PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید






    

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

afceaglee2013
03-01-2011, 15:58
از تنظیماتش میتونه باشه

ضمنا اون برنامه ای که شما استفاده میکنید ورژن جدید تر turboc++ هستش که رابط کاربریش تحت ویندوزه .. زبان c خیلی کم استفاده میشه که اون هم با c++ به جز چند تابع و هیدر تفاوت دیگه ای نداره و میشه گفت یکی ان . توربو c++ از ورژن فکر کنم 3.0 به بعد تحت ویندوز اجرا میشه یعنی همه شون توربو c++ هستن :31: .. البته جسارت نباشه من نمیدونم چرا حساسیت دارم به این که میگن این برنامه c ه اویکی c++ ه ربطی هم به مشکل شما نداشت عذر میخوام اینجا مطرح کردم :20:

god of war 2
03-01-2011, 17:04
پیشنهاد میکنم از CodeBlock به همراه کامپایلر gcc استفاده کنید.
-----------------------
شما بجای :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خط رو اضافه کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و خط

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
را هم حذف کنید.

alishahvali
03-01-2011, 18:07
سلام به همگی
اگه میشه بگید مشکل برنامه زیر چیه فایل را ایجاد نمیکنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه میشه بگید باید چکار کنم

Nocturne
03-01-2011, 19:00
از تنظیماتش میتونه باشه

ضمنا اون برنامه ای که شما استفاده میکنید ورژن جدید تر turboc++ هستش که رابط کاربریش تحت ویندوزه .. زبان c خیلی کم استفاده میشه که اون هم با c++ به جز چند تابع و هیدر تفاوت دیگه ای نداره و میشه گفت یکی ان . توربو c++ از ورژن فکر کنم 3.0 به بعد تحت ویندوز اجرا میشه یعنی همه شون توربو c++ هستن :31: .. البته جسارت نباشه من نمیدونم چرا حساسیت دارم به این که میگن این برنامه c ه اویکی c++ ه ربطی هم به مشکل شما نداشت عذر میخوام اینجا مطرح کردم :20:

من باید چی کار کنم؟! کلافه شدم!


پیشنهاد میکنم از CodeBlock به همراه کامپایلر gcc استفاده کنید.
-----------------------
شما بجای :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خط رو اضافه کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و خط

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
را هم حذف کنید.

دوست عزیز من این رو هم همون اول امتحان کردم! نه با dos.h نه با windows.h با هیچ کدومش اجرا نمیشه. ضمنا void sleep(unsigned seconds); رو هم که برمیداری همون اروری رو میده که میگه تابع تعریف نشده...

دوستان الان شما برنامه ++Turbo C رو دارید؟
اگر دارید برنامه زیر رو بزنید بگید که اجرا میشه یا نه.

#include <iostream.h>
#include <dos.h>

int main() {
sleep(2);
cout<<"Hello";
return 0;}

p d
03-01-2011, 19:01
آخه من اصلا C کار نمیکنم. ++C کار میکنم.
یعنی شما میگید ایراد از ++Turbo C هستش؟

ورژن ش چنده ؟ 4.5 ؟
ربطي به نتظيمات نداره.
اينقدر به help گيرنده ؛ چون داري غلط استفاده ميكني ازش
و اينكه اگر c با ++c فرق نداره مثل اين ميمونه كه بگي#C هم همون c هست

Nocturne
03-01-2011, 19:07
ورژن ش چنده ؟ 4.5 ؟
بله 4.5 هست.

اينقدر به help گيرنده ؛ چون داري غلط استفاده ميكني ازش
و اينكه اگر c با ++c فرق نداره مثل اين ميمونه كه بگي#C هم همون c هست
متوجه نمیشم چی میگی.

یک نفر این سوال من رو جواب بده:


دوستان الان شما برنامه ++Turbo C رو دارید؟
اگر دارید برنامه زیر رو بزنید بگید که اجرا میشه یا نه.

#include <iostream.h>
#include <dos.h>

int main() {
sleep(2);
cout<<"Hello";
return 0;}

p d
03-01-2011, 19:13
بله 4.5 هست.

متوجه نمیشم چی میگی.
:

منظورم با شما نبود.


یک نفر این سوال من رو جواب بده:

ميشه ارروي كه همون كد اول كه نوشتم و بذاري ؟
(كه با windows.h بود)

Nocturne
03-01-2011, 19:20
ميشه ارروي كه همون كد اول كه نوشتم و بذاري ؟
(كه با windows.h بود)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afceaglee2013
03-01-2011, 20:00
و اينكه اگر c با ++c فرق نداره مثل اين ميمونه كه بگي#C هم همون c هست

c و c++ از نظر شیء گرایی و نوع کامپایل و چند مورد دیگه تفاوت دارن ولی این تفاوت ها به هیچ وجه مثل c و c# نیست این 2 نوع تفاوت رو با هم نمیشه یکی گرفت C# بحثش جداست تو سی شارپ با اینکه خیلی نزدیکه به سی ولی نوع syntax عوض شده تا کاربر بتونه بدون اینکه تو کوچه پس کوچه های سی گم بشه راحتتر و ساده تر کار کنه و در عین حال قدرت سی رو تا حد زیادی داشته باشه .. از کامپایلر c هم دیگه استفاده نمیشه مگر اینکه کسی مرض داشته باشه اگر هم کار بشه تو همون محیط c++ کار میشه پس اصولا دیگه چیزی به اسم c استفاده نمیشه که کسی بگه این برنامه c هستش.. :46:

afceaglee2013
03-01-2011, 20:36
توربو سی 4.5 همین ارور رو میده ولی تو توربو سی 3.0 بدون هیچ مشکلی اجرا میشه

تا جواب رو پیدا کنیم شما با این کد کارتو راه بنداز ..
/* sleep example */

#include <time.h>
#include <stdio.h>
void ssleep(unsigned int mseconds)
{
clock_t goal = mseconds*CLK_TCK/1000 + clock();
while (goal > clock());
}
int main(void)
{
int i;

for (i=1; i<5; i++)
{
printf("Sleeping for %d seconds\n", i);
ssleep(2000);
}
return 0;
}

Gloria55864
03-01-2011, 21:39
با درود و احترام
برنامه پیوستی رو با سی شارپ نوشتم بازی مین روب قسمت کلاس رندم برای راست کلیک کردن و رنگی شدن دکمه مشکل دارم بینهایت سرچ کردم و کمک خواستم اما موفق نشدم ازتون میخوام راهنمایی و اگه ممکنه تیکه برنامه رو بنویسید . ممنونم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

swthunter1
04-01-2011, 00:49
مرسی از لطفت خیلی کمک کرد بهم:10:

IP007
04-01-2011, 10:46
با عرض سلام
من یه برنامه به ز بان سی در محیط لینوکس می خواستم باید تا 18 بهمن این پروژه رو تحویل بدم لطفا کمکم کنید.

با استفاده از دستورات سیستم یا فورک برنامه ای بنویسید که ضمن اجرا چندین فرایند فرزند ایجاد کند و این فرایندهای فرزند هم دوباره فرزند ایجاد کنند(بازگشتی) این برنامه به گونه ای باشد که به محض اجرا کل cpu و یا کل ram سیستم را بگیرد.

ممنون میشم از دوستان




با این کد ها میتونی یه thread بسازی و اجرا کنی


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میذارم تو بازگشتی...




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



اینم تو در تو:31:






برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

swthunter1
05-01-2011, 00:06
خیلی ممنون دوست خوبم خیلی گلی:11:

---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

IP007
05-01-2011, 07:30
خیلی ممنون دوست خوبم خیلی گلی:11: ولی دستور fork یا سیستمو در برنامه ندیدم آقا پیشی

---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

راستی با استفاده از دستور crontab چطوری میتونم یک بمب منطقی بسازم.میشه راهنماییم کنید:20:



خوب این با fork :::





برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

IP007
05-01-2011, 07:40
اینم اجرای دستور ls با استفاده از fork و exec



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


---------- Post added at 07:40 AM ---------- Previous post was at 07:36 AM ----------

حالا اگه تابع spawn رو تو خودش دوباره فراخونی کنی، شاید بشه یه بمب :31:
البته به جای ls از یه چیز استفاده کن که طول بکشه...:20:

rassool
05-01-2011, 10:03
سلام . چند تا سوال دارم ممنون میشم کمک کنید .

1.برنامه ای که اسمی را از ورودی گرفته و آن را با حروف بزرگ چاپ کند.
2. اسمی را از ورودی گرفته و برعکس آن را چاپ کند.
3. که یک حرف از ورودی گرفته و 2 حرف ماقبل و 2 حرف مابعد آن را چاپ کند.
ممنون

swthunter1
05-01-2011, 11:00
ای ول بابا کارت درسته!!!!!!!
ممنون ممنون ممنون نمی دونی چقد خیالم راحت شد آقا پیشی:31:
ولی امیدوارم همکلاسیام این سایتو بلد نباشن وگرنه زودی میان کپی می کنن کدهارو :31:کارم زار میشه

swthunter1
05-01-2011, 12:00
:31:برام میتونید این تایپیک هارو حذف کنید؟

rassool
05-01-2011, 22:44
سلام . چند تا سوال دارم ممنون میشم کمک کنید .

1.برنامه ای که اسمی را از ورودی گرفته و آن را با حروف بزرگ چاپ کند.
2. اسمی را از ورودی گرفته و برعکس آن را چاپ کند.
3. که یک حرف از ورودی گرفته و 2 حرف ماقبل و 2 حرف مابعد آن را چاپ کند.
ممنون
دوستان لطف کنین یه خورده کمک کنین. ممنون:10:

IP007
05-01-2011, 23:04
سلام . چند تا سوال دارم ممنون میشم کمک کنید .

1.برنامه ای که اسمی را از ورودی گرفته و آن را با حروف بزرگ چاپ کند.
2. اسمی را از ورودی گرفته و برعکس آن را چاپ کند.
3. که یک حرف از ورودی گرفته و 2 حرف ماقبل و 2 حرف مابعد آن را چاپ کند.
ممنون

1-



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


2-



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3-


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

koroshfe
06-01-2011, 17:20
برای یادگیری زبان ++C باید چه مباحث ریاضی و یا ... رو بلد بود؟
با تشکر

rassool
06-01-2011, 23:49
1-



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
]


واقعا ممنون . میشه این 2 تاخط که قرمز کردم رو توضیح بدید؟ بازم ممنون

dewdrops
07-01-2011, 10:19
برای یادگیری زبان ++C باید چه مباحث ریاضی و یا ... رو بلد بود؟
با تشکر


سلام .برای یادگیری این زبان نیازی نیست که ریاضی رو خیلی بلد باشید . اگر یه کتاب آموزشی خوب تهیه کنید خودش اون اوایل آموزش بهتون میگه باید تا چه حد بلد باشید مگر اینگه بخواین یه برنامه محاسباتی بنویسید که در اون صورت باید فرمول ها و ... بلد باشید .

با اجازه pishi جان


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خط قرمز اول : میاد آرایه ای از کاراکترهارو تعریف میکنه
خط قرمز دوم : با استفاده از تابع toupper میاد تمام کاراکترهای موجود در آرایه رو به حروف بزرگ معادلشون تبدیل میکنه .

Nocturne
07-01-2011, 13:51
برای یادگیری زبان ++C باید چه مباحث ریاضی و یا ... رو بلد بود؟
با تشکر

البته من هنوز اوایل راه هستم اما تا جایی که میدونم برای یادگیری ++C و در کل برنامه نویسی نیازی به دونستن مباحث تخصصی ریاضی نیست مگر اینکه برنامه نویس بخواد برنامه هایی مرتبط با ریاضی بنویسه. اما در کل از این جهت که برنامه نویسی یه کار تحلیلی هستش، برنامه نویس باید قدرت تجزیه و تحلیل داشته باشه. برای همین در کتابی نوشته بود که معمولا کسانی که در حل مسائل دروس تحلیلی مثل ریاضی موفق هستند در این کار هم میتونن موفق باشن.

koroshfe
07-01-2011, 17:51
خوب همین فرمول ها چیه؟دوستان می گفتن باید تابع بلد باشین.می گم برای مثال همین تابع است.منظورتونم از همون تجزیه و تحلیل و درکش فهمیدم.
در ضمن من خودم کتاب دیتیل رو دارم.چگونه با سی پلاس پلاس برنامه نویسی کنیم رو.خ.دم می تونم بشینم تو خونه و یادش بگیرم.
راستی سی پلاس پلاس هم توربو داره مثل بقیه زبان ها دیگه؟می تونید اونو برام اینجا بذارید؟
یه سوال دیگه.این زبان تحت ویندوزه یا داس؟بعضی ها می گفتن داس ه.پس چجوری روی ویندوز کارایی داره و کار می کنه؟
با تشکر

TURBO_BOY2006
07-01-2011, 18:25
سلام

من چطور یه برنامه سوکت رو اجرا کنم ؟ مثلا این مثال رو؟ دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید باید یه برنامه مثل همین ، udp ، و مثل چت درست کنم...اگه میشه راهنمایی کنید که چطور اجراش کنم...کد نویسیشو تقریبآ بلدم...


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Nocturne
07-01-2011, 19:36
خوب همین فرمول ها چیه؟دوستان می گفتن باید تابع بلد باشین.می گم برای مثال همین تابع است.منظورتونم از همون تجزیه و تحلیل و درکش فهمیدم.
در ضمن من خودم کتاب دیتیل رو دارم.چگونه با سی پلاس پلاس برنامه نویسی کنیم رو.خ.دم می تونم بشینم تو خونه و یادش بگیرم.
راستی سی پلاس پلاس هم توربو داره مثل بقیه زبان ها دیگه؟می تونید اونو برام اینجا بذارید؟
یه سوال دیگه.این زبان تحت ویندوزه یا داس؟بعضی ها می گفتن داس ه.پس چجوری روی ویندوز کارایی داره و کار می کنه؟
با تشکر

++Turbo C رو تو سایتهای ایرانی سرچ کن پیدا میکنی. تحت ویندوزم هست. حرفه ای تر از اون هم ++Microsoft Visual C هست.

koroshfe
07-01-2011, 20:44
به نظرتون من کدومو یاد بگیرم بهتره؟
در این رابطه هیچ دانایی ندارم.
کتاب پیشنهادیشم بگید ممنون می شم.

Nocturne
07-01-2011, 21:06
به نظرتون من کدومو یاد بگیرم بهتره؟
در این رابطه هیچ دانایی ندارم.
کتاب پیشنهادیشم بگید ممنون می شم.

منظورت از کدوم یعنی بین اون دو برنامه میگی؟ فرقی زیادی نمیکنه چون زبان یکی هست. Turbo ساده تره و Visual حرفه ای تر. میتونی با همون Turbo شروع کنی.
در مورد کتاب هم خودت که گفتی دیتل اند دیتل رو داری. میتونی با همون بخونی. کتاب دیگری هم که میشناسم کتاب آقای جعفرنژاد قمی هست. برای ما تو دانشگاه همین دو کتاب رو معرفی کردن. من کتاب دیگری رو نمیشناسم اما قطعا بازم کتاب هست.

koroshfe
08-01-2011, 11:07
آها یعنی این ویژوال کع نوشتید یه زمینست برای نوشتن سی پلاس پلاس؟
من فکر کردم یه زبان جدا از اونه.توربو یا ویژوال برام زیاد فرق نمی کنه.فقط می ترسم که زبان قدرتمندی رو انتخاب کردم برای یادگیری یا نه.راستی این تابع ها مانند main همون تابع های دیبرستانند؟
من دارم کتاب رو می خونم.برام یه ذره سخته.هم تنهایی هم بار علمی.اما دارم یاد می گیرم.
با تشکر فراوان از شما

panizir
08-01-2011, 20:37
سلام
اکسی میدونه کد اسکی حروف فارسیو از کجا میشه پیدا کرد؟

Nocturne
08-01-2011, 22:57
آها یعنی این ویژوال کع نوشتید یه زمینست برای نوشتن سی پلاس پلاس؟
ببین وقتی تو یه زبان رو یاد میگیری باید برای نوشتنش از یه برنامه استفاده کنی. مثلا ++C یک زبانه. برنامه هایی چون ++Turbo C یا ++Visual C نرم افزارهایی هستند که میشه با اونها به زبان ++C برنامه نوشت.


توربو یا ویژوال برام زیاد فرق نمی کنه. فقط می ترسم که زبان قدرتمندی رو انتخاب کردم برای یادگیری یا نه.
من به زبانهای مختلف احاطه ندارم. اما تا جایی که میدونم ++C زبان مشهوریه.
ضمناً توصیه میکنم اول با همون توربو شروع کنی چون محیطش خیلی ساده س. بعد هر وقت خواستی برو ویژوال.


راستی این تابع ها مانند main همون تابع های دیبرستانند؟
الان که اوایل درس هستی مفهموم ()main رو متوجه نمیشی. بعد که به درس مربوط به توابع رسیدی بیشتر خواهی فهمید.
توابع در ++C هم به مثل ریاضی هستند. اما این توابع لزوما اعمال ریاضی انجام نمیدن...

shab67
12-01-2011, 13:12
سلام
اکسی میدونه کد اسکی حروف فارسیو از کجا میشه پیدا کرد؟



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

maluse
13-01-2011, 10:43
سلام
اکسی میدونه کد اسکی حروف فارسیو از کجا میشه پیدا کرد؟
منبع سوالتون توی کتاب سخت افزار سال سوم هنرستان کامپیوتر است. سه،چهار صفحه ی آخر کتاب هم کد اسکی رونوشته هم یونیکدها رو.

dewdrops
13-01-2011, 15:06
دوستان
برای تولید یه عدد تصادفی تو جاوا باید از چه دستوری استفاده کنیم؟

swthunter1
29-01-2011, 18:45
سلام کمکم کنید تورو خدا
با استفاده از دستورات سیستم یا فورک برنامه ای بنویسید که ضمن اجرا چندین فرایند فرزند ایجاد کند و این فرایندهای فرزند هم دوباره فرزند ایجاد کنند(بازگشتی) این برنامه به گونه ای باشد که به محض اجرا کل cpu و یا کل ram سیستم را بگیرد.
من چطوری میتونم یه برنامه بنویسیم که گرافیکه این برنامه ای که درخواست کردمو بکشه:41:
استادمون گفته که باید مثه یه درخت کل فرایندهاشو رسم کنه لطفا کمکم کنید م15 باید تحویل بدم

IP007
29-01-2011, 20:30
اگه منظورتو درست فهمیدده باشم....
ولی دستورای لینوکس چیکار به C++ داره؟!؟!
راحت ترین راه اینه که دستورای لینوکس رو از برنامت اجرا کنی

swthunter1
30-01-2011, 09:48
اگه منظورتو درست فهمیدده باشم....
ولی دستورای لینوکس چیکار به C++ داره؟!؟!
راحت ترین راه اینه که دستورای لینوکس رو از برنامت اجرا کنی

برنامه رو اجرا کردم واسه استادمم ایملش کردم گفت تو که گرافیکشو ننوشتی من گرافیکشم میخوام. استاد دیگه هرچی میگه باید بگی چشم.ممنون میشم اگه برنامه ی گرافیکو برام بزارید

IP007
30-01-2011, 10:56
گرافیک؟!:18:
میشه چیزایی که سر کلاس یاد گرفتی رو این جا هم یادمون بدی؟:10:
تا بتونم کمکت کنم...:31:
عجیبه که سر کلاس اینا رو خونده باشی و نتونی جواب بدی، ...:20:

swthunter1
30-01-2011, 20:55
گرافیک؟!:18:
میشه چیزایی که سر کلاس یاد گرفتی رو این جا هم یادمون بدی؟:10:
تا بتونم کمکت کنم...:31:
عجیبه که سر کلاس اینا رو خونده باشی و نتونی جواب بدی، ...:20:
باب نخوندم اصلا نمی دونم گرافیک چییییییییی هست:31:فک کنم استادمون پروژه ی خودشه داده به ما خودش نتونسته بنویستش .:31:

maysa70
02-02-2011, 15:31
:41:salam man ye projeye taghsim va zarbe adade bozorg be vasileye liste peyvandi daram ke hanooz nanevashtam har ki balade komak kone behem mail bezane maysacom@yahoo.com
سلام
خیلی از کسانی که C رو تازه شروع کردند سوالات زیادی براشون پیش میاد
این تاپیک رو راه انداختم تا از اساتید دعوت کنم به این تاپیک بیان و به سوالات ما مبتدی ها پاسخ بده ند. تا همه با کمک هم بتونیم پیشرفت کنیم

mana70
02-02-2011, 15:44
salam man ie porozhe daram ba onvane barnameie file ketabkhoonebe zabane c++ ta jome ham bishtar vaght nadaram age darid be inadrress email konid :41:arezoo70_kazemi@yahoo.com (.arezoo70_kazemi@yahoo.com)
سلام
خیلی از کسانی که C رو تازه شروع کردند سوالات زیادی براشون پیش میاد
این تاپیک رو راه انداختم تا از اساتید دعوت کنم به این تاپیک بیان و به سوالات ما مبتدی ها پاسخ بده ند. تا همه با کمک هم بتونیم پیشرفت کنیم

AriAdownloader
03-02-2011, 11:46
من باید تا شنبه پروژمو ارائه بدم نمیدونم چرا کامپایلرم این ارورو میده تورو جون عزیزتون هر چه سریعتر کمکم کنید!


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shab67
03-02-2011, 22:23
اگر اشتباه نکنم سورس برنامه و فایل هایی که توسط کامپایلر مورد نیازند و باید ساخته بشند یکجا نیستند.

2195
04-02-2011, 10:08
با سلام:من يه سوال از اساتيد داشتم و اميدوارم به من كمك كنند.
من مي خوام سي ++ رو ياد بگيرم و كتابهاي مثل:پيام نور،هربرت شيلد،ديتل،كمي از جعفر نژاد. رو خوندم.
حالا چه كار كنم؟
و سوال اصلي من اينه كه چطور مي تونم يه برنامه بنويسم(نه يه برنامه ساده بلكه يه برنامه حرفه اي مثلا و دوباره مي گم مثلا يه Internet Explorer بنويسم و ...)
اگه لطف كنيد و به سوالم دقيق جواب بدين ممنون مي شم آخه من اين سول رو قبلا در جاهاي ديگه مطرح كردم اما اشخاص ديگه وقتي كه جواب مي دادن يه چيز كلي مي گفتن و منو مي پيچوندن و يه چيز دقيق و واضح نمي گفتن.اميدوارم شما هم مثل انا نباشيد و به من دقيق و با وضوح كامل بگيد و كمكم كنيد.
با تشكر

MAXXX
04-02-2011, 21:03
این کتابایی که شما میخونی برای آموزش مفاهیم پایه خوبه ولی چیزی که شما میخای windows programing هستش که کتاب تو این زمینه فارسی من ندیدم , البته زیاد هم نگشتم !
یچیزی مثل این لازم داری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ata hacker
06-02-2011, 08:20
با سلام
می خواستم بپرسم که وقتی یک برنامه را می نویسیم چکار کنیم که فقط یک بار اجرا نشه . مثلا در برنامه محاسبه مساحت مستطیل بعد از به جواب رسیدن دوباره فرمان وارد کردن طول و عرض چاپ شود .

sin2x=2sinxcosx
06-02-2011, 14:10
با سلام
می خواستم بپرسم که وقتی یک برنامه را می نویسیم چکار کنیم که فقط یک بار اجرا نشه . مثلا در برنامه محاسبه مساحت مستطیل بعد از به جواب رسیدن دوباره فرمان وارد کردن طول و عرض چاپ شود .


خب قسمت های مربوط به دریافت اعداد و محاسبه و چاپ نتیجه رو داخل یه حلقه قرار بدین .

2195
06-02-2011, 17:01
این کتابایی که شما میخونی برای آموزش مفاهیم پایه خوبه ولی چیزی که شما میخای windows programing هستش که کتاب تو این زمینه فارسی من ندیدم , البته زیاد هم نگشتم !
یچیزی مثل این لازم داری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام:ممنون كه كمك مي كنيد.لطفا مي شه بگردين ببنين فارسي هست يا نه؟
لطفا با دقت بگردين.
با تشكر

MAXXX
06-02-2011, 18:56
می خواستم بپرسم که وقتی یک برنامه را می نویسیم چکار کنیم که فقط یک بار اجرا نشه . مثلا در برنامه محاسبه مساحت مستطیل بعد از به جواب رسیدن دوباره فرمان وارد کردن طول و عرض چاپ شود .
همونطور که دوستان گفتن حلقه ها do while برای همینکار هستن


با سلام:ممنون كه كمك مي كنيد.لطفا مي شه بگردين ببنين فارسي هست يا نه؟
لطفا با دقت بگردين.
با تشكر
کجا توی اینترنت ؟
من تو کتاب فروشی ها ندیدم چه برسه به توی نت
شما باید بری توکتاب فروشی ها رو بگردی شاید چیزی پیدا کنی
متاسفانه کتابهای به زبان فارسی در این زمینه کم هست یا نیست
ولی زبان اصلی زیاده

1731
12-02-2011, 21:42
سلام
اول بگم که من تو فروم جسنجو کردم اما به نتیجه ای نرسیدم
چطور در c++ جذر بگیرم؟؟؟؟

برای گرفتن جذز b از روش زیر استفاده کردم اما جواب نداد:

a*a=b
cout << a

منطقی هم هست چون در c++ مساوی همیشه همان مساوی ریاض نیست

لطفا راهنمایی ام کنید.
ممنون
------------------------
ویرایش می کنیم!!!:


خوب مشکلم حل شد ، به کمک لینک زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

good boy 2010
21-02-2011, 18:14
سلام جاهایی که رنگ قرمزه ارور میده موندم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکر قبلی:11:

rouhallah
23-02-2011, 16:12
به نام خدا
سلام

من دنبال کامپایلر اپن سورس و رایگان زبان سی++ هستم
میدونم هست اما کجا نمیدونم؟
تو سورس فورج نتونستم جستجو کنم احتمالاً اونجا باشه
کمک کنید لطفاً

panizir
23-02-2011, 19:56
سلام جاهایی که رنگ قرمزه ارور میده موندم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکر قبلی:11:
برای تابع conditionalreport یه } کم گذاشتین.
report , conditionalreport دوتا تابع هستن. چه جوری پشت هم نوشتینشون فقط یه () گذاشتین؟الان اون خط سبزه قراره چیکار کنه؟
توی خط بنفشه دقیقا چی قرار بوده تعریف بشه؟ temp مگه int نیست؟struct student چرا اونجا نوشته شده؟

من اون } گذاشتم. خط سبز هم به ()conditionalreport تغییر دادم. خط بنفش هم به ; int temp تغییر دادم برنامه دیگه eror نمیده.ولی نمیدونستم منظورتون از اون قسمتها چیه که درست عوضشون کنم.

good boy 2010
23-02-2011, 20:10
برای تابع conditionalreport یه } کم گذاشتین.
report , conditionalreport دوتا تابع هستن. چه جوری پشت هم نوشتینشون فقط یه () گذاشتین؟الان اون خط سبزه قراره چیکار کنه؟
توی خط بنفشه دقیقا چی قرار بوده تعریف بشه؟ temp مگه int نیست؟struct student چرا اونجا نوشته شده؟

من اون } گذاشتم. خط سبز هم به ()conditionalreport تغییر دادم. خط بنفش هم به ; int temp تغییر دادم برنامه دیگه eror نمیده.ولی نمیدونستم منظورتون از اون قسمتها چیه که درست عوضشون کنم.
بنفشه اضافی فکر کردم واسه sort باید تعریف بشه
سبزه هم report اضافی
سوتی شدیدی بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت از وقتی که گذاشتید واقعا ممنونم و متشکر :11:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsentanha
05-03-2011, 17:37
سلام
من یه برنامه میخوام که خروجی زیر رو نمایش بده
××××
××
×

این خط برنامه رو مینویسم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این صورت نمایش میده


********
*******
******
*****
****
***
**
*
البته یه جور دیگه تغییر دادم شدبرعکس بالایی
ولی نمیتونم از سمت راست اضاف کنم:41:
هر جوری مینویسم یه چیز دیگه میده بهم!!!

MosaferJade
05-03-2011, 17:55
.

در مورد اینکه از راست نمایش بدهد نمی توان هیچ کاری کرد مگر اینکه در حلقه خارجی
و قبل از حلقه داخلی این کد را وارد کنی( البته زیاد کداش یادم نیست اینو می نویسم)


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در cout اول می توانید تعداد space ها را کم یا زیاد کنید تا به حد مطلوب برسد
نکته در cout دوم فقط یک space قرار گرفته

موفق باشید

mohsentanha
05-03-2011, 18:38
سلام

یسری دست کاری کردم کد به این شکل شد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جواب شد
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی فقط دومیه کار میکنه نمیدونم چرا برا بقیه عمل نمیکنه:41:

MosaferJade
05-03-2011, 19:04
در مورد کد بالا یک بار دیگر امتحان کنید حتما برنامه یه کم قاط زده باشه
ولی کدی که من پیشنهاد کردم اینجوری نبود این پایینی بود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohsentanha
05-03-2011, 19:38
در مورد کد بالا یک بار دیگر امتحان کنید حتما برنامه یه کم قاط زده باشه
ولی کدی که من پیشنهاد کردم اینجوری نبود این پایینی بود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم اینو امتحان کردم همون اول ولی همین جور یه سره کاراکتر تحویل میده در حد هنگیدن:41:
عجب گیری کردما:19:

pedram9
05-03-2011, 21:23
سلام ببخشید اگر سوالم در جای مناسب پرسیده نشده من نرم افزار visual studio 2010 رو دانلود مردم اما ابتدای نصب این پیغام رو میده چه کار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MosaferJade
05-03-2011, 21:48
سلام ببخشید اگر سوالم در جای مناسب پرسیده نشده من نرم افزار visual studio 2010 رو دانلود مردم اما ابتدای نصب این پیغام رو میده چه کار کنم ؟
ارورتون رو ندیدم
و اینکه فکر من سوالتون رو در جای مناسب بپرسید بهتر به جواب می رسید

منم اینو امتحان کردم همون اول ولی همین جور یه سره کاراکتر تحویل میده در حد هنگیدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب گیری کردما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله کد بالا کامل غلطه و می افته تو یک حلقه بینهایت
کد زیر را امتحان کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم این کار کنه

pedram9
05-03-2011, 22:00
این رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MosaferJade
05-03-2011, 22:20
سیستم رو ریست کنید و دوباره نصب کنید
اگه درست نشد یا دانلودش مشکل داشته
یا اینکه کلا خود برنامه مشکل داره

این همه حجم رو چطوری دانلود کردید؟
چند روز طول کشید؟
برای اینکه ناامید نشید فکر کنم متخصصین جواب بدن بهتر باشه

pedram9
05-03-2011, 22:57
سیستم رو ریست کنید و دوباره نصب کنید
اگه درست نشد یا دانلودش مشکل داشته
یا اینکه کلا خود برنامه مشکل داره

این همه حجم رو چطوری دانلود کردید؟
چند روز طول کشید؟
برای اینکه ناامید نشید فکر کنم متخصصین جواب بدن بهتر باشه

ریست هم کردم درست نشد . دانلودشم مشکل نداره فکر کنم چون از میهن دانلود دان کردم. یه روزه دان کردم طول نکشید :20:

mohsentanha
06-03-2011, 12:30
ارورتون رو ندیدم
و اینکه فکر من سوالتون رو در جای مناسب بپرسید بهتر به جواب می رسید

بله کد بالا کامل غلطه و می افته تو یک حلقه بینهایت
کد زیر را امتحان کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم این کار کنه
کد بالا رو هم خودت دادی اینم خودت دادی هر دو غلط:41:
بینهایت میره:19:
بدجوری این یه تیکه برنامه مخمو کار گرفته:18:

MosaferJade
06-03-2011, 12:46
من كه حلقه بينهايتي نمي بينم
به هر حال عصر كد معادلش رو تو
C# امتحان مي كنم اگه مشكلي
داشت درستش مي كنم
موفق باشيد

shaparak1992
06-03-2011, 15:59
سلام من باید تو سی ++ بدون استفاده از کتابخونه های math & cmath جذر و سینوس و کسینوس حساب کنم ....
پروژمه تا پس فردا باید تحویل بدم کمک کنین لطفا

z3inab
06-03-2011, 19:42
سلام من باید تو سی ++ بدون استفاده از کتابخونه های math & cmath جذر و سینوس و کسینوس حساب کنم ....
پروژمه تا پس فردا باید تحویل بدم کمک کنین لطفا

می توانی از سری تیلور برای تقریب این توابع استفاده کنی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مطلب مرتبط در ویکی پدیا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohsentanha
07-03-2011, 23:09
من كه حلقه بينهايتي نمي بينم
به هر حال عصر كد معادلش رو تو
C# امتحان مي كنم اگه مشكلي
داشت درستش مي كنم
موفق باشيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rassool
09-03-2011, 20:41
سلام دوستان . من برنامه زیرو میخام مال درس ساختمان داده هاست ممنون میشم کمکم کنید فردا لازمش دارم.

1.برنامه ای بنویسید که ابتدا استکی با 100 خانه ایجاد نمایید سپس 5 عنصر به آن push کند و سه عنصر از آن pop نماید.

2. برنامه ای بنویسید که صفی با 50 خانه ایجاد نموده و امکان اضافه کردن و حذف کردن به صف را داشته باشد. و همچنین پر و خالی بودن صف را نیز مشخص کند.

rassool
09-03-2011, 21:36
سلام دوستان . من برنامه زیرو میخام مال درس ساختمان داده هاست ممنون میشم کمکم کنید فردا لازمش دارم.

1.برنامه ای بنویسید که ابتدا استکی با 100 خانه ایجاد نمایید سپس 5 عنصر به آن push کند و سه عنصر از آن pop نماید.

2. برنامه ای بنویسید که صفی با 50 خانه ایجاد نموده و امکان اضافه کردن و حذف کردن به صف را داشته باشد. و همچنین پر و خالی بودن صف را نیز مشخص کند.
یکی کمک کنه. اصلا استک چجوری میشه ساخت!!!؟:37:
این استاده خودش یه مثال حل نکرده گفته اینو بنویسید :19:

MosaferJade
09-03-2011, 21:47
فکر کنم سوالت اصلا به جواب نیاز نداره
فقط کافیه کلاسش رو تعریف کنی که اونم کامل تو کتابت نوشته
خواهشا به سوالاتتون دقت کنید یه ذره روش فکر کنید
و در کل سوالات را واسه راهنمایی بپرسید و جواب آخر رو خودتون روش فکر کنید
سوال دوستمون rassool همون طور که گفتم کاملا واضحه
کتابتون را یه بار باز کنید فکر کنم ضرر نمی کنید

rassool
09-03-2011, 21:51
کتاب ندارم آخه :41:

kianosh_yazdani
11-03-2011, 11:12
یه سوال خیلی مهمممممم:
من تو برنامم یه کلاس به نام مشتری دارم
حالا میخام بدون اینکه برنامه اول ازم بخواد که بهش n بدم و بگم آرایه ی چندتایی از کلاس بسازه،خودش هر وقت که خواستم یه شی از مشتری بسازه..یعنی به برنامه نگم چندتا مشتری دارم و هروقت خواستم ی شی ازش بسازم
لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم
:11::11::11:

MosaferJade
11-03-2011, 11:24
از لیست پیوندی استفاده کن

god of war 2
11-03-2011, 15:13
سلام دوستان . من برنامه زیرو میخام مال درس ساختمان داده هاست ممنون میشم کمکم کنید فردا لازمش دارم.

1.برنامه ای بنویسید که ابتدا استکی با 100 خانه ایجاد نمایید سپس 5 عنصر به آن push کند و سه عنصر از آن pop نماید.

2. برنامه ای بنویسید که صفی با 50 خانه ایجاد نموده و امکان اضافه کردن و حذف کردن به صف را داشته باشد. و همچنین پر و خالی بودن صف را نیز مشخص کند.
سلام.
براتون یک کلاس آماده Stack آپ کردم که میتونید براحتی از اون داخل برنامتون استفاده کنید.داخل این کلاس تمام توابع لازم برای کار با Stack قرار داده شده.
در رابطه با صف هم فعلا وقت نکردم ولی در اولین فرصت کمکتون میکنم.
لینک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.

MosaferJade
11-03-2011, 19:21
مرسی
یه کم به دردم خورد

god of war 2
11-03-2011, 21:02
2. برنامه ای بنویسید که صفی با 50 خانه ایجاد نموده و امکان اضافه کردن و حذف کردن به صف را داشته باشد. و همچنین پر و خالی بودن صف را نیز مشخص کند.
این هم کلاس آماده برای استفاده از صف (Queue) که از لیست پیوندی استفاده میکنه.
لینک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


حالا میخام بدون اینکه برنامه اول ازم بخواد که بهش n بدم و بگم آرایه ی چندتایی از کلاس بسازه،خودش هر وقت که خواستم یه شی از مشتری بسازه..یعنی به برنامه نگم چندتا مشتری دارم و هروقت خواستم ی شی ازش بسازم
لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم

شما میتونید از سر فایل های List.h و Listnode.h که بنده در بالا لینک آن را گذاشتم استفاده کنید.این کلاسها برای استفاده از لیست پیوندی میباشد.


مرسی
یه کم به دردم خورد
:10:

mousavi26
12-03-2011, 13:46
برنامه محاسبه اینکه عددکامل است یا خیر

abcashi
12-03-2011, 22:16
سلام
لطفا میشه سوال منو بی جواب نذارین؟
سوال :
برنامه ای که عناصر یک ماتریس را بخواند و مشخص کند آیا این ماتریس قطری می باشد یا خیر؟

shab67
13-03-2011, 22:22
از یک حلقه استفاده کنید.ماتریس قطری ،ماتریس مربعی هست که درایه های خارج از قطر اصلی صفر باشن.حالا این حلقه باید این شرط رو بررسی کنه و اگر یکی از عناصر شرط رو نقض کرد پس ماتریس قطری نیست.برای خوندن عناصر آرایه هم که از دستور cin می تونید استفاده کنید.البته اگر کد رو آماده می خواید که...

abcashi
14-03-2011, 22:19
عزیزم من خیلی مبتدی هستم لطفا جواب مساله رو به زبان ++c بدهید لطفا.مرسی

amirhhhhhhhhhh
16-03-2011, 16:59
سلام به همه ی دوستان .... میخواستم تو نوشتن یک برنامه ساده منو کمک کنید ....
سوال برنامه : برنامه ای بنویسید که عدد 4 رقمی را از ورودی گرفته و ابتدا اعداد زوج را نشان دهد و بعد اعداد فرد <<
مثال 2376<<<<2637 با حلقه while باید نوشت .
من تا یه جایش حل کردم اما عدد آخر رو نشان نمیده ..... متغییر e که از نوع int است فقط یک عدد در خود ذخیره مکند اما برنامه من متغییر eداخل حلقه است و تو هر دور یک داده را باید درخود ذخیره کند؟
سوال من این هست که چجوری دو متغیر عددی را به همدیگر چسباند و چاپ کرد؟با تشکر ..منتظر هستم.

#include <iostream.h>
void main()
{
int a,b,c;
int e;
cin>>a;
while(a>0)
{
b=a%10;
c=b%2;
if(c==0)
{
cout<<b;
}
else
{
e=b;
}
a=a/10;
}
cout<<e;
}

frnsh
17-03-2011, 20:53
سلام دوستان
من توی برنامه نویسی تازه واردم :20:
میخوام به زبان C++ برنامه بنویسم. گفتن برنامه های Borland C++ و Turbo C++ خوبن، که من فقط Borland رو گیر اوردم. در ضمن برنامه ی Code Blocks رو هم دارم.
اما طبق برنامه هایی که توی کلاس (توی جزوه) نوشتیم، خواستم برنامه بنویسم، اما نمیدونم چرا ارور میده همه ش و اجرا نمیکنه!
حتی الان متنشو با چندتا از متنهای توی نت مقایسه کردم و یکی بود.
میشه کمکم کنین؟
مرسی:11:

Xilevens
17-03-2011, 21:03
سلام دوستان
من توی برنامه نویسی تازه واردم :20:
میخوام به زبان C++ برنامه بنویسم. گفتن برنامه های Borland C++ و Turbo C++ خوبن، که من فقط Borland رو گیر اوردم. در ضمن برنامه ی Code Blocks رو هم دارم.
اما طبق برنامه هایی که توی کلاس (توی جزوه) نوشتیم، خواستم برنامه بنویسم، اما نمیدونم چرا ارور میده همه ش و اجرا نمیکنه!
حتی الان متنشو با چندتا از متنهای توی نت مقایسه کردم و یکی بود.
میشه کمکم کنین؟
مرسی:11:
لطفا ارور ها رو بنويسيد دلايل زيادي هست

Xilevens
17-03-2011, 21:22
سلام به همه ی دوستان .... میخواستم تو نوشتن یک برنامه ساده منو کمک کنید ....
سوال برنامه : برنامه ای بنویسید که عدد 4 رقمی را از ورودی گرفته و ابتدا اعداد زوج را نشان دهد و بعد اعداد فرد <<
مثال 2376<<<<2637 با حلقه while باید نوشت .
من تا یه جایش حل کردم اما عدد آخر رو نشان نمیده ..... متغییر e که از نوع int است فقط یک عدد در خود ذخیره مکند اما برنامه من متغییر eداخل حلقه است و تو هر دور یک داده را باید درخود ذخیره کند؟
سوال من این هست که چجوری دو متغیر عددی را به همدیگر چسباند و چاپ کرد؟با تشکر ..منتظر هستم.



#include <iostream.h>
int main(){
int a,b,c;
int e=0;
cin>>a;
while(a>0){
b=a%10;
c=b%2;
if(c==0){
cout<<b;
}
else{
e=e*10+b;
}
a=a/10;
}
cout<<e;
}
ببينيد دوست عزيز من اومدم اول مقدار متغير e شما رو 0 دادم
هر بار به جاي اينكه b رو داخلش قرار بدم
e رو در 10 ضرب ميكنم و بعد به اضافه مقدار b ميكنم
كه چي بشه؟
هيچي مقدار قبلي e ده برابر ميشه مثلا اگه 5 باشه ميشه 50 و به اضافه مقدار جديد ميشه مثلا اگه مقدار جديد 3 باشه ميشه 53
آخر كار هم چاپ ميشه
همين



#include <iostream.h>
int main(){
int a,b,e=0;
cin>>a;
while(a>0){
b=a%10;
if(b%2==0){
cout<<b;
}
else{
e=e*10+b;
}
a=a/10;
}
cout<<e;
}


در ضمن در اين كد نيازي به C هم نيست
موفق باشيد

frnsh
17-03-2011, 21:29
لطفا ارور ها رو بنويسيد دلايل زيادي هست

اکثرش مربوط به علائمیه که استفاده کردم.
اول برنامه، آخرش و در بین. مثل cin یا cout و بقیه.
حتی همین برنامه ای که توی این صفحه نوشته شده رو هم اونجا (Codeblocks) کپی کردم و باز هم همین ارورها رو میده.

Xilevens
18-03-2011, 00:29
اکثرش مربوط به علائمیه که استفاده کردم.
اول برنامه، آخرش و در بین. مثل cin یا cout و بقیه.
حتی همین برنامه ای که توی این صفحه نوشته شده رو هم اونجا (Codeblocks) کپی کردم و باز هم همین ارورها رو میده.

لطفا ميشه خود ارور ها رو اينجا بنويسيد
شايد هدر ها رو پيدا نميكنه
چون اگه هدر ها رو پيدا نكنه به توابعي كه تحت هدر هستن گير ميده

frnsh
18-03-2011, 18:06
فکر کنم مشکل همین باشه، اصلا توابع رو نمیشناسه.
باید چیکارش کنم؟

Xilevens
18-03-2011, 20:58
بستگي به كامپايلرتون داره
يا فايلهاي هدرتون يه جاي ديگه هست
كه ميتونيد با استفاده از تنظيمات آدرس دهي كنيد
در بعضي موارد هم با نوشتن

using namespace std;
درست ميشه
كلا پيشنهادم اينه از ++Dev C استفاده كنيد
بهتره
اين دردسر ها رو هم نداره

sepand_salehi
18-03-2011, 22:23
سلام
دو تا سوال داشتم
اول اینکه یک تابعی می خواهم تعریف کنم که یک عبارت را از ورودی بگیرد و بر اساس یک تابع if ، مقداری را برگرداند. مثلا به این شکل

int PSR (char n)d
if (n==ASB)d
return 16
else if (n==HTU)d
return 15
...
(این d ها رو واسه این گذاشتم که پرانتز بسته بهتر نمایش داده شود)
اما یک مشکلی دارم. کامپایلر بهم ارور های مختلفی می ده. یه بار می گه این ASB و HTU و... متغیر هایی اند که مقدار دهی نشده اند ، یک بار می گوید که اعلام نشده اند و... .
اگر می شود یک راهنمایی کنید که چگونه می توانم این تابع را بنویسم.

سوال دوم اینکه چگونه می توانم خروجی های یک برنامه را در یک فایل Text ذخیره نمایم؟

MosaferJade
18-03-2011, 23:03
سلام
شما اینجا برای تابع تعریف نکرده اید که اگر n مقداری غیر از HTU,ASB داشته باشد چه چیزی به خروجی ارسال شود
در مورد سوال دوم هم به قسمت
کافیست شما یک فایل ایجاد کنید ( اگر موجود نباشد) وآن را باز کنید اطلاعات خود را در آن بنویسید و در آخر آن را ببندید
دستور ساخت یک فایل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز کردن یک فایل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بستن فایل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشتن در فایل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواندن از فایل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سال نو مبارک
موفق باشید

Xilevens
18-03-2011, 23:11
سلام
دو تا سوال داشتم
اول اینکه یک تابعی می خواهم تعریف کنم که یک عبارت را از ورودی بگیرد و بر اساس یک تابع if ، مقداری را برگرداند. مثلا به این شکل

int PSR (char n)d
if (n==ASB)d
return 16
else if (n==HTU)d
return 15
...
(این d ها رو واسه این گذاشتم که پرانتز بسته بهتر نمایش داده شود)
اما یک مشکلی دارم. کامپایلر بهم ارور های مختلفی می ده. یه بار می گه این ASB و HTU و... متغیر هایی اند که مقدار دهی نشده اند ، یک بار می گوید که اعلام نشده اند و... .
اگر می شود یک راهنمایی کنید که چگونه می توانم این تابع را بنویسم.

سوال دوم اینکه چگونه می توانم خروجی های یک برنامه را در یک فایل Text ذخیره نمایم؟

جواب سوال اوتون رو كه دادند ولي سوال دومكه ميمونه اينكه چه نوع فايلي باشه تصادفي يا ترتيبي
و طريقه نوشتن اطلاعات چجوري باشه؟ ركورد به ركورد - باينري - كركتر كركتر و ...

sepand_salehi
19-03-2011, 20:32
ممنون. مشکل اول تا حدی رفع شد. اما وقتی تابع رو تست کردم خروجی مورد نظرم رو چاپ نکرد. برنامه رو واستون کامل می زارم:

#include "stdafx.h"
#include <iostream>
using std::cin;
using std::cout;
using std::endl;

#include <cmath>
#include <string>
#include <cstdlib>
using namespace std;


int PSR (char);

int main()
{
char a;
int b;
cin>>a;
b=PSR(a);
cout<<b<<endl;
system ("Pause");
return 0;
}

int PSR (char n){
char SHR;
if (n==SHR)
return 16;
else
return -1;
}

در اینجا وقتی که برنامه رو اجرا می کنم و SHR رو تاپی می کنم و اینتر را می زنم ، برنامه این ارور را می دهد:
Run-Time Check Failure #3 - The variable 'SHR' is being used without being initialized.

این ارور رو هم در محل مخصوص باگ ها یا خطاهای برنامه نویسی که کامپایلر نشان می دهد نمایش داده نمی شود. بلکه در یک پنجره ای جداگانه نمایش داده می شود.

در مورد خروجی ها هم می خواهم همانگونه که در برنامه خروجی تولید می شود (با دستور cout) به همان شکل هم در فایل تکست ذخیره گردد. پشت سر هم و با رعایت setw() ها.

ممنون

frnsh
19-03-2011, 22:06
سلام دوستان
من با برنامه Borland C++ مینویسم (خود استاد گفت با این بنویسین)؛ برنامه رو که مینویسم و Run رو میزنم، دست اجرا نمیکنه.
منظورم اینه که برنامه درسته و ارور و وارنینگ هم نمیده، وقتی مثلا دو عدد میخواد و بهش میدم، جوابو نمیزنه و یهو خارج میشه. و بعد که دوباره run رو میزنم، جواب رو هم میده. یا مثلا وقتی میگم 1 تا 100 رو چاپ کن، اصلا وقت نمیده نگاه کنم ببینم چی چاپ کرده! باز میشه و میبنده.
راهی هست؟

Xilevens
19-03-2011, 23:54
سلام دوستان
من با برنامه Borland C++ مینویسم (خود استاد گفت با این بنویسین)؛ برنامه رو که مینویسم و Run رو میزنم، دست اجرا نمیکنه.
منظورم اینه که برنامه درسته و ارور و وارنینگ هم نمیده، وقتی مثلا دو عدد میخواد و بهش میدم، جوابو نمیزنه و یهو خارج میشه. و بعد که دوباره run رو میزنم، جواب رو هم میده. یا مثلا وقتی میگم 1 تا 100 رو چاپ کن، اصلا وقت نمیده نگاه کنم ببینم چی چاپ کرده! باز میشه و میبنده.
راهی هست؟
يه هدر به نام
conio.h
اضافه كنيد
آخر برنامه دستور
getch();
v
رو بنويسيد

frnsh
20-03-2011, 01:07
میشه دقیقتر بگین چی رو کجا بنویسم؟
ببخشید من با این ترتیب نگرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

caca_caca888
20-03-2011, 01:22
میشه دقیقتر بگین چی رو کجا بنویسم؟
ببخشید من با این ترتیب نگرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اولش بنویس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


گت سی اچ هم اگه نذاری برنامه اجرا میشه و سریع پایان میابه که نمیتونی جواب آخر رو ببینی
اون دستور رو میذاری که جوابو نشون بده و بعد با زدن یه دکمه از برنامه خراب(ویرایش:خارج:دی دیدم حیفه پاکش کنم) شه...


یه تجربه:برنامه ایرادی نداره مطمئن باش یه جا یه اشتباهی هست(نه همیشه)
اینجارو ببین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونایی که تو پست اول گذاشتم رو ببین کار میکنه یا نه...

frnsh
22-03-2011, 21:33
سلام دوستان
ممنون میشم ببینین اشکال این چندتا برنامه چیه؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MosaferJade
23-03-2011, 00:33
سلام
سال نوع مبارک

دوست عزیز قبل از هرچیز اینو بگم که کد ها به ترتیب اجرا می شوند

در فایل 10_Tafazole_Adad_Maghlub.CPP
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما قبل از مقدار دهی متغیر A آن را در m کپی کرده اید که این عمل اگر هم خطا ندهد درست هم اجرا نخواهد شد
برای تصحیح قسمت قرمز رنگ را حذف و در قسمت آبی رنگ کد زیر را بنویسید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در اینجا باز هم خطای قبلی اتفاق افتاده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفع مشکل

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سومی از نظر من مشکلی نداشت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چهارمی هم نداشت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نداشت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همانند مشکل قبلی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مشکل قبلی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ندارد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینجا هم یک { اضافه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز نظر من که فکر کنم مشکلها فقط همین بود ولی
کد ها را کامل گذاشتم که اگه مشکلی بود دوستان بگن

MosaferJade
23-03-2011, 01:06
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به قسمت قرمز رنگ نگاه کنیدشما SHR را تعریف کرده اید ولی مقدار دهی نکرده اید
و آن را با متغیر مقدار دهی شده در خط بعد مقایسه می کنید

frnsh
23-03-2011, 04:37
خیلی ممنونم محبوبه جان؛ :11:
مثل اینکه یه مشکل داشتم و توی 5 تاش تکرار کردم!

=
هنوز توی 4 تای باقی مونده مشکل دارم.
توی این یکی:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میخوام ب م م دو عدد رو چاپ کنه. وقتی دوتا عدد میدم که یکی بر دیگری بخش پذیره، درست چاپ میکنه. اما مشکلم توی حالتهای دیگه س.
میدونم که توی قسمت while هام مشکل دارم. اون قسمتی که قرمز کردم میخوام باز تکرار بشه اما نمیدونم کجا و چطوری بذارمش.

===========
توی این یکی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میخوام صدگان عدد رو چاپ کنه. وقتی عدد سه رقمی بهش میدم درست کار میکنه، اما وقتی تعداد رقم میره بالا، خراب میکنه.
نمیدونم مشکل کجاس؟

=======
این یکی:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میخوام دهگان دو عدد رو جابجا کنه.
توی قسمتی که قرمز کردم ارور میده که: Statement Is Missing
نمیدونم چرا؟

========
و توی این یکی هم:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میخوام دو عدد بگیره و ببینه اونی که رقم کمتر داره عینا توی اون یکی پیدا میشه یا نه؟
اما هر مثالی میدم یه چیز میگه! یه بار دست جواب میده، یه بار یه عالمه خیر پشت هم میده و اکثرا هم اشتباه میکنه.
اینم نمیدونم مشکلش کجاس.

ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Xilevens
23-03-2011, 05:59
برنامه اوتون رو يه ذره تغيير دادم شد اين فكر كنم خيلي راحت بشه اين رو فهميد



#include<iostream.h>
#include<conio.h>

int main(){

int a,b,max,min,temp;
cin>>a>>b;

if(a>b){
max=a;
min=b;
}
else{
max=b;
min=a;
}

while(min!=0){
temp=max%min;
max=min;
min=temp;
}

cout<<max;

getch();
return 0;
}



برنامه دوم مشكلي نداشت من امتحن كردم

در برنامه سوم
هر وقت اين خطا رو ديديد بدونيد انتهاي خط قبلي ; نگذاشتيد

برنامه چهارم هم يه راه حل ساده تر داره اما الان ساعت شش صبحه و من بيداره خوابم

MosaferJade
23-03-2011, 08:39
در قسمت اول ارور بخاطر } ابتدایی و { انتهایی می باشد که نیازی به آن نیست ولی شما
استفاده کردید ( کلا پیشنهاد می کنم این خط (خط قرمز رنگ) را حذف کنید

دومی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر در قسمت آبی رنگ کد زیر را بنویسید مشکلیان حل می شود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در قسمت سوم هم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر } ابتدایی و { انتهایی را حذف کنید مشکل حل می شود

در قسمت آخر هم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله عبارت kheyr می تواند صفر 1،2،... بار به صورت تکراری چاپ شود و آن هم بخاطر این است که در حلقه واقع شده است و هرگاه شرط
قرمز رنگ برقرار نباشد یک بار این عبارت چاپ می شود
(در خط سبز رنگ حتما باید یکی از { حذف شود )
موفق باشید

frnsh
23-03-2011, 16:54
خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتین :11:


اگر در قسمت آبی رنگ کد زیر را بنویسید مشکلیان حل می شود
کد:
a%=1000;


این علامت %= رو نخوندم، چه معنی میده؟


بله عبارت kheyr می تواند صفر 1،2،... بار به صورت تکراری چاپ شود و آن هم بخاطر این است که در حلقه واقع شده است و هرگاه شرط
قرمز رنگ برقرار نباشد یک بار این عبارت چاپ می شود
(در خط سبز رنگ حتما باید یکی از { حذف شود )
موفق باشید

این کارو هم کردم و حل نشد.
راه دیگه ای داره؟

rouhallah
23-03-2011, 17:30
به نام خدا
سلام

من یه بار این سوال رو پرسیدم
اگه این بار هم جواب نگرفتم دیگه اصرار نمی‌کنم
لطفاً لینککامپایلر ++c اپن سورس رو از سایت سورس فورج یا سایتی دیگه بدین ممنونم میشم

MosaferJade
23-03-2011, 18:05
خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتین

نقل قول:اگر در قسمت آبی رنگ کد زیر را بنویسید مشکلیان حل می شود
کد:
a%=1000;

این علامت %= رو نخوندم، چه معنی میده؟
عبارت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همان کد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
است


نقل قول:بله عبارت kheyr می تواند صفر 1،2،... بار به صورت تکراری چاپ شود و آن هم بخاطر این است که در حلقه واقع شده است و هرگاه شرط
قرمز رنگ برقرار نباشد یک بار این عبارت چاپ می شود
(در خط سبز رنگ حتما باید یکی از { حذف شود )
موفق باشید

این کارو هم کردم و حل نشد.
راه دیگه ای داره؟
اینجا من گفتم که یک { اضافه گذاشته اید که باعث خطا می شود
اما عبارت keyr همچنان تکرار خواهد شد چون درون حلقه می باشد



من یه بار این سوال رو پرسیدم
اگه این بار هم جواب نگرفتم دیگه اصرار نمی‌کنم
لطفاً لینککامپایلر ++c اپن سورس رو از سایت سورس فورج یا سایتی دیگه بدین ممنونم میشم
اگه پیدا کردی یه ندا هم به ما بده
مرسی

frnsh
23-03-2011, 21:22
اما عبارت keyr همچنان تکرار خواهد شد چون درون حلقه می باشد

کجا قرارش بدم تا درست کار کنه؟
:11:

MosaferJade
23-03-2011, 21:49
دقیقا نمیدونم این کد چکار میکنه حوصله فکر کردن روش رو هم ندارم ولی فکر کنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر به جای کلمه مشخص شده ( while ) کلمه if را قرار بدهید همه چیز درست شود
لطفا امتحان کنید و خبر دهید
موفق باشید

Xilevens
23-03-2011, 21:56
به نام خدا
سلام

من یه بار این سوال رو پرسیدم
اگه این بار هم جواب نگرفتم دیگه اصرار نمی‌کنم
لطفاً لینککامپایلر ++c اپن سورس رو از سایت سورس فورج یا سایتی دیگه بدین ممنونم میشم

تا اونجايي كه من ميدونم كامپايلر سي اپن سورس نداريم

BehzadKiNG
23-03-2011, 22:06
سلام، این برنامه 5 تا عدد رو تو یک آرایه می گیره و به یک تابع دیگر منی فرسته و قراره اون تابع مکس رو چاپ کنه !
اشکالش کجاست؟



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Xilevens
23-03-2011, 22:18
دقیقا نمیدونم این کد چکار میکنه حوصله فکر کردن روش رو هم ندارم ولی فکر کنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر به جای کلمه مشخص شده ( while ) کلمه if را قرار بدهید همه چیز درست شود
لطفا امتحان کنید و خبر دهید
موفق باشید

از تكنيك flag استفاده كنيد
مثلا يك متغير flag تعريف كنيد و مقدار يك رو بهش بديد
بعد موقعي كه جواب خير هست
دستور چاپ رو پاك كنيد و مقدار فلگ رو صفر كنيد
بعد با يك شرط چك كنيد اگه فلگ صفر بود جواب بده خير ولي اگه يك بود جواب بده بله

rouhallah
23-03-2011, 22:26
تا اونجايي كه من ميدونم كامپايلر سي اپن سورس نداريم

به نام خدا
سلام دوست عزیز
راستش چند ماه پیش که نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال بود و کارگاه های اموزش مختلفی برگزار میشد
تو کارگاه اپن سورس از نرم افزار‌های اپن سورس و سیستم‌ عامل‌های اپن سورس صحبت شد و تو این میون یه کامپایلر زبان سی اپن سورس هم معرفی کردند اما من یادم رفت اسمشو
ولی فکر کنم گفت تو سایت سورس فورج میشه پیداش کرد

MosaferJade
23-03-2011, 22:29
دقیقا یادم نیست آرایه ها را آنطور که شما به تابع ارسال می کنید صحیح است یا خیر
ولی می توانید از اشاره گر ها استفاده کنید
تا بع max را اینگونه تعریف کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

frnsh
23-03-2011, 22:51
اگر به جای کلمه مشخص شده ( while ) کلمه if را قرار بدهید همه چیز درست شود
لطفا امتحان کنید و خبر دهید
موفق باشید

مرسی؛
اما اگه برش دارم کلا خرابکاری میشه.
ببینین فلوچارتش اینه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Xilevens
23-03-2011, 23:43
سلام، این برنامه 5 تا عدد رو تو یک آرایه می گیره و به یک تابع دیگر منی فرسته و قراره اون تابع مکس رو چاپ کنه !
اشکالش کجاست؟



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



اين كد تصحيح شده است



#include <iostream.h>
#include <conio.h>


int max(int a[])
{
int maxi=a[0];
for(int i=0; i<5; i++)
{
if (a[i]>=maxi)
maxi=a[i];
}
cout<<"The Max is: "<< maxi<<endl;
return 0;
}

int main()
{

int a[5],sum=0;

for(int i=0; i<5; i++)
cin>>a[i];
max (a);

getch();
return 0;
}



ضمن اينكه در كد شما وقتي برنامه به خونه آخر ميرسه اگه else اجرا بشه
خونه ششم a رو مقدارشو در maxi قرار ميده كه اين مقدار برابر با مقداري هست كه قبلا در اين خونه بوده

Xilevens
23-03-2011, 23:50
مرسی؛
اما اگه برش دارم کلا خرابکاری میشه.
ببینین فلوچارتش اینه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



#include <iostream.h>
#include <conio.h>

int main()
{
int a,b,max,min,m,n;
cin>>a>>b;
if (a>b)
{
max=a;
min=b;
}
else
{
max=b;
min=a;
}
while (min>0)
{
n=min%10;
min=min/10;
m=max%10;
max=max/10;
}
while (m!=n)
{
if (max>0)
{
m=max%10;
max=max/10;
}
else{
cout<<"kheyr";
getch();
return 0;
}
}
cout<<"bale";

getch();
return 0;
}



زير دستور چاپ خير كافيه همونجا مقدار رو برگردونيد تا برنامه تموم بشه
از دستور break هم ميشد استفاده كرد اما مشكل دستور بله هم بود چون بله هم چاپ ميشد
از روش flag هم ميشد استفاده كرد
البته اين بهترين راه بود

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------


به نام خدا
سلام دوست عزیز
راستش چند ماه پیش که نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال بود و کارگاه های اموزش مختلفی برگزار میشد
تو کارگاه اپن سورس از نرم افزار‌های اپن سورس و سیستم‌ عامل‌های اپن سورس صحبت شد و تو این میون یه کامپایلر زبان سی اپن سورس هم معرفی کردند اما من یادم رفت اسمشو
ولی فکر کنم گفت تو سایت سورس فورج میشه پیداش کرد

تنها منبع بازي از سي كامپايلر كه تونستم تو نت پيدا كنم small device بود

اميدوارم اين لينكش مفيد باشه



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

farhad61
24-03-2011, 20:10
سلام
سال نو مبارک:46:
اول بگم من هیچ چی از برنامه نویسی بلد نیستم:41:
من یه اندیکاتور دارم که توی برنامه amibroker که مخصوص تحلیل داده های بورس هست اجرا میشه و به خوبی عمل میکنه اما وقتی به برنامه meta terader که اون هم مخصوص تحلیل هست ( البته برای فارکس) انتقال میدم کار نمیکنه
حالا یه نمونه از اندیکاتو متاتریدر رو گذاشتم و نمونه اصلی اندیکاتور آمی بروکر میخام یه لطفی بکنید و ببینید اینها چه فرقی با هم دارن و یه جوری تغییرشون بدین که توی متا اجرا بشه
البته من ادیتور برنامه متا رو هم میزارم شاید لازم باشه
اندیکاتورها


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

متا ادیتور


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

TeachMe
26-03-2011, 17:28
سلام دوستان من تازه شروع به یادگیری زبان ++C کرده ام .و برای یادگیری بهتر و عملی نرم افزار visual studio 2010 رو نصب کردم و به قسمت ++C رفتم و یه برنامه ساده رو وارد کردم اما پیغام خطا داد . لطفا نحوه ی شروع کار بااین نرم افزار رو اگه کسی میدونه به ما هم یاد بدید ممنون میشم . ضمنا این برنامه ای که تست کردم ایرادی از لحاظ منطقی یا دستوری نداشت اما من موفق به اجرای دست اون نشدم.. لطفا اگه مقدور هست نسبت به معرفی آیکون ها یا کلید های مختلف این نرم افزار هم کمک کنید .بازم ممنون

frnsh
26-03-2011, 21:27
دوست عزیز اینجا دوستان بیشتر سوالی بپرسین جواب میدن، فکر نمیکنم درس بهتون بدن.
اگه میتونین از برنامه تون یه تصویر بذارید اینجا تا جواب بگیرید

resident
29-03-2011, 19:32
سلام،
توی ++C؛ الگوریتم جمع دو عدد در مبنای 2 چجوریه؟!
و همینطور الگوریتم تبدیل مبنای 2 به 10؟ و 2 به 16:20:؟

frnsh
29-03-2011, 20:05
سلام،
توی ++C؛ الگوریتم جمع دو عدد در مبنای 2 چجوریه؟!
و همینطور الگوریتم تبدیل مبنای 2 به 10؟ و 2 به 16:20:؟

این یه مثلا از مبنای 10 به 2:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم یکی از 2 به 10:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TeachMe
30-03-2011, 03:38
، فکر نمیکنم درس بهتون بدن.

سلام شما سوال من رو خوب خوندین؟ درس چیه ؟
ضمنا شما مربوط به قسمت فیلم هستید ظاهرا اینجا چه میکنید؟:8:
ممنون به هر حال.

resident
30-03-2011, 09:39
سلام شما سوال من رو خوب خوندین؟ درس چیه ؟
ضمنا شما مربوط به قسمت فیلم هستید ظاهرا اینجا چه میکنید؟:8:
ممنون به هر حال.

دوست عزیز کاش یه شکلکی مثل این میزدی پای مطلبت: ":11:"
اگه آدم حواسش نباشه، با لحن بدی میخونه.:11:
و همینطور اینکه کسی مدیر یا ناظر یا... هستش دلیل بر این نمیشه که به جز اون جای دیگه فعالیت نکنه یا چیز دیگه ای بلد نباشه!

شماخودتون اینجا گفتید بهتون آموزش بدن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش دادن همون درس دادن هست دیگه!!

farhad61
30-03-2011, 10:12
سلام
سال نو مبارک:46:
اول بگم من هیچ چی از برنامه نویسی بلد نیستم:41:
من یه اندیکاتور دارم که توی برنامه amibroker که مخصوص تحلیل داده های بورس هست اجرا میشه و به خوبی عمل میکنه اما وقتی به برنامه meta terader که اون هم مخصوص تحلیل هست ( البته برای فارکس) انتقال میدم کار نمیکنه
حالا یه نمونه از اندیکاتو متاتریدر رو گذاشتم و نمونه اصلی اندیکاتور آمی بروکر میخام یه لطفی بکنید و ببینید اینها چه فرقی با هم دارن و یه جوری تغییرشون بدین که توی متا اجرا بشه
البته من ادیتور برنامه متا رو هم میزارم شاید لازم باشه
اندیکاتورها


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمتا ادیتور


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برادران وشاید خواهران بزرگوار:31:
یه مرحمتی هم به سوال ما داشته باشید
خداوند جزای خیر بهتون بده:11:

Xilevens
30-03-2011, 11:27
برادران وشاید خواهران بزرگوار:31:
یه مرحمتی هم به سوال ما داشته باشید
خداوند جزای خیر بهتون بده:11:

ببين عزيز
واسه اينكار لازم نيست برنامه نويسي يا كدنويسي بلد باشي
فقط يه كم مهارت ميخواد
و يه كم بيشتر يه كم وقت
شما بايد چندتا انديكاتور با هر برنامه بنويسي بعد بياي ببيني چياش با هم تفاوت داره تو هر دو برنامه
موقع انتقال به برنامه ديگه اون قسمت رو دستكاري كني
به شرطي كار خواهد كرد كه ساختار برنامه نويسي هر دوشون تقريبا يكي باشه
اگه با اين كارا درست نشد
بايد واسش يه كد جدا نوشت
و هر بار يه سري داده رو جايگزين كرد كه اين كار خيلي سخته
و اينكارا رو نرم افزارهاي كانورت ميكنن

در ضمن متا اديتور كامپايل نداشت
آخه بدون كامپايل هم مگه ميشه؟

Mr Mohabat
30-03-2011, 12:59
سلام
سال نو مبارک

می خواستم بدونم این API ویندوز کلا چی هست ؟
آیا هسته این سیستم عامل هست یا خیر ؟
آیا لینوکس هم API دارد ؟

پیشا پیش ممنون

farhad61
31-03-2011, 20:23
سلام
آقا من میخام یه دستور بنویسم که قیمت های زیر 100 تومن رو برنامه برام پیدا کنه چی باید بنویسم

resident
01-04-2011, 10:34
الگوریتم 2 به 16 چطوریه؟؟ چون باید از ABCD استفاده کرد.
از اون مهمتر جمع دو عدد در مبنای 2 چطوریه؟:19:

TeachMe
01-04-2011, 14:32
دوست عزیز کاش یه شکلکی مثل این میزدی پای مطلبت: ":11:"
اگه آدم حواسش نباشه، با لحن بدی میخونه.:11:
و همینطور اینکه کسی مدیر یا ناظر یا... هستش دلیل بر این نمیشه که به جز اون جای دیگه فعالیت نکنه یا چیز دیگه ای بلد نباشه!

شماخودتون اینجا گفتید بهتون آموزش بدن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش دادن همون درس دادن هست دیگه!!

منتظر این عکس العمل نبودم.من فقط خواستم بدونن بله اینجا دقیقا جایی ست برای یاد گیری و نباید با اون لحن (اگه نوشته حاوی لحن بتونه باشه) میگفتن اینجا به کسی درس نمیدیم .

و ضمنا مخاطب من شما نبودین و اون دوستمون اگه لازم میدیدن خودشون عکس العمل نشون میدادن ..به هر حال شما کاش جای این ابراز لطف به دوستتون حداقل جوابی به سوال من میدادین بیشتر ممنون میشدم.

resident
01-04-2011, 14:56
منتظر این عکس العمل نبودم.من فقط خواستم بدونن بله اینجا دقیقا جایی ست برای یاد گیری و نباید با اون لحن (اگه نوشته حاوی لحن بتونه باشه) میگفتن اینجا به کسی درس نمیدیم .

و ضمنا مخاطب من شما نبودین و اون دوستمون اگه لازم میدیدن خودشون عکس العمل نشون میدادن ..به هر حال شما کاش جای این ابراز لطف به دوستتون حداقل جوابی به سوال من میدادین بیشتر ممنون میشدم.

من نمیدونم و بلد نیستم وگرنه حتما هر کمکی میتونستم میکردم:11:

shab67
01-04-2011, 16:55
سلام
آقا من میخام یه دستور بنویسم که قیمت های زیر 100 تومن رو برنامه برام پیدا کنه چی باید بنویسم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

frnsh
01-04-2011, 17:36
سلام


منتظر این عکس العمل نبودم.من فقط خواستم بدونن بله اینجا دقیقا جایی ست برای یاد گیری و نباید با اون لحن (اگه نوشته حاوی لحن بتونه باشه) میگفتن اینجا به کسی درس نمیدیم .

و ضمنا مخاطب من شما نبودین و اون دوستمون اگه لازم میدیدن خودشون عکس العمل نشون میدادن ..به هر حال شما کاش جای این ابراز لطف به دوستتون حداقل جوابی به سوال من میدادین بیشتر ممنون میشدم.

من دیدم دوستمون جوابو دادن، فقط زیرش تشکر زدم که اسپم هم نداده باشم :20:

در هر حال، امیدوارم سوء تفاهم برطرف شده باشه. :11:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببخشید من این دستور رو بلد نیستم، ممنون میشم بگین return cost; چه کاری انجام میده؟

shab67
01-04-2011, 19:05
سلام.این دستور مقادیر cost رو برمی گردونه.هر مقداری که کمتر از 100 باشه رو برمی گردونه.

rassool
07-04-2011, 01:13
سلام دوستان یه کمکی کنید لطفا .
برنامه ای که لینک لیستی با 10 گره ایجاد کرده و امکان حذف و اضافه کردن به آن وجود داشته باشد.
کتاب ندارم. تا اختصاص حافظه به رو میدونم چجوریه اما حذف و اضافشو نه. یکی یکیش رو بلدم اما 2 تاش رو با هم نمیدونم چجوری باید به کار برد تو برنامه- مرسی

MosaferJade
07-04-2011, 01:32
امروز نمیدونم چی شده شاید مشکل از منه حرف همه برام نامفهومه
به چه زبانی می خواهید باشد ( c یا c++ یا c#) ؟
یه خورده واضح تر اگه توضیح بدبد ممنون میشم

rassool
07-04-2011, 08:59
سوال من که مربوط میشه به c++ واسه ایجاد گره یا nod که از دستور زیر استفاده میشه. اخرین خطشم که مربوط میشه به اختصاص حافظه رم به متغیر x (نود).
struct node
{
int info
int *next
}x;
x=(node *) malloc (size of (struct node))
میمونه حذف و اضافه کردن بهش !!!

Mr Mohabat
07-04-2011, 15:34
اینا شاید به دردتون بخوره
گره را به این صورت تعریف می کنیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما یک گره ریشه دارید به نام x که به صورت زیر تعریف شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این اشارگر شما برای اینکه به گره ای اشاره کند باید آدرسی را بگیرد
برای اضافه کردن یک گره بین دو گره چه کار باید کرد؟
اولین کار این است که یک گره تعریف کنیم برای این کار ابتدا کد زیر را می نویسیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کد ها دقیقا یادم نیست امیدوارم بنده را ببخشید ولی احتمالا بتونید درستش کنید
حالا برای اینکه بین دو گره A و B قرار بگیرد چه باید کرد ( فرض می کنیم A به B اشاره می کند) کد زیر این کار را انجام می دهد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه گرهی را حذف کنیم چه باید بکنیم؟ ( فرض می کنیم که a,p,b سه گره ما هستند که a به p و p به b اشاره می کند
( هدف حذف گره p می باشد ) کد زیر این کار را انجام می دهد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حدس می زنم چی زی نفهمیده باشید ( آنچه گفتید به اینها ربط داشت ؟)

rassool
07-04-2011, 22:07
اینا شاید به دردتون بخوره
گره را به این صورت تعریف می کنیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شما یک گره ریشه دارید به نام x که به صورت زیر تعریف شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این اشارگر شما برای اینکه به گره ای اشاره کند باید آدرسی را بگیرد
برای اضافه کردن یک گره بین دو گره چه کار باید کرد؟
اولین کار این است که یک گره تعریف کنیم برای این کار ابتدا کد زیر را می نویسیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کد ها دقیقا یادم نیست امیدوارم بنده را ببخشید ولی احتمالا بتونید درستش کنید
حالا برای اینکه بین دو گره A و B قرار بگیرد چه باید کرد ( فرض می کنیم A به B اشاره می کند) کد زیر این کار را انجام می دهد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای اینکه گرهی را حذف کنیم چه باید بکنیم؟ ( فرض می کنیم که a,p,b سه گره ما هستند که a به p و p به b اشاره می کند
( هدف حذف گره p می باشد ) کد زیر این کار را انجام می دهد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحدس می زنم چی زی نفهمیده باشید ( آنچه گفتید به اینها ربط داشت ؟)

مرسی آره به درد خورد ممنون :11::10:

resident
09-04-2011, 22:53
سلام،
دوستان کد تبدیل از مبنای 2 به 16 رو کسی بلد هست؟
فقط لطفا یک تابع باشه.
مرسی

sama2020
12-04-2011, 01:04
سلام

من نصف این مسئله رو میتونم حل کنم اما تو بقیه ش گیر میکنم اگه کسی میدونه لطفا جواب بده

برنامه ای بنویسید که نام ونام خانوادگی و نمرات و واحدهای تعداد درس مربوط به 5 دانشجو را از ورودی دریافت کرده وضمن محاسبه معدل هر دانشجو ،نام و نام خانوادگی و کلیه نمرات و واحدهای هر دانشجو،بالاترین نمره،پایین ترین نمره و معدل هر دانشجو را چاپ کند.
اینم قسمتی که مشکل ندارم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


بقیه شو هر کسی بلده یه لطفی در حق ما انجام بده.
(با استفاده از آرایه،structure،for ،while)

با تشکر

Nocturne
12-04-2011, 08:19
پاک شود............

abbas69
12-04-2011, 10:35
سلام اگه میتونین این برنامه برام بنویسین
طراحی بازی سنگ کاغذ قیجی
ممنون

MAXXX
12-04-2011, 17:31
سلام

من نصف این مسئله رو میتونم حل کنم اما تو بقیه ش گیر میکنم اگه کسی میدونه لطفا جواب بده

برنامه ای بنویسید که نام ونام خانوادگی و نمرات و واحدهای تعداد درس مربوط به 5 دانشجو را از ورودی دریافت کرده وضمن محاسبه معدل هر دانشجو ،نام و نام خانوادگی و کلیه نمرات و واحدهای هر دانشجو،بالاترین نمره،پایین ترین نمره و معدل هر دانشجو را چاپ کند.
اینم قسمتی که مشکل ندارم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


بقیه شو هر کسی بلده یه لطفی در حق ما انجام بده.
(با استفاده از آرایه،structure،for ،while)

با تشکر


شما به یه آرایه نیاز داری برای نمرات هر دانشجو
همه نمرات رو میریزی توی آرایه بعد اون رو از کوچیک به بزرگ مرتب میکنی
کمترین نمره میشه اولین خونه آرایه و بیشترین نمره میشه آخرین خونه

sama2020
12-04-2011, 19:15
شما به یه آرایه نیاز داری برای نمرات هر دانشجو
همه نمرات رو میریزی توی آرایه بعد اون رو از کوچیک به بزرگ مرتب میکنی
کمترین نمره میشه اولین خونه آرایه و بیشترین نمره میشه آخرین خونه


سلام
میشه لطفا بیشتر توضیح بدید؟ممنون که جواب دادید:11:

lord arthas
12-04-2011, 19:22
برای برنامه نوسی به خوانواده ی c نیاز به visual studio هست دیگه نه؟

MAXXX
12-04-2011, 21:07
ببین برای هر کاربر یدونه آرایه در نظر میگیری و هنگامی که 5 نمره اون کاربر رو دریافت میکنی اونا رو میریزی توی آرایه
خب الان یه آرایه داریم که توش نمرات دانشجو قرار داره ولی این نمرات در هم هستن
ما میایم از کوچیک به بزرگ مرتبشون میکنیم به این کار میگن مرتب سازی که از مباحثیه که توی ساختمان داده معمولا میخونید
و چند روش داره اونی که به کار شما میاد بهش میگن مرتب سازی به روش حبابی که توی اون یک خونه آرایه رو با خونه کناریش مقایسه میکنه و براساس کوچک یا بزرگ بودنشون اونا رو جابجا میکنه جوری که در پایان خونه های آرایه از کوچیک به بزرگ مرتب میشن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای نمونه کد هم کافیه سرچ کنی مرتب سازی حبابی یا Bubble sort

sony_ericson
18-04-2011, 14:28
سلام میشه راهنماییم کنید؟
برنامه ای بنویسید که یک ماتریس 5*5 را بگیرد و ترانهاده ان را چاپ کند؟(با زبانc++)
من این برنامه رو نوشتم وفکر میکنم منطق برنامم باید درست باشه ولی error میده.
#include<iostream.h>
main()
{int a[3][3],i,j,a;
cin>>a[i][j];
for(i=0;i<=2;i++)
for(j=0;j<=2;j++)
{
a=a[i][j];
a[i][j]=a[j][i];
a[j][i]=a;
cout<<a[i][j];
}
}
این error هارو میده
multiple declaration for 'a' in function main() s
lvalue required in function main() s
cannot convert 'int
[3]' to 'int' in function main(0 s

good boy 2010
18-04-2011, 23:04
سلام میشه راهنماییم کنید؟
برنامه ای بنویسید که یک ماتریس 5*5 را بگیرد و ترانهاده ان را چاپ کند؟(با زبانc++)
من این برنامه رو نوشتم وفکر میکنم منطق برنامم باید درست باشه ولی error میده.
#include<iostream.h>
main()
{int a[3][3],i,j,a;
cin>>a[i][j];
for(i=0;i<=2;i++)
for(j=0;j<=2;j++)
{
a=a[i][j];
a[i][j]=a[j][i];
a[j][i]=a;
cout<<a[i][j];
}
}
این error هارو میده
multiple declaration for 'a' in function main() s
lvalue required in function main() s
cannot convert 'int
[3]' to 'int' in function main(0 s

اون cin باید بعد از for هات بذاری
خواستی کد بذاری از # استفاده کن

resident
19-04-2011, 07:53
سلام میشه راهنماییم کنید؟
برنامه ای بنویسید که یک ماتریس 5*5 را بگیرد و ترانهاده ان را چاپ کند؟(با زبانc++)
من این برنامه رو نوشتم وفکر میکنم منطق برنامم باید درست باشه ولی error میده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

1. یک بار از a برای اسم ماتریس و یک بار به عنوان یه متغیر int تعریف کردی. اسم ماتریس رو به m تغییر بده.
2.این مشکل نیست ولی گفتی 5*5 اما توی کدهات 3*3 نوشتی.
3.کدت یک بار aی iوj رو cin میکنه و بعدش داخل حلقه میشه و میچرخه! cin رو باید داخل حلقه بنویسی که توی چرخش حلقه هربار به ترتیب 1،1 و 1،2 و 1،3 و... رو بگیره و ماتریس رو پر کنه.
4.شما نمیتونی با نوشتن cin << a i,j و یا coutش کل ماتریس رو دریافت یا چاپ کنی. باید هر مکانی از ماتریس دونه دونه وارد و دریافت بشه. پس اون قسمت آخر کدت هم که نوشتی cout کنه ماتریس رو فقط یک مکان از ماتریس رو باتوجه به آخرین مقادیر iوj چاپ میکنه. (اینکه از مکان ماتریس استفاده میکنم چون یادم رفته اسمش چی بود:31:!! منظورم همون آرایه 1،1 یا 3،2 یا... است:31:)
5.تابع mainت رو یا int تعریف کن و آخرش return 0 کن، یا void تعریف کن.
6.آخر برنامه ت از getch استفاده کن تا در پایان برنامه ت بسته نشه. این تابع منتظر دریافت یه کاراکتر میشه و بعدش به خط بعدی میره. دستورش توی کتابخونه conio.h هستش.

تا قسمت پر کردن ماتریس کدش به اینصورته:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قسمت چاپ ترانهاده رو نتونستم بنویسم، سعی میکنم اون رو هم واست همینجا بزارم.
این هم یه مثال از همین ترانهاده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

versace300
19-04-2011, 15:21
سلام آقایون یه برنامه میخوام که وقتی عددی رو وارد کردیم بگه عدد اول هست یا نه؟

resident
19-04-2011, 19:37
سلام آقایون یه برنامه میخوام که وقتی عددی رو وارد کردیم بگه عدد اول هست یا نه؟

الگوریتم میخواهید یا خود کد و برنامه رو کامل؟؟
روش های متعددی داره، یکی از روش هاش اینه که عددتون رو به تمام اعداد کمتر از نصفش تا عدد یک تقسیم کنید و اگه باقیمانده هاش تنها یک بار برابر صفر شد، چاپ کنه اول هستش.

rassool
20-04-2011, 00:12
سلام.
1.برنامه ای که 10 عدد از ورودی گرفته در آرایه ای جای دهد سپس آنها را به ترتیب صعودی ( نزولی) مرتب کند.
2. برنامه ای که رشته ای از ورودی گرفته سپس تعداد حروف a را در آن جستجو و چاپ نماید؟( با ذکر شماره خانه پیدا شده)
با سی میخامش . پیشاپیش ممنون.
من مشکلم حل شد دوستان دیگه نمیخام ممنون :10:

fariborz_1
21-04-2011, 17:08
درود به همگی
این استاد ما هیچی بارش نیست و ما هم که یه کم شلوغ کردیم :31: ما رو جریمه کرد به نوشتن این 4 تا برنامه تا شنبه قبل ساعت 12
که باید بهش ایمیلش کنیم
هر کسی نداد یا بعد از این ساعت بده یه نمره از دست میده + باز هم از همین جور جریمه ها
کمکم کنید ( برنامه ها رو کامل و قابل اجرا می خواد )
1 ) برنامه ای بنویسید که یه ماتریس خلوت را از ورودی دیافت نموده و ماتریس ترانهاده آن را چاپ کند
ماتریس 10*10 با 5 عنصر

2) برنامه ای بنویسید که ماتریس اینکس را به ماتریس اسپارس برگرداند
راهنمایی که کرده اینه که با دو تا حلقه ی for بنویسید

3) برنامه ای بنویسید که دو تا ماتریس را از ورودی دریافت نموده پس از بررسی این که آیا ضرب پذیر هستند یا نه در صورت ضرب پذیر بودن آنها را در هم ضرب کند

4) برنامه ای بنویسید که با ساختار آرایه یک پشته را پیاده سازی کند و قابلیت pop و top و push هم داشته باشد

کمکم کنید خواهشآ

frnsh
22-04-2011, 14:12
سلام دوستان
من ویندوزم رو دوباره ریختم و Borland C++ 3 رو هم دوباره نصب کردم.
حالا نمیدونم چرا توی برنامه هام، روی cin و cout ارور میده که Undefined هستن.
باید چیکار کنم؟

Xilevens
22-04-2011, 15:30
سلام دوستان
من ویندوزم رو دوباره ریختم و Borland C++ 3 رو هم دوباره نصب کردم.
حالا نمیدونم چرا توی برنامه هام، روی cin و cout ارور میده که Undefined هستن.
باید چیکار کنم؟

هدر
iostream.h
رو اضافه ميكنيد كه؟

p30pro
22-04-2011, 15:49
الگوریتم پیدا کردن دترمینان ماتریس رو می خواستم (n*n)! رو کاغذ می تونم ولی برنامش رو نمی تونم بنویسم !

frnsh
22-04-2011, 18:00
هدر
iostream.h
رو اضافه ميكنيد كه؟

آره اضافه میکنم.
باز هم همین مشکلو داره. :eh:

resident
22-04-2011, 18:55
آره اضافه میکنم.
باز هم همین مشکلو داره. :eh:

مطمئن بشید iostream وجود خارجی روی هارد توی فولدر برنامه تون داره. اگه نداشت دانلودش کنید

frnsh
22-04-2011, 22:31
مطمئن بشید iostream وجود خارجی روی هارد توی فولدر برنامه تون داره. اگه نداشت دانلودش کنید

همین الان توی فولدرش سرچ کردم، وجود داشت.
نمیدونم دیگه مشکل از کجاست. همین برنامه قبلا جواب میداد الان اینطوره. :19:

versace300
23-04-2011, 10:40
الگوریتم میخواهید یا خود کد و برنامه رو کامل؟؟
روش های متعددی داره، یکی از روش هاش اینه که عددتون رو به تمام اعداد کمتر از نصفش تا عدد یک تقسیم کنید و اگه باقیمانده هاش تنها یک بار برابر صفر شد، چاپ کنه اول هستش.



MerC
ولی یه مشکلی هست اون هم اینه که من تازه کارم میشه سورس برنامه رو بذارین ؟

resident
23-04-2011, 13:35
همین الان توی فولدرش سرچ کردم، وجود داشت.
نمیدونم دیگه مشکل از کجاست. همین برنامه قبلا جواب میداد الان اینطوره. :19:

!!
یه برنامه ساده بنویسید و cin & cout رو تست کنید.
اگر خواستید میتونید برنامه تون رو اینجا یا از طریق پیغام خصوصی بفرستید تستش کنم.


MerC
ولی یه مشکلی هست اون هم اینه که من تازه کارم میشه سورس برنامه رو بذارین ؟

نتونستم سورس کدی پیدا کنم، اما این الگوریتمش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سخت نیست، مخصوصا که دیگه الگوریتمش رو داری.

aha2012
24-04-2011, 01:40
من در هنگام اجرای الگوریتم خود در ویژئوال
++C
با این پیغام خطا روبرو می شم
Microsoft C++ exception: std:bad_alloc at memory location 0x0033b440..
مشکل چیه
راهنمایی کنید لطفا

versace300
24-04-2011, 20:49
من در هنگام اجرای الگوریتم خود در ویژئوال
++C
با این پیغام خطا روبرو می شم
Microsoft C++ exception: std:bad_alloc at memory location 0x0033b440..
مشکل چیه
راهنمایی کنید لطفا


سلام من که تازه این ارور رو دیدم

برنامه رو دوباره نصب کن اگه حل نشد احتمالا اشکال از ویندوزت باشه

god of war 2
24-04-2011, 21:23
من در هنگام اجرای الگوریتم خود در ویژئوال
++C
با این پیغام خطا روبرو می شم
Microsoft C++ exception: std:bad_alloc at memory location 0x0033b440..
مشکل چیه
راهنمایی کنید لطفا

این پیغام مربوط میشه به تخصیص حافظه نادرست که منجر به پرتاب استثنای bad_alloc میشه.
احتمالا شما در کد هات جایی بصورت نادرس حافظه گرفتی و یا از حافظه زیادی استفاده کردی که سیستمتون منابع کافی برای آن نداره.
اگر سورستونو بزارید شاید بشه تشخیص داد که کجای کار مشکل داره.

caca_caca888
26-04-2011, 02:21
سلام

جان من یه کمکی به من بکنید!
این استاده برداشته این ترم واسه خودش جدی شده کار عملی میخواد!فردا ساعت 8 صبحم کلاس دارم...باید ببرم...

گفته:
تابعی بنویسید که کامل بودن یک عدد را بررسی کند.در برنامه اصلی از این تابع استفاده کرده ، اعداد کامل کوچکتر از 1000 را چاپ نماید؟!


اگه نگفته بود تابع خودم بلد بودم:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید




تابع رو امشب یه نگاهی انداختم هنگ کردم:دی.برای اولین بار!
خلاصه خودم این گندو کاشتم:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید




عددی کامل است که جمع مضرب هایش با خودش برابر شود.
مثل:6 . که مضرباش میشه: 1 و 2 و 3 . 1+2+3=6
زیر 1000 سه عدد کامل داریم: 6.28.496






حالا من تا فردا صبح وقت دارم.شاید قبول هم بکنه تا ظهر بهش بدم.ممنون میشم یه لطفی بکنید...

caca_caca888
26-04-2011, 03:39
کسی نیست کمک کنه؟!

caca_caca888
26-04-2011, 04:31
این جوابو تو خیلی از سایتای خارجی دیدم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید




using namespace std;
این چیه؟
پس conio.h کو؟

اصلا چرا جواب نمیده.ظاهرا برای بقیه جواب میداده!

---------- Post added at 04:31 AM ---------- Previous post was at 04:30 AM ----------

cin.get اون وسطا چی میکنه؟

caca_caca888
26-04-2011, 04:38
میگن جوینده یابندس:دی راسته

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


مردم...اگه نمیشد از زندگی ناامید میشدم:دی

---------- Post added at 04:38 AM ---------- Previous post was at 04:37 AM ----------

فقط پرفکت ایناشو عوض کنم که لو نرم:دی

pnramz
27-04-2011, 18:02
با سلام خدمت دوستان عزیز.
یک سوال برای من پیش آمده خوشحال میشم مرا خیلی سریع راهنمایی کنید.
سوال : چگونه می توانم با * در برنامه C++ مثلثی به صو رت زیر رسم کنم؟
*
**
***
****
*****
******
*******
********
*********
**********
با تشکر.

good boy 2010
28-04-2011, 00:25
دوستان یه کمکی هم به ماکنید هر کاریش می کنم 4 تا ارور می ده :41:
یه سوال دیگه اینکه توی استفاده یا استفاده نکردن }{ در if مشکل دارم مثلا توی تاب insert برلی if کجا باید }{ بذاریم کجا می تونیم نذاریم؟(تابع insert : کالایی را جستجو می کند اگر بود به موجودی کالا افزوده می شود اگر هم نبود یک رکورد جدید افزوده شود):11:

caca_caca888
28-04-2011, 01:09
if (شرط)
دستور;


یا
if (شرط)
{
دستور;
دستور;
دستور;
و...
}

برای else هم مثل همینه...آکولاد ایف با السش جدا از همن

اگه یه دونه دستور بود نیازی به { نیست...

---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

اینارو نمیدونی اما این برنامرو نوشتی؟!

---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------

نکنه سوالت این نبود که گفتم؟!

resident
28-04-2011, 07:22
با سلام خدمت دوستان عزیز.
یک سوال برای من پیش آمده خوشحال میشم مرا خیلی سریع راهنمایی کنید.
سوال : چگونه می توانم با * در برنامه C++ مثلثی به صو رت زیر رسم کنم؟
*
**
***
****
*****
******
*******
********
*********
**********
با تشکر.

مثلث هست اما بهش میگن هیستوگرام. که این هیستوگرام افقی هستش. عمودیش مشکل تره.
کدش خیلی ساده است، چند دقیقه بیشتر وقت نبرد نوشتنش:31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mostafabad2007
28-04-2011, 13:06
با سلام من برنامه ای میخواستم که دو ارایه 10 عنصری از ورودی در یافت کرده سپس حاصل جمع عناصر مشترک را در یک ارایه دیگر و حاصل عناصر غیر مشترک رو در ارایه دیگر ذخیره و چاپ کند خودم یه چیزایی نوشتم اما اشکال داره کسی میتونه درستش کنه (عناصر غیر مشترک را در هر ارایه در یک ارایه غیر کمکی ذخیره کند)
#include<iostream.h>
#include<conio.h>
void main()
{
int a[10],b[10],c,d;
for(int i=0;i<10;i++)
cin>>a[i];
for(int j=0;j<10;j++)
cin>>b[j];
for(i=0;i<10;i++)
{
for(j=0;j<10;j++)
if(a[i]!=b[j])
{
c=a[i],b[j];
cout<<"adad mostarak:"<<c<<"\n ";
} else
if(a[i]==b[j])
{
d=a[i],b[j];
cout<<"adad ger mostarak:"<<d<<"\n ";
}
}

getch();
}

caca_caca888
28-04-2011, 13:14
مثلا دو تا 2 باشه میشه عناصر مشترک؟
دو تا دو . و سه تا سه . و یکی 7 . یکی 8
میشه:
13
15
؟

---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------

نه اشتباه گفتم:دی
این که اصلا آرایه نمیشه

mostafabad2007
28-04-2011, 13:14
#include<iostream.h>
#include<conio.h>
void main()
{
clrscr();
int a,r,s=0;
cin>>a;
int w=a/2;
for(int i=1;i<=w;i++)
{
r=a-(a/i)*i;
if(r==0)
s=s+i;
}
if(s==a)
cout<<"yes tam";
else cout<<"not tam";
getch();
}

caca_caca888
28-04-2011, 13:17
فهمیدم.شاید
مثلا دو تا دوهارو جمع کنه بذاره خونه اول. و سه تا سه هارو جمع کنه بذاره خونه دوم.
اینطوریم باز ده تا خونه نمیشه

---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------

فهمیدم.شاید
مثلا دو تا دوهارو جمع کنه بذاره خونه اول. و سه تا سه هارو جمع کنه بذاره خونه دوم.
اینطوریم باز ده تا خونه نمیشه

---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------

اعداد کامل جوابه منه؟

بالا جوابشو گذاشتم.اما خوب برای من تابع میخواست

---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

اگه اعداد کاملو میخوای بهت بدم(بدون تابع)

resident
28-04-2011, 16:11
مثلا دو تا 2 باشه میشه عناصر مشترک؟
دو تا دو . و سه تا سه . و یکی 7 . یکی 8
میشه:
13
15
؟

---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------

نه اشتباه گفتم:دی
این که اصلا آرایه نمیشه

خود خودتو گرفتی ها:31:!!!!



با سلام من برنامه ای میخواستم که دو ارایه 10 عنصری از ورودی در یافت کرده سپس حاصل جمع عناصر مشترک را در یک ارایه دیگر و حاصل عناصر غیر مشترک رو در ارایه دیگر ذخیره و چاپ کند خودم یه چیزایی نوشتم اما اشکال داره کسی میتونه درستش کنه

لطفا کدهاتون رو توی CODE قرار بدید.
قسمت اول برنامه مشخصه، دو آرایه 10 عنصری ردیافت میکنه، و درست نوشتید.
قسمت دوم میخواهید حاصل جمع عناصر مشترک رو در آرایه C و حاصل جمع عناصر غیر مشترک رو در D بریزید؟؟
اگر آره، نحوه ریختنش چطوریه؟ فرضا عنصر چهارم آرایه AوB باهم مشترک شدند، حالا حاصل جمعشون رو توی C میریزه، اما توی کدوم عنصر C؟؟ توی عنصر اول یا چهارم؟

good boy 2010
28-04-2011, 22:46
با سلام من برنامه ای میخواستم که دو ارایه 10 عنصری از ورودی در یافت کرده سپس حاصل جمع عناصر مشترک را در یک ارایه دیگر و حاصل عناصر غیر مشترک رو در ارایه دیگر ذخیره و چاپ کند خودم یه چیزایی نوشتم اما اشکال داره کسی میتونه درستش کنه (عناصر غیر مشترک را در هر ارایه در یک ارایه غیر کمکی ذخیره کند)
#include<iostream.h>
#include<conio.h>
void main()
{
int a[10],b[10],c,d;
for(int i=0;i<10;i++)
cin>>a[i];
for(int j=0;j<10;j++)
cin>>b[j];
for(i=0;i<10;i++)
{
for(j=0;j<10;j++)
if(a[i]!=b[j])
{
c=a[i],b[j];
cout<<"adad mostarak:"<<c<<"\n ";
} else
if(a[i]==b[j])
{
d=a[i],b[j];
cout<<"adad ger mostarak:"<<d<<"\n ";
}
}

getch();
}
شما بهتره برای مقایس دو تا for تعریف کنی اولی ارایه 1 حرکت کنه دومی ارایه 2 بعد یه شرط بذاری که اگر با هم برا بر بودن بریزه توی یه ارایه دیگه ینی :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوبرای غیر مشترک هم یه همچین چیزی

mostafabad2007
29-04-2011, 13:10
داداش اونطوری نوشتم ارور میده اگه میشه خودت برام کاملش کن بزار خیلی نیاز دارم

caca_caca888
29-04-2011, 18:41
یه سوال فنی!
این سوالتون از اول همینطوری بود؟
آخه اون دفعه من یه جور دیگه خوندم هر جور فکر میکردم نمیفهمیدم چیه؟!(با توجه به ویرایش پست)

behnam-k
07-05-2011, 17:47
سلام به همه من 2 این 2 تا برنامه گیر کردم

به زبان c++ و با حلقه while

برنامه ای بنویسید که یک عدد را از ورودی گرفته (با هر تعداد رقم) سپس مجموع ارقام و تعداد ارقام عدد را چاپ کند

دومیشم اینه
برنامه ای بنویسید که یک عدد را از ورودی گرفته (هر تعداد رقم) و تعیین کند که عدد متقارن است یا خیر ؟

هر کی اینا رو بنویسه دمش گرمه

masoud_cpu
07-05-2011, 19:26
سلام به همه من 2 این 2 تا برنامه گیر کردم

به زبان c++ و با حلقه while

برنامه ای بنویسید که یک عدد را از ورودی گرفته (با هر تعداد رقم) سپس مجموع ارقام و تعداد ارقام عدد را چاپ کند



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

behnam-k
07-05-2011, 19:42
مرسی مسعود جان :11:
دومیش رو بلدی

masoud_cpu
07-05-2011, 19:57
مرسی مسعود جان :11:
دومیش رو بلدی

سلام . نوشتنش اسونه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

behnam-k
07-05-2011, 20:05
یه دنیا سپاس
راستی الان شما دانشجویی ؟

masoud_cpu
07-05-2011, 20:20
خواهش میکنم .
بله تکنولوژی نرم افزار میخونم

moucker_boy
08-05-2011, 14:11
اگه برنامه مکعب جادویی رو به زبان ++C بذارید ممنون می شم.
.
.
.

masoud_cpu
08-05-2011, 15:11
اگه برنامه مکعب جادویی رو به زبان ++C بذارید ممنون می شم.
.
.
.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahdi_7770
08-05-2011, 15:35
سوال راجع به حل تمرینات #c دارم و میخوام تمرینهایش را حل کنم. ممنون از اینکه راهنمایی میکنید

Life24
08-05-2011, 17:28
مثلث هست اما بهش میگن هیستوگرام. که این هیستوگرام افقی هستش. عمودیش مشکل تره.
کدش خیلی ساده است، چند دقیقه بیشتر وقت نبرد نوشتنش:31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش درسته برنامه ی شما
اما برنامه ی شما از سمت راست فاصله میگیره
برنامه ایشون فاصله اش از سمت چپ هست
با عرض پوزش


#include <iostream.h>
int main ()
{
int i,j,k;
for (i=1;i<=8;i++)
{
for (j=i;j<=8;j++)
cout<<" ";
for (k=1;k<=i;k++)
cout<<"*";
cout<<endl;
}

}

MAXXX
09-05-2011, 00:16
...................................

Iran.pars
09-05-2011, 10:05
دستوری هم هست که خود پنجره زبان c++ رو ببنده؟!
منظورم اینه که مثلا در منو گزینه 4 رو بستن برنامه بزاریم و با وارد کردن گزینه 4 پنجره بسته بشه

masoud_cpu
09-05-2011, 10:57
دستوری هم هست که خود پنجره زبان c++ رو ببنده؟!
منظورم اینه که مثلا در منو گزینه 4 رو بستن برنامه بزاریم و با وارد کردن گزینه 4 پنجره بسته بشه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

moucker_boy
09-05-2011, 15:26
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببخشید فکر کنم منظور من رو اشتباه متوجه شدین. من الگوریتم مکعبی به زبان ++C می خوام. این مربع 9خونه داره و باید برنامه اعداد رو طوری تولید کنه که جمع اعداد هرطرف (چه ردیف ها، چه ستون ها و چه خونه هایی که باهم یک x رو تشکیل می دن) اون 15 بشه. :13:
.
.
.

good boy 2010
09-05-2011, 21:56
کسی نبود به ما هم یه کمکی بکنه:41:
این برنامه همش ارور می ده:19:

Iran.pars
10-05-2011, 13:06
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دستورشو نداری؟!
سرچ کردنو خوم بلدم

moeenn
10-05-2011, 20:06
اگه میشه به من کمک کنید
برنامه ای بنویسید که اعداد در مبنای پایینتر از 10 بگیرد . آنهارا به اعداد در مبنای 10 تبدیل کند
مرسی

moucker_boy
12-05-2011, 15:10
هیچ کس اینجا مربع جادویی رو بلد نیست؟؟؟؟

good boy 2010
12-05-2011, 22:40
اگه میشه به من کمک کنید
برنامه ای بنویسید که اعداد در مبنای پایینتر از 10 بگیرد . آنهارا به اعداد در مبنای 10 تبدیل کند
مرسی
واسه این کار شما باید از سمت راست عدد یک رقم جدا کنید ان رقم را در مبنایش ضرب به توان صفر ضرب کنید
یه همچین چیزی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مبنا رو 3 گرفتم

good boy 2010
13-05-2011, 08:56
هیچ کس اینجا مربع جادویی رو بلد نیست؟؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MaSoUd555
13-05-2011, 17:20
دستوری هم هست که خود پنجره زبان c++ رو ببنده؟!
منظورم اینه که مثلا در منو گزینه 4 رو بستن برنامه بزاریم و با وارد کردن گزینه 4 پنجره بسته بشه

اگه بستن برنامه در حال اجرا هست !!! با توجه به خروجی تابع از return استفاده کن یا از دستورات سیستمی استفاده کن
کتابخانش : stdlib.h

system("exit"); //Inam Mesalesh

MaSoUd555
13-05-2011, 17:38
اگه میشه به من کمک کنید
برنامه ای بنویسید که اعداد در مبنای پایینتر از 10 بگیرد . آنهارا به اعداد در مبنای 10 تبدیل کند
مرسی

اینم یه مثال

این تابع یه وردی در مبنای 2 رو میبره به مبنای 10



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

behnam-k
13-05-2011, 18:48
سلام به همه
این 2 برنامه زیر حلقه do while شون چه طور میشه
HELP
اولی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

اینم دومی


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسپاس :20:

moeenn
14-05-2011, 14:45
اینم یه مثال

این تابع یه وردی در مبنای 2 رو میبره به مبنای 10



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داداش دستت درد نکنه به خلطر راهنماییت ولی مشکل من اینه که هیچ کدوم از اون چیزایی که گفتی رو بلد نیستم.
من فقط تا این حد دستورات رو خوندم:
:13:FOR
while
randomize
getch
if
mod(%)

اگه میتونی تو این محدوده یه کمکی به من بکن جون من کارم گیره!!!:11:

MaSoUd555
14-05-2011, 18:44
داداش دستت درد نکنه به خلطر راهنماییت ولی مشکل من اینه که هیچ کدوم از اون چیزایی که گفتی رو بلد نیستم.
من فقط تا این حد دستورات رو خوندم:
:13:FOR
while
randomize
getch
if
mod(%)
اگه میتونی تو این محدوده یه کمکی به من بکن جون من کارم گیره!!!:11:

نمیتونم دقیقا چیزی که میخوای رو برات بنویسم باید بشینی خودت روش فکر کنی:46:

در ضمن منم چیزی جر اونایی که بالا هست بکار نبردم :31:

کاری نداره که،بشین بخونش میفهمی

اینم یه مثال کاملتر که قبلنا نوشتم



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

profMan
15-05-2011, 00:35
سلام
برنامه ایی که رشته ایی به طول مثلا 150 رو از ورودی بگیره و کلمات متقارن رشته رو نمایش بده تو خروجی. دقیقا متقارن چه معنی میده؟ کسی میتونه کمک کنه یا بنویسه؟
----
میانه و مد یه آرایه ی اعشاری رو چیجوری به دست میارن تو سی ؟

panizir
15-05-2011, 11:09
سلام
برنامه ایی که رشته ایی به طول مثلا 150 رو از ورودی بگیره و کلمات متقارن رشته رو نمایش بده تو خروجی. دقیقا متقارن چه معنی میده؟ کسی میتونه کمک کنه یا بنویسه؟
----
میانه و مد یه آرایه ی اعشاری رو چیجوری به دست میارن تو سی ؟


احتمالا منظورش از متقارن کلمه هایی هستند که از دوطرف بخونی یکی بشه. مثل ...,dad, kalak
اول باید کلمه ها رو تو رشته یکی یکی پیدا کنین(احتمالا کلمه ها با Space از هم جدا شدن). بعد چک کنین ببینین قرینه هست یانه.یه کم رو همین کار کنین اگه نتونستین بنویسین دوباره بگین کمکتون کنیم.

--------
آرایه ای از اعداد اعشاری؟ مرتبشون کنین بعد یکی یکی چک کنین هر وقت عدد خونه i با j برابر بود و این موضوع تکرار شد ، بین تکرارها بیشترینو به عنوان مد اعلام کنین.(اصلا معلوم شد چی گفتم؟:31:)

profMan
15-05-2011, 12:36
احتمالا منظورش از متقارن کلمه هایی هستند که از دوطرف بخونی یکی بشه. مثل ...,dad, kalak
اول باید کلمه ها رو تو رشته یکی یکی پیدا کنین(احتمالا کلمه ها با Space از هم جدا شدن). بعد چک کنین ببینین قرینه هست یانه.یه کم رو همین کار کنین اگه نتونستین بنویسین دوباره بگین کمکتون کنیم.

--------
آرایه ای از اعداد اعشاری؟ مرتبشون کنین بعد یکی یکی چک کنین هر وقت عدد خونه i با j برابر بود و این موضوع تکرار شد ، بین تکرارها بیشترینو به عنوان مد اعلام کنین.(اصلا معلوم شد چی گفتم؟:31:)
تو برنامه ی اولی مثلا یه آرایه ایی به طول 10 داریم بعدش اونو با رشته پر میکنیم. اگر بصورت معکوس آرایه رو پیمایش کنیم و اونو در آرایه ی دیگه بریزیم و بعدش تساوی محتوای آرایه رو بدست بیاریم فکر کنم بشه این تقارن رو متجه شد . درسته ؟
---
متاسفانه چون من سی کار نکردم (تخصص من سی شارپ هست) نمیدونم چیجوری بدست میاد .سئوال به این صورت هست. آرایه ایی را از عناصر اعشاری پر بشه و سپس میانگین و میانه و مد ارایه بدست بیاریم
به چه صورت میشه حلش کرد؟

MaSoUd555
15-05-2011, 16:11
تو برنامه ی اولی مثلا یه آرایه ایی به طول 10 داریم بعدش اونو با رشته پر میکنیم. اگر بصورت معکوس آرایه رو پیمایش کنیم و اونو در آرایه ی دیگه بریزیم و بعدش تساوی محتوای آرایه رو بدست بیاریم فکر کنم بشه این تقارن رو متجه شد . درسته ؟
---
متاسفانه چون من سی کار نکردم (تخصص من سی شارپ هست) نمیدونم چیجوری بدست میاد .سئوال به این صورت هست. آرایه ایی را از عناصر اعشاری پر بشه و سپس میانگین و میانه و مد ارایه بدست بیاریم
به چه صورت میشه حلش کرد؟

سلام در مورد سوال اولتون این میتونه کمکتون کنه

اگه اشتباهی چیزی دیدید به بزرگی خودتون ببخشید همین الان نوشتمش

البته یه تذکر هم در مورد این کد بدم این کد فقط حرف اول و آخر کلمه رو مقایسه میکنه حال نداشتم رو بقیه الگوریتمش کار کنم بقیه حروفم چک کنه :31:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوال دوم هم اصلا منظورتون از میانگین و مد چیه ؟ :ی

profMan
15-05-2011, 21:37
سلام در مورد سوال اولتون این میتونه کمکتون کنه

اگه اشتباهی چیزی دیدید به بزرگی خودتون ببخشید همین الان نوشتمش

البته یه تذکر هم در مورد این کد بدم این کد فقط حرف اول و آخر کلمه رو مقایسه میکنه حال نداشتم رو بقیه الگوریتمش کار کنم بقیه حروفم چک کنه :31:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوال دوم هم اصلا منظورتون از میانگین و مد چیه ؟ :ی



مسئود جان بابت نوشتن برنامه دستت درد نکنه . امکانش هست در مورد کدتون کمی توضیح بدید ؟
من سر نوشتنش مشکلی ندارم همون مفهوم قضیه هست که نمیدونم
بابت همین تقارن این چیزی که من تو پست قبلیم گفتم اشتباه بود؟ میشه مفهومشو بهم بگید که دقیق چی هست؟
با اون چیزی که گفتم تو پست قبلیم نمیشه تقارن رو بدست آورد ؟
یه چیزی تو این مایه ها ( این برنامه تو محیط کنسول سی شارپ نوشته شده)
با یه آرایه کلمات رو گرفتم و از انتها اون رو پیمایش کردم و ریختم تو آرایه دیگه و بعدش گفتم اگر محتوای خونه ی ارایه همشون با هم برابر بود یعنی متقارن هست. فکر کنم اینجوری اشتباه باشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--
بابت سئوال دوم هم نمیدونم , به من اینجوری گفتن. فکر کنم شاید منظورشون این بود که یه آریه ایی داشته باشیم که توش مثلا 10 تا اعداد اعشاری باشه . بعدش مد و میانه و میانگین رو محاسبه کنیم . خودم هم نمیدونم مد یا میانه چی هست
کسی نمیدونه ؟

MaSoUd555
15-05-2011, 21:50
مسئود جان بابت نوشتن برنامه دستت درد نکنه . امکانش هست در مورد کدتون کمی توضیح بدید ؟
من سر نوشتنش مشکلی ندارم همون مفهوم قضیه هست که نمیدونم
بابت همین تقارن این چیزی که من تو پست قبلیم گفتم اشتباه بود؟ میشه مفهومشو بهم بگید که دقیق چی هست؟
با اون چیزی که گفتم تو پست قبلیم نمیشه تقارن رو بدست آورد ؟
یه چیزی تو این مایه ها ( این برنامه تو محیط کنسول سی شارپ نوشته شده)
با یه آرایه کلمات رو گرفتم و از انتها اون رو پیمایش کردم و ریختم تو آرایه دیگه و بعدش گفتم اگر محتوای خونه ی ارایه همشون با هم برابر بود یعنی متقارن هست. فکر کنم اینجوری اشتباه باشه
بابت سئوال دوم هم نمیدونم , به من اینجوری گفتن. فکر کنم شاید منظورشون این بود که یه آریه ایی داشته باشیم که توش مثلا 10 تا اعداد اعشاری باشه . بعدش مد و میانه و میانگین رو محاسبه کنیم . خودم هم نمیدونم مد یا میانه چی هست
کسی نمیدونه ؟

ایول روش شما خیلی بهتره ، من همچین الگوریتمی به فکرم نرسید :31:
میشه گفت من لقمرو پیچوندم

کدتون کاراست ، فقط یه مشکل اینکه برای یه کلمست و با تعداد حروف محدود

اگه حال و حوصله داشتم میشینم با Cش رو مینویسم

تمرین جالبیه :)

profMan
15-05-2011, 22:17
ایول روش شما خیلی بهتره ، من همچین الگوریتمی به فکرم نرسید :31:
میشه گفت من لقمرو پیچوندم

کدتون کاراست ، فقط یه مشکل اینکه برای یه کلمست و با تعداد حروف محدود

اگه حال و حوصله داشتم میشینم با Cش رو مینویسم

تمرین جالبیه :)
آها پس همینجور که حدس زدم بود. این کد رو تبدیل به سی میکنم . اونش مشکل نیست . اونجا هم به جای کلمه با get رشته رو میگیریم میریم تو ارایه . پس حله
حالا یه چیزه دیگه . این مسئله رو اینجوری تغییر بدیم . یه رشته ایی رو بطول 150 بگیریم و کلمات متقارن رو نمایش بدیم
حالا این به چه صورت میشه ؟
فکر کنم اگر کلمات رو (اسپیس)رو بریزیم تو یه آریه و بطور بر عکسش و بریزیم تو آرایه دیگه و بعد اونو بررسی کنیم میشه حلش کرد. درسته ؟
حالا مسئله ی دوم چی هست اصلا؟

MaSoUd555
15-05-2011, 22:22
آها پس همینجور که حدس زدم بود. این کد رو تبدیل به سی میکنم . اونش مشکل نیست . اونجا هم به جای کلمه با get رشته رو میگیریم میریم تو ارایه . پس حله
حالا یه چیزه دیگه . این مسئله رو اینجوری تغییر بدیم . یه رشته ایی رو بطول 150 بگیریم و کلمات متقارن رو نمایش بدیم
حالا این به چه صورت میشه ؟
فکر کنم اگر کلمات رو (اسپیس)رو بریزیم تو یه آریه و بطور بر عکسش و بریزیم تو آرایه دیگه و بعد اونو بررسی کنیم میشه حلش کرد. درسته ؟
حالا مسئله ی دوم چی هست اصلا؟

درسته :20:

مسئله دوم هم نمیدونم :31:

MaSoUd555
15-05-2011, 23:36
آها پس همینجور که حدس زدم بود. این کد رو تبدیل به سی میکنم . اونش مشکل نیست . اونجا هم به جای کلمه با get رشته رو میگیریم میریم تو ارایه . پس حله
حالا یه چیزه دیگه . این مسئله رو اینجوری تغییر بدیم . یه رشته ایی رو بطول 150 بگیریم و کلمات متقارن رو نمایش بدیم
حالا این به چه صورت میشه ؟
فکر کنم اگر کلمات رو (اسپیس)رو بریزیم تو یه آریه و بطور بر عکسش و بریزیم تو آرایه دیگه و بعد اونو بررسی کنیم میشه حلش کرد. درسته ؟
حالا مسئله ی دوم چی هست اصلا؟

خیلی اذیت کرد :31: اما حل شد

کثیف نوشته شده اما کار میکنه :20:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

panizir
16-05-2011, 02:09
بابت سئوال دوم هم نمیدونم , به من اینجوری گفتن. فکر کنم شاید منظورشون این بود که یه آریه ایی داشته باشیم که توش مثلا 10 تا اعداد اعشاری باشه . بعدش مد و میانه و میانگین رو محاسبه کنیم . خودم هم نمیدونم مد یا میانه چی هست
کسی نمیدونه ؟

مد عددیه که بیشتراز همه تکرار شده. ميانه عددیه که اگه مرتبشون کنیم وسط قرار بگیره. اگه تعداد زوج باشه میانگین دوتا وسطیاست.

lord5
16-05-2011, 13:11
سلام


كدي رو مي‌خواستم كه اعداد و عبارات رو در تراز وسط چاپ بكنه.
در C++ .

profMan
16-05-2011, 15:34
مد عددیه که بیشتراز همه تکرار شده. ميانه عددیه که اگه مرتبشون کنیم وسط قرار بگیره. اگه تعداد زوج باشه میانگین دوتا وسطیاست.
سلام
ممنون بابت جواب
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
یا یه نمونه کدی بدید ؟
یعنی تو آرایه 10 تایی , 10 تا عدید اعشاری میگیریم و بیشترین عددی که تو این 10 تا عدد اعشاری (چه قسمت صحیح و جه قسمت اعشاری هر 10 عدد) بیشتر تکرار شده رو مد میگیریم ؟ چیجوری عدد های اعشاری تو یه خونه ی آرایه رو بررسی کنیم ؟
میانه و میانگین هم متوجه نشدم .
کاش یه نمونه سورس کد بدید با توضیح بیشتر

panizir
16-05-2011, 22:47
سلام
ممنون بابت جواب
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
یا یه نمونه کدی بدید ؟
یعنی تو آرایه 10 تایی , 10 تا عدید اعشاری میگیریم و بیشترین عددی که تو این 10 تا عدد اعشاری (چه قسمت صحیح و جه قسمت اعشاری هر 10 عدد) بیشتر تکرار شده رو مد میگیریم ؟ چیجوری عدد های اعشاری تو یه خونه ی آرایه رو بررسی کنیم ؟
میانه و میانگین هم متوجه نشدم .
کاش یه نمونه سورس کد بدید با توضیح بیشتر

من میخوام تعریف کلیشو بدم و به طور کلی بگم چه جوری بنویسین تا کدشو خودتون بزنین.اینجوری مفیدتره.
این تعریف مد:

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1
[URL/]
این تعریف میانه:
[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%A2%D9%85%D8%A7 %D8%B1)
میانگین هم که مشخصه. مجموع اعداد را بر تعداد اعداد تقسیم کنین ، میانگین به دست میاد.
حالا برای نوشتن برنامه تون به نظر من اول آرایه تونو مرتب کنین (به ترتیب صعودی یا نزولی) اینجوری کار باهاش راحت تره. میانگین و میانه ش هم راحت به دست میاد. فقط مدش یه کم کار میبره. اونم باید خونه های آرایه رو یکی یکی با هم مقایسه کنین.
تو هر قسمتیش مشکل داشتین بگین تا بیشتر توضیح بدم. اگه چیزی هم نوشتین می تونم کمکتون کنم اما کد نمیذارم چون به نظرم تا آدم خودش ننویسه چیزی یاد نمیگیره.

MaSoUd555
16-05-2011, 22:52
سلام
ممنون بابت جواب
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
یا یه نمونه کدی بدید ؟
یعنی تو آرایه 10 تایی , 10 تا عدید اعشاری میگیریم و بیشترین عددی که تو این 10 تا عدد اعشاری (چه قسمت صحیح و جه قسمت اعشاری هر 10 عدد) بیشتر تکرار شده رو مد میگیریم ؟ چیجوری عدد های اعشاری تو یه خونه ی آرایه رو بررسی کنیم ؟
میانه و میانگین هم متوجه نشدم .
کاش یه نمونه سورس کد بدید با توضیح بیشتر

این 100% کمکت میکنه




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

profMan
16-05-2011, 23:37
این 100% کمکت میکنه




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه دور کدتون رو با ههم بررسی میکنیم
در این قسمت شما sort کردین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینجا خونه های آرایه ی y رو همه رو 0 کردین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینجا چیکار کردین دقیقا ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینجا ماکس رو بدست اوردین چرا ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این قسمت هم توضیح بدین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MaSoUd555
16-05-2011, 23:48
یه دور کدتون رو با ههم بررسی میکنیم
در این قسمت شما sort کردین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا خونه های آرایه ی y رو همه رو 0 کردین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا چیکار کردین دقیقا ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا ماکس رو بدست اوردین چرا ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین قسمت هم توضیح بدین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


توی قسمت سوم آمدم تک تک اعضارو شمردم تا ببینم از هر کدوم چند تا دارم تا بتونم مد رو محاسبه کنم

توی قسمت بعدش یعنی چهارم آمدم ببینم بیشترین تعداد مال کدوم عدد بوده و ریختمش توی ماکس

بعد توی یه حلقه دیگه آمدم y[j] رو چک کردم هر جا برابر با max بود یعنی اون عدد بیشتر از همه تکرار شده

چون اعداد سورت شده بودند اونجاهای که y[j] فرار داشت دقیقا جاییه که عددش x[j] قرار داره برای همین آمدم گفتم هر جا y[j] برابر با ماکس بود یعنی بیشترین مقدار رو داشت برو x[j] یعنی عددی که اون مفدار تکرار برای اونه نمایش بده

ببین با این توضیحا متوجه میشی یا نه اگه نه بهتر بگم :ی من کلا بلد نیستم توضیح بدم

profMan
17-05-2011, 00:23
توضیحاتت کامل بود داداش. متوجه شدم. فقط خدا وکیلی واقعا کدت کثیف هست. اما دستت درد نکنه دقیقا منظور رو گرفتم.میرم که کد رو تمییز کنم :دی

versace300
17-05-2011, 13:19
سلام يه برنامه ميخواستم كه تو ++C قطعه زير رو توليد كنه

ميشه كمكم كنين



( سرمنده هر چي ميكنم درست در نمياد شكل لوزيه البته با ستاره)

farhadyagooby
18-05-2011, 03:16
سلام جواب اين سوال را ميخواستم لطفا جواب دهيد . البته مربوط به + + c
هستش .
سوال : برنامه اي بنويسيد يك عدد رابگيرد مقسوم عليه عدد را چاپ كند
جوابش چيست . خواهشا خيلي خيلي نياز دارم :41:

farhadyagooby
18-05-2011, 12:23
سلام جواب اين سوال را ميخواستم لطفا جواب دهيد . البته مربوط به + + c
هستش .
سوال : برنامه اي بنويسيد يك عدد رابگيرد مقسوم عليه عدد را چاپ كند
جوابش چيست . خواهشا خيلي خيلي نياز دارم
اينجا كسي نيست كه جواب من و بده

hadi_jan1367
18-05-2011, 13:01
سلام دوستان عزیز اگه میشه به این سوال پاسخ بدید
انالیز طراحی پیاده سازی الگوریتم محاسبه دترمینان با روش استراسن در زبان c جواب دهید
خیلی ضروریه

good boy 2010
18-05-2011, 19:39
سلام جواب اين سوال را ميخواستم لطفا جواب دهيد . البته مربوط به + + c
هستش .
سوال : برنامه اي بنويسيد يك عدد رابگيرد مقسوم عليه عدد را چاپ كند
جوابش چيست . خواهشا خيلي خيلي نياز دارم
اينجا كسي نيست كه جواب من و بده
خوب شما یه حلقه تعریف کن و هر بار از عدد یکی کم کن اگه mod ش نسبت به عدد اصلی صفر شد چاپ کن

mostafabad2007
18-05-2011, 23:12
#include<iostream.h>
#include<conio.h>
void main()
{
clrscr();
int a,b,t;
cin>>a>>b;
if(a>b)
{ t=a;a=b;b=t;
}
int count=0;
for(int i=1;i<=a;i++)
if(a%i==0&&b%i==0)
count++;
cout<<count;

getch();
}

اینم مال مقسوم علیه

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------


با سلام من برنامه ای میخواستم که دو ارایه 10 عنصری از ورودی در یافت کرده سپس حاصل جمع عناصر مشترک را در یک ارایه دیگر و حاصل عناصر غیر مشترک رو در ارایه دیگر ذخیره و چاپ کند (عناصر غیر مشترک در هر ارایه را در یک ارایه غیر کمکی ذخیره کند) اینو هر کی میتونه برام بنویسه خیلی نیاز دارم فوری فوری

MosaferJade
19-05-2011, 00:05
میشه منظور از عناصر مشترک و غیر مشترک را بفرمایید چی هست ؟

mostafabad2007
19-05-2011, 14:08
منظور اینه 10 عنصر داریم یعنی به طور مثال اعداد 1 و2و3و4و5و6و7و8و9و10 این ده عنصر اول و 11و12و13و1و14و15و3و17و4و18 اینم ده عنصر دوم حالا این دو تا ده عنصرو اونایی که داخلشون مشترک هستش را با هم جمع کرده و در یک ارایه بزاره و غیر مشترک هارو هم کم کنه و در یک ارایه بریزه

babakiyan
19-05-2011, 17:14
سلام میخوام این برنامه رو بنویسم کمکم کنید
د ترمینان یک ماتریس n*n در آرایه دو بعدی از آرایه پویا

b3d_p
19-05-2011, 17:15
سلام
خوبین؟

میخاستم بپرسم کامپایلر استاندارد c++ در ویندوز چیه؟ من الان dev دارم خیلی چیزهای غیر مجاز رو انجام میده میخام این جوری نباشه!

ostadi86
19-05-2011, 19:51
سلام دوستان
من باید یه برنامه بنویسم که تعدادی سوال و جواب را از فایلی بخونه . سوال را نمایش بده و پاسخ را از کاربر بگیره . اگر پاسخ درست بود سوال بعدی وگرنه اگر جواب غلط بود سوال را در یک لیست ذخیره کنه. و وقتی سوال ها تمام شد دوباره سوال هایی را که جوابشون غلط بوده را از کاربر بپرسه و تعداد پاسخ های درست را نمایش دهد.
ممنون

torist
19-05-2011, 21:04
سلام به همه دوستان واساتید محترم
من می خواستم زبان c و خانواده اون رو یاد بگیرم آموزشیهای تصویری و مقالات فارسی ابتدائی اونو می تونید به من معرفی کنید
در ضمن من در زمینه توابع api می خوام کارمو ادامه بدم
با تشکر
یا علی

MaSoUd555
20-05-2011, 19:06
سلام
خوبین؟

میخاستم بپرسم کامپایلر استاندارد c++ در ویندوز چیه؟ من الان dev دارم خیلی چیزهای غیر مجاز رو انجام میده میخام این جوری نباشه!

یعنی چی خیلی چیزای غیرمجاز رو انجام میده ؟!!!!

b3d_p
20-05-2011, 22:28
یعنی چی خیلی چیزای غیرمجاز رو انجام میده ؟!!!!

ینی مثلن میشه یه آرایه ساخت که سایزشو همون دو ثانیه پیش cin کردی!!

versace300
23-05-2011, 13:02
سلام یه برنامه میخوام که عدد e (عدد نپر که تقریبا برابره با 2.718282) به توان x رو تا 9 رقم اعشار حساب کند

خیلی ضروریه میشه کمکم کنین


F1 -------------------- help

koroshfe
23-05-2011, 18:42
سلام.
می خواستم بدونم فرق ویژوال سی پلاس پلاس با سی پلاس پلاس چیه و مجموعاً کدوم کارآمدتر و بهتره؟
با تشکر

salarhadad
23-05-2011, 19:10
تورو خدا به سوال versace300جواب بدید ضروریه استاد میخواد

salarhadad
23-05-2011, 19:30
میخواستم تو c++برنانه ای که عدد نپر رو به توان x تا 9 رقم اعشار حساب کند
با استفاده از این فر مول
e^x=1+x/1+x^2/2+x^3/3+....با تشکر

salarhadad
28-05-2011, 18:18
main()
{
int t=0;
printf("\n t=%d,square is:",t);
printf("%d",sqr(t));
}
sqr (int x)
{
int y;
y=x*x;
return(y);
getch();
}

salarhadad
28-05-2011, 18:21
main(){
float area(float);
float radius;
printf("\n enter radius:");
scanf("%f",&radius);
printf("area of circle is:");
printf("%2f",area(radius));
}
float area(float rad)
{
return(3.13*rad*rad);
getch();
}

MaSoUd555
28-05-2011, 21:44
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mrmmnb
29-05-2011, 06:44
سلام
دوستان یه تابع میخوام که پارامتر ارسالی به اون یه متغییر int هست و پارامتر خروجی اون یه رشته که شامل کاراکترهای ch به همراه اون عددی که ارسال کردم یعنی در واقع میخوام عددی که داخل متغییر ارسالی هست رو به انتهای ch اضافه کنه مثلا بشه ch0 یا ch1 یا ch13 یا ....
اینو میخوام توی کد ویژن استفاده کنم بگید چه کتابخونه ای هم باید اضافه بشه
اینکه نوع تابع باید چی باشه رو نمیدونم ولی chها رو من به صورت های زیر استفاده کردم



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکر

resident
29-05-2011, 20:18
سلام.
می خواستم بدونم فرق ویژوال سی پلاس پلاس با سی پلاس پلاس چیه و مجموعاً کدوم کارآمدتر و بهتره؟
با تشکر

++C محیط محدود command prompt داره و برنامه نویسی خطی هستش و امکان مانورش آنچنان نیست.
ویژوال محیط گرافیکی و کاربر پسنتری داره که کار کردن باهاش راحت تر و کاربر پسند تره.

شما مثلا برنامه یه رستوران رو در نظر بگیر با ++C!! باید اینطوری کار کرد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما توی ویژوال شما به راحتی میتونید یه واسط گرافیکی سطح بالا ایجاد کنی تا کاربر به راحتی بتونه استفاده کنه. بارزترین نمونه اش همین ویندوز XP.

هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن.

babakiyan
30-05-2011, 12:05
کسی میتونه این برنامه رو بنویسه دترمینان یک ماتریس n*n در آرایه دوبعدی

MosaferJade
30-05-2011, 12:15
کسی میتونه این برنامه رو بنویسه دترمینان یک ماتریس n*n در آرایه دوبعدی
نمیدونم ولی فکر کنم باید به روش بازگشتی نوشت
حقیقتش دترمینان ها چیزی یادم نیست