PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [ آموزش ] کارگاه تخصصی X-box 360 ( رفع مشکل 3 چراغ قرمز )


asiatech





    

صفحه ها : 1 [2]

pooriya_hp
16-02-2011, 21:15
دوستان بردهای جاسپر این مشکل رو دارن ؟؟؟

SamGun
17-02-2011, 01:21
xbox من family block شده و براي اجراي بازي كد ميخواد و من دست نزدم يا نميدونم آيا راهي هست بشه قفلشو برداشت؟
داشبوردشو آپديت كردم اما بازم درست نشد
هر بازي زو ميزاري play DVD ميده .
بايد كنسول رو باز كنم يا راه ديگهيم هست.
خيلي ضروريه ممنون

فقط میتونید Bios دستگاه رو یا عوض کنید یا با روش Jtag کردن Reset کنید.

دوستان بردهای جاسپر این مشکل رو دارن ؟؟؟

نه پوریا جان مشکلی نداره !! بردهای جاسپر هم از نظر CPU و هم از نظر GPU به ساختمان 65nm تغییر وضعیت دادن و گرما و برق مصرفیشون بشدت کاهش پیدا کرده.

حتی Falcon ها هم این مشکل رو ندارن دیگه چه برسه Jasper ها .

m_r1986
17-03-2011, 14:39
سلام به دوستان گلم

من زیاد با ایکس باکسم بازی نمیکنم هفته ای 2 ساعت به زور ... دیروز کنسول و روشن کردم چشممون به جمال این 3 تا چراغ قرمز بالاخره روشن شد ... کنسولم مادربوردش جاسپر هستش مال همون سری اول که اومد.

خلاصه 1 دقیقه خیره شده بودم به این 3 چراغ قرمز و گفتم فاتحه ! ... طبق عادت که نسبت به وسایل برقی خونه پیدا کردم ... ایکس باکس و خاموش کردم و سیم برقش و کشیدم و هارد و درآوردم و یه فوت جادویی کردم :27: گذاشتم سرجاش سیم برقش و وصل کردم و کنسول و روشن کردم باورم نمیشد :18:قشنگ مثل همیشه بالا اومد و 3 ساعت هم باهاش بازی کردم بدون هیچ مشکلی .

مگه همچین چیزی ممکنه ؟؟؟:34: مگه 3 چراغ بشه معنیش این نیست که فاتحه ؟؟؟:devil: مشکلش چی بود ؟؟؟:question:

SamGun
17-03-2011, 17:37
سلام به دوستان گلم

من زیاد با ایکس باکسم بازی نمیکنم هفته ای 2 ساعت به زور ... دیروز کنسول و روشن کردم چشممون به جمال این 3 تا چراغ قرمز بالاخره روشن شد ... کنسولم مادربوردش جاسپر هستش مال همون سری اول که اومد.

خلاصه 1 دقیقه خیره شده بودم به این 3 چراغ قرمز و گفتم فاتحه ! ... طبق عادت که نسبت به وسایل برقی خونه پیدا کردم ... ایکس باکس و خاموش کردم و سیم برقش و کشیدم و هارد و درآوردم و یه فوت جادویی کردم :27: گذاشتم سرجاش سیم برقش و وصل کردم و کنسول و روشن کردم باورم نمیشد :18:قشنگ مثل همیشه بالا اومد و 3 ساعت هم باهاش بازی کردم بدون هیچ مشکلی .

مگه همچین چیزی ممکنه ؟؟؟:34: مگه 3 چراغ بشه معنیش این نیست که فاتحه ؟؟؟:devil: مشکلش چی بود ؟؟؟:question:

سلام
3 چراغ شدن کنسول چندین دلیل داره عزیزم.

رضا جنگنده
21-03-2011, 13:41
سلام
یه سوال دارم:
باطری دسته ی شما چند وقت یه بار تموم می شه؟
من سر 3 هفته تموم شد یه دو تا باطری دیگه گذاشتم سر 1 ساعت و نیم یکی از خط شارژهاش پرید.
طبیعیه؟

SamGun
22-03-2011, 15:36
سلام
یه سوال دارم:
باطری دسته ی شما چند وقت یه بار تموم می شه؟
من سر 3 هفته تموم شد یه دو تا باطری دیگه گذاشتم سر 1 ساعت و نیم یکی از خط شارژهاش پرید.
طبیعیه؟

خب باطری داریم تا باطری !!

هم از نظر mAh با هم فرق دارن و هم از نظر ساختمان و هم از نظر مرقوبیت و جنس و برند.

شما باطریت چیه ؟

رضا جنگنده
23-03-2011, 13:45
باطری من light way super heavy duty هست.
باطری قبلی هم باطری خود ایکس باکس بود.

SamGun
23-03-2011, 15:14
باطری من light way super heavy duty هست.
باطری قبلی هم باطری خود ایکس باکس بود.

این آلان اسم باطریته :18: !!؟؟؟

داداش من منظورم mAh و برند باطریته , نه نوع کارکردش !!

رضا جنگنده
26-03-2011, 21:46
حالا mAh چی هست؟

SamGun
27-03-2011, 01:32
حالا mAh چی هست؟

mAh یعنی Mili Amper Hour که مفهموم اون میزان آمپر مصرفی در واحد زمان (ساعت) است.

باطری های AA یا همون قلمی همگی روشون یه عدد 4 رقمی وجود داره که از 1500 تا 2700 روشون حک شده . هرچه این عدد بیشتر باشه میزان نگه داری شارژ بیشتر خواهد بود.

MSS13
02-05-2011, 23:03
دوستان دستگاه من چراغ پایین سمت راست قرمز میزنه چه باید بکنم؟

GTB 599
06-05-2011, 21:08
آره آره ! مال منم اینطوری شده...
البته فقط واسه بعضی بازیا مثل call of duty

omidk2
11-05-2011, 00:17
سلام
دستگاه من چراغ دسته سومش قرمز شده بود و اررور e74 (البته شايد) ميداد
مثل يه پسر عاقل دستگاهم رو به يه تعمير كار دستگاههاي بازي سپردم!
بعد از سه هفته زنگ زدم بهش گفتم درست شد گفت يه قطعه رو پيدا نمي كنم تا درستش كنم منم دستگاه رو اوردم خونه!
وقتي به برق وصلش كردم سه چراغش قرمز شد و اصلا و به هيچ عنوان تصوير نياورد
بارها فيش تصويرش رو عوض كردم ولي بازم درست نشد
كسي نمي دونه مشكل از كجاست؟
احتمال داره مشكل از فيش باشه؟
چرا دستگاه سه چراغه شده؟
ممنون

p3yman_xl
11-05-2011, 10:04
دوستان دستگاه من چراغ پایین سمت راست قرمز میزنه چه باید بکنم؟


آره آره ! مال منم اینطوری شده...
البته فقط واسه بعضی بازیا مثل call of duty

1. تمام کابل های متصل به کنسول رو جدا کنید (از جمله کابل برق) و دوباره وصل کنید؛ اگر مشکل حل نشد به مرحله 2 برید.
2. هارد کنسول رو جدا کنید و کنسول رو روشن کنید؛ اگر مشکل حل شد کنسول رو خاموش کنید و هارد رو متصل کنید. با انجام این کارها مشکل به احتمال 90 درصد باید حل بشه اگر نشد در آخر اگر به کنسول Memory Unit وصل کردین جداش کنین، کنسول رو روشن کنید.


سلام
دستگاه من چراغ دسته سومش قرمز شده بود و اررور e74 (البته شايد) ميداد
مثل يه پسر عاقل دستگاهم رو به يه تعمير كار دستگاههاي بازي سپردم!
بعد از سه هفته زنگ زدم بهش گفتم درست شد گفت يه قطعه رو پيدا نمي كنم تا درستش كنم منم دستگاه رو اوردم خونه!
وقتي به برق وصلش كردم سه چراغش قرمز شد و اصلا و به هيچ عنوان تصوير نياورد
بارها فيش تصويرش رو عوض كردم ولي بازم درست نشد
كسي نمي دونه مشكل از كجاست؟
احتمال داره مشكل از فيش باشه؟
چرا دستگاه سه چراغه شده؟
ممنون

سال ساخت کنسول؟
بله میتونه مشکل از کابل AV باشه بنابراین اول اونو چک کنید یا در صورت امکان تعویض کنید. اگر درست نشه مشکل از چیپ کنسول هست..

omidk2
12-05-2011, 11:07
سلام
كابل رو عوض كردم ولي جواب نداد و تصوير نيومد
فردا قراره با كابل ال سي دي امتحانش كنم.
اگه با اون هم تصوير نيومد چيكار كنم؟

BEBETO1
30-06-2011, 19:54
دسته ایکس باکس من زود شارژ تموم میکنه؟؟؟
البته از باتری قلمی استفاده میکنم؟؟
مشکل چیه؟؟
چون یک دسته دیگه دارم بدون مشکل 1 ماه یک بار باتری خالی میکنه؟؟

hamedhell
30-06-2011, 23:22
با سلام
من تازه xbox خریدم از نوع اسلیم 4 گیگ.
تقریبا دو ماه خیلی خوب کار کرد ولی جدیدا تا بازی توش میزارم ارور میده که دیسک قابل خواندن نیست و ان را بشویید.
حتی برای بازی هایی که تازه خریدم هم این ارور را میده، داره میره رو اعصابم.

چیکار کنم؟؟:41:

BEBETO1
01-07-2011, 19:01
دسته ایکس باکس من زود شارژ تموم میکنه؟؟؟
البته از باتری قلمی استفاده میکنم؟؟
مشکل چیه؟؟
چون یک دسته دیگه دارم بدون مشکل 1 ماه یک بار باتری خالی میکنه؟؟


کسی نیست به من کمک کنه؟؟
آیا قابل تعمیر هست؟؟

s.j-rez
01-07-2011, 20:35
کسی نیست به من کمک کنه؟؟
آیا قابل تعمیر هست؟؟
آخه جون من سوال شما به این تاپیک می ربطه؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

BEBETO1
02-07-2011, 06:32
بابا اینجا کار گاه هست؟؟
حالا یه متخصص اینجا پیدا نمیشه؟؟

saied2009
25-07-2011, 03:46
دوستان یه سوال اماتور؟

ایا xbox 360 elite jasper هم سه چراغه میشه؟


تاریخ:

9/2009

barslona2006
29-07-2011, 05:05
سلام دوستان من چند روز پیس اکس باکسم که مادربرد جاسبر هستش باز کردم و میخواستم خمیر سلیکونش رو عوض کنم (از اول که خردیم خودم xclemp کردم) بعد وقتی خمیر عوض کردم همه چیرو بستم وقتی کنسول رو روشن کردم 3چراغ کرد و ارورر 0110 داد
هر کاری میکنم این ارورر رفع نمیشه
دوستان علل این ارورر چیه واسه چی اینجور شده؟ ایا وقتی درست بشه بازم به مرورر زمان برمیگرده؟؟
راه کارش چیه بگید ممنون میشم

shab_2008
29-07-2011, 10:44
دوستان یه سوال اماتور؟

ایا xbox 360 elite jasper هم سه چراغه میشه؟


تاریخ:

9/2009

ما سه چراع داریم تا سه چراغ! سه چراغ مرگ یا E74 رو من به شخصه تا حالا توی این مادربورد ندیدم! خیالتون راحت باشه با رعایت چند نکته ساده که در انجمن هم تاپیکش موجوده میتونین سالها از کنسولتون استفاده کنید.


سلام دوستان من چند روز پیس اکس باکسم که مادربرد جاسبر هستش باز کردم و میخواستم خمیر سلیکونش رو عوض کنم (از اول که خردیم خودم xclemp کردم) بعد وقتی خمیر عوض کردم همه چیرو بستم وقتی کنسول رو روشن کردم 3چراغ کرد و ارورر 0110 داد
هر کاری میکنم این ارورر رفع نمیشه
دوستان علل این ارورر چیه واسه چی اینجور شده؟ ایا وقتی درست بشه بازم به مرورر زمان برمیگرده؟؟
راه کارش چیه بگید ممنون میشم


سلام


این ارور همون ارور E20 هست! این ارور به احتمال زیاد مربوط به رم میشه. که به علت دمای بالای رم ایجاد شده! این دمای بالا عموما از GPU نشات میگیره! پس شما باید دمای GPU رو کاهش بدین تا ارور مورد نظر دیگه نمایش داده نشه.

به این عکس توجه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون چیپ های مشکی رنگ که چهار تا هستن و دور GPU می باشن رم ها هستن. که دمای زیاد GPU احتمالا روی یکی از اونها تاثیر گداشته.

barslona2006
29-07-2011, 14:40
ما سه چراع داریم تا سه چراغ! سه چراغ مرگ یا E74 رو من به شخصه تا حالا توی این مادربورد ندیدم! خیالتون راحت باشه با رعایت چند نکته ساده که در انجمن هم تاپیکش موجوده میتونین سالها از کنسولتون استفاده کنید.




سلام


این ارور همون ارور E20 هست! این ارور به احتمال زیاد مربوط به رم میشه. که به علت دمای بالای رم ایجاد شده! این دمای بالا عموما از GPU نشات میگیره! پس شما باید دمای GPU رو کاهش بدین تا ارور مورد نظر دیگه نمایش داده نشه.

به این عکس توجه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون چیپ های مشکی رنگ که چهار تا هستن و دور GPU می باشن رم ها هستن. که دمای زیاد GPU احتمالا روی یکی از اونها تاثیر گداشته.


دوست عزیز الان باید چیکار کنم راه حلش رو بگید ممنون میشم
ا:10:

shab_2008
29-07-2011, 17:54
دوست عزیز الان باید چیکار کنم راه حلش رو بگید ممنون میشم
ا:10:
گفتم که شما باید اول از همه دمای GPU رو کاهش بدین! قطعا کولینگ شما مشکل دار شده که این ارور ایجاد شده! یک بار هیتسینک GPU رو چک کنید ببینید درست نصب شده! یا خیر؟ در ضمن سطح GPU و Ram هارو هم کاملا تمیز کنید. چون گرد و خاک هم نقش اساسی در به وجود اومدن این مشکلات دارن. مشکل شما با کاهش دادن دمای GPU به احتمال زیاد باید حل بشه!

barslona2006
30-07-2011, 22:21
گفتم که شما باید اول از همه دمای GPU رو کاهش بدین! قطعا کولینگ شما مشکل دار شده که این ارور ایجاد شده! یک بار هیتسینک GPU رو چک کنید ببینید درست نصب شده! یا خیر؟ در ضمن سطح GPU و Ram هارو هم کاملا تمیز کنید. چون گرد و خاک هم نقش اساسی در به وجود اومدن این مشکلات دارن. مشکل شما با کاهش دادن دمای GPU به احتمال زیاد باید حل بشه!

همه رو چک کردم و تمیز کردم بازم نشد :41:

farbod_king
23-08-2011, 18:53
سلام
وقتی بازی modern warfare 2 رو میزارم xbox هنگ میکنه
بعدش که خاموش میکنم چراغ سومش قرمز میشه! میشه توضیح بدید؟
ممنمون

SamGun
04-10-2011, 14:16
تاپیک از حالت مهم خارج شد

amaranth_silent
14-11-2011, 15:17
سلام دوستان من چند روز پیس اکس باکسم که مادربرد جاسبر هستش باز کردم و میخواستم خمیر سلیکونش رو عوض کنم (از اول که خردیم خودم xclemp کردم) بعد وقتی خمیر عوض کردم همه چیرو بستم وقتی کنسول رو روشن کردم 3چراغ کرد و ارورر 0110 داد
هر کاری میکنم این ارورر رفع نمیشه
دوستان علل این ارورر چیه واسه چی اینجور شده؟ ایا وقتی درست بشه بازم به مرورر زمان برمیگرده؟؟
راه کارش چیه بگید ممنون میشم

xbox که سه چراغ شد بنداز ش سطل آشغال

prance666
19-11-2011, 19:18
سلام دوستان من برای بار دوم با مشگل 2 چراغ قرمز هنگام بازی روبه رو شدم آیا خطری دارد
قضیه از این قرار هست که من 4 روز پیش هنگام بازی rage ولتاژ آداپتور فن رو یه درجه پایین آوردم برد کنسول من فالکون هست و من فن ها رو 12 ولتی کردم و از یه آداپتور که میشه درجه ولتاژ رو از 12 به پایین برد که دور فن ها کم میشود من چون شب بود صدای فن زیاد بود و یه درجه فن رو دورش رو آوردم پایین و بعد از 1 ساعت دیدم کنسول یه صدای تق داد و دوتا چراغ کنسول قرمز شد منم کنسول رو از برق کشیدم و بعد از چند ساعت روشن کردم و کنسول هم روشن شد دیشب هم من هنگام بازی دوباره درجه فن رو کم کردم که این حالت پیش اومد نمیدونم چرا اینطوری میشه ولی وقتی درجه فن روی 12 ولت هست به هیچ عنوان همچین حالتی پیش نمیاد آیا از گرم شدن زیاد هست که کنسول خودشو خاموش میکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید

SamGun
19-11-2011, 21:08
سلام دوستان من برای بار دوم با مشگل 2 چراغ قرمز هنگام بازی روبه رو شدم آیا خطری دارد
قضیه از این قرار هست که من 4 روز پیش هنگام بازی rage ولتاژ آداپتور فن رو یه درجه پایین آوردم برد کنسول من فالکون هست و من فن ها رو 12 ولتی کردم و از یه آداپتور که میشه درجه ولتاژ رو از 12 به پایین برد که دور فن ها کم میشود من چون شب بود صدای فن زیاد بود و یه درجه فن رو دورش رو آوردم پایین و بعد از 1 ساعت دیدم کنسول یه صدای تق داد و دوتا چراغ کنسول قرمز شد منم کنسول رو از برق کشیدم و بعد از چند ساعت روشن کردم و کنسول هم روشن شد دیشب هم من هنگام بازی دوباره درجه فن رو کم کردم که این حالت پیش اومد نمیدونم چرا اینطوری میشه ولی وقتی درجه فن روی 12 ولت هست به هیچ عنوان همچین حالتی پیش نمیاد آیا از گرم شدن زیاد هست که کنسول خودشو خاموش میکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام

شما وقتی کنسول رو 12V میکنید دیگه فنها رو از حالت Auto RPM خارج میکنید و این حالت به صورت دستی تنظیم میشه .

شما باید ببینی وقتی میزان ولتاژ رو کاهش میدی به چه اندازه کاهش پیدا میکنه ؟ به 5V تبدیل میشه یا به 9V ؟ چون اگه 5V باشه فنها در کمترین RPM کار میکنند و اگر نیاز به تهویه سریع تر باشه این نیاز بر آورده نمیشه و کنسول با گرمای بیش از حد روبه رو میشه.

در مورد 2 چراغ قرمز هم شما باید ببینی کنسول در چه وضعیتی قرار داره , یعنی اینکه چند وقت هست که داخلش تمیز نشده و اینکه محل قرار گیری کنسول جایی هست که هوا خور خوبی داشته باشه یا نه , اگه اطراف کنسول باز و کنسول در جای مناسبی قرار گرفته باشه و باز این مشکل هست که خب باید به یه تعمیر کار مراجعه کنید اگر نه که حتما جای کنسول رو تغییر بدید.

از قرار دادن کنسول در کنار هر گونه وسایل گرمایشی از قبیل بخاری و شوفاژ هم خودداری کنید و سعی کنید چند متری از اون دور باشه.

prance666
19-11-2011, 22:24
دوسته عزیز آداپتور من 12 درجه داره که من روی درجه آخر همیشه میزارم وقتی هم روی 11 میبرم صدای فن خیلی کمتر میشه و کنسول هم گمونم زیاد جاش مناسب نباشه اینم عکس مربوط از محل قرار گیری کنسول دو طرف کنسول بسته و پشتش هم دیوار هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SamGun
20-11-2011, 00:44
دوسته عزیز آداپتور من 12 درجه داره که من روی درجه آخر همیشه میزارم وقتی هم روی 11 میبرم صدای فن خیلی کمتر میشه و کنسول هم گمونم زیاد جاش مناسب نباشه اینم عکس مربوط از محل قرار گیری کنسول دو طرف کنسول بسته و پشتش هم دیوار هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

woooww !! جای کنسول اصلا مناسب نیست !

شما ببین وقتی کنسول هوای خروجی رو به دیوار میزنه همون هوا برمیگرده دوباره داخل کنسول از اون ور هم اون ترانس برق

باید تولید کننده ی گرما باشه که اونم باز تأثیر داره شما باید داخل کنسول رو هم حتما با دستگاه باد مثل Blower که مخصوص غبار روبی PC ها هست حتما خاک گیری کنی.

WOLF PACK
21-10-2012, 15:11
دوستان این اموزش برای رفع ارور E74 هم کاربرد داره؟؟