PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سايتم هر از چند گاهي در دسترس نيست !



parsabit
10-09-2007, 11:07
سايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هاست كردم .
اما نمي دونم چرا هر از چندگاهي ساين باز نميشه (حداقل براي دو روز) يعني Action canceled مي ده و بعدش دوباره باز ميشه . از طرفي ممكنه در زماني كه براي من باز ميشه براي يكي ديگه از يك ISP ديگه باز نشه . وقتي باهاشون تماس مي گيرم مي گن سايت مشكلي نداره و براي ما كه باز ميشه !
نمي دونم ربطي داره يا نه . اما من يه ساب دامين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارم كه نسبتا تعداد باز ديد كنندش زياده !
بيشتر اين مشكلات براي كساني بوجود مياد كه خيلي به سايت مراجعه مي كنن .
البته يه نكته ديگه اينكه زماني كه باز نميشه مي تونم با ------ سايت رو باز كنم . خوب اگه فيلتره پس چرا نميگه " مشترك گرامي ... " !
كسي به اين مشكل برخورد كرده ؟

J A V I D
10-09-2007, 11:16
مشكل از Isp تون هست ... شركت خدمات دهنده اينترنتتون رو عوض كنيد مشكلتون بر طرف مي شه !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Tornado2800
10-09-2007, 15:43
اگه تازه Dns ست کردید باید منتظر باشید حد اکثر تا 72 ساعت که دی ان اس ها به خوبی اپلود بشه
که اگه تازه عوض کردید
دلیلش همینه
وسیع باشید
یا حق

parsabit
10-09-2007, 16:25
ممنون از پاسختون .
راستش من خودم كه از ADSL استفاده مي كنم .
اما Dns هم تازه ست نشده . يعني سه هفته اي ازش گذشته !
اين مشكل رو چنتا از دوستان با ISP هاي مختلف حتي توي شهرهاي مختلف هم دارن !
اگه پهناي باند تموم بشه اينجوري نميشه ؟ .... نمي دونم والا !!!
----------------------------------------------------
به نظر شما دوستان هاستم رو عوض نكنم ؟ از هاست نيست !

Tornado2800
10-09-2007, 16:28
اگه پهنای باند باشه که به صورت Defult
باید بگه که پهنای تموم شده
و به نظر من مشکل از هاستت هستش
اگه میزبانی خوب میخواستی می تونم راهنماییت کنم که پشیمون نشی
وسیع باشید
یا حق

parsabit
10-09-2007, 16:52
خوب جالبه هاست مدعيه كه مشكل از اونا نيست و معتقد كه كانكشن هامون مورد داره !
شما چه هاستي رو پيشنهاد مي كنيد .
من حدودا 100 تا 150 مگ با حداقل 15 گيگ پهناي باند مي خوام .

Tornado2800
10-09-2007, 16:58
ماست فروش نمیگه ماستم ترشه !
==
من سراغ دارم همین space که میخوای و پهنای بالای 1 گیگ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بگو از طرف Tornado اومدم..