PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای اتصال بانک SQL server 2000 با C#.net 2005 اورژانسی!!!






    

shahinfarasystem
03-09-2007, 08:46
سلام

کسی می تونه یه آموزش کوچیک برای اتصال بانک SQL server 2000 با C#.net 2005 برام بزاره

بیشتر می خوام با Ado.net و از همه مهمتر کد هایی که تو بر نامم باید بنویسیم آشنا بشم

اگه می تونید سریعتر خواهشا :11:

تا آخر شهریور باید پروژم تموم شه ولی هنوز خیلی کار داره:41:

ممنون:10::46::10:

hamidreza_buddy
03-09-2007, 09:22
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Soltanisoft
03-09-2007, 09:30
این دوتا لینک رو نگاهی بینداز شاید مفید واقع شود .

اگر مفید نبود بگو تا بیشتر کمکت کنم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shahinfarasystem
03-09-2007, 12:20
دوستان عزیز آقای حمیدرضا وآقای سلطانی عزیز

ممنون از جواب سریعتون

ولی لینک زیر اتصال به اکسس رو شرح داده

1)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وهمچنین لینک یه سایت طراحی تجاری :18:

2)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و سایت هم که ********* را متوجه نشدم چه طوری و یعنی چی؟:41:

3)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با عرض مغذرت از لینک ها جواب نگرفتم

یه چیزی تو مایه های لینک 1 میخوام که درباره SQL server 2000 باشه و بیشتر از اینکه به شرح دستورات اس کیو ال

بپردازه به شرح اتصال به بانک پرداخته باشه

3باز هم ممنونم:10::46::10:

Soltanisoft
04-09-2007, 09:30
پیامت به دستم رسید
---------------------------------------------------------------------------------
این لینک یک سری مقالات آموزشی فارسی داره بگیر و بخون شاید مفید باشه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Soltanisoft
04-09-2007, 09:32
این یک لینک دیگه که درمورد سی شارپ شاید به درد بخوره


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Soltanisoft
04-09-2007, 09:44
این این واقعاً عالیه (به نظر من) البته انگلیسه .اگه یکم انگلیسی باد داشته باشی که فکر کنم در این حد دیگه
همه یاد دارند به درد تو هم می خوره


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Soltanisoft
04-09-2007, 09:59
اگه بازم به دردت نخورد بگو تا خودم یک مثال برات در قالب یک مقاله بنویسم و بزارم

shahinfarasystem
04-09-2007, 10:35
دوست عزیز اولا جدای از بحث باید بگم

سریع جواب دادنت برام یه عالمه ارزش داره و از اینکه عجلمو درک میکنی ممنونم:11::11::11:

اما بعد از اون

لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید لینک خوبی بود تقریبا یه چیزایی دستگیرم شد ولی اگه لطف کنی یه نمونه مثلا از کدهایی(بدون توضیح هم باشه سعی میکنم خودم بخونم بفهمم) که خودت نوشتی که فقط شامل اتصال به بانکه براه بذاری ممنونت میشم.

:46::10::46:

hamidreza_buddy
04-09-2007, 12:52
سلام
تفاوت زیادی نداره.
برای استفاده از sql هر چی OleDb می بینی رو تبدیل کن به Sql مثلاً OleDbCommand رو به SqlCommand

و connection string رو به صورت زیر تغییر بده:

اتصال استاندارد (روش اول)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اتصال استاندارد (روش دوم)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اتصال trusted

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همین!

Majid-Sharp
05-09-2007, 12:45
بیا اینم یک مسال که خودم نوشتم خیلی ساده ولی شاید به دردت بخوره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Majid-Sharp==Soltanisoft--------->True

sofia79
06-09-2007, 11:02
وقتی یه web جدید باز می کنی یه toolbox که علامت چکش داره و یه server explorer هم که شکل 2تا Computer باز میشن روی server explorer برو و بعد اون پایگاه داده ای که تو sql ایجاد کردی پیدا کن که البته روش علامت ضربدر قرمز داره بعد drag-drop کن به پایین صفحه ات که بعد از این کار آیکنش ایجاد میشه.
امیدوارم متوجه شده باشی.

shahinfarasystem
07-09-2007, 12:03
سلام

از راهنمایی همه دوستان ممنونم

مخصوصا آقا مجید که یه مثال واسمون نوشتن و ما رو شرمنده و خوشحال کردند :31::11:

آقا مجید مثالت با اینکه از نظر خودت ساده بود ولی مثال جامعی از نحوه ارتباط بود دستت درست :10:

Majid-Sharp
08-09-2007, 15:52
خوشحالم که مثالی که برات نوشتم مورد توجت قرار گرفته و
به دردت خورد بازم اگه سوالی بود بپرس تا جوابت بدم :20:


________________________________________________
زکات علم یاد دادن است پس زکات علم خود را بپردازید

totia_yalda
17-01-2008, 15:20
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و تسلیت ایام عزاداری سید و سالار شهیدانغرض از مزاحمت اینکه می خواستم بگم این لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید خیلی به دردم خورد.می خواستم از آقا مجید که این مثال رو فرستادند تشکر کنم و این که دمش گرم (ببخشید از این که محاوره ای صحبت می کنم) هیچ کتابی از visual c#.net در مورد نحوه ی اتصال به بانک نتونست به اندازه ی این مثال برام مفید باشه.خیلی خیلی ممنونم. این پاسخ منو دریافت کردید می خواستم یه خواهشی داشته باشم البته اگه میشه واین که برای اون مثا ل حذف و آپدیتش(یه Button Delete که امکان حذف یه رکورد رو از جداول SQL Server 2000 با سی شارپ فراهم کنه و همچنین Button Update که امکان ویرایش تو رکوردهای جدول رو داشته باشه) رو هم اگه مثالشو به همون صورت لینک بذارند که دیگه واقعا شرمندمون کردن.منتظر جوابتون هستم.شب و روزتون خوش وموفق باشید.

totia_yalda
22-01-2008, 18:00
با سلام و خسته نباشید.>
ببخشید دوستان سوال من جواب نداره اگه میتونید راهنماییم کنید.با تشکر.

Ultimator
23-01-2008, 00:25
فرض يه تيبل داريم( tblnames) که توش فيلد های id , name و family داره واسه ويرايش ، افزودن و هذف رکورد بايد يه primary key هم وجود داشته باشه که اینجا id از نوع int که identity=yes باشه فرض شده

برای افزودن :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


strname و strfamily رو از تو برنامتون مقدار دهی کنید

برای ویرایش :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای حذف



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


اگه هرجاش مشکل داشت یا داشتین بگین توضیح بدم


اگه بازهم مشکلی بود بگین تا مثل دوستمون یه Sample بزارم:46:

totia_yalda
24-01-2008, 10:14
سلام خیلی ممنون از اینکه شما بعد از مدتی جواب منو دادید.
گه در قالب یه مثال به همون صورت جامع باشه برامون لینک بذارید که خیلی خوبه < شرمندمون میکنید.
من این برنامه رو با sql sever 2000 توی c# 2005 میخوام.و یه خورده عجله دارم.
اگه کمکم کنید ممنون میشم.
منتظر جوابتون میمونم دوست عزیز.

totia_yalda
24-01-2008, 12:42
دوباره سلام > درج وحذفشو امتحان کردم مشکلی نداشت ولی ویرایشش مشکل داره این کد رو باید تو رویداد onclick دکمه ی آپدیتم بنویسم؟اگه مثال بزنید که ممنونم.و هم اینکه میخوام مثلا جستجو کنم تو جدولم که همه ی سطرهایی از جدولم رو که"علی"=Name هست رو با فیلد های ستون ها شون برگردونم چیکار باید کنم.
یعنی تمام رکورد هایی که نامشون علی هست مثلا فامیلی و آی دیشونو نشون بدهم .

Ultimator
24-01-2008, 12:56
بله باید تو onclick قرار بدین
مثال جامع هم بزودی !
مشکل edit کجاست ؟ Sintax error ?
احتمالا command text رو اشتباه نوشتم یک بار دیگه نگاش کنید قسمت
WHERE ( id = " + id.tostring() + " )"; تغییر کرده

totia_yalda
27-01-2008, 11:14
خیلی ممنونم از این که مثال جامع رو هم می فرستید.بله فکر می کنم خطاش سینتکسی باشه ,
بعد در مورد search هم اگه میشه کمکم کنید.ممنونم.
مثلا جستجو کنم تو جدولم که همه ی سطرهایی از جدولم رو که"علی"=Name هست رو با فیلد های ستون ها شون برگردونم چیکار باید کنم.
یعنی تمام رکورد هایی که نامشون علی هست مثلا فامیلی و آی دیشونو نشون بدهم .مرسی.

totia_yalda
27-01-2008, 22:57
سلام.
ببخشید من متوجه تغییر نشدم کدی که من واسه ویرایش نوشتم اینه ولی نمیتونم بفهمم ارورش چیه کد برنامه کامپایل میشه خطایی که میده زمان اجرا هست وقتی رو دکمه آپدیت کلیک می کنم برنامه رو دستور
cmd.ExecuteNonQuery ,();error میده (invalid column name="",invalid column family)
نمیدونم چیه اگه میدونید کمکم کنید تا ویرایش درست کار کنه.


private System.Data.SqlClient.SqlConnection con = new
System.Data.SqlClient.SqlConnection();
SqlCommand cmd = new SqlCommand();
cmd.Connection = con;


textBox2.Text=strname;


textBox3.Text= strfamily;





cmd.CommandText = "UPDATE TableName SET Name = " + textBox2.Text + " , Family = " + textBox3.Text + " WHERE ( ID = " + int.Parse(textBox1.Text) + ")";


con.Open();
cmd.ExecuteNonQuery();

con.Close();
text box1.text هم ID رکوردی هست که می خواهیم آن را ویرایش کنیم.چون در دیتا بیس آن را از نوع int تعریف کردیم از int.parase استفاده شده است.
چرا شما ID رو به string تبدیل کردید.( ??(id.tostring()

Ultimator
28-01-2008, 21:53
چرا شما ID رو به string تبدیل کردید.( ??(id.tostring()


چون بايد به يه String بچسبونيم ! و ميدونيم که يه اينتجره

Ultimator
28-01-2008, 22:06
search



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

OR


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


بعد پارامتر name@ رو به command مون addwithvalue ميکنيم
فکر کنم اين شکليه الان visual studio دم دستم نيست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو همین مایه ها !

Ultimator
28-01-2008, 22:23
واسه edit اینو امتحان کنید

:19:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ultimator
28-01-2008, 22:34
مثال جامع هم تو راهه !

Please wait .... Typing .....!!!

totia_yalda
29-01-2008, 01:47
سلام دوست عزیز...
خیلی ممنونم . . .چون ویرایشم با اون کد آخری که گذاشتین درست شد.
حالا می مونه Search که این کدی که گذاشتین error میده میشه اینو کاملترش کنید برا جستجو که مثلا تمام اون رکورد هایی که تو دیتا بیس "علی" Name= هست رو نمایش بده...(مثلا id یا family شون رو تو textbox نشون بده یا این که با datagridview نمایش بده اون رکورد ها رو...) مرسی از کمکتون > اگه همین جوری شما و دوستان کمکمون کنید که دیگه نباید نگران پروژه باشم...)

همه با هم مساوی اند ولی بعضی ها مساوی ترند...

Ultimator
29-01-2008, 10:35
حالا می مونه Search که این کدی که گذاشتین error میده


چه Errory ?
نکنه با ExecuteNonQuery اجراش کردین ؟!!!

totia_yalda
29-01-2008, 13:22
سلام آره با ExecuteNonQuery اجراش می کنم....چطور؟ کمکم کنید... چه کدی رو باید اجرا کنم میشه کد کاملش رو بنویسد....ممنون میشم...

Ultimator
29-01-2008, 23:01
ExecuteNonQuery فقط برای تقيير دادن در تيبل استفاده ميشه و هيچ نتيجه ای برنميگردونه!غیر از یه عدد که نشون میده چند سطر از جدول تغییر کردند

Ultimator
29-01-2008, 23:09
فعلا به علت کمبود وقت فقط واسه سرچ يه مثال کوچولو ميزارم تا کارتون راه بيفته

اين مثال از جدول پر داده ی Customers از ديتابيس Northwind استفاده ميکنه که معمولا همه اونايی که Sqlserver داشته باشن دارن و به دو صورت جستجو انجام ميده يکی جستجوی دقيق که بايد اسم رو کامل بنويسين و ديگری جستجوی عادی که اگه قسمتی از عبارت رو بنويسيم جواب ميده

Download sample

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Link expiered!

Ultimator
29-01-2008, 23:49
اينم کد جستجو به روش دوم يعنی غير دقيق اگه حال دانلود ندارین يا اگه مشکلی پيش اومد


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

totia_yalda
30-01-2008, 10:50
سلام دوست عزیز
همون مثال search هم واسه ما کلیه .......
ممنونم.
ولی لینکه download ارور میده download نمیشه can'not میده اگه میشه لینکو دوباره بذارید....
میشه؟؟؟؟

totia_yalda
30-01-2008, 18:09
سلام....

در مورد این که اگر من بخوام مثلا یه اسمی که id آن 3 باشه رو تو text box نمایش بدهم باید چی کار کنم؟؟؟
که id یک کلید اولیه است برای جدول Table1که Name و Family سایر فیلد های آن است.

راهنماییم می کنید ultimatorجان ؟؟ با این همه سوالی که من دارم ازتون واقعا شرمندم.........

میشه به روش اول هم کدشو بذارید(یعنی نوشتن کامل اسم و جستجوی آن...) یا این که لینکه دانلود رو اگه امکان داره دوباره بذارین errorمیده.....

راستی شما در مورد like آموزشی چیزی دارین که ما با like بیشتر آشنا بشیم؟...

Ultimator
30-01-2008, 23:07
Link درست شد ! همونه

امیدوارم دیگه لینک مشکلی نداشته باشه ، همینطور اون مثال !

Ultimator
02-02-2008, 20:05
با سلام دوباره
LIKE کار خاصی نمیکنه ! مثل = هست با این تفاوت که به جای اینکه دقیقا دنبال عبارت تایپ شده بگرده و اونا رو برگردونه اگه یه عبارت مثل عبارت تایپ شده هم پیدا کنه بر میگردونه
مثلا اگه تو تیبل بخوایم دنبال کلمه Alireza بگردیم اگه از مساوی استفاده کنیم باید دقیقا بنویسیم Alireza تا نتیجه درست بده و این بیشتر وقت چک کردن username و password در دیتا بیس استفاده میشه

ولی اگه از LIKE استفاده کنیم اگه کاربر عبارت Ali رو تایپ کنه تمام رکورد هایی که توشون Ali داشته باشن رو برمیگردونه مثل Alireza , Mohamad ali , ali zade و ... این بیشتر برای جستجو بکار میره .

elham30
04-02-2008, 01:10
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

elham30
04-02-2008, 01:17
در ادمه روش جستجوي نادقيق مي توانيد اضافه كنيد:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

leilaehsany
04-02-2008, 06:23
سلام ، ميخواستم بدونم چطور ميشه جداول يك ديتا بايس را كه تحت Sql هست با Sql باز كرد.
به نوعي Import كرد.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

leilaehsany
04-02-2008, 06:27
يك سوال ديگه هم داشتم و اون اينكه چطور ميشه پيش فرض هاي Datatype را عوض كرد؟
بعنوان مثال جدولي كه نياز دارم در نوع Int بايد طول 8 ذاشته باشه در حالي كه توي Sql اين مقدار 4 است و قابل تغيير هم نيست!

Ultimator
04-02-2008, 12:09
سلام ، ميخواستم بدونم چطور ميشه جداول يك ديتا بايس را كه تحت Sql هست با Sql باز كرد.
به نوعي Import كرد.


اگه از SqlServer2000 استفاده ميکنيد بايد از Query analyzer استفاده کنيد
اگه هم از Sqlserver2005 استفاده ميکنيد از طريق Sqlserver managment studio و از قسمت new query ميشه اين کارو کرد

mostafa_zare
17-02-2008, 16:51
وقتی که enterprise manager رو باز کردی، روی Databases راست کلیک کن و attach رو بزن. مسیر بانک رو معلوم کن و آخرش هم ok.

totia_yalda
22-02-2008, 15:08
سلام دوستان خسته نباشید خصوصا ultimator جان...
من یه جدولی تو دیتا بیس دارم که یه جستجویی رو توش انجام دادم می خوام اگه جستجو موفق بود فیلد id رو توی textbox بریزم و اگه نبود مثلا یه flag داشته باشم که false بگیره , یعنی اگه flag مقدار false داشته باشه به این معنیه که جستجو تو دیتا بیس ناموفق بوده و select هیچ مقداری را برنمیگرداند و اگه flag مقدار true داشته باشه به این معنیه که select حداقل یک مقدار رو برمیگردونه.
کجا باید به flag مقدار true و false رو بدم؟
ممنون میشم کمکم کنید.در ضمن برنامه به زبان c# و با sql server2000 کار می کنه.
نمونه کد:

DataTable dt = new DataTable();
SqlDataAdapter adp = new SqlDataAdapter();

adp.SelectCommand = new SqlCommand();

adp.SelectCommand.Connection = con;





adp.SelectCommand.CommandText = "SELECT ID, Family, Name FROM Table1 WHERE (Name ='" + textBox1.Text + "')";


adp.Fill(dt);
textBox2.Text = dt.Rows[0]["ID"].ToString();
dataGridView2.DataSource = dt;

Ultimator
23-02-2008, 10:42
سلام
میتونید با ()dt.Rows.Count تعداد سطرها رو برگردونید وچکش کنید که چنتاست
اگه بیشتر از صفر بود به flag مقدار true بدین اگه مساوی صفر بود false

totia_yalda
25-02-2008, 12:18
سلام
من دارم رو یه برنامه دیتابیس sql server2000 با c# کار می کنم , مثلا یکی از فرمها توش یه datagrid هست که به یکی از جدولای دیتابیس وصله و یه چند تا textbox و comboBox هم هست که اطلاعات ورودی رو دریافت می کنه textbox ها و comboBox ها با خاصیت databinding>text به فیلد های دیتابیس متصلند سوال اولم اینه که می خوام وقتی یه textbox که به فیلدی از جدول که از نوع int هست متصل هست موقع دریافت اطلاعات می تونه فقط کاراکتر های عددی((0..9 رو بگیره و اگه یه کاراکتر حرفی وارد کنیم textbox نگیره یعنی انگار چیزی وارد نکرده باشیم و فقط ورودی int بگیره سوال دومم هم اینه که comboBox ها که خاصیت (Collection)item> آن ها با چند تا فیلد set شده میخوام وقتی حرفه اول یه فیلدی که مثلا' ف' داره رو وارد می کنم یه لیست کشویی از comboBox باز بشه و کلیه فیلد هایی که حرفه اولشون' ف 'داره ظاهر بشه (به ترتیب حروف الفبایی (فارسی یا انگلیسی)) تا کاربر راحت تر بتونه فیلد مورد نظر خودشو از combBox پیدا کنه و اونو وارد کنه ممنون میشم اگه کمکم کنید.

totia_yalda
26-02-2008, 13:44
سلام
جوابه من چی شد؟

Ultimator
26-02-2008, 23:22
سلام
سوال اولتونو چند وقت پيش خودتون پرسيدين که حل شد تو اين تاپيک:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشکل بعديتون بايد از سرچ sql با like استفاده کنيد و اونو تو رويداد textchange اون بنويسين

totia_yalda
28-02-2008, 21:50
سلام ....
میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون از سرچ sql چیه؟
اصلا راه دیگه ای نیست
یه راهی که خود به خود بشه با combobox یا textbox, راحتر ......

همه با هم مساوی اند ولی بعضی ها مساوی ترند.

MohammadJavad.T
28-02-2008, 22:37
سلام ....
میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون از سرچ sql چیه؟
اصلا راه دیگه ای نیست
یه راهی که خود به خود بشه با combobox یا textbox, راحتر ......

همه با هم مساوی اند ولی بعضی ها مساوی ترند.

سلام با اجازه دوستان
به این چند تا مثال نگاه کن شاید کمکت کنه یه سرچ تو بخش دلفی بزن یکی از دوستان اموزش sql گذاشته بود

دانش اموزانی که نام انها با (مح )شروع میشود را لیست کند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانش اموزانی که اخر نام انها به (ان) ختم میشود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بخواهیم برای این حالت یک طول مشخص قائل شویم از (_) استفاده میکنیم و این حالت میتواند در وسط کلمه نیز باشد

نام دانش اموزانی که با (م)شروع میشوند و 4 حرف دارند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دستور تمام نامهای 4 حرفی که با (م) شروع میشود را لیست میکند
نام دانش اموزانی که 5 حرفی بوده و اول اسم انها (م) و اخر اسم انها (ی) باشد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کد نام دانش اموزانی که 5 حرفی بوده و اول اسم انها (م) و اخر اسم انها (ی) باشد را لیست میکند

توجه استفاده ار (_) میتواند در اول وسط یا اخر کلمه نیز باشد

MohammadJavad.T
28-02-2008, 22:37
تکراری پست شد

totia_yalda
29-02-2008, 11:25
سلام خسته نباشید ....
راستش منظورم یه چیز دیگه هست من اول یه برنامه دلفی نوشتم حالا همون برنامه رو دارم با سی شارپ می نویسم تو برنامه دلفی این کد رو تو رویداد OnActivateفرم نوشتم comboboxها که به یه فیلد جدولی از دیتا بیس وصل بوده تو زمان اجرا آیتم هاش با تمام مقادیر ستون مربوط به آن فیلد مقدار دهی میشه و خود به خود وقتی حرفه اوله یه مقداری رو وارد می کنم تمام آن هایی که حرفه اولشون مثلا 'م ' ظاهر میشه بعد که حرفه دوم رو تو combobox وارد می کنم اونایی که دو حرفه دومشون تو combobox بوده می آد و بقیه نمی آین تا اینکه فیلد مربوطه پیدا بشه و کاربر اونو تو combobox وارد کنه.
کد دلفی>


adotable2.Open;


adoTable2.First;





while not (adoTable2.Eof) do


begin





DBComboBox2.Items.add(adoTable2.fieldbyname('membe rcode').AsString);





adoTable2.next;


end;


adoTable2.Close


;
من می خوام بدونم تو سی شارپ باید چی کار کنم تا به این منظورم برسم کد سی شارپ معادل کد بالا چیه کسی می دونه اگه می دونه دریغ نکنه ......
بعد در مورد اینکه از سرچ sql استفاده کنم من این کد رو نوشتم تو رویداد textchange


DataTable dt = new DataTable();
SqlDataAdapter adp = new SqlDataAdapter();


adp.SelectCommand = new SqlCommand();
adp.SelectCommand.Connection = con;
adp.SelectCommand.CommandText = "SELECT Name FROM Table1 WHERE (Name LIKE'" + comboBox1.Text + "%')";
adp.Fill(dt);
comboBox1.Text = dt.Rows[0]["Name"].ToString();

ولی وقتی حرفه اول رو وارد می کنم مثلا 'م' اگه item ها به ترتیب الفبایی مرتب نشده باشند از قبل , اولین اسمی که وارد شده می آد مثلا اگه اول مینا بعد محمد وارد شده باشد همون مینا م آد نه محمد در صورتی که من به ترتیب الفبایی می خوام باشه و اسمم کامل تو combobox نیاد بلکه هر حرفی که وارد می کنیم همه ی مقادیر مرتبط بیاد تا مقدار مورد نظر وارد بشه یه چیزی مثله Babylon7 اگه باهاش کار کرده باشید میم رو که وارد می کنیم کلیه اسامی که میم دارند ظاهر میشند چطوری می تونم این کار رو با c# انجام بدم؟؟؟
کمک کنید ...

Ultimator
29-02-2008, 12:23
نه اينتوری نيست
خيلی راهت تر از اين حرفهاست
دارم تايپ ميکنم
لطفا منتظر بمانيد ... ! .... please wait

ببخشيد ميخاستم پست بعدی رو تو همين بنويسم يادم رفت پاک هم که نميشه منظورم پست دادن الکی نبود

Ultimator
29-02-2008, 12:44
سلام
کی ميره اينهمه راه رو
دات نت جون به درد همين مواقع ميخوره ديگه
اولش خاستم از اون راه کاملا غير منطقی اين مساله رو حل کنم ! خوب شد اينکارو نکردم !
شما اول برای اينکه محتويات کمبو باکس تون رو به ترتيب الفبا مرتب کنيد آخر دستور sql خود از order by استفاده کنيد
آخره آخره دستوره SELECT همون اول که اطلاعات رو توی کمبو LOAD ميکنيد


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد خاصيت autocomplete source کمبوی خود رو روی list items تنظیم کنید و بعد AutoCompleteMode رو روی suggest تنظیم کنید گزينه های ديگه اي هم داره مثل Append , SuggestAppend که فعلا وقت ندارم توضيح بدم خودتون تست کنيد کاملا کار کردشون واضحه ولی همون Suggest بهتره

همین ، خوش بگذره !

totia_yalda
29-02-2008, 18:14
سلام و خسته نباشید.....
در مورد اینکه چطوری می تونم وقتی فرمم load میشه combobox ها با مقادیر یه ستون از جدول دیتابیس مقدار دهی بشن یعنی item های combobox حاوی مقادیر مثلا ستون name از جدول Table دیتابیسم باشه (شامل:علی, حسن,مریم...) و هر مقداری که تو دیتا بیس ذخیره شده همین مقدار دهی combobox رو تو زمان اجرا نمی دونم میشه در مورد کدش بیشتر توضیح بدهید این کد رو تو چه رویدادی کجا باید بنویسم؟؟؟
قسمت دومش که خیلی با حال بود ما شا الله جوابه همه سوالای من پیش شماست .....
موفق باشید ultimator جان و به خاطر کمکتون هم ممنونم...

totia_yalda
29-02-2008, 18:15
سلام
اگه بخوام یه سطری رو از جدول دیتا بیس رو دیلیت کنم که چند تا شرط برقرار باشه باید چی کار کنم مثلا اگه سه تا ستون مقدار خاصی رو داشته باشند مثلا ستون نام علی باشه و نام خانوادگی رحیمی و آی دی = 1 باشه سطر مورد نظر حذف بشه یعنی سینتکس شو نمی دونم چه طوری هست میشه راهنماییم کنید یه چیزی مثله کد زیر رو نوشتم ولی غلطه انگار syntaxesh رو می خوام ....
cmd1.CommandText = "DELETE amanat WHERE itemcode=" + int.Parse(comboBox3.Text)+ ",ozviatcode =" + int.Parse(comboBox2.Text);

totia_yalda
29-02-2008, 18:33
اول باید combobox مقدار بگیره که این مقادیر از یه ستون جدول دیتابیس می آیند وقتی که فرم load میشه و بعد از این مرتب هم باشن میشه کد select…. رو کامل بنویسین و همین طور کد مربوط به لود کردن کومبو باکس رو؟ مرسی.

Ultimator
29-02-2008, 23:02
delete

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ultimator
29-02-2008, 23:33
سلام
اينطوری :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

:41:


int.Parse(comboBox3.Text)

فکر کنم این بهتره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

:19: موفق باشید

totia_yalda
01-03-2008, 12:19
سلام
در مورد مقدار دادن به کومبو باکس ها این کد رو نوشتم ولی کومبو باکس مقدارش تو زمان اجرا نوشته میشه System.Data.DataRowView این کد کاملشه همین رو بنویسم ؟ ببخشید در مورد delete هم میشه سینتکس کامل کد رو بنویسید شرمنده آخه error میده...

Ultimator
01-03-2008, 14:44
شرمنده کدی که نوشتم کامل نبود اینم کاملش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ultimator
01-03-2008, 15:16
اینم Delete


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

result تعداد سطرهای پاک شده رو نگه میداره

فکر کنم انشاالله دیگه مشکلی نباشه ! کاش از اول کامل مینوشتم !

totia_yalda
02-03-2008, 08:49
سلام
ممنونم ولی تو کد دیلیت که فقط یه شرط اعمال شده من می خوام چند تا شرط اگه برقرار بود دیلیت کنم مثلا idو هم name مقدار خاصی را داشته باشند.
این کد رو که از خودتون قبلا یاد گرفتم مشکلی نداره ولی در مورد اینکه چند تا شرط برقرار باشه یه سطری رو از جدول حذف کنه خواهشا symtax کدش رو بنویسین خیلی فوریه خیلی عجله دارم و همین که

Ultimator
02-03-2008, 12:28
اینم این با AND


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

totia_yalda
03-03-2008, 09:35
سلام خیلی ممنونم از اینکه مشکلمو برطرف کردین متشکرم.

totia_yalda
03-03-2008, 09:46
سلام چطوری می تونم از datagridview پرینت بگیرم؟یه راه ساده اگه میشناسین بگید؟

ramin_salemi
20-04-2008, 23:25
string constr="server=نام سرور;UID=khl ;نام کاربری که معمولاsaمیباشد;passord;DataBase=نام بانک";

مثال:
string constr = "server=localhost;UID=sa;password=;DataBase=Univers ity";
SqlConnection con = new SqlConnection(constr);
con.Open();

Bracket
20-04-2008, 23:30
اینم این با AND


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته راه بهتر و درسترش استفاده از SqlParameter هست .

Bracket
20-04-2008, 23:32
سلام چطوری می تونم از datagridview پرینت بگیرم؟یه راه ساده اگه میشناسین بگید؟
منظورت از پرینت دقیقا چیه منظورت با پرینتر رویه کاغذ هست .

totia_yalda
21-04-2008, 00:53
تو برنامه می خوام از اطلاعات دیتا گرید ویو که به جداول دیتا بیس وصل شده اند پرینت بگیرم...

Ultimator
21-04-2008, 11:52
تو برنامه می خوام از اطلاعات دیتا گرید ویو که به جداول دیتا بیس وصل شده اند پرینت بگیرم...

یه کامپوننت 100 مگی دیدم این کارو میکرد !! فکر نکنم واسه همین به دانلودش بیرزه ! با report مشکل حل نمیشه ؟

Bracket
21-04-2008, 13:14
تو برنامه می خوام از اطلاعات دیتا گرید ویو که به جداول دیتا بیس وصل شده اند پرینت بگیرم...
باید از کلاس PrintDocument استفاده کنی برای پرینت ساده هم هست برای تنظیمات پرینت هم باید از PrintDialog استفاده کن جفتش تو منوی Toolbox تو Printing هست . تو MSDN هم سرچ بزن اطلاعات زیاد و خوبی بدست میاری .

mina_ghorbani
08-05-2008, 06:29
سلام
بچه ها من هر کاری می کنم نمیشه مقادیر ستون جدولم نمیاد تو کمبوباکس ترای کچ رو که بر می دارم از adp.fill(dt) ایراد می گیره

Ultimator
08-05-2008, 11:47
شما باید کانکشن استرینگ ، دستور select و displaymember رو بر اساس دیتا بیستون تغییر بدین

همچنین در بلاک catch از try میتونید کدی بنویسید که مثلا با یه msgbox خطا رو ( ex.Message ) نمایش بده .

بعد از چک کردن اینها اگه نیازی به کمک بود در خدمتیم ...

mina_ghorbani
09-05-2008, 08:18
ممنون اینو ÷یدا کردم
حالا می خوام از آیتم های کمبو یکی که انتخاب شده رو با چیز دیگه مقایسه کنم ولی نوع اون ایتم ها استرینگ نیست وقتی هم استرینگ می کنم دیتا رو و از این جور چیزا می نویسه

Ultimator
09-05-2008, 12:18
شما میتونید علاوه بر DisplayMember خاصیت valueMember اونرو هم به همون فیلد نسبت بدین و به راحتی value ها رو مقایسه کنید

Bracket
09-05-2008, 12:46
ممنون اینو ÷یدا کردم
حالا می خوام از آیتم های کمبو یکی که انتخاب شده رو با چیز دیگه مقایسه کنم ولی نوع اون ایتم ها استرینگ نیست وقتی هم استرینگ می کنم دیتا رو و از این جور چیزا می نویسه
همون طور که دوستمون گفتن Item ها یه مقدار Value هم دارن که برای مقایسه از اون استفاده کنید روش معمولش اینطوریه که باید id های جدولتون رو به عنوان Value Member قرار بدید و چیزی رو که میخواین نمایش بدین به عنوان Display Member .

mina_ghorbani
11-05-2008, 06:42
نگاه کنید مثلا اینو می نویسم
Foreach(string st in combobox1.items)
{
Messagebox.show(st);
}
این طوری از جواب نمیده استرینگ رو ابجکت می کنم
بعد تو مسیج باکس می نویسه
System.data.datarow view

Ultimator
11-05-2008, 16:11
نگاه کنید مثلا اینو می نویسم
Foreach(string st in combobox1.items)
درخواست راهنمایی برای اتصال بانک SQL server 2000 با C#.net 2005 اورژانسی!!! - Page 8 - P30World Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]){
Messagebox.show(st);
}
این طوری از جواب نمیده استرینگ رو ابجکت می کنم
بعد تو مسیج باکس می نویسه
System.data.datarow view


اينطوری مشکل شما حل ميشه
البته الان ويژوال استوديو دم دستم نيست با نت پد نوشتم تست هم نکردم اگه غلط املايی داشت خودتون رفعش کنيد ، ولی روش همينه تو ويبی نت که جواب ميده !



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mina_ghorbani
12-05-2008, 10:28
ممنون
یه چیزی یادم نیست چه کار کردم که این اومد تو فرم لود
//this.kalayekharideTableAdapter.Fill(this.hesabDari DataSet.kalayekharide);
اولش درس بودولی حالا
وقتی میخوام اجرا کنم ایراد می گیره بعدش از // می ذارم درس میشه
ولی اگه از اولش این طوری باشه// تو کمبو باکس چیزی نمیاره

Ultimator
12-05-2008, 10:39
شما کمبو باکس رو با آداپتور ویژوال پر کردید همون روشهای ویزارد یعنی use databound items رو تیک زدید و ... دقیقا متوجه نشدم کجاش error میده
حتما جدولتون تغییر کرده .. اگه // بذارید کد کامنت میشه و اجرا نمیشه و دیتا ست پر نمیشه و کمبو خالی میمونه ...

mina_ghorbani
13-05-2008, 12:19
این رو که کامنت می کنم اصلا هیچی تو کمبو باکس نمیاره
ولی اگه نذارم و اجراش کنم همون اولش قبل لود شدن فرم ایراد میگیره
همون جا که ایراد گرفت کامنتش می کنم اجرا می شه درسته باید چه کار کنم

totia_yalda
03-06-2008, 13:23
سلام دوستان....
امیدوارم همتون سلامت باشید.
راستش اگه کسی هست که بتونه مشکلم رو حل کنه خیلی خوب میشه.
من دارم رو یه پروژه اوراکل در حد مقدماتی و شروع کار می کنم می خواستم تمام کد های اتصال به پایگاه داده (connection) ، گزارش گیری (select) ، درج (insert) ، حذف (delete) ، ویرایش (update) که با دیتابیس sql server گفتید رو این بار همشونو با اوراکل بگید (کد عملیات بالا برای کار با دیتابیس اوراکل در visual c# 2005)
من جداولم رو تو اوراکل create کردم و جداول رو هم برای نوشتن query تو اوراکل اتصال دادم. حالا می خوام تو یه برنامه سی شارپ از دیتابیس استفاده کنم اگه می دونید syntax شو بذارید برام.خیلی فوریه
روزگار به کامتان....

totia_yalda
03-06-2008, 17:26
سلام در ضمن SqlQleint تو سی شارپ هست ولی using System.data.oracleclient; اینو نداره چطوری میتونم اینو به پروژه اضافه کنم لطفا کمکم کنید دوستان یه خورده ضروریه.

CG_
03-06-2008, 22:53
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با عرض معذرت، این لینکتون کار نمی کنه. میگه "این چیه؟ این چیچیه؟". و به طور دقیق تر "The download session has expired"!

totia_yalda
04-06-2008, 16:44
سلام ...
خودم فهمیدم مرسی فقط باید به جای Sqlclientاز Oracelclient استفاده کنیم بعد هرجا sql داشتیم به جاش Oracleبنویسیم.

kingmehr
16-07-2008, 20:18
سلام خوبین ایول فریوم خیلی باهالیه . آی از دست استادا با این پروژه هاشون . یک سوال یعنی 1 عالمه سوال دارم که اگر لطف کنید بجوابید خیلی خیلی ازتون ممنون میشم. البته این چندتاشه.
1: میشه مثالیو که برای سلکت گذاشتینو دوباره بذارین چون لینکش مشکل داره (آخه از دستورش چیزی نفهمیدم .)چون از همین تعریف متغیرها که شما کردین ایراد میگیره واسه من .
2: باید چه دستوریو بنویسم که بعد از مثلا زدن دکمه درج تمامی مقادیری که توی تکست باکسها هست پاک بشه(در واقع تکست باکسها آماده بشن تا مقادیر دیگه ای رو بگیرن ).
پروژم طراحی فرم ثبت نام اطلاعات دانشجوه
پیشاپیش 1 دنیا ممنان

kingmehr
17-07-2008, 11:59
کسی نیست مرا یاری کند؟؟؟؟ جون من فقط 1 هفته وقت دارم . لطفااااااااااااااا :(

Ultimator
19-07-2008, 23:16
اول باید مشخص کنید چی کار میخواید بکنید بعد بانک اطلاعاتیش رو آماده کنید و .... بقیه ماجرا

kingmehr
20-07-2008, 18:43
دوباره سلام . گفتم پروژم طراحی طراحی فرم ثبت نام اطلاعات دانشجوه و ایجاد و حذف و براش نوشتم کامل می خوام براش select هم بذارم که از این کد که گفته بودید استفاده کردم که تو تعریف متغیرهاش ایراد می گیره . می خوام اطلاعاتمو تو 1 فرم دیگه یا همون فرم تو datagrid نشون بده .
قسمت دومش هم می خوام مثلا وقتی دکمه ی ایجاد رو زدم و اطلاعات 1 دانشجو رو ذخیره کرد اطلاعات تو textbox ها خالی بشه تا بتونم اطلاعات جدیدمو وارد کنم . خیلی مرسی که جواب دادین :-*

kingmehr
23-07-2008, 11:36
یعنی هیشکی نیست بتونه کمکی به من کنه؟ خداییش واجبه :(

_H2_
24-07-2008, 19:35
سلام

قسمت دومش هم می خوام مثلا وقتی دکمه ی ایجاد رو زدم و اطلاعات 1 دانشجو رو ذخیره کرد اطلاعات تو textbox ها خالی بشه تا بتونم اطلاعات جدیدمو وارد کنم . خیلی مرسی که جواب دادین :-*
forum.p30world.com/showthread.php?t=240923

smail_talashe
05-08-2009, 11:38
سلام
اول بگم اين تاپيك خيلي از مشكلات منو حل كرد و از همه تشكر مي كنم
من يه مشكل دارم وقتي اطلاعات داخل ديتابيسمو با insert اضافه ميكنم و مجددا اونو تو datagridview ميريزم اطلاعات قبلي رو هم نشون ميده و تكرار مي كنه
ممنون ميشم جواب بدين

_H2_
05-08-2009, 13:57
سلام

من يه مشكل دارم وقتي اطلاعات داخل ديتابيسمو با insert اضافه ميكنم و مجددا اونو تو datagridview ميريزم اطلاعات قبلي رو هم نشون ميده و تكرار مي كنه
ضمن تبریک عضویت شما ...
من مطمئن نیستم منظورتان را متوجه شده باشم ولی اگر دیتای تکراری در گرایدتان دارید که نباید باشد، حتماً قبل از اجرای متد Fill توسط شی DataAdapter جهت پر کردن DataSet یک فرمان پاک کردن محتویات فعلی DataSet را هم اضافه کنید.
datasetname.Clear

smail_talashe
08-08-2009, 07:08
سلام وقتي من اطلاعات جديد را با textbox وارد ديتابيسم ميكنم و دوباره اطلاعات رو از ديتا بيسم ميخونم كه روي grid viewببينم چون از قبل روي اون اطلاعات هست ادامه همونا يك بار ديگه اطلاعاتمو اضافه ميكونه من ديتا ست رو هم خالي كردم و جدول رو هم رفرش كردم ولي جدولو خالي كرد و ديگه پر نمي كنه

_H2_
08-08-2009, 23:13
سلام

من ديتا ست رو هم خالي كردم و جدول رو هم رفرش كردم ولي جدولو خالي كرد و ديگه پر نمي كنه
جایی در کد نویسی اشتباهی دارید و باید کدتان را اینجا درج کنید تا شاید بتوان ایرادش را پیدا کرد.

smail_talashe
09-08-2009, 07:27
سلام من نميخواستم مزاحمت ايجاد كنم
ببينيد من ميخوام يه برنامه اي بنويسم كه اول يه فرم نشون بده كه اطلاعات داخل ديتابيس رو تو يه ديتاويو نشون بده كه براي اين كار مشكلي ندارم ولي ميخوام توي يه سري comboboxگزينه ها رو انتخاب كنم اين ديتاويو آماده دريافت اطلاعات بشه كه با زدن دكمه save اطلاعات وارد شده كه مقدار عددي هم توش وجود داره بره تو ديتا بيس ذخيره بشه اگه ميشه يه راهنمايي بكنين خيلي خيلي ممنون ميشم چون من تازه كارم و صفر كيلومتر:42::42:

_H2_
10-08-2009, 11:35
سلام

... ميخوام توي يه سري comboboxگزينه ها رو انتخاب كنم اين ديتاويو آماده دريافت اطلاعات بشه كه با زدن دكمه save اطلاعات وارد شده كه مقدار عددي هم توش وجود داره بره تو ديتا بيس ذخيره بشه ...

متاسفانه من متوجه منظورتان نشدم، دقیق تر و شفاف تر توضیح دهید.
برای نمایش اطلاعات در گراید میتوانید از DataSet و متد Fill از DataAdapter استفاده کنید.
برای ذخیره اطلاعات تغییر کرده و ویرایش شده در گراید هم باید از متد Update از یک DataAdapter مناسب (با توجه به سادگی، ترجیحاً TypedDataAdapter همراه TypedDataSet) استفاده کنید.

ninjavb
18-12-2009, 18:35
با سلام
ایا روش اتصال سی شارپ معمولی هم به همین صورت که گفتید ؟اگر نه لطفا بگید چه جوریه خیلی فوری!با تشکر

_H2_
18-12-2009, 22:35
سلام

ایا روش اتصال سی شارپ معمولی هم به همین صورت که گفتید؟
سوالتان کمی کلی است.
در کلیه موارد از Connection برای برقراری ارتباط با دیتابیس استفاده میشود.

سپس به صورت مستقیم و پایه ای میتوان اطلاعات را با Command و DataReader خواند یا نوشت.

در مرحله بالاتر برای سادگی و سرعت کدنویسی میتوان از DataSet+DataAdapter یا EntityDataModel استفاده کرد.

پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر با امکانات ADO.Net کتابی با همین عنوان تهیه و مطالعه کنید.
این چند سمپل هم هر کدام در مورد نوعی کار با ADO.Net و دیتابیس است و شاید نهوه استفاده از کلاسهای ADO.Net رات برایتان روشن تر کند:
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1004814807
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1002781357
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1000198547
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1001372507
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1002435777
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1001498227
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1003425737
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1000503617

موفق باشید.

pouya09
10-11-2010, 00:24
سلام
ببخشيد اگر بخواهيم نتيجه select داخل يك متغير بريزيم بايد چكار كرد ؟

Mr Mohabat
17-06-2011, 13:35
سلام
من یک جدول دارم به صورت زیر
نام جدول Table1
string Name
bool Enabled
int Id عنصر کلیدی
می خوام به صورت کدنویسی ( با C#) رکوردهایی که Enabled=True هست را در یک GridView بریزم( با Sqlerver2005 و VS2008 )
اطلاعات یک رکورد خاص را در یک متغیر خاص یا در یک ArrayList بریزم

ممنون می شم کمکم کنید

Mr Mohabat
17-06-2011, 13:41
راستی اگه دیتا بیسم در یک سایت دیگر باشد
چگونه می توانم اطلاعات را از آنجا بخوانم؟
اصلا می شود دوتا سایت با آدرس و فضای جدا از هم از یک دیتا بیس استفاده کنند ؟

ممنون

_H2_
14-07-2011, 08:38
سلام
در ساده ترین حالت ممکن، میتوان شبه کدی مانند این نوشت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در خصوص اتصال به SQL Server هم اصلاً بحث مکان مطرح نیست در حالت کلی شما برای اتصال به سرور SQL Server نیاز به IP سرور و یک User و Pass دارید.
در صورتی که در پیکربندی های SQL Server اجازه ارتباط از خارج فعال باشد، دیگر اهمیتی ندارد چه کسی و از کجا میخواهید به یک سرور متصل شود.
شما میتوانید از سایتهای مختلف و مکان های مختلف و حتی منزل هم به یک سرور SQL Server متصل شوید و تراکنش داشته باشید.
مهم پیکربندی صحیح SQL Server و داشتن IP و User و Pass است.

موفق باشید.