چي كار كنيم كوكي هامون لو نره ؟؟ [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : چي كار كنيم كوكي هامون لو نره ؟؟

Spy
10-31-2004, 04:31 AM
سلام
من يه سوال داشتم ميدونيد كه كوكي ها يكي از بزرگترين مشكلات امنيتي هستند حالا ميخواستم بدونم به چه برنامه اي ميشه از كوكي ها مراقبت كرد تا به وسيله سايت هاي ديگه دزديده نشن و مورد سو استفاده قرار نگيرن
ممنون...

pcockz80
10-31-2004, 10:10 AM
spy جان اگه منظورت از محافظت از کوکیها مثلا اینه که کوکیهای یاهو رو مثلا یه سایت دیگه نخونه که همچین چیزی غیر ممکنه و کوکی های نوشته شده از طرف هر سایت فقط برای همون سایت قابل استفاده است .اما اگه منظورت اینه که اجازه ندی coockie های Third Party روی هاردت بشینن و جاسوسی کنن باید از مرو گرهائی مثل mozilla و opera استفاده کنی که در این مورد امکانات خوب و زیادی به شما می دن.البته در خود internet Explorer هم می تونی کوکیها رو مدیریت کنی ولی من خودم با تست کردن نتیجه متوجه شدم که IE اصلا در این زمینه قابل اعتماد نیست و در ثانی خیلی وقتها هم قاطی می کنه و برای شما مشکل بوجود می آره.
بهرحال برای اینکه خیالتون از بابت سرقت اطلاعات مهمتون مثلا شماره کارت اعتباری یا پسورد های مهمتون راحت بشه می تونین از امکاناتی که Firewall شما برای محافظت از کلمات حساس داره استفاده کنین و انتقال این کلمات رو با پسورد کنترل کنین.
8)

Spy
10-31-2004, 03:19 PM
سلام آقاي گمنام مرسي يعني اگه از فايروال استفاده كنم ديگه سايتي نميتونه كوكي هاي منو بدزده؟

pcockz80
10-31-2004, 03:52 PM
اگه امکان حفاظت از کلمات حساس رو فعال کرده باشید و کلماتتون هم کامل و خوب تعریف شده باشه نه 8)

WEBRAMZ
11-13-2004, 03:49 AM
ببخشيد ولي بايد بگم امكان دسترسي به كوكيهاي يك سايت در سايت ديگر وجود دارد...

در صورتي كه كوكي بطور درست تنظيم نشده باشه يعني برنامه از امنيت خوبي برخوردار نباشه(متاسفانه 90 ٪ سايتها) كوكي كه سايت روي كامپيوتر كاربر قرار ميده رو ميشه با نوشتن يه اسكريپت بدست بياريد و اين كوكي در بدترين حالت ميتونه نام كاربري و پسورد كاربر باشه كه حتي رمزگذاري هم نشده!

بدتر از اون اينكه شما نميدونيد سايت چجوري طراحي شده و كوكيها چه اطلاعاتي از شما رو ذخيره كردن...

Spy
11-15-2004, 01:49 AM
اي دياد بي داد پس ديگه وارد هيچ سايتي بغير از پي سي ورد و ياهو و گوگل نشيم :mrgreen: