PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید



صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13

brave_ie
31-05-2011, 22:37
آقا چجوری میشه یه قسمتی از برنامه رو مثلا یک دستور printf رو رنگی چاپ کنیم؟
یکی گفت باید از یه چیزی مث use graphics استفاده کنی ولی من نمیدونم کلا...
ممنون

MaSoUd555
01-06-2011, 01:22
آقا چجوری میشه یه قسمتی از برنامه رو مثلا یک دستور printf رو رنگی چاپ کنیم؟
یکی گفت باید از یه چیزی مث use graphics استفاده کنی ولی من نمیدونم کلا...
ممنون

اینجوری :31:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

brave_ie
01-06-2011, 13:59
این برنامه چرا اینجوریه؟
نوع main مگه میتونه غیر int باشه؟

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

تازه textcolor هم نمیفهمه
میگه تعریفش کن

Life24
01-06-2011, 14:32
این برنامه چرا اینجوریه؟
نوع main مگه میتونه غیر int باشه؟

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

تازه textcolor هم نمیفهمه
میگه تعریفش کن
نوع void مقداری رو بر نمیگردونه.
اما در یک کتابی خوانم بهتره ما int main بنویسیم و return 0 هم بهش بدیم.
زده بود استاندارد c++ هست .

MaSoUd555
01-06-2011, 20:26
این برنامه چرا اینجوریه؟
نوع main مگه میتونه غیر int باشه؟

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

تازه textcolor هم نمیفهمه
میگه تعریفش کن

از کامپایلر برلند استفاده کن :31:

brave_ie
02-06-2011, 14:22
خیلی ممنون
ببینم توی ویِوآل نمیدونین چجوریه؟

babakiyan
02-06-2011, 15:53
دترمینان یک ماتریس n*n در آرایه دوبعدی
کسی میتونه این برنامه رو برای من بنویسه خواهش میکنم حتما باید ارئه اش بدم و گرنه استاد نمره میان ترم بهم نمیده

---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------

دترمینان یک ماتریس n*n در آرایه دوبعدی
کسی میتونه این برنامه رو برای من بنویسه خواهش میکنم حتما باید ارائه اش بدم و گرنه استاد نمره میان ترم بهم نمیده

brave_ie
02-06-2011, 17:05
یعنی چی در یک آرایه ی دوبعدی؟

darya62
03-06-2011, 01:27
سلام خسته نباشید
من 4 تا سوال دارم که تو اینترنت گشتم و یه چیزایی پیدا کردم ولی میخوام از درست بودن جوابم مطمئن بشم
ممنون میشم کمکم کنید

1-تبدیل عدد از مبنای m به n
2- ترکیب
3- برج هانوی
4- مثلث خیام

دو تای اولی که خیلی سخت میشه جوابشو پیدا کرد مهمتر هستند
حالت کلی برنامه شون رو میخوام یعنی همون کد
متاسفانه تا 13 خرداد هم بیشتر وقت ندارم
لطفا کمکم کنید
ممنون میشم
من منتظر جوابتون می مونم
مرسی

frnsh
03-06-2011, 21:31
سلام دوستان
سوال اینه که یه ماتریس 4 در 4 بگیره و بگه که مثلا فلان عدد در فلان ردیف و ستون ماکسیمم هست.

اینطوری نوشتم، ارور نمیده اما نمیدونم مشکل چیه؟ :



#include<iostream.h>
#include<conio.h>
int main () {
int max=0,l,i,j,maxj,maxi;
int a[4][4]={1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16};
for (l=0;l<4;l++)
{for (j=0;j<4;j++)
if (a[i][j]>max)
{max=a[i][j];maxj=j;}
for (i=0;i<4;j++)
if (a[i][j]>max)
{max=a[i][j];maxi=i;}
cout<<a[i][j]<<"is max in row"<<maxi<<"and column"<<maxj;}
getch ();
return 0;}

اینم برنامه ش:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مرسی

MosaferJade
03-06-2011, 22:21
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو امتحان کن

frnsh
03-06-2011, 23:01
موقع اجرا همه ش 5 رو میزنه ماکسیمم در ردیف و ستون اشتباه.
شکلمون که این شکلیه:

4 3 2 1
8 7 6 5
12 11 10 9
16 15 14 13
==

این برنامه هم هست که دترمینان ماتریس 4 در 4 رو میخوایم.
بازم مشکل داره و نمیدونم از کجاشه.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنونم

MaSoUd555
04-06-2011, 01:20
موقع اجرا همه ش 5 رو میزنه ماکسیمم در ردیف و ستون اشتباه.
شکلمون که این شکلیه:

4 3 2 1
8 7 6 5
12 11 10 9
16 15 14 13





برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MosaferJade
04-06-2011, 09:38
باید این جواب رو بهت بده

a16 is max in row 3 and column 3

darya62
04-06-2011, 13:14
سلام
کسی میتونه به این سوالهای من سریع جواب بده لطفا ؟
1- تبدیل عدد از مبنای m به n
2- ترکیب
3- برج هانوی
4- مثلث خیام
البته 2تای اولی خیلی مهمتره ، تو رو خدا اگه میتونین کمکم کن
وقت زیادی هم ندارم
مرسی

frnsh
04-06-2011, 13:47
بازم میده 5 ماکسیمم در row 0 و column 3.
==

ممنون میشم اون یکی رو هم یه نگاهی بندازین :11:

MaSoUd555
04-06-2011, 16:20
بازم میده 5 ماکسیمم در row 0 و column 3.
==
ممنون میشم اون یکی رو هم یه نگاهی بندازین :11:

اینی که من گذاشتم جواب رو درست میده !!! max رو میده 16

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد دومی هم اطلاعی ندارم چون اصلا نمیدونم دترمینان رو چطوری حساب میکنن:31:

panizir
04-06-2011, 20:47
موقع اجرا همه ش 5 رو میزنه ماکسیمم در ردیف و ستون اشتباه.
شکلمون که این شکلیه:

4 3 2 1
8 7 6 5
12 11 10 9
16 15 14 13
==

این برنامه هم هست که دترمینان ماتریس 4 در 4 رو میخوایم.
بازم مشکل داره و نمیدونم از کجاشه.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنونم

راستشو بخواین من نفهمیدم منطق برنامه تونو. چرا بازگشتی نمینویسین؟ فک کنم راحت تر باشه.

frnsh
04-06-2011, 21:39
راستشو بخواین من نفهمیدم منطق برنامه تونو. چرا بازگشتی نمینویسین؟ فک کنم راحت تر باشه.

کدوم یکی رو میگین؟
راستش این پروژه س مهم نیست چطوری.
من فقط اینطوری به ذهنم رسید.
ممنون میشم اون مدلی هم برام بنویسین :11:


فرنوش فکر کنم برنامشو بلد باشم.
پستای بالایی رو زیاد نخوندم.

ولی برای من 3 و 3 میده ها!

فقط مگه قرار نیست ماترسو کاربر وارد کنه؟!

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------

اگه با این چند تا پست آخری نشد بگو منم یه دستی بهش بکشم!

یعنی چی کاربر فعال کنه؟ کدوم رو میگی؟
ممنون میشم :11:

frnsh
04-06-2011, 21:55
سه تا برنامه دیگه هم هست که هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم. فقط نیازمند راهنمایی ام. :11:

1. یکیش اینه که مختصات اسب رو توی شطرنج بهش میدیم، تمام خونه هایی که میتونه بره رو برامون بده. (فقط اون خونه هایی که توی صفحه شطرنج میفتن)
2. دوتا عدد حداکثر 50 رقمی رو به صورت رشته بگیره، جمع و تفریق و ضربشون رو بهمون بده.

سومی رو یه کم بیشتر روش فکر میکنم بعد میپرسم.
خیلی ممنونم :11:

pooria_googooli
04-06-2011, 22:35
برای سوال 2 میتونی از آرایه ها استفاده کنی . نمونش تو همین انجمن هست :20:

frnsh
04-06-2011, 23:19
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینو الان نوشتم.همینو کپی پیست کنی باید جواب درست بده.برای من که میده....

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

فقط مشکلش وقتیه که ماکسیمم 2 تا باشه که مکان اولیو چاپ میکنه.در کلیتش مشکلی نیست

خیلی ممنونم، فقط این برنامه مال کدومه؟


برای سوال 2 میتونی از آرایه ها استفاده کنی . نمونش تو همین انجمن هست :20:

میدونم باید با آرایه و رشته و اینا بنویسم، فقط نمیدونم چطوری؟

MaSoUd555
05-06-2011, 01:00
سه تا برنامه دیگه هم هست که هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم. فقط نیازمند راهنمایی ام. :11:
1. یکیش اینه که مختصات اسب رو توی شطرنج بهش میدیم، تمام خونه هایی که میتونه بره رو برامون بده. (فقط اون خونه هایی که توی صفحه شطرنج میفتن)
2. دوتا عدد حداکثر 50 رقمی رو به صورت رشته بگیره، جمع و تفریق و ضربشون رو بهمون بده.
سومی رو یه کم بیشتر روش فکر میکنم بعد میپرسم.
خیلی ممنونم :11:
برای اولیش اینکه شاید با آرایه ها خواسته سوال یک رو بنویسید اما من در رابطه با آرایه ها در مورد این سوال راه حلی به ذهنم نرسید اما راه کلی اینه

البته یه دف بیشتر امتحانش نکردم ببینید کامل درسته یا نه



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


در مورد سوال دوم هم عدد هارو توی دو تا آرایه بگیر بعد از آرایه ی آخر شروع کن به انجام عملیات بعد ده بر یک هاشو بیار روی دو آرایه بعدی اعمال کن :31: درست مثل دوم دبستان:31:

frnsh
05-06-2011, 04:25
همونی که گفتی سطرو ستونشو چاپ کنه دیگه!
اونی که خودت گفتی به نظرم مسخره اومد که ماتریس از اول وارد شده باشه!باید ماتریسو کاربر وارد کنه ، نه برنامه نویس!
اینی که من نوشتم:ماتریس رو از کاربر میگیره. ماکسیمم و مکانشو چاپ میکنه
اونی که شما گفتی:ماتریس رو برنامه نویس میده . مکانشو چاپ میکنه!کاربرم نقش بوقو بازی میکنه:؟


حالا کاری نداره میخوای همونی که گفتیو بنویسم؟




خیلی ممنونم، همینطوری که شما میگی درسته.
فقط اجراش که کردم تا ابد اشتباه چاپ کرد.


برای اولیش اینکه شاید با آرایه ها خواسته سوال یک رو بنویسید اما من در رابطه با آرایه ها در مورد این سوال راه حلی به ذهنم نرسید اما راه کلی اینه

البته یه دف بیشتر امتحانش نکردم ببینید کامل درسته یا نه



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


در مورد سوال دوم هم عدد هارو توی دو تا آرایه بگیر بعد از آرایه ی آخر شروع کن به انجام عملیات بعد ده بر یک هاشو بیار روی دو آرایه بعدی اعمال کن :31: درست مثل دوم دبستان:31:



توی int main () یه ارور سینتکس میده. نمیدونم چرا؟

=
خودم فکر اینو کردم، اما مشکلم اینکه که معلوم نیست این رشته ها چندتایی هستن، یعنی عددها چند رقمی ان. نمیدونم تهش رو که پیدا کردم، چطوری جمع بزنمو اینا.

=
دوستان بازم ممنونم به خاطر کمکی که بهم میکنین :11:

MaSoUd555
05-06-2011, 04:51
خیلی ممنونم، همینطوری که شما میگی درسته.
فقط اجراش که کردم تا ابد اشتباه چاپ کرد.
توی int main () یه ارور سینتکس میده. نمیدونم چرا؟
خودم فکر اینو کردم، اما مشکلم اینکه که معلوم نیست این رشته ها چندتایی هستن، یعنی عددها چند رقمی ان. نمیدونم تهش رو که پیدا کردم، چطوری جمع بزنمو اینا.
دوستان بازم ممنونم به خاطر کمکی که بهم میکنین :11:

در مورد ارور برای من ارور نداشت اما حدس من اینه کامپایلر شما به این گیر میده که مقدار برگشتی تابع int هست اما نو برنامه چیزی برگردونده نشده شما یه return 0 به تهش اضافه کن درست میشه

خب شما نمیتونی تهش رو پیدا کنی چون با تابعی مثل Strlen آشنا نیستی!!!!



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته با strlen کارت سخت میشه چون باید Char بگیری اونوقت باید موقع محاسبه کد اسکی رو کم کنی تا عدد رو داشته باشی و ازین جور حرفا!!!

به راههای دیگه هم فکر کن باز به نتیجه نرسیدی بگو

----------------------------------------------

بعد ادیت اضافه شده!!!!

اگه یه زمانی خواستی آرایت رو از نوع Char بگیری تا با Strlen طول ورودی بگیری اینم یه مثاله برای اینکه کد اسکی ورودی که کاراکتر هست رو عددش رو داشته باشی



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

resident
05-06-2011, 10:49
مگه کاراکترو اینطوری دریافت میکنن؟!

ویرایش:e. اجرا کردم درست جواب داد!پس gets و cin.get چین؟ اون هدر استرینگ کارش چیه؟

string برای رشته ها استفاده میشه، شما اگه میخواهی کاراکتر (یعنی یک حرف) بگیری باید خیلی راحت cin کنی. اما اگه بخوای رشته بگیری (یه کلمه یا یه جمله) باید با استفاده از دستوراتی که گفتی cin.get و... دریافت کنی و توی یه رشته (همون آرایه) بریزی.
در این مورد اگه سوالی داری بپرس

:11:

panizir
05-06-2011, 11:00
سه تا برنامه دیگه هم هست که هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم. فقط نیازمند راهنمایی ام. :11:

1. یکیش اینه که مختصات اسب رو توی شطرنج بهش میدیم، تمام خونه هایی که میتونه بره رو برامون بده. (فقط اون خونه هایی که توی صفحه شطرنج میفتن)
2. دوتا عدد حداکثر 50 رقمی رو به صورت رشته بگیره، جمع و تفریق و ضربشون رو بهمون بده.

سومی رو یه کم بیشتر روش فکر میکنم بعد میپرسم.
خیلی ممنونم :11:

برای اون دترمینان اگه راه خودتونو بگین تصحیح بشه بهتره تا اینکه من براتون از یه راه دیگه بنویسم.
برای سوال اول یه تابع بنویسین که i,j میگیره.وخونه هایی که اسب از خونه i,j میتونه بره رو چاپ کنه . بعد اون تابع با همون خونه های چاپ شده دوباره فراخوانی بشه . مثلا اگه بار اول با i,j اجرا شده دفعات بعد با i+2 , j+1 ---i+2 , j-1 و ... اجرا بشه تا خونه های جدید هم اعلام کنه. البته شرط اینکه i,j از صفر کمتر نباشند و از 7 بیشتر نباشند هم باید بذارین.
برای سوال 2 اگه میخواین از دستورات دیگه استفاده نکنین میتونین اول آرایه تونو با null پر کنین . خونه آخر آرایه میشه خونه ای که بعدش اولین null وجود داره.
من فک میکنم اگه خودتون کدو بزنین بهتر یاد میگیرین به خاطر همین کد نزدم و فقط چیزایی که به ذهنم رسیدو نوشتم.

khafanghost
05-06-2011, 11:48
سلام چند تا سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدن ممنون میشم (با زبان سی پ پ )
1-ترکیب کردن 2 ارایه و ریختنش توی یک ارایه دیگه
2- پر کردن یک ارایه 2 بعدی بطور تصادفی با اعداد کوچکتر از 10
3-و معادل clrscr ,gotoxy در کامپایلر dev
ممنون.

IP007
05-06-2011, 12:15
string برای رشته ها استفاده میشه، شما اگه میخواهی کاراکتر (یعنی یک حرف) بگیری باید خیلی راحت cin کنی. اما اگه بخوای رشته بگیری (یه کلمه یا یه جمله) باید با استفاده از دستوراتی که گفتی cin.get و... دریافت کنی و توی یه رشته (همون آرایه) بریزی.
در این مورد اگه سوالی داری بپرس

:11:


هیچ فرقی نداره ، رشته رو به cin یا cin.getline میشه گرفت
برای کاراکتر هم cin.get یا cin فرقی نداره، اما اگه کاریر به جای کاراکتر ، رشته بده ، روی تک تک کاراکترا عملیات انجام میشه
پس بهتره از تابع setw استفاده شه(اگه اشتباه نکنم) توی هدر iomanip ، به این صورت : cin>>setw(1)>>s

یا این که بافر ورودی رو پاک کنی ، cin.clear بود فک کنم، شایدم flush

frnsh
05-06-2011, 15:16
دوستان خیلی ممنونم ازتون :11:


در مورد ارور برای من ارور نداشت اما حدس من اینه کامپایلر شما به این گیر میده که مقدار برگشتی تابع int هست اما نو برنامه چیزی برگردونده نشده شما یه return 0 به تهش اضافه کن درست میشه

خب شما نمیتونی تهش رو پیدا کنی چون با تابعی مثل Strlen آشنا نیستی!!!!



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته با strlen کارت سخت میشه چون باید Char بگیری اونوقت باید موقع محاسبه کد اسکی رو کم کنی تا عدد رو داشته باشی و ازین جور حرفا!!!

به راههای دیگه هم فکر کن باز به نتیجه نرسیدی بگو

----------------------------------------------

بعد ادیت اضافه شده!!!!

اگه یه زمانی خواستی آرایت رو از نوع Char بگیری تا با Strlen طول ورودی بگیری اینم یه مثاله برای اینکه کد اسکی ورودی که کاراکتر هست رو عددش رو داشته باشی



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



return 0 هم اضافه کردم اما باز همونجا ارور میده.
میشه بدون تابع اینو نوشت؟

در مورد ادامه ش هم من هیچی حالیم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با همون روش قبلی ادامه بدیم.
مرسی



یعنی چی تا ابد اشتباه چاپ کرد؟!منظورت اینه خاتمه پیدا نمیکنه یا اشتباه جواب میده؟!
برای من درست جواب میده ها!
برلند 5.02 دیگه؟

خاتمه پیدا نمیکنه.
برلند 3 دارم! جایی واسه دانلود 5 میشناسین؟


برای اون دترمینان اگه راه خودتونو بگین تصحیح بشه بهتره تا اینکه من براتون از یه راه دیگه بنویسم.
برای سوال اول یه تابع بنویسین که i,j میگیره.وخونه هایی که اسب از خونه i,j میتونه بره رو چاپ کنه . بعد اون تابع با همون خونه های چاپ شده دوباره فراخوانی بشه . مثلا اگه بار اول با i,j اجرا شده دفعات بعد با i+2 , j+1 ---i+2 , j-1 و ... اجرا بشه تا خونه های جدید هم اعلام کنه. البته شرط اینکه i,j از صفر کمتر نباشند و از 7 بیشتر نباشند هم باید بذارین.
برای سوال 2 اگه میخواین از دستورات دیگه استفاده نکنین میتونین اول آرایه تونو با null پر کنین . خونه آخر آرایه میشه خونه ای که بعدش اولین null وجود داره.
من فک میکنم اگه خودتون کدو بزنین بهتر یاد میگیرین به خاطر همین کد نزدم و فقط چیزایی که به ذهنم رسیدو نوشتم.

توی این عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دترمینان اینطوری حساب میکنه که اول محتویات روی هر خط رو در هم ضرب میکنه، و بعد با خطهای موازیش جمع میکنه. دوتا مقدار به دست میاد، از هم کمشون میکنه. من با این روش نوشتم.

null چیه؟

مرسی

---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------


سلام چند تا سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدن ممنون میشم (با زبان سی پ پ )
1-ترکیب کردن 2 ارایه و ریختنش توی یک ارایه دیگه
2- پر کردن یک ارایه 2 بعدی بطور تصادفی با اعداد کوچکتر از 10
3-و معادل clrscr ,gotoxy در کامپایلر dev
ممنون.

برای اولی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------

اینم سوال آخرم:



برنامه‌ای بنویسید که یک رشته‌ی حداکثر 100 کارکتری از ورودی خوانده، لیستی از انتخاب‌ها را به صورت زیر در خروجی نمایش دهد.

در صورت انتخاب گزینه‌ی 1 کارکترهایی غیر از حروف لاتین، کاما، نقطه، ارقام و blank را از داخل رشته حذف نماید.
در صورت انتخاب گزینه‌ی 2 blank های اضافه بین کلمات را حذف نماید.
در صورت انتخاب گزینه‌ی 3 اولین حرف هر جمله را به یک حرف بزرگ و بقیه‌ی حروف را به حروف کوچک تبدیل نماید.
در صورت انتخاب گزینه‌ی 4 با شش رقم اولی که در این رشته ممکن است موجود باشد یک عدد ساخته، در خروجی نمایش دهد، سه رقم اول قسمت صحیح عدد و سه رقم بعدی قسمت اعشار عدد را تشکیل دهد. قسمت صحیح آن عدد را، در مبنای دو و مبنای شانزده نمایش داده، تعیین نماید اول است یا خیر، کامل است یا خیر؟ ممکن است تعداد رقم‌های موجود در این رشته بیشتر از 6 یا کمتر از آن باشد. ما فقط با 6 رقم ابتدایی کار داریم. برای مثال اگر رشته‌ی دریافتیas2d1f4ggg6h7jsg باشد عدد ساخته شده باید214.67 باشد.
در صورت انتخاب گزینه‌ی 5 هر جمله‌ی این رشته را در یک سطر مجزا نمایش دهد.
در صورت انتخاب گزینه‌ی 6 هر کلمه‌ی این رشته را در یک سطر مجزا نمایش دهد.
در صورت انتخاب گزینه‌ی 7 دو رشته‌ی str1 و str2 را از ورودی دریافت نموده، به جای str1 های موجود در رشته ، str2 را جایگزین نماید. ممکن است طول رشته ی str1 بیشتر یا کمتر از طول رشته‌ی str2 باشد.
در صورت انتخاب گزینه‌ی 8 یک رشته از ورودی دریافت نموده، تعیین نماید این رشته، زیر رشته‌ی رشته‌ی اصلی هست یا خیر؟
در صورت انتخاب گزینه‌ی 9 از برنامه خارج شود.
( دقت داشته باشيد که رشته را نمی‌توانيد با cin از ورودی بخوانيد، زیرا cin فقط تا اولین کارکتر blank رشته را نگه‌می‌دارد. راه حل استفاده از دستوراتی به شکل زیراست:
char s[10];
cin.get(s,10);
از توابع کتابخانه‌ای c نمی‌توانید استفاده نمایید.
انجام هر یک از موارد فوق را به عهده‌ی یک تابع بگذارید.)

مرسی

MaSoUd555
05-06-2011, 15:50
سلام چند تا سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدن ممنون میشم (با زبان سی پ پ )
1-ترکیب کردن 2 ارایه و ریختنش توی یک ارایه دیگه
2- پر کردن یک ارایه 2 بعدی بطور تصادفی با اعداد کوچکتر از 10
3-و معادل clrscr ,gotoxy در کامپایلر dev
ممنون.

برای سوال 2

در مورد تابع rand سرچ کن

برای سوال 3



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

panizir
05-06-2011, 15:56
توی این عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دترمینان اینطوری حساب میکنه که اول محتویات روی هر خط رو در هم ضرب میکنه، و بعد با خطهای موازیش جمع میکنه. دوتا مقدار به دست میاد، از هم کمشون میکنه. من با این روش نوشتم.

null چیه؟



این روش فقط برای ماتریس 3*3 درسته. برای 4*4 باید نسبت به یه سطر یا ستون بسط بدین. یعنی یه سطر(یا ستون)در نظر بگیرین برای هر عنصرش این کارو انجام بدین:
سطر و ستون شامل این عنصرو حدف کنین. دترمینان ماتریس 3*3 باقیمانده رو محاسبه کنین.حاصل رو در همون عنصر ضرب کنین.اگر i+j (شماره سطر و ستون عنصر) فرد بود در 1- ضرب کنین.
حالا برای همه عناصر همون سطر (یا ستون) یه عددی به دست اوردین. این اعدادو با در نظر گرفتن علامتشون با هم جمع کنین. دترمینان به دست میاد.
null یعنی بگین تو همش هیچیه. خالیه.البته فک کنم به صورت پیش فرض همه عناصر null باشن اما اگه بگین مطمئنتر میشین.

MaSoUd555
05-06-2011, 16:08
دوستان خیلی ممنونم ازتون :11:
return 0 هم اضافه کردم اما باز همونجا ارور میده.
مرسی

در کل اون مشکلی نداره باید اجرا شه کامپایلرو عوض کنید از همون 5.02 که دوستمون گفتند استفاده کنید چون منم تو همون کامپایل کردم



دوستان خیلی ممنونم ازتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ادامه ش هم من هیچی حالیم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با همون روش قبلی ادامه بدیم.
مرسی
مرسی

سعی کنید خودتون روش فکر کنید باز مشکلی بود بگید



دوستان خیلی ممنونم ازتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برلند 3 دارم! جایی واسه دانلود 5 میشناسین؟
اینم سوال آخرم:
مرسی

از صحت فایل هاش مطمئن نیستم چون سرچ کردم



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


سوال آخر هم سوال خوبیه تازه استاد زحمت کشیده فوق العاده اذیتتون کرده گفته از توابع آماده استفاده نکنید!!

panizir
05-06-2011, 16:09
اینم سوال آخرم:




مرسی


سوال خیلی کار میبره. شما شروع کنین به نوشتن . هرجایی به مشکل برخوردین بیاین بپرسین. نه اینکه کل کدو یکی بزنه اینجا براتون بذاره ، اینجوری هیچی یاد نمیگیرین!

khafanghost
05-06-2011, 19:45
مسعود جان ممنون

roya...
06-06-2011, 16:28
میشه در مورد خوندن یه خط از فایل از یه کاراکتر خاص تا یه کاراکتر خاص دیگه توضیح بدین؟
منمنون میشم یادم رفته:43:

good boy 2010
06-06-2011, 16:34
سلام این سورس کد مربوط به سربار گذاری عملگر هاست دو تا ازش نوشتم ولی اور هاش باهم فرق می کنه لطفا کمک کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



این دومی 2 تا اور میده

khafanghost
06-06-2011, 20:43
برای اولی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
ببخشید مسعود جان این جواب نداد میشه یک بار دیگه از اول ( باورودی و خروجی ) بنویسی
ممنون.راستی فرض کن i<n,j<nهست.

khafanghost
07-06-2011, 17:55
کسی نیست جواب منو بده!

Mr Mohabat
07-06-2011, 18:28
فکر کنم c++ برای این کار تابع داره
خیلی وقته ازش استفاده نمی کنم یادم رفته

frnsh
07-06-2011, 19:36
برای اولی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
ببخشید مسعود جان این جواب نداد میشه یک بار دیگه از اول ( باورودی و خروجی ) بنویسی
ممنون.راستی فرض کن i<n,j<nهست.

من فرنوش هستم؛
چرا جواب نداد؟ اروری چیزی میده؟


در کل اون مشکلی نداره باید اجرا شه کامپایلرو عوض کنید از همون 5.02 که دوستمون گفتند استفاده کنید چون منم تو همون کامپایل کردم


با برلند 5 امتحان کردم اروری نداد. ممنون


این روش فقط برای ماتریس 3*3 درسته. برای 4*4 باید نسبت به یه سطر یا ستون بسط بدین. یعنی یه سطر(یا ستون)در نظر بگیرین برای هر عنصرش این کارو انجام بدین:
سطر و ستون شامل این عنصرو حدف کنین. دترمینان ماتریس 3*3 باقیمانده رو محاسبه کنین.حاصل رو در همون عنصر ضرب کنین.اگر i+j (شماره سطر و ستون عنصر) فرد بود در 1- ضرب کنین.
حالا برای همه عناصر همون سطر (یا ستون) یه عددی به دست اوردین. این اعدادو با در نظر گرفتن علامتشون با هم جمع کنین. دترمینان به دست میاد.
null یعنی بگین تو همش هیچیه. خالیه.البته فک کنم به صورت پیش فرض همه عناصر null باشن اما اگه بگین مطمئنتر میشین.

این روش رو خود استاد سر کلاس گفت.
یادمه قبلانا هم همینطوری حساب میکردیم. منظورم توی هندسه گسسته و ایناس.



چرا خاتمه پیدا نمیکنه آخه؟!
16 تا عدد میگیره.و جواب رو میده!

نمیدونم.
اولش که بهش باید 16 تا عدد بدیم، آخری رو که میدم بازم میخواد عدد بگیره.
بعد میخوام یعنی تمومش کنه، /0 میزنم و بدون خاتمه چیزای عجیب غریب مینویسه.



مطمئنی حداکثر رشتش 50 هست؟! یه عدد 50 رقمی!


چطور؟

good boy 2010
07-06-2011, 23:12
سلام
بخوایم رشته 5985 (مثلا) رو به عدد از نوع int تبدیل کنیم باید چی کنیم؟


میدونم یه حلقه فور میذاریم. و هر عدد رو دونه دونه به دست میاریم(-48) و ضرب در 10 میکنیم.
اما سر کلاس دیدم تو حلقه فور نوشته بود از صفر تا strlen. این strlen چیه؟
کلا این str ها چین؟!
strlen واسه پیدا کردن طول رشته است
strcmp واسه مقایسه است
strcpy واسه کپی یه رشته تو رشته دیگه است و.. بقی اش یادم نیست:31:

MAXXX
07-06-2011, 23:23
مخفف string length هستش یعنی طول رشته تو حلقه که میزاری یعنی الز صفر تا ته رشته
برای تبدیل هم من تاحالا پیش نیومده که به کارم بیاد ولی تابع atoi ساده ترین راه انجامه اینکاره راه دیگش هم استفاده از کتابخانه sstream هستش که کارو راحت میکنه
اگر هم استاد سرکلاس روش دیگه ای گفته همونی که اون میگه !

good boy 2010
08-06-2011, 18:23
سلام این سورس کد مربوط به سربار گذاری عملگر هاست دو تا ازش نوشتم ولی اور هاش باهم فرق می کنه لطفا کمک کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این دومی 2 تا اور میده
نبود؟؟؟؟؟:41::13:

khafanghost
08-06-2011, 19:47
[QUOTE=frnsh;6159604]من فرنوش هستم؛
چرا جواب نداد؟ اروری چیزی میده؟


اره فکر کنم کلا اشتباست من سوالم این بود
2 ارایه دریافت کنیم و ترکیبشون و (به صورت مرتب شده) بریزیم تو یک ارایه دیگه
ممنون فرنوش جان

panizir
08-06-2011, 23:04
این روش رو خود استاد سر کلاس گفت.
یادمه قبلانا هم همینطوری حساب میکردیم. منظورم توی هندسه گسسته و ایناس.


یه نگاهی به اینجا بندازین :(مثالها)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته اگه استادتون گفته که از همین روش برین، حرفی نمی مونه برای گفتن :|
یه نگاه دوباره ای به کد میندازم مشکلو پیدا کردم میگم.

panizir
09-06-2011, 00:17
اینم تصحیح شده برنامه تون.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

k متناسب به اینکه الان کدوم خط هستین باید مقدار اولیه داده بشه . همیشه نباید مقدار b[0][0]f بگیره. (البته تو چیزی که شما نوشته بودین چون ه 3 میشد هر بار مقدار خونه 3و0 یا تو پایینی 3و4 رو میگرفت)

مقادیر sum باید زمانی تغییر کنند که همه محاسات انجام شده . اون اول که گذاشته بودین باعث می شد با مقداری که بار آخر به دست میاد جمع نشه.(چون حلقه for به آخرش رسیده بود)

چون k اول مقدار میگیره کرانهای i , j باید از خانه ی بعدی آرایه شروع بشه تا k در خونه اول آرایه دوبار ضرب نشه.

اگه ابهامی بود بفرمایین.
البته من بازم معتقدم روش دترمینان گیریتون اشتباهه!

bedad.k
09-06-2011, 00:23
با سلام

من چند تا سئوال و اشکال دارم لطفا روی شماره جواب بدید به من
1- من ویندوز 7 دارم و میخوام با BorlandC 3.1 کار کنم آیا نصب میشه یا حتما ویندوز XP میخواد ؟
اگه حتما XP میخواد تو XP Mode ویندوز 7 میتونم این کار رو انجام بدم یا نه ؟

2- برای اجرای توابع گرافیکی توی BorlandC 3.1 چه تنظیماتی باید انجام داد؟
منظورم اجرای توابعی مثل ترسیم خط یا دایره یا ...
آخرین باری که یادکه یه آپشن باید فعال میکردیم و یه فایل توی شاخه Bin برنامه BorlandC 3.1 کپی میکردیم اما الان یادم نیست . لطفا راهنمایی کنید .

3- آیا آموزشی هست که به صورت PDF باشه که من ترسیم این توابع گرافیکی رو یاد بگیرم ؟
اگه هست و در دسترس هست لطف کنید قرار بدید .

لطفا راهنمایی کنید 2روز برای تحویل پروژه بیشتر وقت ندارم
با تشکر

hexman
09-06-2011, 18:56
سلام دوستان
من يه برنامه ساده با سي شارپ ميخوام بنويسم كه بوسيله اون سرويس هاي ويندوز ايكس پي رو استارت يا استاپ كنم..چه بايد بكنم؟

Open-Source
09-06-2011, 19:20
سلام دوستان
من يه برنامه ساده با سي شارپ ميخوام بنويسم كه بوسيله اون سرويس هاي ويندوز ايكس پي رو استارت يا استاپ كنم..چه بايد بكنم؟

اینجا بخش C++/C هستش.
سوالت رو توی بخش NetFramework. مطرح کن تا جواب بگیری:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

:10:

mostafabad2007
10-06-2011, 13:27
با سلام کسی تا حالا برنامه رزواسیون هواپیما رو نوشته مثل ازانس مسافرتی که میگه درجه یک و دو سه داره و یک عدد میدی و اون عدد رو جستجو میکنه و میگه این عدد که همون شماره صندلی پر شده یا نه و توی کدوم قسمته ایا مال درجه یکه یا دو یا سه

MosaferJade
10-06-2011, 13:47
با سلام کسی تا حالا برنامه رزواسیون هواپیما رو نوشته مثل ازانس مسافرتی که میگه درجه یک و دو سه داره و یک عدد میدی و اون عدد رو جستجو میکنه و میگه این عدد که همون شماره صندلی پر شده یا نه و توی کدوم قسمته ایا مال درجه یکه یا دو یا سه

میشه نوشت
اصل کار اینه که بتونی فلوچارتش را بکشی دیگه با هر زبونی باشه میشه نوشت

bedad.k
11-06-2011, 10:05
آقا کسی نیست پاسخ گو باشه ؟

---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------

برای اینکه من اشکال گرافیکی رو تو صفحه حرکت بدم و وقتی شکلم به انتهای صفحه رسید شکل معکوس بشه و به حرکتش ادامه بده باید چیکار کنم ؟

khafanghost
11-06-2011, 10:25
سلام
من یه سوال داشتم
2 ارایه دریافت کنیم و ترکیبشون و (به صورت مرتب شده) بریزیم تو یک ارایه دیگه
ممنون

resident
11-06-2011, 14:23
سلام
من یه سوال داشتم
2 ارایه دریافت کنیم و ترکیبشون و (به صورت مرتب شده) بریزیم تو یک ارایه دیگه
ممنون

آرایه A رو بریزی توی آرایه C؛ بعدش در ادامه اش B رو بریزی توی C؛ حالا Bubble Sort رو روی C اجرا کنی.

MAXXX
11-06-2011, 20:45
آقا کسی نیست پاسخ گو باشه ؟

---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------

برای اینکه من اشکال گرافیکی رو تو صفحه حرکت بدم و وقتی شکلم به انتهای صفحه رسید شکل معکوس بشه و به حرکتش ادامه بده باید چیکار کنم ؟
من با بورلند کار نکردم نمیدونم چجوریاست ولی تو vs اونم توی win32 همه چیز با مختصات کار میکنه مختصات x , y شی (obj) رو توی هر لحظه بدست میاریم و با استفاده از اونا شکل رو میکشیم و مثلا هر لحظه یه مقداری به این مختصات اضافه میشه تا شکل حرکت کنه و یه مستطیل(rect) به اندازه کل صفحه میسازیم (البته نمیکشیمش ) تا حدود صفحه برامون مشخص بشه اونوقت یه شرط میزاریم که تایین میکنه شی متحرک به ته صفحه رسیده یانه مثلا


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

zeuskhan232
12-06-2011, 14:48
سلام و خسته نباشید خدمت دوستای عزیز
من 2تا پروژه دارم که باید تا دو روز دیگه تحویل استاد بدم,که جفتش به زبان C++ ,یکیشو به زور حل کردم ولی واسه یکی دیگه هیچی تو ذهنم نیست,کلی درس هم ریخته رو سرم,نمی دونم چی بکنم,هرکی میتونه تورو خدا کمک بکنه,خیلی ممنون میشم.
برنامه از این قرار که: برنامه ای بنویسید که با دریافت ماتریس A که n*n هستش ( دترمینان A غیر صفر) و بردار ستونی b که n*1 هستش و دستگاه معادلات خطی Ax=b را حل کند و نتیجه را هم در خروجی و هم در یک فایل چاپ کند ..
pllllzzzzzzzzzzzz heeeelllllpppp

khafanghost
13-06-2011, 12:51
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرایه A رو بریزی توی آرایه C؛ بعدش در ادامه اش B رو بریزی توی C؛ حالا Bubble Sort رو روی C اجرا کنی.
اینو که میدونم اما چه جوری!

resident
13-06-2011, 14:04
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو که میدونم اما چه جوری!

اینو Life24 نوشته بود واسه شما، اما نمیدونم چرا اینجا نذاشتش!!

اینطوری:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

HEGMATANEH
13-06-2011, 20:04
سلام دوستان
میخواستم ببینم مشکل این برنامه چیست؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی کاربرد t\ در c++ چیست؟

resident
13-06-2011, 20:50
سلام دوستان
میخواستم ببینم مشکل این برنامه چیست؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی کاربرد t\ در c++ چیست؟



:31::31::31::31::31::31::31: خود تابع print رو تعریف کن که باید چیکار کنه!!! فقط پیش تعریف رو نوشتی؛ ضمنا تابع main رو void بزار؛ اگه int میخوای بزاری باید یه جوابی برگردونه، مثلا همون return 0 معروف.

pcsoft
14-06-2011, 09:59
سلام خسته نباشید. چند تا سوال داشتم:
1- چگونه از Struct بصورت آرایه استفاده کنیم؟
لطفا نمونه ای قرار دهید که گویا باشد.
2- از Struct می شود در Function استفاده کرد؟
3- موقع دریافت رشته و عدد مثلا a.name و a.id بعضی اوقات بخاطر .getline برنامه نمی گذارد که کاربر Name را وارد کند و آن را نادیده می گیرد. مشکل از چیست؟
سطح کاربر:مبتدی
تشکر فراوان

khafanghost
14-06-2011, 18:30
اینو Life24 نوشته بود واسه شما، اما نمیدونم چرا اینجا نذاشتش!!

اینطوری:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و اگه i<n و j<m باشه هم باید همین جوری نوشت !

HEGMATANEH
14-06-2011, 21:18
:31::31::31::31::31::31::31: خود تابع print رو تعریف کن که باید چیکار کنه!!! فقط پیش تعریف رو نوشتی؛ ضمنا تابع main رو void بزار؛ اگه int میخوای بزاری باید یه جوابی برگردونه، مثلا همون return 0 معروف.
سلام به دوست عزیز
میشه لطف کنی بگی من به چه صورت باید تابع print رو تعریف کنم؟
سوال دوم اینکه کارکتر t\ مربوط به چی میشه ؟

MAXXX
14-06-2011, 21:48
سلام خسته نباشید. چند تا سوال داشتم:
1- چگونه از Struct بصورت آرایه استفاده کنیم؟
لطفا نمونه ای قرار دهید که گویا باشد.
2- از Struct می شود در Function استفاده کرد؟
3- موقع دریافت رشته و عدد مثلا a.name و a.id بعضی اوقات بخاطر .getline برنامه نمی گذارد که کاربر Name را وارد کند و آن را نادیده می گیرد. مشکل از چیست؟
سطح کاربر:مبتدی
تشکر فراوان
1 . یعنی چی؟ چه ربطی به آرایه داره ؟ struct یه نوع تعریف ساختاره مثل کلاس و میشه با اون شی ساخت مثل نقشه یه میز چوبی که اول تعریف میشه روی کاغذ که مثلا یه سطح داره و 4 تا پایه و چجوری به هم وصل میشن

بعد با استفاده از اون نقشه میشه چندین میز ساخت که همشون 1 سطح و 4 تا پایه دارن فقط ممکنه اندازه این پایه یا سطح با هم فرق کنه

آرایه یه ساختمان دادست که توش دیتا میریزیم و استفاده میکنیم مثل یه ظرف یا جعبه

2.بله میشه

3 . سوال نامفهومه

Life24
14-06-2011, 21:49
سلام به دوست عزیز
میشه لطف کنی بگی من به چه صورت باید تابع print رو تعریف کنم؟
سوال دوم اینکه کارکتر t\ مربوط به چی میشه ؟
هشت تا فاصله میاندازه /t و میره بعد از اون نوشته رو مینویسه.
تابع printf اگر اشتباه نکنم در stdio.h میباشد.

panizir
15-06-2011, 22:29
سلام به دوست عزیز
میشه لطف کنی بگی من به چه صورت باید تابع print رو تعریف کنم؟
سوال دوم اینکه کارکتر t\ مربوط به چی میشه ؟

شما اول برنامه تون اومدین یک تابع به نام print تعریف کردین که و محتواش خالیه و داخل تابع main ازش استفاده کردین . شما باید بگین ایت تابع با دو داده ای که میگیره چی کار کنه.همون طوری که تابع sort تعریف کردین.

Iran.pars
16-06-2011, 11:50
من از توربو سی استفاده میکنم میخواستم بدونم میشه برنامه ای رو جایگزینش کرد که تمامی دستورات توربو سی رو هم ساپورت کنه مثلا اگه دستوراتو تو ویژوال سی بنویسم اجرا میشه ؟!

khafanghost
16-06-2011, 14:06
سلام من دارم شروع میکنم به نوشتن یه پروزه همون اولش به مشکل خوردم :31:
پروزم یه بازیهکه باید اعداد مثل هم و پیدا کنم بگذریم من چارتشو نوشتم میخواستم بدونم چه جوری با اعداد تصادفی دو به دو مثل هم پرش کنم مرسی( به صورت تابع) . اینم برنامم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

khafanghost
16-06-2011, 19:36
any one to help!

malihe65
16-06-2011, 20:48
سلام چطور يه برنامه بنويسم كه يه عددرو قلب كنه؟

pcsoft
16-06-2011, 21:36
1 . یعنی چی؟ چه ربطی به آرایه داره ؟ struct یه نوع تعریف ساختاره مثل کلاس و میشه با اون شی ساخت مثل نقشه یه میز چوبی که اول تعریف میشه روی کاغذ که مثلا یه سطح داره و 4 تا پایه و چجوری به هم وصل میشن

بعد با استفاده از اون نقشه میشه چندین میز ساخت که همشون 1 سطح و 4 تا پایه دارن فقط ممکنه اندازه این پایه یا سطح با هم فرق کنه

آرایه یه ساختمان دادست که توش دیتا میریزیم و استفاده میکنیم مثل یه ظرف یا جعبه

2.بله میشه

3 . سوال نامفهومه
ممنون از پاسختون.
من یه پروژه ای دارم که باید مشخصات مثلا 3 دانشجو از کاربر دریافت شود و سپس باید 20 امکان جستجو برای کاربر فراهم کنم که بتواند جستجو کند.
مثلا: اگر کاربر در ورودی شماره یک زد ، کاربر ID دانشجو را می نویسد و نام دانشجو در خروجی چاپ می شود.
یکمی در قسمت کدنویسی سرچ کردن گیج شدم که چطوری بنویسم.
چون تعداد جستجو ها زیاد هست.
ممنون میشم راهنماییم کنین.

MAXXX
16-06-2011, 23:08
یکم بد مینویسی آدم متوجه نمیشه چی میگی


اگر کاربر در ورودی شماره یک زد ، کاربر ID دانشجو را می نویسد و نام دانشجو در خروجی چاپ می شود.

اگه منظورت اینه که بعد از اینکه اطلاعات 3 تا دانشجو رو وارد کردی بشه بر اساس شماره id سرچ کد و اطلاعات اون id رو کشید بیرون
میتونی از آرایه 2 بعدی استفاده کنی

تو هر سطر مشخصات یه دانشجو رو ذخیره میکنی

id1 name1 grade1

id2 name2 grade2

id3 name3 grade3

حالا برای سرچ کافیه خونه های ستون اول رو سرچ کنی اگه id رو پیدا کردی اون سطر رو بکشی بیرون و نمایش بدی

khafanghost
17-06-2011, 00:07
یکی جواب منو بده لطفا:41:

Iran.pars
17-06-2011, 12:05
من از جه برنامه ای میتونم استفاده کنم که دستورات توربو سی رو اجرا کنه؟!
ویژوال یا چیز دیگه؟میخوام جایگزین توربو سی کنم

Soroush-S
19-06-2011, 10:24
دوستان لطفا کمک کنین. تا امشب این برنامه میخوام.
نام خانوادگی و معدل 20 دانشجو را از ورودی بگیره و تو فایل list1.txt ذخیره کندو بر اساس حروف الفبا مرتب کنه و در list2.txt بزاره و یه نام رو بگیره و در فایل list2 جست و جو کنه و معدل دانشجو رو اعلام کنه. متشکر

keivan_blackboy
22-06-2011, 09:50
با سلام.
من یه مشکل تو قسمت clr دارم.
من میخوام یه کلاس تو clr بسازم و توش یه picturebox تعریف کنم و تو form اصلیم نشونش بدم.
فک می کنم تونستم تو کلاس تعریفش کنم اما نتونستم تو form نشونش بدم.
میشه کمکم کنید؟

dadijoon
22-06-2011, 10:45
سلام و خسته نباشید
یه مشکل دارم.میخوام در سی پلاس پلاس ورزن 4.5 جذر یه عدد با فرجه 3 و یا بیشتر بگیرم ولی نمدونم چطوری میشه. با فرجه دو رو میدونم ولی سه رو نمیدونم. لطفا راهنمایی کنید.



# include <iostream.h>
# include <conio.h>
# include <math.h>
main(){
float s,x;
clrscr();
cin >> x;
s=sqrt(x);
cout << s;
getch();
return 0;
}

DoOIViD
22-06-2011, 18:08
کسی نیس به داد من برسه ؟ :-(

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

HEGMATANEH
23-06-2011, 19:40
سلم به تمام دوستان عزیز
من چند تا سوال دارم که به دلیل سواد کمم از سی پلاس پلاس نمیتونم خودم بنویسم
البته نمیخوام کسی برام بنویسه فقط راهنمایی میخوام
سوال اول:
برنامه‌اي بنويسيد كه دو عدد حداكثر 50 رقمي را از ورودي دريافت نموده، حاصل‌جمع، حاصل تفريق و حاصل‌ضرب آن دو عدد را در خروجي نمايش دهد. (دقت نماييد كه اعداد بايستي به صورت رشته از ورودي خوانده شوند.)
اگه در مورد الگوریتمشم بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم

MAXXX
23-06-2011, 22:34
سلام و خسته نباشید
یه مشکل دارم.میخوام در سی پلاس پلاس ورزن 4.5 جذر یه عدد با فرجه 3 و یا بیشتر بگیرم ولی نمدونم چطوری میشه. با فرجه دو رو میدونم ولی سه رو نمیدونم. لطفا راهنمایی کنید.


# include <iostream.h>
# include <conio.h>
# include <math.h>
main(){
float s,x;
clrscr();
cin >> x;
s=sqrt(x);
cout << s;
getch();
return 0;
فرمول ریشه مکعب (عدد رو بجای x بزارید )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلم به تمام دوستان عزیز
من چند تا سوال دارم که به دلیل سواد کمم از سی پلاس پلاس نمیتونم خودم بنویسم
البته نمیخوام کسی برام بنویسه فقط راهنمایی میخوام
سوال اول:
برنامه‌اي بنويسيد كه دو عدد حداكثر 50 رقمي را از ورودي دريافت نموده، حاصل‌جمع، حاصل تفريق و حاصل‌ضرب آن دو عدد را در خروجي نمايش دهد. (دقت نماييد كه اعداد بايستي به صورت رشته از ورودي خوانده شوند.)
اگه در مورد الگوریتمشم بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم یعنی جمع و تفریق رو هم بلد نیستین ؟
رشته رو با تابع atoi بدیل میکنی به int بقیش هم که عملیات ریاضیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

caca_caca888
26-06-2011, 03:07
سلام

این یکی میگه
فردا ظهر امتحان دارم.

تابع بازگشتی جمع دو عدد صحیح مثبت را بنویسید
5+6=5+1+1+1+1+1+1

---------- Post added at 03:07 AM ---------- Previous post was at 03:06 AM ----------

سلام

این یکی میگه
فردا ظهر امتحان دارم.

تابع بازگشتی جمع دو عدد صحیح مثبت را بنویسید
5+6=5+1+1+1+1+1+1

Nocturne
26-06-2011, 15:51
ببخشید منظور از C++ (Core) چیه؟
تو این عنوانهای دوره های آموزشی این طوری مینویسن.

MosaferJade
26-06-2011, 16:11
تابع بازگشتی جمع دو عدد صحیح مثبت را بنویسید
5+6=5+1+1+1+1+1+1


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

caca_caca888
26-06-2011, 19:38
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دستتون درد نکنه
ساعت 2 امتحان داشتم
اتفاقا این سوالم اومده بود!
راه شمارو نمیدونم اما اونجا یه راه دیگه درس بود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بود.سوال این بود که این چیکار میکنه و جدولشو بکشین! من یه چیزایی نوشتم...


خیلی ممنون:40:

Nocturne
27-06-2011, 00:44
ببخشید منظور از C++ (Core) چیه؟
تو این عنوانهای دوره های آموزشی این طوری مینویسن.
کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟؟
برای مثال لینک زیر:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ardeshir Izadi
27-06-2011, 17:06
سلام! ببخشید یه سوال در مورد Microsoft Visual Studio داشتم!
من وقتی برنامه رو نصب کردم، اولش ازم پرسید تو چه محیط و با چه زبونی میخوای کار کنی، منم زدم ++C، ولی حالا پشیمون شدم و میخوام برم Visual Basic!
چجوری این کارو بکنم؟
ممنون!

masoud10gh
03-07-2011, 14:31
میخوام ببینم منظور این سئوال چیه؟
برنامه ای بنویسید که دو عدد سه رقمی را بصورت 6 کاراکتر بگیرد و مجموع آنها را محاسبه کند.
ممنونم

Farshid9920062006
03-07-2011, 18:19
سلام دوستان من دارم از روس کتای دیتل سی++ رو یاد میگیرم و برای نوشتن برنامه هاش هم از کامپایلر devc++ استفاده میکنم
اما وقتی که کدها رو ران میکنم فایل اجرایی اجرا میشه و بسته میشه حتی مثال های خود کتاب هم همین طوری هستن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا این برنامه که سورسش توی مال cd همراه کتابه رو وقتی ران میکنم 2 تا عدد رو که میگیره فوری بسته میشه
مشکل کجاست

Life24
03-07-2011, 18:51
سلام دوستان من دارم از روس کتای دیتل سی++ رو یاد میگیرم و برای نوشتن برنامه هاش هم از کامپایلر devc++ استفاده میکنم
اما وقتی که کدها رو ران میکنم فایل اجرایی اجرا میشه و بسته میشه حتی مثال های خود کتاب هم همین طوری هستن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثلا این برنامه که سورسش توی مال cd همراه کتابه رو وقتی ران میکنم 2 تا عدد رو که میگیره فوری بسته میشه
مشکل کجاست
يك
include <conio.h>
اول تو هدر بزن
اين هم اخر برنامه بزن
getche();

Farshid9920062006
03-07-2011, 20:16
يك
include <conio.h>
اول تو هدر بزن
اين هم اخر برنامه بزن
getche();

خب
سرآیند conio.h که معلومه برای استفاده از تابع getch اومده
حالا سوالم اینه که عملکرد تابع getch چیه
ممنون

caca_caca888
04-07-2011, 01:38
خب
سرآیند conio.h که معلومه برای استفاده از تابع getch اومده
حالا سوالم اینه که عملکرد تابع getch چیه
ممنون
فکر کنم این بود===>
اگه گت سی اچ رو نذاری برنامه اجرا میشه و محاسبات رو انجام میده اما صفحه برای نمایش منتظر نمیمونه. و سریع از برنامه بیرون میاد

اونو که میزنی آخر برنامه ، صفحرو نگه میداره که با زدن هر دکمه ای بعد از اون برنامه تموم میشه....

Open-Source
04-07-2011, 14:21
نه دوست عزیز.
تابع Getch برای دریافت یک کلید از صفحه کلید میباشد ، تفاوتش با توابعی مثل cin , scanf اینه که فقط کلید دریافتی رو توی بافر ذخیره میکند و روی صفحه نمایش نشان داده نمیشود (یه سری نکات توی بافر و این چیزها هم هست که الان خاطرم نیست).


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

caca_caca888
04-07-2011, 23:29
خوب همون کارو میکنه دیگه
چطوری میخوای صفحه خروجی رو منتظر نگه داری؟ با این راه صفحه میاد و یه کاراکتر میگیره(هرچی) و از برنامه خارج میشه



ایشون منظورشون اون گت سی اچی هست که آخر برنامه میذاریم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

کار تابع گت سی اچ همون دریافت کاراکتر هست...

---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------

که ترفندی برا مشاهده خروجی از این تابع به کار میبریم.

Farshid9920062006
06-07-2011, 16:12
سلام دوستان
موضوع فصل 3 کتاب دیتل کلاس ها و معرفی اونها هست,در آخرین بخش این فصل به چگونگی معرفی کلاس ها و توابع اونها به صورت جداگانه و استفاده ی اون ها در برنامه اصلی پرداخته
حالامن می خوام 1 برنامه کوچیک به همین منوال درست کنم توی کامپایلر 3 تا sourcefile رو در 1 پروزه باز کردم اولی برای معرفی کلی کلاس و دومی برای شرح توابع درون کلاس و سومی برای خود برنامه اصلی
حالا برنامه رو که کامپایل میکنم توی سورس کد مریوطه به تشریح توابع توی دستور

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اشکال میگیره که کلاس تعریف نشده
مشکل کجاست؟
ممنون

caca_caca888
06-07-2011, 18:42
سلام دوستان
موضوع فصل 3 کتاب دیتل کلاس ها و معرفی اونها هست,در آخرین بخش این فصل به چگونگی معرفی کلاس ها و توابع اونها به صورت جداگانه و استفاده ی اون ها در برنامه اصلی پرداخته
حالامن می خوام 1 برنامه کوچیک به همین منوال درست کنم توی کامپایلر 3 تا sourcefile رو در 1 پروزه باز کردم اولی برای معرفی کلی کلاس و دومی برای شرح توابع درون کلاس و سومی برای خود برنامه اصلی
حالا برنامه رو که کامپایل میکنم توی سورس کد مریوطه به تشریح توابع توی دستور

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اشکال میگیره که کلاس تعریف نشده
مشکل کجاست؟
ممنون
"" نباید <> باشن؟
اگرچه نمیدونم کلاسو اینا چیه!

Farshid9920062006
07-07-2011, 15:13
"" نباید <> باشن؟
اگرچه نمیدونم کلاسو اینا چیه!

سلام نه برای کلاس هایی که برنامه نویس تعریف میکنه همون کوتیشنه
کد هام به نظرم اشکال ندارن گمونم گیر اصلی کارم اینه که نمیدونم چجوری به کامپایلر بفهمونم که کلاسی که تعریف کردم کجاست ا ز devc++ استفاده میکنم

iranch
07-07-2011, 15:30
نوع داده double براي اعداد اعشاري هست يا صحيح؟ چه مقدار در خودش جا ميده دابل؟
براي مقادير اعشاري بزرگ از چه چيزي استفاده كنيم؟
مقادير long چقدر در خودشون ميتونن ذخيره كنند؟ يعني در چه بازه عددي؟ اگر ميشه كامل توضيح بدهيد

darya62
08-07-2011, 15:20
سلام
من میخواستم برنامه نویسی #c رو یاد بگیرم
میخواستم ببینم باید از کجا شروع کنم
باید حتما کلاس برم یا با کتاب و سایت و تمرین خودم میتونم یاد بگیرم
لطفا کسی که در این زمینه اطلاعاتی داره بهم کمک کنه
ممنون میشم
:11:

abhabahar
08-07-2011, 19:22
با عرض سلام و خسته نباشید
میتونید کمکم کنید خواهش میکنم

برنامه ای بنوسید که یک رشته را از ورودی خوانده و تعداد حروف صدادار آنرا چاپ کند

حروف صدا دار :
i
o
u
a
e
خیلی حیاتی هست زود میخوان ازم کمک کنید:41::18:

پیشاپیش تشکر میکنم

MaSoUd555
08-07-2011, 19:34
با عرض سلام و خسته نباشید
میتونید کمکم کنید خواهش میکنم
برنامه ای بنوسید که یک رشته را از ورودی خوانده و تعداد حروف صدادار آنرا چاپ کند
حروف صدا دار :
i
o
u
a
e
خیلی حیاتی هست زود میخوان ازم کمک کنید:41::18:
پیشاپیش تشکر میکنم

اول برای هر حرف یه شمارنده از نوع int بذارید

برای این کار به آرایه از نوع char بگیرید بعد ورودی رو بریزید توش

برای گرفتن طول ورودی از Strlen استفاده کنید

بعد توی یه حلقه از صفر شروع کنید بشمارید تا زمانی که به مقداری که strlen میده برسید

توی حلقه هم تک تک آرایه هارو چک کنید اگه برابر با هر کدوم از حروف بالا بود یکی به کانترش اضافه کنید(این کارو با switch انجام بدید راحت ترید)

تمام...!

---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------


نوع داده double براي اعداد اعشاري هست يا صحيح؟ چه مقدار در خودش جا ميده دابل؟
براي مقادير اعشاري بزرگ از چه چيزي استفاده كنيم؟
مقادير long چقدر در خودشون ميتونن ذخيره كنند؟ يعني در چه بازه عددي؟ اگر ميشه كامل توضيح بدهيد


سرچ کنید:46:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MaSoUd555
08-07-2011, 19:45
سلام نه برای کلاس هایی که برنامه نویس تعریف میکنه همون کوتیشنه
کد هام به نظرم اشکال ندارن گمونم گیر اصلی کارم اینه که نمیدونم چجوری به کامپایلر بفهمونم که کلاسی که تعریف کردم کجاست ا ز devc++ استفاده میکنم

فایل کلاس رو بزار توی همون مسیر فایل cpp باز ببین مشکل داری!!

abhabahar
09-07-2011, 19:13
[QUOTE=MaSoUd555;6245973]اول برای هر حرف یه شمارنده از نوع int بذارید

برای این کار به آرایه از نوع char بگیرید بعد ورودی رو بریزید توش

برای گرفتن طول ورودی از Strlen استفاده کنید

بعد توی یه حلقه از صفر شروع کنید بشمارید تا زمانی که به مقداری که strlen میده برسید

توی حلقه هم تک تک آرایه هارو چک کنید اگه برابر با هر کدوم از حروف بالا بود یکی به کانترش اضافه کنید(این کارو با switch انجام بدید راحت ترید)

تمام...!


میشه خواهشن برنامشو کمکم کنین
خیلی ممنون

Life24
10-07-2011, 19:23
كسي ميتونه در مورد ساختار ها به من توضيح بده؟
من اصلا بحث ساختار ها رو نيمفهمم براي چي هست و به چه درد ميخوره

brave_ie
10-07-2011, 22:45
ساختارها در واقع یک نوع هستند مثل int یا char این نوع رو شما خودتون تعریف میکنین
مثل وقتی که توی یک دیتابیس یک تیبل میسازید میگید هر رکورد چه فیلدهایی داشته باشه
اینجا هم همینطوره شما با تعریف یک استراکت میگی رکوردهایی میخوای که این اطلاعات خاص رو که تعریف کردی داشته باشه
مثلا یک استراکت به نام std میتونید تعریف کنید که توش نام و نام خانوادگی داشته باشه که هر کدوم از نوع رشته باشن
یک معدل داشته باشه از نوع double
و حتی یک استراکت دیگه داشته باشه مثل تاریخ تولد که خودش سه تا int داره
در خدمتیم:11:

Life24
12-07-2011, 14:54
ساختارها در واقع یک نوع هستند مثل int یا char این نوع رو شما خودتون تعریف میکنین
مثل وقتی که توی یک دیتابیس یک تیبل میسازید میگید هر رکورد چه فیلدهایی داشته باشه
اینجا هم همینطوره شما با تعریف یک استراکت میگی رکوردهایی میخوای که این اطلاعات خاص رو که تعریف کردی داشته باشه
مثلا یک استراکت به نام std میتونید تعریف کنید که توش نام و نام خانوادگی داشته باشه که هر کدوم از نوع رشته باشن
یک معدل داشته باشه از نوع double
و حتی یک استراکت دیگه داشته باشه مثل تاریخ تولد که خودش سه تا int داره
در خدمتیم:11:
دوست عزيز:
ميشه يك مثال بزنيد؟
مثلا ما ميگيم ارايه چي هست. مثالش ميشه مثلا ميانگين 10 عدد را حساب كنيم با ارايه
ساختار چي؟ ممنون :40::11:

MaSoUd555
13-07-2011, 02:07
دوست عزيز:
ميشه يك مثال بزنيد؟
مثلا ما ميگيم ارايه چي هست. مثالش ميشه مثلا ميانگين 10 عدد را حساب كنيم با ارايه
ساختار چي؟ ممنون :40::11:

مثال اینکه میگن مثلا

اسم و معدل 100 داش آموز ابتدایی،راهنمایی،دبیرستان ی رو ثبت کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

matin_0935
13-07-2011, 23:06
سلا م
دو تا آموزش توپ پيدا كردم يكي مال C يه دونه هم ويژوال C++
سرفصلاشونو تو همون لينك ببينيد
من كه كلي كيف كردم
همون سي دي هاي اموزشي تصويري كه ميريد از بازارميخريد تو اين سايت به صورت رايگان برا دانلود گذاشتن حتما بريددانلود كيند

اين آموزش C

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


اينم اموزش ويژوال C++

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



تشكر پليز

Life24
16-07-2011, 13:06
مثال اینکه میگن مثلا

اسم و معدل 100 داش آموز ابتدایی،راهنمایی،دبیرستان ی رو ثبت کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اقا يك سوال:
اين نصفه برنامه هست.
الان a={0}
قرار دادم جريان چيه؟ برنامه به grade صفر ميده؟ به كجا صفر ميده؟ از كجا ميفهمه به كجا بايد صفر بده؟


#include <iostream.h>
#include <conio.h>
struct student {
char name[20];
float grade;
};
int main ()
{
int i,n;
student a={0};
student b,c={0};

Life24
16-07-2011, 13:23
وقتي تريس كردم اين طور شد




a={"",0,0}


اگر اين مورد رو بفهمم خيلي خوب ميشه.
چرا اين طوري قرار داد و اين تعداد تعين شد؟

elhameli
16-07-2011, 14:53
سلام دوستان
می خواستم بدونم منظور از preprocessor directive در برنامه نویسی c++ چیه ؟

ممنون

MaSoUd555
17-07-2011, 06:49
اقا يك سوال:
اين نصفه برنامه هست.
الان a={0}
قرار دادم جريان چيه؟ برنامه به grade صفر ميده؟ به كجا صفر ميده؟ از كجا ميفهمه به كجا بايد صفر بده؟


#include <iostream.h>
#include <conio.h>
struct student {
char name[20];
float grade;
};
int main ()
{
int i,n;
student a={0};
student b,c={0};



سلام

در این دستور student a={0} تمامی متغیرهای عددی صفر رو میگیرند

حتی اگر آرایه هم بود grade، اگه به این صورت مینوشتی تمامی خونه های اون آرایه مقدار صفر میگرفتند
یا اگه int life; هم داشتی مقدارش برابر با صفر قرار میگرفت

به این مثال هم نگاه کن




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


این میاد name رو برابر با masoud قرار میده و و به ترتیب 19 رو در nomre[1] و 20 رو در nomre[2] قرار میده

MaSoUd555
17-07-2011, 06:59
سلام دوستان
می خواستم بدونم منظور از preprocessor directive در برنامه نویسی c++ چیه ؟

ممنون


سلام



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Life24
17-07-2011, 10:17
سلام

در این دستور student a={0} تمامی متغیرهای عددی صفر رو میگیرند

حتی اگر آرایه هم بود grade، اگه به این صورت مینوشتی تمامی خونه های اون آرایه مقدار صفر میگرفتند
یا اگه int life; هم داشتی مقدارش برابر با صفر قرار میگرفت

به این مثال هم نگاه کن




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


این میاد name رو برابر با masoud قرار میده و و به ترتیب 19 رو در nomre[1] و 20 رو در nomre[2] قرار میده



عزیز من که ارایه ای تعریف نکردم که این عناصرش رو صفر بده.
یک ساختار تعریف کردم و یک متغیر براش به نام a تعریف کردم که مقداری حافظه برام میگیره
این به کجا صفر میده؟ !!!

یک سوال دیگه
مثلا
int life
float x

وقتی من بگم s={0} این مقدار life رو فقط صفر میکنه و کاری به float نداره دیگه؟

MaSoUd555
17-07-2011, 10:49
عزیز من که ارایه ای تعریف نکردم که این عناصرش رو صفر بده.
یک ساختار تعریف کردم و یک متغیر براش به نام a تعریف کردم که مقداری حافظه برام میگیره
این به کجا صفر میده؟ !!!
یک سوال دیگه
مثلا
int life
float x
وقتی من بگم s={0} این مقدار life رو فقط صفر میکنه و کاری به float نداره دیگه؟


خب منم جواب سوالتو دادم دیگه
گفتم تمامی متغیرهای عددی رو برابر با صفر قرار میده
اینجا هم life صفر میشه هم x


اون مثال هم برای فهم بیشتر بود :31:

Life24
17-07-2011, 11:06
خب منم جواب سوالتو دادم دیگه
گفتم تمامی متغیرهای عددی رو برابر با صفر قرار میده
اینجا هم life صفر میشه هم x


اون مثال هم برای فهم بیشتر بود :31:

خوب یعنی شما میگی هر متغیری که ایجاد بشه جدید مقدارش صفر میشه درسته؟
راستی وقتی ما میزنیم s={0} خوب این صفر یکی هست و اونم مال int هستش
اگر s={0,0} بود باید float هم بده صفر
:13:

MaSoUd555
17-07-2011, 11:24
خوب یعنی شما میگی هر متغیری که ایجاد بشه جدید مقدارش صفر میشه درسته؟
راستی وقتی ما میزنیم s={0} خوب این صفر یکی هست و اونم مال int هستش
اگر s={0,0} بود باید float هم بده صفر
:13:

قسمت پررنگ هم من منظورتو متوجه نشدم!!!

درست میگی تو این مثال s={0,0} هم میاد همین کارو میکنه

اما یه چیز دیگه هم اینجا هست

وقتی تو میای مقدار دهی اولیه میکنی اگه بنویسی s={0} چون اینجا تعداد مقدارها از عناصر موجود در ساختمان کمتره به طور اتوماتیک (به غیر از اولی که خودت مقدار دهی کردی) متغیرهای عددی رو برابر با 0 قرار میده و متغیرهای رشته ای رو برابر با NULL

Life24
17-07-2011, 11:34
قسمت پررنگ هم من منظورتو متوجه نشدم!!!

درست میگی تو این مثال s={0,0} هم میاد همین کارو میکنه

اما یه چیز دیگه هم اینجا هست

وقتی تو میای مقدار دهی اولیه میکنی اگه بنویسی s={0} چون اینجا تعداد مقدارها از عناصر موجود در ساختمان کمتره به طور اتوماتیک (به غیر از اولی که خودت مقدار دهی کردی) متغیرهای عددی رو برابر با 0 قرار میده و متغیرهای رشته ای رو برابر با NULL

قسمت پر رنگ منظورم این بود که این یعنی برعکس ارایه هست؟
ارایه اول میسزای مثلا ا 100 خانه. بعد صفر میدی به همش میره و بیشتر از اون دیگه صفر نمیشه
اما ساختار هر متغیری که ما بعد ایجاد میکنیم صفر میریزه توش خودکار؟
چون float grade که ارایه نیست که ما بهش صفر بخواهیم بدیم.

اقا تشکر از شما خیلیلی ممنون :11: :40:

MaSoUd555
17-07-2011, 11:43
قسمت پر رنگ منظورم این بود که این یعنی برعکس ارایه هست؟
ارایه اول میسزای مثلا ا 100 خانه. بعد صفر میدی به همش میره و بیشتر از اون دیگه صفر نمیشه
اما ساختار هر متغیری که ما بعد ایجاد میکنیم صفر میریزه توش خودکار؟
چون float grade که ارایه نیست که ما بهش صفر بخواهیم بدیم.
اقا تشکر از شما خیلیلی ممنون :11: :40:

بازم یخرده گنگ بود :31:شرمنده من گیجم
اما اگه منظورت اینه هر متغیری از نوع Student که تعریف میکنید همین رفتار باهاش میشه نه :31:
چون اینجا گفتی student s={0} خب قطعا فقط متغیرهای مربوط به S این رفتار باهاشون میشه

یا شایدم منظورت اینه که ما یه متغیر بیایم به ساختمان student اضافه کنیم مثلا int masoud در این صورت بله برای اون هم صفر در نظر میگیره :31:

خواهش میکنم :20:

Life24
17-07-2011, 11:50
بازم یخرده گنگ بود :31:شرمنده من گیجم
اما اگه منظورت اینه هر متغیری از نوع Student که تعریف میکنید همین رفتار باهاش میشه نه :31:
چون اینجا گفتی student s={0} خب قطعا فقط متغیرهای مربوط به S این رفتار باهاشون میشه

یا شایدم منظورت اینه که ما یه متغیر بیایم به ساختمان student اضافه کنیم مثلا int masoud در این صورت بله برای اون هم صفر در نظر میگیره :31:

خواهش میکنم :20:

اقا سوال اخر :31:

int life
float dar
double divar

student s={0,0}

تو این مورد باز همه صفر میشن ؟ یا فقط life و dar?

MaSoUd555
17-07-2011, 11:53
اقا سوال اخر :31:
int life
float dar
double divar
student s={0,0}
تو این مورد باز همه صفر میشن ؟ یا فقط life و dar?

.........همه :31::31:

Life24
17-07-2011, 12:03
.........همه :31::31:

:20: خوب این چه وضعش هست شاید ما نخواهیم اخری مقدار بگیره :31:

MaSoUd555
17-07-2011, 12:15
:20: خوب این چه وضعش هست شاید ما نخواهیم اخری مقدار بگیره :31:

دیگه این دست ما نیست :31:

Life24
21-07-2011, 14:23
ميگم عزيز
توابع سربارگذاري شده مگر توابعي همنام نيستند با تعداد آرگومان هاي متفاوت؟
به نظرتون چرا بهش ميگن سربارگذاري شده؟
تو فهمش مشكل ندارم
فقط ميشه يك تعريف ازش بگيد و كجاها به كار ما مياد. مثل همون ساختار كه مثال زديد و فهميدم چي به چي هست ممنونم

msartin
21-07-2011, 22:54
سلام لطفا جواب سوال منو بدید:
توی سی شارپ به دو پایگاه داده اکسس متصل شدم . تمام دستوراتشو نوشتم ولی به یکیشون ارور میده، فقط به دستور con.Open();
میشه بگید چیکار کنم؟

MaSoUd555
22-07-2011, 07:03
ميگم عزيز
توابع سربارگذاري شده مگر توابعي همنام نيستند با تعداد آرگومان هاي متفاوت؟
به نظرتون چرا بهش ميگن سربارگذاري شده؟
تو فهمش مشكل ندارم
فقط ميشه يك تعريف ازش بگيد و كجاها به كار ما مياد. مثل همون ساختار كه مثال زديد و فهميدم چي به چي هست ممنونم

این همون polymorphism خودمونه دیگه نه ؟:31:

نمیدونم تاحالا با زبان C# برنامه نوشتی یا نه

نگاه کن یه نمونش WriteLine توی c# که به خیلی صورت میشه نوشتش !!!

مثلا برای چاپ فقط یه عدد int یا double یا float کافیه مثلا بنویسی

Console.WriteLine(3);

یا برای چاپ کردن یه استرینگ

Console.WriteLine("Salam");

این شد یه تابع با یک اسم یکسان و ورودی های مختلف

ebi8956
31-07-2011, 13:39
لطفا راهنمایی کنید
برای شروع برنامه نویسی (ساده)به زبان ++c با چه کتابی و ادیتوری شروع کنم آیا در همین سایت هست .

Xilevens
03-08-2011, 11:13
لطفا راهنمایی کنید
برای شروع برنامه نویسی (ساده)به زبان ++c با چه کتابی و ادیتوری شروع کنم آیا در همین سایت هست .
دوست عزیز واسه شروع میتونید از ادیتور dev استفاده کنید که خیلی خوبه
و واسه کتاب دایتل
که انگلیسیشو میتونید رو نت پیدا کنید
که این فقط واسه شروع هست و کتاب خیلی خوبی هم نیست

بعد که راه افتادید باید کتاب رو عوض کنید یکی از گزینه ها ASCII C++n هست که واسه مبتدی ها سخته

(اون n هم اضافه است)

MERLIN_BOZORG
04-08-2011, 00:24
سلام من توی C# به مشکل برخوردم
وقتی یه کتابخونه ی کلاس درست میکنم و ارجاع میدم به برنامه و با دستور Using فضای نامشو به برنامه اضافه می کنم بازم نمی تونم از اون کلاسها استفاده کنم اعصابمو ریخته به هم
وقتی هم که فضای نام کلاسو به برنامه می دم و دات میزنم اصلا کلاسهام توی کتابخونه ی کلاس نیستن
واسه همین فکر می کنم که اصلا کتابخونه ی کلاسمو صحیح درست نمی کنم
یه کمکی بکنین دارم هی درجا میزنم (چون تازه دارم C# رو یاد میگیرم با خود آموز توی این بخش گیر کردم.الان سه روزه دارم هی این بخشو مرور میکنم که نکنه جای رو درست انجام نمی دم اما همه ی مراحل قدم به قدم با کتاب پیش رفتم بازم به مشکل می خورم)

MaSoUd555
04-08-2011, 05:39
سلام من توی C# به مشکل برخوردم
وقتی یه کتابخونه ی کلاس درست میکنم و ارجاع میدم به برنامه و با دستور Using فضای نامشو به برنامه اضافه می کنم بازم نمی تونم از اون کلاسها استفاده کنم اعصابمو ریخته به هم
وقتی هم که فضای نام کلاسو به برنامه می دم و دات میزنم اصلا کلاسهام توی کتابخونه ی کلاس نیستن
واسه همین فکر می کنم که اصلا کتابخونه ی کلاسمو صحیح درست نمی کنم
یه کمکی بکنین دارم هی درجا میزنم (چون تازه دارم C# رو یاد میگیرم با خود آموز توی این بخش گیر کردم.الان سه روزه دارم هی این بخشو مرور میکنم که نکنه جای رو درست انجام نمی دم اما همه ی مراحل قدم به قدم با کتاب پیش رفتم بازم به مشکل می خورم)

سلام هر چند اینجا جاش نیست این بخش مال C++ ه

اما

ببین من الان یه کلاس دارم با این کد خب؟



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


میتونم اینجوری بهش دسترسی داشته باشم



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


البته اگه با استفاده از using فضای نام رو اضافه کنی این قطعه کد کفایت میکنه ;)



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


یه چیزی که اینجا خیلی مهمه اینه توابع Static باشند ;)

اگه توابع توی dll رو Static تعریف نکنی برای استفاده ازشون باید شی تعریف کنی

والسلام :31:

MERLIN_BOZORG
04-08-2011, 23:35
سلام هر چند اینجا جاش نیست این بخش مال C++ ه

اما

ببین من الان یه کلاس دارم با این کد خب؟



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


میتونم اینجوری بهش دسترسی داشته باشم



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


البته اگه با استفاده از using فضای نام رو اضافه کنی این قطعه کد کفایت میکنه ;)



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


یه چیزی که اینجا خیلی مهمه اینه توابع Static باشند ;)

اگه توابع توی dll رو Static تعریف نکنی برای استفاده ازشون باید شی تعریف کنی

والسلام :31:









مرسی
میشه تاپیکشو بهم بدین
لطف کردی جواب دادی اما من اینارو میدونستم
مشکل من این نیست که نتونم از توابع یک کلاس استفاده کنم
مشکل من اینه که وقتی فایل DLL ساخته میشه
و می خوام از کلاسهای این فایل توی یک پروژه استفاده کنم شی رو که از این کلاسها میسازم رو قبول نمیکنه در واقع ارور میده که کلاس مورد نظر پیدا نشد
(همونطور که میدونی وقتی اسم یه کلاس رو توی ویژوال استدیو مینویسی به رنگ سبز میشه اما اینجا وقتی اسم کلاسی که درون فایل DLL قرار داره رو مینویسم اصلا نمی شناسدش)

kingtak
05-08-2011, 00:29
سلام دوستای عزیز
من تازه با برنامه نویسی آشنا میشم
چند تا سوال داشتم.ممنون میشم اگه دوستان به سوالاتم جواب بدن
یکی اینکه:
به نظر شما من از c شروع کنم یا c++?
دوم اینکه مفهوم شی گرایی در c++ چیه؟یعنی اگه بخوام برنامه ای مثل بابیلون یا هر برنامه ای که از تم و اسکین توش استفاده شده میشه با c++ نوشت؟چون توی سی دیدم که برنامه های تو محیط داس اجرا میشن.آیا میشه برنامه ای که با vb نوشته شده رو توی سی++ نوشت؟(مثلا از دکمه یا تم استفاده کرد)
به نظر شما تو چه مدتی میشه زبان c++ رو یاد گرفت؟

MaSoUd555
05-08-2011, 01:10
مرسی
میشه تاپیکشو بهم بدین
لطف کردی جواب دادی اما من اینارو میدونستم
مشکل من این نیست که نتونم از توابع یک کلاس استفاده کنم
مشکل من اینه که وقتی فایل DLL ساخته میشه
و می خوام از کلاسهای این فایل توی یک پروژه استفاده کنم شی رو که از این کلاسها میسازم رو قبول نمیکنه در واقع ارور میده که کلاس مورد نظر پیدا نشد
(همونطور که میدونی وقتی اسم یه کلاس رو توی ویژوال استدیو مینویسی به رنگ سبز میشه اما اینجا وقتی اسم کلاسی که درون فایل DLL قرار داره رو مینویسم اصلا نمی شناسدش)

کارایی که میکنید کاملا درست، نباید مشکلی باشه

DLL رو با add reffrence ادد میکنید؟

MaSoUd555
05-08-2011, 01:34
سلام دوستای عزیز
من تازه با برنامه نویسی آشنا میشم
چند تا سوال داشتم.ممنون میشم اگه دوستان به سوالاتم جواب بدن
یکی اینکه:
به نظر شما من از c شروع کنم یا c++?
دوم اینکه مفهوم شی گرایی در c++ چیه؟یعنی اگه بخوام برنامه ای مثل بابیلون یا هر برنامه ای که از تم و اسکین توش استفاده شده میشه با c++ نوشت؟چون توی سی دیدم که برنامه های تو محیط داس اجرا میشن.آیا میشه برنامه ای که با vb نوشته شده رو توی سی++ نوشت؟(مثلا از دکمه یا تم استفاده کرد)
به نظر شما تو چه مدتی میشه زبان c++ رو یاد گرفت؟

Cpp رو یاد بگیر

شی گرایی هم در خلاصــــــــــه یعنی اینکه یه نفر دیگه یه کلاسی میسازه شما میتونید با ساختن شی ازش استفاده کنید

بله میشه نوشت ، منتها کار سختیه(این کارو با C# میتونید انجام بدید خیلی ساده تر)

مدت زمان یاد گرفتن زبان های برنامه نویسی نامحدوده ;) زمان خاصی نداره

MERLIN_BOZORG
05-08-2011, 16:35
کارایی که میکنید کاملا درست، نباید مشکلی باشه

DLL رو با add reffrence ادد میکنید؟

آره اول با add reffrence ادد می کنم بعد هم توی برنامه از دستور Using و فضای نام کتابخانه ی کلاس استفاده میکنم اما وقتی می خوام از کلاسها استفاد کنم وقتی اسم کلاسو مینویسم ارور میده که همچین کلاسی توی فضای نام وجود نداره رفته رو مخم

havva
06-08-2011, 01:53
سلام

من برای یادگیری کار به یه دستگاه مدتی شروع کردم C++ بخونم الان که دارم یوزر منوال اون رو می خونم یادم نمی اد و نمی فهمم این 3 خط چین؟ یا اسم ها کاری ندارم می خونم با کاری که کرده اشنا شم مثلا این :: چیه ؟
این سه خط منظورمه نمی فهمم چی میگه ممنون میشم راهنمایی کنید



IceUtils::IceSharedFunctorMemberH<IceObj> m_sharedObj;
IceUtils::IceFunctorMutex m_ObjMutex;
IceUtils::IceFunctorGuard ObjGuard(m_ObjMutex);

Mr Mohabat
06-08-2011, 09:02
ceUtils این کلاس هست
:: جدا سازی تابع از کلاس

:IceSharedFunctorMemberH<IceObj> m_sharedObj
IceFunctorMutex m_ObjMutex
IceFunctorGuard ObjGuard(m_ObjMutex)

اینها هم توابع و متغیر های کلاس هستش

havva
06-08-2011, 16:11
ceUtils این کلاس هست
:: جدا سازی تابع از کلاس

اینها هم توابع و متغیر های کلاس هستش

ممنون مثلا در این خط

IceUtils::IceSharedFunctorMemberH<IceObj> m_sharedObj;

این مقدار <IceObj> چیه؟ این رو من در قبلا در کتابی که خوندم ندیده بودم وبرام اشنا نبود

همچنین در این خط
IceUtils::IceFunctorMutex m_ObjMutex;
وقتی تابع رو از کلاس جدا کرده بعدش یه فاصله گذاشته و نوشته m_ObjMutex این چیه؟ این هم جزو تابع هست؟ قبلا ندیده بودم این شکلی اش رو برای تعریف تابعهاش


ممنون از کمک و راهنماییت

sajadblog.blogfa
06-08-2011, 17:56
سلام
دوستان من دارم یه برنامه می نویسم که یه جایی احتیاج عددی وارد بشه اگر عدد 0 باشه قبول نکنه و اگر عددی را وارد نکرد 1 در نظر بگیرد

من یه متغییر consolekeyinfo تعریف کردم مقدار بدست امده رو مقایسه می کنه اگر 1 باشه break می کنه و مقدار میده ولی اگر چیز دیگه ای وارد کنه فقط توی modifires مقدار decimal اون کارکتر سیو می شه

اول می خواستم نظرتون رو در مورد الگوریتم بدونم

بعد اینکه آیا conver خاصی وجود داره که مقدار decimal یک کارکتر رو به یک مقدار انتیجر تبدیل کنه من کلاس convert رو برسی کردم چیزی پیدا نکردم
این هم کد
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید;
با تشکر

sepand_salehi
13-08-2011, 14:49
سلام
می خواستم بپرسم که توابع arcرو تو C++ چجوری می شه تعریف کرد. مثل arctanX

eldared
14-08-2011, 22:32
منم تازه در حال یاد گرفتن c++ هستم
این قسمت برگشتی ها رو مشکل دارم مثلا میتونید بگید این دستور زیر چه جوری کار میکنه و همین طور این return ها چه جوری کار میکنن؟؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MERLIN_BOZORG
14-08-2011, 23:20
return نتیجه ی عمل تابع رو توی اسم تابع ذخیره میکنه
برای درک تابع های بازگشتی هم مثال عددی بزن.

PC_Expert
15-08-2011, 00:52
سلام و درود، دوستم دانشجوی رشته الکترونیکه، این برنامه رو به من داده واسش ترجمه کنم، اما نمیدونم چیه! کسی میتونه کمک کنه؟

یکم زیاده ، لطف کنید حوصله به خرج بدین و بخونین. ممنون.

#include <tiny2313.h>
#include <delay.h>
#define INDEX 36
char col;
flash const unsigned char image[INDEX] = { 254, 16 , 16 , 16 , 254, 0,
254, 146, 146, 146, 130, 0,
64 , 128, 130, 126, 2 , 0,
140, 146, 146, 146, 98 , 0,
252, 18 , 18 , 18 , 252, 0,
254, 8 , 16 , 32 , 254, 0};

// External Interrupt 1 service routine
interrupt [EXT_INT1] void ext_int1_isr(void){

for( col =INDEX - 1; col >= 0; col--){
PORTB =~image[ col];
delay_ms( 100);
PORTB = 0xff;
delay_ms( 50);}

// Place your code here

}

void main(void)
{
// Declare your local variables here

// Crystal Oscillator division factor: 1
#pragma optsize-
CLKPR=0x80;
CLKPR=0x00;
#ifdef _OPTIMIZE_SIZE_
#pragma optsize+
#endif

// Input/Output Ports initialization
// Port A initialization
// Func2=In Func1=In Func0=In
// State2=T State1=T State0=T
PORTA=0x00;
DDRA=0x00;

// Port B initialization
// Func7=Out Func6=Out Func5=Out Func4=Out Func3=Out Func2=Out Func1=Out Func0=Out
// State7=0 State6=0 State5=0 State4=0 State3=0 State2=0 State1=0 State0=0
PORTB=0x00;
DDRB=0xFF;

// Port D initialization
// Func6=In Func5=In Func4=In Func3=In Func2=In Func1=In Func0=In
// State6=T State5=T State4=T State3=T State2=T State1=T State0=T
PORTD=0x00;
DDRD=0x00;

// Timer/Counter 0 initialization
// Clock source: System Clock
// Clock value: Timer 0 Stopped
// Mode: Normal top=FFh
// OC0A output: Disconnected
// OC0B output: Disconnected
TCCR0A=0x00;
TCCR0B=0x00;
TCNT0=0x00;
OCR0A=0x00;
OCR0B=0x00;

// Timer/Counter 1 initialization
// Clock source: System Clock
// Clock value: Timer1 Stopped
// Mode: Normal top=FFFFh
// OC1A output: Discon.
// OC1B output: Discon.
// Noise Canceler: Off
// Input Capture on Falling Edge
// Timer1 Overflow Interrupt: Off
// Input Capture Interrupt: Off
// Compare A Match Interrupt: Off
// Compare B Match Interrupt: Off
TCCR1A=0x00;
TCCR1B=0x00;
TCNT1H=0x00;
TCNT1L=0x00;
ICR1H=0x00;
ICR1L=0x00;
OCR1AH=0x00;
OCR1AL=0x00;
OCR1BH=0x00;
OCR1BL=0x00;

// External Interrupt(s) initialization
// INT0: On
// INT0 Mode: Falling Edge
// INT1: Off
// Interrupt on any change on pins PCINT0-7: Off
GIMSK=0x40;
MCUCR=0x02;
EIFR=0x40;

// Timer(s)/Counter(s) Interrupt(s) initialization
TIMSK=0x00;

// Universal Serial Interface initialization
// Mode: Disabled
// Clock source: Register & Counter=no clk.
// USI Counter Overflow Interrupt: Off
USICR=0x00;

// Analog Comparator initialization
// Analog Comparator: Off
// Analog Comparator Input Capture by Timer/Counter 1: Off
ACSR=0x80;

// Global enable interrupts
#asm("sei")

while (1)
{
// Place your code here

};
}

ASUS POWER
15-08-2011, 12:47
سلام
توی #C می نویسم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
x هم یه متغیر double هستش که گاهی می تونه NaN بشه اما برنامه اصلا این if رو چک نمی کنه و گاهی من در خروجی NaN دریافت می کتم .
با تشکر

ASUS POWER
15-08-2011, 14:54
می خوام کاراکتر های یه textbox رو خرد کنم ، چرا ارور می ده ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamed20200
15-08-2011, 15:14
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم..
من میخواستم در برنامه نویسی c یک سری اعداد رو که در یک آرایه دو بعدی میخوام قرارشون بدم رو از یک فایل txt خارج از برناه هست رو بخونم و در برنامه ازش استفاده کنم میشه کمک کنید و بگید که باید از چه کدی استفاده کنم آخه خیلی c بلد نیستم ...
با تشکر فراوان.

Mr Mohabat
15-08-2011, 15:24
string str;
int n;
str = textBox1.Text;
n = str.Length;
string[] strn= new string[n];
for (int i = 0; i <= n - 1; i++)
{
strn[i] = str.Substring(i, i + 1);
}
MessageBox.Show(strn[n]);
دوست عزیز اگه کدت رو این جوری بنویسی بهتره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای strn[[i] هم می تونی از str[i].Tostring() استفاده کنی
str از نوع string هست که میشه یه آرایه از نوع char در نظر گرفت
str[i] هم یک متغیر از نو char می باشد که باید به string تبدیل بشه
موفق باشید

Mr Mohabat
15-08-2011, 15:34
چرا ارور می ده ؟

strn[i] = str.Substring(i, i + 1);
شما می خواین چنتا کاراکتر رو وارد strn[i] بکنی ؟
به جای i+1 تعداد کاراکتر رو بنویسید
اون ارور هم به خاطر اینه که وقتی i=n/2 به بالا باشه
چون می خواد i+1 کاراکنر بعد از نقطه خانه i رو بخونه و
i+(i+1)=n/2+(n/2+1)=n+1 بزرگتر از n طول رشته str می باشد
پس ارور می دهد
موفق یاشید

ASUS POWER
15-08-2011, 16:44
شما می خواین چنتا کاراکتر رو وارد strn[i] بکنی ؟
به جای i+1 تعداد کاراکتر رو بنویسید
اون ارور هم به خاطر اینه که وقتی i=n/2 به بالا باشه
چون می خواد i+1 کاراکنر بعد از نقطه خانه i رو بخونه و
i+(i+1)=n/2+(n/2+1)=n+1 بزرگتر از n طول رشته str می باشد
پس ارور می دهد
موفق یاشید

من فکر می کردم عدد دوم کاراکتر آخره . به هر حال ممنون

MaSoUd555
15-08-2011, 18:30
می خوام کاراکتر های یه textbox رو خرد کنم ، چرا ارور می ده ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خود دات نت برای اینکار تابع داره :)



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MaSoUd555
15-08-2011, 18:52
سلام
توی #C می نویسم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدx هم یه متغیر double هستش که گاهی می تونه NaN بشه اما برنامه اصلا این if رو چک نمی کنه و گاهی من در خروجی NaN دریافت می کتم .
با تشکر

double.IsNaN رو امتحان کن



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


اینجا مقدار true برمیگردونه

ASUS POWER
16-08-2011, 13:18
سلام
می خواستم یه textbox رو چک کنم که آیا توش فقط عدد هست یا نه .
با تشکر

MaSoUd555
16-08-2011, 17:25
سلام
می خواستم یه textbox رو چک کنم که آیا توش فقط عدد هست یا نه .
با تشکر

سلام برای اینکار میتونی همون اولش با استفاده از Event keypress کاربر رو وادار کنی که فقط اعداد رو وارد کنه (تو اینترنت سرچ بزنم مطلب در موردش زیاده)

یا اینکه میتونی از Regex استفاده کنی یه نمونه مثال کوچیک که فقط اعداد رو قبول میکنه



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


همون کار خودتم کار خوبیه اینکه تکست باکسو خورد کنیو تک تک اعضاشو چک کنی بین 0 تا 9 هست یا نه

eldared
19-08-2011, 15:12
هرکس میتونه درباره ی void یه توضیح بده و اگه ممکنه یه برنامه ی ساده ی نمایش یه متن(یه cout )ساده رو با استفاده از void به طور کامل بنویسه تا من طرز استفاده اش رو بفهمم:20:
با تشکر

MaSoUd555
19-08-2011, 16:03
هرکس میتونه درباره ی void یه توضیح بده و اگه ممکنه یه برنامه ی ساده ی نمایش یه متن(یه cout )ساده رو با استفاده از void به طور کامل بنویسه تا من طرز استفاده اش رو بفهمم:20:
با تشکر

void اسمش روشه یعنی پوچ تهی خالی ، اگه قرار نباشه تابعی مقداری برگردونه از Void استفاده میکنند



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ebi8956
20-08-2011, 02:11
دوستان لطفا کمک کنید
ویندوز سون -ساده ترین برنامه - خطا هم ندارد- با ویژوال اکسپرس 2010 -
اما صفحه خروجی برای لحظه کوتاهی نمایان وپنهان میشود. مشکل چیست؟
#include "stdafx.h"
#include <iostream>
int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
{
std::cout<<"888";
return 0;
}

sin2x=2sinxcosx
20-08-2011, 11:14
دوستان لطفا کمک کنید
ویندوز سون -ساده ترین برنامه - خطا هم ندارد- با ویژوال اکسپرس 2010 -
اما صفحه خروجی برای لحظه کوتاهی نمایان وپنهان میشود. مشکل چیست؟
#include"stdafx.h"
#include<iostream>
int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
{
std::cout<<"888";
return 0;
}


به جای F5 با CTRL + F5 اجرا کنین

eldared
20-08-2011, 18:03
من برنامه ی زیر رو توی کامپایلر dev c++ هرکاری میکنم اجرا نمیکنه
هرکی میتونه کمک کنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ارورش هم اینه:

'main' must return 'int'

و ارورش رو سر اولین } میده

MaSoUd555
20-08-2011, 18:21
من برنامه ی زیر رو توی کامپایلر dev c++ هرکاری میکنم اجرا نمیکنه
هرکی میتونه کمک کنه
[CODE]#include<iostream>
#include<conio.h>
}
'main' must return 'int'



سلام خب خودش داره میگه دیگه :31: ارور داره میگه که تابع Main باید int برگردونه void main() رو به int main تبدیل کنید :46:

eldared
20-08-2011, 20:06
به اون شکل میتونم بنویسم
میخوام با استفاده از void باشه
اگه بخوام اون شکلی بنویسم return 0 , ... هم باید استفاده کنم

MaSoUd555
20-08-2011, 20:27
به اون شکل میتونم بنویسم
میخوام با استفاده از void باشه
اگه بخوام اون شکلی بنویسم return 0 , ... هم باید استفاده کنم

پس باید از کامپایلرهایی مثل برلند استفاده کنید

توی کامپایلر های جدید باید main حتما int برگردونه

kingtak
23-08-2011, 22:49
با سلام خدمت اساتید گرامی
آقا من یه جایی از این مساله رو متوجه نمیشم.اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم.از کتاب آقای قمی هستش

"برنامه ای که تعدادی مقادیر صحیح را از ورودی بگیرد و در آرایه ای قرار دهد.سپس توسط تابعی کوچکترین عنصر و محل وجود آن را پیدا کند.(حداکثر تعداد اعداد 20 است).آخرین عدد ورودی صفر است
من متوجه نمی شم این; --size چه کاری انجام میده.اگه لطف کنید مساله رو تشریح کنید ممنون میشم:40::11::11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MaSoUd555
23-08-2011, 23:18
توی مسئله گفته شده آخرین عدد ورودی صفر است، یعنی باید صفر رو به منزله ی پایان حلقه بدونه، بنابراین شما باید اینقد عدد بگیرید تا زمانی که به صفر برسید،زمانی که شما صفر رو وارد میکنید این شرط اجرا میشه، اینجاست که برابر با صفره و از حلقه خارج میشه
حالا اینجا اگه size رو -- نکنی صفر هم که توی آرایه به عنوان آخرین عدد وارد شده توی حلقه در تابع findmin چک میشه ، و چون صفر از همه کوچیکتره بنابراین همیشه برنامه شما جواب صفر میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن میتونی جاش اینجوری بنویسی



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و size-- رو برداری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MERLIN_BOZORG
23-08-2011, 23:21
شما خیلی راحت با بر داشتن همون قسمت size-- و امتحان برنامه متوجه میشید که جواب برنامه همیشه عدد 0 میشه
اون هم به این خاطر که آخرین عدد آرایه عدد 0 قرار میگیره پس برای اینکه برنامه آخرین عدد رو در نظر نگیره یکی از مقدار size کم میکنیم


**************************

دوستان من تاپیک مربوط به سوالات C# رو پیدا نمی کنم
(انقدر دوستان واسه هر سوالشون یه تاپیک باز کردن این بخش پر تاپیک های تک پستی یا تک صفحه ای شده)
من چون دارم به صورت خود آموز C# رو یاد میگیرم برام کلی سوال پیش میاد که نمی دونم کجا بپرسم
لطفا یکی کمک کنه

sin2x=2sinxcosx
24-08-2011, 12:15
دوستان من تاپیک مربوط به سوالات C# رو پیدا نمی کنم
(انقدر دوستان واسه هر سوالشون یه تاپیک باز کردن این بخش پر تاپیک های تک پستی یا تک صفحه ای شده)
من چون دارم به صورت خود آموز C# رو یاد میگیرم برام کلی سوال پیش میاد که نمی دونم کجا بپرسم
لطفا یکی کمک کنه

اصولا #C به انجمن C مربوط نمیشه که تاپیک سوالاتش هم اینجا باشه :دی
در انجمن دات نت مطرح کنین ...

kingtak
24-08-2011, 13:28
آقا دمتون گرم.متوجه شدم.خیلی ممنون:40::40::40::40::40::40::11::11::11::11: :11::11::11::40::40::40::40::40:

neomn
26-08-2011, 14:07
سلام
اگه میشه کد حذف کردن یه فایل مثلا از درایو c رو برام بنویسید لطفا
تو نوشتنش مشکل دارم با c++

mer30

sin2x=2sinxcosx
26-08-2011, 14:52
سلام
اگه میشه کد حذف کردن یه فایل مثلا از درایو c رو برام بنویسید لطفا
تو نوشتنش مشکل دارم با c++

mer30


مثلا :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

djsohrab2007
27-08-2011, 14:48
سلام،
من 2 تا سوال کلی داشتم :
1. COM چیست و چجوری میشه ازش تو برنامه نویسی استفاده کرد ؟
2. IPC را در برنامه نویسی کسی توضیح میده ؟

من زبانم داغونه خواهش مندم رفرنس انگلیسی ندید ، بی زحمت کامل توضیح دهید.

ممنون ببخشید وقت شما را گرفتم

djsohrab2007
28-08-2011, 05:49
سوال دوم :

من تفاوت و طرز استفاده __stdcall ، __cdecl، __fastcall، __thiscall را بلد نیستم، در MSDN نگاه کردم ظاهرا کامل توضیح داده بود من کلمه کلمه ترجمه کردم ولی آخرش نفهمیدم چی شد، یعنی متوجه نشدم دقیقا وقتی از این ها استفاده می کنی چه اتفاقی می افته ؟ یا یکسری جاها گفته بود اگر در چنین وضعیتی باشید ف استفاده از این بهتره زیرا . . ..

من نه شرطش را متوجه شدم و نه دلیلش را.

من توضیحات انگلیسی MSDN را در اینجا ( با لینک کاملش ) قرار می دم ، هرکس که فهمید چی گفته لطفا توضیح بده ( بی زحمت توضیح کامل ) اگر لطف کنید ترجمه دقیق فارسی آن را بگذارید ، من کم کم یاد می گیرم متن انگلیسی بخوانم.

با تشکر از لطف دوستان-ببخشید اینقدر سوال می پرسما


__thiscall :


The __thiscall calling convention is used on member functions and is the default calling convention used by C++ member functions that do not use variable arguments. Under __thiscall, the callee cleans the stack, which is impossible for vararg functions. Arguments are pushed on the stack from right to left, with the this pointer being passed via register ECX, and not on the stack, on the x86 architecture.

One reason to use __thiscall is in classes whose member functions use __clrcall by default. In that case, you can use __thiscall to make individual member functions callable from native code.

When compiling with /clr:pure ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), all functions and function pointers are __clrcall unless specified otherwise.

In releases before Visual C++ 2005, the thiscall calling convention could not be explicitly specified in a program, because thiscall was not a keyword.

vararg member functions use the __cdecl calling convention. All function arguments are pushed on the stack, with the this pointer placed on the stack last

Because this calling convention applies only to C++, there is no C name decoration scheme.

On Itanium Processor Family (IPF) and x64 machines, __thiscall is accepted and ignored by the compiler; on an IPF chip, by convention, parameters are passed in register.

For non-static class functions, if the function is defined out-of-line, the calling convention modifier does not have to be specified on the out-of-line definition. That is, for class non-static member methods, the calling convention specified during declaration is assumed at the point of definition.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__fastcall :

The __fastcall calling convention specifies that arguments to functions are to be passed in registers, when possible. The following list shows the implementation of this calling convention.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__cdecl :

This is the default calling convention for C and C++ programs. Because the stack is cleaned up by the caller, it can do vararg functions. The __cdecl calling convention creates larger executables than __stdcall ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), because it requires each function call to include stack cleanup code. The following list shows the implementation of this calling convention.

On Itanium Processor Family (IPF) and x64 processors, __cdecl is accepted and ignored by the compiler; on IPF, by convention, parameters are passed in register.

Place the __cdecl modifier before a variable or a function name. Because the C naming and calling conventions are the default, the only time you need to use __cdecl is when you have specified the /Gz (stdcall) or /Gr (fastcall) compiler option. The /Gd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) compiler option forces the __cdecl calling convention.

For non-static class functions, if the function is defined out-of-line, the calling convention modifier does not have to be specified on the out-of-line definition. That is, for class non-static member methods, the calling convention specified during declaration is assumed at the point of definition. Given this class definition,

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__stdcall:

The __stdcall calling convention is used to call Win32 API functions. The callee cleans the stack, so the compiler makes vararg functions __cdecl. Functions that use this calling convention require a function prototype.

The /Gz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) compiler option specifies __stdcall for all functions not explicitly declared with a different calling convention.

Functions declared using the __stdcall modifier return values the same way as functions declared using __cdecl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

On Itanium Processor Family (IPF) and x64 processors, __stdcall is accepted and ignored by the compiler; on IPF, by convention, parameters are passed in register.

For non-static class functions, if the function is defined out-of-line, the calling convention modifier does not have to be specified on the out-of-line definition. That is, for class non-static member methods, the calling convention specified during declaration is assumed at the point of definition

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

djsohrab2007
28-08-2011, 06:04
سوال دوم :

من تفاوت و طرز استفاده __stdcall ، __cdecl، __fastcall، __thiscall را بلد نیستم، در MSDN نگاه کردم ظاهرا کامل توضیح داده بود من کلمه کلمه ترجمه کردم ولی آخرش نفهمیدم چی شد، یعنی متوجه نشدم دقیقا وقتی از این ها استفاده می کنی چه اتفاقی می افته ؟ یا یکسری جاها گفته بود اگر در چنین وضعیتی باشید ف استفاده از این بهتره زیرا . . ..

من نه شرطش را متوجه شدم و نه دلیلش را.

من توضیحات انگلیسی MSDN را در اینجا ( با لینک کاملش ) قرار می دم ، هرکس که فهمید چی گفته لطفا توضیح بده ( بی زحمت توضیح کامل ) اگر لطف کنید ترجمه دقیق فارسی آن را بگذارید ، من کم کم یاد می گیرم متن انگلیسی بخوانم.

با تشکر از لطف دوستان-ببخشید اینقدر سوال می پرسما


__thiscall :


The __thiscall calling convention is used on member functions and is the default calling convention used by C++ member functions that do not use variable arguments. Under __thiscall, the callee cleans the stack, which is impossible for vararg functions. Arguments are pushed on the stack from right to left, with the this pointer being passed via register ECX, and not on the stack, on the x86 architecture.

One reason to use __thiscall is in classes whose member functions use __clrcall by default. In that case, you can use __thiscall to make individual member functions callable from native code.

When compiling with /clr:pure ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), all functions and function pointers are __clrcall unless specified otherwise.

In releases before Visual C++ 2005, the thiscall calling convention could not be explicitly specified in a program, because thiscall was not a keyword.

vararg member functions use the __cdecl calling convention. All function arguments are pushed on the stack, with the this pointer placed on the stack last

Because this calling convention applies only to C++, there is no C name decoration scheme.

On Itanium Processor Family (IPF) and x64 machines, __thiscall is accepted and ignored by the compiler; on an IPF chip, by convention, parameters are passed in register.

For non-static class functions, if the function is defined out-of-line, the calling convention modifier does not have to be specified on the out-of-line definition. That is, for class non-static member methods, the calling convention specified during declaration is assumed at the point of definition.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__fastcall :

The __fastcall calling convention specifies that arguments to functions are to be passed in registers, when possible. The following list shows the implementation of this calling convention.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__cdecl :

This is the default calling convention for C and C++ programs. Because the stack is cleaned up by the caller, it can do vararg functions. The __cdecl calling convention creates larger executables than __stdcall ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), because it requires each function call to include stack cleanup code. The following list shows the implementation of this calling convention.

On Itanium Processor Family (IPF) and x64 processors, __cdecl is accepted and ignored by the compiler; on IPF, by convention, parameters are passed in register.

Place the __cdecl modifier before a variable or a function name. Because the C naming and calling conventions are the default, the only time you need to use __cdecl is when you have specified the /Gz (stdcall) or /Gr (fastcall) compiler option. The /Gd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) compiler option forces the __cdecl calling convention.

For non-static class functions, if the function is defined out-of-line, the calling convention modifier does not have to be specified on the out-of-line definition. That is, for class non-static member methods, the calling convention specified during declaration is assumed at the point of definition. Given this class definition,

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__stdcall:

The __stdcall calling convention is used to call Win32 API functions. The callee cleans the stack, so the compiler makes vararg functions __cdecl. Functions that use this calling convention require a function prototype.

The /Gz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) compiler option specifies __stdcall for all functions not explicitly declared with a different calling convention.

Functions declared using the __stdcall modifier return values the same way as functions declared using __cdecl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

On Itanium Processor Family (IPF) and x64 processors, __stdcall is accepted and ignored by the compiler; on IPF, by convention, parameters are passed in register.

For non-static class functions, if the function is defined out-of-line, the calling convention modifier does not have to be specified on the out-of-line definition. That is, for class non-static member methods, the calling convention specified during declaration is assumed at the point of definition

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



---------- Post added at 06:00 AM ---------- Previous post was at 05:58 AM ----------

می دونی ترجه کلمه کلمه با بابیلون انجام می دم ، مشکلم 2 تاست :
1. بعضی از کلمات معنای لغوی نمی دهند ، و اصطلاح هستند
2.جمله بندی به طوری که معنی بده
برای همینه که از شما خواستم معنای دقیق را هم بنویسید تا بتوانم هی با متن انگلیسیش مقایسه کنم تا دستم بیاد.

ممنون

---------- Post added at 06:02 AM ---------- Previous post was at 06:00 AM ----------

می دونی ترجه کلمه کلمه با بابیلون انجام می دم ، مشکلم 2 تاست :
1. بعضی از کلمات معنای لغوی نمی دهند ، و اصطلاح هستند
2.جمله بندی به طوری که معنی بده
برای همینه که از شما خواستم معنای دقیق را هم بنویسید تا بتوانم هی با متن انگلیسیش مقایسه کنم تا دستم بیاد.

ممنون

---------- Post added at 06:04 AM ---------- Previous post was at 06:02 AM ----------


سوال دوم :

من تفاوت و طرز استفاده __stdcall ، __cdecl، __fastcall، __thiscall را بلد نیستم، در MSDN نگاه کردم ظاهرا کامل توضیح داده بود من کلمه کلمه ترجمه کردم ولی آخرش نفهمیدم چی شد، یعنی متوجه نشدم دقیقا وقتی از این ها استفاده می کنی چه اتفاقی می افته ؟ یا یکسری جاها گفته بود اگر در چنین وضعیتی باشید ف استفاده از این بهتره زیرا . . ..

من نه شرطش را متوجه شدم و نه دلیلش را.

من توضیحات انگلیسی MSDN را در اینجا ( با لینک کاملش ) قرار می دم ، هرکس که فهمید چی گفته لطفا توضیح بده ( بی زحمت توضیح کامل ) اگر لطف کنید ترجمه دقیق فارسی آن را بگذارید ، من کم کم یاد می گیرم متن انگلیسی بخوانم.

با تشکر از لطف دوستان-ببخشید اینقدر سوال می پرسما


__thiscall :


The __thiscall calling convention is used on member functions and is the default calling convention used by C++ member functions that do not use variable arguments. Under __thiscall, the callee cleans the stack, which is impossible for vararg functions. Arguments are pushed on the stack from right to left, with the this pointer being passed via register ECX, and not on the stack, on the x86 architecture.

One reason to use __thiscall is in classes whose member functions use __clrcall by default. In that case, you can use __thiscall to make individual member functions callable from native code.

When compiling with /clr:pure ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), all functions and function pointers are __clrcall unless specified otherwise.

In releases before Visual C++ 2005, the thiscall calling convention could not be explicitly specified in a program, because thiscall was not a keyword.

vararg member functions use the __cdecl calling convention. All function arguments are pushed on the stack, with the this pointer placed on the stack last

Because this calling convention applies only to C++, there is no C name decoration scheme.

On Itanium Processor Family (IPF) and x64 machines, __thiscall is accepted and ignored by the compiler; on an IPF chip, by convention, parameters are passed in register.

For non-static class functions, if the function is defined out-of-line, the calling convention modifier does not have to be specified on the out-of-line definition. That is, for class non-static member methods, the calling convention specified during declaration is assumed at the point of definition.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__fastcall :

The __fastcall calling convention specifies that arguments to functions are to be passed in registers, when possible. The following list shows the implementation of this calling convention.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__cdecl :

This is the default calling convention for C and C++ programs. Because the stack is cleaned up by the caller, it can do vararg functions. The __cdecl calling convention creates larger executables than __stdcall ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), because it requires each function call to include stack cleanup code. The following list shows the implementation of this calling convention.

On Itanium Processor Family (IPF) and x64 processors, __cdecl is accepted and ignored by the compiler; on IPF, by convention, parameters are passed in register.

Place the __cdecl modifier before a variable or a function name. Because the C naming and calling conventions are the default, the only time you need to use __cdecl is when you have specified the /Gz (stdcall) or /Gr (fastcall) compiler option. The /Gd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) compiler option forces the __cdecl calling convention.

For non-static class functions, if the function is defined out-of-line, the calling convention modifier does not have to be specified on the out-of-line definition. That is, for class non-static member methods, the calling convention specified during declaration is assumed at the point of definition. Given this class definition,

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__stdcall:

The __stdcall calling convention is used to call Win32 API functions. The callee cleans the stack, so the compiler makes vararg functions __cdecl. Functions that use this calling convention require a function prototype.

The /Gz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) compiler option specifies __stdcall for all functions not explicitly declared with a different calling convention.

Functions declared using the __stdcall modifier return values the same way as functions declared using __cdecl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

On Itanium Processor Family (IPF) and x64 processors, __stdcall is accepted and ignored by the compiler; on IPF, by convention, parameters are passed in register.

For non-static class functions, if the function is defined out-of-line, the calling convention modifier does not have to be specified on the out-of-line definition. That is, for class non-static member methods, the calling convention specified during declaration is assumed at the point of definition

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

moh72
28-08-2011, 18:13
سلام من میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم و هیچگونه اطلاعاتی تو این زمینه ندارم الان میخواستم ببینم تفاوت c ها در چیه؟ C++,C#,visual C,C...
واینکه میگن C سخته میتونم خودم یاد بگیرم؟

Mr Mohabat
28-08-2011, 21:36
به نظر من تو ویژال استدیو کار کن
چون اگه با ٰتوبورو C یا جاهای دیگه کار کنی بخاطر محیطش کلا از برنامه نویسی زده میشی
البته این نظر من بود
برای شروع هم بو سراغ دستور های
for
while
if
و تعریف متغیر
کمکی هم خواستی تا اونجا که بتونم در خدمتم
موفق باشی

djsohrab2007
28-08-2011, 22:29
سوال دوم :

من تفاوت و طرز استفاده __stdcall ، __cdecl، __fastcall، __thiscallرا بلد نیستم، در MSDN نگاه کردم ظاهرا کامل توضیح داده بود من کلمه کلمه ترجمه کردم ولی آخرش نفهمیدم چی شد، یعنی متوجه نشدم دقیقا وقتی از این ها استفاده می کنی چه اتفاقی می افته ؟ یا یکسری جاها گفته بود اگر در چنین وضعیتی باشید ف استفاده از این بهتره زیرا . . ..

من نه شرطش را متوجه شدم و نه دلیلش را.

من توضیحات انگلیسی MSDN را در اینجا ( با لینک کاملش ) قرار می دم ، هرکس که فهمید چی گفته لطفا توضیح بده ( بی زحمت توضیح کامل ) اگر لطف کنید ترجمه دقیق فارسی آن را بگذارید ، من کم کم یاد می گیرم متن انگلیسی بخوانم.

با تشکر از لطف دوستان-ببخشید اینقدر سوال می پرسما


__thiscall :


The __thiscall calling convention is used on member functions and is the default calling convention used by C++ member functions that do not use variable arguments. Under __thiscall, the callee cleans the stack, which is impossible for vararg functions. Arguments are pushed on the stack from right to left, with the this pointer being passed via register ECX, and not on the stack, on the x86 architecture.

One reason to use __thiscall is in classes whose member functions use __clrcall by default. In that case, you can use __thiscall to make individual member functions callable from native code.

When compiling with /clr:pure ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), all functions and function pointers are __clrcall unless specified otherwise.

In releases before Visual C++ 2005, the thiscall calling convention could not be explicitly specified in a program, because thiscall was not a keyword.

vararg member functions use the __cdecl calling convention. All function arguments are pushed on the stack, with the this pointer placed on the stack last

Because this calling convention applies only to C++, there is no C name decoration scheme.

On Itanium Processor Family (IPF) and x64 machines, __thiscall is accepted and ignored by the compiler; on an IPF chip, by convention, parameters are passed in register.

For non-static class functions, if the function is defined out-of-line, the calling convention modifier does not have to be specified on the out-of-line definition. That is, for class non-static member methods, the calling convention specified during declaration is assumed at the point of definition.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__fastcall :

The __fastcall calling convention specifies that arguments to functions are to be passed in registers, when possible. The following list shows the implementation of this calling convention.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__cdecl :

This is the default calling convention for C and C++ programs. Because the stack is cleaned up by the caller, it can do vararg functions. The __cdecl calling convention creates larger executables than __stdcall ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), because it requires each function call to include stack cleanup code. The following list shows the implementation of this calling convention.

On Itanium Processor Family (IPF) and x64 processors, __cdecl is accepted and ignored by the compiler; on IPF, by convention, parameters are passed in register.

Place the __cdecl modifier before a variable or a function name. Because the C naming and calling conventions are the default, the only time you need to use __cdecl is when you have specified the /Gz (stdcall) or /Gr (fastcall) compiler option. The /Gd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) compiler option forces the __cdecl calling convention.

For non-static class functions, if the function is defined out-of-line, the calling convention modifier does not have to be specified on the out-of-line definition. That is, for class non-static member methods, the calling convention specified during declaration is assumed at the point of definition. Given this class definition,

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__stdcall:

The __stdcall calling convention is used to call Win32 API functions. The callee cleans the stack, so the compiler makes vararg functions __cdecl. Functions that use this calling convention require a function prototype.

The /Gz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) compiler option specifies __stdcall for all functions not explicitly declared with a different calling convention.

Functions declared using the __stdcall modifier return values the same way as functions declared using __cdecl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

On Itanium Processor Family (IPF) and x64 processors, __stdcall is accepted and ignored by the compiler; on IPF, by convention, parameters are passed in register.

For non-static class functions, if the function is defined out-of-line, the calling convention modifier does not have to be specified on the out-of-line definition. That is, for class non-static member methods, the calling convention specified during declaration is assumed at the point of definition

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




---------- Post added at 06:00 AM ---------- Previous post was at 05:58 AM ----------

می دونی ترجه کلمه کلمه با بابیلون انجام می دم ، مشکلم 2 تاست :
1. بعضی از کلمات معنای لغوی نمی دهند ، و اصطلاح هستند
2.جمله بندی به طوری که معنی بده
برای همینه که از شما خواستم معنای دقیق را هم بنویسید تا بتوانم هی با متن انگلیسیش مقایسه کنم تا دستم بیاد.

ممنون



کسی جواب من رو نمی ده

kiyan01
29-08-2011, 16:23
این خطارا تو اکثربرنامه های اجرایی میده fatal..\includ\iostream.h
19: ++ error dirctive:must use c
type iostream.h

Life24
29-08-2011, 18:26
این خطارا تو اکثربرنامه های اجرایی میده fatal..\includ\iostream.h
19: ++ error dirctive:must use c
type iostream.h
سلام
اگر امكان داره كل كد و نوع كامپايلر هم بگيد .
نه اين برنامه بلكه هميشه تا سريع تر و راحت تر به شما كمك بشه :11:

moh72
30-08-2011, 05:06
به نظر من تو ویژال استدیو کار کن
چون اگه با ٰتوبورو C یا جاهای دیگه کار کنی بخاطر محیطش کلا از برنامه نویسی زده میشی
البته این نظر من بود
برای شروع هم بو سراغ دستور های
for
while
if
و تعریف متغیر
کمکی هم خواستی تا اونجا که بتونم در خدمتم
موفق باشی
منظورتون ویزوال بیسیکه؟ چون تا جایی که من میدونم ویژوال استدیو مجموعه است (C+vb+...) اینطور نیست؟

Mr Mohabat
30-08-2011, 08:10
منظورتون ویزوال بیسیکه؟ چون تا جایی که من میدونم ویژوال استدیو مجموعه است (C+vb+...) اینطور نیست؟
نه ویژال استدیو یه برنامه ای هست که زبانهایی مثل C#, VC++, VB.NET رو در خودش داره
و کد های همه این برنامه ها بسیا شبیه هم هست
من خودم با C# کار می کنم

Hercules cluster
01-09-2011, 11:05
به نام خدا
سلام
می خواستم بدانم برنامه نویسی ##c بهتره یاجاوا برای فردی مثل من که خیلی تازه کارهست؟
با تشکر

babakiyan
01-09-2011, 12:40
فکر کنم c#بهتر باشه
ولی قبل c#بهتره c++یاد بگیرید......

Mr Mohabat
01-09-2011, 14:40
فکر کنم c#بهتر باشه
ولی قبل c#بهتره c++یاد بگیرید......
هر کس نظر خودش رو داره
ولی من اولین بار با VB6 آشنا شدم و بخاطر اینکه
شی گرا بود و کار باهاش راحت بود به برنامه نویسی علاقه مند شدم
تنها دلیلی که اومدم رشته کامپیوتر به دلیل علاقه شدید به بر نامه نویسی بود
بعدش تو دانشگاه پاسکال که زبان پایه دلفی هست آشنا شدم ( الان ازش هیچی یادم نیست )
بعدش هم با C++ که خیلی ازش خوشم اومد حالا هم دارم با C# کار می کنم
واسه این میگم اول از C# کن چون بخاطر شیگرا بودنش آدم امید وار میشه
ولی اونجوری کلا آدم از برنامه نویسی زده میشه

Life24
12-09-2011, 10:19
هر کس نظر خودش رو داره
ولی من اولین بار با VB6 آشنا شدم و بخاطر اینکه
شی گرا بود و کار باهاش راحت بود به برنامه نویسی علاقه مند شدم
تنها دلیلی که اومدم رشته کامپیوتر به دلیل علاقه شدید به بر نامه نویسی بود
بعدش تو دانشگاه پاسکال که زبان پایه دلفی هست آشنا شدم ( الان ازش هیچی یادم نیست )
بعدش هم با C++ که خیلی ازش خوشم اومد حالا هم دارم با C# کار می کنم
واسه این میگم اول از C# کن چون بخاطر شیگرا بودنش آدم امید وار میشه
ولی اونجوری کلا آدم از برنامه نویسی زده میشه
:31:داداش شما همه راه های ارتباطی با خودت رو که بستی

میگم من دو تا رشته از ورودی میگیرم.
میخوام محتویاتش رو جابجا کنم. باید حالت اینکه یکی از اینها بزرگ تر از اون یکی هست هم در نظر بگیریم.

تو کتاب جعفر نزاد یک راه حلی نوشته اما من نفهمیدم راستش
شما ایده ای برای حلش دارید؟

Mr Mohabat
12-09-2011, 10:24
اینجا باید یه متغیر کمکی تعریف کنی مثلا temp
حالا فرض کنیم اون دوتا رشته اسمشون s1 ,s2 هست
حالا می خوام مقادیر s1 ,s2 را جابجا کنم
temp=s1;
s1=s2;
s2=temp;
به همین راحتی به همین خشمزگی

Life24
12-09-2011, 10:28
اینجا باید یه متغیر کمکی تعریف کنی مثلا temp
حالا فرض کنیم اون دوتا رشته اسمشون s1 ,s2 هست
حالا می خوام مقادیر s1 ,s2 را جابجا کنم
temp=s1;
s1=s2;
s2=temp;
به همین راحتی به همین خشمزگی
اگر یکی از رشته ها بزرگ تر از اون یکی بود چی؟
این جابجایی تا کی هست؟ تا به نال برسیم؟

Mr Mohabat
12-09-2011, 10:33
متوجه نشدم
یه مثال بچه گانه
مثلا شما یه لیوان پر از شربت آبلیمو دارید (s1)
یه لیوان هم پر از شر بت آب پرتقال (s2)
یه لیوان خالی پیدا می کنید ( temp )
حالا می تونید با روش بالا محتویات s1 , s2 را با هم عوض کنید

سرد بنوشید :31:

Life24
12-09-2011, 10:35
متوجه نشدم
یه مثال بچه گانه
مثلا شما یه لیوان پر از شربت آبلیمو دارید (s1)
یه لیوان هم پر از شر بت آب پرتقال (s2)
یه لیوان خالی پیدا می کنید ( temp )
حالا می تونید با روش بالا محتویات s1 , s2 را با هم عوض کنید

سرد بنوشید :31:
خوب داداش
شاید یکی از رشته ها طولش بیشتر از اون یکی باشه
test
testkj
این دو تا رشته بخواهیم عوض کنیم . منظورمه
بعد تا کی باید عوض کنیم؟ تا وقتی که به نال برسیم؟

Mr Mohabat
12-09-2011, 10:40
منظورت جابجایی دوتا آرایه از نوع char هست ؟
برای این کار .... میدونی اشاره گر یعنی چی ؟(تو c++ )

Life24
12-09-2011, 10:42
منظورت جابجایی دوتا آرایه از نوع char هست ؟
برای این کار .... میدونی اشاره گر یعنی چی ؟(تو c++ )
اره میدوم اشاره گر رو
اما نمیخوام با اشاره گر . جهعفر نژاد بدون اشاره گر نوشته
اره جابجایی دو تا ارایه از نوع char
حالا شاید یکی بزرگتر از اون یکی باشه :13:

Mr Mohabat
12-09-2011, 10:49
خیلی وقته با c++ کار نکردم ولی فکر کنم طول آرایه رو خودت باید یه جا داشته باشی
مثلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Life24
12-09-2011, 10:55
خیلی وقته با c++ کار نکردم ولی فکر کنم طول آرایه رو خودت باید یه جا داشته باشی
مثلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمونش رو تو c پیدا کردم مال جعفرنژاد
حالا تابع هاشو کار نداریم.
کلا چی کار کرده مهم هست
سه جا مشکی کردم اون رو نمیفهمم


#include <stdio.h>
#include <conio.h>
int main()
{
char s1[81], s2[81], temp;
int i, j;
clrscr();
printf("enter string <s1> : ") ;
gets(s1) ;
printf("enter string <s2> : ") ;
gets(s2) ;
for(i = 0; s1[i] && s2[i]; i++) {
temp = s1[i] ;
s1[i] = s2[i] ;
s2[i] = temp ;
} //end of for
if(s1[i]) { //s1 has many char
j = i ;
while(s1[i])
s2[i] = s1[i++] ;
s2[i]='\0' ;
s1[j]='\0' ;
}//end of if
else if (s2[i]) { //s2 has many char
j = i ;
while(s2[i])
s1[i] = s2[i++] ;
s2[j]='\0' ;
s1[i]='\0' ;
} //end of else if
printf("new content of s1 is:") ;
puts(s1) ;
printf("new content of s2 is:") ;
puts(s2) ;
getch();
return 0;
}

Mr Mohabat
12-09-2011, 11:13
اینجا که طول رشته هات هم اندازه هست

تا اونجا که من یادمه s[i] یه مقداری که بهش میگن unicode را در خودش داره که اگه اون برابر صفر باشه
شرط برابر false یا 0 و غیر از صفر هم باشه شرط برابر true یه 1 هست
ولی ظاهرا اینجا هدف و منظورش این نیست ( البته به کامپایل کننده بستگی داره که انواع مختلفی داره اما استانداردش فکر کنم این باشه که من گفتم )

MaSoUd555
12-09-2011, 19:44
من نمونش رو تو c پیدا کردم مال جعفرنژاد
حالا تابع هاشو کار نداریم.
کلا چی کار کرده مهم هست
سه جا مشکی کردم اون رو نمیفهمم

سلام اینجا این یه کاره دیگه کرده نگاه کن مثلا میای masoud رو جاشو با ali عوض میکنی خب ؟ این کار با همون روشی که Mr Mohabat گفت انحام میشه اما اینجا یه نکته لازمه اونم اینکه میای جای آرایه ها رو عوض میکنی اونوقت یکیش میشه alioud اون یکی هم میشه masoud :31: برای همین میاد ببینه کدوم بزرگتره که بقیرو با نال پر کنه این مشکل پیش نیاد :46:

در ضمن برای گرفتن طول یک رشته میتونی از strlen استفاده کنی :46:

Mr Mohabat
12-09-2011, 19:48
داداش مسعود اون سه تا قسمت دقیقا چکار می کنه؟
من اینو نمی دونم

طول آرایه رو چطوری میشه فهمید چقدره ؟

MaSoUd555
12-09-2011, 20:09
داداش مسعود اون سه تا قسمت دقیقا چکار می کنه؟
من اینو نمی دونم

طول آرایه رو چطوری میشه فهمید چقدره ؟

توی حلقه for که معلومه چیکار انجام میده اونا شرط یعنی مثلا نگاه کن ما میایم جای ali و masoud رو عوض کنیم
توی حلقه for آی از 0 شروع میکنه و تا 2 میره و جای ali و mas رو عوض میکنه، حالا i میشه 3 و دیگه یکی از شرط ها برقرار نیست چون آرایه ای که رشته ali توش بود تموم شده!!!

حالا میاد توی یه if چک میکنه s1[i] وجود داره یا s2[i] (این در اصل برای فهمیدن اینکه کدوم بزرگست!!!) بعدش یه حلقه هم با while زده که تا زمانی که این رشته هنوز وجود داره کپیش کنه توی اون یکی آرایه :31:

در مورد اون یکی سوالتونم که با strlen میشه طول یه رشترو گرفت :46:

Mr Mohabat
12-09-2011, 20:29
مرسی از جوابتون
یعنی اگه s1[i] مقدار نال ( \n ) بگیره تو شرط میشه 0 یا همون false
درسته ؟
آقا یه دنیا ممنون

MaSoUd555
12-09-2011, 20:31
مرسی از جوابتون
یعنی اگه s1[i] مقدار نال ( \n ) بگیره تو شرط میشه 0 یا همون false
درسته ؟
آقا یه دنیا ممنون

بله درسته
خواهش میکنم :20:

amirsalimi
13-09-2011, 00:56
این برنامه رو که نوشتم مربوط به بازی شانسه اما نمیدونم مشکلش چیه که اجرا نمیشه
قوانین بازی: بازیکن دو تاس می اندازد اگر جمع دو تاس در بار اول 7 یا 11 باشد بازیکن برنده خواهد بود , اگر مجموع دو تاس در بار اول 2,3یا 12 باشد بازیکن بازنده خواهد بود,اگر در بار اول مجمموع دوتاس 4,6,8,5,9,یا 10 باشد این مجموع امتیاز بازیکن خواهد شد,اگر در بار اول بازیکن برنده یا بازنده نشود انداختن تاس ادامه خواهد یافت تا بازیکن در یکبار تاس انداختن "امتیاز" خود را کسب نماید, اگر قبل از کسب امتیاز بازیکن 7 بیاورد بازنده خواهد بود.


#include <conio.h>
#include <iostream>

using std::cout;
using std::endl;

#include <cstdlib>

#include <ctime>

int rolldice(void);

int main()
{
enum status{continue,won,lost};

int sum;
int mypoint;

status gamestatus;

srand(time(0));

sum=rolldice();

switch (sum) {
case 7:
case 11:
gamestatus=won;
break;

case 2:
case 3:
case 12:
gamestatus=lost;
break;

default:
gamestatus=continue;
mypoint=sum;
cout<<"point is"<<mypoint<<endl;
break;
}

while (gamestatus==continue){
sum=rolldice();

if(sum==mypoint)
gamestatus=won;
else
if(sum==7)
gamestatus=lost;
}
if(gamestatus==won)
cout<<"player wins"<<endl;
else
cout<<"player loses"<<endl;
getch;
return 0;
}
int rolldice(void)
{
int die1;
int die2;
int worksum;

die1=1+rand()%6;
die2=1+rand()%6;
worksum=die1+die2;

cout<<"player rolled"<<die1<<"+"<<die2<<"="<<worksum<<endl;
return worksum;
}

Ar@m
13-09-2011, 16:04
continue رو نبايد با حروف كوچيك بنويسي مشكل همين بود


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

bijandarbari
14-09-2011, 16:50
سلام
می دونم که سوالم خیلی سطحیه ولی لطفا جواب بدید.
من می خوام برنامه ای بنویسم که لینک:
sales.ikco.com/letter/1.pdf
رو تا لینک:
sales.ikco.com/letter/2500.pdf
رو در یک ردیف برام چاپ کنه با این تفاوت که عدد قبل از .pdf در هر ردیف نسبت به ردیف قبلش یک عدد اضافه شده باشد.
برای این کار من این برنامه رو نوشتم:



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی هنگام اجرا یک ارور داد. لطفا من رو راهنمایی کنید!

Ar@m
14-09-2011, 18:57
اون & اضافيه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

bijandarbari
14-09-2011, 21:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تاريخ عضويت: Nov 2006
محل سكونت: هرکجا هستم باشم ٬ به درک
پست ها: 2,716


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون & اضافيه

PHP کد:

#include <iostream.h>
#include<conio.h>

using namespace std;

int main()
{
int i,n=2500;
for ( i=0; i<n; i++ )
{
printf("\n sals.ikco.com/letter/%d.pdf:",i);
}
getch();
}






ممنون ولی بازم دو تا ارور داد.
ارور ها عبارت اند از:

Error: noname00.cpp(4,16):Namespace name expected
Error: noname00.cpp(11,16):Call to undefined function 'printf'

ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.

akpa
14-09-2011, 22:11
برای استفاده از printf باید فایل stdio.h رو include کنید این برای ارور دوم
برای ارور اول هم این دو خط رو پاک کنید
#include <iostream.h>
using namespace std;

در ضمن وقتی تابع مین رو به صورت بازگشتی تعریف می کنید در پایان return 0 رو وارد کنید

Ar@m
14-09-2011, 23:12
اين بايد بخاطر كامپايلر بورلند باشه
كامپايلر من ++ Dev C هستش و برنامه اي كه گذاشتم رو دقيقا اجرا ميكنه شما توي برنامه خودت فقط & رو حذف كن ببين مشكل حل ميشه يا نه

akpa
14-09-2011, 23:23
اين بايد بخاطر كامپايلر بورلند باشه
كامپايلر من ++ Dev C هستش و برنامه اي كه گذاشتم رو دقيقا اجرا ميكنه شما توي برنامه خودت فقط & رو حذف كن ببين مشكل حل ميشه يا نه
منم نمی گم اون & باشه بله اضافه است ولی اگه پست رو با دقت می خوندی و ارورها رو چک میکردی متوجه اشتباهات میشدی!

Ar@m
14-09-2011, 23:29
ببين اگه منظورم اين بود كه پست تو اشتباهه كه تشكر نميكردم ازش
هرچي گفتي كاملا صحيح ربطي هم به حرفي كه من زدم نداره اوكي؟

bijandarbari
14-09-2011, 23:30
برای استفاده از printf باید فایل stdio.h رو include کنید این برای ارور دوم
برای ارور اول هم این دو خط رو پاک کنید
#include <iostream.h>
using namespace std;

در ضمن وقتی تابع مین رو به صورت بازگشتی تعریف می کنید در پایان return 0 رو وارد کنیدممنون
برنامه اجرا شد.
فقط در هنگام اجرا شمارش اعداد از 2200 شروع شد و به 2499 ختم شد. در صورتی که من می خوام که شمارش اعداد از 1 شروع بشه.
اگر هم مقدار n=2800 قرار بدم. شمارش اعداد از 2500 شروع میشه و تا 2799 ختم میشه.یعنی کلا 300 عدد رو شمارش می کنه.
برای این مشکل چکار کنم؟

akpa
15-09-2011, 02:06
ممنون
برنامه اجرا شد.
فقط در هنگام اجرا شمارش اعداد از 2200 شروع شد و به 2499 ختم شد. در صورتی که من می خوام که شمارش اعداد از 1 شروع بشه.
اگر هم مقدار n=2800 قرار بدم. شمارش اعداد از 2500 شروع میشه و تا 2799 ختم میشه.یعنی کلا 300 عدد رو شمارش می کنه.
برای این مشکل چکار کنم؟
#include<conio.h>
#include<stdio.h>
int main()
{
int i; //sd
for(i=1;i<=2500;i++) //sd
printf("\n sals.ikco.com/letter/%d.pdf:",i); //ss
getch(); //sd
return 0 ; //sd
}



برنامه ات درسته ولی دقت کن که کنسول داس برای نمایش دادن خطوط محدودیت داره و فقط 300 تا خط میتونه نشون بده پس چیزی که تو خروجی می بینی از 2200تا 2500 هستش درواقع از 1 چاپ میشه اما بعد از 300 خط برای هر خط جدید یه خط از بالا پاک میشه متوجه شدی؟

akpa
15-09-2011, 09:03
ببين اگه منظورم اين بود كه پست تو اشتباهه كه تشكر نميكردم ازش
هرچي گفتي كاملا صحيح ربطي هم به حرفي كه من زدم نداره اوكي؟
دوست عزیز ناراحت نشو دوستمون تو پست قبلی گفتن من & رو پاک کردم ولی باز ارور میده شما دوباره گفتی & رو پاک کن ببین درست میشه یانه! من منظورم این بود ایشون این کار رو انجام دادن مشکل از جای دیگه اس اگه بد گفتم شرمنده ببخشید

Life24
15-09-2011, 09:20
فرق اين دو تا رو ميخوايستم
اگر ميشه يك مثال ساده ارائه كنيد كه توش فرق اين دو تا رو بهمون نشون داده بشه

const int* Test
int* const Test

MaSoUd555
15-09-2011, 09:22
ممنون
برنامه اجرا شد.
فقط در هنگام اجرا شمارش اعداد از 2200 شروع شد و به 2499 ختم شد. در صورتی که من می خوام که شمارش اعداد از 1 شروع بشه.
اگر هم مقدار n=2800 قرار بدم. شمارش اعداد از 2500 شروع میشه و تا 2799 ختم میشه.یعنی کلا 300 عدد رو شمارش می کنه.
برای این مشکل چکار کنم؟

برای اینکه این محدودیت رو هم درست کنی میتونی روی کنسول کلیک راست کنی بری تب Layout و توی قسمت screen buffer size مقدار height رو زیاد کنی

bijandarbari
15-09-2011, 09:24
خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون.
مشکل من کامل حل شد و اون نتیجه ای رو که می خواستم گرفتم.
اون & هم اضافی بود.
تابع # <stdio.h> رو هم باید اضافه می کردم.

Life24
15-09-2011, 09:26
فرق اين دو تا رو ميخوايستم
اگر ميشه يك مثال ساده ارائه كنيد كه توش فرق اين دو تا رو بهمون نشون داده بشه

const int* Test
int* const Test


با اين فرض كه Test يك رشته مي باشد.

MaSoUd555
15-09-2011, 10:33
فرق اين دو تا رو ميخوايستم
اگر ميشه يك مثال ساده ارائه كنيد كه توش فرق اين دو تا رو بهمون نشون داده بشه

const int* Test
int* const Test



سلام اول میریم سراغ اولی توی اینجا یه متغیر اشاره گر به اسم test از نوع int تعریف شده

اول از همه در مورد ثابت ها بحث کنیم : که ثابت ها باید مقدار دهی اولیه بشند و اینکه در طول برنامه نباید تغییری کنند وگرنه کامپایلر خطایی رو صادر میکنه

این یه مثال برای اولی



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


میبینی که p مقدار دهی اولیه نشده و کامپایلر هیچ خطایی هم نمیگیره و به خوبی و خوشی کامپایل میشه
و یه چیز مهمتر اینکه مقدارش توی برنامه یکبار عوض میشه :31:

خب حالا یه مثال برای دومی میزنیم



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


حالا اینجا 3 تا ارور داریم :31: یک اینکه p باید مقدار دهی اولیه بشه دو : در خط هم p = &x و p = &y هم ارور داریم چون مقدار p سعی شده تغییر پیدا کنه

Life24
15-09-2011, 12:35
const int* p;

يعني جايي كه p به آن اشاره ميكند تا نميتوانيم تغير دهيم.




#include <iostream.h>
int main ()
{
int a=5;
const int *ptr=&a;
*ptr=20;
cout<<"*ptr= "<<*ptr<<endl;
cout<<"a= "<<a;
return 0;
}






اما خود p را مي توانيم تغير دهيم.


#include <iostream.h>
int main ()
{
int a=5;
int b=10;
const int *ptr=&a;
ptr=&b;
cout<<"*ptr + 2="<<(*ptr+2)<<endl;
cout<<"*ptr= "<<*ptr<<endl;
cout<<"a= "<<a;
return 0;
}

مورد دوم

int * const p;


خود p را نميتوانيم تغير دهيم.


#include <iostream.h>
int main ()
{
int a=5;
int b=10;
int* const ptr=&a;
ptr=&b;
cout<<"*ptr + 2="<<(*ptr+2)<<endl;
cout<<"*ptr= "<<*ptr<<endl;
cout<<"b= "<<b<<endl;
cout<<"a ="<<a;
return 0;
}

اما مقداري كه به آن اشاره ميكند قابل تغير است.


#include <iostream.h>
int main ()
{
int a=5;
int b=10;
int* const ptr=&a;
cout<<"*ptr + 2="<<(*ptr+2)<<endl;
cout<<"*ptr= "<<*ptr<<endl;
cout<<"b= "<<b<<endl;
*ptr=*ptr+10;;
cout<<"new *ptr = "<<*ptr<<endl;
cout<<"a ="<<a;
return 0;
}

m_hoseyny
16-09-2011, 13:20
سلام من 16 سالنه و تازه برنامه نویسی می کنم من با codeblocks کار می کنم وقتی من ;c = a % b رو می نویسم ازم خطا می گیره چرا??????????????????:31:

Life24
16-09-2011, 13:27
سلام من 16 سالنه و تازه برنامه نویسی می کنم من با codeblocks کار می کنم وقتی من ;c = a % b رو می نویسم ازم خطا می گیره چرا??????????????????:31:
سلام
لطفا كد را كامل بگذاريد با تشكر

ali-1992
17-09-2011, 04:54
من چنتا مثال در بارهي سويج كيس تو سي ++ مي خوام مي تونيد كمكم كنيد.

Mr Mohabat
17-09-2011, 11:40
سلام من 16 سالنه و تازه برنامه نویسی می کنم من با codeblocks کار می کنم وقتی من ;c = a % b رو می نویسم ازم خطا می گیره چرا??????????????????

سلام
دوتا دلیل می تونه داشته یاشه
1- شاید متغیر c نوعش با a ,b فرق می کنه
2- شاید هم b برابر صفر هست ( می دونید که تقسیم عدد بر صفر غیر ممکن است )

موفق باشید

شئهق2640
21-09-2011, 16:55
سلام
من یه برنامه میخام که 3 تا عدد رو گرفته و به ترتیب صعودی چاپشون میکنه
میخام کدشو در c++ بنویسم
ممنون میشم اگه کمکم کنید

شئهق2640
21-09-2011, 18:44
سلام
دوستان این برنامه باید 3 تا عدد تصادفی رو صعودی چاپ باید بکنه ولی فقط اعداد از اخر به اول رو چاپ میکنه صعودی چی کارش کنم

#include "stdafx.h"
#include <iostream.h>

int main(int argc, char* argv[])
{
int a,b,c,t;
cout<<"enter numbers:";
cin>>a>>b>>c;

if(a>b)
t=a;
a=b;
b=t;

if(a>c)


t=a;
a=c;
c=t;



if(b>c)


t=b;
b=c;
c=t;



cout<<a<<b<<c;


return 0;
}

akpa
21-09-2011, 19:33
من چنتا مثال در بارهي سويج كيس تو سي ++ مي خوام مي تونيد كمكم كنيد.
برنامه اي كه شماره روز هاي هفته را دريافت و اسم روز هفته رو نمايش مي دهد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبخش ديفالت در صورت عدم مطابقت با مقدار هاي وارد شده اجرا مي شود نكته بعدي استفاده از دستور بريك در انتهاي هر بخش كيس مي باشد بدون نوشتن اين دستور ، دستورات كيس بعدي نيز اجرا خواهد شد.

Life24
21-09-2011, 20:46
سلام
دوستان این برنامه باید 3 تا عدد تصادفی رو صعودی چاپ باید بکنه ولی فقط اعداد از اخر به اول رو چاپ میکنه صعودی چی کارش کنم

#include "stdafx.h"
#include <iostream.h>

int main(int argc, char* argv[])
{
int a,b,c,t;
cout<<"enter numbers:";
cin>>a>>b>>c;

if(a>b)
t=a;
a=b;
b=t;

if(a>c)


t=a;
a=c;
c=t;



if(b>c)


t=b;
b=c;
c=t;



cout<<a<<b<<c;


return 0;
}
سلام بر شما
برنامه شما مشكل خاصي نداشت. فقط آكولاد فراموش كرديد بزاريد.
هميشه و هميشه براي اجراي بيشتر از يك دستور در عبارت شرطي مثل if از بلاك بايد استفاده شود.
در ضمن شما كه اول برنامه نويسي تون هست سعي كنيد. فرورفتگي ها و فاصله ها را در برنامه رعايت كنيد.
كه خوانايي و زيبايي برنامه شما را زياد ميكند. :11:



#include <iostream.h>
int main()
{
int a,b,c,t;
cout<<"enter numbers:";
cin>>a>>b>>c;
if(a>b)
{
t=a;
a=b;
b=t;
}
if(a>c)
{
t=a;
a=c;
c=t;
}
if(b>c)
{
t=b;
b=c;
c=t;
}
cout<<a<<b<<c;
return 0;
{

شئهق2640
22-09-2011, 18:14
بسیار متشکرم از پاسختون:11:

amir636
22-09-2011, 19:29
سلام بر همگی
من میخام یه برنامه بنویسم که n عدد صحیح دریافت ومیانگینه قدر مطلق اون ها رو چاپ کنه اگه میشه راهنماییم کنید من تا اینجا جلو تر نتونستم بروم و فقط تونستم تابع قدرمطلقشو درست بنویسم این تمرینو استادمون داده خیلی گیچ شدم

#include "stdafx.h"
#include <iostream.h>

int positive(int a )
{
if(a<0)
a=-a;
return a;
}
int main(int argc, char* argv[])
{
int n,a,sum=0;
cout<<"enter a number:";
cin>>n;
for(int i=1;i<=n;i++)
cout<<"enter numbers:";
cin>>n
sum+=i;
avg=positive(sum)/n;
cout<<avg;
return 0;
}

reza3600
22-09-2011, 19:52
سلام
برای نمیاش یه نقطه یا تابع با سی ++ باید چکار کنم؟
من میخام یه فراکتال رسم کنم. برای همین ساده ترین کاری که اول باید یاد بگیرم رسم یک نقطه یا مجموعه ای از نقاط یا یه تابع مثل سینوس روی صفحه ی نمایش هست
ممنون

akpa
23-09-2011, 23:31
سلام بر همگی
من میخام یه برنامه بنویسم که n عدد صحیح دریافت ومیانگینه قدر مطلق اون ها رو چاپ کنه اگه میشه راهنماییم کنید من تا اینجا جلو تر نتونستم بروم و فقط تونستم تابع قدرمطلقشو درست بنویسم این تمرینو استادمون داده خیلی گیچ شدم

#include "stdafx.h"
#include <iostream.h>

int positive(int a )
{
if(a<0)
a=-a;
return a;
}
int main(int argc, char* argv[])
{
int n,a,sum=0;
cout<<"enter a number:";
cin>>n;
for(int i=1;i<=n;i++)
cout<<"enter numbers:";
cin>>n
sum+=i;
avg=positive(sum)/n;
cout<<avg;
return 0;
}


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amir2470
27-09-2011, 14:15
با سلام
من میخام یه برنامه بنویسم که یه عدد رو گرفته بگه چند رقمی مثلا 4567 رو بگیره بگه 4 رقمی اگه میشه کمکم کتید چون من تازه برنامه نویسی رو دارم یادمیگیرم

Life24
27-09-2011, 14:35
با سلام
من میخام یه برنامه بنویسم که یه عدد رو گرفته بگه چند رقمی مثلا 4567 رو بگیره بگه 4 رقمی اگه میشه کمکم کتید چون من تازه برنامه نویسی رو دارم یادمیگیرم


#include <iostream.h>
int main ()
{
int a;
int count=0;

cout<<"input number : ";
cin>>a;

while (a>0)
{
a=a/10;
count++;
}
cout<<count;
return 0;
}



ميگيم اول يك عدد رو بگير.
بعد تا وقتي كه مخالف صفر هست. تقسيم كن به 10 تا يك رقم بتونيم بريم جلو تر و عدد رو بشكونيم.
و يكي به شمارنده اضافه كنه.

maxpal97
27-09-2011, 18:52
برنامه نویسی C++ تحت لینوکس را کسی هست بلد باشه?
من می خواستم در مورد خطای nan سوال بپرسم و اینکه چطور میشه رفعش کرد؟
خیلی ضروری هست؟ کسی چیزی به ذهنش می رسه تا حلش کنم ؟

sin2x=2sinxcosx
27-09-2011, 21:36
برنامه نویسی C++ تحت لینوکس را کسی هست بلد باشه?
من می خواستم در مورد خطای nan سوال بپرسم و اینکه چطور میشه رفعش کرد؟
خیلی ضروری هست؟ کسی چیزی به ذهنش می رسه تا حلش کنم ؟

ای کاش سورستونو هم میذاشتین تا بهتر بشه کمک کرد ...

soroosh641
01-10-2011, 16:21
دوستان من تازه کارم و واسه یه پروژه دانشجویی مجبور شدم با c یه برنامه بنویسم که اعداد 1 تا 999 را زیر هم چاپ کنه و میخوام اطلاعات صفحه نتایج رو در یک فایل txt کپی کنم.ولی مشکلم اینجاست که برنامه به درستی کامپایل و اجرا میشه ولی نمیتونم همه اعداد صفحه نتایج رو کپی کنم و حتی select all هم میزنم فقط بخشی از اعداد رو کپی میکنه..لطفا کمکم کنید.بدجوری کارم گیره

MehdiAkhbari
05-10-2011, 10:57
با سلام
من دو روز هست که ++c رو شروع کردم.این برنامه رو نوشتم که نشون بده عدد زوجه یا فرد.اما هر عددی می زنم میگه فرده!
می شه ببینین اشکالش کجاست؟ممنونم.


#include<iostream>
using namespace std;
int main()
{
int a,b,c;
cout<<"please Enter Your Number ";
cin>>a;
c=a%2;
if(c=0)
cout<<"The Numder Is Even(Zoj).";
else cout<<"The Number Is Odd(Fard).";
cin>>b;
return 0 ;
}

akpa
05-10-2011, 11:21
با سلام
من دو روز هست که ++c رو شروع کردم.این برنامه رو نوشتم که نشون بده عدد زوجه یا فرد.اما هر عددی می زنم میگه فرده!
می شه ببینین اشکالش کجاست؟ممنونم.


به جای c=0 از c==0 باید استفاده کنید

---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------

کد اصلاح شده وبهینه تر به صورت زیر هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------


دوستان من تازه کارم و واسه یه پروژه دانشجویی مجبور شدم با c یه برنامه بنویسم که اعداد 1 تا 999 را زیر هم چاپ کنه و میخوام اطلاعات صفحه نتایج رو در یک فایل txt کپی کنم.ولی مشکلم اینجاست که برنامه به درستی کامپایل و اجرا میشه ولی نمیتونم همه اعداد صفحه نتایج رو کپی کنم و حتی select all هم میزنم فقط بخشی از اعداد رو کپی میکنه..لطفا کمکم کنید.بدجوری کارم گیره
این مشکل کنسول داس هست و محدودیت نمایش داره و حدود 300 تا بیشتر نشون نمیده شما بهتره از پروژه ات عکس بگیری و به استادتون نشون بدی و مشکل رو براش تشریح کنی خودشون متوجه میشن

Arrowtic
05-10-2011, 17:59
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میشه جواب بدید!

p d
05-10-2011, 23:44
نتیجه تقسیم int/float =int هست. چرا x رو float تعریف نمیکنی ؟

joe_satriani
05-10-2011, 23:53
سلام دوستان
یه تیکه برنامه داشتم
اما ارور داره گویا.
میشه ارورهاش رو برطرف کنید و بگید که کجاش ارور داره؟


#include<iostream.h>
int main () {
int a,n;
cin>>a;
cin>>n;
int i=0,d;
d=a;
int A[]={0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0}
if (n>a)
cout<<"Error:This space dose not exist!"<<endl;
else{
while(n<=d){
i++;
A[i]=d;
d=d/2;}
}
A[i]=n;
for (int j=1; j<=i; j++)
cout<<A[i]<<" ":
cin>>n;
}



موفق باشید.

Arrowtic
06-10-2011, 00:16
باید بزنی iostream نه iostream.h اگه تحت Dos نیست!

Life24
06-10-2011, 14:37
سلام دوستان
یه تیکه برنامه داشتم
اما ارور داره گویا.
میشه ارورهاش رو برطرف کنید و بگید که کجاش ارور داره؟


#include<iostream.h>
int main () {
int a,n;
cin>>a;
cin>>n;
int i=0,d;
d=a;
int A[]={0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0}
if (n>a)
cout<<"Error:This space dose not exist!"<<endl;
else{
while(n<=d){
i++;
A[i]=d;
d=d/2;}
}
A[i]=n;
for (int j=1; j<=i; j++)
cout<<A[i]<<" ":
cin>>n;
}



موفق باشید.


در خطيس كه قرمز كردم يادت رفته تمامش كني با ;

---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------


نتیجه تقسیم int/float =int هست. چرا x رو float تعریف نمیکنی ؟

int /float = float



#include <iostream.h>
int main ()
{
int x=10;
float y=4;
cout<<x/y;

return 0;
}

Arrowtic
07-10-2011, 17:34
ببخشید میخوام بازی هپ رو بسازم یه جورایی که کامپیوتر خودش بازی کنه.من n رو وارد کنم که نمایانگر این باشه که تا چند بره و m هم برای اینکه نشون بدم چه اعدادی هپ باید بگه جاشون.(m همون عددیه که هپ ها برش بخش پذیرند)
من با for و if ساختمش اما تمرینی میخوام با while و if هم بسازم اما نمیشه!
این کدمه:}}


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

به cin اولیم گیر میده!

HEGMATANEH
07-10-2011, 18:21
سلام به دوستان گلم
من یه سوال رو باید حل کنم.
سوال: برنامه ای بنویسید که توسط آرایه 5 دانشجو از کلاس student ایجاد کند.
یک متغیر float به کلاس student برای نمره دانشجو اضافه کنید.
مشخصات دانشجو شامل:نام،شماره دانشجو و نمره از کاربر دریافت کرده و تنظیم کنید.
تابعی بنویسید که در برنامه اصلی معدل نمرات دانشجویان را حساب کند.
حالا خودم چون زیاد بلد نبودم اینو نوشتم ولی کامپایلر جواب نمیده.
اگه لطف کنید اشکالاتشو برام بفرمایید.
ممنون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

god of war 2
07-10-2011, 20:13
سلام به دوستان گلم
من یه سوال رو باید حل کنم.
سوال: برنامه ای بنویسید که توسط آرایه 5 دانشجو از کلاس student ایجاد کند.
یک متغیر float به کلاس student برای نمره دانشجو اضافه کنید.
مشخصات دانشجو شامل:نام،شماره دانشجو و نمره از کاربر دریافت کرده و تنظیم کنید.
تابعی بنویسید که در برنامه اصلی معدل نمرات دانشجویان را حساب کند.
حالا خودم چون زیاد بلد نبودم اینو نوشتم ولی کامپایلر جواب نمیده.
اگه لطف کنید اشکالاتشو برام بفرمایید.
سلام.
کلاسی که نوشته بودید دارای اشکالات زیادی بود و یکم هم نامفهوم بود
بنده کلاستونو درست کردم ولی نوشتن تابع معدل رو به عهده خودتون گذاشتم.
اگر سوالی داشتید حتما بپرسید.
موفق باشید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Arrowtic
07-10-2011, 20:38
ببخشید میخوام بازی هپ رو بسازم یه جورایی که کامپیوتر خودش بازی کنه.من n رو وارد کنم که نمایانگر این باشه که تا چند بره و m هم برای اینکه نشون بدم چه اعدادی هپ باید بگه جاشون.(m همون عددیه که هپ ها برش بخش پذیرند)
من با for و if ساختمش اما تمرینی میخوام با while و if هم بسازم اما نمیشه!
این کدمه:}}


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

به cin اولیم گیر میده!
یه 4 یا 5 تا اشکال داشت درستش کردم ویرایشم کردم ولی هنوز به cin گیر میده!

szh_1367
07-10-2011, 20:53
یه 4 یا 5 تا اشکال داشت درستش کردم ویرایشم کردم ولی هنوز به cin گیر میده!
قبل از cin اول نوشتی i=1 اما سمیکولن ; اخرش رو یادت رفته

سعی کن ارورها رو به ذهن بسپاری تا در دفعه بعد اینقدر به خاطر یه اشتباه کوچک منتظر نمانی

Arrowtic
07-10-2011, 22:32
قبل از cin اول نوشتی i=1 اما سمیکولن ; اخرش رو یادت رفته

سعی کن ارورها رو به ذهن بسپاری تا در دفعه بعد اینقدر به خاطر یه اشتباه کوچک منتظر نمانی
:31:
یه ربعه دارم میخندم فقط!منو بگو کلی ناامید شده بودم!جالبه به ریزترین چیزا دقت کردم جر این:31:
مر30:11:

Arrowtic
07-10-2011, 22:58
حالا یه سوال فنی:
چی کار کنم تو Dev C++ آغاز کروشه رو به پایانش وصل کنه اون کنار یا رنگی کنه!
تو ادیتور آپشن هم Highlight ... رو زدم ولی تاثیر نداشته!

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

دراصل کار میکنه ولی وقتی خودم Highlight کنم میخوام خود بخود اون گوشه وصلشون کنه یه چنین چیزی!

HEGMATANEH
07-10-2011, 23:31
سلام.
کلاسی که نوشته بودید دارای اشکالات زیادی بود و یکم هم نامفهوم بود
بنده کلاستونو درست کردم ولی نوشتن تابع معدل رو به عهده خودتون گذاشتم.
اگر سوالی داشتید حتما بپرسید.
موفق باشید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز چون من خیلی نا بلدم میخواستم بدونم که تابع MAIN رو کجاهاش ایراد دارم؟
اگه کلا ایراد داره اگه ممکنه زحمت بکشید و یه توضیحی دربارش بدید که چجوری برای این کلاس که زحمتشو کشیدید یه تابع اصلی بنویسم.خلاصم که بگید ممنون میشم

akpa
08-10-2011, 11:11
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه میشه جواب بدید!
میتونی از این استفاده کنی
z=x/2.0

akpa
08-10-2011, 11:26
دوست عزیز چون من خیلی نا بلدم میخواستم بدونم که تابع MAIN رو کجاهاش ایراد دارم؟
اگه کلا ایراد داره اگه ممکنه زحمت بکشید و یه توضیحی دربارش بدید که چجوری برای این کلاس که زحمتشو کشیدید یه تابع اصلی بنویسم.خلاصم که بگید ممنون میشم
کافی یه ارایه از این کلاس تعریف کنی و سه تا متغیر برای نمره و اسم و شماره دانشجویی داشته باشی داخل یه حلقه این سه متغیر رو مقدار دهی کن و با استفدا از سازنده کلاس این سه مقدار رو به کلاست ارجاع کنی برای محاسبه ی معدل دانشجویان هم می تونی از روش زیر استفاده کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

god of war 2
08-10-2011, 14:07
دوست عزیز چون من خیلی نا بلدم میخواستم بدونم که تابع MAIN رو کجاهاش ایراد دارم؟
نحوه ایجاد و استفاده از کلاس و تعریف تابع معدل رو دوستمون در پستهای قبلی گفتن در رابطه با مشکلات main هم شما یک آرایه از کلاس بصورت زیر تعریف کرده بودید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد در بدنه for تلاش کرده بودید که بصورت زیر به اون مقدار بدید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کار اشتباه هست. آرایه ای که شما تعریف کرده بودید غیر اشارگر بود یعنی خود کامپایلر زمان کامپایل برای اون حافظه در نظر میگیره و نیازی به تخصیص حافظه مجدد نداره.
چند تا اشکال دستوری هم داشتید مثل نبستن آکولاد بدنه ها و موارد جزئی دیگر.
موفق باشید.

HEGMATANEH
08-10-2011, 17:22
از تذکرات دوستان عزیز واقعا ممنون.(حیفم اومد فقط دکمه تشکر رو بزنم)