PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ویستا



har2ashegh
25-10-2007, 04:31
سلام
مشکل بزرگ من در نصب ویستا اینه که در مرحله نصب از بوت بعد از جینگولک بازی های ویستا
درایو هام نشون نمیده
با پشتیبانیهمون شرکت دی وی دی ویستا تماس گرفتم
میگه کل هاردت باید پاک کنی ؟

Hamidkhann
25-10-2007, 19:39
سلام
مشکل بزرگ من در نصب ویستا اینه که در مرحله نصب از بوت بعد از جینگولک بازی های ویستا
درایو هام نشون نمیده
با پشتیبانیهمون شرکت دی وی دی ویستا تماس گرفتم
میگه کل هاردت باید پاک کنی ؟

پست شماره 2 اینجارو بخون:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انشا ا... که مشکلت حل بشه. اما اگه نشد برگرد اینجا

har2ashegh
26-10-2007, 07:02
نه نقل این حرفا نیست عزیز
اساسی تر از این حرفاست

Hamidkhann
26-10-2007, 17:18
ممکنه مشکلت رو بیشتر توضیح بدی؟

har2ashegh
27-10-2007, 02:26
مشکل اینجاست که وقتی میخوام ویستا رو نصب کنم
هیچ درایوی برای ریختن یا نصب نشون نمیده
ممنونم

Mohammad_4688
27-10-2007, 02:30
سلام
مشکل بزرگ من در نصب ویستا اینه که در مرحله نصب از بوت بعد از جینگولک بازی های ویستا
درایو هام نشون نمیده
با پشتیبانیهمون شرکت دی وی دی ویستا تماس گرفتم
میگه کل هاردت باید پاک کنی ؟
با سلام

گفتن باید کل هاردت رو پاک کنی !!!!!

از یه سی دی ویندوز ویستای دیگه استفاده کن ببین نمایش می ده

Hamidkhann
29-10-2007, 02:51
مشکل اینجاست که وقتی میخوام ویستا رو نصب کنم
هیچ درایوی برای ریختن یا نصب نشون نمیده
ممنونم

منم مشکل شما رو داشتم. با روشی که تو پست اشاره شده انجام دادم کل هاردم رو شناخت
امتحان کنی ضرری نداره