قطع شدن صدا در k800 [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : قطع شدن صدا در k800

murizaki_2000
09-06-2007, 12:15 AM
با سلام
من امروز سومین روزیه که k800 گرفتم .............. هنوز یه ذره هم باهاش حال نکرده بودم که صدای زنگش قطع شد !!!!! یعنی الان موقع تماس زنگ نمی خوره و نیز برای پخش موزیک و فیلم هم صدا ندارم !!! چکار باید بکنم ؟؟:19:

Mr.YatimGhoore
09-06-2007, 12:26 AM
متمعینی تغلبی به تو ننداختن

murizaki_2000
09-06-2007, 12:36 AM
آره ............. فکر میکنم ............. سریالش که درسته !!

DJ_IT_110
09-06-2007, 07:31 PM
صدای هندز فری خوبه ؟ ...

murizaki_2000
09-07-2007, 01:19 PM
صدای هندزفری خوبه ................ موقع مکالمه هم مشکلی ندارم !! فقط صدای زنگ به طرز فجیعی کم شده .... یعنی حتما" باید گوشی رو بچسبونم به گوشم تا صدای زنگ یا موزیک رو بشنوم !!!

DJ_IT_110
09-07-2007, 02:35 PM
اسپیکر گوشی شما نیم سوز شده است و باید عوض بشه ...

برای خود من هم این مشکلا پیش اومده ... این اتفاق بیشتر برای کسانی اتفاق می افتد که گوشی خود را هک کرده اند وصدای آن را افزایش داده اند ...

murizaki_2000
09-10-2007, 08:30 PM
آقا ما اين گوشي رو برديم داديم به تعميرگاه تا تعمير كنه ............... بعد از دو روز رفتيم ببينيم حاضره يا نه _ از اينجا به بعد تنها بودم !!!_ ديدم طرف دل و روده گوشي رو كشيده بيرون ......... بعد ميگه اسپيكر عوض كردم نشد ، بازر عوض كردم نشد ، آي سي هم عوض كردم نشد !!!!!!!!!! گوشي رو برداشتم يه نگاهي بندازم ديدم يارو يكي دوتا از خارهاي نگهدارنده فلش رو شكونده ...... تازه هويه داغ هم زده به بعضي نقاط و پلاستيكش آب شده ...............!!!! اعتراض كردم گفت درستش ميكنم نگران نباش !!!! حالا هم زنگ زده ميگه درست نميشه !!!!!!! با اين اوصاف من بايد چه برخوردي بكنم ؟؟؟؟ لطفا" كمك كنيد چون واقعا" كم آوردم !!!

ali_chenger
09-10-2007, 10:45 PM
آقا ما اين گوشي رو برديم داديم به تعميرگاه تا تعمير كنه ............... بعد از دو روز رفتيم ببينيم حاضره يا نه _ از اينجا به بعد تنها بودم !!!_ ديدم طرف دل و روده گوشي رو كشيده بيرون ......... بعد ميگه اسپيكر عوض كردم نشد ، بازر عوض كردم نشد ، آي سي هم عوض كردم نشد !!!!!!!!!! گوشي رو برداشتم يه نگاهي بندازم ديدم يارو يكي دوتا از خارهاي نگهدارنده فلش رو شكونده ...... تازه هويه داغ هم زده به بعضي نقاط و پلاستيكش آب شده ...............!!!! اعتراض كردم گفت درستش ميكنم نگران نباش !!!! حالا هم زنگ زده ميگه درست نميشه !!!!!!! با اين اوصاف من بايد چه برخوردي بكنم ؟؟؟؟ لطفا" كمك كنيد چون واقعا" كم آوردم !!!
باید با یکی از دوستات که هیکل و زور خوبی داره با زبون خوش بگی پولشرا بهت بده نداد بعد حالیش کن که یه من ماست چقدر کره داره!:31:
یه توصیه هم به شما دارم گوشی خودتون را به هر آدم ناشی ندید که هیچی حالیش نیست ببرید به تعمیرگاههای مجاز !:20: