کلوپ P1 [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : کلوپ P1

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Persian.Boy
09-07-2007, 04:12 AM
سلام دوستان.

میخوام نظرتون رو در مورد این 2 نوع گوشی بدونم. یکی K810i هست و اون یکی هم P1. میدونم مقایسه بین این 2

گوشی کار درستی نیست چون اصلا این 2 از یک سری نیستند به همین دلیلم هست که میخوام نظرتون رو در مورد

این 2 گوشی بدونم چون انتخاب از بین این 2 واقعا مشکله.

خودم w810 دارم. بخاطر کوچک بودن و جمع و جور بودنش هم خیلی دوسش دارم. یجورایی هم من رفیقشم هم اون

رفیقمه . بهم عادت کردیم. از همه امکاناتی که داره راضیم تازه یک کارت 2 گیگی که روش انداختم حسابی باهاش موزیک

و فایل های صورتی درسی رو باهاش گوش میدم. خودتون دیگه خواص این گوشی رو بهتر میدونید. اما واقعا میتونم بگم

که این گوشی برای من الان 1 ساله کار میکنه و هیچ عیبی رو توش ندیدم.

اما حالا به دلایلی مجبورم بفروشمش و یکی دیگه بگیرم.

خواسته هام رو از داشتن یک گوشی میتونم در موارد زیر خلاصه کنم.

1. برنامه های دیکشنری انگلیسی به فارسی که تا بحال وجود داشته حتما روش نصب بشه.

2. موزیک پلیر خوبی داشته باشه. یعنی بشه مانند w810 اونا رو مرتب کرد. مانند پخش از روی اسم خواننده و یا

انتخاب کردن آلبوم مخصوصی از یک خواننده.

3. صدای اسپیکرش اصلا واسم مهم نیست که کدومشون بلندتره اما کیفیت صدای هندزفری شون برام مهمه.

4. ضبط کردن صدا بیشتر از مدت نیم ساعت برای کلاس درس. البته اگه ضبط صداش نامحدود باشه مانند w810

که چه بهتر. من یا 810 یک بار 48 دقیقه صدا ضبط کردم. بیشتر تا حالا واسم لازم نبوده و نمیدونم میتونه یا نه .

5. نظر شما و اینکه بگید کدومش به نظر شما بهتره؟

با تشکر از همکاری همه تون.

اطلاعات مربوط به Sony Ericsson P1 البته اونی که من در نظر دارم P1i است .

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p1-1982.php

اطلاعات مربوط به K810 . اونی که من در نظر دارم K810i است.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k810-1839.php

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
همه موراد مربوط به گوشی p1 مانند : بررسی - مشکلات - سوالات و ...
به غیر از معرفی نرم افزار و هر نوع فایل که شامل انجمن برنامه های کاربردی و یا بازی و ... میشه
در این تاپیک دنبال می کنیم
هر گونه تاپیک که در این مورد یعنی این مدل گوشی جدا ایجاد شه با این تاپیک ادغام میشه
هدف از متمرکز شدن مباحث فقط نظم دهی به انجمن و دسترسی آسان به مطالب هست
قبل از پرسش سعی کنید دوست خوبم تاپیک رو مطالعه و از امکان جستجو در تاپیک استفاده کنید.

با تشکر alex_pk

Persian.Boy
09-07-2007, 02:10 PM
18 نفر اومدن این تایپکو تا حالا دیدن یکی هم رای نداده.

اینه حسن همکاری کردنتون در انجمن موبایل؟

رای دادن فقط 2 کلیک بیشتر نیست. انتخاب و دکمه رای دهید.:41:

DJ_IT_110
09-07-2007, 04:46 PM
من فکر کنم منظور شما به جای کا810 ، کا850 بوده باشه ... چون شما اگر امکانات رو بگذاری کنار و از قیمت مقایسه کنی p1 خیلی گرونتره واصلا از لحاظ امکانات ، قیمت و کارایی اصلا قابل مقایسه نیستند ...

بین پی1 و کا 850 شما معیارتو بگو تا ما راهنماییت کنیم ...

Razel
09-07-2007, 04:57 PM
همه امکاناتی که گفتی تو k810 هست. بهترین مزیتش دوربین و اندازه جمع و جورشه. p1 گوشی محشریه ولی من خودم از گوشی های درشت خوشم نمیاد.
در ضمن دیکشنری جاوا رو همه گوشی ها قابل نصبه و مشکلی نداره.

seyyedi
09-07-2007, 05:04 PM
دوستان سلام
ولی نظر من اینه که p1 بهتره دوربینشون تقریبا یکیه فقط در شب عکس p1 بدتر از کا810 هست
برنامه هم که مشخصه بهتره
صدا هم مشکلتو رو برطرف میکنه
موزیک پلیر خوب هم میشه براش گذاشت
p1 همچین بزرگتر از کا 810 هم نیست
اگه قرار به نمره دادن باشه من به p1 بیست میدم ولی به کا810 فقط نمره 10 یعنی نصفش

Razel
09-07-2007, 05:11 PM
اینجا میتونید جزئیات رو مقایسه کنید.
http://gsm.ir/a5.asp?brandid1=6&brandid2=6&phoneid1=1240&phoneid2=1165

lopez
09-07-2007, 05:25 PM
دوربين كه تقريبا يكي هستند به غير از فلاش كه خوب P1i كم مياره !!
P1i يك گوشي رده بالا و البته قيمت بالاهم هست يك گوشي هوشمند با امكانات بسيار عالي به نظر من كه اگه كسي بخواد 650 پول P1i بده خوب ميره N95 ميگره كه امكانات بسيار بيشتر و بهتري از قبيل دوربين يا صداي بهتري داره ولي K800 بيشتر به خاطر دوربينش معروفه بقيه امكاناتش در حد خودشه خوبه ولي عالي نيست!!! اگه از لحاظ مالي برات مطرح نيست P1 بگير كه عاليه البته من خودم به N95 ارادت خاصي دارم!! ولي قيمت P1 هم همين طور مثل P990 افت مي كنه كه خريدش اون وقت به صرفه ميشه واقعا!!

Persian.Boy
09-07-2007, 05:28 PM
من فکر کنم منظور شما به جای کا810 ، کا850 بوده باشه ... چون شما اگر امکانات رو بگذاری کنار و از قیمت مقایسه کنی p1 خیلی گرونتره واصلا از لحاظ امکانات ، قیمت و کارایی اصلا قابل مقایسه نیستند ...

بین پی1 و کا 850 شما معیارتو بگو تا ما راهنماییت کنیم ...

سلام دوست عزیز.

راستش اینجا هنوز K850 نیومده. از بین موبایل هایی که در بازار برای خرید موجوده و من در نظر دارم K810i و P1i هستند.

از لحاظ گرونتر بودن هم راست میگید پ1 گرونتره واسه همین انتخاب بین این 2 تا موبایل مشکله.

اما K810i فلش xenon داره ولی P1i نداره. خلاصه یک سری چیزا رو این داره اونیکی نداره و بر عکس. اما تنها دلیل مهمی

که P1i نظر منو به سمت خودش جلب کرده اینه که Wlan داره یعنی میشه از اینترنت بی سیم استفاده کرد.

اینجا هم در وسط شهری که هستم تا محوطه 4 کیلومتر مربع میشه مجانی از اینترنت بی سیم استفاده کرد. در دانشگاه

هم اینترنت بی سیمش مجانیه. داخل قطارها.هواپیما هم مجانیه و در طول مسافرت میتونی هر چقدر میخوای از

اینترنت استفاده کنی. اینه که بعضی از دیکشنری های آنلاین رو میشه استفاده کرد. البته K810 هم WAP 2.0/HTML

داره اما اگر بخوام از اینترنت استفاده کنم بابت هر 1 مگابایت استفاده باید پول بدم.

اما K810i مزیت خوبش همون فلشش هست که روشه. یکی هم اینکه جمع و جور تر و کوچیکتر از P1 هست. حالا

نمیدونم شایدم تو عکس اینجوری باشه.

کلا بگم خواسته هام اون 5 موردی است که در پست اول اشاره کردم بهش و همچنین این مواردی که در عکس زیر

با فلش قرمز مشخص کردم.

حالا تا نظر بقیه چی باشه؟ با این قیمت هایی که دارن کدومش به صرفه است که آدم بخره؟

http://www.zone4.dk/img/14847k810_p1.jpg

Persian.Boy
09-07-2007, 05:44 PM
دوربين كه تقريبا يكي هستند به غير از فلاش كه خوب P1i كم مياره !!
P1i يك گوشي رده بالا و البته قيمت بالاهم هست يك گوشي هوشمند با امكانات بسيار عالي به نظر من كه اگه كسي بخواد 650 پول P1i بده خوب ميره N95 ميگره كه امكانات بسيار بيشتر و بهتري از قبيل دوربين يا صداي بهتري داره ولي K800 بيشتر به خاطر دوربينش معروفه بقيه امكاناتش در حد خودشه خوبه ولي عالي نيست!!! اگه از لحاظ مالي برات مطرح نيست P1 بگير كه عاليه البته من خودم به N95 ارادت خاصي دارم!! ولي قيمت P1 هم همين طور مثل P990 افت مي كنه كه خريدش اون وقت به صرفه ميشه واقعا!!

سلام. شما هم از جهتی راست میگید. ن95 حدود 5 مگاپیکسل دوربین داره EDGE هم داره. مابقی امکانات همه اش در

P1 وجود داره + تاچ اسکرین بودن که N95 نداره. با این حساب Nokia N95 حدود 130 دلار گرونتر از P1 هست. آیا از نظر

شما فقط بخاطر EDGE داشتن و 2 مگ پیکسل بالاتر داشتن حاضرید 130 دلار اضافه به موبایل بدید. اگر می ارزه خب

اشکالی نداره نظرمو عوض میکنم و میرم سراغ ان95.

اما مشکلی که ان 95 داره اینه که عمر باطریش خیلی کمه. و ماله سونی بیشتره. برای من هم چون روزی 7/8 ساعت

ممکنه با اینترنت و موبایل کار کنم این باطری نمیتونه دوام بیاره. من خودم با w810 که به اینترنت وصل میشدم 7/8

ساعته باطریش سوت میکشید. حالا بازم تا ببینم نظر شما چیه؟

http://www.zone4.dk/img/33348p1_battery.jpg

http://www.zone4.dk/img/52721n95.jpg

Persian.Boy
09-07-2007, 05:59 PM
همه امکاناتی که گفتی تو k810 هست. بهترین مزیتش دوربین و اندازه جمع و جورشه. p1 گوشی محشریه ولی من خودم از گوشی های درشت خوشم نمیاد.
در ضمن دیکشنری جاوا رو همه گوشی ها قابل نصبه و مشکلی نداره.

Razel جان با تشکر از شما بابت شرکت در این بحث و نظر سنجی.

دوست عزیز صحبت های شما درست اما اینو منم میدونم که هر دوتاشون قابلیت پخش موزیک رو دارن. برای من این

نکته مهمه که کدام یک از این 2 تا کیفیت بهتری رو در پخش از طریق هندزفری و هدفون میتونه داشته باشه و با کدام یک

از این 2 میشه راحت تر آلبوه ها رو دسته بندی کرد.

در مورد دیکشنری جاوا که گفتید روی هر دو نصب میشه حرفتون درسته. چون هر 2 تا قابلیت نصب جاوا رو دارند. اما در

عمل ممکنه اینطوری نباشه. مثلا من در موبایل قبلیم که P910i بود دیکشنری جاوای انگلیسی به فارسی رو که نصب

کردم فارسی رو با زبان خرچنگ قورباغه مینوشت و چون من این زبان رو بلد نبودم همون دیکشنری رو روی w810 نصب

کردم و هیچ عیبی نداشت. فارسی رو خوب نشون میداد.

به همین دلیله که میگم دیکشنری های انگلیسی به فارسی برای نصب روی این 2 تا موبایل مشکل نداشته باشند.

چون بعد از خرید اگه بخوام پسش بدم باید از هفت خان رستم که هیچی باید 7 طبقه آسمون رو هم رد کنم تا قبول

کنند. چون اینجا گوشی رو آکبند تحویل میدن و همون چیزیه که تو کارخونه بسته بندی شده. اگر کارتونش باز بشه و

باطری و وسایلاشو از پلاستک در بیارم دیگه پس نمیگرین.:41:

Nabakhshoode
09-07-2007, 10:56 PM
اما مشکلی که ان 95 داره اینه که عمر باطریش خیلی کمه. و ماله سونی بیشتره. برای من هم چون روزی 7/8 ساعت

ممکنه با اینترنت و موبایل کار کنم این باطری نمیتونه دوام بیاره. من خودم با w810 که به اینترنت وصل میشدم 7/8

ساعته باطریش سوت میکشید. حالا بازم تا ببینم نظر شما چیه؟

اگه استفادت از موبایل زیاده گوشی های سونی بهتر نیازت رو برطرف میکنن ! به خصوص N95 باطری ضعیفی داره...که نوکیا سعی کرده تو ورژن جدید ( 8 گیگا بایتش این مشکل رو تا حدودی با تغییر باطری رفع کنه ) ...!
تو P990 ( و به طبعش P1 ) فکر نمیکنم دیکشنری انگلیسی به فارسی مشکلی داشته باشه باز دوستانی که P990 دارن بیان و نظر بدن بهتره !
راستش به نظر من گذر از P1 اگه به قیمت مناسب ( زیر 500 تومن ) برسه ( که داره میرسه ) یه جورایی سخته !
کیفیت صداشونم ( تو هندز فری ) باید تقریبا تو یه سطح باشه ... اصولا اکثر گوشی های سری K و P کیفیت صدای خوب و سری W عالی دارن !
ازونطرفم اگه دوربین واست مهم باشه با توجه به عکسایی که از P1 و K800 دیدم بدون شک K810 ( که از لحاظ سخت افزاری شبیه K800 هست ) بیشتر راضیت میکنه !
در کل P1 رو بهت پیشنهاد میکنم ! هرچند هنوز امتحانش رو پس نداده ( اگه 2-3 ماه دیگه میگرفتی اینو که امتحانشو تا حدودی پس میداد و ارونترم میشد بهتر بود ! ) ولی خوب اگه عجله داری و اهل ریسکی P1 امکانات کامل و خوبی داره ...!

seyyedi
09-08-2007, 11:19 AM
دوستان سلام
رو 990 چند تا فونت ریختم که فرااسی بخونه خطش هم قشنگه و خیلی راحت خونده میشه
فکر نمی کنم اگه دیکشنری برزم روش هم خطش عوض بشه
اینم بگم 990 به خاطر صفحه نمایشش باطری رو می خوره
امیدوارم اینم تو p1 حل شده باشه
ولی کلن p1 بهتره خیلی فکر عکس رو نکن من با 990 عکس می گیرم بعدش چاپشون می کنم کیفیتش هم طوریه که از صفحه نمایشم بزرگتر نشون میده حالا 3.2 که مطمئنا بهتره
اینم بگم از عکسهای دوربین های دیجیتال 6 مگ برا چاپ بنر استفاده میشه شما که نمی خوای عکس برا بنر بگیری که
لنز p1 با 800 تقریبا یکیه فقط فلاشش ضعیفتره اونم نه زیاد

R@R#M@N
09-08-2007, 12:53 PM
همه ی این مشکلا قابل حل هست
برای فارسی فونت میریزی
برای صدا دی اس 970 میخری
برای دوربین توی شب فلاش زنون Mx-60 میخری
و......
سونی لوازم جانبیش عالیه
بدون شک برو سراغ پ1
چون تو میخای توی اینترنت باشی باید یه گوشی با ال سی دی تاچ داشته باشی و رم بالا که پ1 هر دو رو داره
باتریشم عالیه
بدون شک پ1 بهترینه
جالب اینجاست که تو 1 ماه از آغاز فروشش هفتمین گوشی پرفروش دنیا شده (توی ماه آگوست)

Persian.Boy
09-08-2007, 04:15 PM
سلام دوستان.

من دیشب مصاحبه ای رو که با یکی از سازندگان شرکت سونی اریکسون در سوئد بنام Niklas Sivander انجام شده بود

رو از طریق سایت Youtub دیدم.

در این مصاحبه Niklas تاکید میکرد که پی1 سری مشترک b/بین M600 و سری P سونی اریکسون مخصوصا P990است.

اما در جایی که رسید به بحث بر سر لنز گوشی تاکید کرد که لنز بکار رفته در P1i همان لنزی است که در K800 از آن

استفاده شده. اما حرفی راجب K810 نزد.

یعنی لنز بکار رفته شده در K800 و K810 با همدیگه فرق دارند؟

من خودم در هیچ کدام از سایت های تحقیقاتی موبایل مطلبی رو راجب اینکه این 2 گوشی از لحاظ سخت افزاری با

هم فرق داشته باشند رو ندیدم. پس اگر لنز ک800 با ک810 فرقی نداشته باشه نتیجه میگیریم که لنز P1 هم با لنز

K810 فرقی نداره. درسته؟

مصاحبه رو میتونید از لینک زیر ببینید. البته به زیان سوئدی است.

http://youtube.com/watch?v=-MlZec_TWl4

یک مورد دیگه ای که در مصاحبه بالا بهش اشاره شده این است که وسائل جانبی که همراه این موبایل بهنگام خریدش

داده میشه بیشترین وسائلی بوده که تا کنون شرکت اریکسون در اختیار خریداران قرار داده.

از جمله وسائلی که بعنوان مثال میشه بهش اشاره کرد.

کابل شارژ شدن موبایل برای داخل ماشین.

هندزفری بلوتوٍث و هدفون مخصوص خودش.

فقط یک اشکالی که من در گوشی P1 پیدا کردم اینه که پی 1 از سرعت 802.11b برای اتصال به اینترنت از طریق

Wlan استفاده میکنه. اما گوشی N95 با سرعت 802.11b/g میتونه وصل بشه. یعنی سرعت اینترنتی بالا تر از اونچه

که P1 داره.

بهر حال پس اگر واقعا نظر اکثریت شما هم تا کنون P1 بوده پس منم میرم و پی 1 رو سفارش میدم میاد. اگر اومد و

براتون جالب بود که بدونید قسمت های مختلفش چطوری کار میکنه حتما براتون توضیح میدم.

چون اون چیزی که در سایت ها نوشته شده همیشه اون چیزی نیست که در واقعیت وجود داره.

از همه تون متشکرم که در این بحث شرکت کردید.

موفق و پیروز باشید.

seyyedi
09-08-2007, 04:31 PM
دوستان سلام
دوست عزیز من که به شما گفتم لنزشون فرق نمی کنه 800 و 810 هم همینطوره منتها چون این دو تا یکی حساب میشن اسم اون یکی رو نیاورده
وسائل جاانبی تو هر کشوری متفاوته این پکی که گفته حتما مال خود سوئده
شما که سرعت هر دو رو یکی نوشتی پس چطوری سرعت اینترنت 95 بیشتره؟؟؟؟؟
بهترین کار رو میکنی

Persian.Boy
09-08-2007, 06:15 PM
دوستان سلام
دوست عزیز من که به شما گفتم لنزشون فرق نمی کنه 800 و 810 هم همینطوره منتها چون این دو تا یکی حساب میشن اسم اون یکی رو نیاورده
وسائل جاانبی تو هر کشوری متفاوته این پکی که گفته حتما مال خود سوئده
شما که سرعت هر دو رو یکی نوشتی پس چطوری سرعت اینترنت 95 بیشتره؟؟؟؟؟
بهترین کار رو میکنی

سلام.

بله در مورد لنز های 800 و 810 درست میگید. چون فرقی ندارند اسمی ازشون نیاورده.

اما در مورد سرعت اینترنت Nokia N95 شما به آخرین حرفی که در عبارت سرعت نوشته شده دقت کنید.

N95 : 802.11b/g

P1i : 802.11b

N95 حرف G رو که دقیقا نمیدونم حرف اختصاری کدوم کلمه میتونه باشه رو داره. حالا میتونه Giga و یا هر چیز دیگری

باشه اما با کمی تحقیق کردن میشه فهمید. البته شاید امکان ارتباط اینترنت بی سیمی برای همه فراهم نباشه اما

این نباید دلیلی بشه برای اینکه این قابلیت رو برای گوشی ها نادیده بگیریم.

من هیچ گوشی از سونی اریکسون رو ندیدم که 802.11b/g سرعت داشته باشه و همه شون 802.11b هستند اما

گوشی های نوکیا مخصوصا این جدیداش و سری E از این سرعت بهرهمند هستند.

اما خوب راحت کار کردن با تاچ اسکرین رو هم که در بعضی گوشی های سونی اریکسون مانند پی 1 و 960 که بزودی

میاد رو نباید نادیده گرفت.

R@R#M@N
09-08-2007, 09:39 PM
البته به نظر من وایستا و دبلیو 960 رو بگیر
چون پ1 همچین آش دهن سوزی نیست ولی دبلیو 960 واقعآ میسوزونه

absorb3000
09-09-2007, 12:16 AM

صدرصد با چست بالا موافق:27:

zhina_gian
09-09-2007, 01:37 AM
به نظر منم صبر کن Nokia N81 رو بگیر.

واقعا تلفن عالیه. هر امکاناتی که بخوای داره. یه نگاه به امکاناتش بنداز ببین چی کم داره.

Persian.Boy
09-09-2007, 03:01 AM

سلام دوست عزیز.

من فعلا دست نگه داشتم چون میبینم که نظرات داره جالب تر میشه. منم عجله نمیکنم و صبر میکنم ببینم که جمع

نظرات به کجا میرسه.

طبق نظر شما 960 میتونه خیلی بهتر از پی1 باشه. اگر قیافه ظاهری شون رو نگاه بکنیم. در اون صورت منم نظر شما رو

دارم به نظر منم 960 شیک تر از پی1 است و کلاس بالاتری نسبت به پی1 داره. هر چند که تشخیص دادن شیک بودن هر

یک از این مبایل ها کاملا سلیقه ای است و بر میگرده به نظر شخصی اون فرد. پس من تا اینجاش با نظر شخصی شما

موافقم چون نظر شخصی منم همینه.

اما اگر از لحاظ امکانات بخواهیم این 2 گوشی رو مقایسه کنیم اونوقت سلیقه افراد نیست که تصمیم گیرنده است

بلکه امکانات و بدرد بخورتر بودن گوشیه که اون گوشی رو یک پله از اون یکی بالاتر نگه میداره.

زمانی که من این 2 تا گوشی رو باهم مقایسه کردم دیدم که از لحاظ امکانات واقعا w960 در مقابل P1i کم میاره. تنها

نقطه مثبت 960 اینه که حافظه 8 گیگابایتی داره . اما این نقطه مثبت 960 رو میشه با مموری کارت بر روی پی1 جبران

کرد. در ضمن صدای 960 چهل کاناله است اما پی1 72.

اما سرعت پردازش پی1 رو چطور میشه روی 960 جبران کرد؟

بقیه قسمت هاش رو هم در عکس زیر مشخص کردم. در ضمن اگر 960 به بازار بیاد فکر نکنم قیمتش از ان95 نوکیا

کمتر باشه تازه گرونتر هم میشه چون حافظه 8 گیگی رو روی این گوشی گذاشتند. پس تا اینجا 960 هم قیمت

خیلی گرونتری نسبت به پی1 داره و هم اینکه امکانات کمتری داره.

حالا تا نظر شما چی باشه؟

http://www.zone4.dk/img/12915w960_p1.jpg

Dr.Afzali
09-09-2007, 03:51 AM
اول كه يكي از دوستان ميگه كه پي 1 650 تومنه و برو ان 95 بگير.كه اين حرف اصلا درست نيست.اول كه پي 1 الان 510 تومنه توي شيراز بعدشم بنظر من پي 1 از ان 95 هيچ چيز كم نداره.دوربين ان 95 هم درسته كه 5 مگاست و پي 1 3.2 مگا و عوضش طبيعي ميگيره و مثل ان 95 ابرنگي نيست.يشمي رو همون يشمي ميگيره نه فسفري.و اين در حاليه كه از لحاظ حجم گوشي قابل مقايسه نيستند.من كه اصلا نميتونم ان 95 رو با اون حجم و وزن يك گوشي بدونم.نه ظاهر قشنگي داره و نه حجم و وزن درستي.ولي عوضش P1 هم زيباست و هم خوش قد و قواره به نسبت امكاناتش.ولي با توجه به خواسته هائي كه دوستمون دارن هر دو جوابگو هستند.پس اگر مشكل مالي نباشه P1 ميتونه بهتر باشه مخصوصا كه قصد استفاده از شبكه بيسيم هم داريد.در مورد دبليو 960 هم نظرم اينه كه درسته كه گوشي واقعا خوبيه ولي بنظر من شما همون P1 رو بگيري بهتره.تا وقتي كه اون بياد يك ماهي دست كم مونده و بعدشم قيمتش مطمئن باش خيلي بالاتره و دير افت ميكنه.گرفتن P1 با توجه به خواسته هاي شما و در نظر گرفتن شرايط از نظر من براي شما بهتره.اين گوشي كلاس خاص خودشو داره.در خريدش ترديد نكن.

Persian.Boy
09-09-2007, 04:06 PM
کی میدونست که P1i دارای یک GPS (راه یاب) حرفه ای و دقیق است؟

این راه یابی که روی پی1 نصبه حتی با حرف زدن از طریق گوشی راه رو به آدم نشون میده.

فیلم کوتاهی رو در مورد طرز کار این راه یاب که بر روی P1i نصب است رو میتونید از لینک زیر ببینید.

http://youtube.com/watch?v=IXVtc3doLAc

حالا فکر کنم n95 دیگه واقعا پیش P1 کم میاره. چون نه تنها پی1 همه اون چیزایی رو که ان95 داره رو داره و هم اینکه

قیمتش هم ارزونتره.

نظر شما چیه؟

نظر دوست عزیزمون Dr.Afzali که پی1 است. آیا بازم شما میگید نوکیا یا سونی اریکسون؟

R@R#M@N
09-09-2007, 04:40 PM
سلام آقای .....(پرشین بوی)
داداش دبلیو 960 خیلی سرتر از پ1 هست
حد اقل مثل اون هست با 8 گیگ مموری و البته والکمن پلیر 3 که این خودش عالیه
در ضمن مموری ام 2 2 گیگش نیومده چه برسه با 8 گیگ
ولی خوب شما اگه میخای پ1 بگیری حرفی نیست ولی من میگم دبلیو 960 از پ1 بهرته
البته من از پروسسوزش خبر ندارم همینطور از رم و رامش

SAEED_BARCELONA
09-09-2007, 04:48 PM
پست بالا تائید میشه یا حداقل اگه میخوای p1 بگیری صبر کن w960 بیاد تا درست حسابی بخوره تو سر قیمت p1 بعد بگیرش.

Persian.Boy
09-09-2007, 05:21 PM
سلام آقای .....(پرشین بوی)
داداش دبلیو 960 خیلی سرتر از پ1 هست
حد اقل مثل اون هست با 8 گیگ مموری و البته والکمن پلیر 3 که این خودش عالیه
در ضمن مموری ام 2 2 گیگش نیومده چه برسه با 8 گیگ
ولی خوب شما اگه میخای پ1 بگیری حرفی نیست ولی من میگم دبلیو 960 از پ1 بهرته
البته من از پروسسوزش خبر ندارم همینطور از رم و رامش

سلام دوست عزیز.

از نظر Walkman Touch player که روی W960 نصبه باهاتون موافقم و میشه گفت پلیری که روی این گوشی هست

شاید از پلیری که روی P1i باشه بهتر باشه. اما من یک تجربه ای رو کسب کردم به همین دلیل همیشه واکمن بودن

گوشی نیست که دلیل بهتر بودن صداش بشه.

من یک P910i الان تو خونه دارم . وقتی آهنگی رو با این گوشیم که اصل فرانسه هست گوش میدم هم کیفیت صدا داره

و هم اینکه تا آخر نمیشه صدا رو تو هدفون بالا برد چون از بس بلنده که گوش آدم رو اذیت میکنه. اما روی w810i الانم که

استفاده میکنم. همون آهنگی که روی پی910 گوش دادم رو روش ریختم و گوش دادم. کیفیت آهنگش میشه گفت

یخورده بهتر میشه اما با دستکاری اکولیزرهاش. اما باید صدا رو تا اخر بالا ببری که بشه از آهنگ لذت برد.

الانم بازم میگم که به احتمال خیلی زیاد 960 از لحاظ موزیک بهتر از پی1 میتونه باشه اما تنها دلیل برتری 960 که پلیره

نباید باعث بشه ما 200/300 هزار تومن گرونتر به یک گوشی بدیم.

پی1 همه اون چیزیایی رو که 960 داره رو داره تازه اگر عکس صفحه قبل رو ببینید میبینید که پی1 امکانات بیشتری

نسبت به 960 داره و قیمتش هم پایین تره.

اما در مورد مموری کارت>> من همین الان بر روی w810i یک مموری کارت 2 گیگابایتی روش انداختم. تازه مموری

کارتی که روی پی1 استفاده میشه Memory Stick Micro M2 استفاده میشه. اگر خبر داشته باشید این مموری کارت

ها قیمتشون نصف مموری کارت های دیگه است.

اینجا که من هستم از مموری کارت 1 گیگ هست تا 8 گیگابایتی. قیمت هاشون هم بسیار مناسبند. اگر بخوام هزینه

یک کارت 8 گیگی رو با قیمت خود گوشی پی1 حساب بکنم تازه قیمتش میشه یک N95 معمولی (نه 8 گیگی). چه

برسه به اینکه بخواهیم قیمتش رو با w960 حساب بکنیم.

http://www.mobil.se/ArticlePages/200709/04/20070904234754_MOB_Administratorer106/8g_art.jpg

حالا با توجه به اینکه با اضافه کردن یک مموری 8 گیگی یا 4 گیگی(اگه بشه و روش جواب بده) گوشی P1i فرقی با

w960 نداره و با قیمت ارزونتر هم میشه خریدش آیا به نظرتون بازم 960 مناسب تره؟

اما مشکل من اینه که تا حدود 3 ماه دیگه این ترم درسیم تموم میشه و من این گوشی رو برای انجام دادن بهتر

تکالیفم میخوام. اگه قرار باشه صبر کنم تا 960 بیاد که حدودا میشه 1 ماه دیگه و یک ماه هم باید صبر کنیم که

گوشی جا بیوفته تو بازار اونوقت ترم درسیم تموم شده. :41:

قیمت یک کارت 4 گیگابایتی: 55622 تومن حالا حدودا بگیم 57 تومن.

قیمت یک کارت 8 گیگی هم دور و بر 100 تومن

lopez
09-09-2007, 06:17 PM
دوست عزيز براي مقايسه بهتر مي توني به اين لينك بري :
http://gsm.ir/a5.asp?brandid1=5&brandid2=6&brandid3=6&phoneid1=1075&phoneid2=1240&phoneid3=1266

خوب N95 اگه گرونه به خاطر پشتيباني از HSDPA هست K850 هم پيش بيني ميشه به خاطر اين پشتيباني قيمتش حدود 100 دلار گرونتر بشه اين شبكه مربوط ميشه به نسل 3.5 كه به شما اجازه دسترسي به اينترنت به سرعت 3.5 مگابيت در ثانيه رو ميده !!! پس سخت افزار مناسب مي خواهد نهP1i اين امكان رو داره نه W960 در ضمن دوربين N95 خيلي بهتر از هر جفت اونا جواب ميده فقط پاي لنگ 95 باطريشه !!! قيمت P1 هم كه فعلا 800 تومنه اگه به نطر من بشه 500 به صرفه است ولي با اين قيمت نه!!

Persian.Boy
09-09-2007, 07:04 PM
lopez جان سلام.

COLOR][/B]

در ضمن دوربين N95 خيلي بهتر از هر جفت اونا جواب ميده

lopez عزیز راستش رو بخوای برای من دوربین 3.2 مگاپیکسلی کفایت میکنه. چون من خودم یک دوربین حرفه ای بنام

Nikon D50 رو دارم و اگر بخوام عکس پوستر و یا خانوادگی بگیرم هیچ وقت از دوربین یک گوشی استفاده نمیکنم.

دوربین گوشی رو برای عکس گرفتن از سوالات امتحان میخوام و مواقع ضروری که آدم احتیاج داره از یک دوربین

گوشی استفاده کنه. مثلا سوالات کنکورهای دانشگاهی و غیره... و این امکان رو پی1 خیلی خوب میتونه جواب بده.

بازم تا نظر شما و بقیه دوستان چی باشه؟ آیا به نظرتون پی1 با امکاناتی که داره خیلی بهتر از نوکیا و دیگر مدلهای

سونی اریکسون نیست؟ تا حالا که دوستان اکثریت به پی1 رای دادند اما چون نظرات متغیره و پیشنهاد های گوناگونی

مطرح میشه پس بهتره روش بحث بشه تا به یک نتیجه کلی برسیم.

SAEED_BARCELONA
09-09-2007, 07:26 PM
اما در مورد مموری کارت>> من همین الان بر روی w810i یک مموری کارت 2 گیگابایتی روش انداختم. تازه مموری

کارتی که روی پی1 استفاده میشه Memory Stick Micro M2 استفاده میشه. اگر خبر داشته باشید این مموری کارت

[/

اشتباه میکنی. M2 گرونترین مموری کارتهاس چون نسبت به بقیه مموریها جدیدتره.

قيمت P1 هم كه فعلا 800 تومنه اگه به نطر من بشه 500 به صرفه است ولي با اين قيمت نه!!

p1 الان حداکثر550

lopez
[B][COLOR="DarkGreen"]بازم تا نظر شما و بقیه دوستان چی باشه؟ آیا به نظرتون پی1 با امکاناتی که داره خیلی بهتر از نوکیا و دیگر مدلهای

سونی اریکسون نیست؟ تا حالا که دوستان اکثریت به پی1 رای دادند اما چون نظرات متغیره و پیشنهاد های گوناگونی

مطرح میشه پس بهتره روش بحث بشه تا به یک نتیجه کلی برسیم.

با توجه به نیازهیی که بهش اشاره کردی p1 بهترین گزینس برات.

Persian.Boy
09-10-2007, 05:38 AM
SAEED_BARCELONA راستش اینجا M2 ارزونتره. میدونم که ام2 ها کارت های بهتر و سریعتر و در عین حال کوچکتری

هستند اما با توجه به قیمت هایی که در اینترنت وجود داره M2 ارزونتر از بقیه هست. مخصوصا اگر با ظرفیت بالاش رو

خریداری کنی.

منم چون نزدیک به 90 درصد خریدهای اکترونیکی رو از اینترنت انجام میدم. بنابراین ارزونتر برام تموم میشه تا اینکه بخوام

از مغازه هایی که پول و آب و برق و حقوق کارمنداشون رو هم روی مموری کارت حساب میکنند بخرم.

پس با این حساب نظر شما هم P1 شد. منم دیگه میرم که سفارش بدم. فقط امیدوارم گوشی خوبی باشه.

با تشکر از همه تون.

DJ_IT_110
09-10-2007, 12:49 PM
شما چند وقت دیگه صبر کن تا w960 بیاد ... p1 همون p990 هست که چند تا امکانات مثل دوربین بهش اضافه شده ... ولی w960 خیلی سرتره ( اینو همه میگم ) ...

R@R#M@N
09-10-2007, 02:39 PM
سلام دوست عزیز.

از نظر Walkman Touch player که روی W960 نصبه باهاتون موافقم و میشه گفت پلیری که روی این گوشی هست

شاید از پلیری که روی P1i باشه بهتر باشه. اما من یک تجربه ای رو کسب کردم به همین دلیل همیشه واکمن بودن

گوشی نیست که دلیل بهتر بودن صداش بشه.

من یک P910i الان تو خونه دارم . وقتی آهنگی رو با این گوشیم که اصل فرانسه هست گوش میدم هم کیفیت صدا داره

و هم اینکه تا آخر نمیشه صدا رو تو هدفون بالا برد چون از بس بلنده که گوش آدم رو اذیت میکنه. اما روی w810i الانم که

استفاده میکنم. همون آهنگی که روی پی910 گوش دادم رو روش ریختم و گوش دادم. کیفیت آهنگش میشه گفت

یخورده بهتر میشه اما با دستکاری اکولیزرهاش. اما باید صدا رو تا اخر بالا ببری که بشه از آهنگ لذت برد.

الانم بازم میگم که به احتمال خیلی زیاد 960 از لحاظ موزیک بهتر از پی1 میتونه باشه اما تنها دلیل برتری 960 که پلیره

نباید باعث بشه ما 200/300 هزار تومن گرونتر به یک گوشی بدیم.

پی1 همه اون چیزیایی رو که 960 داره رو داره تازه اگر عکس صفحه قبل رو ببینید میبینید که پی1 امکانات بیشتری

نسبت به 960 داره و قیمتش هم پایین تره.

اینجا که من هستم از مموری کارت 1 گیگ هست تا 8 گیگابایتی. قیمت هاشون هم بسیار مناسبند. اگر بخوام هزینه

یک کارت 8 گیگی رو با قیمت خود گوشی پی1 حساب بکنم تازه قیمتش میشه یک N95 معمولی (نه 8 گیگی). چه

برسه به اینکه بخواهیم قیمتش رو با w960 حساب بکنیم.

حالا با توجه به اینکه با اضافه کردن یک مموری 8 گیگی یا 4 گیگی(اگه بشه و روش جواب بده) گوشی P1i فرقی با

w960 نداره و با قیمت ارزونتر هم میشه خریدش آیا به نظرتون بازم 960 مناسب تره؟

اما مشکل من اینه که تا حدود 3 ماه دیگه این ترم درسیم تموم میشه و من این گوشی رو برای انجام دادن بهتر

تکالیفم میخوام. اگه قرار باشه صبر کنم تا 960 بیاد که حدودا میشه 1 ماه دیگه و یک ماه هم باید صبر کنیم که

گوشی جا بیوفته تو بازار اونوقت ترم درسیم تموم شده.

قیمت یک کارت 4 گیگابایتی: 55622 تومن حالا حدودا بگیم 57 تومن.

قیمت یک کارت 8 گیگی هم دور و بر 100 تومن
سلام دوست عزیز
البته کیفیت صدای همه ی گوشیهای سونی عالیند و میشه گفت تو یک سطح هستند ولی بلندی صدای سری دبلیو خیلی بیشتر هست (حدود دو برابر)
ولی اگه برای شما صدای پ1 خوبه و شما رو راضی میکنه
همچنین با توجه به اینکه وقتتون هم کم هست میتونه انتخاب عالی باشه
پ1 گوشی عالی هست و فقط ضاهرش با دبلیو 960 فرق داره(البته 8 گیگ مموری که شما میگی اونجا هست و میتونی تهیه کنی (البته 8 گیگ خیلی زیاده من فک کنم همون 4 مناسب باشه) و همچنین صدای سری دبلیو که شما صدای پ 1 شما رو راضی میکنه)
پس بدون شک پ1 انتخاب عالی هست
خوشحالم که تونستیم کمکت کنیم
اگه گوشی رو گرفتی تجربه کار باهاش رو بگو
(یه سوال ؟شما در کدوم کشور هستید؟؟؟؟)

Persian.Boy
09-10-2007, 04:36 PM
سلام دوست عزیز
اگه گوشی رو گرفتی تجربه کار باهاش رو بگو
(یه سوال ؟شما در کدوم کشور هستید؟؟؟؟)

سلام. حتما این کارو میکنم و تجربه ام رو میگم. البته باید حدود یک هفته ای باهاش کار کنم تا اگر ایراداتی داشت معلوم

بشه.

در ضمن من سوئد زندگی میکنم و قیمت گوشی P1i و N95 معمولی نوکیا رو میتونید در عکس زیر ببینید. طبق بحث هایی

که شد پی1 همه امکانات ان95 بغیر از دوربین 5 مگاپیکسلی رو داره اما پی1 هم تاچ اسکرین است و نوکیا اینو نداره.

قیمت هاشون با اختلاف خیلی زیادی باهم فرق میکنند.

تازه پی1 حدود 10 ساعت تاک تایم داره اما نوکیا... :5:

http://www.zone4.dk/img/3656211111111.jpg

http://www.zone4.dk/img/17079nokia_222222.jpg

موفق باشید.

Persian.Boy
09-12-2007, 04:45 PM
سلام دوستان.

خب انتظار به پایان رسید و P1i ما هم اومد. حدود نیم ساعتی میشه که بدستم رسیده. و هنوز تو شارژه . هر وقت تموم

شد و یکم باهاش کار کردم نظرم رو در موردش میگم. اما بد نیست چند عکس رو برای کسانی که میخوان بدونند داخل

جعبه چه چیزیایی وجود داره بزارم. منم چند تا عکس گرفتم اما اگر به عکس بیشتر و یا توضیحاتی نیاز داشتید میتونید در

ادامه بحث مطرح کنید.

جالب ترین وسایلی که تا حالا تو جعبه اش دیدم سیستم GPS بود همراه با کابل شارژ کردن گوشی برای داخل ماشین.

http://www.zone4.dk/img/55085sep1i.0096.jpg

http://www.zone4.dk/img/81374sep1i.0097.jpg

http://www.zone4.dk/img/35353sep1i.0100.jpg

http://www.zone4.dk/img/87614sep1i.0098.jpg

فعلا تا اینجا از امکاناتی که همراه با گوشی هست واقعا راضی هستم. در ضمن گوشی خیلی خوش دستیه.

امیدوارم کار کردش هم خوب باشه.

فعلا تابعد..

R@R#M@N
09-12-2007, 05:07 PM
مرسی داداش
ایول که این گوشی رو انتخاب کردی
داداش با توجه به اینکه اریکسون واسه سوئد هست و اکثرآ اولین گوشیهایی که تولید میشه برای ریویو ها پشتش میزنن made in sweden گوشی شما ساخت کجاست ؟؟
البته احتمال میدم (100%) که چینی هست
میخواستم بگین که همه بچه ها بدونن که گوشیهای سونی همشون واسه چین هستند
این way finder همون GPS اش هست ؟؟؟؟
چجوری کار میکنه ؟؟؟

lopez
09-12-2007, 05:23 PM
حالا منتظر يك نقد درست وحسابي و مقايسه اي اين گوشي هستيم.:46:

اگه يه ليستي از متعلقات همراه اين گوشي بدي خيلي خوب ميشه چون بچه هايي كه قصد خريد دارن آگاه تر ميشن :10: در اين عكس ها كه به نظر من لوازم همراه اين گوشي بسيار خوب وكامل هستند حالا بايد كارايي گوشي رو ديد آيا مشكل هنگ كردن كه در 990 بود رفع شده يا نه؟؟؟

hamed1297
09-13-2007, 12:10 AM
دوست عزیز.مبارک باشه.حتما یه ریوی برامون بزارید اینجا.
با اجازتون من از عکسهایی که گذاشتین توی پرشین تولز استفاده کردم.

B L A S T E R
09-13-2007, 12:37 AM
به نظر من یه کلوپ بزن واسه این گوشی

Persian.Boy
09-13-2007, 05:52 PM
مرسی داداش
ایول که این گوشی رو انتخاب کردی
داداش با توجه به اینکه اریکسون واسه سوئد هست و اکثرآ اولین گوشیهایی که تولید میشه برای ریویو ها پشتش میزنن made in sweden گوشی شما ساخت کجاست ؟؟
البته احتمال میدم (100%) که چینی هست
میخواستم بگین که همه بچه ها بدونن که گوشیهای سونی همشون واسه چین هستند
این way finder همون GPS اش هست ؟؟؟؟
چجوری کار میکنه ؟؟؟

سلام دوست عزیز. شرمنده که دیر جواب دادم.

بله این گوشی رو درسته که من از سوئد خریدم اما هم در داخل گوشی و هم بر روی باطری آن نوشته شده ساخت

چین. البته اینم بگم که من یدونه P910i رو هم الان دارم که اونم از همین جا خریدم اما روی اون نوشته شده ساخت

فرانسه تمام شده در سوئد.

عکسی از باطری P1i

http://www.zone4.dk/img/56966sep1i.0124.jpg

اما شارژ رو میزی که همراه این گوشی بود ساخت مالزی است.

http://www.zone4.dk/img/66056sep1i.0120.jpg

گیرنده GPS هم که در داخل جعبه این گوشی بود ساخت تایوان است.:31:

way finder هم همون گیرنده GPS این گوشیه. طرز استفاده اش هم به این صورته.

1. اول بر روی آیکونی که از خود شرکت سونی اریکسون در داخل گوشی قرار داده شده کلیک میکنید تا به سرور

اصلی وصل بشه و نرم افزار مورد نیاز رو از طریق اینترنت بر روی گوشی نصب کنه.

2. زمانی که نصب شد قرار داد نامه رو تایید میکنید و شماره سریال برنامه و یا شماره تلفنتون رو بدون صفر اول وارد

میکنید.

3. مراحل نصب که تمام شد باطری گیرنده GPS رو کامل شارژ میکنید و بعد اون رو اکتیو میکنید.

4. بلوتوٍث گوشی رو فعال کرده و بگردید دنبال GPS و زمانی که پیداش کردید ارتباط رو وصل کنید.

5. چند ثانیه صبر کنید تا موقعیت شما از طریق ماهواره شناسایی بشه.

6. حتما گیرنده رو در جایی مثلا جلوی پنجره و یا جلوی شیشه ماشین قرار بدید. حتما باید از یک جایی آسمان دیده

بشه.

نکته>> این گیرنده داخل حمام کار نمیکنه. :31:

یک فیلم کوتاه از نحوه کار کردن این GPS بر روی گوشی P1i رو میتونید از لینک زیر تماشا کنید.

http://youtube.com/watch?v=IXVtc3doLAc

Persian.Boy
09-13-2007, 06:26 PM
حالا منتظر يك نقد درست وحسابي و مقايسه اي اين گوشي هستيم.:46:

اگه يه ليستي از متعلقات همراه اين گوشي بدي خيلي خوب ميشه چون بچه هايي كه قصد خريد دارن آگاه تر ميشن :10: در اين عكس ها كه به نظر من لوازم همراه اين گوشي بسيار خوب وكامل هستند حالا بايد كارايي گوشي رو ديد آيا مشكل هنگ كردن كه در 990 بود رفع شده يا نه؟؟؟

سلام.

متعلقات داخل این گوشی عبارتند از.

512MB Memory Stick Micro M2 Card

هندزفری Stereo Handsfree

شارژ رو میزی Desk Stand

Standard Battery از نوع Li-Ion 1120 mAh

2 تا مداد که یکیش داخل خود گوشیه و یکیش هم اضافی داخل جعبه است.

کاتالوگ گوشی به 4 نوع زبان مختلف.

CD مربوط به برنامه PC Suite

یک کیف از جنس جیر به رنگ مشکی.

شارژر معمولی

کابل USP برای اتصال به کامپیوتر.

اما وسائلی که به همراه این گوشی بود و ممکنه در ایران ارائه نشند اینها هستند.

گیرنده GPS همراه با کاتالوگ به چندین زبان دنیا.

شارژر داخل ماشین

حق دریافت 30 نوع کانال تلویزیونی بدون پرداخت هیچ هزینه ای تا 1 سال و از یک سال به بعد باید هر ماه 6000 تومن

پرداخت بشه تا بشه کانالهای تلویزیونی رو باهاش دید.

http://www.zone4.dk/img/36441sep1i.0119.jpg

و اما در مورد هنگ ...

دوست عزیز من تا حالا هیچ برنامه و هیچ نوع Theme بر روی این گوشی نصب نکردم. از دیروز تا الان هم که فول شارژ

بود داشتم باهاش کار میکردم. یعنی اینقدر باهاش کار کردم تا آخرش باطریش خالی شد و مجبور شدم بزنم به شارژ.

تا الان حتی گیر هم نکرده چه برسه به هنگ... اینو نه اینکه بگید چون این گوشی رو دارم این حرفو میزنم. این گوشی

دیروز به دستم رسیده و تا 14 روز میتونم ازش استفاده کنم و اگر ازش خوشم نیومد میتونم پسش بدم.

اما تا حالا هیچ هنگ کردنی رو ازش ندیدم. برنامه هاش خیلی سریع باز میشن. اینترنت بی سیمش خیلی عالی

کار میکنه.

صدای اسپیکرش w810 رو قورت میده. اما در هندزفری جلوش کم میاره.

البته من هندز فری 810 رو که روش انداختم صداش خیلی بهتر از هندزفری شد که قبلا روش بود. کیفت صدا در

هر 2 گوشی از طریق هندز فری خوبه. P1i اکولیزرهای خیلی بیشتری رو نسبت به 810 داره و کیفیت صداشم هم

خوبه اما از لحاظ بلندی صدا در هندز فری به 810 نمیرسه.

البته اینم بگم که من این آزمایش رو با Firmware اولیه گوشی پی1 آزمایش کردم. اما الان که Firmware رو آپدیت کردم

و هنوز تو شارژه امتحان نکردم ببینم که صداش تغییری کرده یا نه.

من نمیدونم که چه قسمتی از گوشی براتون مهم هست که توضیح بدم. اگر سوال دارید بپرسید . چون اینطوری

راحت تره تا اینکه من همینطوری هر چیزی به ذهنم میرسه بگم.

پس فعلا تا بعد ...

Razel
09-13-2007, 06:48 PM
Persian.Boy عزیز گوشیت مبارکت باشه.
واقعیتش من تا حالا این گوشی رو از نزدیک ندیدم یعینی اینجا هنوز نیومده ولی می خوام بخرمش.
نظرت در مورد اندازه گوشی چیه؟ شمایی که w810 استفاده می کردید چه احساسی نسبت به اندازه p1 دارید. چقدر ازش بزگتره.در ضمن اندازش در مقایسه با p990 چطوره؟
من خیلی به جمع و جور بودن گوشی اهمیت میدم برا همین این سوالا رو پرسیدم ممنون میشم اگر جواب بدید.

Persian.Boy
09-13-2007, 07:22 PM
دوست عزیز.مبارک باشه.حتما یه ریوی برامون بزارید اینجا.
با اجازتون من از عکسهایی که گذاشتین توی پرشین تولز استفاده کردم.

سلام حامد جان. مرسی.

همانطور که در صفحه قبل نیز در جواب دوستان دیگه بهش اشاره کردم شما نیز بگید که کدام قسمت گوشی براتون مهمه تا

توضیحات و نظر خودم رو در موردش بگم.

اما برای اینکه فعلا بی جواب نمونید من چند عکس رو با تنظیمات اتوماتیک با این گوشی گرفتم که میتونید در پایین

ببینید.

http://www.zone4.dk/img/62680dsc00014.jpg

سایز اصلی عکس بالا ...
http://www.zone4.dk/img/47802dsc00014.jpg

http://www.zone4.dk/img/39569dsc00003.jpg

سایز اصلی...
http://www.zone4.dk/img/10334dsc00003.jpg

این عکس پایین رو در انبار خونه گرفتم. اونجا هم هیچ لامپی رو روشن نکردم و فقط با فلش گوشی این عکس رو

گرفتم.

http://www.zone4.dk/img/96093dsc00010.jpg

سایز اصلی عکس.
http://www.zone4.dk/img/22005dsc00010.jpg

اینم یک عکس از داخل خونه. هیچ لامپی روشن نیست. تنظیمات دوربین گوشی هم بر روی اتوماتیک قرار داره.

و فلاشش هم روشن نیست.

http://www.zone4.dk/img/52447dsc00006.jpg

سایز اصلی عکس...
http://www.zone4.dk/img/60413dsc00006.jpg

هر عکس دیگه ای خواستید بگید تا اینجا بزارم. نوع عکس رو همراه با نوع تنظیماتش رو هم ذکر کنید بهتره.

اما در مورد خود گوشی و نکاتی که برای من جالب بود و شاید برای شما هم جالب باشه.

وقتی که SMS و یا پیغامی رو دریافت میکنید و هنوز به آن جواب نداده اید یک چراغ سبز در زیر گوشی شروع میکنه

به روشن و خاموش شدن. یعنی چشمک میزنه تا زمانی که شما گوشی تون رو چک کنید ببینید که چه کسی به

شما پیغام داده و یا با شما تماس گرفته.

http://www.zone4.dk/img/57704sep1i.0127.jpg

زمانی هم که گوشی رو بر روی شارژر رو میزی قرار میدید تا شارژ بشه خود چراغ خود شارژر نیز روشن. میشه.

دقت کنید که این چراغ سبز در عکس زیر مال گوشی نیست بلکه مال خود شارژر هست که روشنه.

http://www.zone4.dk/img/26161sep1i.0128.jpg

اما اگر گوشی توی شارژر رو میزی باشه و کسی بهتون زنگ بزنه و یا پیغامی فرستاده باشه و شما نتونسته باشید

اون پیغام رو چک کنید در اون صورت یک چراغ مایل به زرد رنگ در زیر گوشی شروع به چشمک زدن میکنه. اگر به

عکس زیر دقت کنید چراغ زرد رنگ رو میتونید از چراغ سبز رنگ خود شارژر تشخیص بدید.

http://www.zone4.dk/img/16791sep1i.0126.jpg

فعلا تا بعد ...

pillx
09-13-2007, 07:25 PM
بستگی به نیازت داره
من اگه بودم p1 رو انتخاب میکردم

R@R#M@N
09-13-2007, 08:12 PM
سلام دوست عزیز. شرمنده که دیر جواب دادم.

بله این گوشی رو درسته که من از سوئد خریدم اما هم در داخل گوشی و هم بر روی باطری آن نوشته شده ساخت

چین. البته اینم بگم که من یدونه P910i رو هم الان دارم که اونم از همین جا خریدم اما روی اون نوشته شده ساخت

فرانسه تمام شده در سوئد.

عکسی از باطری P1i

اما شارژ رو میزی که همراه این گوشی بود ساخت مالزی است.

گیرنده GPS هم که در داخل جعبه این گوشی بود ساخت تایوان است.

way finder هم همون گیرنده GPS این گوشیه. طرز استفاده اش هم به این صورته.

1. اول بر روی آیکونی که از خود شرکت سونی اریکسون در داخل گوشی قرار داده شده کلیک میکنید تا به سرور

اصلی وصل بشه و نرم افزار مورد نیاز رو از طریق اینترنت بر روی گوشی نصب کنه.

2. زمانی که نصب شد قرار داد نامه رو تایید میکنید و شماره سریال برنامه و یا شماره تلفنتون رو بدون صفر اول وارد

میکنید.

3. مراحل نصب که تمام شد باطری گیرنده GPS رو کامل شارژ میکنید و بعد اون رو اکتیو میکنید.

4. بلوتوٍث گوشی رو فعال کرده و بگردید دنبال GPS و زمانی که پیداش کردید ارتباط رو وصل کنید.

5. چند ثانیه صبر کنید تا موقعیت شما از طریق ماهواره شناسایی بشه.

6. حتما گیرنده رو در جایی مثلا جلوی پنجره و یا جلوی شیشه ماشین قرار بدید. حتما باید از یک جایی آسمان دیده

بشه.

نکته>> این گیرنده داخل حمام کار نمیکنه.

یک فیلم کوتاه از نحوه کار کردن این GPS بر روی گوشی P1i رو میتونید از لینک زیر تماشا کنید.
مرسی دوست عزیز (اسمت رو نگفتی!!!)
ممنون از اینکه طریقه ی کار جی پی اس رو گفتی
یه سوال درباره ی این جی پی اس
اگه تو ماشین باشی صفحه ای که روی گوشی موقعیت شما رو نشون میده رفرش میشه ؟؟؟؟
یعنی اینکه موقعیت رو با تغییر مکان نشون میده ؟؟ اگه صفحه رفرش میشه چقدر طول میکشه ؟؟؟
ضمن اینکه این جی پی اس با اینترنت کار میکنه دیگه؟؟؟؟
سلام.

متعلقات داخل این گوشی عبارتند از.

512MB Memory Stick Micro M2 Card

هندزفری Stereo Handsfree

شارژ رو میزی Desk Stand

Standard Battery از نوع Li-Ion 1120 mAh

2 تا مداد که یکیش داخل خود گوشیه و یکیش هم اضافی داخل جعبه است.

کاتالوگ گوشی به 4 نوع زبان مختلف.

CD مربوط به برنامه PC Suite

یک کیف از جنس جیر به رنگ مشکی.

شارژر معمولی

کابل USP برای اتصال به کامپیوتر.

اما وسائلی که به همراه این گوشی بود و ممکنه در ایران ارائه نشند اینها هستند.

گیرنده GPS همراه با کاتالوگ به چندین زبان دنیا.

شارژر داخل ماشین

حق دریافت 30 نوع کانال تلویزیونی بدون پرداخت هیچ هزینه ای تا 1 سال و از یک سال به بعد باید هر ماه 6000 تومن

پرداخت بشه تا بشه کانالهای تلویزیونی رو باهاش دید.

و اما در مورد هنگ ...

دوست عزیز من تا حالا هیچ برنامه و هیچ نوع Theme بر روی این گوشی نصب نکردم. از دیروز تا الان هم که فول شارژ

بود داشتم باهاش کار میکردم. یعنی اینقدر باهاش کار کردم تا آخرش باطریش خالی شد و مجبور شدم بزنم به شارژ.

تا الان حتی گیر هم نکرده چه برسه به هنگ... اینو نه اینکه بگید چون این گوشی رو دارم این حرفو میزنم. این گوشی

دیروز به دستم رسیده و تا 14 روز میتونم ازش استفاده کنم و اگر ازش خوشم نیومد میتونم پسش بدم.

اما تا حالا هیچ هنگ کردنی رو ازش ندیدم. برنامه هاش خیلی سریع باز میشن. اینترنت بی سیمش خیلی عالی

کار میکنه.

صدای اسپیکرش w810 رو قورت میده. اما در هندزفری جلوش کم میاره.

البته من هندز فری 810 رو که روش انداختم صداش خیلی بهتر از هندزفری شد که قبلا روش بود. کیفت صدا در

هر 2 گوشی از طریق هندز فری خوبه. P1i اکولیزرهای خیلی بیشتری رو نسبت به 810 داره و کیفیت صداشم هم

خوبه اما از لحاظ بلندی صدا در هندز فری به 810 نمیرسه.

البته اینم بگم که من این آزمایش رو با Firmware اولیه گوشی پی1 آزمایش کردم. اما الان که Firmware رو آپدیت کردم

و هنوز تو شارژه امتحان نکردم ببینم که صداش تغییری کرده یا نه.

من نمیدونم که چه قسمتی از گوشی براتون مهم هست که توضیح بدم. اگر سوال دارید بپرسید . چون اینطوری

راحت تره تا اینکه من همینطوری هر چیزی به ذهنم میرسه بگم.

پس فعلا تا بعد
بازم ممنون از اطلاعاتت
مدل باتری چیه ؟؟؟
???-bst
در مورد پست بعدیت هم متشکرم
کیفیت دوربینش خیلی خوب به نظر میاد
جالب اینجاست که این عکس که لینک دانلود با سایز واقعیش رو دادی حجمش 1.47 مگ هست
خیلی زیاده!!!!

Persian.Boy
09-13-2007, 09:57 PM
Persian.Boy عزیز گوشیت مبارکت باشه.
واقعیتش من تا حالا این گوشی رو از نزدیک ندیدم یعینی اینجا هنوز نیومده ولی می خوام بخرمش.
نظرت در مورد اندازه گوشی چیه؟ شمایی که w810 استفاده می کردید چه احساسی نسبت به اندازه p1 دارید. چقدر ازش بزگتره.در ضمن اندازش در مقایسه با p990 چطوره؟
من خیلی به جمع و جور بودن گوشی اهمیت میدم برا همین این سوالا رو پرسیدم ممنون میشم اگر جواب بدید.

Razel جان سلام. ممنون.

راستش اندازه گوشی نسبت به کارایی هایی که داره برای من خیلی مناسبه. یعنی میتونم بگم عالیه. خیلی خوش

دسته. کیبوردش با یک کیبورد معمولی کامپیوتر هیچ فرقی نداره. من اولش فکر میکردم تایپ کردن با این دکمه ها سخت

باشه اما وقتی که کمی باهاش کار کردم متوجه شدم که نه تنها کار کاردن باهاش خیلی راحت تره بلکه با این نوع کیبورد

میشه سریعتر کلمه ها رو تایپ کرد.

فقط من این گوشی رو به کسانی که دستهای خیلی بزرگی دارن پیشنهاد نمیکنم. مگر اینکه بخوان برای تایپ از مداد

و صفحه کیبورد داخل گوشی استفاده کنند.

وقتی که کمی با P1 کار کردم احساسم این بود که یک کامپیوتر کوچیک رو دستم گرفتم. دیگه از اون منو های ساده

ای که در 810 و خیلی گوشی های دیگه استفاده شده راحت شدم. توی اون منوهای ساده هی باید با دکمه های

بالا و پایین و چپ و راست کار میکردم اما الان صفحه لمسی یک حال دیگه داره. آدم احسای میکنه که چقدر کنترل

کردن و گشتن تو منوها چقدر براش راحت شده. مخصوصا وقتی از مدادش هم استفاده کنی.

کلا احساسم اینه که پی1 یک گوشی نیست بلکه یک کامپیوتره که ابعادش رو کوچیک کردن اما 810 یک گوشیه.

برای اینکه اندازه این گوشی بهتر بیاد دستتون چند تا عکس گرفتم براتون اینجا قرار میدم.

ٌP1i , W810i , P910i
http://www.zone4.dk/img/50036sep1i.0136.jpg

http://www.zone4.dk/img/24415sep1i.0144.jpg

http://www.zone4.dk/img/42258sep1i.0146.jpg

B L A S T E R
09-13-2007, 11:42 PM
میشه گفت p1 هم اندازه k800 هست ولی کمی پهن تر

R@R#M@N
09-13-2007, 11:44 PM
Razel جان سلام. ممنون.

راستش اندازه گوشی نسبت به کارایی هایی که داره برای من خیلی مناسبه. یعنی میتونم بگم عالیه. خیلی خوش

دسته. کیبوردش با یک کیبورد معمولی کامپیوتر هیچ فرقی نداره. من اولش فکر میکردم تایپ کردن با این دکمه ها سخت

باشه اما وقتی که کمی باهاش کار کردم متوجه شدم که نه تنها کار کاردن باهاش خیلی راحت تره بلکه با این نوع کیبورد

فقط من این گوشی رو به کسانی که دستهای خیلی بزرگی دارن پیشنهاد نمیکنم. مگر اینکه بخوان برای تایپ از مداد

وقتی که کمی با P1 کار کردم احساسم این بود که یک کامپیوتر کوچیک رو دستم گرفتم. دیگه از اون منو های ساده

ای که در 810 و خیلی گوشی های دیگه استفاده شده راحت شدم. توی اون منوهای ساده هی باید با دکمه های

بالا و پایین و چپ و راست کار میکردم اما الان صفحه لمسی یک حال دیگه داره. آدم احسای میکنه که چقدر کنترل

کلا احساسم اینه که پی1 یک گوشی نیست بلکه یک کامپیوتره که ابعادش رو کوچیک کردن اما 810 یک گوشیه.

برای اینکه اندازه این گوشی بهتر بیاد دستتون چند تا عکس گرفتم براتون اینجا قرار میدم.

ٌP1i , W810i , P910i
سلام دوست عزیز
واقعآ چقدر این گوشی جم و جوره
اصلآ فک نمیکردم انقدر کوچیک باشه
از عکسات مرسی
اگه میتونی جواب این دو تا سوالم رو بده :
1.
یعنی اینکه موقعیت رو با تغییر مکان نشون میده ؟؟ اگه صفحه رفرش میشه چقدر طول میکشه ؟؟؟
2.
بازم ممنون از اطلاعاتت
مدل باتری چیه ؟؟؟
???-bst
3 . یک سوال دیگه هم دارم
اینم اینه که هر یک کلید به سه جهت کار میکنه (منظورم اینه که مثلآ برای تایپ e باید گوشه ی سمت چپ کلید 1و بزنی و برای r باید سمت راستش رو بزنی) یا مثل دبلیو 810 هست . یعنی ضربه ای هست ؟؟؟؟

SAEED_BARCELONA
09-13-2007, 11:50 PM
دوست عزیز ممنون از توضیحاتت. خیلی کامل بود. اگه بگی صداش در چه حده دیگه حرف نداری

mostafa_khan
09-13-2007, 11:51 PM
سلام پرشین بویز عزیز...مبارکت باشه...اشالله چرخش برات بچرخه!!:46:
اقا اگه میشه از فیلمبرداریش کمی بگو...اصلا از یه تصاویر متحرک فیلم بگیر...بگذار واسه ما....لطفل حجمشم خیلی زیاد نشه..اینجا اینترنت زغالیه:46:
خودمونیم ها جوری گوشی رو توصیف میکنی که ادم اب دهنش راه می یوفته هوس میکنه فردا بره پی1 بخره:8:
شاد باشید:20:

B L A S T E R
09-13-2007, 11:51 PM
به نظر من ضربه ای هست چون نمیشه دو طرف سخته.

R@R#M@N
09-13-2007, 11:59 PM
سلام پرشین بویز عزیز...مبارکت باشه...اشالله چرخش برات بچرخه!!
اقا اگه میشه از فیلمبرداریش کمی بگو...اصلا از یه تصاویر متحرک فیلم بگیر...بگذار واسه ما....لطفل حجمشم خیلی زیاد نشه..اینجا اینترنت زغالیه
خودمونیم ها جوری گوشی رو توصیف میکنی که ادم اب دهنش راه می یوفته هوس میکنه فردا بره پی1 بخره
شاد باشید
فیلمبرداریش باید مث پ990 باشه

به نظر من ضربه ای هست چون نمیشه دو طرف سخته.
به نظر خودمم همینه

Persian.Boy
09-14-2007, 12:36 AM

سلام دوست عزیز.

راستش هنوز وقت نکردم تو ماشین امتحانش کنم. اگر امتحانش کردم توضیحات لازم رو همراه با نظر شخصیم در موردش میگم.

بازم ممنون از اطلاعاتت
مدل باتری چیه ؟؟؟
???-bst
خیلی زیاده!!!!

بله شما راست میگید. حجمش زیاده.

اما اگر به منظره ای که ازش عکس رو گرفتم دقت کنید میبینید که در اون منظره رنگ های مختلفی وجود داره. من اگر

از یک کاغذ سفید که هیچی توش نوشته نشده باشه عکس بگیرم شاید حجمش بشه حدودا600 یا 700 کیلوبایت. اما

وقتی از مناظری که انواع و اقسام وسائل و رنگ های مختلف وجود داره عکس گرفته بشه طبیعتا حجم اون عکس نیز

بالا تر میره.

این نکته در مورد همه دوربین ها صدق میکنه. یعنی این موردی که شما بهش اشاره کردید رو حتی با Nikon D50 هم

دارم. این دوربین نیمه حرفه ای هم به همین صورت عمل میکنه و به نظرم طبیعیه و نشون دهنده خوب بودن دوربینه.

مدل باتری چیه ؟؟؟

مدل باتری BST هستش. اطلاعات بیشتری رو اگه خواستید در عکس زیر معلومه. :20:

http://www.zone4.dk/img/96668sep1i.0150.jpg

3 . یک سوال دیگه هم دارم
اینم اینه که هر یک کلید به سه جهت کار میکنه (منظورم اینه که مثلآ برای تایپ e باید گوشه ی سمت چپ کلید 1و بزنی و برای r باید سمت راستش رو بزنی) یا مثل دبلیو 810 هست . یعنی ضربه ای هست ؟؟؟؟

کلید هاش 3 جهته کار میکنند. چپ و راست و فشار به داخل.

یعنی اگه چپ رو بزنیم فقط یک حرف تایپ میشه و اگر راست رو بزنیم حرف دیگه تایپ میشه و اگر کل کلید رو به داخل

فشار بدیم حرفی که بزرگتر از همه است تایپ میشه. طرز و ترتیب قرار گرفتن کلید ها مانند کیبورد معلمولی کامپیوتره

و اگر آدم در هنگام تایپ فکر این رو نکنه که با یک گوشی داره تایپ میکنه راحت میتونه تایپ کنه. یعنی باید اینجوری

فکر کنه که داره با کامپیوتر تایپ میکنه نه یک گوشی.

من خودم یک سال با کلید های w810 کار کردم و وقتی خواستم برای اولین بار با این گوشی تایپ کنم چون فکرم

هنوز پیش 810 بود قاطی میکردم. پیش خودم میگفتم اه پس این ب کجاست. هی دنبال حرف ها میگشتم تا اینکه

فهمیدم این همون کیبورد کامپیوتر خودمه. از وقتی اینجوری فکر کردم و میدونم در یک کیبورد حرف ها کجا قرار دارند

دیگه مشکلی واسه تایپ برام پیش نیومده.

http://www.zone4.dk/img/3252sep1i.0128.jpg

hamed1297
09-14-2007, 12:49 AM
بابا ایول.سنگ تموم گذاشتی.واقعا دستت درد نکنه.یه ریویو کامل گذاشتی.باز با اجازه مطالب رو توی پرشین تولز نقل قول کردم.باز ممنون.

Persian.Boy
09-14-2007, 01:05 AM
سلام پرشین بویز عزیز...مبارکت باشه...اشالله چرخش برات بچرخه!!:46:
اقا اگه میشه از فیلمبرداریش کمی بگو...اصلا از یه تصاویر متحرک فیلم بگیر...بگذار واسه ما....لطفل حجمشم خیلی زیاد نشه..اینجا اینترنت زغالیه:46:
خودمونیم ها جوری گوشی رو توصیف میکنی که ادم اب دهنش راه می یوفته هوس میکنه فردا بره پی1 بخره:8:
شاد باشید:20:

mostafa جان سلام. مرسی عزیز امیدوارم برای شما هم همیشه بچرخه. :20:

اتفاقا من عصر امروز یخورده باهاش فیلم برداری کردم. این فیلم برداری رو لا تنظیمات معمولی و پیش فرضی که داشت

انجام دادم. یعنی اصلا به تنظیماتش دست نزدم. فیلم زیر متحرک است اما چون عصر بود و اینجا هم عصر ها پشه هم

تو خیابون نمیشه پیدا کرد فقط تونستم از یک نفر که در حال صحبت کردن با موبایل بود فیلم بگیرم.

در ضمن این فیلم رو من از طبقه 4 و از بالکن گرفتم. یعنی فاصله ام با زمین خیلی زیاده. اینو از فیلم هم میشه فهمید.

فرمت فیلم رو از 3GP به AVI هم کانورت کردم تا اگر کسی نتونست 3GP رو نگاه کنه اونوقت بره سراغ فرمت AVI.

سایتی که فیلم رو در اونجا آپلود کردم قابلیت Resume هم داره. اما حجم فیلم زیاد نیست فکر کنم بتونید یک دفعه

دانلودش کنید.

فیلم با فرمت 3GP.

http://www.filesend.net/download.php?f=4452ee567f28b3805ceec7ae382c4b16

فیلم با فرمت avi

http://www.filesend.net/download.php?f=89f0a41936156a159bd1980ed2506827

اینم تمام زنگ های اورجینال P1i که روی این گوشی بود. اگر کسی خواست میتونه دانلود کنه.
http://rapidshare.com/files/55494927/SEP1_Rington_Persian.Boy.rar

حجم فایل های آپلود شده...
3GP : 3,55MB
Avi : 3,28MB
SE P1 Rington : 3,6 MB

Persian.Boy
09-14-2007, 01:06 AM
بابا ایول.سنگ تموم گذاشتی.واقعا دستت درد نکنه.یه ریویو کامل گذاشتی.باز با اجازه مطالب رو توی پرشین تولز نقل قول کردم.باز ممنون.

خواهش میکنم دوست عزیز.

اشکالی نداره هر طور خودتون دوست دارید عمل کنید. :20:

Razel
09-14-2007, 01:29 AM
Razel جان سلام. ممنون.

خیلی ممنونم ازت. p1 اونطورام که فکر میکردم درشت نیست. دستت درد نکنه بابت عکسا.

Persian.Boy
09-14-2007, 04:19 AM
دوست عزیز ممنون از توضیحاتت. خیلی کامل بود. اگه بگی صداش در چه حده دیگه حرف نداری

SAEED جان سلام.

راستش برای اینکه هم برای شما و هم برای بقیه دوستان سوال پیش نیاد و از این سردرگمی خارج بشید من یک نوع

موزیک رو با یک نوع کیفیت وارد گوشی های P1 و W810 کردم. و در هنگام پخش این موزیک از هر دوی آنها فیلم برداری

نمودم.

متاسفانه چون نصفه شبه نتونستم با دوربین فیلم برداری کنم و از وب کم استفاده کردم که راحت تر و بی در دسر تر بود.

در فیلم زیر میکروفن کاملا مشخص است که در چه نقطه ای قرار داره. یعنی فاصله گوشی ها بهنگام پخش آهنگ با

میکروفن کاملا برابرند.

اول w810 رو در فیلم نشون دادم با حداکثر صدا و بعد پی1 رو میارم و آهنگ رو باهاش پخش میکنم. اول صدای پی1

یخورده کمه که در فیلم هم نشون میده اما بعدا نشون دادم که چطور صداش رو زیاد کردم.

دیگه بستگی به خودتون داره که قضاوت کنید کدومش بیشتره. چون واسه من بلند بودن صدا زیاد مهم نیست.

http://www.zone4.dk/img/47449filme_p1_w810.jpg

این فیلم 2 دقیقه و 32 ثانیه مدت زمانشه و 3,8 MB هم حجمش.

http://www.filesend.net/download.php?f=e76f1fc38c896022b8dfca7a8853351a

اگر قادر به دانلود کردن نبودید میتونید فیلم رو بصورت آنلاین از لینک زیر که قرار میدم تماشا کنید. اما پیشنهاد میکنم

که خود فیلم رو دانلود کنید چون آنلاینش کیفیت بدتری داره.

http://www.youtube.com/watch?v=DYG4FDqwswE

R@R#M@N
09-14-2007, 03:04 PM
بله شما راست میگید. حجمش زیاده.

اما اگر به منظره ای که ازش عکس رو گرفتم دقت کنید میبینید که در اون منظره رنگ های مختلفی وجود داره. من اگر

از یک کاغذ سفید که هیچی توش نوشته نشده باشه عکس بگیرم شاید حجمش بشه حدودا600 یا 700 کیلوبایت. اما

وقتی از مناظری که انواع و اقسام وسائل و رنگ های مختلف وجود داره عکس گرفته بشه طبیعتا حجم اون عکس نیز

بالا تر میره.

این نکته در مورد همه دوربین ها صدق میکنه. یعنی این موردی که شما بهش اشاره کردید رو حتی با Nikon D50 هم

دارم. این دوربین نیمه حرفه ای هم به همین صورت عمل میکنه و به نظرم طبیعیه و نشون دهنده خوب بودن دوربینه.

مرسی دوست عزیز
درست میگید (البته من بالاترین حجم عکسی که با ک800 گرفتم 1.8 مگ بود که توشب . توی کوچه از خواهرم گرفتم)
مدل باتری BST هستش. اطلاعات بیشتری رو اگه خواستید در عکس زیر معلومه.
مدلش bst-40 هست
خیلی باتری قوی داره (1120 میلی آمپر)
کلید هاش 3 جهته کار میکنند. چپ و راست و فشار به داخل.

یعنی اگه چپ رو بزنیم فقط یک حرف تایپ میشه و اگر راست رو بزنیم حرف دیگه تایپ میشه و اگر کل کلید رو به داخل

فشار بدیم حرفی که بزرگتر از همه است تایپ میشه. طرز و ترتیب قرار گرفتن کلید ها مانند کیبورد معلمولی کامپیوتره

و اگر آدم در هنگام تایپ فکر این رو نکنه که با یک گوشی داره تایپ میکنه راحت میتونه تایپ کنه. یعنی باید اینجوری

فکر کنه که داره با کامپیوتر تایپ میکنه نه یک گوشی.

من خودم یک سال با کلید های w810 کار کردم و وقتی خواستم برای اولین بار با این گوشی تایپ کنم چون فکرم

هنوز پیش 810 بود قاطی میکردم. پیش خودم میگفتم اه پس این ب کجاست. هی دنبال حرف ها میگشتم تا اینکه

فهمیدم این همون کیبورد کامپیوتر خودمه. از وقتی اینجوری فکر کردم و میدونم در یک کیبورد حرف ها کجا قرار دارند

دیگه مشکلی واسه تایپ برام پیش نیومده.
ایول
پس کار باهاش راحته
در واقع همون کیبورد پ990 هست که برای هر 3 کلید 1 کلید استفاده کردند که خیلی بهتر شده (چون واقعآ دکمه های پ990 خیلی کوچیک بود و من اصلآ نتونستم باهاش کرا کنم)

ریویوو صدات رو هم دارم دان میکنم

Nabakhshoode
09-14-2007, 08:36 PM
واقعا ممنون پرشین بوی جان رویوی کاملی گذاشتی !
اگه ممکنه در مورد میزان نگه داری شارژ توسط گوشیت ( با توجه به میزان استفاده ی روزانت از گوشی ) یه توضیحی بده ! خلاصه اینکه خوب شارژ نگه میداره یا نه ؟

B L A S T E R
09-14-2007, 09:09 PM
پس صدای p1 بیشتره
چه عجب

mostafa_khan
09-14-2007, 09:41 PM
اگه ممکنه در مورد میزان نگه داری شارژ توسط گوشیت ( با توجه به میزان استفاده ی روزانت از گوشی ) یه توضیحی بده ! خلاصه اینکه خوب شارژ نگه میداره یا نه ؟
خصوصیات باطریش که نشون میده یه باطری خیلی خوبه...با توجه به خصوصیات باطری و البته خصوصیات گوشی که میزان باطری زیادی رو لازم داره...حدس من 2 روز نگه داشتن باطری با مقدار مناسبی کار با گوشی هست..نه اینکه گوشی یه جا افتاده باشه و اصلا کار نکرده باشه باش.....پرشین بویز عزیز لطفا یه تحقیقی کن...ببین چطوریاست
پس صدای p1 بیشتره
چه عجب

این رو خوب گفتی:46:

Nabakhshoode
09-15-2007, 10:41 AM
خصوصیات باطریش که نشون میده یه باطری خیلی خوبه...با توجه به خصوصیات باطری و البته خصوصیات گوشی که میزان باطری زیادی رو لازم داره...حدس من 2 روز نگه داشتن باطری با مقدار مناسبی کار با گوشی هست..نه اینکه گوشی یه جا افتاده باشه و اصلا کار نکرده باشه باش.....پرشین بویز عزیز لطفا یه تحقیقی کن...ببین چطوریاست

درسته خصوصیات باطری اینو نشون میده و همینطور سابقه ی خوب سونی تو زمینه ی باطری و... ! ولی خوب اگه میزان دقیقش نگه داری شارژش رو پرشین بوی بگه که دیگه عالیه !

Persian.Boy
09-15-2007, 03:37 PM

سلام. خواهش میکنم.

در مورد باطریش اگه بخوام همینطوری نظر بدم میتونم بگم که عالیه و نسبت به اینکه صفحه نمایش بزرگی داره باطری

رو خوب نگه میداره. از دومین شارژش الان 24 ساعت گذشته و با وجود اینکه در این 24 ساعت متوسط باهاش کار کردم

فقط 20 درصد از باطریش مصرف شده.

اما اگر بخواهید میزان دقیق مصرف باطریش رو بدونید باید صبر کنید که این مقدار باطری که فعلا باقی مونده خالی بشه

و بعد از یک شارژ کامل نتیجه رو بررسی کنم.

فقط موندم شما از چه لحاظ میخواهید بدونید که میزان مصرف باطریش چقدره؟ پخش موزیک. پخش فیلم بصورت مداوم و

یا چیزیای دیگه. چون هر کدوم از اینا مصرف باطری جداگونه ای دارند. طبیعتا نگاه کردن یک فایل تصویری متحرک توسط

این گوشی میزان بیشتری باطری مصرف میکنه نسبت به اینکه بخوایم باهاش موزیک گوش بدیم و یک اینکه فقط

کارهای معمولی یک گوشی رو باهاش انجام بدیم.

پس شما اول خواسته تون رو بگید تا منم اگه تونستم امتحانش کنم.

Nabakhshoode
09-15-2007, 04:58 PM
فقط موندم شما از چه لحاظ میخواهید بدونید که میزان مصرف باطریش چقدره؟ پخش موزیک. پخش فیلم بصورت مداوم و

یا چیزیای دیگه. چون هر کدوم از اینا مصرف باطری جداگونه ای دارند. طبیعتا نگاه کردن یک فایل تصویری متحرک توسط

این گوشی میزان بیشتری باطری مصرف میکنه نسبت به اینکه بخوایم باهاش موزیک گوش بدیم و یک اینکه فقط

کارهای معمولی یک گوشی رو باهاش انجام بدیم.

پس شما اول خواسته تون رو بگید تا منم اگه تونستم امتحانش کنم.

والا میخوام بدونم با یه استفاده ی روتین مثلا روزانه : 1 ساعت گوش کردن به آهنگ + 30 دقیقه مکالمه + 20-30 تا اس ام اس چند روز دووم میاره باطریش ؟
بازم ممنون از جوابایه دقیقت !

Razel
09-16-2007, 03:56 PM
persianboy عزیز یک سوال داشتم و اون اینه که آیا دوربین p1 هم مثل k810 لرزش گیر داره یا نه؟ حتما اتو فوکوس هم هست دیگه؟

Phoenix
09-16-2007, 08:41 PM
Persian.Boy جان یه سئوالم من داشتم، این گوشی Picture massege هم میگیره یا نه ؟

ممنون

Persian.Boy
09-17-2007, 02:48 PM
persianboy عزیز یک سوال داشتم و اون اینه که آیا دوربین p1 هم مثل k810 لرزش گیر داره یا نه؟ حتما اتو فوکوس هم هست دیگه؟

بله Aoutofocus داره. اما در مورد لرزش گیز خبری ندارم.

در صفحه 3 یا 4 همین تایپک لینک مصاحبه ای رو گذاشتم که در اونجا گفته شده لنز بکار رفته شده در این گوشی همان

لنز ک800 و ک810 است.

Persian.Boy جان یه سئوالم من داشتم، این گوشی Picture massege هم میگیره یا نه ؟

ممنون

منظور شما همان MMS است؟

چون عکس رو فقط میشه از طریق MMS فرستاد و برای این کار هم گوشی احتیاج به این داره که بتونه از طریق خطی که

روشه به اینترنت وصل بشه. هم خطوط GSM و هم 3G این قابلیت رو دارند.

دریافت اون عکس هم روی همه گوشی هایی که قابلیت دریافت MMS رو دارند کار میکنه. حتی پی910 میتونه دریافت

بکنه چه برسه به پی1.

Persian.Boy
09-17-2007, 05:22 PM
پشتیبانی از زبان فارسی در مرورگر اینترنتی P1

تا الان 5/6 تا سایت فارسی رو از طریق این گوشی باز کردم و با هیچ کدومشون مشکلی نداشته. این عکس ها رو برای

کسانی که میخواهند بدونند باز شدن صفحات اینترنتی از طریق این گوشی به چه شکلی انجام میشه اینجا قرار میدم.

مرورگری که در این گوشی نصب شده Opera 8.6 میباشد.

http://www.zone4.dk/img/10956tavalode_martia_2007.0198.jpg

http://www.zone4.dk/img/97894tavalode_martia_2007.0191.jpg

فعلا تا بعد .. :20:

B L A S T E R
09-17-2007, 05:37 PM
ایول خیلی جالبه این تاپیک

Phoenix
09-17-2007, 08:45 PM
"

منظور شما همان MMS است؟

چون عکس رو فقط میشه از طریق MMS فرستاد و برای این کار هم گوشی احتیاج به این داره که بتونه از طریق خطی که

روشه به اینترنت وصل بشه. هم خطوط GSM و هم 3G این قابلیت رو دارند.

دریافت اون عکس هم روی همه گوشی هایی که قابلیت دریافت MMS رو دارند کار میکنه. حتی پی910 میتونه دریافت

بکنه چه برسه به پی1.

نه منظورم همون Picture massege هائی هست که از طریق SMS فرستاده میشه معمولا هر کدومشونم 3 تا SMS میشن، P990 نمیتونه اینارو دریافت کنه میخواستم ببینم تو این گوشی میشه ازینا گرفت یا فرستاد ؟

بازم ممنون

Ali-ss
09-17-2007, 09:49 PM
تا حالا ندیده بودم کسی اینقدر زیبا و جذاب وشیرین و در عین حال به صورت حرفه ای در مورد یک گوشی توضیح بده واقعا دست مریزاد
پیشنهاد می کنم یک تاپیک با عنوان P1 برنید و ارسالهای این دوستمو ن رو در صفجه 1 تاپیک خلاصه کنید تا همه استفاده ببرند

ali racer
09-17-2007, 11:31 PM
پشتیبانی از زبان فارسی در مرورگر اینترنتی P1

تا الان 5/6 تا سایت فارسی رو از طریق این گوشی باز کردم و با هیچ کدومشون مشکلی نداشته. این عکس ها رو برای

کسانی که میخواهند بدونند باز شدن صفحات اینترنتی از طریق این گوشی به چه شکلی انجام میشه اینجا قرار میدم.

مرورگری که در این گوشی نصب شده Opera 8.6 میباشد.

http://www.zone4.dk/img/10956tavalode_martia_2007.0198.jpg

http://www.zone4.dk/img/97894tavalode_martia_2007.0191.jpg

فعلا تا بعد .. :20:

اقا دستت درد نکنه

فقط
3 تا سوال داشتم
1.قیمت و گارانتی
2.میزان بلندی اسپیکر گوشی در مقایسه با n95
3. مشکل بازبان فارسی

Razel
09-18-2007, 12:29 AM
بله Aoutofocus داره. اما در مورد لرزش گیز خبری ندارم.

در صفحه 3 یا 4 همین تایپک لینک مصاحبه ای رو گذاشتم که در اونجا گفته شده لنز بکار رفته شده در این گوشی همان

لنز ک800 و ک810 است.

فکر نکم لرزش گیر ربطی به لنز داشته باشه این امکان به قدرت و سرعت پردازش خود گوشی ربط داره .(البته این نظر منه و شایدم درست نباشه) در k750 یا w810 با کوچکترین حرکت دست شاهد تاری عکس بودیم ولی دوستم که k810 داشت در حال تکان دادن گوشی (نه لرزیدن) یک عکس گرفت که کوچکترین افت کیفیت و تاری نداشت .

اگر برای شما امکان داره یه تستی بکنید و ما رو هم در جریان بذارید.

خیلی ممنون .

Persian.Boy
09-18-2007, 08:53 PM
فکر نکم لرزش گیر ربطی به لنز داشته باشه این امکان به قدرت و سرعت پردازش خود گوشی ربط داره .(البته این نظر منه و شایدم درست نباشه) در k750 یا w810 با کوچکترین حرکت دست شاهد تاری عکس بودیم ولی دوستم که k810 داشت در حال تکان دادن گوشی (نه لرزیدن) یک عکس گرفت که کوچکترین افت کیفیت و تاری نداشت .

اگر برای شما امکان داره یه تستی بکنید و ما رو هم در جریان بذارید.

خیلی ممنون .

Razel جان سلام.

این موردی رو که شما مطرح کردید رو چندین بار تست کردم و جواب منفی بود. یعنی در هنگام عکس گرفتن حتما باید

دوربین رو ثابت روی اون تصویری که میخواهید عکس بگیرید نگه دارید در غیر این صورت تصویر تار میشه.

Persian.Boy
09-18-2007, 09:06 PM
والا میخوام بدونم با یه استفاده ی روتین مثلا روزانه : 1 ساعت گوش کردن به آهنگ + 30 دقیقه مکالمه + 20-30 تا اس ام اس چند روز دووم میاره باطریش ؟
بازم ممنون از جوابایه دقیقت !

Nabakhshoode جان این مورد شما رو هم تست کردم.

بعد از اینکه باطریش کاملا خالی شد زدم که کامل شارژ بشه. بعد از شارژ شدن کامل هیچ کاری نکردم بغیر از موارد پایین.

2 ساعت صحبت کردن از طریق خود گوشی

1 ساعت و 30 دقیقه گوش دادن به موزیک از طریق هندزفری با 90 درصد صدا.

20 دقیقه گشتن و گذار در اینترنت.

نکته >> من برای صحبت کردن از خط 3G استفاده کردم. این خطوط مصرف خیلی خیلی بالاتری نسبت به خطوط ساده

GSM دارند.

نتایج ...

2 ساعت صحبت کردن >> 35% باطری رو خالی کرد.

1 ساعت و نیم موزیک >> حدودا 8 تا 10 درصد باطری رو خالی کرد.

20 دقیقه گشتن در اینترنت >> 2 تا 3 درصد باطری رو خالی کرد.

وقتی که مقدار باقی مانده باطری رو چک کردم زده بود 53%

همانطور که از نتایج مشخصه صحبت کردن با گوشی اونم با خطوط 3G بیشتر از هر چیز دیگه ای باطری رو خالی

میکنه.

Persian.Boy
09-18-2007, 09:15 PM
اقا دستت درد نکنه

فقط
3 تا سوال داشتم
1.قیمت و گارانتی
2.میزان بلندی اسپیکر گوشی در مقایسه با n95
3. مشکل بازبان فارسی

سلام دوست عزیز . لطفا بحث هایی رو که در صفحات قبل انجام شده رو مرور کنید تا به اکثر جواب سوالاتتون برسید.

اما فعلا تا حدودی جواب سوالاتتون اینها هستند.

1. در دست ندارم به صفحات قبل مراجعه بکنید و مطالب رو بخونید متوجه میشید.

2. قبلا مقایسه شده و نتایج هم گذاشته شده. صفحات قبل...

3. از چه لحاظ؟ من که عکسی رو براتون گزاشتم که در باز کردن صفحات اینترنت فارسی مشکلی نداره. اما اگر منظورتون

از لحاظ دریافت SMS های فارسی است راستش تا حالا امتحان نکردم. چون خودم اصلا به اس ام اس فارسی احتیاجی

ندارم و اگر هم داشته باشم اینجا کسی نیست که بشینه فارسی تایپ کنه.

اما تا جایی که میتونم حدس بزنم تمام سری P سونی اریکسون تا بحال با اس ام اس های فارسی مشکل داشتند.

برای اینکه این نکته هم روشن بشه اشکالی نداره به یکی میگم اس ام اس فارسی برام بفرسته تا ببینم مشکلی

وجود داره یا نه.

Nabakhshoode
09-18-2007, 09:55 PM
2 ساعت صحبت کردن >> 35% باطری رو خالی کرد.

1 ساعت و نیم موزیک >> حدودا 8 تا 10 درصد باطری رو خالی کرد.

20 دقیقه گشتن در اینترنت >> 2 تا 3 درصد باطری رو خالی کرد.

وقتی که مقدار باقی مانده باطری رو چک کردم زده بود 53%

همانطور که از نتایج مشخصه صحبت کردن با گوشی اونم با خطوط 3G بیشتر از هر چیز دیگه ای باطری رو خالی

میکنه.

اولا بازم ممنون پرشین بوی جان !
ثانیا فوق العادس ! من در مورد 5700 که خودم داشتم و فروختم مثال میزنم :
در صورتی که باهاش 2 ساعت تو شبکه GSM صحبت میکردم و 20-30 تا اس ام اس میفرستادم و 2 ساعت هم موزیک گوش میدادم بیشتر از 80 درصد باطریش مصرف میشد ( تازه مکالمه ی شما تو شبکه ی 3G بوده ) ...
اصولا سونی تو باطری و مصرف انرژی بهتر از برندایه دیگه کار میکنه ( البته این فقط در مورد گوشی های سونی نیست در مورد MP3 Player هاش هم صدق میکنه ) !

Persian.Boy
09-18-2007, 10:12 PM
n95
3. مشکل بازبان فارسی

خودم دست به کار شدم و یه سری آزمایشات رو روی گوشی P1 انجام دادم.

جهت این منظور اومدم و در کامپیوتر از طریق مایکروسافت ورد 2007 یک جمله فارسی با یک نوع فونت مخصوص و با رنگ

های مختلف نوشتم. فایل ورد را بافرمت Word 97-2003 یعنی همون doc. معمولی ذخیره کردم.

بعد اومدم و فایل ذخیره شده رو به PDF تبدیل کردم. پس تا الان 2 نوع فایل ذخیره شده جهت انتقال به گوشی بر روی

دسکتاپ خودم دارم.

بعد از تمام شدن کارم و خوردن یک چایی ... اومدم و فایل ها رو به داخل مموری کارت انتقال دادم. چون میترسیدم گوشیم

هنگ کنه یا بلایی سرش بیاد واسه همین اون فایل ها رو به خود گوشی انتقال ندادم بلکه به مموری کارتش انتقال

دادم تا اگر چیزی هم شد بتونم کارتو در بیارم.

بعد از انتقال دادم فایل ها رفتم که اونا رو باز کنم. اما با تعجب دیدم که خیلی خیلی روان بدون هیچ گیری هم فایل

PDF رو قشنگ باز کرد. و هم اینکه فایل Word رو. نتایجش رو میتونید در عکس های زیر ببینید.

http://www.zone4.dk/img/72046p1_persian_pdf.0200.jpg

http://www.zone4.dk/img/12280p1_persian_pdf.0205.jpg

باز کردن فایل word

http://www.zone4.dk/img/97413p1_persian_pdf.0207.jpg

خب تا الان متوجه شدم که شما از هر فونتی در پی دی اف کردن نوشته هاتون استفاده بکنید با همان فونت و همان

رنگ نیز در داخل گوشی باز میشه.

اما اگر متن نوشته شده تون با فرمت doc رو که با فونت مخصوصی نوشتید در داخل گوشی باز کنید با فونت معمولی باز میشه. اما

رنگ و دیگر مسائل مربوط از لحاظ نوع سایزش هیچ تغییری نمیکنه. شما حتی میتونید متنی رو که با فرمت doc در

داخل گوشی تون باز کردید رو کپی کنید. ویرایش کنید و یا قسمت هایی از اون رو پاک کنید.

برای اینکه یک آزمایش دیگه انجام بدم اومدم و متن فارسی تایپ شده در ورد رو که توسط گوشی باز کرده بودم رو

کپی کردم و در محل تایپ اس ام اس وارد کردم.

نتیجه اش این شد که در پایین میتونید مشاهده کنید.

http://www.zone4.dk/img/64264p1_persian_pdf.0212.jpg

تا بعد ... :20:

ali racer
09-19-2007, 12:30 AM
خودم دست به کار شدم و یه سری آزمایشات رو روی گوشی P1 انجام دادم.

جهت این منظور اومدم و در کامپیوتر از طریق مایکروسافت ورد 2007 یک جمله فارسی با یک نوع فونت مخصوص و با رنگ

های مختلف نوشتم. فایل ورد را بافرمت Word 97-2003 یعنی همون doc. معمولی ذخیره کردم.

بعد اومدم و فایل ذخیره شده رو به PDF تبدیل کردم. پس تا الان 2 نوع فایل ذخیره شده جهت انتقال به گوشی بر روی

دسکتاپ خودم دارم.

بعد از تمام شدن کارم و خوردن یک چایی ... اومدم و فایل ها رو به داخل مموری کارت انتقال دادم. چون میترسیدم گوشیم

هنگ کنه یا بلایی سرش بیاد واسه همین اون فایل ها رو به خود گوشی انتقال ندادم بلکه به مموری کارتش انتقال

دادم تا اگر چیزی هم شد بتونم کارتو د