چرا نمیشود فایلهائی که اسم فارسی دارند را روی cd رایت کرد [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : چرا نمیشود فایلهائی که اسم فارسی دارند را روی cd رایت کرد

Madonna
10-27-2007, 04:22 PM
سلام
البته این سوال را در جای دیگری پرسیدم اما گفتم شاید اونجا جاش نبود به همین دلیل اینجا هم پرسیدم
وقتی میخواهم یک فایلی را رایت کنم که اسمش فارسی است آن فایل با مشکل رو برو میشود
مثلا یک فایلی که پسوندش html. میباشد اگر اسم این فایل فارسی باشد رایت نمیشود و اگر هم رایت شوند فایلها خالی و بدون محتوا رایت میشوند
مثل اسم این فایل:
html.سایت پس سی ورلد
حالا چکاری میشود که که این مشکل برطرف شود چون تعداد این فایلها زیاد است و نمیشود اسمشون را به اسم انگلیسی تعغیر داد
دوستان شما نمیدونید باید چکاری کرد
باتشکر

Hamidkhann
10-28-2007, 02:18 AM
یه راه حل برای تغییر نام سریع میگم شاید به دردتون بخوره.
کل فایل های فارسی رو که میخواین تغییر نام بدین با موس انتخاب کنین.
حالا موس رو رها کنین.
حالا کلید F2 رو بزنین
حالا یه اسم تایپ کنین
حالا Enter رو بزنین
حالا کل فایل ها تغییر نام میدن

shahedi
10-28-2007, 04:42 AM
سلام
البته این سوال را در جای دیگری پرسیدم اما گفتم شاید اونجا جاش نبود به همین دلیل اینجا هم پرسیدم
وقتی میخواهم یک فایلی را رایت کنم که اسمش فارسی است آن فایل با مشکل رو برو میشود
مثلا یک فایلی که پسوندش html. میباشد اگر اسم این فایل فارسی باشد رایت نمیشود و اگر هم رایت شوند فایلها خالی و بدون محتوا رایت میشوند
مثل اسم این فایل:
html.سایت پس سی ورلد
حالا چکاری میشود که که این مشکل برطرف شود چون تعداد این فایلها زیاد است و نمیشود اسمشون را به اسم انگلیسی تعغیر داد
دوستان شما نمیدونید باید چکاری کرد
باتشکر
با چه برنامه ای رایت می کنید؟

Madonna
10-28-2007, 10:34 AM
یه راه حل برای تغییر نام سریع میگم شاید به دردتون بخوره.
کل فایل های فارسی رو که میخواین تغییر نام بدین با موس انتخاب کنین.
حالا موس رو رها کنین.
حالا کلید F2 رو بزنین
حالا یه اسم تایپ کنین
حالا Enter رو بزنین
حالا کل فایل ها تغییر نام میدن

بله این را میدانم اما این فایلهای که دارم خیلی زیاد هستند و در درایوای مختلف دارم شون
و از همه مهمتر این است که نمیخواهم اسم اصلی خود فایلها تعغیر بکنه و میخواهم که این فایلها را به همین اسم داشته باشم شون
که هر کاری میکنم نمیشود

با چه برنامه ای رایت می کنید؟

از نرم افزار nero استفاده میکنم

آیا نرم افزار دیگری هم است که بشود چنین کاری را انجام داد

Madonna
10-28-2007, 11:13 AM
راستی امان طور که میدونید خود ویندوز ایکس پی هم میتونه فایلها را رایت بکنه در dvd و هم cd
حالا میخواهم بدونم که این نوع رایت کردن خوبه ؟
چون الان چند تا فایل فارسی را از همین طریق رایت از طریق ویندوز ایکس پی کردم و فایلهای فارسی هم رایت شدن و مشکلی ندارن
حالا نظر شما در این مورد رایت کردن چیه

Hamidkhann
10-29-2007, 12:31 AM
راستی امان طور که میدونید خود ویندوز ایکس پی هم میتونه فایلها را رایت بکنه در dvd و هم cd
حالا میخواهم بدونم که این نوع رایت کردن خوبه ؟
چون الان چند تا فایل فارسی را از همین طریق رایت از طریق ویندوز ایکس پی کردم و فایلهای فارسی هم رایت شدن و مشکلی ندارن
حالا نظر شما در این مورد رایت کردن چیه

این مدل رایت مثل رایت نرو تو حالت Make Data Disk هستش. در واقع یه سی دی دیتا میسازه که خیلی هم خوبه

hamidreza0007
10-31-2007, 01:32 AM
با برنامه Ashampoo میشه فایل هایی با نام فارسی رایت کرد.

alikarimian
11-02-2007, 09:03 PM
دوست عزیز نرم افزار نرو حروف گ چ پ ژ نمی تواند بخواند
ضمنا اگه از حرف ی در اسم فایلها استفاده کردی از ی عربی استفاده کن یعنی ctrl را نگه دار X را بزن
امیدوارم کارت راه بیافته

new_boys333
07-26-2008, 06:07 PM
دوست عزیز با نرو 8 به بالا این مشکل بر طرف شده . یک راه حل این هست که کل فایل هاتو تو یک فولدر بریزی و اون رو فشرده کنی باwinrar و اسم اون فایل رو دیگه فارسی انتخاب نکن و حالا اون فایل رو رایت کن این مشکل حل خواهد شد .