PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پسورد گذاشتن روی k550 !!



SH_P
17-09-2007, 16:46
راهی برای پسورد گذاشتن روی k550 وجود داره ؟؟ ؟؟.(مثلا هنگام باز کردن قفل صفحه بخواد) !!

hamid_1367
17-09-2007, 17:03
نه نمیشه.. تا اونجایی که من میدونم نمیشه... من خودم رو w700 میخواستم بزارم ولی نشد...

R@R#M@N
17-09-2007, 17:26
روی ک550 نمیشه
چون هنوز پچی واسش نوشته نشد
برای ک750 و دبلیو 800 و 810 و 700 میشه
چون پچ واسش نوشته شده

avril
17-09-2007, 17:42
روی ک550 نمیشه
چون هنوز پچی واسش نوشته نشد
برای ک750 و دبلیو 800 و 810 و 700 میشه
چون پچ واسش نوشته شده

روی k800 میشه اگه میشه کمکم کنید خیلی دنبالش بودم میخام یه صفحه ای باشه که کد بخواد بعد وارد منو بشه
ممنون میشم

R@R#M@N
17-09-2007, 17:46
روی k800 میشه اگه میشه کمکم کنید خیلی دنبالش بودم میخام یه صفحه ای باشه که کد بخواد بعد وارد منو بشه
ممنون میشم
نه عزیزم
نوشتم که فقط برای ک750 و دبلیو 800 و 810 و 700 این پچ ها هست
البته من خودم ک800 هم دارم و دنبالشم (به احتمال 99% این پچ درست میشه) اگه پیدا کردم حتمآ میذارمش تو سایت

avril
17-09-2007, 17:47
پیدا کردی ما رو هم خبر کن :20::46: