PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وارد روم نمیشه شد؟؟؟؟






    

nima_949
18-09-2007, 22:06
یه دوماهیه که وارد روم نمیتونم بشم یعنی میشه ولی تو روم منو و یه آیدی که نوشته یاهو مسنجر
صفحه این باکسم هم تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ؟؟؟؟؟؟

Eat_me_drink_me
18-09-2007, 23:00
دقيقا مال منم همينطوري شده !! كسي فهميد به ما هم بگه !

Hassan_aku
18-09-2007, 23:02
دوست عزیز من شنیده ام
از طرف ایران Yahoo messenger (Chat room) فیلتتر کرده اند

حالا نمی دانم واقعیت دارد یا نه

badterojan
19-09-2007, 02:10
دوست عزیز من شنیده ام
از طرف ایران Yahoo messenger (Chat room) فیلتتر کرده اند

حالا نمی دانم واقعیت دارد یا نه


سلام
مال منم این طوریه
با آنتی ***** هم می رم خرابه

Alishmas
19-09-2007, 02:22
من چند جا شنيدم که برای رفتن بايد اين کار رو کرد :

وقتی وارد روم شديد روی لينک که قسمت چپ هست کليک کنيد.

بعد تويه صفحه اي که باز شد کد رو وارد کنيد و رويه Submit کليک کنيد،

بعد وارد روم بشيد.

اما من هرچی زور زدم نشد که نشد ...

mahdi17729
19-09-2007, 09:30
برای رفتن توی room باید room مورد نظر را کلیک کنی
بعد وارد chat room میشی تو این قسمت که هم id خودت و هم id یاهو هست
در قسمت پایین ادرس یک سایت هست روی اون کلیک کن
بعد وقتی وارد سایت شدی توی این قسمت کلمه مورد نظر در عکس رو مینویسی
بعد submit رو میزنی وارد chat room میشی

mahdiit
19-09-2007, 10:30
اره mahdi17729 راست مي گه بايد همين روشي كه مي گه بري تا عضو روم بشي

darvish1900
19-09-2007, 10:34
وقتی وارد روم می شوید. یک لینک آدرس وجود دارد . روش کلیک کنید تا صفحه ای وا شود. بعد کد امنیتی را وارد کنید. اگر صحیح وارد کنید. افراد داخل روم را خواهید دید. این تدیبر امنیتی یاهو که مدتی راه افتاده از ورود ربات ها به داخل روم جلوگیری کنه. کار خیلی خوبی . باعث خلوت شدت روم ها شده

delta-pt
19-09-2007, 10:40
عزیز ارور میده

AB
19-09-2007, 10:54
دوستان ایران روم ها و قسمت کد امنیتی رو فیلطر کرده.تو شهرهای بزرگ انجام شده و به این زودی به شهرهای کوچک هم سرایت میکنه:19:

darvish1900
19-09-2007, 11:03
من دارم از آسیاتک استفاده میکنم . ف ی ل ت ر نیست. .همونی که بالا توضیح دادم. اگه قرار به ف ی ل ت ر بود اول شرکتهای آسیاتک و داتک و پارس آنلاین و شاتل این کار رو میکردند.

AB
19-09-2007, 11:09
من دارم از آسیاتک استفاده میکنم . ف ی ل ت ر نیست. .همونی که بالا توضیح دادم. اگه قرار به ف ی ل ت ر بود اول شرکتهای آسیاتک و داتک و پارس آنلاین و شاتل این کار رو میکردند.


شاتل تبریز بسته

Eat_me_drink_me
19-09-2007, 11:09
من كه هرچي زدم مي گه روم پره !

mr_err00r
19-09-2007, 12:33
با عرض سلام و خسته نباشید با کسب رخست از بزرگان !!

امده بودم تو سایت که یه سوال بپرسم که این تاپیک رو دیدم گفتم بهتره یه کمکی هم کرده باشم !!

این کار از طریق خود یاهو نه برای ایران بلکه برای تمامی کشور ها به خاطر بالا رفتن امنیت یوزر های یاهو انجام شده و برای کاهش اسپم و خلافهای ( داخل روم ها ) از جمله ویس کشی و فول کردن و ...


برای حل مشکل و وارد شدن به روم !!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

darvish1900
19-09-2007, 12:51
بازم میگم ربطی به ***** نداره. ***** نشده.

Eat_me_drink_me
19-09-2007, 14:30
درويش جان من همش اين كار رو مي كنم ولي همش مي گه رم پره ! تكليف چيست ؟

nima_949
19-09-2007, 15:40
پس قضیه امنیتیه یعنی اخلال در امنیت کشور
برای همین چت روم بستند اینطور که معلومه مال همه اینطوری شده
بازم کسی خبری دقیق داشت دریغ نکنه

darvish1900
19-09-2007, 15:49
پس قضیه امنیتیه یعنی اخلال در امنیت کشور
برای همین چت روم بستند اینطور که معلومه مال همه اینطوری شده
بازم کسی خبری دقیق داشت دریغ نکنه


چه ربطی به امنیت کشور داره. چرا سیاسیش میکنی.
وارد نشدن به روم چند علت داره
1- سرعت پایین اینترنت
2- استفاده از فایروال (در بعضی موارد)
3- ترافیک بالای روم ها
5- نصب برنامه هایی مانند ویژوال بیسیک روی سیستم (شاید تعجب کنید ولی اینو با اطمینان میگم چون بیش از 20 دفعه تستش کردم تا مطمئن بشم.)

یه راه حل ساده هم هست که بعضی مواقع جواب میده و اون هم استفاده از نسخه های قدیمی تر یاهو.
ولی مطمئن باشید هیچ ربطی به ایران و ف ی ل ت ر نداره.

badterojan
19-09-2007, 16:36
دوستان ایران روم ها و قسمت کد امنیتی رو فیلطر کرده.تو شهرهای بزرگ انجام شده و به این زودی به شهرهای کوچک هم سرایت میکنه:19:

آقا من با یه آنتی ***** خفن هم نتونستم کد رو وارد کنم
اگه واقعا حرف شما درست باشه واقعا مسخره است که چت روم ***** بشه

AB
19-09-2007, 19:00
آقا من با یه آنتی ***** خفن هم نتونستم کد رو وارد کنم
اگه واقعا حرف شما درست باشه واقعا مسخره است که چت روم ***** بشه

مثل این که مشکل مقطعی بود رفع شد دیشب ساعت 11:55 زدم دیدم فیلطره ولی الان درست شده

pillx
19-09-2007, 20:01
دوستان چرا سیاسی میکنید
این کار برای جلوگیری از ورود روبات هایی هست که تعداد زیادی Id رو با هم لاگاین میکنه
ربطی هم به ف یل تر نداره

AB
20-09-2007, 14:43
حالا چه ربطی به سیاست داره خود دانید

ولی وقتی وارد روم میشی روی لینک کلیک میکنی تا کلمه امنیتی رو وارد میکنی میاره دسترسی به این سایت.....

حالا ربطی به ***** نداره

ولی خدا رو شکر درست شد