کلوپ P1 [آرشيو] - Page 5 - P30World Forums

PDA

View Full Version : کلوپ P1

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Mohammad
03-16-2008, 06:55 PM
نه حمید جان...این موردی که شما فرمودین مطمئن باشید 1000 تا یکی اتفاق می وفته...می تونید به تمام سایت های ایرانی و خارجی مراجعه کنید و بیینید...

Farbod_h
03-16-2008, 07:15 PM
دوستان چرا اینتوری؟؟؟ من خیلی ها را دیدم که p1 تازه خریده بودن اما بعد از یک هفته بردن فروختن . اینم دلیلاشون بوده .... میخام برم گوشی ارزون بخرم :26::26: خیلی گوشی باحالی اما به پولش احتیاج دارم ( آخر مایه داری) صد در صد دروغ میگفت ... فقط یکیشون که دوست خودم بود راست میگفت خیلی هنگ میکرد 2 بار آپدیتش کردیم درست نشد:13::13::13::13::13::13:من عاشق این گوشی ام اما با این حرفا واقعا موندم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من آپديتش كه نكردم! تا حالا هم هنگ نكرده! فقط 2 دفه ريست شد . داشتم آهنگ گوش مي دادم زنگ خورد ( يه جايي كه آنتن دهيش بد بود) همين!
اكثرآ كسايي كه اصولآ موبايل رو واسه پز دادن مي خرن و چيزي ازش سر در نميارن اين حرف رو مي زنن
دليلش هم واضخه! برنامه ها رو از task manager نمي بندن! هم باطريشون بي خودي مصرف ميشه و هم بعد از يه مدت گوشي مجبور ميشه كه ريست كنه سيستم رو!

Farbod_h
03-16-2008, 07:19 PM
معلومه نميتوني تو گوشي اديتش كنيد! چون اون پوشه protected‌ هست
اين كه رمت هم خونده نمي شه ربطي به اين كارت نداره! من خودم اين كار رو كردم و الان آيكون هام آي فون هست!
با كابل وصل كن گوشيت رو به pc و file manager رو انمتخاب كن ببين چي ميشه

ممنون از راهنمايتون دوست عزيز الان پوشه resource پيدا كردم . اما نمي دونم اين فايلي كه از نت دانلود كردم يه پوشه به نام resource هست و گفته داخل resource مموري تون كپي كنين اما داخل K:\resource\apps گوشيم اسم چند تا از برنامه هايه كه نصبشون كردمه ! اينا پاك نشه !!؟ ميشه يكم راهنماي كنين يا اگه فايلي هست بذارين واسه دانلود ممنونتون ميشم[/quote]

شما چيزي رو پاك نكن
فقط پوشه هاي موجود رو replace‌ كن و اونايي هم كه موجود نيست رو كپي كن دقت كن فقط بايد ALaunchIcon در app كژي شه
بقيه هم نبايد مشگلي داشته باشه

tarrega
03-16-2008, 08:59 PM
من آپديتش كه نكردم! تا حالا هم هنگ نكرده! فقط 2 دفه ريست شد . داشتم آهنگ گوش مي دادم زنگ خورد ( يه جايي كه آنتن دهيش بد بود) همين!
اكثرآ كسايي كه اصولآ موبايل رو واسه پز دادن مي خرن و چيزي ازش سر در نميارن اين حرف رو مي زنن
دليلش هم واضخه! برنامه ها رو از task manager نمي بندن! هم باطريشون بي خودي مصرف ميشه و هم بعد از يه مدت گوشي مجبور ميشه كه ريست كنه سيستم رو!

دوست من . منم تا حدی با حرفات موافقم . اما گوشی منو چطوری توجیه می کنی ؟؟
برنامه های جاوا خیلی سخت روش اجرا میشه و نصب میشه . در صورتی که برنامه های SIS با سرعت برق اجرا میشن . حتی فایلهای حجیم PDF رو ب اسرعت باز میکنه اما با فایلهای جاوا مشکل داره . اونم اساسی . حتی فایلهای نصب جاوا که تو رم گوشی میریزم . به زور پوشه مربوطه رو باز میکنه . برا Uninstall کردنش هم مصیبت داشتم . البته هنوز آپدیت نکردمش . و فکر می کنم قسمت اجرایی MIDLET مشکل داشته باشه . اما یه چیزی رو باید قبول کرد . یه گوشی خوب باید همه ی ویژگی ها رو با هم داشته باشه . اونم گوشی ای مثل P1 که تا مدت زیادی گل سرسبد سونی بوده و هست .
الان که برنامه های جاوا رو حذف کردم گوشی مثل ساعت داره کار می کنه . هر بلایی هم سرش میارم آخ نمیگه .
سر فرصت آپدیتش می کنم ببینم چی میشه .

راستی به نظر شما من زبان فارسی رو رو گوشیم نصب کنم یا نه ؟
با توجه به اینکه CID گوشی من مربوط به هنگ کنگ میشه و اصولا فقط زبان چینی و انگلیسی رو قبول می کنه .
یعنی ممکنه مشکلی پیدا کنم ؟؟؟

من غیر از این دو مورد هیچ مشکلی با گوشیم ندارم . یکی زبان فارسی به دلیل اینکه تو ویرایش آفیس بهش نیاز دارم . یکی دیگه هم نصب نرم افزارهای جاوا . چون خیلی از نرم افزارهای مورد علاقم جاواست .

اما حتی اگه این مشکلات هم باقی بمونه . من این گوشی رو عوض نخواهم کرد . مخصوصا که حالا تازه دارم لذت کار با این گوشی رو حس می کنم . یه چیزش که منو کشته این قدرت تشخیص کلمه هاش تو مسیج دادن و تایپ کردنه . خداییش لنگه نداره . من جنازه ی این گوشی رو به اسباب بازی هایی مثل N95 ترجیح میدم . به نظر من نوکیا در عرض این مدت کوتاه فعالیت سونی یه جورایی کم آورده . به زودی طوفان سونی اریکسون این کارخونه رو با گوشی های عطیقش با خودش خواهد برد . :27:

Farbod_h
03-16-2008, 09:59 PM
آره برنامه هاي جاوا رو بايد پاك كرد! مخصوصآ اونايي كه كند اجرا ميشه!
پاك كه بشه گوشي جون مي گيره

hamed1297
03-16-2008, 10:14 PM
سلام.سلام.
امروز رفته بودم که p1 رو بگیرم.ولی سری جدید با اینکه مموریش 1 گیگ شده اون made in china که روی سری های قبل روی بدنه گوشی بوده حذف شده.به کل تمام گوشی های موجود اینطوری هستن.البته روی کارتن نوشته شده که چینی هست.
حالا من موندم که چیکار کنم؟بگیرم یا نه.
ممکنه تا بعد از عید صبر کنم ولی از این وضه بد تر بشه یا احتمالهای دیگه.
نمیشه گفت اینها غیر اصل هستن.آخه چین چی هست که تقلبی هم داشته باشه.
یادم رفت قیمتهاش رو بگم.

385.000 بدون گارانتی:کمترین قیمت
430.000 باز بدون گارانتی ولی با لیبل made in china روی بدنه گوشی مونده از سری قبل.
410.000 با گارانتی ارس 18 ماهه.

hamed1297
03-16-2008, 10:15 PM
راستی دوستانی که جدیدا خریدن هم به همین شکل هست؟

zhina_gian
03-16-2008, 10:40 PM
سلام.سلام.
امروز رفته بودم که p1 رو بگیرم.ولی سری جدید با اینکه مموریش 1 گیگ شده اون made in china که روی سری های قبل روی بدنه گوشی بوده حذف شده.به کل تمام گوشی های موجود اینطوری هستن.البته روی کارتن نوشته شده که چینی هست.
حالا من موندم که چیکار کنم؟بگیرم یا نه.
ممکنه تا بعد از عید صبر کنم ولی از این وضه بد تر بشه یا احتمالهای دیگه.
نمیشه گفت اینها غیر اصل هستن.آخه چین چی هست که تقلبی هم داشته باشه.
یادم رفت قیمتهاش رو بگم.

385.000 بدون گارانتی:کمترین قیمت
430.000 باز بدون گارانتی ولی با لیبل made in china روی بدنه گوشی مونده از سری قبل.
410.000 با گارانتی ارس 18 ماهه.

سلام.
من خودم نروژ زندگی میکنم و گوشی P1i خودم رو هم از همینجا خریدم. کارتونش یک کارتون طوسی رنگه و اگر
کارتونش رو روبروی خودت بگیری در سمت چپ کارتون منظورم بغلش هست یک سری مشخصات رو با یک برچسب
کاغذی روش چسبوندن که در زیر اون مشخصات خیلی واضح نوشته شده Made in China.

اینو گفتم که خیالتون راحت باشه. حالا به گارانتی کاری ندارم چون من از گارانتی های ایران خبر ندارم اما فقط
اینو بگم هر نوع پی1 با هر نوع بسته بندی که گرفتی خودت میدونی اما به 2 نکته خیلی دقت کن .

1. نوع گوشی شما حتما P1i باشه نه P1 خالی.
2. نسخه CDA گوشی شما چون در ایران هستید و میخواهید پک فارسی رو که خود سونی اریکسون بیرون داده
رو روش نصب کنید حتما World Generic 1,2,3 باشه. البته Middle East هم بد نیست اما سعی کن که
نسخه های اروپایی مثل مال من که CDA گوشیم Norway Generic هست رو نگیری چون پک فارسی فقط روی
اون 2 نوعی که گفتم نصب میشه. مگر اینکه بعدا با هزار دردسر بخوای CDA گوشی رو عوض کنی.

برای اینکه بتونی متوجه بشی نسخه های World Generic1,2,3 و Middle East دارای چه CDA هستند میتونید
به سایت زیر مراجعه کنید و CDA گوشی رو که میخواهید بخرید با اینها مقایسه کنید.

پیشنهاد من World Generic 2 هست اگر 2 نبود هر کدام از World Generic ها که باشه اشکالی نداره اما اگر
World Generic نتونستی گیر بیاری اونوقت برو سراغ Middle East.

!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!

hamed1297
03-16-2008, 11:26 PM
ممنون دوست عزیز.
مشکل اینجاست که این گوشی های جدید هم با همین کارتن فروخته میشه.
فقط نکته اینجاست که روی خود گوشی که زیر باتری هست حک نشده ساخت چین.
مال شما چطور هست؟حک شده یا نه؟

majid134
03-17-2008, 12:24 AM
ممنون دوست عزیز.
مشکل اینجاست که این گوشی های جدید هم با همین کارتن فروخته میشه.
فقط نکته اینجاست که روی خود گوشی که زیر باتری هست حک نشده ساخت چین.
مال شما چطور هست؟حک شده یا نه؟
دوست خوبه من همه دنبال این هستن که گوشیشون ساخت چین نباشه شما برعکس؟؟!!
حالا از شوخی بگذریم درسته داخل دستگاه ساخت چین حذف شده.من هفته پیش خریدم با گارانتی نیکاتل 435. نسخه CDA هم که بررسی کردم این بود :
Phone Version : CXC162037 R9K009
CDA : 162022/1
Bluetooth Version : CXC162143 R1D
Organizer Version : CXC162108 R6G04
Region Language : World 1
تقریبا آخرین آپدیت هستش با آنتن دهی و فارسی مطلقاً مشکل ندارم چه ایرانسل چه دولتی . سایت فارسی رو به راحتی باز میکنه . برنامه جاوا رو خوب باز می کنه و برنامه های مخصوص خودشم بهتر . من واقعا فکر نمی کردم این تلفن اینقدر به دلم بشیه ولی هر چی بیشتر می گذره بیشتر ازش خوشم می یاد. در ضمن یه نصیحت به عنوان یه کوچیکتر می کنم و اونم اینکه تو خرید هر چیزی از هر کسی که اطلاعی نداره سوال نکن بدتر فکرو به هم میریزه. چند وقت پیش رفته بودم برای خرید نوت بوک برای دوستم ، موقع خرید یکی گفت : آقا همه با ویندوز ویستا مشکل دارن نخر!! یهو دوستم که که به من اعتماد کرده بود گفت : فکر نمی کنی اشتباده کردی تو انتخاب ؟ بهش گفتم هر کسی می تونه نظر بده ولی مسئله اینکه نباید بهش توجه کرد. اگه شما یک سری مسائل رو تو خرید در نظر بگیری و واسه 10، 20 تومن ارزون شدن، جنس قاچاق نخری به مشکل بر نمی خوری. من فروشنده رو مجبور کردم تو فاکتور بنویسده در صورت عدم آنتن دهی پس گرفته می شود، ولی تا حالا که مشکلی نداشتم هم در تهران هم در شهرستان هم جاده.

lord_alone_dark
03-17-2008, 12:34 AM
اقا من هم می خوام از کجا گرفتی من فردا برم بگیرم:18:

hamed1297
03-17-2008, 12:49 AM
آقا ممنون.خدا عمرت بده.پس توی گارانتی اصلی هم حذف شده؟
راستشو بخوای من از همون اول که این گوشی وارد بازار شده بود قصد خریدش رو داشتم.ولی پولش جور نبود.حالا که پول جور شده یک مدت نایاب شده بود و حالا هم که اینطور .
گفتم یک دفعه بعد از این همه وقت نگیرم و مشکل دار بشه.
فردا میرم میگیرم.
در مورد Cda هم متاسفانه تا گوشی روشن نشه که نمیشه مشخصش کرد که اون زمان هم دیگه صاحب مغازه اون رو تعویض نمیکنه.
باز ممنون.

majid134
03-17-2008, 12:50 AM
من از پاساژ علاالدین طبقه همکف فروشگاه مه تل

http://img.majidonline.com/pic/146459/400.jpg
http://img.majidonline.com/pic/146456/401.jpg

hamed1297
03-17-2008, 12:58 AM
آهان.دقیقا همینه.
آخه بقدری با کیفیت ساخته شده که فکر تقلبی بودنش به ذهن آدم نمیرسه.
من فقط روی همین ننوشتن made in china شک کردم.

majid134
03-17-2008, 11:46 AM
google map برای uiq توسط گوگل راه اندازی شد.

lord_alone_dark
03-17-2008, 07:39 PM
من هم خریدم 460

hamed1297
03-17-2008, 09:00 PM
یک جوانمرد شماره سیتادل تهران رو به من نمیده که مطمئن بشم؟ممنونش میشم.

آقا یه هم فکری با ما بکینید.بگیریم یا نه.بی گوشیمممممم

roohi_rsh
03-18-2008, 12:15 AM
کسی رم 2 یا 4 گیگ روی این گوشی انداخته اگر انداخته سرعت گوشی چجوریه

Farbod_h
03-18-2008, 12:22 AM
2 گيگ كه تقريبآ پره
بيش از 100 تا بازي و برنامه
فقط يه ديكشنري با حجم 60 مگ! و 3 تا بازي هر كدوم با حجم بيش از 20 مگ تنها نمونه اي از برنامه هاي نصب شدن دي:
سرعت هم عاليه البته استارت آپ كندي داره!
اديت: 100 مگم تم روش دارم! بنده خدا! دي:

majid134
03-18-2008, 08:49 AM
من هم خریدم 460
مبارک باشه گوشیه خوبیه

tarrega
03-18-2008, 01:40 PM

عزیز این گوشی رم 2 گیگ رو قورت میده . با رم 4 هم دیدم . هیچ مشکلی نداره . خیالت جمع .
تازه من تو یه سایت انگلیسی زبان که آدرسش یادم نیست خونده بودن دارن روی سیستم عامل تغییراتی میدن کدهایی رو بهش اضافه می کنن که بتونه رم 8 گیگ رو هم بدون مشکل ساپورت کنه .
چون مشخصات سخت افزاری P1 و W960 هر دو یکیه و هیچ فرقی ندارن . چه قدرت پردازنده و چه مقدار رم .
کسی رو ندیدم که از رم 8 گیگ استفاده کنه . اما با تحقیقاتی که من کردم گمون نمی کنم با رم 8 گیگ هم مشکلی پیش بیاد . البته اگه بشه رم های سرعت بالا گیر آورد تا موقع بازخوانی فایل ها از حافظه مشکلی پیش نیاد .

اما اگه رم 4 گیر آوردی بنداز روشو حالشو ببر . مارو هم خبر کن . :10:

hamed1297
03-18-2008, 02:25 PM
خوب این ماجرای p1 خریدن ما هم واسه خودش داستانی شده.
امروز رفتم یه مغازه ای که اون هم p1 سری قبل رو د اشت هم از این جدیدای no name.

طی مقایسه ای که داشتم این تغیرات رو توش دیدم:
باتری تمام پلاستیکی شده و دیگه اون قسمت استیل دور باتری وجود نداره.
نحوه نوشته شدن مشخصات باتری به خوبی سری اول نیست و حس خوبی نداشتم از این مقایسه.به کیفیت سری اول نمیرسید.البته از لحاظ کارکرد رو نمیدونم.
ظاهر کارتن کمی تغییر کرده.
از لحاظ ظاهر هر دو گوشی تقریبا مثل هم و بایک کیفیت هستن.

طرف چون همون 1 دونه واسش مونده بود واسه ما تاقچه بالا گذاشت که این فلان و بلانه.خیلی بهتره و قیمت هم 420 میگفت.
ولی چون تک مونده بود از قبل مشخص بود که زیاد دست کاری شده بود +کیبوردش فارسی بود که من ازش متنفرم و در آخر در پشت باتری شل بود.

hamid00009
03-18-2008, 05:52 PM
دوستان این جدیدا که لیبل چین پشتشون نداره فکر کنم قلابی باشن من امروز یکشون را دستم گرفتم پشتش را که نگاه کردم افتضا بود

lord_alone_dark
03-18-2008, 07:39 PM
این تازه هارونخرید خیلی مشکوک هستن مخصوصا قیمتش مال من از قدیمی ها هست

tarrega
03-18-2008, 11:58 PM
کسی که مارو تحویل نگرفت اینقدر داد زدیم
کسی میدونه چطور میشه CDA رو تغییر داد ؟ .
مال من مال هنگ کنگه . میخوام به Worrld 2 تغیرش بدم .
یعنی باید با فیرم ویر World فلش کنم گوشی رو ؟ یا راه دیگه ای داره .

roohi_rsh
03-18-2008, 11:59 PM
خوب پس چیکار کنیم آیا سری اولش پیدا میشه تو تهران من 3 ماه میخوام بخرم اما نشد حالا بعد از عید میخوام بخرم پیدا میشه یا برم بشینم گریه کنم:37:

nimpond
03-19-2008, 03:17 AM
سلام
کسی میتونه بگه من چطوری میتونم W.lan رو فعال کنم؟
آخه آنتن یکی از ispها جلوی خونمونه اما نمیدونم چجوری بهش وصل بشم

osameh_m
03-19-2008, 11:26 AM

دوست عزیز با نرم افزار ++XS خیلی راحت میتونی این کار رو انجام بدی

hamid00009
03-19-2008, 11:44 AM
قیمتش چنده؟؟؟؟

hamed1297
03-19-2008, 02:41 PM

باید توی فرومهای خارجی بگردی.من اینجا ندیدم کسی بلد باشه.

خوب پس چیکار کنیم آیا سری اولش پیدا میشه تو تهران من 3 ماه میخوام بخرم اما نشد حالا بعد از عید میخوام بخرم پیدا میشه یا برم بشینم گریه کنم

اقا شما هم مثل منی.با این تفاوت که من 6 ماهه میخوام بخرمش.تا الان که داشتم پولش رو جور میکردم و حالا هم که این تقلبی ها اومده.لعنت به این بازار.
من موندم سونی اریکسون چطور اجازه میده این جنسهای بی کیفیت به اسم شرکتش بیرون بیاد.دارم از سونی اریکسون زده میشم.

hamid00009
03-19-2008, 03:46 PM
دوستان اگه کسی از این گوشی ها که لیبل چین روش نداره " داره بیاد بگه گوشیش چجوری مشکل نداره؟؟؟

hamed1297
03-19-2008, 05:20 PM
دوستان اگه کسی از این گوشی ها که لیبل چین روش نداره " داره بیاد بگه گوشیش چجوری مشکل نداره؟؟؟
یکی از بچه های همین جا خریده ولی پیداش نیست.جالب اینکه میگفت با گارانتی سیتادل
حمید جان این عکسی رو که واسه امضاء گذاشتی یک مقدار بزرگ هست میشه کوچکترش کنی.صفحه رو به هم میریزه.ممنون.

hamid00009
03-19-2008, 06:05 PM
حامد جون دیروز درسش کردم.

noia
03-19-2008, 09:16 PM
هی چی بگم از این روزگار! منم یه 5-6 ماهی هست می خوام بگیرمش, ولی نشد! حالا هم که آسین بالا زدیم واسه خریدنش اینجوری شده :2:

باید یه E-Mail زد به سونی و پرسید قضیه چیه؟
شایدم تقلبی نباشن ( باید از نطدیک دیدشون تا بشه نظر داد, من تا حالا این جدیدا رو ندیدم ) ... :41:

lord_alone_dark
03-19-2008, 11:44 PM
رفیق اون وایر لس بکارت نمیاد باید اکانت داشته باشی یا ای دی اس ال با مودم وای فای پیچیدس حال ندارم تو ضیح بدم شاید بچه ها کسی وارد تر باشه

tarrega
03-20-2008, 12:02 AM
سلام
عزیزان مال من که تازه خریدم . از اوناییه که میگین لیبل چین روش نداره . من که باهاش هیچ مشکلی نداشتم . جز Cda اون . چون خودم نخریدم . Cda گوشی من مال هنگ کنگه و متاسفانه امکان نصب زبان فارسی رو ندارم . که شنیدم با تغییر Cda حل میشه . دوربینش فوق العاده و ورای تصور من کار می کنه . فقط یکمی به لرزش دست حساسه . نمیدونم مال قدیمیا چطور بوده .

صداش که توپ توپه . چه تو اسپیکر و چه تو هندز فری که محشره .
کیفیت ال سی دیش هم هیچ فرقی با قبلیا نداره . یه مشکل هم با برنامه های جاوا داشتم که مثل اینکه بقیه هم این مشکل رو داشتن . برنامه های جاوا رو با تاخیر اجرا میکنه . در صورتیکه برنامه های مخصوص Uiq 3 رو با سرعت نور اجرا میکنه . البته من یه اشتباه هم داشتم و برنامه هامو رو حافظه ی خود گوشی نصب کرده بودم که یه خورده سنگین شده بود . اینقدر انجوری نگین تورو خدا من حساس شدم اینقدر این بحث ها رو دیدم .

مال منکه هیچ مورد خاصی توش ندیدم . امیدوارم همینطوری هم بمونه .

راستی یکی بهم بگه که نرم افزار ++xs رو چطوری میتونم گیر بیارم . کسی طرز کارشو بلده ؟
اصلا ممکنه مشکل جدی ای پیش بیاره عوض کردن Cda ؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنین .

tarrega
03-20-2008, 12:21 AM
سلام

برای فعال کردن وایرلس باید بری تControl pannel و قسمت Connections و گزینه ی Wireless رو انتخاب کنی . بعد هم گزینه ی More زو میزنی و Enable Wireless . اگه شبکه یا در دسترس باشه و Scan رو بزنی بهت اطلاع میده . اما ساختن Connection برای شبکه وایرلس رو دقیقا نمی دونم . اینو امتحان نکردم . اما برای فعال کردنش همین کارایی که گفتم رو انجام بده .

راستی دیگه عیدم اومد دیگه . :11:
سال نوی همه مبارک . سال خوشی رو برای همه ی دوستان کلوپ P1 آرزو می کنم . :10:

majid134
03-20-2008, 12:41 AM
من همون طور که عکسش رو گذاشتم ساخت چین نداره اصلا مشکل ندارم به نظر من که آپدیت هم نمی خواد . در ضمن حدودا رم 1 گیگ 20 تا 30 تومن قیمت داره که این مبلغ رو صرفه جویی می کنی . فقط می دونم تا حالا کسی راجبش بد نگفته .
نکته ای که خیلی باهاش حال کردم چک کردن gmail و rss بود خداست !!!!!!!!!!!!!
در جواب کسی که گفته بود رم 8 گیگ می خوره باید بگم تا 4 گیگ بیشتر ساپورت نمی کنه
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!اسیره این گوشی شدم. آقا هرکی بخره پشیمون نمیشه جدی می گم.

hamed1297
03-20-2008, 12:43 AM
بهترین کار همون ایمیل زدن به سونی اریکسون هست.
اگر وقت کردم حتما میفرستم.
البته از این دوستمون هم ممنون.
امیدوارم گوشیتون هیچ مشکلی پیدا نکنه.اگر اینطور باشه جای امیدواری هست.بخصوص اینکه توی هنگ کنگ هم این مدل بوده.

roohi_rsh
03-20-2008, 12:55 AM
میگم اگه میتونی بفرستی زودتر اینکارو بکن که من یکی یه لنگ رو هوا موندم فرستادی جواب رو روی تاپیک بزاررررررررررر

nimpond
03-20-2008, 01:02 AM
سلام
آخه من این دکلی رو که جلوی خونمونه پیدا میکنم اما نمیتونم بهش وصل بشم. یعنی کانکت نمیشه !!!
چه کار کنم؟

osameh_m
03-20-2008, 10:10 AM
آخه من این دکلی رو که جلوی خونمونه پیدا میکنم اما نمیتونم بهش وصل بشم. یعنی کانکت نمیشه !!!
چه کار کنم؟

دوست عزیز باید ارائه دهنده خدمات از DHCP استفاده کنه تا شما بتونید بهش کانکت بشی فکر نمیکنم بتونی این طوری به شبکه وصل بشی باید بری همون isp ببینی میتونن یک همچین سروری رو راه اندازی کنن یا نه مشکل از گوشی نیست بیخودی با گوشی کنجار نره چون من هم همین مشکل رو داشتم

hamid00009
03-20-2008, 10:28 AM
بهترین کار همون ایمیل زدن به سونی اریکسون هست.
اگر وقت کردم حتما میفرستم.
البته از این دوستمون هم ممنون.
امیدوارم گوشیتون هیچ مشکلی پیدا نکنه.اگر اینطور باشه جای امیدواری هست.بخصوص اینکه توی هنگ کنگ هم این مدل بوده.
حامد جون زودتر بفرست منتظریم

hamid00009
03-20-2008, 04:01 PM
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، بنظر می رسد که سازندگان گوشی های چینی همچنان به کپی برداری از مدل های موفق بازار ادامه میدهند . مدل P1i سونی اریکسون توسط یک سازنده چینی به گوشی Gold star P1i تبدیل شده است .
http://www.------------/News/News/1886/Images/P1i-Chinese.jpg
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!اگر این دو گوشی را کنار هم قرار بدهید شباهت های زیادی میان آنها پیدا می کنید . ویژگی جالب این گوشی چینی پشتیبانی از دو سیم کارت است . این گوشی به نرم افزار MediaPlayer ، فیلمبرداری در فرمت Mpeg4 و H.263 ، بلوتوث ، رادیو FM ، دفترچه تلفن با قابلیت ذخیره 500 مخاطب ، صفحه لمسی با قلم و ویژگی های Organizer مجهز است . Gold star P1i همچنین دارای گیرنده شبکه های تلویزیونی است . اطلاعاتی در رابطه با قیمت این مدل در دست نیست .

hamid00009
03-20-2008, 04:13 PM
دوستان برای دیدن عکس به جای نقطه چین GSMaria دات کام قرار دهید.

siavashhamdi
03-20-2008, 05:30 PM
دوستان، عید بر همه شما مبارک...
امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشید...

tarrega
03-20-2008, 10:47 PM
من همون طور که عکسش رو گذاشتم ساخت چین نداره اصلا مشکل ندارم به نظر من که آپدیت هم نمی خواد . در ضمن حدودا رم 1 گیگ 20 تا 30 تومن قیمت داره که این مبلغ رو صرفه جویی می کنی . فقط می دونم تا حالا کسی راجبش بد نگفته .
نکته ای که خیلی باهاش حال کردم چک کردن gmail و rss بود خداست !!!!!!!!!!!!!
در جواب کسی که گفته بود رم 8 گیگ می خوره باید بگم تا 4 گیگ بیشتر ساپورت نمی کنه
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!اسیره این گوشی شدم. آقا هرکی بخره پشیمون نمیشه جدی می گم.

منم باهات موافقم
همه ی اینا رو قبول دارم .
راستی نرم افزار جاوا نصب کردی روش ؟؟ سرعت نصب و اجراشو ن چطوره ؟؟؟؟

و یه چیز دیگه من بودم که گفتم 8 گیگ / اما نگفتم ساپورت میکنه . منم میدونم تا 4 گیگ ساپورت میکنه . اما اگه دقیق خونده باشی گفتم یه مطلب خوندم که چون از لحاظ سخت افزاری با W960 یکیه . این فرضیه وجود داره که با 8 هم مشکلی نداشته باشه . دارن رو سیستم عاملش کار میکنن . تا بتونن با دستکاری یکی از فیرم ویرها امکان استفاده از رم 8 گیگ رو هم فراهم کنن . مشکلی که الان وجود داره نداشتن سرعت بالای رم ها M2 برای استفاده از ظرفیت ها ی بالا تو این گوشیه .

hamed1297
03-21-2008, 01:07 AM
سلام به همگی.
این اولین پست من توی سال جدید هست.واسه همه سال خوبی رو آرزو دارم.

اون دوستایی که گوشی no name p1 رو خریدن میشه یک عکس از باتری اون رو اینجا بگذارن؟میخوام واسه سونی اریکسون میل بفرستم اگر مستند باشه بهتره.

hamed1297
03-21-2008, 01:37 AM
واسه سونی اریکسون میل زدم در مورد گوشی p1.نتیجه که اومد حتما خبرتون میدم.
این هم تائید دریافت که برام فرستادن:

Thank you for contacting Sony Ericsson Call Center, your question has
been registered and the reference number is Case Id Tag.

Sony Ericsson Call Center will soon come back to you with a response.

Please do not respond to this mail since it will not be delivered to
any recipient.

For future emails concerning this case please include the following
line in the message subject field: “Case Id Tag” and send the email to
questions.ae@support.sonyericsson.com.

فعلا نخرید.من خودمم گذاشتم واسه بعد از تعطیلات.

Mohammad
03-21-2008, 02:22 AM
سلام...
دوستان من با دیال آپ (!!) گوشیم رو آپدیت کردم...سوالی هست می تونم کمک کنم...

siamak5561
03-21-2008, 03:01 AM
عجب خطری کردی اگه dc میشدی که گوشی رو باید فلش میکردی !! منم دلم می خواد آپدیتش کنم ولی با دیال آپ میترسم!!!!!

tarrega
03-21-2008, 11:53 AM
سلام به همگی.
این اولین پست من توی سال جدید هست.واسه همه سال خوبی رو آرزو دارم.

اون دوستایی که گوشی no name p1 رو خریدن میشه یک عکس از باتری اون رو اینجا بگذارن؟میخوام واسه سونی اریکسون میل بفرستم اگر مستند باشه بهتره.

اگه منظورت از no name هموناییه که روش ننوشته ساخت چین :46: باید بگم مال من Bst-40 و 1120mah هستش .
عکسشو نمیتونم بذارم . اما شکلش هیچ فرقی نکرده . من نمی دونم اینایی که میگن یعنی چی . قسمت فلزی و این چیزا . آخه قدیمیا هم قسمت فلزی نداشت . فقط فکر کنم . یه هولوگرام سونی اریکسون هم به باطریش اضافه شده . با اینکه من خیلی بیرحمانه ازش استفاده میکنم . با این حال 2 روز تا 2 روز و نصف دوام میاره . با صفحه ی لمسی حساب کنید میشه محشر . در ضمن کاملا هم شبیه باطری های دیگه ی سونی اریکسونه . منکه خیلی باهاش حال می کنم . هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . فقط موقع دیدن فایلهای تصویری اونم به صورت فول اسکرین باطریش یه کم زود خالی میکنه . که اگه بهش بگیم عیب غیر طبیعیه :46: . به نظر من که هیچ مشکلی تو این گوشی وجو د نداره . اگه دوستان روش خاصی برای امتحان دارن بگن تا من آزمایش کنم ببینم چطوریه .

همونطور که گفتم من فقط با برنامه های جاوا مشکل دارم . یعنی دیر میاد بالا . تا حالا هم خودم رو کشتم و جز یه نفر هیچ کس جواب منو نداد تا ببینم چه طوریه . البته موقع نصب و اجرا برای اولین بار . موقع آن اینستال کردن برنامه ها هم اگه جاوا زیاد نصب باشه تقریبا باید صبر ایوب داشته باشی تا برنامه ی آن اینستال بالا بیاد . اما با Sis ها به هیچ وجه این مشکل وجود نداره .

یکی جواب ما رو بده خواهشا . یعنی فقط منم که با جاوا مشکل دارم ؟؟؟؟؟

Farbod_h
03-21-2008, 01:33 PM
اگه منظورت از no name هموناییه که روش ننوشته ساخت چین :46: باید بگم مال من Bst-40 و 1120mah هستش .
عکسشو نمیتونم بذارم . اما شکلش هیچ فرقی نکرده . من نمی دونم اینایی که میگن یعنی چی . قسمت فلزی و این چیزا . آخه قدیمیا هم قسمت فلزی نداشت . فقط فکر کنم . یه هولوگرام سونی اریکسون هم به باطریش اضافه شده . با اینکه من خیلی بیرحمانه ازش استفاده میکنم . با این حال 2 روز تا 2 روز و نصف دوام میاره . با صفحه ی لمسی حساب کنید میشه محشر . در ضمن کاملا هم شبیه باطری های دیگه ی سونی اریکسونه . منکه خیلی باهاش حال می کنم . هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . فقط موقع دیدن فایلهای تصویری اونم به صورت فول اسکرین باطریش یه کم زود خالی میکنه . که اگه بهش بگیم عیب غیر طبیعیه :46: . به نظر من که هیچ مشکلی تو این گوشی وجو د نداره . اگه دوستان روش خاصی برای امتحان دارن بگن تا من آزمایش کنم ببینم چطوریه .

همونطور که گفتم من فقط با برنامه های جاوا مشکل دارم . یعنی دیر میاد بالا . تا حالا هم خودم رو کشتم و جز یه نفر هیچ کس جواب منو نداد تا ببینم چه طوریه . البته موقع نصب و اجرا برای اولین بار . موقع آن اینستال کردن برنامه ها هم اگه جاوا زیاد نصب باشه تقریبا باید صبر ایوب داشته باشی تا برنامه ی آن اینستال بالا بیاد . اما با Sis ها به هیچ وجه این مشکل وجود نداره .

یکی جواب ما رو بده خواهشا . یعنی فقط منم که با جاوا مشکل دارم ؟؟؟؟؟
آپديتش كني بهتر ميشه
مثلآ رو گوشي من نقشه ي تهران نصب ميشه ولاي به هيچ وجه بالا نمياد گير مي كنه و فقط بايد خاموشش كنم
ولي تو نسخه ي جديدش دادم بچه ها تست كردن بي مشگل بالا مياد
ولي بعضي از جاواها كند اجرا ميشن
اصلآ جاوا مي خواي چي كار! اين همه برنامه و بازي سيمبين براي اين گوشي هست!

fariborz@shiraz
03-21-2008, 01:45 PM
سلام به تمام دوستان امیدوارم سال خوبی داشته باشید
دوستان من چند روز سهواً مموری داخلی گوشی رو فرمت کردم و تمام اطلاعات گوشی پاک شد . در این بین تمام آهنگ های اورجینال رو از دست دادم . با یه سرچ تونستم یه پک از آهنگ های اورجینال رو پیدا کنم ولی یکی از آهنگ ها رو نداره (در اصل به خاطر همون آهنگ های اورجینال رو دانلود کردم . حالا من می خواستم دوستان آهنگ های اورجینال گوشی رو با این لیست من مقایسه و اسم آهنگی رو که ندارم برام بذارن (اگر هم زحمت بکشن و برام آپ کنن هم که حسابی حال دادن)
لیست آهنگ هایی که تونستم پیدا کنم
Days10
BlueRay
Break
Bulls eye message
Classic phone
Dream catcher
Fell
Flute on a string
Formula 66 message
Hill street
Into the clouds
Jet set
Kandiman
Morning
Mothership
Moving
Newage
Organ morgan
Planetarian
Pop piano
Smooth message
Soap
Speedish
Welcome message
Woody melody
دوستان خدایی همش 5 دقیقه طول نمیکشه لطفا منو بی جواب نذارین
مشخصات آهنگ : داخلش صدای سوت تیز میاد و داخل اسمش چیزی شبیه فلامینگو (اگه اشتباه نکنم) داشت
داداشتون رو بی جواب نذارین ممنون

fariborz@shiraz
03-21-2008, 02:02 PM
یه سوال دیگه
میشه کاری کرد که هنگام آمدن بلوتوث گوشی صدایی چیزی بده؟

hamed1297
03-21-2008, 03:26 PM
اگه منظورت از no name هموناییه که روش ننوشته ساخت چین باید بگم مال من Bst-40 و 1120mah هستش .
عکسشو نمیتونم بذارم . اما شکلش هیچ فرقی نکرده . من نمی دونم اینایی که میگن یعنی چی . قسمت فلزی و این چیزا . آخه قدیمیا هم قسمت فلزی نداشت . فقط فکر کنم . یه هولوگرام سونی اریکسون هم به باطریش اضافه شده . با اینکه من خیلی بیرحمانه ازش استفاده میکنم . با این حال 2 روز تا 2 روز و نصف دوام میاره . با صفحه ی لمسی حساب کنید میشه محشر . در ضمن کاملا هم شبیه باطری های دیگه ی سونی اریکسونه . منکه خیلی باهاش حال می کنم . هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . فقط موقع دیدن فایلهای تصویری اونم به صورت فول اسکرین باطریش یه کم زود خالی میکنه . که اگه بهش بگیم عیب غیر طبیعیه . به نظر من که هیچ مشکلی تو این گوشی وجو د نداره . اگه دوستان روش خاصی برای امتحان دارن بگن تا من آزمایش کنم ببینم چطوریه .

من چند روز پیش تونستم توی یک مغازه هر 2 پک این گوشی رو با هم مقایسه کنم.اصلا فرم باتری به یک شکل نیست.منظور از اون قسمت فلزی هم دور تا دور باتری رو میگم.اون مدلهای ساخت چین باتری یک جورایی فلزی هست.من با w550 که توی خونه داریم هم مقایسه کردم.اون هم باتریش قسمت فلزی رو داره و از طرفی نوشته های روی اون هم که همون اطلاعات باتری هست خیلی شکل خوبی نداره.شاید من اشتباه میکنم.
ولی از نظر اینکه باتری 1120 میلی آمپر هست و BST- 40 هر دو مدل یکی هست.

در مورد برنامه های جاوا یکی از دوستان که این گوشی رو داره میگفت که خیلی خوب روی گوشی اجرا میشن.بقیه دوستان هم نظر بدن ببینیم چطوریاس.
به هر حال من قصد جسارت به گوشی شما رو ندارم.

Ashkan1980
03-21-2008, 04:59 PM
سلام به تمام دوستان امیدوارم سال خوبی داشته باشید
دوستان من چند روز سهواً مموری داخلی گوشی رو فرمت کردم و تمام اطلاعات گوشی پاک شد . در این بین تمام آهنگ های اورجینال رو از دست دادم . با یه سرچ تونستم یه پک از آهنگ های اورجینال رو پیدا کنم ولی یکی از آهنگ ها رو نداره (در اصل به خاطر همون آهنگ های اورجینال رو دانلود کردم . حالا من می خواستم دوستان آهنگ های اورجینال گوشی رو با این لیست من مقایسه و اسم آهنگی رو که ندارم برام بذارن (اگر هم زحمت بکشن و برام آپ کنن هم که حسابی حال دادن)
لیست آهنگ هایی که تونستم پیدا کنم
Days10
BlueRay
Break
Bulls eye message
Classic phone
Dream catcher
Fell
Flute on a string
Formula 66 message
Hill street
Into the clouds
Jet set
Kandiman
Morning
Mothership
Moving
Newage
Organ morgan
Planetarian
Pop piano
Smooth message
Soap
Speedish
Welcome message
Woody melody
دوستان خدایی همش 5 دقیقه طول نمیکشه لطفا منو بی جواب نذارین
مشخصات آهنگ : داخلش صدای سوت تیز میاد و داخل اسمش چیزی شبیه فلامینگو (اگه اشتباه نکنم) داشت
داداشتون رو بی جواب نذارین ممنون

tarrega
03-21-2008, 05:52 PM
من چند روز پیش تونستم توی یک مغازه هر 2 پک این گوشی رو با هم مقایسه کنم.اصلا فرم باتری به یک شکل نیست.منظور از اون قسمت فلزی هم دور تا دور باتری رو میگم.اون مدلهای ساخت چین باتری یک جورایی فلزی هست.من با w550 که توی خونه داریم هم مقایسه کردم.اون هم باتریش قسمت فلزی رو داره و از طرفی نوشته های روی اون هم که همون اطلاعات باتری هست خیلی شکل خوبی نداره.شاید من اشتباه میکنم.
ولی از نظر اینکه باتری 1120 میلی آمپر هست و BST- 40 هر دو مدل یکی هست.

در مورد برنامه های جاوا یکی از دوستان که این گوشی رو داره میگفت که خیلی خوب روی گوشی اجرا میشن.بقیه دوستان هم نظر بدن ببینیم چطوریاس.
به هر حال من قصد جسارت به گوشی شما رو ندارم.

آقا این چه حرفیه .... جسارت کدومه ....... :10:
حرفای شما رو سر من جا داره ( البته اگه سر نخوره :31: ) مگه بچه ایم ما که با این حرفا ........
اتفاقا من خودمم خیلی علاقه مند شدم به این ماجرا . اون موقع که من خریدم حساسیتی رو این موضوع وجود نداشت . یعنی اونقدر نایاب بود که حرفی در این باره نبود . من مشکلی با گوشیم ندارم . همونطوری هم که دیدید بچه های با سابقه ی P1 دار هم مشکل مشابه من رو داشتند . فکر می کردم که با آپدیت حل بشه .... بقیه ی چیزای گوشیمم ردیفه . سرعت فوق العاده ای هم داره . طوری که اصلا به نظر نمیاد سیستم عامل داشته باشه ( در مقایسه با سرعت اسفبار اسمارت فونهای نوکیا )
باطریشم حالا متوجه شدم . اون قسمتی که میگید فلزیه در حقیقت یه نوع پلاستیک روکش دار خیلی نازکه که اینطوری به نظر میرسه . شایدم با یه لایه ی فلزی روکش شده باشه . خودم خدمت چند تا باطری خراب سونی رسیدم و دیدم . آره باطری مدل جدیدا یه لایه پلاستیک براق جایگزینش شده . اما بازم نوع نوشته ها رو درک نمی کنم . آخه هیچ فرقی با مدلای قدیمی نداره . شایدم من اشتباه می کنم و رو قدیمی ترا زیاد دقت نکردم .

اما مال من هولوگرام سونی اریکسون روش داره !!!!! این رو چی میگی ؟؟؟؟ فکر نمی کنم هیچ گوشی تقلبی ای روش هولوگرام داشته باشه اونم با آرم و نوشته ی سونی اریکسون !!! مگه اینکه با یه گروه مافیا طرف باشیم که اینقدر ماهرانه هولوگرام چاپ و منتشر می کنن . به خدا اینو جدی دارم میگم . چون گوشی های تقلبی معمولا مشکلات خیلی زیادی دارن . مخصوصا تو این قسمت ها . و نوشته های روی باطری گوشی منم کاملا طبیعیه . بعید میدونم کسی اینطوری خرج کنه برای زدن یه باطری تقلبی . چون شماره سریالش مثل مدلهای دیگه ی سونی روکش داره و قابل پاک شدن نیست .

به هر حال منم خوشحال میشم که این موضوع روشن بشه . ما که گرفتیم و پشیمون هم نیستم . چون از کارکردش راضیم و تابحال مشکلی باهاش نداشتم . در ضمن حد اقل باید تو سخت افزارش تغییری ایجاد میشد . چون قابل تشخیص نیست . اما من با swiss manager کامل چکش کردم . تموم چیزها از مقدار رم و فرکانس پردازنده و .... همه چیزش درست بود . فقط LCD رو 16000 کیلو یا همون 16 میلیون رنگ نشون میداد که از قرار معلوم تو چند نوع دیگه از گوشی ها حتی تو نوکیا هم با چنین برنامه هایی این مورد وجود داشت .

ولی خداییش اگه این گوشیا تقلبی باشه باید به اون آدم تبریک گفت :46: چون واقعا ماهرانه و تمیز این کار انجام گرفته . من این موضوع رو بعید می بینم . شاید به یه شرکت دیگه محول شده باشه ساخت این گوشی که این تغییرات رو داشته . آخه هر جور که فکر می کنم عقلانی نیست .
هر بلایی بگی سرش آوردم اما همه چیز طبیعب به نظر میرسه . و باید بگم در حد عالی .

بازم اگه کمک یا اطلاعی برای روشن شدن این قضیه لازم بود که از دست من ساخته در خدمتم . من خودم بی صبرانه منتظر روشن شدن این مسئله هستم .

pezhman32
03-21-2008, 09:12 PM
سلام دوستان
یکی از دوستان p1 گرفته با کیبورد عربی... میخواست بدونه اگه آپدیت کنه ساپورت کیبورد عربیش از بین نمی ره و بازم میتونه عربی بنویسه!
اگه کسی تاحالا p1 با کیبورد عربی آپدیت کرده لطفا سریع پاسخ بده. البته چون cda گوشی فرق میکنه و هر آپدیت برای هر cda موجوده قاعدتا" نباید مشکلی پیش بیاد ولی می خواست مطمعن بشه
ممنون

adel_dandyboy
03-21-2008, 10:02 PM
سلام دوستان، من یه P1 گرفتم ولی ایرانسل رو ساپورت نمیکنه هر کی بهم زنگ میزنه میگه خاموشه خودم هم هرجا میزنم بعد قطع میکنم قطع نمیشه و همینطور زنگ میخوره، کسی میدونه چکارش باید بکنم؟ ممنون.

osameh_m
03-21-2008, 11:27 PM
سلام دوستان
یکی از دوستان p1 گرفته با کیبورد عربی... میخواست بدونه اگه آپدیت کنه ساپورت کیبورد عربیش از بین نمی ره و بازم میتونه عربی بنویسه!
اگه کسی تاحالا p1 با کیبورد عربی آپدیت کرده لطفا سریع پاسخ بده. البته چون cda گوشی فرق میکنه و هر آپدیت برای هر cda موجوده قاعدتا" نباید مشکلی پیش بیاد ولی می خواست مطمعن بشه
ممنون
نه دوست عزیز من p1 دارم با کیبورد عربی دیروز آپدیت کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد تازه زبان فارسی هم بهش اضافه میشه

roohi_rsh
03-22-2008, 12:08 AM
سلام دوستان، من یه P1 گرفتم ولی ایرانسل رو ساپورت نمیکنه هر کی بهم زنگ میزنه میگه خاموشه خودم هم هرجا میزنم بعد قطع میکنم قطع نمیشه و همینطور زنگ میخوره، کسی میدونه چکارش باید بکنم؟ ممنون.

یعنی می خوای بگی با ایرانسل جواب نمیده من میخواستم با ایرانسل به اینترنت وصل بشم این خیلی برام مهمه لطفا جواب بدید مال کسی از دوستان که ایرانسل دارن اینطوری میشه من خودم سیم کارت دولتی دارم

hamed1297
03-22-2008, 12:17 AM
آقا این چه حرفیه .... جسارت کدومه .......
حرفای شما رو سر من جا داره ( البته اگه سر نخوره ) مگه بچه ایم ما که با این حرفا ........
اتفاقا من خودمم خیلی علاقه مند شدم به این ماجرا . اون موقع که من خریدم حساسیتی رو این موضوع وجود نداشت . یعنی اونقدر نایاب بود که حرفی در این باره نبود . من مشکلی با گوشیم ندارم . همونطوری هم که دیدید بچه های با سابقه ی P1 دار هم مشکل مشابه من رو داشتند . فکر می کردم که با آپدیت حل بشه .... بقیه ی چیزای گوشیمم ردیفه . سرعت فوق العاده ای هم داره . طوری که اصلا به نظر نمیاد سیستم عامل داشته باشه ( در مقایسه با سرعت اسفبار اسمارت فونهای نوکیا )
باطریشم حالا متوجه شدم . اون قسمتی که میگید فلزیه در حقیقت یه نوع پلاستیک روکش دار خیلی نازکه که اینطوری به نظر میرسه . شایدم با یه لایه ی فلزی روکش شده باشه . خودم خدمت چند تا باطری خراب سونی رسیدم و دیدم . آره باطری مدل جدیدا یه لایه پلاستیک براق جایگزینش شده . اما بازم نوع نوشته ها رو درک نمی کنم . آخه هیچ فرقی با مدلای قدیمی نداره . شایدم من اشتباه می کنم و رو قدیمی ترا زیاد دقت نکردم .

اما مال من هولوگرام سونی اریکسون روش داره !!!!! این رو چی میگی ؟؟؟؟ فکر نمی کنم هیچ گوشی تقلبی ای روش هولوگرام داشته باشه اونم با آرم و نوشته ی سونی اریکسون !!! مگه اینکه با یه گروه مافیا طرف باشیم که اینقدر ماهرانه هولوگرام چاپ و منتشر می کنن . به خدا اینو جدی دارم میگم . چون گوشی های تقلبی معمولا مشکلات خیلی زیادی دارن . مخصوصا تو این قسمت ها . و نوشته های روی باطری گوشی منم کاملا طبیعیه . بعید میدونم کسی اینطوری خرج کنه برای زدن یه باطری تقلبی . چون شماره سریالش مثل مدلهای دیگه ی سونی روکش داره و قابل پاک شدن نیست .

به هر حال منم خوشحال میشم که این موضوع روشن بشه . ما که گرفتیم و پشیمون هم نیستم . چون از کارکردش راضیم و تابحال مشکلی باهاش نداشتم . در ضمن حد اقل باید تو سخت افزارش تغییری ایجاد میشد . چون قابل تشخیص نیست . اما من با swiss manager کامل چکش کردم . تموم چیزها از مقدار رم و فرکانس پردازنده و .... همه چیزش درست بود . فقط LCD رو 16000 کیلو یا همون 16 میلیون رنگ نشون میداد که از قرار معلوم تو چند نوع دیگه از گوشی ها حتی تو نوکیا هم با چنین برنامه هایی این مورد وجود داشت .

ولی خداییش اگه این گوشیا تقلبی باشه باید به اون آدم تبریک گفت چون واقعا ماهرانه و تمیز این کار انجام گرفته . من این موضوع رو بعید می بینم . شاید به یه شرکت دیگه محول شده باشه ساخت این گوشی که این تغییرات رو داشته . آخه هر جور که فکر می کنم عقلانی نیست .
هر بلایی بگی سرش آوردم اما همه چیز طبیعب به نظر میرسه . و باید بگم در حد عالی .

بازم اگه کمک یا اطلاعی برای روشن شدن این قضیه لازم بود که از دست من ساخته در خدمتم . من خودم بی صبرانه منتظر روشن شدن این مسئله هستم .

راستش من خودم از خدام هست که این سری مشکلی نداشته باشه واسه اینکه به محض اینکه مطمئن بشم میرم و گوشی رو میخرم.
با این حرفهایی هم که شما زدید تقریبا دارم به این نتیجه میرسم که مشکلی نداره. http://qsmile.com/qsimages/83.gif
در ضمن من اصلا فکر نمیکنم این گوشی تقلبی باشه.چون خود گوشی از لحاظ ظاهر و جنس مشخص هست که با اون ساخت چین ها هیچ فرقی نداره و از این نظر مطمئن هستم.تنها مشکلی که شاید اسمش رو مشکل نشه گذاشت همون مساله باتری هست چون همونطور که میدونید یکی از نقاط قوت این گوشی همون باتری قوی با مدت کارکرد بالا هست که شما فرمودید با کلی کار کردن با این گوشی 2 روز و نیم جواب میده و این خودش خیلی خوبه.
در مورد فلزی بودن گوشی دقیقا همون که خودتون هم متوجه شدید.ولی نوشته ها رو در منظورم این بود که به اون شکیلی و اون فونت خاصی که روی باتری بقیه سونی اریکسونها دیدم نیست.باز تاکیید نمیکنم که این مشکل باشه.

اصلا گوشی که تقلبی باشه با یک نگاه مشخص هست.به هر حال این احتمال هم وجود داره که یک شرکت دیگه داره برای سونی اریکسون گوشی رو توی سری دوم تولید میکنه که این اختلاف میتونه علتش این باشه.
فقط کاش ممکن بود براتون یک عکس از باتری بگذارید.چون فکر میکنم من دارم اشتباه میکنم در مورد باتری.
راستی هولوگرام سونی اریکسون چطوری هست؟من تا به حال بهش دقت نکردم. http://qsmile.com/qsimages/42.gif http://qsmile.com/qsimages/42.gif

tarrega
03-22-2008, 12:20 AM
یعنی می خوای بگی با ایرانسل جواب نمیده من میخواستم با ایرانسل به اینترنت وصل بشم این خیلی برام مهمه لطفا جواب بدید مال کسی از دوستان که ایرانسل دارن اینطوری میشه من خودم سیم کارت دولتی دارم

بابا بی خیال این حرفا کدومه . من هم ایرانسل دارم هم همراه اول. با هردوتاشون کار کردم . اما هیچ مشکلی نداره . با هیچ کدوم . اون دوستمون مطمئنه که مشکل از سیمکارته ؟؟؟ یعنی فقط با ایرانسل اینطوری میشه ؟؟؟
من که استفاده کردم هیچ مشکلی پیش نیومد . خیالت راحت . با ایرانسل هیچ مشکلی نداره . تازه وقتی به فیرم ویر قبلی که آنتن ها قطع میشد با اینرانسل مشکل حل میشد . یعنی در حالی که آنتن همراه اول قطع بود با ایرانسل آنتن کامل بود . هیچ ربطی به نوع گوشی و سیمکارت نداره

tarrega
03-22-2008, 12:37 AM
راستش من خودم از خدام هست که این سری مشکلی نداشته باشه واسه اینکه به محض اینکه مطمئن بشم میرم و گوشی رو میخرم.
با این حرفهایی هم که شما زدید تقریبا دارم به این نتیجه میرسم که مشکلی نداره. http://qsmile.com/qsimages/83.gif
در ضمن من اصلا فکر نمیکنم این گوشی تقلبی باشه.چون خود گوشی از لحاظ ظاهر و جنس مشخص هست که با اون ساخت چین ها هیچ فرقی نداره و از این نظر مطمئن هستم.تنها مشکلی که شاید اسمش رو مشکل نشه گذاشت همون مساله باتری هست چون همونطور که میدونید یکی از نقاط قوت این گوشی همون باتری قوی با مدت کارکرد بالا هست که شما فرمودید با کلی کار کردن با این گوشی 2 روز و نیم جواب میده و این خودش خیلی خوبه.
در مورد فلزی بودن گوشی دقیقا همون که خودتون هم متوجه شدید.ولی نوشته ها رو در منظورم این بود که به اون شکیلی و اون فونت خاصی که روی باتری بقیه سونی اریکسونها دیدم نیست.باز تاکیید نمیکنم که این مشکل باشه.

اصلا گوشی که تقلبی باشه با یک نگاه مشخص هست.به هر حال این احتمال هم وجود داره که یک شرکت دیگه داره برای سونی اریکسون گوشی رو توی سری دوم تولید میکنه که این اختلاف میتونه علتش این باشه.
فقط کاش ممکن بود براتون یک عکس از باتری بگذارید.چون فکر میکنم من دارم اشتباه میکنم در مورد باتری.
راستی هولوگرام سونی اریکسون چطوری هست؟من تا به حال بهش دقت نکردم. http://qsmile.com/qsimages/42.gif http://qsmile.com/qsimages/42.gif

آره عزیز از نظر من که مشکلی وجود نداره .
باطری رو هم سعی می کنم . یه عکس ازش بگیرم . اگه تونستم حتما . هولوگرام هم به همون شکل آرم مخصوص سونیه و زیرشم نوشته Sony ericsson یه نوشته های خیلی زیری هم داره که نتونستم بخونمش . اما هولوگرام چیزی نیست که بشه تقلبیشو زد. حداقل اگه هم بشه کاملا تابلو در میاد .

فقط یه محصول تو عمرم دیدم که هولوگرامش قابل تشخیص با چشم عادی نبود اونم کارتریجهای جوهر افشان کانن بود . اونو به طرز محشری . البته با یه کم تجربه قابل تشخیص بود .

گفتم که اگه جعلی هم باشه . من که باهاش حال می کنم .
باطریشم بگم . من تقریبا روزی باهاش 7-6 ساعت موزیک گوش میدم . البته با هندز فری . کلی هم با منو ها و زیر منوهاش ور میرم ( این مرضیه که من دارم ) تازه کلی هم وقت صرف نصب تم و برنامه می کنم . اس ام اس و تماس هم که جای خودش رو داره . عکس هم که کم کم 5-4 تا رو شاخشه . با توجه به اینکه تاچ اسکرین هست و با اون سایز . یه جورایی خیلی هم جون داره که دو روز دوام میاره .
یه چیز دیگه کشف کردم . با عکس گرفتن باطریش به نظرم زیاد مصرف میشه . یعنی با هر 2 عکس تقریبا 3 درصد از شارژ کم میشه . البته بازم باید امتحانش کنم . اما بازم فکر نکنم غیر طبیعی باشه . با توجه به آتو فوکوس بودن و صفحه ی بزرگش . بازم نمی دونم . دوستان با تجربه تر باید نظر بدن در این مورد .

بازم میگم . با کارایی که من می کنم اگه یک روزم دووم بیاره جای شکرش باقیه :27:

fariborz@shiraz
03-22-2008, 04:13 AM
آقا اشکان دمت گرم خیلی حال دادی(خیلی با مرامت حال کردم)

در مورد صدای بلوتوث راه حلی هست؟؟؟

alenkita
03-22-2008, 08:20 AM
آقا p1 رو ميشه هك كرد؟

siavashhamdi
03-22-2008, 10:34 AM
با سلام
می خواستم بپرسم قیمت این گوشی چند هست الان؟
زیر 400 هزار تومن رسیده یا نه؟
اگه ممکنه قیمت P1i گفته شود ...(البته چینی نباشه)

hamid00009
03-22-2008, 11:13 AM
با سلام
دوست عزیز سلام . اول باید بهت بگم که باید در قسمت مربوط به قیمت ها سوال میکردی. قیمتش قبل از عید 460 بود ولی بعد از عید احتمالا به 400 میرسه.

silhouette000
03-22-2008, 01:27 PM
نه دوست عزیز من p1 دارم با کیبورد عربی دیروز آپدیت کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد تازه زبان فارسی هم بهش اضافه میشه

سلام دوستان
منم با اجازتون 5 ماه که P1i دارم ، از همون چینی های اصل. گوشی معرکه ایه ، من که خیلی باهاش حال می کنم ، هنوز واسم تازست.
فقط تو این مدت 2 تا مشکل باهاش داشتم که نمی دونم از اونه یا از user:46::31:. اگه کسی لطف کنه و کمکم کنه خیلی ممنون میشم:11::

1. کیبرد من عربی هست ، ولی تمام نوشتنیهای من انگلیسی که مجبورم از کیبرد مجازی استفاده کنم که تو این مدت باعث شده یه کوچولو LCD خراشیده بشه.(حرفای صدادار بیشتر). هر کاری کردم Text Input رو انگلیش کنم نشد. آیا راهی داره ؟ داخل Help که گفته کیبرد همیشه به زبان آخرین زبان نصب شده هست ، منم American English رو روش نصب کردم ولی بازم نشد.:grrr:

2. با دیال آپ ِ بوقی خواستم Update کنم ، Update Service رو هم دانلود کردم ، تا اونجایی که میگه گوشی رو وصل کنید هم رفتم ، ولی وقتی Certify کرد گفت نامعتبره !:2: ؟؟؟

osameh_m
03-22-2008, 02:20 PM
سلام دوستان
منم با اجازتون 5 ماه که P1i دارم ، از همون چینی های اصل. گوشی معرکه ایه ، من که خیلی باهاش حال می کنم ، هنوز واسم تازست.
فقط تو این مدت 2 تا مشکل باهاش داشتم که نمی دونم از اونه یا از user:46::31:. اگه کسی لطف کنه و کمکم کنه خیلی ممنون میشم:11::

1. کیبرد من عربی هست ، ولی تمام نوشتنیهای من انگلیسی که مجبورم از کیبرد مجازی استفاده کنم که تو این مدت باعث شده یه کوچولو LCD خراشیده بشه.(حرفای صدادار بیشتر). هر کاری کردم Text Input رو انگلیش کنم نشد. آیا راهی داره ؟ داخل Help که گفته کیبرد همیشه به زبان آخرین زبان نصب شده هست ، منم American English رو روش نصب کردم ولی بازم نشد.:grrr:

2. با دیال آپ ِ بوقی خواستم Update کنم ، Update Service رو هم دانلود کردم ، تا اونجایی که میگه گوشی رو وصل کنید هم رفتم ، ولی وقتی Certify کرد گفت نامعتبره !:2: ؟؟؟
دوست عزيز شما نياز به آپديت نداري براي اين كار فقط گوشيتو يك بار مستر ريست كن بهد وقتي كه بالا مياد ازت ميپرسه چه زبوني رو ميخواي انتخاب كني گوشي شما به احتمال زياد 2 تا زبون مياد يكي عربي و يكي ديگه انگليسي شما انگليسي رو انتخاب كن مشكلت حل ميشه

Farbod_h
03-22-2008, 02:30 PM
سلام دوستان

پستاي من رو تو اين تاپيك سرچ كن
آدرس جايي كه بايذ بري و كيبرد مجازي روعوض كني رو دادم

fariborz@shiraz
03-22-2008, 03:25 PM
با سلام

سلام
p1 دون لیبل چین بت مموری یه گیگ شیراز آخرین قیمت قبل عید 380

siavashhamdi
03-22-2008, 03:33 PM
احتمال داره این گوشی بعد از عید به 300 تومن هم برسه؟

siavashhamdi
03-22-2008, 03:37 PM
لطفاً هر کی این گوشی رو داره یه عکس از هولوگرامش تو این کلوپ بذاره....

fariborz@shiraz
03-22-2008, 03:42 PM
احتمال داره این گوشی بعد از عید به 300 تومن هم برسه؟

نه دیگه 300 تومن بعیده و میاد حول و حوش 360
البته اگر برادران مخابرات دوباره ریجستر رو فعال کنن میاد رو 460-70

fariborz@shiraz
03-22-2008, 03:45 PM
کسی راه حلی برای صدای بلوتوث پیذا نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟

adel_dandyboy
03-22-2008, 06:46 PM
بابا بی خیال این حرفا کدومه . من هم ایرانسل دارم هم همراه اول. با هردوتاشون کار کردم . اما هیچ مشکلی نداره . با هیچ کدوم . اون دوستمون مطمئنه که مشکل از سیمکارته ؟؟؟ یعنی فقط با ایرانسل اینطوری میشه ؟؟؟
من که استفاده کردم هیچ مشکلی پیش نیومد . خیالت راحت . با ایرانسل هیچ مشکلی نداره . تازه وقتی به فیرم ویر قبلی که آنتن ها قطع میشد با اینرانسل مشکل حل میشد . یعنی در حالی که آنتن همراه اول قطع بود با ایرانسل آنتن کامل بود . هیچ ربطی به نوع گوشی و سیمکارت نداره

دوست عزیز من هم همراه اول رو روش امتحان کردم هم تالیا، مشکلی نداشت. گفتم شاید گوشی خرابه بردم عوض کردم ولی بازم همونطوریه!!!!
حالا من از شما سوال کردم راه حلی داره یا نه؟

Mohammad
03-22-2008, 07:13 PM
عجب خطری کردی اگه dc میشدی که گوشی رو باید فلش میکردی !! منم دلم می خواد آپدیتش کنم ولی با دیال آپ میترسم!!!!!
نه دوست من...من گوشی زیاد آپدیت می کنم اونم خودم و با دیال آپ! تازه کلی هم ابتکار به خرج می دم! مثلا وقتی می خواستم P1 رو آپدست کنم هر کاری کردم در مرحله انتخاب گوشی P1 رو قبول نمی کرد و به نقطه اول بر می گشت ! منم P990 رو انتخاب کردم و رفتم مرحله بعد !
بالاخره موفق شدم آپدیتش کنم!
اینم عرض کنم که اگه دی سی میشدم مشکلی پیش نمیومد چون برنامه در ابتدا فیرم رو دانلود می کنه...پس از دانلود ارتباطش رو با اینترنت قطع می کنه و بعد گوشی ور فلش میکنه...فقط در مرحله فلش اگه برق مشکلی پیدا کنه گوشی....!!

silhouette000
03-22-2008, 09:11 PM
دوست عزيز شما نياز به آپديت نداري براي اين كار فقط گوشيتو يك بار مستر ريست كن بهد وقتي كه بالا مياد ازت ميپرسه چه زبوني رو ميخواي انتخاب كني گوشي شما به احتمال زياد 2 تا زبون مياد يكي عربي و يكي ديگه انگليسي شما انگليسي رو انتخاب كن مشكلت حل ميشه

پستاي من رو تو اين تاپيك سرچ كن
آدرس جايي كه بايذ بري و كيبرد مجازي روعوض كني رو دادم

بازم سلام
اول خیلی ممنون از راهنماییتون ولی متأسفانه مشکل من حل نشد که نشد.
با Master Reset که نشد.(زبان کلی رو میپرسه نه کیبرد که!:41:)
دوست عزیز اون آدرسی هم که شما فرمودید درست ، ولی منظور من عوض کردن زبان کیبرد فزیکیه نه مجازی.میشه؟:23:

راستی یه مشکل هم با ایرانسل دارم ، اینترنتش مرتب DC میشه! از تنظیمات گوشیه یا مشکل ایرانسل هست یا کلاً اینجوریه ؟؟؟!!!!:5:

Update رو چه کنم ؟ دوست عزیزی که Update کردید شما مشکل من رو نداشتید ؟(گوشی رو نمیشناسه)

tarrega
03-22-2008, 11:13 PM
دوسان چند روز پیش یکی از بچه ها یه لینکی گذاشت از شبیه ساز قفل Iphone برای گوشی P1 که لینکش خراب بود . البته مشکل از سرور بود نه از لینک . من رفتم و دانلودش کردم . معرکه ست . خیلی باحاله و خیلی هم سبک و روون . اصلا هم به سرعت گوشی آسیبی نمیزنه . یعنی کم نمی کنه . خیلی سریع اجرا و حذف میشه .
منکه حسابی کف کردم . دوباره لینکشو میذارم دانلود کنید . که از دستتون در رفته .

راستی این مطلب رو از اون دوستمون بدونین . من چون اونموقع لینک کار نمی کرد دوباره میذارمش . اصلشم از وبلاگ !!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!! گرفتم . میتونین برین ببینین .

خداییش دانلود نکنین یه برنامه ی خیلی خیلی باحال رو از دست دادین .

Farbod_h
03-23-2008, 01:12 AM
بازم سلام
اول خیلی ممنون از راهنماییتون ولی متأسفانه مشکل من حل نشد که نشد.
با Master Reset که نشد.(زبان کلی رو میپرسه نه کیبرد که!:41:)
دوست عزیز اون آدرسی هم که شما فرمودید درست ، ولی منظور من عوض کردن زبان کیبرد فزیکیه نه مجازی.میشه؟:23:

راستی یه مشکل هم با ایرانسل دارم ، اینترنتش مرتب DC میشه! از تنظیمات گوشیه یا مشکل ایرانسل هست یا کلاً اینجوریه ؟؟؟!!!!:5:

Update رو چه کنم ؟ دوست عزیزی که Update کردید شما مشکل من رو نداشتید ؟(گوشی رو نمیشناسه)
او!
يعني با كيبرد ميزني عربي مي زنه!
احتمالآ cda مال اين عرباس!
بايد با xs++ عوضش كني بعد آپديت
يه انجمن رو هم برات Pm مي زنم
حتمآ برو كارت رو درست مي كن

alenkita
03-23-2008, 08:06 AM
سلام
من ميخواستم وقتي گوشيم رو حالت silent هسش ويبره اون بزنه ولي نميدونم كجاست
به طور كلي بخش profile تواين گوشي كجاست؟

silhouette000
03-23-2008, 10:25 AM
سلام
من ميخواستم وقتي گوشيم رو حالت silent هسش ويبره اون بزنه ولي نميدونم كجاست
به طور كلي بخش profile تواين گوشي كجاست؟

سلام دوست عزیز
این گوشی چیزی به اسم Profile نداره ، اما واسه این کار شما می تونید مسر زیر رو برید:
Control Panel->Device->Sounds & alerts->Vibrating alerts

mohammad_0624
03-24-2008, 10:35 PM
دوستان من گوشیما updateکردم با فریم جدید.حالا packفارسی ریختم.همه چیز درسته ولی وقتیmissed callدارم یا داخل تماسهام میشم گوشیم ریست میکنه.اگه کسی packeفارسی داره یا کمک دیگه ای میتونه بکنه ممنون میشم.دیگه کلافم کرده. فعلا با زبون انگلیسی کارمیکنم.mer30:11:

Farbod_h
03-25-2008, 12:22 AM
دوستان من گوشیما updateکردم با فریم جدید.حالا packفارسی ریختم.همه چیز درسته ولی وقتیmissed callدارم یا داخل تماسهام میشم گوشیم ریست میکنه.اگه کسی packeفارسی داره یا کمک دیگه ای میتونه بکنه ممنون میشم.دیگه کلافم کرده. فعلا با زبون انگلیسی کارمیکنم.mer30:11:
يه كاري كن
از تم اورجينال گوشي استفاده كن ببين درست ميشه؟!

mohammad_0624
03-25-2008, 10:46 AM
يه كاري كن
از تم اورجينال گوشي استفاده كن ببين درست ميشه؟!
دوست عزیز نشد.چون تو قسمت تماسهام تمام ایکونهاش جا بجاست.و مشکل اصلی همینجاست.i am help:41::41:

roohi_rsh
03-25-2008, 03:36 PM
Wlan داره یا نه

vahid121
03-25-2008, 06:42 PM
سلام دوستان
من هم تازه اضافه شدم.
اولين پستم رو هم اين جا زدم.
من يك گوشي p1i دارم با دستگاه gps كه همراهش بوده مي خواستم بدونم آيا نرم افزار هاي استفاده از اين دستگاه تو ايران وجود داره يا نه؟
و اگه لطفي بكنين و بهم بگين كه چيكار كنم ممنون ميشم.
راستي تو براي p1i از كجا بگيرم.ديگه از اين ظاهر معموليش خسته شدم.
ممنون بچه ها و راستي:
عيدتون مبارك

vahid121
03-26-2008, 12:05 AM
سلام دوستان هو....هو......کسی نیست.....!!من هنوز منتظرم دوستان عزیز

Farbod_h
03-26-2008, 12:39 AM
سلام دوستان
من هم تازه اضافه شدم.
اولين پستم رو هم اين جا زدم.
من يك گوشي p1i دارم با دستگاه gps كه همراهش بوده مي خواستم بدونم آيا نرم افزار هاي استفاده از اين دستگاه تو ايران وجود داره يا نه؟
راستي تو براي p1i از كجا بگيرم.ديگه از اين ظاهر معموليش خسته شدم.
ممنون بچه ها و راستي:
عيدتون مبارك
شبيه ساز نقشه جارمين كه براي Uiq3‌هست!
نقشه ي تهران هم هست يه تاپيك براي N95 بود از اونجا مي توني بيابي

Mohammad_ch
03-26-2008, 01:16 AM
بچه ها یک سوال:
p1 قابلیت gps رو داره؟

Farbod_h
03-26-2008, 02:07 AM
بچه ها یک سوال:
p1 قابلیت gps رو داره؟
اگه منظورت Internal gps هست نه! gps داخلي نداره
ولي با Bt مي شه بهش وصل كرد

vahid121
03-26-2008, 06:07 AM
سلام
ممنون فربد جان
میتونی برام توضیحات بشتری بدهی
من تو این سایت چیزی سر در نیاوردم.
طریقه ی وصل gps رو هم اگه برام توضیح بدی خیلی ممنون میشم.
و یه چیز دیگه تم برای p1i از کجا بگیرم؟
راستي يادم رفت بپرسم نرم افزاي هست كه دفترچه تلفن و اس ام اس گوشي هم فارسي بشه يانه؟
بچه ها منتظرتونم.

Amir_5693
03-26-2008, 09:58 AM
سلام من توی همین سایت دیدم که قیمت این گوشی الان 400 تومنه اما من مشهد رو زیر و رو کردم 460 کمتر نبود!
می شه دوستانه مشهدی راهنمایی کنند؟!
مرسی

hamid00009
03-26-2008, 10:25 AM
سلام
ممنون فربد جان
و یه چیز دیگه تم برای p1i از کجا بگیرم؟
راستي يادم رفت بپرسم نرم افزاي هست كه دفترچه تلفن و اس ام اس گوشي هم فارسي بشه يانه؟
بچه ها منتظرتونم.
این سایت خوبه
البته باید عضو باشی.
اینم یکی دیگه: !!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!

hamid00009
03-26-2008, 10:32 AM
سلام من توی همین سایت دیدم که قیمت این گوشی الان 400 تومنه اما من مشهد رو زیر و رو کردم 460 کمتر نبود!
مرسی
دوست عزیز من مشهدی نیستم ولی منم قیمت این گوشی را دیروز پرسیدم 450 بود . شاید بعد از تعطیلات ارزون بشه

siavashhamdi
03-26-2008, 11:02 AM
سلام
از دوستانی که این موبایل رو دارن می خوام بپرسم که آیا حافظه ی این گوشی به صورت پارتیشن هارده(مثلاً C,d,...)؟
خیلی ممنون

vahid121
03-26-2008, 02:52 PM
این سایت خوبه
البته باید عضو باشی.
اینم یکی دیگه: !!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!
از راهنمایی هایت ممنون دوست خوبم :40:
اما سوال من اینه که آیا می توان گوشی p1i دفترچه تلفن و sms رو فارسی کرد یا نه؟
و این که طرز استفاده از gps همراه گوشی p1i هست چطور است؟
ممنون میشم اگه کسی در این باره هم توضیح دهد؟

Farbod_h
03-26-2008, 02:55 PM
سلام
ممنون فربد جان
بچه ها منتظرتونم.

نه :31: برنامه رو نصب مي كني يه شبيه ساز نقشه جارمين هست . نقشه هاش رو هم جدا بايد پيدا كني
بعد gps رو با بلوتوث بايد به گوشي وصل كني در همين حد مي دونم!

وقتي كيبرد عربي داري خب مي توني اسم و اينا رو هم عربي تايپ كني ديگه!

سلام
از دوستانی که این موبایل رو دارن می خوام بپرسم که آیا حافظه ی این گوشی به صورت پارتیشن هارده(مثلاً C,d,...)؟
خیلی ممنون

مموري كه پارتيشن بندي نمي شه! ولي ترتيبش اين جوريه
c مموري داخلي يا phone memory
D مموري
Z رام

vahid121
03-26-2008, 03:01 PM
سلام
خیلی ممنون
سلام دوست خوبم من که از طریق گوشی با نرم افزار چک می کنم.درایو بندی هست.
مثل c و d

vahid121
03-26-2008, 03:09 PM
نه :31: برنامه رو نصب مي كني يه شبيه ساز نقشه جارمين هست . نقشه هاش رو هم جدا بايد پيدا كني
بعد gps رو با بلوتوث بايد به گوشي وصل كني در همين حد مي دونم!

وقتي كيبرد عربي داري خب مي توني اسم و اينا رو هم عربي تايپ كني ديگه!

سلام فربد جان
خوبی برادر؟
عزیزم من کیبوردم فقط انگلیسی است و فقط زبان انگلیسی رو ساپورت میکنه دوست من!
حالا بگو چیکار کنم؟!:31:

vahid121
03-26-2008, 04:28 PM

سلام دوست من
من از مشهد با تمامی امکانات از جمله دستگاه gps همراه گوشی گرفتم 480 هزار تومان.
به نظرم شما اگه یک ماهی صبر کنی ارزون میشه.
اون موقع من کل مشهد رو گشتم فقط یک مغازه داشت. حتی تهران هم تماس گرفته بودم پاساژعلاالدین اون جا هم کمیاب شده بود.(البته اون موقع)
موفق باشی دوست من

silhouette000
03-26-2008, 07:23 PM
سلام دوست من
من از مشهد با تمامی امکانات از جمله دستگاه gps همراه گوشی گرفتم 480 هزار تومان.
به نظرم شما اگه یک ماهی صبر کنی ارزون میشه.
اون موقع من کل مشهد رو گشتم فقط یک مغازه داشت. حتی تهران هم تماس گرفته بودم پاساژعلاالدین اون جا هم کمیاب شده بود.(البته اون موقع)
موفق باشی دوست من

من 6 ماه پیش شیراز خریدم 440 ! این گوشی مثل اینکه ارزون بشو نیست:31:(البته بدون GPS)

Farbod_h
03-26-2008, 09:14 PM
سلام فربد جان
خوبی برادر؟
عزیزم من کیبوردم فقط انگلیسی است و فقط زبان انگلیسی رو ساپورت میکنه دوست من!
حالا بگو چیکار کنم؟!:31:
سلام جانم
من كه خوبم دي:
شما خوبي
كيبرد مجازي بايد عربي داشته باشي
وقتي مي خواي تايپ كني بالاي صفحه يه كيبرد هست اون رو بزن تا كيبرد مجازيت باز شه
يه فلش بالاش هست بزن بعد setup بعد عربي رو انتخاب كن
اگه نداره هم مي توني cda رو تغيير بدي و آپديتش كني تا فارسي اضافه شه

zhina_gian
03-26-2008, 10:29 PM
تصمیم گرفتم Theme و آیکونهایی رو که من بر روی گوشی خودم استفاده میکنم رو اینجا براتون آپلود کنم تا شاید
شما هم دلتون بخواد ازش استفاده کنید.

اسم تم Aero Final هست و قابل استفاده بر روی گوشی های P1, M600 و W950 است. آیکونها رو هم بصورت جدا
در داخل یک فایل فشرده که همه شون باهم آپلود کردم قرار دادم تا اگر کسی خواست استفاده کنه و کسی هم
نخواست استفاده نکنه.

چند عکس مختلف از قسمت های مختلف گوشی خودم رو براتون اینجا قرار میدم تا هم با تم آشنا بشید و هم نمونه
آیکونهایی که در این پک براتون آپلود کردم. البته در عکس فقط تعدادی از این این آیکونها معلومه و همه شون نیستند.

http://i32.tinypic.com/11c71bt.jpg http://i30.tinypic.com/fththt.jpg

http://i25.tinypic.com/fp8ep3.jpg http://i31.tinypic.com/6gh9uh.jpg

http://i28.tinypic.com/r1ep82.jpg http://i28.tinypic.com/fwt6ht.jpg

http://gemdet.nu/i/23174capture6.jpg

برای دانلود Theme و آیکونها یکی از لینک های زیر رو برای دانلود انتخاب کنید. همه لینک ها یکی هستند اما برای
اینکه در دانلود کردن اون دچار مشکل نشید بر روی سرورهای مختلف آپلود کردم.

esaeed
03-26-2008, 10:37 PM
بچه ها سلام. من از کجا میتونم دستگاه GPS برای p1 تهیه کنم؟ قیمتش چنده؟؟؟

vahid121
03-26-2008, 11:30 PM
سلام ممنون فربد جان من تا حالا دقت نکرده بودم. :31:
خیلی خیلی ممنون فربد جان:11:
بچه ها کسی نبود درباره gps و کارکردن و نقشه های آن به من کمک کنه؟آیا نقشه های ایران موجود هست برای gps گوشیp1i ؟

majid134
03-27-2008, 09:55 AM
من پک فارسی به حجم تقریبا 400 کیلو بایت رو نصب کردم گوشی کاملا فارسی شد البته باید cda شما این فایل رو ساپورت کنه اما ... کاملا خوب بود کیبورد فارسی شده بود و کل منو ها هم فارسی بود .ولی یه جورایی دلچسب نبود مثلا وقتی آهنگ گوش می کردم دیگه نمی تونستم با دکمه بقل صداشو کمو زیاد کنم!!!!! نمی دونم چرا اینطوری شد یه کم هم احساس کردم سرعتش کم شده.
در مورد دوربین واقعا فکر نمی کردم کیفیتش به این خوبی باشه فلاشه نسبتا قوی هم داره. سرعت منو ها عالیه تا حالا هنگ نکرده ان 73 هم یه بار سر دیدن یه فایل جلو پی وان لونگ انداخت.
هر روز بهش بیشتر علاقه مند می شم از اون گوشی هاست که اصلا احساس نمی کنی پولت رو بد خرج کردی از هر نظر راضیت می کنه.
این تم هم ازش خوشم امد سرعت خوبی هم داره
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!بدشم به نظر من کسایی که پی وان می خرم آدمایه خاصی هستن
:31:

saeid127
03-27-2008, 11:22 AM
سلام دوستان
من دیروز آپدیت کردم ولی دیگه با ایرانسل کار نمیکنه!
راستی پک فارسی رو از کجا بگیرم؟

lord_alone_dark
03-27-2008, 12:30 PM
من می خوام اپدیت کنم انگار هرکی اپدیت می کنه به یک مشکلی میخوره ایا اپدیت کردن کلا صلاح است
معایب و مزایا اپدیت کردن رو بنویسید

silhouette000
03-27-2008, 05:29 PM
من پک فارسی به حجم تقریبا 400 کیلو بایت رو نصب کردم گوشی کاملا فارسی شد البته باید cda شما این فایل رو ساپورت کنه اما ... کاملا خوب بود کیبورد فارسی شده بود و کل منو ها هم فارسی بود .ولی یه جورایی دلچسب نبود مثلا وقتی آهنگ گوش می کردم دیگه نمی تونستم با دکمه بقل صداشو کمو زیاد کنم!!!!! نمی دونم چرا اینطوری شد یه کم هم احساس کردم سرعتش کم شده.
در مورد دوربین واقعا فکر نمی کردم کیفیتش به این خوبی باشه فلاشه نسبتا قوی هم داره. سرعت منو ها عالیه تا حالا هنگ نکرده ان 73 هم یه بار سر دیدن یه فایل جلو پی وان لونگ انداخت.
هر روز بهش بیشتر علاقه مند می شم از اون گوشی هاست که اصلا احساس نمی کنی پولت رو بد خرج کردی از هر نظر راضیت می کنه.
این تم هم ازش خوشم امد سرعت خوبی هم داره
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!بدشم به نظر من کسایی که پی وان می خرم آدمایه خاصی هستن
:31:

جداً ؟! منم P1 دارم ، میشه بگی چرا ؟! :10:

silhouette000
03-27-2008, 05:41 PM
سلام دوستان
من دیروز آپدیت کردم ولی دیگه با ایرانسل کار نمیکنه!
راستی پک فارسی رو از کجا بگیرم؟

سلام
منم Update کردم ولی اتفاقاً ایرانسل بهتر شده ! یه مشکل هم با اینترنتش داشتن حل شد.
یه پک زبان هست حدود 14MB ، که داخل همون صفحه ای که Update Servise رو دانلود کردید (سایت Sonyericsson) هست. ولی من فقط زبا فارسیش رو واستون میذارم:

hamid00009
03-27-2008, 07:19 PM
دوستانی که p1 دارید لطفا یه عکس از پشت گوشیتون جایی که لیبل ( مدین چین ) داره بذارید . از دوستانی هم که لیبل نداره خواهش میکنم یه عکس بزارن . لطفا همکاری کنید. ممنون

Farbod_h
03-27-2008, 08:42 PM
جداً ؟! منم P1 دارم ، میشه بگی چرا ؟! :10:
اينجا همه p1‌دارن http://www.pic4ever.com/images/7AD_headspin.gif

vahid121
03-27-2008, 10:32 PM
سلام دوستان عزيزم
كسي پاسخگوي ما نبود؟
سوالم رو دوباره مطرح مي كنم:

من يك گوشي p1i دارم با دستگاه gps كه همراهش بوده مي خواستم بدونم آيا نرم افزار هاي استفاده از اين دستگاه تو ايران وجود داره يا نه؟نقشه هاي ايران و شهرها چطور؟
اسم gps من wayfinder است كه همراه با گوشي p1i بوده

majid134
03-28-2008, 12:01 AM
من عکس بدون لیبل رو چند صفحه قبل گذاشتم.
در مورد GPS باید بگم دوست عزیز اگه کسی جواب نمیده آخه تو ایران هنوز جا نیفتاده.
این پک فارسی پی وان، 451 کیلو بایت هستش که زیپ شدست که بعد از زیپ در آوردن با pcsuit نصب کنید البته ورژن CDA من این بود CXC162108R6G04 فکر کنم به ورژن قدیمی نخوره.
اینم لینک تو راپید گذاشتم :

vahid121
03-28-2008, 01:11 AM
من عکس بدون لیبل رو چند صفحه قبل گذاشتم.
در مورد GPS باید بگم دوست عزیز اگه کسی جواب نمیده آخه تو ایران هنوز جا نیفتاده.
این پک فارسی پی وان، 451 کیلو بایت هستش که زیپ شدست که بعد از زیپ در آوردن با pcsuit نصب کنید البته ورژن CDA من این بود CXC162108R6G04 فکر کنم به ورژن قدیمی نخوره.
اینم لینک تو راپید گذاشتم :
خوب حالا دوست خوبم من باید چکااااارکنم؟یعنی هیچ کسی نیست منو راهنمایی کنه!!!؟

hamid00009
03-28-2008, 12:01 PM
اینم دوتا عکس p1 بدون لیبل وبا لیبل

http://i25.tinypic.com/2s0iqsw.jpg
http://img.majidonline.com/pic/146459/400.jpg

saeid127
03-28-2008, 02:55 PM
سلام
منم Update کردم ولی اتفاقاً ایرانسل بهتر شده ! یه مشکل هم با اینترنتش داشتن حل شد.
یه پک زبان هست حدود 14MB ، که داخل همون صفحه ای که Update Servise رو دانلود کردید (سایت Sonyericsson) هست. ولی من فقط زبا فارسیش رو واستون میذارم:

نمیدونم یه خورده عجیبه!
چون cda و organizer به هم نمیخوره!!!!! :13:
CDA:162022/1 R6F38

Organizer:CXC 162108 R6F41

majid134
03-28-2008, 09:05 PM
?? P1i With UIQ 3.3
یه خبر دیونه کننده برای پی وان دارا :
به زودی UIQ.3.3

سونی اریکسون قابلیت ارتقای پی وان رو ایجاد خواهد کرده از جمله مشخصات جدیدش مرورگر اپرا ورژن جدید هست

Opera Mobile version 9.5
Widget Manager running under Opera
Feature rich messaging suite
Better integration of Java via Java JSR 248http://img.majidonline.com/pic/148156/uiq-3-3-screenshots.jpg

lord_alone_dark
03-28-2008, 10:15 PM
کسی جواب مارو نداد من اپدیت کنم یا نکنم

zhina_gian
03-28-2008, 10:17 PM
?? P1i With UIQ 3.3
یه خبر دیونه کننده برای پی وان دارا :
به زودی UIQ.3.3

سونی اریکسون قابلیت ارتقای پی وان رو ایجاد خواهد کرده از جمله مشخصات جدیدش مرورگر اپرا ورژن جدید هست

Opera Mobile version 9.5
Widget Manager running under Opera
Feature rich messaging suite
Better integration of Java via Java JSR 248http://img.majidonline.com/pic/148156/uiq-3-3-screenshots.jpg

سلام. منم این خبرو خوندم و واقعیت داره چون از طرف وبلاگ رسمی سونی اریکسون هم پخش شده.

من که دارم دیونه میشم. یعنی انتظار اومدنش منو دیونه کرده. یعنی میشه اون روزی رو که پی1 با

UIQ3.3 شروع به کار کنه رو دید. :20:

سلام دوستان
يعني كسي تو دنياي بزرگ فروم پي سي ورلد بلد نيست جواب ما رو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من wayfinder یعنی همون GPS رو که بر روی پی1 میشه استفاده کرد رو دارم و ازش هم استفاده میکنم اما نه در ایران بلکه در
نروژ. در ایران این جی پی اس کار نمیکنه و فقط در حد یک نقشه بیسار معمولی ایران کار میکنه. اما رهیابش به هیچ عنوان
کار نمیکنه. نه به خاطر اینکه دستگاهش خوب نیست یا گوشی جواب نمیده. بلکه به خاطر اینکه این جی پی اس فقط مخصوص
کشورهای اروپایی و امریکایی هست. و بعضی کشورهای خاورمیانه اما ایران جزو اون کشورها نیست چون هیچ ماهواره ای
بر روی ایران متمرکز نشده.

برای نشان دادن موقعیت یک نفر به 3 الی 4 ماهواره و گاهی بیشتر نیازه که ایران حتی 1 دونه اش رو هم نداره.
برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت mywayfinder.com مراجعه بکنید و با وارد کردن شماره سریالی که به همراه
جی پی اس دریافت کردید وارد اکانت خودتون بشید.

majid134
03-28-2008, 10:35 PM
کسی جواب مارو نداد من اپدیت کنم یا نکنم
به نظر بنده حقیر اگه باهاش مشکل نداری لزومی نداره. من که نکردم. پک فارسی رو نصب کن.

zhina_gian
03-28-2008, 11:27 PM
یک تم زیبا برای گوشی های W950,M600 و P1

تم باران.

http://i28.tinypic.com/335gpar.jpg

tarrega
03-29-2008, 12:49 AM
دوستانی که p1 دارید لطفا یه عکس از پشت گوشیتون جایی که لیبل ( مدین چین ) داره بذارید . از دوستانی هم که لیبل نداره خواهش میکنم یه عکس بزارن . لطفا همکاری کنید. ممنون

حمید جان شما هنوز گوشی نگرفتی ؟؟؟
بابا بی خیال عزیز . به خدا فرقی نداره . من حاضرم شرط ببندم که یه شرکت یا کارخونه ی جدید داره این سری رو تولید میکنه . آخه چه فرقی می کنه برای تو که پشتش حک شده باشه یه نوشته . خوشکل باشه نوشتش یا زشت !!!!!

مهم کارکرد گوشیه که من یکی که واقعا ازش راضیم . هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . از هر نظری که بگی . دوربین . سرعت . دوام باطری . سازگاری با برنامه ها . و . و . و . و .........

هر چی حساسیت بیشتری به خرج بدی بدتر میشه به خدا .......
از ما که گفتن بود ...... اگه تونستی جز برچسب پشتش فرقی بین این دوتا گوشی پیدا کنی مارو هم خبر کن .
اما خیالت جمع باشه

vahid121
03-29-2008, 12:56 AM
سلام. منم این خبرو خوندم و واقعیت داره چون از طرف وبلاگ رسمی سونی اریکسون هم پخش شده.

من که دارم دیونه میشم. یعنی انتظار اومدنش منو دیونه کرده. یعنی میشه اون روزی رو که پی1 با

UIQ3.3 شروع به کار کنه رو دید. :20:

من wayfinder یعنی همون GPS رو که بر روی پی1 میشه استفاده کرد رو دارم و ازش هم استفاده میکنم اما نه در ایران بلکه در
نروژ. در ایران این جی پی اس کار نمیکنه و فقط در حد یک نقشه بیسار معمولی ایران کار میکنه. اما رهیابش به هیچ عنوان
کار نمیکنه. نه به خاطر اینکه دستگاهش خوب نیست یا گوشی جواب نمیده. بلکه به خاطر اینکه این جی پی اس فقط مخصوص
کشورهای اروپایی و امریکایی هست. و بعضی کشورهای خاورمیانه اما ایران جزو اون کشورها نیست چون هیچ ماهواره ای
بر روی ایران متمرکز نشده.

برای نشان دادن موقعیت یک نفر به 3 الی 4 ماهواره و گاهی بیشتر نیازه که ایران حتی 1 دونه اش رو هم نداره.
برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت mywayfinder.com مراجعه بکنید و با وارد کردن شماره سریالی که به همرا