PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب مادربرد



OMID
28-10-2004, 22:13
کدام يک از مادربردهای asus,abit,gigabyte راپيشنهاد ميکنيد

Amir_P30
29-10-2004, 04:14
کدام يک از مادربردهای asus,abit,gigabyte راپيشنهاد ميکنيد

اينا هر 3 تاشون خيلي خوين

بستگي داره براي چه كاري مي خواي؟؟

ولي من گيگا و ايسوس رو پيشنهاد ميكنم

saghy
29-10-2004, 04:24
سلام
تا جايي كه من امتحان كردم مادربردهاي گيگا براي اينتل بهتر از سري هاي اي ام دي اين شركت جواب ميدن و مادربردهاي اي ام دي ابيت بهتر از سري هاي اينتل آن بوده اند
ايسوس بهترينها را براي هر دو پردازنده دارد وليكن تنوع آن براي اينتل بسيار بيشتر از سري اي ام دي اين شركت است
اكثر شركتها مادربردهاي خوب و بد نيز دارند كه بعضا ضعيف از كار درآمده است .
مثلا سري مادربردهاي 8vm گيگا در حد خود بسيار خوب و راضي كننده هستند ليكن براي كار فتوشاب بدرد نميخورند چون زياد قفل ميكنند ولي بسياري از بازيهاي سه بعدي را جواب ميدهند.
بسته به نياز خود بايد دنبال برد مناسب بگرديد . بگوييد ما در خدمتيم

x-ray
13-11-2004, 15:54
همشون باحالن ولي giga يه چيز ديگس

OMID
16-11-2004, 21:42
سلام به همه بروبچ ممنون از اينکه جواب داديد من اين مادربرد را برایcpu amd ميخواهم و ميخواهمchipset ان nvidia باشد و قيمت هم زير 100 تومن باشد

Sinagood
16-11-2004, 21:47
اين جوري كه ميگي يعني حتما بايد ايسوس بگيري

30naa
16-11-2004, 22:13
نمیشه قیمت زیر 105 تومن باشه؟

Sinagood
16-11-2004, 22:15
آره يكي هست 104 تومنه :mrgreen:

30naa
16-11-2004, 22:34
بله چیپ ست ان ویدیا خیلی هم باحال من خودم دارم
اگه خواستی بره اتلون ایکس پی

Navid
17-11-2004, 15:16
سلام
می خواستم بگم که تا اونجایی که من می دونم یکی از
مشکلات مادربورد های asus انه که فیش تبدیل کابل IDE به SATA
رو نداره . و تو ایران هم پیدا کرئن این تبدیل بسیار سخته
اگه خواستی asus بخری حتما دقت کن که این فیش و داشته باشه

-------------------------------------------------------------------
نوید کاشانی

30naa
17-11-2004, 16:45
راستی میتونید راجع به تکنولوژی ساتا یه نفر یه توضیحی بده؟

Navid
17-11-2004, 17:04
سینا جان منظور از sata هارد های جدید است
که سرعتش بیشتر از هاردای معمولی یه

OMID
18-11-2004, 00:12
حالا سر سه چهار تومن چونه نزنيد هرچی کم تر بهتر :shock:

30naa
18-11-2004, 16:12
به نظر من واسه اتلون ایکس پی
GA-7N400 Pro2

saghy
19-11-2004, 03:31
سلام
دوستان عزيز خودم خواهشن از پيامهاي بيفايده پرهيز كنيد.
نويد جان كابل تبديل آي دي اي به ساتا چجوريه ؟ من نشنيدم ميشه توضيح بدي؟

Navid
19-11-2004, 10:11
سلام
خلاصه براتون بگم که اگر این کابل نباشه شما نمی تونید از
هادهای sata استفاده کنید .

30naa
19-11-2004, 13:53
ساقی جان لطف کن یه توضیحی کلا راجع به فرق ساتا با هاردهای معمولی بنویس
من فقط در همین حد راجع بهشون میدونم که سرعتشون بیشتره و کابلشون با IDE فرق داره. میتونی یخورده توضیح بدی؟

saghy
20-11-2004, 01:32
سلام
هارد هاي IDE و سري هاي آن از سرعت هاي 33 . 66 . 100 . 133 پيروي ميكرده اند كه امروزه و در حال حاضر تكنولوژي 133 آن رايج است اين عدد به معناي نرخ انتقال اطلاعات در پهناي باند آي دي اي هست و شما به سرعتي بالغ بر 133MEGA BIT بر ثانيه ميتوانيد دسترسي پيدا كنيد كه عملا اين چنين نرخ سرعتي را ما در سيستم هايمان نخواهيم داشت . بنا به دلايل كابل و نوع مادربرد و نوع هارد و سيستم عامل و غيره .
در تكنولوژي SATA نرخ فعلي انتقال اطلاعات 150MEGA BIT محاسبه ميشود كه تفاوت سرعت چنداني در اين دو تكنولوژي مشاهده نميكنيم . در حالي كه توسعه آينده SATA ممكن است به نرخ انتقالي 600MEGA BIT نيز برسد . در كل هزينه پرداختي بابت ارتقا نسبت به نوع تكنولوژي فعلي چندان دلچسب نيست.
توضيح تكميلي و فني را امير زحمت كشيدن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ghafar
16-12-2004, 09:19
با سلام
نظرتون در مورد مادربورد asus p4p800se چيه ؟ آيا اين مادربورد هارد ساتا هم ساپورت مي كنه ؟
اگر روي مادربوردهاي dual chanel به جای دو تا رم از یک رم استفاده بشه اصلا کارمی کنه یا نه ؟

hajHasan
16-12-2004, 10:02
هاردهاي SATA بخاطر استفاده از ارتباط نوع سريال مي تواند سرعت انتقال ارتباط را به 150 مگابايت در ثانيه برساند اما هاردهاي نوع ATA چون نوع ارتباطشان پارالل است معمولا سرعتشان پايينتر از سرعت اسمي آنهاست به اين دليل كه تمام بسته هاي اطلاعاتي كه هم زمان ارسال مي شوند بايد همزمان دريافت شوند و اگر در يكي از خطوط پارالل مشكلي پيش بيايد ، اطلاعات در روي خطوط ديگر بايد منتظر ارسال مجدد داده هاي آن خط بمانند . متوجه شديد كه :)
جداي از سرعت انتقال داده ها ، مسايل ديگري نيز وجود دارد كه باعث مي شود كارايي كلي استاندارد SATA بالاتر باشد مثل امكان ساختن كانالهاي ارتباطي بر روي خطوط سريال

در ضمن بر روي مادربردهاي dual channel مي توانيد از يك ماژول رم استفاده كنيد ولي حيفه :!:

Amir_P30
16-12-2004, 14:07
حاج حسن ممنون :wink:



در ضمن بر روي مادربردهاي dual channel مي توانيد از يك ماژول رم استفاده كنيد ولي حيفه

كاملا درسته

ولي من خودم مادربوردم dual channel رو ساپورت ميكنه دفعه اول يه دونه 512 گذاشتم پدرم رو داورد
هي گير ميداد و قفل ميكرد.

من در مقاله ايي هم كه نوشتم اكيدا توصيه كرده ام كه براي اين نوع مادربورد ها حتما از 2 رو استفاده كنيد

hajHasan
17-12-2004, 06:19
قوربون حاج امير :D
مارك رم و مادر بردتون چيه ؟ بعضيا ميگن با سري amd رم كينگ اصل و با اينتل رم geil استفاده كنيد اما شخصا فكر ميكنم مارك رم با مارك مادربرد بايد مچ باشه

Amir_P30
17-12-2004, 15:50
رم هايم 2 تا كينگشتون 512 هستن يعني 1 گيگ

مادربوردم هم گيگا 8Penxp است

hajHasan
18-12-2004, 10:58
عجب سيستم جيگري :D
اگر رم كينگ اصل باشد نبايد مشكل خاصي بگيرد گر چه فكر كنم با چيپهاي كنترل اينتل ( مال شما 865 هست ) رمهاي geil يا kingmax بهتر جواب دهند
راستي سي پي يو و گرافيكت چيه ؟ جهت فضولي مي پرسم :wink:

Amir_P30
18-12-2004, 14:30
اگر رم كينگ اصل باشد نبايد مشكل خاصي بگيرد


نه مشكل ماله رم نبود ماله اين بود كه تك رم بود
حالا توضيحات كاملش رو توي همون مقاله dual channel نوشتم.



راستي سي پي يو و گرافيكت چيه ؟ جهت فضولي مي پرسم


سي پي يو اينتل 2.8 فول
كارت گرافيك:ATI 9200 128mb

omidhorami
15-08-2006, 12:18
در مورده مادر بورده ايسوز p5p800sاطلعاتي ميخوراستم

omidhorami
15-08-2006, 12:20
يه مادر بورده درسته و حسابي با چيپ ست با لا معرفي كنيد دمتون خيلي گرم

omidhorami
15-08-2006, 12:23
يه مادر بورد با چيپ ست بالا كسي سراغ داره؟ :biggrin: