PDA

View Full Version : مشکل در هنگام رایت با نرو



ila
31-10-2007, 21:27
سلام من وقتی میخوام از یه سری عکس و فایل اطلاعات تو کامپیوترم رایت کنم....با نرم افزار نرو بهم ارور میده و نمیتونم رایت کنم....چرا این اروری میده و چه جوری میشه رایت کنم اطلاعاتم رو بدون اینکه بهم خطا بده..اینم عکس اون خطاهه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mobiledead
01-11-2007, 06:33
سلام من وقتی میخوام از یه سری عکس و فایل اطلاعات تو کامپیوترم رایت کنم....با نرم افزار نرو بهم ارور میده و نمیتونم رایت کنم....چرا این اروری میده و چه جوری میشه رایت کنم اطلاعاتم رو بدون اینکه بهم خطا بده..اینم عکس اون خطاهه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این فایلی که گذاشتی تروجان داره
Trojan-Downloader.JS.Remora.w

ila
01-11-2007, 08:45
خب حالا باید چی کار کنم که بتونم رایت کنم..آخه یک فایل که نیست از بین 1000تا فایله

winxp
01-11-2007, 08:54
این فایلی که گذاشتی تروجان داره
Trojan-Downloader.JS.Remora.w



سلام عزیز

جونه من تروجان داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/


من انتیم غیر فعال بود رفتم دیدم
عجیب سرعتم اومد پایین , شک کردم ولی گفتم توهین نکنم و تهمت نزنم

خالا چی کار میکنه این تروجان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mobiledead
01-11-2007, 11:29
خب حالا باید چی کار کنم که بتونم رایت کنم..آخه یک فایل که نیست از بین 1000تا فایله

اول باید با یه آنتی‌ویروس دخلش رو بیاری
اینطوری که من متوجه شدم سیستم شما الان باید یه معدن پر ویروس باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام عزیز

جونه من تروجان داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/


من انتیم غیر فعال بود رفتم دیدم
عجیب سرعتم اومد پایین , شک کردم ولی گفتم توهین نکنم و تهمت نزنم

خالا چی کار میکنه این تروجان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ila
01-11-2007, 12:29
یعنی نمیشه بدون پاک کردن تروجان رایت کرد..چون من چند تا انتی تروجان هم نصب کردم ولی پیدا نکرد...نود 32 هم رو کامپیوترم نصبه ولی اصلا شناسایی نمیکنه حتی اپدیت هم کردم....میشه یه راهنمایی کنید بدون پاک کردن از اطلاعاتم میخوام رایت بگیرم باید چیکار کنم

mobiledead
01-11-2007, 13:07
یعنی نمیشه بدون پاک کردن تروجان رایت کرد..چون من چند تا انتی تروجان هم نصب کردم ولی پیدا نکرد...نود 32 هم رو کامپیوترم نصبه ولی اصلا شناسایی نمیکنه حتی اپدیت هم کردم....میشه یه راهنمایی کنید بدون پاک کردن از اطلاعاتم میخوام رایت بگیرم باید چیکار کنم

مشکل اینجاس که من هنوز اون ارور رو ندیدم
مطمئنم دوستان هم همین مشکل رو دارن
اون لینکی که شما دادی من وقتی می‌خوام بازش کنم بهم پیغام میده که تروجان داره
شما یه عکس یه جای درست حسابی آپلود کن تا دوستان بتونن کنک کنن
شاید سیستم شما اصلا آلوده نباشه و اشکال از نرو باشه ، ممکنه این تروجان مربوط به اون سایتی باشه که شما توش لینک دادی

winxp
01-11-2007, 20:02
سلام عزیز


من error رو دیدم

هنوزم نمیدونم اون تروجان رو سیستمم نصبه یا نه

موفق باشین