PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره Adsl



GHASH MASTAN
03-10-2007, 15:58
ايا ميشود در شهري كه سرويس Adsl ندارد به نحوي از اين سرويس استفاده كرد يا نه؟:41:

darvish1900
03-10-2007, 16:14
بازم پست تکراری

darvish1900
03-10-2007, 16:14
بازم پست تکراری

sheytanparast
10-10-2007, 16:58
سلام چرا پست هاتون رو دوبار میزنید!

s_e_i_d
11-10-2007, 12:41
دوست عزیز تو خودت همین پستی که در مورد vpn هست رو حساب کردی تو چند تا تاپیک کپی پیست کردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aminzikzak
11-10-2007, 12:49
نه نمیشه
باید نمایندگی یکی از شرکتهای سرویس دهنده براتون از طریق مخابرات Adsl رو فعال کنه ، یعنی یکی باید باشه که با مخابرات قرارداد داشته باشه و بتونه امکانات رو به خطوط شهری اضافه کنه.