PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اجرای یاهو مسنجر 9 در ویستا



Amir_pars
07-11-2007, 18:02
سلام

دوستان من یه مشکل دارم من یاهو رو دیروز گرفتم چه از سایت خود یاهو چه با لینک مستقیم و اینستال کردم " ولی اجرا نمیشه !!!!!!!!!!
و ویستا ارور program has closed رو میده " چندین بار پاکش کردم و دوباره ریختمش ولی باز نشد که نشد" حتی جدید ترین ورژن فلش پلیر رو هم ریختم ولی باز اجا نمیشه.

اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

Danil_Bozorg
07-11-2007, 18:12
من هم نمیتونم وارد بشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

نسخه : 9.0.0.757 بتا

یکی کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

Amir_pars
07-11-2007, 18:51
به هر حال باید یه راه حل براش باشه " چرا بعضی ها راحت اینستالش میکنن بعضی ها نه .
شاید کانفلیک بین دو نرم افزار باشه "
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ghafari3
12-11-2007, 10:08
من که بدون پاک کردن ورژن 8 ، 9 را روی قبلی نصب کردم خیلی راحت کار کرد. دوباره بدون پاک کردن 9 ، 8 را ریختم روش ، باز هم کار کرد.

البته ورژنهای بتا همیشه پر از اشکالات هستند. فعلا از 8 استفاده کنید.

Tornado2800
12-11-2007, 11:41
توصیه میکنم از ورژن بتا اصلا استفاده نکنید. ( مخصوصا این شماره 9 با سرعت پایین ها یه جورایی مشکل داره ! )

toraj
14-11-2007, 10:55
دوستان بهتر صبر کنید تا نسخه فولش بیاد تا دیگه این مشکلات رو نداشته باشه.

ghafari3
15-11-2007, 01:26
با توجه به امکانی که سایت یاهو جدیداً قرار داره در محیط مرورگرتون میتونید چت هم بکنید و نیازی به مسنجر هم نیست. (البته با Contact List میتونید چت کنید)

amir_motevaledemeh
30-03-2008, 17:29
این نسخه مشکلی نداره سرعتشم خوبه فقط موندم توی این نسخه چجوری وارد رم میشه؟

Šepehr
30-03-2008, 17:35
منم با نصب و اجرای ورژن 9 بتا روی ویستا مشکلی نداشتم
اما ورژن مخصوص ویستا رو نتونستم توش لاگین کنم

Tornado2800
30-03-2008, 17:48
یه جورای با سرعت پایین مشکل داره این مسنجره ( ورژن) !

m_dolat
28-05-2008, 14:54
سلام :20:

من یه مشکلی دارم :23:

من یه نوت بوک Dell 1330 با ویندوز ویستا Home Edition دارم.

مشکل من اینه که هر کاری میکنم یاهو مسنجرم Login نمیکنه. ویستا رو ریکاور کردم فرقی نکرد. اگه مشکل فایرواله لطفا بگین چه تغییری باید توش بدم و اگه مشکل چیز دیگه ایه لطفا راهنماییم کنید.

ممنون. :42: