View Full Version : کلوپ P1
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
talebi128
04-08-2008, 11:09 AM
zhina_gian عزیز میشه جوابمو بدی؟
talebi128
04-08-2008, 11:12 AM
zhina_gian جواب سوالامو
نمی دیییییییییییییییییییییییی ییییییییییی؟
talebi128
04-08-2008, 11:30 AM
سلام میشه بگین p1 به چند صورت به اینترنت میتونه وصل بشه ؟
تک تک توضیح بدین؟
saeid127
04-08-2008, 02:20 PM
تک تک توضیح بدین؟
یه روشش استفاده از GPRS ایرانسل هستش:46:
یه راهش هم استفاده از اینترنت بی سیم(وایرلس)یا همون wlan هست.
carnation
04-08-2008, 02:30 PM
جواب من چی شد؟ راستی کسایی که تازه خریدن شارژ رومیزی توی پک گوشی هست؟ من از یه جا سوال کردم
گفت شارژ رومیزی توی پکشه!
mohammad_0624
04-08-2008, 02:33 PM
میشه که منو فینگیلیش باشه ولی اس ام اس فارسی نوشت؟
نه عزیز جان متاسفانه؟؟؟؟؟؟
mohammad_0624
04-08-2008, 02:39 PM
ولی محمد جان فکر نکنم اینطور باشه.آخه یکی از مزایای فریمور خاورمیانه همون فارسی دار بودنش هست.واسه اونها نباشه واسه کجا بگذارن؟
حامد جان من قبلا با فریم خاورمیانه ابدیت کرده بودم .زبان فارسی هم نصب کردم ولی در تماسها گوشی ری استارت میشد ولی باworld2 مشکلات دوربین و منو فارسی حل شد الان کلی با گوشیم حال میکنم....:40:
mohammad_0624
04-08-2008, 02:43 PM
اگر فریمور جدید مشکلی نداره به نظر من به سی دی ای گوشی دست نزنید. همون فریمور خودتون رو آپدیت کنید.
البته من نمیدونم گوشیتون گارانتی داره یا نه اما 2 حالت وجود داره.
1 >> بعد از آپدیت گوشی تون مشکلی پیدا نمیکنه و کاملا مشکل آنتن دهی و بقیه چیزاش حل میشه.
2>> گوشی مشکل پیدا میکنه و اون یه ذره آنتنی رو هم که تا دیروز داشت دیگه اونم نداره. اگر این طوری بشه
باز شما 2 راه دارید.
1. گوشی تون گارانتی داره و میدید براتون درستش میکنند.
2. گوشی تون گارانتی نداره و اگر هم داره اصلا بهتون جواب نمیدن و شما مجبور میشید CDA گوشی رو به WG تغییر
بدید و گوشی تون رو با این بار با فریمور World Generic2 آپدیت کنید تا درست بشه.
پس تا اینجا به نظر من اول خوب در مورد نحوه عوض کردن سی دی ای تحقیق کنید و بعد گوشی تون رو با سی دی
ای خاورمیانه آپدیت کنید تا اگر مشکلی پیش اومد راه حلی براتون وجود داشته باشه.
من این همه در مورد فریمورد در 2 صفحه قبل توضیح دادم. عزیزان بر روی فریمور خاورمیانه و فریمورهایی که
اسمشون رو در پست قبلیم بردم فارسی کاملا نصب میشه.
مرسی عزیز جان اطلاعات شما دقیقه....:11:
carnation
04-08-2008, 04:38 PM
نه عزیز جان متاسفانه؟؟؟؟؟؟
چه بد!!!:41: با منوی فارسی حال نمیکنم!!!:13: ولی از این گوشی گزشتنم نمیشه!!! فعلا منتظریم ببینیم چی
میشه!! به نظرتون چی کار کنم؟
hamid00009
04-08-2008, 04:40 PM
جواب من چی شد؟ راستی کسایی که تازه خریدن شارژ رومیزی توی پک گوشی هست؟ من از یه جا سوال کردم
گفت شارژ رومیزی توی پکشه!
آره شارژر رومیزی داره
hamid00009
04-08-2008, 04:44 PM
گوشی من تمام منوها انگلیسی ولی هر کجای گوشی مثل نام افراد برای تماس وsms میتونم فارسی یا انگلیسی بنویسم
راستی یه سوااااااااال ؟؟؟ صفحه p1 ضد خش یعنی در اثر استفاده زیاد از قلم خش بر نمیداره؟؟؟؟
carnation
04-08-2008, 11:38 PM
گوشی من تمام منوها انگلیسی ولی هر کجای گوشی مثل نام افراد برای تماس وsms میتونم فارسی یا انگلیسی بنویسم
راستی یه سوااااااااال ؟؟؟ صفحه p1 ضد خش یعنی در اثر استفاده زیاد از قلم خش بر نمیداره؟؟؟؟
چه خوب:20: پس چرا بعضیا میگن نمیشه !!؟
hamed1297
04-08-2008, 11:56 PM
آموزش استفاده از اینترنت کامپیوتر در P990 بوسیله Wi-Fi
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!
نحوه اتصال BT PAN گوشی های UIQ 3 به کامپیوتر برای به اشتراک گذاشتن اینترنت
منبع:!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!
hamed1297
04-09-2008, 12:13 AM
کسی آموزش آپدیت رو به صورت Pdf یا به صورت تصویری نداره؟
Mr.K2
04-09-2008, 12:30 AM
سلام دوستان ...
یه سوال داشتم ...
میخواستم ببینم مثل نوکیا که کد ( دکمه روشن + سبز + * + 3 ) رو برای فرمت کامل میزنند ...
میخواستم بدونم همچین کدی برای دبلیو 950 یا پی1 چیه که بشه کامل فرمتش کرد ؟؟
hamed1297
04-09-2008, 12:54 AM
برای فرمت مموری داخلی:
جاگ دیال بالا /ستاره/2 بار پایین /ستاره/پایین /ستاره.
برای فرمت مموری خارجی:
cpanel>other>format...
برای reset گوشی:
cpanel>other>master reset
talebi128
04-09-2008, 09:17 AM
hamed1297 عزیز ازت ممنونم که جوابمو دادی .
خیلی دوست دارم
:10: شیوا:40:
hamid00009
04-09-2008, 01:06 PM
چه خوب:20: پس چرا بعضیا میگن نمیشه !!؟
نمیدونم از من که اینطوری تازه وقتی یه چیزی میخای بنویسی مثلا ( حمید ) ح را که بنویسی بقیه کلمات را پیش بینی میکند مینویسه ( حس . حمید . حمیرا و ...) بعد خودت حمید را انتخاب میکنی.
hamid00009
04-09-2008, 01:08 PM
دوستان لطفا یکی به من بگه صفحه p1 ضد خش ؟؟؟؟؟ آخه میخام برچسب روی صفحه را بکنم . همون اول که گرفتمش قلمش روی برچسب روی صفحه نمایش خط انداخت.
zhina_gian
04-09-2008, 01:37 PM
دوستان لطفا یکی به من بگه صفحه p1 ضد خش ؟؟؟؟؟ آخه میخام برچسب روی صفحه را بکنم . همون اول که گرفتمش قلمش روی برچسب روی صفحه نمایش خط انداخت.
من نزدیک 8 ماهی میشه که از گوشیم استفاده میکنم و اکثر کارهام رو هم بیشتر با قلم اون انجام میدم. مگر اینکه
در حال راه رفتن باشم. تا حالا حتی یدونه خش کوچیک هم روی صفحه اش ندیدم.
اگر از قلم اصلی و اورجینال خود گوشی استفاده میکنید نگران نباشید. اما اگر قلم رو بهتون انداختن و نوکش تیز تر
از اون چیزی هست که فکرشو میکنید اونوقت باید مواظب باشید.
البته اینم بگم که هر وقت با گوشیم کاری ندارم و یا میخوام بزارم تو کیفم و یا تو جیبم همیشه میزارمش تو کیف
خودش تا با وسائل دیگه مانند کلید و سکه و اشیائ تیز برخورد نکنه.
تا الان هم مثل روز اولش مونده. کلا بستگی داره چقدر سلیقه نگه داشتن گوشی داشته باشید :31:
hamid00009
04-09-2008, 03:01 PM
من نزدیک 8 ماهی میشه که از گوشیم استفاده میکنم و اکثر کارهام رو هم بیشتر با قلم اون انجام میدم. مگر اینکه
اگر از قلم اصلی و اورجینال خود گوشی استفاده میکنید نگران نباشید. اما اگر قلم رو بهتون انداختن و نوکش تیز تر
البته اینم بگم که هر وقت با گوشیم کاری ندارم و یا میخوام بزارم تو کیفم و یا تو جیبم همیشه میزارمش تو کیف
تا الان هم مثل روز اولش مونده. کلا بستگی داره چقدر سلیقه نگه داشتن گوشی داشته باشید :31:
ممنون فکر کنم باید یه محافظ براش بگیرم
talebi128
04-09-2008, 09:32 PM
میشه بگین wlan کامپیتر را باید از کجا فعال کنم؟
talebi128
04-09-2008, 09:33 PM
cda خاورمیانه چنده ؟
talebi128
04-09-2008, 09:35 PM
آقا saeid 127 میشه جواب 2 تا سوال بالا رو بدی؟
majid134
04-09-2008, 10:38 PM
خش گیر و قابش خیلی بد گیر می یاد یا اصلا نیست :41:
hamed1297
04-09-2008, 11:22 PM
میشه بگین wlan کامپیتر را باید از کجا فعال کنم؟
اگر داشته باشه معمولا با یک دکمه که همچین شکلی کنارش هست فعال میشه.
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:jXRaKXDExe5jdM:http://lightbytes.undefined2.com/images/wifi.gif
من واسه گوشیم یکدونه از این محافظهای LCD گرفتم .یکم سایزش بزرگ بود که خودم چیدم و اندازش کردم.
hamed1297
04-09-2008, 11:27 PM
F-Secure Mobile SecurityTM for UIQ
روز از لینک زیر دانلود کنید:
http://www.slashphone.com/media/data/766/fsecure.jpg
واسه بقیه گوشی ها:
carnation
04-10-2008, 12:36 AM
نمیدونم از من که اینطوری تازه وقتی یه چیزی میخای بنویسی مثلا ( حمید ) ح را که بنویسی بقیه کلمات را پیش بینی میکند مینویسه ( حس . حمید . حمیرا و ...) بعد خودت حمید را انتخاب میکنی.
چه خوب :46: گوشی شما از کدوم گروهه؟ چین یا بی نام؟ و ضمانت نامش چیه؟
nimpond
04-10-2008, 03:20 AM
تک تک توضیح بدین؟
اگه میشه واسه ٌWlan توضیح بدین:19:
ممنون:11:
talebi128
04-10-2008, 08:23 AM
منظورم wireless lan کامپیوتر هست ، نه گوشی
فقط می دونم که توی قسمت Network Connection هست
اگر کسی می دونه راهنمایی کنه :19:
saeid127
04-10-2008, 09:11 AM
منظورم wireless lan کامپیوتر هست ، نه گوشی
فقط می دونم که توی قسمت Network Connection هست
اگر کسی می دونه راهنمایی کنه :19:
برای این کار باید سخت افزار مربوطه رو داشته باشی.ولی wlan گوشی توی بعضی جا ها مثل فرودگاه یا بعضی دانشگاهها به صورت مجانی هست.توی تهران بضی مناطق پوشش داره که باید از isp اشتراک بگیری.برای اطلاع بیشتر از بچه های تهران بپرس من تهران نیسم.
majid134
04-10-2008, 10:00 AM
کسی آموزش آپدیت رو به صورت Pdf یا به صورت تصویری نداره؟
:20:!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!
hamid00009
04-10-2008, 10:15 AM
چه خوب :46: گوشی شما از کدوم گروهه؟ چین یا بی نام؟ و ضمانت نامش چیه؟
چین گارانتی کامتل
talebi128
04-10-2008, 11:39 AM
دارم میرم جمهوری تا بعد از ظهر جدید ترین قیمت ها رو میارم 11:38
talebi128
04-10-2008, 05:43 PM
سلام رفتم
از 295000 بود تا 450000
شرکت سیتادل تعطیل شده و در حال حاضر یکی کامتل هست .و یکی دیگر گارانتی اصلی خود شرکت سونی اریکسون.
talebi128
04-10-2008, 05:53 PM
با تشکر از دوستان بگین باید موقع خرید چه چیزهایی رو چک کنم
siavashhamdi
04-10-2008, 08:06 PM
295000 یا 395000 ؟؟؟
zhina_gian
04-11-2008, 06:47 AM
با تشکر از دوستان بگین باید موقع خرید چه چیزهایی رو چک کنم
شما اول لطف کن همه پست ها تو چمع کن و سعی کن در یک پست همه شون رو پست کنی. تا الان چندین
دفعه است که نظم این تاپیک رو با پست های پی در پی که میدی بهم زدی.
اگر شما پستت رو دادی و یهویی حرفی یادت افتاد میتونی زیر همون پست خودت دکمه ای به اسم ویرایش پیدا
کنی. ویروایش رو که زدی در ادامه همون پستت میتونی ادامه حرفتون رو بنویسید.
از توجه شما ممنونم و امیدوارم کاری نکنیم که تاپیک پی1 تبدیل به یکی از بی نظم ترین تاپیک
های این انجمن بشه.
موفق باشید. :11:
smoking
04-11-2008, 07:21 AM
F-Secure Mobile SecurityTM for UIQ
روز از لینک زیر دانلود کنید:
http://www.slashphone.com/media/data/766/fsecure.jpg
واسه بقیه گوشی ها:
سپاسگذاريم قربان:31: كسي تشكر نكرد ! هنوز با معرفتا زندن!:5:
zhina_gian
04-11-2008, 07:41 AM
سپاسگذاريم قربان:31: كسي تشكر نكرد ! هنوز با معرفتا زندن!:5:
معمولا هر برنامه ای که بخواد بر روی سیستم UIQ 3 نصب بشه اول باید از طرف خود UIQ تایید شده باشه وگرنه
وقتی بخواهید برنامه ای رو در گوشی نصب کنید بهتون اخطار داده میشه.
به همین دلیله که خیلی از برنامه های باید ساین بشند و یا ساین شده باشند. این عمل ساین کردن یعنی اینکه
اون برنامه مشکلی نداره و میتونه بر روی گوشی نصب بشه. و معمولا هر برنامه ساین شده ای هم بر روی همه
گوشی های همنوع خودش نصب نمیشه چون شماره هر گوشی با هر گوشی دیگه فرق میکنه.
به همین دلیل تا حالا حتی 1 دونه ویروس هم برای سیستم UIQ 3 وجود نداره. حتی اگر هم وجود داشته باشه
نمیتونه در گوشی خرابکاری رو ایجاد کنه چون ویروسها که نمیتونند به تایید شرکت یو آی کیو برسند.... میتونند؟
نصب آنتی ویروس بر روی گوشی های UIQ3 فقط باعث پایین اومدن سرعت گوشی میشه.
smoking
04-11-2008, 07:54 AM
معمولا هر برنامه ای که بخواد بر روی سیستم UIQ 3 نصب بشه اول باید از طرف خود UIQ تایید شده باشه وگرنه
وقتی بخواهید برنامه ای رو در گوشی نصب کنید بهتون اخطار داده میشه.
به همین دلیله که خیلی از برنامه های باید ساین بشند و یا ساین شده باشند. این عمل ساین کردن یعنی اینکه
اون برنامه مشکلی نداره و میتونه بر روی گوشی نصب بشه. و معمولا هر برنامه ساین شده ای هم بر روی همه
گوشی های همنوع خودش نصب نمیشه چون شماره هر گوشی با هر گوشی دیگه فرق میکنه.
به همین دلیل تا حالا حتی 1 دونه ویروس هم برای سیستم UIQ 3 وجود نداره. حتی اگر هم وجود داشته باشه
نمیتونه در گوشی خرابکاری رو ایجاد کنه چون ویروسها که نمیتونند به تایید شرکت یو آی کیو برسند.... میتونند؟
نصب آنتی ویروس بر روی گوشی های UIQ3 فقط باعث پایین اومدن سرعت گوشی میشه.
بله حرف شما درست و من كاملا قبول دارم اما اختلاف نظر بنده با حرف شما اينجاست كه مثلا فايل هاي عكسي كه دوستان براي همديگه Bluetooth ميكنن امكان ويروسي بودن اون هست ! حتما مي پورسين چه ربطي داره اما وقتي همون Pic به سيستم خانگي راه پيدا مي كنه چي؟ بنظرتون بهتر نيست همون جا جلوش گرفته بشه؟! يا چك بشه؟!
zhina_gian
04-11-2008, 08:50 AM
بله حرف شما درست و من كاملا قبول دارم اما اختلاف نظر بنده با حرف شما اينجاست كه مثلا فايل هاي عكسي كه دوستان براي همديگه Bluetooth ميكنن امكان ويروسي بودن اون هست ! حتما مي پورسين چه ربطي داره اما وقتي همون Pic به سيستم خانگي راه پيدا مي كنه چي؟ بنظرتون بهتر نيست همون جا جلوش گرفته بشه؟! يا چك بشه؟!
ویروسها و تروجانهایی که قبلا با نقاب JPEG سیستم های عامل ویندوز اکس پی رو آلوده میکردند در اصل فرمتشون
JPEG نبود, بلکه فمرت اصلی این فایل های آلوده EXE بود اما با توجه به باگها و ایراداتی که سیستم عامل ویندوز اکس
پی Service Pack1 داشت افراد سودجو میتونستند با گذاشتن فاصله های زیاد مابین پسوند EXE و پسوند JPEG
فرمت اصلی فایل آلوده رو از دید Download Manager خود Windows XP Service Pack1 مخفی نگاه دارند.
بطور مثال اگر اسم فایل آلوده Virus.exe بود این افراد با گذاشتن فاصله های زیاد و یا با نوشتن و تکرار پسوند JPEG
بعد از پسوند exe میتوانستند آن را به صورت عکس و با پسوند JPEG به سیستم عامل ویندوز سرویس پک 1 معرفی
نمایند.
بطور مثال ...
Virus.exe_________________________________________ _____________.jpeg
Virus.exe.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg. jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg
اینها فقط مثال هایی بود که من زدم وگرنه راههای دیگه ای نیز برای مخفی کردن پسوند اصلی exe وجود داشت.
توضیحات بالا به این دلیل بود که بگم ...
1. فایل هایی که با پسوند JPEG بعنوان ویروس معرفی میشوند در اصل ویروس نیستند بلکه Trojan Downloader
هایی هستند که قابلیت پخش شدن بصورت اتوماتیک را ندارند.
2. این تروجانها فقط میتوانند سیستم عامل Windows XP Service Pack1 را گول بزنند و خود را بصورت عکس
معرفی کنند. باگها و اشکالاتی که باعث میشد ویندوز اکس پی سرویس پک 1 نتونه پسوند اصلی تروجان رو
شناسایی کنه نباید با باگها و اشکالات سیستم عامل UIQ3 که حتی جزو ویندوز هم بحساب نمیاد قاطی بشه.
3. این تروجانها قابلیت execute بودن و یا reading را بصورت اتوماتیک ندارند. منظور اینه که حتی اگر شما یکی از
این تروجانها رو بر روی سیستم عامل خودتون که Windows XP Service Pack1 باشه داشته باشید هیچ خطری
سیستم شما رو تهدید نمیکنه. زمانی این تروجانها میتونند سیستم شما رو تهدید کنند که شما بر روی فایل
این تروجان 2 دفعه کلیک کنید و اون رو فعال کنید.
پس در کل این تروجانها فقط توسط خود کاربران قابلیت فعال شدن در سیستم عامل ویندوز رو دارند اما بدون نقش
کاربران این تروجانها هیچ خطری برای سیستم نمیتونند داشته باشند.
4. حتی اگر کسی پیدا بشه که هنوز هم از سیستم عامل Windows XP Service Pack1 استفاده کنه باز هم خطر آلوده شدن سیستمش توسط یکی از این تروجانها بسیار کمه. چون کمتر کاربری امروز وجود داره که بر روی
سیستم عامل ویندوز یک آنتی ویروس فعال نداشته باشه. امروزه این تروجانها قدیمی ترین شیوه گول زدن حساب
میشند و اکثرشون توسط آنتی ویروسهای ویندوز شناسایی میشوند.
5. باز هم اگر کسی پیدا بشه که حتی بر روی ویندوزش که XP Service Pack1 است آنتی ویروس فعال نداشته
باشه باز هم خطر آلوده شدن سیستم اون شخص فقط در یک صورت امکان پذیره و اون هم در صورتی که اون
شخص ویندوزش رو آپدیت نکرده بشه. چون بعد از انتشار همچین تروجانهایی در اینترنت و گول زدن ویندوز با
استفاده از باگهایی که داشت شرکت مایکروسافت در اولین فرصت پچ هایی رو برای XP Service Pack1 منتشر
کرد که این عیب ویندوز رو میپوشاند.
اما امروز در حال حاضر اکثر افراد و کاربران از سیستم عامل XP Service Pack 2 و یا Windows Vista و یا لینوکس
استفاده میکنند. این نوع تروجانها هم که گفتم فقط میتوانستند سیستم عامل XP Service Pack1 را گول بزنند و
خود را با نقاب عکس معرفی کنند و بر روی بقیه سیستم عامل ها هیچ نقشی نمیتونند داشته باشند.
حالا دیگه بحث UIQ3 جداست چون این سیستم حتی جزو سیستم عامل ویندوز بحساب نمیاد چه برسه به اینکه
بخواد سرویس پک1 باشه و یا سرویس پک2.
منبع و توضیحات بیشتر در مورد این گونه تروجانها که فقط بر روی سرویس پک 1 ویندوز قابلیت خرابکاری دارند رو
میتونید در لینک زیر ببینید.
موفق باشید. :11:
smoking
04-11-2008, 09:03 AM
دوست عزيز اين اشاراتي كه شما كردين به بيند Bind كردن تروجان و تغيير دادن اون فايل JPEG خوبه اما سيستم uiq3 مثل سيستم جاوا حالت بسته كه نداره! يه حالت باز از لحاظ programing داره . البته بنده اصلا دوست ندارم برنامه مخربي براي سيستم عامل گوشيم نوشته بشه ! اما اينم بايد بدونيم كه اين UiQ3 سيستم كاملا بسته اي هم نيست!
zhina_gian
04-11-2008, 09:22 AM
دوست عزيز اين اشاراتي كه شما كردين به بيند Bind كردن تروجان و تغيير دادن اون فايل JPEG خوبه اما سيستم uiq3 مثل سيستم جاوا حالت بسته كه نداره! يه حالت باز از لحاظ programing داره . البته بنده اصلا دوست ندارم برنامه مخربي براي سيستم عامل گوشيم نوشته بشه ! اما اينم بايد بدونيم كه اين UiQ3 سيستم كاملا بسته اي هم نيست!
بله حرف شما درسته. هیچ سیستمی تا حالا وجود نداشته که بدون اشکال باشه و ویروسی براش نوشته نشه.
حتی پرقدرت ترین سیستم ها مانند لینوکس هم براشون ویروس وجود داره. بوطر مثال ویروس بلاستر فقط برای
حمله به سرویس مایکروسافت نوشته شده بود و تونست سرویس مایکروسافت رو با اون همه کارمندان متخصص و
حرفه ای در زمینه امنیتی رو مختل کنه.
اما بحث من بر سر این نیست که UIQ3 سیستم کاملا امنیه بلکه بحث من این بود که تا کنون ویروسهایی که برای
ویندوز نوشته شده اند مانند همین exe.JPEG نمیتونند سیستم عامل UIQ3 را آلوده کنند. و تا زمانی هم که ویروسی
برای UIQ3 نوشته نشده نصب آنتی ویروس بر روی گوشی هایی با این سیستم عامل فقط باعث کند شدن منوها و
کند شدن خود گوشی برای انجام کارهای روزانه میشه و نقش مفیدی رو نمیونه ایفا کنه.
البته باز هم نظر همه یکسان نیست و ممکنه افرادی پیدا بشند که حتی با اطلاع داشتن از نبود ویروس برای سیستم
های UIQ3 اقدام به نصب آنتی ویروس بر روی گوشی های خود بکنند تا از گوشی های خودشون در برابر تهدیدات
آینده محافظت بکنند. پس نصب آنتی ویروس در شرایط فعلی میتونه سلیقه ای باشه.
من خودم نزدیک به 8 ماهه که گوشی پی1 رو دارم و در این 8 ماه هم همیشه از طریق گوشیم در اینترنت گشتم
اما تا بحال هیچ ویروسی نتونسته گوشیم رو آلوده بکنه. البته همیشه بعد از گشتن در اینترنت کوکیزها رو کاملا
پاک کردم و بعد اینترنت رو بستم.
من هم مثل شما دوست ندارم گوشیم آلوده بشه و بلایی سرش بیاد. یعنی هیچ کسی دوست نداره اما خوب
همانطور که گفتم فعلا UIQ3.0 سیستم امنیه و در آینده نزدیک هم که قراره گوشی پی1 با آپدیت سیستم
عاملش به UIQ 3.3 تغییر پیدا کنه امن تر هم میشه.
:11:
smoking
04-11-2008, 11:20 AM
بله حرف شما درسته. هیچ سیستمی تا حالا وجود نداشته که بدون اشکال باشه و ویروسی براش نوشته نشه.
حتی پرقدرت ترین سیستم ها مانند لینوکس هم براشون ویروس وجود داره. بوطر مثال ویروس بلاستر فقط برای
حمله به سرویس مایکروسافت نوشته شده بود و تونست سرویس مایکروسافت رو با اون همه کارمندان متخصص و
اما بحث من بر سر این نیست که UIQ3 سیستم کاملا امنیه بلکه بحث من این بود که تا کنون ویروسهایی که برای
ویندوز نوشته شده اند مانند همین exe.JPEG نمیتونند سیستم عامل UIQ3 را آلوده کنند. و تا زمانی هم که ویروسی
برای UIQ3 نوشته نشده نصب آنتی ویروس بر روی گوشی هایی با این سیستم عامل فقط باعث کند شدن منوها و
البته باز هم نظر همه یکسان نیست و ممکنه افرادی پیدا بشند که حتی با اطلاع داشتن از نبود ویروس برای سیستم
های UIQ3 اقدام به نصب آنتی ویروس بر روی گوشی های خود بکنند تا از گوشی های خودشون در برابر تهدیدات
من خودم نزدیک به 8 ماهه که گوشی پی1 رو دارم و در این 8 ماه هم همیشه از طریق گوشیم در اینترنت گشتم
اما تا بحال هیچ ویروسی نتونسته گوشیم رو آلوده بکنه. البته همیشه بعد از گشتن در اینترنت کوکیزها رو کاملا
من هم مثل شما دوست ندارم گوشیم آلوده بشه و بلایی سرش بیاد. یعنی هیچ کسی دوست نداره اما خوب
همانطور که گفتم فعلا UIQ3.0 سیستم امنیه و در آینده نزدیک هم که قراره گوشی پی1 با آپدیت سیستم
مرسي بله اما منظور من انتقال فايل از گوشي به pc بود . بگذريم خيلي لذت بردم با تبادل نظر با شما و دوستاني هم كه پست اسپم ميدن يكمي ياد بگيرن بد نيست!:46: راستي ! گفتين آپديت اگه ممكنه firmware جديد وقتي بياد منو حتما در اطلاع بذارين ممنون ميشم! :11: با تشكر از شما
zhina_gian
04-11-2008, 12:19 PM
مرسي بله اما منظور من انتقال فايل از گوشي به pc بود . بگذريم خيلي لذت بردم با تبادل نظر با شما و دوستاني هم كه پست اسپم ميدن يكمي ياد بگيرن بد نيست!:46: راستي ! گفتين آپديت اگه ممكنه firmware جديد وقتي بياد منو حتما در اطلاع بذارين ممنون ميشم! :11: با تشكر از شما
دوست عزیز من هم از بحث با شما خوشحال شدم. بحث خوبی بود.
در مورد فریمور هم حتما در اولین فرصت اگر بیاد خبرشو در همین تاپیک قرار میدم. اما فعلا من تونستم تم های سری
UIQ3.3 رو گیر بیارم. این تم ها رو من بر روی گوشی خودم پی1 امتحان کردم و عالـــــــــــی کار میکنند. بدون باگ.
در ضمن این تم ها بر روی گوشی های M600,w950 هم کار میکنند چون با پی1 فرقی ندارند اما بر روی پی990 معلوم
نیست که کار بکنند یا نه. البته به احتمال 80 درصد بر روی پی990 هم کار خواهند کرد.
من این تم ها رو در Rapidshare.com آپلود کردم اما هر کدوم از تم ها رو که دوستان خواستند
میتونند اسمش رو بگند تا بر روی یک سرور دیگه نیز آپلود کنم.
UIQ 3.3 Theme For UIQ3.0
UIQ 3.3 Lounge
http://i25.tinypic.com/2qd271i.jpg
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!! UIQ3.3 Wave
http://i25.tinypic.com/ejzl0l.jpg
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!! UIQ 3.3 Black Build
http://i31.tinypic.com/2weyz5g.jpg
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!! UIQ 3.3 Snow
http://i28.tinypic.com/1gk32c.jpg
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!! UIQ 3.3 Chilli
http://i32.tinypic.com/10x5bbc.jpg
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!من خودم از UIQ Wave و UIQ 3.3 Chilli خیلی خوشم اومده.:10:
موفق باشید :11:
mani_2004_2006
04-11-2008, 05:38 PM
سلام دوستان .
من میخوام n73 رو بفروشم و سونی اریکسون P1 بگیرم .(تا حالا ار برند سونی اریکسون گوشی نداشتم )
چند تا سوال :
P1 اصلش ساخت کجاست ؟
از کجا تشخیص بدم اصله ؟
ارزش داره N73 ME رو بفروشم P1 بگیرم ؟
کلا از گوشی این امکانات واسم مد نظره
دوربینش بد نباشه
پخش موزیکش خوب باشه
برنامه خوری خوبی داشته باشه
باتریش هم قوی باشه
hamed1297
04-11-2008, 07:13 PM
سلام به دوستان.
راستش شب قبل وقتی که دیر وقت واشتم میرفتم خونه از همون قسمتهایی رد شدم که توی روزهای قبل گوشیم مشکل آنتن دهی داشت و no network میزد ولی در کمال تعجب اونوقت شب به خوبی جواب میداد و فول انتن بود.البته فراموش کردم که تماس بگیرم باگوشی تا مطمئن بشم ولی واسه خودم هم جالبه که اینطور میشه.
حالا نظر شما چی هست؟فکر میکنید ایراد این فریمور چی هست؟
از بچه هایی که مشکل آنتن رو داشتن کسی آپدیت نکرده ببینیم مشکل بر طرف میشه یا نه؟من قصد دارم همین هفته گوشی رو آپدیت کنم.
گوشی من در با این فریموری که داره خیلی خوب موقع عکس گرفتن فکوس نمیکنه.توی فریمورهای جدید این مشکل بر طرف شده؟
راستی برای back up گرفتن از گوشی فقط کافی هست از pc suite استفاده کنم؟
اگر نکته ای به ذهنتون میرسه در مورد آپدیت ممنون میشم کمکم کنید.
موفق باشد.
سلام دوستان .
من میخوام n73 رو بفروشم و سونی اریکسون P1 بگیرم .(تا حالا ار برند سونی اریکسون گوشی نداشتم )
چند تا سوال :
P1 اصلش ساخت کجاست ؟
از کجا تشخیص بدم اصله ؟
دوربینش بد نباشه
پخش موزیکش خوب باشه
باتریش هم قوی باشه
p1 ساخت چین هست.که شما توی بازار هم میتونید با لیبل ساخت چین ببینید هم بدون اون رو.ظاهرا هم فرقی با هم ندارن.فقط صفحات قبل رو بخونید تا مثل خودم مشکلی براتون پیش نیاد.
هنوز تقلبیش نیومده شکر خدا.
به نظر من ارزش داره .باید ببینی از گوشی چی میخوای.
دوربینش در حد N73 نیست.در حد متوسط هست.
از لحاظ کیفیت پخش موزیک هم باز به نظر من خیلی خوبه.
برنامه براش پیدا میشه.نسبتا کم هم نیستن ولی در حد سری 60 نوکیا نیست.
باتریش شاید یکی از نقاط قوت این گوشی باشه که واقعا عالی هست.
hamed1297
04-11-2008, 07:14 PM
لیست جدید ترین فریمورهای موجود برای P1:
منبع :فروم p30mob.باتشکر از مازیار جان.
Generic World
Available from 26/Oct/2007
* Phone: CXC 162037 R9J005
* Bluetooth: CXC 162143 R1D
* Organiser: CXC 162108 R6F41
* CDA: CDA 162022/1 R6F38
Available from 23/Aug/2007
* Phone: CXC 162037 R9H004
* Bluetooth: CXC 162143 R1D
* Organiser: CXC 162108 R6E30
* CDA: CDA 162022/1 R6E29
Available from 27/Jul/2007
* Phone: CXC 162073 R9G007
* Bluetooth: CXC 162143 R1C
* Organiser: CXC 162108 R6D23
* CDA: CDA162022/8 R4A
اپدیت در تاریخ 20/1/87:
برای P1 ورژن جدید:
Phone: CXC162037 R9K009
Bluetooth: CXC162143 R1D
Organizer: CXC162108 R6G04
CDA: CDA162022/1 R6G02
R@R#M@N
04-11-2008, 07:24 PM
دوربین پی 1 از ن73 بهتره
البته این مقایسه رو یکی از بچه های خود سایت (محمد جان) کردن و تاپیکش هم هست !!
hamed1297
04-11-2008, 07:33 PM
راستش واسه من که فریمورش قدیمی هست اینطور نیست.مگر اینکه ورژنهای جدید بهتر شده باشه.
حالا که دقت میکنم مال من اولین نسخه هست.
majid134
04-11-2008, 10:55 PM
من چند وقت پیش پک فارسی رو نصب کردم یکی از دوستان فایل رو گذاشته بود بنده هم طبق نظر ایشان نصبش کردم ولی بعد از نصب یک سری مشکلات برام پیش اومد. اول اینکه گوشی خود به خود خاموش می شد دوم موقع ارسال مسیج گوشی هنگ می کرد و کلا خوب کار نمی کرد.
بعد از این مورد گفتم خودم برم مستقیم تو سایت سونی و فایل و طریقه نصب رو ببینم. پس از مراجعه متوجه شدم کلا من نصب رو اشتباه انجام دادم اول اینکه فایل ای که من نصب کرده بودم اصلا این نبود دوم طریقه نصب بود. الان چند روزه فارسی رو نصب کردم و حتی یک مورد مشکل رو هم باهاش نداشتم نه هنگ کرده و نه خاموش شده.
او نکات رو می گم :
1- فایل رو من از سایت گرفتم و لینکش رو گذاشتم این زیر :
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!2- تو پست دوستمون گفته شده بو توسط پی سی سویت از طریق قسمت نصب برنامه (Applivation Inssraller)نصبش کنید!!! درسته نصب هم شد در حالی که نکته مهم اینکه حتما از قسمت Download Language نصبش کنید حتماً !!
در کل اگه CDA گشیتون مشکل نداشته باشه فارسی ساز اصلا مشکی نداره.
اگه سوالی داشتین بپرسین.
saeid127
04-11-2008, 10:57 PM
سلام به دوستان.
راستش شب قبل وقتی که دیر وقت واشتم میرفتم خونه از همون قسمتهایی رد شدم که توی روزهای قبل گوشیم مشکل آنتن دهی داشت و no network میزد ولی در کمال تعجب اونوقت شب به خوبی جواب میداد و فول انتن بود.البته فراموش کردم که تماس بگیرم باگوشی تا مطمئن بشم ولی واسه خودم هم جالبه که اینطور میشه.
حالا نظر شما چی هست؟فکر میکنید ایراد این فریمور چی هست؟
از بچه هایی که مشکل آنتن رو داشتن کسی آپدیت نکرده ببینیم مشکل بر طرف میشه یا نه؟من قصد دارم همین هفته گوشی رو آپدیت کنم.
گوشی من در با این فریموری که داره خیلی خوب موقع عکس گرفتن فکوس نمیکنه.توی فریمورهای جدید این مشکل بر طرف شده؟
راستی برای back up گرفتن از گوشی فقط کافی هست از pc suite استفاده کنم؟
اگر نکته ای به ذهنتون میرسه در مورد آپدیت ممنون میشم کمکم کنید.
موفق باشد.
اگر cda me داری آپدیت کنی فرقی نمیکنه.چون من خودم دوبار آپدیت کردم درست نشد.:37:
اگر میخواهی آپدیت کنی خیلی به بک آپ pc suite اطمینان نکن چون برای من restore نکرد.:37:
حتما هم از اینترنت پر سرعت استفاده کن وگر نه کفرت در میاد :9:
saeid127
04-11-2008, 11:02 PM
راستش واسه من که فریمورش قدیمی هست اینطور نیست.مگر اینکه ورژنهای جدید بهتر شده باشه.
حالا که دقت میکنم مال من اولین نسخه هست.
فکر کنم cda شما با مال من(آپدیت شده) یکی باشه.پس قدیمی نیست!!!آخه me دیر به دیر آپدیت میشه!!!!
cda:162022/1 R6F38
mohammad_0624
04-11-2008, 11:16 PM
ممنون از اطلاعاتتون.1سوال یعنی p1 هم مثل p5 میتونه از سیستم عامل UIQ3.3 استفاده کنه؟؟؟؟ اگه میشه منبع خبر رو بدید ممنون
smoking
04-11-2008, 11:21 PM
سلام دوستان .
چند تا سوال :
P1 اصلش ساخت کجاست ؟
از کجا تشخیص بدم اصله ؟
دوربینش بد نباشه
پخش موزیکش خوب باشه
باتریش هم قوی باشه
1.اصل p1 مال چينه! البته نه چيني كه شما ديدين , درجه 1 شه
2.بهترين كار گرفتن گوشي با گارانتيه و باز هم بد ترين كار گرفتن گوشي در ايران با گارانتيه! دوست عزيز اگه زده باشه made in china اصله! و همون جوري كه حامد گفت فعلا غير اصل نداره!
3. بله ارزش داره بفروشي چون n73 مال چند سال قبله! و امكاناتي كه p1 داره n73 music به گرد پاشم نميرسه! پس شك نكن
4.ببين دوست عزيز بحس دوربين مبحس بزرگي داره . از همين الان ميگم بري دوربين Digital Canon بگيري بهتره ! چرا!؟چونكه اولا n73 كه مي گن 3.2 واقعيه اشتباهه چرا!؟چون اگه دقت كنين تمامي عكساشو با يه Filter روتوش ميكنه! ولي p1 عكس واقعي!! ببينيد خيلي فرق داره عكس واقعي! به صاحبش عرضه مي كنه
5.پخش موزيكشم كم نمياره به نظر من عاليه!
6. برنامه هم تا جاي كه نياز منو شما باشه نوشتن واسش:46:
7.باتريشم كه توي تمامي گوشي هاي كه من دستم گرفتم و داشتم تك بوده!:11:
hamed1297
04-11-2008, 11:23 PM
اگر cda me داری آپدیت کنی فرقی نمیکنه.چون من خودم دوبار آپدیت کردم درست نشد.
اگر میخواهی آپدیت کنی خیلی به بک آپ pc suite اطمینان نکن چون برای من restore نکرد.
حتما هم از اینترنت پر سرعت استفاده کن وگر نه کفرت در میاد
یعنی شما این مشکل رو داشتی و آپدیت کردی باز حل نشد؟جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم cda شما با مال من(آپدیت شده) یکی باشه.پس قدیمی نیست!!!آخه me دیر به دیر آپدیت میشه!!!!
cda:162022/1 R6F38
من یک مقدار قاطی کردم.وقتی گوشی آپدیت میشه همه موارد مثل phone ,organizer,CDA .. عوض میشه؟
من جای دیگه پرسیدم و همونطور که توی صفحه قبل گذاشتم فریمورم جز< سری های اوله.
zhina_gian
04-11-2008, 11:26 PM
ممنون از اطلاعاتتون.1سوال یعنی p1 هم مثل p5 میتونه از سیستم عامل UIQ3.3 استفاده کنه؟؟؟؟ اگه میشه منبع خبر رو بدید ممنون
بله میتونه. منبع رو هم قبلا گذاشتم .یکم بگردید پیدا میکنید.
ادیت توسط خودم ...
به سایت زیر مراجعه کنید ...
raahi
04-12-2008, 05:15 AM
سلام به همه دوستان P1 دار
اول به همه تبریک بگم که بهترین گوشی که تاحالا دیدم رو دارن. من حدود 4 ماهه که این گوشیو دارم . دارم باهاش حال می کنم. آخره گوشیه. امکاناتش حرف نداره. سعی کردم تاجایی که میشه از همه امکاناتش استفاده کنم و تستشون کنم. در طی این جند وقت استفاده سوالاتی برام پیش اومده که اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
قبل از همه چیز از اینکه این تعداد سوال رو یکدفعه مطرح می کنم معذرت می خوام . اما با مراماش بدون جواب نگذارن.
1. دوربین p1 در شب و نور کم خیلی نویز داره . آیا می شه با تنظیمات این نویزو کمتر کرد یا از بین برد ؟ می شه با نرم افزار ادیت عکس این کارو کرد؟
2. عکسهایی که با موبایل گرفته می شه برای استفاده و کیفیت بهتر،نیاز به ادیت و استفاده از ----- هایی داره . چه نرم افزاری برای این کار مناسبه و خیلی راحت و با افکتها و تنظیمات اتوماتیکی آدم می تونه تمام عکسهاشو بهش بده تا ادیت کنه؟
3. Mega bass که خیلی ازش تعریف می کنند چیه ؟ به چه دردی می خوره ؟ من که وقتی تنظیمات اکولایزرو رو مگا باس میزارم کیفیت یا صدای بالاتری نسبت به پاپ یا راک و غیره که نداره هیچ ، تازه کمتر هم هست.
4. هیچ راهی برای درست کردن تاریخ اس ام اس ها پیدا نشده؟ با آپدیت کردن و فریمور های جدید این نقیصه اصلاح نشده؟
5. برای استفاده از نرم افزار آفیس موجود در گوشی خیلی نیاز به shortkey هایی برای کپی و پیست کردن یا رفتن به ابتدا و انتهای متنها می شه . حتی در استفاده از صفحات اچ تی ام ال. آیا همچین چیزی وجود داره ؟ (مثل ctrl+c و یا End در کامپیوتر)
6. چند تا فایل word ریختم تو گوشی که راحت باز شدن و از اونها استفاده کردم که البته حجمشون کم بودن . اما چند تا که حجمشون نزدیک یک mgb و بیشتر بودن رو می خواست باز کنه هنگ کرد. و مجبور شدم باطریشو در بیارم و خاموش روشن کنم . آیا p1 قادر به بازکردن فایلهای word با این حجم نیست؟ راه چاره یا برنامه جانبی وجود نداره ؟ یا تنظیمات خاصی نیازه که من بلد نیستم یا اینکه اون فایلها مشکل داشته؟
7. بعضی از برنامه های جاوا با پسوند jar هست که راحت تو گوشیهای دیگه نصب و اجرا می شه . اما با وجود اینکه p1 از جاوا پشتیبانی می کنه من هرکاری کردم نتونستم نصبشون کنم و این پیغامو می ده : cannot read the jar file . چرا؟ چکار می شه کرد؟
8. برای بعضی از موبایلها یک فلاشهایی وجود داره که به اونها متصل می شه و موقع عکس گرفتن نور خوبی ایجاد می کنه که به کیفیت عکسها در نور کم کمک می کنه . مخصوصا اینکه P1 در موقع فیلمبرداری فلاشش روشن نمیشه . من تو چند تا مغازه تو علاءالدین امتحان کردم اما فلاشها برای گوشی p1 کار نکرد. البته حتی اسم اون فلاشی که نصب می شد رو می شناخت اما عمل نمی کرد. آیا فلاشی هست که به p1 بخوره؟
9. بعضی اس ام اس ها هست که حاوی عکس هست که برای مناسبتها و ... اکثرا مردم برای هم می فرستند (البته نه mms) اما وقتی کسی برای من می فرسته ، می نویسه operator logo و این پیغامو می ده : this message type is not supported . چرا؟
10. فونت فارسی براش نصب کردم که خوب نمای کلمات و جملات فارسی خیلی بهتر شده اما بعضی از حروف و بخصوص علائم و حرکات رو بجاش مربع می زاره در صورتی که قبل از نصب فونت خوب بود و حراکت َ ِ ٌ رو نشون می داد . آیا این قابل اصلاح هست؟ یا فونتی هست که اینهارو هم ساپورت کنه؟
11. فایلهای Html رو که از اینترنت Save کردیم چطور می شه توی گوشی باز کرد و خوند؟
12. در مورد استفاده از فایل Html مخصوصا فرض کنید که محتویات یک سایت رو با نرم افزار های خاصی که وجود داره برای ذخیره سایت دانلود کردیم که به صورت چند فایل اچ تی ام ال که داخل پوشه های متعدد ذخیره شده اند هستش که به هم لینک دارن . اونها رو چطور می شه تو گوشی ازشون استفاده کرد. مثلا می شه رفت و فایل اچ تی ام ال ایندکس یا home را باز کرد و از طریق لینکهای اون به صفاحت دیگر هم رفت؟ من این کار رو خیلی نیاز دارم چون اطلاعات بعضی از سایتها رو به این صورت رو کامپیوتر می ریزم یا کتابهای اینترنتی رو به این صورت برای مطالعه روی کامپیوتر ذخیره می کنم.
13. وقتی امکان گزارش delivery در گوشی فعال باشه وقتی پیامی رو برای کسی می فرستی یک پیام برات میاد که می فهمی اس ام اس شما به طرف رسیده. وقتی همزمان یک اس ام اس رو برای چند نفر می فرستی پیامهای delivery بابت هر شخص که اس ام اس رو دریافته کرده برات میاد . وقتی به پوشه sent میری و اس ام اس فرستاده شده را باز می کنی در قسمت more گزینه ای داره با عنوان delivery status که در اون معلوم می شه که این اس ام اس به دست چه کسانی رسیده و به دست چه کسانی نرسیده . درصورتی که کاملا اشتباهه . و در واقع اس ام اس ممکنه به دست کسانی رسیده باشه اما در اینجا گزارش بده که نرسیده هنوز و برعکس و اصلا قابل اطمینان نیست. چرا؟ چطوری می شه اصلاحش کرد؟ آیا اگه اصلاح پذیر نیست تو فریمور های جدید درست شده ؟
14. قبلها خیلی پیش می اومد که خودم اس ام اسی رو می نوشتم و در پوشه هایی که ساخته بودم و دسته بندی کرده بودم برای استفاده های آینده ذخیره می کردم . اما ظاهرا با p1 نمیشه اینکارو کرد . درسته ؟ آیا راهی هست؟ حتی خواستم تو پوشه Draft ذخیره کنم و بعد از اونجا به پوشه دلخواه خودم move کنم که این امکان هم نبود.
15. چند وقتیه نمی دونم به چه دلیل وقتی در قسمتهای مختلف صفحات گوشی گزینه help رو می زنم این پیغامو می ده corrupt . علتش چیه ؟ چطوری می شه درستش کرد؟
16. تنظیمات نور lcd یه جوریه . نمی دونم شاید من بلد نیستم. وقتی تنظیم می کنم که نور کم باشه خوب کم می شه اما یه زمان کوتاهی که می گذره یهو زیاد می شه. چرا؟ تنظیماتش چطوریه ؟ مثلا اگه بخوایم با نور کم استفاده کنیم. بخوایم مدت زمانی که طول میکشه تا به طور خودکار نورش خاموش بشه رو تغییر بدیم . یا اینکه نورش بطور کامل خاموش نشه بلکه کمرنگ بشه و همونطور بمونه.
باحق
fariborz@shiraz
04-12-2008, 09:09 AM
سلام
برای این ساعت در یافت sms راه حلی وجود داره؟
مال من اصلا دقیق نیست؟
fariborz@shiraz
04-12-2008, 09:16 AM
سلام
مال من اصلا دقیق نیست؟
zhina_gian
04-12-2008, 10:55 AM
سلام
مال من اصلا دقیق نیست؟
این مشکل تاریخ اس ام اس هم مثل اون مشکل آنتن دهی که بعضی ها دارند فقط در ایران وجود داره.
من هیچ وقت در طول این 8 ماه حتی 1 دفعه هم این مشکل برام بوجود نیومده.
من جایی خوندم که به تنظیمات ساعت خود گوشی ربط داره. یعنی کسانی که مشکل دارند باید بدونند ساعتشون
رو چطوری تنظیم کنند. حالا این تنظیمات در ایران روی چه ساعتی قرار میگیره رو نمیدونم چون ایران نیستم و
اطلاعی ندارم.
اما مشکل اونها با این تنظیمات حل شده بود.
saeid127
04-12-2008, 10:47 PM
این مشکل تاریخ اس ام اس هم مثل اون مشکل آنتن دهی که بعضی ها دارند فقط در ایران وجود داره.
من هیچ وقت در طول این 8 ماه حتی 1 دفعه هم این مشکل برام بوجود نیومده.
من جایی خوندم که به تنظیمات ساعت خود گوشی ربط داره. یعنی کسانی که مشکل دارند باید بدونند ساعتشون
رو چطوری تنظیم کنند. حالا این تنظیمات در ایران روی چه ساعتی قرار میگیره رو نمیدونم چون ایران نیستم و
اطلاعی ندارم.
اما مشکل اونها با این تنظیمات حل شده بود.
من هر کاری کردم این درست نشد.ربطی به تنظیم ساعت نداره!مثلا بعضی موقع ها بر اساس نام فرستنده ساعت میزنه!یعنی بر اسا حرف الفا هرکدام جلوتر بود زودتر میزنه!
saeid127
04-12-2008, 10:49 PM
یعنی شما این مشکل رو داشتی و آپدیت کردی باز حل نشد؟جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یک مقدار قاطی کردم.وقتی گوشی آپدیت میشه همه موارد مثل phone ,organizer,CDA .. عوض میشه؟
من جای دیگه پرسیدم و همونطور که توی صفحه قبل گذاشتم فریمورم جز< سری های اوله.
من این مشکل رو نداشتم(قبلا هم گفتم)و وقتی آپدیت کردم اینطوری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو نمیدونم ولی میدونم برای cda me فقط 1 بار اونم 5 ماه پیش آپدیت شده!
hamed1297
04-12-2008, 11:30 PM
آهان.ولی فکر کنم بعد از اون هم اومده.توی صفحه قبل تاریخ رلیز ورژن جدید رو گذاشتم.
من فردا میخوام آپدیت کنم.نتیجه رو اینجا میگذارم.
فقط یکی به من بگه معادل دکمه C که موقع اپدیت باید گرفته بشه توی P1 چه دکمه ای رو باید بگیرم؟همون back رو؟
mohammad_0624
04-13-2008, 12:16 AM
آهان.ولی فکر کنم بعد از اون هم اومده.توی صفحه قبل تاریخ رلیز ورژن جدید رو گذاشتم.
من فردا میخوام آپدیت کنم.نتیجه رو اینجا میگذارم.
فقط یکی به من بگه معادل دکمه C که موقع اپدیت باید گرفته بشه توی P1 چه دکمه ای رو باید بگیرم؟همون back رو؟
عزیزم در P1 روی کلید7 دکمه CوX هست شما تا زمان کانکت شدن دکمهC را نگه دار بعد دکمه رو ازاد کن....
hamed1297
04-13-2008, 12:28 AM
ممنون محمد جان.خوب شد گفتی.من میخواستم دکمه back رو نگه دارم.
راستی موقع آپدیت مگر نباید با برنامه seus کار کنم.
پس کار pc suite و flash player چی هست؟
hamed1297
04-13-2008, 12:40 AM
mohammad_0624
04-13-2008, 01:10 AM
اقا حامد شما اول برنامه update servise را که حدود 36 مگ هست را باید از سایت سونی اریکسون دانلود کنی.
بعد از نصب باید با اینترنت کانکت بشی بقیه مراحل بصورت تصویری نمایش داده میشه.البته اگه با اینترنت ADSL اینکارا
سریعتر میشه من خودم با DIAL UP UPDATE کردم حدود 80مگ اطلاعات 4 ساعت کشید.:10:
البته احتیاجی به pc suite نداری.ولی flash player باید روی سیستم نصب باشه.......
mohammad_0624
04-13-2008, 01:17 AM
بله میتونه. منبع رو هم قبلا گذاشتم .یکم بگردید پیدا میکنید.
ادیت توسط خودم ...
به سایت زیر مراجعه کنید ...
اقا ممنون. اگه در این ضمینه به اطلاعات جدیدی بر خوردی ما را بی خبر نذار.:11:
talebi128
04-13-2008, 09:59 PM
منم p1 خرییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییدم .فریمورش جدید ترین فریمور که تا حالا آمده
عالیه عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی
hamed1297
04-13-2008, 11:18 PM
ممنون محمد آقای گل.
من بالاخره امروز گوشیم رو آپدیت کردم و ظاهرا گوش شیطون کر درست شده.
CDA رو تغییر ندادم و همون generic arabic 1 بود.تا حالا که دیگه مشکلی ندارم.اکثر مناطقی که مشکل داشت رو رفتم و تست کردم و خدا رو شکر مشکلی ندیدم.
با اون اینترنتی که آپدیت کردم حدود 30 دقیقه طول کشد و الان هم مشخصات گوشی به این تغییر پیدا کرده:
phone:CXC 162037 R9K009
bluetooth:CXC 162143 R1D
organizer:CXC 16108 R6G04
CDA: CDA 162022/9 R6G02
فقط واسه آپدیت یه مشکل داشتم اون هم این بود که من نمیدونستم که گوشی رو باید روی حالت file transfer قرار باید بدم و گوشی دیتکت نمیکرد.
پس خیالتون راحت.آپدیت کنید و مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد.
فقط 1 باگ توی دوربین دیدم تا حالا اون هم زمانی که دکمه shortcut شماره 4 رو واسه تغییر حالت macro ونورمال میزنم ایکونش عوض نمیشه.
سرعت گوشی خیلی خوب شده.صدای ear phone بلند تر شده.سرعت دوربین و AF بیشتر شده.صدای اسپیکر کمی بلند تر و با کیفیت تر شده.
البته چون فریمور گوشی من از نسخه های اول بوده طبیعی هست.
منم p1 خرییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییدم .فریمورش جدید ترین فریمور که تا حالا آمده
آقا خیلی مبارکه.گوشی عالی هست.حرف نداره.
mohammad_0624
04-14-2008, 07:53 AM
[quote=hamed1297;2300934]ممنون محمد آقای گل.
CDA رو تغییر ندادم و همون generic arabic 1 بود.تا حالا که دیگه مشکلی ندارم.اکثر مناطقی که مشکل داشت رو رفتم و تست کردم و خدا رو شکر مشکلی ندیدم.
با اون اینترنتی که آپدیت کردم حدود 30 دقیقه طول کشد و الان هم مشخصات گوشی به این تغییر پیدا کرده:
فقط واسه آپدیت یه مشکل داشتم اون هم این بود که من نمیدونستم که گوشی رو باید روی حالت file transfer قرار باید بدم و گوشی دیتکت نمیکرد.
فقط 1 باگ توی دوربین دیدم تا حالا اون هم زمانی که دکمه shortcut شماره 4 رو واسه تغییر حالت macro ونورمال میزنم ایکونش عوض نمیشه.
سرعت گوشی خیلی خوب شده.صدای ear phone بلند تر شده.سرعت دوربین و AF بیشتر شده.صدای اسپیکر کمی بلند تر و با کیفیت تر شده.
حامدجان به سلامتی برو حالشو ببر.:27:
hamid00009
04-14-2008, 09:38 AM
مبارک باشه به جمع p1 دارها خوش آمدی
hamid00009
04-14-2008, 09:41 AM
ممنون محمد آقای گل.
آقا خیلی مبارکه.گوشی عالی هست.حرف نداره.
حامد جون خوشحالم که مشکل گوشیت بر طرف شد.
saeid127
04-14-2008, 10:09 PM
ممنون محمد آقای گل.
مبارک باشه!.انشا الله که هیچ مشکلی نداره!.من هرچی آپدیت میکنم درست نمیشه.یه مشکل جدید با sms فرستادنش پیدا کردم.حالا cda رو عوض میکنم ببینم چی میشه
hamed1297
04-14-2008, 11:45 PM
ممنونم از همه دوستان.
سعید جان شما مشکلت چی هست؟هنوز همون آنتن دهی؟
من دیروز تا حالا که آپدیت کردم تقریبا هر جا قبلا مشکل داشت رو سر زدم ولی خدا رو شکر مشکلی نبود.
شما همه موارد گوشی lثل CDA مثل من بود؟
Mohammad
04-15-2008, 12:08 AM
یه مشکلی که در فیرم جدید به نظرم ملموس اینه که سرعت اعمال تم های انتخابی پایین تر اومده + سرعت جستجو در دفترچه تلفن.دوستان هم این مشکل رو دارن؟
در مجموع فیرم جدید عملکرد خیلی خوبی داره بخصوص که کیبورد مجازی بزرگتر شده و تایپش راحت تر.
fariborz@shiraz
04-15-2008, 08:28 AM
ممنون محمد آقای گل.
سلام آقا حامد شما گوشی رو آپدیت کردی تازه شده مثل گوشی من (فریمورش رو می گم )
ممکنه گوشی که خریدم دست 2 بوده باشه و طرف آپ کرده باشه؟
از بچه ها کسی گوشی خریده که فریمور اورجینال اینی که آقا حامد نوشته باشه؟
خیالت هم راحت با این فریمور هیچ مشکل آنتنی نداری
تو بقیه گوشی های سونی اریکسون با زدن کد معروف <*>>*>* می شد میزان کارکرد گوشی رو فهمید این p1 رو من تا حالا ندیدم کلا راهی نداره بفهمم
vahid121
04-15-2008, 11:42 AM
سلام دوستان
مبارك باشه دوست من .
يه سوال مشخصات گوشي رو از كجا مي تونم پيدا كنم.منظور cda و .... هستش.
ممنون ميشم دوستان راهنمايي ام كنند.
و اين كه اگه زحمتي نيست از دوستان كسي در باره چگونگي آپديت كردن گوشي برام توضيح بده.(به صورت مشروح)
ممنون دوستان
saeid127
04-15-2008, 03:37 PM
ممنونم از همه دوستان.
سعید جان شما مشکلت چی هست؟هنوز همون آنتن دهی؟
من دیروز تا حالا که آپدیت کردم تقریبا هر جا قبلا مشکل داشت رو سر زدم ولی خدا رو شکر مشکلی نبود.
شما همه موارد گوشی lثل CDA مثل من بود؟
آره مشکل آنتن هست.مشکل sms هم دارم.وقتی هم کسی تماس میگیره yes رو که میزنم بعضی مواقع وصل نمیکنه و قطع میشه.تازگی ها no acces network هم میده.:18:
cda من
162022/1 R6F38
سلام دوستان
مبارك باشه دوست من .
يه سوال مشخصات گوشي رو از كجا مي تونم پيدا كنم.منظور cda و .... هستش.
ممنون ميشم دوستان راهنمايي ام كنند.
و اين كه اگه زحمتي نيست از دوستان كسي در باره چگونگي آپديت كردن گوشي برام توضيح بده.(به صورت مشروح)
ممنون دوستان
برو توی منو اصلی و از منو more گزینه system information رو انتخاب کن.
اینم لینک pdf آموزش گوشی.
carnation
04-15-2008, 06:50 PM
مبارک باشه!! خوش به حالت:20: چند خریدی و از کجا خریدی؟ چینی؟ ضمانتش چیه؟ کیف گوشی هم توی پکش
هست؟
vahid121
04-15-2008, 10:40 PM
آره مشکل آنتن هست.مشکل sms هم دارم.وقتی هم کسی تماس میگیره yes رو که میزنم بعضی مواقع وصل نمیکنه و قطع میشه.تازگی ها no acces network هم میده.:18:
cda من
162022/1 R6F38
برو توی منو اصلی و از منو more گزینه system information رو انتخاب کن.
اینم لینک pdf آموزش گوشی.
سعید جان خیلی ممنون.:20:
واقعا لطف کردی.
من گوشیمو با تمام تجهیرات گرفتم و البته شارژر رومیزی و دستگاه gps .اما بعضی موقع ها گوشیم
پرش آنتن داره به نظرتان باید چیکار کنم که درست بشه.و این که این گوشی تا رم چند گیگ رو ساپورت میکنه.
قیمت رم 2 گیگ ام 2 رو کسی خبر داره چنده یا نه؟
zhina_gian
04-15-2008, 10:48 PM
سعید جان خیلی ممنون.:20:
واقعا لطف کردی.
من گوشیمو با تمام تجهیرات گرفتم و البته شارژر رومیزی و دستگاه gps .اما بعضی موقع ها گوشیم
پرش آنتن داره به نظرتان باید چیکار کنم که درست بشه.و این که این گوشی تا رم چند گیگ رو ساپورت میکنه.
قیمت رم 2 گیگ ام 2 رو کسی خبر داره چنده یا نه؟
مموری کارت 8 گیگابایتی رو باهاش امتحان کردند و عالی کار میکنه. طبق اطلاعاتی که فعلا وجود داره پی1 میتونه
تا 16 گیگابایت مموری کارت رو قبول کنه بدون کم شدن سرعت.
من خودم 4 گیگ استفاده میکنم و ازشم خیلی راضیم.
talebi128
04-16-2008, 10:40 AM
مبارک باشه!! خوش به حالت:20: چند خریدی و از کجا خریدی؟ چینی؟ ضمانتش چیه؟ کیف گوشی هم توی پکش
هست؟
380000 'گارانتی اصل خود شرکت سونی اریکسون همه چیز توی پکش هست
آدم خوبیه فروشگاه بلوریان بعد از تقاطع شیخ هادی و جمهوری مغازه پاناسونیک
تا حالا که هیچ مشکلی نداشتم . آنتن دهیش خیلی عالیه
باطیشم تا 100 پر میشه خیلی هم کم مصرفه
با رم 1 گیگ با جدید ترین فریمور
فارسی هم داره
با لیبل اصل چینه
اگه هر سوالی داری بفرمایید ؟
talebi128
04-16-2008, 10:48 AM
آقا خیلی مبارکه.گوشی عالی هست.حرف نداره.[/quote]
خیلی ممنونم حامد جان
saeid127
04-16-2008, 10:43 PM
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییولللللللللللل للللللل
منم آپدیت کردم گوشی درست شد.تا حالا که مشکلی نداشتم.مثل اسب داره کار میکنه!:46:
saeid127
04-16-2008, 10:50 PM
مموری کارت 8 گیگابایتی رو باهاش امتحان کردند و عالی کار میکنه. طبق اطلاعاتی که فعلا وجود داره پی1 میتونه
در ادامه توریح دوستمان:
رم 1 گیگ 17 هزار ت
رم 2 گیگ 25 تا 30 هزار ت
mohammad_0624
04-16-2008, 11:21 PM
380000 'گارانتی اصل خود شرکت سونی اریکسون همه چیز توی پکش هست
آدم خوبیه فروشگاه بلوریان بعد از تقاطع شیخ هادی و جمهوری مغازه پاناسونیک
تا حالا که هیچ مشکلی نداشتم . آنتن دهیش خیلی عالیه
باطیشم تا 100 پر میشه خیلی هم کم مصرفه
با رم 1 گیگ با جدید ترین فریمور
فارسی هم داره
با لیبل اصل چینه
اگه هر سوالی داری بفرمایید ؟
دوست عزیز مبارکه به پای هم پیر شید.
ONLY P1i
hamed1297
04-16-2008, 11:52 PM
سلام آقا حامد شما گوشی رو آپدیت کردی تازه شده مثل گوشی من (فریمورش رو می گم )
ممکنه گوشی که خریدم دست 2 بوده باشه و طرف آپ کرده باشه؟
از بچه ها کسی گوشی خریده که فریمور اورجینال اینی که آقا حامد نوشته باشه؟
خیالت هم راحت با این فریمور هیچ مشکل آنتنی نداری
تو بقیه گوشی های سونی اریکسون با زدن کد معروف <*>>*>* می شد میزان کارکرد گوشی رو فهمید این p1 رو من تا حالا ندیدم کلا راهی نداره بفهمم
سلام.حال شما؟
آره دیگه.گوشی هایی که به تازگی وارد بازار شدن با آخرین فریمور هستن.خیالت راحت.مشکلی نداره.
واسه اون منوی مخفی هم اینکار رو کن:
جاگ دیال رو بده بالا /ستاره /دوبار پایین /ستاره /یکبار پایین/ ستاره.
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییولللللللللللل للللللل
منم آپدیت کردم گوشی درست شد.تا حالا که مشکلی نداشتم.مثل اسب داره کار میکنه
ایول سعید جان.خدا رو شکر که گوشیت درست شد.من هم توی فکر رفته بودم که نکنه گوشی من باز مشکل داشته باشه.
اون CDA رو هم که گذاشته بودی همون قدیمیه بود دیگه.
الان دیگه همه چیز ردیفه.
سلام دوستان:
چند تا سوال داشتم من یه گوشی p1 خریدم از دبی ولی یه خورده مشکل داره(همش مشکل داره) اگه میشه راهنمایی کنین
1 – اول اینکه گوشی یه طرفه شده یعنی فقط میشه زنگ بزنم و وقتی زنگ میزنم دیگه نمیشه قعطش کرد اون پایین که مینویسه end call که قعطش کنم کار نمیکنه اصلا قطع نمیشه و وقتی هم کسی زنگ میزنه اون پایین صفحه که نوشته answer کلا کار نمیکنه غیر فعال میشه یعنی همین جوری داره زنگ میخوره و اصلا نمیشه جواب بدی . لطفا کمک چکار کنم ؟
2 _ بعد درایور ویندوز xp رو هم تو cd نداره فقط درایور ویندوز ویستا داخل cd هستش .همه اینجوریه؟
3 _ درایور p1 برای ویندوز Xp از کجا پیدا میشه کسی نداره آپلود کنه؟
4 _ میخواستم بگم با آپدیت کردن مشکلش حل نمیشه ؟ اگه کسی میدونه کمک کنه.
شرمنده اگه زیاد سوال پرسیدم .
اینم اطلاعات گوشی
Phone:CXC 162037 R9J005
Buletooth:CXC 162143 R1D
Organiser:CXC 162108 R6F41
CDA:CDA 162024/52 R6A
مرسی ;
vahid121
04-17-2008, 06:21 AM
در ادامه توریح دوستمان:
رم 1 گیگ 17 هزار ت
رم 2 گیگ 25 تا 30 هزار ت
دوست عزیزم متشکرم.
vahid121
04-17-2008, 06:28 AM
دوست عزیزم از اطلاعات دقیقی که دادین خیلی ممنونم.
hamid00009
04-17-2008, 11:37 AM
دوستان کسی اطلاع داره رم 4 گیگ چنده ؟؟؟ وچه مارکی خوبه ؟؟؟
saeid127
04-17-2008, 09:35 PM
ایول سعید جان.خدا رو شکر که گوشیت درست شد.من هم توی فکر رفته بودم که نکنه گوشی من باز مشکل داشته باشه.
اون CDA رو هم که گذاشته بودی همون قدیمیه بود دیگه.
الان دیگه همه چیز ردیفه.
آره همون قدیمیه بود.الان شده مثل مال شما!
راستی این کد تست برای همه گوشی های سونی هست؟
saeid127
04-17-2008, 09:48 PM
سلام دوستان:
چند تا سوال داشتم من یه گوشی p1 خریدم از دبی ولی یه خورده مشکل داره(همش مشکل داره) اگه میشه راهنمایی کنین
1 – اول اینکه گوشی یه طرفه شده یعنی فقط میشه زنگ بزنم و وقتی زنگ میزنم دیگه نمیشه قعطش کرد اون پایین که مینویسه end call که قعطش کنم کار نمیکنه اصلا قطع نمیشه و وقتی هم کسی زنگ میزنه اون پایین صفحه که نوشته answer کلا کار نمیکنه غیر فعال میشه یعنی همین جوری داره زنگ میخوره و اصلا نمیشه جواب بدی . لطفا کمک چکار کنم ؟
2 _ بعد درایور ویندوز xp رو هم تو cd نداره فقط درایور ویندوز ویستا داخل cd هستش .همه اینجوریه؟
اینم اطلاعات گوشی
مرسی ;
0-مبارک باشه!
1-احتمالا مشکل شما با آپدیت کردن حل میشه
2-نه برای من هم ویستا بود هم xp
3-از سایت خود سونی اریکسون میتونی بگیری(حدود 60 مگ هست)
از اینجا:
4-احتمالا حل میشه.خواهش میکنم! :10:
در مورد ورژن گوشی از ای صفحه پیدا کن:
cda گوشی شما مال اندونزی هست و از اولین نسخه ش
:40:
hamed1297
04-17-2008, 11:37 PM
ادیت شد......
hamed1297
04-17-2008, 11:51 PM
سلام دوستان:
اینم اطلاعات گوشی
مرسی ;
سلام.راهش این هست که گوشی رو آپدیت کنید.
این گوشی نیازی به درایور نداره.plug & play هست.فقط کافی روی file transfer قرارش بدی زمانی که به کامپیوتر وصلش کردی.خیالت راحت.با آپدیت حل میشه.شما اولین نفر نیستی که این مشکل رو داری.
موفق باشی.
آره همون قدیمیه بود.الان شده مثل مال شما!
راستی این کد تست برای همه گوشی های سونی هست؟
خوب خدا رو شکر که درست شد.آره این کد واسه همه گوشی های سونی اریکسون هست.
آپدیت p1 هم مثل p990 هست ؟ اگه فرقی میکنه راهنمایی کنید لطفا ...
لطفا درباره firmware توضیح بدین باید firmware خاصی رو هنگام آپدیت انتخاب کنم ؟ اگه میشه به طور کامل راهنمایی کنین ممنون میشم :10:
مرسی ;
zhina_gian
04-18-2008, 12:04 PM
آپدیت p1 هم مثل p990 هست ؟ اگه فرقی میکنه راهنمایی کنید لطفا ...
لطفا درباره firmware توضیح بدین باید firmware خاصی رو هنگام آپدیت انتخاب کنم ؟ اگه میشه به طور کامل راهنمایی کنین ممنون میشم :10:
مرسی ;
آره مثل همون 990 میمونه. فقط موقع آپدیت گوشی پی1 رو انتخاب میکنی و مراحل رو میری جلو.
در ضمن فریمور گوشی دست شما نیست که بخواهید انتخاب کنید. شما گوشیتون رو که آپدیت کنید فقط و فقط
با فریمور خودش آپدیت میشه و شما هم هیچ کاری نمیتونید بکنید مگر اینکه بشینید و آپدیت شدنش رو نگاه کنید.
قضیه عوض کردن CDA با آپدیت فرق میکنه. این عوض کردن سی دی ای مثل هک کردن گوشی میمونه و بهتره
دنبال این کار نباشید و فعلا گوشی تون رو آپدیت کنید کافیه.
آره مثل همون 990 میمونه. فقط موقع آپدیت گوشی پی1 رو انتخاب میکنی و مراحل رو میری جلو.
در ضمن فریمور گوشی دست شما نیست که بخواهید انتخاب کنید. شما گوشیتون رو که آپدیت کنید فقط و فقط
با فریمور خودش آپدیت میشه و شما هم هیچ کاری نمیتونید بکنید مگر اینکه بشینید و آپدیت شدنش رو نگاه کنید.
قضیه عوض کردن CDA با آپدیت فرق میکنه. این عوض کردن سی دی ای مثل هک کردن گوشی میمونه و بهتره
ممنون از راهنمایتون ، حالا آپدیت میکنم نتیجه رو میگم ...
بازم مرسی ;
zhina_gian
04-18-2008, 03:30 PM
ممنون از راهنمایتون ، حالا آپدیت میکنم نتیجه رو میگم ...
بازم مرسی ;
اگر درست آپدیت کنی به احتمال خیلی زیاد اکثر مشکلاتش حل میشه و مثل حامد میگی فقط پی1. :31:
تورو خدا اگه کسی درایور p1 برای xp داره آپلود کنه اینجا بذاره آخه گوشی به کامپیوتر وصل نمیشه اینجوری نمیسه آپدیت کنم
کمک کنین تو رو خدا ...
مرسی ;
zhina_gian
04-18-2008, 09:58 PM
تورو خدا اگه کسی درایور p1 برای xp داره آپلود کنه اینجا بذاره آخه گوشی به کامپیوتر وصل نمیشه اینجوری نمیسه آپدیت کنم
کمک کنین تو رو خدا ...
مرسی ;
منظورتون از درایو چی هست؟
اگه منظورت برنامه PC Suite هست از لینک زیر میتونید آخرین نسخه این برنامه رو که بر روی تمام نسخه های ویندوز
2000 معمولی به بالا کار میکنه دانلود کنید.
اگر هم منظورتون برنامه ای است که توسط اون خود گوشی رو آپدیت میکنند و بهش میگند Update Service
میتونید از لینک زیر دانلود کنید. برای آپدیت کردن گوشی توسط این برنامه نیاز به نصب PC Suite و
Adobe Flash Player بر روی سیستمتون دارید.
mohammad_0624
04-18-2008, 10:33 PM
با اجازه استاد zhina:
البته اگه فریمور خاصی مورد نظر باشه میتونید گوشی را هک کنید....
منظورتون از درایو چی هست؟
اگه منظورت برنامه PC Suite هست از لینک زیر میتونید آخرین نسخه این برنامه رو که بر روی تمام نسخه های ویندوز
2000 معمولی به بالا کار میکنه دانلود کنید.
اگر هم منظورتون برنامه ای است که توسط اون خود گوشی رو آپدیت میکنند و بهش میگند Update Service
میتونید از لینک زیر دانلود کنید. برای آپدیت کردن گوشی توسط این برنامه نیاز به نصب PC Suite و
Adobe Flash Player بر روی سیستمتون دارید.
مرسی از کمکت مشکل حل شد الان به کامپیوتر وصل میشه حالا آپدیت میکنمش
مرسی zhina_gian جان ;
mohammad_0624
04-18-2008, 10:50 PM
مرسی از کمکت مشکل حل شد الان به کامپیوتر وصل میشه حالا آپدیت میکنمش
مرسی zhina_gian جان ;
اقا موفق باشی امیدوارم بعد از اپدیت حالشو ببری.
خبرشو بده cda بعد از اپدیت رو هم بنویس....
hamed1297
04-18-2008, 11:05 PM
اگر درست آپدیت کنی به احتمال خیلی زیاد اکثر مشکلاتش حل میشه و مثل حامد میگی فقط پی1
آره.دقیقا.البته من مدتهاست که میگم گوشی فقط P از نوع 1.
alil1369
04-18-2008, 11:19 PM
>>>>> ONLY P1i <<<<<<
http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2007/05/Sony-Ericsson-P1-smartphone.jpg
>>>>> ONLY P1i <<<<<<
موافقین !!!!! ؟
nimpond
04-19-2008, 12:11 AM
اگه میشه واسه ٌWlan توضیح بدین:19:
ممنون:11:
اینجا بیشتر شده قسمت تبلیغات!!!:2:
هرکی گوشی میخره میاد میگه من خریدم ، هرکی که گوشیش مشکل داره به جای اینکه بره آپدیت کنه میاد اینجا قصهء 40 دزد بغداد رو میگه ، یکی میاد مینویسه >> only p1 <<
اما هیچکی نمیتونه خیلی تخصصی با گوشی کار بکنه:5:
یکی از مزیتهای p1 سیستم wlan هستش ، اما حتی 1نفر هم چیزی در مورد این ننوشته. جالب اینجاست که خیلیا هم نمیدونن این سیستم چی هست :41: و نمیدونن که میشه از اینترنت اکثر بانکها ، شرکتها ، و اداره هایی که از wlan استفاده میکنن به صورت رایگان استفاده کرد !!!
اگه کسی مطلب یا اموزشی در این مورد داره بذاره ممنون میشم:40::11:
sara46
04-19-2008, 10:35 AM
آره میشه اما این سیستم همه جا رایگان نیست .اینجا بازار علائدین داره .طبقه دومش از همه جا بهتره.
-----------------------------------------------------------------
من یه مشکل دارم : وقتی که اس ام اس میاد واسم ساعتشرو اشتباه نشون میده .مثلا ً ساعت 9 شب اس ام اس بیاد می نویسه 2 صبح.
ساعت گوشیم تنظیمه و ساعت دوم هم گرینویچه .اما زمانی که برای اس ام اس ها می زنه نه تهرانه نه گرینویچ ... چیکار باید بکنم؟
hamid00009
04-19-2008, 06:07 PM
اینجا بیشتر شده قسمت تبلیغات!!!:2:
هرکی گوشی میخره میاد میگه من خریدم ، هرکی که گوشیش مشکل داره به جای اینکه بره آپدیت کنه میاد اینجا قصهء 40 دزد بغداد رو میگه ، یکی میاد مینویسه >> only p1 <<
اما هیچکی نمیتونه خیلی تخصصی با گوشی کار بکنه:5:
یکی از مزیتهای p1 سیستم wlan هستش ، اما حتی 1نفر هم چیزی در مورد این ننوشته. جالب اینجاست که خیلیا هم نمیدونن این سیستم چی هست :41: و نمیدونن که میشه از اینترنت اکثر بانکها ، شرکتها ، و اداره هایی که از wlan استفاده میکنن به صورت رایگان استفاده کرد !!!
اگه کسی مطلب یا اموزشی در این مورد داره بذاره ممنون میشم:40::11:
آشنائي با شبكه هاي بي سيم
مقدمه :
نياز روز افزون به پويايي كارها ، استفاده از تجهيزاتي مانند تلفن همراه ، پيجرها و ...
بواسطه وجود شبكه هاي بي سيم امكان پذير شده است.
اگر كاربر يا شركت يا برنامه كاربردي خواهان آن باشد كه داده و اطلاعات مورد نياز خود را به صورت متحرك در هر لحظه در اختيار داشته باشند شبكه هاي بي سيم جواب مناسبي براي آنها ست.
اين مقاله دربخشهاي مختلفي ارائه ميشود، در بخش حاضر فقط به بيان كلياتي در رابطه با شبكههاي بيسيم و كابلي پرداخته شده، در بخشهاي بعدي به جزئيات بيشتري در رابطه با شبكههاي بيسيم خواهيم پرداخت.
تشريح مقدماتي شبكه هاي بي سيم و كابلي
شبكه هاي محلي (LAN ) براي خانه و محيط كار مي توانند به دو صورت كابلي (Wired ) يا بي سيم (Wireless ) طراحي گردند . درابتدا اين شبكه ها به روش كابلي با استفاده از تكنولوژي Ethernet طراحي مي شدند اما اكنون با روند رو به افزايش استفاده از شبكه هاي بي سيم با تكنولوژي Wi-Fi مواجه هستيم .
در شبكه هاي كابلي (كه در حال حاضر بيشتر با توپولوژي ستاره اي بكار مي روند ) بايستي از محل هر ايستگاه كاري تا دستگاه توزيع كننده (هاب يا سوئيچ ) به صورت مستقل كابل كشي صورت پذيرد(طول كابل ازنوع CAT5 نبايستي 100 متر بيشتر باشد در غير اينصورت از فيبر نوري استفاده ميگردد) كه تجهيزات بكار رفته از دونوع غير فعال (Passive ) مانند كابل ، پريز، داكت ، پچ پنل و.......... . و فعال (Active )مانند هاب ،سوئيچ ،روتر ، كارت شبكه و........... هستند .
موسسه مهندسي IEEE استانداردهاي 802.3u را براي Fast Ethernet و 802.3 ab و802.3z را براي Gigabit Ethernet ( مربوط به كابلهاي الكتريكي و نوري ) در نظر گرفته است.
شبكه هاي بي سيم نيز شامل دستگاه مركزي (Access Point ) مي باشد كه هر ايستگاه كاري مي تواند حداكثر تا فاصله 30 متر ي آن (بدون مانع ) قرار گيرد.
شبكه هاي بي سيم (Wlan ) يكي از سه استاندارد ارتباطي Wi-Fi زير را بكار مي برند:
802.11b كه اولين استانداردي است كه به صورت گسترده بكار رفته است .
802.11a سريعتر اما گرانتر از 802.11b مي باشد.
802.11g جديدترين استاندارد كه شامل هر دو استاندارد قبلي بوده و از همه گرانتر ميباشد.
هر دونوع شبكه هاي كابلي و بي سيم ادعاي برتري بر ديگري را دارند اما انتخاب صحيح با در نظر گرفتن قابليتهاي آنها ميسر مي باشد.
عوامل مقايسه
در مقايسه شبكه هاي بي سيم و كابلي مي تواند قابليتهاي زير مورد بررسي قرار گيرد:
نصب و راه اندازي
هزينه
قابليت اطمينان
كارائی
امنيت
نصب و راه اندازي
در شبكه هاي كابلي بدليل آنكه به هر يك از ايستگاههاي كاري بايستي از محل سويئچ مربوطه كابل كشيده شود با مسائلي همچون سوارخكاري ، داكت كشي ، نصب پريز و......... مواجه هستيم در ضمن اگر محل فيزيكي ايستگاه مورد نظر تغيير يابد بايستي كه كابل كشي مجدد و .......صورت پذيرد
شبكه هاي بي سيم از امواج استفاده نموده و قابليت تحرك بالائي را دارا هستند بنابراين تغييرات در محل فيزيكي ايستگاههاي كاري به راحتي امكان پذير مي باشد براي راه اندازي آن كافيست كه از روشهاي زير بهره برد:
Ad hoc كه ارتباط مستقيم يا همتا به همتا (peer to peer ) تجهيزات را با يكديگر ميسر مي سازد.
Infrastructure كه باعث ارتباط تمامي تجهيزات با دستگاه مركزي مي شود.
بنابراين ميتوان دريافت كه نصب و را ه اندازي شبكه هاي كابلي يا تغييرات در آن بسيار مشكلتر نسبت به مورد مشابه يعني شبكه هاي بي سيم است .
هزينه
تجهيزاتي همچون هاب ، سوئيچ يا كابل شبكه نسبت به مورد هاي مشابه در شبكه هاي بي سيم ارزانتر مي باشد اما درنظر گرفتن هزينه هاي نصب و تغييرات احتمالي محيطي نيز قابل توجه است .
قابل به ذكر است كه با رشد روز افزون شبكه هاي بي سيم ، قيمت آن نيز در حال كاهش است .
قابليت اطمينان
تجهيزات كابلي بسيار قابل اعتماد ميباشند كه دليل سرمايه گذاري سازندگان از حدود بيست سال گذشته نيز همين مي باشد فقط بايستي در موقع نصب و يا جابجائي ، اتصالات با دقت كنترل شوند.
تجهيزات بي سيم همچون Broadband Router ها مشكلاتي مانند قطع شدنهاي پياپي، تداخل امواج الكترومغناظيس، تداخل با شبكههاي بيسيم مجاور و ... را داشته اند كه روند رو به تكامل آن نسبت به گذشته(مانند 802.11g ) باعث بهبود در قابليت اطمينان نيز داشته است .
كار