PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ویندوز ، برنامه ها و درایورهای همراه تنها در 7 دقیقه



mahyar60
01-11-2004, 00:01
سلام به همه دوستان

نصب ویندوز ، برنامه ها و درایورهای همراه تنها در 7 دقیقه :
قضيه از این قراره که شما به کمک CD Writer و نرم افزار Nero Burning Rom یک فایل بک آپ از تمام فایلهای ویندوز با پسوند exe می سازید به نحوی که بعدا میتوانید به سرعت با اجرای فایل exe ویندوزی آماده کار خلق نمایید.

و اما نحوه انجام کار:

1. قبل از هر چیز باید یک ویندوز مرتب بهمراه تمامی نرم افزارهای مفید تهیه کنید (نرم افزارهای اضافی رو رفع نصب کنید و اونهایی رو هم که ندارین نصب کنید، همه درایورها رو نصب کنین، با ضد ویروس بروز شده سیستم رو چک کنید و خلاصه یک حالی به سیستم بدین)

نکته1: ویندوز شما بایستی روی درایو C نصب شده باشد و برنامه های همراهش هم روی همین درایو نصب شده باشند (در غیر اینصورت کار خیلی پیچیده میشه)

2. همه فایلها و شاخه های ریشه اصلی درایو C رو از حالت مخفی خارج کنید

نکته2: اگر دو ویندوز بر روی سیستم دارید بهتر است بقیه عملیات را از روی ویندوزی که بر روی C نصب نشده دنبال کنید

3. نرم افزار Nero Burning Rom را اجرا کنید

4. از منوی file گزینه Burn HD Backup... رو انتخاب کنید

5. حالا پارتیشن 1 و یا همون درایو C رو به عنوان نشانی مبدا انتخاب کنید

6. در صفحه بعدی دکمه Write را بزنید تا سی دی ویندوز خلق شود

و اما روش كار:

1: درایو C را فرمت کنید

2: در خط فرمان DOS فایل nrestore.exe رو از سی دی ویندوز اجرا کنید

3. زبان دلخواه را انتخاب کنید

4. مقصد کپی را درایو C قرار دهید (در غیر اینصورت ویندوز مذكور کار نخواهد کرد)

5. و در آخر Restart

نکته 3: ویندوزي که شما ساخته اید، در دیگر کامپیوترها نیز قابل استفاده است با این قید که در آنها بایستی سخت افزارهای جدید شناسایی و نصب شوند که این کار حدود 5 الی 10 دقیقه زمان میبره)


موفق باشيد
مهيار

30naa
12-11-2004, 09:18
ممنون
خیلی جالب بود

surushm
12-11-2004, 15:39
خيلي حوب بود

مديران توجه كنند لطفا يك دكمه متشكرم بگذاريد

با تشكر

30naa
12-11-2004, 15:49
راستی یه سوال
من حجم ویندوزم و درایو سیم که فقط برنامه هام و ویندوزم توشه حدود 2گیگه
این که رویه یک سی دی جا نمی گیره می گیره؟

MaFia
12-11-2004, 16:46
2 مگ يا 2 گيگ ؟! :shock: :shock:

jasad
13-11-2004, 12:54
همين كار رو با برنامه Norton Ghost خيلي راحت تر و حرفه اي تر ميتوني انجام بدي.البته توي تمام برنامه هايي كه IMAGE ميگيرن اين مشكل هستش كه روي سي دي نميتونن بريزن البته برنامه ها خودشون طوري طراحي شدن كه روي چند تا سي دي ميريزن ولي بهترين راهي كه من ديدم استفاده از External Hard هستش.

pedramonline
13-11-2004, 14:29
همين كار رو با برنامه Norton Ghost خيلي راحت تر و حرفه اي تر ميتوني انجام بدي.البته توي تمام برنامه هايي كه IMAGE ميگيرن اين مشكل هستش كه روي سي دي نميتونن بريزن البته برنامه ها خودشون طوري طراحي شدن كه روي چند تا سي دي ميريزن ولي بهترين راهي كه من ديدم استفاده از External Hard هستش.

به جاي اين حرفا
يه توضيح درست ميدادي
كه بدونيم با اين نرم افزارها چطوري كار كنيم

30naa
13-11-2004, 16:05
حالا نگفتی میشه یا نه؟

pedramonline
25-11-2004, 17:59
پس چي شد
چرا سوال ما بي جواب رها ببيتي :cry:

sara_abs_58
14-07-2005, 08:11
گفتید اینکارو اگه ویندوز روی یه درایو دیگه هم باشه میشه انجام داد ولی با پیچیدگی بیشتر اگه راهشو بگید خیلی خوب میشه .ضمنا این بحث هم کامل تر میشه.
با تشکر

baba barghi
09-10-2005, 15:32
ممنون دمت گرم

baba barghi
11-10-2005, 02:47
ولی نه دمتون گرم نباشه
آخه می دونی چرا؟
من رفتم یه ویندوز توپ با تمام برنامه ها درست کردم و بعد خواستم رایتش کنم بعد از 45 دقیقه کار کردن و خراب کردن 6 سی دی (خاک به سر شدم)هیچ نتیجه ای نگرفتم البته تو داس که اون رو اجرا کردم یه چیزی اومد و نوشته بود ایمج نگرفته هنوز یعنی ایمج تو سیدی نیست و اونجا بودم که از حال رفتم یعنی 1000 تومن معادل 6 سیدی پر کشید و یه سوال دیگه داشتم و وقتی داشت روی سی دی 1 و 2 و ... رایت می کرد بعد از اینکه تا یه درصدی می رفت ثابت می موند و وریفا میکرد و اونجا بود که پایینشون می دیدم که ضربدر زده ولی من نفهم جو گرفته بودتم و توجه مکردم حالا اگر ممکنه یه کمکی کنید که این ارور چیه راستی یادم اومد ارورش این بود که سکتور درایو ویندوز من با سکتور سی دی فرق می کنه منظورش چیه کمک کنید من هر طور شده اینو می خوام


ممنون

baba barghi
11-10-2005, 15:19
سارا خانوم سلام
به نظر من باید کاری که من می گم بکنید اونم اینه که ویندوز رو پاک کنید و تو درایو سی خودت نصبش کنی

با اجازه

baba barghi
14-10-2005, 16:17
سلام دوست عزیز که این تاپیک رو زدی
من این کار رو کردم و روی 5تا سی دی ایمج گرفت و کپی کرد ولی عزیز دل برادر وقتی اون دستور رو می نویسی و اجرا می کنی و درایو سی رو انتخاب می کنی می گه سی دی 1 رو بزار در حالی که سی دی 1 توشه بعد می گه ایمج رو پیدا نکرد این یعنی چی؟

بای

baba barghi
22-10-2005, 14:11
سلام
من این کار رو کردم و جواب داد حالی یه مطلب دیگه شما گفتید روی کامپیوتر دیگه جواب می ده و گفتید باید سخت افزارها نصب
بشوند حالا این سخت افزار رو باید کاربر به صورت آنالوگ نصب کنه یا خود سی دی ها خودکار سخت افزارهای کامپیوتر طرف رو نصب می کنه فقط خواهش می کنم جواب دقیق و تست شده باشه

ممنون
بای

tooba53
29-10-2005, 09:17
بچه ها من با برنامه
Norton Ghost
اين كار رو انجام ميدم واقعا محشره ديگه نصب ويندوز تعطيل همه رو با درايورها و برنامه هاي نصب شدم در هشت دقيقه ميارم چون پشتيبان گرفتم هر كي آموزش ميخود با من تماس بگيره
soheyl89@yahoo.com

baba barghi
31-10-2005, 12:55
سلام خوبین توبا جان
من در مورد برنامه ی قبلی که ایمیج گرفته سوالی کردم اونم اینه که آیا این 6 تا سی دی که ویندوز توش نصبه توی کامپیوتر دیگران سختت افزارها رو اتوماتیک نصب می کنه یا باید آنالوگ نصب کنه یعنی سی دی بزاره و نصب کنه؟

ممنون
بای

desert_tiger
03-11-2005, 18:52
خوب مثل اینکه باید خودم جواب این قسمت رو تکمیل کنم.
باید خدمت عزیزان عرض کنم اگه شما از Ghost تحت Dos استفاده کنید هم میتونید در حیت گرفتن بکاپ فایل مورد نظر رو بدون دردسر روی سی دی رایت کنید و ویندوز بکاپ گرفته شده رو روی هر درایوی که دوست دارید برگردونید . نکته مهم اینه که خود برنامه میتونه یه سی دی کامل به شما بده یعنی اینکه یه سی دی BooTable که کپی خود نرم افزار به همراه فایلهای لازم برای برگردونودن بکاپ حاصل کار با این نرم افزاره . دوستان دقت کنن این کار با خود ویندوز XP به راحتی قابل انجام هستش فقط تنها مشکلش اینه که یه فلاپی لازم داره . من تمامی مواردی رو که گفتم در محل کارم تست کردم و از نتیجه هم راضی بودم . اگر سئوالی براتون پیش اومد خوشحال میشم با من در میون بذارید .

desert_tiger
03-11-2005, 18:56
یه توضیح کوتاه بدم دوستان سعی کنن این ویندوز رو روی یه سیستم که خود ویندوز هیچ سخت افزاری رو نمیشناسه نصب کنن و بعد ایمیج بگیرن و مورد دوم اینکه تو این حالت سخت افزار هاتون رو روی سیستم جدید باید نصب کنید و حسن این کار اینه که از درایور های اضافی هیچ خبری نیست البته اگه ویندوز شما با درایور ها ایمیج گرفته شده باشه بازم قابل برگردوندن رو یه سیستم دیگه هست ولی این کار زیاد جالب نیست و پیشنهاد هم نمیشه .

baba barghi
04-11-2005, 22:15
سلام
ممنون از پاسخ تارتاری شما
حالا نتیجه چی شد؟
می شه روی سیستم دیگه این سی دی رو اجرا کرد ولی نه نمی شه من امتحان کردم به هیچ عنوان روی کامپیوار دیگران جواب نمی ده اصلا تو ویندوز نمیاد که بخوای سخت افزار نصب کنی


ممنون
بای

ali-piano
28-11-2005, 13:07
:laughing: آقا تشكر
خيلي جالب بود
متشكرم :happy:

30naa
08-12-2005, 20:22
یه سوال:
ببینم شما مطمینید که ویندوزی رو که روی یه سیستم نصب میشه میشه روی یه سیستم دیگه هم بالا آورد؟
من این کارو کردم جواب نداد
با هارد یه سیستم دیگه سیستم خودمو بوت کردم و ارور داده بود که بعضی سخت افزارها عوض شدن و ... وقتی میزدیم بره بعد از چند ثانیه ریست میشد
ویندوز هم 2003 سرور بود

masoud-lat
19-12-2005, 10:31
دمت گرم
مرسی

sirad
21-12-2005, 11:07
يكي از باحالترين مقالاتي كه تابحال خوندم همين بود خيلي متشكرم

alialialiali
07-01-2006, 07:29
گزينه burn hard drive backup در منوي recorder برنامه neroهست

khatat
12-01-2006, 21:05
خوب چرا از خود ویندوز برای این کار استفاده نمی کنین؟!!!!

micropersian
28-08-2006, 23:55
عالي بود استفاده كردم ممنون