PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید








    

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

leidy
12-05-2008, 21:02
سلام
چه گونه مي توان يك گراف در c++ طراحي كرد

mnzh
22-05-2008, 02:10
فوری :19:می خوام ببینم چطور می تونم ویروس بنویسم .
لازم بگم که من از cخیلی کم میدونم.:13:

seyedmajid
22-05-2008, 08:29
سلام دوستان می خام در سی پلاس پلاس بورلند منو بسازم به طوری که بتوان با کلید کیبورد جهت را عوض کرد وبا اینتر وارد گزینه ها شد لطفا مرا راهنمایی کنید.

Ho$∑∫N
22-05-2008, 14:11
دوستان من برنامه‌ي زير رو تو c++ نوشتم كه توي سه تا فايل طراحي كردم :

بدنه‌ي اصلي :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سرفايل GradeBook.h كه فقط شامل توضيحات توابع هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بدنه‌ي توابع كه در يك فايل ديگه قرار دادم با پسوند Cpp :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولي وقتي مي خوام با vc++ كامپايل كنم اين ارور رو در مورد فايل اصلي برنامه ميده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خواهش مي‌كنم كمك كنيد :41:

rf.ariyapoor
22-05-2008, 14:50
خوب دوست عزیز اگه دقت کنی شما تو قسمت main یه همچین چیزی داری: ; GradeBook book
اولا اینکه شما یه constructor تو تعریف کلاست داری ولی اونو پیاده سازی نکردی: ; (GradeBook (string

مثلا باید واسه اون یه همچین تعریفی داشته باشی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این ارور شما به این قسمت ربطی نداره
شما وقتی اومدی یه شی به نام book تو main تعریف کردی (; GradeBook book) برنامه میره دنبال سازنده ای می گرده که هیچ پارامتری براش ارسال نشده وقتی که میبینه همچین سازنده ای نداری اون ارور رو میده شما اگه تو تعریف کلاست خط زیر رو تو قسمت public بذاری:
; ()GradeBook
و تو قسمت تعریف کلاست هم این سازنده رو تعربف کنی به شکل زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر کنم مشکلت حل شه

seyedmajid
22-05-2008, 16:39
لطفا کمک کنید پروژه دارم

idol
22-05-2008, 23:40
سلام.خواهشا" کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من برنامه بازی ماروپله یا منچ رو تو زبان c می خوام تو رو خدا خیلی مهمه اگه کسی بلده لطفا برام بنویسه ممنون میشم.
من خیلی بلد نیستم اینجا کار کنم نمی دونم چه طوری پیغام بزارم چه طوری جواب سوالم ببینم پس لطفا اگه یه ادم با مرام مهربون پیدا شد یکی از این برنامه هارو تو c برام بنویسه لطفا email کنه چون اینجا بلد نیستم چه جوری باید پیدا کنم.
idol./21sale az tab./daneshjoo computer

idol
22-05-2008, 23:41
help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

idol
22-05-2008, 23:46
in id mane age kasi bekhad komakam kone ke ahle yahoo ham bashe khoshhal misham bahash bechatam.
idol.antik

idol
22-05-2008, 23:47
plzzzzzzzzzzzzzzzzzz harki mitone komakam kone

idol
22-05-2008, 23:50
lotfan age kasi khast komak kone off bezare to yahoo baram mer30000000000000000000

idol
23-05-2008, 13:14
khahesh mikonam alan chanrooz migzare yeki komakam kone

idol
23-05-2008, 13:14
yani hishki inja balad nist yeki az in 2ta barnamaro to c benevise??????????????????????????????

idol
23-05-2008, 13:15
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzz
helppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

idol
23-05-2008, 22:10
یعنی هیچکس اینجا c بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟/
عجب بد شانسم
تو رو خدا خیلی مهمه یکی کمکم کنه
من برنامه بازی ماروپله یا منچ رو به زبان c می خوام.فقط یکیشو هر کدوم شد فرقی نداره
فقط توی c نوشته شده باشه
منم قول می دم هر کمکی از دستم بر بیاد براش انجام بدم.
من دانشجوی کامپیوتر هستم.21ساله از تبریز.
امیدوارم یکی کمکم کنه

oranoos_mta
24-05-2008, 13:37
من اين سورس را به زبان پاسكال گير آوردم ولي تو تبديل كردن كلاس و procedure به زبان cpp مشكل دارم خواهشن كمك كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Aryan.kh
25-05-2008, 11:53
سلام ممنون میشم برنامه 8 وزیر رو برام یه توضیحی بدید که چه طور میشه نوشت و کدش رو بزارید ترجیحا با توضیح کامل با برنامه C++
ممنونم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال دومم هم این بود که برای رسم رویه با maple یا mathlab باید به کجا مراجعه کنم (میدونم به اینجا ربطی نداره ولی من پیدا نکردم جایی رو برای این موضوع)

Ho$∑∫N
25-05-2008, 13:45
خوب دوست عزیز اگه دقت کنی شما تو قسمت main یه همچین چیزی داری: ; GradeBook book
اولا اینکه شما یه constructor تو تعریف کلاست داری ولی اونو پیاده سازی نکردی: ; (GradeBook (string

مثلا باید واسه اون یه همچین تعریفی داشته باشی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این ارور شما به این قسمت ربطی نداره
شما وقتی اومدی یه شی به نام book تو main تعریف کردی (; GradeBook book) برنامه میره دنبال سازنده ای می گرده که هیچ پارامتری براش ارسال نشده وقتی که میبینه همچین سازنده ای نداری اون ارور رو میده شما اگه تو تعریف کلاست خط زیر رو تو قسمت public بذاری:
; ()GradeBook
و تو قسمت تعریف کلاست هم این سازنده رو تعربف کنی به شکل زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر کنم مشکلت حل شه
خيلي ممنون با راهنمايي شما مشكلم حل شد. بعد از كمي فكر كردن به اين نتيجه‌ رسيدم كه سازنده رو پاك كنم
ممنون

idol
25-05-2008, 22:39
inja aslan hishki adamo tahvil nemigere vageanke:41:

maryam_masiha
26-05-2008, 20:46
کسی می تونه عمل ضرب اعداد بزرگ در نمایش مستقیم رو انجام بده؟

yakita
27-05-2008, 15:25
به نظر من هم خوبه البته من تازه اومدم اما احساس می کنم برام مفید باشه

sky man
02-06-2008, 20:58
سلام خسته نباشی.
من یکم راهنمایی می خواستم!
من یک برنامه بنویسم که عنوانش اینه : فرایند ذخیره سازی یک عدد اعشاری در یک متغییر 32 بیتی

اگه می تونی کمکم کن

dreams4gotten
03-06-2008, 12:49
با سلام خدمت دوستان.
من یه مشکلی با نحوه تقسیم اعشاری در++ C دارم. بعد از انجام تقسیم اعشاری یه مقدار خیلی ناچیزی باقی مانده بوجود می آد که برام مشکل درست میکنه.


float a=1;
float b=5;
float c=a/b
در اینجا اگر Cرو با 0.2مقایسه کنیم میبینیم که مساوی نیست!!//
cout<< (c-0.2) ;//not zero


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ar@m
03-06-2008, 18:16
براي حل شدن مشكلت c رو int تعريف كن

j-group
03-06-2008, 18:17
با سلام و عرض خسته نباشید .
یک برنامه ای است از کتاب جعفرنژاد قمی ( زبان ++C ) که هرکارش میکنم نمیتونم بنویسم ، از شما بزرگواران درخواست کمک دارم :
برنامه ای بنویسید که n جمله از سری فیبوناجی را به روش بازگشتی تولید کند .

با تشکر فراوان ...

Ar@m
03-06-2008, 18:29
سورسي رو كه نوشتي بذار با هم اصلاحش كنيم

jamil1
03-06-2008, 19:03
سلام
می خواستم یک کامپایلر c نصب کنم هر کاری کردم نشد راهنمایی کنید

Ar@m
03-06-2008, 19:09
چي مي خواي نصب كني و چرا نمي شه؟ پيغامي اگه مي ده اينجا بنويس

mench
04-06-2008, 20:32
سلام.
من با c++یه برنامه نوشتم که وقتی میخوام کامپایلش کنم هیج error و warning نمیده و توی massage box می نویسه compiling.ولی هیچ کاری انجام نمیده.یعنی صفحه ای برای نمایش برنامه نشون نمیده.کسی میتونه بگه چرا؟:41:

dreams4gotten
04-06-2008, 21:30
اگه int تعریف کنم که به جای 0.2 مقدار 0 بر میگردونه!!

farzad.sharifi
04-06-2008, 22:13
سلام دوستان
یه برنامه تو c میخوام که انتگرال معین یک تابع مثل sinx یا 2x رو بگیره در ضمن حذ بالا و پایینو نیز از ورودی میگیره یا یه برنامه که بتونه دو عدد n رقمی رو جمع کنه و حاصلو نشون بده ممنون میشم کسی سورس یکی از این دو برنامه رو بذاره . خیلی ضروریه.

Ar@m
04-06-2008, 23:30
اگه int تعریف کنم که به جای 0.2 مقدار 0 بر میگردونه!!

مگه امتحان كردي كه مي گي؟
من خودم امتحان كردم 0.2 برمي گردونه



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

m3hrz4d
05-06-2008, 01:35
با سلام خدمت دوستان.
من یه مشکلی با نحوه تقسیم اعشاری در++ C دارم. بعد از انجام تقسیم اعشاری یه مقدار خیلی ناچیزی باقی مانده بوجود می آد که برام مشکل درست میکنه.


float a=1;
float b=5;
float c=a/b
در اینجا اگر Cرو با 0.2مقایسه کنیم میبینیم که مساوی نیست!!//
cout<< (c-0.2) ;//not zero


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر روشی که برای ذخیره اعداد اعشاری توی حافظه استفاده میشه این مشکلات پیش میاد مثلا توی این کد ممکنه c بشه 0.2000001 . اگه شما میخوای با یه مقدار اعشاری دیگه مقایسه ش کنی که برابر هست یا نه میتونی از قدر مطلق اختلافشون با یه مقدار خیلی کم(EPSILON) استفاده کنی و مقایسه رو به صورت تقریبی انجام بدی مثلا :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه اینجا واسه قدر مطلق از fabs که در math.h هست استفاده شده. میشد بجاش از 2 تا مقایسه استفاده کرد

این واسه مقایسه کردنش.
ولی واسه چاپش با cout , برای اینکه به فرم نمایش علمی نمایش در نیاد و این مشکل رو نداشته باشه از std::fixed باید موقع cout استفاده کنی :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینطوری خروجی 0.00000 میشه. برای کنترل تعداد اعشار هم میتونی از setprecision استفاده کنی که باید قبلش iomanip رو include کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا خروجی 0.00 میشه.

farzad.sharifi
05-06-2008, 08:08
سلام دوستان
یه برنامه تو c میخوام که انتگرال معین یک تابع مثل sinx یا 2x رو بگیره در ضمن حذ بالا و پایینو نیز از ورودی میگیره یا یه برنامه که بتونه دو عدد n رقمی رو جمع کنه و حاصلو نشون بده ممنون میشم کسی سورس یکی از این دو برنامه رو بذاره . خیلی ضروریه.

farzad.sharifi
05-06-2008, 14:42
سلام دوستان
لطفا منو در مورد برنامه ای که دو عدد n رقمی رو با هم جمع میکنه راهنمائی کنید. تا یه جایی فهمیدم که باید دو عدد رو بصورت رشته بگیرم سپس کاراکتر هارو از هم جدا کنم سپس هر کاراکترو به عدد تبدیل کنم سپس دو عددو با هم جمع کنم . ولی نمی تونم بنویسم آخه اینکاره نیستم. ممنون میشم این قطعه سورسو در اختیار من قرار بدبد.

j-group
05-06-2008, 16:01
با سلام و عرض خسته نباشید .
یک برنامه ای است از کتاب جعفرنژاد قمی ( زبان ++C ) که هرکارش میکنم نمیتونم بنویسم ، از شما بزرگواران درخواست کمک دارم :
برنامه ای بنویسید که n جمله از سری فیبوناجی را به روش بازگشتی تولید کند .

با تشکر فراوان ...
خواهش می کنم جواب بدین ، خیلی مهمه برام ...
دعاتون می کنم ...

mench
05-06-2008, 19:25
سلام
من يه برنامه نوشتم در رابطه با اينكه n(n+1)(n+2)/6را براي nهاي از 1 تا 20 محاسبه كنه ولي جواب رو اشتباه ميده.
كسي ميتونه كمك كنه؟#include <iostream.h>
int main()
{
int n,a,sum=0;
for(n=1;n<=20;n++)
{
a=n*(n+1)*(n+2)/6;
sum=a+sum;
cout<<sum<<'\n';
}
return 0;
{

m3hrz4d
05-06-2008, 22:15
سلام
من يه برنامه نوشتم در رابطه با اينكه n(n+1)(n+2)/6را براي nهاي از 1 تا 20 محاسبه كنه ولي جواب رو اشتباه ميده.
كسي ميتونه كمك كنه؟#include <iostream.h>
int main()
{
int n,a,sum=0;
for(n=1;n<=20;n++)
{
a=n*(n+1)*(n+2)/6;
sum=a+sum;
cout<<sum<<'\n';
}
return 0;
{
برنامه توی بنظر درسته جز اینکه اگه شما میخوای مقدار رو در هر مرحله جدای از مرحله ی قبل ببینین باید a رو چاپ کنین نه sum رو. مثلا توی مرحله ی اول a میشه 1 و sum هم 1 ولی در مرحله ی بعد a که جواب رابطه به ازای n = 2 هست میشه 4 و sum که قبلا 1 بوده با 4 جمع میشه و 5 چاپ میشه چون sum چاپ میشه نه a.

farzad.sharifi
05-06-2008, 23:54
سلام دوستان
لطفا منو در مورد برنامه ای که دو عدد n رقمی رو با هم جمع میکنه راهنمائی کنید. تا یه جایی فهمیدم که باید دو عدد رو بصورت رشته بگیرم سپس کاراکتر هارو از هم جدا کنم سپس هر کاراکترو به عدد تبدیل کنم سپس دو عددو با هم جمع کنم . ولی نمی تونم بنویسم آخه اینکاره نیستم. ممنون میشم این قطعه سورسو در اختیار من قرار بدبد.

mench
06-06-2008, 12:56
سلام
m3hrz4d ممنون از راهنماييت.
يه برنامه ديگه نوشتم در موردچاپ اولين عدد اول چهار رقمي ولي جواب اشتباه ميده ميشه كمك كنيد؟

#include <iostream.h>
#include <conio.h>
int prime(int);
int main()
{
int N;
for(N=1000;N<10000;N++)
if(prime(N))
break;
cout<<"number "<< N <<" is the first prime number.";
getch();
return 0;
}
int prime(int num)
{
int i ,temp=1;
for(i=2;(i<=num/2)&& temp;i++)
if(num%i==0)
temp=0;
return temp;
}

Ho$∑∫N
06-06-2008, 17:10
با سلام.

به يك مشكل برخورد كردم.

من يك هدر فايل مي‌نويسم كه محتوياتش اينه و نام فايل crops.h هستش :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و فايل سورس اون كه تابع main توشه اينطوري نوشته شده :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وقتي مي‌خوام كامپايل كنم visual c++ اين پيغام ها رو ميده :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dreams4gotten
06-06-2008, 21:25
m3hrz4d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Ara@m جان از راهنمایی هایتان بسیار سپاسگذارم.

شکمو
06-06-2008, 21:54
سلام از عزیزان کسی میتونه به من بگه که این سورس چی کار میکنه؟


HKCR
{
SkinCrafter.SCSkin3 = s 'SCSkin3 Class'
{
CLSID = s '{0A975364-8197-423c-8D9E-9F4DEDD0123B}'
CurVer = s 'SkinCrafter.SCSkin3'
}
NoRemove CLSID
{
ForceRemove {0A975364-8197-423c-8D9E-9F4DEDD0123B} = s 'SCSkin3 Class'
{
ProgID = s 'SkinCrafter.SCSkin3'
VersionIndependentProgID = s 'SkinCrafter.SCSkin3'
ForceRemove 'Programmable'
InprocServer32 = s '%MODULE%'
{
val ThreadingModel = s 'Apartment'
}
'TypeLib' = s '{AE51B219-42D8-4216-B352-C3DA49959237}'
}
}
}


شاید از اینجا نشه سورس رو خوب خوند اینجا آپلودش کردم:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mench
07-06-2008, 19:05
سلام دوستان
با عرض معذرت چون سوالمو كسي جواب نداد مجبور شدم يه بار ديگه بپرسم:
يه برنامه نوشتم در موردچاپ اولين عدد اول چهار رقمي ولي جواب اشتباه ميده ميشه كمك كنيد؟
با تشكر فراوان


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahdi7s
08-06-2008, 09:20
ببخشيد
مي خواستم بدونم وقتي c++ را ياد گرفتيم
در كجا به دردمون مي خوره ؟
لطفا كمك كنيد من نمي دونم وقتي اومديمو اين همه سال اينو خونديم و كار كرديم بعد از همه ي اينا به چه دردمون مي خوره؟
ممنون ميشم

mench
08-06-2008, 11:29
ببخشيد
مي خواستم بدونم وقتي c++ را ياد گرفتيم
در كجا به دردمون مي خوره ؟
لطفا كمك كنيد من نمي دونم وقتي اومديمو اين همه سال اينو خونديم و كار كرديم بعد از همه ي اينا به چه دردمون مي خوره؟
ممنون ميشم

سلام
اگر منظورتون اينه كه مهندسي نرم افزار كلا به چه دردي مي خوره بايد بگم كه آينده ي يك مهندس نرم ازار تبديل شدن به يك برنامه نويس است.اگر نرم افزار نباشه نميشه از سخت افزار استفاده كرد.تابه حال برنامه هاي نرم افزاري زيادي توليد شده كه استفاده از رايانه ها رو آسانتر كرده و چون جهان به سمتي پيش ميرود كه تكنولوژي در آن رو به افزايش است پس نياز به برنامه نويساني كه خلاقيت خودشون رو براي ساخت برنامه هايي استفاده مي كنند كه نياز بشر رو جوابگو باشه هر روز بيشتر ميشه.
اميدوارم سودمند بوده باشه.:11:

setaieshh
08-06-2008, 11:59
با سلام و عرض خسته نباشید .
یک برنامه ای است از کتاب جعفرنژاد قمی ( زبان ++C ) که هرکارش میکنم نمیتونم بنویسم ، از شما بزرگواران درخواست کمک دارم :
برنامه ای بنویسید که n جمله از سری فیبوناجی را به روش بازگشتی تولید کند .

با تشکر فراوان ...
خواهش می کنم جواب بدین ، خیلی مهمه برام ...
دعاتون می کنم ...

*************************************

سلام
من تالبعش رو برات می نویسم:

Int fib (int n) o
{
If ((n==1)||(n==2)) return 1; o
Return ( fib(n-1)+fib(n-2) ); o
}

این oها رو برای آراسته تر شدن تابعم آخر خطوط گذاشتم.
موفق باشی

setaieshh
08-06-2008, 12:28
سلام دوستان
با عرض معذرت چون سوالمو كسي جواب نداد مجبور شدم يه بار ديگه بپرسم:
يه برنامه نوشتم در موردچاپ اولين عدد اول چهار رقمي ولي جواب اشتباه ميده ميشه كمك كنيد؟
با تشكر فراوان


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید





فکر می کنم اشکالش مربوط به تابع prime باشه!!!!
شما آمدی ازعدد 2 تا نصف عدد را بررسی کردی که اول هست یا نه ودر این بین مدام مقدارtemp رو تغییر دادی!!!!(متوجه منظورم شدی که اشکالت کجاست؟)
پس شما باید یک شرط به تابع prime در داخل حلقه for اضافه کنی که هرجا temp مقدار 0 شد از حلقه خارج شود.
فکر کنم مشکلش برطرف بشه
به روز باشی
:20:

SecretMan60
08-06-2008, 13:35
آقایان سوالات مهم بپرسید اگه امکان داره

Ar@m
08-06-2008, 14:43
آقایان سوالات مهم بپرسید اگه امکان داره
هر سوالي كه آدم جوابشو بلد نبا شه سوال مهميه!

Ho$∑∫N
08-06-2008, 16:30
كسي جواب سوال منو نميده ؟

Ar@m
08-06-2008, 19:32
با سلام.

به يك مشكل برخورد كردم.

من يك هدر فايل مي‌نويسم كه محتوياتش اينه و نام فايل crops.h هستش :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


من برنامه تو دقيق نگاه نكردم ولي فكر كنم مشكل فقط همون كوچولوهه اي باشه كه تو آخرين خط با قرمز مشخصش كردم!
فقط يه ; ناقابل!

Ho$∑∫N
08-06-2008, 22:05
كاري رو كه شما گفتي كردم ولي درست نشد.

شکمو
09-06-2008, 07:14
سلام از عزیزان کسی میتونه به من بگه که این سورس چی کار میکنه؟


HKCR
{
SkinCrafter.SCSkin3 = s 'SCSkin3 Class'
{
CLSID = s '{0A975364-8197-423c-8D9E-9F4DEDD0123B}'
CurVer = s 'SkinCrafter.SCSkin3'
}
NoRemove CLSID
{
ForceRemove {0A975364-8197-423c-8D9E-9F4DEDD0123B} = s 'SCSkin3 Class'
{
ProgID = s 'SkinCrafter.SCSkin3'
VersionIndependentProgID = s 'SkinCrafter.SCSkin3'
ForceRemove 'Programmable'
InprocServer32 = s '%MODULE%'
{
val ThreadingModel = s 'Apartment'
}
'TypeLib' = s '{AE51B219-42D8-4216-B352-C3DA49959237}'
}
}
}


شاید از اینجا نشه سورس رو خوب خوند اینجا آپلودش کردم:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از عزیزان کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟

Ho$∑∫N
09-06-2008, 09:48
شما بگو اين كد رو از كجا بدست آوردي تا ببينم چي ميشه.

mench
09-06-2008, 11:27
فکر می کنم اشکالش مربوط به تابع prime باشه!!!!

شما آمدی ازعدد 2 تا نصف عدد را بررسی کردی که اول هست یا نه ودر این بین مدام مقدارtemp رو تغییر دادی!!!!(متوجه منظورم شدی که اشکالت کجاست؟)
پس شما باید یک شرط به تابع prime در داخل حلقه for اضافه کنی که هرجاtemp مقدار 0 شد از حلقه خارج شود.
فکر کنم مشکلش برطرف بشه
به روز باشی
:20:
سلام
ممنون از راهنماييت.ببخشيد من زياد متوجه نشدم كه بايد چيكار كنم :13:يعني بايد به اين شكل تغييرش بدم؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون

شکمو
09-06-2008, 22:18
شما بگو اين كد رو از كجا بدست آوردي تا ببينم چي ميشه.

از یه سورس که رجیستر میخواست و این کد رجیسترش بود.

با نرم افزار -- یه فایل dll رو -- کردم و این کد رو به من داد. حالا چه فرقی میکنه؟

اگه جواب رو میدونید لطفا کمکم کنید

با تشکر.:40:

m3hrz4d
10-06-2008, 05:49
از یه سورس که رجیستر میخواست و این کد رجیسترش بود.

با نرم افزار -- یه فایل dll رو -- کردم و این کد رو به من داد. حالا چه فرقی میکنه؟

اگه جواب رو میدونید لطفا کمکم کنید

با تشکر.:40:
کدی که شما گذاشتین یک کد ++C نیست.محتویات یک فایل RGS (در پروژه های ATI در Visual C) برای یک COM Library هست (همون DLL ی که در موردش میگین)
کاربرد دقیق رو نمیدونم اما ظاهر این فایل ها توی پروژه هایی که گفتم ایجاد میشن.
اطلاعات خاصی هم به شما نمیده یعنی چیزهایی هست که راحت بدون این هم با داشتن DLL میشد فهمید
مثلا PROGID : SkinCrafter هست و VERSION : SCSkin3 و CLSID : 0A975364-8197-423c-8D9E-9F4DEDD0123B و ...

aks
10-06-2008, 19:48
با سلام فرم نرمال چامسکی فواید ونتایجشو کسی میتونه برام بگه ممنون میشم

setaieshh
11-06-2008, 09:34
سلام
ممنون از راهنماييت.ببخشيد من زياد متوجه نشدم كه بايد چيكار كنم :13:يعني بايد به اين شكل تغييرش بدم؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون




مثلا این طوری:


for(i=2;i<=num/2;i++)o
if(num%i==0)o
{
temp=0;o
break;o
}

هرجا temp=0شد از for خارج بشه.

mench
11-06-2008, 19:24
مثلا این طوری:


for(i=2;i<=num/2;i++)o
if(num%i==0)o
{
temp=0;o
break;o
}

هرجا temp=0شد از for خارج بشه.


سلام
اين طوري كه گفته بودي نوشتم ولي باز هم جواب اشتباه ميده:sad:

soda_india
11-06-2008, 19:29
salam barname prime no mikhai ?

soda_india
11-06-2008, 19:35
salam man barat ferestdam inshallah ke kar kone
#include<stdio.h>
void main()
{
int n,i,j,c=0;
clrscr();
printf("Enter The number:");
scanf("%d",&n);
for(i=2;i<=n;i++)
{
for(j=2;j<=i/2;j++)
{
if(i%j==0)
{
c=1;
break;
}
else
c=0;
}
if(c==0)
printf("%d\t",i);
}
getch();
}

Ar@m
12-06-2008, 01:14
سلام دوستان
با عرض معذرت چون سوالمو كسي جواب نداد مجبور شدم يه بار ديگه بپرسم:
يه برنامه نوشتم در موردچاپ اولين عدد اول چهار رقمي ولي جواب اشتباه ميده ميشه كمك كنيد؟
با تشكر فراوان


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


سلام
اين طوري كه گفته بودي نوشتم ولي باز هم جواب اشتباه ميده:sad:

برنامه تو كه اشتباه جواب نمي ده !
اين برنامه خودته كه N ها يا همون num ها رو به ازاي i هايي كه بر اونا بخش پذير بوده نشون مي ده :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو بگو چرا فكر مي كني اشتباهه برنامت؟

شکمو
12-06-2008, 08:12
کدی که شما گذاشتین یک کد ++C نیست.محتویات یک فایل RGS (در پروژه های ATI در Visual C) برای یک COM Library هست (همون DLL ی که در موردش میگین)
کاربرد دقیق رو نمیدونم اما ظاهر این فایل ها توی پروژه هایی که گفتم ایجاد میشن.
اطلاعات خاصی هم به شما نمیده یعنی چیزهایی هست که راحت بدون این هم با داشتن DLL میشد فهمید
مثلا PROGID : SkinCrafter هست و VERSION : SCSkin3 و CLSID : 0A975364-8197-423c-8D9E-9F4DEDD0123B و ...

ممنونم دوست عزیز اما اگه اطلاعات دقیق تری بدی ممنون میشم.
مثلا این ها که گفتی کجا ذخیره میشه؟ تو رجیستری یا جای دیگه؟

تو هر کجا که ذخیره میشه آدرسشو میخوام(این آدرس خیلی مهمه)

ما هم چاکریم:31:

m3hrz4d
12-06-2008, 08:28
ممنونم دوست عزیز اما اگه اطلاعات دقیق تری بدی ممنون میشم.
مثلا این ها که گفتی کجا ذخیره میشه؟ تو رجیستری یا جای دیگه؟

تو هر کجا که ذخیره میشه آدرسشو میخوام(این آدرس خیلی مهمه)

ما هم چاکریم:31:

اطلاعات دقیق تری ندارم در مورد این فایل ها.این هایی که گفتم یعنی مشخصات اون COM Library برای استفاده از اون در ویندوز باید توی رجیستری قرار بگیره (بعد از Register شدن COM Lib در ویندوز) اما نمیدونم ربطی به این فایل RGS شما داره یا نه.
تا اونجا که میدونم یکی از جاهایی که این اطلاعات دخیره میشن شاخه ی HKEY_CLASSESS_ROOT هستن(توی خود شاخه مثلا HKEY_CLASSES_ROOT\Microsoft.XMLHTTP)

Ho$∑∫N
12-06-2008, 15:12
كسي دوباره جوابمو نميده.
علامت ; رو هم پاك كردم نشد.

شکمو
12-06-2008, 17:13
اطلاعات دقیق تری ندارم در مورد این فایل ها.این هایی که گفتم یعنی مشخصات اون COM Library برای استفاده از اون در ویندوز باید توی رجیستری قرار بگیره (بعد از Register شدن COM Lib در ویندوز) اما نمیدونم ربطی به این فایل RGS شما داره یا نه.
تا اونجا که میدونم یکی از جاهایی که این اطلاعات دخیره میشن شاخه ی HKEY_CLASSESS_ROOT هستن(توی خود شاخه مثلا HKEY_CLASSES_ROOT\Microsoft.XMLHTTP)

ممنونم عزیز.

بازم چاکریم :46:

mench
12-06-2008, 18:17
برنامه تو كه اشتباه جواب نمي ده !
اين برنامه خودته كه N ها يا همون num ها رو به ازاي i هايي كه بر اونا بخش پذير بوده نشون مي ده :


تو بگو چرا فكر مي كني اشتباهه برنامت؟
سلام
آخه وقتي كامپايل مي كنه جواب ميده1009.پس1001 و1003 و1007 چي شدن؟

mench
12-06-2008, 18:21
salam man barat ferestdam inshallah ke kar kone
#include<stdio.h>
void main()
{
int n,i,j,c=0;
clrscr();
printf("Enter The number:");
scanf("%d",&n);
for(i=2;i<=n;i++)
{
for(j=2;j<=i/2;j++)
{
if(i%j==0)
{
c=1;
break;
}
else
c=0;
}
if(c==0)
printf("%d\t",i);
}
getch();
}
سلام
واقعا ببخشيد اصلا پست شما رو نديده بودم.برنامه اي كه نوشتيد درسته فقط بايدbreak; رو ازش حذف كني و اولش هميه#include <conio.h> اولش اضافه كني.بازم ممنون:11:

soda_india
12-06-2008, 18:36
salam khahesh mikonam inshalla ke be dardeton bokhore man toi linux neveshtam be khater in niyazi be conio.h nist

Ar@m
12-06-2008, 19:21
سلام
آخه وقتي كامپايل مي كنه جواب ميده1009.پس1001 و1003 و1007 چي شدن؟

اگه برنامه ات رو كه بهش چند خط اضافه كردم اجرا كني مي بيني اين اعدادي كه مي گي اصلا اول نيستن!

1001 بر 7 و 11 و 13 و 77و 91 و 143 بخش پذيره
1003 بر 17 و 59
1007 بر 19 و 53
مي توني به اينا تقسيم كني كه مطمئن بشي!

mench
13-06-2008, 12:06
اگه برنامه ات رو كه بهش چند خط اضافه كردم اجرا كني مي بيني اين اعدادي كه مي گي اصلا اول نيستن!

1001 بر 7 و 11 و 13 و 77و 91 و 143 بخش پذيره
1003 بر 17 و 59
1007 بر 19 و 53
مي توني به اينا تقسيم كني كه مطمئن بشي!
سلام
شما راست ميگيد آرام جان اشتباه از من بود
ببخشيد اصلا حواسم نبود:43:

mench
13-06-2008, 12:18
سلام
يك سوال ديگر:
اين برنامه در مورد چاپ كليه اعداد چهار رقمي است كه مجموع ارقام آنها اول باشد.
من اينطوري نوشتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امادرست
جواب
نميده:41:ميزنه10000

ghan kristof
13-06-2008, 13:17
ميشه راجع به توابع بازگشتي و ساختار و عملكرد اين توابع توضيح بديد؟؟؟

Ar@m
13-06-2008, 13:58
سلام
يك سوال ديگر:
اين برنامه در مورد چاپ كليه اعداد چهار رقمي است كه مجموع ارقام آنها اول باشد.
من اينطوري نوشتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امادرست
جواب
نميده:41:ميزنه10000
مشكلت توي تابع digit هستش ايني كه تو نوشتي جمع 4 رقم رو حساب نمي كنه
و ديگه اينكه يادت رفته براي دستوراتي كه توي for دادي دو تا كروشه بذاري همين باعث شده فقط جوابت 1000 باشه
اينو امتحان كن:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ar@m
13-06-2008, 14:03
سلام
يك سوال ديگر:
اين برنامه در مورد چاپ كليه اعداد چهار رقمي است كه مجموع ارقام آنها اول باشد.
من اينطوري نوشتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امادرست
جواب
نميده:41:ميزنه10000
مشكلت توي تابع digit هستش ايني كه تو جمع 4 رقم رو حساب نمي كنه
و ديگه اينكه يادت رفته براي دستوراتي كه توي for دادي دو تا كروشه بذاري همين باعث شده فقط جوابت 1000 باشه
اينو امتحان كن:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mench
13-06-2008, 20:30
مشكلت توي تابع digit هستش ايني كه تو جمع 4 رقم رو حساب نمي كنه
و ديگه اينكه يادت رفته براي دستوراتي كه توي for دادي دو تا كروشه بذاري همين باعث شده فقط جوابت 1000 باشه
اينو امتحان كن:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ممنون آرام جان درست شد.

mench
13-06-2008, 20:39
سلام
با عرض معذرت كه اينقدر سوال مي پرسم
برنامه اي كه نوشتم درباره اينه كه كليه اعداد كوچكتر از 100 كه مجموعشان با خودشان برابر است را چاپ كند.ولي جواب اشتباه ميده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر قبلي.:11:

Ar@m
14-06-2008, 00:08
خواهش مي شه!
ولي اين برنامه مشكلي نداره!
چرا فكر مي كني جواباش غلطه؟
بين اعداد 1 تا 100 فقط عدداي يك رقمي جمعشون با خودشون برابره كه اين برنامه هم همشون رو نشون مي ده

mench
14-06-2008, 09:03
خواهش مي شه!
ولي اين برنامه مشكلي نداره!
چرا فكر مي كني جواباش غلطه؟
بين اعداد 1 تا 100 فقط عدداي يك رقمي جمعشون با خودشون برابره كه اين برنامه هم همشون رو نشون مي ده
سلام
با توجه به گفته هاي شما برنامه درسته.آخه من تا حالا انتظار داشتم اعداد كامل را چاپ كنه.:31:
يه سوال ديگه:
اين برنامه در مورد اين است كه عددي را از كاربر گرفته و تعيين كند كه آيا عدد كامل است يا خير

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي هر چي عدد مي گيره ميگه كامل است؟!
هركاري
كردم
فايده
نداشت.

mahdi7s
14-06-2008, 16:03
مي خواستم بدونم كد زير به چه دردي ميخوره و نحوه كار كردن باهاشو توضيح بدين
#include "class_name.hpp"

sastwhc
14-06-2008, 17:19
مي خواستم بدونم كد زير به چه دردي ميخوره و نحوه كار كردن باهاشو توضيح بدين
#include "class_name.hpp"

کلاس های موجود در فایل class-nameمعرفی و قابل استفادده میشن(نمیدونم سوالت همین بود یا نه)

Ar@m
14-06-2008, 20:00
سلام
با توجه به گفته هاي شما برنامه درسته.آخه من تا حالا انتظار داشتم اعداد كامل را چاپ كنه.:31:
يه سوال ديگه:
اين برنامه در مورد اين است كه عددي را از كاربر گرفته و تعيين كند كه آيا عدد كامل است يا خير

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي هر چي عدد مي گيره ميگه كامل است؟!
هركاري
كردم
فايده
نداشت.
يه ذره سخت نوشتي! اينو ببين:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahdi7s
14-06-2008, 20:46
خوب ميشه بيشتر توضيح بدين كه چه جوري بايد ازش استفاده كنم؟
بايد از اين كد در يك ليست جدا از اون كلاس استفاده كنم؟

naqme
15-06-2008, 09:05
عزیزان
یه مشکل بزرگ برام پیش اومده
شبه کد فشرده سازی فایا با C رو میخوام....
کمک
somaye.tabasi@yahoo.com[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

soda_india
15-06-2008, 13:07
salam man gashtam natonestam jai paida konam hala bazam migardam age jai bod miferestam barat

mahdi7s
15-06-2008, 14:03
يكي بگه بگه براي چي بعد كد (iostream) كاراكتر(داتh) قرار ميدن؟

naqme
15-06-2008, 16:43
خدا خیرت بده
کد لازمم..................

FerineFast
15-06-2008, 17:10
يكي بگه بگه براي چي بعد كد (iostream) كاراكتر(داتh) قرار ميدن؟


در قراردادهای ISO/ANSI برای c , c++ قرار بر این بوده که پسوند فایل های حاوی دستورات .h باشد ولی در ورژنهای جدیدتر مثل Borland 5 نیازی به این پسوند نیست .

موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

mench
15-06-2008, 19:40
يه ذره سخت نوشتي! اينو ببين:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اينجوري كه گفته بودي نوشتم ولي باز هم عددي مثل 14 رو ميگه كامل است!

Ar@m
15-06-2008, 19:53
آخ پس فكر كنم من يادم رفته عدد كامل يعني چي!
فكر كردم عدد كامل عدديه كه غير از خودش و 1 به عدد ديگه اي هم بخش پذير باشه!!!
يكي بياد به من بيسواد بگه عدد كامل چي بود!!!

sherlockholmz
16-06-2008, 09:27
با سلام،
اعداد كامل طبق تعريف اعداديند كه مجموع مقسوم عليه هاي آنها (به غير از خودشان) با آن عدد برابر باشد.مثلا"
عدد 6 (با مقسوم عليه هاي 1و2و3و6)يك عدد كامل است:1+2+3=6
برنامه زير نيز كامل بودن يا نبودن عدد ورودي را كه از كاربر مي گيرد،تعيين ميكند.اميدوارم بدردت بخورد:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد.

mench
16-06-2008, 20:03
با سلام،
اعداد كامل طبق تعريف اعداديند كه مجموع مقسوم عليه هاي آنها (به غير از خودشان) با آن عدد برابر باشد.مثلا"
عدد 6 (با مقسوم عليه هاي 1و2و3و6)يك عدد كامل است:1+2+3=6
برنامه زير نيز كامل بودن يا نبودن عدد ورودي را كه از كاربر مي گيرد،تعيين ميكند.اميدوارم بدردت بخورد:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد.

سلام
دستت درد نكنه كار كرد.كاشكي مي گفتي ايراد كار من چي بوده.
[/LEFT]

Ar@m
16-06-2008, 23:46
سلام
دستت درد نكنه كار كرد.كاشكي مي گفتي ايراد كار من چي بوده.


اينجا:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فقط يه اشكال داشتي اون 2 تا غلط ديگه كه گرفتم براي دوباره كاري ايه كه مي شه حذفش كرد

medad_red
25-06-2008, 23:06
برنامه‌ای گرافيکی با استفاده مناسب از توابع برای کار با ماتريس‌ها با اندازه‌هاي مختلف (حداكثر 10) بنويسيد.
({1,2,...,10} Am*n, m,n ) اين برنامه بايد شامل بخش‌هاي زير باشد:
الف) سه تابع جهت تعيين نوع ماتريس (قطری، بالا مثلثی و پايين مثلثی).
ب) دو تابع براي انجام عمليات جمع و ضرب دو ماتريس.
ج) توابعي محاسبه ترانهاده و تعيين دترمينان.
د) يك تابع جهت خواندن ماتريس‌ها از فايل‌های متنی ورودی. اطلاعات ماتريس اول (شامل ابعاد و عناصر آن) در Mat1.txt و اطلاعات ماتريس دوم در Mat2.txt ذخيره ‌شوند.
ه) تابع(توابعي) براي نوشتن نتايج هر يك از عمليات به‌صورت مطلوب در فايل متنی خروجی بنام Result.txt.
و) توابع بالا به صورت شي گرايي:18::41::44::42::42::23::23:

medad_red
25-06-2008, 23:11
كسي نيست جواب منو بدددددددددددددددههههههههه ههههههههههههه

medad_red
25-06-2008, 23:12
كمممممممم م م م م م ككك ك ك ك ك ك ك ك ك ك ك ك ك

mahdi7s
26-06-2008, 13:01
يكي هست مشكلات اين كد را بهم بگه يا كد تصحيح شده را برام بذاره
كار اين كد اينه كه مانند دستگاه مختصات كار ميكنه و چهار نقطه (گوشه هاي يك مستطيل) رو به ما ميده و مي تونه توسط متد عضو GetArea محيط مستطيل هم بده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ghan kristof
27-06-2008, 11:54
سلام من برای نوشتن پروژه اخر ترمم باید یرنامه یک ویرایشگر متن رو بنویسم و با مشکلاتی روبرو شدم این ویرایشگر باید بتونه در میان کلمات نوشته شده دوباره تایپ کنه من در نوشتنش مشکل دارم میشه بهم کمک کنید.

Boye_Gan2m
27-06-2008, 22:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من ویرایش کردم این پست رو! سوالم رو درست تر مطرح کنم!
در مورد این مسئله ای که گذاشتم: اول باید از while استفاده کرد بعد از for?! از یک فور باید استفاده کرد یا 2 تا؟!
برای فاکتوریل هم که باید از تابع بازگشتی استفاده کرد نه؟!

Boye_Gan2m
29-06-2008, 01:13
میشه زودتر کمک کنین؟!ممنون میشم

sherlockholmz
29-06-2008, 09:18
میشه زودتر کمک کنین؟!ممنون میشم

باسلام،
نمي دانم for اول است يا while (اصلا" اين چه سوالي است؟)
مهم اول ودوم بودن نيست ويا حتي استفاده كردن و نكردن از for يا while ،مهم پرورش يك الگوريتم در ذهن و سپس پياده سازي آن است.
يك كم فكر كن،الگوريتم بساز ،پياده سازي كن ،باگهايش را بگير،بهينه اش كن و سرانجام برنامه را تكميل كن و پس از تمام اين مواردبه برنامه زير هم نگاهي بيانداز شايد بدردت بخورد.:46:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


موفق باشي

mahdi7s
29-06-2008, 14:05
هيشكي تو اين فروم نيست به سوال من تو صفحه 35 جواب بده!

Ho$∑∫N
25-08-2008, 13:30
این تاپیک چرا دیگه مشتری نداره؟

AMIR1086
06-06-2010, 18:54
سلام واسه برنامه ضرب و جمع و تفریق اعداد 20 تا 50 رقمی هرجا که سر زدم حدود 25 تا 30 هزار تومان دستمزد میگیرن که فکر میکنن خدای برنامه نویسن من یه شب تا صبح ای سه تا برنامه رو نوشتم و حالا رایگان در اختیار عزیزان میزارم هر کی این سه تا برنامه رو خواس یه زنگ به من بزنه تا واسش ایمیل کنم با تشکر امیر 09176762294 یا 09376183664

liuna2009
16-06-2010, 17:32
سلام من یه کدc++ میخواستم که ضرب دو ماتریس 4*4 رو نشون بده.

shayan.pm
22-06-2010, 17:56
salam
1)من یه برنامه در سی پلاس پلاس می خوام که عناصر آرایه n بعدی مربعی را 90 درجه بچرخاند
2)برنامه ای که اعمال تقسیم وباقیمانده را بدون استفاده از عملگرهای / و% برای تقسیم اعدادصحیح مثبت پیاده سازی کند
(با تشکر اگه کسی الگوریمشو می دونه تا 7 تیر لازمش دارم)

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

در ضمن شمارمم 09192410234

The Nest
22-06-2010, 19:22
تفاوت این دو راهنمای پیش پردازنده با هم در چیست ؟
#include <iostream>
#include "iostream"

H&H
24-06-2010, 13:18
چه جوری میشه با استفاده از کلید های جهت نما و بدون استفاده از graphic.h یک کاراکتر رو تکون بدیم؟؟؟؟

khosro100
27-06-2010, 09:44
سلام به همه . اول بگم من زیاد سی بلد نیستم ولی میخواستم ++c رو شروع کنم به خوندن . اول از همه چند تا سوال عجیب برای شما داشتم این است که کجا سورس برنامه رو مینویسید و چطوری کمپایلش میکنید منظورم اینه توی چه نرم افرازهایی؟ و اینکه اگر کسی میخواد راهنمایم کنه بگم ویندوز وستا 64 بیت دارم. راستی اگر کسی پیشنهادی برام داره که از انواع سی کدوم بهتره برای اتماسیون اداری متشکر میشم بهم بگه.

sin2x=2sinxcosx
27-06-2010, 13:33
سلام به همه . اول بگم من زیاد سی بلد نیستم ولی میخواستم ++c رو شروع کنم به خوندن . اول از همه چند تا سوال عجیب برای شما داشتم این است که کجا سورس برنامه رو مینویسید و چطوری کمپایلش میکنید منظورم اینه توی چه نرم افرازهایی؟ و اینکه اگر کسی میخواد راهنمایم کنه بگم ویندوز وستا 64 بیت دارم. راستی اگر کسی پیشنهادی برام داره که از انواع سی کدوم بهتره برای اتماسیون اداری متشکر میشم بهم بگه.


سلام به شما .
بی شمار تاپیک در این زمینه داریم . جستجو هم نیاز نیست . کافی است به لیست تاپیک های مفید انجمن که در امضای بنده هست مراجعه نمایید .
این هم تاپیک های مرتبط :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mehran NZ
28-06-2010, 02:20
سلام داشتم رد می شدم چشم به این تاپیک قدیمی افتاد
فکر کنم قبلا هم گفته بودم تاپیک خلاف قوانین هست و باید درش و تخته کرد!
هر کس که سوالی داره باید جستجو کنه و اگه پیدا نکرد جوابش رو در یک تاپیک جدا گانه مطرح کنه اگه قراره سوالات اینجا مطرح بشه پس دیگه بخش جدا گانه برای c++ و C چه معنی داره؟!

maryam7344
28-06-2010, 11:23
scanf به چه دردی میخوره ؟ لطفا توضیح بدید واگه میشه یه مثال هم براش بزنید
متشکرم:20:

ati_1991
28-06-2010, 17:36
scanf یه تابع در زبان c برای گرفتن ورودی از کاربر در کنسول هست.
تابع کتابخونه ای اون stdio.h هست که برای استفاده ازش در بالای برنامه مینویسیم :
<include <stdio.h#

طرز استفاده از اون به صورت:


;("scanf("type vurudi", "addresse moteghaieri az hamun type ke mikhaym tush mighdare vared shode ro berizim

تایپ ورودی %d برای int
%f برای float
%c برای کاراکتر
%s برای string


مثلا:

int a;
scanf("%d", &a);

اینو که تو برنامه بنویسید و اجرا کنید، یه ورودی ازتون تو صفحه کنسول میخواد که با وارد کردن اون ورودی به صورت int در a ریخته میشه

ati_1991
28-06-2010, 18:02
چه جوری میتونم تو ++ visual cتعداد تب های اول خط های کل برنامه رو درست کنم؟

sin2x=2sinxcosx
28-06-2010, 20:30
چه جوری میتونم تو ++ visual cتعداد تب های اول خط های کل برنامه رو درست کنم؟


خب برای اینکه کل خطوط یه Tab برن جلو باید همه رو انتخاب کنین و Tab بزنین . اون موقع همه یه Tab میرن جلو .
اگه بخواین یه Tab از همه پاک کنین باید به صورت مستطیلی خطوط اول برنامه رو انتخاب کنین و Delete کنین که برای مستطیلی انتخاب کردن باید دکمه Alt رو هم موقع Drag کردن بگیرین .
مثلا تو این عکس :

ati_1991
29-06-2010, 00:48
خب برای اینکه کل خطوط یه Tab برن جلو باید همه رو انتخاب کنین و Tab بزنین . اون موقع همه یه Tab میرن جلو .
اگه بخواین یه Tab از همه پاک کنین باید به صورت مستطیلی خطوط اول برنامه رو انتخاب کنین و Delete کنین که برای مستطیلی انتخاب کردن باید دکمه Alt رو هم موقع Drag کردن بگیرین .
جالب بود. ممنون. ولی مثکه میشه Ctrl + A رو که میزنیم، بعد یه دکمه رو بزنیم که کدها مرتب شن، مثلا توی if یه تب از خودش جلوتر باشه و ....

DSL
02-07-2010, 18:35
سلام . من این برنامه رو تو محیط VC اجرا می کنم . اما RUN نمیشه !
اساتید لطف کنید راهنمایی کنید من چه کنم ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

p d
02-07-2010, 19:15
اجرا كه ميشه /
5 تا وارنينگ ميده فقط، كه مشكل نداره.

=>
[BCC32 Warning] File12.cpp(32): W8012 Comparing signed and unsigned values
[BCC32 Warning] File12.cpp(60): W8012 Comparing signed and unsigned values
[BCC32 Warning] File12.cpp(117): W8012 Comparing signed and unsigned values
[BCC32 Warning] File12.cpp(184): W8066 Unreachable code
[BCC32 Warning] File12.cpp(186): W8004 'n' is assigned a value that is never used

TURBO_BOY2006
02-07-2010, 21:08
سلام دوستان.
میشه برنامه ورود کردن یه ماتریس n در n رو با تابع تو c++ borland یا هرچی شد (من بورلند دارم) بزارید.من خودم خیلی سعی کردم ماتریس رو میتونم وارد کنم ولی تو return کردن به برنامه اصلی مشکل دارم یعنی وقتی میگم return a[5][5] تابع میگیره فقط مقدار خونه 5 و 5 رو برمیگردونه ؟!! چیکار کنم.
میشه این تابع رو واسم بذارید؟ خیلی نیاز دارم بهش.
ممنون

sk1974
02-07-2010, 22:47
با سلام خدمت اساتید محترم
من یه برنامه دارم با c++مینویسم که در اون از structاستفاده کردم.برنامه ,مشخصات (نام-نام خانوادگی -نمره های هر دانشجو-معدل و...) تعداد نامعلومی دانشجو رو گرفته و انها رو براساس نام خانوادگی مرتب می کند واطلاعات آنها رو نمایش میده .مشکلی که من بهش برخورد کردم اینه که تونستم دانشجوها رو براساس نام خانوادگی مرتب کنم ولی نمایش اطلاعات اونا براساس نام خانوادگی مرتب شده رو بلد نیستم (مرتب کردن استراکت ها).ممنون میشم یه نفر سریع جوابمو بده زمان خیلی کم دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با سلام خدمت اساتید محترم
من یه برنامه دارم با c++مینویسم که در اون از structاستفاده کردم.برنامه ,مشخصات (نام-نام خانوادگی -نمره های هر دانشجو-معدل و...) تعداد نامعلومی دانشجو رو گرفته و انها رو براساس نام خانوادگی مرتب می کند واطلاعات آنها رو نمایش میده .مشکلی که من بهش برخورد کردم اینه که تونستم دانشجوها رو براساس نام خانوادگی مرتب کنم ولی نمایش اطلاعات اونا براساس نام خانوادگی مرتب شده رو بلد نیستم (مرتب کردن استراکت ها).ممنون میشم یه نفر سریع جوابمو بده زمان خیلی کم دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با سلام خدمت اساتید محترم
من یه برنامه دارم با c++مینویسم که در اون از structاستفاده کردم.برنامه ,مشخصات (نام-نام خانوادگی -نمره های هر دانشجو-معدل و...) تعداد نامعلومی دانشجو رو گرفته و انها رو براساس نام خانوادگی مرتب می کند واطلاعات آنها رو نمایش میده .مشکلی که من بهش برخورد کردم اینه که تونستم دانشجوها رو براساس نام خانوادگی مرتب کنم ولی نمایش اطلاعات اونا براساس نام خانوادگی مرتب شده رو بلد نیستم (مرتب کردن استراکت ها).ممنون میشم یه نفر سریع جوابمو بده زمان خیلی کم دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با سلام خدمت اساتید محترم
من یه برنامه دارم با c++مینویسم که در اون از structاستفاده کردم.برنامه ,مشخصات (نام-نام خانوادگی -نمره های هر دانشجو-معدل و...) تعداد نامعلومی دانشجو رو گرفته و انها رو براساس نام خانوادگی مرتب می کند واطلاعات آنها رو نمایش میده .مشکلی که من بهش برخورد کردم اینه که تونستم دانشجوها رو براساس نام خانوادگی مرتب کنم ولی نمایش اطلاعات اونا براساس نام خانوادگی مرتب شده رو بلد نیستم (مرتب کردن استراکت ها).ممنون میشم یه نفر سریع جوابمو بده زمان خیلی کم دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با سلام خدمت اساتید محترم
من یه برنامه دارم با c++مینویسم که در اون از structاستفاده کردم.برنامه ,مشخصات (نام-نام خانوادگی -نمره های هر دانشجو-معدل و...) تعداد نامعلومی دانشجو رو گرفته و انها رو براساس نام خانوادگی مرتب می کند واطلاعات آنها رو نمایش میده .مشکلی که من بهش برخورد کردم اینه که تونستم دانشجوها رو براساس نام خانوادگی مرتب کنم ولی نمایش اطلاعات اونا براساس نام خانوادگی مرتب شده رو بلد نیستم (مرتب کردن استراکت ها).ممنون میشم یه نفر سریع جوابمو بده زمان خیلی کم دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با سلام خدمت اساتید محترم
من یه برنامه دارم با c++مینویسم که در اون از structاستفاده کردم.برنامه ,مشخصات (نام-نام خانوادگی -نمره های هر دانشجو-معدل و...) تعداد نامعلومی دانشجو رو گرفته و انها رو براساس نام خانوادگی مرتب می کند واطلاعات آنها رو نمایش میده .مشکلی که من بهش برخورد کردم اینه که تونستم دانشجوها رو براساس نام خانوادگی مرتب کنم ولی نمایش اطلاعات اونا براساس نام خانوادگی مرتب شده رو بلد نیستم (مرتب کردن استراکت ها).ممنون میشم یه نفر سریع جوابمو بده زمان خیلی کم دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با سلام خدمت اساتید محترم
من یه برنامه دارم با c++مینویسم که در اون از structاستفاده کردم.برنامه ,مشخصات (نام-نام خانوادگی -نمره های هر دانشجو-معدل و...) تعداد نامعلومی دانشجو رو گرفته و انها رو براساس نام خانوادگی مرتب می کند واطلاعات آنها رو نمایش میده .مشکلی که من بهش برخورد کردم اینه که تونستم دانشجوها رو براساس نام خانوادگی مرتب کنم ولی نمایش اطلاعات اونا براساس نام خانوادگی مرتب شده رو بلد نیستم (مرتب کردن استراکت ها).ممنون میشم یه نفر سریع جوابمو بده زمان خیلی کم دارم

DSL
02-07-2010, 23:46
اجرا كه ميشه /
5 تا وارنينگ ميده فقط، كه مشكل نداره.

=>
[BCC32 Warning] File12.cpp(32): W8012 Comparing signed and unsigned values
[BCC32 Warning] File12.cpp(60): W8012 Comparing signed and unsigned values
[BCC32 Warning] File12.cpp(117): W8012 Comparing signed and unsigned values
[BCC32 Warning] File12.cpp(184): W8066 Unreachable code
[BCC32 Warning] File12.cpp(186): W8004 'n' is assigned a value that is never used


میشه بگید تو چه محیطی اجرا کردید ؟ VC بوده ؟
چطور ارور ها رو رفع کنم ؟
باید این پروژه رو ارائه بدم ، وقتی ندارم ..
:41:

rudbari
03-07-2010, 12:15
سلام
من فردا باید یه پروژه تحویل بدم، تا الان هیچ کاری نکردم، یعنی یادم رفته بود، استاد هم خیلی گیره اعصابمو ریخته به هم:

>>> پروژه اینه: چندتا فایل متنی داریم که توش یک سری اطلاعاته حالا باید این فایل متنی رو بگیریم رکورد های توش رو امتیاز باید بدیم مثلا تو فایل اول دو تا رکورد HASAN و ALI هست و تو فایل دوم دو تا رکورد ALI و HOSEIN هست اینجا امتیاز ALI یک و امتیاز HASAN و HOSEIN صفره... حالا امتیاز بندی شو کاری نداریم فقط الان موندم که چجوری باید از فایل متنی استفاده کنم.

فردا باید تحویل بدم، خواهش می کنم کمکم کنید...:41: :19:

neda_traveler
03-07-2010, 23:00
سلام دوستان
من مي خوام درc# منوهام بصورت كشويي باز بشه
در وب ميدونم با ايجكس ميشه اما شنيدم اينجا با كامپونت ميشه .كسي بلده
ممنون:11:

majid_barca
04-07-2010, 21:25
تو محیط pelles C IDE چطور میشه فایل obj یا c رو به exe تبدیل کرد(آخه من تازه کارم)

p d
04-07-2010, 22:45
میشه بگید تو چه محیطی اجرا کردید ؟ VC بوده ؟
چطور ارور ها رو رفع کنم ؟
باید این پروژه رو ارائه بدم ، وقتی ندارم ..


سلام. اميدوارم دير نشده باشه. كلا دير به دير سر ميزنم.
من اين سورسي كه تويه پست 369 بود و تويه چندتا كامپايلر امتحان كردم.
بعضي هاش از clrscr ايراد ميگرفت ،‌ errorي كه ميگيد چيه ؟ چرا اجرا نميشه ؟ درست كامپايل و اجرا ميكنيد ؟
حتي تويه Microsoft Visual C++ 6.0 هم كامپايل كردم، البته از تابع clrscr اشكال گرفت ولي اين كه شما ميگيد errors ميده، نديدم.

DSL
05-07-2010, 01:02
سلام. اميدوارم دير نشده باشه. كلا دير به دير سر ميزنم.
من اين سورسي كه تويه پست 369 بود و تويه چندتا كامپايلر امتحان كردم.
بعضي هاش از clrscr ايراد ميگرفت ،‌ errorي كه ميگيد چيه ؟ چرا اجرا نميشه ؟ درست كامپايل و اجرا ميكنيد ؟
حتي تويه Microsoft Visual C++ 6.0 هم كامپايل كردم، البته از تابع clrscr اشكال گرفت ولي اين كه شما ميگيد errors ميده، نديدم.



تو VC اجرا کردم این ارور ها رو میده :

چه کنم رفع شه و RUN شه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9400424
27-07-2010, 23:44
سلام

یه پروزه داشتم میخواستم دوستان یه کمک کنن.اگه امکانش باشه واسم بنویسن خیلی ضروری یه
با برنامه c++ نوشته بشه

برنامه ای بنویسید که شماره 10 کارمند را گرفته و حقوق آنها را با احتساب کسر مالیات و بیمه محاسبه نماید سپس بر اساس موارد خروجی را چاپ کند

پیشاپیش تشکر میکنم

: 1) لیست کارمندان را به صورت مرتب شده بر اساس شماره کارمندی
: 2) لیست کارمندان بر اساس حقوق انها
: 3) جستجوی یک کارمند بر اساس سماره کارمندی و نمایش مشخصات کارمند

p d
28-07-2010, 18:47
چه کنم رفع شه و RUN شه ؟


شرمنده ، خيلي دير شده :31:
اگه بازم جواب و ميخواين :
سه تاي اول كه وارنينگ هستن، پيغام اخري و كامل بذاريد.

@R3Z
02-08-2010, 12:08
سلام بچه ها
من یه قسمت از پروژه c++ م باید برنامه sin زاویه پرتاب تیر رو حساب کنه ولی مشکل داره توی این قسمت.خواستم ببینم چجوری دقیقا باید کد رو بنویسم که جواب sin رو صحیح بده.مثلا من کد رو این شکلی نوشتم :


textBox3->Text=sin((double)alpha).ToString();
وقتی به آلفا 30 درجه میدم یه عدد منفی نزدیک به 1 بدست میاد.این کد اشکال داره؟

IP007
02-08-2010, 22:12
bayad Alpha ro zarbDare 180 baad taghsim bar 3.14 konid

@R3Z
03-08-2010, 00:12
bayad Alpha ro zarbDare 180 baad taghsim bar 3.14 konid
ممنون ولی تستش کردم بازم جواب اشتباه میده :41:

tufan2010
05-08-2010, 11:42
ورودی sin باید رادیان باشد نه درجه پس ورودی به تابع میشه 30/180*3.14

MIG
05-08-2010, 20:08
چطور می تونم چند تا اسم رو از کاربر بگیرم و هر کدومشون رو بریزم تو یه ارایه. تعداد اسم ها در زمان کامپایل معلوم نیست.
مثلا mina,ali, sara . باید هر کدومشون رو بریزم تو یه ارایه جداگانه. چون تعداد از اول معلوم نیست باید به صورت پویا تعریف کنم اما مشکل من با تعریف اسم ارایه هاست .

IP007
05-08-2010, 20:21
این طوری

char * j[] = new char(230); o
یا
string * s[] = new string(10);o

کار کرد خبر بده، خیلی وقته c++o کار نکردم

MIG
06-08-2010, 11:55
ممنون درست شد
یه سوال دیگه دارم،
1. یه ماتریس مجاورت یه گراف به اسم adjMatrix رو از ورودی گرفتم به صورت پویا
2. یه رشته از اعداد از ورودی گرفتم و ریختمش تو ارایه a.
3. یه ماتریس setMatایجاد کردم که تعداد سطر هاش برابر با تعداد اعدادیه داخل رشته است مثلا اگه رشته ورودی 2,3 باشه برابر با 2 هستش و تعداد ستوناش با تعداد ستون های ماتریس قبلی برابره.
4. می خوام برای هر عددی که داخل رشته وارد کردم از روی ماتریس اولی شماره گره های مجاورشو بریزم داخل ماتریس دومی .

برنامه ای که نوشتم برای بار اول اینکار رو میکنه یعنی برای گره 2 شماره گره های مجاورشو می ریزه داخل ارایه . اما برای دومین عنصر ارایه یعنی 3 سر خطی که قرمز رنگه break میشه نمی دونم چرا؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

IP007
06-08-2010, 17:42
فک کنم باید حلقه رو درس کنی، متاسفانه کامپایلر ندارم...

for(k=1;k<count;k++)o

MIG
06-08-2010, 18:58
ممنون پیشی جون که نیگاش کردی متوجه نمیشم چرا نمی تونه؟ مگه حلقه چشه
یکی راهنمایی کنه.

New Ray
07-08-2010, 12:07
سلام ، يه سوال :
توي زبان C اگه بخوام يه عدد رو تقسيم بر اعشاري بكنم ( مثلا تقسيم اعشاري بر اعشاري يا صحيح بر اعشاري ) چي بنويسم ؟
نوع متغيرها و يه مثال ساده ميتونين بنويسين ؟
( براي كامپيوتر نمينويسم بخاطر همين ساده تر و كلي تر بنويسين بهتره )
ممنون :40:

MIG
08-08-2010, 15:32
ببخشید دوستان، یه ارایه دو بعدی دارم که به صورت پویا ایجاد شده .می خوام هر بار یک سطر از این ارایه رو پاس بدم به یه تابع تا با یه ارایه دیگه مقایسه بشه و تعداد عناصر مشترکش محاسبه شه اما برای تعریف تابع مشکل دارم نمی دونم در خط اول تعریف تابع چی بنویسم.
این کدیه که نوشتم اما خطا داره



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

IP007
09-08-2010, 09:18
1- i و n رو قبلا تعریف کردی؟؟؟
2- قبل a[] باید یه نوع داده ای بذاری!(تو سطر اول تعریف تابع)

MIG
09-08-2010, 09:24
بله اما بازم کار نمیکنه.

IP007
09-08-2010, 09:36
خوب متن ارور رو بذار تا بگم چشه:31:

MIG
09-08-2010, 09:46
پیشی جونم شما دوباره کی میای سایت که من چند تا تابع دیگه بنویسم بعد کل خطاهاشو ازتون بپرسم؟ ببخشید که خواست زیادیه.

IP007
09-08-2010, 10:02
من هر دو ساعت یه سر میزنم!:31:
خواهش میشه!:11:

MIG
09-08-2010, 18:39
پس من برنامه مو کامل میکنم بعد اگه شما کمک کنی ایراداشو رفع کنم ممنون میشم

MIG
10-08-2010, 23:46
پیشی جونم تابع های برنامه مو دستی نوشتم اما تو کد همین دو سه تای اول کلی خطا داره. اصلا نمی دونم چطوری باید یه سطر از یه ماتریس رو به یه تابع رد کنم. این برنامه است :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


اینم لیست خطاهاش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MIG
11-08-2010, 00:01
ببخشید اضافی زدم

TURBO_BOY2006
11-08-2010, 07:40
سلام دوستان من ميخوام يه ماتريس بزرك رو در خروجي جاب كنم ولي c++محدوده در نمايش افقي , ميخوام بدونم ميشه اسكرول افقي اضافه كنم بهش؟ لطفأ راهنمايي كنيد
ممنون

IP007
11-08-2010, 14:18
یه سری از اشکالا رو رفع کردم، بقیش با خودت، من نفهمیدم چکار کردی


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

TURBO_BOY2006
12-08-2010, 00:03
سلام دوستان من ميخوام يه ماتريس بزرك رو در خروجي جاب كنم ولي c++محدوده در نمايش افقي , ميخوام بدونم ميشه اسكرول افقي اضافه كنم بهش؟ لطفأ راهنمايي كنيد
ممنون

سلام دوستان

لطفآ راهنمایی کنید باید پروژه حاضر کنم....لطفآ:11:

without_all
12-08-2010, 13:12
زحمتتون این کدو یه توضیح بدین


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمخصوصا اون دوتا ( : ) رو
ممنون

با تشکر

Woeful

havva
13-08-2010, 00:24
ممنون از کسانی که کمک می کنن اینجا من دو تا سوال خیلی اسون داشتم احتمالا

وقتی قبل یه تابع inline می ذاریم یعنی چی ؟

چه هنگامی قبل تعریف بعضی توابع یا متغیر ها __ (underline) می ذاریم ؟ خیلی جاها دیدم اینطوری کردن

تشکر

TURBO_BOY2006
13-08-2010, 18:59
ممنون از کسانی که کمک می کنن اینجا من دو تا سوال خیلی اسون داشتم احتمالا

وقتی قبل یه تابع inline می ذاریم یعنی چی ؟

چه هنگامی قبل تعریف بعضی توابع یا متغیر ها __ (underline) می ذاریم ؟ خیلی جاها دیدم اینطوری کردن

تشکر

سلام


وقتی قبل یه تابع inline می ذاریم یعنی چی ؟
در حالت عادی تو کلاس ها واسه تعریف توابع بعد از اینکه فقط اسم اون ها رو ذکر کردیم تو کلاس ، بعدش میام بیرون از کلاس با ذکر اسم کلاس و اسم تابع اونو خارج از کلاس تعریف میکنم که یاید چه کاری انجام بده...ولی اگه بخوایم کلآ تابع رو و کاری که باید انجام بده رو تو خود کلاس بنویسیم باید از کلمه کلیدی inline استفاده کنیم و جلوی اسمش اونو تعریف میکنیم(واسه سازنده و مخرب نیاز نیست که کلمه inline ذکر بشه)

سوال دوم رو نمیدونم ببخشید:13: یعنی __ جزو اسم اون تابع نیست؟

موفق باشید:11:

serhossien
15-08-2010, 00:26
سلام دوستان
دو تا سوال دارم آیا میشه هم turbo c++ و هم borland رو به صورت همزمان نصب کرد؟
2-من اولین برنامه خودم رو به زبان c++ (توی محیطturbo c++ 4.5)نوشتم:
#inclode<iostream>
//using namespace std;

int main()
{
printf "Hello World";

return 0;
}

خوب حالا باید با چه فرمتی ذخیرش کنم، بعد از ذخیره کردن اون قاعدتا من باید عبارت Hello world رو ببینم پس با چه فرمتی ذخیرش کنم که اجرا بشه.ممنون

TURBO_BOY2006
15-08-2010, 23:36
سلام دوستان
دو تا سوال دارم آیا میشه هم turbo c++ و هم borland رو به صورت همزمان نصب کرد؟
2-من اولین برنامه خودم رو به زبان c++ (توی محیطturbo c++ 4.5)نوشتم:
#inclode<iostream>
//using namespace std;

int main()
{
printf "Hello World";

return 0;
}

خوب حالا باید با چه فرمتی ذخیرش کنم، بعد از ذخیره کردن اون قاعدتا من باید عبارت Hello world رو ببینم پس با چه فرمتی ذخیرش کنم که اجرا بشه.ممنون

سلام

جواب سوال اول شما : آره میشه همزمان هر دو رو نصبید.

جواب سوال دوم شما : این برنامه شما c++ نیست و زبان c هست (تو c++ از printf استفاده نمیشه و از cout استفاده میشه )...

برنامه رو به این حالت اصلاح کنید تا اجرا شه..

#include <iostream.h>

int main()
{
cout<<"hello world";
return 0;
}

واسه اجرا تو بورلند دکمه های ctrl+f9 رو بزن و واسه اجرا تو توربو از f5 استفاده کن.
واسه ذخیره کردن هم از منوی file گزینه save رو بزن.

اینم اجراش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی.

koroshfe
23-08-2010, 22:52
بهترین کتاب برای یادگیری ++C چیه؟
با تشکر

Open-Source
23-08-2010, 23:10
deitel & deitel کتاب خوبی برای اد گیری ++C هستش.
pdf زبون اصلیش به راحتی گیر میاد.
ولی اگه با انگلیسی حال نمیکنه یه ترجمه نسبتا خوب از قلزم توی بازار هستش.
آخرین ویرایشش ، 6 iهستش ولی ترجمه شده اش فکر کنم ویرایش 5 باشه.

اسم کامل کتاب این:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

m6120
24-08-2010, 22:04
دوستان یه سوال پیش پا افتاده :31: با c یا c# میشه برنامه برای آندرید نوشت؟
با تشکر:11:

koroshfe
25-08-2010, 13:23
deitel & deitel کتاب خوبی برای اد گیری ++C هستش.
pdf زبون اصلیش به راحتی گیر میاد.
ولی اگه با انگلیسی حال نمیکنه یه ترجمه نسبتا خوب از قلزم توی بازار هستش.
آخرین ویرایشش ، 6 iهستش ولی ترجمه شده اش فکر کنم ویرایش 5 باشه.

اسم کامل کتاب این:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من اینو دارم به صورت ورد(1024)صفحس.ولی من نه می تونم چاپش کنم و نه توی صفحه ی کامپیوتر بخونم.می دونم که این بهترین کتاب موجوده ولی من کتابشو می خوام که ترجمه باشه.اسمش همینه؟چگونه با سی پلاس پلاس برنامه بنویسیم؟مترجمش کیه؟
با تشکر

!Plus
25-08-2010, 17:21
من اینو دارم به صورت ورد(1024)صفحس.ولی من نه می تونم چاپش کنم و نه توی صفحه ی کامپیوتر بخونم.می دونم که این بهترین کتاب موجوده ولی من کتابشو می خوام که ترجمه باشه.اسمش همینه؟چگونه با سی پلاس پلاس برنامه بنویسیم؟مترجمش کیه؟
با تشکر

منظورتون کتاب چاپیش هست...؟ :13:

انتشارات نص... این کتاب رو ترجمه و چاپ کرده...! :27:

دو جلده... از کتاب فروشی های انقلاب می تونید بخریدش...! اگه نداشتن... آدرس انبار کتابشون رو بگیرید... برید اونجا بخرید...! (انبار کتاب انتشارات نص...!) :27:

فامیلی مترجمش "انصاری" ه...! :20:

اگه خواستید بگید تا بهتون آدرس بدم...! :20:

قیمت دو جلدش رو هم فکر کنم حدود دوازده تومن بشه...! :13:

موفق باشید...! :46:

m6120
25-08-2010, 18:05
دوستان یه سوال پیش پا افتاده :31: با c یا c# میشه برنامه برای آندرید نوشت؟
با تشکر:11:

کسی نیست جواب بده؟!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18::18:

serhossien
30-08-2010, 23:14
سلام
دوستان اول این عکس رو ببینین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکس از کتاب C++ How to Program چاپ پنجم نوشته H. M. Deitel و یه سری دیگه از گردن کلفتای برنامه نویسی هست، وقتی که توی محیط Turbo C++ v 4.5 عین همین دستورات رو می نویسم کامپایلر ارور می گیره مثلا اولین اروری که میگره مربوط به نحوه تعریف include هست. ولی وقتی که من include رو به این شکل تعریف می کنم include<iostream.h> اصلا خطایی دریافت نمی کنم، دلیلش چیه، مگه این کتاب برای آموزش سی پلاس پلاس نیست پس چرا وقتی مطابق این کتاب عمل می کنم کامپایلر خطا می گیره.ممنون:11:

sin2x=2sinxcosx
31-08-2010, 00:16
دوست عزیز کامپایلر مورد استفاده در Turbo 4.5 با استاندارد قدیمی سی پلاس پلاس طراحی شده . ولی این کتاب ویرایش 5 دیتل با استاندارد جدید نوشته شده .
iostream هم چیز مهمی نیست . اسم یه فایله . که تصمیم گرفته شده دات اچ نداشته باشه . شما اونو نذارین .

majid r
31-08-2010, 12:43
سلام خسته نباشید !در برنامه ی c++برای من یه مشکلی ایجاد شده من سه تا کلاس دارم ودر هر کدوم 2 تابع که همه ی این کلاس هاpublicهستند و با هم فرند ولی هر کلاس نمی تونه از کلاس قبل خوذش استفاده کنه ومقدار ها رو نمیشناسه با هین که تابع ها در هم فراخوانی شده اند خیلی توش گیر کردم لطفا کمکم کنید تا دو روز ذیگه میخوام خیلی برام مهمه!!!!؟؟؟؟؟؟

serhossien
31-08-2010, 15:42
دوست عزیز کامپایلر مورد استفاده در Turbo 4.5 با استاندارد قدیمی سی پلاس پلاس طراحی شده . ولی این کتاب ویرایش 5 دیتل با استاندارد جدید نوشته شده .
iostream هم چیز مهمی نیست . اسم یه فایله . که تصمیم گرفته شده دات اچ نداشته باشه . شما اونو نذارین .

سلام و با تشکر از اینکه به سوال من جواب دادین
یعنی تنها همین یه مورده (iostream) که تغییر پیدا کرده؟ اگه من مابقی کتاب رو بخونم به مشکل بر نمی خورم؟ و اگر موارد بیشتری هستن که عوض شدن یه کامپایلر c++ به من معرفی کنین که با این کتاب سازگاری داشته باشه چون سی پلاس پلاس همین جوریش گیج کننده هست حالا چه برسه به اینکه کتابی که داری از روش یاد می گیری با کامپایلرت متفاوت باشه. بازم از لطفتون ممنون:11:

sin2x=2sinxcosx
01-09-2010, 13:03
سلام خسته نباشید !در برنامه ی c++برای من یه مشکلی ایجاد شده من سه تا کلاس دارم ودر هر کدوم 2 تابع که همه ی این کلاس هاpublicهستند و با هم فرند ولی هر کلاس نمی تونه از کلاس قبل خوذش استفاده کنه ومقدار ها رو نمیشناسه با هین که تابع ها در هم فراخوانی شده اند خیلی توش گیر کردم لطفا کمکم کنید تا دو روز ذیگه میخوام خیلی برام مهمه!!!!؟؟؟؟؟؟

شما کدتون رو بذارین .


سلام و با تشکر از اینکه به سوال من جواب دادین
یعنی تنها همین یه مورده (iostream) که تغییر پیدا کرده؟ اگه من مابقی کتاب رو بخونم به مشکل بر نمی خورم؟ و اگر موارد بیشتری هستن که عوض شدن یه کامپایلر c++ به من معرفی کنین که با این کتاب سازگاری داشته باشه چون سی پلاس پلاس همین جوریش گیج کننده هست حالا چه برسه به اینکه کتابی که داری از روش یاد می گیری با کامپایلرت متفاوت باشه. بازم از لطفتون ممنون:11:

نه فقط همین نیست . هدرفایل های بعدی هم تغییر کردن که لیست اون هدرفایلهای جدید تو کتاب دیتل ، فکر کنم تو فصل توابع هست .
یدونه هم اینکه using namespace std شما نذارین . فعلا همین .

serhossien
01-09-2010, 16:37
گفتم ای کاش یه کامپایلر معرفی می کردین که به استاندارد جدید c++ بخوره.:11:

majid r
01-09-2010, 22:29
یه برنامه است که اول ساعتو تنظیم میکنه بعدبه ثانیه ها هضهفه میکنه تا یه ساعت جلو میره ودر اخر ثانیه ها را کم میکنه تا به صفر برسه:
#include<iostream.h>
#include<math.h>
#include<conio.h>
class time{
public:
int saat();
void in (void);
int a,b,c,e,d,x,f,g,l;
friend class cornomet;
friend class baz;
};
void time::in()
{
cin>>a>>b>>c;
}
int time::saat()
{
in();
if(c>60)
{
e=c/60;
c=c-(e*60);
b=b+e;
}
if(b>60)
{
d=b/60;
b=b-(e*60);
a=a+e;
}
if(a>=24)
{
x=a/24;
a=a-(x*24);
}
if(a>24)
a=a-24;
if(a>12)
{
a=a-12;
cout<<a;
cout<<":"<<b<<":"<<c<<"p.m"<<endl;
}
else
cout<<a<<":"<<b<<":"<<c<<"a.m"<<endl;
return(a,b,c);
}
//************************************************** *****
class cornomet{
public:
int rrr(int,int,int);
int a,b,c,e,d,x,s;
friend class baz;
friend class time;
};
int cornomet::rrr(int a,int b,int c)
{
time ob;
cout<<ob.saat() ;
for(int i=0;i<3600 ;i++)
{
clrscr();
c=c+1;
if(c>60)
{
e=c/60;
c=c-(e*60);
b=b+e;
}
if(b>60)
{
d=b/60;
b=b-(e*60);
a=a+e;
}
if(a>=24)
{
x=a/24;
a=a-(x*24);
}
if(a>24)
a=a-24;

if(a>12)
{
int s=a-12;
cout<<s;
cout<<":"<<b<<":"<<c<<"p.m"<<endl;
}
else
cout<<a<<":"<<b<<":"<<c<<"a.m"<<endl;
}
return(a,b,c);
}
//************************************************** **************
class baz{
public:
int xyz(void);
int a,b,c,m,i;
friend cornomet;
friend time;
};
int baz::xyz(void)
{
cornomet object;
cout<<object.rrr(a,b,c);
m=(a*3600)+(b*60)+c;
for(i=0;i<m ;i++)
{
clrscr();
c=c-1;
if(c==-1)
{
b=b-1;
c=c+60;
}
if(b==-1)
{
b=b+60;
a=a-1;
}
cout<<a<<":"<<b<<":"<<c<<endl;
}
}
//************************************************** ***********************
int main()
{
baz object2;
{cout<<"lotfan saat ra tebghe 24 saat vared koniidva sepass daghighe va bad az an saniiye ra vared konid"<<endl;
object2.xyz();
}
return(0);
}

sin2x=2sinxcosx
02-09-2010, 00:14
گفتم ای کاش یه کامپایلر معرفی می کردین که به استاندارد جدید c++ بخوره.:11:

زیاد هست . مثلا همین ویژوال استادیو .

serhossien
04-09-2010, 09:53
سلام ممنون ولی ویژوال استودیو سنگینه من هم کامپیوترم قدیمیه می ترسم ویژوال استودیو روش نصب کنم یه دفعه منفجر بشه :31: یه چیز دیگه معرفی نمی کنی

god of war 2
04-09-2010, 12:50
سلام.

یه کامپایلر معرفی می کردین که به استاندارد جدید c++ بخوره
GCC
آدرس دریافت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از آدرس زیر هم میتونید همراه با یک IDE دریافت کنید.(پیشنهاد میکنم از همین آدرس دریافت کنید)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sin2x=2sinxcosx
05-09-2010, 20:41
سلام ممنون ولی ویژوال استودیو سنگینه من هم کامپیوترم قدیمیه می ترسم ویژوال استودیو روش نصب کنم یه دفعه منفجر بشه :31: یه چیز دیگه معرفی نمی کنی

می تونین از IDE های eclipse و netbeans استفاده کنین . ولی کار با اونا هم مکافاتیه .
من قبلا یه آموزش براش زده بودم . می تونین استفاده کنین .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

GCC کامپایلر برای C و ++G هم برای ++C هست .

madadnoki
06-09-2010, 13:28
سلام ! تمام توابع و سرآیند های مربوط به اونا رو میخواستم.......زبان c
مرسی

god of war 2
06-09-2010, 19:08
سلام ! تمام توابع و سرآیند های مربوط به اونا رو میخواستم.......زبان c
مرسی
منظورتونو خوب متوجه نشدم ولی اگر منظورتون تمام توابع و کتابخانه های این زبان هست فکر کنم بتونید از MSDN کمک بگیرید
البته سایت های دیگری هم هستند که اگر یک جستجو کنید (Google) پیدا میکنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sin2x=2sinxcosx
06-09-2010, 20:54
در تکمیل صحبت های God of War 2 باید بگم که می تونین به این سایت هم مراجعه کنین :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

serhossien
07-09-2010, 00:46
سلام.

از آدرس زیر هم میتونید همراه با یک IDE دریافت کنید.(پیشنهاد میکنم از همین آدرس دریافت کنید)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون که این رو به من معرفی کردین، من از مسیرcreat a new project >files >empty file بعدش هم روی c++ دابل کلیک می کنم ولی وقتی که این کد ساده رو می نویسم از تابع cout ایراد می گیره و می گه که 'cout' تعریف نشده اس. من چکار کنم.
کدی که من نوشتم:

#include<iostream>
int main ()
{
cout >> "welcome";
return 0;
}
ممنون. ببخشید اگه با این سوالات کلافتون می کنم، چه کنیم خاصیت آماتور بودنه.

god of war 2
07-09-2010, 11:35
cout مربوط به فضای نام std میشه که قبل از استفاده باید اونو به یکی از شکل های زیر تعریف کنید.
البته کد شما یک مشکل دیگه ی هم داره که اون استفاده از عملگر << بجای >> هست(<< برای cin استفاده میشه)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته روشهای دیگری هم هست که زیاد استفاده نمیشه مثل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب حالا شما میتونید کدتونو به شکل های زیر تغییر بدید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در روش اول تمام امکانات مربوط به فضای نام std (مثل endl - cin و ...) قابل استفاده هستند.
در روش دوم فقط cout قابل استفاده هست.
روش سوم هم زیاد کارار نیست چون هر بار باید اون عبارتو تایپ کنید.
موفق باشید.

majid r
08-09-2010, 11:25
سلام عملگری هست که عملیات کامپایلر رو به تاخیر بندازه ؟

serhossien
19-09-2010, 08:13
سلام دوستان یه سری اطلاعات در مورد استنانداردهای مختلف c++ می خوام.مخصوصا در مورد c++0x که فرقش با بقیه ی استاداردای این زبان چیه و این که کدوم یکی از این استاداردا بیشتر استفاده می شه.مرسی:11:

good boy 2010
02-12-2010, 13:34
sسلام بچه ها مشکل این برنامه رو چجوری حل کنم؟؟؟



#include <iostream>

int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
{float a,i,flag,mod;
std::cin>>a;
i=2;
while(i<=(a/2))
{
mod=a%i;
if(mod==0)
flag=0;
else
flag=1;
i++;
}
std::cout<<flag;
return 0;
}

---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

باعرض معذرت هر کاری کردم مرتب نشد:11:

MORINIO
02-12-2010, 22:19
با سلام ممکنه بگید مشکل این برنامه چیه که s2 رو دریافت نمیکنه ؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MAXXX
03-12-2010, 19:01
sسلام بچه ها مشکل این برنامه رو چجوری حل کنم؟؟؟



#include <iostream>

int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
{float a,i,flag,mod;
std::cin>>a;
i=2;
while(i<=(a/2))
{
mod=a%i;
if(mod==0)
flag=0;
else
flag=1;
i++;
}
std::cout<<flag;
return 0;
}


---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

باعرض معذرت هر کاری کردم مرتب نشد:11:

برای اعداد اعشاری نمیتونی از % استفاده کنی اون float رو تبدیل کن به int


با سلام ممکنه بگید مشکل این برنامه چیه که s2 رو دریافت نمیکنه ؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


وقتی از cin.get استفاده میکنی در خط بعدش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنویس

panizir
03-12-2010, 19:51
سلام
این یه زیر برنامه برای save کردن هست.نمیدونم چرا کار نمیکنه. میشه بگین مشکلش چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MAXXX
03-12-2010, 22:34
جریان چیه اینجا همه عکس میزارن ؟
کد بزارید

برای حلقه for یادت رفته {} بزاری

panizir
03-12-2010, 23:03
جریان چیه اینجا همه عکس میزارن ؟
کد بزارید

برای حلقه for یادت رفته {} بزاری

دیدم کدها مرتب نمیاد عکس گذاشتم.باشه از این به بعد کد میذارم.
کدوم for ؟ اونی که {} نداره فقط یک دستور داره.

MAXXX
03-12-2010, 23:39
وقتی میخای پست بدی بالای این کادری که توش مینویسی علامت # قرار داره روش کلیک که بکنی یه تگ کد گزاشته میشه شما باید کدت رو بین این تگ بزاری تا مرتب باشه یا اینکه میتونی همه کدت رو اینجا کپی کنی بعد همش رو انتخاب کنی و اون دکمه بالا رو بزنی خودبخود دورش تگ قرار میگیره

و همش رو هم بزار وگرنه با یتکیه کد نه میشه فهمید چی به چیه نه میشه فهمید چه ارروری بهت میده
زیاد در مورد کار کردن با فیل ها وارد نیستم ولی دوتا مسئله داره این کدتون
ا من اینجا نمیفهمم که screen رو از کجا آوردی و چیه ؟ و مهمتر اینکه fopen برای کار کردن با فایل هاست معمولا یه فایل تکست رو با این دستور باز میکنن برای نوشتن توش یا حالا هرچی شما اومدی یه آرایه ساختی اونوقت داری با fopen بازش میکنی ؟

arash borhani
04-12-2010, 00:18
چرا برای ساختن جیمیل ازم شماره میخواد چیکار کنم لطفا کمک کنید ممنون

Life24
04-12-2010, 12:33
چرا برای ساختن جیمیل ازم شماره میخواد چیکار کنم لطفا کمک کنید ممنون
به یکی بگو برات دعوت نامه بفرسته
بعد ثبت نام کن.
تا ازت شماره نخواد.

panizir
04-12-2010, 22:15
وقتی میخای پست بدی بالای این کادری که توش مینویسی علامت # قرار داره روش کلیک که بکنی یه تگ کد گزاشته میشه شما باید کدت رو بین این تگ بزاری تا مرتب باشه یا اینکه میتونی همه کدت رو اینجا کپی کنی بعد همش رو انتخاب کنی و اون دکمه بالا رو بزنی خودبخود دورش تگ قرار میگیره

و همش رو هم بزار وگرنه با یتکیه کد نه میشه فهمید چی به چیه نه میشه فهمید چه ارروری بهت میده
زیاد در مورد کار کردن با فیل ها وارد نیستم ولی دوتا مسئله داره این کدتون
ا من اینجا نمیفهمم که screen رو از کجا آوردی و چیه ؟ و مهمتر اینکه fopen برای کار کردن با فایل هاست معمولا یه فایل تکست رو با این دستور باز میکنن برای نوشتن توش یا حالا هرچی شما اومدی یه آرایه ساختی اونوقت داری با fopen بازش میکنی ؟

من میخوام همه صفحات مانیتور برام تو یه فایل نگه داره.اون آرایه هم برای اینه که اسم فایلو بگیره و بعد ذخیره کنه. این بخش save برای یه برنامه بود.
مشکل حل شد.خیلی چیزارو اشتباه نوشته بودم اصلا.
از راهنماییتون ممنون.

visual
05-12-2010, 20:44
سلام ... من برنامه ی فاکتوریل که مینویسم ولی این برنامه بیشتر از حدوده 14 را برای فاکتوریل حساب نمیکنه ...
متغیر از نوع long double هست ... ممنون میشم راهنمایی کنید .

MAXXX
06-12-2010, 15:31
منظورتون رو از حدود 14 متوجه نمیشم یعنی تا 14 رقم ادامه داده میشه ؟
شما میخاین تا چه حدی فاکتوریل براتون حساب بشه ؟
کدتون رو حتما بزارید

kazhin gol
07-12-2010, 12:57
سلام خسته نباشید
لطفا میشه بگید برنامه ماشین حساب به زبان ++c را دارید اگه همرا با طراحی ظاهری باشه بهتره لطفا جواب بدید خیلی ضروریه

senaps
09-12-2010, 16:15
سلام رفقا....
اگه من نخوام از ماکروسافت استفاده کنم برا کامپایلر،چی پیشنهاد میکنین؟!
بورلند ها یا توربو c++ کدومشون خوبه؟!

من code-block دارم،ولی متاسافنه دیباگر رو هر کاری میکنم نمیشناسه و برنامه هام رو run نمیکنه!!

Arashmartini
12-12-2010, 12:36
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دستان من سورس برنامه شکل بالا رو میخوام یک برنامه با استفاده از حلقه های تو در تو و یکی با استفاده از ارایه ها یکیشم بنویسد ممنون میشم

MAXXX
12-12-2010, 19:40
اینجا کسی برنامه نمینویسه
خودتون باید انجام بدی هرجا مشکل داشتی بقیه کمک میکنن
ایندفعه چون خیلی سادست من مینویسم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dayar
13-12-2010, 00:16
سلام خدمت همه دوستان برنامه نویس چه سخت افزا و چه نرم افزار وآی تی وخلاصه همه چی...من نیاز به کمک دارم ما یه پروژه داریم به نام big numberنمیدونم تا الآن اسمشو شنیدید یا نه اما میخوام خواهش کنم هرکی هرچی در موردش میدونه به منم بگه...من خود کد رو آماده نمی خوام بیشتر روی الگوریتم و حل مسئله تاکید دارم،هرکی کمک کنه لطف بزرگی در حقم کرده...یا علی(راستی از شما هم ممنون برای آغاز کردن این بحث مفید):20:

dayar
13-12-2010, 00:33
سلام.جواب شما،مرتب سازی حبابی را میتوانید انجام دهید،کدش والگوریتمش توی کتاب جعفرنژاد قمی،برنامه نویسی به زبان c++موجوده!!!بسیار هم روش ساده ایه.

A.ru2000
14-12-2010, 13:18
سلام:
من یه برنامه نوشتم وقتی برنامه بالا میاد یه مقدار که بهش میدم وقتی اینتر رو میزنم از برنامه میاد بیرون.چه کنم؟

panizir
14-12-2010, 15:55
سلام:
من یه برنامه نوشتم وقتی برنامه بالا میاد یه مقدار که بهش میدم وقتی اینتر رو میزنم از برنامه میاد بیرون.چه کنم؟

آخر برنامه تون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بذارین. تا کلید نگیره خارج نمیشه و میتونین خروجی برنامه تونو ببینین.

good boy 2010
14-12-2010, 21:34
سلام:
من یه برنامه نوشتم وقتی برنامه بالا میاد یه مقدار که بهش میدم وقتی اینتر رو میزنم از برنامه میاد بیرون.چه کنم؟

ctrl+F5 جواب میده:46:

afceaglee2013
16-12-2010, 21:46
سلام ... من برنامه ی فاکتوریل که مینویسم ولی این برنامه بیشتر از حدوده 14 را برای فاکتوریل حساب نمیکنه ...
متغیر از نوع long double هست ... ممنون میشم راهنمایی کنید .

long حداکثر میتونه 4,294,967,295 این عدد رو ذخیره کنه و 13! 6,227,020,800 در این نوع متغییر جا نمیشه بنابراین شما یا باید ضرب اعداد رو به صورت دستی انجام بدید و یا اینکه از تکنیکهای تفکیک اعداد استفاده کنید که راحتترین راه شبیه سازی ضرب 2 عدده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

roozbeh2000
17-12-2010, 01:07
سلام دوستان .

من ی راه حلی میخوام که بتونم باهاش یک متن رو که به صورت کپی پیست انجام میدم رو جستجو کنه و عباراتی که مورد نظرم هست رو تو چند تا متغیر ثابت بریزه .

اینطوری مثلا :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میخوام به این فرمت دربیاد


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

متغیرهای من همیشه یکی هستند فقط مقدارشون تغییر میکنه و در متن غیر از متغیر های من عبارت های اضافی هم وجود دارند

با برنامه نویسی مشکلی ندارم میخوام بدونم چجوری متن رو سرچ کنم

ممنون

Rezamore
17-12-2010, 13:24
با سلام و عرض خسته نباشید.

من میخواستم در مورد نوشتن یه برنامه به من کمک کنید

برنامه که دو مجموعه عددی از ما بگیرد به نام A و B با تعداد اعضای مختلف بعد در خروجی به ما برهد..

AUB

A∩B

A-B

B-A

ممنون میشم اگه مفصل توضیح بدین

در ضمن من از آرایه ها استفاده کردم برای عدد خوانی ولی بعد نتونستم کاری بکنم.

با تشکر از شما

MAXXX
17-12-2010, 14:25
متوجه نشدم چیکار میخای بکنی ولی برای جستجو توی متن میتونی از string::find استفاده کنی

roozbeh2000
17-12-2010, 22:34
متوجه نشدم چیکار میخای بکنی ولی برای جستجو توی متن میتونی از string::find استفاده کنی


سلام ببین من ی همچین چیزی رو دارم :

No: 4557 Added/Updated Time: 17.12.2010 18:40 @lelmi
How to Convert This for
NAME : [code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PROTOKOL : New5.25
HOST : zonesat.dyndns-ip.com
DESKEY : BA 2C D3 43 75 C2 E9 28 09 11 F5 1D A3 57
USER : jcs1 =to=> jcs30
PASS : nokiamoon.com
PORT : 4455
ID : 0603



خب الان من میخوام این متن رو بعنوان ورودی بگیره و به این صورت دربیاره :


host:port:user:password:deskey


این 5 تا متغیری که نوشتم همیشه اسمشو همینه فقط مقدارشون تغییر میکنه . میخوام این 5 متغیر رو از تو متن دربیاره و به فرمتی که نوشتم دربیاره. فقط تشخیص دادنش واسم مهمه

Parnyan
17-12-2010, 23:25
سلام

امتحان مبانی کام دارم اگه کسی میتونه این برنامه هارو برام بنویسه واقعا ممنون میشم !تا دوشنبه لازم دارم !
(برنامه ها باید به زبان C
باشند)

*برنامه ای بنویسید که با دریافت عدد طبیعی n در صورتی که مربع جادویی n*nوجود دارد این مربع را تولید نمورده و نتیجه را در خروجی نمایش دهد(از اعداد ۱تاn بسازید و هیچ عددی نباید بیش از ۱بار تکرار شود)

*برنامه ای بنویسید که رشته ای را از ورودی دریافت کند و عملیات زیر را در مورد آن انجام دهد .
۱٫ طول رشته را تعیین کند
۲٫تعداد حروف با صدای موجود در رشته را بشمارد
۳٫کلیه blank های موجود در رشته را حذف کند

afceaglee2013
18-12-2010, 00:00
سلام ببین من ی همچین چیزی رو دارم :

No: 4557 Added/Updated Time: 17.12.2010 18:40 @lelmi
How to Convert This for
NAME : [code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PROTOKOL : New5.25
HOST : zonesat.dyndns-ip.com
DESKEY : BA 2C D3 43 75 C2 E9 28 09 11 F5 1D A3 57
USER : jcs1 =to=> jcs30
PASS : nokiamoon.com
PORT : 4455
ID : 0603



خب الان من میخوام این متن رو بعنوان ورودی بگیره و به این صورت دربیاره :


host:port:user:password:deskey


این 5 تا متغیری که نوشتم همیشه اسمشو همینه فقط مقدارشون تغییر میکنه . میخوام این 5 متغیر رو از تو متن دربیاره و به فرمتی که نوشتم دربیاره. فقط تشخیص دادنش واسم مهمه

امیدوارم متوجه منظورتون شده باشم ..
اگر ورودیتون دقیقا اینه و اگه این متن به صورت سطر به سطره آخر هر سطر 2 کاراکتر کنترلی وجود داره با کد های 10 و 13 (یا بر عکس) بهترین راه سرچ کردن این 2 کاراکتره و جدا کردن کاراکتر های موجود بین این 2 جفت کاراکتر
یا اگه همه اطلاعات پشت سر هم هستند و کاملا در یک سطر ، انوقت میتونید کاراکتر ":" رو سرچ کنید یا "Host :" رو و از اونجا تا "DESKEY :" هرچی میبینید جدا کرده و تو متغییرتون بذارید .. ولی در اینصورت اگه ترتیب اطلاعاتتون به هم بخوره نمیشه اطلاعات رو کامل جدا کرد .

swthunter1
18-12-2010, 00:04
سلام. استادم یه برنامه بهمون داده ولی نمی دونم چی کار کنم؟
<با استفاده از زبان c برنامه ای بنویسید که یک فایل ایجاد کند در داخل ان فایل اطلاعاتی بنویسید.به ان اطلاعات اضافه کنید.از ان اطلاعات یک خط کم کند.یک کپی از فایل تهیه کند.یک پسوند ساختگی برای فایل بزارید>

MAXXX
21-12-2010, 15:43
با استفاده از کتابخانه fstream میتونی با فایل ها کار کنی
برنامه نمونه زیر یه فایل رو باز میکنه و مطلبی رو توش مینویسه
بقیه کار ها رو هم با یکم مطالعه میتونی انجام بدی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahidirani1370
23-12-2010, 01:17
سلام دوستان
من میخام یه برنامه بنویسم که توش بشه یک شکلو حرکت داد
الان یه برنامه نوشتم که ستاره رو حرکت میده
ولی شکلو نمی تونم
توی تابع هم می خمام بنویسم
اگه کمک کنید ممنون می شم


#include<iostream.h>
#include<conio.h>
void main()
{
clrscr();
int n;cin>>n;
int x=(80-n)/2;
int y=(50-n)/2;
gotoxy(x,y);
cout<<"*";
while(1)
{
int ch=getch();
if(ch==27) break;
if (ch==72) y--;
if (ch==80) y++;
if (ch==77) x++;
if (ch==75) x--;
clrscr(); gotoxy(x,y); cout<<"*";
}

getch();
}

vahidirani1370
24-12-2010, 01:42
سلام دوستان
من میخام یه برنامه بنویسم که توش بشه یک شکلو حرکت داد
الان یه برنامه نوشتم که ستاره رو حرکت میده
ولی شکلو نمی تونم
توی تابع هم می خمام بنویسم
اگه کمک کنید ممنون می شم


#include<iostream.h>
#include<conio.h>
void main()
{
clrscr();
int n;cin>>n;
int x=(80-n)/2;
int y=(50-n)/2;
gotoxy(x,y);
cout<<"*";
while(1)
{
int ch=getch();
if(ch==27) break;
if (ch==72) y--;
if (ch==80) y++;
if (ch==77) x++;
if (ch==75) x--;
clrscr(); gotoxy(x,y); cout<<"*";
}

getch();
}


کسی نیست جواب ما رو بده؟

afceaglee2013
24-12-2010, 07:16
سلام دوستان
من میخام یه برنامه بنویسم که توش بشه یک شکلو حرکت داد
الان یه برنامه نوشتم که ستاره رو حرکت میده
ولی شکلو نمی تونم
توی تابع هم می خمام بنویسم
اگه کمک کنید ممنون می شم


#include<iostream.h>
#include<conio.h>
void main()
{
clrscr();
int n;cin>>n;
int x=(80-n)/2;
int y=(50-n)/2;
gotoxy(x,y);
cout<<"*";
while(1)
{
int ch=getch();
if(ch==27) break;
if (ch==72) y--;
if (ch==80) y++;
if (ch==77) x++;
if (ch==75) x--;
clrscr(); gotoxy(x,y); cout<<"*";
}

getch();
}


برای نمایش شکل باید حالت گرافیکی رو فراخوانی کنید .. فراخوانی و استفاده از حالت گرافیکی توسط توابعی انجام میشه که این توابع در هیدر graphics.h جمع شدن ، بعد از اضافه کردن هیدر باید حالت گرافیکی رو فراخوانی کنید برای اینکار از تابع initgraph استفاده میشه .
برای فراخوانی حالت گرافیکی وجود فایل EGAVGA.bgi الزامیه و مسیر این فایل رو باید به تابع initGraph نشون بدیم در صورتی که هیچ مسیری ندیم کامپایلر این فایل رو در مسیر اجرایی برنامه جستجو میکنه و اگر اونجا موجود نباشه از برنامه خارج خواهد شد (یا باید مسیر رو مشخص کنید یا اینکه این فایل رو از مسیر Tc\BGI به مسیر TC\BIN کپی کنید )
بعد از فراخوانی حالت گرافیکی پاک کردن صفحه به عهده ی تابع ClearDevice است
استفاده از توابعی که در حالت متنی کاربرد دارند ، در حالت گرافیکی باعث به هم ریختگی صفحه خواهد شد
با ;کمک تابع هایgetmaxx و getmaxy تعداد پیکسل های طول و عرض صفحه نمایش رو میتونید به دست بیارید


#include<graphics.h>
#include<iostream.h>
#include<conio.h>
#include<stdlib.h>

void main()
{
int gdriver = DETECT, gmode, errorcode;
initgraph(&gdriver, &gmode, "");

cleardevice();
int x=100 ,y=100;
circle(x,y,10);
while(1)
{
int ch=getch();
if(ch==27) break;
if (ch==72) y-=4;
if (ch==80) y+=4;
if (ch==77) x+=4;
if (ch==75) x-=4;
cleardevice(); circle(x,y,10);
}

getch();
}

swthunter1
24-12-2010, 21:48
با سلام
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که یه برنامه ی فوری می خوام در مورد زبان سی :


<با استفاده از زبان c برنامه ای بنویسید که یک فایل ایجاد کند.در داخل ان فایل اطلاعاتی بنویسید به ان اطلاعات اضافه کند.از ان اطلاعات یک خط کم کند.یک کپی از فایل تهیه کند.یک پسوند ساختگی برای فایل بگذارید.>



ممنون میشم سریع جوابمو بدید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

handsh
24-12-2010, 22:34
لطفا دانلود برنامه گوشی نوکیا73 مانندفلش -دیکشنری-منشی قرار دهید

swthunter1
24-12-2010, 23:05
خودمدو نمونه دارم از این برنامه از دوستم گرفتم ولی نباید منم اینو به استادم بدم می خوام یه کم فرق داشته باشه .باور کنید وقتشو ندارم دستکاریش کنم

rassool
26-12-2010, 12:15
سلام
من تازه c++ شروع کردم تو یکی از تمرینها نوشته بود برنامه ای بنویسید که اسمی رو از ورودی گرفته 100 بار چاپ کند . من اینو نوشتم اما اجرا نمیشه کجای کار اشکال داره؟

#include<stdio.h>
#include<conio.h>
#include<iostream.h>
main()
{
int x,i;
cin<<x;
for(i=o;i<100;i++)
{
cout<<x;
}
getch();
return 0;
}

MAXXX
26-12-2010, 14:54
وقتی کدت کار نمیکنه باید بگی که چه ارروری میده نه اینکه بگی کار نمیکنه
اگه به اررور ها توجه کنی معمولا خودت میتونی مشکلو حل کنی
cin رو اینطوری مینویسن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و i=o چیه دیگه i=0 باید بنویسی نه او !

نمیدونم از چی استفاده میکنی ولی تو vs

اینو بزار قبل از تابع main


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

p d
26-12-2010, 15:32
اين و
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برعكس كن،‌يعني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rassool
26-12-2010, 18:21
ممنون دوستان اما اجرا نشد؟ این عکسشه. مرسی


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

p d
26-12-2010, 21:47
با همين كامپايلري كه داريد كامپايلش كردم:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rassool
27-12-2010, 11:27
ممنون . اما این خط 4 واسه چیه؟ این استادی که به ما درس میده اصلا اینو نگفته؟
using namespace std;

p d
27-12-2010, 13:08
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به كامپايلر ميگه كه يه فضاي اسمي(std) استفاده كنه.
std يه فضاي اسمي هست كه نسبتا جديدا به كتابخونه هاي ++c اضافه شده، و امكان ميده كه از
cout , cin و ... استفاده كنيد.
تويه كامپايلرهاي قديمي تر از h. استفاده ميشه(بعد iostream)، يسري ها هم ازين عبارت.

omid_juve
29-12-2010, 13:54
دو تا سوال میخواستم بپرسم .
برنامه ای بنویسید که gcd(a,b)+lcm(a,b)=a+b
به شرطی که a,b بین 1تا 100 باشند.
خودم یه جوری نوشتم ولی همش errorهای عجیب میده که نمیدونم چکارش کنم.:)) میشه واسم برنامشو بنویسید؟؟
لطفا کمک کنید.
gcd(ب م م) و lcm(ک م م)
مرسی

rassool
30-12-2010, 10:37
سلام دوستان یکی میتونه این برنامه رو واسه من بنویسه؟ ممنون میشم.
برنامه ای که 10 جمله اول از سری فیبوناچی را چاپ نماید.

shab67
30-12-2010, 13:04
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فقط n رو خودتون مقداردهی کنید و بعد ران.

shab67
30-12-2010, 13:14
دوستان کد پارسر به سی++ یا سی شارپ رو دارید؟

god of war 2
30-12-2010, 16:40
سلام.
تابع محاسبه فیبوناچی بصورت بازگشتی.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Nocturne
31-12-2010, 18:57
سلام. من میخوام بدونم چطور میشه در ++C به میزان دلخواه تاخیر ایجاد کرد.
خودم از help دستور wait رو یافتم اما استفاده ش نتونستم بکنم.

یه سوال دیگه هم دارم. اگر برنامه بخواد با یک ورودی مشخص به اتمام برسه باید در جایی منتظر ورودی بمونه (متوقف بشه تا ورودی وارد شه) مثلا بپرسه میخواهید ادامه دهید شما بزنید n و برنامه تموم شه. اما آیا میشه برنامه یه کاری را بکنه (مثلا یه حلقه بی نهایت) بعد کاربر هر وقت خواست فرمان اتمام رو صادر کنه؟

p d
31-12-2010, 20:35
سلام. من میخوام بدونم چطور میشه در ++C به میزان دلخواه تاخیر ایجاد کرد.
خودم از help دستور wait رو یافتم اما استفاده ش نتونستم بکنم.


اگه درست فهميده باشم منظورتونو ،با sleep هم ميشد .
======


.....اما آیا میشه برنامه یه کاری را بکنه (مثلا یه حلقه بی نهایت) بعد کاربر هر وقت خواست فرمان اتمام رو صادر کنه؟

اين مثلا :
end of file = ctrl+z
يعني با ctrl+z خارج ميشه .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Nocturne
31-12-2010, 20:42
اگه درست فهميده باشم منظورتونو ،با sleep هم ميشد .


پس wait چیه؟

من اینو نوشتم ولی کار نمیکنه. چرا؟



#include <iostream.h>
#include <dos.h>

void sleep(unsigned seconds);

main(){
sleep (2);
cout<<"Hello";
return 0;
}

p d
31-12-2010, 20:57
پس wait چیه؟

من اینو نوشتم ولی کار نمیکنه. چرا؟




wait و نميدونم.
اين طرز كار با sleep :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Nocturne
31-12-2010, 21:35
من در help ش دیدم برای sleep این رو زده بود:


#include <dos.h>
void sleep(unsigned seconds);

اون چیزی که شما نوشتید اصلا کار نمیکنه چرا که تابع رو اعلان نکردید.

---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

ولی نمیدونم اونی که من نوشتم که طبق الگویی بود که تو help بود چرا کار نمیکنه.
شما اون رو کپی کنید و وارد کنید ببینید کار میکنه؟؟

Nocturne
31-12-2010, 22:12
شما مطمئنید اینایی که گفتید مال ++C اند؟
نکنه مال C هستن؟

Farbod3113
01-01-2011, 15:42
سلام من یه تازه کارم دنبال یه راه تو c میگردم که یه عدد و مبنا رو که به برنامه میدیم به مبنای دلخواه ببره؟:20:

arazcu
02-01-2011, 12:34
سلام دوستان
من یه اشکال در مورد برنامه نویسی سی پلاس پلاس دارم:
وقتی میخام یه آرایه با تعداد عناصر 30000 یا بیشتر بسازم این خطا رو میگیره:
"array size is too large"
کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون

Mohtaje KoMaKkkk
02-01-2011, 14:18
برادران گرامی من از کجا و چطور زبان C++ va C یاد بگیرم.ایدی یاهوی من این هست.لطفا<خاهشن جوابمو بدید
hassan_opec@yahoo.com

panizir
02-01-2011, 19:04
سلام
دستور خالی کردن بافر چیه؟
این error یعنی چی؟ "too many types in declaration"

afceaglee2013
03-01-2011, 04:03
سلام. من میخوام بدونم چطور میشه در ++C به میزان دلخواه تاخیر ایجاد کرد.
خودم از help دستور wait رو یافتم اما استفاده ش نتونستم بکنم.

یه سوال دیگه هم دارم. اگر برنامه بخواد با یک ورودی مشخص به اتمام برسه باید در جایی منتظر ورودی بمونه (متوقف بشه تا ورودی وارد شه) مثلا بپرسه میخواهید ادامه دهید شما بزنید n و برنامه تموم شه. اما آیا میشه برنامه یه کاری را بکنه (مثلا یه حلقه بی نهایت) بعد کاربر هر وقت خواست فرمان اتمام رو صادر کنه؟

شما میتونی از تابع delay استفاده کنی هیدر فایلش همن dos.h ه و ورودیش هم به میلی ثانیه س:46:

Nocturne
03-01-2011, 04:43
شما میتونی از تابع delay استفاده کنی هیدر فایلش همن dos.h ه و ورودیش هم به میلی ثانیه س:46:

من خودم همون اول delay رو در help ش سرچ کردم اما چنین چیزی در ++C نیست. احتمالا درC یا #C هستش.

wait و sleep هستند که هیچ کدوم رو نتونستم استفاده کنم. لطفا کمک کنید.
مثلا برنامه ای بدید که بعد از دو ثانیه یه نوشته بنویسه.

shab67
03-01-2011, 08:08
احنمالا هدر فایل لازم رو تو برنامه نگذاشتید.مشکلتون احتمالا همین باشه.برایsleep اگر از IDE های جدید مثل ++VC استفاده می کنید باید از هدر فایل windows.h استفاده کنید...اگر با IDE های قدیمی مثل Turbo C استفاده می کنید با وارد کردن هدر فایل dos.h می تونید از این توابع استفاده کنید.

Nocturne
03-01-2011, 11:53
احنمالا هدر فایل لازم رو تو برنامه نگذاشتید.مشکلتون احتمالا همین باشه.برایsleep اگر از IDE های جدید مثل ++VC استفاده می کنید باید از هدر فایل windows.h استفاده کنید...اگر با IDE های قدیمی مثل Turbo C استفاده می کنید با وارد کردن هدر فایل dos.h می تونید از این توابع استفاده کنید.

چرا میذارم. من هر چیزی رو که میخوام بذارم و بلد نیستم به هلپ مراجعه میکنم و طبق الگوی نوشته شده عمل میکنم. الان من این رو طبق الگوش نوشتم ولی برنامه اجرا نمیشه. چرا؟


#include <iostream.h>
#include <dos.h>
void sleep(unsigned seconds);

int main() {
sleep(2);
cout<<"Hello";
return 0;}

اینم الگوش که تو هلپ گفته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------

اینم ارورش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

ضمناً برنامه م هم ++turbo C هستش.

p d
03-01-2011, 12:43
اين وضعي كه شما نوشتيد معلومه ارور ميده؛ كدي كه نوشتم و چرا كامپايل نميكنيد ؟ ؟
اگه اون نشد اين و امتحان كن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pooyanni
03-01-2011, 14:22
سلام ببخشید می خواستم ببینم کسی برنامه ماشین حساب مهندسی رو به زبون ++C داره.
ماشین حساب باید پرانتز ها رو چک کنه که درست باشه.همچنین باید حاصل عبارت ها رو براساس اولویت حساب کنه.
واسه عبارت هایی مثل 2*/4 هم خطا بده.
چهار عمل اصلی و sin و cos رو داشته باشه.
من تا آخر این هفته لازم دارم.
ممنون

afceaglee2013
03-01-2011, 14:22
چرا میذارم. من هر چیزی رو که میخوام بذارم و بلد نیستم به هلپ مراجعه میکنم و طبق الگوی نوشته شده عمل میکنم. الان من این رو طبق الگوش نوشتم ولی برنامه اجرا نمیشه. چرا؟


#include <iostream.h>
#include <dos.h>
void sleep(unsigned seconds);

int main() {
sleep(2);
cout<<"Hello";
return 0;}

اینم الگوش که تو هلپ گفته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------

اینم ارورش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

ضمناً برنامه م هم ++turbo C هستش.

void sleep(unsigned seconds); این قسمت رو نباید بنویسید ..
وقتی dos.h رو اینکلود میکنید تعریف sleep خود به خود اضافه میشه دیگه شما نباید دوباره sleep رو تعریف کنید.

Nocturne
03-01-2011, 14:28
اين وضعي كه شما نوشتيد معلومه ارور ميده؛ كدي كه نوشتم و چرا كامپايل نميكنيد ؟ ؟
اگه اون نشد اين و امتحان كن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد قبلیتون که نشد اینم نشد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما این کدها رو مینویسید خودتون چرا یه بار امتحان نمیکنید ببینید اجرا میشه یا نه؟
تازه آکولاد آخر main رو هم نزده بودید.

اين وضعي كه شما نوشتيد معلومه ارور ميده
به چه علت این رو میگید؟

---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------


void sleep(unsigned seconds); این قسمت رو نباید بنویسید ..
وقتی dos.h رو اینکلود میکنید تعریف sleep خود به خود اضافه میشه دیگه شما نباید دوباره sleep رو تعریف کنید.


منم اول همین فکرو میکردم اما وقتی اون عبارت رو نمیزنم اروری که در پاسخ به p d می بینید رو میده.
مینویسه undefined function یعنی تابع ِ تعریف نشده. جوری نشون میده که انگار باید تابع رو تعریف کرد.

afceaglee2013
03-01-2011, 14:36
شما توربو سی تحت داس بریز رو سیستمت خودتو راحت کن ..

Nocturne
03-01-2011, 14:56
آخه من اصلا C کار نمیکنم. ++C کار میکنم.
یعنی شما میگید ایراد از ++Turbo C هستش؟

z522msn
03-01-2011, 15:20
سلام دوستان
کسی میدونه چجوری میشه میلی ثانیه میلی ثانیه به یه عدد اضافه کرد و ان را در زبان سی نشون داد؟؟؟
مثلا در کرنومتر میلی ثانیه میلی ثانیه اضافه میشه
خودم با دستورsleep نوشتم ولی اون مقدار صحیح قبول میکنه نه مقدار اعشاری...
ایا تو سی دستور delay کاربرد داره؟؟؟
ایا دستور دیگری وجود داره میلی ثانیه میلی ثانیه به یه عدد اضافه کنه؟؟؟
با تشکر از دوستان