ps->item[ps->top]=a; } void pop(struct stack *ps) { ps->top--; } void display(struct stack *ps) { int i=ps->top; printf("\nthe stack contains:\n"); for(i=ps->top;i!=-1;--i) { printf("%c",ps->item[i]); } } void main() { struct stack s; int ch,n; char a,b; s.top=-1; do { printf("\nenter your choice:\n1.push\n2.pop\n3.display\n4.exit"); scanf("%d",&ch); switch(ch) { case 1: if(isfull(&s)) { printf("\nstack is full"); } else { printf("\nenter character to be pushed:"); scanf("%s",&a); push(&s,a); } break; case 2: if(isempty(&s)) { printf("\nstack is empty"); } else { pop(&s); } break; case 3: if(isempty(&s)) { printf("\nstack is empty"); } else { display(&s); } break; } } while(ch!=4); }



ولی استادمون گفت توان و ضریب را جدا جدا نباید حساب کرد باید توان و ضریب با هم حساب شوند اگه میشه تو این مسئله خط به خط راهنمایم کنسد یه دنیا ممنون میشم:11:

Qadiany
25-11-2011, 17:37
قبل من بچه ها کلی سوال کردن بی جواب. :31:
منم یه سوال داشتم. خواستم ببینم این یه خط زیر معنیش چیه. با اسم متغیر ها و کلاس ها کاری ندارم فقط بدونم چی رو به چی تخصیص داده. چون قبلا همچین چیزی ندیدم(یعنی تازه کارم )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آفرین حرف دل منو زدی. سوال های بی جواب زیاده ما که هیچ سوالمونو جواب ندادن.
اما جواب سوال شما :
فکر میکنم متغیر obj از جنس IceObj::Pointer تعریف شده و بعد از مساوی اون رو با تابع Create مقدار اولیه داده.

SuperSt@r
25-11-2011, 17:45
سلام به همه
من یه سوال واقعا ساده دارم چون امتحان میانترم دارم مجبور شدم ازتون بپرسم رشتمم نرم افزار نیست اولش روم نشد
من میخام اعدا اول از 1 تا 500 رو بنویسم این برنامه رو نوشتم ولی فقط عدد 501 رو نشون میده اشکالش کجاست؟

#include <stdio.h>
#include <math.h>
#include<conio.h>

int main()
{int i,j=0,n,r;
for(n=2;n<=500;n++){
for(i=2;i<=(sqrt(n));i++){
r=n%i;
if(r==0) {j==1; break;}
}

}
if(j==0) printf("%d\n",n);
getche();
return 0;
}

MaSoUd555
25-11-2011, 18:27
سلام به همه
من یه سوال واقعا ساده دارم چون امتحان میانترم دارم مجبور شدم ازتون بپرسم رشتمم نرم افزار نیست اولش روم نشد
من میخام اعدا اول از 1 تا 500 رو بنویسم این برنامه رو نوشتم ولی فقط عدد 501 رو نشون میده اشکالش کجاست؟}

سلام حال نداشتم کدتو بررسی کنم !!! یدونه نوشتم



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


اینم یه مثال از 1000 عدد اول



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

newsoft
25-11-2011, 19:08
سلام به همه
من یه سوال واقعا ساده دارم چون امتحان میانترم دارم مجبور شدم ازتون بپرسم رشتمم نرم افزار نیست اولش روم نشد
من میخام اعدا اول از 1 تا 500 رو بنویسم این برنامه رو نوشتم ولی فقط عدد 501 رو نشون میده اشکالش کجاست؟

#include <stdio.h>
#include <math.h>
#include<conio.h>

int main()
{int i,j=0,n,r;
for(n=2;n<=500;n++){
for(i=2;i<=(sqrt(n));i++){
r=n%i;
if(r==0) {j==1; break;}
}

}
if(j==0) printf("%d\n",n);
getche();
return 0;
}




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Life24
25-11-2011, 19:29
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داداش كد شما كه اعداد فرد رو نشون ميده
اين بنده خدا اعداد زوج رو ميخواست

behnam-k
25-11-2011, 19:47
دوستان یه کمک کنید این برنامه رو بنویسید
مرسی

4321
432
43
4

n رو هم دریافت کنه

newsoft
25-11-2011, 20:34
داداش كد شما كه اعداد فرد رو نشون ميده
اين بنده خدا اعداد زوج رو ميخواست
سلام
نه مثل اینکه اعدا اول رو میخواست.

babakiyan
25-11-2011, 20:52
سلام
آرایه دو بعدی را تعریف میکنیم آیا می توان به عناصر این آرایه از طریق آدرس خانه های آن دستیابی یافت (از اندیس هم استفاده نشود)
چطوری این کارو باید بکنیم ؟

MaSoUd555
25-11-2011, 21:36
سلام
آرایه دو بعدی را تعریف میکنیم آیا می توان به عناصر این آرایه از طریق آدرس خانه های آن دستیابی یافت (از اندیس هم استفاده نشود)
چطوری این کارو باید بکنیم ؟

سلام سوال خیلی خیلی باحالی بود :31: الان نیم ساعته دارم روی سوال شما فکر میکنم الان همینجور دارم گیج میزنم اما به این نتیجه رسیدم :31:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

behnam-k
25-11-2011, 21:56
مسعود جان به سوال من هم برس

SuperSt@r
25-11-2011, 22:11
سلام حال نداشتم کدتو بررسی کنم !!! یدونه نوشتم



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه مثال از 1000 عدد اول



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید




سلام
ممنون دمت گرم داداش فقط من سر در نمیارم چی نوشتی آخه استاد ما با زبان c کار میکنه شما با چه زبانی نوشتی؟
لطفا با C بنویسید ممنون میشم

1731
25-11-2011, 22:12
دوستان یه کمک کنید این برنامه رو بنویسید
مرسی

4321
432
43
4

n رو هم دریافت کنه




این برنامه ساده است
کافیه همین برنامه رو که قبلا با ستاره اش رو کار کردی بنویسی
فقط بجای ستاره، بیای یه مقدار چاپ کنی(که بر حسب شمارنده ی for داخلی است)
سعی کن خودت بحلی!!

SuperSt@r
25-11-2011, 22:45
سلام به همه
من یه سوال واقعا ساده دارم چون امتحان میانترم دارم مجبور شدم ازتون بپرسم رشتمم نرم افزار نیست اولش روم نشد
من میخام اعدا اول از 1 تا 500 رو بنویسم این برنامه رو نوشتم ولی فقط عدد 501 رو نشون میده اشکالش کجاست؟

#include <stdio.h>
#include <math.h>
#include<conio.h>

int main()
{int i,j=0,n,r;
for(n=2;n<=500;n++){
for(i=2;i<=(sqrt(n));i++){
r=n%i;
if(r==0) {j==1; break;}
}

}
if(j==0) printf("%d\n",n);
getche();
return 0;
}




دوستان خواهشا مشکل این برنامه رو بررسی کنید یا برنامش رو با C بنویسید

MaSoUd555
25-11-2011, 23:40
مسعود جان به سوال من هم برس

دوستمون گفت که خیلی سادست :31: خودش روش فکر کن حلش کن :46:


دوستان خواهشا مشکل این برنامه رو بررسی کنید یا برنامش رو با C بنویسید

زبانی که من نوشتم c++ و توی این برنامه که من نوشتم هم فقط جای Cout باید printf بذارید تا تبدیل به c شه :18: و هدر stdio.h رو هم اضافه کنید :46:

SuperSt@r
26-11-2011, 09:13
یه سوال دیگه یه برنامه بنویسید که یه عدد رو به مبنای 2 چاب کنه؟ ممنون میشم

MaSoUd555
26-11-2011, 10:26
یه سوال دیگه یه برنامه بنویسید که یه عدد رو به مبنای 2 چاب کنه؟ ممنون میشم

از شانس تو اینم قبلا نوشتم :31:

یه تابع داره به اسمه
void dec2bin(int a) که این کار رو برات انجام میده



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

1731
26-11-2011, 10:48
یه سوال دیگه یه برنامه بنویسید که یه عدد رو به مبنای 2 چاب کنه؟ ممنون میشم

راستش من جوابی که MaSoUd555 دادند رو دیدم خیلی کلی بود و نفهمیدم
فکر کنم شما برنامه ای میخواهید ک عدد رو از مبنای 10 به 2 ببره (که آسونه!)که برنامه زیر این کار رو انجام میده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

babakiyan
26-11-2011, 11:12
ممنونم دوست عزیزم به خاطر پاسخ سوال:11:
فقط یه سوال من این قسمت هار ومتوجه نشدم میشه توضیح بدید خیلی ممنونم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان اینو به این علت صفر گذاشتید که مقدار اولیه صفر باشه که بتونه مقدار درونش قرار بگیره درسته؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینکار باعث میشه ستون و سطر اول یک واحد اضافه بشه ریخته بشه داخل counterدرسته؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا چرا اینکارو کردید؟

MaSoUd555
26-11-2011, 11:17
راستش من جوابی که MaSoUd555 دادند رو دیدم خیلی کلی بود و نفهمیدم
فکر کنم شما برنامه ای میخواهید ک عدد رو از مبنای 10 به 2 ببره (که آسونه!)که برنامه زیر این کار رو انجام میده:


ممنون الگوریتم شما بهتر بود :20:
اما یخرده روش فکر کنن بهتره :10:

MaSoUd555
26-11-2011, 11:28
ممنونم دوست عزیزم به خاطر پاسخ سوال:11:
فقط یه سوال من این قسمت هار ومتوجه نشدم میشه توضیح بدید خیلی ممنونم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالان اینو به این علت صفر گذاشتید که مقدار اولیه صفر باشه که بتونه مقدار درونش قرار بگیره درسته؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینکار باعث میشه ستون و سطر اول یک واحد اضافه بشه ریخته بشه داخل counterدرسته؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا چرا اینکارو کردید؟

در مورد قسمت اول و دمو بگم که این کارم دلیل خاصی نداره من فقط یه آرایه 3 در 3 رو که کلا 9 تا خونه خواهد داشت به ترتیب از 0 تا 8 پرشون کردم برای اینکه به نتیجه رسیدم بفهمم :31:

در مورد آخری هم مقدار خب این همون راه دستیابی به مقدار آرایه ی 2 بعدی با استفاده از اسمش دیگه

ببین این *(a+2) به آدرس سطر اشاره میکنه و پرانتز دومی به ستون

مثلا *(*(a+2)+1); به دومین مقدار از سطر دوم اشاره میکنه یعنی همون آرایه a[2][1]

یا این *(*(a+2)) به مقدار اولین خونه از سطر دوم اشاره داره یهنی a[2][0]

asdf4040
26-11-2011, 19:57
سلام دوستان عزیز اگه لطف کنید به من کمک کنید تا بتونم این برنامه رو بنویسم خیلی خیلی ممنون میشم

دو چند جمله ای را از ورودی دریافت و آن دو را با هم جمع و تفریق و ضرب نمای(c++) توان و ضریب را جدا نباید حساب کرد باید توان و ضریب با هم حساب شون:41:

Qadiany
26-11-2011, 21:14
سلام دوستان عزیز اگه لطف کنید به من کمک کنید تا بتونم این برنامه رو بنویسم خیلی خیلی ممنون میشم

دو چند جمله ای را از ورودی دریافت و آن دو را با هم جمع و تفریق و ضرب نمای(c++) توان و ضریب را جدا نباید حساب کرد باید توان و ضریب با هم حساب شون:41:
سلام.
فکر میکنم باید برای ورودی از string و یا آرایه ای از char استفاده کنی بعد مثلا هر کجا به کاراکتر ^ رسیدی (یعنی توان) عدد بعد از اون رو درجه یا توان متغیر حساب کنی. البته باید یه محدودیت هایی براش بگذاری مثلا فقط از متغیرهای مشخص مثل x و y استفاده کنه و کلمات اضافی توش نباشه و گرنه پیغام error بنویسی.

MaSoUd555
27-11-2011, 03:52
سلام دوستان عزیز اگه لطف کنید به من کمک کنید تا بتونم این برنامه رو بنویسم خیلی خیلی ممنون میشم

دو چند جمله ای را از ورودی دریافت و آن دو را با هم جمع و تفریق و ضرب نمای(c++) توان و ضریب را جدا نباید حساب کرد باید توان و ضریب با هم حساب شون:41:

سلام میشه یه مثال بزنی؟ مثال ریاضی!

چیز گنده ایه :46: یعنی حوصله میخواد نوشتنش :41:

علاوه بر اینکه باید ورودی ها محدود باشند که دوستمون گفت

باید تک تک ورودی اول رو جدا کنی و توی یک جایی نگهش داری (با رسیدن به + یا - این کار رو بکن مثلا x^2+Y^3 باید بشه x^2 و Y^3)
بعدش با جملهی دوم هم باید همینکارو کنی

بعدش مشترک هارو پیدا کنی!!! و با توجه به عملی که میخوای عملیات روشون انجام بدیو ازین کارا :31:

اصلا درست متوجه شدم منظورتو؟!!! همینو میخوای؟

asdf4040
27-11-2011, 08:05
باز هم سلام به دوستانp30
ممنون از اینکه جواب دادید
من خودم به این صورت نوشتمش


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



یک مثال ریاضیش اینجوری میشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من اون برنامه بالا رو نوشتم ولی استاد میگه توان و ضریب را جدا جدا نباید حساب کرد باید توان وضریب با هم حساب کرد

en-com
27-11-2011, 15:33
سلام
دوستان من یه مشکلی تو این برنامه ای که نوشتم دارم





#include <iostream>
using namespace std;



int main ()
{
int value =0;
int quarter;
int dime;
int penny;
int reminder =0;


do
{
cout << "**************************How many cent you have?*****************************" <<endl;
cout << "* *" <<endl;
cout << "* -Note 1 : Just write the numbers from 1 to 99 cent *" <<endl;
cout << "* -Note 2 : The program will be end when you type a character *" <<endl;
cout << "* *" <<endl;
cout << "************************************************** ****************************" <<endl;
cout << "Please type Here :";
cin>>value;













cout << endl;

if (value>=0 && value<=99)
{


quarter = value / 25;
reminder = value % 25;
dime = reminder/10;
penny = reminder%10;

if ( quarter <= 1 && dime> 1 && penny > 1 )
{
cout << quarter << " Quarter " <<endl;
cout << dime << " Dimes " <<endl;
cout << penny << " Pennies"<<endl<<endl;
}
else if ( dime <=1 && quarter>1 && penny >1 )
{
cout << quarter << " Quarters " <<endl;
cout << dime << " Dime " <<endl;
cout << penny << " Pennies"<<endl<<endl;
}
else if ( penny <=1 && quarter>1 && dime >1 )
{
cout << quarter << " Quarters " <<endl;
cout << dime << " Dimes " <<endl;
cout << penny << " Penny"<<endl<<endl;
}
else if ( quarter<=1 && dime <=1 && penny >1 )
{
cout << quarter << " Quarter " <<endl;
cout << dime << " Dime " <<endl;
cout << penny << " Pennies"<<endl<<endl;
}
else if ( dime<= 1 && penny <=1 && quarter >1 )
{
cout << quarter << " Quarters " <<endl;
cout << dime << " Dime " <<endl;
cout << penny << " Penny"<<endl<<endl;
}
else if ( quarter<=1 && penny <=1 && dime >1 )
{
cout << quarter << " Quarter " <<endl;
cout << dime << " Dimes " <<endl;
cout << penny << " Penny"<<endl<<endl;
}
else if ( dime<=1 && quarter<=1 && penny <=1 )
{
cout << quarter << " Quarter " <<endl;
cout << dime << " Dime " <<endl;
cout << penny << " Penny"<<endl<<endl;
}
else
{
cout << quarter << " Quarters " <<endl;
cout << dime << " Dimes " <<endl;
cout << penny << " Pennies"<<endl<<endl;
}


}

if (value <0)
{
cout << "LooooL !! we Have not negative cent DUDE " <<endl<<endl;
}



if (value >=100)
cout << "ERROR !!! Please write number between 1-99" <<endl<<endl;



}while(value >32768, value < 32767);













return 0;
}










مشکلمم اینه که وقتی به ورودی یک حرف می دم برنامه قاطی می کنه .در صورتی که باید اررور بده ....اررورشم هرجوری که بگید نوشتم اما بازم یه جای کار لنگیده حتی Value رو از Int به char تغییر دادم و از دستور isdigit هم استفاده کردم ولی نتیجه فاجعه می شه یعنی کلا حساب کتابش غلط می شه و.....
ممنون میشم یکی بهم کمک کنه که این اررور رو چه جوری رفع کنم
با تشکر:11:

MERLIN_BOZORG
27-11-2011, 22:28
مشکل شما اینه که اولا اصلا ما چیزی به عنوان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نداریم
دوما شما اصلا از این متغییر توی برنامه استفاده نکردین
خب باید یه شرط بزارین که اگه ایم متغییر وارد شد break; بزنه و بیاد از برنامه بیرون

en-com
28-11-2011, 01:13
مشکل شما اینه که اولا اصلا ما چیزی به عنوان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نداریم
دوما شما اصلا از این متغییر توی برنامه استفاده نکردین
خب باید یه شرط بزارین که اگه ایم متغییر وارد شد break; بزنه و بیاد از برنامه بیرون

چرا یه همچین متغیری داریم اتفاقا استفادشم کردم ولی نتیجش جالب نشد پاکش کردم منتها یادم رفت از اون بالا برش دارم

در کل مشکلم درست شد و دقیقا همونطور که گفتید مشکلم break و یه تغییر کوچولو تو کد بود
ممنون:11:

88153069
28-11-2011, 12:29
با سلام
اگر امکان دارد برنامه هانوی 3رنگی را واسم بفرستید.

Mr Mohabat
28-11-2011, 13:49
در مورد قسمت اول و دمو بگم که این کارم دلیل خاصی نداره من فقط یه آرایه 3 در 3 رو که کلا 9 تا خونه خواهد داشت به ترتیب از 0 تا 8 پرشون کردم برای اینکه به نتیجه رسیدم بفهمم :31:

در مورد آخری هم مقدار خب این همون راه دستیابی به مقدار آرایه ی 2 بعدی با استفاده از اسمش دیگه

ببین این *(a+2) به آدرس سطر اشاره میکنه و پرانتز دومی به ستون

مثلا *(*(a+2)+1); به دومین مقدار از سطر دوم اشاره میکنه یعنی همون آرایه a[2][1]

یا این *(*(a+2)) به مقدار اولین خونه از سطر دوم اشاره داره یهنی a[2][0]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد قسمت آخر فکر کنم اشتباه کردید
شما دارید مقدار یک اشارگر رو + دو کرده و مقدار آدرس اشاره شده را -2 می کنید و به کمک ستاره مقداری را که به آن اشاره می شود را بر می گردانید یعنی a یک اشارگری هست که به اشارگر دیگری اشاره می کند
در واقع a به صورت زیر تعریف شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:11:

Mr Mohabat
28-11-2011, 14:02
راه دستیابی به خانه های آرایه به کمک اشارگر
تک بعدی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو بعدی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سه بعدی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید:11:

Qadiany
28-11-2011, 17:58
باز هم سلام به دوستانp30
ممنون از اینکه جواب دادید
من خودم به این صورت نوشتمش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید




یک مثال ریاضیش اینجوری میشه




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



من اون برنامه بالا رو نوشتم ولی استاد میگه توان و ضریب را جدا جدا نباید حساب کرد باید توان وضریب با هم حساب کرد



سلام. خیلی ممنون . با عرض معذرت من رو این سیستمم ++C ندارم تستش کنم . ولی توان و ضریب نباید جداجدا حساب کرد یعنی چی؟ منظورتونو نتوجه نشدم . خوب اگه برنامه درست کار کنه چه فرقی میکنه منظورش اینه که برنامه شما خروجی درستی نمیسازه یا میتونه کد بهینه تری داشته باشه؟
[/RIGHT]

mehrankazemi
28-11-2011, 19:37
سلام . کسی از دوستان هست که بتونه چند تا از سوالات من رو بیاد تو یاهو بده. 3 تا مسئله از مسابقات acm هستش. من الان منتظرم. آی دیم هم mehran_darag هستش.

asdf4040
28-11-2011, 22:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باز هم سلام به همه دوستان و اساتید محترم

همین طور در بالا میبینید من اجرا کردم برنامه رو ولی یه چند اشکالی داره و من هم تو همین ها موندم اگر لطف کنید صحیحشو برام بفرستین خیلی خیلی ممنون میشم

همین طور که میبینید توان وضریب جدا جدا هستند ولی نباید اینجوری باشند باید توان و ضریب با هم حساب شوند
من میخوام عمل ضرب جمع تقسیم پشت سر هم انجام شود

(این خیلی پیچیده است گیج زدم)(در ضمن ببخشید وقتتونو میگیرم )

mrir65
29-11-2011, 18:14
10 تمره از دانشجو بگیرد و میانگین نمرات پاس شده.با دستور for
اقا برای اینکه میانگین نمرات قبول شدرو نوشت باید تعداد نمرات قبول شده را دونست.حالا من تعداد نمرات قبولی را از کجا باید بیارم.
اگه میشه یه کمک بکنید.

god of war 2
29-11-2011, 18:56
10 تمره از دانشجو بگیرد و میانگین نمرات پاس شده.با دستور for
اقا برای اینکه میانگین نمرات قبول شدرو نوشت باید تعداد نمرات قبول شده را دونست.حالا من تعداد نمرات قبولی را از کجا باید بیارم.
اگه میشه یه کمک بکنید.
کار سختی نیست. اگر مثلا حداقل نمره قبولی 12 میباشد کافی هست یک شرط در داخل بدنه For تعریف کنید و هر کدام از نمرات که بالا تر یا برابر 12 بودند رو جدا کنید و در جایی دیگر ذخیره کنید و عمل جمع و تقسیم بر تعداد (میانگین) را روی نمرات ذخیره شده انجام بدید.

mrir65
29-11-2011, 19:10
خوب همین جدا کردن و ذخیره کردن عدد ها رو نمیدونم چه جوری کدش را باید نوشت؟
میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید
تا اینجا نوشتم بقیش که مربوط به میانگینه پاس شدس را نمیدونم چجوریه.
#include <iostream>
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون

Life24
29-11-2011, 21:45
خوب همین جدا کردن و ذخیره کردن عدد ها رو نمیدونم چه جوری کدش را باید نوشت؟
میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید
تا اینجا نوشتم بقیش که مربوط به میانگینه پاس شدس را نمیدونم چجوریه.
#include <iostream>
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون
:11::11::11::11:


#include <iostream.h>
int main ()
{
int n = 10 , a ;
int Count = 0;
int Sum = 0 ;
for ( int i = 1 ; i <= n ; i++ )
{
cin>>a;
if ( (a >= 10 ) && (a <= 20) )
{
Sum+=a;
Count++;
}
}
cout<<(float)Sum/Count;

return 0;
}

FADAYE SEPAHAN
29-11-2011, 22:26
سلام
خواهشا اگه کسی میتونه منو یه کم راهنمایی کنه

استادمون گفته که یه برنامه به زبان C++ بنویسید که یه ماشین حساب رو طراحی کنه اما باید اعداد رو به صورت کسری حساب کنه
مثلا کاربر توی صفحه ی مشکی باید وارد کنه 2/3 +4/5 و وقتی اینتر میزنه جواب رو به صورت کسری بگیره
کسی میتونه راهنماییم کنه؟

Mr Mohabat
29-11-2011, 22:44
سلام
خواهشا اگه کسی میتونه منو یه کم راهنمایی کنه

استادمون گفته که یه برنامه به زبان C++ بنویسید که یه ماشین حساب رو طراحی کنه اما باید اعداد رو به صورت کسری حساب کنه
مثلا کاربر توی صفحه ی مشکی باید وارد کنه 2/3 +4/5 و وقتی اینتر میزنه جواب رو به صورت کسری بگیره
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
یه راهنمایی ساده اینکه یه کلاس برای عدد کسری تعریف کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

god of war 2
29-11-2011, 23:49
باز هم سلام به همه دوستان و اساتید محترم

همین طور در بالا میبینید من اجرا کردم برنامه رو ولی یه چند اشکالی داره و من هم تو همین ها موندم اگر لطف کنید صحیحشو برام بفرستین خیلی خیلی ممنون میشم

همین طور که میبینید توان وضریب جدا جدا هستند ولی نباید اینجوری باشند باید توان و ضریب با هم حساب شوند
من میخوام عمل ضرب جمع تقسیم پشت سر هم انجام شود

(این خیلی پیچیده است گیج زدم)(در ضمن ببخشید وقتتونو میگیرم ) اگر منظورتونو درست فهمیده باشم نیاز به یک lexical Analyzer ساده دارید البته کد نویسیش یکم زیاده ولی سعی میکنم اگر وقت شد تا فردا یکی براتون بنویسم.توسط آنالیزر میتونید یک عبارت چند جمله ای را بصورت کامل در یک خط از ورودی دریافت کنید و اونو تجزیه کنید و محاسبات لازمو انجام بدید.

Mr Mohabat
30-11-2011, 01:25
سلام
خواهشا اگه کسی میتونه منو یه کم راهنمایی کنه

استادمون گفته که یه برنامه به زبان C++ بنویسید که یه ماشین حساب رو طراحی کنه اما باید اعداد رو به صورت کسری حساب کنه
مثلا کاربر توی صفحه ی مشکی باید وارد کنه 2/3 +4/5 و وقتی اینتر میزنه جواب رو به صورت کسری بگیره
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
حقیقتش از این مساله خیلی خوشم اومد براتون نوشتمش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:11:

Qadiany
30-11-2011, 01:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باز هم سلام به همه دوستان و اساتید محترم

همین طور در بالا میبینید من اجرا کردم برنامه رو ولی یه چند اشکالی داره و من هم تو همین ها موندم اگر لطف کنید صحیحشو برام بفرستین خیلی خیلی ممنون میشم

همین طور که میبینید توان وضریب جدا جدا هستند ولی نباید اینجوری باشند باید توان و ضریب با هم حساب شوند
من میخوام عمل ضرب جمع تقسیم پشت سر هم انجام شود

(این خیلی پیچیده است گیج زدم)(در ضمن ببخشید وقتتونو میگیرم )
سلام.
منظورت اینه که کاربر موقع وارد کردن چند جمله ای همه رو یکجا بنویسه؟ خوب باید عبارت رو به قول دوستمون آنالیز کنی یعنی تو یه خط چند جمله ای نوشته شه و بعد شما یه تابع بنویسی که چند جمله ای رو که به صورت String هست تکه تکه کنه و به درجه یا توان های مختلف جدا کنه بعد با هم جمع کنه و خروجی رو بنویسه. البته خیلی باید سخت باشه اگه بخوای همه ی حالت ها رو جواب بده و خطا هم نداشته باشه ولی تو میتونی .
موفق باشی.

asdf4040
30-11-2011, 13:48
ممنون god of war 2 و Qadiany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه لطف کنید ممنون مبشم؟؟

god of war 2
30-11-2011, 14:38
سلام.
کلاس آنالیزر رو براتون نوشتم.
فقط چند تا نکته هست که باید بگم.
اول اینکه این کلاس فقط یک عبارت چند جمله ای کامل رو در یک خط از ورودی میگیره و اونو به چند یک جمله ای تجزیه میکنه ولی هیچ کار محاسباتی روی آنها انجام نمیده یعنی باید خودتون زحمت محاسبه رو بکشید.
فرمت های قابل قبول هم به شکل زیر هستند(به علت کمبود وقت فرمت های پیچیده تر پشتیبانی نمیشوند):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کلاس کلا از دو تابع تشکیل شده که شما فقط به یکی از آنها نیاز دارید و دیگری در اصل یک تابع داخلی میباشد.
تابعی که شما نیاز دارید به نام:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک لیست دریافت میکند و آن را با ساختار Polynomial پر میکند.این تابع یک جمله از ورودی میگیرد و لیست را بر طبق ورود که یک چند جمله ای است پر میکند.حداکثر اندازه ورودی هم 1024 کاراکتر میباشد و کاراکتر space هم نادیده گرفته میشود.(اگر به کاراکتر بیشتر نیاز داشتید میتونید براحتی تغییر بدید)
بطور مثال اگر عبارت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرا وارد کنید لیست از 5 ساختار یک جمله ای با مقدار های زیر پر میشود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساختار Polynomial هم در کلاس تعریف شده و به شکل زیر هست. اگر عبارتی فاقد توان باشد مقدار 1- در power جایگزین میشود(هر ساختار نمونه ای از یک جمله ای میباشد):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتنها کاری که باید انجام بدید اینه که ابتدا یک لیست خالی از Polynomial ایجاد کنید و بعد به تابع انتقالش بدید تابع لیست را به ترتیب از چپ به راست عبارت ورودی پر میکند و میتونید هر محاسباتی رو که لازم داشتید روی ساختار های داخل لیست انجام بدید.
برای مثال برای مرتب کردن عبارت میتونید ساختار ها رو با توجه به بزرگترین توان مرتب کنید.
بقیه توضیحات در خود کلاس کامنت گذاری شده.
اگر سوالی هم داشتید بپرسید.
کلاس (تمام کلاس داخل هدر تعریف شده):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.

asdf4040
30-11-2011, 19:11
سلام.
کلاس آنالیزر رو براتون نوشتم.
فقط چند تا نکته هست که باید بگم.
اول اینکه این کلاس فقط یک عبارت چند جمله ای کامل رو در یک خط از ورودی میگیره و اونو به چند یک جمله ای تجزیه میکنه ولی هیچ کار محاسباتی روی آنها انجام نمیده یعنی باید خودتون زحمت محاسبه رو بکشید.
فرمت های قابل قبول هم به شکل زیر هستند(به علت کمبود وقت فرمت های پیچیده تر پشتیبانی نمیشوند):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کلاس کلا از دو تابع تشکیل شده که شما فقط به یکی از آنها نیاز دارید و دیگری در اصل یک تابع داخلی میباشد.
تابعی که شما نیاز دارید به نام:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک لیست دریافت میکند و آن را با ساختار Polynomial پر میکند.این تابع یک جمله از ورودی میگیرد و لیست را بر طبق ورود که یک چند جمله ای است پر میکند.حداکثر اندازه ورودی هم 1024 کاراکتر میباشد و کاراکتر space هم نادیده گرفته میشود.(اگر به کاراکتر بیشتر نیاز داشتید میتونید براحتی تغییر بدید)
بطور مثال اگر عبارت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرا وارد کنید لیست از 5 ساختار یک جمله ای با مقدار های زیر پر میشود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساختار Polynomial هم در کلاس تعریف شده و به شکل زیر هست. اگر عبارتی فاقد توان باشد مقدار 1- در power جایگزین میشود(هر ساختار نمونه ای از یک جمله ای میباشد):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتنها کاری که باید انجام بدید اینه که ابتدا یک لیست خالی از Polynomial ایجاد کنید و بعد به تابع انتقالش بدید تابع لیست را به ترتیب از چپ به راست عبارت ورودی پر میکند و میتونید هر محاسباتی رو که لازم داشتید روی ساختار های داخل لیست انجام بدید.
برای مثال برای مرتب کردن عبارت میتونید ساختار ها رو با توجه به بزرگترین توان مرتب کنید.
بقیه توضیحات در خود کلاس کامنت گذاری شده.
اگر سوالی هم داشتید بپرسید.
کلاس (تمام کلاس داخل هدر تعریف شده):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.


ممنون شرمنده همین قدر وقتتونو به من دادید آی دی من اینهsamyar_tehrany@yahoo.com

یه آف برام بزارید

خیلی خیلی خوشحال میشم اگه بتونم بطور آنلاین باهتون صحبت کنم(god of war 2)

موفق باشید

mehrankazemi
02-12-2011, 12:52
سلام.. کسی الگوریتم یافتن طول ریشه های محلی رو بلده.؟؟؟؟

starry_girl
02-12-2011, 13:56
سلام

در c++ ارور زیر چه معنی میده؟؟


Linker error] undefined refrence to'__cpu_features_ini'

Qadiany
02-12-2011, 16:51
سلام

در c++ ارور زیر چه معنی میده؟؟


Linker error] undefined refrence to'__cpu_features_ini'


سلام.
میدونم یه چیز باید به پروژه ات لینک کنی ولی نمی دونم چیو. ببین کدوم قسمت کد رو حذف می کنی دیگه خطا نمیده اون قسمت حذف شده (اون تابعی که error می ده) یه فایلی مثل dll و یا lib یا یه چیز مثل اینها رو لازم داره ولی پیداش نمیکنه. فکر می کنم اسمش همین که نوشتی باشه : __cpu_features_ini

sin2x=2sinxcosx
02-12-2011, 17:24
سلام

در c++ ارور زیر چه معنی میده؟؟


Linker error] undefined refrence to'__cpu_features_ini'




سلام
تو ++Dev C کار می کنین ؟
کلا Dev و هر جی مربوط به اون بوده پاک کنین دوباره از اول نصب کنین . :20:

starry_girl
02-12-2011, 18:10
سلام
تو ++Dev C کار می کنین ؟
کلا Dev و هر جی مربوط به اون بوده پاک کنین دوباره از اول نصب کنین . :20:


سلام
بله
این کار رو کردم ولی باز هم همون ارور قبلی رو میده:41:

starry_girl
02-12-2011, 18:51
قطعه کد من این هست که وقتی میخوام اجراش کنم ارور میده :

#include <iostream>
using namespace std;

void hanoi (int nDisks, int pegA, int pegB, int pegC)
{
if (nDisks>0) {
hanoi (nDisks - 1, pegA, pegC, pegB);

cout << "Move disk from peg " << pegA << " to peg " << pegC << endl;

hanoi( nDisks-1, pegB, pegA, pegC);
}
}

int main ()
{
int n;
cout << "Input number of disks: ";
cin >> n;

hanoi (n, 1, 2, 3);

return 0;
}




این کد برج هانوی هست. به نظر شما اشکالی در این کد وجود داره؟؟

asdf4040
03-12-2011, 07:00
سلام

کسی میتونه این برنامه رو برام بنویسه و توضیحش بده خیلی ممنون میشم

با زبان c++ برنامه ای بنویسید که یک صف ساده شامل 4 عنصر ایجاد کند ((1و2و3و4) و آخرین عنصر را با فشردن دکمه ای (از طرف کاربر) حذف کند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه برنامه هم برا اضافه کردن عنصر??

resident2011
03-12-2011, 10:36
قطعه کد من این هست که وقتی میخوام اجراش کنم ارور میده :

#include <iostream>
using namespace std;

void hanoi (int nDisks, int pegA, int pegB, int pegC)
{
if (nDisks>0) {
hanoi (nDisks - 1, pegA, pegC, pegB);

cout << "Move disk from peg " << pegA << " to peg " << pegC << endl;

hanoi( nDisks-1, pegB, pegA, pegC);
}
}

int main ()
{
int n;
cout << "Input number of disks: ";
cin >> n;

hanoi (n, 1, 2, 3);

return 0;
}




این کد برج هانوی هست. به نظر شما اشکالی در این کد وجود داره؟؟





مشکل از کامپایلرتونه بهتره کامل پاکش کنید و دوباره نصب کنید کد هیچ خطای دستوری نداره و به راحتی اجرا میشه

attractive_girl
03-12-2011, 12:29
سلام، برنامه ی زیر چجوریه؟

برنامه ای که یک عبارت تابع ریاضی یک (F(x ای از ورودی دریافت کند
با عملگر های ^ + _ * / (توان،جمع،منها،ضرب،تقسیم)
و نمودارش را ترسیم کند در بازه ی (+5تا5-)با استفاده از پشته

sin2x=2sinxcosx
03-12-2011, 17:30
سلام
بله
این کار رو کردم ولی باز هم همون ارور قبلی رو میده:41:


قطعه کد من این هست که وقتی میخوام اجراش کنم ارور میده :

#include <iostream>
using namespace std;

void hanoi (int nDisks, int pegA, int pegB, int pegC)
{
if (nDisks>0) {
hanoi (nDisks - 1, pegA, pegC, pegB);

cout << "Move disk from peg " << pegA << " to peg " << pegC << endl;

hanoi( nDisks-1, pegB, pegA, pegC);
}
}

int main ()
{
int n;
cout << "Input number of disks: ";
cin >> n;

hanoi (n, 1, 2, 3);

return 0;
}




این کد برج هانوی هست. به نظر شما اشکالی در این کد وجود داره؟؟





نه همون طور که جناب resident2011 هم فرمودند به کد ربطی نداره و مشکل از خود dev هست .
تنها راهی که به نظرم میاد اینه که کامل پاکش کنین و دوباره بنصبین . (سوراخ سنبه های درایو سی و قسمت data های user رو هم بگردین . شاید ته مونده اش اونجاها هم قایم شده باشه .)

Greedy
03-12-2011, 17:40
سلام اگه میشه سرس کد بازی اسنیک بذارید

starry_girl
03-12-2011, 19:46
دوباره سلام
با تشکر از همه دوستان:46:
مشکل رو خودم پیدا کردم.:5:
مشکلش فقط این بود که کد رو روی دسکتاپ سیو کرده بودم، وقتی کد رو توی یکی از درایوها سیو کردم به راحتی اجرا شد.
البته دلیلش رو نمی دونم، اگر می دونید برا من هم توضیح بدین لطفا :20:

Qadiany
03-12-2011, 20:50
دوباره سلام
با تشکر از همه دوستان:46:
مشکل رو خودم پیدا کردم.:5:
مشکلش فقط این بود که کد رو روی دسکتاپ سیو کرده بودم، وقتی کد رو توی یکی از درایوها سیو کردم به راحتی اجرا شد.
البته دلیلش رو نمی دونم، اگر می دونید برا من هم توضیح بدین لطفا :20:

سلام.
متشکر. کلا دسکتاپ برای آدرس دهی همین مشکلارو داره منم چند دفعه برخورد کردم. مثلا program file یجورایی فرق داره من سعی کردم تو program file پوشه جدید بسازم ولی با توابع معمولی نمی شه باید به یه روشایی این کارو بکنیم فکر کنم اون رو هم مثل دسکتاپ ویندوز کنترل میکنه و نمیگذاره هر کاری روش انجام بشه. من هم دوست دارم اگه کسی می دونه خوب توضیح بده. با تشکر.

sin2x=2sinxcosx
04-12-2011, 10:39
دوباره سلام
با تشکر از همه دوستان:46:
مشکل رو خودم پیدا کردم.:5:
مشکلش فقط این بود که کد رو روی دسکتاپ سیو کرده بودم، وقتی کد رو توی یکی از درایوها سیو کردم به راحتی اجرا شد.
البته دلیلش رو نمی دونم، اگر می دونید برا من هم توضیح بدین لطفا :20:



خیلی جالب بود .
ممنون که راه حلتونو تو فوروم هم قرار دادین .
اسم user تون چیه ؟
من احتمال می دم حاوی کاراکترهایی هست که برای ++ Dev C مجاز نیست .
چون تو path دسکتاپ ، user name هم قرار داره دیگه .
مثلا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sima_6600
05-12-2011, 18:05
سلام اگر ممکنه برنامه تبدیل عبارت میانوند به پیشوندی رو بزارید ممنونم.

mrir65
05-12-2011, 22:25
دوستان من این کد را که برای تعداد مقسوم علیه های یک عدد هست نوشتم منتها نمیدونم چرا عدد های بزرگ را پرت و پلا جواب میده.فکر نمیکنم کد ایرای داشته باشه.اگه میشه یه نگاه بندازید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mf.designing
05-12-2011, 22:40
دوستان من این کد را که برای تعداد مقسوم علیه های یک عدد هست نوشتم منتها نمیدونم چرا عدد های بزرگ را پرت و پلا جواب میده.فکر نمیکنم کد ایرای داشته باشه.اگه میشه یه نگاه بندازید.
سلام.
دوست عزیز دیتا تایپ رو از int به یه دیتا تایپ وسیغ تر تبدیل کنید، فک کنم طول بیشتری رو ساپرت کنه

مروارید سفید
06-12-2011, 17:53
سلام دوستان
دوستان من یه برنامه می خوام که یک عدد را از ورودی بگیره و حاصلضرب ارقامش رو در خروجی چاپ کنه شاید خیلی ابتدایی باشه سوالم ولی من تازه کارم لطفا شما منو راهنمایی کنید
ممنون می شم سریع جواب بدید

مروارید سفید
06-12-2011, 17:54
راستی توی ++c می خوام
بازم ممنون

mrir65
06-12-2011, 18:22
بجای int از long int استفاده کردم ولی بازم همونجوریه.مشکل از کد نیست؟

Mr Mohabat
06-12-2011, 19:46
اعداد چند رقمي امتحان مي كني جواب درست نميده؟

HEGMATANEH
06-12-2011, 20:51
دوست عزیز من برنامه شما رو به صورت زیر تصحیح کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mr Mohabat
06-12-2011, 20:55
دوست عزیز من برنامه شما رو به صورت زیر تصحیح کردم
فكر كنم تعداد مي خواست نه اينكه تمام مقسومعليه ها رو رايت كنه:46:

HEGMATANEH
06-12-2011, 21:16
خوب دوست عزیز میتونه یه شمارنده بزاره و هر بار که یه مقسوم علیه رو رایت میکنه ++ بشه و آخر بار که از حلقه میاد بیرون شمارنده رو رایت کنه.
درسته؟؟